Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software"

Transcriptie

1 Exact Ondersteuning Haal meer rendement uit uw Exact Software

2 Exact ondersteuningscontracten In geval van storingen of vragen over uw Exact omgeving wilt u graag zo spoedig mogelijk geholpen worden. Arrix helpt u hierbij. Voor uw vragen of storingen kunt u een ondersteuningscontract afsluiten, zodat u contact op kunt nemen met de Servicedesk van Arrix. Zij lossen uw probleem telefonisch op of nemen uw systeem op afstand over. U krijgt hiermee een snelle en adequate ondersteuning en voorkomt hier vaak mee dat een consultant bij u moet komen om de storing te verhelpen. Dit scheelt tijd en kosten.

3 Onderscheid ondersteuning door Exact en Arrix Begrippenlijst: Exact Software Nederland NV is de producent van Exact Globe en Exact Synergy. Voor de verkoop en implementatie van deze software maakt Exact gebruik van dealers. Dat houdt in dat u voor de aankoop en implementatie van de software een verkoopovereenkomst aangaat met Arrix. Daarnaast sluit u een onderhoudsovereenkomst rechtstreeks af bij Exact Software Nederland NV. Op grond van deze overeenkomst heeft u recht op de ontvangst van updates voor de doorontwikkeling, onderhoud van de software en (technische) ondersteuning. Als er onvolkomenheden in de software zitten, dan lost Exact deze op basis van het onderhoudscontract op. Het kan voorkomen, dat dit gebeurt door het beschikbaar stellen van een update. U heeft bij Arrix een ondersteuningscontract afgesloten voor de functionele ondersteuning van de software via onze Servicedesk. Op het moment dat zich een storing voordoet in de software, dan wordt in eerste instantie geanalyseerd wat de oorzaak is. Is de oorzaak een onvolkomenheid in de Exact Software dan wordt er direct contact opgenomen met Exact Software Nederland. Arrix is dan het aanspreekpunt voor zowel u als voor Exact Software en coördineert en bewaakt de voortgang van het oplossen van het probleem. In het geval dat er updates moeten worden geplaatst om het probleem op te lossen, worden deze werkzaamheden door Arrix uitgevoerd op basis van nacalculatie. Is er sprake van een andere oorzaak dan een onvolkomenheid in de software van Exact of wanneer u vragen heeft van functionele aard over de software, dan neemt Arrix deze in behandeling binnen de voorwaarden van het door u afgesloten ondersteuningscontract. Storing: Er is sprake van een storing op het moment dat bepaalde functionaliteit binnen de software niet meer werkt, die voorheen wel heeft gewerkt. Onvolkomenheid in de software: Tekortkoming in de technische laag van de software waardoor functionaliteiten niet of niet conform de specificaties werken. Onvolkomenheden in de software zijn reproduceerbaar door Exact Software Nederland. Wijziging: het aanbrengen van nieuwe functionaliteit binnen de software, die voorheen nog niet aanwezig was. Hieronder begrepen het plaatsen van updates.

4 Werkwijze Servicedesk 1e lijn Servicedesk intake De Servicedesk van Arrix is geopend op werkdagen van uur. Dit kan optioneel worden uitgebreid. De Servicedesk is gedurende de openingstijden telefonisch, per en via de self service portal bereikbaar. Zowel tijdens openingstijden als daarbuiten kunnen meldingen via mail of self service portal worden ingediend. Deze meldingen worden vanaf het eerstvolgende openingsmoment van de Servicedesk in behandeling genomen. Bewaking van en de afhandeling van incidenten kan - indien gewenst - buiten de openingstijden van de Servicedesk plaatsvinden. Dit is een optie in onze contracten. De 1 e lijn Servicedesk betreft de intake, zij voeren geen support uit op vragen/storingen. De melding wordt direct doorgezet naar 2 e of 3 e lijn (Exact Consultants) en zij bepalen de coördinatie, registratie en voortgangsbewaking. 2e en 3e lijn Servicedesk De 2 e of 3 e lijn bepaalt het type melding en geeft daarmee ook aan of dit werkzaamheden zijn die onder het contract vallen dan wel daarbuiten. Storings- en functionele vragen op het gebied van Exact worden binnen Arrix altijd behandeld door een consultant. De 1 e lijn medewerker neemt uw vraag in ontvangst en koppelt deze terug naar een beschikbare Exact consultant. Wij streven ernaar om uw vaste consultant de vraag te laten beantwoorden. In voorkomende gevallen kunnen andere consultants in uw voordeel worden ingezet. De 2 e lijn support biedt meer algemeen technische ondersteuning en de 3 e lijn geeft specialistisch technische ondersteuning van uw verzoek. Ondersteuning op locatie In overleg met - of op verzoek - kan er worden besloten om op locatie bij de opdrachtgever werkzaamheden uit te voeren. Als er support of ondersteuning uitgevoerd dient te worden op locatie, dit uitsluitend ter beoordeling van opdrachtnemer, wordt deze support in rekening gebracht bij opdrachtgever op basis van de geldende tarieven. Communicatie met de Servicedesk Support kan door maximaal twee verschillende contactpersonen van opdrachtgever worden aangevraagd.

