21 september: Burendag. Wat is er te doen die dag?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21 september: Burendag. Wat is er te doen die dag?"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief de Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen September 2013 Nummer 19 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! 21 september: Burendag Wijkgebouw en speeltuin De Koppel organiseren op 21 september Burendag. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het is een jaarlijks terugkerend landelijk feest. De Koppel doet dit jaar mee aan Burendag. U bent op 21 september van harte welkom bij het wijkgebouw/de speeltuin. Het programma start om uur en eindigt om uur. Wat is er te doen die dag? Veel gebruikers van het wijkgebouw geven op die dag een presentatie. U kunt onder andere films bekijken over Borculo, kennis maken met de speel-o-theek, luisteren naar de muziek van de Vrije Stem, en nog veel meer. Er rijdt een trein door de wijk en er worden leuke activiteiten voor jongeren georganiseerd, zoals verschillende spelen op straat. IJsboerderij Dommerholt is aanwezig met een ijskar om iedereen een gratis ijsje te geven! Speeltuin De speeltuin wordt in de toekomst opnieuw ingericht. Bestaande speeltoestellen worden verplaatst en er komen nieuwe toestellen voor de kleintjes, maar ook voor de oudere kinderen. Op Burendag ziet u een presentatie van de nieuwe speeltuin. Tuinen Tijdens Burendag heeft ProWonen een informatiestand over tuinen. Professionals van Groei en Bloei adviseren over tuininrichting en onderhoud. Woont u in een nieuwbouwwoning en moet u uw voortuin nog inrichten? Wilt u weten welke planten groen blijven in de winter? Of heeft u uw tuin al helemaal ingericht, maar toch nog vragen? Komt u dan naar de informatiestand! Misschien heeft u leuke stekjes uit de tuin die u aan u aan uw buren wilt geven. Of misschien kunt u planten of stekjes met elkaar ruilen. Neem ze mee naar de Burendag. Bezoekt u de stand dan ontvangt u een leuke attentie. Op is op!

2 2 Nieuwsbrief de Koppel Ergernis hondenpoep Een hond moet geregeld uitgelaten worden. We begrijpen dat bewoners hun hond in de wijk uitlaten. Beter is het natuurlijk om met uw hond het buitengebied op te zoeken. Houdt u er rekening mee dat hondenpoep wel opgeruimd moet worden, dat is verplicht. Hondenpoep is een grote ergernis van bewoners. Het is onhygiënisch, milieuvervuilend en vormt een risico voor de gezondheid van mens en dier. In de Algemene Plaatselijke Verordening is opgenomen dat poep van honden die binnen de bebouwde kom hun behoefte doen, door de baas opgeruimd moet worden. Laat u uw hond uit, neem dan een zakje en schepje mee zodat u de poep kunt opruimen. Afvalbakken De gemeente krijgt regelmatig vragen van bewoners uit de wijk om bij de inrichting van de openbare ruimte rekening te houden met extra prullenbakken voor hondenpoep. Er worden geen extra prullenbakken geplaatst. Het legen en onderhouden van de bakken is te duur en het opruimen van hondenpoep is een verplichting van de eigenaar. Afvalbakken worden in principe alleen daar geplaatst waar aangetoond zwerfvuil voorkomt, zoals bij picknickplaatsen, jeugdontmoetingsplekken en bushaltes. De huidige afvalbakken op de hoek van de Koningin Julianastraat Prins Bernhardstraat en bij de bushalte Cycloonpark blijven voor wijk De Koppel beschikbaar en zijn in het nieuwe plan opgenomen. Officië In juni was de nieuwbouw van de eerste fase van het wijkplan helemaal klaar. Dat wilden we niet zomaar voorbij laten gaan. Op 18 juni vierden we voor de hele wijk de officiële afsluiting. Het appartementengebouw bij het Cycloonpark was de laatste nieuwbouw van fase 1. De heer Praamstra uit de Prinses Irenestraat bedacht de naam voor dit gebouw: Beaufort. De naam heeft een directe link met de stormramp en verwijst naar de schaal die wordt gebruikt om de snelheid van de wind aan te duiden. Harry van der Lei (manager Wonen bij ProWonen), wethouder Scharenborg en Leo te Bogt (directeur Klaassen Bouw) hielden toespraken. De Old Iezer Jazzband zorgde voor gezellige muziek. Werk aan de weg Wegenbouwbedrijf Lansink is al meer dan een half jaar aan het werk om nieuwe riolen en verhardingen in de wijk aan te leggen. De Koppeldijk, Prins Bernhardstraat, Koningin Emmastraat en Koningin Wilhelminastraat hebben inmiddels nieuwe riolering, bestrating en verlichting gekregen. Het werk moet nog gedaan worden in de Prinses Beatrixstraat, Prins Hendrikstraat, Prinses Marijkestraat, Kronenburgerstraat en Prinses Irenestraat. Als het weer een beetje meewerkt, is Wegenbouwbedrijf Lansink voor de kerstvakantie 2013 klaar. Meer foto s van het feest zijn te zien op Nieuwbouw fase 2 In de tweede fase van het wijkplan willen we 30 gezinswoningen bouwen. Het gaat hier om nieuwbouwprojecten aan de Prinses Margrietstraat en de Prinses Irenestraat.

3 Nieuwsbrief de Koppel 3 le afsluiting fase 1 In de vorige nieuwsbrief (van maart) schreven we al dat er hard gewerkt wordt aan het maken van een goed ontwerp. Belangrijk is om te bekijken of het ontwerp voldoet aan alle eisen. Zo moeten we rekening houden met een zogenoemd bestemmingsplan van de gemeente. In zo n plan bepaalt de gemeente wat er met de ruimte mag gebeuren. Hoe groot bijvoorbeeld de gebouwen mogen zijn. Daarnaast hebben we te maken met een beeldkwaliteitsplan. Hierin wordt gekeken naar het beeld van de ruimte. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of een nieuw gebouw wel past in de omgeving. Het maken van een ontwerp vraagt daarom veel afstemming en tijd. We kunnen u nu nog niets nieuws melden. We hopen u in de volgende nieuwsbrief meer informatie te kunnen geven. Zodra we een definitieve bouwvergunning hebben, kunnen we de plannen aan belangstellenden laten zien. Als alles meezit, kunnen we vanaf zomer 2014 de plannen bekend maken.

4 Nieuwsbrief de Koppel 4 Sloop en beheer De sloop van de woningen in fase 2 is in volle gang. Een aantal blokken woningen is voor de vakantie al gesloopt. We hebben geprobeerd leegstaande woningen zo snel mogelijk te slopen. Enkele woningen aan de Prinses Margrietstraat, Prinses Irenestraat en Koningin Julianastraat/Prinses Beatrixstraat waren nog bewoond. Begin augustus zijn de bewoners verhuisd en stonden de woningen leeg. Na de bouwvak begon RGS Slooptechniek met de sloop van deze woningen. Sloop Kronenburgerstraat De woningen aan de Kronenburgerstraat 1 en 3 stonden ook leeg. Rouwmaat uit Groenlo heeft deze woningen in de schoolvakantie gesloopt. We kozen er bewust voor deze panden al eerder te slopen. De woningen stonden naast de school en tijdens de vakantieperiode hadden de kinderen en leraren geen last van de werkzaamheden. Sloop cafetaria In de wijk staan de panden aan de Koningin Julianastraat 13 en 15 leeg. Ook Prinses Beatrixstraat 2, de voormalige cafetaria en de naastgelegen woning staan leeg. In augustus is Rouwmaat gestart met de sloop van deze panden. Ongebruikt terrein We hebben met de beheergroep en met de directeur van de Heuvelschool bekeken hoe we de ongebruikte terreinen kunnen inrichten. Aan de Prinses Margrietstraat en Prinses Irenestraat wordt gras gezaaid. Op deze locaties worden gezinswoningen gebouwd. We verwachten dat we hier eind 2014 starten met de bouw. Fase 3 Dan zijn er nog andere terreinen in de wijk ongebruikt. Op het terrein aan de Prins Bernhardstraat, daar waar de seniorenwoningen stonden, zaaien we gras. Deze locatie kan tijdelijk gebruikt worden als parkeerplaats. Met tijdelijk bedoelen we totdat de nieuwbouw van deze locatie gerealiseerd wordt. De parkeerplaatsen zijn bedoeld voor bezoekers aan het wijkgebouw en de speeltuin. Wat we op deze locatie willen bouwen, weten we nu nog niet. Dat bepalen we in de derde fase van het wijkplan. Met de beheergroep en met de directeur van de Heuvelschool bespreken we nog wat we doen met de locaties Kronenburgerstraat en hoek Prinses Beatrixstraat/Koningin Julianastraat. Beheergroep De beheergroep wil tijdens de sloop in fase 2 de woonomgeving in de gaten houden en zoveel mogelijk op peil houden. Op onze website vindt u meer informatie over de beheergroep.

5 5 Nieuwsbrief de Koppel Wat vindt u van de nieuwsbrief? Website De website wordt niet tot nauwelijks bekeken. Sommigen weten niet eens dat de website bestaat. Degene die de website wel bekijkt, raadpleegt de site niet na het lezen van artikelen in de nieuwsbrief. Dat is jammer. De website is speciaal voor De Koppel ontwikkeld en biedt veel informatie over bijvoorbeeld projecten. Er is leuk fotomateriaal te vinden en u leest er allerlei nieuwtjes! Om antwoord op deze vraag en andere vragen te krijgen, stuurden wij in maart alle wijkbewoners een vragenlijst. We wilden weten wat u van de nieuwsvoorziening in het algemeen en van deze nieuwsbrief in het bijzonder vindt. Uitkomsten We ontvingen 63 ingevulde vragenlijsten terug. Naast huurders hebben ook eigenaar-bewoners de vragenlijst ingevuld. Hartelijk dank voor uw reactie! Hieronder leest u de uitkomsten. Nieuwsbrief De nieuwsbrief wordt goed gelezen. De meeste wijkbewoners lezen alle artikelen. Sommigen lezen alleen informatie over projecten, interviews met bewoners of informatie van de gemeente. Het blad verschijnt drie keer per jaar. Dat vinden veel lezers goed. Toch geven enkele lezers aan dit te weinig te vinden. We besluiten de nieuwsbrief drie keer per jaar te laten verschijnen. Informatie De artikelen in de nieuwsbrief zijn goed, zo is de mening van de lezers die de vragenlijst hebben teruggestuurd. De meeste lezers missen geen informatie in de nieuwsbrief. Sommigen missen informatie van de gemeente en informatie over de planning. Een lezer geeft aan te willen weten welke activiteiten in de wijk georganiseerd worden. En er is een lezer die benieuwd is naar achtergrondverhalen van bewoners. Wij willen de inhoud van de nieuwsbrief zo houden, maar we willen meer rekening houden met de meningen en wensen van de wijkbewoners. Uitstraling Veel lezers vinden de uitstraling van het blad goed. Maar er wordt ook vaak aangegeven dat de uitstraling eenvoudig is. We willen in volgende uitgaven daarom meer gebruik maken van foto s, afbeeldingen en kleuren. Geen vervanging via website De meesten vinden dat de website geen vervanger is voor de nieuwsbrief. De mening van de lezer is dat de nieuwsbrief liever als papieren versie wordt gelezen. En volgens velen is niet iedereen even handig met de computer. Om wijkbewoners te informeren, blijft de nieuwsbrief bestaan. ProInfo Enkele bewoners vinden het een goed idee om in ons bewonersblad ProInfo een inlegvel met informatie over het wijkplan toe te voegen. Eigenaarbewoners ontvangen ProInfo niet standaard. Sommigen hebben geen interesse in ons bewonersblad. Een enkeling wil het blad wel ontvangen, maar alleen als er informatie over de wijk in staat. Omdat de nieuwsbrief goed gelezen wordt, besluiten we ProInfo niet alleen te gebruiken voor informatie over het wijkplan.

6 6 Nieuwsbrief de Koppel Foto s van de buurtbarbecue In juni organiseerden bewoners van de Prinses Beatrixstraat een buurtbarbecue. De woningen in deze straat zijn in juni en september vorig jaaropgeleverd. Bij iedere sleuteluitgifte ontvingen de bewoners een puzzelstuk. De complete puzzel kon worden ingeleverd voor een verzorgde buurtbarbecue. Deze jongeman genoot er zichtbaar van. Volgt u ons al op Twitter? Vanaf nu kunt u al het nieuws over ProWonen én De Koppel volgen Colofon Contactpersoon Caroline Evers, klantadviseur projecten, (0545) of caroline.evers@prowonen.nl Fons Essink, servicemedewerker, (0545) Bennie Olthof, medewerker toezicht projecten, (0545) of bennie.olthof@prowonen.nl Wijkinfopunt Wijkgebouw, Koningin Julianastraat. Ook de bewoners van de nieuwbouwwoningen van de Prins Hendrikstraat organiseerden zelf een buurtfeest. Zij hielden op 10 augustus een barbecue. De woningen aan de Prins Hendrikstraat zijn in februari opgeleverd. De appartementen waren in mei klaar. Om bewoners te feliciteren met hun nieuwe woning bood ProWonen ze een gezamenlijke barbecue aan. Meer foto s van de buurtfeesten zijn de zien op Openingstijden: dinsdag van uur donderdag van uur Deze nieuwsbrief is een uitgave van ProWonen. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Tekst ProWonen Fotografie ProWonen Druk Drukkerij Maarse bv, Eibergen Website Twitter

Beheergroep van start. Toegang wijkgebouw/ wijkinformatiepunt. De Koppel, een buurt voor elkaar!

Beheergroep van start. Toegang wijkgebouw/ wijkinformatiepunt. De Koppel, een buurt voor elkaar! Nieuwsbrief de Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen november 2012 Nummer 17 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Bijeenkomst Tijdens de eerste bijeenkomst van de

Nadere informatie

Moestuin bij Heuvelschool

Moestuin bij Heuvelschool Nieuwsbrief de Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen September 2014 Nummer 21 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Moestuin bij Heuvelschool In mei is de Heuvelschool

Nadere informatie

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 31 mei! De Koppel, een buurt voor elkaar!

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 31 mei! De Koppel, een buurt voor elkaar! Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen Mei 2016 Nummer 24 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Kom naar de inloopbijeenkomst! Wilt u meer weten over

Nadere informatie

Wonen in één van de nieuwbouwwoningen in De Koppel?

Wonen in één van de nieuwbouwwoningen in De Koppel? Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen April 2011 Nummer 12 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Zaterdag 9 april: inloopbijeenkomst nieuwbouwplannen

Nadere informatie

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 30 mei! Bergopwaarts!

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 30 mei! Bergopwaarts! N i e u w s b r i e f deberg Bergopwaarts! Nieuwsbrief de Berg is een uitgave van wooncorporatie ProWonen mei 2016 Nummer 24 Kom naar de inloopbijeenkomst! Wilt u meer weten over de 15 nieuwe woningen?

Nadere informatie

Barend Scherpbier gekozen tot wijkplanarchitect

Barend Scherpbier gekozen tot wijkplanarchitect Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen April 2009 Nummer 6 N i e u w s b r i e f dekoppel Planning en hoe nu verder Het beeldkwaliteitsplan moet in juni klaar zijn. We leggen

Nadere informatie

Wijkschouw Helmerhoek Zuid

Wijkschouw Helmerhoek Zuid Wijkschouw Helmerhoek Zuid Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

Hondenpoep verplicht opruimen

Hondenpoep verplicht opruimen Hondenpoep verplicht opruimen In de gemeente Terneuzen hebben zo'n 4000 huishoudens een hond. Wat is er fijner dan lekker een ommetje te maken met de hond! Tijdens dat ommetje kan de hond dan meteen zijn

Nadere informatie

Wijkinfopunt. Wat gaat er nu gebeuren?

Wijkinfopunt. Wat gaat er nu gebeuren? PW-NieuwsbriefDekoppel-0608 16-06-2008 15:04 Pagina 1 Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen Juni 2008 Nummer 4 N i e u w s b r i e f dekoppel In deze speciale uitgebreide nieuwsbrief

Nadere informatie

De Koppel, een buurt voor elkaar! Karakteristiek wonen in een wijk met een hart!

De Koppel, een buurt voor elkaar! Karakteristiek wonen in een wijk met een hart! dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Karakteristiek wonen in een wijk met een hart! De Koppel een buurt voor elkaar Karakteristiek wonen in een wijk met een hart! Historische panden, een groene

Nadere informatie

Inloop nieuwbouwwoningen De Berg. Bergopwaarts!

Inloop nieuwbouwwoningen De Berg. Bergopwaarts! Nieuwsbrief de Berg is een uitgave van wooncorporatie ProWonen september 2014 Nummer 21 N i e u w s b r i e f deberg Bergopwaarts! Inloop nieuwbouwwoningen De Berg Op 2 september hielden we de inloop voor

Nadere informatie

Het Dorp blijft bewoond

Het Dorp blijft bewoond Met de nieuwsbrief van Het Dorp Vernieuwt informeren we u over de ontwikkelingen rondom het Dorp. We werken toe naar een Dorp waar mensen met en zonder beperking samen leven in een prettige, duurzame en

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Voor u ligt de nieuwsbrief over het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden die we in uw wijk gaan uitvoeren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Dit ontwerp is met een

Nadere informatie

Bewoners nemen afscheid van hun woning. Bergopwaarts!

Bewoners nemen afscheid van hun woning. Bergopwaarts! Nieuwsbrief de Berg is een uitgave van wooncorporatie ProWonen november 2015 Nummer 23 N i e u w s b r i e f deberg Bergopwaarts! Bewoners nemen afscheid van hun woning In de laatste fase van het wijkplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor Karveel 37, 43 en 44. Op de informatiebijeenkomst van 29 november

Nadere informatie

In verband met de vakantieperiode en in overleg met de vragensteller is de termijn van beantwoording verlengt tot 31 augustus 2015.

In verband met de vakantieperiode en in overleg met de vragensteller is de termijn van beantwoording verlengt tot 31 augustus 2015. SCHRIFTELIJKE VRAAG Indiener: Gerwin ter Maat / VVD Berkelland Datum indiening vraag: 06-07-2015 Datum verzending antwoord: 01-09-2015 In verband met de vakantieperiode en in overleg met de vragensteller

Nadere informatie

RIOLERING VERVANGEN EN HERINRICHTEN STRAAT

RIOLERING VERVANGEN EN HERINRICHTEN STRAAT RIOLERING VERVANGEN EN HERINRICHTEN STRAAT Deel Boven-Hardinxveld tussen Rivierdijk Wetering en Koningin Wilhelminalaan Nassaustraat. Uitnodiging voor de bewonersavond op 27 juni en 5 juli 2016 van 19:00

Nadere informatie

Een beetje baas ruimt op

Een beetje baas ruimt op Een beetje baas ruimt op uitleg over het hondenpoepplan Hondenpoep is een grote ergernis in Culemborg. Om daar wat tegen te doen is een hondenpoepplan opgesteld. Het hondenpoepplan is opgesteld in samenwerking

Nadere informatie

We moeten samen de buurt schoon, veilig en leefbaar houden. Bergopwaarts! Beheergroep: de ogen en oren van de buurt

We moeten samen de buurt schoon, veilig en leefbaar houden. Bergopwaarts! Beheergroep: de ogen en oren van de buurt Nieuwsbrief de Berg is een uitgave van wooncorporatie ProWonen juli 2012 Nummer 16 N i e u w s b r i e f deberg Bergopwaarts! Leefkwaliteit De leefbaarheid in de wijk moet behouden blijven, zegt klantadviseur

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding Nieuwsbrief maart 2012 In deze nieuwsbrief: Inleiding 1. Verhuizing wijkinfopunt 2. Wisselwoningen 3. Resultaten 2 e ronde woningtoewijzing 4. Dichtzetten woningen 5. Daken 6. ZAV (zelf aangebrachte voorzieningen)

Nadere informatie

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE U bent 1 van de eerste bewoners van de nieuwe wijk westergouwe. Aan u als pionier daarom een hartelijk welkom! Verschillende partijen werken aan de bouw, onderhoud en beheer

Nadere informatie

Buurtenquête Wooldrik, Leuriks-Oost

Buurtenquête Wooldrik, Leuriks-Oost Buurtenquête Wooldrik, Leuriks-Oost Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in

Nadere informatie

ProWonen ondersteunt uw initiatief

ProWonen ondersteunt uw initiatief ProWonen ondersteunt uw initiatief ProWonen ondersteunt uw initiatief Organiseert uw vereniging een bijzondere activiteit? Wilt u met de buurtvereniging een gezamenlijke barbecue houden? Houdt uw vereniging

Nadere informatie

Enquête hondenbeleid gemeente Heusden

Enquête hondenbeleid gemeente Heusden Enquête hondenbeleid gemeente Heusden Algemeen 1 In welke kern woont u? Doeveren Drunen Elshout Giersbergen Haarsteeg Hedikhuizen Heesbeen Herpt Heusden Nieuwkuijk Oudheusden Vlijmen Buitengebied 2 Heeft

Nadere informatie

Het bewonersblad Thuis!

Het bewonersblad Thuis! Het bewonersblad Thuis! Zevende peiling Huurderspanel Woonwaard Woonwaard Februari 2014 Inleiding Aanleiding en doel onderzoek Het Huurderspanel van Woonwaard peilt periodiek de mening van de huurders

Nadere informatie

KLANTPEILING WEBSITE, PROINFO, NIEUWSDIENST EN MEER ALLE RESULTATEN

KLANTPEILING WEBSITE, PROINFO, NIEUWSDIENST EN MEER ALLE RESULTATEN KLANTPEILING WEBSITE, PROINFO, NIEUWSDIENST EN MEER ALLE RESULTATEN 1. Wanneer u informatie wilt over wonen of huren, waar zoekt u dan als eerste? Toelichting: n.v.t Meest makkelijke weg. altijd handig

Nadere informatie

meeste mensen in de omgeving ruimen wel op Ja Ja Ja Weet niet soms ergens anders

meeste mensen in de omgeving ruimen wel op Ja Ja Ja Weet niet soms ergens anders NALEEF AANLIJN OPMERKING1 OPRUIM NALEEFOPR OPMERKING2 UITRENVELD UITREN VOLDOET OPMERKING3 CONTAINER KERN HOND AANLIJN OPMERKING4 WAAR POEP Haarsteeg veel mensen houden zich er wel Vlijmen nee aan Beetje

Nadere informatie

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan Leefbaarheid Samen werken aan prettig wonen in uw wijk Plezierig wonen wordt niet alleen bepaald door uw woning. Minstens zo belangrijk is een schone, veilige buurt, waarin de bewoners prettig met elkaar

Nadere informatie

Wijkschouw Helmerhoek-Noord

Wijkschouw Helmerhoek-Noord Wijkschouw Helmerhoek-Noord Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor het groot onderhoud van Lelystad Haven. Op de informatiebijeenkomsten

Nadere informatie

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Liendert Tijdelijk beheer van de leegkomende locatie Woningbouwopgave gemeente Amersfoort Planning woningbouw

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Wijkschouw Voortman, Amelink en Ankrot

Wijkschouw Voortman, Amelink en Ankrot Wijkschouw Voortman, Amelink en Ankrot Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten

Nadere informatie

Zeeheldenbuurt. Juni 2013

Zeeheldenbuurt. Juni 2013 Zeeheldenbuurt Inhoud Schilderwerk Asbestkaart Lege woningen Bewonerspeiling Rapport peiling Verder met de plannen Bewonerscommissie Contact met Portaal Contact Portaal Hans Oosterbaan 0800 767 82 25 Colofon

Nadere informatie

Wijkschouw Hogeland-Noord

Wijkschouw Hogeland-Noord Wijkschouw Hogeland-Noord Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Gemeente Loon op Zand. Vastgesteld februari 2016. Hondenbeleid Loon op Zand Pagina 1

Gemeente Loon op Zand. Vastgesteld februari 2016. Hondenbeleid Loon op Zand Pagina 1 Hondenbeleid Loon op Zand Gemeente Loon op Zand Vastgesteld februari 2016 Hondenbeleid Loon op Zand Pagina 1 Inhoud Hondenbeleid Loon op Zand... 1 Gemeente Loon op Zand... 1 september 2015... 1 Inleiding...

Nadere informatie

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Herontwikkeling Mekkelholt > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Mekkelholt is in beweging! Verschillende plannen krijgen steeds meer vorm. In deze brochure informeren we u over welke ontwikkelingen

Nadere informatie

Alles in huis voor het goede leven

Alles in huis voor het goede leven Alles in huis voor het goede leven Links: het nieuwe zorgcentrum. Rechts: bouwfase 2a. De bouw is gestart! Mooiland Maasland is begin december gestart met de tweede fase van de bouw van project Weijerstaete.

Nadere informatie

Wijkschouw Stadsveld Zuid

Wijkschouw Stadsveld Zuid Wijkschouw Stadsveld Zuid Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof 9,65 x 15,8 mm Oranjebuurt 4,9 x 5,25 mm bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof Bewonersbijeenkomst, woensdag 16 oktober 2013 om 19.30 uur in de Drijvershof. Aanwezigen: Namens

Nadere informatie

Wijkschouw Bothoven deel D

Wijkschouw Bothoven deel D Wijkschouw Bothoven deel D Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST In dit informatieblad praten we u bij over de laatste ontwikkelingen rondom de geplande sloopwerkzaamheden en vervangende nieuwbouw in het noordelijke

Nadere informatie

Terugblik bewonersavond

Terugblik bewonersavond Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Terugblik bewonersavond Nieuwbouw: Parkietstraat & Vinkenstraat Vogels voeren Aanleg Park Nieuwbouw Parkbuurt Terugblik bewonersavond Enthousiasme over de nieuwbouwplannen

Nadere informatie

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd Januari 2014 Samenvatting SeysterPanel 2013 In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd gevraagd naar hun tevredenheid. Tevredenheid over de woningen,

Nadere informatie

In de groenstrook aan de Lotusbloemweg hoek Jasmijnstraat

In de groenstrook aan de Lotusbloemweg hoek Jasmijnstraat PROGRAMMA - Welkom - Voorstellen medewerkers - Presentatie groot onderhoud door Gemeente - Presentatie speeltoestellen - Gelegenheid voor algemene vragen na de presentatie aan de tafels - Inzien bestekstekeningen

Nadere informatie

Huurdersraadpleging. Huurders in Pekela. 9 juli 2019 Jurriën Schuurman. Huurdersraadpleging Huurders in Pekela

Huurdersraadpleging. Huurders in Pekela. 9 juli 2019 Jurriën Schuurman. Huurdersraadpleging Huurders in Pekela Huurdersraadpleging Huurders in Pekela 9 juli 2019 Jurriën Schuurman 1 uitgever Woonbond Kennis- en Adviescentrum Postbus 28589 1001 AD Amsterdam 020-551 77 00 info@wka-centrum.nl www.wka-centrum.nl.nl

Nadere informatie

Kempenaar 22, 23 en 26. Donderdag 10 september 2015

Kempenaar 22, 23 en 26. Donderdag 10 september 2015 PowerPoint Informatiebijeenkomst presentatie Lelystad Kempenaar 22, 23 en 26 Donderdag 10 september 2015 Algemeen Welkom en voorstellen Leny Dikken Jan van der Meer Jacob Adriaanse Lyan Rijkmans Ben van

Nadere informatie

Opwaarderen openbare ruimte Amalia van Solmsstraat en omgeving

Opwaarderen openbare ruimte Amalia van Solmsstraat en omgeving Opwaarderen openbare ruimte Amalia van Solmsstraat en omgeving Agenda 1. Inloop 2. Korte algemene toelichting op het project 3. Ideeën vanuit de bewoners 4. Samenvatting 5. Afsluiting 19:15 uur tot 19:30

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 14 mei De jaarlijkse ledenvergadering hebben we genoteerd op 14 mei. En iedereen is uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Je kunt op

Nadere informatie

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan Groot onderhoud, renovatie of sloop? Wat gaat er gebeuren met uw

Nadere informatie

G EMEENTE. Samenleven. in de buitenruimte

G EMEENTE. Samenleven. in de buitenruimte G EMEENTE Samenleven in de buitenruimte Wethouder Jan Overweg De openbare ruimte is van ons allemaal. Dus hoe mooi zou het zijn als iedereen in Leusden zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar woonomgeving.

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten over het toetsen van kleinschalige woningbouwinitiatieven in de gemeente Wijchen. Hoe maakt uw plan kans?

Alles wat u wilt weten over het toetsen van kleinschalige woningbouwinitiatieven in de gemeente Wijchen. Hoe maakt uw plan kans? Wat, hoe en waarom? Alles wat u wilt weten over het toetsen van kleinschalige woningbouwinitiatieven in de gemeente Wijchen. Hoe maakt uw plan kans? Informatie over het nieuwe toetsingssysteem van de gemeente

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Nieuwsbrief november Beste relatie, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november van Molenwaard Actief. In deze nieuwsbrief kijken we terug op de ontwikkelingen die afgelopen periode hebben plaats gevonden

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Bewonersavond Koggepark

Bewonersavond Koggepark Bewonersavond Koggepark Woensdag 22 April Aanwezig: 17 bewoners, directeur Digitalis, De Stek, Mooizogoedzo, De Schoor Historie Koggepark Monique van Zandwijk, directeur basisschool de Digitalis startte

Nadere informatie

Wijk j sch c ouw u Tra r ns n burg r

Wijk j sch c ouw u Tra r ns n burg r Wijkschouw Transburg Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede een wijkbeheerplan

Nadere informatie

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond april 2013 PAGINA 1 In dit nummer Mijlpaal: Eerste helft renovatie afgerond. Start verhuur en verkoop. De aannemer aan het woord. Stand van zaken De Parkbuurt. Uitvoering en planning openbare ruimte 2013.

Nadere informatie

West. Nieuwsbrief West oktober In deze nieuwsbrief: - 't Westhoes - Aanleg Park West - Door de wijk - Sociaal Programma

West. Nieuwsbrief West oktober In deze nieuwsbrief: - 't Westhoes - Aanleg Park West - Door de wijk - Sociaal Programma Nieuwsbrief West oktober 2016 West krijgt meer ruimte om te wonen, werken en spelen. Meer ruimte voor plezier en ontspanning. Meer ruimte om je thuis te voelen. In deze nieuwsbrief: - 't Westhoes - Aanleg

Nadere informatie

Helmondse hondenwijzer

Helmondse hondenwijzer Wat mijn baasje moet weten... Helmondse hondenwijzer Maart 2012 Wat mijn baasje moet weten... Helmondse hondenwijzer In Helmond wonen ruim 88.000 mensen en meer dan 7.200 honden. Die honden worden elke

Nadere informatie

s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld

s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld 1 s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld Bebouwing Prins Hendrikstraat Prins Hendrikstraat Hoek Molendijk, Cingeldijk Hoek Molendijk, Cingeldijk In

Nadere informatie

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Programma 1. Het project 2. Voorlopig plan 3. Van der Duyn van Maasdamstraat 4. Van Hogendorpstraat en plein 5. Van Limburg Stirumstraat 6. Werkzaamheden

Nadere informatie

Buurtenquête Stevenfenne

Buurtenquête Stevenfenne Buurtenquête Stevenfenne Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede een

Nadere informatie

DE KOPPEL BEELDKWALITEITPLAN 1 SEPTEMBER 2009

DE KOPPEL BEELDKWALITEITPLAN 1 SEPTEMBER 2009 DE KOPPEL BEELDKWALITEITPLAN 1 SEPTEMBER 2009 2 1 september 2009 Inhoud 1. Inleiding 1.1 Aanleiding 5 1.2 Doel 7 1.3 Status 7 2. Uitgangspunten 2.1 Kenmerken van De Koppel 9 2.2 Kwaliteiten 13 2.3 Aandachtspunten

Nadere informatie

Alvast hartelijk dank voor het meedoen! Klik op 'volgende' om naar de eerste vraag te gaan.

Alvast hartelijk dank voor het meedoen! Klik op 'volgende' om naar de eerste vraag te gaan. 1. Leefbaarheid in Groningen Fijn dat u mee wilt doen aan het onderzoek 'Leefbaarheid in Groningen'. De volgende vraag staat centraal: "Hoe kijkt u aan tegen de leefbaarheid in uw dorp of wijk?" In deze

Nadere informatie

WOONLINIE NIEUWSBRIEF

WOONLINIE NIEUWSBRIEF WOONLINIE NIEUWSBRIEF in Zaltbommel Aan : toekomstige bewoners Datum : september 2012 Nummer : 5 Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de stand van zaken van het nieuwbouwproject Portage

Nadere informatie

Fonds Leefbaarheid. dan onderneemt u actie! Dat kan met het Fonds Leefbaarheid. In deze brochure leest u hier alles over. U woont graag plezierig

Fonds Leefbaarheid. dan onderneemt u actie! Dat kan met het Fonds Leefbaarheid. In deze brochure leest u hier alles over. U woont graag plezierig Fonds Leefbaarheid Lekker leven? Met het Fonds Leefbaarheid! Als we nu eens buiten kunnen zitten met dat mooie weer Een zitje bij ons woongebouw. Misschien zelfs extra verlichting! Gezellig samen een praatje

Nadere informatie

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 LENTE Na iets wat we nauwelijks winter kunnen noemen, is de lente in volle hevigheid losgebarsten. De natuur explodeerd en het is

Nadere informatie

Buurtenquête De Posten - Oosterveld

Buurtenquête De Posten - Oosterveld Buurtenquête De Posten - Oosterveld Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in

Nadere informatie

Wat vindt u van het nieuwe Mauveplein? Geef uw mening en stem. Die telt!

Wat vindt u van het nieuwe Mauveplein? Geef uw mening en stem. Die telt! Deze nieuwsbrief is voor alle bewoners van de Mauvebuurt en laat zien welke activiteiten er zijn in de wijk rond het project Oud Krispijn Vernieuwt. Gemeente Dordrecht en Krispijn Wonen werken samen met

Nadere informatie

Nieuws en informatie over de gemeente

Nieuws en informatie over de gemeente Re a ge re n Conc e rnsta f Fe brua ri 2013 o.e n.s@ha a rle m.nl Afde ling Onde rzoe k e n S ta tistie k Grote ma rkt 2 2011 Ha a rle m Gemeente Haarlem, afdeling Onderzoek en Statistiek Digipanel Haarlem

Nadere informatie

Buurtenquête Getfert-Perik

Buurtenquête Getfert-Perik Buurtenquête Getfert-Perik Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

Buurtenquête De Laares

Buurtenquête De Laares Buurtenquête De Laares Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede een

Nadere informatie

Sociaal plan UWOON Per 1 oktober 2013. Bij sloop of renovatie van zelfstandige woningen

Sociaal plan UWOON Per 1 oktober 2013. Bij sloop of renovatie van zelfstandige woningen Sociaal plan UWOON Per 1 oktober 2013 Bij sloop of renovatie van zelfstandige woningen 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Ingrepen en besluitvorming... 4 3. Verhuizen... 6 4. Beheer woning en woonomgeving...

Nadere informatie

Wijkplan De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen. Borculo

Wijkplan De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen. Borculo Wijkplan De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen W i j k p l a n dekoppel Borculo 3 Inhoudsopgave Plankaart Indicatieve verkaveling en inrichting 4 1 Inleiding 6 1.1 Achtergrond 6 1.2 Opbouw

Nadere informatie

Een goed idee voor je buurt is geld waard!

Een goed idee voor je buurt is geld waard! Een goed idee voor je buurt is geld waard! Fijn buiten zitten met mooi weer Een bankje bij ons woongebouw. Gezellig samen een praatje maken. Als het aan mij ligt We hebben geld ingezameld in de buurt.

Nadere informatie

Opening speelplek in Het Bosveld

Opening speelplek in Het Bosveld Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Opening speelplek Bosveld Informatie Nieuwbouw Vogels voeren Inrichting openbare ruimte Een mooie speelplek voor de jeugdige bewoners van Het Bosveld Speelplek Het

Nadere informatie

Wonen in de Hobbemaschool

Wonen in de Hobbemaschool Wonen in de Hobbemaschool 22 stadsappartementen op loopafstand van de binnenstad Postbus 604, 8000 AP Zwolle 038 851 02 00 www.deltawonen.nl Stadsappartementen in voormalig schoolgebouw De wijk Diezerpoort

Nadere informatie

HUURDERS PANEL. Woonborg ondernemingsplan. 25 september 2017 verslag

HUURDERS PANEL. Woonborg ondernemingsplan. 25 september 2017 verslag HUURDERS PANEL Woonborg ondernemingsplan 2018 2021 25 september 2017 verslag Bedankt voor uw deelname! Eens in de zoveel jaar maakt Woonborg een ondernemingsplan. Hierin staat wat we belangrijk vinden

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Sluisweg. 4,9 x 5,25 mm. verslag 2015-01-27

9,65 x 15,8 mm. Sluisweg. 4,9 x 5,25 mm. verslag 2015-01-27 9,65 x 15,8 mm Sluisweg 4,9 x 5,25 mm verslag 2015-01-27 Verslag van de bijeenkomst met de bewoners van de Sluisweg op dinsdag 27 januari 2015 om 19.30 uur in het EMS gebouw aan de Sluisweg 67 E. Aanwezigen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Inleiding In augustus heeft u van ons de laatste nieuwsbrief ontvangen. Via de nieuwsbrief praten wij u graag bij over het laatste nieuws en de ontwikkelingen in het Bijvank -

Nadere informatie

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten?

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 1. Rechte tellingen Buren Sommige mensen hebben een goede relatie met hun buren, andere buurtgenoten zien elkaar eigenlijk niet zoveel. 6 1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 51% 5

Nadere informatie

Willemstuin van bibliotheek voor zeevarenden naar tuinkamers voor landrotten

Willemstuin van bibliotheek voor zeevarenden naar tuinkamers voor landrotten Willemstuin van bibliotheek voor zeevarenden naar tuinkamers voor landrotten Zalmstraat Houtlaan Joulz Fase 1: herfst 2013 gras zaaien, tegen zandverstuiving Fase 2: winter2013/2014 met z n allen aan de

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Zaterdag 6 mei 2017 1 Algemeen Op zaterdag 6 mei heeft de Dorpsraad een bezoek gebracht aan het centrumnoord, het gebied is begrensd door de Hoofdweg,

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze

nieuwsbrief Waarom deze N wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit 3,5 hectare grote kantoorterrein

Nadere informatie

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT Beste bewoner, In dit boekje leest u welke vijf keuzes u heeft als bewoner van de te slopen woningen in de Zeeheldenbuurt. Mocht

Nadere informatie

U en uw woonomgeving

U en uw woonomgeving U en uw woonomgeving Samen verantwoordelijk voor de woonomgeving Iedereen woont graag in een fijne buurt waar het schoon en netjes is. Als huurder kunt u samen met andere bewoners een bijdrage leveren

Nadere informatie

Helmondse hondenwijzer

Helmondse hondenwijzer Helmondse hondenwijzer oktober 2017 Helmondse hondenwijzer Als u één of meerdere honden heeft, betaalt u hondenbelasting. Met deze inkomsten zorgt de gemeente ervoor dat er voorzieningen zijn om uw hond(en)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Binckhorst in Beweging

Nieuwsbrief Binckhorst in Beweging pagina 1 van 5 Bekijk de webversie als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven. 18 april 2019 in Beweging Met deze nieuwsbrief wil de gemeente u zo goed mogelijk informeren over de ontwikkelingen

Nadere informatie

HONDENKAART. schone stad iedereen uitgelaten!

HONDENKAART. schone stad iedereen uitgelaten! HONDENKAART Uitgave 2009 schone stad iedereen uitgelaten! Honden horen erbij in Den Haag! Opruimmiddelen voor hondenpoep Honden spelen al eeuwen een belangrijke rol in onze samenleving. Vooral als gezelschapsdier,

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

Toezicht & Handhaving in de Gemeente Meerssen

Toezicht & Handhaving in de Gemeente Meerssen Toezicht & Handhaving in de Gemeente Meerssen INLEIDING De meeste mensen willen graag wonen in een gemeente die veilig is en er netjes en verzorgd uitziet. Maar we willen ook wel eens iets aan de omgeving

Nadere informatie

Q&A informatiebijeenkomst woensdag 9 november 2016

Q&A informatiebijeenkomst woensdag 9 november 2016 Q&A informatiebijeenkomst woensdag 9 november 2016 Op dit moment zijn we druk met de voorbereidingen voor het eerste nieuwe gebouw op Het Dorp. Als u regelmatig op Het Dorp komt, gaat u daar iets van merken.

Nadere informatie

Centron heeft in opdracht van Beter Wonen een communicatieonderzoek uitgevoerd onder het panel van Beter Wonen Vechtdal. In totaal hebben 102

Centron heeft in opdracht van Beter Wonen een communicatieonderzoek uitgevoerd onder het panel van Beter Wonen Vechtdal. In totaal hebben 102 Centron heeft in opdracht van Beter Wonen een communicatieonderzoek uitgevoerd onder het panel van Beter Wonen Vechtdal. In totaal hebben 102 huurders de vragenlijst ingevuld. Er is naar de inzet van 4

Nadere informatie

minder dan 5 jaar tussen de 5 en de 10 jaar tussen de 10 en de 15 jaar langer dan 15 jaar

minder dan 5 jaar tussen de 5 en de 10 jaar tussen de 10 en de 15 jaar langer dan 15 jaar Burgerpanel Zeewolde Resultaten peiling 3: Wmo-nota juli 2012 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de 3 e peiling met het burgerpanel van Zeewolde. De peiling ging over de sociale netwerken

Nadere informatie

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE 1 2 3 4 5 6 7 VRAGEN EN ANTWOORDEN Naar aanleiding van de presentatie is er een mogelijkheid voor

Nadere informatie