Beheergroep van start. Toegang wijkgebouw/ wijkinformatiepunt. De Koppel, een buurt voor elkaar!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beheergroep van start. Toegang wijkgebouw/ wijkinformatiepunt. De Koppel, een buurt voor elkaar!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief de Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen november 2012 Nummer 17 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Bijeenkomst Tijdens de eerste bijeenkomst van de beheergroep werden onder andere de volgende vragen gesteld: Wie zijn de vaste deelnemers? Hoe bereiken we dat er meer bewoners deelnemen aan de beheergroep? Hoe vullen we de ontstane lege plekken in bij sloop? Hoe bereiken wij dat zoveel mogelijk wijkbewoners, zowel kopers als huurders, meedoen aan het leefbaar houden? Beheergroep van start In oktober kwam de beheergroep voor De Koppel voor het eerst bij elkaar. Hiermee kreeg het beheerplan, dat al eerder was opgesteld, concreet vorm. De beheergroep wil in fase 2 en 3 van het wijkplan de kwaliteit van de leef- en woonomgeving in de gaten houden en zoveel mogelijk op peil houden. Beheergroep De beheergroep bestaat uit leden van de klankbordgroep/buurtbewoners, uitvoerenden van Gemeente Berkelland, de wijkagent en - van ProWonen - de toezichthouder, medewerker beheer en klantadviseur. Doel Doel van de beheergroep is om goede afspraken te maken over de woning, de woonomgeving, het openbaar groen, de tuinen en over het beheer van terreinen die door sloop braak komen te liggen. Hoe ga je een straat beheren waarvan het merendeel van de woningen leeg staat? Hoe zorgen wij er samen voor dat de buurt niet verloedert door zwerfvuil, slecht onderhouden groen of vandalisme? Hoe houden wij de buurt voldoende veilig en leefbaar? Deze vragen raken niet alleen bewoners uit huurwoningen van ProWonen, maar ook eigenaar-bewoners in de wijk. Ook bewoners van koopwoningen vragen wij mee te doen aan het veilig en leefbaar houden van de buurt. Het was een goede bijeenkomst waarin niet alleen problemen werden besproken, maar ook werd gekeken naar kansen en mogelijkheden om de wijk veilig en leefbaar te houden. Korte lijnen tussen buurt, bewoners en organisaties is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van deze gezamenlijke aanpak. De beheergroep komt eens per twee maanden bij elkaar voor overleg. Het verslag van de bijeenkomst kunt u lezen op de site van De Koppel: Bijdragen? Hecht u ook waarde aan het behoud van de kwaliteit van uw leefomgeving en wilt u hieraan een steentje bijdragen? Geeft u zich dan op! Dat kan bij Sigrid Wassink. Op de achterzijde van deze nieuwsbrief vindt u haar telefoonnummer en adres. Toegang wijkgebouw/ wijkinformatiepunt De toegang tot wijkgebouw De Koppel is tijdelijk verplaatst. De gele toegangspoort van de speeltuin aan de Koningin Julianastraat wordt nu ook gebruikt voor de toegang tot het wijkgebouw. In de toekomst komt er een poort op de plaats waar nu het bouwhek staat (ook aan de Koningin Julianastraat). De vitrinekast en de postkast van ProWonen bevinden zich tot die tijd bij de gele toegangspoort.

2 2 Nieuwsbrief de Koppel Werk aan de weg Comfortwoning Blo Begin september informeerde de gemeente Berkelland de bewoners van De Koppel uitvoerig over de werkzaamheden in de wijk. In deze nieuwsbrief leest u nog even kort om welke werkzaamheden het gaat. Nutsbedrijven De firma Visser & Smit gaat in opdracht van verschillende nutsbedrijven kabels en leidingen vervangen en aanleggen. In enkele straten vervangt het bedrijf de hoofdwaterleidingen. Verder vervangt Visser & Smit de elektrakabels. In alle straten wordt glasvezelkabel aangelegd. U krijgt van elk afzonderlijk nutsbedrijf bericht wanneer er bij u in de straat aan kabels of leidingen wordt gewerkt. De gemeente verwacht dat deze werkzaamheden zo n twee tot drie maanden duren. Riool Na het werk van de nutsbedrijven begint de gemeente met de aanleg van het nieuwe gescheiden rioolstelsel. Zodra het riool is aangelegd, worden per straatdeel de definitieve rijbaan, parkeerplaatsen, voetpaden, verlichting en groen aangelegd. De gemeente verwacht per straat ongeveer twee maanden nodig te hebben voor dit werk. Gedurende de werkzaamheden blijven alle woningen via tijdelijke voetpaden bereikbaar. Van de precieze planning van het werk aan de openbare ruimte wordt u nog op de hoogte gebracht. Renovatie woningen Burgemeester Bloemersstraat Half oktober startte aannemer Friso met het renoveren van veertien woningen aan de Burgemeester Bloemersstraat. Alle bewoners nemen deel aan de totale renovatie en moeten tijdens de uitvoering tijdelijk uit hun woning. Zij verhuizen voor een periode naar een wisselwoning of woonunit in de wijk. De bewoners moeten tijdelijk hun woning verlaten, omdat alle buitenwanden en het dak van binnenuit geïsoleerd worden. De woning krijgt een nieuwe trap, omdat de buitenwand van de gang ook van binnenuit geïsoleerd wordt. Daarnaast krijgen de woningen nieuwe kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Bij deze woningen pakken we ook de badkamer, het toilet en de keuken aan. Bij zes woningen in deze straat wordt de badkamer verplaatst van de begane grond naar de verdieping. We verwachten dat we voor de zomervakantie van 2013 klaar zijn. Aan de Burgemeester Bloemersstraat bouwen we drie levensloopgeschikte woningen. In deze woningen zijn alle belangrijke vertrekken, woon-, slaap-, badkamer en keuken op de begane grond. De woningen bieden veel comfort. Op deze mooie locatie zijn nog twee woningen te koop! Koopprijs vanaf ,- v.o.n. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Thoma Makelaars, Marcel Bourgonje, telefoonnummer (0573) U kunt vrijblijvend contact met hem opnemen. U mag de woning altijd bezichtigen. Fase 2 van Wijkplan De Koppel