5 Responsetijd Indien u storingen heeft streven wij ernaar deze zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. Onze Servicedesk werkt op basis van een categorisering die de impact van uw vraag of storing in kaart brengt. Aan de hand van deze impactanalyse maken wij de benodigde capaciteit voor u vrij om uw storing binnen genoemde tijden te verhelpen. Impact analyse Oplostijden Categorie Reactietijd Hersteltijd Escalatie 1 <1 uur <8 uur nvt 2 <2 uur <16 uur Na 16 uur Categorie 1 3 <4 uur <32 uur Na 48 uur Categorie 2 4 <8 uur Op afspraak Op afspraak Randvoorwaarden/uitsluiting De tijden die in de tabel zijn opgenomen, betreffen reguliere werkuren. Categorisering van incidenten Voor het categoriseren van incidenten wordt de volgende onderverdeling gemaakt: Kan/kunnen niet meer werken Kan/kunnen bepaalde functies niet uitvoeren Kan/kunnen via een workaround nog werken Alle gebruikers Gedeelte van de gebruikers Eén gebruiker Status Indien u zelf inzicht wenst te hebben in de status van uw vraag of storing dan kunt u deze monitoren in de self service portal.

6 Ondersteunde pakketten Exact Globe en Synergy De Exact ondersteuningscontracten bieden support op het gebied van Exact Globe, Exact Synergy, Exact Online en Eventmanager. Support op het gebied van Exact AEC, Exact Financials, Exact Insights en Exact Consolidation valt buiten de scope van de contracten. U dient hiervoor direct contact op te nemen met de Servicedesk van Exact. Voor de pakketten die binnen het contract vallen doet Arrix zowel de 1 e, 2 e als 3 e lijn support. Support voor overige pakketten Bij storingen en functionele vragen gerelateerd aan de softwarepakketten Scansys, Elvy, Sumatra, Speedbooks, Autodoc zal de 1 e lijnsupport uw vraag in ontvangst nemen en deze doorzetten naar een consultant voor 2e of 3e lijn support. Mocht de vraag niet direct beantwoord kunnen worden dan zetten wij uw vraag door naar de leverancier. In dit geval figureert Arrix als aanspreekpunt voor zowel u als de leverancier van de software. Arrix bewaakt de voorgang van uw vraag of storing.

7 Contracten Arrix biedt u de mogelijkheid tot drie standaard contracten en één maatwerk contract. U heeft de keuze uit de contractvorm Brons, Zilver, Goud en Maatwerk. In overleg met uw accountmanager wordt het voor u meest geschikte contract afgesloten.

8 Storing Ondersteuning Onder de telefonische storingsondersteuning vallen alleen die vragen die ten grondslag liggen aan een technisch probleem of storing. U kunt deze vragen telefonisch of via de indienen bij onze Servicedesk, waarna u zo spoedig mogelijk wordt geholpen door een consultant. Remote Support Onze consultant kan door middel van Teamviewer direct met u meekijken. Hiermee hebben we direct inzicht in uw vraag of storing en zijn wij sneller in staat om deze op te lossen. Zelfservice Portal Via de zelfservice portal dient u zelf uw eigen vragen in. U heeft direct inzicht in de status van al uw vragen. Functionele ondersteuning Hiermee kunt u kennis- of functionele vragen (met een maximale duur van 15 minuten) stellen aan de Servicedesk. Via Teamviewer kijkt de consultant met u mee en helpt u op weg om uw vraag te beantwoorden. Update service Eén maal per jaar komt een consultant op locatie (max. een halve dag) voor een update naar de laatste release. Nieuwe functionaliteiten worden met u besproken. U krijgt een persoonlijk advies, welke update voor u relevant is. Zo blijft uw software altijd up-to-date. Procesoptimalisatie U kiest hierbij voor de contractvorm Goud en kunt dan twee maal per jaar gebruik maken van een dag consultancy. Deze dag is gericht op het verbeteren van de inrichting en de gebruikerservaring met uw ERP systeem (bijvoorbeeld een gebruikerstraining). Maatwerk Indien de standaard contracten niet toereikend zijn voor uw servicebehoefte, biedt het Arrix Personal Support abonnement uitkomst voor u. Dit contract leent zich goed voor bedrijven die speciale service wensen of net een complexe implementatie achter de rug hebben. Service afspraken en nazorg worden afgestemd op uw bedrijf gepersonaliseerd in een contract. U bent dan altijd verzekerd van een contract dat naadloos op uw situatie aansluit.

