Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale. Opmaak: 18 september ProVitale Wilhelminapark 14c Tilburg Telefoon :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale. Opmaak: 18 september 2014. ProVitale Wilhelminapark 14c Tilburg Telefoon : 013-5451053"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale Opmaak: 18 september 2014 Door: ProVitale ProVitale Adres: Wilhelminapark 14c Tilburg Telefoon :

2 Algemeen ProVitale ondersteunt de werkgever met alle activiteiten die de Arbowet en de Wet Verbetering Poortwachter eisen. Arbo en verzuim- (HR en overige) dienstverlening worden geleverd onder de naam ProVitale overeenkomstig onderstaande voorwaarden en condities en is in overeenstemming met het daartoe wettelijk bepaalde. Artikel 1. Definities 1.1 Overeenkomst: het door opdrachtgever getekende aanmeldformulier 1.2 ProVitale: ProVitale 1.3 Opdrachtgever: De organisatie/instelling die een overeenkomst met ProVitale is aangegaan in het kader van Arbo en Verzuimmanagement. 1.4 Werknemer: De werknemer die met opdrachtgever een arbeidsovereenkomst heeft, zoals bedoeld is in het Burgerlijk Wetboek. Artikel 2. Omvang Arbodienstverlening en verzuimbegeleiding 2.1 Verstrekking van de volgende diensten: Inzet Verzuimmanager Voor opdrachtgever wordt een vaste Verzuimmanager benoemd welke opdrachtgever ondersteunt in de verzuimbegeleiding en intermediair is tussen alle partijen die acteren in het verzuimproces. De Verzuimmanager bezoekt uw organisatie jaarlijks minimaal éénmaal en vaker indien adequaat verzuimmanagement dat noodzaakt Procedure ziek- en herstelmeldingen Opdrachtgever meldt het verzuim van diens medewerker via het Verzuimportaal op de 1 e ziektedag. De werknemer meldt zich eveneens ziek bij ProVitale. De ziekmelding volstaat voor het starten van de verzuimbegeleiding, eventueel in te zetten interventies en re-integratiebegeleiding. Werknemer meldt zich (gedeeltelijk) hersteld eveneens bij ProVitale; werkgever bevestigd dit. ProVitale legt de herstelmelding vast in het Verzuimportaal. Zonodig worden (gedeeltelijke) herstelmeldingen doorgegeven aan de verzekeringsmaatschappij Analyse van het individuele verzuim Bepaling van de status van verzuim door direct bij de verzuimmelding te toetsen: o op de aard van het verzuim o of er sprake is van frequent kortdurend verzuim o of er sprake is dreigend langdurig verzuim Aan de hand van deze verzuimanalyse bepaalt de Verzuimmanager of direct actie gewenst of vereist en mogelijk is. Het voeren van een werkhervattinggesprek met de medewerker en/of door bij Opdrachtgever aanvullende informatie te vragen Verzuimbegeleiding De verzuimbegeleiding wordt centraal geregisseerd door de Verzuimmanager van ProVitale. Afhankelijk van de uitkomst van de analyse van de verzuimmelding wordt de verzuimbegeleiding gestart. Indien dreigend langdurig verzuim is vastgesteld, wordt een afspraak gemaakt met een bedrijfsarts of een arbeidsdeskundige om de beperkingen te laten vaststellen en een advies over de werkhervatting te laten opstellen. Indien nodig worden i.o.m. werkgever specialisten op ander vakgebieden ingeschakeld, zoals fysiotherapeuten, psychologen etc.

