Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg Woonburg Nummer 2 l juni 2011

2 2 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg In de nieuwsbrief nummer 1 hebben wij u verteld dat het schetsontwerp van 80 woningen groot onderhoud en (ingrijpende) woningverbetering gereed is. Woonburg heeft in nauw overleg met de klankbordgroep en na inbreng van de individuele bewoner bepaald hoe het groot onderhoudsplan er uit gaat zien. Het comfort van de woningen wordt verbeterd. Zo ontstaat er door het plaatsen van een grote dakkapel op de verdieping meer ruimte. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van energiebesparende maatregelen, waardoor de woonlasten voor de bewoners worden verlaagd. Groot onderhoud en woningverbetering Groot onderhoud en woningverbetering: Woningtype 5: W. Alexanderstraat 25 t/m 61 en 24 t/m 48 De Deckerestraat 39 t/m 53 Kromwegesingel 22 t/m 50 Woningtype A: W. Alexanderstraat 50 Woningtype V: De Deckerestraat 38 t/m 60 Type Z: Kromwegesingel 33 t/m 43 Verkoop zonder utvoering groot onderhoud: Kromwegesingel 21 t/m 31 Financiële toets In de periode tussen januari en juni heeft Woonburg de plannen financieel op haalbaarheid laten toetsen. Het bleek noodzakelijk om enkele wijzigingen door te voeren. Het vinden van oplossingen en het opnieuw toetsen van de financiële haalbaarheid is een intensief proces geweest. Dit heeft enige tijd in beslag genomen. Het plan Het plan omvat 80 woningen. Bij 74 woningen wordt groot onderhoud en woningverbetering uitgevoerd. Hiervan worden 24 woningen verkocht aan de huidige huurders of als lege woning aan overige geïnteresseerden. De koopprijs van deze woningen is ook voor starters interessant. Als de koper besluit de woning weer te willen verkopen, heeft Woonburg het eerste recht van (terug)koop. Er worden 6 woningen zonder dat groot onderhoud is uitgevoerd verkocht als zogenoemde kluswoning. De kopers kunnen daarbij zelf kiezen hoe zij de woning na aankoop willen verbeteren. De resterende 50 woningen in het plan krijgen groot onderhoud en woningverbetering en blijven beschikbaar als huurwoning. Uitvoeringswerkzaamheden groot onderhoud: De werkzaamheden worden per woningblok uitgevoerd en omvatten de volgende werkzaamheden: Alle kozijnen en ramen worden vervangen door nieuwe houten kozijnen en voorzien van isolatieglas (HR ++ ). Het kunststof dakraam wordt vervangen door een geïsoleerd dakraam. De dakpannen worden verwijderd. Aan de achterzijde komt 1 doorlopende nieuwe dakkapel. Het dak wordt geïsoleerd en de dakpannen teruggelegd en deels vervangen door nieuwe.

3 Nieuwsbrief l Wijkvernieuwing Oost-Souburg 3 De dakgoten en hemelwaterafvoeren worden vervangen. Alle gevels worden aan de buitenzijde geïsoleerd en afgewerkt met een stucwerklaag en speciale steenstrips (zie onderstaande impressies). De houten vloer op de begane grond wordt vervangen door een betonnen vloer met isolatie. De wandtegels in de douche, keuken en toilet en de vloertegels in de douche en toilet worden vervangen. Op een later moment kunnen bewoners de gewenste kleuren van de tegels kiezen. De douche, keuken en toilet worden waar nodig opnieuw ingericht. Een aantal oudere keukenblokken wordt vervangen. In de achtertuin worden de privacyschermen vervangen door houten schermen en de bergingen hersteld. Zachtboard plafonds worden vervangen door gipsplaten plafonds. Aanbrengen lichtpunten op voor- en achtergevel. Aanbrengen rookmelders op begane grond en verdieping. Impressies van de buitengevels na groot onderhoud Een impressie van de voorgevels in de Willem Alexanderstraat

4 4 Een impressie van de buitengevels in De Deckerestraat Een impressie van de buitengevels Kromwegesingel

