Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting."

Transcriptie

1 Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering. Het betreft een technische omschrijving van de renovatie zoals die uitgevoerd wordt door de aannemer. Woning Buitenzijde van Aan de galerij en de balkonzijde Dekkend geschilderd in middelgrijs RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. de woning Beglazing van de Aan de galerij en de balkonzijde Dubbele beglazing HR++ U-waarde 1,1 Binnenzijde Buiten kozijnen Ventilatie voorzieningen Buitenzijde draaiende delen (ramen) Buitenzijde deuren Voor- en overige deuren Binnenzijde van de woning In de woning Houten afwerklat Er worden afwerklatten aangebracht aan de binnenzijde van de ten behoeve van het plaatsen van nieuwe isolerende beglazing en het afdekken van beschadigingen. In de kozijnen van de woningen Er komen ventilatie voorzieningen in het kozijn boven het vaste glas aan de Daar waar deze aanwezig zijn in de bestaande Daar waar deze aanwezig zijn in de bestaande Daar waar deze aanwezig zijn in de bestaande Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. balkon- en galerijzijde, conform tekening. De bestaande draaiende delen (ramen) worden vervangen door nieuwe die geschikt zijn om dubbel glas in te plaatsen. RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. De bestaande deuren worden vervangen door nieuwe die geschikt zijn om dubbel glas in te plaatsen. RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. De deur wordt geleverd met een slot met een meerpuntsluiting. Aan de galerij en de balkonzijde Niet afgewerkt Na de asbestsanering van de puien kunnen beschadigingen aan de binnenzijde aanwezig zijn. Ook kunnen oude verflagen aanwezig zijn. Vloeren Voormalige keuken en sanitaire Bestaand Vloeren worden niet ontdaan van bestaand tegelwerk en/of afwerking.

2 ruimtes Vloeren In de woning met uitzondering Bestaand Vloeren worden niet ontdaan van bestaand tegelwerk en/of afwerking. van voormalige keuken en sanitaire ruimtes Plafond In de woning Bestaand Plafonds worden niet ontdaan van bestaande afwerking. Ook verlaagde plafonds e.d. zullen niet verwijderd worden, behalve daar waar dit (plaatselijk) noodzakelijk is voor werkzaamheden samenhangend met de aannemingsovereenkomst. Plafond Het plafond van de voormalige binnenstraat (1 e verdieping) Geïsoleerd niet afgewerkt Het plafond van de voormalige binnenstraat wordt deels (allen t.p.v. de galerij) voorzien van een geïsoleerd metalstud verlaagd plafond. Binnenwanden Voormalige keuken en sanitaire ruimtes Bestaand Binnenwanden kunnen ontbreken. Wanden worden niet ontdaan van bestaand tegelwerk en/of afwerking. Binnenwanden In de woning met uitzondering van voormalige keuken en sanitaire ruimtes Bestaand Binnenwanden kunnen ontbreken. Wanden worden niet ontdaan van bestaande afwerking. Binnenwanden Binnenwanden Binnendeuren en kozijnen Binnen kozijnen en ramen Wanden op de voormalige binnenstraat (1 e verdieping) en bij de individuele woningentree op maaiveld Binnenwanden van de woningen op de voormalige binnenstraat (1 e verdieping) Niet afgewerkt Niet aanwezig Om woningscheidende wanden te maken zullen de voormalige doorgangen worden dichtgezet met een metalstud wand. Alle binnenwanden van deze woningen worden verwijderd. De gevel tussen de woning en de binnenstraat wordt verwijderd. In de woning Bestaand Binnendeuren en kozijnen kunnen ontbreken. Dit kan per woning verschillen. Ook kunnen oude verflagen aanwezig zijn. In de woning Door de asbestsanering die uitgevoerd gaat worden om de kit in de beglazing van de binnen kozijnen te verwijderen, wordt alle beglazing van de bovenlichten van de binnenkozijnen vervangen door nieuw blank float glas. Binnentrap In de woningen met een eigen entree op maaiveld Gegrond. Niet afgeschilderd De trap vanaf de entreehal naar de 1 e verdieping is een vurenhouten dichte trap voorzien van grondverf. Keuken In de woning Niet aanwezig In de woning is geen keuken aanwezig. Wel kan in de voormalige keuken oud leidingwerk aanwezig zijn. Dit is niet functionerend.

3 Sanitair In de woning Niet aanwezig In de woning is geen werkzaam sanitair aanwezig. Wel kunnen in de badkamer, keuken of toilet sanitair en/of oud leidingwerk en/of oude afvoerputjes aanwezig zijn. Dit is niet functionerend. Nieuwe schacht Nieuwe schachtwand Tussen de voormalige keuken en de woonkamer c.q. in de badkamer (type C) Niet afgewerkt. De schacht is opgebouwd uit 70 mm gipsblokken. Deze schacht mag niet geopend worden tbv werkzaamheden. Deze schacht mag niet verwijderd In/bij het voormalige toilet Niet afgewerkt. De schacht is opgebouwd uit 70 mm gipsblokken. Deze schacht mag niet geopend worden tbv werkzaamheden. Deze schacht mag niet verwijderd Nieuwe meterkast In de woning Wanden niet afgewerkt. Deur en kozijn wit. De wanden zijn opgebouwd uit 70 mm gipsblokken. Het kozijn en de deur zijn Jonka type P411. De meterkastwanden en de deur mogen niet verwijderd In de meterkast Nieuw tot en met de Meterkast voorzien van 2 enkele wandcontactdozen en een 8groepenkast. groepenkast. In de woning Niet aanwezig Bestaande elektrische is ontdaan van alle bedrading en schakelmateriaal. Gas In de meterkast Nieuw tot en met de In de woning is geen verder leidingwerk tbv de gas aanwezig. gasmeter CAI In de meterkast Nieuw tot en met het In de woning is geen verdere bedrading tbv de CAI aanwezig aansluitpunt Telecom In de meterkast Nieuw tot en met het In de woning is geen verdere bedrading tbv de telecom aanwezig. aansluitpunt Water In de meterkast Nieuw tot en met de watermeter Verwarming In het voormalige toilet Afleverset stadsverwarming In de meterkast zit een waterkraan die is aangesloten op de eigen watermeter. Vanaf de meterkast zit er in de woning geen verder leidingwerk tbv de water. Ook niet vanaf de watermeter naar de afleverset van de stadsverwarming. De afleverset heeft de kwalificatie CW4. Waterafgifte van de afleverset 8 liter per minuut bij 60 graden Celsius. De afleverset hangt boven de opstelplaats voor het toilet. De stadsverwarming leidingen lopen in het zicht voor de schachtwand. Er is geen thermostaat aanwezig. Verwarming In de woning Niet aanwezig In de woning is geen leidingwerk tbv de verwarmings aanwezig. Ook zijn er geen radiatoren en is er geen vloerverwarming in de woning.

4 Ventilatie In de voormalige keukenschacht In de schachtwand is een afzuigpunt geplaatst Ventilatie In de badkamer/toiletschacht In de schachtwand is een afzuigpunt geplaatst Intercom Op de meterkast Intercom zonder beeldverbinding Installatie In de meterkast Doorvoeringen in de algemeen vloer en het plafond zijn brandwerend Leidingwerk en radiatoren van de voormalige verwarmings worden verwijderd en daardoor ontstane gaten worden dichtgestort. Het afzuigpunt zit aan de zijde van de voormalige keuken. Er is geen punt aanwezig. Het afzuigpunt zit aan de brede zijde van de schacht van de voormalige badkamer. Deze wordt los om de meterkast opgehangen zodat de koper hem kan ophangen op de gewenste plek op de wand van de meterkast Hierin mogen geen wijzigingen worden aangebracht. Aanvulling meterkast op de begane grond van de woning op de voormalige binnenstraat Gas, water, cai, telecom In de meterkast op de begane grond Nieuw tot en met de meters Zoals bij andere woningen omschreven aangesloten tot in deze meterkast. Vanaf hier dienen alle leidingen naar de 1 e verdieping aangelegd te In de meterkast op de begane Nieuw tot en met de Alleen de meterkast en de hoofdschakelaar grond meter. In de schacht op de 1 e verdieping Nieuwe groepenkast. Hier zit de 8 groepenkast van de woning. In de schacht zitten 2 enkele wandcontactdozen Berging Buitenzijde Aan de galerij en het balkon Dekkend geschilderd in middelgrijs RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. Beglazing van de Aan de galerij en het balkon Dubbele beglazing U-waarde 1,1. Uitgevoerd in matglas HR++ Buitenzijde deuren toegangsdeur Nieuw hout dekkend geschilderd in De bestaande deuren worden vervangen door nieuwe. RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze

5 middelgrijs RAL code af te wijken. Binnenzijde In de eerste bergingen aan de galerij- en balkonzijde Niet afgewerkt Na de sanering van de puien kunnen beschadigingen aan de binnenzijde aanwezig zijn. Ook kunnen oude verflagen aanwezig zijn. Binnenzijde In de bergingsgang aan de galerij- en balkonzijde Dekkend geschilderd in middelgrijs RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. Vloeren In de bergingen en Niet afgewerkt De vloer van de berging is een onafgewerkte vlakke dekvloer. bergingsgangen Plafond In de bergingen Bestaand Plafonds worden niet ontdaan van bestaande afwerking. Verlaagde plafonds e.d. zullen verwijderd worden, maar niet verder worden afgewerkt. Plafond In de bergingsgangen Plafonds worden ontdaan van bestaande afwerking. Verlaagde plafonds e.d. zullen verwijderd worden en opnieuw worden geschilderd in een witte afwerking. Binnenwanden Bestaande betonwand in de Niet afgewerkt De bestaande betonwand worden niet afgewerkt bergingsgang Binnenwanden Nieuwe houten wand in de bergingsgang Niet afgewerkt Houten frame met houten beplating. Niet doorlopend tot het plafond ivm ventilatie. Binnenwanden In de berging Niet afgewerkt Houten frame met houten beplating. Niet doorlopend tot het plafond ivm ventilatie Binnendeuren en kozijnen In de bergingsgang Dekkend geschilderd in middelgrijs RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. In de berging & berginsgang 24 Volt Tbv de verlichting in de bergingen. Geschakeld op de algemene elektrische. In de bergingsgangen hangen tl armaturen op 24 Volt. Galerij / balkon Vloeren Galerij en balkon Gereinigd blank beton De betonvloer wordt gereinigd onder hoge druk en niet voorzien van een afwerking. Indien niet schoon dan schilderen. RAL7035 Kitnaden Vloeren galerij en balkon Nieuwe kitnaden De bestaande kitnaden tussen de vloerplaten worden verwijderd en vervangen door nieuwe kitnaden. Grindpanelen Galerij en balkon Gereinigd blank grind De grindpanelen worden gereinigd onder hoge druk en niet voorzien van een afwerking. Bestaande beschadigingen worden niet bijgewerkt Plafond Galerij en balkon Gereinigd blank beton De plafonds en consoles worden gereinigd onder hoge druk en voorzien van een coating in ral 7035

6 Borstwering Galerij en balkon Gereinigd blank beton De borstweringen worden aan de binnen- en buitenzijde gereinigd onder hoge druk en voorzien van een niet gekleurde hydrofoberende pasta indien niet schoon schilderen met RAL 7035 Handregel Galerij en balkon Blank gelakt hardhout De hardhouten handregels op de borstweringen worden blank gelakt privacyscherm Balkon Aluminium frame met matglas De privacyschermen worden vervangen door nieuwe aluminium schermen voorzien van matglas. De bovenkant van het hek zit ongeveer 1,80 meter boven de vloer van het balkon. Entreehal op maaiveld Buitenkozijnen De binnen- en buitenzijde van de Middelgrijs Nieuwe hardhouten kozijnen. RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. Vloeren Vloer van de entreehal Tegelvloer in zwart/wit De bestaande tegelvloer wordt verwijderd en vervangen door een nieuwe tegelvloer. De kleur is zwart/wit in een lijnenpatroon. Wanden Wanden van de entreehal Grijs/wit gesausd De wanden van de entreehal worden waar nodig gerepareerd en gedeeltelijk spuitwerk in wit en grijs. Plafond Plafond van de entreehal Wit gesausd De plafonds van de entreehal worden waar nodig gerepareerd en volledig over spuitwerk in wit. Onderzijde trappen Liften Brievenbussen Beltableau De onderzijde van de trappen die zichtbaar zijn vanuit de entreehal De liften in de entreehal in de knik In het buitenkozijn van de entreehal In het buitenkozijn van de entreehal Wit gesausd Nog nader te bepalen Nog nader te bepalen Nog nader te bepalen De onderzijde van de trappen die zichtbaar zijn vanuit de entreehal worden waar nodig gerepareerd en volledig over gesausd in wit. Er worden nieuwe liften geplaatst. De liften gaan door tot de bovenste woonlaag. De buitenafwerking van de lift is dekkend schilderwerk in grijs. De binnenzijde van de lift wordt nog nader bepaald. In het buitenkozijn van de entreehal worden brievenbussen opgenomen. De afwerking wordt nog nader bepaald In het buitenkozijn van de entreehal wordt een beltableau (nummerkiezer) opgenomen. De afwerking wordt nog nader bepaald Trappenhuizen / lifthallen

