Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie"

Transcriptie

1 Workshop Vitaliteit Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie Vitaliteit staat steeds vaker bij bedrijven op de prioriteitenlijst. En terecht, vitale medewerkers zijn onder andere productiever, kostenbesparend en goed voor het imago. Gezond eten, lichaam en geest ontspannen, voldoende bewegen: hoe pas je dit allemaal toe in je al drukke werkschema? Tijdens de workshop Vitaliteit maak je kennis met de drie kerndimensies: energie, motivatie en veerkracht. Je zult merken dat je zelf eigenlijk al veel kunt doen om lekker in je vel te zitten. De workshop is erg leuk om als team te volgen. Met elkaar gaan jullie op zoek naar een gezonde levensstijl en ieders persoonlijke vitaliteit. Daar heeft uiteindelijk iedereen op de werkvloer baat bij. Gelukkige, gezonde en tevreden medewerkers is voor iedere organisatie prioriteit. De workshop Vitaliteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

2 Vitaliteit Wat is vitaliteit eigenlijk? Vitaliteit bestaat uit drie kerndimensies: energie, motivatie en veerkracht. Hoe zie je dat terug bij jezelf en bij jullie team? Zit jij lekker in je vel? Voel jij je energiek genoeg om fysiek te bewegen? Heb je de motivatie om jezelf mentaal uit te dagen? Ervaar je genoeg veerkracht en kun je goed omgaan met je emoties? Dit zijn vragen die tijdens de workshop Vitaliteit aan bod komen. Vitaliteit Bewustwording Tijdens de workshop Vitaliteit krijg je inzicht in jouw vitaliteit. Je krijgt advies over een gezonde leefstijl. Het kan zijn dat een kleine gedragsverandering al duurzaam, gezond gedrag oplevert. Een kleine aanpassing in je eetpatroon kan grote gevolgen hebben voor je energiehuishouding. Belangrijk is dat je je bewust wordt van je eigen vitaliteit en wat jezelf hieraan kunt bijdragen. Het is geen geheim dat je beter functioneert als je lekker in je vel zit. Als jij je positief voelt over jezelf en je situatie, heeft dat direct zijn weerslag op je omgeving. Je collega s en klanten merken het als je lekker in je vel zit. Voel jij je vitaal, dan ben je aantrekkelijk voor je omgeving. Je merkt dat je je zekerder gaat voelen en je vertrouwen in jezelf groeit. Het werk lijkt je opeens veel gemakkelijker af te gaan en je hebt na een werkdag zelfs energie over. Vitaliteit Positief effect Niet voor niets werken steeds meer bedrijven aan een gezond personeelsbestand. Behalve dat het kostenbesparend is, is het goed voor het imago. Meer vitaliteit in de organisatie zorgt voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het ziekteverzuim daalt en de betrokkenheid stijgt. Collega s kunnen beter omgaan met veranderingen en zijn energieker. De productiviteit en creativiteit stijgt. In de meeste gevallen stijgt het humeur van de medewerkers zelfs. Tijdens de workshop Vitaliteit stimuleren we op allerlei manieren een gezonde leefstijl van de medewerkers. Uiteraard worden er ruimschoots handvatten aangereikt die je thuis en op je werk meteen kunt toepassen. Inhoud Wat is vitaliteit? Een gezonde levensstijl: hoe ziet dat er uit? Het vergroten van persoonlijke vitaliteit Uitbouwen van het aanwezige positieve gedrag Praktische tips en trucs Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

3 Resultaten De workshop Vitaliteit is een ideale tool om de vitaliteit binnen de organisatie of binnen je team te vergroten. Deelnemers voelen zich beter en zitten goed in hun vel. Ze hebben meer energie, zijn gemotiveerder en gefocust. We bespreken de voordelen van vitaliteit en onderzoeken hoe de deelnemers hun vitaliteit kunnen vergroten. We geven advies en praktische handvatten om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Gezonde mensen zijn blije mensen. Gezonde leefstijl Positief gedrag Meer energie, motivatie en veerkracht Duurzaam personeelsbestand Tips & trucs: gezond eten, bewegen en ontspannen Voor wie? De workshop Vitaliteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over vitaliteit. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn: Leidinggevenden HR: Duurzame inzetbaarheid Projectteams Teams (die een hoge werkdruk en stress ervaren) De workshop Vitaliteit leent zich ook goed als onderdeel voor teambuilding, een congres of een bedrijfsuitje. Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: of mail naar