3 Nieuwsbrief de Koppel 3 emersstraat te koop! Tijdelijke klantadviseur Klantadviseur Caroline Evers is op 26 september bevallen van dochter Saar. Tijdens haar verlof worden de werkzaamheden overgenomen door Sigrid Wassink. Verderop in deze nieuwsbrief vindt u haar telefoonnummer en adres. We verwachten dat Caroline half januari volgend jaar weer aan het werk is. De sloop van lege woningen in onder andere de Prinses Margrietstraat wordt momenteel voorbereid. Naar verwachting kan een deel van de woningen in het voorjaar van 2013 worden gesloopt. De precieze planning hangt af van een aantal onderzoeken en ook wordt rekening gehouden met het broedseizoen. In de volgende nieuwsbrief leest u hier meer over. Nieuwbouw In de tweede fase willen we 24 tot 31 woningen bouwen. Dit zijn vooral gezinswoningen. Het gaat hier om nieuwbouwprojecten aan de Prinses Margrietstraat en de Prinses Irenestraat. We ontwerpen voor de nieuwbouw eerst standaard plattegronden. Deze plattegronden voldoen volgens ons aan de eisen voor een nieuwbouwwoning. Daarna selecteren we een of meerdere architecten om begin 2013 een ontwerp te maken. We stellen vervolgens een definitief ontwerp vast. Belangrijk is om te bekijken of het ontwerp aan alle eisen voldoet. We toetsen het plan aan het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Daarna bereiden we een vergunning voor en vragen die aan. Klant Voordat we daadwerkelijk kunnen beginnen met het bestellen van materialen voor de bouw en het inrichten van de bouwplaats, gaan we bewoners zoeken voor de nieuwbouw. En daarvoor stellen we onszelf de vraag: worden het koop- of huurwoningen? We vinden het belangrijk dat elke toekomstige bewoner voldoende tijd heeft om zijn/haar keuzes bij de nieuwbouw te maken. Dit nemen we dus ook nadrukkelijk mee in de planning. Ook de inrichting van de openbare ruimte en de planning van het groot onderhoud zijn van belang bij de planning van de nieuwbouw. Planning Afgelopen periode hebben we een eerste, zeer globale planning gemaakt die we steeds verder invullen (van hoofdlijnen naar details). We begrijpen dat veel bewoners in de wijk willen weten wanneer de nieuwbouw fase 2 kan starten. Op dit moment zijn er nog teveel onzekerheden waardoor we geen betrouwbare planning kunnen geven. In het voorjaar van 2013 is een volledige planning bekend, die we dan via de nieuwsbrief of een aparte brief aan u laten weten.

4 4 Nieuwsbrief de Koppel Bouw van comfortwoningen (Schoolhof) en gezinswoningen (inzetfoto) Nieuwbouw Impressie Schoolhof Kronenburgerstraat Klaassen Groep is druk bezig met de bouw van de veertien comfortwoningen (Schoolhof) en vier gezinswoningen aan de Kronenburgerstraat. Bij een comfortwoning zijn, naast de woonkamer en keuken, ook de bad- en slaapkamer op de begane grond. We verwachten voor het eind van dit jaar de sleutels van zowel de gezins- als comfortwoningen uit te geven. Loon- en Grondverzetbedrijf Baks heeft, in opdracht van de gemeente Berkelland, de parkeerweg, parkeerplaatsen en openbare bestrating aangelegd. Ziut plaatste de openbare verlichting bij de comfortwoningen. Prins Hendrikstraat Bij het Cycloonpark bouwen we veertien appartementen. Daarnaast worden in de Prins Hendrikstraat zes gezinswoningen (twee-onder-een-kap) gebouwd. Klaassen Groep is ook in deze straat druk met de bouw. We verwachten de woningen en appartementen volgend jaar zomer op te leveren.

