Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief."

Transcriptie

1 Brochure Workshops Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

2 Workshops 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wat mag je verwachten? Krachtig. Energiek. En heel actief. Concrete oplossingen en praktische tips! Inclusief een follow-up die zorgt voor toepassing in de praktijk en blijvend effect. Dat is wat je krijgt bij ons! Vertel ons wat je wilt? Wil je 40 minuten, 1,5 uur of een halve dag? Voor 10, 25, 100 of 1200 deelnemers? Meerdere groepen tegelijkertijd? We helpen je graag verder! Op de volgende pagina s lees je meer over het volgende: 1. Effectief werken en dat wat we zien in de praktijk 2. Hoe wij kijken naar het verbeteren van effectiviteit 3. Varianten Workshops Modern Timemanagement a. Alleen resultaten tellen! b. Effectief Werken Timemanagement Plus c. Outlook als effectiviteitsversneller d. Onderbrekingen en interrupties de baas 4. Organisatorische gegevens

3 1. Effectief werken en dat wat we zien in de praktijk Effectiviteit gaat over het halen van doelen en het bereiken resultaten. En dat op een manier die plezierig is en voldoening geeft. Vandaar onze ambitie om oplossingen te bieden die meer plezier en meer effect in je werk opleveren. Wat we zien? Iedere medewerker heeft zijn eigen werkgewoonten aangeleerd. Dat zijn werkgewoonten die deels effectief zijn en deels ook niet. En per individu heel verschillend zijn. Best logisch ook.. want de meeste mensen hebben nooit geleerd hoe ze het makkelijkste kunnen omgaan met alle binnenkomende mail, post, belletjes en al die collega s die op een dag aan je bureau staan Eigenlijk met al die dingen die je afleiden van je doel of van dat wat je jezelf hebt voorgenomen. Wat we zien is dat een toenemend aantal medewerkers het lastig vindt om gefocust bezig te zijn met dat wat er écht toe doet in hun werk. Meer concreet uit zich dit als volgt in de praktijk: Veel afleiding en onderbrekingen - moeilijk om te focussen De waan van de dag regeert Ongewenst hoog stressniveau Overvolle inboxen Heel hard werken, maar niet af krijgen wat eigenlijk was voorgenomen Werk teveel mee naar huis - letterlijk, maar ook vooral in het hoofd Rommelige bureaus vol stapels papieren Afspraken worden vergeten Keihard werken vlak voor een deadline Het gevoel het werk nooit af te hebben Een onvoldaan gevoel aan het einde van de dag of de week Verlaagd plezier in het werk Onvoldoende overzicht en daardoor een gevoel van stress Voor deze knelpunten in effectiviteit bieden wij diverse workshops vanuit verschillende invalshoeken. Welke spreekt jullie het meeste aan voor jullie organisatie?

4 2. Hoe wij kijken naar het verbeteren van effectiviteit Willen jullie medewerkers meer rust en overzicht in hun werk en in hun hoofd? Beter leren hoe zij alle taken, informatieprikkels op een effectieve manier kunnen verwerken en uitvoeren? Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen? Meer invloed hebben op alle dagelijkse onderbrekingen? Slimmer gebruik maken van het -pakket en hun inbox beheersen? Dat kan! Een volledige training Modern Timemanagement Effectiever in je Werk bestaat uit 4 invalshoeken. In een workshop stellen we één van de invalshoeken centraal. Lees mee en kies wat het beste bij jullie past! Invalshoek 1 - De juiste dingen doen! Vanuit (functie)doelen de juiste activiteiten kiezen voor meer resultaat Meer focus door het kunnen stellen van de juiste prioriteiten >> Workshop Omdat alleen resultaten tellen! Invalshoek 2 - Een bewezen denk-, beslis- en werkmethodiek aanleren Voor 100% overzicht over echt alles in het werk in control Meer gedaan krijgen in de beschikbare tijd >> Workshop - Effectief Werken / Timemanagement Plus Invalshoek 3 - Handig gebruik maken van hulpmiddelen Zodat het blijvend werkt, op ieders werkplek (of werkplekken) Toegepast in het mail-pakket/organisatiesysteem waar men nu al mee werkt >> Workshop - Outlook als effectiviteitsversneller Invalshoek 4 - Bewust en slim communiceren Alles in 1x goed! Heldere communicatie om tijd te besparen Voorkomen van tijdsrovers, ook op kritieke momenten als verstoringen, onderbrekingen, taak-aanname en taakoverdracht >> Workshop - Onderbrekingen en interrupties de baas

