IMPORTANT INSTRUCTIONS FLEXXOMAT T/TT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IMPORTANT INSTRUCTIONS FLEXXOMAT T/TT"

Transcriptie

1 IMPORTANT INSTRUCTIONS FLEXXOMAT T/TT Flexxmat TT: Max. Fill pressure 2.5 Bar! Befre use read instructin manual carefully! Driving directins are marked by the green arrws. D nt drive ver the ther sides! Drive slwly passing the mat! Always keep a straight line driving ver the mat! Befre placing the mat remve sharp bjects frm the flr! D nt use disinfectants cntaining chlrine r peracetic acid! Always keep the mat filled, d nt drive ver a dry mat! Mat can be slippery! D nt use high pressure water and abrasive brushes r brms fr cleaning purpses!

2 1. Basisinfrmatie Vrdat u de Flexxmat T in gebruik neemt, dient deze gebruiksaanwijzing zrgvuldig te wrden drgelezen. De gebruiksaanwijzing geeft u belangrijke infrmatie ver de functie van de mat, het juist mgaan met de mat en het ptimale gebruik van de Flexxmat T. Deze gebruiksaanwijzing met p een vr alle betrkkenen gemakkelijk tegankelijke plaats, bij vrkeur dicht in de buurt van de Flexxmat, wrden bewaard. Hierdr kan infrmatie ver het gebruik snel nagekeken wrden. Flexxlutins BV verleent alleen garantie p de Flexxmat T, als deze cnfrm de vrschriften uit deze gebruiksaanwijzing wrdt ingezet en gebruikt. De met Let p!!! gemarkeerde zinnen geven belangrijke infrmatie ver een veilig en juist gebruik van de Flexxmat T! 1.1 Verantwrdelijkheden Prducent: Flexxlutins BV Jaartsveldstraat BP Oldenzaal Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) Flexxlutins BV garandeert dat de Flexxmat T in nbeschadigde staat en in de afgesprken maaten uitvering zal wrden geleverd. De verantwrdelijke persn bij de klant is verplicht m alle relevante persnen en gebruikers ver de regels m.b.t. het gebruikt van de Flexxmat T te infrmeren. 1.2 Leveringspakket Flexxmat T in de afgesprken uitvering en afmeting Optineel leverbaar: een slangenpmp f venturipmp met tijdklk m de Flexxmat T autmatisch te kunnen vullen. 1.3 Garantie/levensduur 1. De garantietermijn vr de Flexxmat T bedraagt 6 maanden na de leveringsdatum. Garantie wrdt verleend p prductiefuten (lasverbindingsnaden) en p materiaalfuten. De verwachte levensduur van de Flexxmat T is gekppeld aan de intensiteit van het vergaande verkeer, +/ transprtbewegingen. Een Flexxmat T welke vr intern transprt en persnenverkeer wrdt gebruikt, zal sneller slijtage vertnen dan een Flexxmat T welk alleen vr persnenverkeer wrdt gebruikt. 2. De garantietermijn vr een slangen- f venturipmp bedraagt 12 maanden na leveringsdatum (fabrieksgarantie). Uitgeznderd van de garantie zijn de slangen en een verkeerd gebruik van de pmp. Slangen zijn slijtagedelen en vallen daarm niet nder garantie. 1.4 Aansprakelijkheid Flexxlutins BV kan niet aansprakelijk wrden gesteld vr persnlijke- en/f materiele schade als deze schade het gevlg is van (zie hiervr de gebruiksaanwijzing): Een ndelmatig gebruik van de Flexxmat T Een verkeerd gebruik van de Flexxmat T

