Versiedocumentatie Win 190 en 189

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versiedocumentatie Win 190 en 189"

Transcriptie

1 Versiedocumentatie Win 190 en 189 Inhoud Versie CRM... 2 Scherm Onderhoud relaties aangepast... 2 Orderverwerking... 3 QR-code op klok brieven... 3 Einddatum partijbeeld koppelen morgen... 4 Bonnenlayout... 4 Foto op pakbon mogelijk... 4 Versie Orderverwerking - Linnaeus... 5 Voorkomen gebruik ongeldige productcodes en Linnaeus kenmerken Bestaande orders nalopen en herstellen van vervallen codes... 6 Kenmerkwaarden per teelt kan leeg worden gemaakt... 6 Kenmerkwaarden per teelt overnemen... 7 Controle op en voorkomen van dubbele kenmerken in EAB... 7 Performance verbeteringen inzake Linnaeus kenmerken... 7 Orderverwerking Beladingsschema... 8 Beladingsschema voor Orders en Klok in een regel instelbaar... 8 Aantal lagen instelbaar in beladingsschema... 8 Belading invoeren zonder beladingsschema... 8 Orderverwerking... 8

2 Nieuwe FloraHolland dagafschriften voor KLOK geimplementeerd... 8 QR-code op KLOK aanvoerbrieven... 8 Brieven aan elkaar te koppelen via veld Hoort bij brief... 9 VMP... 9 Beladingtabel in Commercieel aanbod verbeterd... 9 Orderannuleringstijd instelbaar... 9 Bestellen per bos mogelijk... 9 Tradeperiode FloraMondo opgerekt ten behoeve van planten... 9 Onnodig attenderen voorkomen bij korte onderbreking in verbinding... 9 Versie 190 CRM Scherm Onderhoud relaties aangepast De opzet is nu een hoofdtabel met daaronder tabbladen. Bij tabblad Personen zijn er daaronder ook nog 2 tabbladen met info van die contactpersoon van dat bedrijf.

3 Als je adres met een reeds eerder gebruikte locatiecode toevoegt bij een ander bedrijf, maakt het systeem nu een fysiek ander adres aan. Als je een contactpersoon met dezelfde naam toevoegt bij een ander bedrijf maakt het systeem nu een fysiek andere contactpersoon aan. Idem voor contactgegevens. Mediumtype heet nu Communicatiekanaal, Adres voor medium heet nu Nummer/Adres. In de weergave ADRES kan je geen adres meer toevoegen want een adres kan alleen nog bestaan bij een bedrijf. Wijzigen van een bestaande kan wel. In weergave ADRES, tabblad Bedrijven kan je geen bedrijf meer toevoegen want een adres is altijd van 1 bedrijf. In de weergave CONTACTPERSOON kan je geen contactpersoon meer toevoegen want een contactpersoon kan alleen nog bestaan bij 1 bedrijf. Wijzigen van een bestaande kan wel. In weergave CONTACTPERSOON, tabblad Bedrijven kan je geen bedrijf meer toevoegen want een contactpersoon is altijd van 1 bedrijf. Florecom orders vertalen is aangepast dat het het juiste fysieke adres kiest. Linnaeus bijwerken is aangepast zodat het bij wijziging van een adres alle voorkomens van dat adres bijwerkt. Orderverwerking QR-code op klok brieven Het programma dat nodig is voor de QR-code (VC runtime) is dynamisch ladend gemaakt, zodat het SDF programma gewoon kan starten. Zodra er een QR-code geprint moet worden, moet alsnog de VC runtime beschikbaar zijn. Als het tekenen van de QRcode niet lukt, wordt een rood kruis in het betreffende vak getekend. Dan moet alsnog de VC runtime worden gedownload en geïnstalleerd. Dat kan via de link:

4 Einddatum partijbeeld koppelen morgen Voor 'Partijbeeld koppelen' wordt voor de einddatum de volgende veildag getoond als het opvraagkader opent. Bonnenlayout Foto op pakbon mogelijk Het is mogelijk om op de pakbon een partijfoto af te drukken. Laat uw consultant dit inrichten op de pakbonlayout als u hiervan gebruik wil maken.

5 Versie 189 Orderverwerking - Linnaeus Voorkomen gebruik ongeldige productcodes en Linnaeus kenmerken. In Commercieel aanvoer, orderinvoer, veilingbrieven, EAB, EKT, QUOTES wordt gecontroleerd op ongeldige productcodes en Linnaeus kenmerken. Wordt een ongeldige code gevonden, dan verschijnt een melding bij het verlaten van dat scherm(onderdeel), waarna het kan worden hersteld. Vervallen productcodes komen niet meer in de 'Product'loper omdat ze niet meer ingesteld mogen worden en niet meer actueel zijn. Bij accepteren Florecom order wordt nu gecontroleerd of Linnaeus kenmerken wel/nog geldig zijn, zo niet dan wordt dat kenmerk niet opgeslagen (dan wel overschreven met SDF Linnaeus kenmerk dat bij dat artikel hoort). Dit voorkomt dat er 'verkeerde' kenmerken in de EAB terecht komen waardoor de EAB afgekeurd kon worden.

6 Bestaande orders nalopen en herstellen van vervallen codes Het is mogelijk om in bestaande orders (die al eerder ingevoerd zijn) eventuele nieuwe of gewijzigde (product)codes door te voeren. Via het menu Bedrijfsinformatie, Sorteringen, Doorvoeren codes wordt van de gekozen Teelt, Kleur (of TOTAAL) binnen de gekozen periode, de (product-)code vervangen door nieuwe (product-) codes. Let op dat deze productcodes wel in de tabel Productcodes zijn ingevoerd. Kenmerkwaarden per teelt kan leeg worden gemaakt Omdat bij sommige teelten geen kenmerkwaarde ingevuld mag worden kan bij Kenmerkwaarden per teelt alle waarden uit de volgorde worden gehaald. Hiermee kan een SDF Linnaeus veld op 1 e volgorde ordervoer = JA worden gezet om bij veel teelten de waarde automatisch voorgesteld te krijgen, terwijl bij teelten waarbij dit kenmerk niet van toepassing is, de waarde op N.V.T. blijft staan.

7 Kenmerkwaarden per teelt overnemen De kenmerkwaarden per teelt kunnen worden gekopieerd naar een andere teelt via de menuoptie Teksten sorteringen overnemen in Sorteringen. Controle op en voorkomen van dubbele kenmerken in EAB Het kon soms gebeuren dat er dubbele kenmerken in de Florecom order werden meegestuurd. Deze werden dan in de order ook overgenomen. Nu wordt er gecheckt of er dubbele kenmerken in de order zitten en zonodig gecorrigeeerd. Hiermee wordt voorkomen dat er foutmeldingen a.d.h.v. de EAB komen. Performance verbeteringen inzake Linnaeus kenmerken Bij het toevoegen van een nieuw Productkenmerk in Naam productkenmerken komt standaard N.V.T. als Linnaeus kenmerk/waarde. Geen herstart bediening meer nodig na aanpassen SDF Linnaeus kenmerken. In het opvraagkader en overzicht van orderoverzicht en opbrengstoverzicht toont voor SDF Linnaeus kenmerken en productkenmerken de door de gebruiker ingevulde naam. Na het wijzigen van de Kenmerkwaarden per teelt zijn ze nu ook direct te kiezen in Kenmerkwaarden per kwaliteit.

8 Orderverwerking Beladingsschema Beladingsschema voor Orders en Klok in een regel instelbaar Het is nu mogelijk om in een beladingregel de belading voor zowel de niet-klokorders als voor klokorders in te stellen. Dit gebeurt door zowel het veld Orders als Klok op JA te zetten. Wanneer in dit voorbeeld fust 306 wordt gekozen, dan geldt deze voor zowel niet-klokorders als klokorders. Via een algemene instelling bij Afzetinformatie, Instellingen kan worden geregeld dat bij niet-klokorders het veld Fust per kar niet wordt voorgesteld. Dit omdat in een nietklokorder het niet handig is als de volle kar wordt voorgesteld. Als deze instelling Geen fust per kar voorstel niet klokorder = JA, dan wordt er geen Fust per kar voorgesteld in de orderinvoer. Bij NEE zal het aantal Fust per kar ook bij niet-klokorders worden voorgesteld. Aantal lagen instelbaar in beladingsschema In 'Instellingen beladingsschema' kan het aantal lagen per kar worden ingesteld. Hierdoor is het niet meer nodig om bij een FH kar verschillende karren te maken met verschillend aantal lagen per kar zonder dat hiervoor een extra legbord nodig is. Een kar met extra legbord moet sowieso een aparte kar zijn. Belading invoeren zonder beladingsschema (module Nobelading) Met de module Nobelading is het mogelijk om bij artikelcodes direct bij het artikel zelf de belading in te vullen. Hiermee moet per artikel de belading worden ingevuld. Zonder deze module kan aan een artikel een beladingsschema worden geknoopt waarbij dat beladingsschema slechts 1 keer wordt ingevuld en gekoppeld kan worden aan meerdere artikelen. Orderverwerking Nieuwe FloraHolland dagafschriften voor KLOK geimplementeerd Nieuwe FloraHolland 'CONCERN' dagafschriften voor KLOK (gaan vanaf verstuurd worden). QR-code op KLOK aanvoerbrieven QR code wordt op KLOK aanvoerbrieven (FH en Plantion) afgedrukt.

9 Brieven aan elkaar te koppelen via veld Hoort bij brief Brieven die aan dezelfde kar hangen horen in principe bij elkaar. Om dit bij de veiling aan te geven zodat er geen extra karheffing wordt gerekend kan in de orderregel het veld 'Hoort bij brief' worden ingevuld. Deze informatie wordt onderaan op de brief vermeld. Indien een brief gaat worden afgedrukt die hoort bij een al eerder afgedrukte brief, dan kan in de orderregel van deze nieuwe brief het briefnummer van de order die al was afgedrukt, worden ingevuld. Op deze manier weet de veiling dat deze brieven bij elkaar horen en zal geen extra heffing berekenen. VMP Beladingtabel in Commercieel aanbod verbeterd Als de belading niet is ingevuld bij een artikelcode, dan wordt de ingevoerde belading in Commercieel aanbod met rust gelaten. Orderannuleringstijd instelbaar Bij commercieel aanbod instellingen nu een instelbare tijd (minuten) waarbinnen orders geannuleerd mogen worden. Aanbevolen instelling: 5 min. 0=Geen tijdsbeperking. Pas na deze periode worden geaccepteerde orders doorgezet naar andere EAB pakketten (VMP2FLORECOM). Bestellen per bos mogelijk Het is nu mogelijk om bossen te bestellen in een VMP order. Door een prijs voor afname van 1 bos in te stellen krijgt de koper de mogelijkheid om bossen te bestellen. De prijs van 1 bos wordt vaak hoger ingevuld zodat de koper goedkoper volle fusten bestelt. Let op dat bij marktplaats FloraMondo de prijseenheid FUST moet zijn. Anders zal het aanbod niet worden verwerkt. Tradeperiode FloraMondo opgerekt ten behoeve van planten FloraMondo heeft de tradeperiode opgerekt naar maximaal 8 dagen om weekaanbod voor planten mogelijk te maken. Onnodig attenderen voorkomen bij korte onderbreking in verbinding Bij verbindingsproblemen (met SDF Cloud) wordt pas na 10 tot 15 minuten een attendering gegeven, zodat niet bij de 1e beste internet- of LAN-onderbreking een attendering volgt. Systeem geeft nu ook een attendering als de verbinding weer hersteld is.

Versiedocumentatie Win 187- win186

Versiedocumentatie Win 187- win186 Versiedocumentatie Win 187- win186 Inhoud Versie 187... 3 Orderverwerking... 3 Linnaeus kenmerken uitgebreid... 3 Standaard partijfoto instelbaar per veiling... 3 Artikelcode op veilingbrief afdrukken

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 184- win182

Versiedocumentatie Win 184- win182 Versiedocumentatie Win 184- win182 Inhoud Versie 184... 3 Orderverwerking... 3 Niet veildagen kunnen worden opgegeven... 3 Artikelcode met belading, foto en mengsel... 3 GTIN code en opmerkingen uit artikelcode

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 177

Versiedocumentatie Win 177 Versiedocumentatie Win 177 Inhoud Versie 177... 2 CRM... 2 Nieuwe klant toevoegen direct in orderinvoer... 2 Aanbiedingen en offertes... 2 Per offerte eigen Offerte Template instelbaar... 2 VMP / Quotes

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 192 en 191

Versiedocumentatie Win 192 en 191 Versiedocumentatie Win 192 en 191 Inhoud Versie 192... 3 E-mailen vanuit SDF... 3 Facturen e-mailen... 3 Orderbevestiging e-mailen... 4 PDF opslaan... 6 Facturen en orderbevestigingen opslaan als PDF...

Nadere informatie

Resultaten... 5 Resultaat partijen... 5 Ruimte: afdeling per locatie... 5 Arbeid... 6 GUI (bediening)... 6 Verbeteringen in bediening...

Resultaten... 5 Resultaat partijen... 5 Ruimte: afdeling per locatie... 5 Arbeid... 6 GUI (bediening)... 6 Verbeteringen in bediening... Versiedocumentatie Win 185 Inhoud Versie 185... 3 Orderverwerking... 3 Eindstadium in orderoverzicht opvraagbaar... 3 Inboeken dagafschriften verbeterd... 3 Sneller zoeken in artikelcode... 3 Prijsvoorstel

Nadere informatie

Versiedocumentatie 175.1

Versiedocumentatie 175.1 Versiedocumentatie 175.1 Inhoud Versie 175... 3 Nieuwe onderdelen... 3 VMP / Quotes uitgebreid... 3 CRM... 3 Fasedatum in ruimte... 4 Overzicht partijen... 4 Datum opslaan in overzicht uitgebreid... 4

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 179

Versiedocumentatie Win 179 Versiedocumentatie Win 179 Inhoud Versie 179... 3 Orderverwerking... 3 Bloemistenklok voor veiling Naaldwijk... 3 Veilgroepen uitgebreid per aanvoertype (GP, GP+, Bl.Klok, DV en BB)... 3 Orderoverzicht

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 176

Versiedocumentatie Win 176 Versiedocumentatie Win 176 Inhoud Win176... 3 CRM... 3 Layout schermen op te slaan via Ontwerpen layout... 3 Diverse bugfixes in CRM... 3 Arbeid... 3 Urenoverzicht vanaf begin jaar op vragen... 3 Offertes

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 178-175

Versiedocumentatie Win 178-175 Versiedocumentatie Win 178-175 Inhoud Versie 178... 4 CRM... 4 Configureerbare knoppenbalk toegevoegd... 4 Notities privé te maken... 4 Orderverwerking... 4 SDF Linnaeus kenmerken in opbrengstoverzicht...

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win

Versiedocumentatie Win Versiedocumentatie Win 195-191 Inhoud Versie 195... 4 VMP... 4 Verkochte en beschikbare aantallen zichtbaar in Invoer beschikbaarheid... 4 Communicatie VMP verbeterd... 4 Per marktplaats instellingen uitgebreid...

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 188

Versiedocumentatie Win 188 Versiedocumentatie Win 188 Inhoud Versie 188... 2 Orderverwerking... 2 Transportschema uitgebreid... 2 Niet veildagen worden overgenomen naar de locaties... 2 Linnaeus kenmerken per afzetwijze... 2 Offertes...

Nadere informatie

Hortisoftware Specialists Versiedocumentatie 156.1

Hortisoftware Specialists Versiedocumentatie 156.1 Altijd up to date Hortisoftware Specialists Versiedocumentatie 156.1 1 Versie Win156 Vernieuwingen d.d. 03 mei 2011 Versie standaard d.d. 03 mei 2011 Aanpassingen Benamingen Floraholland Connect aangepast

Nadere informatie

QR-code op aanvoerbrief 2.01.0: Specificaties velden

QR-code op aanvoerbrief 2.01.0: Specificaties velden QR-code op aanvoerbrief 2.01.0: Specificaties velden Door: Bert Velthuijs Datum 1e versie: 5 april 2012 (versie 0.01.0) Datum laatste wijziging 20 september 2012 Huidige Versie: 2.01.0 Wijzigingen 19 juli

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win

Versiedocumentatie Win Versiedocumentatie Win 196-191 Inhoud Versie 196... 3 ETO... 3 Schermdefinities voor transportschema... 3 VMP en Commercieel aanbod... 4 Barcode ordernummer afdrukken op pakbon of afleverbon... 4 Foto

Nadere informatie

Versiedocumentatie SDF Profice Win

Versiedocumentatie SDF Profice Win Versiedocumentatie SDF Profice Win 205 201 Inhoud Versie 205... 5 CRM... 5 Vervallen relaties, adressen en contactpersonen aan te geven... 5 Commercieel aanbod en VMP... 5 Wijzigen regels uitgebreid na

Nadere informatie

Versiedocumentatie 173

Versiedocumentatie 173 Versiedocumentatie 173 Inhoud VERSIE 173... 8 NIEUWE ONDERDELEN... 8 VMP (virtuele marktplaats)... 8 Aanbiedingen rapportage... 8 Mix invoer per artikelcode... 8 Locatie bij artikelcode... 8 Gegroepeerde

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Jaar 2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Versiedocumentatie SDF Profice Win

Versiedocumentatie SDF Profice Win Versiedocumentatie SDF Profice Win 207 202 Inhoud Versie 207... 5 Orderverwerking... 5 Artikelcode in dagafschrift en inboekscherm... 5 Orderregelnummer meesturen in EKT en EAB... 5 Invoerdatum en tijd

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Excellerend Kwartaaltip 2014-2

Excellerend Kwartaaltip 2014-2 Excellerend Heemraadweg 21 2741 NC Waddinxveen 06 5115 97 46 richard@excellerend.nl BTW: NL0021459225 Bank: NL72 ABNA 0536825491 KVK: 24389967 Onjuiste invoer! Wanneer je werkt met een Excelbestand waarbij

Nadere informatie

Handleiding Beeldbank

Handleiding Beeldbank Handleiding Beeldbank Versie 1.0 FloraHolland. Where beauty meets business. 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INLEIDING... 3 2.1 WAT IS NIEUW?... 3 3 STARTSCHERM... 4 4 TOEVOEGEN NIEUWE FOTO... 5

Nadere informatie

Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat

Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoud Overzicht... 3 Nieuwe velden relatiekaart... 3 Handmatig omzetten

Nadere informatie

Versiedocumentatie SDF Profice Win

Versiedocumentatie SDF Profice Win Versiedocumentatie SDF Profice Win 209 202 Inhoud Versie 209... 7 Orderverwerking... 7 Melding bij ontbreken kwaliteit klasse (S98) bij klok-orders (#3381)... 7 Aparte foto voor klok en niet-klok mogelijk

Nadere informatie

Serienummers worden met hun ID opgeslagen

Serienummers worden met hun ID opgeslagen Solution Builder SE : BSE101 Versie : 8.0.0.4818 Releasedatum : 10-03-2015 Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249 ALGEMEEN Serienummers worden met hun ID opgeslagen Serienummers die aan entiteiten

Nadere informatie

FloraXchange voor Kwekers. Een korte stapsgewijze uitleg van FloraXchange bestemd voor kwekers

FloraXchange voor Kwekers. Een korte stapsgewijze uitleg van FloraXchange bestemd voor kwekers FloraXchange voor Kwekers Een korte stapsgewijze uitleg van FloraXchange bestemd voor kwekers 1. Inlogcode Het gebruik van FloraXchange begint met het vergkrijgen van een inlogcode. Er zijn twee manieren

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

Versiedocumentatie SDF Profice Win

Versiedocumentatie SDF Profice Win Versiedocumentatie SDF Profice Win 208 202 Inhoud Versie 208... 6 VMP / Florecom... 6 Beschikbaarheidscode instelbaar bij Definitie dit product (#2645)... 6 Voorkeur Transportwijze in order bij VMP order

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Versiedocumentatie SDF Profice Win

Versiedocumentatie SDF Profice Win Versiedocumentatie SDF Profice Win 211 202 Inhoud Versie 211... 8 Orderverwerking... 8 Eindklant instelbaar in artikelcode (#2451)... 8 B.T.W. tarief instelbaar vanaf datum (#3413)... 8 Klokorders in ETO

Nadere informatie

Versiedocumentatie SDF Profice Win

Versiedocumentatie SDF Profice Win Versiedocumentatie SDF Profice Win 210 202 Inhoud Versie 210... 7 Orderverwerking... 7 Artikelcode en/of omschrijving op aanvoerbrief (#3153)... 7 Orderkopie verbeterd (#3879 en #4031)... 7 VMP... 7 Filter

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Op tabblad "2. Declaraties" van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen.

Op tabblad 2. Declaraties van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk om naast het declareren naar verzekeraars en patiënten, ook te declareren naar bedrijven en instellingen. Er kan op drie manieren gedeclareerd worden naar

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Briljant Serienummers

Briljant Serienummers Briljant Serienummers Inhoud 1. Serienummers 1 Werken met serienummers 1 De instellingen voor de serienummers 2 Serienummers ingeven bij de levering 3 Serienummers ingeven bij de aflevering 5 De historiek

Nadere informatie

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten)

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) Handleiding iria ipower iprofit MKB iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) iprofit (Financieel + Facturering + Relaties) iprofit (Financieel) iprofit ASP Inleiding Inventive wil haar

Nadere informatie

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Auteur: R. van der Veen TFC-Services Algemeen: Onderstaande iconen worden in veel schermen getoond binnen TFC: Nieuw: Hiermee kan een nieuw record aangemaakt

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.3.1

FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.3.1 FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.3.1 Inhoud Algemeen... 3 Offerte omschrijving weergegeven op barcodeblad... 3 Barcode selecteren pop up is verbeterd... 3 Bijlage (uit taak/dossier/vraag) selecteren

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 16 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order!

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! De functie Confronteren Inkoop Orders is grondig vernieuwd en verbeterd. Handleiding Confronteren van Inkooporders 2009 - Copyright Asperion

Nadere informatie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Versie 29 juni 2015 Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Links... 2 Aanmelden... 2 Beginscherm... 3 Beheer... 4 1. Bibliotheek... 4 2. Welkomboodschap... 9 3. Gebruikers...

Nadere informatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Tot nu toe was het alleen mogelijk om in de database opgeslagen documenten alleen te openen

Nadere informatie

Een declaratie aanmaken

Een declaratie aanmaken Een declaratie aanmaken U kunt in Kleos drie verschillende soorten declaraties aanmaken: 1. een declaratie voor een dossier: een declaratie voor 1 dossier voor 1 debiteur; 2. een declaratie voor een cliënt:

Nadere informatie

- Exact Basis! - Exact Premium! - Exact Handel! - Exact Handel ERP!

- Exact Basis! - Exact Premium! - Exact Handel! - Exact Handel ERP! Informatie Exact App Bij het managen van uw webshop, hoort natuurlijk ook de boekhouding voor registratie van omzet en BTW, vanaf nu hoeft u met behulp van deze app niet langer relaties en verkopen over

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding Beeldbank Versie 2.0

Handleiding Beeldbank Versie 2.0 Handleiding Beeldbank Versie 2.0 1. Inhoudsopgave Inhoud 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inleiding... 3 3. Startscherm... 4 4. Toevoegen nieuwe foto... 5 4.1 Foto kiezen... 6 4.2 Kenmerken toevoegen... 8 5. Onderhouden

Nadere informatie

OPTIMALISATIE RELEASE 9.1.1

OPTIMALISATIE RELEASE 9.1.1 OPTIMALISATIE RELEASE 9.1.1 9.1.1 12 mei 2015 Versie 1 Inhoud Inleiding... 3 Release 9.1.1... 3 Algemeen... 3 HDN... 7 Optimalisatie Release 9.1.1 2 Inleiding Zoals we in de laatste nieuwsbrief hebben

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Alle Module: Algemeen (geen specifieke module) 62528 Statuslogs - contactpersoon - medewerker koppelingen Gecorrigeerde functionaliteit Voor de verschillende status logs is de medewerker /

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost Stappenkaart Partijenpost Met deze stappenkaart maakt u in drie stappen een orderformulier voor uw Partijenpost aan: 1. Nieuwe partij voormelden 2.

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Contacten

Handboek ZooEasy Online Contacten Handboek ZooEasy Online Contacten Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD CONTACTEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

Handleiding voor gemeente-beheerder

Handleiding voor gemeente-beheerder Handleiding voor gemeente-beheerder Homepagina Via www.softwarecatalogus.nl komt u op de home-pagina. Zonder in te loggen kunt u daar alle leveranciersproducten raadplegen en ook de overzichten die KING

Nadere informatie

Handleiding Contracteermodule. Zorgaanbieders. Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal

Handleiding Contracteermodule. Zorgaanbieders. Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal Handleiding Contracteermodule Zorgaanbieders Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal Handleiding Contracteermodule Zorgaanbieders Datum : 5-1-2015 Versie : 1.1 Copyright

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Een gebruikersmenu maken

Een gebruikersmenu maken Inleiding U kunt per gebruiker of gebruikersgroep een eigen menu definiëren, met daarin de functies, welke de gebruiker of gebruikersgroep mag gebruiken. Dit is met name handig als een gebruiker of gebruikersgroep

Nadere informatie

Extra inkoopconditie Kommissiekorting/Keukenplanningskorting.

Extra inkoopconditie Kommissiekorting/Keukenplanningskorting. Extra inkoopconditie Kommissiekorting/Keukenplanningskorting. Simar automatisering, april 2014 - bijgewerkt juni 2014 Het komt met regelmaat voor dat apparatenleveranciers een extra korting verlenen bij

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig Naam softwarebedrijf: Deel 1: Algemene gegevens van.. Pakket geschikt voor : Mutatiedatum Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail Internetadres Contactpersonen Het Pakket Naam pakket Versie Software

Nadere informatie

ROSA software voor de kinderopvang

ROSA software voor de kinderopvang Over op de IBAN ROSA software voor de kinderopvang Kenmerk: ROSA_IBAN.doc 2004-2013 MULDATA http://www.muldata.nl info@muldata.nl Systeem : ROSA over op de IBAN pagina: 2 Hoofdstuk : Inleiding Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Onderhoud en versiebeheer Dit document is eigendom van de projectleider Implementatie Osiris Volg. Wijzigingen aan het document worden geïnitieerd

Nadere informatie

Handleiding Merge items

Handleiding Merge items Handleiding Merge items Copyright, Connexys Versie 3.2.0.1-30 september 2013 Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of

Nadere informatie

RIAXION DOSSIER HANDLEIDING

RIAXION DOSSIER HANDLEIDING RIAXION DOSSIER HANDLEIDING Versie 1.0 Status: Definitief Datum: 8-3-2012 Deventer Inhoud 1. VRAGENLIJST... 3 1.1. Het maken van een vragenlijst... 4 1.2. Vragen toevoegen aan een vragenlijst... 5 1.3.

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

Versiedocumentatie SDF Profice Win

Versiedocumentatie SDF Profice Win Versiedocumentatie SDF Profice Win 212 202 1 Inhoud Versie 212... 7 Offertes... 7 Emailteksten algemeen gemaakt (#3990)... 7 Orderverwerking... 7 Verwerking extra kenmerken in Florecom verbeterd (#4294)...

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding ChainWise Digitaal factureren

Handleiding ChainWise Digitaal factureren Handleiding ChainWise Digitaal factureren Versie: 1.1 Datum: februari 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voorbereiding... 4 2.1 E-mail sjabloon aanpassen... 4 2.2 Instellen from en bcc adres, subject...

Nadere informatie

Handleiding tellingen reewild in FRS

Handleiding tellingen reewild in FRS Handleiding tellingen reewild in FRS Jaarlijks vinden in het voorjaar de schemertellingen reeën volgens het landelijk telprotocol plaats. De reewildcommissies organiseren de tellingen en verzorgen de verwerking

Nadere informatie

Handleiding Installatie App4Sales

Handleiding Installatie App4Sales Handleiding Installatie App4Sales Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het

Nadere informatie

HANDLEIDING FRIREC. Versie 1.2.2

HANDLEIDING FRIREC. Versie 1.2.2 HANDLEIDING FRIREC Versie 1.2.2 Handleiding Frirec voor Windows receptuurprogramma Gefeliciteerd met de aanschaf van FRIREC. Het Programma FRIREC FRIREC is een programma dat speciaal is ontwikkeld voor

Nadere informatie

Handleiding Plantion Digitale Marktplaats

Handleiding Plantion Digitale Marktplaats Per 10-03-2017 Handleiding Plantion Digitale Marktplaats voor mobiele telefoon 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Inloggegevens aanvragen... 2 1) Inloggen... 2 2) Taal... 2 3 Een nieuwe opdracht aanmaken...

Nadere informatie

Een klant project in Newbase

Een klant project in Newbase Een klant project in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Quickstart TreeCommerce Messenger

Quickstart TreeCommerce Messenger Quickstart TreeCommerce Messenger Om snel aan de slag te gaan met TreeCommerce Messenger is het belangrijk een aantal zaken in te stellen, en dat u op de hoogte bent van een aantal zaken. We hebben voor

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.23

Release Notes v 1.1 0.23 1/10 Release Notes v 1.1 0.23 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017 Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas Geldig vanaf: 20 december 2017 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Wachtwoord vergeten... 3 3. Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding aanpassen foutieve orders. MyQuantos

Handleiding aanpassen foutieve orders. MyQuantos Handleiding aanpassen foutieve orders MyQuantos Inhoudsopgave 1. Overzicht orders 2. Validatiestatus ingestuurde orders 3. Aanpassen orders met onjuiste besteldetails 3.1 Order met foutief adres 3.2 Order

Nadere informatie

Twinfield Handleiding

Twinfield Handleiding Twinfield Handleiding Auteur: Website: E-mail : Martijn Mengerink www.biedmeer.nl support@biedmeer.nl Datum Versie Opmerking 27-12-2013 V1.0 Initiële opzet Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 2. Instellingen

Nadere informatie

Handleiding Koppeling imuis Online

Handleiding Koppeling imuis Online Handleiding Koppeling imuis Online Inhoudsopgave Bestellen koppeling... 3 Instellingen... 4 Importopties... 5 Exportopties... 6 Synchronisatie... 7 Belangrijke punten... 9 Vragen... 10 Bestellen koppeling

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem Kleuterplein. versie 1.0

Handleiding registratiesysteem Kleuterplein. versie 1.0 Handleiding registratiesysteem Kleuterplein versie 1.0 september 2012 1 Inhoudhoudsopgave 1. Het belang van registreren Pagina 3 2. Systeeminstellingen Pagina 4 3. De leerdoelenregistratie Pagina 5 4.

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Contacten Een gebruiker heeft de beschikking over de volgende contact-functionaliteiten: Acties vanuit KCC-tabblad: Registreren nieuwe anonieme en niet-anonieme contacten Registreren nieuw contact en direct

Nadere informatie

S-Connect Magento Order

S-Connect Magento Order S-Connect Magento Order Tijd besparen? Groeit de activiteit in uw webshop? Levert het u veel werk op om de orders over te nemen in SnelStart? Dan heeft S for software de oplossing. S-Connect is door S

Nadere informatie

Fysiomanager update juni 2013

Fysiomanager update juni 2013 Fysiomanager update juni 2013 Kopiëren inhoud vragenlijst uit voorgaande Procedure Wanneer u een nieuwe procedure aanmaakt bij een patiënt, dan worden standaard de onder Voorgeschiedenis aanwezige vragenlijsten

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010]

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] Stap 1 - BTW tarief 6% aanmaken Met de menuoptie STAMGEGEVENS > ALGEMEEN > BTW-CODES EN PERCENTAGES kunnen BTW tarieven onderhouden worden. Is er reeds

Nadere informatie

Inhoud van dit document

Inhoud van dit document Handleiding OVM Menu versie 1.0.0 (definitief) november 2012 Inhoud van dit document 1 INLEIDING... 2 2 MENU... 3 3 GEBRUIKERSBEHEER... 4 3.1 SORTEREN EN FILTEREN... 5 3.2 'UITGESTELD' BEHEER... 5 3.3

Nadere informatie

Aanmaanrobot. (U kunt met F1 of altijd uitleg vragen over de diverse rubrieken of de programmafuncties in het algemeen.)

Aanmaanrobot. (U kunt met F1 of altijd uitleg vragen over de diverse rubrieken of de programmafuncties in het algemeen.) Inleiding (NB.) Gebruikers van CASH Financieel of CASH CompactPro kunnen kiezen uit twee mogelijkheden om aanmaningen te maken. In CASH Compact is alleen de 'handmatige' functie opgenomen. CASH beschikt

Nadere informatie

Handleiding FPZregistratie. Diabetes Module Service Apotheek

Handleiding FPZregistratie. Diabetes Module Service Apotheek Handleiding FPZregistratie Diabetes Module Service Apotheek Handleiding FPZregistratie Diabetes module. Inhoud Pagina Hoofdstuk 1 Algemeen 3 1.1. Inloggen en discipline wisselen. 3 1.2. Patiënt oproepen.

Nadere informatie

Werken met verschillende lay-outs

Werken met verschillende lay-outs Werken met verschillende lay-outs Inleiding In deze handleiding vindt u een stappenplan voor het werken met verschillende lay-outs. Het werken met verschillende lay-outs kan een keuze zijn als u werkt

Nadere informatie

Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie

Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie 4CIS InfoBase 3.2.0 4CIS, 1999-2002, alle rechten voorbehouden Zakelijke software

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

Door op Catalogus te klikken komt u in artikelen terecht, rechtsboven in kun je een nieuw artikel toevoegen.

Door op Catalogus te klikken komt u in artikelen terecht, rechtsboven in kun je een nieuw artikel toevoegen. Door op Catalogus te klikken komt u in artikelen terecht, rechtsboven in kun je een nieuw artikel toevoegen. In dit scherm kunt u uw artikel gegevens invullen. Eigen code is een code die u u product zelf

Nadere informatie