5 Nieuwsbrief l Wijkvernieuwing Oost-Souburg 5 Gevolgen groot onderhoud voor de huurders Alle kozijnen worden verwijderd, de dakpannen gaan er af en het dak gaat gedeeltelijk open voor het aanbrengen van de dakkapellen. De bewoners kunnen daarom tijdelijk niet in de woning blijven wonen. Zoals is toegezegd heeft het groot onderhoud inclusief de dak-, gevel- en vloerisolatie geen gevolgen voor de huurprijs voor de huidige huurders. Wisselwoningen Voor de periode dat groot onderhoud aan de woningen wordt uitgevoerd wordt door Woonburg gedurende 6 tot 8 weken een wisselwoning in Oost-Souburg beschikbaar gesteld. Deze woningen zijn gestoffeerd en voorzien van gas, elektriciteit water en een internetaansluiting. Ook andere mogelijkheden voor tijdelijke huisvesting tijdens groot onderhoud in plaats van een wisselwoning zijn bespreekbaar. Woningverbetering in keuzemenu Naast de onderhoudswerkzaamheden kunnen de huurders kiezen uit een menukaart met verbeteringen. Voor deze verbeteringen geldt wel een huurverhoging of eenmalige betaling van de kosten. De huurverhoging of de kosten kunnen wij pas opgeven als de aannemer zijn prijzen hiervoor heeft afgegeven. In het keuzemenu zijn de volgende opties opgenomen: Vergroten en/of verplaatsen van de badkamer. Aanleggen van centrale verwarming. Aanbrengen van een afvoer voor de afzuigkap. Aanbrengen van een afvoer en aansluiting voor een vaatwasmachine. Aanbrengen van extra wandtegels. Aanbrengen van een hogere toiletpot. Aanbrengen van een tweede toilet in de badkamer (alleen in combinatie met een grotere badkamer. Aanbrengen van een loopvloer op de vliering en een vlizotrap. Aanbrengen van extra wandcontactdozen. Open verbrandingstoestellen Het gebruik van open verbrandingstoestellen (zoals gaskachels) blijft mogelijk. Het aanbrengen van centrale verwarming wordt dus niet verplicht. Bij het behouden van een open verbrandingstoestel moet er bij het groot onderhoud wel een extra voorziening worden aangebracht om de aanvoer van verse lucht mogelijk te maken in de woonkamerkamer. Planning De komende maanden wordt alles met de architect en aannemer in detail uitgewerkt. De aannemer zal hierbij meedenken over de manier waarop we de werkzaamheden gaan aanpakken en in welke volgorde het beste gewerkt kan worden. Woonburg verwacht eind dit jaar te starten met het maken van een proefwoning. De huurders worden dan uitgenodigd om de proefwoning te bekijken. Op basis van de ervaringen van de aannemer, de reacties van de huurders en Woonburg wordt de hele aanpak definitief gemaakt. De inzet is om in januari/februari 2012 het eerste blok woningen in uitvoering te hebben.

6 6 Huisbezoeken Gerda Hekker is de vaste contactpersoon en begeleider bij het groot onderhoud. Zij zal de komende maanden alle huurders opnieuw bezoeken en doornemen wat er allemaal gaat gebeuren. Kort voor de uitvoering wordt iedereen nogmaals geïnformeerd en bezocht, zodat de keuzes voor het tegelwerk en de verbeteringen doorgenomen kunnen worden. Op dat moment moeten de definitieve keuzes worden gemaakt. Sloop en nieuwbouw Overleg met Gemeente De schetsplannen zijn met ambtenaren van de Gemeente besproken. Op basis van de huidige schetsen verwachten we dat het bestemmingsplan aangepast moet worden. De mogelijkheden zullen nader worden onderzocht. Sloop t.b.v nieuwbouw: Vlissingsestraat 113 t/m 117 Van Turnhoutstraat 1 t/m 25 en 2 t/m 34 De Deckerestraat 25 t/m 37 en 24 t/m 36 Haalbaarheid Marsaki, de projectontwikkelaar van Woonburg, is gevraagd om aan de hand van de schetsen sloop/nieuwbouw de haalbaarheid te onderzoeken. Woonburg verwacht daarvan begin juli de eerste resultaten te ontvangen. Tijdelijke verhuur Een impressie van het gevelbeeld nieuwbouw Van Turnhoutstraat/hoek Vlissingsestraat Op dit moment worden er 39 woningen op tijdelijke basis in het kader van de leegstandswet verhuurd, waarvan 20 woningen in het groot onderhoudsproject en 19 woningen in de sloop/nieuwbouw.