5 Nieuwsbrief de Koppel 5 Woonlastenwaarborg niet meer nodig Puzzel voor Prinses Beatrixstraat Duurzaamheid is een belangrijk vertrekpunt bij het onderhoud aan onze bestaande woningen. Energiebesparende maatregelen leveren onze klanten een comfortabele woning op en dragen bij aan een lager energieverbruik. Daarnaast draagt het bij aan een beter milieu, met een betere en gezondere leefomgeving. Bij de groot onderhoudsprojecten nemen wij daarom energiebesparende maatregelen. Dit varieert per project. U kunt hierbij denken aan dakisolatie, gevelisolatie, nieuwe kozijnen met kierdichting of isolerende beglazing. Voor deze maatregelen betalen de huurders een huurverhoging. Woonlastenwaarborg Bij de start van de eerste drie groot onderhoudsprojecten in het wijkplan is met bewoners en de huurdersvereniging afgesproken te werken met een woonlastenwaarborg. De woonlastenwaarborg is een garantie voor bewoners. Bewoners zijn extra geld kwijt aan de huur, maar ze besparen op de energierekening. De woonlastenwaarborg wordt ingezet als blijkt dat de besparing lager is dan de huurverhoging. Resultaten Inmiddels is de besparing op de energiekosten van de eerste drie uitgevoerde projecten in beeld gebracht. De uitkomst was in alle gevallen dat de besparing op de energierekening hoger was dan de toegepaste huurverhoging. De woonlastenwaarborg hoeft dus niet meer ingezet te worden. De bewoners uit de betreffende onderhoudsprojecten krijgen van ons informatie over de besparing. Dit verschilt nogal per onderhoudsproject; van 3,00 tot 15,00 per maand (dit is het verschil tussen de huurverhoging en de energiebesparing). De positieve resultaten laten zien dat de woonlastenwaarborg niet langer ingezet hoeft te worden. Daarom hebben wij besloten om in de volgende onderhoudsprojecten de woonlastenwaarborg niet meer te gebruiken. Het blijkt in ieder geval dat deelname aan de energiebesparende maatregelen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Op 18 september leverden we de laatste woningen aan de Prinses Beatrixstraat op. Begin juni gaven we hier de eerste bewoners de sleutels van hun nieuwe woning. De 33 gezinswoningen zijn nu bijna allemaal bewoond. Mevrouw Snijder plaatst het puzzelstuk Puzzel Alle bewoners waren blij de sleutel in ontvangst te kunnen nemen. Zij keken lange tijd naar dit moment uit. Bij iedere sleuteluitgifte ontvingen de bewoners een puzzelstuk. Nu alle sleutels zijn uitgereikt, zijn ook alle puzzelstukken uitgegeven. De puzzel voor de bewoners van de Prinses Beatrixstraat is, op één stuk na, compleet. De puzzel vormt een waardebon voor een buurtbarbecue. ProWonen biedt de barbecue aan. Bewoners kunnen nu, in onderling overleg, het barbecuefeest organiseren. Te Woon! Op het bord ontbreekt nog een puzzelstuk. Eén woning is nog beschikbaar. Wij bieden de woning Prinses Beatrixstraat 7 Te Woon aan. U kiest zelf of u de woning koopt of huurt. Interesse? Neem dan contact op met klantadviseur Sigrid Wassink. U vindt haar telefoonnummer en adres op de achterzijde van deze nieuwsbrief.

6 6 Nieuwsbrief de Koppel Sleuteluitgiftes De afgelopen periode gaven we niet alleen de bewoners aan de Prinses Beatrixstraat de sleutels van hun nieuwe woning. Ook de woningen aan de Prinses Irenestraat en Koningin Wilhelminastraat waren aan de beurt om opgeleverd te worden. Prinses Irenestraat Eind september ontvingen de bewoners van de zes gezinswoningen aan de Prinses Irenestraat de sleutels van hun nieuwe woning. De ruime twee-onder-een-kapwoningen van fase 1 in deze straat zijn nu allemaal opgeleverd. Bewoners keken uit naar het moment de sleutels van hun woning te ontvangen. Zij kregen als welkomstcadeautje een waardebon van een bouwmarkt. Koningin Wilhelminastraat De zes comfortwoningen aan de Koningin Wilhelminastraat werden begin oktober opgeleverd. Bewoners ontvingen de sleutels van hun nieuwe woning. Als welkomstcadeautje kregen ze een vogelhuisje. In een comfortwoning zijn, naast de woonkamer en keuken, ook de bad- en slaapkamer op de begane grond. De nieuwe bewoners van de De heer Bouwmeester opent de deur van zijn woning Koningin Wilhelminastraat komen allemaal uit een te slopen woning in de wijk. De toegangsweg naar en voor de zes woningen is net voor de oplevering voorzien van nieuwe nutsleidingen en riolering. Ook is dit straatje voorzien van definitieve klinkerbestrating. Volgend jaar wordt de rest van de openbare ruimte in de Koningin Wilhelminastraat vernieuwd. Colofon Contactpersoon Sigrid Wassink, klantadviseur projecten, (0545) of sigrid.wassink@prowonen.nl Fons Essink, servicemedewerker, (0545) Bennie Olthof, medewerker toezicht projecten, (0545) of bennie.olthof@prowonen.nl Wijkinfopunt Wijkgebouw, Koningin Julianastraat. Openingstijden: dinsdag van uur donderdag van uur Deze nieuwsbrief is een uitgave van ProWonen. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Tekst Fotografie Druk Website Twitter Volgt u ons al op Twitter? Vanaf nu kunt u al het nieuws over ProWonen én De Koppel volgen ProWonen ProWonen Drukkerij Maarse bv, Eibergen

21 september: Burendag. Wat is er te doen die dag?

