Verslag aan de Provincieraad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag aan de Provincieraad"

Transcriptie

1 departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: Verslag aan de Provincieraad betreft INTERGEM- algemene vergadering op 19/12/2013 Mandaat provinciale vertegenwoordiger bepalen ivm goedkeuring agendapunten verslaggever Alexander Vercamer Mevrouwen en mijne Heren, Uitnodiging Op donderdag 19 december 2013 om uur vindt de buitengewone algemene vergadering van INTERGEM plaats in Hotel Beveren, Gentseweg 280 te 9120 Beveren. Agenda 1. Statutenwijzigingen-goedkeuring 2. Bespreking in het kader van artikel 44 van het decreet houdende intergemeentelijke samenwerking van de te ontwikkelen activiteiten en de te volgen strategie voor het boekjaar 2014 alsook van de door de raad van bestuur opgestelde begroting Uitkering voorschot op dividend 2013-bekrachtiging 4. Volmachtverlening inzake bestellingen van Intergem aan Eandis bekrachtiging 5. Statutaire benoemingen 6. Statutaire mededelingen Als bijlage gaan volgende stukken: Uitnodiging + rappel uitnodiging (bijlage 01) Toelichting statutenwijziging + ontwerp statutenwijziging (bijlage 02) Nota actiepunten in beleid en strategie begroting 2014 (bijlage 03) Bekrachtiging uitkering voorschot op dividend 2013 (bijlage 04) Voorstel van volmachtverlening inzake bestellingen door INTERGEM aan EANDIS (bijlage 05) Statutaire benoemingen (bijlage 06) Statutaire mededelingen (bijlage 07) Brief Minister Geert Bourgeois van 10 februari 2011(bijlage 08) Omzendbrief 2013/5 van 19 april 2013 (bijlage 09)

2 Brief INTERGEM aan de provincie Oost-Vlaanderen inzake uitkering dividenden op 1 oktober 2013 (bijlage 10) Bespreking agendapunten Agendapunt 1 statutenwijziging De wijziging van de statuten is noodzakelijk om volgende redenen: - de slechts gedeeltelijke goedkeuring van de vorige statutenwijziging met het besluit van de Vlaams minister van Binnenlands Bestuur van 28 september 2012, vnl. inzake de benoeming van de leden van de raad van bestuur, statutenwijziging die niet conform artikel 46 van het DIS was. - het decreet van 18 januari 2013 (decreet houdende de wijziging van diverse bepalingen van het deceet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking (hierna DIS),( B.S. 15 februari 2013) en de bijhorende omzendbrief 2013/5 van 19 april 2013 die de richtlijnen opsomt ten gevolge van de wijziging van het DIS. - het besluit van de Vlaamse Regering van 30 maart 2012 ( B.S. 24 april 2012) die een aanpassing doorvoert in artikel van het Energiebesluit in die zin dat geen corporate governance comité meer moet worden opgericht wanneer het bestuursorgaan louter bestaat uit onafhankelijke bestuurders. - Uitbreiding van de vrijstelling van de belasting door de deelnemers tot de werkmaatschappij. De louter taalkundige aanpassingen of layout-of tekstverfijningen naar aanleiding van verouderde of afgeschafte wetgeving worden niet meegenomen in onderstaande bespreking. Artikelsgewijze bespreking Titel III - RAAD VAN BESTUUR- COMMISSARIS- CORPORATE GOVERNANCE COMITE - REGIONALE BESTUURSCOMITES Artikel 11 Aangezien de vorige bepaling omtrent de benoeming van de leden van de raad van bestuur niet conform artikel 46 van het DIS was, wordt dit aangepast. De leden van de raad van bestuur moeten worden voorgedragen door de openbare deelnemers en niet door de leden van het regionaal bestuurscomité. Bijgevolg zijn de voorzitters van de regionale bestuurscomités ook niet ambtshalve kandidaat-lid voor de raad van bestuur. Op het ogenblik dat het ontwerp van statutenwijziging zal goedgekeurd zijn, heeft dit geen implicaties voor de provincie. De provincie heeft immers geen vertegenwoordiger in de raad van bestuur. Artikel 12 Idem artikel 11. Benoeming door de openbare deelnemers in plaats van door de regionale bestuurscomités.

3 Artikel 16 Een aanpassing wordt doorgevoerd in die zin dat slechts een corporate governance comité wordt opgericht in de mate de raad van bestuur niet volledig bestaat uit onafhankelijke bestuurders. Indien de raad van bestuur volledig is samengesteld uit onafhankelijke bestuurders, wordt het CGC opgeheven. Vermits de provincie Oost-Vlaanderen geen vertegenwoordigers had in het CGC, verandert er niets qua mandatering. Artikel 18 Dit artikel handelt over de duur van de mandaten. Er wordt toegevoegd dat er naast de kwijting voor de bestuurders ook kwijting wordt verleend aan de leden van de regionale bestuurscomités. Artikel 19 In het artikel wordt de elektronische terbeschikkingstelling van documenten ingeschreven in navolging van de brief van Minister Geert Bourgeois (zie bijlage 08 aanbeveling bij brief van 10 februari 2011) waarin de grotere transparantie van de besluitvorming en de democratische betrokkenheid werd benadrukt. De wijziging is in overeenstemming met artikel 52 van het decreet intergemeentelijke samenwerking. Artikel 22 Vermits de functie van commissaris van de Vlaamse Regering wordt geschrapt, volstaat het om binnen de 20 kalenderdagen een overzichtslijst van de besluiten toe te sturen aan de Vlaamse regering. Bovendien moeten deze overzichtslijsten binnen de 20 kalenderdagen en gedurende tenminste 20 kalenderdagen gepubliceerd worden op de website van de vereniging. Bovengenoemde wijzigingen die voortvloeien uit het wijzigingsdecreet aan het DIS van 18 januari 2013 werden ook overgenomen voor de algemene vergadering in artikel 27(zie verder). Titel IV- ALGEMENE VERGADERING Artikel 24 Artikel 44 van het decreet intergemeentelijke samenwerking werd recent gewijzigd. Specifiek voor wat betreft de vertegenwoordiging in de Algemene Vergadering vervalt de hernieuwde aanduiding van de provinciale vertegenwoordiger naar aanleiding van elke Algemene Vergadering met ingang van 1 mei 2013 tenzij de statuten van de vereniging anders bepalen, althans volgens de omzendbrief (omzendbrief 2013/5 van 19 april zie bijlage 09). In artikel 24 wordt de wijziging opgenomen waardoor de vertegenwoordigers nu aangeduid worden voor de duur van de ganse legislatuur. De vaststelling van het mandaat van de vertegenwoordiger dient wel nog te worden herhaald voor elke vergadering.

4 Artikel 27 Idem opmerkingen artikel 19 en artikel 22. Titel VII - ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 38 In dit artikel wordt ingevoegd dat de vrijstelling van de belasting door de openbare deelnemers ook geldt voor de werkmaatschappij. Agendapunt 2. Actieplan en begroting 2014 Actieplan 2014 Het verslag betreffende actiepunten in het beleid en strategie 2014 beschrijft de opdrachten voor het komende jaar van het intergemeentelijk samenwerkingsverband in haar hoedanigheid van netwerkbeheerder overeenkomstig het Elektriciteits- en Aardgasdecreet. Het jaar 2014 wordt een sleuteljaar voor de toekomst van de Vlaamse gemengde distributienetbeheerders voor elektriciteit en gas en dus ook voor INTERGEM. Nadat begin 2013 de bestuursorganen van zowel de distributienetbeheerders als van hun werkmaatschappij EANDIS werden hersamengesteld, kondigen er zich voor 2014 tal van strategische beslissingen met een impact op de toekomstige organisatie van het distributienetbeheer aan. Specifiek voor INTERGEM ( en meer bepaald de gasactiviteit in de gemeenten Beveren en Kruibeke, de zogenaamde ex-igao activiteit) zullen de betrokken aandeelhouders zich in de loop van 2014 moeten uitspreken over een verdere samenwerking binnen en met INTERGEM tot haar lopende duurtijd (14 september 2018).Bij de bepaling van de strategie 2014 wordt ook rekening gehouden met de krachtlijnen uit het ondernemingsplan , zoals dat eind 2012 door de bestuursorganen van INTERGEM werd vastgelegd. INTERGEM wil bovendien resoluut verder gaan op de ingeslagen weg van een uitmuntende dienstverlening aan zowel de netgebruikers als de openbare besturen/aandeelhouders aan maatschappelijk aanvaardbare tarieven.de actiepunten zelf zijn uitvoerig beschreven in de nota en zullen worden toegelicht op de algemene vergadering (bijlage 03). Er wordt altijd gestreefd naar efficiëntie en uitstekende dienstverlening. Begroting 2014 Deze is in grote lijnen dezelfde als voorgaande jaren. Er zijn gevoelig meer investeringsuitgaven zowel voor de activiteit distributie van elektriciteit als voor de gemengde investeringsuitgaven (deel elektriciteit). Voor de distributie van gas (incl. gemengde investeringsuitgaven, deel gas) is er ook een lichte verhoging waarneembaar. Ook de kosten voor elektriciteit en gas liggen in dezelfde lijn als vorig jaar. Dividend provincie Oost-Vlaanderen Voor 2014 wordt het totale bedrag aan dividenden geraamd op ,00 EUR waar dit voor 2013 ook ,00 EUR was. Deze cijfers blijken uit de bijlage bij de brief van 1 oktober 2013 ( zie bijlage 10 brief 1 oktober 2013 en brief 28 september 2012).

5 Agendapunt 3.Bekrachtiging uitkering voorschot op dividend 2013 De Raad van Bestuur keurde in zitting van 26 september 2013 het principe goed om op basis van een staat van activa en passiva per einde september 2013, en voor zover die positief geattesteerd wordt door de Commissaris, een voorschot op dividend uit te keren aan de deelnemers van INTERGEM, dat ongeveer gelijk is aan 10/12 de van het voor het jaar 2013 verwachte uit te keren resultaat. De resultaten en de balans per einde september 2013, het verslag van de Commissaris met betrekking tot het voorschot op dividend alsook het overzicht van de vervallen nog openstaande bedragen van de deelnemers zullen op de raad van bestuur van 16 december 2013 worden toegelicht. Aan de algemene vergadering in buitengewone zitting zal worden gevraagd om het voorschot op dividend 2013 te bekrachtigen. Agendapunt 4.Volmachtverlening Voor het jaar 2014 heeft de raad van bestuur van INTERGEM in zitting van 26 september 2013 de volmachtverlening inzake bestellingen aan Eandis herbevestigd. Deze volmachtverlening dient ter bekrachtiging te worden voorgelegd aan de algemene vergadering in buitengewone zitting van 19 december Agendapunt 5. Statutaire benoemingen Ernst & Young Bedrijfsrevisoren (EY) heeft meegedeeld dat de heer Jan De Luyck als vaste vertegenwoordiger vervangen wordt door de heer Paul Eelen voor het lopende mandaat van Commissaris en dit met ingang vanaf 4 september De heer Paul Eelen zal voortaan belast zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van EY. Agendapunt 6.Statutaire mededelingen Tot 30 juni 2013 bedroeg de kilometervergoeding voor dienstverplaatsingen 0,33 euro/km. Op basis van artikel 156 van het besluit van de Vlaamse regering van 7 december 2007 houdende de minimale voorwaarden voor de personeelsformatie, de rechtspositieregeling en het mandaatstelsel van het gemeentepersoneel en het provinciepersoneel wordt het bedrag van de kilometervergoeding voor de periode 1 juli juni 2014 opgetrokken tot 0,3389 euro/km. Doordat het informaticaprogramma Presentiegelden slechts tot 2 cijfers na de komma registreert, wordt het bedrag afgerond naar 0,34 euro/km. Conclusie agendapunten Aangezien noch de rechten van de provincie verminderen, noch de plichten verzwaren, wordt voorgesteld de provincieraad te verzoeken in te stemmen met de voorgestelde beslissingen en het mandaat van de provinciale vertegenwoordiger in die zin te bepalen.

6 Vertegenwoordiging Bij provincieraadsbesluit van 23 januari 2013 ( herbevestigd bij besluit van 19 juni 2013) werd de provinciale vertegenwoordiging voor de algemene vergaderingen van INTERGEM voor de lopende bestuursperiode geregeld. Provincieraadslid Caroline De Padt werd aangeduid als effectieve vertegenwoordiger, provincieraadslid mevrouw Nicole Van Duyse als plaatsvervanger. Artikel 44 van het decreet intergemeentelijke samenwerking werd recent gewijzigd.(bs 15 februari 2013, Decreet van 18 januari 2013 houdende de wijziging van diverse bepalingen van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking). Specifiek voor wat betreft de vertegenwoordiging in de Algemene Vergadering vervalt de hernieuwde aanduiding van een provinciale vertegenwoordiger naar aanleiding van elke Algemene Vergadering met ingang van 1 mei 2013 tenzij in de statuten is vermeld dat een hernieuwde mandatering nog steeds noodzakelijk is voor iedere vergadering. Het is dit punt dat ook werd gewijzigd in de hierboven besproken statutenwijziging. Om redenen van praktische aard is er evenwel voor geopteerd in huidig provincieraadsbesluit te verwijzen naar de eerdere aanstellingsbesluiten en de namen van de effectieve vertegenwoordiger en van de plaatsvervanger te vermelden. Op die manier zijn de zaken duidelijk voor iedereen. Verslaggeving Conform artikel 53 van voormeld decreet moeten de op voordracht van de provincie benoemde bestuurders minstens tweemaal per jaar tijdens een openbare vergadering van de provincieraad die hen heeft voorgedragen, verslag uitbrengen over de uitoefening van hun mandaat en toelichting verstrekken bij het beleid van de intercommunale. De omzendbrief van 11 januari 2002 bij de toepassing van het decreet stelt de verslaggeving verplicht wanneer beslissingen van de algemene vergadering deelnemers ertoe nopen het mandaat van hun vertegenwoordigers te bepalen. Dat is onder meer het geval wanneer de raad van bestuur de jaarrekening heeft opgemaakt of de begroting heeft vastgesteld, wanneer hij belangrijke statutenwijzigingen voorstelt (waaronder doelwijziging, het afsluiten van langlopende contracten of leningen) of de deelneming in andere rechtspersonen voorbereidt, kortom telkens wanneer hij beslissingen neemt met een onmiskenbare weerslag op de verbintenissen en inbrengen van de deelnemers. Wij hebben dan ook de eer, Mevrouwen, Mijne Heren, U mede te delen respectievelijk te verzoeken : 1. Vermits de provincie niet beschikt over een bestuurder bepaalt artikel 53 tweede lid van het Decreet Intergemeentelijke Samenwerking dat in dat geval het verslag moet worden uitgebracht door de voorzitter of zijn daartoe gedelegeerde bestuurder.

7 De voorzitter van Intergem werd uitgenodigd voor de provincieraadscommissie van 7 november 2013 om zich ter beschikking te houden voor eventuele vragen. 2. De vertegenwoordiger ( aangeduid in overeenstemming met de provincieraadsbesluiten van 23 januari 2013 en 19 juni 2013) te mandateren in te stemmen met de voorgestelde beslissingen van de Algemene Vergadering op 19 december 2013, meer bepaald goedkeuring statutenwijzigingen, goedkeuring strategie en begroting 2014, bekrachtiging uitkering dividenden, volmachtverlening, statutaire benoemingen-en mededelingen). Gent, 24 oktober 2013 namens de Deputatie: de provinciegriffier, (get.) Albert De Smet de bevoegde gedeputeerde, (get.) Alexander Vercamer

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1303093 Verslag aan de Provincieraad betreft IMEWO- algemene vergadering op 24 juni 2013 aanduiding provinciale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1405984 Provincieraadsbesluit betreft INTERWAAS - buitengewone algemene vergadering 3 december 2014 mandatering

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1805298 Provincieraadsbesluit betreft Algemene vergadering SOLVA 12 december 2018 aanduiding provinciale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1505884 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever INTERWAAS- algemene vergadering op 2 december 2015 vaststellen

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1400710 Verslag aan de Provincieraad betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1505884 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever INTERWAAS- algemene vergadering op 2 december

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1802221 Verslag aan de Provincieraad betreft DDS: algemene vergadering op 12 juni 2018 agendapuntenvoordracht

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1401955 Verslag aan de Provincieraad betreft Veneco- jaarvergadering 2013 Jaarvergadering 2013: jaarverslag

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1400051 Verslag aan de Provincieraad betreft VENECO- algemene vergadering 30/01/2014 algemene vergadering

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1405963 Provincieraadsbesluit betreft IGS WESTLEDE algemene vergadering 2 december 2014 mandaat provinciaal

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1501287 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever DDS- buitengewone algemene vergadering BAV 26 maart 2015-statutenwijziging

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1203613 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Intergemeentelijk samenwerkingsverband SOLVA

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1501287 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever DDS- buitengewone algemene vergadering BAV 26

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1306129 Verslag aan de Provincieraad betreft Algemene vergadering Blijdorp III op 10 december 2003 beslissing

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1505721 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever IGS Westlede- algemene vergadering op 1 december 2015

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1702314 Provincieraadsbesluit betreft INTERWAAS: algemene vergadering op 31 mei 2017 mandatering provinciale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1702649 Provincieraadsbesluit betreft Ilva: algemene vergadering op 27 juni 2017 mandatering provinciale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1400710 Provincieraadsbesluit betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1502298 Provincieraadsbesluit betreft IGS Westlede- algemene vergadering op 2 juni 2015 aanduiding provinciale

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1502298 Verslag aan de Provincieraad betreft IGS Westlede- algemene vergadering op 2 juni 2015 aanduiding

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1502557 Verslag aan de Provincieraad betreft Gaselwest- algemene vergadering op 26 juni 2015 vaststellen

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1501286 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever VERKO- buitengewone algemene vergadering BAV

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1702649 Verslag aan de Provincieraad betreft Ilva: algemene vergadering op 27 juni 2017 mandatering provinciale

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad Griffie Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0514284 betreft verslaggever INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING - IMEWO Kennisgeving verslag lid van het regionaal adviescomité, goedkeuring voorgestelde

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1600640 Provincieraadsbesluit betreft VERKO-algemene vergadering op 17 maart 2016 Mandaat provinciale vertegenwoordiger

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1706022 Provincieraadsbesluit betreft TMVW: buitengewone algemene vergadering van 22 december 2017 uittreding

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1405983 Verslag aan de Provincieraad betreft INTERGEM- algemene vergadering 11 december 2014 mandatering

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1303248 Verslag aan de Provincieraad betreft SOLVA- algemene vergadering 25 juni 2013 aanduiding vertegenwoordigers

Nadere informatie

Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons

Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons Provincie Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons ÍrIililililililtilililIilttil 160 tol departement lnterne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken vergadering van Besluit van de Deputatie

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1203657 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Gaselwest- algemene vergadering aanduiding provinciale

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1502685 Verslag aan de Provincieraad betreft Veneco-Algemene Vergadering juni 2015 Vaststellen van het

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1505773 Verslag aan de Provincieraad betreft VENECO: buitengewone algemene vergadering op 3 december 2015

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1505773 Provincieraadsbesluit betreft VENECO: buitengewone algemene vergadering op 3 december 2015 vaststellen

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1705249 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever SOLVA Algemene vergadering op 11 december 2017

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1502365 Verslag aan de Provincieraad betreft DDS - algemene vergadering 9 juni 2015 aanduiden provinciale

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer:. 1207793 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Wonen-vertegenwoordiging

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1706023 Verslag aan de Provincieraad betreft FINGEM: buitengewone algemene vergadering op 14 december 2017

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel 20;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel 20; Besluit van de Vlaamse Regering houdende uitvoering van het decreet van 6 maart 2009 betreffende de organisatie en erkenning van toeristische samenwerkingsverbanden DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de bijzondere

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1207911 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Islamitische erediensten Islamitische Geloofsgemeenschap

Nadere informatie

DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING

DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING Verslag van de statutaire algemene vergadering van donderdag 20 juni 2013, 20.15 uur, gehouden te Overpelt. Volgende stemgerechtigde leden

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1103509 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Intergemeentelijke samenwerking - Imewo uitnodiging algemene

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6e Directie Dienst 61 Welzijn Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0616809 betreft verslaggever HUISVESTING Aandeelhouderschap huisvestingsmaatschappijen en kredietvennootschappen - vertegenwoordiging

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 28 april 2016 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 2/3 Provinciale initiatieven. Dienstverlenende vereniging

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 OKTOBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 OKTOBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 OKTOBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de budgetwijziging 2015/1 voor het dienstjaar 2015 van het OCMW. Aan de

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Wonen & Mondiale Solidariteit dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer:. 1802247 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Wonen- fusie sociale huisvestingsmaatschappijen Fusie

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 20 november 2015

college van burgemeester en schepenen Zitting van 20 november 2015 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 20 november 2015 Besluit GOEDGEKEURD A-punt bestuurszaken Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester de heer

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1206895 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever CVBA PMSIV Lemberge - Buitengewone Algemene Vergadering

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Griffie Provincieraadsbesluit betreft INTERCOMMUNALE VERENIGINGEN, MAATSCHAPPIJEN EN V.Z.W.'S. Vertegenwoordiging van de provincie in diverse organen De Provincieraad, overwegende dat de provincie participeert

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1207486 Verslag aan de Provincieraad betreft Intergem- buitengewone algemene vergadering van 20 december

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1706022 Verslag aan de Provincieraad betreft TMVW: buitengewone algemene vergadering van 22 december 2017

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1502685 Provincieraadsbesluit betreft Veneco-Algemene Vergadering juni 2015 Vaststellen van het mandaat

Nadere informatie

Voorstel van decreet. houdende wijziging van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking

Voorstel van decreet. houdende wijziging van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking stuk ingediend op 1629 (2011-2012) Nr. 1 23 mei 2012 (2011-2012) Voorstel van decreet van de heren Bart Martens, Lieven Dehandschutter, Jan Durnez, Marnic De Meulemeester, Peter Reekmans en Bart Caron

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1402545 Verslag aan de Provincieraad betreft Interwaas algemene vergadering 28 mei 2014 mandatering provinciale

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1505885 Verslag aan de Provincieraad betreft IC TMVW- buitegewone algemene vergaderingen op 17 december

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg 4 2800 Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen 0477.702.333 UITNODIGING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1705997 Provincieraadsbesluit betreft ILVA algemene vergadering 19 december 2017 goedkeuring agendapunten

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport dossiernummer: 1704203 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement ' Oost-Vlaamse Sportringen' wijziging om op 18.12.2017 voor laatste maal de Oost-

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel)

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel) KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan 2 1080 Brussel BTW BE 0403.227.515 (RPR Brussel) VOLMACHT Ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Tweede algemene stafdienst Provincieraadsbesluit betreft verslaggever IMPLEMENTATIE PROVINCIEDECREET Provincieraadsbesluit van 20 december 2006 - Reglement tot vaststelling van de bevoegdheden van de provincieraad

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING AGENDA

GEWONE ALGEMENE VERGADERING AGENDA Naamloze vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht (Openbare GVV) Woluwedal 46/11 te 1200 Brussel Tel : 02.740.14.50 Website: www.homeinvestbelgium.be - email : aandeelhouders@homeinvest.be

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1103456 Provincieraadsbesluit betreft Gaselwest algemene vergadering 24 juni 2011 Algemene vergadering 24

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0700646 betreft verslaggever PROVINCIAAL ONDERWIJS Aanduiding van provinciale vertegenwoordigers in Huis van het Nederlands Gent, Huis van het Nederlands Oost-

Nadere informatie

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2006 te 11 uur NOTULEN

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2006 te 11 uur NOTULEN Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2006 te 11 uur NOTULEN Het jaar 2006, op 25 april te 11 uur, te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, is de gewone algemene vergadering van aandeelhouders

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1505885 Provincieraadsbesluit betreft IC TMVW- buitegewone algemene vergaderingen op 17 december 2015 goedkeuring

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op maandag 18 mei 2015 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1206775 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever IMEWO- algemene vergadering agenda algemene vergadering-

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE Openbare zitting DEPARTEMENT MANAGEMENT EN PERSONEEL 1 Zorgbedrijf. Aanduiden vertegenwoordiging in de algemene vergadering

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1306672 Provincieraadsbesluit betreft Veneco - Buitengewone Algemene Vergadering op 12 december 2013 principiële

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Opdrachthoudende vereniging IVEKA: overname van aandelen naar aanleiding van de exit uit

Nadere informatie

Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten

Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten Netbeheerder: Inter-aqua Bestuursorgaan: Raad van Bestuur Datum vergadering: 11-09-2018 Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten 1. VERSLAG VORIGE VERGADERINGEN

Nadere informatie

Alex De Cuyper opent de vergadering om uur. De voorzitter stelt Elke Van der Straeten aan als secretaris.

Alex De Cuyper opent de vergadering om uur. De voorzitter stelt Elke Van der Straeten aan als secretaris. NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op vrijdag 20 mei 2076 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat

Nadere informatie

Statuten van de Provinciale Jeugdraad van West-Vlaanderen, goedgekeurd door de Provincieraad van West-Vlaanderen

Statuten van de Provinciale Jeugdraad van West-Vlaanderen, goedgekeurd door de Provincieraad van West-Vlaanderen Statuten van de Provinciale Jeugdraad van West-Vlaanderen, goedgekeurd door de Provincieraad van West-Vlaanderen HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1: In deze statuten wordt verstaan onder: Provincieraad:

Nadere informatie

OPROEPING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 MEI 2018

OPROEPING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 MEI 2018 F L U X Y S B E L G I U M Naamloze Vennootschap Kunstlaan 31-1040 Brussel BTW BE 0402 954 628 RPR Brussel OPROEPING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 MEI 2018 De raad van bestuur van Fluxys Belgium

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1406007 Verslag aan de Provincieraad betreft ILVA - buitengewone algemene vergadering 16 december 2014

Nadere informatie

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding Raad van bestuur 24 oktober 2018 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Jef Laureyssens, Alex Helsen, Door Steyaert,

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 26 september 2013 Toelichting Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 2/4 Provinciale initiatieven. Dienstverlenende vereniging IGEAN.

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 22 november 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Els Van Gucht;

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018 Raad voor maatschappelijk welzijn 23 mei 2018 1/6 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 23 mei 2018 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken, raadslid;

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1505929 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever INTERGEM- buitengewone algemene vergadering van

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Mechelen

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Mechelen TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg 4 2800 Mechelen RPR Mechelen 0477.702.333 UITNODIGING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS De raad van

Nadere informatie

Om geldig te zijn, zal deze volmacht uiterlijk op donderdag 5 juni 2014 in ons bezit moeten zijn VOLMACHT. Naam en voornaam Adres

Om geldig te zijn, zal deze volmacht uiterlijk op donderdag 5 juni 2014 in ons bezit moeten zijn VOLMACHT. Naam en voornaam Adres Om geldig te zijn, zal deze volmacht uiterlijk op donderdag 5 juni 2014 in ons bezit moeten zijn Ik, ondergetekende Naam en voornaam Adres VOLMACHT eigena(a)r(es) van aandelen van de Naamloze Vennootschap

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Personeel dienst Personeelsbeheer dossiernummer: 1405961 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Overname personeelsleden Recreatiepark De Ster - overname personeelsleden met ingang van

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

VOLMACHT. ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer

VOLMACHT. ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer VOLMACHT " 1 ", 2 vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 4 alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 5 der statuten door respectievelijk

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van maandag 21 mei 2012

Zitting van de gemeenteraad van maandag 21 mei 2012 Zitting van de gemeenteraad van maandag 21 mei 2012 Aanwezigen : Hofmans L. - Burgemeester Vermeesch R. - Voorzitter Muyshondt T., Verhaegen J., Damen N., De Pooter S., De Schutter S. - schepenen Janssens

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING STRAATNAAMGEVING. 1. Goedkeuring van een nieuwe straatnaam - Matruyepleintje. In de zitting van

Nadere informatie

AGENDA JAARVERGADERING EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 25 JUNI 2012

AGENDA JAARVERGADERING EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 25 JUNI 2012 AGENDA JAARVERGADERING EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 25 JUNI 2012 I. JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING 1. Kennisname van het jaarlijks financieel verslag van de raad van bestuur betreffende

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

1. Decertificering en dematerialisatie van aandelen

1. Decertificering en dematerialisatie van aandelen 1 TOELICHTING BEHORENDE BIJ HET VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN ALANHERI N.V. ("ALANHERI" OF "DE VENNOOTSCHAP") Behorende bij agendapunt 8 van de op 27 mei 2011 te houden algemene vergadering

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel) VOLMACHT

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel) VOLMACHT KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan 2 1080 Brussel BTW BE 003.227.515 (RPR Brussel) VOLMACHT Ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Wonen & Mondiale Solidariteit dienst Wonen dossiernummer:. 1900807 Verslag aan de Provincieraad betreft wonen: vertegenwoordiging provinciebestuur in Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW),

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking Pisad provinciaal intern verzelfstandigd agentschap (piva) dossiernummer: 1706073 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Uitkanteling

Nadere informatie

Aanleiding voor onderstaande wijzigingen:

Aanleiding voor onderstaande wijzigingen: Voorstel statutenwijziging onderdeel van de agenda voor de Bijzonder Algemene Vergadering van 27 mei 2014. Ontwerp goedgekeurd op de RVB van 14 februari 2014 Aanleiding voor onderstaande wijzigingen: Beleidsplan

Nadere informatie