7 Buitenkozijnen De binnen- en buitenzijde van de Middelgrijs Nieuwe hardhouten kozijnen. RAL 7039 is een goede indicatie van de kleur middelgrijs. Bij de realisatie kan besloten worden van deze RAL code af te wijken. Vloeren Lifthallen Tegelvloer in zwart/wit De bestaande tegelvloer wordt verwijderd en vervangen door een nieuwe tegelvloer. De kleur is zwart/wit in een lijnenpatroon. Wanden Trappenhuizen en lifthallen Wit/grijs gesausd De wanden worden waar nodig gerepareerd en gedeeltelijk spuitwerk in wit en grijs. Plafond Trappenhuizen en lifthallen Wit gesausd De plafonds worden waar nodig gerepareerd en volledig over gesausd in wit Onderzijde trappen Trappen en bordessen Hekwerken De onderzijde van de trappen die Wit gesausd De onderzijde van de trappen die zichtbaar zijn worden waar nodig zichtbaar zijn gerepareerd en volledig over gesausd in wit Alle trappen en bordessen Gereinigd. Niet afgewerkt De trappen en bordessen worden gereinigd en niet afgewerkt. Hekwerken op de trappen en bordessen Dekkend geschilderd. Kleur nog nader te bepalen De bestaande en nieuwe hekwerken op de trappen en bordessen worden dekkend geschilderd in grijs handregels Handregels op de hekwerken Blank gelakt hardhout De hardhouten handregels op de hekwerken worden blank gelakt Dak Dak Het gehele dak van het gebouw Bitumineuze Het dakpakket wordt vernieuwd. De isolatiewaarde van het dak (Rc) is 2,5. (fase 3) dakbedekking Het dak is niet beloopbaar.

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage B1 146 m 2 39,4 m 2 14,9 m 2 10,6 m 2 6,6 m 2 32 m 2 19,4 m 2 9 10 11 12 13 14 15 Type / nr. Ruimte

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder A1 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m 2 A2 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage C1 139 m 2 31,7 m 2 16,4 m 2 22,6 m 2 17,2 m 2 15 m 2 19,7 m 2 C3 153,6 m 2 31,7 m 2 17,6 m 2 22,6

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Omschrijving. deflat Kleiburg fase 1 verkorte kopers keuze woningtype B Pagina. Afbouw woningen door KWA 2

Inhoudsopgave. Omschrijving. deflat Kleiburg fase 1 verkorte kopers keuze woningtype B Pagina. Afbouw woningen door KWA 2 Inhoudsopgave Omschrijving Pagina Afbouw woningen door KWA 2 Algemene ruwbouw 3 Individuele afbouw 4 Keukens 5 Sanitair 6 Elektrische installatie 7 Communicatie installatie 8 Verwarming en ventilatie 9

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

30310 Standaard binnendeurkozijn zonder bovenlicht beg grond 420,00

30310 Standaard binnendeurkozijn zonder bovenlicht beg grond 420,00 Koperskeuzelijst binnendeuren 30310 Standaard binnendeurkozijn beg grond 420,00 Standaard binnendeurkozijnen tpv begane grond in de woning uitvoeren ; bovenlicht wordt vervangen door een wand. totaal 4

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

p tuin tuin Nieuwbouw 16 appartementen Bouwnummer 101 t/m 116 tuin Burgemeesters Van Waningstraat p trottoir p Bestaande bebouwing eester Neetstraat b

p tuin tuin Nieuwbouw 16 appartementen Bouwnummer 101 t/m 116 tuin Burgemeesters Van Waningstraat p trottoir p Bestaande bebouwing eester Neetstraat b p tuin tuin Nieuwbouw 16 appartementen Bouwnummer 101 t/m 116 tuin Burgemeesters Van Waningstraat p trottoir p Bestaande bebouwing eester Neetstraat bestaande bebouwing bergingen bestaande bomen schoolplein

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

g aa sh xu Bu Bu xu sh aa g Bu xu sh aa g g aa sh xu Bu g aa nh ze Ro Blok 1 Totale woonoppervlakte Woonkamer, keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Terras F1A 79 m 2 30,2 m 2 13,6 m 2 10,8 m 2 13,0 m 2 F2A

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving Calandhuys Voor het totale project geldt De woning wordt traditioneel gerenoveerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen

Nadere informatie

Keuzelijst meer- minderwerk opties

Keuzelijst meer- minderwerk opties 160014. Singelwoning, 2^1 kap puntgevel Synchroon blok 10 Optienr: Omschrijving Prijs incl. BTW Ruwbouw opties 021203 Plaatsen dakraam, Velux type SK08, positie 3 1.225,00 Positie 3 achterkant trapzijde

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) 12.421,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton.

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton. RENVOOI beton buitenwand radiator: definitieve positie en afmetingen n.t.b. door installateur bestaande binnenwand opstelplaats wasmachine nieuwe binnenwand dr opstelplaats droger isolatie lichtpunt plafond

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Keuzelijst meer- minderwerk opties

Keuzelijst meer- minderwerk opties 160014. Hofwoning, 6,0m1 puntgevel Synchroon blok 5 Optienr: Omschrijving Prijs incl. BTW Ruwbouw opties 021203 Plaatsen dakraam, Velux type SK08, positie 3 1.225,00 Positie 3 achterkant trapzijde Één

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Groningen - Oosterhamrikkade grondgebonden- TRE 320020 Type A, B en C

Groningen - Oosterhamrikkade grondgebonden- TRE 320020 Type A, B en C KEUZELIJST: AFBOUW Project: Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B en C Versiedatum: 12 15 december oktober 2015 2014 lijst Project: Projectnummer: Woningmodel: Versiedatum:

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

AFWERKSTAAT CALANDHUYS

AFWERKSTAAT CALANDHUYS AFWERKSTAAT CALANDHUYS In de onderstaande afwerkstaat is per ruimte aangegeven hoe de in het zicht komende vlakken afgewerkt worden en met welke inrichting en voorziening de diverse ruimten worden uitgerust.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

BLOOM TECHNISCHE OMSCHRIJVING GERENOVEERDE BOVENWONINGEN. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van dit informatieboekje.

BLOOM TECHNISCHE OMSCHRIJVING GERENOVEERDE BOVENWONINGEN. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van dit informatieboekje. BLOOM TECHNISCHE OMSCHRIJVING GERENOVEERDE BOVENWONINGEN U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van dit informatieboekje. Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN... 2 2 TECHNISCHE OMSCHRIJVING... 3 3 GARANTIETERMIJNEN

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Keuzelijst meer- minderwerk opties

Keuzelijst meer- minderwerk opties 160014. Hofwoning, 6,0m1 hoekwoning Synchroon blok 5 Optienr: Omschrijving Prijs incl. BTW Ruwbouw opties 021201 Plaatsen dakraam, Velux type SK08, positie 1 1.225,00 Positie 1 voorkant trapzijde Één dakraam,

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

44 woningen Kloostertuinen Villapark Burggooi - Alphen aan den Rijn Leonardus. woningen. Prijs inclusief BTW

44 woningen Kloostertuinen Villapark Burggooi - Alphen aan den Rijn Leonardus. woningen. Prijs inclusief BTW 44 Kloostertuinen Villapark Burggooi - Alphen aan den Rijn eonardus, water 1002120 Uitbouw 1,2 m - optie 01.A (type H, HD, L, LD) 20.500,00 Aan de achterzijde van de woning op de begane grond wordt een

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF project 12.06 verbouwing en nieuwbouw CPO project Akkerstraat Eindhoven opdrachtgever CPO-vereniging Akkerstraat De Schrijver datum 12 maart 2015 UITVOERING

Nadere informatie

KEUZELIJST: RUWBOUW. Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B en C Versiedatum: 10 december 2014

KEUZELIJST: RUWBOUW. Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B en C Versiedatum: 10 december 2014 KEUZELIJST: RUWBOUW Project: Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B en C Versiedatum: 10 december 2014 lijst Project: Projectnummer: Woningmodel: Versiedatum: Groningen

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Zwaag / Hoorn Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Technische omschrijving Technische omschrijving Verhuur Bouwnummer 14 en 15 worden verhuurd door Kuin Vastgoedonmtwikkeling B.V.

Nadere informatie

Bij de volgende werkzaamheden kan 25% worden toegerekend aan de arbeid:

Bij de volgende werkzaamheden kan 25% worden toegerekend aan de arbeid: Overzicht werkzaamheden en forfaitaire verdeling Informatie van Belastingdienst Datum: 3 februari 2011 De Belastingdienst heeft met Bouwend Nederland en de Aannemersfederatie afspraken gemaakt over een

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Comfortabel wonen. zonder zorgen. Sleijeborgh. Appartementencomplex. Lijsterweg Sliedrecht. 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket

Comfortabel wonen. zonder zorgen. Sleijeborgh. Appartementencomplex. Lijsterweg Sliedrecht. 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket Comfortabel wonen zonder zorgen Appartementencomplex Sleijeborgh Lijsterweg Sliedrecht 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket Stichting Drechtstreek Sliedrecht Stichting Senioren Residenties

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem.

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Algemeen Sloopwerk wordt gedaan door derden of staat specifiek aangegeven. Slopen en afvoeren dragende wand inclusief onder stempelen. Slopen en afvoeren

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam NR OMSCHRIJVING AANTAL EENHEID algemeen I Alle punten in overeenstemming

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) 11.921,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7333 10.7334 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl www.wonenaandepeppelweg.nl 3 Welko o de Peppel e! Peppelweg Wilt u wonen op een aantrekkelijke locatie, die niet alleen uitstekend bereikbaar is, maar ook een fijn aanbod aan winkels heeft? In een wijk

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Blok 1: bnr 202 t/m 206, Blok 2: bnr 207 t/m 213 (beuk breedte 5,1m) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een

Nadere informatie

Meer- en minderwerk Optielijst

Meer- en minderwerk Optielijst Hierbij geeft ondergetekende opdracht tot het uitvoeren van de navolgende punten van de standaard kopersopties. Betaling zal geschieden volgens artikel 5 (termijnen- en betalingsregeling) lid 9 van de

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 230600 Keuken, extra koudwateraansluiting p/stuk 225,00 Het leveren en aanbrengen van een koud-wateraansluiting voorzien van een eenvoudige tapkraan bij de spoelbak (t.b.v. bijvoorbeeld

Nadere informatie

Groningen, 7 woningen ZON -Fase Fase 6, Ruw- en afbouwkeuzes 24 maart 2014

Groningen, 7 woningen ZON -Fase Fase 6, Ruw- en afbouwkeuzes 24 maart 2014 KEUZELIJST: RUWBOUW Project: Groningen, 7 woningen ZON -Fase 6- Projectnummer: 330056 Woningmodel: Fase 6, Ruw- en afbouwkeuzes Versiedatum: 24 maart 2014 lijst Project: Projectnummer: Woningmodel: Versiedatum:

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum :

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Basiswoning V.O.N. Meerwerk KAO.009 Uitbreiding woning aan de achterzijde met 2,4 m1 15.500 - D e standaard

Nadere informatie

Zuiderbuurt. Kerkstraat

Zuiderbuurt. Kerkstraat Museumplein Zuiderbuurt Zuidkade Moleneind Zuidkade Raadhuisplein Noordkade Kerkstraat De Drift loos int. CAB a cai b-06 utp bel B VW B VW bel a int. b-06 VW B int. loos loos loos CV-ketel Bergruimte

Nadere informatie

KEUZELIJST: AFBOUW. Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: Woningmodel: Type A, B, C en D Versiedatum: 26 augustus 2014

KEUZELIJST: AFBOUW. Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: Woningmodel: Type A, B, C en D Versiedatum: 26 augustus 2014 KEUZELIJST: AFBOUW Project: Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B, C en D Versiedatum: 26 augustus 2014 lijst Project: Projectnummer: Woningmodel: Versiedatum: Groningen

Nadere informatie