Slim Werken. Wil je meer doen en bereiken in minder tijd?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slim Werken. Wil je meer doen en bereiken in minder tijd?"

Transcriptie

1 Slim Werken Wil je meer doen en bereiken in minder tijd?

2 Slim Werken (5 dagen) Het is voor vrijwel iedereen een uitdaging om in de hectiek van alledag waarin veel informatie op je af komt je werk zo aan te pakken en te organiseren dat je overzicht houdt en je je gewenste resultaten behaalt. Het kan zijn dat je tijd te kort komt, het overzicht soms bijna verliest en teveel tijd kwijt bent aan minder belangrijke zaken die tussendoor komen. Als je je werk beter wilt organiseren, meer wilt bereiken in minder tijd, en meer overzicht en rust wilt ervaren in je werk, dan is deelname aan het programma Slim Werken zinvol voor jou. Slim Werken is een programma waarin je leert zien hoe jij nu je werk organiseert en hoe je dat anders, slimmer en gemakkelijker kunt doen. In de waan van de dag neem je daar niet snel de tijd voor. Je wordt je niet alleen bewust van hoe je effectiever je werk kunt organiseren, je gaat het geleerde ook daadwerkelijk toepassen in de praktijk. VOOR WIE De training is bestemd voor iedereen die in een kantooromgeving werkt, van administratief medewerker tot directielid. Ook voor buitendienstmedewerker is het programma zinvol. Het programma is voor ieder voor wie het van belang is om het werk goed te organiseren, overzicht te bewaren en doelgericht te werken. Het programma is voor jou zinvol als je je in één of meerdere situaties/behoeften herkent: Je wilt meer grip krijgen op je werk. Je wilt meer overzicht en zaken sneller terugvinden. Je wilt hierdoor meer rust krijgen en meer plezier ervaren op het werk. Je wilt dat de stapels papier op je bureau slinken, en zeker niet toenemen. Je wilt meer bereiken in minder tijd. Je wilt doelgerichter gaan werken. Je wilt je doelen en prioriteiten helder hebben zodat je weet waar je het beste je tijd aan kunt besteden. Je wilt je een slimmere manier van werken eigen maken. Je wilt meer kennis van Outlook en OneNote opdoen en meer gebruik gaan maken van de mogelijkheden hiervan om je werk beter te organiseren. Je wilt effectiever met je mail omgaan zodat je minder geleefd wordt door je mail. Je wilt helderder en enthousiaster communiceren. Je wilt effectiever invloed uitoefenen op mensen in je omgeving zodat anderen je meer gaan helpen om je doelen te behalen. Je wilt helderder en op effectieve wijze je grenzen leren aangeven. Dit helpt om tot haalbare afspraken te komen met anderen. Je wilt meer werk gaan delegeren en aan anderen overlaten zodat je meer resultaten in minder tijd kunt behalen.

3 WAT BEREIK JE MET DIT PROGRAMMA Het resultaat van het programma is een meer gestructureerde persoonlijke organisatie en een slimmere, efficiëntere manier van werken met effectief gebruik van de beschikbare systemen zoals Outlook, OneNote en bijvoorbeeld Lync. Je krijgt meer grip op je werk en je bereikt meer in minder tijd waardoor je meer rust en werkplezier zult ervaren. ONDERWERPEN Het programma Slim Werken duurt 5 dagen (drie blokken van een dag en een blok van twee dagen). Een overzicht van de onderwerpen die onder meer aan bod komen: Bewustwording van je werkgewoonten en het stellen van doelen (dag 1 en 2) Hoe is je manier van werken nu? Welke resultaten behaal je nu en wat zijn je gewenste resultaten? Hoe kan je slimmer werken? Wat zijn je werkgewoonten en wat hieraan te veranderen? Hoe organiseer je nu je werkplek en hoe kan dit beter? Het stellen van ontwikkeldoelen en maken persoonlijk actieplan. Je werk effectiever organiseren en effectiever gebruik maken van beschikbare systemen zoals Outlook (dag 1, 3, 4, 5): Hoe kun je alle informatie waarmee je in je werk te maken hebt effectiever organiseren (papier/digitaal/mail)? Hoe kun je je beschikbare systemen zoals Outlook en OneNote meer benutten? Hoe kun je met behulp van systemen effectiever plannen en archiveren? Hoe kun je het geleerde direct toepassen in je eigen praktijk? Het doorbreken van de cirkel en slimmer gaan werken (dag 2, en ook op andere dagen) Het kan zijn dat je bepaalde gedachtenpatronen hebt die effectief plannen en organiseren lastig maakt. Bijvoorbeeld dat je vindt dat je alles beter zelf kunt doen omdat je denkt dat het anders niet goed komt, of dat je uit enthousiasme altijd ja zegt tegen verzoeken waardoor je in tijdnood komt en het nakomen van afspraken veel moeite kost of niet lukt. Hoe kun je nu die cirkel doorbreken, en anders gaan denken en doen waardoor je effectiever en efficiënter kunt gaan werken? Meerdere competenties zijn nodig voor het effectief organiseren van je eigen werk. Het gaat om juiste en haalbare doelen en prioriteiten stellen en daarnaar handelen, om tijdig de juiste beslissing nemen, regelmatig de voortgang bewaken en zo nodig tijdig bijsturen. Het gaat ook om effectief communiceren met anderen om tot haalbare, heldere en geaccepteerde resultaatafspraken te komen, en waar mogelijk werk delegeren naar anderen. Welk gedrag gaat je goed af en wat kan beter? Waar loop je tegenaan? Hoe wil en ga je hieraan werken?

4 OPZET PROGRAMMA Het programma Slim Werken start met een optioneel kennismakingsgesprek/intake bij ons op kantoor. In dit gesprek krijg je een beeld van hoe het programma kan bijdragen aan effectiever en efficiënter werken. Het programma duurt 5 dagen: dag 2 en 3 is een 2-daagse met op eerste dag een avondprogramma en dag 1, 4 en 5 zijn losse dagen. De dagen starten om 9.30 uur en eindigen om uur (dag 2 om uur). We vragen je om je laptop/computer mee te nemen naar de trainingsdagen en ook alles wat op je bureau ligt aan papieren. Je gaat tijdens de trainingsdagen het geleerde direct toepassen in je eigen praktijk. De doorlooptijd van het programma is circa 4 maanden. Door de dagen te spreiden heb je meer tijd om het geleerde eigen te maken en slimmer te gaan werken. Concreet ziet het basisprogramma er als volgt uit: Dag Opbouw dag Belangrijkste onderwerpen 1 Plenaire sessie in de ochtend 2 met avond Verder werkt ieder onder begeleiding aan verbeteren eigen organisatie (ook individuele coaching van minuten) Plenaire sessie 3 Korte plenaire sessie aan het begin en eind van de dag Bewustwording van je werkgewoonten en het stellen van doelen en komen tot een persoonlijk actieplan. Je werk effectiever organiseren en effectiever gebruik maken van beschikbare systemen zoals Outlook. Het doorbreken van de cirkel en slimmer gaan werken. Het doorbreken van de cirkel en slimmer gaan werken. Verder werkt ieder onder begeleiding aan verbeteren eigen organisatie (ook individuele coaching van 45 minuten) 4 Korte plenaire sessie aan het begin en eind van de dag Je werk effectiever organiseren en effectiever gebruik maken van beschikbare systemen zoals Outlook. Het doorbreken van de cirkel en slimmer gaan werken. Verder werkt ieder onder begeleiding aan verbeteren eigen organisatie (ook individuele coaching van 60 minuten) 5 Korte plenaire sessie aan het begin en eind van de dag Verder werkt ieder onder begeleiding aan verbeteren eigen organisatie (ook individuele coaching van 45 minuten) Je werk effectiever organiseren en effectiever gebruik maken van beschikbare systemen zoals Outlook. Een gezamenlijke evaluatie, succesrondje en uitwisselen tips. Zijn je doelen behaald? Hoe staat het met de uitvoering van je persoonlijk actieplan? Welke acties staan nog open? Wat zijn vervolgacties voor de komende tijd?

5 WANNEER Kijk op voor de mogelijke data waarop we dit programma aanbieden (open inschrijving). WAAR Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum - Een inspirerende en sfeervolle locatie Woudenbergseweg HX Zeist Telefoon DEELNAMEKOSTEN Wij bieden je dit programma aan voor 2.500,-. Dit bedrag is inclusief intake/kennismakingsgesprek, werkboek en deelnemersmaterialen. Dit bedrag is exclusief arrangementskosten van 500,- (1 overnachting, 5 maal lunchbuffet, 2 snacks, 1 diner, zaalkosten, thee en koffie). Aanbieding Vaak hebben wij speciale acties, zoals een Early Bird korting. Interesse? Informeer naar de speciale acties. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Na inschrijving ontvang je de factuur. De factuur dient voor aanvang van de eerste trainingsdag betaald te worden. Betalen in termijnen is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden. Betaal je dit programma (gedeeltelijk) zelf? Maak gebruik van het belastingvoordeel en vraag tot bijna 50% van de kosten terug van de Belastingdienst. Enkele tips hierbij: Je komt in aanmerking voor studiekostenaftrek wanneer je scholingsuitgaven een totale waarde hebben van meer dan 250,- per jaar, met een maximum van ,-. De hoogte van je belastingvoordeel is afhankelijk van je belastingtarief in box 1. Zorg dat je kunt aantonen dat de studie van betekenis is voor je (toekomstige) beroep of carrière. STUDIEMATERIAAL Op de eerste dag van het programma krijg je het werkboek uitgereikt. Je hoeft geen extra studiemateriaal aan te schaffen.

6 DE TRAINER(S) De training wordt uitgevoerd door Kathy Teerenstra. Dag 2 wordt uitgevoerd in samenwerking met Tom Twisk. Voor meer informatie over de trainers zie GEINTERESSEERD? Schrijf je in voor dit programma of neem een optie via onze site: Wil je weten of dit programma aansluit bij je behoefte of wil je daarover in gesprek met één van onze adviseurs? Bel dan of stuur een naar advies@innerland.nl. Het adviesgesprek kan telefonisch, of op locatie van Innerland of andere locatie. INCOMPANY Dit programma kan ook incompany en op maat voor een organisatie verzorgd worden. Wij gaan graag in gesprek om de situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken. Bel of stuur een naar advies@innerland.nl.

7 WAAROM KIEZEN VOOR INNERLAND? Wat maakt de Innerland aanpak uniek? 1. Persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering als resultaat. Na het volgen van een Innerland programma ervaren deelnemers een blijvend effectievere manier van denken en doen, betere resultaten en meer (werk)plezier. 2. In Innerland programma s staat ervaren, leren en groeien centraal. Trainers bieden die oefeningen en onderwerpen aan die op dat moment bijdragen aan het leerproces van deelnemers. Geen standaardprogramma s dus, maar maatwerkprogramma s waarin tijdens de trainingsdagen die zaken aan bod komen die op dat moment aandacht behoeven en deelnemers verder helpen. 3. Focus op ontwikkeldoelen van deelnemers. Innerland programma s zijn gericht op het realiseren van individuele ontwikkeldoelen van deelnemers. Programma s starten wij veelal met een intake/kennismakingsgesprek. Hierin bepalen wij samen wat een deelnemer wil bereiken in een programma. Hierdoor kunnen wij het programma goed afstemmen op behoeften van deelnemers. 4. Focus op persoonlijk leiderschap. Onze programma s dragen bij aan het vergroten van persoonlijk leiderschap van deelnemers. Persoonlijk leiderschap is effectief leidinggeven aan jezelf en anderen, en de regie nemen over je eigen ontwikkeling en loopbaan op een wijze die bij je past en energie geeft. Dit is voor iedereen van belang, ook voor niet-leidinggevenden, zeker nu onze omgeving in constante verandering is en de markt en arbeidsmarkt steeds meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen van ons vraagt. 5. Gebruik van effectieve methode gericht op jezelf van binnenuit versterken. In onze programma s maken wij gebruik van De Doorbraakmethode, een effectief gebleken methode die resulteert in groei en blijvende gedragsverandering, met de volgende fases: 1. Bewustwording (weten) 2. Beslissen (willen) 3. Beginnen (durven) 4. Beproeving (doen) 5. Bouw succes uit (groeien) 6. Helder en toepasbaar. Onderwerpen en oefeningen zijn afgestemd op ontwikkeldoelen en de dagelijkse praktijk van deelnemers. 7. Veilige en ontspannen omgeving. Innerland trainers creëren een setting waarin deelnemers zich toestaan naar zichzelf te kijken, nieuwe ervaringen op te doen, te zeggen wat zij werkelijk vinden en plezier te hebben. Zaken worden op een open en respectvolle wijze bespreekbaar gemaakt.

8 8. Kleine groepen. Innerland kiest bewust voor kleine groepen (maximaal 10 deelnemers per groep of per trainer) waardoor er veel persoonlijke aandacht is en focus op het bereiken van doelen van deelnemers. 9. Creatieve en multimediale werkvormen. Innerland trainers maken veelvuldig gebruik van inspirerende, energiegevende werkvormen, filmpjes en muziek. 10. Hoge tevredenheid bij deelnemers. Deelnemers waarderen onze programma s als zeer goed. Deelnemers geven na afloop van een programma vrijwel allen aan tevreden te zijn over het behalen van vooraf gestelde ontwikkeldoelen en meer succes en plezier te ervaren in hun werk en leven.

Lef in je loopbaan. Wil je werk waar je (weer) energie van krijgt?

Lef in je loopbaan. Wil je werk waar je (weer) energie van krijgt? Lef in je loopbaan Wil je werk waar je (weer) energie van krijgt? Lef in je loopbaan (5 dagen) Wil je een volgende loopbaanstap zetten die bij je past en waar je energie van krijgt? In de dagelijkse drukte

Nadere informatie

Sterk in communicatie. Wil je effectiever communiceren en je beïnvloedend vermogen vergroten op een wijze die bij je past?

Sterk in communicatie. Wil je effectiever communiceren en je beïnvloedend vermogen vergroten op een wijze die bij je past? Sterk in communicatie Wil je effectiever communiceren en je beïnvloedend vermogen vergroten op een wijze die bij je past? Sterk in communicatie (5 dagen) In veel functies en ook in je privéleven staat

Nadere informatie

Versterk je persoonlijke kracht. Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen?

Versterk je persoonlijke kracht. Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen? Versterk je persoonlijke kracht Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen? Versterk je persoonlijke kracht (5 dagen) In dit programma sta jij en je persoonlijke ontwikkeling

Nadere informatie

Krachtig & Verbindend Leiderschap. Hoe benut ik mijn persoonlijke kracht en inspireer ik anderen richting gezamenlijke doelen?

Krachtig & Verbindend Leiderschap. Hoe benut ik mijn persoonlijke kracht en inspireer ik anderen richting gezamenlijke doelen? Krachtig & Verbindend Leiderschap Hoe benut ik mijn persoonlijke kracht en inspireer ik anderen richting gezamenlijke doelen? Krachtig & Verbindend Leiderschap (5 dagen) Hoe benut ik mijn persoonlijke

Nadere informatie

Team Ontwikkelings Programma. Hoe kunnen we als team effectiever gaan samenwerken en betere prestaties leveren?

Team Ontwikkelings Programma. Hoe kunnen we als team effectiever gaan samenwerken en betere prestaties leveren? Team Ontwikkelings Programma Hoe kunnen we als team effectiever gaan samenwerken en betere prestaties leveren? Team Ontwikkelings Programma (1 tot 5 dagen) We leven in een hectische tijd die steeds meer

Nadere informatie

Krachtig & Verbindend Leiderschap. Hoe benut ik mijn persoonlijke kracht en inspireer ik anderen richting gezamenlijke doelen?

Krachtig & Verbindend Leiderschap. Hoe benut ik mijn persoonlijke kracht en inspireer ik anderen richting gezamenlijke doelen? Krachtig & Verbindend Leiderschap Hoe benut ik mijn persoonlijke kracht en inspireer ik anderen richting gezamenlijke doelen? Krachtig & Verbindend Leiderschap (5 dagen) Hoe benut ik mijn persoonlijke

Nadere informatie

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Groepstraining - maatwerk Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control.

Nadere informatie

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Open Training Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wil jij meer

Nadere informatie

Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Workshops Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Workshops 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wat

Nadere informatie

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen 2014 Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je wordt als professional gewaardeerd binnen de organisatie waar je werkt. Je bent duidelijk

Nadere informatie

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 1-op-1 Training Individueel op jouw werkplek Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

PRODUCTIVITEIT

PRODUCTIVITEIT PRODUCTIVITEIT INFO@INVENTED.NL WWW.INVENTED.NL DATUM DOCUMENT NR UW REFERENTIE 17-5-2017 VO- 537 Training productiviteit Beste deelnemer, Hartelijk dank voor je interesse in onze training productiviteit.

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Contractmanagementdag Succesvol samenwerken

Contractmanagementdag Succesvol samenwerken Contractmanagementdag 2018 Succesvol samenwerken Succesvol samenwerken Hoe komt het dat het ene team effectief samenwerkt en mooie resultaten behaalt, terwijl het andere team niet lekker loopt? Wat maakt

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS!

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! (0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! Het lijkt alsof iedereen iets van jou nodig heeft. Je opdracht- of werkgever zit je achter de broek over deadlines, je mailbox ontploft

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA HERKEN JE DIT? Weet je nog hoe opwindend het is om aan het begin van een carrière te staan? Daarom wil je ook jouw young professionals helpen bij hun ontwikkeling.

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM VOOR WIE IS DEZE TRAINING De volgende uitspraken worden vaak gedaan, door de deelnemers

Nadere informatie

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien REEF-carrièremanagement voor jouw persoonlijke groei delen om te groeien REEF hecht veel waarde aan de persoonlijke groei van zijn medewerkers. Daarom helpt REEF je in de eerste plaats aan uitdagende en

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie in samenwerking met VakantieInZICHT Verbindende Communicatie Inspiratie voor impact, dialoog en samenwerking Verbindende Communicatie (VC) is een eenvoudig en krachtig concept voor iedereen die op een

Nadere informatie

DE HOGE LAT. over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie Klooster Nieuwkerk Goirle

DE HOGE LAT. over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie Klooster Nieuwkerk Goirle DE HOGE LAT over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie 2018-2019 Klooster Nieuwkerk Goirle Wie legt die lat? Hoge lat? Overbelasting: het lijkt iets van deze tijd

Nadere informatie

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je stuurt een kleine groep medewerkers aan terwijl je zelf actief

Nadere informatie

Leiderschap vanuit systemisch perspectief

Leiderschap vanuit systemisch perspectief Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap vanuit systemisch perspectief Het leven wordt voorwaarts

Nadere informatie

Inleiding. En hoewel het er soms op lijkt dat je deze aspecten van het vak van nature hoort te beheersen, zijn er maar weinig docenten die dat kunnen.

Inleiding. En hoewel het er soms op lijkt dat je deze aspecten van het vak van nature hoort te beheersen, zijn er maar weinig docenten die dat kunnen. binnenwerk timemanagement:opmaak 1 24-07-2013 11:49 Pagina 3 Inleiding De werkdruk in het onderwijs is hoog. Er worden steeds nieuwe, vaak hogere, eisen gesteld. De administratieve druk is hoog en docenten

Nadere informatie

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen DISC KLEURENTRAININGEN: ken jezelf en en verbeter je relaties verbeter met anderen je relaties met anderen Waarom klikt het met de ene persoon direct en verloopt het contact met andere altijd moeizaam?

Nadere informatie

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces!

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! UvA time management training Meer productiviteit en plezier door de juiste keuzes Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Welkom Leuk dat we je binnenkort mogen verwelkomen

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2018 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

Order 2 Cash Professional

Order 2 Cash Professional Order 2 Cash Professional Keser Academy Steeds meer bedrijven brengen focus aan in het Order-2-Cash proces. Het zijn dan ook de customerservicemedewerkers die naast kritisch bekijken of de processen nog

Nadere informatie

Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie in samenwerking met VakantieInZICHT Verbindende Communicatie Inspiratie voor impact, dialoog en samenwerking Verbindende Communicatie (VC) is een eenvoudig en krachtig concept voor iedereen die op een

Nadere informatie

Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel

Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel Cursussen, conferenties en advies Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel Overzicht cursusaanbod voor (startend) personeel in het onderwijs 2009/2010 Volg een cursus bij AOb scholing De AOb

Nadere informatie

Training Leer Balans Leven

Training Leer Balans Leven Training Leer Balans Leven In 5 maanden meer balans in je leven Wil je minder stress? Wil je meer werkplezier? Wil je jouw doelen effectiever bereiken? Wil je handiger communiceren? Wil je efficiënter

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Beantwoord jij deze vragen met ja Heb jij

Nadere informatie

Welkom bij de NEVI CPD-workshop. Vergroot je impact

Welkom bij de NEVI CPD-workshop. Vergroot je impact Welkom bij de NEVI CPD-workshop Vergroot je impact Tom Twisk HET KENNISNETWERK VOOR INKOOP EN SUPPLY MANAGEMENT Procurement Leadership Programme Tom Twisk begeleidt namens NEVI en Maastricht University

Nadere informatie

Professional Coach Week

Professional Coach Week Professional Coach Week Een week intensief werken aan de coach in jezelf. 2-6 september 2013 27-31 januari 2014 associatie voor coaching DORPSSTRAAT 1 5735 EA AARLE-RIXTEL TEL. 0492-385544 WWW.ASSOCIATIEVOORCOACHING.COM

Nadere informatie

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden COMMUNICATIE technieken voor leidinggevenden Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien!

Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien! Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien! Trainingsaanbod Persoonlijke Ontwikkeling, Commercie en Management in Oss/Heesch en omgeving Als ondernemer heeft u doelen voor ogen die u wilt

Nadere informatie

Training Teamleiderschap

Training Teamleiderschap Training Teamleiderschap Versterk uw rol als boegbeeld van uw team In vier dagen een effectief Teamleider Training Teamleiderschap U bent als teamleider het boegbeeld van uw team. Uw teamleden verwachten

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

VITALITEITSMANAGEMENT

VITALITEITSMANAGEMENT (0 reviews) VITALITEITSMANAGEMENT DOOR INZICHT EN EEN VOORBEELDROL DE VITALITEIT OP PEIL Een organisatie is zo gezond als de mensen die er werken. Je wilt dat jouw medewerkers energiek en met plezier aan

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie editie 2017 Liever communicatiever- leertraject voor communicatieprofessionals Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie Ik communiceer, jij communiceert, wij communiceren. Communiceren

Nadere informatie

Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs

Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs Training, cursussen en coaching Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs 2008/2009 Volg een cursus bij AOb scholing Scholing Starters 08-09.indd 1 28-05-2008

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer:

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: COACHEND LEIDERSCHAP vierdaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Als leidinggevende heb je te maken met verschillende medewerkers met ieder

Nadere informatie

Persoonlijke Energie op Peil

Persoonlijke Energie op Peil Persoonlijke Energie op Peil Stress? Volg PEP! een programma voor jonge ambitieuze medewerkers die een hoge werkdruk ervaren. Veel jonge medewerkers voelen zich gestrest door hun werk, met uitputtingsverschijnselen,

Nadere informatie

MINDFULNESS VOOR DE PROFESSIONAL. aandacht ontspanning zelfvertrouwen

MINDFULNESS VOOR DE PROFESSIONAL. aandacht ontspanning zelfvertrouwen MINDFULNESS VOOR DE PROFESSIONAL aandacht ontspanning zelfvertrouwen Mindfulness voor de professional aandacht. ontspanning. zelfvertrouwen Introductie Leidinggevenden en medewerkers op verantwoordelijke

Nadere informatie

DE TIJD VAN JE LEVEN TIMEMANAGEMENT TRAINING

DE TIJD VAN JE LEVEN TIMEMANAGEMENT TRAINING DE TIJD VAN JE LEVEN TIMEMANAGEMENT TRAINING De young professional van nu betreed de arbeidsmarkt met een mooi diploma op zak en een flinke dosis ambitie. Ze denken dat de wereld aan hun voeten ligt. Ze

Nadere informatie

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving -

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - Het vak van intern adviseur De meeste interne adviseurs hebben vaak twee beroepen: naast het vak