5 3. Varianten Workshops Modern Timemanagement a. Alleen resultaten tellen!. doelfocus en doelrealisatie - sneller bewegen naar je doel. kiezen, doen en laten waarmaken! b. Effectief Werken - Timemanagement Plus. voor meer controle, 100% overzicht en aantoonbaar tijdwinst. een bewezen denk-, beslis- en werkmethodiek c. Outlook als effectiviteitsversneller. slimme tips voor het beheersen van je en aantoonbaar tijdwinst. een concrete aanpak inclusief instellingen iedere dag je mailbox leeg d. Onderbrekingen en interrupties de baas. terugdringen van onderbrekingen en verstoringen. controle over de belangrijkste effectiviteitstelers Lees op de volgende pagina s hoe de workshops er concreet uit zien.

6 a. Workshop Omdat alleen resultaten tellen! Een prikkelende workshop die je positief kritisch laat kijken naar je eigen doelfocus en doelrealisatie! Je leert hoe je door anders te kiezen, te doen, te laten en te initiëren (nog) sneller kunt bewegen naar je doel. Voor iedereen die nog betere resultaten wil boeken. Dit is wat je krijgt! Vooraf Een wervende uitnodigingsmail voor iedere deelnemer Een paar vragen die mensen al aan het denken zetten Een voorbereidend artikel over doelfocus! De workshop zelf: Prikkelend Spiegelend Concrete tips Wat is effectiviteit? - over doelen en resultaten Hoe doelen jou kunnen helpen in je werk? 3 soorten activiteiten waar jij je dag mee vult 1. Dagelijkse prikkels 2. Vaste elementen 3. Jouw initiatieven Doel-activiteiten en effectiviteit-stelers in jouw praktijk Van reageren op naar initiëren van Het belangrijke ook echt gedaan krijgen Tips voor meer resultaatgericht kiezen en DOEN! Follow-up - voor blijvend effect! Deelnemers ontvangen een schematisch beeld van de doel-systematiek aangevuld met een 6-tal s met concrete tips. Het effect hiervan is groot!

7 b. Workshop - Effectief Werken / Timemanagement Plus Een energieke workshop voor als jij meer controle wilt hebben over echt alle informatie en prikkels in je werk. Tijdens de workshop ga je actief aan de slag met een bewezen werkmethodiek die maakt dat je controle krijgt over je werk en je werkdag. Wat het je brengt is meer controle, 100% overzicht en aantoonbaar tijdwinst met als effect dat je meer gedaan krijgt op een werkdag. Dit is wat je krijgt! Vooraf Een wervende uitnodigingsmail voor iedere deelnemer Een paar korte vragen die mensen al aan het denken zetten Een leuk artikel over de basisvoorwaarden voor Effectief Werken De workshop zelf: Energie DOEN! Concrete tips Deelnemers gaan actief aan de slag met de bewezen methodiek. Wat is effectief werken? Het Werken van nu! Een bewezen beslis- en werkmethodiek - Getting Things Done hoe je meer rust in je hoofd krijgt meer controle in je werk - 100% overzicht echt meer gedaan krijgen - tijdwinst Getting Things Done toegepast in je mail Outlook-tips voor 100% overzicht, meer focus, concrete tijdwinst Focus en concentratie behouden bij interrupties en onderbrekingen Follow-up - voor blijvend effect! Om deelnemers te stimuleren om na de workshop ook echt aan de slag te gaan met de aangeleerde technieken en tips ontvangen zij de 3 weken na de training een 6-tal s met concrete tips en handvatten. Het effect hiervan is groot!