21 september: Burendag. Wat is er te doen die dag? Nieuwsbrief de Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen September 2013 Nummer 19 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! 21 september: Burendag Wijkgebouw en speeltuin

Nadere informatie

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 31 mei! De Koppel, een buurt voor elkaar!

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 31 mei! De Koppel, een buurt voor elkaar! Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen Mei 2016 Nummer 24 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Kom naar de inloopbijeenkomst! Wilt u meer weten over

Nadere informatie

Moestuin bij Heuvelschool

Moestuin bij Heuvelschool Nieuwsbrief de Koppel is een uitgave van wooncorporatie ProWonen September 2014 Nummer 21 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Moestuin bij Heuvelschool In mei is de Heuvelschool

Nadere informatie

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde.

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde. V o o r u, b e w o n e r v a n D E A N T O N S T R U I K B U U R T I N S L O T E R M E E R De Struikbuurt Vernieuwt! De Struikbuurt gaat veranderen. Alle woningen tussen het Johan Brouwerpad en de Vening

Nadere informatie

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 30 mei! Bergopwaarts!

Kom naar de inloopbijeenkomst! Graag tot 30 mei! Bergopwaarts! N i e u w s b r i e f deberg Bergopwaarts! Nieuwsbrief de Berg is een uitgave van wooncorporatie ProWonen mei 2016 Nummer 24 Kom naar de inloopbijeenkomst! Wilt u meer weten over de 15 nieuwe woningen?

Nadere informatie

Wonen in één van de nieuwbouwwoningen in De Koppel?

Wonen in één van de nieuwbouwwoningen in De Koppel? Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen April 2011 Nummer 12 N i e u w s b r i e f dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Zaterdag 9 april: inloopbijeenkomst nieuwbouwplannen

Nadere informatie

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond april 2013 PAGINA 1 In dit nummer Mijlpaal: Eerste helft renovatie afgerond. Start verhuur en verkoop. De aannemer aan het woord. Stand van zaken De Parkbuurt. Uitvoering en planning openbare ruimte 2013.

Nadere informatie

Opening speelplek in Het Bosveld

Opening speelplek in Het Bosveld Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Opening speelplek Bosveld Informatie Nieuwbouw Vogels voeren Inrichting openbare ruimte Een mooie speelplek voor de jeugdige bewoners van Het Bosveld Speelplek Het

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof 9,65 x 15,8 mm Oranjebuurt 4,9 x 5,25 mm bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof Bewonersbijeenkomst, woensdag 16 oktober 2013 om 19.30 uur in de Drijvershof. Aanwezigen: Namens

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg Woonburg Nummer 2 l juni 2011 2 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg In de nieuwsbrief nummer 1 hebben wij u verteld dat het schetsontwerp van 80 woningen groot

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o.

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Juni 2019 In november 2018 hebben wij u geïnformeerd over het voorlopig ontwerp van de nieuwe woningen voor het complex Ravesteynplein. De 183 woningen van het complex Ravesteynplein

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG HUURPRIJS 1.1. HOE HOOG WORDT MIJN HUURPRIJS BIJ MODERNISERING? Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden bij modernisering. Een aantal maatregelen

Nadere informatie

Werksessie woningplattegronden Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 28 maart 2017 Verslag

Werksessie woningplattegronden Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 28 maart 2017 Verslag Werksessie woningplattegronden Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat 28 maart 2017 Verslag Wat willen we bouwen? 3-kamerappartementen Ruime 2-kamerappartementen Gelijkvloers Rolstoeldoor- en toegankelijk;

Nadere informatie

Wijkinfopunt. Wat gaat er nu gebeuren?

Wijkinfopunt. Wat gaat er nu gebeuren? PW-NieuwsbriefDekoppel-0608 16-06-2008 15:04 Pagina 1 Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen Juni 2008 Nummer 4 N i e u w s b r i e f dekoppel In deze speciale uitgebreide nieuwsbrief

Nadere informatie

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 1. Wat gaan we bouwen? 4 2. Plattegronden 5 3. Huurprijzen 11 4. Hoe komt u in aanmerking? 12 5. Extra informatie 13 Contactgegevens

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Inleiding In augustus heeft u van ons de laatste nieuwsbrief ontvangen. Via de nieuwsbrief praten wij u graag bij over het laatste nieuws en de ontwikkelingen in het Bijvank -

Nadere informatie

Terugblik bewonersavond

Terugblik bewonersavond Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Terugblik bewonersavond Nieuwbouw: Parkietstraat & Vinkenstraat Vogels voeren Aanleg Park Nieuwbouw Parkbuurt Terugblik bewonersavond Enthousiasme over de nieuwbouwplannen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019

Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019 Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019 Sinds begin vorig jaar zijn we bezig om, samen met u, te onderzoeken of we uw woning kunnen verbeteren en verduurzamen of moeten slopen en door nieuwbouw vervangen. Graag

Nadere informatie

Waarom wordt flat 11 opgeknapt?

