Luxueus wonen op het randje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Luxueus wonen op het randje"

Transcriptie

1 Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 148 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de hoek. Dan kiest u voor Hof van Egmond. Op een zeer gewilde locatie aan de rand van het centrum én van natuurgebied de Groote Heide: luxueus wonen op het randje! Op de begane grond, 1,5 meter boven maaiveld, ligt dit royale 3-kamer hoekappartement met een prachtige en lichte woon-eetkamer welke voorzien is van grote raampartijen en schuifdeuren naar groot overdekt terras, half open keuken naar eigen wens in te delen, 2 slaapkamers, casco badkamer en grote inpandige berging/wasruimte. In de afgesloten parkeergarage heeft u een eigen parkeerplaats en royale privéberging. Vraagprijs: v.o.n. Oppervlakte: ca. 148 m² Verdieping: begane grond (1,5m boven maaiveld) Maak een afspraak met ACM-InterMakelaars

2 Hof van Egmond Het project Hof van Egmond is gerealiseerd op een van de meest gewilde locaties in Venlo oost en biedt plaats aan 35 luxe appartementen verdeeld over 3 duurzame en energiezuinige gebouwen. Het complex is gelegen op een aangename en rustige locatie op loop afstand (15 minuten) van het centrum en op eenzelfde wandelafstand van het beschermde natuurgebied De Groote Heide. De drie residenties, Ravelijn op het oosten, Citadel op het zuiden en Parados op het westen, zijn asymmetrisch in de vorm van een hof geplaatst. Onderling gescheiden door borders met groene beplanting en een prachtig aangelegde binnentuin. Luxe, privacy, comfort en veiligheid Elk van de residenties telt 5 verdiepingen, waarvan ook de begane grond verhoogd boven het maaiveld is geplaatst. Dit om ook op deze etage een extra gevoel van veiligheid te creëren. Bij het ontwerp van de drie moderne, statige residenties die samen het Hof van Egmond vormen, is Quant Architectuur niet over één nacht ijs gegaan. Het befaamde Venlose architectenkantoor heeft zich qua interieur en exterieur laten leiden door vier onverbiddelijke randvoorwaarden: Luxe, privacy, comfort & veiligheid. Parkeren Het gehele project is voorzien van een afgesloten, ondergrondse parkeergarage met 39 parkeerhavens en 3 optionele parkeerboxen. Ook bevinden zich hier de fietsenbergingen. Om uw gevoel van veiligheid te versterken, komen alle trappenhuizen en liften uit in dit souterrain. Daardoor is elk appartement vanuit deze goed verlichte privé parking bereikbaar, zonder dat u naar buiten hoeft. Beveiligd toegangssysteem Het toegangssysteem biedt uitsluitend de bewoners een entree tot hun eigen trappenhuis en liftkolom. Op uw verdieping komt u, vanuit de lift, uit op een inpandig voorportaal, dat u naar de voordeur van uw eigen woning leidt. Begane grond De entree van de complexen met fraai aangelegde binnentuin ligt 1,5 meter boven maaiveld en is via een trap of rolstoeltoegankelijke opgang vanaf de straat te bereiken. De algemene entree is voorzien van een bellentableau met videofoon en brievenbussen. Via de lift of het trappenhuis bereikt u uw appartement.

3 INDELING APPARTEMENT Begane grond Entree Via de centrale hal bereikt u het portaal met toegang tot 2 appartementen. Het appartement beschikt over een T- vormige hal met meterkast, garderobemogelijkheid, naar eigen smaak in te richten toiletruimte, toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en de royale en lichte woonkamer welke in open verbinding staat met de half open keuken met inpandige berging. Woonkamer De ruime en lichte woon-/eetkamer van ruim 60 m ² met videofooninstallatie en grote raampartijen heeft een vrij uitzicht op de groene straat. Via schuifdeuren is het overdekte, ruime balkon te bereiken. Balkon Balkon van ca. 14 m², met uitzicht op straat en prachtig aangelegde binnentuin.

4 Keuken De half open keuken is naar eigen wens en smaak in te richten en staat in contact met het eetgedeelte. Toegang tot inpandige berging. Berging/wasruimte/technische ruimte voorzien van een warmte pompinstallatie, mechanische ventilatie unit, vloerverwarmingsen koelingsunit en aansluiting wasmachine. Slaapkamer 1 De ruime ouderslaapkamer is ca. 16 m² groot en heeft 2 raampartijen met draai-/kiepstand. Er is ruimte genoeg voor een 2 persoons-bed en een grote kledingkast. Slaapkamer 2 Slaap-/werkkamer van ca. 7 m² voorzien van openslaande deuren met kiepstand en Frans balkon. Badkamer Naast de ouderslaapkamer ligt de naar eigen wens in te richten badkamer, voorzien van vloerverwarming, leidingen en afvoer. U bepaalt zelf waar en of u een ligbad, douche, toilet en één of twee wastafels plaatst.

5 Energiezuinig Elk appartement is voorzien van een warmtepompinstallatie die op een duurzame en schone manier de appartementen voorziet van warmte en koeling in de vloer. Deze installatie functioneert op basis van water uit de bodem en kan per ruimte geregeld worden, energiezuinig en dus géén verwarmingsradiatoren aan de wanden. Omgeving De complexen liggen schuin tegenover een winkelgalerij waar een diversiteit aan winkels aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld een supermarkt, patisserie, drogist en tandartsenpraktijk. Het openbaar vervoer in de vorm van een directe buslijn heeft een opstapplaats op korte afstand, tevens is het treinstation van Venlo op loopafstand gelegen. Strategisch gezien ligt vervoersstad Venlo, de Poort naar Europa, erg gunstig. Met goede aansluitingen en bestemmingen als Roermond, Eindhoven, Nijmegen, Mönchengladbach, Krefeld en Düsseldorf op ongeveer een half uur afstand.

6 Bijzonderheden Het appartement wordt casco opgeleverd waarbij: - de wanden behang-klaar worden geleverd. - het plafond in de woonkamer is voorzien van stucwerk. - de v-naden in het plafond van de overige ruimten zijn dichtgezet en afgewerkt met structuur spuitwerk. - de (zwevende) vloeren zijn afgewerkt met een z.g. dekvloer die is voorbereid om te worden afgewerkt met bv hout of tegels. - elk appartement is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning. - optimale isolatie met o.a. hoogwaardige aluminium kozijnen; - het gehele complex is voorzien van een goed beveiligde entree. - zowel het complex als de appartementen zijn rolstoel toegankelijk. - bij het appartement behoort één parkeerplaats en een berging, in de afgesloten parkeergarage; - Er is ruime, gratis parkeergelegenheid in de straten om het complex zodat u naar hartenlust uw bezoek kunt ontvangen. - de buitenzijde van alle gebouwen zijn vervaardigd van duurzame materialen die weinig tot geen onderhoud vragen behoudens de standaard wasbeurt op zijn tijd. - de maandelijkse vve bijdrage is 167,49 per maand (incl. reservering onderhoud, opstalverzekering, alle gemeenschappelijke kosten waaronder schoonmaak- en energiekosten gemeenschap pelijke ruimtes, tuinonderhoud, etc.) - in het complex worden meerdere types appartementen aangeboden; - mogelijkheid bestaat om de woning te huren voor 1.249,00 per maand; - de servicekosten bij huur bedragen 130,00 p/mnd. luxe privacy comfort & veiligheid

7

8 ACM-Intermakelaars ACM InterMakelaars uit Venlo begeleidt u bij bezichtigingen, onderhandelingen en aankoop (of huur) van de appartementen bij Hof van Egmond en Joseph Staete. Uiteraard behoort eventuele verkoop of verkoopklaar maken van uw eigen woning ook tot het dienstenpakket. Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het begeleiden van het uiteindelijke kooptraject. Een makelaar van InterMakelaars kan u hierbij helpen. Ze komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en als u liever bij hun op kantoor langs komt, kan dat natuurlijk ook. Laat gerust uw gegevens en vragen achter via het contactformulier op dan wordt er op een door uw gewenst tijdstip contact met u opgenomen. ACM InterMakelaars Venlo Hogeschoorweg CH Venlo Tel: venlo@acm-intermakelaars.com Altijd al gedroomd om aan de rand van de stad echte luxe, privacy en comfort & veiligheid qua interieur en exterieur te ervaren in uw woning?

9 Bouwbedrijf Van de Ven Het Brabantse Bouwbedrijf Van de Ven is eigenaar van de vrij beschikbare appartementen in Hof van Egmond te Venlo en Joseph Staete te Steyl. Dit bijna 90-jaar oude gerenommeerde familiebedrijf begeleidt u graag naar uw nieuwe woning. Wilt u een ruimte aanpassen? Heeft u ideeën over de aankleding, wilt u de inrichting van de keuken bespreken of wenst u hulp bij de verhuizing? De specialisten van Bouwbedrijf Van de Ven adviseren u en kunnen uw woonwensen realiseren. Als zij het van A tot en met Z voor u regelen, kunt u straks zorgeloos verhuizen. Bouwbedrijf Van de Ven bezoekadres: Erpseweg 3, Veghel poastadres: Postbus 184, 5460 AD Veghel Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de hoek. Dan kiest u voor Hof van Egmond. Op een zeer gewilde locatie aan de rand van het centrum én van natuurgebied de Groote Heide:

10

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop Karel van Egmondstraat 124 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de hoek.

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 110 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 114 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 134 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op unieke locatie

Luxueus wonen op unieke locatie Luxueus wonen op unieke locatie TE KOOP, in Venlo Karel van Egmondstraat 118a Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 122 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 192, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 214, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 188, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 184, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 180, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 210, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 198, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 200, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k.

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k. e-mail info@troost-onroerendgoed.nl BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel 045 571 79 76 SITTARD Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs 335.000,= k.k. Zeer comfortabel

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 196, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 204, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 EINDHOVEN, PAULUS POTTERSTRAAT 22 LUXE 3-KAMER APPARTEMENT, GELEGEN IN EEN MODERN OPGEZET APPARTEMENTENCOMPLEX OP DE DERDE VERDIEPING

Nadere informatie

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 3 voorheen 4-kamer appartement met een uitzicht om bij weg te dromen. Het appartement ligt op de 2e verdieping van het

Nadere informatie

Carleyspassage 17 Venlo

Carleyspassage 17 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Carleyspassage

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond.

Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond. Uden, Rooijsestraat 28 Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 110 m 2 Inhoud: circa

Nadere informatie

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499-374040 fax: 0499-391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE HUUR IN BEST, MOLENVESTE 41. Op

Nadere informatie

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vraagprijs: 147.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage

Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage Bijzonder penthouse gelegen in de Kersentuin met terras op het zuiden, twee balkons op het westen en aparte slaapverdieping. Mogelijkheid tot

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Geweldigerstraat 10 4611 RT Bergen op Zoom Vraagprijs: 369.000,- v.o.n. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING De Engelse Hof is een kleinschalig appartementen complex,

Nadere informatie

Te Koop. Sir Winston Churchilllaan 370 F SJ Rijswijk Rijswijk k.k.

Te Koop. Sir Winston Churchilllaan 370 F SJ Rijswijk Rijswijk k.k. Te Koop Sir Winston Churchilllaan 370 F 223 2285 SJ Rijswijk Rijswijk 460.000 k.k. Kenmerken Prijs 460.000 k.k. Postcode 2285 SJ Rijswijk Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Nabij snelwegen, Nabij winkels

Nadere informatie

Lichtstraat 219, Eindhoven

Lichtstraat 219, Eindhoven Lichtstraat 219, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 399.500 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE HUUR. Frontonstraat 1 5705 KH HELMOND Huurprijs: 850 /maand

TE HUUR. Frontonstraat 1 5705 KH HELMOND Huurprijs: 850 /maand TE HUUR Frontonstraat 1 Huurprijs: 850 /maand Omschrijving 2-KAMER APARTEMENT - GESTOFFEERD Dit fraai en goed afgewerkt tweekamer (hoek) appartement is ideaal gelegen op de begane grond in het gebouw TE

Nadere informatie

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage OIRSCHOT Gasthuisstraat 29h Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage apart te koop voor 25.000) 175.000 K.K. OPPERVLAKTE 130

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Van de Spiegelstraat 36 4615 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg BESCHRIJVING In het appartementencomplex t Ford Belvedère bieden

Nadere informatie

WONEN IN HET HART VAN DE MEDIASTAD

WONEN IN HET HART VAN DE MEDIASTAD INHOUDSOPGAVE WONEN IN HET HART VAN DE MEDIASTAD 3 COMPLEX 4 ENTREE 5 PARKEREN 5 SPOORSTRAAT 36A 8 SPOORSTRAAT 36B 10 SPOORSTRAAT 36C 12 SPOORSTRAAT 38A 16 SPOORSTRAAT 38B 18 2 WONEN IN HET HART VAN DE

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Keldermanslaan 30 4611 AL Bergen op Zoom Huurprijs: 785,- per maand (excl. servicekosten) Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op een goede woonlocatie, nabij het centrum

Nadere informatie

De Hofnar 33 - Valkenswaard

De Hofnar 33 - Valkenswaard Vraagprijs: 295.000,= k.k. Lever Makelaardij o.g. B.V. Boutenslaan 4 5615 CW EINDHOVEN Tel: 040-2114347 Fax: 040-2116883 E-mail: info@levermakelaardij.nl Website: www.levermakelaardij.nl Omschrijving Ruim

Nadere informatie

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs 292.500 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 4-kamer appartement met een uitzicht om bij weg te dromen. Het appartement ligt op de 3e verdieping van het appartementengebouw

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.050,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label:

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.050,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label: Kenmerken Dr. Cuyperslaan 5623 BB Eindhoven Huurprijs p/mnd 1.050,- excl. Huurprijs p/mnd: 1.050,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label: excl.

Nadere informatie

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard Vraagprijs 242.000,- kosten koper Bouwjaar : 2006 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 85 m² Inhoud : circa 255m³ Etage : 3 e verdieping Kamers

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k.

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k. HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE 625.000 k.k. www.hockerkade12.nl Hockerkade 12, Heemstede Ruim, modern, zonnig en licht appartement met geweldig uitzicht aan open vaartwater! Instap klaar, keurig afgewerkt en

Nadere informatie

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Mari Andriessenrade 40 CAPELLE AAN DEN IJSSEL Vraagprijs: 134.500 k.k. T 010 818 14 87 E michael@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM 1 Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 penthouse koopsom 249.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 67 Donjon 67 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oude Aa 35 5701 PZ Helmond 195.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 195.000 k.k. Postcode 5701 PZ Ligging In centrum

Nadere informatie

Wilhelminaplein 143 Tegelen

Wilhelminaplein 143 Tegelen Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Tegelen Vraagprijs

Nadere informatie

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k.

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k. TE KOOP Kanaalboulevard 82 5705 KR Helmond 169.000 k.k. KENMERKEN Prijs 169.000 k.k. Postcode 5705 KR Ligging Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Galerijflat Garage Garage, Parkeerkelder Woonruimte

Nadere informatie

Plaats : Roosendaal Vraagprijs: ,- k.k Adres : Leede 1

Plaats : Roosendaal Vraagprijs: ,- k.k Adres : Leede 1 Plaats : Roosendaal Vraagprijs: 259.000,- k.k Adres : Leede 1 Riant en luxe afgewerkt 3- kamerappartement van ca. 103m³ op de begane grond van gebouw Largo, onderdeel van een van Roosendaal recentste nieuwbouwprojecten

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Kloosterdreef 18. Eindhoven

Kloosterdreef 18. Eindhoven Modern 3-kamer-appartement op de 2 de verdieping met een gezamenlijke binnentuin, luxe keuken, toilet en badkamer. Gelegen op de hoek van de Kloosterdreef/ Europalaan, slechts 5 minuten fietsen van het

Nadere informatie

Informatie over de DE SCHAKEL 22

Informatie over de DE SCHAKEL 22 De Schakel 22, Best Informatie over de DE SCHAKEL 22 Keurig bewoond 3-kamer maisonnette met eigen parkeerplaats in de parkeergarage en 2 flinke balkons op het westen en oosten. Gunstig gelegen in het relatieve

Nadere informatie

Dr. Cuyperslaan 44 18

Dr. Cuyperslaan 44 18 Goed afgewerkt 2-kamer design appartement op de derde etage van het hoogbouw gedeelte van complex Arhus. Het in 2011 gerealiseerde complex beschikt over een gemeenschappelijke fitnessruimte, sauna, wasserette

Nadere informatie

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k.

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 2984 EJ Ridderkerk 399.500 k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 - Ridderkerk Vraagprijs: 399.500 k.k. Met vrij uitzicht gelegen 4-kamer HOEK-appartement met groot balkon en inpandige

Nadere informatie

Breda Oranjesingel 3A

Breda Oranjesingel 3A Breda Oranjesingel 3A DEZE INSTAPKLARE STADSVILLA MET FRAAI UITZICHT OP DE BREDASE SINGELS IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION, HET STADSPARK VALKENBERG EN DE GROTE MARKT VAN BREDA. WAT

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

TE KOOP. Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch

TE KOOP. Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch TE KOOP Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch EEN HUIS KOPEN IS EEN FEESTJE! Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch Sfeervol 2-kamer appartement (ca. 68 m²) in monumentaal pand MET EIGEN PARKEERPLAATS

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Grasbaan 144 VRAAGPRIJS: 245.000,- K.K. Mooi gelegen 3-kamer hoekappartement op de 4e verdieping met een ruim balkon op het westen en een prachtig

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Hoog Gagel 32. Eindhoven

Hoog Gagel 32. Eindhoven Licht en goed afgewerkt 3-kamer-appartement met een ruime woonkamer, nette keuken, zonnig balkon, 2 slaapkamers, keurige badkamer, berging en eigen parkeerplaats. Gelegen in het gezellige Philipsdorp om

Nadere informatie

Dordrecht, Mauritsweg 118 A VRAAGPRIJS EUR ,= K.K.

Dordrecht, Mauritsweg 118 A VRAAGPRIJS EUR ,= K.K. Dordrecht, Mauritsweg 118 A VRAAGPRIJS EUR 245.000,= K.K. Mooi appartement! In geliefd complex De Prinsemarij gelegen royaal 3- kamerappartement met prachtig vrij uitzicht op het Weizigtpark en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Alblasserdam. Kraanbaan 80. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Alblasserdam. Kraanbaan 80. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Alblasserdam Kraanbaan 80 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu DE VRAAGPRIJS VAN 150.000,- K.K. IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. De vanaf

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEEGHTAKKER 52 A EINDHOVEN Zeer centraal aan de Kennedylaan gelegen modern 3-kamer appartement op de vierde verdieping met berging, balkon, eigen parkeerplaats in afsluitbare garage en prachtig

Nadere informatie

CLAERBEEK KG LELYSTAD K.K.

CLAERBEEK KG LELYSTAD K.K. CLAERBEEK 9 8242 KG LELYSTAD 295.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 295.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Appartement, bovenwoning Woonlaag 2e woonlaag

Nadere informatie

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 109 Donjon 109 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL Op markante centrumlocatie gelegen modern afgewerkt 3-kamer penthouse appartement met twee zonnige balkons, berging en eigen parkeerplaats in afgesloten souterrain.

Nadere informatie

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN Ligging en omgeving Instap klaar 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping van het moderne en statige complex "Buytenhoff" gebouwd in 2005! Het appartement beschikt

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

Plein , Nijmegen

Plein , Nijmegen Plein 1944 89, Nijmegen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 410.000 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Herman Robbersstraat 114d ROTTERDAM

Herman Robbersstraat 114d ROTTERDAM Herman Robbersstraat 114d ROTTERDAM Vraagprijs: 158.500 k.k. MAARTENMakelaardij E karin@maartenmakelaardij.nl T 010 818 1487 Maaskade 121 M 06 28 300 447 3071 NK ROTTERDAM I www.maartenmakelaardij.nl Herman

Nadere informatie

Weltevreden 19, Amersfoort

Weltevreden 19, Amersfoort Weltevreden 19, Amersfoort Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.045 bepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 18-06-2018 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 2.490 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard TE KOOP Sleutelbloem 12 6136 SB Sittard In de jonge woonwijk Molenbeek is dit goed onderhouden en instapklaar appartement gelegen. Het appartement ligt op de 2e verdieping met mooi vrij uitzicht en een

Nadere informatie

Plein Nijmegen

Plein Nijmegen Plein 1944-89 Nijmegen - Bij interesse of vragen graag contact opnemen met verkopende partij: Margot Vandermeulen Joep Schoormans (06) 47314429 plein1944-89@outlook.com Plein 1944-89, 6511 JE te Nijmegen

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Corridor 2 M te Valkenswaard

Corridor 2 M te Valkenswaard Corridor 2 M te Valkenswaard TE HUUR Aan winkelpromenade in het centrum van Valkenswaard op de 1 e verdieping gelegen luxe afgewerkt 2-kamerappartement (groot ± 70 m 2 ) voorzien van inpandig balkon met

Nadere informatie

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

De plaetse 134 brandevoort (de veste) De plaetse 134 brandevoort (de veste) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s

Nadere informatie

Mosterdgriend 13, Herten

Mosterdgriend 13, Herten Mosterdgriend 13, Herten Algemene informatie Straat: Mosterdgriend 13 Postcode: 6049MG Stad: Herten Perceeloppervlakte: 490 m² Woonoppervlakte: 147 m² Volume: 540 m³ Bouwjaar: 2009 Type: Woonhuis Prijs:

Nadere informatie

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas 1 5624 NH Eindhoven T +31 (0)40 842 52 65 F +31 (0)40 848 49 70 info@oosterboschmakelaardij.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

Koetshuislaan 855, Waalwijk

Koetshuislaan 855, Waalwijk Koetshuislaan 855, Waalwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 169.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Anne Frankstraat 170

Anne Frankstraat 170 Anne Frankstraat 170 Venlo Vraagprijs: 129.500,- k.k. Categorie Appartement Inhoud 280 m3 Soort Object Maisonnette Perceel - Type Object Appartement Woonoppervlakte 100 m2 Bouwjaar 1981 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Dubbelstraat 109 4611 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 249.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op toplocatie in het prestigieuze project t Harinckhof gelegen,

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A TE KOOP BREDA BOTHASTRAAT 11A Op een uitstekende locatie, in de wijk Sportpark gelegen, instapklaar hoekappartement met moderne keuken met veel inbouwapparatuur, nette badkamer en 2 ruime slaapkamers.

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C TE KOOP Breda Schorsmolenstraat 3 C Op toplocatie, in de binnenstad van Breda gelegen, leuk tweekamerappartement met inpandig balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Wonderklauwpad 8 Hoogvliet 3192 KK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Wonderklauwpad 8 Hoogvliet 3192 KK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Wonderklauwpad 8 Hoogvliet 3192 KK Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Keurig onderhouden en modern afgewerkt. Royaal opgezet

Nadere informatie

TE KOOP. Gasthuisstraat 6 C K.K KE Heerlen

TE KOOP. Gasthuisstraat 6 C K.K KE Heerlen Gasthuisstraat 6 C 6411 KE Heerlen TE KOOP 189.000 K.K. Gasthuisstraat 6 C 6411 KE Heerlen Inleiding In een voormalig karakteristiek en geheel gerenoveerd kloostercomplex genaamd "het kleine Vaticaan"

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62 GELDROP Zeer goed onderhouden en met degelijke materialen afgewerkt royaal 3-kamer hoekappartement op de eerste verdieping gelegen met zonnig balkon, berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Omschrijving Romkeslaan 16 - Leeuwarden Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden, op een leuke plek aan het riviertje "De

Nadere informatie