4 Prijzen De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen. Interesse Heb je interesse in deze workshops of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar of te bellen naar

5 Over ZakelijkeTrainer.nl Wij zijn dé incompany trainer van Nederland en bieden meer dan 20 trainingen en 60 workshops met impact op het gebied van Leiderschap, Teambuilding, Persoonlijke Effectiviteit, Commercie, Communicatie en Creativiteit & Fun. We werken met een team van vaste zelfstandige trainers die allen een eigen expertise hebben. Onze missie is om mensen in bedrijven te helpen de verbinding met zichzelf en anderen te versterken zodat het (collectieve) bewustzijn groeit. Dit zorgt ervoor dat mensen bewustere (bedrijfs) keuzes maken waarbij ze rekening houden met hun eigen welzijn en die van hun omgeving. Zo leveren zij hun unieke bijdrage aan een de organisatie maar ook aan een gezonde, vredige en gelukkige wereld. Jullie mogen verwachten dat we de deelnemers in onze trainingen en workshops uitdagen om hun zelfkennis, compassie en (werk) geluk te vergroten. We doen dit door het creëren van een eerlijke, plezierige en veilige leeromgeving waar iedere deelnemer kan ervaren hoe hij/zij dit kan bewerkstelligen.

6 Referenties Onze klanten waarderen vooral onze snelle en vriendelijke services. De reviews die we krijgen van onze opdrachtgevers zijn vaak erg positief. Wij staan voor kwaliteit en willen dat op een positieve en heldere manier overbrengen. De inhoud van onze trainingen en workshops wordt dan ook met bijna een 9 gewaardeerd. Op onze website ( kun je meer lezen over de referenties die we van onze klanten kregen voor onze trainingen en workshops.

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Workshop Stressmanagement Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Stress op de werkvloer is onoverkomelijk. Wel kun je leren hiermee om te gaan. Tijdens de workshop Stressmanagement

Nadere informatie

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Workshop Kernkwadranten Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil jij weten wat jouw sterke eigenschappen zijn en hoe je deze kunt benutten?

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

De workshop Stressmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Stressmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Stressmanagement Stressmanagement, hoe word jij stress de baas? Stress. daar kunnen we allemaal over meepraten. Een beetje stress kan geen kwaad. Somt helpt het ons optimaal te presteren. Maar

Nadere informatie

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Workshop Positief assertief Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Opkomen voor jezelf, is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Je wilt graag iedereen te vriend

Nadere informatie

De workshop Man/vrouw energie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Man/vrouw energie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Man/vrouw energie Man/vrouw energie, (hoe) werkt dat? Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus. Dit wereldwijd bekende boek van John Gray beschrijft de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict

Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict Tijdens werkrelaties is eenrichting communiceren een veel voorkomende valkuil; we zenden te veel en ontvangen

Nadere informatie

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kernkwadranten Kernkwadranten, wat is jouw uitdaging? Weet jij wat jouw eigenschappen zijn? Waar ben jij sterk in en wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je dit weet, kun je hier rekening mee houden.

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren

Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren Verbindend communiceren, krachtig en van hart-tot-hart Verbindend communiceren staat in het teken van écht contact maken met jezelf en de ander. Helder en effectief communiceren

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kleurenanalyse Kleurenanalyse, ontdek de kracht van kleur Dagelijks zijn we in contact met mensen bij wie we een goede indruk willen achterlaten, bijvoorbeeld tijdens een netwerkgesprek, sollicitatiegesprek,

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Workshop Teambuilding. Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op

Workshop Teambuilding. Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op Workshop Teambuilding Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op Als team werk je aan een gezamenlijk doel, daarnaast heeft iedereen zijn eigen specifieke werkzaamheden en persoonlijke doelen. Bovendien

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Training Vitaliteit Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Je hebt voldoende beweging, je eet gezond en je zorgt dat je op tijd je rust en ontspanning neemt. Kortom, je zit lekker in je vel. In één

Nadere informatie

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Webteksten schrijven Webteksten schrijven, effectieve content creëren Hoe schrijf je aantrekkelijke teksten voor je website? Hoe zorg je dat een potentiële klant jullie website vindt, en daar

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Training Conflicthantering, een stevige discussie met een goede afloop Je zal het best weleens hebben meegemaakt, een flinke discussie tijdens een vergadering. Jij en je collega

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Conflicthantering, onderhandelen met resultaat Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie.