7 Nieuwsbrief l Wijkvernieuwing Oost-Souburg 7 In de komende maanden gaat Woonburg in de volgorde van benodigde wisselwoningen en bouwwerkzaamheden beginnen met het opzeggen van de tijdelijke huurovereenkomsten in de woningen die groot onderhoud krijgen. Afhankelijk van het aantal benodigde wisselwoningen kan ook een aantal tijdelijke huurovereenkomsten in de sloop/nieuwbouw beëindigd worden. De inzet van wisselwoningen zal de komende maanden in kaart worden gebracht. Vrijwilligers gezocht Als huurders tijdelijk naar een wisselwoning gaan moeten de spullen van de huurder uit de woning gehaald en opgeslagen worden of naar de wisselwoning worden verhuisd. Het leeghalen van de woning is voor de uitvoering van de werkzaamheden noodzakelijk. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond moeten de spullen weer terug de woning in. Voor de ene huurder geeft dat meer problemen dan voor een andere huurder. Hulp komt daarbij goed van pas. Ook de bewoners uit de te slopen woningen kunnen soms wel wat hulp gebruiken. De sfeer in de wijk met veel onderlinge contacten is aanleiding om te kijken of een vorm van burenhulp opgezet kan worden. Bewoners of andere geïnteresseerden (hoeven niet persé uit de wijk te komen) die hier als vrijwilliger aan mee willen werken kunnen dit melden bij de Sociaal Projectleider van Woonburg. Doe dit zo snel mogelijk. Met de personen die zich aangemeld hebben worden de mogelijkheden besproken en verder uitgewerkt. Vele handen maken licht werk. Als buren onderling elkaar kunnen helpen hebben de bewoners daar voordeel van. Niet iedereen hoeft sterk te zijn en hoeft te sjouwen. Er zijn meer dingen die gedaan en geregeld moeten worden waarbij hulp geboden kan worden. Wilt u zich inzetten voor de buurtbewoners? Neem dan even contact op met Gerda Hekker, Sociaal Projectleider bij Woonburg. Onkruid in bedwang houden Het is de tijd van het jaar dat het onkruid weer heel snel groeit. Op sommige plaatsen zien we dat bijna letterlijk gebeuren. Voor de leefbaarheid in de wijk en om verpaupering tegen te gaan is het nodig om het onkruid in bedwang te houden. Alle huurders verzoeken wij er voor te zorgen dat niet alleen de tuinen maar ook het stukje achterpad achter de tuin zo veel mogelijk onkruidvrij wordt gemaakt en gehouden. Woonburg zal zorgen dat dit ook bij de leegstaande woningen gebeurt. Vragen? De huurders uit de groot onderhoudswoningen worden binnen enkele weken benaderd voor een afspraak met de Sociaal Projectleider, Gerda Hekker. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen. Zij is te telefonisch te bereiken op telefoonnummer en per op g.hekker@woonburg.nl.

8 thuis op Walcheren Postadres Postbus EC Middelburg Bezoekadres Karreveld 2A Koudekerke T F E info@woonburg.nl

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Multifunctioneel gemiddeld ALGEMEEN PMC-25738 Woning Gemiddelde

Nadere informatie

Groot onderhoud Heilige Stoel, Homberg, Kraaijenberg nieuws 1

Groot onderhoud Heilige Stoel, Homberg, Kraaijenberg nieuws 1 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over het groot onderhoud aan de Heilige Stoel, Homberg en Kraaijenberg in Wijchen. Op dit moment werkt Talis aan de voorbereidingen. Op 10 en 11 maart organiseerden wij

Nadere informatie

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52 Onderhoudsproject de Donge 1 t/m 23, 30 t/m 52 Geachte bewoner(s) Met dit boekje willen we u als bewoner van de Donge informeren over het groot onderhoud dat Patrimonium Barendrecht laat uitvoeren aan

Nadere informatie

Plannen Woontij in Oosterend. 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen

Plannen Woontij in Oosterend. 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Plannen Woontij in Oosterend 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Agenda Terugblik op de vergadering van 10 April Huisbezoeken Overleg klankbordgroep

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

31 woningen Indische buurt. Bijeenkomst op 11 juni 2019.

31 woningen Indische buurt. Bijeenkomst op 11 juni 2019. 31 woningen Indische buurt Bijeenkomst op 11 juni 2019. Programma 1. Opening 2. Voorstellen 3. De projectcommissie 4. Stand van zaken 5. Wat gaan we doen? 6. De werkzaamheden 7. Wat betekent het voor u?