9 Voorwaarden De contracten hebben een looptijd van een jaar en worden stilzwijgend verlengd. Contracten kunnen tussentijds alleen naar boven bij gesteld worden. Indien u het contract tussentijds wilt wijzigen dan wordt het verschil tussen uw oude en nieuwe contract aan u in rekening gebracht. Het is niet mogelijk het contract tussentijds op te zeggen. Minimaal drie maanden voor het aflopen van het contract kan deze schriftelijk worden opgezegd of gewijzigd. Het is Arrix zonder toestemming of noodzaak tot schriftelijk melden vrij om de contracten jaarlijks te indexeren. Er wordt gewerkt op basis van fair-use policy (0512)

Voorwaarden en definities supportovereenkomst

Voorwaarden en definities supportovereenkomst Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Definities 2 2.1 Remote support 2 2.2 Spoedeisend correctief onderhoud 2 2.3 Bereikbaarheid 2 2.4 Updates 2 2.5 Lay-outs aanpassen 3 2.6 Rapportage 3 2.7 Consult online

Nadere informatie

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS SERVICE SOLUTIONS ADVISIE SERVICE SOLUTIONS Uw ERP systeem is van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De serviceverlening van Advisie is er daarom op gericht om verstoringen van het systeem

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services Dienstbeschrijving voor Efficon Shared Services Datum: 7 juni 2012 Versie: 1.0 Uitgebracht door: 4Minds Services & Solutions Adres Duwboot 5 Email: support@4minds.nl Website: www.4minds.nl Support: 030-221

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

24/7. Support. smart fms

24/7. Support. smart fms 24/7 Support Smart FMS vindt het van het grootste belang dat haar klanten helder inzicht hebben in de voorwaarden, zekerheid over gemaakte afspraken en het vertrouwen in haar als softwareaanbieder. Het

Nadere informatie

Itannex supportdesk. Alles wat u wilt weten over de. Uw Itannex support keuze. Hoe kunt u uw call melden? 1 / 6 v1.2 / 2015 Itannex BV

Itannex supportdesk. Alles wat u wilt weten over de. Uw Itannex support keuze. Hoe kunt u uw call melden? 1 / 6 v1.2 / 2015 Itannex BV Alles wat u wilt weten over de Itannex supportdesk Met haar technische kennis ondersteunt de Itannex supportdesk u om het optimale resultaat uit uw software investering te halen. Om gebruik te maken van

Nadere informatie

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Inleiding...... 1 Remote Firewall beheer...... 1 Dienst... 1 Randvoorwaarden... 1 Service Level...

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

Q3 Concept BV Tel: +31 (0)413 331 331

Q3 Concept BV Tel: +31 (0)413 331 331 Algemeen Deze Service Level Agreement (SLA) beschrijft de dienstverlening van Q3 Concept BV op het gebied van het beheer van de Q3 applicatie zoals Q3 Concept BV deze aanbiedt aan opdrachtgever en de service

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Toegang tot

Dienstbeschrijving Toegang tot Dienstbeschrijving Toegang tot Versie December 2016 2016 Copyright KPN Lokale Overheid Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Lokale overheid mag niets uit dit

Nadere informatie

7x24 uur Service en Support Overeenkomst (SSO)

7x24 uur Service en Support Overeenkomst (SSO) 7x24 uur Service en Support Overeenkomst (SSO) Behorende bij levering en onderhoud van (pakketnaam) Voor akkoord: Enable-U Naam: (klant) Naam: Datum: Datum: Contactgegevens (klantnaam) Adres: (adresgegevens)

Nadere informatie

Service Level Agreement WhiteVision B.V. Sept-2018

Service Level Agreement WhiteVision B.V. Sept-2018 Service Level Agreement WhiteVision B.V. Sept-2018 Copyright 2018 WhiteVision Alle informatie in dit document is strikt vertrouwelijk. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder

Nadere informatie

Support overeenkomst Hosted diensten

Support overeenkomst Hosted diensten Support overeenkomst Hosted diensten Inhoudsopgave INLEIDING... 3 DEFINITIES... 4 AARD EN OMVANG VAN DE SUPPORT... 5 Algemeen... 5 Verschillende niveaus... 5 Afbakening... 7 SUPPORT WINDOWS... 8 2 INLEIDING

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement INTRAMED September 2018 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Artikel 1: definities... 3 Artikel 2: verantwoordelijkheden... 3 Artikel 3: normen voor onderhoud, reparatie en doorontwikkeling...

