Een veilige haven in moeilijke dagen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een veilige haven in moeilijke dagen"

Transcriptie

1 Een veilige haven in moeilijke dagen

2 Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen met betrekking tot het afscheid en de uitvaart. In deze emotionele periode heeft u de geruststelling dat u kunt rekenen op onze goede zorgen. Betrokkenheid en respect Ons familiebedrijf begeleidt sinds 1901 nabestaanden in het verdrietige proces rondom een overlijden. Er is in ruim een eeuw veel veranderd, maar niet de manier waarop we bij Rouwenhorst invulling geven aan het verzorgen van de uitvaart. Grote betrokkenheid en respect komen voor ons op de eerste plaats. Altijd persoonlijk contact U bent iedere dag welkom in ons rouwcentrum. Uiteraard zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Wij werken niet met een telefooncentrale, dus u krijgt op ieder uur van de dag of nacht direct één van onze medewerkers aan de telefoon, die u meteen kan helpen en uw vragen kan beantwoorden. Uitvaartzorg voor iedereen Rouwenhorst is er voor iedereen. Wij regelen en verzorgen uitvaarten met persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en begeleiding. Ongeacht uw levensovertuiging of culturele achtergrond. Het maakt ook niet uit bij welke maatschappij u bent verzekerd. Van de voorbereiding van het afscheid en het regelen van de noodzakelijke formaliteiten, tot en met de dag van de uitvaart en de hulp bij het verwerken van het verlies; we zijn altijd bereikbaar en staan u terzijde met steun, advies en begeleiding. Met aandacht en integriteit helpen we u bij het vormgeven en verzorgen van een persoonlijke uitvaart. U kunt bij ons in alle rust en warmte afscheid nemen van uw dierbare. Wij zijn er voor u. Familie Laponder en medewerkers Rouwcentrum Rouwenhorst Kiest u voor Rouwenhorst, dan heeft u de zekerheid dat u kunt rekenen op uitvaartzorg en dienstverlening van de hoogste kwaliteit.

3 Waarmee kan Rouwenhorst u helpen? Hulp en advies bij de vormgeving van de uitvaart De aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand Het overbrengen, verzorgen en het opbaren thuis, elders of in ons rouwcentrum Het verzorgen van de condoleance, de afscheidsdienst en het samenzijn na afloop Het reserveren van begraafplaats of crematorium De begeleiding van de begrafenis of crematieplechtigheid Het vormgeven, opstellen, drukken en versturen van rouwkaarten en eventueel dankbetuigingen Het opmaken en plaatsen van een eventuele advertentie in regionale of landelijke dagbladen Uitvaartkist, rouwvervoer en bloemstukken Nazorg, advies en ondersteuning Ondersteuning bij de afwikkeling van uitvaartverzekeringen Ruim 110 jaar kwaliteit De Apeldoornsche Begrafenisonderneming B. Rouwenhorst BV is in 1901 opgericht door grondlegger Frederik Rouwenhorst. In meer dan een eeuw groeide Rouwcentrum Rouwenhorst uit tot een veelzijdige uitvaartonderneming met aandacht voor stijl en persoonlijkheid. Uitvaartzorg vanuit de woonkamer Frederik Rouwenhorst begon de uitvaartonderneming vanuit zijn woning aan de Griftstraat, in het centrum van Apeldoorn. Zijn zoon Berend zette na zijn overlijden het bedrijf voort. Berend had drie dochters, van wie Frederika, getrouwd met Arend Huurneman, de zorg voor het bedrijf overnam. In die tijd werd de woonkamer verbouwd tot aula en werden er opbaarkamers gerealiseerd. Ook dochter Riet en schoonzoon Hans Laponder werkten intussen mee in het bedrijf, dat een gezonde groei kende. De locatie aan de Griftstraat werd al gauw te klein. Het werd tijd om uit te kijken naar een passende, ruime locatie. In 1984 verhuisde de onderneming naar de Christiaan Geurtsweg. De vijfde generatie In 2005 gaven Hans en Riet het roer in handen van de vijfde generatie, hun zoon Jeroen. Helaas heeft dat maar een jaar mogen duren. Jeroen overleed geheel onverwacht op 7 juli Na het overlijden van Jeroen heeft de andere zoon Maarten de dagelijkse leiding van het bedrijf overgenomen. In 2013 is onder zijn leiding het rouwcentrum uitgebreid en vernieuwd. Het huidige rouwcentrum is een sfeervol, ruim pand dat volledig naar de hedendaagse maatstaven is ingericht. BGNU; de hoogste kwaliteit Rouwcentrum Rouwenhorst is aangesloten bij de BGNU, Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen. Als lid van deze overkoepelende kwaliteitsorganisatie voldoen wij aan de hoogste eisen die door de uitvaartbranche worden gesteld. Keurmerk Uitvaartzorg In maart 2007 hebben wij, als één van de eerste bedrijven in Nederland, het keurmerk uitvaartzorg gekregen. Dit keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van dienstverlening in de branche op een hoog niveau te houden.

4 Ons rouwcentrum Ons rouwcentrum aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn ademt de intimiteit van een woonhuis, zodat u zich er veilig en thuis mag voelen. U kunt hier in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Condoleren, afscheid nemen, de dienst, het informeel samenzijn na afloop, de catering: alles kan bij ons plaatsvinden. Alleen de crematie of begrafenis zelf vindt op locatie plaats. Bij ons zijn families niet aan tijd gebonden, u mag zo lang blijven als u wilt. Warm, veelzijdig en bereikbaar Het sfeervolle rouwcentrum is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde, toegewijde uitvaartleiders. Bovendien hebben we een eigen ruime parkeergelegenheid en zijn we ook met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Gelegenheid voor plechtigheden Het rouwcentrum biedt alle gelegenheid voor uitvaartplechtigheden en afscheidsdiensten in welke vorm dan ook. We hebben de beschikking over drie moderne zalen, elk met hun eigen stijl. U kunt de complete uitvaart in alle rust en warmte bij ons houden. Elke zaal biedt veel privacy met een eigen ingang, garderobe en toilet. Haardzaal De haardzaal is een sfeervolle huiskamer met stoelen, banken en poefjes, die plaats biedt aan ongeveer 100 personen. De zaal is te gebruiken voor condoleances, koffietafels, de afscheidsdienst en de samenkomst daarna. De familie kan bij de afscheidsdienst rond de knapperende sfeerhaard zitten op comfortabele banken. Bij kleinere groepen kan de zaal worden gesplitst. Lampenzaal De lampenzaal dankt zijn naam aan de twee meegestuukte lampen in de muur. Deze zaal is multifunctioneel en biedt ruimte aan 80 personen, maar kan door de dubbele wand ook heel intiem gemaakt worden voor kleinere groepen. De dakramen zorgen voor een mooie lichtinval. De zaal heeft een eigen kitchenette van waaruit onze gastvrouwen koffie kunnen schenken of broodjes kunnen serveren. De zaal is te gebruiken voor condoleances, koffietafels, de afscheidsdienst en de samenkomst daarna. Ook kunnen er twee familiekamers van worden gemaakt met een eigen sleutel. Catering Voor of na de uitvaart verzorgen wij naar uw wens de catering. Die kan variëren van de gebruikelijke koffietafel tot hapjes en luxe buffetten. In onze cateringbrochure kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Heeft u andere wensen, dan voldoen we daar in overleg met u uiteraard graag aan. Ronde zaal De ronde zaal kenmerkt zich door zijn vorm en de staalconstructie die ervoor zorgt dat de belangstellenden vanuit alle kanten vrij zicht hebben. De ronde zaal is te gebruiken voor groepen tot 200 personen. Er staan een orgel en piano, waardoor ook kerkdiensten hier gehouden kunnen worden.

