Verzuimabonnement VerzuimSpecialist van WorkingStyle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verzuimabonnement VerzuimSpecialist van WorkingStyle"

Transcriptie

1 Verzuimabonnement VerzuimSpecialist van WorkingStyle Herkent u dit? U weet al best veel van verzuimbegeleiding van uw werknemers en wat daarin uw rol is. U heeft iemand of een afdeling in uw bedrijf die alle begeleiding van verzuimende werknemers verzorgt. U heeft weinig of geen langdurig verzuim en daarom is een fullservice verzuimabonnement voor u onnodig en te duur. U wilt de beschikking hebben over deskundigheid als uw werknemer langdurig verzuimt en dan (gedeeltelijk) de verzuimbegeleiding overdragen aan deze deskundigen. Kortom, u weet wat verzuimbegeleiding inhoudt en kunt daarvan best veel zelf regelen. Maar af en toe heeft u ondersteuning nodig bij ingewikkelde situaties of langdurig verzuim. Of u wilt pas voor verzuimbegeleiding gaan betalen als u te maken krijgt met verzuim van uw werknemers en sluit hiervoor liever een minder duur verzuimabonnement af. Speciaal voor u hebben wij het verzuimabonnement VerzuimSpecialist. Wie zijn wij? Allereerst willen wij ons even voorstellen. WorkingStyle is een zeer deskundige organisatie. Onze werknemers hebben allemaal een lange ervaring in de verzuimbegeleiding. WorkingStyle werkt landelijk met een centrale vestiging in Nieuwegein. Op deze locatie zitten ook uw vaste contactpersonen, onze VerzuimCoördinatoren. WorkingStyle staat voor Gezond aan de slag. Elke dag., voor werkgevers én werknemers. Wij werken graag mee om uw organisatie voor de toekomst gezond te maken en gezond te houden. Met werknemers die in goede gezondheid en met veel plezier hun werk doen. Samen met u en uw werknemer zoeken wij naar een oplossing op het moment dat deze een keer verzuimt. En proberen we verzuim in de toekomst te voorkomen. Het verzuimabonnement VerzuimSpecialist Het verzuimabonnement VerzuimSpecialist is een abonnement per werknemer en per jaar voor als u af en toe een steuntje in de rug nodig heeft. Of als u de kosten wilt beperken en pas bij verzuim het dossier helemaal of gedeeltelijk aan ons wilt overdragen. De VerzuimCoördinator staat voor u klaar als u vragen heeft over: verzuim inzet van interventiepartijen (zoals een Arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, psychische en/of fysieke begeleiding, mediation, etc.) verzuimschadelastbeheersing preventie gezondheidsmanagement wet- en regelgeving vitaliteit subsidies en vergoedingen WIA-dossiers

2 Verzuimapplicatie VerzuimSignaal In het abonnement is geregeld dat u een aansluiting krijgt op onze webbased verzuimapplicatie VerzuimSignaal. Hierin kunt u uw werknemer ziek en/of (gedeeltelijk) hersteld melden. U ziet in het dossier van uw werknemer op elk moment onze activiteiten. Bij dit abonnement verwachten we dat u zelf ook nauwkeurig notities en documenten toevoegt in het dossier. U én wij moeten ons daarbij houden aan de wet op de privacy, zodat bij alle informatie in het dossier de privacy van u en uw werknemer volledig beschermd is. U ontvangt een signaal via de zodra wij iets in het dossier hebben veranderd of toegevoegd. Bent u via een verzuimverzekeraar of het volmachtkantoor bij ons aangemeld? Dan heeft deze ook toegang tot de applicatie. Hierbij gelden uiteraard ook de regels rond de privacy. Deze partij haalt de verzuimschade-overzichten uit VerzuimSignaal, zodat zij de uitkering van de schades eenvoudig kunnen berekenen en tijdig aan u uitkeren. Poortwachtergarantie De VerzuimCoördinator kijkt over uw schouder mee of de begeleiding van uw arbeidsongeschikte werknemer goed gaat. Ook controleert deze structureel of de dossiers voldoen aan de Poortwachtereisen. U krijgt gevraagd en ongevraagd advies als u iets kunt of moet verbeteren. Of om de verzuimschade zoveel mogelijk te beperken. U heeft dus altijd een verzuimdeskundige als 'vangnet'. Ook verwachten wij dat u tijdens de verzuimbegeleiding gebruik maakt van de interventiepartijen van WorkingStyle. Houdt u er wel rekening mee dat we al onze adviezen en activiteiten aan u doorbelasten. Voert u de verzuimbegeleiding op de juiste wijze uit en is deze voor ons goed te volgen in VerzuimSignaal? En volgt u onze adviezen tijdig en juist op? Dan krijgt u op de dossiers een Poortwachtergarantie. Dat betekent dat alle verzuimdossiers voldoen aan de eisen die de wet stelt, en aan de toetsingscriteria van het UWV. Legt het UWV u toch een loonsanctie op? Die kunt u dan op ons verhalen. Hoe werkt de Poortwachtergarantie? 1. U houdt het dossier goed bij in onze verzuimapplicatie. 2. U volgt onze adviezen tijdig en nauwgezet op. 3. U krijgt van ons de garantie dat de dossiers voldoen aan alle wettelijke eisen. 4. U maakt gebruik van onze interventiepartijen, zoals een bedrijfsarts, Arbeidsdeskundige, Spoor 2 specialisten, etc. 5. Krijgt u toch een loonsanctie van het UWV? Dan betalen wij die voor u.

3 Toegevoegde waarde van de VerzuimCoördinator Uw VerzuimCoördinator volgt het digitale dossier van uw arbeidsongeschikte werknemer in VerzuimSignaal. En: Kan op elk gewenst moment de verzuimbegeleiding geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Toetst regelmatig of u de werknemer effectief naar volledige, gedeeltelijke of aangepaste werkhervatting begeleidt. Toetst regelmatig of de begeleiding voldoet aan de Poortwachter-eisen en toetsingscriteria van het UWV. Is dat zo, dan voorkomt u een loonsanctie. Toetst regelmatig of interventies tijdig en effectief zijn ingezet. Dit kunnen interventies zijn van bijvoorbeeld behandelaars, arbeidsdeskundigen, Spoor 2 specialisten, bedrijfsartsen, mediation, etc. De VerzuimCoördinator controleert ook of er andere interventies mogelijk zijn die het herstel van uw werknemer bevorderen en geeft u daarover advies. Adviseert over mogelijkheden om bijdragen, vergoedingen of uitkeringen te krijgen. Dit kan bij uw eventuele inkomensverzekeraar, UWV of gemeente zijn. Adviseert u over preventiemaatregelen en gezondheidsmanagement. Maakt analyses van afwijkend verzuim binnen uw bedrijf als u dat vraagt. Dat is bijvoorbeeld functie gerelateerd verzuim, verzuim door 'vergrijzing' van uw werknemers, frequent verzuim, grijs/zwart verzuim of stijging van het verzuim binnen een bepaalde afdeling. Wilt u advies over de aanpak ervan, dan krijgt u dat van de VerzuimCoördinator. Regelt diverse onderzoeken, zoals: o een bedrijfskeuring; o het opstellen of actualiseren van een RI&E of PMO; o een ander onderzoek of advies op het gebied van ergonomie, klimaatbeheersing, geluid, etc. Heeft u de praktische ondersteuning van de VerzuimCoördinator of de bedrijfsarts nodig? Dan ontvangt u een nota per verrichting. Uiteraard kunt u de VerzuimCoördinator ook het volledige verzuimdossier laten begeleiden.