Waarom wordt flat 11 opgeknapt? Waarom wordt flat 11 opgeknapt? Waarom renovatie/groot onderhoud van flat 11? Flat 11 - Prinses Margrietlaan te Kerkebosch Zeist De flat is uit de jaren 60 en heeft een opknapbeurt nodig. 17520. Voorlopig

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje rode en blauwe blokken, 31 januari 2018 FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord

Nadere informatie

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017 Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat 7 maart 2017 Uitgangspunten Wat willen we bouwen? Ca. 70 appartementen 90% 3-kamerappartementen 10% ruime 2-kamerappartementen Gelijkvloers

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje gele blokken, 31 januari 2018 FM A FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van

Nadere informatie

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 17 gezinswoningen voor starters in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan Matjador 63 t/m 73 en 83 t/m 103. De postcode voor deze

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De prachtige twee-onder-een-kapwoning met zijentree heeft extra ruime afmetingen en is voorzien van een aangebouwde, stenen berging en eigen parkeerplaats. Dat is luxe wonen en

Nadere informatie

Plannen Woontij in Oosterend. 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen

Plannen Woontij in Oosterend. 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Plannen Woontij in Oosterend 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Agenda Terugblik op de vergadering van 10 April Huisbezoeken Overleg klankbordgroep

Nadere informatie

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning molenweg Pater Becanusstraat Zaagmolenweg N615 Beek en Donk Lieshoutseweg N615 Landelijk leven begint hier Beek en Donk is een typisch Brabants dorp met

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Herstructurering Gasselternijveen Bewonersinformatieavond 19 november 2012

Herstructurering Gasselternijveen Bewonersinformatieavond 19 november 2012 Herstructurering Gasselternijveen Bewonersinformatieavond 19 november 2012 Welkom & programma De Volmacht > 19.00 19.30 deuren open > 19.30 19.45 opening door Jaap Boekholt, De Volmacht > 19.45 20.30 presentatie

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81544 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Gildenbondstraat 2 t/m 48 (even) 1 t/m 9 en 13 t/m 59 (oneven) Tulpstraat 2 t/m 16 (even) en 15 t/m 29 (oneven) St.Josephstraat 31 t/m 35 en 57 t/m 61 (oneven)

Nadere informatie

GRONINGEN Regattaweg 384

GRONINGEN Regattaweg 384 GRONINGEN Regattaweg 384 Huurprijs: 1.170,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

EMMEN Julianastraat 12

EMMEN Julianastraat 12 EMMEN Julianastraat 12 Huurprijs: 950,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities in Noord-Nederland, met als werkgebied onder

Nadere informatie

GRONINGEN Regattaweg 200

GRONINGEN Regattaweg 200 GRONINGEN Regattaweg 200 Huurprijs: 1.250,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

TE KOOP. Motketel, 7031 LB Wehl. Vraagprijs ,- v.o.n.

TE KOOP. Motketel, 7031 LB Wehl. Vraagprijs ,- v.o.n. TE KOOP, 7031 LB Vraagprijs 239.600,- v.o.n. Omschrijving De fraai vormgegeven twee (levensloopbestendige) 2-onder1-kap seniorenwoningen gelegen op een kavel van ca. 182 m², passen uitstekend in het dorpskarakter

Nadere informatie

GRONINGEN Regattaweg 252

GRONINGEN Regattaweg 252 GRONINGEN Regattaweg 252 Huurprijs: 1.000,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

29 november presentatie gewijzigd planvoorstel. Komt u ook? Bijeenkomst klankbordgroep. verontruste bewoners. Huren per 1 januari niet meer verhoogd

29 november presentatie gewijzigd planvoorstel. Komt u ook? Bijeenkomst klankbordgroep. verontruste bewoners. Huren per 1 januari niet meer verhoogd Nieuwsbrief De Berg is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen November 2008 Nummer 5 deberg N i e u w s b r i e f Voorstellen gewijzigd Eind juni hebben we het concept wijkvoorstel voor De Berg aan u

Nadere informatie

We moeten samen de buurt schoon, veilig en leefbaar houden. Bergopwaarts! Beheergroep: de ogen en oren van de buurt

We moeten samen de buurt schoon, veilig en leefbaar houden. Bergopwaarts! Beheergroep: de ogen en oren van de buurt Nieuwsbrief de Berg is een uitgave van wooncorporatie ProWonen juli 2012 Nummer 16 N i e u w s b r i e f deberg Bergopwaarts! Leefkwaliteit De leefbaarheid in de wijk moet behouden blijven, zegt klantadviseur