8 c. Workshop - Outlook als effectiviteitsversneller Nooit geweten dat dit allemaal kan met Outlook dat horen we vaak na afloop van deze workshop. In een paar uurtjes leren deelnemers hoe zij hun volledige werkstroom en effectief kunnen organiseren. Je oefent met een bewezen methodiek die maakt dat je mailbox iedere dag leeg is, je 100% overzicht hebt over al je taken en over alle deadlines die je moet bewaken. Een aantal handige trucs maken dat je aantoonbaar tijdwinst boekt. Een aanrader dus! Dit is wat je krijgt! Vooraf Een wervende uitnodigingsmail voor iedere deelnemer Een paar korte vragen die mensen al aan het denken zetten De workshop zelf: Een systematiek die werkt Concrete tips We bieden geen demonstratie van mogelijkheden, maar een aanpak die echt werkt. Je hebt glashelder hoe je per morgen nog meer profiteert van de mogelijkheden van Outlook. Wat is effectief werken? De basisgedachte achter Outlook als organisatie-systeem Beslissen over al je mails - ieder dag je inbox leeg 100% overzicht creëren over al je taken, beloften en deadlines Auto-controle over alles wat je vraagt aan anderen Handige trucs voor tijdwinst en meer controle over je taken en agenda-items Beheren en organiseren van deadlines Archiveren en terugzoeken in recordtijd Regels instellen voor een betere organisatie Extra tips voor tijdwinst Follow-up - voor blijvend effect! Om te kunnen garanderen dat deelnemers na de workshop de aangeleerde zaken ook echt in kunnen stellen in hun eigen Outlook-versie ontvangen zij een handleiding. En de 3 weken na de training een 6-tal s met concrete tips voor nog meer tijdwinst. Het effect hiervan is groot!

9 d. Workshop - Onderbrekingen en interrupties de baas Onderbrekingen en interrupties zijn aan de orde van de dag. Telefoon, , sms, chat, social media, een collega aan je bureau, je leidinggevende met een spoedje Best lastig dus om gefocust te blijven op de taken die je jezelf voor vandaag had genomen. En precies daar gaat deze workshop over! Je leert hoe je het onderbrekingen, interrupties en afleidingen in je werk terugdringt en zo organiseert dat je meer gefocust bent op de taken die je jezelf hebt voorgenomen. Dit is wat je krijgt! Vooraf Een wervende uitnodigingsmail voor iedere deelnemer Een paar korte vragen die mensen al aan het denken zetten Inventarisatie van de mest voorkomende interrupties en afleidingen De workshop zelf: Praktisch Fun! Concrete tips Een nieuwe kijk op onderbreking, interrupties en afleidingen. FOCUS! en hoe je deze vasthoudt Hoe ons brein werkt en reageert? De allergrootste afleider ben jij - Hoe zit dat dan? Het terugdringen van allerlei prikkels die vanzelf op je afkomen Het organiseren en verwerken van andere onderbrekingen Invloed uitoefenen op je collega s - Je eigen rol Focus behouden terwijl je voortdurend wordt onderbroken Concentratie in een omgeving boordevol afleidingen Follow-up - voor blijvend effect! Deelnemers ontvangen de 3 weken na de workshop een 6-tal s met concreter tips. Het effect hiervan is groot!

10 4. Organisatorische gegevens Aantal deelnemers Groepen van 5 tot 5000 medewerkers. Planning Doen we graag met jullie in overleg! Investering workshops Voorbereidingsuren van de trainer Voorbereidend gesprek Voorbereidend artikel - opdracht voor iedere deelnemer Workshop Afhankelijk van de duur en de groepsgrootte. Materialen tijdens de workshop E-follow-up inclusief inclusief inclusief Vraag offerte aan! inclusief inclusief All-in investering voor onze workshops zijn excl. BTW en reiskm. Prijs op aanvraag Locatie De training vindt plaats bij jullie op kantoor. Reiskilometers Reiskilometers voor de trainer a 0,55 per kilometer. Nieuwsgiering? Interesse? Wilt u een persoonlijke toelichting? Dat kan! Bel of mail ons. Wij helpen u graag verder. Contactgegevens T M E. info@heteffectievewerken.nl I.

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Groepstraining - maatwerk Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control.

Nadere informatie

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Open Training Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wil jij meer

Nadere informatie

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 1-op-1 Training Individueel op jouw werkplek Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Nadere informatie

PRODUCTIVITEIT

PRODUCTIVITEIT PRODUCTIVITEIT INFO@INVENTED.NL WWW.INVENTED.NL DATUM DOCUMENT NR UW REFERENTIE 17-5-2017 VO- 537 Training productiviteit Beste deelnemer, Hartelijk dank voor je interesse in onze training productiviteit.