4 Het abonnement VerzuimSpecialist in het kort Uw vaste VerzuimCoördinator van WorkingStyle controleert regelmatig het verzuimdossier in VerzuimSignaal en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Houdt u er wel rekening mee dat we al onze adviezen en activiteiten aan u doorbelasten. U betaalt de inzet van de VerzuimCoördinator en bedrijfsarts per verrichting. U kunt altijd het verzuimdossier geheel of gedeeltelijk overdragen aan de VerzuimCoördinator. Onze verzuimapplicatie VerzuimSignaal is webbased en altijd bereikbaar. U kunt hierin verschillende verzuimrapportages en statistieken uitdraaien. U en eventueel uw werknemer hebben de beschikking over een dedicated VerzuimCoördinator die via de telefoon of bereikbaar is. Op de verzuimdossiers krijgt u een Poortwachtergarantie: ze voldoen aan alle eisen die het UWV stelt. Daarvoor houdt u de dossiers wel goed bij in VerzuimSignaal en volgt u onze adviezen tijdig en nauwkeurig op. De VerzuimCoördinator kan analyses maken van structureel of functiegericht verzuim en u daarover of over preventievraagstukken advies geven. Een team van diverse deskundigen staat voor u klaar voor als u rondom het verzuim lastige situaties ervaart. Of het nu gaat om wet- en regelgeving, regres, de (oude) WAO, inzet bedrijfsarts, Arbeidsdeskundige inzet, Spoor 2 specialisten, psychische en/of fysieke interventiepartijen, mediation of een vertrouwenspersoon. Bent u via een verzekeraar of volmachtkantoor bij ons bent aangemeld? Deze kunnen eenvoudig via VerzuimSignaal de verzuimschadegegevens uitdraaien. U ontvangt snel de juiste uitbetalingen. U hoeft dus geen extra meldingen aan hen te doen. Het overzicht van onze verzuimdienstverlening en de bijbehorende tarieven staat op de volgende pagina. Begrippenlijst Arbeidsongeschikt : Frequent verzuim: Poortwachter Loonsanctie Regres Zwart/grijs verzuim (gedeeltelijk) Ongeschikt om te werken, vanaf de eerste dag van het verzuim tot aan de WIA (104 weken). Als uw werknemer zich voor de derde keer binnen 6 maanden ziek meldt, noemen wij dat frequent. De Wet Verbetering Poortwachter. Hierin staat waaraan werkgever en werknemer tijdens de eerste twee jaren van arbeidsongeschiktheid moeten voldoen. Na de eerste twee verzuimjaren beoordeelt het UWV of u voldoende heeft gedaan om de werknemer te laten re-integreren. Is uw inspanning volgens het UWV onvoldoende geweest? Dan moet u maximaal 1 jaar langer het loon van de werknemer doorbetalen. Soms is het verzuim van de werknemer veroorzaakt door iemand anders. Bijvoorbeeld bij een ongeluk. De verzuimkosten kunnen dan vaak verhaald worden op de persoon die hiervoor aansprakelijk is. Dit heet regres. Oneigenlijk of onduidelijk verzuim.

5 Verzuimbegeleiding VerzuimSpecialist Administratieve verwerking ziek- en herstelmelding door werkgever zelf door werkgever zelf of 1ste verzuimgesprek Inzet spoedcontrole door lekencontroleur (aangevraagd voor uur en terugkoppeling volgende dag voor 8.00 uur) 55,00 door werkgever zelf of Voeren van frequente verzuimgesprekken met werknemer van 1ste ziektedag tot aan WIA Voeren van frequente voortgangsgesprekken met werkgever omtrent reïntegratie zieke werknemer Het frequent volgen van het verzuimdossier en gevraagd en ongevraagd adviseren Signalering inzet wachtlijstbemiddeling Inzet wachtlijstbemiddeling Signalering bijdrage verzekeraars t.b.v. interventies Inzet bijdrage verzekeraars t.b.v. interventies Signalering frequent verzuim, vangnet (voor zover ons bekend) en regres Signalering Plan van Aanpak door werkgever zelf of Maken van concept Plan van Aanpak 55,00 Signalering ProbleemAnalyse Regelen en coördineren inzet van de bedrijfsarts voor de ProbleemAnalyse Inzet Bedrijfsarts voor ProbleemAnalyse 171,55 Signalering inzet interventiepartijen Regelen en coördineren interventiepartijen Inzet van Arbeidsdeskundige ter ondersteuning van de reïntegratie of afdichting 1ste spoor Signalering Bijstelling Plan van Aanpak Maken van concept Bijstelling Plan van Aanpak 55,00 Signalering inzet bedrijfsarts voor Bijstelling ProbleemAnalyse Regelen en coördineren inzet van de bedrijfsarts voor de Bijstelling ProbleemAnalyse Inzet Bedrijfsarts voor Bijstelling ProbleemAnalyse 171,55 Signaleren 42ste weekmelding UWV Verzorgen 42ste weekmelding UWV 17,00 Signalering 1ste Jaarsevaluatie Maken concept 1ste Jaarsevaluatie 132,05 Signaleren inzet bedrijfsarts voor het Actueel Oordeel Regelen en coördineren inzet van de bedrijfsarts voor het Actueel Oordeel Inzet Bedrijfsarts voor Actueel Oordeel 171,55 Signalering Reïntegratieverslag WIA Maken concept Reïntegratieverslag WIA 187,00 Coördinatie WIA-aanvraag Opbouw verzuimdossier tot aan WIA Signaleren sanctiemogelijkheden i.h.k.v. Wet Verbetering Poortwachter Poortwachtergarantie (mits dossiers compleet in VerzuimSignaal te toetsen zijn en adviezen tijdig en juist worden opgevolgd) Abonnementkosten per medewerker excl. BTW 30,30 = inclusief het abonnementtarief Abonnement en dienstverlening VerzuimSpecialist 2015 NB. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en worden jaarlijks geïndexeerd.