3 Terugkoppeling aan opdrachtgever over belangrijke wijzigingen in het verzuim van de verzuimende medewerker. Voortgangsgesprekken met opdrachtgever door de verzuimmanager gedurende het verzuim, gericht op bepalen van de mogelijkheden tot werkhervatting, in te zetten activiteiten en bepalen inzet van de bedrijfsarts Dienstverlening en activiteiten gerelateerd aan Wet- en regelgeving Bewaking en signalering van termijnen die opdrachtgever op grond van de Wet Verbetering Poortwachter in acht dient te nemen. Opstellen Probleemanalyse. ProVitale levert uiterlijk in week 6 een Probleemanalyse waarin ten minste zijn opgenomen: o het oordeel van de bedrijfsarts o een inhoudelijke analyse van de verzuimoorzaak en de beperkingen ten opzichte van werk. o een advies over de mogelijkheden op werkhervatting in zodanige vorm dat ze direct zijn te operationaliseren in het Plan van Aanpak. Ondersteuning bij realisatie Plan van Aanpak. ProVitale draagt er met haar signaleringssystematiek zorg voor dat het Plan van aanpak regelmatig wordt geëvalueerd en aangepast op het moment dat veranderingen in de verzuimsituatie daarom vragen. Advisering over inzet interventies en re-integratieactiviteiten. Doorgeven aan UWV van de 42 ste weeks ziekmelding. Ondersteuning bij realisatie van de eerstejaarsevaluatie. Uitvoering van het actueel oordeel plus re-integratieverslag Algemene dienstverlening Aansluiting van de opdrachtgever op het Verzuimdesk portaal. Registratie van individuele verzuimdossiers. Advisering aan opdrachtgever betreffende te ondernemen acties, die tot doel hebben de werkhervatting te bevorderen. Informatieverstrekking over de verantwoordelijkheden van opdrachtgever respectievelijk medewerker. Advies over subsidiemogelijkheden bij re-integratie van de verzuimende medewerker en in algemene zin. Verstrekken, binnen de privacywetgeving, van alle relevante informatie met betrekking tot de verzuimmelding aan opdrachtgever. Artikel 3. Verplichtingen van de Opdrachtgever 3.1 Opdrachtgever is verplicht direct op 1 e ziektedag van een werknemer deze ziekmelding aan ProVitale door te geven via het Verzuimportaal. 3.2 Opdrachtgever is verplicht kosteloos alle relevante informatie te verstrekken aan ProVitale zowel omtrent algemene relevante bedrijfsgegevens als omtrent de zieke werknemer. 3.3 Opdrachtgever staat in voor de volledigheid en juistheid van de informatie die aan ProVitale wordt verstrekt. 3.4 Opdrachtgever is verplicht medewerking te verlenen aan de door ProVitale noodzakelijk geachte acties ten einde een adequaat verzuim-, controle-, en re-integratiebeleid te voeren.

4 3.5 Opdrachtgever verleent aan de medewerkers van ProVitale en de door ProVitale ingeschakelde derden toegang tot al zijn gebouwen, terreinen en andere plaatsen, indien dit voor de uitvoering van de overeenkomst vereist is. Deze medewerkers nemen daarbij de ter plaatse geldende voorschriften van de Opdrachtgever in acht. 3.6 De opdrachtgever machtigt de bedrijfsarts van ProVitale om aan de onder diens zorg vallende personeelsleden van de opdrachtgever in het geval van dringende medische redenen opdracht te geven het werk te staken, dan wel de omvang van het werk te verminderen. 3.7 Annulering van geplande afspraken voor individuele personeelsleden dient uiterlijk twee werkdagen (48 uur) van tevoren te geschieden. Te laat geannuleerde afspraken of niet nagekomen afspraken in het kader van de dienstverlening zullen aan opdrachtgever in rekening worden gebracht, eveneens een nieuwe, vervangende afspraak. Artikel 4. Inschakeling derden 4.1 ProVitale is bevoegd om bij de uitvoering van de opdracht gebruik te maken van de diensten van derden. 4.2 ProVitale staat in voor de dienstverlening welke geleverd wordt door de door haar ingeschakelde derden, op dezelfde wijze als waarop zij instaat voor haar eigen dienstverlening. Artikel 5. Tarieven, facturering en betaling 5.1 De vergoeding voor de opdrachtgever aan ProVitale, voor de uitvoering van de verzuimbegeleiding is per pakket vastgelegd in het tarievenoverzicht. Het tarief wordt per pakket per jaar per werknemer vermeld. Indien de ingangsdatum van de overeenkomst gelegen is tussen 1 januari en 31 december van enig jaar, dan zal de abonnementsprijs op basis van de nog resterende maanden in dat jaar worden gefactureerd. 5.2 De prijzen en tarieven in het tarievenoverzicht zijn exclusief BTW. 5.3 ProVitale heeft het recht de vergoeding eenmaal per jaar per 1 januari aan te passen op basis van het CBS Consumentenprijsindexcijfer (diverse Goederen en Diensten) van december daaraan voorafgaand. 5.4 ProVitale zal vooraf jaarlijks een factuur sturen voor abonnementskosten. Facturatie wordt naar rato gerealiseerd vanaf de datum van aanvang contract. Deze factuur dient uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn betaald. Mutaties in het personeelsbestand (meer/minder werknemers) worden elk jaar verrekend op basis van het feitelijke personeelsbestand op 31 december. 5.5 In geval opdrachtgever het bedoelde bedrag niet tijdig betaald, is ProVitale tevens gerechtigd het leveren van de diensten en services op te schorten dan wel te staken totdat aan de betalingsverplichtingen is voldaan.

5 Artikel 6. Aansprakelijkheid 6.1 Adviezen worden door ProVitale gegeven naar beste weten en kunnen. ProVitale geeft geen garantie dat een gewenst resultaat op een bepaald tijdstip ook inderdaad behaald zal worden. Hierover wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Behoudens het gestelde in de leden 6.2, 6.3 en 6.4 van dit artikel aanvaardt ProVitale geen enkele aansprakelijkheid. 6.2 ProVitale is tegenover opdrachtgever aansprakelijk voor de vergoeding van de directe schade, die deze lijdt als rechtstreeks gevolg van niet, niet tijdige of niet behoorlijke nakoming van de overeengekomen werkzaamheden. Deze schadevergoeding is beperkt tot een bedrag van ten hoogste ,- 6.3 ProVitale is tegenover de opdrachtgever aansprakelijk voor de vergoeding van schade die deze lijdt als rechtstreeks gevolg van vermijdbare professionele fouten (bijvoorbeeld vergissingen, veronachtzamingen, onzorgvuldig gedrag etc.) van de onder ProVitale vallende personen, waaronder begrepen de door ProVitale ingeschakelde derden. Deze schadevergoeding is beperkt tot het bedrag van het honorarium, dat ProVitale toekomt voor zijn dienstverlening ten behoeve van de betrokken werkzaamheden met een maximum van ,- 6.4 ProVitale geeft een Poortwachtergarantie op haar dienstverlening in het kader van verzuimbegeleiding. Indien UWV oordeelt dat opdrachtgever onvoldoende reintegratieinspanningen heeft getoond, zal onder de hierna genoemde voorwaarden de loonsanctie door ProVitale worden vergoed. Deze voorwaarden zijn als volgt: Het verzuimdossier is tijdens de hele ziekteperiode bij ProVitale in behandeling geweest. Opdrachtgever en werknemer hebben onze adviezen meteen, correct en zonder voorbehoud opgevolgd. Opdrachtgever en werknemer hebben adviezen van derde partijen die ProVitale heeft ingeschakeld, meteen, correct en zonder voorbehoud opgevolgd. Opdrachtgever heeft tijdens de hele verzuimperiode uitsluitend bedrijfsartsen via ProVitale ingeschakeld. De loonsanctie is niet opgelegd of niet mede opgelegd vanwege een tekortkoming van een door de opdrachtgever ingeschakelde en of gecontracteerde derde (bijvoorbeeld een re-integratiebureau). Opdrachtgever heeft de door het UWV opgelegde loonsanctie onverwijld aan ons meegedeeld. Alle bezwaar- en beroepsmogelijkheden in samenwerking met ProVitale zijn benut om de sanctie ongedaan te maken. 6.5 Alvorens ProVitale aansprakelijk te stellen, is opdrachtgever gehouden ProVitale zo mogelijk in de gelegenheid te stellen een bij de uitvoering van de opdracht gemaakte fout binnen een redelijke termijn voor eigen rekening te herstellen. 6.6 ProVitale draagt in verband met de inbreuk op rechten van derden alleen aansprakelijkheid, indien het bestaan van dergelijke rechten algemeen bekend is of wanneer opdrachtgever ProVitale op het bestaan van zodanige voorschriften of rechten heeft gewezen. 6.7 Door ProVitale verleende diensten ten behoeve van werknemers die al ziek waren voor de aanvangsdatum van de overeenkomst, vallen onder de werking van artikel 6 van deze overeenkomst. Verzuimdossiers van langer dan 13 weken, zullen pas vallen onder de werking van artikel 6 van deze overeenkomst na een op kosten van de opdrachtgever verrichte, en positief uitgevallen dossiercheck. Indien er wordt afgezien van deze dossiercheck zal actieve verzuimbegeleiding plaatsvinden, maar zonder de garantiestelling

6 zoals genoemd in artikel 6.2, 6.3 en 6.4 van deze overeenkomst. Eventueel financiële en andere gevolgen komen dan voor rekening en risico van opdrachtgever. 6.8 Indien opdrachtgever de aan enig werk of opdracht verbonden risico s verzekert, is hij gehouden ProVitale te vrijwaren voor verhaal op ProVitale door deze derde(n), bij gebreke waarvan elke aanspraak jegens ProVitale vervalt. Artikel 7. Duur en beëindiging 7.1 De overeenkomst treedt in werking voor de duur van 36 maanden in werking op de door de opdrachtgever genoemde datum op het aanmeldformulier, tenzij anders overeengekomen en vastgelegd middels eerder genoemd aanmeldformulier. Indien de ingangsdatum is gelijk en tussen 1 januari en 31 december van enig jaar, wordt de hiervoor genoemde duur vermeerderd met de resterende looptijd in maanden in het jaar van opdrachtverlenging. 7.2 De overeenkomst wordt voor een periode de periode als genoemd onder 7.1 telkens stilzwijgend verlengd, tenzij opdrachtgever de overeenkomst schriftelijk opzegt met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden. 7.3 De overeenkomst kan uitsluitend per 31 december van een kalenderjaar beëindigd worden. Artikel 8. Diversen 8.1 Op deze overeenkomst en alle daaruit voortvloeiende of daarmee verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Ieder geschil tussen opdrachtgever en ProVitale met betrekking tot de overeenkomst zal worden voorgelegd aan de bevoegde rechter. 8.2 Indien enige bepaling van deze overeenkomst in strijd mocht zijn met enige dwingend rechtsvoorschrift, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal worden vervangen door een door ProVitale vast te stellen nieuwe rechtens toelaatbare vergelijkbare bepaling. 8.3 De door ProVitale opgebouwde dossiers blijven in het bezit van ProVitale en kunnen enkel en alleen door een getekende machtiging van een werknemer worden opgevraagd.

Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale

Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale Algemene voorwaarden dienstverlening ProVitale 0 Algemeen ProVitale ondersteunt de werkgever met alle activiteiten die de Arbowet en de Wet Verbetering Poortwachter eisen. Arbo en verzuim- (HR en overige)

Nadere informatie

Over Assist Verzuim. Op al onze overeenkomsten en diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Over Assist Verzuim. Op al onze overeenkomsten en diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Over Assist Verzuim Wie is Assist Verzuim? Assist Verzuim verrast al meer dan twaalf jaar kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijke speler met regionale

Nadere informatie

Overwater Verzuim Pakket Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet

Overwater Verzuim Pakket Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet Overwater Verzuim Pakket Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet OV ARBC1452 Voorwaarden Algemeen Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet is onderdeel van het pakket Overwater Verzuim Plan wordt in combinatie

Nadere informatie

Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet. Voorwaarden en Informatie voor de werkgever (G2601)

Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet. Voorwaarden en Informatie voor de werkgever (G2601) Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet Voorwaarden en Informatie voor de werkgever (G2601) Belangrijk Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet is een onderdeel van WerkImpulz, ons pakket aan diensten waarmee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Overwater Verzuim Pakket Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat exclusief arbodienst-aansluiting

Overwater Verzuim Pakket Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat exclusief arbodienst-aansluiting Overwater Verzuim Pakket Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat exclusief arbodienst-aansluiting OV ARBMex1453 Voorwaarden Algemeen Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat is onderdeel van het pakket Overwater

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - JA-Groep Arbo Verzuimmanagement B.V.

Algemene Voorwaarden - JA-Groep Arbo Verzuimmanagement B.V. Algemene Voorwaarden - JA-Groep Arbo Verzuimmanagement B.V. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. JA-Groep: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V.

Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V. Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V. 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verzuimvizie: (Medewerkers van) Verzuimvizie, statutair gevestigd te Hulsberg en door

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboNed

Arbodienstverlening ArboNed Informatiekaart Arbodienstverlening ArboNed Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboNed. Hier

Nadere informatie

Ondernemen is risico s

Ondernemen is risico s CZ Verzuimmanagement 2014 Ondernemen is risico s beheersen Maatwerk in verzuimmanagement Hoe krijg je een verzuimende medewerker zo spoedig mogelijk, op een verantwoorde wijze, aan het werk? Een vraag

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst

Toelichting op de overeenkomst Toelichting op de overeenkomst Wettelijke taken Werkgevers zijn wettelijk verplicht om zich door deskundigen te laten bijstaan voor vijf taken: Ziekteverzuimbegeleiding Bieden van de mogelijkheid voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Strek

Algemene Voorwaarden Strek Algemene Voorwaarden Strek Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert Strek m.b.t. haar Arbeidsdeskundige Activiteiten en Casemanagement de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboDuo

Arbodienstverlening ArboDuo Informatiekaart Arbodienstverlening ArboDuo Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboDuo. Hier

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Eigenhandje Coaching Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Behandelovereenkomst: Eigenhandje: Kind: Eigenhandje, De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de partij die Opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden; b. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat. Voorwaarden en Informatie voor de werkgever (G2602)

Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat. Voorwaarden en Informatie voor de werkgever (G2602) Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat Voorwaarden en Informatie voor de werkgever (G2602) Belangrijk Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat is een onderdeel van WerkImpulz, ons pakket aan diensten waarmee wij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboNed

Arbodienstverlening ArboNed Informatiekaart Arbodienstverlening ArboNed Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboNed. Hier

Nadere informatie

2Work Arbeidsjuristen Voorwaarden Open inschrijving opleidingen

2Work Arbeidsjuristen Voorwaarden Open inschrijving opleidingen 2Work Arbeidsjuristen Voorwaarden Open inschrijving opleidingen 1 Algemene bepalingen 1.1 2Work Arbeidsjuristen, hierna te noemen 2Work is de handelsnaam van de maatschap OpRecht Opleidingen, ingeschreven

Nadere informatie

Arbodienstverlening Keerpunt 2019

Arbodienstverlening Keerpunt 2019 Informatiekaart Arbodienstverlening 2019 Ziekte van een werknemer is niet prettig; niet voor uw werknemer, maar ook niet voor u. Zeker niet wanneer er sprake is van langdurig verzuim. U en uw werknemer

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V.

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V. Statutair gevestigd in Elburg, Kamer van Koophandel 5113 3547 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die de opdrachtgevers van PMG Consultancy B.V., hierna

Nadere informatie

Artikel 1 Toepassingsgebied

Artikel 1 Toepassingsgebied Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Beck cv & luchtbehandeling service hierna te

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Bijlage 3: Algemene Voorwaarden VerzuimSelect

Bijlage 3: Algemene Voorwaarden VerzuimSelect Bijlage 3: Algemene Voorwaarden VerzuimSelect Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en offertes tussen VerzuimSelect VOF(hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Sterq, gevestigd te Amsterdam, rechtsgeldig vertegenwoordigd door drs. R.P. van Straaten, arts. 1.2 De werkgever: de natuurlijke persoon, dan wel rechtspersoon

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Administratie- en Budgetcoaching

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Over Assist Verzuim. Wie is Assist Verzuim? Rol verzuimconsulent. Contactgegevens Monique

Over Assist Verzuim. Wie is Assist Verzuim? Rol verzuimconsulent. Contactgegevens Monique Over Assist Verzuim Wie is Assist Verzuim? Assist Verzuim verrast sinds 2001 kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijk werkende speler met regionale roots.

Nadere informatie

Inhoud. pagina Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement

Inhoud. pagina Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement Overzicht pakket ArboActief Compleet abonnement Informatiekaart Arbodienstverlening ArboDuo Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboDuo. Hier

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer : Praktijk An Opdrachtgever : De wederpartij van Opdrachtnemer Behandelovereenkomst: Een mondelinge

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Pit-begeleiding Opdrachtgever: Cliënt Behandelovereenkomst: Een mondelinge dan wel schriftelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer 69094462. Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Cliënt, zoals vermeld in de NAW-gegevens die verstrekt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Enroute BV

Algemene Voorwaarden Enroute BV Algemene Voorwaarden Enroute BV 1 Algemeen 1.1 En Route BV wordt hierna als ER, degene aan wie ER een offerte/aanbieding doen of met wie ER een overeenkomst sluiten tot het leveren van diensten wordt geduid

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing:

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Niels Drost: De bij de KvK onder nummer 66027640 ingeschreven onderneming, ook

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Periode Protocol Actie

Periode Protocol Actie 34 Verzuimprotocol Periode Protocol Actie Dag 1 Na 1 e dag ZIEKMELDING De werknemer meldt zich zo snel mogelijk op de eerste dag van ziekte bij zijn of haar leidinggevende ziek. De leidinggevende zorgt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden administratieve diensten

Algemene voorwaarden administratieve diensten Algemene voorwaarden administratieve diensten ALGEMEEN Artikel 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: Wirévi hypotheek advies buro & assurantiën B.V. h.o.d.n. Wirevi financiële & administratieve diensten 2.

Nadere informatie

Van Lanschot Chabot Verzuimaanpak

Van Lanschot Chabot Verzuimaanpak Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Begripsomschrijvingen Omschrijving van de dekking Vergoeding kosten Verplichtingen

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Wallet Support

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Suzanne Emous de Hooghkamer 6 2253 JW Voorschoten K.v.K. 63405547 06 57070273 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Bloei! Kindercoaching In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder De opdrachtnemer: Bloei!

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Copy &

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Effect Veiligheid B.V., gevestigd te Geldrop, -hierna te noemen Effect

Nadere informatie

Arbo- en verzuimbegeleiding

Arbo- en verzuimbegeleiding Arbo- en verzuimbegeleiding Compleet Informatie voor de werkgever 2601.indd(apr2016)a Belangrijk is een onderdeel van WerkImpulz, ons pakket aan diensten waarmee wij u ondersteunen om uw werknemers duurzaam

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

Algemene voorwaarden So Vie

Algemene voorwaarden So Vie Algemene voorwaarden So Vie Artikel 1 Definities 1. So Vie: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Regenboog 31, 3824ED te Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer:

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Arbo- en verzuimbegeleiding

Arbo- en verzuimbegeleiding Arbo- en verzuimbegeleiding Op Maat Informatie voor de werkgever Belangrijk is een onderdeel van WerkImpulz, ons pakket aan diensten waarmee wij u ondersteunen om uw werknemers duurzaam inzetbaar te houden.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Akkermans & Partners Pensioen Juristen B.V. te Tilburg, op 14 november 2005 gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Breda onder nummer

Nadere informatie

TIJDPAD RE-INTEGRATIEMODEL

TIJDPAD RE-INTEGRATIEMODEL TIJDPAD RE-INTEGRATIEMODEL Eerste ziektedag De leidinggevende geeft de ziekmelding door aan de PSA (personeels- en salarisadministratie) en de PSA registreert de ziekmelding in Sapiens. Meldt zich op de

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Help in Progress partij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 1.2 Content Management

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden InnerKom

Algemene Voorwaarden InnerKom InnerKom Pauwoogweide 23 3437 VV Nieuwegein info@innerkom.nl KvK: 54607523 Algemene Voorwaarden InnerKom Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de tussen opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van Algemene voorwaarden Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren Artikel 1. Definities 1. Partijen: de therapeut/praktijk: Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden...

Algemene leveringsvoorwaarden... Algemene leveringsvoorwaarden... Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bouwbedrijf Ben

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetadvies Bakker partij

Nadere informatie

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd.

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij De Financiële Experts partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners

Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners 1 Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: HP: De besloten vennootschap onder de naam

Nadere informatie

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015 Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015 Contactgegevens: WorkingStyle BV Lierseschans 13 3432 ET NIEUWEGEIN Telefoonnummer: (030) 606 29 29 Mailadres: info@workingstyle.nl of verzuim@workingstyle.nl

Nadere informatie

Hoeben Interim Management

Hoeben Interim Management Hoeben Interim Management Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Hoeben Interim Management Opdrachtgever Opdracht Offerte de onderhavige bepalingen. het eenmansbedrijf van Leon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Brick Management B.V.

Algemene Voorwaarden van Brick Management B.V. Algemene Voorwaarden van Brick Management B.V. Artikel 1. Definities In deze Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: 1.1 Opdrachtgever: eigenaar van het

Nadere informatie

Arbodienstverlening ArboDuo

Arbodienstverlening ArboDuo Informatiekaart Arbodienstverlening ArboDuo Met gerichte verzuimbegeleiding bespaart u op uw verzuimlasten. Arbodienstverlening helpt u hierbij. Dit is de informatiekaart voor de arbodienst ArboDuo. Hier

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bricks and Business VOF partij

Nadere informatie

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht.

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Algemene voorwaarden Businesscares Definities Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Opdrachtgever is de natuurlijke persoon of rechtspersoon voor wie Businesscares zich inspant

Nadere informatie