Nadere informatie

Handleiding Support. Versie 3.0 0164 271 281

Handleiding Support. Versie 3.0 0164 271 281 Handleiding Support Faster Forward Support November 2014 support@fasterforward.nl Versie 3.0 0164 271 281 Voorwoord Faster Forward levert u software waarmee u dagelijks aan het werk bent. Omdat wij het

Nadere informatie

Instructie Servicedesk

Instructie Servicedesk Instructie Servicedesk Thema: Instructie Servicedesk Versie: V 1.0 Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2. Inleiding 3. Incident/vraag/wens melden bij de servicedesk 4. Verwerking van de aanvraag door de servicedesk

Nadere informatie

SLA Interbel Managed Voice. Datum: 16 april 2014 Versie: 1.1

SLA Interbel Managed Voice. Datum: 16 april 2014 Versie: 1.1 SLA Interbel Managed Voice Datum: 16 april 2014 Versie: 1.1 Inhoud Definities... 3 1. Domein / verantwoordelijkheden... 4 1.1 Netwerk overzicht... 4 1.2 Responsibility Matrix... 4 2. Service Assurance...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement INTRAMED Mei 2016 Versie 2.4 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Verantwoordelijkheden... 3 Normen voor onderhoud, reparatie en doorontwikkeling... 4 Normen voor klantenondersteuning...

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) Telefoon: 088 773 0 773 Email: Support@adoptiq.com Website: www.adoptiq.com Adres: Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam KvK nr: 61820725 BTW nr: NL.854503183.B01 IBAN

Nadere informatie

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is PQR Lifecycle Services Het begint pas als het project klaar is IT wordt een steeds crucialer onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar u ook bent, het moet altijd beschikbaar en binnen bereik zijn.

Nadere informatie

SLA CanConnect Mobile

SLA CanConnect Mobile SLA CanConnect Mobile Inhoud Definities... 2 1. Domein /verantwoordelijkheden... 4 1.1 Netwerk overzicht... 4 1.2 Matrix verantwoordelijkheden... 4 2. Service Assurance... 5 2.1 Impact niveaus... 5 2.2

Nadere informatie

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016 ` Diensten en tarieven Zakelijk 1. Computer bewaking Met Computer bewaking worden uw werkstations continue gecontroleerd op veel Windows punten. Hierdoor kan Total Progress direct reageren op situaties

Nadere informatie

Bijlage B. Service-overeenkomst Nieuwland E-learning. Versie 1.0

Bijlage B. Service-overeenkomst Nieuwland E-learning. Versie 1.0 Nieuwland GEO-Informatie, H. v. Suchtelenweg 4, Postbus 522, 6700 AM Wageningen, t: 0317 421711 http://geo.nieuwland.nl Bijlage B Service-overeenkomst Nieuwland E-learning Versie 1.0 20 juni 2012 Service-overeenkomst

Nadere informatie

Guidance. Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst Guidance programmatuur

Guidance. Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst Guidance programmatuur Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst programmatuur Pagina 1 Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst programmatuur van Rotterdam BV (hierna te noemen ) gevestigd Essebaan 65A te 2908 LJ

Nadere informatie

Naast de Nederland ICT Voorwaarden, die van toepassing zijn op de overeenkomst, zijn de onderstaande bepalingen eveneens van toepassing.

Naast de Nederland ICT Voorwaarden, die van toepassing zijn op de overeenkomst, zijn de onderstaande bepalingen eveneens van toepassing. notities Versie: versie datum Onderwerp Aan CC Van Hans Wolters 29 januari 2016 c-n-hawo-0005-20160129 HaWo 1. Leveringsvoorwaarden 1.1. Algemene gegevens ISC Het ICT Servicecentrum (ISC) is voor de Radboud

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

Service Level Agreement Cloud dienstverlening

Service Level Agreement Cloud dienstverlening Service Level Agreement Cloud dienstverlening DELTACARE B.V. Rijnstraat 495b 5215 EJ 's Hertogenbosch T 073-6444 666 F 073-6444 664 info@deltacare.nl www.deltacare.nl Copyright 2011, Deltacare B.V. Alle

Nadere informatie

DRIVEN BY AMBITION SUCCESVOL EXACT IMPLEMENTEREN IN DE PRIVATE CLOUD

DRIVEN BY AMBITION SUCCESVOL EXACT IMPLEMENTEREN IN DE PRIVATE CLOUD DRIVEN BY AMBITION SUCCESVOL EXACT IMPLEMENTEREN IN DE PRIVATE CLOUD WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN Introduction Huub van Langerak Expert team Marc Eilander Expert team 3 Agenda Exact private cloud

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Servicedesk contactinformatie

Servicedesk contactinformatie Servicedesk contactinformatie 1. Algemene contactgegevens Via deze contactgegevens kan u ons 24/7 bereiken: E-mailadres Telefoonnummer (24/7) servicedesk@caresolutions.be +32 3 800 5 800 Houd er wel rekening

Nadere informatie

Bijlage 2 Newway Definities UNI 121126.2 DEF v3. Newway-Definities. Venlo, november 2012, directie. Pagina 1 van 5

Bijlage 2 Newway Definities UNI 121126.2 DEF v3. Newway-Definities. Venlo, november 2012, directie. Pagina 1 van 5 Bijlage 2 Newway Definities UNI 121126.2 DEF v3 Newway-Definities Venlo, november 2012, directie Pagina 1 van 5 Definities In de documenten van Newway wordt onder de gehanteerde begrippen het volgende

Nadere informatie

Service Level Agreement. Samenvatting van de inhoud

Service Level Agreement. Samenvatting van de inhoud Service Level Agreement. Samenvatting van de inhoud Inhoudsopgave. Inhoudsopgave....2 Service Level Agreement....2 Diensten...3 Beschikbaarheid...3 Ondersteuning...3 Melden Datalek...4 Gepland onderhoud...4

Nadere informatie

Service portaal. Handleiding voor klanten

Service portaal. Handleiding voor klanten Service portaal Handleiding voor klanten Inhoud... 1 Inhoud... 2 1. Inleiding... 3 2. Toegang... 3 3. Servicedesk... 4 3.1. Indienen van een vraag...4 3.2. Indienen van een incident...4 4. Ontwikkeling...

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 15 oktober 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA) betreffende: Dashboardfunctie. Contr_ProvUtrecht_Leverancier_Nummer

Service Level Agreement (SLA) betreffende: Dashboardfunctie. Contr_ProvUtrecht_Leverancier_Nummer Service Level Agreement (SLA) betreffende: Dashboardfunctie SLA bij Overeenkomst voor Dienstverlening betreffende het onderhoud van de Dashboardfunctie van het DRIS 1. Inleiding 1.1. Doel Doel van deze

Nadere informatie

SLA WLR / CPS. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

SLA WLR / CPS. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 SLA WLR / CPS Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud Definities... 3 1. Domein / verantwoordelijkheden... 4 1.1 Matrix verantwoordelijkheden... 4 2. Service Assurance... 4 2.1 Impact

Nadere informatie

Partner SaaS Service level Agreement

Partner SaaS Service level Agreement Partner SaaS Service level Agreement Date: Juli 2017 Version: 2016 Inhoud 1. Diensten... 3 2. KPI s... 4 3. Incidenten... 5 4. Wijzigingsverzoeken... 6 5. SLA rapportage... 7 Copyright 2016 Eshgro Tenzij

Nadere informatie

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Algemeen... 1 Service Level GTS-Online helpdesk... 1 Kostenstructuur Helpdesk... 1 Beschrijving en tarieven Helpdesk...

Nadere informatie

Support Citrix XenDesktop

Support Citrix XenDesktop Support Citrix XenDesktop Onderdeel van Mijn beheer Support Citrix XenDesktop Managementsamenvatting Heeft u onvoldoende capaciteit of kennis in huis om maximale beschikbaarheid van uw ICT-infrastructuur

Nadere informatie

Prijzen en Voorwaarden AccountOne

Prijzen en Voorwaarden AccountOne Prijzen en Voorwaarden Accountne Fijn dat u geïnteresseerd bent in de dienstverlening van Accountne! In dit document beschrijven wij wat Accountne voor uw organisatie kan betekenen, wat de voorwaarden

Nadere informatie

Service Level Document

Service Level Document Service Level Document Webbeheer voor ISI Media klanten Versiebeheer Versiebeheer Versie Datum Veranderingen Gewijzigde pagina s 01.00 25-06-2015 Ingangsdatum, definities, meldingsproces,

Nadere informatie

EDUSCOPE ALGEMENE VOORWAARDEN

EDUSCOPE ALGEMENE VOORWAARDEN EDUSCOPE ALGEMENE VOORWAARDEN Versie 1.1 december 2016 Inhoud Artikel 1. Algemene begrippenlijst... 3 Artikel 2. Afbakening Product... 5 Artikel 3. Ondersteuning... 7 Artikel 4. Onderhoud en updates...

Nadere informatie

Algemene onderhoudsvoorwaarden Tim

Algemene onderhoudsvoorwaarden Tim Algemene onderhoudsvoorwaarden Tim Artikel 1: Definities Uitdrukkingen met hoofdletters die gebruikt worden in deze voorwaarden hebben de betekenis zoals gedefinieerd in de Algemene licentievoorwaarden

Nadere informatie

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur.

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. ITIL Wat is ITIL? Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. Begrippen Rol Functie Proces Proceseigenaar Procesmanager Product Dienst Problem Problem

Nadere informatie

Communicatie en dienstverlening Afspraken over communicatielijnen en serviceniveaus voor de Amsterdamse BRP voorziening

Communicatie en dienstverlening Afspraken over communicatielijnen en serviceniveaus voor de Amsterdamse BRP voorziening Communicatie en dienstverlening Afspraken over communicatielijnen en serviceniveaus voor de Amsterdamse BRP voorziening Versie 28 juli 2014 1 Inleiding Deze paragraaf beschrijft de afspraken tussen uw

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement 1 Algemene bepalingen 1.1 Partijen Deze Service Level Agreement (verder te noemen: SLA) is een overeenkomst die is gesloten tussen: WAME BV, gevestigd te Enschede aan de Deurningerstraat

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V.

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. 1. Inleiding Naast het leveren van colocated servers bieden wij ook de mogelijkheid om een uitgebreide Service Level Agreement (SLA) af te

Nadere informatie

Hieronder een overzicht van de geboden service per type contract (uitgezonderd de Vx670): Service Excellent Geen SLA

Hieronder een overzicht van de geboden service per type contract (uitgezonderd de Vx670): Service Excellent Geen SLA 1 Inleiding Dit document beschrijft het servicecontract en is van toepassing op alle service contracten die afgesloten worden. De contractvorm die is gedefinieerd is het Excellent contract, welke voor

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement S.L.A. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud en support. Geluid Licht Visueel Klundert Audiovisueel S.L.A.. Klundert Audiovisueel Klundert Audiovisueel is specialist op het

Nadere informatie

Service Level Agreement Sensus BPM Cloud

Service Level Agreement Sensus BPM Cloud Service Level Agreement Sensus BPM Cloud 1 Cloud Dienstverlening Algemeen Deze Service Level Agreement (SLA) is van toepassing op alle door Sensus-methode B.V. afgesloten Cloud overeenkomsten, en beschrijft

Nadere informatie

Support Microsoft Exchange

Support Microsoft Exchange Support Microsoft Exchange Onderdeel van Mijn beheer Support Microsoft Exchange Managementsamenvatting Heeft u onvoldoende capaciteit of kennis in huis om maximale beschikbaarheid van uw ICT-infrastructuur

Nadere informatie

EDUSCOPE - ALGEMENE VOORWAARDEN

EDUSCOPE - ALGEMENE VOORWAARDEN EDUSCOPE - ALGEMENE VOORWAARDEN Versie 1-2 augustus 2011 Inhoud Artikel 1. Algemene begrippenlijst... 3 Artikel 2. Afbakening produkt... 5 Artikel 3. Ondersteuning... 7 Artikel 4. Onderhoud en updates...

Nadere informatie

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT Graafseweg 10 5213 AL - s-hertogenbosch KVK 71055657 SERVICE LEVEL AGREEMENT 1. PARTIJEN Deze Service Level Agreement

Nadere informatie

1. SLA Voice Connect. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

1. SLA Voice Connect. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 1. SLA Voice Connect Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud SLA Voice Connect... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inhoud... 2 Definities... 3 1. Domein / verantwoordelijkheden...

Nadere informatie

Standaard Service Level Agreement

Standaard Service Level Agreement Online oplossingen van der Heiden ICT services Abcoudestraat 3 2546 EG Den Haag 06-421544646 https://www.vanderheidenictservices.nl info@vanderheidenictservices.nl Datum: 29 februari 2016 Versie: 1.0.0

Nadere informatie

Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement

Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement Naam Entree SLA Versie 2.2 Datum 12 maart 2012 Referentie kennisnet.nl PAGINA 2/6 Service Level Agreement (SLA) Deze SLA maakt onderdeel uit van de

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Service Garantie. Inhoudsopgave. Versie 1.2. November 2016

Service Garantie. Inhoudsopgave. Versie 1.2. November 2016 Service Guarantee, version 1.2 Versie 1.2 Service Garantie November 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1 Service Garantie 1.2 Begrippen en definities 1.3 Service 1.3.1 Service Support Service Desk Incidenten

Nadere informatie

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren;

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; ONDERHOUDS- EN SUPPORTOVEREENKOMST Overwegingen A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; en B. de klant wenst onderhoud en support van WhiteVision te verkrijgen ten

Nadere informatie

Service Level Agreement Kluwer Fidura versie 1 oktober 2007

Service Level Agreement Kluwer Fidura versie 1 oktober 2007 Service Level Agreement Kluwer Fidura versie 1 oktober 2007 ALGEMEEN 1. Definities In aanvulling op de definities zoals beschreven in de Standaard servicebeschrijving beschrijving: 2.1 Remote Support:

Nadere informatie

Service Level Agreement. mijndienstrooster

Service Level Agreement. mijndienstrooster Service Level Agreement mijndienstrooster versie 1.4 juli 2019 Inhoudsopgave Inleiding...3 Helpdesk...3 Support levels...3 Hosting...4 Onderhoud en Beschikbaarheid...4 Gegevensbeveiliging...5 Geheimhoudingsplicht...6

Nadere informatie

Onderhoudsafspraken. Klant: Voorbeeld Document: Voorbeeld Overeenkomst Datum: 19/08/11 Document versie: 1.0

Onderhoudsafspraken. Klant: Voorbeeld Document: Voorbeeld Overeenkomst Datum: 19/08/11 Document versie: 1.0 Onderhoudsafspraken Klant: Voorbeeld Document: Voorbeeld Overeenkomst Datum: 19/08/11 Document versie: 1.0 Inhoudsopgave 1 De vormen van onderhoud... 3 1.1 Constructief: Uw systeem up-to-date... 3 1.2

Nadere informatie

PSA dienstverlening en Financieel adminstratieve dienstverlening

PSA dienstverlening en Financieel adminstratieve dienstverlening ANNEX VI CONCEPT SLA PSA dienstverlening en Financieel adminstratieve dienstverlening EN Ondernemer Inhoudsopgave 1.1 Achtergrond van de SLA... 3 1.2 Opbouw van de SLA... 3 1.3 Doelstelling van de SLA...

Nadere informatie

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs In business for people. Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Bij de implementatie van onze HR- en salarissoftware wilt u

Nadere informatie

Service Level Agreement ReGuard

Service Level Agreement ReGuard Service Level Agreement ReGuard Beschrijving van de serviceniveaus voor een lokale installatie ReGuard Vertrouwelijk In opdracht van NRG rev. nr. datum omschrijving 1.2 08-01-2015 Uitbreiden definities

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 23 juli 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De Pintelaan

Nadere informatie

Uw databasebeheer. Onze zorg. Proactief databasebeheer. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op maat. Informatieblad

Uw databasebeheer. Onze zorg. Proactief databasebeheer. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op maat. Informatieblad Informatieblad Uw databasebeheer. Onze zorg. Proactief databasebeheer. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op maat Een goed functionerend ICT-systeem is van essentieel belang voor de continuïteit

Nadere informatie

IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR

IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR Wat is PIM? PIM staat voor PST Infrastructuur Monitoring. Met PIM realiseert u een volledige monitoring van uw servers, applicaties en netwerkcomponenten

Nadere informatie

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2. Inhoud 1 Inleiding 3 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.3 Facturatie 4 3 Qfast Telefonie 5 3.1 Wat is Qfast Telefonie? 5 3.2 Hoe werkt Qfast

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) AICN AUTOMATISERING

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) AICN AUTOMATISERING SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) AICN AUTOMATISERING I N H O U D S O P G A V E S E R V I C E L E V E L A G R E E M E N T Inleiding... 3 Onderhoud op uw Software - Standaard Software onderhoudsovereenkomst...

Nadere informatie

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:...

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Herstel Service Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Inhoud HERSTEL SERVICE... 3 INLEIDING HERSTEL SERVICE... 3

Nadere informatie

DatuX support diensten 2012

DatuX support diensten 2012 DatuX support diensten 2012 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

SLA EWAN. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

SLA EWAN. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 SLA EWAN Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud 1. Definities... 3 2. Domein/verantwoordelijkheden... 4 2.1 Netwerkoverzicht... 4 2.2 Matrix verantwoordelijkheden... 4 3. Service Assurance...

Nadere informatie

Service Level Agreement OCR in de Cloud

Service Level Agreement OCR in de Cloud Service Level Agreement OCR in de Cloud Copyright 2016 WhiteVision Alle informatie in dit document is strikt vertrouwelijk. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder schriftelijke

Nadere informatie

Service Level Agreement 3Bvoice Telefonie

Service Level Agreement 3Bvoice Telefonie Service Level Agreement 3Bvoice Telefonie Versie: 1.0 2016 1 Definities De in de Aanvullende Voorwaarden 3BVoice gebruikte en gedefinieerde begrippen behouden hun betekenis in deze SLA, tenzij daarvan

Nadere informatie

Raamovereenkomst IT-Diensten

Raamovereenkomst IT-Diensten Raamovereenkomst IT-Diensten Groningen Seaports NV Versie: 0.1 Versie Datum Omschrijving Akkoord Serviceorganisatie Akkoord GRONINGEN SEAPORTS NV 0.1 Concept raamovereenkomst pagina 2 van 12 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Service Level Agreement WhiteVision Online

Service Level Agreement WhiteVision Online Service Level Agreement WhiteVision Online Copyright 2016 WhiteVision Alle informatie in dit document is strikt vertrouwelijk. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder schriftelijke

Nadere informatie

Proces afspraken na implementatie WaaS

Proces afspraken na implementatie WaaS Proces afspraken na implementatie WaaS versie: 1.0 datum: April 2013 auteur: Beheer en Implementatie BNL Versiebeheer Versie Datum Status Auteurs Opmerkingen 1.0 18-4-2013 Definitief Pascal Navarro en

Nadere informatie

WEBSITES. Supportcontract

WEBSITES. Supportcontract Supportcontract WEBSITES Heeft u een vraag of verzoek over uw website? Zijn bijvoorbeeld uw contactgegevens niet meer actueel, bent u uw inlogcodes vergeten of wilt u een afbeelding of kleur wijzigen op

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Algemene Onderhoudsvoorwaarden Intermediair

Algemene Onderhoudsvoorwaarden Intermediair 1. Algemeen 1.1 Dit document beschrijft de dienstverlening en de gebruikersondersteuning die, bij afname van Licentienemer, geleverd wordt door gevestigd aan de Willem Dreeslaan 432 te (2729 NK) Zoetermeer,,

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT Integrate 4u B.V. Versie 1.1 SLA The Integrators Service Level Agreement (SLA) versie V1.1 van toepassing op alle door Integrate 4u B.V., opgeleverde projecten gerealiseerd op het

Nadere informatie

Specifieke voorwaarden 2Value bv

Specifieke voorwaarden 2Value bv Specifieke voorwaarden 2Value bv Reiskosten en extra overleg Bij de aanbieding is rekening gehouden met een gespecificeerd aantal overlegmomenten op locatie klant in Nederland voor afstemming en akkoord

Nadere informatie

Service Level Agreement GVOP

Service Level Agreement GVOP Service Level Agreement GVOP Datum juni 2013 Status definitief Versie 1.1 Pag. 1 van 11 Inhoud Service Level Agreement GVOP 1 1 Inleiding 3 1.1 Opbouw van dit document 3 1.2 Verantwoordelijkheden van betrokken

Nadere informatie

notities Versie: versie datum Onderwerp Interne Leveringsvoorwaarden van het ICT Servicecentrum, RU Nijmegen Aan HaWo

notities Versie: versie datum Onderwerp Interne Leveringsvoorwaarden van het ICT Servicecentrum, RU Nijmegen Aan HaWo notities Versie: versie datum Onderwerp Aan CC Van Hans Wolters 29 januari 2016 c-n-hawo-0004-20160129 HaWo 1. Leveringsvoorwaarden 1.1. Algemene gegevens ISC Het ICT Servicecentrum (ISC) is voor de Radboud

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Inhoudsopgave Voordelen van een servicecontract Calibratie contract Calibratie+ contract Support Contract Normen voor calibratie en onderhoud

Nadere informatie

Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect

Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect Realisatie Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect Bijlage 05 Rapportages Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Den Haag, juni 2019 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding...4 2 Rapportages...5 2.1 Gebruiksrapportage...5

Nadere informatie

De continuïteit van uw business gewaarborgd

De continuïteit van uw business gewaarborgd De continuïteit van uw business gewaarborgd Assist & Care U rekent op een ICT-infrastructuur die perfect uw professionele behoeften vervult, meegroeit met uw noden en dag en nacht feilloos draait. Via

Nadere informatie

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 70,00

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 70,00 Bestelformulier Fore Freedom 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect

Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect Realisatie Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect Bijlage 06 Servicelevels en Boeteregime Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Den Haag, juni 2019 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding...4 2 Servicelevels en

Nadere informatie

Hosting & support contract

Hosting & support contract Hosting & support contract FOCUSTOOL TRACK YOUR GOALS & BEHAVIORS 1. Inleiding FocusTool biedt online software voor het bijhouden van voortgang op doelen en gedrag voor teams.om meer grip te krijgen op

Nadere informatie

Beheer op maat van je website of app. Je software in deskundige handen

Beheer op maat van je website of app. Je software in deskundige handen Beheer op maat van je website of app Je software in deskundige handen Beheer op maat van je website of app Met het opleveren van een nieuwe website, webapplicatie of mobiele app is het werk niet gedaan.

Nadere informatie

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl Online ServiceDesk De Online ServiceDesk, kortweg OSD, gebruikt u voor het registreren en bijhouden van service aangelegenheden. Zo kunt u de tool gebruiken voor het aanvragen van een serviceverzoek, maar

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT BASECONE N.V.

SERVICE LEVEL AGREEMENT BASECONE N.V. SERVICE LEVEL AGREEMENT BASECONE N.V. Versie: SLANL2.0 Datum: 9 november 2016 ARTIKEL 1. DEFINITIES In aanvulling op de definities zoals gebruikt in de Algemene Voorwaarden worden in deze SLA de volgende

Nadere informatie