5 Direct na een sterfgeval Bij een sterfgeval waarschuwt u allereerst een arts die het overlijden formeel moet bevestigen. Daarna kunt u contact opnemen met ons, via telefoonnummer (055) Wij werken niet met een externe telefooncentrale, zodat u altijd direct één van onze medewerkers persoonlijk aan de telefoon krijgt. Een van onze uitvaartleiders maakt dan een afspraak met u om u op de plaats en het tijdstip van uw keuze te bezoeken. In alle rust U heeft bij ons vanaf het eerste bezoek een vaste uitvaartleider, die u adviseert en begeleidt bij het afscheid. Hij of zij bespreekt in alle rust een aantal zaken met u, zoals de keuze voor een begrafenis of crematie en de plaats waar de overledene wordt opgebaard. Ook kunt u uw persoonlijke wensen ten aanzien van de uitvaart bespreken. Onze uitvaartleider neemt stap voor stap de mogelijkheden met u door en kan u goed en objectief adviseren. Opbaren in het rouwcentrum of thuis Opbaren kan waar u maar wilt. Als u ervoor kiest dat thuis of op een andere locatie te doen, zorgen wij voor alle benodigdheden. Uiteraard kan opbaren ook in ons rouwcentrum. Wij hebben zes opbaarkamers. Met persoonlijke voorwerpen, foto s of andere decoraties, kunt u een eigen omgeving creëren waarin afscheid nemen een heel persoonlijk en intiem karakter krijgt. U vindt in het rouwcentrum alle faciliteiten en begeleiding waar u mogelijk behoefte aan heeft. Twee 24 uurs kamers In onze twee nieuwe 24 uurs kamers kunt u op ieder gewenst moment in alle privacy uw dierbare bezoeken. U krijgt een persoonlijke sleutel voor eigen toegang naar deze kamer. U kunt hier dag én nacht in een ruime, huiselijke omgeving bij uw dierbare zijn om in alle rust afscheid te nemen. Er is een kitchenette, zodat u zichzelf kunt voorzien van koffie, thee en fris. Regelen en begeleiden In nauw overleg met u worden de dag en het tijdstip van de uitvaart vastgelegd. We treffen de benodigde regelingen voor de eventuele afscheidsdienst in ons rouwcentrum, in de kerk of elders. Ook zal de uitvaartleider aangifte van overlijden voor u doen bij de Burgerlijke Stand. Kiest u voor opbaren in ons rouwcentrum, dan zorgen onze medewerkers er voor dat de overledene wordt overgebracht. De laatste zorg In overleg wordt thuis of in ons uitvaartcentrum de laatste verzorging gedaan. Onze medewerkers zijn gediplomeerde verzorgers en doen hun werk met de grootste zorg en aandacht. Familieleden mogen daarbij uiteraard aanwezig zijn en naar wens assisteren of de verzorging zelf uitvoeren, waarbij wij op de achtergrond aanwezig zijn voor begeleiding. Is de overledene in een verpleeghuis overleden, dan wordt deze taak meestal uitgevoerd door het verplegend personeel. Een positieve ervaring Het geven van de laatste zorg, of het helpen daarbij, is een heel persoonlijke keuze. Achteraf zijn familieleden vaak dankbaar dat ze hebben mogen meehelpen met de laatste verzorging van hun dierbare. Alleen al het kammen van het haar of het aangeven van de kleding kan veel rust en voldoening geven. Dat kan een positieve ervaring zijn die tot steun is bij het verwerken van het verlies. Rouwdrukwerk Wij kunnen de opmaak, druk en het versturen van rouwdrukwerk voor u verzorgen. We hebben een uitgebreide collectie rouwbrieven met bijpassende dankbetuigingen, bidprentjes en liturgieën. Tegenwoordig is het heel gewoon om het rouwdrukwerk met eigen tekst, tekeningen, foto s of andere afbeeldingen een persoonlijk karakter te geven. Meestal kan het drukwerk nog dezelfde dag bij de post worden bezorgd. Kiest u voor het plaatsen van een advertentie in lokale, regionale of landelijke media, dan kunnen we ook dat voor u verzorgen.

6 Ervaren nazorgmedewerkster We beseffen goed dat het verlies van een dierbare vaak grote gevolgen heeft. Om nabestaanden bij te kunnen staan in de periode na het overlijden hebben we een ervaren nazorgmedewerkster. Als u behoefte heeft aan een gesprek, troost, advies of begeleiding kunt u bij haar terecht. Ook als u gewoon even wilt praten met een onafhankelijk persoon, biedt zij een luisterend oor. Onze nazorgmedewerkster neemt enige tijd na de uitvaart contact op met de familie. Sommige nabestaanden hebben behoefte aan een gesprek, anderen niet. Dat is uiteraard heel persoonlijk. Ook als u helemaal geen behoefte heeft aan een gesprek kunt u dat gewoon aangeven. Een afspraak met onze nazorgmedewerkster is geheel vrijblijvend. Elk gesprek wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Wij beschouwen nazorg als een service en er worden geen kosten voor in rekening gebracht. Praktische zaken Hoe vervelend het ook is: veel praktische zaken moeten na afloop van de uitvaart goed worden geregeld. Bijvoorbeeld het afwikkelen van verzekeringen en de nalatenschap, het regelen van huur- en bankzaken, het doen van de belastingaangifte of het eventueel beëindigen van abonnementen en lidmaatschappen. Heeft u daarbij hulp of advies nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u adviseren en waar nodig doorverwijzen naar de juiste instanties. Alle overtuigingen én verzekeringen Ieder mens is uniek. Zowel in persoon als vanuit levensovertuiging. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om de uitvaart tot een heel persoonlijk afscheid te maken. Het is belangrijk om uw eigen uitvaart van tevoren goed geregeld te hebben. Niet alleen de invulling van het afscheid, maar ook de kosten daarvan. Om uw uitvaart financieel goed te verzorgen kunnen wij samen met u op zoek gaan naar een passende verzekering. In sommige gevallen kan het vooraf voldoen van de kosten van uw uitvaart met een storting in ons Uitvaartfonds Rouwenhorst een aantrekkelijke oplossing zijn. Ook als u al een uitvaartverzekering heeft, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij, kunt u de uitvaart laten verzorgen door Rouwcentrum Rouwenhorst. U bent niet verplicht de uitvaart te laten uitvoeren door de uitvaartondernemer die de verzekeraar aanwijst. Wilt u meer weten over de manieren waarop u verzekerd bent van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart? Vraagt u dan onze brochure over verzekeringen aan of download deze op onze website. Leg uw wensen vast Misschien wilt u uw persoonlijke wensen nu al vastleggen. U kunt gratis een codicil bij ons aanvragen of ophalen, of downloaden op onze website Daarin kunt u uw persoonlijke wensen en gegevens vastleggen. Bijvoorbeeld of u wilt worden begraven of gecremeerd, hoe u wilt dat uw uitvaart verloopt en wie de uitvaart moet verzorgen. Als u wilt kunt u het codicil bij ons in bewaring geven. Na uw overlijden kan de uitvaartleider in overleg met uw nabestaanden het codicil raadplegen. U heeft dan de zekerheid dat de uitvaart volgens uw eigen wensen wordt verzorgd. Altijd tijd voor een vrijblijvend gesprek Nadenken over de dood schuiven we het liefst zo ver mogelijk voor ons uit. Toch is het goed om er af en toe bij stil te staan, ook in de bloei van ons leven. Want wanneer een dierbare overlijdt, wilt u op dat moment geen keuzes meer hoeven maken. Dan wilt u in alle rust, op uw manier afscheid kunnen nemen, samen met familie en vrienden. Wilt u weten welke keuzes er zijn rondom een uitvaart? U bent welkom voor een persoonlijk gesprek of om het rouwcentrum te bekijken van maandag t/m vrijdag tussen en uur. Er is altijd een collega die u kan helpen om uw vragen te beantwoorden. Als u liever in de avond of in het weekend een gesprek bij u thuis wilt, dan is dat ook geen enkel probleem. Belt u ons voor het maken van een afspraak op (055)

7 Christiaan Geurtsweg 24-26, 7335 JV Apeldoorn (24 uur per dag bereikbaar)

informatie brochure lbv

informatie brochure lbv informatie brochure er voor ú we zijn we zijn er er voor ú Onze Uitvaartleiders Bij een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Wij kunnen voor u veel praktische regelwerk rond de uitvaart uit handen

Nadere informatie

Uitvaartverzorging H. Jobse Zorg voor elkaar

Uitvaartverzorging H. Jobse Zorg voor elkaar Zorg voor elkaar Omdat ieder mens een eigen verhaal heeft. Omdat ieder mens uniek is. Omdat ieder mens, onze zorg verdient. Uitvaartverzorging H. Jobse is al ruim 25 jaar een begrip op Walcheren als het

Nadere informatie

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen [mooi] afscheid voor een mooi en persoonlijk afscheid... zoals de dag uit de nacht treedt treedt het leven uit de dood er is liefde die niet sterft Toon Hermans mijn uitvaart In mijn uitvaart heb ik aangegeven

Nadere informatie

Document waarin de uitvaartwensen worden beschreven van...

Document waarin de uitvaartwensen worden beschreven van... Document waarin de uitvaartwensen worden beschreven van... Mocht u tijdens het invullen van uw uitvaartwensen vragen hebben, kunt u ons altijd bellen via 0599-61 11 45 Ook wanneer u wilt weten wat de kosten

Nadere informatie

Wensenformulier voor mijn uitvaart

Wensenformulier voor mijn uitvaart Wensenformulier voor mijn uitvaart Naam:... Achternaam:... Geboortedatum:... Contactpersoon familie:... Telefoonnummer contactpersoon:... Handtekening Plaats Datum......... 1 Begraven of cremeren Ik wens

Nadere informatie

Mijn afscheid geregeld

Mijn afscheid geregeld Mijn afscheid geregeld Geeft uw wensen rondom uw afscheid weer. Het biedt ondersteuning voor uw nabestaanden en kan hun de nodige verlichting bieden bij het regelen van uw afscheid. woord vooraf 1 Woord

Nadere informatie

Mijn wilsbeschikking. Arno de Winter. Rouwcentrum Maassluis telefoon LE Maassluis

Mijn wilsbeschikking. Arno de Winter. Rouwcentrum Maassluis telefoon LE Maassluis Wilsbeschikking Mijn wilsbeschikking In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen en voorkeuren ten aanzien van uw eigen uitvaart vastleggen. Daarmee is het een persoonlijk document met belangrijke

Nadere informatie

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502 T. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking 045-563 9502 www.begrafenisvereniging.nl/abcsamenwerking Woord vooraf Waarom u dit boekje wordt aangeboden.

Nadere informatie

Zo wil ik het... Uitvaartzorg Bollenstreek Oranjelaan KH Lisse. Dave van der Lans Marjan Balkenende-Goudkade Désirée Niesen Carlo van der Lans

Zo wil ik het... Uitvaartzorg Bollenstreek Oranjelaan KH Lisse. Dave van der Lans Marjan Balkenende-Goudkade Désirée Niesen Carlo van der Lans Mijn uitvaartwensen Zo wil ik het... Veel mensen willen of kunnen niet over hun eigen uitvaart nadenken. Het is ook best een moeilijk iets om bij stil te staan. Toch is het verstandig om dit wel eens

Nadere informatie

ANTONIUS IN BEWEGING

ANTONIUS IN BEWEGING ANTONIUS IN BEWEGING Laatste wensenlijst Praten over de eigen dood is voor veel mensen niet gemakkelijk. Maar als een naaste overlijdt en je moet de uitvaart regelen, dan kan het troostend zijn als je

Nadere informatie

Wensenformulier. Waar zijn de bescheiden te vinden? Marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl // Kerkweg 235 2985AS Ridderkerk. Persoonlijke gegevens.

Wensenformulier. Waar zijn de bescheiden te vinden? Marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl // Kerkweg 235 2985AS Ridderkerk. Persoonlijke gegevens. Wensenformulier Persoonlijke gegevens Postcode/woonplaats Geboortedatum Ο gehuwd met: Ο ongehuwd Ο geregistreerd partner van: Waar zijn de bescheiden te vinden? Codicil Sleutels bankkluis Filiaal bank

Nadere informatie

Persoonlijk wensenboekje

Persoonlijk wensenboekje ALTEVEER KERKENVELD Persoonlijk wensenboekje Uitvaartverzorging Grafkistenfabriek Nieuw-Amsterdam UITVAARTZORG K ER M STICHTING KEUR U heeft een goede levens verzekering, maar wie verzorgt uw uitvaart...?

Nadere informatie

Wensen ten aanzien van mijn uitvaart

Wensen ten aanzien van mijn uitvaart Wensen ten aanzien van mijn uitvaart uw laatste wens met zorg geregeld Geachte heer/mevrouw, Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun laatste afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven.

Nadere informatie

Zo wil ik afscheid nemen

Zo wil ik afscheid nemen Zo wil ik afscheid nemen Voorwoord Een overlijden komt vaak onverwacht en met veel vragen en emoties. Door vooraf na te denken over een aantal aspecten, kunt u zich een beeld vormen over hoe u uw uitvaart,

Nadere informatie

U staat er niet alleen voor

U staat er niet alleen voor Mijn Uitvaartwensen U staat er niet alleen voor Uitvaartzorg Memoria Jolanda Dam & Sandra Antonides 2 U staat er niet alleen voor Met respect voor uw wensen Wat zijn uw uitvaartwensen? We staan er liever

Nadere informatie

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden U denkt er misschien liever niet aan. Toch is het goed om stil te staan bij uw uitvaart en de kosten die daarbij komen kijken. Want wist u dat

Nadere informatie

Karel Pul Begrafenisverzorging

Karel Pul Begrafenisverzorging Karel Pul Begrafenisverzorging ~Rustplaats Weydehof~ Informatieboekje - Wilsbeschikking Voor een stijlvolle begrafenis met persoonlijke zorg en toewijding in een periode van verdriet en afscheid nemen.

Nadere informatie

Inhoud. Persoonlijke gegevens 2. Direct te informeren personen 5. Algemene wensen betreffende het afscheid 6. Specifieke wensen begrafenis 9

Inhoud. Persoonlijke gegevens 2. Direct te informeren personen 5. Algemene wensen betreffende het afscheid 6. Specifieke wensen begrafenis 9 Inhoud Persoonlijke gegevens 2 Direct te informeren personen 5 Algemene wensen betreffende het afscheid 6 Specifieke wensen begrafenis 9 Specifieke wensen crematie 10 Overige benodigde gegevens 11 Namen

Nadere informatie

Scenarium. http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl. Achternaam. Voornamen Geboortedatum Telefoon. Straat. Huisnr. Postcode Plaats.

Scenarium. http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl. Achternaam. Voornamen Geboortedatum Telefoon. Straat. Huisnr. Postcode Plaats. Scenarium van: Scenarium http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl Achternaam Voornamen Geboortedatum Telefoon Straat Postcode Plaats Huisnr. Vrouw Man Datum Plaats 1 Na mijn overlijden wil ik worden begraven

Nadere informatie

Persoonlijke Wilsbeschikking

Persoonlijke Wilsbeschikking Persoonlijke Wilsbeschikking Uitvaartvereniging Wijhe Eert Uw Doden Ondergetekende, familienaam voornamen ongehuwd gehuwd met partner van weduwe/weduwnaar van gescheiden van postcode en woonplaats adres

Nadere informatie

Mijn wensen voor later

Mijn wensen voor later Mijn wensen voor later Van. Pagina 2 Inleiding Dit wensenformulier is bedoeld om uw eigen wensen rondom uw overlijden in kaart te brengen. Hiermee helpt u uw nabestaanden met het maken van verschillende

Nadere informatie

De ervaring leert dat het voor nabestaanden belangrijk is om actief betrokken te zijn bij een afscheid en dat zij dit vaak als positief ervaren.

De ervaring leert dat het voor nabestaanden belangrijk is om actief betrokken te zijn bij een afscheid en dat zij dit vaak als positief ervaren. Geachte lezer, Voor u ligt het wensenboekje van Cloosterman Uitvaartzorg. Waarom dit wensenboekje? Ik wil met dit boekje bereiken dat u nadenkt over uw afscheid. Dat u probeert om aan te geven welke vorm

Nadere informatie

Ter inleiding. Persoonlijke wensen

Ter inleiding. Persoonlijke wensen 06-534 321 44 Ter inleiding Wanneer er een familielid overlijdt, wordt u met diep verdriet geconfronteerd en moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Wij willen u bij deze wilsbeschikking informatie

Nadere informatie

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum Mijn Uitvaartwensen Postbus 2005, 6020 AA Budel Tel: 0495-493232 In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen en voorkeuren ten aanzien van uw eigen uitvaart vastleggen. Daarmee is het een

Nadere informatie

MIJN UITVAARTWENSEN WILSVERKLARING MIJN UITVAART WIL IK LATEN VERZORGEN DOOR. uitvaartverzorger telefoon.

MIJN UITVAARTWENSEN WILSVERKLARING MIJN UITVAART WIL IK LATEN VERZORGEN DOOR. uitvaartverzorger telefoon. MIJN UITVAARTWENSEN MIJN UITVAART WIL IK LATEN VERZORGEN DOOR uitvaartverzorger telefoon. WILSVERKLARING PERSOONLIJKE GEGEVENS naam voornamen adres postcode woonplaats geboortedatum geboorteplaats BSN

Nadere informatie

Registratieformulier. Handtekening

Registratieformulier. Handtekening Registratieformulier Familienaam Voornamen Straat en huis nr. Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum en plaats Echtgenoot/wed./partner Contactpersoon familie Telefoonnr. contactpersoon Plaats

Nadere informatie

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid Wensenformulier In het wensenformulier heb ik aangegeven hoe mijn uitvaart moet worden uitgevoerd. Ik vraag mijn nabestaanden om mijn wensen te respecteren en deze zo goed mogelijk uit te voeren. Opdrachtgever

Nadere informatie

Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden.

Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden. Uitvaartzorg de Vlieger Wilgenstraat 12 4307 DA Oosterland T. 0111 402000 F. 0111 401552 E. info@uitvaartdevlieger.nl W. www.uitvaartdevlieger.nl Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden. Geachte

Nadere informatie

Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde

Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde -2- Wensen bij overlijden en uitvaart Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde Waarom dit boekje Nabestaanden weten soms niet wat de wensen van de overledene

Nadere informatie

Omdat ieder mens uniek is!

Omdat ieder mens uniek is! Omdat ieder mens uniek is! uitvaartwensen www.noachuitvaartzorg.nl Mijn persoonlijke uitvaartwensen In deze uitvaartregistratie staan mijn persoonlijke wensen betreffende mijn uitvaart. Ik vraag mijn nabestaanden

Nadere informatie

Wilsbeschikking Uitvaartverzorging Leusden-Valleilaan

Wilsbeschikking Uitvaartverzorging Leusden-Valleilaan WILSBESCHIKKING Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaande is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene bij leven kenbaar heeft gemaakt.

Nadere informatie

U bewaart deze bij uw belangrijke papieren of u geeft deze af aan degene die de uitvaart te zijner tijd met ons bespreekt. Geboortedatum: te: BSN:

U bewaart deze bij uw belangrijke papieren of u geeft deze af aan degene die de uitvaart te zijner tijd met ons bespreekt. Geboortedatum: te: BSN: 1 Wilsbeschikking Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten

Nadere informatie

Uitvaartcodicil. Bel bij een overlijden met 0521-513660. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Uitvaartcodicil. Bel bij een overlijden met 0521-513660. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met 0521-513660 Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Bewaar dit codicil op een plek waar uw nabestaanden hem makkelijk vinden, laat uw nabestaanden ook weten dat u een

Nadere informatie

Nu voor later. Wilsbeschikking. Vredehof. In dienst van het leven.

Nu voor later. Wilsbeschikking. Vredehof. In dienst van het leven. Nu voor later Wilsbeschikking Vredehof. In dienst van het leven. Deze wilsbeschikking bewaren bij uw persoonlijke gegevens of bij uw uitvaartpolis. Wilsbeschikking Naam: Voornamen: m/v Adres: Huisnr: Postcode:

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen 1

Mijn uitvaartwensen 1 Mijn uitvaartwensen 1 WOORD VOORAF: In dit boekje kunt u uw uitvaartwensen op een eenvoudige en duidelijke manier vast leggen. Hiermee maakt u uw persoonlijke wensen en gedachten kenbaar aan uw nabestaanden.

Nadere informatie

Bij melding van overlijden 24 uur bereikbaar. persoonlijke uitvaartverzorging en grafonderhoud Tel

Bij melding van overlijden 24 uur bereikbaar. persoonlijke uitvaartverzorging en grafonderhoud Tel Bij melding van overlijden 24 uur bereikbaar. persoonlijke uitvaartverzorging en grafonderhoud Tel. 06 5478 3435 Met welke kosten moet u rekening houden bij een uitvaart. We krijgen regelmatig de vraag

Nadere informatie

Wilsbeschikking voor mijn uitvaart

Wilsbeschikking voor mijn uitvaart Wilsbeschikking voor mijn uitvaart 078budgetuitvaart.nl Dag en nacht persoonlijk bereikbaar 078-850 1558 078-850 1558 info@078budgetuitvaart.nl www.078budgetuitvaart.nl 2 Inleiding Wij adviseren u dit

Nadere informatie

Uw persoonlijk invulboekje

Uw persoonlijk invulboekje Uw persoonlijk invulboekje Tijdens een uitvaart komen uw nabestaanden voor veel vragen te staan, vragen waar ze nog nooit over hebben nagedacht. Hierbij komen ze voor keuzes te staan die misschien niet

Nadere informatie

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding WENSENFORMULIER Het wensenformulier heeft verschillende functies. Voor uzelf en voor uw naasten. Het geeft een overzicht van keuzemogelijkheden. Daarmee biedt het formulier een leidraad voor het vormgeven

Nadere informatie

Wensen betreffende mijn uitvaart. Het nu volgende document bevat naast mijn laatste wensen ook gegevens die van belang kunnen zijn voor de uitvaart.

Wensen betreffende mijn uitvaart. Het nu volgende document bevat naast mijn laatste wensen ook gegevens die van belang kunnen zijn voor de uitvaart. Wensen betreffende mijn uitvaart Het nu volgende document bevat naast mijn laatste wensen ook gegevens die van belang kunnen zijn voor de uitvaart. Familienaam Voornamen (voluit) :. Geboortedatum Huidig

Nadere informatie

Nu voor later Wilsbeschikking

Nu voor later Wilsbeschikking Nu voor later Wilsbeschikking Deze wilsbeschikking bewaren bij uw persoonlijke gegevens of bij uw uitvaartpolis. Wilsbeschikking Naam: Voornamen: m/v Adres: Huisnr: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

Codicil. (Wensenformulier)

Codicil. (Wensenformulier) Codicil. (Wensenformulier) Geachte heer, mevrouw, Met de grootst mogelijke zorg hebben wij voor u een Codicil (wensenformulier) samengesteld voor uitvaartwensen. Een praktisch hulpmiddel voor wanneer u

Nadere informatie

persoonlijke uitvaartwensen

persoonlijke uitvaartwensen persoonlijke uitvaartwensen Geachte heer, mevrouw, Met de grootst mogelijke zorg hebben wij voor u een Codicil (wensenformulier) samengesteld voor uitvaartwensen. Een praktisch hulpmiddel voor wanneer

Nadere informatie

Wilsbeschikking Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum

Wilsbeschikking Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum Wilsbeschikking Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum Persoonsgegevens Achternaam: Voorna(a)m(en): Geboorteplaats- en datum: Woonadres: Postcode en woonplaats: Nationaliteit: Kinderen: Kerkgenootschap:

Nadere informatie

Zorg rondom overlijden

Zorg rondom overlijden Zorg rondom overlijden Coppens Uitvaartzorg is een echt familiebedrijf en is sinds jaren een vertrouwde naam in de uitvaartzorg in de regio. Er moet na een overlijden in een korte tijd veel geregeld worden,

Nadere informatie

ABOVO Uitvaartverzorging. John den Breejen

ABOVO Uitvaartverzorging. John den Breejen ABOVO Uitvaartverzorging John den Breejen Mag ik mij even voorstellen... Mijn naam is John den Breejen, ik ben de eigenaar van Abovo uitvaartverzorging te Spijkenisse Een stukje geschiedenis In 1991 kwam

Nadere informatie

Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met uw uitvaartondernemer.

Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met uw uitvaartondernemer. Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met uw uitvaartondernemer. Bewaar dit codicil op een plek waar uw nabestaanden hem makkelijk vinden, laat uw nabestaanden ook weten dat u een codicil heeft en waar

Nadere informatie

Uitvaartcodicil. Bel bij een overlijden met Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Uitvaartcodicil. Bel bij een overlijden met Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met 0521-513 660 Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Bewaar dit codicil op een plek waar uw nabestaanden het makkelijk vinden, laat uw nabestaanden ook weten dat u

Nadere informatie

Uitvaartwensen formulier (Scenarium of codicil)

Uitvaartwensen formulier (Scenarium of codicil) Uitvaartwensen formulier (Scenarium of codicil) Email: Website: info@uitvaartjoure.nl www.uitvaartjoure.nl Waarom een Scenarium of codicil? Terecht wensen onze leden meer invloed uit te oefenen op hun

Nadere informatie

Registratieformulier overlijden

Registratieformulier overlijden Registratieformulier overlijden Wij willen graag weten wat u belangrijk vindt, als het gaat om uw afscheid bij overlijden. Daarom hebben wij enkele vragen en aandachtspunten opgesteld. We willen u vragen

Nadere informatie

WILSBESCHIKKING. (document laatste wensen) Ten name van:..

WILSBESCHIKKING. (document laatste wensen) Ten name van:.. WILSBESCHIKKING (document laatste wensen) Ten name van:.. Deze wilsbeschikking bevat de persoonlijke gegevens van: (Indien gehuwd ook uw geboortenaam invullen). De heer/mevrouw Geboortedatum Bij mijn overlijden

Nadere informatie

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Uitvaarten en rouwbezoek Algemene informatie Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis In Maassluis zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen waarvan één met crematorium. Bij een overlijden heeft u de keuze

Nadere informatie

Cremeren in Rotterdam

Cremeren in Rotterdam Cremeren in Rotterdam Cremeren in Rotterdam - 1 2 - Cremeren in Rotterdam Het overlijden van een dierbare is helaas iets waar wij allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen. Verdriet overheerst op zo

Nadere informatie

Uitvaartcodicil. Meer informatie. De laatste zorg in goede handen. De laatste zorg in goede handen.

Uitvaartcodicil. Meer informatie. De laatste zorg in goede handen. De laatste zorg in goede handen. Als familiebedrijf, waarin de 8ste generatie al werkzaam is, hebben wij de beleving rondom een uitvaart sterk zien veranderen. Vroeger was er al snel sprake van een standaard begrafenis met weinig persoonlijke

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161

Wilsbeschikking. Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161 Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161 De verzorgt en begeleidt uitvaarten, ongeacht uw overtuiging, met respect en zoveel mogelijk ingaand op uw specifieke wensen. Het invullen van deze wilsbeschikking

Nadere informatie

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:..

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. Ine Kooi Uitvaartzorg, J. Wiersumstraat 26, 9981 JJ Uithuizen 0595-432277 / 06-21981877 info@inekooiuitvaartzorg.nl Waarom een wensenlijst? Bij leven en welzijn staan we niet

Nadere informatie

ALLES GOED GEREGELD WENSEN VOOR LATER

ALLES GOED GEREGELD WENSEN VOOR LATER ALLES GOED GEREGELD WENSEN VOOR LATER WWW.DLE-DRACHTEN.NL 1 INHOUD MIJN GEGEVENS 4 ALGEMENE WENSEN UITVAART 6 WENSEN CREMATIE 8 WENSEN BEGRAFENIS 8 NA DE UITVAART 9 NOTITIES 2 10 INLEIDING Uitvaartorganisatie

Nadere informatie

Registratieformulier overlijden gementoreerde

Registratieformulier overlijden gementoreerde Registratieformulier overlijden gementoreerde Wij willen graag weten wat u belangrijk vindt, als het gaat om uw afscheid bij overlijden. Daarom hebben wij enkele vragen en aandachtspunten opgesteld. We

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Miltenburg Uitvaartverzorging

Met vriendelijke groet, Miltenburg Uitvaartverzorging Vrijwel alles in dit leven is onzeker, slechts één ding staat vast: voor iedereen komt een moment waarop aan dit leven een einde komt. Of de dood nu plotseling komt of niet- u kunt er voor zorgen dat uw

Nadere informatie

Laatste wensenformulier

Laatste wensenformulier Laatste wensenformulier Persoonsgegevens: Ondergetekende: Naam: Voornamen: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: BSN-nummer: Gehuwd met / partner van: Weduwe

Nadere informatie

Uitgave van de Baptisten Gemeente Pernis. Mijn uitvaartwensen. Naam:.

Uitgave van de Baptisten Gemeente Pernis. Mijn uitvaartwensen. Naam:. Uitgave van de Baptisten Gemeente Pernis Mijn uitvaartwensen Naam:. Mijn uitvaartwensen 1. Persoonsgegevens. Deze wilsbeschikking met beschrijving van persoonlijke wensen voor de uitvaart is bestemd voor

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen. Niemand van ons leeft voor zichzelf alleen, Niemand van ons sterft voor zichzelf alleen.

Mijn uitvaartwensen. Niemand van ons leeft voor zichzelf alleen, Niemand van ons sterft voor zichzelf alleen. Niemand van ons leeft voor zichzelf alleen, Niemand van ons sterft voor zichzelf alleen. Diakonos Uitvaartverzorging Jan van Zutphenweg 4, 3958 GE Amerongen Prinsesselaan 38, 3905GL Veenendaal Rom. 14:

Nadere informatie

KollaardUITVAARTZORG

KollaardUITVAARTZORG KollaardUITVAARTZORG samen zorgen voor een passend afscheid ll Mijn wensen ten aanzien van mijn uitvaart Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt dit praktische document met alle voorkomende vragen mbt uw eigen

Nadere informatie

Mijn uitvaart. Ondergetekende, De heer / mevrouw

Mijn uitvaart. Ondergetekende, De heer / mevrouw Mijn uitvaart Mijn uitvaart In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen In dit document geeft u nu alvast het antwoord op een aantal Ondergetekende, en voorkeuren ten aanzien van uw eigen

Nadere informatie

Wensenformulier. voor het afscheid en de uitvaart van: uw uitvaart in vertrouwde handen. www.delu.nl. Naam:

Wensenformulier. voor het afscheid en de uitvaart van: uw uitvaart in vertrouwde handen. www.delu.nl. Naam: Wensenformulier voor het afscheid en de uitvaart van: Naam: 1 Dit wensenformulier is met zorg samengesteld en geeft u de mogelijkheid de meest voorkomende wensen rond uw afscheid en uw uitvaart vast te

Nadere informatie

Duidelijkheid brengt rust

Duidelijkheid brengt rust Duidelijkheid brengt rust Onze doelstelling als uitvaartonderneming is samen met de nabestaanden een mooi en waardig afscheid te realiseren voor hun dierbare. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening

Nadere informatie

Persoonlijke uitvaartwensen. Zuidema s Begrafenis Onderneming. van...

Persoonlijke uitvaartwensen. Zuidema s Begrafenis Onderneming. van... Persoonlijke uitvaartwensen Zuidema s Begrafenis Onderneming van...... Persoonlijke wensen bij uw uitvaart Hieronder kunt u uw uitvaartwensen kenbaar maken. Deze vertrouwelijke gegevens moet u zelf dateren

Nadere informatie

Laatste wensenformulier

Laatste wensenformulier Laatste wensenformulier Met dit formulier legt u eenvoudig uw uitvaartwensen vast. Sociale Uitvaartzorg Nederland kan u ondersteunen bij het invullen van dit formulier, maar ook als het om de uitvoer van

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITVAARTWENSEN VAN: Voor het melden van een sterfgeval belt u: Lijffijt Uitvaartverzorging

PERSOONLIJKE UITVAARTWENSEN VAN: Voor het melden van een sterfgeval belt u: Lijffijt Uitvaartverzorging . PERSOONLIJKE UITVAARTWENSEN VAN:.. Voor het melden van een sterfgeval belt u: Lijffijt Uitvaartverzorging 06-37 681 681 Vanuit het buitenland belt u: + 31 (6) 37 681 681 Dag en nacht bereikbaar ook in

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Persoonlijke gegevens Familienaam : Voornamen (voluit) : Geboortedatum : Geboorteplaats : Burgerlijke staat : Samenwonend met : Gehuwd met : Eerder gehuwd met : Weduwe/weduwnaar van : Gescheiden van :

Nadere informatie

Wilsbeschikking. * W ensen rondom mijn B egrafenis *

Wilsbeschikking. * W ensen rondom mijn B egrafenis * Wilsbeschikking * W ensen rondom mijn B egrafenis * Begrafenisverzorging Roubos Reigersberg 15 4363 BN Aagtekerke 0118 582298 (dag en nacht bereikbaar) info@begrafenisverzorgingroubos.nl www.begrafenisverzorgingroubos.nl

Nadere informatie

Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt.

Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt. Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt. Wij adviseren u dit boekje met potlood in te vullen, zodat

Nadere informatie

Codicil Mijn laatste wens

Codicil Mijn laatste wens Adiós con Amor Uitvaart organisatie & begeleiding Jet van der Heijden NIE ES X6207607E www.adiosconamor.com 03730 Jávea (Alicante) Tel.(+34) 661100390 info@adiosconamor.com Codicil Mijn laatste wens Steeds

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Begrafenis en Crematie Onderneming Van Vuure

Met vriendelijke groet, Begrafenis en Crematie Onderneming Van Vuure Vrijwel alles in dit leven is onzeker, slechts één ding staat vast: voor iedereen komt een moment waarop aan dit leven een einde komt. Of de dood nu plotseling komt of niet- u kunt er voor zorgen dat uw

Nadere informatie

Antoine Uitvaartzorg

Antoine Uitvaartzorg Dit wensenformulier wordt u aangeboden door Antoine Uitvaartzorg Betrokken bij uw uitvaart Uitvaart wensenformulier Wilt u uw wensen liever persoonlijk doorspreken dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak

Nadere informatie

De enige zekerheid in ons leven is ons sterven. Met dit formulier kun je jouw persoonlijke wensen vastleggen.

De enige zekerheid in ons leven is ons sterven. Met dit formulier kun je jouw persoonlijke wensen vastleggen. Pagina1 De enige zekerheid in ons leven is ons sterven. Met dit formulier kun je jouw persoonlijke wensen vastleggen. Deze wensenlijst is gemaakt voor iedereen die iets wil vastleggen voor zijn/haar uitvaart.

Nadere informatie

Dit formulier printen, invullen en opsturen naar:

Dit formulier printen, invullen en opsturen naar: Dit formulier printen, invullen en opsturen naar: Geuns Uitvaartbegeleiding Antwoordnummer 1053 6000 VB WEERT (postzegel is niet nodig) U krijgt dan uw laatste wensen duidelijk uitgewerkt op papier thuisgestuurd.

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte lezer,

Voorwoord. Geachte lezer, Voorwoord Geachte lezer, Dit wilsbeschikkingsboekje wordt u aangeboden door begrafenisverzorging Roubos. Het is belangrijk om uw persoonlijke wensen rondom uw begrafenis kenbaar te maken in dit wilsbeschikkingsboekje.

Nadere informatie

Stichting. Wilsbeschikking. Vertrouwelijke

Stichting. Wilsbeschikking. Vertrouwelijke Stichting Nationaal Cultureel Uitvaartzorg 06 37362817 www.ncuzorg.nl KvK : 60804726 IBAN: NL76RABO 0184 1025 53 Wilsbeschikking Vertrouwelijke Gegevens voor mijn nabestaanden U kunt dit formulier het

Nadere informatie

Nu voor later Codicil

Nu voor later Codicil Nu voor later Wilsbeschikking Een wilsbeschikking is een document met door u vastgelegde wensen, om als uitgangspunt te dienen bij het regelen en het uitvoeren van uw uitvaart. Het heeft niet dezelfde

Nadere informatie

Uitvaartverzorging Moree biedt u deze brochure aan waarin u tot in detail kunt aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot uw uitvaart.

Uitvaartverzorging Moree biedt u deze brochure aan waarin u tot in detail kunt aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot uw uitvaart. Voorwoord Geachte heer/mevrouw, Uitvaartverzorging Moree biedt u deze brochure aan waarin u tot in detail kunt aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot uw uitvaart. Door middel van deze brochure

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Beschrijving van de wensen na mijn overlijden. UW LAATSTE ZORG IN GOEDE HANDEN

Wilsbeschikking. Beschrijving van de wensen na mijn overlijden. UW LAATSTE ZORG IN GOEDE HANDEN Wilsbeschikking Beschrijving van de wensen na mijn overlijden. UW LAATSTE ZRG IN GEDE HANDEN Mijn laatste wensen. In deze wilsbeschikking kunt u uw laatste wensen ten aanzien van uw uitvaart vastleggen.

Nadere informatie

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden U denkt er misschien liever niet aan. Toch is het goed om stil te staan bij uw uitvaart en de kosten die daarbij komen kijken. Want wist u dat

Nadere informatie

Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van:

Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Telefoonnummer: Postcode en woonplaats: Emailadres: Geboortedatum/ -plaats: Gehuwd/samenwonend met: Geloofsovertuiging:

Nadere informatie

Wilsbeschikking (document laatste wensen) Ten name van:

Wilsbeschikking (document laatste wensen) Ten name van: Wilsbeschikking (document laatste wensen) Ten name van: "Op een dag zullen we elkaar weer ontmoeten. Tot die tijd zal ik je liefdevol in mijn hart meedragen." Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw

Nadere informatie

Wensen voor mijn uitvaart

Wensen voor mijn uitvaart Wensen voor mijn uitvaart In dit document leg ik mijn wensen ten aanzien van mijn uitvaart vast. Ik vraag mijn nabestaanden om rekening te houden met onderstaande wensen na mijn overlijden. www.de-essentie.nu

Nadere informatie

= Wilsbeschikking = voor de persoonlijke wensen van mijn Islamitische uitvaart

= Wilsbeschikking = voor de persoonlijke wensen van mijn Islamitische uitvaart = Wilsbeschikking = voor de persoonlijke wensen van mijn Islamitische uitvaart Deze wensen en aanwijzingen zijn door mij vastgesteld om als leidraad te dienen bij de regeling en uitvoering van mijn Islamitische

Nadere informatie

Inventarisatieformulier intermediair

Inventarisatieformulier intermediair Een helder verhaal over uitvaartverzekeringen Inventarisatieformulier intermediair Tussenpersoon: Persoonlijke gegevens verzekeringnemer Achternaam: Voorletters: Burgerservicenummer: Geslacht: M V Kinderen:

Nadere informatie

Valance Vos Vos Uitvaart

Valance Vos Vos Uitvaart Wensen Boekje Sterven is na onze geboorte de belangrijkste gebeurtenis in ons leven. Of de dood nu plotseling komt of niet, u kunt er voor zorgen dat uw nabestaanden niet naast hun verdriet ook nog de

Nadere informatie

Mijn uitvaart... laatste wensenformulier. Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden

Mijn uitvaart... laatste wensenformulier. Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden Mijn uitvaart... laatste wensenformulier Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden HILHORST uitvaartverzorging biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel,

Nadere informatie

Uitvaartzorg Arthur Nijsten

Uitvaartzorg Arthur Nijsten Uitvaartzorg Arthur Nijsten Voornamen: Adres: Woonplaats: Geboortedatum: De hierna volgende wensen en aanwijzingen zijn door mij vastgesteld om als handleiding te dienen bij het regelen van mijn uitvaart.

Nadere informatie

Nu voor later. Wilsbeschikking. Vredehof. In dienst van het leven.

Nu voor later. Wilsbeschikking. Vredehof. In dienst van het leven. Nu voor later Wilsbeschikking Vredehof. In dienst van het leven. Deze wilsbeschikking bewaren bij uw persoonlijke gegevens of bij uw uitvaartpolis. Wilsbeschikking Naam: Voornamen: m/v Adres: Huisnr: Postcode:

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen, zo wil ik het graag! Telefoon 056/42.30.28-24/24, 7/7

Mijn uitvaartwensen, zo wil ik het graag! Telefoon 056/42.30.28-24/24, 7/7 Mijn uitvaartwensen, zo wil ik het graag! Telefoon 056/42.30.28-24/24, 7/7 Mijn uitvaartwensen, zo wil IK het graag! Meer en meer mensen nemen hun voorzorgen om hun uitvaart op voorhand vast te leggen.

Nadere informatie

Laatste wensen formulier

Laatste wensen formulier Laatste wensen formulier Inleiding 2 Persoonsgegevens 3 Opbaring 4 Begraven 5 Crematie 6 Plechtigheid 7 Kerkelijke plechtigheid 8 Rouwbrieven 9 Overige wensen 10 Erik Jansen, Ab Jonker Onderlinge Begrafenisvereniging

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen. Geachte mevrouw/mijnheer,

Mijn uitvaartwensen. Geachte mevrouw/mijnheer, Mijn uitvaartwensen Geachte mevrouw/mijnheer, Voor u ligt het document Wilsbeschikking. Een praktisch hulpmiddel om op uw eigen manier, wanneer u daar aan toe bent, uw persoonlijke uitvaartwensen vast

Nadere informatie

MIJN LAATSTE WIL... de drechtstreek HANDREIKING VOOR HET REGELEN VAN MIJN UITVAART. uitvaartonderneming DRECHTSTREEK.

MIJN LAATSTE WIL... de drechtstreek HANDREIKING VOOR HET REGELEN VAN MIJN UITVAART. uitvaartonderneming DRECHTSTREEK. MIJN LAATSTE WIL... de drechtstreek uitvaartonderneming HANDREIKING VOOR HET REGELEN VAN MIJN UITVAART 0184-412 418 DRECHTSTREEK.NL Inleiding Wij adviseren u dit boekje een plekje te geven waar anderen

Nadere informatie

P u u r e n P e r s o o n l i j k

P u u r e n P e r s o o n l i j k P u u r e n P e r s o o n l i j k Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Telefoonnummer: Postcode en woonplaats: Emailadres: Geboortedatum/ -plaats:

Nadere informatie

Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Naam:... Adres:... Postcode en woonplaats:...

Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Naam:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Mijn Uitvaartwensen pagina 2 van 10. Persoonlijke wensen U staat er niet iedere dag bij stil, maar u heeft vast wel eens nagedacht over hoe uw eigen uitvaart eruit zou moeten komen te zien. Het bespreken

Nadere informatie

Nu voor later. Wilsbeschikking. Vredehof. In dienst van het leven.

Nu voor later. Wilsbeschikking. Vredehof. In dienst van het leven. Nu voor later Wilsbeschikking Vredehof. In dienst van het leven. Wilsbeschikking Naam: Voornamen: m/v Adres: Huisnr: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum: Geboorteplaats: Geboorteland: Deze wilsbeschikking

Nadere informatie

Naam:...M/V.. Adres:. Postcode:..Plaats.. Telefoon privé:..zakelijk:... Geboortedatum:.. Geboorteplaats:... Partner van:...

Naam:...M/V.. Adres:. Postcode:..Plaats.. Telefoon privé:..zakelijk:... Geboortedatum:.. Geboorteplaats:... Partner van:... De laatste wensen Uitvaartvereniging De Laatste Eer Sexbierum-Pieterbierum Deze wensenlijst is gemaakt voor iedereen die iets wil vastleggen voor zijn/haar uitvaart. Daarmee praktische informatie achterlatend

Nadere informatie