Nadere informatie

Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013

Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013 Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013 Visie een nieuw hart KAW F en G Deelgebied A in het plangebied bestaande toestand KAW Visie

Nadere informatie

26 eengezinswoningen voor gezinnen en starters 17 comfort woningen voor senioren en starters

26 eengezinswoningen voor gezinnen en starters 17 comfort woningen voor senioren en starters Broekkant, Malden Wijk: Herstructurering Malden Jachthuis Broekkant Op 15 mei 2009 heeft Oosterpoort het sloopbesluit genomen voor de woningen Broekkant 22 t/m 56. Acaciastraat 1 t/m 36, Meidoornstraat

Nadere informatie

NIEUWBOUW WILLIBRORDUSHOF

NIEUWBOUW WILLIBRORDUSHOF 2014-2015 NIEUWBOUW WILLIBRORDUSHOF Inleiding Aan de Irenestraat, Sint Willibrordusstraat, Servatiusstraat en Lambertusstraat in Stramproy, ook bekend als de Willibrordushof realiseert Woningstichting

Nadere informatie

WOONLINIE NIEUWSBRIEF

WOONLINIE NIEUWSBRIEF WOONLINIE NIEUWSBRIEF in Zaltbommel Aan : toekomstige bewoners Datum : september 2012 Nummer : 5 Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de stand van zaken van het nieuwbouwproject Portage

Nadere informatie

Groot onderhoud. Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16

Groot onderhoud. Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16 Groot onderhoud Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16 Groot onderhoud In deze informatiebrochure leest u meer over het groot onderhoud aan 6 woningen aan de Vicariestraat 6 tot en met 16 in Lievelde.

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

EMMEN Landschaplaan 236

EMMEN Landschaplaan 236 EMMEN Landschaplaan 236 Huurprijs: 840,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities in Noord-Nederland, met als werkgebied

Nadere informatie

GRONINGEN Regattaweg 362

GRONINGEN Regattaweg 362 GRONINGEN Regattaweg 362 Huurprijs: 1.100,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

Presentaties nieuwe buurt

Presentaties nieuwe buurt mei 2012 PAGINA 1 In dit nummer Presentaties nieuwe buurt Overzicht werkzaamheden Planning openbare ruimte Planning woningen Het betrekken van een wisselwoning. Huurprijzen Uw contactpersonen in de wijk

Nadere informatie

Deelnemen Wij adviseren u om vooral deel te nemen aan de renovatie en energiebesparing werkzaamheden, u zult hier plezier en voordeel van hebben.

Deelnemen Wij adviseren u om vooral deel te nemen aan de renovatie en energiebesparing werkzaamheden, u zult hier plezier en voordeel van hebben. Ledenvergadering HBV 4 april 2019 Verslag renovatiecommissie Ook het afgelopen jaar hebben wij weer in goede verstandhouding met WP mogen samenwerken bij de renovatie en energiebesparing werkzaamheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Nieuwsbrief Artiestenbuurt Huurder Adres nummer Postcode plaats Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Voor u ligt de vierde Nieuwsbrief van Vidomes over de stand van zaken in uw buurt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Dit is ProWonen. in Oost Gelre

Dit is ProWonen. in Oost Gelre Dit is ProWonen in Oost Gelre Hier staan wij voor ProWonen is een woningcorporatie die goede en betaalbare huizen bouwt, beheert en verhuurt voor mensen met een kleine portemonnee. Ook mensen met een lichamelijke

Nadere informatie

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Wijk Oosterdalfsen, oplevering vanaf voorjaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 44 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Oosterdalfsen in Dalfsen. Het

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan Groot onderhoud, renovatie of sloop? Wat gaat er gebeuren met uw

Nadere informatie

Barend Scherpbier gekozen tot wijkplanarchitect

Barend Scherpbier gekozen tot wijkplanarchitect Nieuwsbrief De Koppel is een uitgave van Wooncorporatie ProWonen April 2009 Nummer 6 N i e u w s b r i e f dekoppel Planning en hoe nu verder Het beeldkwaliteitsplan moet in juni klaar zijn. We leggen

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST In dit informatieblad praten we u bij over de laatste ontwikkelingen rondom de geplande sloopwerkzaamheden en vervangende nieuwbouw in het noordelijke

Nadere informatie

De Koppel, een buurt voor elkaar! Karakteristiek wonen in een wijk met een hart!

De Koppel, een buurt voor elkaar! Karakteristiek wonen in een wijk met een hart! dekoppel De Koppel, een buurt voor elkaar! Karakteristiek wonen in een wijk met een hart! De Koppel een buurt voor elkaar Karakteristiek wonen in een wijk met een hart! Historische panden, een groene

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

GRONINGEN 1e Drift Ged. Zuiderdiep 11 - D

GRONINGEN 1e Drift Ged. Zuiderdiep 11 - D GRONINGEN 1e Drift Ged. Zuiderdiep 11 - D Huurprijs: 800,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier!