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Hoofd&Inbox Leeg. Dit zijn onze trainingen: 1 dagdeel

Hoofd&Inbox Leeg. Dit zijn onze trainingen: 1 dagdeel Hoofd&Inbox Leeg is een no nonsens trainingsbureau. Door middel van korte, concrete trainingen helpen wij je 40% van je tijd te besparen met het verwerken van e-mails. Je workload neemt af en wordt eindelijk

Nadere informatie

INSPIRERENDE WORKSHOPS

INSPIRERENDE WORKSHOPS INSPIRERENDE WORKSHOPS PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE KORTE WORKSHOPS TIJDENS EVENEMENT INSPIRATIE, INTERACTIE EN ZELF AAN DE SLAG Ben je opzoek naar een inspirerende presentatie of

Nadere informatie

Welkom! (ont)moeten met Modern Timemanagement

Welkom! (ont)moeten met Modern Timemanagement Welkom! (ont)moeten met Modern Timemanagement Wat gaan we doen? Met een bewezen werkmethodiek vanuit heldere functiedoelen de juiste keuzes maken om aantoonbaar tijdwinst te boeken en 100% overzicht te

Nadere informatie

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM VOOR WIE IS DEZE TRAINING De volgende uitspraken worden vaak gedaan, door de deelnemers

Nadere informatie

Inleiding. En hoewel het er soms op lijkt dat je deze aspecten van het vak van nature hoort te beheersen, zijn er maar weinig docenten die dat kunnen.

Inleiding. En hoewel het er soms op lijkt dat je deze aspecten van het vak van nature hoort te beheersen, zijn er maar weinig docenten die dat kunnen. binnenwerk timemanagement:opmaak 1 24-07-2013 11:49 Pagina 3 Inleiding De werkdruk in het onderwijs is hoog. Er worden steeds nieuwe, vaak hogere, eisen gesteld. De administratieve druk is hoog en docenten

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

Inleiding. * Bron: DUO-onderzoek, 2012. Zie Bronnenlijst. TIMEMANAGEMENT VOOR LEERKRACHTEN 3

Inleiding. * Bron: DUO-onderzoek, 2012. Zie Bronnenlijst. TIMEMANAGEMENT VOOR LEERKRACHTEN 3 Inleiding De werkdruk in het onderwijs is hoog. Er worden steeds nieuwe, vaak hogere, eisen gesteld. De administratieve druk is hoog en leerkrachten hebben een veelheid aan taken buiten het lesgeven om.

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies

PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies Er komt zo veel op me af dat ik vaak niet weet waar ik moet beginnen" Meestal eet ik een boterhammetje snel tussendoor, geen tijd

Nadere informatie

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces!

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! UvA time management training Meer productiviteit en plezier door de juiste keuzes Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Welkom Leuk dat we je binnenkort mogen verwelkomen

Nadere informatie

Slim Werken. Wil je meer doen en bereiken in minder tijd?

Slim Werken. Wil je meer doen en bereiken in minder tijd? Slim Werken Wil je meer doen en bereiken in minder tijd? Slim Werken (5 dagen) Het is voor vrijwel iedereen een uitdaging om in de hectiek van alledag waarin veel informatie op je af komt je werk zo aan

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

Training Persoonlijke Effectiviteit

Training Persoonlijke Effectiviteit Training Persoonlijke Effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Training Timemanagement

Training Timemanagement Training Timemanagement Timemanagement, efficiënt omgaan met tijd Tijd is schaars. Dit zorgt voor een bepaalde druk. Zeker als je veel dingen wilt doen in weinig tijd, zoals vergaderen, organiseren, afspraken

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

1 daagse training time-management

1 daagse training time-management Open oor Inschrijving een groep 1 daagse training time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com

Nadere informatie

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Workshop Stressmanagement Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Stress op de werkvloer is onoverkomelijk. Wel kun je leren hiermee om te gaan. Tijdens de workshop Stressmanagement

Nadere informatie

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld.

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Leergangen 2019-2020 Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Hoe werkt het? 1. Kies de leergang die jij graag wilt volgen. Waarin wil jij je ontwikkelen? Wat

Nadere informatie

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja Stressverlagende Productiviteits Workshops om te leren denken als een Ninja INHOUD Onze missie 4 Waarom we anders zijn 5 Hoe we kunnen helpen 6 In-House workshops 6 Denk Productief! Zo word je een Productiviteits

Nadere informatie

Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie

Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie Workshop Vitaliteit Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie Vitaliteit staat steeds vaker bij bedrijven op de prioriteitenlijst. En terecht, vitale medewerkers zijn onder andere

Nadere informatie

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren

Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren Verbindend communiceren, krachtig en van hart-tot-hart Verbindend communiceren staat in het teken van écht contact maken met jezelf en de ander. Helder en effectief communiceren

Nadere informatie

PEP DE FORMULE WAAR U EEN LEVEN LANG PLEZIER VAN HEEFT

PEP DE FORMULE WAAR U EEN LEVEN LANG PLEZIER VAN HEEFT PEP DE FORMULE WAAR U EEN LEVEN LANG PLEZIER VAN HEEFT Ik word zo moe van mijn overvolle inbox! Meestal eet ik een boterhammetje snel tussendoor, geen tijd voor lunchpauze Ik kom gewoon om in mijn papierwinkel

Nadere informatie

Timemanagement Kerngebieden onderscheiden

Timemanagement Kerngebieden onderscheiden Timemanagement Als manager heb je veel verschillende werkzaamheden: je geeft leiding aan je medewerkers, maar je hebt ook je eigen taken. Je hebt met je medewerkers te maken, met andere collega s en afdelingen

Nadere informatie

Meer plezier door slimmer werken

Meer plezier door slimmer werken Tijd voor... inspiratie Meer plezier door slimmer werken Heleen Hoogendam Bertine Zoon Meer inspiratie? Bertine Zoon Zoo n Training www.zoontraining.nl @ZoonTraining Heleen Hoogendam Hoogendam Coaching

Nadere informatie

Trainingen die je in beweging brengen!

Trainingen die je in beweging brengen! Trainingen die je in beweging brengen! Een training bij Caro van Roon brengt je in beweging. Dat levert je inzichten, ervaringen en kennis op over jezelf en de ander. Je leert vanuit je eigen persoonlijkheid

Nadere informatie

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Workshop Kernkwadranten Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil jij weten wat jouw sterke eigenschappen zijn en hoe je deze kunt benutten?

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Projectmanagement, sturen op resultaat Binnen jullie organisatie werken jullie veel met projecten. Jij bent projectleider, of je maakt deel uit van een speciaal opgesteld projectteam.

Nadere informatie

Meer productiviteit en plezier in je werkdag. 28 efficiency tips. Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces!

Meer productiviteit en plezier in je werkdag. 28 efficiency tips. Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Meer productiviteit en plezier in je werkdag 28 efficiency tips Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Welkom Je bent professional en goed in je vak. Maar hoe je je werk

Nadere informatie

Denise Hulst. Timemanagement Sociale media De 10 meest efficiënte toepassingen in Outlook. www.hetbeterewerken.nl Workshop Het Betere E-mailen

Denise Hulst. Timemanagement Sociale media De 10 meest efficiënte toepassingen in Outlook. www.hetbeterewerken.nl Workshop Het Betere E-mailen Denise Hulst Timemanagement Sociale media De 10 meest efficiënte toepassingen in Outlook Hoeveel e-mail wordt er per dag wereldwijd verstuurd? De dagelijkse praktijk Wat is leuk aan e-mailen? De dagelijkse

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Training Conflicthantering, een stevige discussie met een goede afloop Je zal het best weleens hebben meegemaakt, een flinke discussie tijdens een vergadering. Jij en je collega

Nadere informatie

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces!

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Een lege Inbox en rust in je hoofd Met onze tips om slimmer te werken met Microsoft Outlook Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Inhoud Veel plezier met deze tips... 3

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict

Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict Tijdens werkrelaties is eenrichting communiceren een veel voorkomende valkuil; we zenden te veel en ontvangen

Nadere informatie

28 efficiency tips voor een productievere werkdag

28 efficiency tips voor een productievere werkdag 28 efficiency tips voor een productievere werkdag Gun jezelf de rust en de kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Doen is de "Missing Link" tussen goede voornemens en daadwerkelijke verandering

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

1. STRESS EN TIME MANAGEMENT

1. STRESS EN TIME MANAGEMENT 1 VOORWOORD Voordat ik StressPro oprichtte ben ik enkele jaren actief geweest op het terrein van time management. Ik had namelijk zelf ervaren hoe hectisch en gejaagd het leven kon zijn. Ik had behoefte

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces!