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Stressmanagement, stress de baas Een beetje stress kan geen kwaad. Sterker nog, soms presteer je zelfs beter onder een beetje druk. Maar wat als stress een constante factor is

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Training Persoonlijke Effectiviteit

Training Persoonlijke Effectiviteit Training Persoonlijke Effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Training Timemanagement

Training Timemanagement Training Timemanagement Timemanagement, efficiënt omgaan met tijd Tijd is schaars. Dit zorgt voor een bepaalde druk. Zeker als je veel dingen wilt doen in weinig tijd, zoals vergaderen, organiseren, afspraken

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Projectmanagement, sturen op resultaat Binnen jullie organisatie werken jullie veel met projecten. Jij bent projectleider, of je maakt deel uit van een speciaal opgesteld projectteam.

Nadere informatie

Training Soft skills voor technici

Training Soft skills voor technici Training Soft skills voor technici Soft skills voor technici, sterker door persoonlijke vaardigheden Je bent goed in je werk. Je bent vakinhoudelijk een expert en op de hoogte van de ontwikkelingen op

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Succescirkel van Werkgeluk

Succescirkel van Werkgeluk Succescirkel van Werkgeluk Ken jezelf en je succesfactoren! Zodat je je eigen werkgeluk en dat van anderen positief kunt beïnvloeden www.kristadewolff.nl Over Goed dat je het ebook hebt gedownload. Wat

Nadere informatie

VITALITEITSTRAININGEN

VITALITEITSTRAININGEN VITALITEITSTRAININGEN DOEL VAN TRAINEN Het doel van de training is het faciliteren van bewustwording, het stimuleren van persoonlijk leiderschap en gedragsverandering. Een training is altijd interactief

Nadere informatie

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid Duurzame inzetbaarheid Iedere HR-professional weet dat het belangrijk is dat zowel jonge als oudere medewerkers gedurende hun loopbaan gezond en productief blijven werken. Daarom staat duurzame inzetbaarheid

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever Vitaliteit & Presteren Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Daar droom je toch van. Teamleden

Nadere informatie

MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID. Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers

MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID. Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers INHOUD Wie is BeLife? Menukaart Prijslijst Extra informatie OVER BELIFE BeLife is een organisatie die zijn passie

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we.

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. Leer hoe je als leidinggevende bij jezelf en je team energie aanwakkert, zodat jullie

Nadere informatie

Wat kies jij uit de schijf van 5?

Wat kies jij uit de schijf van 5? Goed bezig 2016 Wat kies jij uit de schijf van 5? Alsjeblieft! Dit is het Goed Bezig trainingsaanbod voor 2016. Doel is samen werken aan goede persoonlijke balans. De trainingen zijn bedoeld voor medewerkers

Nadere informatie

WAAROM INVESTEREN IN VITALITEIT?

WAAROM INVESTEREN IN VITALITEIT? DUURZAME INZETBAARHEID EN VITALITEITSMANAGEMENT WAAROM INVESTEREN IN VITALITEIT? DUURZAME INZETBAARHEID EN VITALITEITSMANAGEMENT WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN VITALITEITSTRAJECTEN? Om deze vraag te beantwoorden:

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medeers zich niet alleen beter voelen, maar ook productiever

Nadere informatie

We bieden ergonomische oplossingen op maat met als doel: verbetering van welzijn en geluk op de werkplek. reduceren werkverlet en risico-minimalisatie

We bieden ergonomische oplossingen op maat met als doel: verbetering van welzijn en geluk op de werkplek. reduceren werkverlet en risico-minimalisatie Voel je op het werk! We bieden ergonomische oplossingen op maat met als doel: verbetering van welzijn en geluk op de werkplek stijging van de productiviteit reduceren werkverlet en risico-minimalisatie

Nadere informatie

WORKSHOP LEADING WITH HAPPINESS Alex Slavenburg / 15 november 2018

WORKSHOP LEADING WITH HAPPINESS Alex Slavenburg / 15 november 2018 WORKSHOP LEADING WITH HAPPINESS Alex Slavenburg / 15 november 2018 Eigenaar van ALEX SLAVENBURG Partner van het HappinessBureau Daarvoor: Veelheid aan leidinggevende rollen bij Rabobank, o.a. Hoofd Talent

Nadere informatie

Leef Slimmer. Werk Slimmer.