Nadere informatie

Te koop. Eengezinswoning met vrij uitzicht en houten berging in de zuidelijk gelegen achtertuin. Hortensiastraat 12, 3261 BH Oud-Beijerland

Te koop. Eengezinswoning met vrij uitzicht en houten berging in de zuidelijk gelegen achtertuin. Hortensiastraat 12, 3261 BH Oud-Beijerland Te koop Eengezinswoning met vrij uitzicht en houten berging in de zuidelijk gelegen achtertuin Hortensiastraat 12, 3261 BH Oud-Beijerland Algemeen Bent u op zoek naar een eengezinswoning in een gezellige

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 3. Huurprijs: 1.350,00 /maand

GRONINGEN Het Hout 3. Huurprijs: 1.350,00 /maand GRONINGEN Het Hout 3 Huurprijs: 1.350,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst dromen over Wilgenland. Terugblik: waarom een toekomstvisie en hoe pakken we dit aan?

Verslag van de bijeenkomst dromen over Wilgenland. Terugblik: waarom een toekomstvisie en hoe pakken we dit aan? Verslag van de bijeenkomst dromen over Wilgenland 13 november 2017 Op maandag 30 oktober organiseerden we de bijeenkomst dromen over Wilgenland. We nodigden hier alle bewoners van de wijk Wilgenland voor

Nadere informatie

GRONINGEN Bonairestraat 68

GRONINGEN Bonairestraat 68 GRONINGEN Bonairestraat 68 Koopprijs: 189.000 k.k. 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verkoopt! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities

Nadere informatie

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018 Salomon Levystrjitte Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen Versie: 20 november 2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat December 2017 Rooie buurt Voor de zomervakantie is het groot onderhoudsproject Rooie Buurt afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Eind

Nadere informatie

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Algemene vragen De vakantieperiode begint nu, kunnen we het niet wat rustiger aan doen, om iedereen de gelegenheid

Nadere informatie

Presentaties nieuwe buurt

Presentaties nieuwe buurt mei 2012 PAGINA 1 In dit nummer Presentaties nieuwe buurt Overzicht werkzaamheden Planning openbare ruimte Planning woningen Het betrekken van een wisselwoning. Huurprijzen Uw contactpersonen in de wijk

Nadere informatie

12 oktober bewonersavond. De toekomst van uw woning Complex Nieuwegeer / Molenvlietlaan

12 oktober bewonersavond. De toekomst van uw woning Complex Nieuwegeer / Molenvlietlaan 12 oktober 2017 - bewonersavond De toekomst van uw woning Complex Nieuwegeer / Molenvlietlaan Even voorstellen: Vanuit HW Wonen: Bob de Rooij - Projectleider Anne Zuidam - Woonconsulent Gerda Huiskamp

Nadere informatie

GRONINGEN Studentenlaan 34 - A

GRONINGEN Studentenlaan 34 - A GRONINGEN Studentenlaan 34 - A Vraagprijs: 139.000 k.k. 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verkoopt! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities

Nadere informatie

Beatrixlaan EX Margraten

Beatrixlaan EX Margraten Beatrixlaan 35 6269 EX Margraten Vraagprijs: 250.000,- k.k. Omschrijving In een rustige, kindvriendelijke omgeving aan de rand van Margraten ligt deze ruime halfvrijstaande woning met garage, carport en

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 167

GRONINGEN Het Hout 167 GRONINGEN Het Hout 167 Huurprijs: 1.325,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

Verhuurbrochure. Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan

Verhuurbrochure. Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan Verhuurbrochure Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Algemene informatie Wonen in het groen 3 Het appartement 3 Veilig gevoel 3 Isolatie en

Nadere informatie

Over isoleren, besparen en comfort

Over isoleren, besparen en comfort Warm voor Weinig Over isoleren, besparen en comfort WARM VOOR WEINIG U woont in een huurwoning, en heeft er waarschijnlijk een aangename plek van gemaakt. Maar misschien kan het nog veel comfortabeler!

Nadere informatie

ecologisch bouwen, economisch wonen 12 aantrekkelijke huurwoningen aan de Maalsteen in de Daalkampen in Borger

ecologisch bouwen, economisch wonen 12 aantrekkelijke huurwoningen aan de Maalsteen in de Daalkampen in Borger ecologisch bouwen, economisch wonen 12 aantrekkelijke huurwoningen aan de Maalsteen in de Daalkampen in Borger Wonen in een groene omgeving met veel ruimte? Dat kan in de Daalkampen, een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

GRONINGEN Regattaweg 258

GRONINGEN Regattaweg 258 GRONINGEN Regattaweg 258 Huurprijs: 1.250,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Alle voorzieningen gelijkvloers! Flintdijk 39 Roosendaal

Alle voorzieningen gelijkvloers! Flintdijk 39 Roosendaal Alle voorzieningen gelijkvloers! Flintdijk 39 Roosendaal Voorwoord Dank u voor uw belangstelling voor deze veelzijdige, bijzondere woning. Uiteraard ben ik zeer benieuwd wat u ervan vindt. Vooral voor