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Meer productiviteit en plezier door de juiste keuzes 2-daagse Time Management training Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Inhoudsopgave Welkom... 3 Voor wie?... 4 Waar

Nadere informatie

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien REEF-carrièremanagement voor jouw persoonlijke groei delen om te groeien REEF hecht veel waarde aan de persoonlijke groei van zijn medewerkers. Daarom helpt REEF je in de eerste plaats aan uitdagende en

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

KLEINE STAPPEN, VEEL RESULTAAT.

KLEINE STAPPEN, VEEL RESULTAAT. KLEINE STAPPEN, VEEL RESULTAAT. IT-specialisten, managers en consultants maken al jaren gebruik van de PDCA-cyclus methode (Plan-Do-Check-Act) om processen te optimaliseren. Zij zoeken dan steeds naar

Nadere informatie

Workshop Timemanagement

Workshop Timemanagement Workshop Timemanagement Rabobank 20 januari 2015 www.focusoptekst.nl TOPICS De basis: taken en stappen E- mail (gefng things done) Nee- zeggen Stop met uitstellen Het nieuwe werken DE BASIS 1. Ken je doelen

Nadere informatie

DÉ EENVOUDIG LEVEN CHECKLIST

DÉ EENVOUDIG LEVEN CHECKLIST 25 TIPS VOOR EEN EENVOUDIGER LEVEN MET MINDER STRESS 1 SCHRIJF JOUW PERSOONLIJKE MISSIE De nummer #1 reden dat mensen worstelen met stress is een gebrek aan richting. Zodra je jouw persoonlijke missie

Nadere informatie

Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken

Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken Hoe ziet je werkdag er nu uit? Schrijf op hoe jouw gemiddelde werkdag er uitziet, van moment tot moment. Hoe laat begin je?

Nadere informatie

Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs

Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs Training, cursussen en coaching Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs 2008/2009 Volg een cursus bij AOb scholing Scholing Starters 08-09.indd 1 28-05-2008

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

Tips voor Timemanagement

Tips voor Timemanagement Tips voor Timemanagement Vaak kun je tijd winnen én minder druk ervaren door efficiënter te werken. Hieronder een aantal tips. Werk aan je werkplek Chaos op je werkplek brengt chaos in je hoofd. In het

Nadere informatie

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kernkwadranten Kernkwadranten, wat is jouw uitdaging? Weet jij wat jouw eigenschappen zijn? Waar ben jij sterk in en wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je dit weet, kun je hier rekening mee houden.

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Ebook Nooit Meer Afgeleid. Auteur: Mark Tigchelaar. Nooit Meer Afgeleid. 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1

Ebook Nooit Meer Afgeleid. Auteur: Mark Tigchelaar. Nooit Meer Afgeleid. 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1 Nooit Meer Afgeleid 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van www.mtcompany.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany 2012 Auteur: Mark Tigchelaar

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Persoonlijke Effectiviteit. Presentatie VASMO-conferentie. 18 april 2008. Erik Klerks. Trainer/adviseur Odyssee

Persoonlijke Effectiviteit. Presentatie VASMO-conferentie. 18 april 2008. Erik Klerks. Trainer/adviseur Odyssee Presentatie VASMO-conferentie 18 april 2008 Erik Klerks Trainer/adviseur Odyssee Persoonlijk Effectiviteit Workshop inhoud: Kennismaking met methodes om uw ORwerk op een efficiëntere en effectievere manier

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Webteksten schrijven Webteksten schrijven, effectieve content creëren Hoe schrijf je aantrekkelijke teksten voor je website? Hoe zorg je dat een potentiële klant jullie website vindt, en daar

Nadere informatie

Training Slimmer tijd benutten

Training Slimmer tijd benutten Training Slimmer tijd benutten Persoonlijke effectiviteit - Slimmer tijd benutten i.p.v. timemanagement door inzet van het Personal Dashboard Er moet steeds meer gedaan worden met minder mensen. Hoe doe

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Stressmanagement, stress de baas Een beetje stress kan geen kwaad. Sterker nog, soms presteer je zelfs beter onder een beetje druk. Maar wat als stress een constante factor is

Nadere informatie

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Heb je een inbox die nooit meer leeg lijkt te raken? Worstel je je elke dag door alle mail heen en kom je maar niet meer toe aan je echte werk?