Nadere informatie

Sociaal statuut. Algemeen. Procedure bij sloop en ingrijpende verbetering

Sociaal statuut. Algemeen. Procedure bij sloop en ingrijpende verbetering Sociaal statuut Het sociaal statuut is belangrijk voor huurders die te maken krijgen met de sloop of renovatie van hun woning. In een sociaal statuut zijn de rechten van huurder vastgelegd. Er staan afspraken

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Onderhoudsproject Talmaweg 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Geachte bewoner(s) Woningen zeggen niets, bewoners wel is een uitspraak van een van onze relaties. In dit boekje staat informatie

Nadere informatie

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Toelichting Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Indeling woning Verwijderen niet dragende binnenmuur Verwijderen dragende binnenmuur berekening nodig van erkend constructeur Verwijderen van vaste

Nadere informatie

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers)

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) 1 Projectplan Van Deyssel Noord Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) Over deze brochure 2 3 Inhoud 1 Aanleiding voor de aanpak 4 2 Werkzaamheden in uw woning 5 3 Werkzaamheden buiten uw woning

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 1 februari 2018 Agenda: 1. Opening 2. Verslag vorige bijeenkomst 3. Geluiden uit de wijk 4. Stand van zaken plan 5. Eerste aanzet sociaal

Nadere informatie

Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013

Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013 Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013 Visie een nieuw hart KAW F en G Deelgebied A in het plangebied bestaande toestand KAW Visie

Nadere informatie

Het Klus ABC van Sité

Het Klus ABC van Sité Alle veranderingen en aanpassingen aan uw woning in één duidelijk overzicht! Het Klus ABC van Sité Thuis in woondiensten Welkom thuis! Uw huis, u wilt er graag een thuis van maken. Huurt u bij Sité dan

Nadere informatie

WEGWIJZER Klussen in de woning. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg.

WEGWIJZER Klussen in de woning. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. WEGWIJZER Klussen in de woning Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl WEGWIJZER Klussen in de woning Welke klussen kan ik in mijn huurwoning

Nadere informatie

wonen bij elkien Woningverbetering Plangebied Jan van Scorelstraat e.o. Zaanderwijk DYNAMISCH VASTGOEDONDERHOUD

wonen bij elkien Woningverbetering Plangebied Jan van Scorelstraat e.o. Zaanderwijk DYNAMISCH VASTGOEDONDERHOUD wonen bij elkien Plangebied Jan van Scorelstraat e.o. Zaanderwijk DYNAMISCH VASTGOEDONDERHOUD De situatie In de wijk Huizum bezit Elkien een groot aantal woningen. Deze woningen wil Elkien graag verbeteren.

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning.

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Werk in uitvoering Nummer 4 - december 2013 Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Wat er vooraf ging. Bewonersbijeenkomst

Nadere informatie

Spelregels bij woningaanpassingen

Spelregels bij woningaanpassingen Spelregels bij woningaanpassingen In dit overzicht staan verschillende woningaanpassingen. Bij iedere aanpassing is aangeven of u toestemming nodig heeft en of de aanpassing in de woning kan blijven als

Nadere informatie

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT De Huismeesters heeft 284 woningen in bezit in De Tuinwijk. Het gaat om de volgende straten: - Fruitstraat - Ooftstraat - Bessemoerstraat - Concordiastraat - Moesstraat Onderstaand

Nadere informatie

Onderhoud. Woningverbetering en planmatig onderhoud 2013. Woonburg

Onderhoud. Woningverbetering en planmatig onderhoud 2013. Woonburg Onderhoud Woningverbetering en planmatig onderhoud 2013 Woonburg 2 2 Onderhoud Woningverbetering en planmatig onderhoud 2013 Ook dit jaar voert Woonburg onderhoud uit aan verschillende woningen. In deze

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

SPAARBANKSTRAAT 1 8262 PA KAMPEN

SPAARBANKSTRAAT 1 8262 PA KAMPEN SPAARBANKSTRAAT 1 8262 PA KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 SPAARBANKSTRAAT 1, KAMPEN Goed onderhouden woning met plaats en aangebouwde berging,

Nadere informatie

Overzicht van veranderingen in of aan de woning - een toelichting-

Overzicht van veranderingen in of aan de woning - een toelichting- Overzicht van veranderingen in of aan de woning - een toelichting- In dit overzicht staan verschillende woningaanpassingen. Bij iedere aapassing is aangegeven of u toestemming nodig heeft en of de aanpassing

Nadere informatie

ZAV-wijzer. Overzicht mogelijke veranderingen. onderhoud bij een volgende huurder. Goedkeuringsrapport of nota nodig. Geen toestemming en mag niet

ZAV-wijzer. Overzicht mogelijke veranderingen. onderhoud bij een volgende huurder. Goedkeuringsrapport of nota nodig. Geen toestemming en mag niet Aan- en verbouw van de woning Aanbouw/bijkeuken aan woning Ja Ja 4500,- 20 1 Ja Ontwerp en uitvoering in overleg met Volksbelang Afdak of luifel aanbrengen aan woning Ja Nee - - 3 Nee Bij alleen overname

Nadere informatie

Wonen in een Rijksmonument

Wonen in een Rijksmonument Wonen in een Rijksmonument 25 eengezinswoningen Heistraat en St. Petrusstraat In 1918 gaf de woningvereniging Sittard opdracht voor de bouw van 25 arbeiderswoningen aan de Heistraat en de St. Petrusstraat

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG HUURPRIJS 1.1. HOE HOOG WORDT MIJN HUURPRIJS BIJ MODERNISERING? Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden bij modernisering. Een aantal maatregelen

Nadere informatie

Welkom op de bewonersavond dakrenovatie Het Veld d.d. 7 september 2016

Welkom op de bewonersavond dakrenovatie Het Veld d.d. 7 september 2016 Welkom op de bewonersavond dakrenovatie Het Veld d.d. 7 september 2016 1 Agenda van deze avond - Waarom de daken vervangen - Wat gaat er gebeuren? - Presentatie van de aannemer Van Dillen - Huurverhoging?

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 2 SEPTEMBER 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In juli ontving u van ons een brief dat 72% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging.

Nadere informatie

Project Hoevenbuurt. Informatiebrochure groot onderhoud. Gelderlandlaan 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 30, 32, 34, 38, 40, 42, 48, 52, 56, 60

Project Hoevenbuurt. Informatiebrochure groot onderhoud. Gelderlandlaan 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 30, 32, 34, 38, 40, 42, 48, 52, 56, 60 Afbeelding niet heel groot. Hebben jullie een grotere? Project Hoevenbuurt Informatiebrochure groot onderhoud Gelderlandlaan 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 30, 32, 34, 38, 40, 42, 48, 52, 56, 60 December

Nadere informatie

Welkom. Bewonersbijeenkomst Woningverbetering 112 appartementen. De Klaverflat, Keppensflat, Marwertflat, Lonjeflat te Bolsward

Welkom. Bewonersbijeenkomst Woningverbetering 112 appartementen. De Klaverflat, Keppensflat, Marwertflat, Lonjeflat te Bolsward Welkom Bewonersbijeenkomst Woningverbetering 112 appartementen De Klaverflat, Keppensflat, Marwertflat, Lonjeflat te Bolsward Welkom Wie zijn er betrokken? Bewoners van de Klaverflat & Keppensflat Elkien

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven)

Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven) Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven) 5 maart 2018 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl

Nadere informatie

Informatiebrochure Varikse3hoek

Informatiebrochure Varikse3hoek Informatiebrochure Varikse3hoek Informatie woningen Varikse3hoek Binnen het project hebben de huidige bewoners van de Varikse3hoek als eerste hun nieuwe woonplek en woningkeuze gemaakt. Er zijn nog enkele

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-82544 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van 5 eengezinswoningen achter de Woonzorgboerderij van RIBW in Andijk. De woningen hebben het volgende adres Piet Kistemakerstraat 21 t/m 29 in Andijk.

Nadere informatie

Eengezinswoningen en multifunctionele woningen

Eengezinswoningen en multifunctionele woningen De Horst, Struweel, Fazantendrift, Fazantendrift + Patrijzenstraat, Nimrodstraat + Nimrodstraat Wissel De Roedel, De Lavei, De Jachthoorn, De Brakken, St.Hubertusplaats Te TOLLEBEEK Behandeld door: mevrouw

Nadere informatie

Inleiding. Nr 8. De woningen die worden gerenoveerd zijn:

Inleiding. Nr 8. De woningen die worden gerenoveerd zijn: Nr 8 De woningen die worden gerenoveerd zijn: Jac. Backerstraat 4 18 Jac. Backerstraat 1 13 Nic. Baurstraat 2 4 Nic. Baurstraat 1 45 P. Feddesstraat 6 26 P. Feddesstraat 1 41 R. Miedemastraat 2 12 R. Miedemastraat

Nadere informatie

Gysbert Japicxstrjitte Kollum

Gysbert Japicxstrjitte Kollum P a g i n a 1 Gysbert Japicxstrjitte Kollum Nieuwbouw 15 levensloopbestendige huurwoningen P a g i n a 2 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Wat gaan we bouwen? 4 3. Plattegronden 5 4. Huurprijzen

Nadere informatie

Dorpsstraat 81 A Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dorpsstraat 81 A Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dorpsstraat 81 A Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 325.000,-- k.k. Gelegen in de dorpskern van de Hazerswoude Dorp met diverse winkels in de direct nabijheid. Centrumvoorzieningen liggen op loopafstand. Beneden

Nadere informatie

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel Aanbouw aan de woning (carport, serre, uitbouw, overkapping, schuur etc.) of het plaatsen van een los tuinhuisje of blokhut - Volgens richtlijnen en verordening gemeente; - Schriftelijke verklaring van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cluster 20

Nieuwsbrief Cluster 20 Het is zover! Na een periode van voorbereiding en overleg, starten wij begin september met het onderhoud aan uw woning. Nieuwsbrief Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over de onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst "Hoefweide" te Utrecht

Meer- en minderwerklijst Hoefweide te Utrecht Meer en minderwerklijst Uw gegevens Project Hoefweide Type A1/A2/A3/A4 Projectnummer 20150221 Bouwnummer Naam Adres Postcode en woonplaats De koper wenst gebruik te maken van de optie(s) zoals aangegeven

Nadere informatie

ZON Wonen. Situatie, impressies, plattegronden en gevels

ZON Wonen. Situatie, impressies, plattegronden en gevels ZON Wonen Situatie, impressies, plattegronden en gevels N Grote Beerstraat 46 45 44 43 42 41 40 1 39 2 38 3 37 4 36 5 22 20 35 6 34 7 33 8 32 9 31 30 10 29 11 28 12 27 13 14 14 26 14 25 15 24 16 23 6 17

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge verslag Datum: 27 juni 2012 Aanwezig: Raoul Hey (projectleider Patrimonium, voorzitter) Margit Don (sociaal projectbegeleider Patrimonium) Marcel Berkenpeis (opzichter Patrimonium) Charles van den Herik

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Boezemstraat / Molenvlietsingel

Informatiebijeenkomst Boezemstraat / Molenvlietsingel Informatiebijeenkomst Boezemstraat / Molenvlietsingel Voorstellen QuaWonen NBU John Bos Edward de Jager Floor Verdoorn Maarten Cornet Richard Buijs Ludo Peeters Agenda Resultaten Vragenlijsten Onderhoudsplan

Nadere informatie

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo Informatiebrochure 10 levensloopbestendige woningen Paulus Potterstraat Elsloo Bezoekadres: Correspondentieadres: T (046)-4203535 info@maaskantwonen.nl Dross. J.v.Kesselstraat 8 Postbus 18, 6170 AA Stein

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

RENOVEREN IS SAMENSPEL

RENOVEREN IS SAMENSPEL RENOVEREN IS SAMENSPEL UW CONTACTPERSONEN Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven WILLEM, UITVOERDER Willem van Orsouw regelt alle uitvoeringszaken. Tijdens de werkzaamheden in de woning is Willem

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Bewonersinformatieboekje. Energiesprong 62 woningen Kerkrade

Bewonersinformatieboekje. Energiesprong 62 woningen Kerkrade Bewonersinformatieboekje Energiesprong 62 woningen Kerkrade Inhoud 1. Inleiding 2. Contactpersonen 3. Toelichting op de woningverbetering en planning 4. Uitleg van de werkzaamheden 5. De woningverbetering

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 Algemene vragen Waarom kiest Portaal voor renovatie en niet voor sloop? Op het moment dat Portaal een afweging maakt voor renovatie of sloop wordt

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat

Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat Renovatie in Bewoonde Staat 2014-2017 Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat 1. Inleiding 3 2. Ondertekening 4 3. Ingrepen in bewoonde staat 5 3.1 Welke ingrepen? 5 4. Vergoedingsregeling 6 4.1 Voorwaarden

Nadere informatie

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k. Wolkaarderstraat 18 Schiedam Vraagprijs 275.000 k.k. WONING OP EIGEN GROND!!! Wonen aan de rand van het Midden Delfland gebied in Woudhoek Schiedam-Noord. In een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand

Nadere informatie

Agenda. Beantwoorden van de vragen Afsluiting van de avond

Agenda. Beantwoorden van de vragen Afsluiting van de avond Agenda 19:30 19:45 20:00 20:25 20:35 20:40 21:00 21:15 Inloop Opening door Arianne van Geel manager Wonen bij Woonvisie Toelichting op uitverhuistraject door Atmane Hamdi (sociaal projectleider) Toelichting

Nadere informatie

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel Aanbouw of uitbouw op of aan de woning (dakkapel, carport, serre, uitbouw, overkapping, schuur etc.) Aan- en afvoerleiding voor vaatwasmachine of wasmachine. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels

Nadere informatie

dakrenovatie woningen Duinlustparkweg/C. Schulzlaan

dakrenovatie woningen Duinlustparkweg/C. Schulzlaan Nieuwsbrief 1 dakrenovatie woningen Duinlustparkweg/C. Schulzlaan Op woensdagavond 10 augustus 2016 organiseerden wij in het Dorpshuis in Bloemendaal een avond om de bewoners van de woningen van dit complex

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 1 JULI 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In april ontving u van ons een brief dat 77% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging, ondertussen

Nadere informatie

GROTE AANPAK SLUISWIJK / T&D KWARTIER

GROTE AANPAK SLUISWIJK / T&D KWARTIER GROTE AANPAK SLUISWIJK / T&D KWARTIER Informatieboekje groot onderhoud en nieuwbouw 2 Dit boekje is bedoeld om u als bewoner te informeren over het grootonderhoudsplan en de energiebesparende maatregelen

Nadere informatie

Nieuwe woning.

Nieuwe woning. www.quawonen.com Nieuwe woning www.quawonen.com 2 Nieuwe woning Als u een woning bij QuaWonen gaat huren, dan is het goed om te weten wat u kunt verwachten. In deze folder kunt u lezen hoe de woning er

Nadere informatie

Te huur 15 ééngezinswoningen. Stakenbeek

Te huur 15 ééngezinswoningen. Stakenbeek Te huur 15 ééngezinswoningen Stakenbeek Wonen aan de Groene Loper! Stakenbeek Park Stakenkamp Groene Loper Aan de rand van het centrum van Oldenzaal is nieuwbouwlocatie Stakenbeek in ontwikkeling. Een

Nadere informatie

Onderhoud 84 WONINGEN. Sprundel. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten:

Onderhoud 84 WONINGEN. Sprundel. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Onderhoud 84 WONINGEN Sprundel De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Graaf Ansfriedstraat Benedictastraat Anna Leonorastraat Anna Salomestraat Koekoekstraat Noorderstraat 8 september

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81544 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag Nieuwbouw 30 huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof Kollumerzwaag Versie: 14 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Score per woonblok Leefbaarheid Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81551 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden

Energiebesparende werkzaamheden Energiebesparende werkzaamheden J. Schimmelstraat 1 t/m 23 (oneven) Smidtstraat 2 t/m 20 (even) Dubelaarstraat 1 t/m 23 (even) Dubelaarstraat 2 t/m 24 (oneven) Dobbestraat 2 t/m 16 (even) 24 januari 2019

Nadere informatie

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken.

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken. PRIJSLIJST Bouwfonds Ontwikkeling BV Regio Zuid-West Gemeente Project Woningtype : Pijnacker : Plan Keijzershof : Bosuil Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2623363

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018 Salomon Levystrjitte Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen Versie: 20 november 2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

De Krijntjes. Onderhoud De Krijntjes. Rucphen. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat

De Krijntjes. Onderhoud De Krijntjes. Rucphen. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat Onderhoud De Krijntjes Rucphen De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat De Krijntjes Jan van Eyckstraat Pieter Breughelstraat Rubensstraat van den Houtestraat

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-82817 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83524 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Appartementen Herdershof Serooskerke

Appartementen Herdershof Serooskerke Appartementen Herdershof Serooskerke 3 Appartementen Herdershof Ruime appartementen met balkon De centrale ligging van het gebouw zorgt ervoor dat de voorzieningen van het dorp op loopafstand bereikbaar

Nadere informatie

Groot onderhoud. Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16

Groot onderhoud. Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16 Groot onderhoud Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16 Groot onderhoud In deze informatiebrochure leest u meer over het groot onderhoud aan 6 woningen aan de Vicariestraat 6 tot en met 16 in Lievelde.