Nadere informatie

rendement van bijzonder talent

rendement van bijzonder talent rendement van bijzonder talent Hoogbegaafdheid probleem of gave? Hoogbegaafdheid is een gave. Het kan echter ook tot problemen leiden. Bijvoorbeeld als iemand lange tijd niet heeft geweten dat hij anders

Nadere informatie

PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies

PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies Er komt zo veel op me af dat ik vaak niet weet waar ik moet beginnen" Meestal eet ik een boterhammetje snel tussendoor, geen tijd

Nadere informatie

Coachingsopleiding. Process Communication Model

Coachingsopleiding. Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor Je bent altijd op zoek naar die ene manier om je cliënt écht te helpen.

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Opleidingen voor Coaches

Opleidingen voor Coaches Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of coachingskandidaten

Nadere informatie

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat Training Lean Black Belt Inclusief Black Belt certificaat Een Lean Black Belt certificaat van het LCS is een verrijking, een geweldige mijlpaal. Het geeft niet alleen erkenning van jouw Lean capaciteiten

Nadere informatie

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG 2012 Een opleiding om hoger op te komen 1 OPLEIDING 2012 Ervaring: De training heeft me sterker gemaakt in mijn rol als leidinggevende. Ik heb mijn beleid en doelen

Nadere informatie

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier.

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier. Werkboek en Persoonlijk actieplan Een training heeft alleen effect als je er in de praktijk mee aan de slag gaat. Het werkboek en persoonlijk actieplan kunnen je daarmee helpen. 1. Inzichten en actiepunten

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! 2017 Klooster Nieuwkerk Goirle De verbinding kwijt Een burn-out: het lijkt iets van deze tijd te zijn. Meestal wordt het geweten aan langdurige werkstress en overbelasting.

Nadere informatie

De apotheker is de coach! coaching van medewerkers

De apotheker is de coach! coaching van medewerkers De apotheker is de coach! coaching van medewerkers De apotheker is de coach! coaching van medewerkers Inleiding Als apotheker heb je een breed en veeleisend takenpakket in een complexe werkomgeving. Je

Nadere informatie

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige schuurkerk

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt!

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wat is TimeOut? TimeOut is een indringend proces van persoonlijke leiderschapontwikkeling met rust, ruimte en diepgang als basis. TimeOut gaat door waar andere

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

Timemanagement Kerngebieden onderscheiden

Timemanagement Kerngebieden onderscheiden Timemanagement Als manager heb je veel verschillende werkzaamheden: je geeft leiding aan je medewerkers, maar je hebt ook je eigen taken. Je hebt met je medewerkers te maken, met andere collega s en afdelingen

Nadere informatie

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen.

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen. STUDIEGIDS 2017-2018 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Inspirerend kennis overdragen ''Arjan weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voel om ook echt te oefenen en te delen wat ik

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Cor van Leeuwen Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Benut je vermogens en verhoog je authentieke impact. Vrijheid, onafhankelijkheid,

Nadere informatie

Team Alignment. En als mensen nu echt hun verantwoordelijkheid nemen? Transformational Programs by TLC www.tlc-nederland.com

Team Alignment. En als mensen nu echt hun verantwoordelijkheid nemen? Transformational Programs by TLC www.tlc-nederland.com Team Alignment En als mensen nu echt hun verantwoordelijkheid nemen? Team Alignment Het gaat goed! Herkent u deze situatie: een collega of een medewerker presenteert vol vuur over de voortgang van een

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Een Stap voorwaarts in Leiderschap.

Een Stap voorwaarts in Leiderschap. 5 daagse training in voorjaar van 2010 Een Stap voorwaarts in Leiderschap. Doelgroep : DA Filiaal leidsters en aankomende filiaalleidsters Lokatie : Leusden DA hoofdkantoor Dag : Maandag van 9.30u 17.00u

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Imagination is more important than knowledge

Nadere informatie

"Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap - chinees spreekwoord "Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord 5 maanden vitaalcoaching Inspirerend en informerend Praktisch en concreet Uitgaan van mogelijkheden Energie gevend Leren

Nadere informatie