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

DE TIJD VAN JE LEVEN TIMEMANAGEMENT TRAINING

DE TIJD VAN JE LEVEN TIMEMANAGEMENT TRAINING DE TIJD VAN JE LEVEN TIMEMANAGEMENT TRAINING De young professional van nu betreed de arbeidsmarkt met een mooi diploma op zak en een flinke dosis ambitie. Ze denken dat de wereld aan hun voeten ligt. Ze

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Time-management Help! Ik houd tijd over

Time-management Help! Ik houd tijd over Time-management Help! Ik houd tijd over Heb jij ook te maken met tijdgebrek? Wil jij overzicht in je werk? Wil jij meer structuur? Wil je meer rust en een meer voldaan gevoel over je werkdag? Leer hoe

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken Hoe zorg je er in deze turbulente tijden voor dat mensen zich blijven ontwikkelen en relevant blijven voor

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Druk, druk, druk en toen was er tijd! Ine Debaene Consultant 2/10/2014

Druk, druk, druk en toen was er tijd! Ine Debaene Consultant 2/10/2014 Druk, druk, druk en toen was er tijd! Ine Debaene Consultant 2/10/2014 Het leven zoals het is 2 Het leven zoals het is Er gaan zo'n 50.000 gedachten per dag door ons hoofd. De meeste van deze gedachten

Nadere informatie

DE BURN-OUT SPECIALIST

DE BURN-OUT SPECIALIST DE BURN-OUT SPECIALIST Naar de wortels van het probleem voor een snel en duurzaam herstel BROCHURE bestemd voor MEDEWERKERS MET EEN BURN-OUT De Burn-out Specialist Marne 55-1186 PC AMSTELVEEN E. info@deburnoutspecialist.nl

Nadere informatie

Organiseren. werkt! Krijg meer overzicht,, structuur en (tijd) winst! Germo Bekendam Karlijn L Ortye

Organiseren. werkt! Krijg meer overzicht,, structuur en (tijd) winst! Germo Bekendam Karlijn L Ortye Organiseren werkt! Krijg meer overzicht,, structuur en (tijd) winst! Germo Bekendam Karlijn L Ortye Inhoud 1. Organiseren is keuzes maken 6. Planning en digitaal organiseren 7. E-mail organiseren Pagina

Nadere informatie

De workshop Stressmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Stressmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Stressmanagement Stressmanagement, hoe word jij stress de baas? Stress. daar kunnen we allemaal over meepraten. Een beetje stress kan geen kwaad. Somt helpt het ons optimaal te presteren. Maar

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Effectief omgaan met je tijd

Effectief omgaan met je tijd niet belangrijk belangrijk Effectief omgaan met je tijd Stephen Covey heeft in zijn boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap een eenvoudige en doeltreffende manier aangereikt om bewust met

Nadere informatie

OUTLOOK BASISGIDS. De Padvinders Slimmer Werken Coaching

OUTLOOK BASISGIDS. De Padvinders Slimmer Werken Coaching OUTLOOK BASISGIDS De Padvinders Slimmer Werken Coaching Inleiding Deze gids is bedoeld voor mensen die werken met Outlook 2007. Doe je dat niet? Dan kan je deze gids alsnog gebruiken, maar dan zal misschien

Nadere informatie

GETTING THINGS DONE INTENSIEF. In 2 dagen alles onder controle.

GETTING THINGS DONE INTENSIEF. In 2 dagen alles onder controle. GETTING THINGS DONE INTENSIEF In 2 dagen alles onder controle. www.blackcuracao.com GETTING THINGS DONE INTENSIEF IN 2 DAGEN ALLES ONDER CONTROLE l LOOP JE HIER OOK TEGENAAN? Je bent goed in je vak, maar

Nadere informatie

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen 27 geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Inhoudsopgave Time Management 3 Email Management 3 Werkplekorganisatie 3 Gewoontevorming 4 Teambuilding 4 Gezinnen met kinderen 5 Administratie en Financiën

Nadere informatie

Inleiding. Inleiding

Inleiding. Inleiding Inleiding Inleiding Voor jou als professional is het van belang dat je vakkundig kunt presenteren. Dat begint wellicht met jezelf introduceren op een bijeenkomst of het geven van een workshop. Later kan

Nadere informatie

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Workshop Positief assertief Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Opkomen voor jezelf, is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Je wilt graag iedereen te vriend

Nadere informatie

E-BOOK. FIRST things first. In 5 stappen effectief omgaan met je tijd

E-BOOK. FIRST things first. In 5 stappen effectief omgaan met je tijd E-BOOK FIRST things first In 5 stappen effectief omgaan met je tijd WWW.GOALSONHEELS.NL Tijd is niet vanzelfsprekend Je vindt het lastig om tijd te vinden om alles te doen wat je graag zou willen doen.

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Het Manager Groei Programma. Een kwaliteitsproduct van Power coaching training en advies en Maas Organisation & Career Development

Het Manager Groei Programma. Een kwaliteitsproduct van Power coaching training en advies en Maas Organisation & Career Development Het Manager Groei Programma Een kwaliteitsproduct van Power coaching training en advies en Maas Organisation & Career Development Management wordt leiderschap Het Manager Groei Programma is een intensief

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

SPEELWIJZE VAARDIGHEDENSPEL

SPEELWIJZE VAARDIGHEDENSPEL SPEELWIJZE VAARDIGHEDENSPEL Met dit spel kun je op speelse wijze nagaan of je over de juiste vaardigheden beschikt om de omgang met anderen zo prettig en effectief mogelijk te maken. Het Vaardighedenspel

Nadere informatie

7 TIPS. Om meer rust en ontspanning te ervaren voor en na een werkdag

7 TIPS. Om meer rust en ontspanning te ervaren voor en na een werkdag 7 TIPS Om meer rust en ontspanning te ervaren voor en na een werkdag Dit ebook is voor jou als hardwerkende jongvolwassenen met autisme spectrum stoornis of als je jezelf herken in de kenmerken van ASS.

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

24 MANIEREN OM EEN UUR TE BESPAREN EEN SEMINAR MET DE BESTE DENKERS IN PERSOONLIJKE PRODUCTIVITEIT

24 MANIEREN OM EEN UUR TE BESPAREN EEN SEMINAR MET DE BESTE DENKERS IN PERSOONLIJKE PRODUCTIVITEIT HET ZWITSERSE ZAKMES VAN PERSOONLIJKE PRODUCTIVI- TEIT! 23 MEI 2019 GOOILAND THEATER, HILVERSUM 24 MANIEREN OM EEN UUR TE BESPAREN EEN SEMINAR MET DE BESTE DENKERS IN PERSOONLIJKE PRODUCTIVITEIT WWW.DENKPRODUCTIES.NL/24MANIEREN

Nadere informatie

Training Soft skills voor technici

Training Soft skills voor technici Training Soft skills voor technici Soft skills voor technici, sterker door persoonlijke vaardigheden Je bent goed in je werk. Je bent vakinhoudelijk een expert en op de hoogte van de ontwikkelingen op

Nadere informatie

NOOIT MEER TE DRUK MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE JONG VAN MINDGYM

NOOIT MEER TE DRUK MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE JONG VAN MINDGYM 6 FEBRUARI 2020 FORT VOORDORP, GROENEKAN NOOIT MEER TE DRUK NIEUWE TECHNIEKEN VOOR MEER OVERZICHT, MEER FOCUS EN MEER IMPACT! MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE

Nadere informatie

Welkom. Efficiënter Werken Programma EWP

Welkom. Efficiënter Werken Programma EWP Welkom Efficiënter Werken Programma EWP 5-11-2018 Annelies Kuiper 06 44382404 Trainer bij: Van Soest - Koedam Consultancy BV annelies@vansoestkoedam.nl NIET HARDER MAAR SLIMMER WERKEN Tijd wat geweest

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie