Game On. Een online authoringstool voor mini-learning games. Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Game On. Een online authoringstool voor mini-learning games. Handleiding"

Transcriptie

1 Game On. Een online authoringstool voor mini-learning games. Handleiding Dit is een stap-voor-stap handleiding voor instructeurs die een mini-learning game willen aanmaken. De handleiding is helder opgebouwd aan de hand van duidelijke screenshots en eenvoudige instructies tonen we de mogelijkheden van de online authoringstool. In het eerste hoofdstuk geven we een korte uitleg over de structuur van de online authoringstool. In het tweede hoofdstuk bespreken we de mogelijkheden voor de instructeur, waarbij we effectief twee mini-games aanmaken. In het derde hoofdstuk bekijken we de mogelijkheden voor de cursist. In het vierde hoofdstuk geven we een aantal inhoudelijke en didactische tips. Veel succes, het Game-on team.

2 Hoofdstuk 1. De structuur van de authoringstool. De authoringstool is een online website ( De instructeur kan een mini-learning game aanmaken en de cursist kan het spelen. Hoe gaat dit in zijn werk? 1) De instructeur registreert zich op de website. 2) De instructeur kiest welk soort mini-learning game hij wenst aan te maken. 3) De instructeur geeft zijn vragen en antwoorden op. 4) Het soort game en de vragen worden automatisch verstuurd naar de back-end, en de mini-learning games worden automatisch aangemaakt. 5) De cursist registreert zich op de website. 6) De cursist speelt het mini-learning game. 7) De cursist en de instructeur zien de resultaten van de cursist.

3 Hoofdstuk 2. De instructeur Registratie als instructeur. 1) Ga online naar: 2) Klik op de knop registreer als instructeur linksonder. 3) Vul de gevraagde gegevens in. Familienaam, Voornaam, Login, Wachtwoord, , Bevestiging . Let op! De login mag geen spaties of speciale tekens bevatten. Klik op de knop registreer Tip: Noteer je Login en Wachtwoord, die heb je later nodig om in te loggen.

4 4) Je bent nu automatisch ingelogd als instructeur Je ziet je login en je id nummer steeds in de titelbalk Je hebt als instructeur drie mogelijke acties: 1) maak een mini-game 2) beheer een mini-game 3) account We bespreken de mogelijke acties één voor één. 5) In de rubriek maak mini-game kan je momenteel kiezen tussen twee games. 1) Het daar komt-ie game. (een whack-a-mole game) 2) Het daar gaat-ie game. (een endless running game) 6) We starten met het aanmaken van een daar komt-ie mini-learning game. Klik op de knop maak deze game links onder.

5 7) Bij het aanmaken van een Daar komt-ie game moet je vier zaken invullen: 7.1) De instructie 7.2) De code 7.3) 10 correcte afbeeldingen 7.4) 10 foutieve afbeeldingen 7.1) Vul de instructie in. Het is belangrijk dat je bij de instructie een duidelijke opdracht geeft. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. - Klik op de groenten, niet op het fruit. - Sla de onveilige situaties weg. - Duidt de correcte bewerkingen aan. 7.2) Vul een code in. De code heeft de cursist nodig om het mini-learning game te spelen. 7.2) Selecteer daarna 10 correcte afbeeldingen. Dit zijn de foto s die je wilt waarop de cursist gaat klikken.

6 7.4) Selecteer daarna 10 foutieve afbeeldingen. Dit zijn de foto s waarop je wilt dat de cursist niet gaat klikken. 7.5) De laatste stap is het aanmaken van deze game. Dit doe je door links onderaan op de knop: Maak deze game te klikken.

7 8) Beheer mini-game Je hebt nu je eerste game aangemaakt. Je kan dit game nu beheren in de rubriek beheer minigame. - Klik op beheer mini-game Je krijgt nu een overzicht van alle games die je hebt aangemaakt. Je hebt per game verschillende opties: 8.1) Gametype: Hier zie je welk soort game je aangemaakt hebt. 8.2) Gametitel: Dit is de titel van het game. 8.3) Klascode: De code die de cursisten zullen ingeven om het mini-learning game te spelen. 8.4) Link: Je kan deze link rechtstreeks doorsturen naar iemand om het game te spelen, iedereen kan het game via de link spelen zonder dat ze geregistreerd zijn. Je hebt wel geen overzicht van wie het game gespeeld heeft en wat de resultaten zijn. Daarvoor moet de cursist ingelogd zijn. 8.5) Bewerk game: Je kan als instructeur de inhoud van je game aanpassen. Je kan een andere instructie of andere foto s kiezen. 8.6) Verwijder game: Je kan het aangemaakte game en alle foto s en teksten verwijderen door op verwijder game te klikken.

8 9) We gaan nu het tweede soort game aanmaken, namelijk een daar gaat-ie mini-learning game. Klik op de knop maak deze game rechts onder. 10) Bij het aanmaken van een Daar komt-ie game heb je 4 stappen. 10.1) De titel 10.2) De code 10.3) Karaktertype 10.4) Vragen 10.1) De titel Kies een duidelijke titel. In het game dat we als voorbeeld gaan aanmaken stellen we een aantal vragen over het impressionisme. We kiezen als titel: Impressionisme voor dummies. 10.2) De code Vul een code in. De code heeft de cursist nodig om het mini-learning game te spelen. 10.3) Het karaktertype. Je kunt kiezen uit drie karakters: kantoor, industrie en voeding. In het games dat we als voorbeeld gaan aanmaken kiezen we voor het kantoor.

9 10.4) De vragen. De volgende stap is het ingeven van de vragen. Je kunt het aantal vragen zelf kiezen. De gameplay is geoptimaliseerd voor 8 à 12 vragen. Indien je minder vragen hebt kun je niet alle in-game missies behalen. Indien je meer vragen hebt gaan er geen in-game missies meer zijn op het einde. We hebben 6 verschillende soorten van vragen voorzien zodat je een kwalitatief interessante opleiding kunt aanmaken. De zes soorten vragen zijn: - 1. Open vraag - 2. Open vraag met infotekst - 3. Tekst meerkeuzevraag - 4. Foto meerkeuzevraag - 5. Sequentiële tekstvraag - 6. Sequentiële fotovraag We gaan nu van elke soort vraag een voorbeeld aanmaken zodat het duidelijk wordt. 1. Open vraag. Klik op het icoon van het eerste soort vraag. Zie de twee pijlen op de afbeelding hieronder. a) Foto. Indien gewenst kun je een foto opladen. In het voorbeeld laden we een foto op van een schilderij. b) Vraag. Het is belangrijk dat je een duidelijk vraag opgeeft. De vraag mag maximum uit 150 tekens bestaan. In het voorbeeld nemen we volgende vraag: Van welk schilder is dit werk? c) Antwoord. Je kan meerdere correcte antwoorden ingeven door de antwoorden te scheiden met een ;. In het voorbeeld geven we volgende mogelijke antwoorden in: Monet; Claude Monet; Claude; d) Feedback. Je kunt feedback geven voor een foutief antwoord. De feedback mag niet meer dan 300 tekens bevatten. e) Bevestig. Klik op de knop bevestig en deze vraag wordt aangemaakt.

10 2. Open vraag met infotekst. Klik op het icoon van het tweede soort vraag. Zie de twee pijlen op de afbeelding hieronder. a) Foto. Indien gewenst kun je een foto opladen. In het voorbeeld laden we een foto op van een schilderij. b) Verhaal. Je kunt hier een korte tekst van 300 tekens ingeven waarbij je extra info geeft omtrent de vraag. b) Vraag. Het is belangrijk dat je een duidelijk vraag opgeeft. De vraag mag maximum uit 150 tekens bestaan. c) Antwoord. Je kan meerdere correcte antwoorden ingeven door de antwoorden te scheiden met een ;. d) Feedback. Je kunt feedback geven voor een foutief antwoord. De feedback mag niet meer dan 300 tekens bevatten. e) Bevestig. Klik op de knop bevestig en deze vraag wordt aangemaakt.

11 3. Tekst Meerkeuzevraag. Klik op het icoon van de derde soort vraag. Zie de afbeelding hieronder. a) Foto. Indien gewenst kun je een foto opladen. In het voorbeeld laden we een foto op van een schilderij. b) Vraag. Het is belangrijk dat je een duidelijk vraag opgeeft. De vraag mag maximum uit 150 tekens bestaan. c) Correct antwoord Hier geef je het correcte antwoord in. c) Fourief antwoord (1 tot 3) Hier geef je het foutieve antwoord in. d) Feedback bij foutief antwoord (1 tot3). Je kan een verschillende feedback geven per foutief antwoord. e) Bevestig. Klik op de knop bevestig en deze vraag wordt aangemaakt.