6 Basisdienstverlening en services Inrichting verzuimapplicatie t.b.v. werkgever * Autorisaties toekennen * Via format medewerkergegevens in verzuimapplicatie inlezen * Inlogcodes en wachtwoorden verstrekken * On-line inzicht in verzuimdossiers * On-line op te vragen verzuimstatistieken Koppeling maken tussen verzuimapplicatie en personeelsinformatiesysteem VerzuimSpecialist Offerte Verstrekking concept verzuimreglement 281,95 Inzet casemanagement door VerzuimCoördinator (per kwartier en gefactureerd bij gevraagd en ongevraagd advies) 22,05 Inzet Bedrijfsarts * Spreekuur 85,80 * Spreekuur en FML 171,55 * ProbleemAnalyse 171,55 * Actueel Oordeel 171,55 * Spreekuur en bijstelling ProbleemAnalyse 171,55 * ProbleemAnalyse en FML 257,30 * Actueel Oordeel en FML 257,30 * Telefonisch consult (per kwartier) 44,10 * Arbeidsomstandigheden spreekuur 85,80 * Melden beroepsziekten 85,80 * Opvragen medische informatie bij behandelaar (excl. factuur vanuit medisch specialist, deze wordt nagefactureerd) 85,80 * Annulering minder dan 48 uur tevoren 100% * Annulering meer dan 48 uur tevoren 33,95 Inzet lekencontroleur: * Spoedcontrole regulier (aangevraagd voor uur en terugkoppeling volgende dag voor 8.00 uur) 55,00 * Spoedcontrole (aangevraagd voor uur en telefonische terugkoppeling dezelfde dag voor uur) 66,10 * Spoedcontrole (aangevraagd voor uur en schriftelijke terugkoppeling dezelfde dag voor uur) 77,00 * Spoedcontrole (aangevraagd voor uur en indien mogelijk telefonische terugkoppeling dezelfde dag voor uur) 99,00 * Weekendcontrole (voor uur aangevraagd en maandag voor uur terugkoppeling) 132,05 Arbo-zorgproducten * Toetsing Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) * Uitvoering RI&E * Preventief Medisch Onderzoek (voorheen PAGO) * Geluidsmetingen * Klimatologisch onderzoek * Ergonomiemetingen en advisering * Keuringen * Etc. Overnamekosten lopende verzuimdossiers vanaf 6 weken verzuim (en indien mogelijk het afgeven Poortwachtergarantie en deze wordt uitsluitend schriftelijk bevestigd) 522,25 Het verstrekken van verzuimgegevens aan verzekeraar Training t.b.v. leidinggevenden 'Omgaan met verzuim', groep min. 8 en max. 12 personen * 1.649,00 Inzet VerzuimCoördinator of Arbeidsdeskundige bij SMT Inzet Arbeidsdeskundige Inzet mediation of conflictbemiddeling Inzet zorginterventies Inzet 2de spoorspecialisten * excl. reiskosten, -tijd en locatiekosten = inclusief het abonnementtarief NB. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en worden jaarlijks geïndexeerd. administratietijd per heel kwartier: 16,25

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015 Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015 Contactgegevens: WorkingStyle BV Lierseschans 13 3432 ET NIEUWEGEIN Telefoonnummer: (030) 606 29 29 Mailadres: info@workingstyle.nl of verzuim@workingstyle.nl

Nadere informatie

Abonnement VerzuimSpecialist van WorkingStyle

Abonnement VerzuimSpecialist van WorkingStyle Abonnement VerzuimSpecialist van WorkingStyle Herkent u dit? U weet al best veel van verzuimbegeleiding van uw werknemers en wat daarin uw rol is. U heeft iemand of een afdeling in uw bedrijf die alle

Nadere informatie

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2014

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2014 Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2014 Contactgegevens: WorkingStyle BV Lierseschans 13 3432 ET NIEUWEGEIN Telefoonnummer: (030) 606 29 29 Mailadres: info@workingstyle.nl of verzuim@workingstyle.nl

Nadere informatie

Fullservice verzuimabonnement WorkingStyle

Fullservice verzuimabonnement WorkingStyle Fullservice verzuimabonnement WorkingStyle Weet u wat u moet doen als een werknemer arbeidsongeschikt wordt? Een griepje is meestal zo voorbij, maar wat als uw werknemer langer arbeidsongeschikt blijft?

Nadere informatie

Abonnement Verrichtingen van WorkingStyle

Abonnement Verrichtingen van WorkingStyle Abonnement Verrichtingen van WorkingStyle U hebt weinig verzuim en u weet zelf heel goed wat verzuimbegeleiding inhoudt en daarvoor wilt u alles zelf regelen. Ook wilt u voldoen aan de wettelijke eisen

Nadere informatie

Informatie werkgevers verzuimbegeleiding 2014

Informatie werkgevers verzuimbegeleiding 2014 Informatie werkgevers verzuimbegeleiding 2014 Contactgegevens: WorkingStyle BV Lierseschans 13 3432 ET NIEUWEGEIN Telefoonnummer: (030) 606 29 29 Mailadres: info@workingstyle.nl of verzuim@workingstyle.nl

Nadere informatie

DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING

DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING Wie is BeeActive? BeeActive levert diensten op het gebied van personeelszaken en verzuimmanagement. Met onze korte lijnen en betrokken aanpak zorgen wij voor snelle en

Nadere informatie

De visie van Arbo & Meer BV is het leveren van niet alleen hoogwaardig maar ook toepasbaar advies binnen onze expertisegebieden.

De visie van Arbo & Meer BV is het leveren van niet alleen hoogwaardig maar ook toepasbaar advies binnen onze expertisegebieden. Over ons Arbo & Meer is een professionele organisatie, gespecialiseerd in advisering op het gebied van arbeidsomstandigheden, ziekteverzuim, preventie, arbo-beleid en sociale zekerheid. We zijn een onafhankelijke

Nadere informatie

LHV Verzuimarrangement. voor huisartspraktijken

LHV Verzuimarrangement. voor huisartspraktijken LHV Verzuimarrangement voor huisartspraktijken LHV Verzuimarrangement voor huisartspraktijken In uw huisartspraktijk staat u samen met medewerkers klaar om patiënten de beste zorg te bieden. Maar ook uw

Nadere informatie

Tarievenbrochure Garant Plus

Tarievenbrochure Garant Plus Tarievenbrochure Garant Plus Vanaf 12,80 p.m.p.m BASISCONTRACT ARBODIENSTVERLENING BrinQer Intergaal Garant gezondheidsmanagement Plus De regie op het verzuimproces wordt volledig door ons verzorgd Voor

Nadere informatie

Tarievenbrochure Garant Compleet

Tarievenbrochure Garant Compleet Volledig ontzorgd Vanaf 17,60 p.m.p.m Tarievenbrochure Garant Compleet BASISCONTRACT ARBODIENSTVERLENING BrinQer Intergaal Garant gezondheidsmanagement Compleet Volledig ontzorgd De bedrijfsartsen en casemanagers

Nadere informatie

Arbodienstverlening Keerpunt 2019

Arbodienstverlening Keerpunt 2019 Informatiekaart Arbodienstverlening 2019 Ziekte van een werknemer is niet prettig; niet voor uw werknemer, maar ook niet voor u. Zeker niet wanneer er sprake is van langdurig verzuim. U en uw werknemer

Nadere informatie

Model verzuimprotocol

Model verzuimprotocol Model verzuimprotocol 1 Ziekmelding Bij ziekte moet de werknemer zich op de eerste ziektedag telefonisch ziekmelden bij zijn direct leidinggevende. Wordt een werknemer tijdens werktijd

Nadere informatie

Over Assist Verzuim. Wie is Assist Verzuim? Rol verzuimconsulent. Contactgegevens Monique

Over Assist Verzuim. Wie is Assist Verzuim? Rol verzuimconsulent. Contactgegevens Monique Over Assist Verzuim Wie is Assist Verzuim? Assist Verzuim verrast sinds 2001 kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijk werkende speler met regionale roots.

Nadere informatie

Over Assist Verzuim. Op al onze overeenkomsten en diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Over Assist Verzuim. Op al onze overeenkomsten en diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Over Assist Verzuim Wie is Assist Verzuim? Assist Verzuim verrast al meer dan twaalf jaar kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijke speler met regionale

Nadere informatie

Tarievenbrochure Garant

Tarievenbrochure Garant Tarievenbrochure Garant Vanaf 4,25 p.m.p.m BASISCONTRACT ARBODIENSTVERLENING BrinQer Intergaal Garant gezondheidsmanagement Het meest gekozen basispakket met eerstelijns ondersteuning Voor klanten die

Nadere informatie

Zorgen voor is vooruitkijken. CZ Diensten en tarieven 2014. Gezondheids- en verzuimmanagement

Zorgen voor is vooruitkijken. CZ Diensten en tarieven 2014. Gezondheids- en verzuimmanagement CZ Diensten en tarieven 2014 Zorgen voor is vooruitkijken Gezondheids- en verzuimmanagement Hier vindt u een overzicht van alle diensten van CZ op het gebied van arbo-, gezondheids- en verzuim management.

Nadere informatie

Tarievenlijst Ontzorgdesk Basis abonnement 2015

Tarievenlijst Ontzorgdesk Basis abonnement 2015 Tarievenlijst Ontzorgdesk Basis abonnement 2015 Algemeen Ontzorgdesk is een allround dienstverlener op gebied van personeelszaken waarbij het zwaartepunt ligt op het beheersen van verzuim. Hiervoor maken

Nadere informatie

Krijg grip op verzuim

Krijg grip op verzuim Aon Hewitt Krijg grip op verzuim Risk. Reinsurance. Human Resources. Krijg grip op verzuim Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is dat u uw verzuimproces goed heeft ingericht. Wanneer u

Nadere informatie

Arbozorg en verzuimbegeleiding. Abonnement versie

Arbozorg en verzuimbegeleiding. Abonnement versie Arbozorg en verzuimbegeleiding Abonnement versie 2016.1 ARBOZORG EN VERZUIMBEGELEIDING Abonnement - versie 2016.1 DIENSTVERLENINGSPLAN ABONNEMENT, versie 2016.1 BLAD 1/3 Verzekerde gaat door acceptatie

Nadere informatie

Tarievenbrochure Garant Basis

Tarievenbrochure Garant Basis Volledig eigen regie Vanaf 1,40 p.m.p.m Tarievenbrochure Garant Basis BASISCONTRACT ARBODIENSTVERLENING BrinQer Intergaal Garant gezondheidsmanagement Basis Naadloos aansluitend op kennis en ervaring bij

Nadere informatie

TARIEVEN UITBREIDINGSMODULES 2017

TARIEVEN UITBREIDINGSMODULES 2017 TARIEVEN UITBREIDINGSMODULES 2017 De Amersfoortse biedt u inkomensverzekeringen waarmee u de kosten van zieke en arbeidsongeschikte medewerkers verzekert. Deze verzekeringen kunt u aanvullen met uitbreidingsmodules

Nadere informatie

Richting Delta Lloyd: Arbodienstverlening 2016/2017

Richting Delta Lloyd: Arbodienstverlening 2016/2017 Richting Delta Lloyd: Arbodienstverlening 2016/2017 Is uw werknemer ziek? Dan bent ondersteunt Richting u samen met Delta Lloyd in de begeleiding en re-integratie van uw zieke werknemer. U kunt hiervoor

Nadere informatie

Met Arbo West meer aanwezig

Met Arbo West meer aanwezig Productinformatie Met Arbo West meer aanwezig benut uw mogelijkheden Ons product We onderscheiden ons door vakmensen aan uw bedrijf te koppelen en niet een aansluitcontract. We willen het verlengstuk zijn

Nadere informatie

U HEEFT EEN VERZUIMVERZEKERING 0-2 JAAR VAN DE AMERSFOORTSE

U HEEFT EEN VERZUIMVERZEKERING 0-2 JAAR VAN DE AMERSFOORTSE U HEEFT EEN VERZUIMVERZEKERING 0-2 JAAR VAN DE AMERSFOORTSE U heeft een arbeidsongeschikte medewerker. Dat betekent dat er de komende tijd een aantal (wettelijke) verplichtingen op u en uw medewerker afkomen.

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboNed

Arbodienstverlening ArboNed Informatiekaart Arbodienstverlening ArboNed Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboNed. Hier

Nadere informatie

Model voor verzuimprotocol

Model voor verzuimprotocol Model voor verzuimprotocol Toelichting In een verzuimprotocol leggen werkgever en werknemer de spelregels vast die gelden voor de interactie tussen de zieke werknemer en de werkgever. Deze spelregels zijn

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboNed

Arbodienstverlening ArboNed Informatiekaart Arbodienstverlening ArboNed Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboNed. Hier

Nadere informatie

Maatwerk in verzuimbegeleiding

Maatwerk in verzuimbegeleiding Maatwerk in verzuimbegeleiding Verzuimpakket Compleet, Basis en Eigen Regie SAZAS dé verzuimspecialist Maatwerk in verzuimbegeleiding Als één van uw werknemers ziek wordt is dat vervelend. Dit raakt direct

Nadere informatie

Tarievenlijst Ontzorgdesk Ontzorg abonnement 2015

Tarievenlijst Ontzorgdesk Ontzorg abonnement 2015 Tarievenlijst Ontzorgdesk Ontzorg abonnement 2015 Algemeen Ontzorgdesk is een allround dienstverlener op gebied van personeelszaken waarbij het zwaartepunt ligt op het beheersen van verzuim. Hiervoor maken

Nadere informatie

verzuimbrochure Ziek melden voor 10.00 uur bij de administratie Tel: 023-5319348

verzuimbrochure Ziek melden voor 10.00 uur bij de administratie Tel: 023-5319348 verzuimbrochure Ziek melden voor 10.00 uur bij de administratie Tel: 023-5319348 Hersteld melden zo spoedig mogelijk, ook op roostervrije dagen, bij de administratie 21 februari 2012 1 Verzuimbeleid Hart

Nadere informatie

financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden.

financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden. financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden. Verzuimspecialist Wij helpen risico s te beheersen en helpen uw bedrijf gezond

Nadere informatie

Inhoud. pagina Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement

Inhoud. pagina Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement Informatiekaart Arbodienstverlening ArboDuo Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboDuo. Hier

Nadere informatie

Dienstverleningsvoorwaarden KMUV-ReaDirect ArboNed

Dienstverleningsvoorwaarden KMUV-ReaDirect ArboNed Dienstverleningsvoorwaarden KMUV-ReaDirect ArboNed In het kader van ReaDirect Plus Arbopakket per 1 januari 2015 Uitgangspunten a. De werkgever heeft bij KMU Verzekeringen N.V. (verzekeraar) een LoonDoorbetalingsverzekering

Nadere informatie

VNV ZorgPortaal. VNV ZorgPortaal Arbo & verzuimbegeleiding. Volledige inzet casemanager. Verzuimapplicatie. Registratie ziek en herstelmeldingen

VNV ZorgPortaal. VNV ZorgPortaal Arbo & verzuimbegeleiding. Volledige inzet casemanager. Verzuimapplicatie. Registratie ziek en herstelmeldingen VNV ZorgPortaal VNV ZorgPortaal Arbo & verzuimbegeleiding Volledige inzet casemanager Verzuimapplicatie Registratie ziek en herstelmeldingen Probleemanalyse en advies bedrijfsarts Opstellen concept Plan

Nadere informatie

Ondernemen is risico s

Ondernemen is risico s CZ Verzuimmanagement 2014 Ondernemen is risico s beheersen Maatwerk in verzuimmanagement Hoe krijg je een verzuimende medewerker zo spoedig mogelijk, op een verantwoorde wijze, aan het werk? Een vraag

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboDuo

Arbodienstverlening ArboDuo Informatiekaart Arbodienstverlening ArboDuo Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboDuo. Hier

Nadere informatie

TOTAALAANPAK VOOR VERZUIM IN DE MODE-, INTERIEUR-, TAPIJT- EN TEXTIELBRANCHE

TOTAALAANPAK VOOR VERZUIM IN DE MODE-, INTERIEUR-, TAPIJT- EN TEXTIELBRANCHE TOTAALAANPAK VOOR VERZUIM IN DE MODE-, INTERIEUR-, TAPIJT- EN TEXTIELBRANCHE Hoe werkt de Verzuimaanpak van MODINT Arbo? Met de Verzuimaanpak van MODINT Arbo ondersteunt MODINT Arbo u bij verzuim in uw

Nadere informatie

Arbozorg en verzuimbegeleiding. Abonnement versie

Arbozorg en verzuimbegeleiding. Abonnement versie Arbozorg en verzuimbegeleiding Abonnement versie 2018.2 BASISCONTRACT ARBOZORG EN VERZUIMBEGELEIDING Abonnement - versie 2018.2 DIENSTVERLENINGSPLAN ABONNEMENT, versie 2018.2 BLAD 1/3 Verzekerde gaat door

Nadere informatie

Maatwerk in verzuimbegeleiding

Maatwerk in verzuimbegeleiding Maatwerk in verzuimbegeleiding Verzuimpakket Compleet, Basis en Eigen Regie SAZAS dé verzuimspecialist Maatwerk in verzuimmanagement Als één van uw werknemers ziek wordt is dat vervelend. U bent verantwoordelijk

Nadere informatie

TIJDPAD RE-INTEGRATIEMODEL

TIJDPAD RE-INTEGRATIEMODEL TIJDPAD RE-INTEGRATIEMODEL Eerste ziektedag De leidinggevende geeft de ziekmelding door aan de PSA (personeels- en salarisadministratie) en de PSA registreert de ziekmelding in Sapiens. Meldt zich op de

Nadere informatie

VERZUIMKAART. Dag 1 Aanvraag verzuimverlof

VERZUIMKAART. Dag 1 Aanvraag verzuimverlof Dag 1 Aanvraag verzuimverlof Vraagt vóór aanvang van de werkdag persoonlijk verzuimverlof aan bij de direct leidinggevende Medewerkers productie en kantoorpersoneel melden zich voor aanvang werktijd bij

Nadere informatie

Model verzuimprotocol

Model verzuimprotocol Model verzuimprotocol 1 Toelichting op Model verzuimprotocol In een verzuimprotocol leggen werkgever en werknemer de spelregels vast die gelden voor de interactie tussen de zieke werknemer en de werkgever.

Nadere informatie

Afdeling Interne Dienstverlening/Unit Personele Administratie van de Dienst Organisatie en Ondersteuning

Afdeling Interne Dienstverlening/Unit Personele Administratie van de Dienst Organisatie en Ondersteuning GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Heerenveen. Nr. 4351 29 januari 2014 Verzuimprocol gemeente Heerenveen Hoofdstuk 1. Inleiding Op grond van de CAR/UWO, artikel 7:9, lid 5 stelt het college een

Nadere informatie

ZIEKTEVERZUIMBELEIDSPLAN. voor de Stichting Katholiek Onderwijs Mergelland

ZIEKTEVERZUIMBELEIDSPLAN. voor de Stichting Katholiek Onderwijs Mergelland ZIEKTEVERZUIMBELEIDSPLAN voor de Stichting Katholiek Onderwijs Mergelland INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. INLEIDING 1.1 Uitgangspunten 2 2. BELEID 3 2.1 Preventief beleid 3 2.1.1 Inzet medewerkers 3 2.1.2 Functioneringsgesprek

Nadere informatie

Rem op verzuim. Integrale aanpak van preventie en verzuim

Rem op verzuim. Integrale aanpak van preventie en verzuim Integrale aanpak van preventie en verzuim Verzuimbegeleiding afgestemd op uw wensen Met een landelijk dekkend netwerk van adviseurs ondersteunen wij u en uw werknemers bij het realiseren van goede arbeids

Nadere informatie

Informatie Xerio bedrijfsartsen5 B.V.

Informatie Xerio bedrijfsartsen5 B.V. Informatie Xerio bedrijfsartsen5 B.V. 1. Inleiding Xerio bedrijfsartsen5 B.V. is een volledig zelfstandige onderneming met vestigingen in Breda, Roosendaal en Rotterdam. Door de kleinschaligheid zijn wij

Nadere informatie

Maatwerk in verzuimbegeleiding

Maatwerk in verzuimbegeleiding Maatwerk in verzuimbegeleiding Verzuimpakket Compleet en Basis Maatwerk in verzuimbegeleiding Als één van uw werknemers ziek wordt is dat vervelend. Dit raakt direct uw bedrijfsvoering. Als werkgever bent

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboDuo

Arbodienstverlening ArboDuo Informatiekaart Arbodienstverlening ArboDuo Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboDuo. Hier

Nadere informatie

VeReFi model Verzuimprotocol

VeReFi model Verzuimprotocol VeReFi model Verzuimprotocol Als een werknemer zich ziek meldt, is het belangrijk om zo snel mogelijk vast te stellen hoe ernstig de situatie is. Gaat het om kortdurend of langer verzuim, zijn er aanpassingen

Nadere informatie

Weleens een goede Arbodienst ontmoet?

Weleens een goede Arbodienst ontmoet? Weleens een goede Arbodienst ontmoet? Aantrekkelijke prijs Betrokken Oog voor resultaat Passie Korte lijnen Minder kosten! Verdienen aan verzuimbeperking? Ja, u leest het goed! Aan de aanpak van verzuim

Nadere informatie

Keuzegids arbodienstverlening

Keuzegids arbodienstverlening Keuzegids arbodienstverlening Keuzegids arbodienstverlening Turien & Co. Assuradeuren biedt werkgevers zoveel mogelijk keuzevrijheid in de verzuimbegeleiding. Juist door deze ruime keuzevrijheid is het

Nadere informatie

Maatwerk in verzuimbegeleiding

Maatwerk in verzuimbegeleiding Maatwerk in verzuimbegeleiding Verzuimpakket Compleet, Basis en Eigen Regie Maatwerk in verzuimbegeleiding Als één van uw werknemers ziek wordt is dat vervelend. Dit raakt direct uw bedrijfsvoering. Als

Nadere informatie

Verzuimbeleid MBO Amersfoort Colofon

Verzuimbeleid MBO Amersfoort Colofon Verzuimbeleid MBO Amersfoort Colofon Uitgave : MBO Amersfoort Instemming OR : 12 december 2012 Vastgesteld College van Bestuur : 8 januari 2013 Kenmerk CvB vastgesteld : 20130142/CvB Afkomstig van : afdeling

Nadere informatie

Dubbel U - Verzuimreglement

Dubbel U - Verzuimreglement Dubbel U - Verzuimreglement Inleiding In dit verzuimprotocol zijn de regels vastgelegd die gelden voor werknemers van Dubbel U die de werkzaamheden niet kunnen verrichten in verband met ziekte (hierna

Nadere informatie

De volgende partijen zijn betrokken bij de uitvoering van het ziekteverzuimbeleid.

De volgende partijen zijn betrokken bij de uitvoering van het ziekteverzuimbeleid. Verzuimprotocol Inleiding De Arbowet verplicht de werkgever tot het voeren van een ziekteverzuimbeleid. Dit protocol maakt deel uit van het verzuimbeleid. Het verzuimprotocol is bestemd voor alle werkgevers

Nadere informatie

Procesbeschrijving Ziekteverzuim

Procesbeschrijving Ziekteverzuim Procesbeschrijving Ziekteverzuim Algemene gegevens Belangrijke kaders Wet Verbetering Poortwachter Wet bescherming persoonsgegevens Archiefwet Wet op de Ondernemingsraden Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen

Nadere informatie

Ik ben ziek Wat nu? Informatiebrochure voor werknemers November 2007

Ik ben ziek Wat nu? Informatiebrochure voor werknemers November 2007 Ik ben ziek Wat nu? Informatiebrochure voor werknemers November 2007 Inhoudsopgave Inleiding... 3 De Wet Verbetering Poortwachter (WVP).. 4 Contact met de arbodienst 4 Opstellen Plan van Aanpak 5 Uitvoeren

Nadere informatie

Interpolis ZekerVoorJePersoneel

Interpolis ZekerVoorJePersoneel Interpolis ZekerVoorJePersoneel Verzekeringsvoorwaarden (INC-BV-01-181) Verzuimmanagement Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzuim door ziekte 2 1 Binnen welke tijd meldt

Nadere informatie

Periode Protocol Actie

Periode Protocol Actie 34 Verzuimprotocol Periode Protocol Actie Dag 1 Na 1 e dag ZIEKMELDING De werknemer meldt zich zo snel mogelijk op de eerste dag van ziekte bij zijn of haar leidinggevende ziek. De leidinggevende zorgt

Nadere informatie

Dienstverleningsvoorwaarden KMUV-ReaDirect MaetisArdyn

Dienstverleningsvoorwaarden KMUV-ReaDirect MaetisArdyn Dienstverleningsvoorwaarden KMUV-ReaDirect MaetisArdyn In het kader van ReaDirect KMUV pakketten All-in & Basis per 1 januari 2016 Uitgangspunten a. De werkgever heeft bij KMU Verzekeringen N.V. (verzekeraar)

Nadere informatie

Ziek, verzuim, reïntegratie

Ziek, verzuim, reïntegratie Ziek, verzuim, reïntegratie Stappenplan voor de zieke medewerker, de leidinggevende, HR en de bedrijfsarts Tijdsverloop in ZIEKMELDING 1 e kalenderdag meldt zich voor 10.00 uur telefonisch of per e-mail

Nadere informatie

Onderwerp basiscontract

Onderwerp basiscontract Checklist basiscontract Een basiscontract voor arbodienstverlening wil helderheid geven aan alle betrokkenen. Het is gebaseerd op de wet- en regelgeving en de minimale eisen waaraan een contract tussen

Nadere informatie

VERZUIMBELEID WIJ DE VENEN VERZUIMPROCOTOL

VERZUIMBELEID WIJ DE VENEN VERZUIMPROCOTOL VERZUIMBELEID WIJ DE VENEN VERZUIMPROCOTOL Het verzuimbeleid voor WIJ de Venen wordt binnenkort herzien. Aan het verzuimbeleid wordt een verzuimprotocol toegevoegd. In de verzuimbegeleiding zijn 3 personen/functionarissen

Nadere informatie

Krijg grip op verzuim

Krijg grip op verzuim Aon Risk Solutions Health & Benefits Corporate Wellness Krijg grip op verzuim Aon verzuimadvies Risk. Reinsurance. Human Resources. Krijg grip op verzuim Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst

Toelichting op de overeenkomst Toelichting op de overeenkomst Wettelijke taken Werkgevers zijn wettelijk verplicht om zich door deskundigen te laten bijstaan voor vijf taken: Ziekteverzuimbegeleiding Bieden van de mogelijkheid voor

Nadere informatie

Voor Generali richtte ArboNed de Re-integratieDesk in. Samen pakken we verzuim aan, minimaliseren we risico s in uw bedrijf

Voor Generali richtte ArboNed de Re-integratieDesk in. Samen pakken we verzuim aan, minimaliseren we risico s in uw bedrijf Voorkom dat u uw beste werknemer moet missen U maakt dankbaar gebruik van de kennis en kunde van uw werknemers. Maar wat als u een van uw beste mensen uitvalt? U mist dan niet alleen ervaring, maar er

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale

Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale 0 Algemeen ProVitale ondersteunt de werkgever met alle activiteiten die de Arbowet en de Wet Verbetering Poortwachter eisen. Arbo en verzuim- (HR en overige)

Nadere informatie

Voorwaarden Ontzorgmanager. Inhoudsopgave. 1 Begrippen

Voorwaarden Ontzorgmanager. Inhoudsopgave. 1 Begrippen Voorwaarden Ontzorgmanager Met de module Ontzorgmanager heeft u gekozen voor een overeenkomst met de op het polisblad vermelde arbodienst. In deze voorwaarden staan de onderwerpen beschreven die betrekking

Nadere informatie

Krijg grip op verzuim

Krijg grip op verzuim Aon Hewitt Krijg grip op verzuim Aon verzuimadvies Risk. Reinsurance. Human Resources. Krijg grip op verzuim Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is dat u uw verzuimproces goed heeft ingericht.

Nadere informatie

Verzuimprotocol NHTV. Verzuimprotocol NHTV - versie 20140922 Pagina 1

Verzuimprotocol NHTV. Verzuimprotocol NHTV - versie 20140922 Pagina 1 Verzuimprotocol NHTV In dit ziekteverzuimprotocol staat de procedure beschreven voor de aanpak en werkwijze rond ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie binnen NHTV. Het geeft inzicht in de verantwoordelijkheden

Nadere informatie

VerzuimVizier. Tarieven en vergoedingen 2014. Informatie voor de werkgever

VerzuimVizier. Tarieven en vergoedingen 2014. Informatie voor de werkgever Tarieven en vergoedingen 2014 Informatie voor de werkgever De oplossing dichtbij De Zeeuwse is uw regionale verzekeringsmaatschappij. We zijn altijd dichtbij. Vanuit ons kantoor in Middelburg werken wij

Nadere informatie

Over Assist Verzuim. Wie is Assist Verzuim? Rol verzuimconsulent. Contactgegevens Monique

Over Assist Verzuim. Wie is Assist Verzuim? Rol verzuimconsulent. Contactgegevens Monique Over Assist Verzuim Wie is Assist Verzuim? Assist Verzuim verrast sinds 2001 kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijk werkende speler met regionale roots.

Nadere informatie

Verzuimprotocol. Ziek en wat nu

Verzuimprotocol. Ziek en wat nu Verzuimprotocol Ziek en wat nu Inleiding Wie ziek is, wil zo snel mogelijk weer beter worden. Maar als een werknemer ziek wordt heeft niet alleen hij, maar ook zijn werkgever er belang bij dat er sprake

Nadere informatie

Verzuimprotocol Atlas College

Verzuimprotocol Atlas College Verzuimprotocol Atlas College 1. Inleiding Het verzuimbeleid van het Atlas College verwoordt de visie op verzuim en verwijst naar de wettelijke kaders en de doelstellingen. Dit verzuimprotocol geeft aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale. Opmaak: 18 september 2014. ProVitale Wilhelminapark 14c Tilburg Telefoon : 013-5451053

Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale. Opmaak: 18 september 2014. ProVitale Wilhelminapark 14c Tilburg Telefoon : 013-5451053 Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale Opmaak: 18 september 2014 Door: ProVitale ProVitale Adres: Wilhelminapark 14c Tilburg Telefoon : 013-5451053 Algemeen ProVitale ondersteunt de werkgever met

Nadere informatie

Model verzuimprotocol Informatie voor werkgevers en werknemers

Model verzuimprotocol Informatie voor werkgevers en werknemers Model verzuimprotocol Informatie voor werkgevers en werknemers 1 Ziekmelding Bij ziekte moet de werknemer zich op de eerste ziektedag telefonisch ziekmelden bij zijn direct leidinggevende.

Nadere informatie

COLLECTIEVE INKOMENS VERZEKERINGEN: ONZE UITBREIDINGSMODULES. Productinformatie

COLLECTIEVE INKOMENS VERZEKERINGEN: ONZE UITBREIDINGSMODULES. Productinformatie COLLECTIEVE INKOMENS VERZEKERINGEN: ONZE UITBREIDINGSMODULES Productinformatie De Amersfoortse biedt u drie inkomensverzekeringen waarmee u de kosten van zieke en arbeidsongeschikte medewerkers verzekert.

Nadere informatie

Uitgangspunt: re-integratie is een zaak van werkgever en werknemer samen en dient in overleg plaats te vinden

Uitgangspunt: re-integratie is een zaak van werkgever en werknemer samen en dient in overleg plaats te vinden RE-INTEGRATIE 1 e : Verplichtingen werkgever 2 e : Verplichtingen werknemer Uitgangspunt: re-integratie is een zaak van werkgever en werknemer samen en dient in overleg plaats te vinden 1 e : - bij contract

Nadere informatie

WAT TE DOEN BIJ ZIEKTE? VOOR ASSISTANTS. Confidentieel niet dupliceren zonder toestemming van de Directie Versie 11 augustus van 8

WAT TE DOEN BIJ ZIEKTE? VOOR ASSISTANTS. Confidentieel niet dupliceren zonder toestemming van de Directie Versie 11 augustus van 8 WAT TE DOEN BIJ ZIEKTE? VOOR ASSISTANTS Versie 11 augustus 2011 1 van 8 Beste Assistant, Management Support Assistant2 heeft de begeleiding van haar Team toevertrouwd aan de landelijke arbodienst, Maetis.

Nadere informatie

Welkom bij de workshop Wet en Regelgeving. Maria van Nies Coach en Supervisor MS Coach voor MS Vereniging Nederland

Welkom bij de workshop Wet en Regelgeving. Maria van Nies Coach en Supervisor MS Coach voor MS Vereniging Nederland Welkom bij de workshop Wet en Regelgeving Maria van Nies Coach en Supervisor MS Coach voor MS Vereniging Nederland 1 Onderwerpen Wet Verbetering Poortwachter Rechten en Plichten Wanneer ontslag Wia keuring

Nadere informatie

Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET

Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET Zorg Exclusief Dienstverlening Flexibele inzet van een vaste bedrijfsarts - op vaste dagdelen per week op

Nadere informatie

Arbodienstverlening. Verzuim verminderen.

Arbodienstverlening. Verzuim verminderen. Arbodienstverlening Verzuim verminderen. Ook als het even niet meer werkt. In cijfers 8,3 Werkgevers geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening. Daar zijn we trots op! 3 dagen Ziekteverzuim? Wij brengen

Nadere informatie

Voorwaarden Verzuimbegeleiding uitgebreid. Inhoudsopgave. 1 Begrippen

Voorwaarden Verzuimbegeleiding uitgebreid. Inhoudsopgave. 1 Begrippen Voorwaarden Verzuimbegeleiding uitgebreid Met de module Verzuimbegeleiding uitgebreid heeft u gekozen voor een overeenkomst met de op het polisblad vermelde arbodienst. In deze voorwaarden staan de onderwerpen

Nadere informatie

Eerste ervaringen met de WIA in 2006 en 2007

Eerste ervaringen met de WIA in 2006 en 2007 Eerste ervaringen met de WIA in 2006 en 2007 Presentatie: Herwin Schrijver Maandag 29 en woensdag 31 januari 2007 WIA-update, Herwin Schrijver t.b.v. NVP, januari 2007 1 Verzuimeffecten (1) Eind 2006 bleek

Nadere informatie

De Loonsanctie. mr. Hayat Barrahmun. 27 maart 2014

De Loonsanctie. mr. Hayat Barrahmun. 27 maart 2014 De Loonsanctie mr. Hayat Barrahmun 27 maart 2014 1 Eerste en tweede ziektejaar Re-integratie; Bedongen arbeid; Passende arbeid. 2 Vangnet-regeling/no-risk polis (I) Tegemoetkoming loondoorbetalingsplicht

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Ons productaanbod Aanvullende dienstverlening Arbeidskundig onderzoek Richtinggevend in werk Het productaanbod van Koers Oost 1. Inzet arbeidsdeskundige als casemanager De casemanager monitort voor u het

Nadere informatie

VerzuimDeskVolmachten voor intermediairs. Samen efficiënt en duurzaam omgaan met verzuim

VerzuimDeskVolmachten voor intermediairs. Samen efficiënt en duurzaam omgaan met verzuim VerzuimDeskVolmachten voor intermediairs Samen efficiënt en duurzaam omgaan met verzuim VerzuimDeskVolmachten Full-service arbodienstverlening voor 93,25 per werknemer per jaar. Als werkgever krijgt u

Nadere informatie

Maatwerk in verzuimbegeleiding

Maatwerk in verzuimbegeleiding Maatwerk in verzuimbegeleiding Verzuimpakket Compleet, Basis en Eigen Regie SAZAS dé verzuimspecialist Maatwerk in verzuimmanagement Als één van uw werknemers ziek wordt is dat vervelend. U bent verantwoordelijk

Nadere informatie

Standaard Verzuimprotocol NLG Arbo

Standaard Verzuimprotocol NLG Arbo Bijlage 1 Standaard Verzuimprotocol NLG Arbo 1. De Opdrachtgever meldt de werknemer binnen twee dagen ziek in de verzuimapplicatie. Opdrachtgever kiest daarbij voor een standaard melding of een Oei!!!-melding.

Nadere informatie

Themablad ziekteverzuim. Ziekteverzuim. Meer dan zakelijk verzekerd met Univé. www.unive.nl/zekerzakelijkplus

Themablad ziekteverzuim. Ziekteverzuim. Meer dan zakelijk verzekerd met Univé. www.unive.nl/zekerzakelijkplus Themablad ziekteverzuim Ziekteverzuim Meer dan zakelijk verzekerd met Univé www.unive.nl/zekerzakelijkplus Ziekteverzuim Univé heeft in nauwe samenwerking met een beperkt aantal geselecteerde arbodiensten

Nadere informatie

1. Ziekmelding. 2. Bereikbaarheid

1. Ziekmelding. 2. Bereikbaarheid 1. Ziekmelding De eerste dag dat u ziek bent, moet u zich telefonisch ziekmelden bij uw direct leidinggevende op uw feitelijke werkplek én bij Stiptwerk. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 uur

Nadere informatie

Verzuimprotocol Mei 2010 1

Verzuimprotocol Mei 2010 1 Verzuimprotocol Mei 2010 1 1 Ziekmelding Bij ziekte moet de medewerker zich op de eerste ziektedag (of uiterlijk op de eerste werkdag) voor 9.30 uur telefonisch ziekmelden bij zijn direct leidinggevende.

Nadere informatie

U heeft alleen een WGA-verzekering Eigen Risico van a.s.r.

U heeft alleen een WGA-verzekering Eigen Risico van a.s.r. U heeft alleen een WGA-verzekering Eigen Risico van a.s.r. Stappenplan U heeft een arbeidsongeschikte medewerker. Dat betekent dat er de komende tijd een aantal (wettelijke) verplichtingen op u en uw medewerker

Nadere informatie

Verzuim & preventieprotocol

Verzuim & preventieprotocol Protocol/Proces/Procedure: Uitgiftedatum: Oktober 2018 Definitief Concept Revisienummer: Verzuim & preventieprotocol Datum vaststelling directie overleg: 27 november 2018 Evaluatiedatum: Januari 2020 Inleiding

Nadere informatie

Verzuim- en re-integratieprotocol AURO

Verzuim- en re-integratieprotocol AURO Verzuim- en re-integratieprotocol AURO vastgesteld 15 september 2015 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Begrippenlijst 3. Rechten en plichten 4. Ik ben ziek en nu? 5. Rolverdeling 6. Procesverloop 7. Ziek

Nadere informatie

Voorwaarden Verzuimbegeleiding. Inhoudsopgave. 1 Begrippen

Voorwaarden Verzuimbegeleiding. Inhoudsopgave. 1 Begrippen Voorwaarden Verzuimbegeleiding Met de module Verzuimbegeleiding heeft u gekozen voor een overeenkomst met de op het polisblad vermelde arbodienst. In deze voorwaarden staan de onderwerpen beschreven die

Nadere informatie

Verzuimprotocol Adopsa Payroll

Verzuimprotocol Adopsa Payroll Verzuimprotocol Adopsa Payroll 1. Ziekmelding De medewerker meldt zich op de eerste dag van ziekte telefonisch vóór 10.00 uur ziek bij zowel Adopsa Payroll als bij zijn opdrachtgever. Wanneer een medewerker

Nadere informatie

Verzuimprotocol Centrum Arbeid en Mobiliteit B.V.

Verzuimprotocol Centrum Arbeid en Mobiliteit B.V. Verzuimprotocol Centrum Arbeid en Mobiliteit B.V. 1. Ziekmelding De medewerker meldt zich op de eerste dag van ziekte telefonisch vóór 10.00 uur ziek bij zowel Centrum Arbeid en Mobiliteit B.V. (CAM) als

Nadere informatie