Nadere informatie

KLUSWONINGEN EN KAVELS. voor een aantrekkelijke prijs in Eethen

KLUSWONINGEN EN KAVELS. voor een aantrekkelijke prijs in Eethen KLUSWONINGEN EN KAVELS voor een aantrekkelijke prijs in Eethen KLUSWONINGEN EN KAVELS voor een aantrekkelijke prijs in Eethen 2 PROJECTINFORMATIE kluswoningen en kavels Woonservice Meander verkoopt negen

Nadere informatie

Groot onderhoud 150 De Jeu woningen

Groot onderhoud 150 De Jeu woningen Groot onderhoud 150 De Jeu woningen huurwoningen Onderwerpen Welkom en voorstellen Terugblik Aangepast ontwerp (buitenzijde) In de woning en zonwering Woonlasten en huurprijs Planning en proces Algemene

Nadere informatie

Warm & energiezuinig wonen!

Warm & energiezuinig wonen! Warm & energiezuinig wonen! Informatiebrochure Voorstel voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. De 22 huizen aan de Karekietstraat,

Nadere informatie

Te Koop. Woningen in biscuitfabriek Vicomte

Te Koop. Woningen in biscuitfabriek Vicomte Te Koop Woningen in biscuitfabriek Vicomte Overtoom 30C te Westzaan MOOI ZAANS! KOOPSOM 235.000,- V.O.N. Bijzonderheden: Tussenwoning 3e naast de brug Fabriek verbouwd : 2013 Inhoud : Circa 291m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph 1 Zelf veranderingen aanbrengen 1. Algemeen Woningstichting St. Joseph vindt het belangrijk dat huurders zich thuis

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Stap in de vernieuwing van de wijk

Stap in de vernieuwing van de wijk Stap in de vernieuwing van de wijk Samen kijken naar de beste aanpak voor uw woning Van verouderd naar eigentijds en fijn wonen Resultaten onderzoek Intermaris wil voor de toekomst weten waar de mogelijkheden

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Veranderingen aan de woning

Veranderingen aan de woning Veranderingen aan de woning Spectrum Wonen Bezoekadres Larenseweg 28 Lochem www.spectrumwonen.nl Openingstijden Maandag t/m donderdag van 08.30 t/m 16.30 uur Vrijdag van 08.30 uur t/m 12.30 uur Veranderingen

Nadere informatie

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen De Blokken Westzone Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen Levensloopbestendig: de naam zegt het al. Deze woningen zijn geschikt om tijdens elke fase van iemands leven

Nadere informatie

Meerprijs Omschrijving meerwerk

Meerprijs Omschrijving meerwerk Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 12 woningen type Vivaldi plan Baanhoek West fase 3 Betreft

Nadere informatie

Informatieavond. Toekomst complex Mr.van de Venstraat Zijtaart 20 september 2010

Informatieavond. Toekomst complex Mr.van de Venstraat Zijtaart 20 september 2010 Informatieavond Toekomst complex Mr.van de Venstraat Zijtaart 20 september 2010 Wat aan de orde? Welkom en programma Woonbelang Veghel; Ad Stas algemeen bestaande complex en toekomstvisie wat betekent

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST OPTIELIJST ELST, 13 WONINGEN TABAKSERF. Nr Omschrijving keuze aantal verkoopprijs totaal BOUWKUNDIG EXTERIEUR

KOPERSKEUZELIJST OPTIELIJST ELST, 13 WONINGEN TABAKSERF. Nr Omschrijving keuze aantal verkoopprijs totaal BOUWKUNDIG EXTERIEUR KOPERSKEUZELIJST OPTIELIJST ELST, 13 WONINGEN TABAKSERF BOUWKUNDIG EXTERIEUR NR Omschrijving Keuze Aantal Verkoopprijs Totaal 100 Het verlengen van de basisuitbouw woningtype A1 en A2 naar een totale uitbouwdiepte

Nadere informatie

bij Elkien Uw woning aanpassen

bij Elkien Uw woning aanpassen bij Elkien Uw woning aanpassen We willen graag dat u naar uw zin woont in uw woning. Daarom mag u binnen bepaalde grenzen uw woning aanpassen zoals u dat wilt. We noemen dat zelf aan te brengen veranderingen,

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Informatiebrochure Varikse3hoek

Informatiebrochure Varikse3hoek Informatiebrochure Varikse3hoek Informatie woningen Varikse3hoek Binnen het project hebben de huidige bewoners van de Varikse3hoek als eerste hun nieuwe woonplek en woningkeuze gemaakt. Er zijn nog enkele

Nadere informatie