12 4. Foto Meerkeuzevraag. Klik op het icoon van de vierde soort vraag. Zie de afbeelding hieronder. a) Vraag Het is belangrijk dat je een duidelijk vraag opgeeft. De vraag mag maximum uit 150 tekens bestaan. b) Correcte foto Het correcte antwoord wordt gegeven door op de juiste foto te klikken. Laad hier de juiste foto op. c) Foutieve foto (1 tot 3) Hier laad je de foutieve foto s op. d) Feedback bij foutief antwoord (1 tot3). Je kan een verschillende feedback geven per foutief antwoord. e) Bevestig. Klik op de knop bevestig en deze vraag wordt aangemaakt.

13 5. Tekst Sequentiële vraag. Klik op het icoon van de vijfde soort vraag. Zie de afbeelding hieronder. a) Foto. Indien gewenst kun je een foto opladen. In het voorbeeld laden we een foto op van een schilderij. b) Antwoord positie Het is een sequentiële vraag, dat wil zeggen dat je de vier antwoorden in juiste positie moet plaatsen. Mogelijke zinsconstructies zijn: - plaats van klein naar groot - plaats van weinig naar veel - plaats in alfabetische volgorde vb. Antwoord positie 1: Degas Antwoord positie 2: Manet Antwoord positie 3: Monet Antwoord positie 4: Rubens c) Feedback bij een foutieve combinatie. Je geeft één soort feedback bij een foutieve combinatie. vb. Fout! De juiste alfabetische volgorde is: Degas, Manet, Monet en Rubens e) Bevestig. Klik op de knop bevestig en deze vraag wordt aangemaakt.

14

15 6. Foto Sequentiële vraag. Klik op het icoon van de zesde soort vraag. Zie de afbeelding hieronder. a) Vraag Het is een sequentiële vraag, dat wil zeggen dat je de vier foto s in een bepaalde volgorde moet plaatsen. Mogelijke zinsconstructies zijn: - plaats de handelingen in chronologische volgorde - plaats van klein naar groot - plaats van weinig naar veel - plaats in alfabetische volgorde b) Foto s opladen Laad de vier foto s in de juiste volgorde op. vb. Antwoord positie 1: Foto: Verwittig je chef. Antwoord positie 2: Foto: Verlaat het bedrijf. Antwoord positie 3: Foto: Ga naar het verzamelpunt. Antwoord positie 4: Foto: Wacht op verdere instructies. c) Feedback bij een foutieve combinatie. Je geeft één soort feedback bij een foutieve combinatie. vb. Fout! De juiste volgorde is: foto1, foto2, foto3 en foto4 e) Bevestig. Klik op de knop bevestig en de vraag wordt aangemaakt.

16

17 Hoofdstuk 3. De cursist Registratie als instructeur. 1) Ga online naar: 2) Klik op de knop registreer als cursist linksonder.

18 3) Vul de gevraagde gegevens in. Familienaam, Voornaam, Login, Wachtwoord, , Bevestiging . Let op! De login mag geen spaties of speciale tekens bevatten. Klik op de knop registreer Tip: Noteer je Login en Wachtwoord, die heb je later nodig om in te loggen. 4) Je bent nu automatisch ingelogd als cursist Je ziet je login steeds in je titelbalk Je hebt als instructeur drie mogelijke acties: 1) mini-games - inschrijven voor minigames & spelen van minigames 2) resultaten 3) account We bespreken de mogelijke acties één voor één.

19

Game On. Een online authoringstool voor mini-learning games.

Game On. Een online authoringstool voor mini-learning games. Game On. Een online authoringstool voor mini-learning games. Handleiding Dit is een stap-voor-stap handleiding voor instructeurs die een mini-learning game willen aanmaken. De handleiding is helder opgebouwd

Nadere informatie

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1 Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN Handleiding Studentenpagina 1 Inhoud van de handleiding Inhoud van de handleiding... 2 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op de

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Presenteert i.s.m. FINDING EUROPE. Technische handleiding. http://www.findingeurope.eu LEERKRACHTEN

Presenteert i.s.m. FINDING EUROPE. Technische handleiding. http://www.findingeurope.eu LEERKRACHTEN z Presenteert i.s.m. FINDING EUROPE Technische handleiding http://www.findingeurope.eu LEERKRACHTEN Inhoudsopgave 1 REGISTREREN... 3 2 AANMELDEN... 3 3 WACHTWOORD VERGETEN?... 3 4 KLAS AANMAKEN... 4 5

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1 Doodle bron: https://doodleen.files.wordpress.com/2013/12/schedulingwithorwithoutdoodle.png CVO VOLT Interleuvenlaan 3-5 3001 Heverlee www.cvovolt.be Annick Van den put Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017

Nadere informatie

Account registratie en aanvraag

Account registratie en aanvraag Account registratie en aanvraag 1 Surf naar www.shopenbeleef.be en klik rechtsboven op Login handelaars. Klik op Nieuwe account aanmaken en vul alle velden in. Gegevens categorie Categorie: Logo: Alternatieve

Nadere informatie

INSCHRIJVEN VAN MEDEWERKERS VOOR EEN TRAINING BIJ DE VDO ACADEMY

INSCHRIJVEN VAN MEDEWERKERS VOOR EEN TRAINING BIJ DE VDO ACADEMY INSCHRIJVEN VAN MEDEWERKERS VOOR EEN TRAINING BIJ DE VDO ACADEMY Als u voor het eerst op de VDO Academy bent en u heeft uzelf niet geregistreerd nog geen medewerkers geregistreerd uw bedrijf is nog onbekend

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar) kunt toevoegen?

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Activiteiten & Evenementen

Activiteiten & Evenementen v.1.12 Verenigingenweb Handleiding Activiteiten & Evenementen Hoe te gebruiken met voorbeelden Inhoud Activiteiten...3 Voorbeeld 1: Activiteit zonder inschrijving...3... 3 Voorbeeld 2: Activiteit met besloten

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN Ga naar de website : www.uitinvlaanderen.be Kies om in te loggen indien je reeds geregistreerd bent, of maak een nieuwe login via registreer hier Eenmalige

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN > Surf naar http://events.ucll.be/user/login > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm > Vul een correct e-mailadres in, waarmee je later ook wil

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Wat is een Weblog (blog)

Wat is een Weblog (blog) Wat is een Weblog (blog) Een weblog, of ook wel blog, is een website die regelmatig - soms meerdere keren per dag - vernieuwd wordt en waarop de geboden informatie in chronologische volgorde (op datum)

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Door Philippe Dellaert Acco: Files exchange documentatie - 1/9 1. Inleiding ACCO maakt gebruik van een online systeem om documenten uit te wisselen tussen

Nadere informatie

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas ipad-app ipad app in het lager onderwijs

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas ipad-app ipad app in het lager onderwijs pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas ipad-app ipad app in het lager onderwijs Beste schoolverantwoordelijke Hartelijk dank voor je medewerking aan het pilootproject eboekentas.

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Les 5 ... Digitale fotografie, foto s delen met familie en vrienden. Iedereen online, van 9 tot 99 jaar.

Les 5 ... Digitale fotografie, foto s delen met familie en vrienden. Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. 5... Digitale fotografie, foto s delen met familie en vrienden Deze iconen tonen aan voor wie het document is Leerkrachten WebExperts Senioren Leerlingen Digitale fotografie, foto s delen met familie en

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 6 5 Voeg je boek toe in diddit... 7 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen?

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

Medalrace: aan de slag als begeleider!

Medalrace: aan de slag als begeleider! Medalrace: aan de slag als begeleider! Dit document zal doorheen de tijd aangevuld worden. Laatste update: 11 juli 2018 Inhoudsopgave 1 Registreren...2 2 Start een nieuwe game...4 3 Spelersaccounts aanmaken...6

Nadere informatie

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount 1 Over Scouts Online Scouts Online (SOL) is het ledenadministratiesysteem voor alle scoutinggroepen in Nederland. Dus ook de Shawano s maken hier gebruik van om de ledenadministratie in bij te houden.

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Praktische handleiding Aanmaak van een account

Praktische handleiding Aanmaak van een account Praktische handleiding Aanmaak van een account Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Start... 4 3. Nieuwe account aanmaken... 4 3.1. Invoeren van bedrijfsinformatie door gebruik van het ondernemingsnummer (KBO-nummer).

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 17 februari 2016 Versie 2.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account.

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account. Ledenvereniging Evean, Icare, Meander Inloggen op de website van de ledenvereniging Blankenstein 400 Postbus 900 7940 KE Meppel Telefoon 088-383 20 00 Internet www.ledenvereniging.nl Deze instructie legt

Nadere informatie

Handleiding NHTV MORE

Handleiding NHTV MORE Handleiding NHTV MORE Inleiding NHTV MORE is de online registratie portal voor alle additionele activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. In deze handleiding is beschreven hoe je je kunt registreren

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken Hoofdstuk 6: Rechten beheren gebruikers toevoegen 6.1. Inleiding Om te kunnen testen of een reactie kan gegeven worden op een artikel, moeten we een extra gebruiker toevoegen. Een gebruiker kan zelf het

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen maart 2015 Mississippidreef 83 Postbus 9300 3506 GH Utrecht T 030 236 11 36 F 030 236 11 72 saltro@saltro.nl www.saltro.nl ING Bank 68

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Je account op HillsVet.nl

Je account op HillsVet.nl Je account op HillsVet.nl Stap-voor-stap uitleg 12 januari 2015 Welkom op HillsVet.nl Welkom op HillsVet.nl Over HillsVet.nl Nieuw op HillsVet.nl? Registreer je in 3 stappen Je gegevens Praktijk vinden

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Handleiding OJOO. Maak een account aan. Stappen Omschrijving Screenshot. Ga naar OJOO.com. Kies voor Open the studio. stap 2. Kies voor Registeren.

Handleiding OJOO. Maak een account aan. Stappen Omschrijving Screenshot. Ga naar OJOO.com. Kies voor Open the studio. stap 2. Kies voor Registeren. Handleiding OJOO Maak een account aan Ga naar OJOO.com. Kies voor Open the studio. Kies voor Registeren. stap 3 Vul al je gegevens in. Klik op registreren. Je wordt nu vanzelf aangemeld. Verwijder het

Nadere informatie

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 5.0

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 5.0 HANDLEIDING Registratie RTH Versie 5.0 1 Voorwaarden Alvorens iemand geregistreerd kan worden in de cliëntregistratie (via eender welke procedure) dient deze persoon te beschikken over een fiche in de

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Welkom bij Tuincentrumoverzicht.be. Deze handleiding geeft u een handvat om uw tuincentrum gegevens up-to-date houden en een mooi online visitekaartje te maken voor

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 7 5 Voeg je boek toe in diddit... 8 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

2.3 Uitwerking van iteratieve conceptbepaling.

2.3 Uitwerking van iteratieve conceptbepaling. 2.3 Uitwerking van iteratieve conceptbepaling. Doelstelling van het project Met dit ESF project wordt een ontwikkeld waarmee bedrijven een korte opleiding in een mini-game kunnen aanbieden. De is zo samengesteld

Nadere informatie

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG APICS module Gevaarlijke Goederen Voor aangevers GG 16 mei 2014 Inhoudstafel Hoofdstuk 1: Toegang APICS loket... 3 Stap 1A: Bedrijf registreren... 4 Stap 1B: Functionaliteit aanvragen... 8 Stap 2: Toegang

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Workshop 1: Vet cool je woordjes leren LyricsTraining

Workshop 1: Vet cool je woordjes leren LyricsTraining Workshop 1: Vet cool je woordjes leren LyricsTraining LyricsTraining: Lyricstraining.com is een éénvoudige en leuke manier om je talenkennis te verbeteren door gebruik te maken van muziekvideo's en liedjesteksten

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

EEN MEERKEUZEVRAGEN MAKEN MET HOT POTATOES IN 13 STAPPEN

EEN MEERKEUZEVRAGEN MAKEN MET HOT POTATOES IN 13 STAPPEN CURSUS HOT POTATOES_MEERKEUZEVRAGEN 1 EEN MEERKEUZEVRAGEN MAKEN MET HOT POTATOES IN 13 STAPPEN STAP 1 open Hot Potatoes Je krijgt dan het volgende scherm: Kies hier voor JCROSS CURSUS HOT POTATOES_MEERKEUZEVRAGEN

Nadere informatie

Technische handleiding

Technische handleiding Presenteert Technische handleiding http://www.skillville.be LEERKRACHTEN Inhoudsopgave 1 INLOGGEN... 3 1.1 Inloggegevens... 3 1.2 Wachtwoord vergeten?... 3 2 MIJN GROEPEN... 4 2.1 Overzicht... 4 2.2 Nieuwe

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool

Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool 1. Hoe voeg ik foto s toe aan mijn profiel? 3 2. Hoe voeg ik klassenfoto s toe? 7 3. Hoe voeg ik fotoalbums toe? 11 4. Hoe zoek en bekijk ik klassenfoto s? 13

Nadere informatie

Instructie registratie Sharepoint Online Externe Gebruikers

Instructie registratie Sharepoint Online Externe Gebruikers Instructie registratie Sharepoint Online Externe Gebruikers Bestandsnaam: Instructie registratie SharePoint Online externe medewerkers.docx Pagina 1 van 9 Documentdatum: 20 juni 2017 Voorwoord Welkom op

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap 1: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 2: De onderdelen in uw zorgverlenerprofiel Stap

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2 Versie 1.2 Inleiding Beste leden, Hieronder vind je een handleiding voor de bardienstplanner zoals deze wordt toegepast op onze website www.tclangenboom.nl. Deze handleiding geeft een beschrijving weer,

Nadere informatie

Uw vereniging gratis op de gemeentelijke website? Registreer vandaag nog!

Uw vereniging gratis op de gemeentelijke website? Registreer vandaag nog! Uw vereniging gratis op de gemeentelijke website? Registreer vandaag nog! Het gemeentebestuur hecht veel belang aan het verenigingsleven. Bij de lancering van de nieuwe gemeentelijke website werd een verenigingenmodule

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 19 april 2016 Versie 3.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

Olympus Portal. Inhoud

Olympus Portal. Inhoud Olympus Portal Inhoud 1. Naar de portal gaan 2. Een beheerder van de portal toevoegen 3. Een gebruiker van Office on Wheels toevoegen 4. Contactpersoon voor de facturatie toevoegen 5. Gebruikers wijzigen

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins).

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). SNS zelf: http://interactief.plantyn.com/sns Beheersmodule: http://interactief.plantyn.com/sns/adminacc Na het inloggen met een docentenaccount

Nadere informatie

Instructie aanmelden/inloggen.

Instructie aanmelden/inloggen. Instructie aanmelden/inloggen. Via de website is het mogelijk om je aan te melden voor een cursus van Scholing dichtbij. Voor cursisten die eerder hebben deelgenomen aan een cursus is het eenvoudig om

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5 Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Een kleine greep uit de mogelijkheden van VHV- Kompas. 2 De hoofdpagina 2 De groepspagina en sectorpagina 4 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam installeren... 2 2. Steam Key Activeren... 6

Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam installeren... 2 2. Steam Key Activeren... 6 Handleiding Steam Deze handleiding zal je helpen met het downloaden en installeren van Steam. Daarnaast lees je ook hoe jij jouw product code moet activeren in Steam. Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL Inloggen Log in met uw emailadres en uw wachtwoord. Elke gebruiker dient ingelogd te zijn om te bestellen of offertes op te maken. Nog geen klant? Klik op Nog niet

Nadere informatie

Handleiding facebook

Handleiding facebook Handleiding facebook Starten met facebook in 7 stappen...2 Stap 1 registeren...2 Stap 2 bevestigen registratie...3 Stap 3 account gegevens aanvullen...3 Stap 4 profielfoto toevoegen...4 Stap 5 Privacy

Nadere informatie

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs Beste schoolverantwoordelijke Hartelijk dank voor je medewerking aan het pilootproject

Nadere informatie

Location Based Media

Location Based Media Location Based Media Introductie met 7scenes Minor Create Your Future Nieuwe Media 2028 Studiejaar 2011-2012 Inhoud 1 Inleiding en uitleg opdracht... 3 1.1 Wat gaan we doen?... 3 1.2 Over 7scenes... 3

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers!

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Handleiding YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Binnen 5 minuten start u uw eigen webshop op en kunt u voortaan uw producten met een direct koop knop of direct bestel knop aanbieden in uw eigen

Nadere informatie

Gebruikersnaam: Voor alle studenten is de gebruikersnaam je ID-code(studentnummer).

Gebruikersnaam: Voor alle studenten is de gebruikersnaam je ID-code(studentnummer). Handleiding NHTV MORE Inleiding NHTV MORE is de online registratie portal voor alle additionele activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. In deze handleiding is beschreven hoe je je kunt registreren

Nadere informatie

1. Stappenplan Basis:

1. Stappenplan Basis: Beste collega, Vanaf september 2012 zijn wij aan de slag gegaan met broekx-on-web. Om deze digitale schoolwereld gemakkelijk stappenplannetje gemaakt. toegankelijk te maken, heb ik alvast een 1. Stappenplan

Nadere informatie