Nadere informatie

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Centrumplan Nijeveen Drie Koopgarantwoningen Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Locatie en situatie Burg. Weimalaan 6 7 8 Wilhelminastraat Nijeveen Bouwnr. Adres Kaveloppervlakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief herstructurering Van Kleefstraat en omgeving te Huissen

Nieuwsbrief herstructurering Van Kleefstraat en omgeving te Huissen Nieuwsbrief herstructurering Van Kleefstraat en omgeving te Huissen Bewonersavond 20 april 2011 Wanneer gaat er wat gebeuren? Dit is waarschijnlijk de st gestelde vraag op de bewonersavond van 20 april

Nadere informatie

Driehoek Schaerweijdelaan

Driehoek Schaerweijdelaan September 2015 Driehoek Schaerweijdelaan Zeisteroever 1, 3704 GB Zeist T 030 69 40 200 www.seysterveste.nl Eind 2014 / begin 2015 informeerde Seyster Veste de bewoners van de driehoek Schaerweijdelaan

Nadere informatie

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning LUXE VRIJSTAANDE WONING Heerlijk wonen in Bergen op Zoom Deze nieuwe wijk wordt gekenmerkt door de landelijke opzet van het plan met vaste kenmerken

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-82817 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Activiteiten Huizen. Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning 95% 5.209

Activiteiten Huizen. Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning 95% 5.209 Activiteiten Huizen Woningbezit Zelfstandige huurwoningen naar woningtype = 3.028 704 1.675 88 5.495 Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ Totaal bovenwoning Bovenstaand woningbezit is exclusief

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen. Oktober 2011 PAGINA 1 In dit nummer - De voorbereidingen zijn gestart - Planning - Maatregelen aan de woning - Start bewonerswerkgroep - Het betrekken van een wisselwoning - Tegemoetkoming verhuisen herinrichtingskosten

Nadere informatie

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen

Nadere informatie

GRONINGEN Opaalstraat 142

GRONINGEN Opaalstraat 142 GRONINGEN Opaalstraat 142 Huurprijs: 1.220,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

Renovatie Sterflats. Vragen bewonersavond 25 september. Verhuizing - wisselwoningen. informatie over de 2- en 3-kamerappartementen.

Renovatie Sterflats. Vragen bewonersavond 25 september. Verhuizing - wisselwoningen. informatie over de 2- en 3-kamerappartementen. Renovatie Sterflats Vragen bewonersavond 25 september Verhuizing - wisselwoningen Waarom is de renovatie dit keer in onbewoonde staat? Na de renovatie in Ster 3 bleek dat het onmogelijk is om te renoveren

Nadere informatie

Presentatie bewoners Gele Lisstraat. 29 januari 2019

Presentatie bewoners Gele Lisstraat. 29 januari 2019 Presentatie bewoners Gele Lisstraat 29 januari 2019 2 Doel en inhoud presentatie Presentatie uitkomst individuele gesprekken bewoners januari 2019 (Kevin Groot) Besluitvorming vernieuwing Gele Lisstraat

Nadere informatie

Zayaz Huurderspanel Resultaten vervolgonderzoek Duurzaamheid. Oktober 2017

Zayaz Huurderspanel Resultaten vervolgonderzoek Duurzaamheid. Oktober 2017 Zayaz Huurderspanel Resultaten vervolgonderzoek Duurzaamheid Oktober 2017 Goed om te weten De eerste sheets geven de uitkomsten per vraag weer. Deze zijn weergegeven in percentages. Vanaf sheet nummer

Nadere informatie

Companjenhof 19, 21 & 23 De Smidse, Oldebroek Vier-onder-een-kap woningen

Companjenhof 19, 21 & 23 De Smidse, Oldebroek Vier-onder-een-kap woningen Companjenhof 19, 21 & 23 De Smidse, Oldebroek Vier-onder-een-kap woningen www.wonenindesmidse.nl KAMPEN Wonen in Oldebroek DRONTEN BIDDINGHUIZEN NUNSPEET A28 E232 ELBURG Overijssel Gelderland A28 E232

Nadere informatie

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Oostdijk 59, 3261 KC Oud-Beijerland Algemeen Op goede

Nadere informatie

GRONINGEN Paramaribostraat 33

GRONINGEN Paramaribostraat 33 GRONINGEN Paramaribostraat 33 Huurprijs: 900,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid

Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid informatie VIJZELMOLEN EN WATERMOLEN NOVEMBER 2017 Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid In 2018 wil Intermaris bij 172 huurwoningen aan de Vijzelmolen en Watermolen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding Nieuwsbrief maart 2012 In deze nieuwsbrief: Inleiding 1. Verhuizing wijkinfopunt 2. Wisselwoningen 3. Resultaten 2 e ronde woningtoewijzing 4. Dichtzetten woningen 5. Daken 6. ZAV (zelf aangebrachte voorzieningen)

Nadere informatie