3 Het niet naleven van uitdrukkelijke gebruiksvrschriften Het zelf aanbrengen van veranderingen aan de Flexxmat T Grf mechanisch geweld dr persnen en/f machines 2. Het juiste gebruik van de Flexxmat T De Flexxmat T is ntwikkeld en uitsluitend bedeld vr de desinfectie van banden (raakvlakken) van interne transprtmiddelen en vr de desinfectie van scheisel (zlen). De Flexxmat T mag alleen vr deze tepassingen wrden gebruikt. Indien u er niet zeker bent f uw tepassing hiernder valt, dient u vrdat de mat wrdt ingezet cntact met ns p te nemen. 2.1 Eisen aan het persneel, zrgplicht Alle persnen in het bedrijf meten wrden geïnfrmeerd ver het crrecte gebruik van de Flexxmat T. Er mgen geen eigenhandige veranderingen aan de Flexxmat T wrden aangebracht. Het hfd van de afdeling, waar de Flexxmat T wrdt ingezet, dient regelmatig te cntrleren f de Flexxmat vlgens de vrschriften uit de gebruiksaanwijzing wrdt gebruikt. Let p!!! Remmen p de mat en het vanuit stilstand draaien en/f snel ptrekken p de mat dient te allen tijde vermeden wrden. De Flexxmat T kan als gevlg hiervan beschadigd raken. 2.2 Geschikte desinfecteermiddelen vr de Flexxmat T Neem vr het gebruik van de Flexxmat T cntact p met de leverancier van het desinfecteermiddel wat u in de Flexxmat T wilt gaan gebruiken en vraag naar het veiligheidsdatablad. Met behulp van deze infrmatie kan Flexxlutins BV berdelen f het middel geschikt is vr het gebruik in de Flexxmat T. Als Flexxlutins BV p basis van deze gegevens geen uitspraak kan den, f het desinfecteermiddel geschikt is, dan kan dit vr u getest wrden. Neem a.u.b. cntact p met Flexxlutins BV vr meer infrmatie hiermtrent. Als u znder navraag/medeweten van Flexxlutins BV een desinfecteermiddel gebruikt, wat niet geschikt is vr het gebruik in de Flexxmat T, dan is Flexxlutins BV niet aansprakelijk vr eventuele schade en vervalt de garantie. Ditzelfde geldt als het desinfecteermiddel in andere mengverhudingen, hgere cncentraties, wrdt gebruikt dan is vrgeschreven dr de leverancier van het desinfecteermiddel. 3. De Flexxmat T De Flexxmat T is ntwrpen m, bij verheen lpende persnen en verheen rijdende interne transprtmiddelen, de met de mat in aanraking kmende cntactvlakken (schenzlen en banden) te desinfecteren, waardr de insleep van micr-rganismen van de ene naar de ander zne wrdt tegengegaan. De Flexxmat bestaat uit een antislip- en tevens vleistfdichte nderzijde. De absrberende binnenlaag kan vleibare desinfecteermiddelen met een heveelheid van ca. 5 l/m² pnemen. De bvenzijde van de Flexxmat T geeft bij (druk-)belasting desinfecteermiddel af en bevchtigt de met de mat in aanraking kmende cntactvlakken. 4. Het in gebruik nemen van de Flexxmat T De ndergrnd, waarp de Flexxmat wrdt geplaatst, dient vlak en schn te zijn. Oneffenheden en vervuiling kunnen de levensduur van de Flexxmat T sterk verminderen, speciaal bij zware belastingen. Optimale levensduur en gebruik wrdt verkregen p een ged afgewerkte betnnen ndergrnd.

4 De vler met bij vrkeur niet nder afscht liggen. De mat zal hierdr niet ged evenredig gevuld wrden en ngewenst vleistf lslaten aan de lager geleden zijde. 4.1 Leginstructie Flexxmat T Bij het plaatsen van de Flexxmat T dient men er p te letten dat de, in de aan- en afrijzijden verwerkte verstevigingsplaten niet sterk buigen. De platen zrgen ervr, dat de Flexxmat T vlak p de ndergrnd blijft liggen. (Instructies en ft s pagina 7). 4.2 Handmatig vullen van de Flexxmat T De Flexxmat T met handmatig wrden gevuld met aangemengd desinfecteermiddel. U kunt hiervr een gewne gieter f emmer gebruiken. Het middel met rustig en gedseerd p de bvenzijde van de mat wrden pgebracht, zdat de Flexxmat T de tijd krijgt m de vleistf vlledig te absrberen. Bij het allereerste gebruik kan het bvenmateriaal dr ppervlaktespanning (nieuwheid materiaal) enigszins waterafsttend zijn. Na het eerste gebruik is deze eigenschap verdwenen. Let p!!! Neem vr de juiste mengverhuding van water en desinfecteermiddel cntact p met de leverancier/prducent van uw desinfecteermiddel. 4.3 Autmatisch vullen van de Flexxmat TT De Flexxmat TT is uitgeverd met een vulslangaansluiting en kan autmatisch wrden gevuld. Als u de Flexxmat TT middels een autmatisch systeem wilt laten vullen, bijvrbeeld m.b.v. een tijd gestuurde slangenpmp, een venturipmp f een Dsatrnpmp, dan met u de gebruikershandleiding van deze pmpen vraf zrgvuldig drlezen. De Flexxmat TT is vrzien van een interne vleistfdistributie-tunnel, waardr het middel gelijkmatig in de mat wrdt verspreid. Let p!!! Neem vr de juiste mengverhuding van water en desinfecteermiddel cntact p met de leverancier/prducent van uw het desinfecteermiddel. Bij de Flexxmat TT (vrzien van een inwendige vleistfdistributietunnel) zijn de vlgende specificaties van tepassing: Nrmale vleistfheveelheid: l/h Maximale vleistfheveelheid: 100 l/h Maximale vleistftever: 2,5 bar Aansluiting: 8mm OD kunststftule (t.b.v. 8mm ID slang) Aansluiten van de Flexxmat TT p een vulsysteem Let er p dat de vleistfslang die de Flexxmat TT met het vulsysteem verbindt een ID 8mm betreft. Het verbinden van de mat met een pmp geschiedt dr de vleistfslang te verbinden met de kunststftule (OD 8 mm) welke uit de mat steekt. De vleistfslang te verbinden met het aansluitpunt van de betreffende pmp. Vr een crrecte aansluiting p de pmp, dient u de gebruikershandleiding van de betreffende pmp te raadplegen.

5 4.4 Reiniging van de Flexxmat T Bij vervuiling kan de Flexxmat T met een zachte bezem f vlertrekker wrden afgeveegd. De Flexxmat kan k vrzichtig met water wrden afgespten, bijvrbeeld met een waterslang. Reinigen van de Flexxmat met 1 keer per dag uitgeverd wrden. Na het reinigen wrdt geadviseerd de desinfectiemiddelplssing bij te vullen/verversen. Ok kan een Flexxmat TT (met interne vleistfdistributietunnel) met gebruikmaking van de dseerpmp wrden drgespeld. Dit kan met desinfectiemiddelplssing uit het dseervat f uit een apart vat met water. De exact bendigde drspeltijd is afhankelijk van de matgrtte. Let p!!! Let er p, dat bij de reiniging met een hgedrukreiniger de waterstraal in de spuitstand (stand met gespreide waterstralen, lage druk) gezet met wrden. In de hge druk stand (stand vuilfrees)) kan de bvenzijde van de mat beschadigd wrden. Er vr zrgen dat p dat er niet te veel water in de mat kmt, mdat de cncentratie van het desinfecteermiddel te veel verlaagd kan wrden. 5. Inschuiven van de RVS-zijplaten aan de nderkant 1. e Flexxmat T met dr minimaal 2 persnen (afhankelijk van de afmetingen van de mat) p de kp gelegd wrden, met de gele kant naar bven. 2. Tr k werkhandschenen aan m snijwnden dr de RVS-platen te vrkmen. 3. e meegeleverde RVS-platen dienen vrzichtig in de daarvr bestemde peningen geschven te wrden in de richting vanaf het midden naar de zijkant. Let p!!! Eerst één zijde van de RVS-plaat!

6 4. Sc uif de RVS-plaat geheel tt het eind van de pcket dr. 5. B ig de plaat zdanig dat de andere zijde van de RVS-plaat in de daarvr bestemde pening geschven kan wrden. Vlg hiervr weer de stappen 3 & e RVS-plaat zit nu ged in de mat bevestigd. De stappen 3 t/m 5 dient u k te te passen vr de RVS-plaat aan de andere zijde van de mat. 7. et eindresultaat dient er z uit te zien. 8. raai de mat m en hij is klaar vr gebruik.

7 6. Plaatsing van de Flexxmat T De Flexxmat dient p de bestemde ligplek crrect geplaatst te wrden. De bredere PVC strk (13 cm) dient haaks (90 ) p de rijrichting gepsitineerd te wrden. De rijrichting is aangegeven dr de grene pijl. Andere rijrichtingen zijn niet tegestaan. Dit kan de levensduur van de mat aanzienlijk verkrten.

Instructie voor het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels (breedte = 600 mm).

Instructie voor het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels (breedte = 600 mm). Instructie vr het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels (breedte = 600 mm). 1. Algemene veiligheidsvrschriften Er mgen enkel klemmen van FINGO gebruikt wrden, vr het leggen van FINGO-welfsels.

Nadere informatie

Het voorkomen van besmetting met bloedoverdraagbare aandoeningen (BOA) door prikaccidenten.

Het voorkomen van besmetting met bloedoverdraagbare aandoeningen (BOA) door prikaccidenten. Bijlage 12: Prtcl Prikaccidenten vr schnmaakwerkzaamheden 1. INLEIDING Prikaccident is de verzamelnaam vr prik-, snij en spatngevallen: iedere gebeurtenis waarbij een werknemer in aanraking kmt met bled

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling.

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling. Privacy Statement 2 juni 2018 WIE ZIJN WE? Omgaan met Ontslag BV begeleidt werkgevers en werknemers in situaties van rerganisatie en ntslag. Dat den wij dr de dienstverlening p de nderdelen van Arbeidsrecht,

Nadere informatie

Huisregelement opvang Kiddyzz

Huisregelement opvang Kiddyzz Huisregelement pvang Kiddyzz Deze huisregels gelden in cmbinatie met de vereenkmst van pdracht tussen uders/verzrgers en gastuder, welke dr beide partijen ndertekend zijn. Alle vraaguders dienen van deze

Nadere informatie

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten Beschermd Wnen met een pgb nder verantwrdelijkheid van gemeenten Een factsheet vr cliënten, cliëntvertegenwrdigers en familievertegenwrdigers 1 februari 2016 Sinds 1 januari 2015 valt Beschermd Wnen (vrheen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

Elektrische warmhoudplaat

Elektrische warmhoudplaat Elektrische warmhudplaat 114.360 114.361 114.362 V1/1209 NL/B 1. Algemeen 74 1.1 Infrmatie ver de gebruiksaanwijzing 74 1.2 Symblverklaring 74 1.3 Aansprakelijkheid en vrijwaring 75 1.4 Auteursrecht 75

Nadere informatie

SolarSpeed. Montagehandleiding

SolarSpeed. Montagehandleiding STAP 1: Basis-units mnteren SlarSpeed Mntagehandleiding Plaats de basis-units p een vlak en stabiel dakppervlak. Cnnecteer de basis-units dr de vrzijde van de eerste basis-unit in het kppelstuk van de

Nadere informatie

SENSOTISS AP 301 MODULE

SENSOTISS AP 301 MODULE SENSOTISS AP 301 MODULE MATRAS HANDLEIDING Inhudspgave 1. Inleiding 2. Algemeen a. Algemene specificaties b. Omgevingsspecificaties c. Versie infrmatie 3. Aansluitgegevens a. Cntact aansluiting b. Cnnectie

Nadere informatie

Behandelinstructies. Bij roet- en/of waterschade DE TIENDSCHUUR BV

Behandelinstructies. Bij roet- en/of waterschade DE TIENDSCHUUR BV Behandelinstructies Bij ret- en/f waterschade 2013 DE TIENDSCHUUR BV! Inhudspgave 1 Inleiding 2 Behandelinstructies materialen algemeen met brandschade 3 Behandelinstructies schilderij met ret- en/f waterschade

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN

CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN XCDC Trading & Cnsultancy B.V.B.A. B-8780 Ostrzebeke 1. Algemeen CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN Vanaf 1 st juli 2014 is de CE MARKERING van buwprducten die nder een geharmniseerde nrm vallen,

Nadere informatie

SolarSpeed. Montagehandleiding

SolarSpeed. Montagehandleiding STAP 1: Basis-units mnteren SlarSpeed Mntagehandleiding Plaats de basis-units p een vlak en stabiel dakppervlak. Cnnecteer de basis-units dr de vrzijde van de eerste basis-unit in het kppelstuk van de

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. 1. Bewust f nbewust deel je persnsgegevens met ns. Alkmaarse Shtkan Karate-d Jhan Bult (hierna: de vereniging ) respecteert juw privacy en vindt het belangrijk m zrgvuldig met de persnsgegevens van haar

Nadere informatie

SENSOTISS AP 301 INTERFACE

SENSOTISS AP 301 INTERFACE SENSOTISS AP 301 INTERFACE HANDLEIDING Inhudspgave 1. Inleiding 2. Algemeen a. Algemene specificaties b. Omgevingsspecificaties c. Versie infrmatie 3. Aansluitgegevens a. Cntact aansluiting b. Cnnectie

Nadere informatie

AMT Masterunit. Inleiding

AMT Masterunit. Inleiding AMT Masterunit Inleiding De AMT Masterunit is een micrprcessr gestuurde cntrller welke vr diverse tepassingen in de crygene autmatisering kan wrden ingezet. Afhankelijk van de geïnstalleerde sftware is

Nadere informatie

PRIVACY BELEID EN DATALEKKEN versie 2016

PRIVACY BELEID EN DATALEKKEN versie 2016 PRIVACY BELEID EN DATALEKKEN versie 2016 Pagina 1 van 5 Privacy p schlen van Kiem Dr de tenemende digitalisering wrdt in het nderwijs steeds meer gebruik gemaakt van ICT. En er wrden steeds meer gegevens

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Ids Veiligheidscoördinatie

Ids Veiligheidscoördinatie Ids Veiligheidscördinatie 1 / 5 IDS-1119 - AG Vespa - Viletstraat 39-2060 Antwerpen - Ontwerpanalyse 01 COÖRDINATIEDAGBOEK Datum: 19-7-2005 Aanwezige partijen: COO: Jhan De Kninck Inf vr: BH AR Karlien.Vanmerhaeghe@vespa.antwerpen.

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING DELTA -THENE Toepassing als dampscherm in zwembaden.

TECHNISCHE HANDLEIDING DELTA -THENE Toepassing als dampscherm in zwembaden. TECHNISCHE HANDLEIDING DELTA -THENE Tepassing als dampscherm in zwembaden. Inleiding De luchtdichtheid van een hutskeletbuwwand f een geïsleerd hellend dak is van fundamenteel belang m de gede werking

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Normalisatie van gevelelementen Actualiteit en vooruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenzonwering

Normalisatie van gevelelementen Actualiteit en vooruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenzonwering Nrmalisatie van gevelelementen Actualiteit en vruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenznwering Achtergrnd nieuwe nrmering kinderveiligheid met binnenznwering Ongevallen gerapprteerd met

Nadere informatie

Privacy Policy Isendoorn College

Privacy Policy Isendoorn College Privacy Plicy Isendrn Cllege Inleiding: Het Isendrn Cllege hecht veel waarde aan de bescherming van persnsgegevens. In deze privacy plicy geven we heldere en transparante infrmatie ver he wij p een crrecte

Nadere informatie

(f)mri Onderzoek informatie

(f)mri Onderzoek informatie (f)mri Onderzek infrmatie 1 INLEIDING U wilt binnenkrt participeren in een (f)mri nderzek. De betreffende nderzeker heeft u er wellicht al iets ver verteld. Deze flder infrmeert u ver wat dit nderzek precies

Nadere informatie

Gedragscode gebruik persoonsgegevens

Gedragscode gebruik persoonsgegevens Gedragscde gebruik persnsgegevens 1. Inleiding Aanleiding en del Binnen TMG wrden p een grt aantal plaatsen en p diverse wijzen persnsgegevens Verwerkt (de definities van de wrden met een hfdletter staan

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw PV CYCLE Extranet (https://extranet.pvcycle.rg) is een platfrm waarp de leden van PV CYCLE zich kunnen registreren, rapprtages maken en gegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

RIJDENDE MELKONTVANGST (RMO)

RIJDENDE MELKONTVANGST (RMO) RIJDENDE MELKONTVANGST (RMO) Wettelijke grndslag De maatregelen beschrijven p welke wijze werkgevers en werknemers invulling kunnen geven aan de wettelijke bepalingen uit de Arbwet. - Fysieke belasting

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw leidinggevende vr te bereiden. U wrdt gevraagd

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

Voorbehouden en risicovolle handelingen binnen het primair onderwijs. Protocol Medisch Handelen

Voorbehouden en risicovolle handelingen binnen het primair onderwijs. Protocol Medisch Handelen Vrbehuden en risicvlle handelingen binnen het primair nderwijs Prtcl Medisch Handelen J.C. v.d. Wal September 2013 INHOUD Inleiding... 3 1 De leerling wrdt ziek p schl... 4 2 Het verstrekken van medicatie

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015 Aanvraagfrmulier subsidieregeling islatiemaatregelen wningen 2015 Raadhuisplein 2 Pstbus 500 3850 AM Ermel t 0341 56 73 21 Vul dit frmulier in, zet uw handtekening en stuur het p naar de Gemeente Ermel,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Informatie over medicamenteuze zwangerschapsafbreking

Informatie over medicamenteuze zwangerschapsafbreking educatinal material MisOne.pdf 1 24/08/2018 10:57 Risic minimalisatie materiaal vr MisOne (misprstl 400 micrgram) gebruikers (inclusief veiligheidskaart) Infrmatie ver medicamenteuze zwangerschapsafbreking

Nadere informatie

Aard laatste wijziging: gebreken, hoogspanning zie 4.1 en 4.2

Aard laatste wijziging: gebreken, hoogspanning zie 4.1 en 4.2 Datum laatste wijziging: 15 ktber 2015 Aard laatste wijziging: gebreken, hgspanning zie 4.1 en 4.2 1 DOEL... 2 2 TOEPASSINGSGEBIED... 2 3 DEFINITIES... 2 4 VOORSCHRIFT... 2 4.1 Eisen bij het gebruik van

Nadere informatie

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af Stel uw inkmen zeker, sluit een arbeidsngeschiktheids af Eindelijk geniet u van een heerlijke skivakantie. En natuurlijk verkmt het u niet, want u bent een ervaren skiër. Maar laat dat ngeluk nu net in

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

5-IN-1-PROFIEL. Ordercode Foto Afmetingen Hoeveelheid per verpakking

5-IN-1-PROFIEL. Ordercode Foto Afmetingen Hoeveelheid per verpakking Ordercde Ft Afmetingen Heveelheid per verpakking PGWINCP(-)MD215 2150 x 16 x 54 mm 1 (mes + rail inbegrepen) Prductbeschrijving Het prfiel met Inciz -technlgie is een eenvudige plssing m uw Perg -vler

Nadere informatie

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene vrwaarden Gastuderbureau Charn VOF Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Gastuderbureau: Gastuderbureau Charn VOF Gastuder: degene die na bemiddeling dr het gastuderbureau

Nadere informatie

Procedure Informatiebeveiligingsincidenten en datalekken

Procedure Informatiebeveiligingsincidenten en datalekken DB2018040-1 Prcedure Infrmatiebeveiligingsincidenten en datalekken Versie: 0.1 Versiedatum 01-11-2018 V-Classificatie: Intern dcument / bedrijfsvertruwelijk Inhud 1. Inleiding...3 2. Wet- en regelgeving

Nadere informatie

Inleiding. Het gipsverband

Inleiding. Het gipsverband Gipsverbanden 2 Inleiding U heeft p de afdeling Spedeisende Hulp f p de gipskamer een (kunststf) gipsverband gekregen. Deze flder infrmeert u he u hiermee m met gaan; waar u rekening mee met huden bij

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Diepvries voor sterke drank en diepgevroren producten

Diepvries voor sterke drank en diepgevroren producten Diepvries vr sterke drank en diepgevrren prducten 700.075H V1/1209 NL/B 1. Algemeen 86 1.1 Infrmatie ver de gebruiksaanwijzing 86 1.2 Symblverklaring 86 1.3 Aansprakelijkheid en vrijwaring 87 1.4 Auteursrecht

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB Alle zrgberderijen van SZZ zijn aangeslten bij de Federatie Landbuw en Zrg (www.zrgberen.nl). De Federatie heeft vr de cliënten van haar leden een nafhankelijke klachtencmmissie ingericht. SZZ vindt het

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hera? De rl van de OR bij de invering van Het Nieuwe Werken De kans is grt dat er in uw rganisatie al wrdt gesprken ver de invering van Het Nieuwe Werken. En z niet, dan

Nadere informatie

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018 HTW C A T E R I N G. N L Algemene Vrwaarden vr de webshp van HTW Catering 2018 Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan

Nadere informatie

Handleiding. Gebrauchsanweisung. Instructions for use. Mode d emploi

Handleiding. Gebrauchsanweisung. Instructions for use. Mode d emploi Handleiding Gebrauchsanweisung Instructins fr use Mde d empli Fig. A Fig. B Fig. C Fig. D Fig. E 2 Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met uw aankp van een Azr E-bike! Het Azr E-bike systeem is een elektrische

Nadere informatie

Protocol voor afname Centraal Ontwikkelde Examens Nederlandse taal en rekenen.

Protocol voor afname Centraal Ontwikkelde Examens Nederlandse taal en rekenen. . Bij de afname van examens zijn diverse functinarissen van de nderwijsinstelling betrkken. In dit prtcl wrden de vlgende (grepen van) examenbetrkkenen nderscheiden, met een krte mschrijving van de betrkkenheid

Nadere informatie

WEDSTRIJDSPELREGELS : VLAAMSE KUBB FEDERATIE

WEDSTRIJDSPELREGELS : VLAAMSE KUBB FEDERATIE OFFICIËLE KUBBSETS Er wrdt gespeeld met fficiële kubbsets. Hier vlgen de afmetingen en materiaalmschrijving 10 kubbs van 7 7 15 cm 6 werpstkken met drsnede 4,4 cm, lengte 30 cm 1 kning van 9 9 30 cm 6

Nadere informatie

Participatie reglement Stichting Administratie Kantoor Ooghduyne (SAKO)

Participatie reglement Stichting Administratie Kantoor Ooghduyne (SAKO) Participatie reglement Stichting Administratie Kantr Oghduyne (SAKO) Participatie reglement SAKO 2015 Pagina 1 Inhud pgave Blz. Inleiding. 3 artikel 1 Certificaat categrieën 3 4 artikel 2 Zeggenschapsrechten

Nadere informatie

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7 Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 2 van 7 Vergaderen Elke vergadering kent een vaste structuur en een vaste vlgrde. Deze structuur

Nadere informatie

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen Handleiding Klantaccrdering digitaal uren accrderen Wat is digitaal accrderen? Talenten van Maandag veren hun gewerkte uren, zakelijk gereden kilmeters en verhead uren (ziekte, verlf, studie uren e.d.)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

HUISREGELS AKI ArtEZ Academie voor Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015

HUISREGELS AKI ArtEZ Academie voor Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015 HUISREGELS AKI ArtEZ Academie vr Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015 Algemeen Van ieder academielid wrdt verantwrdelijk gedrag verwacht ten pzichte van elkaar en de mgeving. Dit geldt k

Nadere informatie

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN Klk Grenprjecten (hierna te lezen als KGP) maakt gebruik van uw persnsgegevens cnfrm de wettelijke grndslagen vr de vlgende deleinden: KGP verzamelt

Nadere informatie

ARBOCATALOGUS ZEECONTAINERVERVOER TRANSPORT EN LOGISTIEK

ARBOCATALOGUS ZEECONTAINERVERVOER TRANSPORT EN LOGISTIEK ARBOCATALOGUS ZEECONTAINERVERVOER TRANSPORT EN LOGISTIEK Juni 2012 INHOUDSOPGAVE 1. ARBOCATALOGUS... 3 Tepassingsgebied... 3 Lptijd... 3 Evaluatie... 3 Beschikbaarheid... 3 Afwijken... 3 Wettelijke grndslag...

Nadere informatie

het rapport vastgesteld (zie bijlage). Dobra Dentistry tandarts T.a.v. de heer C.F. Leithuijser Rijnsburgstraat 70 1059 AX AMSTERDAM

het rapport vastgesteld (zie bijlage). Dobra Dentistry tandarts T.a.v. de heer C.F. Leithuijser Rijnsburgstraat 70 1059 AX AMSTERDAM > Returadres Pstbus 20584 1001 NN Amsterdam Dbra Dentistry tandarts T.a.v. de heer C.F. Leithuijser Rijnsburgstraat 70 1059 AX AMSTERDAM AANGETEKEND EN PER EMAIL VERZONDEN 4 ktber 2012 Onderwerp bevel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd:

Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd: Artikel 20 Wnen 20.1 Bestemmingsmschrijving De vr "Wnen" (W) aangewezen grnden zijn bestemd vr: a. het wnen in een wning; b. bijbehrende erven, terreinen en vrzieningen, zals ntsluitingswegen ten beheve

Nadere informatie

Concept APV-tekst reclameverordening. Artikel 1

Concept APV-tekst reclameverordening. Artikel 1 Cncept APV-tekst reclameverrdening Artikel 1 lid 1. Het is verbden in de landelijke gebieden, waar de penheid als kwaliteit bescherming beheft, pschriften, aankndigingen, afbeeldingen, kennelijk vr reclame-

Nadere informatie

Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Directoraat-Genemal Rijkswaterstaat. Adviesdienst Verkeer en Vervoer

Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Directoraat-Genemal Rijkswaterstaat. Adviesdienst Verkeer en Vervoer Ministerie van Verkeer en Waterstaat Directraat-Genemal Rijkswaterstaat Adviesdienst Verkeer en Verver He is MELDWERK ntstaan? «. ">. "'T» In 1987 hebben de beheerders van rijkswegen afgesprken wegwerkzaamheden

Nadere informatie

De drumeenheid reinigen Brother HL laserprinter. Verwante modellen HL-2130, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW

De drumeenheid reinigen Brother HL laserprinter. Verwante modellen HL-2130, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW De drumeenheid reinigen Brther HL laserprinter. Verwante mdellen HL-2130, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW Vlg de nderstaande prcedure vr het reinigen van de drumeenheid. Gebruik GEEN

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Dyslexie, Dyscalculie & Spellingsbegeleiding

Dyslexie, Dyscalculie & Spellingsbegeleiding Dyslexie, Dyscalculie & Spellingsbegeleiding Dyslexie en dyscalculie en spellingsbegeleiding p het Carlus Clusius Cllege Zwlle Signalering en Begeleiding dyslectische / dyscalculische leerlingen Dyslexie:

Nadere informatie

Comfortlock BAS-425. Beschrijving. Bedrijfscondities. Afstandsbediening. Werking van de Comfort Lock

Comfortlock BAS-425. Beschrijving. Bedrijfscondities. Afstandsbediening. Werking van de Comfort Lock Cmfrtlck BAS-425 Beschrijving De BAS-425 Cmfrt Lck is een radigrafisch afstandsbedieningssysteem vr centrale prtiervergrendeling en cmfrtschakeling. De BAS-425 kan aangeslten wrden p de riginele centrale

Nadere informatie

TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND

TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND STICHTING COLLECTIEF AGRARISCH NATUURBEHEER SCAN TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND BESCHRIJVING De ksten mzaïekbeheer zijn een vergeding vr de ksten die p bedrijfsniveau gemaakt wrden vr het

Nadere informatie

BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN LAAG-PENSIOEN

BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN LAAG-PENSIOEN BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN HOOG-LAAG LAAG-PENSIOEN f f LAAG -HOOG HOOG-PENSIOEN Vr pensiengerechtigden die de 65-jarige leeftijd ng niet bereikt hebben U kunt

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

MonoSoft INSTALLATIESTAPPEN

MonoSoft INSTALLATIESTAPPEN 2019 MnSft INSTALLATIESTAPPEN Vrbereiding van de ndergrnd... 2 Vrbereiding vr de installatie p tegels... 4 1. Het gelijkmaken p de tegels... 4 2. Aanbrengen dichtingsmengsel Installatie vrbereiden p muren

Nadere informatie

FLORA & FAUNA WERKPLAN

FLORA & FAUNA WERKPLAN FLORA & FAUNA WERKPLAN Gemeente Leiderdrp Baggeren watergangen Leiderdrp Bestek WABG02 Gedgekeurd dr Opdrachtgever: Paraaf +datum: Pagina 2 van 5 Del Dit werkplan is pgesteld m de vrgenmen werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

Carburateurs reinigen

Carburateurs reinigen Carburateurs reinigen Interval: 10000 km He werkt het? De V50 Nat is een verbrandingsmtr p basis van een mengsel van benzine en lucht. De functie van de carburateur is de lucht en de benzine in de juiste

Nadere informatie

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT BIJLAGE 1 IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT 1. Inleiding Op 1 juli 2013 is de Wet verplichte meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling

Nadere informatie

Arthroscopie Informatie over de ingreep

Arthroscopie Informatie over de ingreep Arthrscpie Infrmatie ver de ingreep Inleiding In verleg met de rthpedisch chirurg is beslten een arthrscpie ( kijkperatie ) bij u uit te veren. In deze flder leest u infrmatie ver deze ingreep. De peratie

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Beleid Luisvrije School

Beleid Luisvrije School Beleid Luisvrije Schl Inleiding De Klankhf heeft de bestrijding van luizen mschreven in een beleidsstuk. Het wrd luizen en het hebben ervan betekent niet smerig en nverzrgd, maar is wel knap lastig en

Nadere informatie

PROTOCOL MEDICIJNGEBRUIK

PROTOCOL MEDICIJNGEBRUIK PROTOCOL MEDICIJNGEBRUIK WET BIG BASISSCHOOL PAUS JOANNES Team Paus Jannes directie@pausjannes.cm 1 1. Del Het vastleggen van afspraken p het gebied van de geneesmiddelenverstrekking en het verrichten

Nadere informatie

Instructie voor het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels. (breedte = 1200 mm, max. lengte = 4 m)

Instructie voor het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels. (breedte = 1200 mm, max. lengte = 4 m) Instructie vr het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels. (breedte = 1200 mm, max. lengte = 4 m) 1. Algemene veiligheidsvrschriften Er mgen enkel klemmen van FINGO gebruikt wrden, vr het leggen

Nadere informatie