Hierbij willen wij u informeren over een aantal lopende zaken die binnen de VVE SKARA aan de orde zijn.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij willen wij u informeren over een aantal lopende zaken die binnen de VVE SKARA aan de orde zijn."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 16 november 2016 Aan de bewoners van VVE SKARA Beste bewoners, Hierbij willen wij u informeren over een aantal lopende zaken die binnen de VVE SKARA aan de orde zijn. 2 e Algemene Leden Vergadering (ALV) 2016 De ALV 2016 staat gepland op woensdag 23 november a.s. Aanvang om19.30 uur. Inloop vanaf uur. Van VP&A heeft u de officiële stukken daarvoor al ontvangen. Onderstaand treft u enige aanvullende informatie aan. Algemeen In de ALV van mei/juni hebben we besloten een nieuw ritme op te pakken met onze ALV, te weten aan het einde van het jaar. Zodoende kunnen wij met elkaar concreter zijn over de begroting voor het opvolgende jaar en, zo nodig, onze bijdrage daarop afstemmen. Zo bespraken wij in onze ALV van mei jl. de noodzakelijke update van onze MJOP (meerjaren onderhoudsplan). We berichten u toe al het volgende: Ons complex is inmiddels ruim 10 jaar oud. Dat betekent dat wij van regulier onderhoud, zoals schilderwerk, geleidelijk aan verschuiven naar vervanging van zaken en defecten waarvoor geen garantie meer bestaat. Denkt u ondermeer aan de rookmelders in onze woningen, waarvan de vervangingsdatum verstrijkt en ook bijvoorbeeld aan defecten aan hang- en sluitwerk van schuifpuien waarvan wij meldingen ontvingen. Nu zijn dit geen zaken die vallen onder de verantwoordelijkheid van de VVE maar het is wel indicatief voor de mogelijke gebreken die ook in het gebouwcomplex kunnen gaan ontstaan. Denkt u hierbij aan de reeds vervangen voordeuren maar ook aan bijvoorbeeld gemelde daklekkages. Dit alles betekent dat de VVE cq. het bestuur zich zal moeten beraden over mogelijke investeringen op termijn danwel uitgaven voor preventief onderhoud welke grote uitgaven kunnen voorkomen danwel zullen uitstellen. Kortom, een serieuze analyse van de bestaande MJOP begroting welke op basis van onze ervaringen in de laatste jaren én de vooruitzichten wellicht moet worden herzien. Voor u een extra aanleiding om deze ALV aanwezig te zijn. Het gaat immers om de kwaliteit van uw woning en het behoud ervan! We rekenen op uw aanwezigheid.

2 Onderverhuur Er zijn situaties denkbaar dat de bewoner(s) van een woning niet de juridische eigenaar van de woning is, maar dat er sprake is van onderhuur. Op dit moment zijn er geen duidelijke regels welke onderhuur door één of meerdere huishoudens toestaan of verbieden. VVE-SKARA stelt echter wel als voorwaarden dat de bewoner(s) het huishoudelijk reglement onderschrijft en dit schriftelijk bevestigen. Is er in uw situatie sprake van onderhuur, meldt u dit dan via de eigenaar of rechtsreeks aan bij VP&A, ter attentie van de heer Ad Thielen. Zij handelen dit verder met u af. Schilderwerk Dit jaar stond er geen onderhoud door Flevopainting gepland. Het contract met Flevopainting loopt in 2020 af. Tot die tijd zouden de pergola en de boeidelen nog 2x gedaan worden (2017/2020) en het kozijnwerk + deuren nog 1x een tussenbeurt (2018). Zowel meldingen van bewoners als een beoordeling door Flevopainting gaven aan dat wij met het kozijnwerk niet tot 2018 kunnen wachten. Daarvoor is het schilderwerk op enkele plaatsen te zwak, hetgeen zonder onderhoud tot aantasting van het houtwerk zal leiden. Bestuur en TC zijn van mening dat de kwaliteit van het schilderwerk onder garantie van Flevopainting valt. Samen met andere zaken die de tevredenheid over Flevopainting betreft, hebben wij hen schriftelijk aansprakelijk gesteld. Deze aansprakelijkheid hebben zij op basis van een opgesteld rapport afgewezen. Bestuur en TC zijn het hier echter niet mee eens wat opnieuw heeft geleid tot een schriftelijk bericht aan Flevopainting waarin wij het contract tot 2020 nu als ontbonden beschouwen maar hen wel aansprakelijk blijven houden voor (de kosten van) herstel, ook wanneer dat door derden plaats moet vinden. De technische commissie heeft inmiddels een procedure voor het inwinnen van onderhoudsadvies en offertes gestart. Wij zullen u tijdens de ALV over het verloop bijpraten en/of voor mogelijke keuzes uw goedkeuring vragen. Schilderwerk tuin(berging). Het onderhoud van de berging valt niet onder het schilderscontract maar is de verantwoordelijkheid van de bewoner. Hierbij dient wel de oorspronkelijke kleur als uitgangspunt gehanteerd te worden. De TC adviseert u om uw tuinschuur in goede conditie te houden door deze te behandelen met Olympic Premium Acrlic Latex Stain kleur 716 (met UV-protectie). U kunt ook een verfspecialist om een vergelijkbaar product vragen.

3 Glasbewassing Dit jaar staat nog glasbewassing gepland in week 52. Voor 2017 staat gepland de weken 5, 11*, 17, 23, 29, 35, 41, 46 en 51. Meestal op maandag Zie ook onze website. Wij maken u er nogmaals op attent dat aan de achterzijde uitsluitend gewassen kan worden wanneer uw tuinzijde toegankelijk is. Voorts geldt dat vlonders, wanneer deze glad zijn a.g.v. regen/vocht, deze vanwege Arbotechnische richtlijnen (veiligheid) niet door vd Grift gebruikt kunnen worden voor het plaatsen van ladders. Glasbewassing kan in die gevallen niet plaatsvinden. (*) In 2016 hebben wij geen spinnenbehandeling uitgevoerd en daarmee kosten uitgespaard. De hoeveelheid spinnenwebben en spinnenpoep heeft ons echter doen besluiten deze behandeling per 2017 toch weer te hervatten. Deze vindt plaats in week 11! Een en ander is in de begroting verwerkt. Onderhoudscontract voor onze dak Het bestuur en de TC zijn voornemens een onderhoudscontract voor ons dak af te sluiten. Een en ander zoals eerder besloten in de ALV 2015 en toegelicht in de ALV mei Dit onderhoudscontract biedt een regelmatige inspectie en directe reparatie bij plaatselijke schade en/of lekkages. Inmiddels hebben met enkele partijen contact gehad maar nog geen keuze gemaakt. Wij trachten de inspectie van het dak onafhankelijk te laten zijn van het mogelijk onderhoudscontract, maar dat is nog niet zo eenvoudig. De technische commissie gaat verder met het zoeken naar de juiste partijen. Orde en netheid van ons binnenterrein Als VVE zijn wij samen verantwoordelijk voor het onderhoud van ons binnenterrein. Inmiddels hebben wij de Tomingroep ingeschakeld om periodiek onkruid te verwijderen in het openbare deel en om bijvoorbeeld de putten schoon te houden. Toch is ook uw hulp noodzakelijk Putten De recente controles van de Tomingroep maakt duidelijk dat er een enorme hoeveelheid steentjes en andere voorwerpen in de putten worden aangetroffen. Waarschijnlijk veroorzaakt door onze spelende kinderen. We vragen u vriendelijk om uw kinderen er op attent te maken dat dit niet de bedoeling is. Het bespaart de vereniging, dus u, op termijn uiteindelijk extra kosten voor reiniging en herstel. Parkeren en spelende kinderen Een regelmatig terugkerend item. Natuurlijk mogen onze kinderen spelen op ons binnenterrein maar tegelijkertijd staan hier ook de auto s van onze bewoners. Wij kunnen niet meer dan verzoeken om toe te zien dat het spelen niet leidt tot beschadigingen aan andermans eigendommen. Schades dienen overigens afgewikkeld te worden tussen bewoners, de ALV is hiervoor niet aansprakelijk. Ten slotte: parkeren is uitsluitend toegestaan op de voor u bestemde parkeerplek!

4 Orde en netheid: Voor wie de schoen past.wij willen u vriendelijk verzoeken zaken als tuinafval, stenen, tegels en andere zaken van het binnenterrein te verwijderen zodra uw werkzaamheden afgerond zijn. VVE SKARA is er vóór u en dóór u! Het aankomende jaar zijn opnieuw nieuwe leden voor het bestuur en TC welkom. Naar een toekomstige opvolging van de VOORZITTER wordt nog steeds gezocht. In de TECHNISCHE COMMISSIE heeft Ronald Rier zijn taken moeten neerleggen a.g.v. zijn drukke zakelijke agenda. Guy Schaerlaeckens, ondersteund door Debby van Haastrecht zijn daarom dringend op zoek naar een nieuwe collega! Nel van Eyden en Hans Gispen vormen momenteel de KASCOMMISSIE. Aangezien de controle voor 2015 al heeft plaatsgevonden en 2016 nog loopt, is de kascontrole déze ALV niet geagendeerd. Kascontrole over 2016 vindt begin 2017 plaats en wordt in de ALV van 2017 geagendeerd. Ondertussen heeft Robert Visser zich aangemeld voor een functie in het bestuur. In de ALV zullen we u formeel om toestemming vragen. We bedanken Robert op voorhand voor zijn bereidheid een aantal taken op zich te nemen. VVE SKARA vraagt u na te willen denken of u een bijdrage kunt leveren aan de vereniging. U kunt dit kenbaar maken tijdens de aanstaande ALV of bij Dennis Duffels op bestuur@vve-skara.nl Ook wanneer u hierover eerst nog vragen heeft is hij natuurlijk bereikbaar! Uw bestuur: Dennis Duffels Voorzitter Hester Kersten Bestuurslid, correspondentie betreffende bouwkundige zaken Kelly Kesselaar Bestuurslid, glasbewassing en onderhoudscontract binnenterrein Robert Visser ter goedkeuring ALV november 2016 Technische Commissie Vacature Guy Schaerlaeckens Debby van Haastrecht Website

5 Onze website is nog steeds online. Voor contact met de VVE kunt u gebruik blijven maken van de bestaande adressen, te weten: bestuur@vve-skara.nl schade@vve-skara.nl glazenwasser@vve-skara.nl tc@vve-skara.nl Zoals u weet heeft ook VP&A onder het deel mijn VVE onze officiële stukken op hun VP&A website gepubliceerd. Voor het bestuur zijn daar tevens onze financiële gegevens te vinden. De website van VP&A werkt met een inlogcode wat de vertrouwelijkheid van onze officiële stukken waarborgt. Eerder ontving u al uw persoonlijke inlogcode. Indien u uw inloggegevens van de VP&A website kwijt bent kunt u deze opnieuw aanvragen, echter uitsluitend per aan a.tielen@vpagroep.nl Met vriendelijke groet, VVE SKARA Het Bestuur en de TC

Hierbij willen wij u informeren over een aantal lopende zaken die binnen de VVE SKARA aan de orde zijn.

Hierbij willen wij u informeren over een aantal lopende zaken die binnen de VVE SKARA aan de orde zijn. NIEUWSBRIEF 3 mei 2013 Aan de bewoners van VVE SKARA Beste bewoners, Hierbij willen wij u informeren over een aantal lopende zaken die binnen de VVE SKARA aan de orde zijn. Algemene Leden Vergadering (ALV)

Nadere informatie

Ledenvergadering VvE Medina. 20 april Bericht van het bestuur. Buitenschilderwerk

Ledenvergadering VvE Medina. 20 april Bericht van het bestuur. Buitenschilderwerk 7 april 2016 Bericht van het bestuur Ledenvergadering VvE Medina 20 april 2015 Buitenschilderwerk In 2015 is het buitenschilderwerk aan de noordzijde van de gebouwen uitgevoerd. Na beoordeling van de offertes

Nadere informatie

VvE-beheer. Functioneel beheer. 31 mei 2013. Versie: 1.0. E : info@elckerlycweg.nl

VvE-beheer. Functioneel beheer. 31 mei 2013. Versie: 1.0. E : info@elckerlycweg.nl VvE-beheer Functioneel beheer 31 mei 2013 Versie: 1.0 E : info@elckerlycweg.nl 1 Administratief en financieel beheer 1.1 Register Bijhouden van de benodigde gegevens van/voor alle leden van de VvE. 1.2

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017.

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017. Beste medebewoners, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017. Nieuwe bewoners Ook het afgelopen jaar zijn een aantal van onze appartementen van eigenaar gewisseld.

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL OKTOBER 2015 Beste buren, Deze nieuwsbrief wil het bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Gesprekken VvE 2 Kitvoegen galerijen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 15 maart 2011

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 15 maart 2011 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 15 maart 2011 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (lid,

Nadere informatie

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM VvE 1665 Eerste Atjehstraat 146-148 te AMSTERDAM AGENDA 1.2 - aangepast Betreft : Algemene ledenvergadering 2016 Vergaderdatum : 03 maart 2016 Kenmerk Tijdstip Locatie Vergaderset : 1665/ACT000146 : 19:00

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 24 September 2014

Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Agenda Toelichting veranderende wet & regelgeving Impact op genomen besluiten Stemming Rondvraag 1 Totale (extra) kosten zijn te dragen, maar bestuur wil gedragen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Beheervereniging de Bomenweide 14 maart 2018 Algemene ledenvergadering Het bestuur, bestaande uit Edwin de Jong (penningmeester) Dirk-Jan Niggebrugge (voorzitter) Justin van Zeeland

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 Beste buren, Deze nieuwsbrief wil het bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Aankondiging ALV 2015 2 Nieuwe website

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 3 april 2017 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

INFORMATIE Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO)

INFORMATIE Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO) INFORMATIE Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO) O n d e r h o u d e n d g o e d NVT Onderhoudsgroep BV Hoefsmid 5-7 2631 RH Nootdorp Telefoon (015) 310 83 32 Fax (015) 310 56 23 www.onderhoudendgoed.nl

Nadere informatie

1 oktober 2010 [STICHTING APARTWONEN.]

1 oktober 2010 [STICHTING APARTWONEN.] Organisatiestructuur van de Vereniging van Eigenaars. 1. Inleiding. De organisatiestructuur van een Vereniging van Eigenaars [VvE] is veelal bepalend voor het goed functioneren van een VVE. Of er nu 10,

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam Langestraat 253 te 's-gravenzande Postbus 233 2670 AE Naaldwijk tel. 0174-614500 fax. 0174-614828 e-mail: info@ab-beheer.nl internet : www.ab-beheer.nl

Nadere informatie

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN Partner voor Verenigingen van Eigenaren Zoekt u ondersteuning bij de organisatie van uw VvE en het onderhoud van uw pand? Wij zijn een onafhankelijke en professionele partner

Nadere informatie

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars V O L M A C H T De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: de heer / mevrouw: verklaart bij deze last en volmacht te geven aan: speciaal om voor of namens haar / hem als

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 Beste buren, Deze laatste nieuwsbrief van 2014 wil het VvE bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Correcte contactgegevens

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Bezoekrapport. Opdrachtgever VvE Koning Karel XII Nieuwe Nieuwstraat NG Amsterdam

Bezoekrapport. Opdrachtgever VvE Koning Karel XII Nieuwe Nieuwstraat NG Amsterdam Bezoekrapport Abonnement bouwkundige ondersteuning 21 juni 2017 Opdrachtgever VvE Koning Karel XII Nieuwe Nieuwstraat 87 1012 NG Amsterdam 06-50621214 Contactpersoon : mevr. B. Broeren babs.broeren@koningkarel12.nl

Nadere informatie

Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer. Verenigingen van Eigenaren

Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer. Verenigingen van Eigenaren CACHCA Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer Verenigingen van Eigenaren EVEN VOORSTELLEN.. CACHCA VvE beheer is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering VvE Hoog Enghendael IV Datum vergadering Aanvang 29-11-2018 20:00 Opkomst Aanwezig Rubenslaan 148; Albert Cuyplaan 41; Rubenslaan 126; Rubenslaan 118; Albert Cuyplaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 juli 2015

Nieuwsbrief 21 juli 2015 Nieuwsbrief 21 juli 2015 Verslag Technische Commissie (TC) Fongersstede 7 juli 2015. De 1 na laatste vergadering van de TC voor de ALV, waarin het besluit moet worden genomen over de vervanging van de

Nadere informatie

Rapportage opname ten behoeve MJOP

Rapportage opname ten behoeve MJOP Rapportage opname ten behoeve MJOP Schilperoortstraat 45 te Rotterdam Juli 2018 Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. Inleiding Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat

Nadere informatie

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E.

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. A. Financieel beheer Exploitatiebegroting Jaarlijks actualiseren van de exploitatiebegroting aan de hand van facturen van het voorafgaande jaar verhoogd

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = MJOP = 29 juni 2009, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering Atrium Vastgoedmanagement

Nadere informatie

De succesvolle aanpak van VvE Hamershof Leusden

De succesvolle aanpak van VvE Hamershof Leusden De succesvolle aanpak van VvE Hamershof Leusden Inhoud VvE bewoners Hamershof Motivatie Zekerheden & voorspelbaarheid Individuele benadering Besluit in de ALV Samengevat Sander van Velthoven & René Pie

Nadere informatie

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Buiten het geplande onderhoud, ofwel planmatig onderhoud genoemd, zullen er ook onderhoudsverzoeken komen van eigenaren. In de splitsingsakte die u bij de koop van

Nadere informatie

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837)

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 14:00 uur. Totaal aantal stemmen:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Locatie: Marcuscentrum, Wijdesteinlaan 2, Utrecht Tijdstip: 19.30 22.30 uur Voorzitter: Gerjan Kampman (39-I)

Nadere informatie

Leden besluiten om de houten bankjes gelijk met het plaatsen van het toestel te vervangen voor bankjes van hetzelfde materiaal.

Leden besluiten om de houten bankjes gelijk met het plaatsen van het toestel te vervangen voor bankjes van hetzelfde materiaal. NOTULEN Algemene leden vergadering van zondag 14 Mei 2017 Aanwezig: Het bestuur en een select aantal bewoners die zich altijd geroepen voelen om interesse te tonen in het handelen van het bestuur Het bestuur

Nadere informatie

Gecombineerde huur/koop complexen

Gecombineerde huur/koop complexen onderwerp Gecombineerde huur/koop complexen Datum april 2013 Aan Van 1 INLEIDING In de vastgoedportefeuille van Maasdelta Groep ontstaan door de verkoop van huurwoningen steeds meer complexen waarin huurders

Nadere informatie

nieuwsbrief voor de bewoners en eigenaars van complex t Raveleyn te Groenlo

nieuwsbrief voor de bewoners en eigenaars van complex t Raveleyn te Groenlo VVE t Raveleyn Postbus 81, 7140 AB Groenlo. Groenlo, juni 2017 nieuwsbrief voor de bewoners en eigenaars van complex t Raveleyn te Groenlo De besturen van de VvE s van ons complex hebben voldoende onderwerpen

Nadere informatie

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 25 juni 2014 Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris,

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

/ Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u?

/ Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u? 2015-072/72015 Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u? Meedenken en meedoen De woning waarin u woont maakt deel uit van een groter geheel, een zogenoemd complex. In zo n complex hebben de bewoners

Nadere informatie

VOLKSTUINVERENIGING DE EENDRACHT

VOLKSTUINVERENIGING DE EENDRACHT VOLKSTUINVERENIGING DE EENDRACHT Opgericht 1-10-1928 Goedgekeurd bij Kon. Besluit 28-03-1936 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 4 0102315 67 ste jaargang nummer 1 INHOUDSOPGAVE PAGINA Waar

Nadere informatie

Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars

Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars 2010 Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars Inhoudsopgave Overeenkomst tussen partijen. Artikel 1. De Overeenkomst. 1.1. Duur van de overeenkomst. 1.2. Opzegtermijn. 1.3. Schorsing & ontslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2015

Nieuwsbrief augustus 2015 Nieuwsbrief augustus 2015 Verslag Technische Commissie (TC) Fongersstede 18 augustus 2015 Verslag Technische Commissie (TC) Fongersstede 17 augustus 2015 Zoals in ons laatste verslag al aangekondigd hebben

Nadere informatie

Donjon West: 9 van de 11 leden is 82%, met dien verstande dat namens 2 stuks stemmen uitgebracht

Donjon West: 9 van de 11 leden is 82%, met dien verstande dat namens 2 stuks stemmen uitgebracht 1 VERSLAG VAN DE GECOMBINEERDE VERGADERING D.D. 12 FEBRUARI 2008 IN ZAAL VERPLOEGEN IN WIJCHEN VAN DE VERENIGINGEN VAN EIGENAARS VAN RESP. DE DONJON ZUID, NOORD, OOST, WEST EN CENTRALE TOREN IN HET PLAN

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145233-1

VVE Beheer B.V. 000145233-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 46 Parkeerplaatsen Jburglaan Amsterdam Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand

Nadere informatie

Verzuimplan schooljaar

Verzuimplan schooljaar Verzuimplan schooljaar 2017-2018 Bijgevoegd de stappenplannen in geval van: - Uitsturen - Te laat komen - Spijbelen/afwezig ongeoorloofd - Ziekteverzuim Algemene regels bij de stappenplannen: - De coördinatie

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert Huishoudelijk reglement Pagina 1 van 5 Het Huishoudelijk Reglement VvE HS Poort van Limburg te Weert is bedoeld als aanvulling op het

Nadere informatie

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Notulen Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Locatie: Aanwezig: Restaurant Metropole, Melkpad 3 te Gorinchem 4 parkeerders + 11 volmachten welke in totaal 15 van de 55 stemmen vertegenwoordigen

Nadere informatie

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 november 2012

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 november 2012 Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 november 2012 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris,

Nadere informatie

Dienstenpakket De Rendant

Dienstenpakket De Rendant Dienstenpakket De Rendant A. Administratie en Financiën 1. Het uitvoeren van het administratief beheer, naar beste weten en kunnen en met inachtneming van de belangen van de vereniging. Ledenbestand en

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145234-1

VVE Beheer B.V. 000145234-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 77 Parkeerplaatsen IJburglaan AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. VvE Merwehoofd fase IV VvE Stallinggarage fase IV Merwehoofd / Slobbengorsweg / Aviolandapad Papendrecht

Nieuwsbrief. VvE Merwehoofd fase IV VvE Stallinggarage fase IV Merwehoofd / Slobbengorsweg / Aviolandapad Papendrecht Nieuwsbrief VvE Merwehoofd fase IV VvE Stallinggarage fase IV Merwehoofd / Slobbengorsweg / Aviolandapad Papendrecht jaargang 1, nummer 2 december 2010 Geachte bewoner, Hierbij ontvangt u in deze kersttijd

Nadere informatie

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013 Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging Markdal duurzaam en vitaal.

Huishoudelijk Reglement Vereniging Markdal duurzaam en vitaal. Huishoudelijk Reglement Vereniging Markdal duurzaam en vitaal. versie aug 2013 goedgekeurd door ALV 16 september 2013 Noot Op basis van Voorbeeld Huishoudelijk Reglement Belangenvereniging, model UVKK.

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter... 1 Artikel 2 De portefeuille Dagelijks Beheer... 1 Artikel 3 De portefeuille Onderhoudswerkzaamheden... 1 Artikel 4 De financiële commissie (de kascommissie)...

Nadere informatie

De Vergadering herdenkt het overlijden van de bewoners mevrouw Verhoeff (appartement 909) en de heer Van der Spek (appartement 861).

De Vergadering herdenkt het overlijden van de bewoners mevrouw Verhoeff (appartement 909) en de heer Van der Spek (appartement 861). Verslag van de 53 ste Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars, Merellaan 833 t/m 939 (oneven nummers) gehouden op 11 mei 2016, vanaf 20.00 uur in de Koningshof te Maassluis. 1. Opening

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 24 maart 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering 24 maart 2010 VvE Diepenbrockrode te Zoetermeer Datum: Donderdag 24 maart 2010 aanvang 19.00 uur Locatie: W ijkgebouw Chez Cesar, Cesar Franckrode 60 te Zoetermeer Complexcode: 141 W ebsite: http:///personal/141diepenbrock.html

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Datum : Donderdag 23 maart 2017 Locatie : : Buurthuis De Kolk, Klampersstraat 1, 1506 VP Zaandam. Aanvang

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering van 26 november 2008 VvE Diepenbrockrode te Zoetermeer

Notulen Algemene Ledenvergadering van 26 november 2008 VvE Diepenbrockrode te Zoetermeer VvE Diepenbrockrode te Zoetermeer Datum: Locatie: W oensdag aanvang 19.00 uur in buurtcentrum Chez Cesar op de Cesar Franckrode 60 te Zoetermeer. Complexcode: 141 Afkortingen: VZ ALV Atrium MJOP TC KC

Nadere informatie

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus 2010 033 253 94 39 Kenmerk Onderwerp E-mail Financiering t.n.v. uw VVE Geachte heer/mevrouw Van Beugen, Vandaag hebben wij met u gesproken over de noodzakelijke

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (lid,

Nadere informatie

VvE-beheer, wat houdt het in?

VvE-beheer, wat houdt het in? VvE-beheer, wat houdt het in? Informatie over wat een VvE is en met zich mee brengt, en de diensten waarmee Bremavo VvE-beheer u kan helpen. Definitie. VvE staat voor Vereniging van Eigenaars, en is eigenlijk

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden maandag 20 juni 2016, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden maandag 20 juni 2016, aanvang 19:30 uur. Notulen VvE Provincialeweg/De Run 5101 Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden maandag 20 juni 2016, aanvang 19:30 uur. Totaal aantal stemmen: 9900; aantal stemmen vertegenwoordigd: 6953 (70,23

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 23 juni 2010

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 23 juni 2010 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 23 juni 2010 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (lid,

Nadere informatie

Documentnummer: : Eindnotitie implementatie privacy

Documentnummer: : Eindnotitie implementatie privacy Eindnotitie implementatie privacy Afdeling Bedrijfsvoering, team Advies en Middelen 2016 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.3 2. Resultaten.3 3. Documenten.4 4. Implementatie.5 4.1 Training voor het sociaal

Nadere informatie

Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012

Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012 Nieuwsbrief van de Bewoners Vereniging "Het Puyven" Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012 BEZOEK ONZE SITE www.hetpuyven.nl IN DEZE NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Voorzitter Financiën Verslag

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de stichting Samen in Leunen

Huishoudelijk Reglement van de stichting Samen in Leunen Huishoudelijk Reglement van de stichting Samen in Leunen We gaan het samen doen! Leunen 2015-01-05 Huishoudelijk Reglement van de stichting Samen in Leunen Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT * M ï. ft f N RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Agendanummer 11-08 Registratienummer raad 606186 Behorend bij het B&W-advies met registratienummer 606186 Moet in elk geval behandeld zijn in de raadsvergadering

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 31 januari 2018, aanvang 19:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 31 januari 2018, aanvang 19:00 uur. Notulen VvE Bergsingel Parkeergarage, gevestigd te Rotterdam (8-0012) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 31 januari 2018, aanvang 19:00 uur. Totaal aantal stemmen: 168; aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief SV Beilen

Nieuwsbrief SV Beilen Nieuwsbrief SV Beilen Beilen: 2 maart 2016 Beste collega schutters, Kort verslag van de Algemene Leden Vergadering. Op dinsdag de 23e februari werd we onze jaarlijkse ALV gehouden. Tot vreugde van het

Nadere informatie

PROTOCOL VERWIJDERING LEERLINGEN van DE HAAGSE SCHOLEN, stichting voor primair en speciaal openbaar onderwijs 2014

PROTOCOL VERWIJDERING LEERLINGEN van DE HAAGSE SCHOLEN, stichting voor primair en speciaal openbaar onderwijs 2014 PROTOCOL VERWIJDERING LEERLINGEN van DE HAAGSE SCHOLEN, stichting voor primair en speciaal openbaar onderwijs 2014 Vastgesteld door het bestuur van De Haagse Scholen, stichting voor primair en speciaal

Nadere informatie

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM.

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. Voorwoord Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode spannend en uiteraard zijn zij zeer

Nadere informatie

Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen.

Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen. Breda, 24 april 2017 Beste bewoner, Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen. Wat gaan we doen? Komende periode starten we met

Nadere informatie

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij.

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij. Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van uw VvE behelst veel meer

Nadere informatie

Verslag presentatie contourenschets Fongersplaats 25 juni 2013

Verslag presentatie contourenschets Fongersplaats 25 juni 2013 Postbus 458, 9700 AL, Groningen Verslag presentatie contourenschets Fongersplaats 25 juni 2013 Presentatie Mathijs Dijkstra van MD Landschapsarchitecten ligt met behulp van een presentatie de contourenschets

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE)

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE) Beste bewoner, Voor u ligt een enquête over de VVE en zijn bestuur. Ik vraag u om ongeveer 15 minuten de tijd te nemen om deze enquête zorgvuldig door te nemen en in te vullen om zo het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Specifieke voorwaarden voor de uitvoering van werkzaamheden op basis van onderhouds- & dienstverleningscontracten

Specifieke voorwaarden voor de uitvoering van werkzaamheden op basis van onderhouds- & dienstverleningscontracten Specifieke voorwaarden voor de uitvoering van werkzaamheden op basis van onderhouds- & dienstverleningscontracten Inhoud 1. Algemeen 2. Definities 3. Planning 4. Werkzaamheden op regiebasis vooraf melden

Nadere informatie

Besluitenlijst MR OBS De Voorpoort Schooljaar 2012-2013

Besluitenlijst MR OBS De Voorpoort Schooljaar 2012-2013 Besluitenlijst MR OBS De Voorpoort Schooljaar 2012-2013 Nr Datum Besluit Besloten door: Ingang Bijzonderheden 19 18 17-01-13 Voorgenomen besluit: 17 17-01-13 Voorgenomen besluit: Acties voortvloeiend vanuit

Nadere informatie

IUC-Noord Nieuwsbrief: ROAD2016

IUC-Noord Nieuwsbrief: ROAD2016 IUC-Noord Nieuwsbrief: ROAD2016 17 juni 2016 Op woensdag 8 juni jl. bent u geïnformeerd over de uitspraak van de voorzieningenrechter in de zaak die is aangespannen door Protinus en PQR tegen de Staat

Nadere informatie

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam Vereniging van Eigenaars Pieter Cornelisz Hooftstraat 170-176 Wanneer Locatie : om 10.00 uur : een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam De agenda luidt als volgt: 01. Opening

Nadere informatie

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Newomij VvE Beheer Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van

Nadere informatie

Landelijke Klachtencommissie VPTZ - Klachtenprocedure vrijwilligers of coördinatoren

Landelijke Klachtencommissie VPTZ - Klachtenprocedure vrijwilligers of coördinatoren Landelijke Klachtencommissie VPTZ - Klachtenprocedure vrijwilligers of coördinatoren Deze procedure betreft elk door of namens een medewerker officieel kenbaar gemaakt ongenoegen met betrekking tot het

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) : R. van Deventer

Nadere informatie

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud?

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud? Geachte bewoner, In opdracht van Kleurrijk Wonen gaat Weijman Vastgoedonderhoud B.V. binnenkort onderhoudswerkzaamheden aan uw woning verrichten. Middels dit boekje informeren wij u over deze werkzaamheden

Nadere informatie

Universitair Medisch Centrum Utrecht T.a.v. Voorzitter raad van bestuur Postbus GA UTRECHT. Datum 8 april 2016 Onderwerp VGR

Universitair Medisch Centrum Utrecht T.a.v. Voorzitter raad van bestuur Postbus GA UTRECHT. Datum 8 april 2016 Onderwerp VGR > Retouradres Postbus 2518 6401 DA Heerlen Universitair Medisch Centrum Utrecht T.a.v. Voorzitter raad van bestuur Postbus 85500 3508 GA UTRECHT Stadsplateau 1 3521 AZ Utrecht Postbus 2518 6401 DA Heerlen

Nadere informatie

Onderhoud en vervanging

Onderhoud en vervanging Wet- en regelgeving Onderhoud en vervanging Algemeen Elk gebouw heeft onderhoud nodig, dus ook Scoutinggebouwen. Een goed Scoutinggebouw biedt een veilig en betrouwbaar onderkomen voor de leden en het

Nadere informatie

Standaard dienstenpakket besturen van Vereniging van Eigenaars (VvE)

Standaard dienstenpakket besturen van Vereniging van Eigenaars (VvE) Standaard dienstenpakket besturen van Vereniging van Eigenaars (VvE) Module 0: Opstarten/overnemen VVE Deze module bestaat uit twee onderdelen. 0.1 opstarten van een VvE Het opstellen van een huishoudelijk

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

Verslag Extra Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat Zwolle

Verslag Extra Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = KC = MJOP = Website VvE= Dinsdag 6 november 2012, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie