10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s. ontdek ruimte, licht en creatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s. ontdek ruimte, licht en creatie"

Transcriptie

1 10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s ontdek ruimte, licht en creatie

2 Dé groene parel van de Haarlemmermeer, de oudste polder van Nederland en gescheiden door de ringvaart van Amsterdam-Sloten. Badhoevedorp is een zeer vriendelijk dorp en goed centraal gelegen. Niet alleen maar minuten van het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem, maar naar de rest van de wereld; Schiphol ligt om de hoek. Ook de snelwegen A4, A5 en A9 zijn snel bereikbaar. De omlegging van de A9 is inmiddels in volle gang wat de bereikbaarheid en leefomgeving van Badhoevedorp zeer ten goede zal komen. Voorzieningen - 4 basisscholen, waaronder openbaar, christelijk, katholiek en daltononderwijs - 3 supermarkten en een ruime keus in speciaalzaken - Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en mogelijkheden voor BSO - Zwembaden waar zwemles en vrij zwemmen mogelijk is - Diverse sportverenigingen zoals voetbal, hockey, tennis, handbal, atletiek etc. - Direct openbaar vervoer naar Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen en Schiphol.

3 In aanbouw In aanbouw De Slingertuin, Badhoevedorp Het project 'De Slingertuin' wordt gerealiseerd aan de Orchideelaan in Badhoevedorp. Op het voormalige terrein van tuincentrum Slinger komen 10 vrijstaande en 8 geschakelde villa's. Alle woningen zijn voorzien van een garage en de mogelijkheid om 2 auto's naast elkaar te parkeren op eigen terrein In het project 'De Slingertuin' is de keuze aan u! Een aantal villa's zijn reeds gebouwd en kunnen zo worden betrokken. Indien u liever een villa aanpast naar uw eigen ideeën en wensen, kan dat ook. Een deel van het project moet nog worden gerealiseerd, zodat bij deze woningen alles nog mogelijk is. Wilt u een grote woonkeuken of een werkkamer, alles is bespreekbaar! Ook de diversiteit is groot; er komen 4 verschillende woningtypen welke zijn gelegen op verschillende kavels. Om het project één geheel te laten vormen, hebben alle villa's een modern en strak uiterlijk. Het ontwerp biedt maximale ruimte op 3 woonlagen. In aanbouw Ranonkelstraat 7 In aanbouw 26 In aanbouw Op de situatietekening ziet u de ligging van de ruim opgezette villa s. 15 9

4 Woningtype A NOG 1 BESCHIKBAAR Woningtype A is een geschakelde villa met garage van circa 188m² groot (excl. garage). De villa staat op een grote kavel met veel tuin voor en achter het huis. Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw auto s te parkeren. Bij binnenkomst in de royale hal vinden we de open trap naar de eerste verdieping, de meterkast en het toilet. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning waar daglicht rijkelijk aanwezig is door de grote raampartijen. Aan de achterzijde is de grote woonkeuken gepositioneerd welke nog geheel naar uw smaak kan worden uitgezocht en ingedeeld. Door de schuifpui te openen betreedt u de achtertuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, waardoor ook de garage te bereiken is. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ruim 24m² groot is, inloopkast en een grote badkamer met voldoende ruimte voor een 2 e toilet, ligbad, douche en wastafelmeubels. De tweede verdieping telt ook 2 slaapkamers waarvan er 1 zeer geschikt is als werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras. Tevens vindt u op deze verdieping een ruime bergkast. Alle villa s van het type A zijn reeds gebouwd of in aanbouw waardoor de oplevering al snel zou kunnen plaatsvinden. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning naar uw wens aan te laten passen. Zo bent u vrij uw elektraplan en indeling te kiezen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden. Koopsom ,- v.o.n.

5

6

7

8

9 Begane grond Type A

10 Eerste verdieping Type A

11 Tweede verdieping Type A

12 Woningtype A

13 Woningtype B Woningtype B is een vrijstaande villa met garage. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 190m² op kavel van 298m² groot. Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw auto s te parkeren. De villa is gelegen aan een rustige straat. De ruime entree van ca. 12 m² op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1 e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor de garderobe. Door de binnenmaat van ruim 6,5 breed zijn de woonkamer als de woonkeuken riant te noemen. De zijramen in de woonkamer bij type B en in de keuken bij type B1 zorgen voor zeer veel daglicht. De garage is te bereiken door zowel de roldeur aan de voorzijde als via de bijkeuken. Ook vanuit de tuin kunt u de garage met een loopdeur bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van circa 15, 16, en 20 m² groot. De ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2 e toilet, ligbad, douche en wastafelmeubels. De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van 11 en circa 13 m² waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van ruim 40m². In overleg met de aannemer zou er een mogelijkheid zijn om de verblijfsruimte op de 2 e verdieping te vergroten. Hierbij wordt het dakterras verkleint. Van de 5 villa s van het type B is er nog maar 1 beschikbaar. Deze villa is in aanbouw waardoor de oplevering al snel zou kunnen plaatsvinden. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning naar uw wens aan te laten passen. Zo bent u vrij uw elektraplan en indeling te kiezen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

14 Woningtype C Woningtype C is een vrijstaande villa met garage. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 247 m². Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw auto s te parkeren. De villa s zijn gelegen op kavels van 458 en 476m² groot aan een autoluwe straat. De ruime entree van ca. 16 m² op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor een garderobe. Tevens kunt u vanuit de hal de slaapkamer en badkamer op de begane grond bereiken. Uiteraard is deze woning qua indeling nog in te delen naar uw woonwensen. Zo kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van de slaapkamer op de begane grond een werkkamer of praktijkruimte te maken. Ook is de woning nog uit te breiden met bijvoorbeeld een aanbouw aan de achtergevel. Wonen aan de voorzijde en koken aan de achterzijde? Of toch liever net andersom Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers van circa 15, 19 en 20m² groot. De ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e toilet(indien gewenst separaat), ligbad, douche en wastafelmeubels. Van de 3 villa s van het type C is er reeds 1 verkochte woning in aanbouw. De overige 2 zullen gebouwd gaan worden zodra de woningen verkocht zijn. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning te laten uitbouwen of om bijvoorbeeld de indeling naar uw wens aan te laten passen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden. Koopsommen vanaf ,- v.o.n. De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van 11 en circa 13 m² waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van circa 48m². Ook de mogelijkheid voor een extra badkamer zou op deze woonlaag tot zijn recht kunnen komen. In overleg met de aannemer zou er ook een mogelijkheid zijn om de verblijfsruimte op de 2e verdieping te vergroten. Hierbij verkleint het dakterras.

15 Begane grond Type C

16 Begane grond indelingsvariant Type C

17 Eerste verdieping Type C

18 Tweede verdieping Type C

19 Woningtype C

20 Woningtype D Nog maar 1 villa beschikbaar! Woningtype D is een vrijstaande villa met serre en garage. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 260 m². Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw auto s te parkeren. De villa s zijn gelegen aan een autoluwe straat. De ruime entree van ca. 16 m² op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor een garderobe. Tevens kunt u vanuit de hal de slaapkamer en badkamer welke gelegen zijn op de begane grond bereiken. Deze villa is qua indeling nog in te delen naar uw woonwensen. Zo kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van de slaapkamer op de begane grond een werkkamer of praktijkruimte te maken. Of wat dacht u van een woonkeuken van circa 50m²? De villa is voorzien van een serre met rondom glas en openslaande deuren naar de tuin. Heerlijk om te genieten van de zon en uw prachtige tuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers van circa 15, 19 en 20m² groot. De ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e toilet(indien gewenst separaat), ligbad, douche en wastafelmeubels. De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van 11 en circa 13 m2 waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van circa 46m² groot. Ook een extra badkamer zou op deze woonlaag tot zijn recht kunnen komen. In overleg met de aannemer zou er ook een mogelijkheid zijn om de verblijfsruimte op de 2e verdieping te vergroten. Hierbij verkleint het dakterras. Van de 2 villa s van het type D is er reeds 1 verkochte woning in aanbouw. De andere villa van het type D zal gebouwd gaan worden zodra de woning verkocht is. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning te laten uitbouwen of om bijvoorbeeld de indeling naar uw wens aan te laten passen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden. Koopsom ,- v.o.n.

21 Begane grond Type D

22 Begane grond indelingsvariant Type D

23 Eerste verdieping Type D

24 Tweede verdieping Type D

25 Woningtype D

26 Technische omschrijving Hoogteligging en maatvoering Als peil (P) wordt aangehouden de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer. Vanuit dit peil worden alle hoogtematen gemeten. Hoogteverschil ten aanzien van het straatpeil wordt door de gemeente aangegeven. De maatvoering op de tekening betreft circa maten. Grondwerk Hiertoe behoren alle ontgravingen die nodig zijn voor de aanleg van de fundering, riolering, kabels, leidingen en bestrating. De kavel wordt op hoogte gebracht met de tijdens het ontgraven vrijgekomen grond. Er wordt geen extra grond aangevoerd. Riolering De binnen- en buitenriolering wordt uitgevoerd in kunststof buizen en overeenkomstig plaatselijke voorschriften aangelegd en aangesloten op het gemeenteriool. De leidingen zijn voorzien van de nodige ontstoppingsstukken, stankafsluiters en beluchters. Buitenbestrating en terreininventaris De buitenbestrating zal door de koper worden aangebracht. De kavel van type A is aan de voorzijde voorzien van een erfafscheiding, zijnde een steenkorf van ca. 500mm hoog. Ter plaatse van bouwnummer 1 en 8 (type A) en bouwnummer 2 en 3 (type B1) wordt een scherm aangebracht op de zijgrens, zoals op de situatietekening is aangegeven. Dit scherm is 1800mm hoog en bestaat uit houten palen en gegalvaniseerde draadstaalmatten. Langs het scherm zal hedera beplanting worden aangebracht. De koper zal het (overige) terrein afscheiden door een deugdelijke afrastering. Fundering De fundering wordt uitgevoerd in geprefabriceerde gewapende betonnen heipalen waarover een frame van gewapende betonnen funderingsbalken. Eén en ander volgens berekening en tekening van de constructeur en met goedkeuring van Bouw- en Woninginzicht. De zwaarte en type fundering zijn mede afhankelijk van de plaatselijke gronddruk die moet worden bepaald aan de hand van een sonderingrapport. Onder de begane grondvloer wordt een bodemafsluiting aangebracht van schoon zand. De ruimte onder de begane grondvloer wordt geventileerd door middel van prefab kunststof ventilatieroosters. Bouwmuren De buitenwanden van de woning, bijkeuken (type A en B) en berging (type C en D) bestaan uit een gemetselde spouwmuurconstructie. De spouwmuur wordt voorzien van isolatiemateriaal (Rc 3 m2k/w). De buitenwanden van de aangebouwde berging (type A en B) zijn van halfsteens tweezijdig schoon metselwerk. De woning scheidende muur tussen twee woningen onderling (type A) wordt uitgevoerd als een anker loze spouwmuur ( mm). De scheidingswanden in de woning tussen vertrekken onderling worden uitgevoerd in massieve bouwelementen (Gibo), dik 70 mm. Gevels De buitengevels worden gemetseld in een strengpers baksteen, kleur geel genuanceerd met een licht grijze voeg. Accentsteen: kleur donkerbruin met een donker grijze voeg. Het plaatmateriaal voor de dakopbouw is onderhoudsarm, kleur Elzen. De gemetselde borstwering voor het dakterras wordt voorzien van een holonite muurafdekker, kleur grijs. Vloeren De begane grondvloer van de woning is een geïsoleerde betonnen ribcassette spansysteemvloer (Rc 3m2K/W). De vloeren van de verdieping zijn betonnen kanaalplaat systeem-vloeren. De vloer van de berging is een geïsoleerde (Rc= 2,5m2K/W) betonnen ribcassette systeemvloer. Daken Het platte dak van de dakopbouw van type A bestaat uit betonnen kanaalplaatelementen. Hierover wordt een cementdekvloerafschotlaag aangebracht met isolatieplaten. Het platte dak van de dakopbouw van type B/C/D bestaat uit een geschaafd houten platdakbalklaag waarover een brandvertragende vezeldakplaat met isolatie wordt aangebracht.

27 Het platte dak van de bijkeuken/hal van type A/B bestaat uit betonnen kanaalplaatelementen. Hierover wordt een cementdekvloerafschotlaag aangebracht met isolatieplaten. Het platte dak van de berging type A/B bestaat uit een geschaafd houten platdakbalklaag waarover een brandvertragende vezeldakplaat wordt aangebracht. Het platte dak van de aanbouw van type B/C bestaat uit betonnen kanaalplaatelementen. Hierover wordt een cementdekvloerafschotlaag aangebracht met isolatieplaten. Het platte dak van de serre van type B2 en D bestaat uit een geschaafd houten platdakbalklaag waarover een brandvertragende vezeldakplaat met isolatie wordt aangebracht. De platte daken worden afgewerkt met een bitumineuze APP dakbedekking. Bij type C en D wordt ter plaatse van de badkamer in het platte dak van de dakvloer een lichtkoepel aangebracht. De luifel (boei en plafond) ter plaatse van de dakopbouw worden uitgevoerd in plaatmateriaal (hout), alzijdig gegrond, zichtzijden in kleur geschilderd. Het dakterras wordt voorzien van drainerende betontegels, kleur grijs. Buitenkozijnen, deuren en ramen De buitenkozijnen, buitendeuren en ramen worden gemaakt van hardhout. De buitenkozijnen, buitenramen en buitendeuren worden behandeld met een dekkend schildersysteem. Binnenkozijnen en deuren De binnendeur kozijnen zijn stalen montage opdekbinnendeur kozijnen, kleur wit, met bovenlichten van helder glas. De binnendeuren zijn fabrieksmatig afgelakte wit kleurige binnen opdek-deuren. De garagedeur is een sectionaldeur, thermisch verzinkt, kleur antraciet RAL Hang- en sluitwerk Alle ramen en deuren, in een uitwendige scheidingsconstructie, worden voorzien van eerste soort hang- en sluitwerk en voldoen aan de weerstandsklasse voor inbraakwerendheid. Alle buitendeuren worden uitgevoerd met cilindersloten in een gelijksluitend systeem. De binnenopdekdeuren worden voorzien van een loopslot, deurkrukken, kortschilden en paumelles. De deur van de meterkast is voorzien van een kastslot. De opdekdeuren van het toilet en de douche/ badkamer hebben een vrij- en bezetsluiting. Trappen en hekwerken De trappen (van de begane grond naar de verdieping en van de verdieping naar de zolder) zijn open vurenhouten trappen. De bomen, de treden en de spil worden (wit/crème) gegrond. Boven de trappen wordt aan één zijde tegen de muur een transparant houten muurleuning aangebracht. Langs de open zijde van de trappen en rondom de trapgaten wordt een gegrond (wit/crème) hekwerk aangebracht. Het hekwerk bestaat uit houten spijlen en een houten afdekregel. Het dakterras wordt voorzien van gegalvaniseerd stalen buisleuningen, kleur naturel. Het terras van type A wordt voorzien van een houten scheidingsscherm. Betegeling en sanitair De woning wordt niet voorzien van een sanitair en tegelwerk. Uiteraard kunnen wij de inrichting van uw badkamer(s) en toilet(ten) optioneel voor u aanbrengen. U kunt via ons een aangesloten showroom bezoeken om een vrijblijvende offerte op te laten stellen. Ook kunt u na oplevering- in eigen beheer uw sanitair en tegelwerk laten aanbrengen. Het leidingwerk wordt standaard op één plek afgedopt boven de vloer. Keuken De woning wordt niet voorzien van een keukeninrichting. Uw keukenleverancier maakt de tekening van de keuken, waarop de aansluitpunten zijn aangegeven. U informeert ons tijdig over de diverse aansluitpunten. Wij zorgen dan voor de diverse aansluitpunten conform het Bouwbesluit.

28 Beglazing De glasopeningen van kozijnen, ramen en deuren van de woning worden voorzien van HR++ isolerende beglazing. Schilderwerk De houten kozijnen, ramen en deuren aan de buitenkant van de woning zijn zowel binnen als buiten dekkend geschilderd. De luifel boven de voordeur en de luifel ter plaatse van de dakopbouw worden dekkend geschilderd. Installaties Gas, water, elektra, rookmelders, CAI en KPN De installaties worden volgens de geldende normen uitgevoerd. Vanaf de gasmeter wordt een gasleiding aangelegd naar het gaswandtoestel met warmwatervoorziening en een afgedopte leiding naar het gasfornuis. Vanaf de watermeter wordt een koud waterleiding aangelegd naar keuken, toilet, douche/badkamer, wasapparaat en warmwatertoestel. Vanaf het warmwatertoestel wordt een warmwaterleiding aangelegd naar de keuken en douche/badkamer. CV-installatie/warmwatervoorziening De woning wordt voorzien van een Hoog Rendement combi-ketel. Deze voorziet de woning tevens van warmwater. De verwarming geschiedt middels radiatoren die fabrieksmatig wit worden afgewerkt. De temperatuur wordt geregeld d.m.v. een kamerthermostaat in de woonkamer. De (volgens voorschriften) te realiseren binnen temperaturen zijn als volgt: woonkamer, keuken en slaapkamers: 20 C; douche/badkamer: 22 C; Ventilatie De open keuken, het toilet en de badkamer worden mechanisch geventileerd d.m.v. een afzuigunit die in de bijkeuken (type A/B) respectievelijk op de tweede verdieping (type C/D) wordt geplaatst. Er wordt een bedieningspaneel in de keuken gesitueerd. De ventilatie van de woonkamer, keuken, slaapkamers, zolder, hal en overloop geschiedt d.m.v. draaibare delen en/of ventilatieroosters zoals op de tekening is aangegeven. Voor de bouwkundige ventilatie worden in de spouwgevels stootvoegroosters aangebracht. Elektrische installatie De elektrische installatie wordt uitgevoerd met (half) inbouwmateriaal in de woning, respectievelijk opbouw-materiaal in de berging, kleur wit/crème. Diverse wandcontactdozen, schakelaars, wand- en plafondlichtpunten zijn op de tekening aangegeven. Bij de voordeur wordt een buitenwand-lichtpunt (zonder armatuur) aangebracht met een schakelaar in de hal. De woning wordt voorzien van een belinstallatie. Rookmelders Conform het Bouwbesluit worden er rookmelders in de woning geplaatst. De rookmelders worden op het lichtnet aangesloten. CAI / KPN De hoofdaansluiting wordt in de meterkast aangebracht. In de woning worden twee onbedrade leidingen aangebracht voor een telefoonaansluiting (woonkamer en slaapkamer 1) en één onbedrade leiding t.b.v. van het centraal antennesysteem (woonkamer).

29 Procedure bij aankoop Aankoop van uw woning Wanneer u besluit om een woning te kopen, dan wordt u een Grond- en Aannemingsovereenkomst aangeboden voor ondertekening. Bij de aannemingsovereenkomst ontvangt u de Technische Omschrijving (bestek) en de Bestektekening van uw woning. De bouw-ondernemer verplicht zich tot de bouw van de woning, terwijl de verkrijger (koper) zich onder meer verplicht tot betaling van de koopsom in termijnen. Wanneer u moet gaan betalen De termijnen en betalingen staan vermeld in de overeenkomst. Na de ondertekening ontvangt u van ons een factuur, waarop de vervallen termijnen in rekening worden gebracht, overeenkomstig de termijnregeling van Woningborg. Er zijn dan een aantal mogelijkheden: Indien u over eigen geld beschikt, betaalt u de factuur. Heeft u geen eigen geld en kan de hypotheekakte nog niet gepasseerd worden dan krijgt u, conform de aannemingsovereenkomst, uitstel van betaling. Over de verschuldigde, maar niet betaalde termijnen wordt de overeengekomen rente berekend, die later bij de notariële eigendoms-overdracht met u wordt verrekend. Notariële eigendomsoverdracht Voor de datum van de eigendomsoverdracht zendt de notaris u een afrekening waarop het totale, op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven. Op deze afrekening wordt tevens vermeld welk bedrag de notaris zal ontvangen van uw financier en welk bedrag u eventueel zelf aan de notaris moet overmaken. Het hypotheekbedrag dat in depot blijft, moet gelijk zijn aan de vanaf de transportdatum nog verschuldigde bouwtermijnen. Indien dit niet het geval is zal het eventueel ontbrekende bedrag aangevuld moeten worden met eigen middelen. Op de transportdatum worden in het algemeen twee akten getekend: de akte van eigendomsoverdracht en de hypotheekakte. Meer- en minderwerk Nadat u een optie heeft verkregen, heeft u het recht tot eerste koop. Indien u besluit tot aankoop dan zal een bouwkundig adviseur (kopersbegeleider) een afspraak met u maken om persoonlijke wensen te bespreken. Naar aanleiding van het gesprek wordt er een vrijblijvend prijsstellingoverzicht aangeboden. Hierop kunt u aangeven welke meer- en minderwerk posten u wel of niet wenst. Deze wensen zullen op de Bestektekening worden verwerkt. Vanaf startbouw tot en met de oplevering begeleidt een vakbekwaam uitvoerder de bouw van uw woning. De uitvoerder is tijdens de bouw uw contactpersoon. Hij bespreekt met u diverse zaken, zoals het opstarten van de bouw, de planning en de eventuele wensen die tijdens de bouw aan de orde komen. Voor de definitieve plaats van de wandcontactdozen, schakelaars e.d., zal er door de elektricien tijdens de bouw met u een afspraak gemaakt worden. Oplevering, sleuteloverhandiging Op het moment van verkoop wordt een globale opleveringsprognose gegeven, ofwel de datum waarop uw woning voor bewoning gereed zal zijn. Wij moeten daarbij de nodige reserves in acht nemen, omdat de voortgang van de bouw sterk afhankelijk is van een aantal niet door ons te beïnvloeden factoren zoals de weersomstandigheden. Naarmate de bouw vordert, wordt de prognose van de oplevering nauwkeuriger. Nadat uw woning gereed is voor oplevering ontvangt u de sleutels van u woning, mits door u aan alle financiële verplichtingen is voldaan. Samen met u, en eventueel Vereniging Eigen Huis, nemen wij uw woning op en plaatsen eventuele bemerkingen op een opleveringsstaat. Deze staat wordt door beide partijen getekend. Geconstateerde tekortkomingen zullen zo spoedig mogelijk opgelost worden. Hypotheek tijdens de bouw Na de notariële overdracht zal uw financier voor de betaling zorgdragen. Telkens wanneer de bouw weer zover is gevorderd dat één der termijnen is vervallen, ontvangt u van ons een verzoek tot betaling. U ontvangt van ons de nota s over de vervallen termijnen in tweevoud. De kopie stuurt u zo spoedig mogelijk voorzien van uw handtekening naar uw geldgever, die dan de betaling (binnen 14 dagen) kan verzorgen. Vanaf de transportdatum betaalt u hypotheekrente. Deze is opgebouwd uit de rente die u betaalt over het volledige hypotheekbedrag met daarop eventueel in mindering de te ontvangen rente over het nog in depot staande bedrag. De kosten van renteverlies tijdens de bouw kunnen meestal worden meegefinancierd.

30 Verzekeringen Tijdens de bouw is uw woning volledig verzekerd tegen brand- en stormschade, middels een Constructie-All-Risk (CAR) verzekering. Vanaf de dag van oplevering dient u zelf voor de verzekering van uw woning zorg te dragen. Wijzigingen Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van tekeningen en gegevens verstrekt door de architecten en adviseurs van dit project. Desondanks moeten wij echter een voorbehoud maken ten aanzien van wijzingen, die onder andere voort kunnen vloeien uit eisen van overheden en/of nutsbedrijven. De bouwondernemer is gerechtigd tijdens de (af-) bouw die wijzigingen in het project aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen ernstige afbreuk doen aan de waarde, kwaliteit, het uiterlijk aanzien en de bruikbaarheid van de woning. Deze wijzigingen zullen geen der partijen enig recht geven tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten. De ingeschreven maten op de tekeningen zijn circa maten. Indien de woning gekocht wordt terwijl deze al gereed is en er een geschil mocht zijn tussen de technische omschrijving en de werkelijkheid, dan prevaleert de uitvoering van de woning. Situatietekeningen en perspectieven Aan de algemene woonpaden, trottoirs, parkeer- en groenvoorzieningen, op de situatietekening aangegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks dat de situatietekening met de grootst mogelijke zorg is vervaardigd aan de hand van de tijdens de samenstelling van deze brochure beschikbare (gemeentelijke) gegevens, is de bouwondernemer niet aansprakelijk voor geringe maatafwijkingen in de perceelgrootte. Wijzigingen met betrekking tot de inrichting van de openbare ruimten kunnen zich dan ook voordoen. De perspectieftekening dient enkel ter illustrering om u een idee te geven van het uiterlijk van de woning. Aan deze tekening kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

31 Woning met zekerheid Het woningontwerp De eigentijdse architectuur van de woningen en de stedenbouwkundige ruimtelijke structuur zijn gebaseerd op de combinatie van verschillende vriendelijke materialen en kleuraccenten. De woningen worden gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en worden op degelijke, dus traditionele wijze, verwezenlijkt. Uiteraard zijn de laatste overheidseisen met betrekking tot isolatievoorzieningen e.d. in de woningen verwerkt, zodat er van zeer lage energiekosten uitgegaan kan worden. Zo heeft u weinig onderhoud en maximaal plezier van uw eigen woning, tegen een zo laag mogelijke maandlast. Veilig wonen Uw thuis is een te kostbaar bezit om het ten prooi te laten vallen aan dieven. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm NEN 5088, die in samenspraak met de politie en verzekeringsmaatschappijen tot stand is gekomen. Het toe te passen hang- en sluitwerk voldoet aan de norm voor inbraakpreventie en sociale veiligheid: POLITIE keurmerk "VEILIG WONEN". Een woning met zekerheid Tegelijk met uw woning koopt u de ingebouwde garantie die alleen gerenommeerde ondernemingen kunnen bieden. Hiervoor is bouwbedrijf Heutink lid van Woningborg, die hanteert strenge selectienormen voordat een bouwondernemer ingeschreven kan worden. Deze zijn: vakbekwaamheid, deskundigheid, technische kwaliteit, kredietwaardigheid etc. Screening door Woningborg Bij elk project dat voor garantie bij Woningborg wordt aangemeld, vindt er een juridische beoordeling plaats. Hierbij wordt de aannemingsovereenkomst beoordeeld. Daarnaast vindt er een technische planbeoordeling plaats. Hierbij wordt de technische omschrijving, de tekeningen en de verkoopbrochure beoordeeld door een technisch planbeoordelaar. Pas als aan alle eisen wordt voldaan, mag de woning onder Woningborg-garantie worden verkocht en ontvangt de koper na het tekenen van de aannemingsovereenkomst het Woningborg garantiecertificaat. Garantiebepaling Ongeacht hetgeen in deze brochure is bepaald, gelden onverkort de door Woningborg. gehanteerde en voorgeschreven regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden. Ingeval enige bepaling in deze brochure daarmee onverenigbaar c.q. nadeliger mocht zijn voor de koper, prevaleren steeds de bepalingen van Woningborg. NEN-EN-ISO 9001: 2000 De bouwonderneming is als gevolg van haar hoge interne kwaliteitsnormen gecertificeerd met het NEN-EN-ISO 9001: 2000 certificaat. Het ISO-certificaat staat voor een kwaliteitsborging bij het ontwerpen, het realiseren en de nazorg van uw woning. De organisatie-processen en procedures zijn volgens internationale normen duidelijk omschreven in een Kwaliteitshandboek. De bouwonderneming verplicht zich te houden aan hetgeen is omschreven in het Kwaliteitshandboek. Twee maal per jaar vindt een toetsing plaats door een onafhankelijk certificeringsbureau, zodat een hoge kwaliteitsnorm gehandhaafd blijft.

32 Kantoor Amstelveen Bezoekadres: Keizer Karelweg RC Amstelveen Postadres: Postbus AP Amstelveen Telefoon: Algemeen Bedrijfsmakelaardij Nieuwbouw Twitter: Facebook: @BrockhoffTweet Facebook.com/BrockhoffMakelaars Openingstijden: Werkdagen 08:30-17:30 Zaterdag 10:00-13:00

10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s. ontdek ruimte, licht en creatie

10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s. ontdek ruimte, licht en creatie 10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s ontdek ruimte, licht en creatie Dé groene parel van de Haarlemmermeer, de oudste polder van Nederland en gescheiden door de ringvaart van Amsterdam-Sloten.

Nadere informatie

10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s. ontdek ruimte, licht en creatie

10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s. ontdek ruimte, licht en creatie 10 vrijstaande villa s en 8 geschakelde villa s ontdek ruimte, licht en creatie Dé groene parel van de Haarlemmermeer, de oudste polder van Nederland en gescheiden door de ringvaart van Amsterdam-Sloten.

Nadere informatie

DUURZAAM BETAALBAAR CENTRAAL

DUURZAAM BETAALBAAR CENTRAAL WONEN MET ALLURE 6 HALF VRIJSTAANDE WONINGEN DUURZAAM BETAALBAAR CENTRAAL DE HOLKERHOF N I J K E R K 6 LET OP SLECHTS WONINGEN BESCHIKBAAR WAT IS ER MOOIER DAN WONEN IN EEN HUIS DAT PERFECT PAST BIJ ÚW

Nadere informatie

PRETTIG WONEN IN EEN LANDELIJKE OMGEVING 1 HALF VRIJSTAANDE WONING 5 HOEKWONINGEN 4 TUSSENWONINGEN GRAFHORST DUURZAAM BETAALBAAR LANDELIJK

PRETTIG WONEN IN EEN LANDELIJKE OMGEVING 1 HALF VRIJSTAANDE WONING 5 HOEKWONINGEN 4 TUSSENWONINGEN GRAFHORST DUURZAAM BETAALBAAR LANDELIJK PRETTIG WONEN IN EEN LANDELIJKE OMGEVING 1 HALF VRIJSTAANDE WONING 5 HOEKWONINGEN 4 TUSSENWONINGEN GRAFHORST DUURZAAM BETAALBAAR LANDELIJK versie september 6 1 LANDELIJK WONEN IN GRAFHORST Midden in Nationaal

Nadere informatie

2 kadewoningen, type Keyzer

2 kadewoningen, type Keyzer 2 kadewoningen, type Keyzer LOCATIE WONINGEN Wonen in een stoere en tegelijk stijlvolle ambiance aan de kade en dat op loopafstand van het centrum van Almere Poort! 2 Deze impressietekening is vervaardigd

Nadere informatie

5 stadswoningen, type Pakhuis

5 stadswoningen, type Pakhuis 5 stadswoningen, type Pakhuis LOCATIE WONINGEN Wonen in een stoere en tegelijk stijlvolle ambiance en dat op loopafstand van het centrum van Almere Poort! EUROPALAAN Deze impressietekening is vervaardigd

Nadere informatie

EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN

EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN 6 TWEE-KAP WONINGEN EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaande. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette

Nadere informatie

6 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST

6 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST 6 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur. Tag West maakt gebruik

Nadere informatie

groen water Natuur, groen en water

groen water Natuur, groen en water 7 COMFORTWONINGEN EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur. Tag West maakt gebruik van de prachtige

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

19 RIJWONINGEN TAG WEST

19 RIJWONINGEN TAG WEST EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur. Tag West maakt gebruik van de prachtige kwaliteiten

Nadere informatie

6 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

6 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN 6 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur. Tag West maakt gebruik

Nadere informatie

6 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST

6 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST 6 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaande. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk

Nadere informatie

4 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST

4 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST 4 TWEE-KAP WONINGEN TAG WEST EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaande. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk

Nadere informatie

6 RIJWONINGEN TYPE A TAG WEST

6 RIJWONINGEN TYPE A TAG WEST 6 RIJWONINGEN TYPE A TAG WEST EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur. Tag West maakt gebruik

Nadere informatie

TWEE-KAP EN 4 RIJWONINGEN

TWEE-KAP EN 4 RIJWONINGEN TWEE-KAP EN 4 RIJWONINGEN EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaande. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette

Nadere informatie

5 RIJWONINGEN TAG WEST

5 RIJWONINGEN TAG WEST 5 RIJWONINGEN TAG WEST EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaande. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

5 RIJWONINGEN TYPE B TAG WEST

5 RIJWONINGEN TYPE B TAG WEST 5 RIJWONINGEN TYPE B TAG WEST EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur. Tag West maakt gebruik

Nadere informatie

8 halfvrijstaande woningen. Heerlijk Wonen in vollenhove. vollenhove noordwal west

8 halfvrijstaande woningen. Heerlijk Wonen in vollenhove. vollenhove noordwal west 8 halfvrijstaande woningen Heerlijk Wonen in vollenhove vollenhove noordwal west schuit 5000 13730 13730 5000 kiel zwaard o volop ruimte in vollenhove kade n w z Heerlijk Wonen gevel II gevel I gevel II

Nadere informatie

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Direct aan vaarwater gelegen VRIJSTAANDE recreatie VILLA met parkeerplaatsen voor meerdere auto s voor de deur. De woning heeft rondom een tuin, een

Nadere informatie

groen water Natuur, groen en water

groen water Natuur, groen en water 25 RIJWONINGEN EEN MOOIE PLEK OM TE WONEN Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur. Tag West maakt gebruik van de prachtige

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Direct aan vaarwater gelegen VRIJSTAANDE recreatie VILLA met parkeerplaatsen voor meerdere auto s voor de deur. De woning heeft rondom een tuin, een

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kleefkruid 16 Venray

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kleefkruid 16 Venray Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 265.000,- kosten koper TE KOOP Kleefkruid 16 Venray ALGEMEEN INDELING UITSTEKEND ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING BWJ 2000 MET VRIJSTAANDE GARAGE IN LANDWEERT. -

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Hendrik Hoeymakerstraat 25 BREDA. Royale tussenwoning met luxe keuken en badkamer! Richtprijs ,- k.k.

Hendrik Hoeymakerstraat 25 BREDA. Royale tussenwoning met luxe keuken en badkamer! Richtprijs ,- k.k. Hendrik Hoeymakerstraat 25 BREDA Royale tussenwoning met luxe keuken en badkamer! Richtprijs 239.500,- k.k. Deze royale woning met is ingedeeld met een riante woonkamer, een open keuken met complete keukeninrichting

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Lindepark Amstelveen WONINGINFORMATIE

Nieuwbouwproject Lindepark Amstelveen WONINGINFORMATIE Nieuwbouwproject Lindepark Amstelveen WONINGINFORMATIE Lindepark In de wijk Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk direct ten zuiden van het Stadshart, ligt het project Lindepark. Het

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken.

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken. PRIJSLIJST Bouwfonds Ontwikkeling BV Regio Zuid-West Gemeente Project Woningtype : Pijnacker : Plan Keijzershof : Bosuil Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2623363

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

en aan de g n i w e n a V i e r v r i j s ta

en aan de g n i w e n a V i e r v r i j s ta en aan de g n i on ka w de e d n a N E N O W HET N A A RNE A A SP V i e r v r i j s ta 2 DE MOOISTE LOCATIE aan het Spaarne De vrijstaande kadewoningen liggen op misschien wel de mooiste locatie van SpaarneBuiten.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr.

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr. Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 Kavel Soort Kavel VON prijs VON prijs Status nr. (ca. m²) stadsvilla Frits (550 m³) stadsvilla Hub (575 m³) 1 vrijstaand 333 459.000 beschikbaar

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

twee-onder- één-kapwoningen in Hardenberg

twee-onder- één-kapwoningen in Hardenberg twee-onder- één-kapwoningen in Hardenberg Wonen in Hardenberg Hardenberg biedt jou de mogelijkheid te wonen in een groene en rustige omgeving met de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. Dorpse

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Nieuwbouw! Bedrijfsunits

Nieuwbouw! Bedrijfsunits Nieuwbouw! Bedrijfsunits Locatie: De Pol Losser 7581 CZ Op industrie terrein de Pol te Losser worden 8 nog te bouwen bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn uitermate geschikt voor startende of reeds

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Te koop Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Algemeen Op een rustige en unieke locatie aan de rand van Maasdam gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning met aangebouwde

Nadere informatie

Vogelvrij wonen INSPIRATIEBOEK

Vogelvrij wonen INSPIRATIEBOEK INSPIRATIEBOEK Welkom in Villapark Vogelhorst Villapark Vogelhorst is gelegen in stadsdeel Almere Hout. Rust, ruimte en groen, maar wel aan de rand van een stad met alle voorzieningen. Dat is Almere Hout.

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Vraag en antwoord 2 februari 2017

Vraag en antwoord 2 februari 2017 Vraag en antwoord 2 februari 2017 1. Algemeen 1.1. Mag er in de tuin een tuinhuisje gebouwd worden? Tuinhuisjes mogen geplaatst worden. Sommige bouwwerken zijn vergunningsvrij, de bebouwingsmogelijkheden

Nadere informatie

Offerte (individueel) meer- en minderwerk

Offerte (individueel) meer- en minderwerk Pagina 12 T 0165-560602 KVK 20095532 Sanitair 07.01 Standaard sanitairopstelling bij onze leverancier 0,00 U kiest voor een standaard sanitairopstelling bij onze leverancier. U dient wel het e.e.a. met

Nadere informatie

Woonoppervlakte 107 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Murseltseweg 47 Bergen L

Woonoppervlakte 107 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Murseltseweg 47 Bergen L Woonoppervlakte 107 m 2 Koopsom 199.500,- kosten koper TE KOOP Murseltseweg 47 Bergen L ALGEMEEN De woning ligt in het hart van Nieuw Bergen tegenover de supermarkt en op zeer korte afstand van de Rembrandts

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht CCConcept Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht Algemeen Deze schitterende villa, type Verano, met inpandige garage en prachtige tuin rondom is gebouwd

Nadere informatie

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97 / STEVINSTRAAT 1A, KAMPEN Royale en fraai gesitueerde

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

MAGNOLIALAAN 78 SINT PANCRAS 475.000 k.k. www.magnolialaan78.nl Magnolialaan 78, Sint pancras Op een prachtige locatie in het geliefde plan De Oostwal mogen wij u deze verrassend ruime vrijstaande villa

Nadere informatie

Engelbert Dorsstraat 1 Grubbenvorst

Engelbert Dorsstraat 1 Grubbenvorst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Engelbert Dorsstraat

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Luxe vrijstaande 3-kamer recreatiewoning op een zeer mooie plek in Chaletpark "De Vechtoever". De woning grenst aan binnenwater

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

6 RIJWONINGEN AAN DE KERVEL IN HARDENBERG

6 RIJWONINGEN AAN DE KERVEL IN HARDENBERG 6 RIJWONINGEN AAN DE KERVEL IN HARDENBERG Wonen in Hardenberg Hardenberg biedt jou de mogelijkheid te wonen in een groene en rustige omgeving met de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. Dorpse

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) 12.421,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL Vraagprijs : 539.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 11.585 m². Woonoppervlakte : ca. 180 m² (excl. garage). Inhoud : ca. 640 m³. Algemeen: Vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k.

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k. OSPEL - Meester Hermansstraat 11 Vraagprijs: 449.000,- k.k. INSTAPKLAAR! Sfeervol en luxe vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage, grote carport en tuin,gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

- Wonen op een terp -

- Wonen op een terp - - - - - Genemuiden De Dijkkamer in Tag West tussen groen en water een mooie plek om te wonen! rachtige locatie: De Dijkkamer in Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden, dichtbij de landelijke

Nadere informatie

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum :

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Basiswoning V.O.N. Meerwerk KAO.009 Uitbreiding woning aan de achterzijde met 2,4 m1 15.500 - D e standaard

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

PARKWACHTERS 34 - BEST

PARKWACHTERS 34 - BEST PARKWACHTERS 34 - BEST Op mooie woonlocatie in plan "Parkwachters" gelegen tussenwoning nabij centrum gesitueerd. De woning betreedt u via de entree; hal met toegang tot meterkast en betegelde toiletruimte;

Nadere informatie

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad Sato B.V. is een projectontwikkelaar in bedrijfsunits, die zich onderscheid op het gebied van het realiseren van toonaangevende en betaalbare bedrijfsruimten.

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie!

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! 152.500 v.o.n. compleet wonen inclusief luxe keuken met alle apparatuur, volledig betegelde luxe badkamer en topmerk laminaatvloer De Hanze 12: betaalbaar

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Op de Stalberg 18 Wellerlooi

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Op de Stalberg 18 Wellerlooi Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 245.000,- kosten koper TE KOOP Op de Stalberg 18 Wellerlooi VRIJSTAAND WOONHUIS MET RUIME GARAGE OP PITTORESKE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE MAASDUINEN IN WELLERLOOI! BIJZONDERHEDEN

Nadere informatie

BREDA Kortrijkstraat 8. Ruime uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers. Bieden vanaf ,- k.k.

BREDA Kortrijkstraat 8. Ruime uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers. Bieden vanaf ,- k.k. BREDA Kortrijkstraat 8 Ruime uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers Bieden vanaf 175.000,- k.k. Deze ruime uitgebouwde tussenwoning met berging is ingedeeld met een riante woonkamer, een dichte keuken,

Nadere informatie