Leef Slimmer. Werk Slimmer. Leef Slimmer. Werk Slimmer. Vitaliteit, focus en meer energie. Een visie op duurzame inzetbaarheid van werknemers Whitepaper 2015 Het Belang van Duurzaamheid Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een

Nadere informatie

Voor mentaal fitte werknemers

Voor mentaal fitte werknemers Voor mentaal fitte werknemers Welkom Wij geloven in een wereld waarin iedereen zelf de regie heeft over zijn of haar mentale welzijn. We bieden medewerkers de handvatten om weerbaar te worden en de eigen

Nadere informatie

WAAROM INVESTEREN IN VITALITEIT?

WAAROM INVESTEREN IN VITALITEIT? DUURZAME INZETBAARHEID EN VITALITEITSMANAGEMENT WAAROM INVESTEREN IN VITALITEIT? DUURZAME INZETBAARHEID EN VITALITEITSMANAGEMENT WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN VITALITEITSTRAJECTEN? Om deze vraag te beantwoorden,

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JE TALENT TALENTEN ONTWIKKELEN TOT STERKE PUNTEN

MAAK WERK VAN JE TALENT TALENTEN ONTWIKKELEN TOT STERKE PUNTEN MAAK WERK VAN JE TALENT TALENTEN ONTWIKKELEN TOT STERKE PUNTEN Elke medewerker heeft zijn specifieke eigenschappen. Eigenschappen die jij als werkgever zo optimaal mogelijk wilt benutten. Als medewerkers

Nadere informatie

Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Workshops Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Workshops 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wat

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Omdat vitale medewerkers beter presteren 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen,

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Willem de Groote Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Willem de Groote Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie

Nadere informatie

Zelf meer regie. Mentaal fit. Een training voor zorgprofessionals gericht op vitaliteit en energiemanagement

Zelf meer regie. Mentaal fit. Een training voor zorgprofessionals gericht op vitaliteit en energiemanagement Zelf meer regie Mentaal fit Een training voor zorgprofessionals gericht op vitaliteit en energiemanagement Mentaal fit Je bent enorm gedreven, je doet je werk met veel passie en bezieling en je hebt een

Nadere informatie

GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT. Training en ondersteuning in mentaal fit werken

GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT. Training en ondersteuning in mentaal fit werken GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT Training en ondersteuning in mentaal fit werken 2 Gezond Werken Gezonde werknemers gaan met plezier naar het werk. Ze zijn geestelijk fit en blijven fit. Gezonde werkdruk biedt

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medeers zich niet alleen beter voelen, maar ook productiever

Nadere informatie

Vitaliteit, Veerkracht en Arbeidsvreugde het is mogelijk! Met een ontwikkelprogramma het meerkoppig monster de baas

Vitaliteit, Veerkracht en Arbeidsvreugde het is mogelijk! Met een ontwikkelprogramma het meerkoppig monster de baas Vitaliteit, Veerkracht en Arbeidsvreugde het is mogelijk! Met een ontwikkelprogramma het meerkoppig monster de baas Door Yvonne van Druenen en Marens Evers Van professionals in het onderwijs wordt tegenwoordig

Nadere informatie

VITALITEITSCOACHING. Voor een zinvol leven

VITALITEITSCOACHING. Voor een zinvol leven VITALITEITSCOACHING Voor een zinvol leven 1 Wat is vitaliteit? / Vitaliteit is de energie, motivatie en veerkracht waarmee je in het leven staat en het vermogen om jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en

Nadere informatie

M-power jezelf in 5 dagen

M-power jezelf in 5 dagen M-power jezelf in 5 dagen Masterclass Persoonlijk Leiderschap met Management Drives als solide basis m-power jezelf in 5 dagen Een investering voor zowel jezelf als voor je werkgever dat zich gegarandeerd

Nadere informatie

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Anneke Accountant

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Anneke Accountant Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Anneke Accountant 18-11-2016 Beste Anneke, Dit rapport geeft een totaaloverzicht van jouw energie- en stressbronnen op organisatie- en functieniveau. De antwoorden die

Nadere informatie

AGENDA 2017 VITALITEIT

AGENDA 2017 VITALITEIT VITALITEIT Wat beweegt jou? Ga jij glimlachend naar huis aan het einde van de werkdag? Natuurlijk, het zit niet altijd mee, en iedereen heeft weleens een mindere dag. Maar je werk is een belangrijk deel

Nadere informatie

Rule your health. sinds ik greenhabit doe, ben ik mentaal wendbaarder, heb ik meer energie om de problemen die ik tegenkom op te lossen

Rule your health. sinds ik greenhabit doe, ben ik mentaal wendbaarder, heb ik meer energie om de problemen die ik tegenkom op te lossen Rule your health sinds ik greenhabit doe, ben ik mentaal wendbaarder, heb ik meer energie om de problemen die ik tegenkom op te lossen www.greenhabit.nl Vitaliteitsopleiding voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Gelukkig Werken & Gelukkig Leidinggeven. Erwin Klappe & Onno Hamburger

Gelukkig Werken & Gelukkig Leidinggeven. Erwin Klappe & Onno Hamburger Gelukkig Werken & Gelukkig Leidinggeven Erwin Klappe & Onno Hamburger Wie zijn wij? Erwin Klappe Klappe Training Trainer, coach & oprichter Onno Hamburger Gelukkig Werken Nederland Senior trainer, coach

Nadere informatie

Zilveren Kruis Energy Challenge. Energieker worden in 6 maanden Informatie voor deelnemers

Zilveren Kruis Energy Challenge. Energieker worden in 6 maanden Informatie voor deelnemers Zilveren Kruis Energy Challenge Energieker worden in 6 maanden Informatie voor deelnemers Stimulans gezonde leefstijl Veel bedrijven geven tegenwoordig aandacht aan de vitaliteit van hun werknemers. Niet

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medeers zich niet alleen beter voelen, maar ook productiever

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer Tip 1 van 10 Werk aan werkgeluk Aangeboden door mkbasics.nl De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer 3 e druk - speciale uitgave voor mkbasics.nl,

Nadere informatie

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Werken aan een gezonde toekomst Kom in beweging! 2 Wat gaan we doen? Kennismaking: Wie zijn wij? Actieve kennismaking Ik ga

Nadere informatie

AGENDA 2017 VITALITEIT

AGENDA 2017 VITALITEIT VITALITEIT Wat beweegt jou? Ga jij glimlachend naar huis aan het einde van de werkdag? Natuurlijk, het zit niet altijd mee, en iedereen heeft weleens een mindere dag. Maar je werk is een belangrijk deel

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar ook

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Ida Tuinhof Mindfulness- en compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Programma Introductie Wat is mindfulness + achtergrond Wat is mindful

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Ida Tuinhof Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Ida Tuinhof Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie trainer

Nadere informatie

5 sleutels voor volop werkplezier!

5 sleutels voor volop werkplezier! 5 sleutels voor volop werkplezier! www.weerwerkenmetplezier.nl Inhoud Volop werkplezier is meer dan je vermaken 3 Voordelen van bevlogenheid 4 Bevlogenheid versterkt zichzelf 6 5 Sleutels voor volop werkplezier

Nadere informatie

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM VOOR WIE IS DEZE TRAINING De volgende uitspraken worden vaak gedaan, door de deelnemers

Nadere informatie

Werken met veerkracht bij de Rabobank. BA&O, 22 oktober 2015

Werken met veerkracht bij de Rabobank. BA&O, 22 oktober 2015 Werken met veerkracht bij de Rabobank BA&O, 22 oktober 2015 Veerkracht is nodig De Rabobank is in beweging De klantbediening verandert Er is een sterke focus op beheer Een grote krimp van personeel Dit

Nadere informatie

Wat klanten over VIPP zeggen

Wat klanten over VIPP zeggen Wat klanten over VIPP zeggen Opdrachtgevers Van de complexe analyse rondom inzetbaarheid naar een concreet plan van aanpak levert maatwerk op waar we echt mee verder kunnen. PROGRAMMA Het VIPP programma

Nadere informatie

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Groepstraining - maatwerk Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control.

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar ook

Nadere informatie

Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers

Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers IQ EQ PQ SQ FQ Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers www.markincompany.nl Algemene informatie Vakbekwaamheid alleen is niet voldoende om goed te kunnen presteren. Medewerkers die zowel fysiek,

Nadere informatie

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Ben Projectmanager

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Ben Projectmanager Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Ben Projectmanager 9-10-2013 Beste Ben, Dit rapport geeft een totaaloverzicht van jouw energie- en stressbronnen op organisatie- en functieniveau. De antwoorden die jij

Nadere informatie

Leermodule 8: Terugblik op zelfleiderschap

Leermodule 8: Terugblik op zelfleiderschap Leermodule 8: Terugblik op zelfleiderschap Zelfleiderschap is dat je jezelf aanstuurt. Je doet wat jij belangrijk, waardevol, leuk of interessant vindt. Je kiest je eigen weg en je zorgt goed voor jezelf.

Nadere informatie

SPREKER R O B W U I J S T E R ERVARING ALS SPREKER

SPREKER R O B W U I J S T E R ERVARING ALS SPREKER JE KUNT ME ALS SPREKER BOEKEN Zoek je een enthousiaste, motiverende, inspirerende spreker voor je bijeenkomst, evenement, congres, bedrijfsevenement of symposium? Zoek je een spreker met een heldere boodschap?

Nadere informatie

Mindful Werken voor Verloskundigen Nascholing

Mindful Werken voor Verloskundigen Nascholing Mindful Werken voor Verloskundigen Nascholing (KNOV register) De Mindful Werken nascholing` bestaat uit twee dagdelen van 3 uur. Het is een kennismaking met de waarden en de toepassing van mindfulness

Nadere informatie

NOOIT MEER TE DRUK MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE JONG VAN MINDGYM

NOOIT MEER TE DRUK MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE JONG VAN MINDGYM 6 FEBRUARI 2020 FORT VOORDORP, GROENEKAN NOOIT MEER TE DRUK NIEUWE TECHNIEKEN VOOR MEER OVERZICHT, MEER FOCUS EN MEER IMPACT! MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Brochure Lean Trainingen 2017

Brochure Lean Trainingen 2017 Brochure Lean Trainingen 2017 Fijn dat je interesse hebt in onze trainingen! Lean Public ontwikkelt mens en organisatie vanuit de Leanfilosofie. Wij geloven in de kracht van Lean en zien het als onze missie

Nadere informatie

Opleiding Chief Happiness Officer

Opleiding Chief Happiness Officer WWW.HEART4HAPPINESS.NL ti Opleiding Chief Happiness Officer Geluk als bijzondere positie op werk! Dirk Jan Verheijen & Sheila Neijman 2015-2016 Geluk is een 'levenskunst' I N F O @ H E A R T 4 H A P P

Nadere informatie

Bewust, aandachtig & positief leven

Bewust, aandachtig & positief leven Bewust, aandachtig & positief leven Bewust, aandachtig & positief leven Bewust, aandachtig & positief leven Mindful en vitaal leven Een praktische inleiding Adriana Anna Visser Adriana Anna Visser Coverontwerp

Nadere informatie

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Chris de Coach

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Chris de Coach Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Chris de Coach 4-5-2014 Beste Chris, Dit rapport geeft een totaaloverzicht van jouw energie- en stressbronnen op organisatie- en functieniveau. De antwoorden die jij hebt

Nadere informatie

Mantelzorg. Werken aan een mantelzorg vriendelijke organisatie

Mantelzorg. Werken aan een mantelzorg vriendelijke organisatie Mantelzorg Werken aan een mantelzorg vriendelijke organisatie Mantelzorgbeleid Met mantelzorg-vriendelijk beleid hebben we een lager ziekteverzuim, onderscheiden we ons en zijn we een aantrekkelijke werkgever

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar ook

Nadere informatie

Signaalkaart Werkgeluk

Signaalkaart Werkgeluk Naam: Datum: Herman Westerhof 16 februari 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2. Herman Westerhof... 3. Toelichting op de uitslag... 4. Tot slot... 3 5 6 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Op 16 februari 2013 heb

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

"Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap - chinees spreekwoord "Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord 5 maanden vitaalcoaching Inspirerend en informerend Praktisch en concreet Uitgaan van mogelijkheden Energie gevend Leren

Nadere informatie

EXECUTIVE PERFORMANCE

EXECUTIVE PERFORMANCE HEALTH & PERFORMANCE EXECUTIVE PERFORMANCE HIGH PERFORMANCE PROGRAM Effectief investeren in jezelf in de vitaliteit van je organisatie EXECUTIVE PERFORMANCE Energize High Performance dienstverlening van

Nadere informatie