Klein onderhoud / dagelijks onderhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klein onderhoud / dagelijks onderhoud"

Transcriptie

1 Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Buiten het geplande onderhoud, ofwel planmatig onderhoud genoemd, zullen er ook onderhoudsverzoeken komen van eigenaren. In de splitsingsakte die u bij de koop van uw appartement heeft ontvangen, is veelal een opsomming (wettelijk bepaald) gegeven van de onderhoudswerkzaamheden die voor uw verantwoordelijkheid (privé eigendom) zijn en die voor verantwoordelijkheid zijn van de VvE (Gemeenschappelijk gedeelte). Onderhoud aan privé eigendom of gemeenschappelijke gedeelte Hieronder geven wij enkele 'standaard' voorbeelden inzake het privé eigendom en de gemeenschappelijke zaken. In sommige VvE s kan van deze 'standaard' afgeweken worden. Raadpleeg hiervoor uw splitsingsakte. Mijn combiketel in het appartement functioneert niet meer, komen deze kosten voor de VvE? Dit voorbeeld betreft een ketel in uw eigen appartement en heeft geen relatie tot de gemeenschap. U dient zelf een installateur te bellen. Moet ik bij klachten aan mijn radiator zelf een installateur bellen? Hier dient u zich eerst af te vragen of het hier een individuele ketel betreft, zoals hierboven beschreven, of dat het een blokverwarming betreft (Eén centrale stookketel die appartementen van het gehele complex verwarmen). Blokverwarming: de gehele CV- installatie is gemeenschappelijk, denk hierbij ook aan de radiatorkranen, de leidingen, en de radiatoren in uw woning. Klachten/storingen dienen gemeld te worden aan onze afdeling Technische Dienst en de kosten zullen (in principe) voor de VvE komen. Moet ik meebetalen aan de kosten van vervanging van de raamkozijnen van mijn buren? Ja, als de buren onderdeel uitmaken van uw VvE en de raamkozijnen tot de gemeenschappelijke gedeelten behoren. In het splitsingsreglement wordt meestal een opsomming gegeven van de gemeenschappelijke gedeelten. Als in deze opsomming de raamkozijnen zijn opgenomen dan komen de kosten van vervanging van deze raamkozijnen voor rekening van alle eigenaren gezamenlijk, ieder voor hun aandeel (breukdeel). Het doet er hierbij in principe niet toe of u in het verleden de raamkozijnen van uw eigen appartement zelf en voor eigen rekening heeft vervangen. Het appartementencomplex waarin ik woon heeft een lift. Ik woon op de begane grond en ik maak bijna nooit gebruik van deze lift. Moet ik dan toch meebetalen in de kosten van onderhoud/reparatie van deze lift? Over het algemeen is het antwoord hierop: Ja. Dit is afhankelijk van wat in uw splitsingsreglement is bepaalt. Valt de lift onder de gemeenschappelijke gedeelten, dan komen de kosten van onderhoud van de lift voor rekening van de gezamenlijke eigenaren of te wel de VvE. Het splitsingsreglement kan echter ook bepalen dat de kosten van onderhoud slechts voor rekening komen een bepaald aantal eigenaren, bijvoorbeeld alleen voor rekening van de eigenaren vanaf de eerste verdieping en dan bijvoorbeeld ieder voor een gelijk deel. Het is dus verstandig om de splitsingsakte en het daarbij behorende splitsingsreglement

2 goed door te nemen. Indien de splitsingsakte geen uitzondering aangeeft zullen zelfs eigenaren van een garagebox dienen mee te betalen aan het onderhoud van de lift. Mijn eigen voordeur bel werkt niet meer, dien ik dit zelf op te lossen? Bij een defect aan uw eigen voordeurbel dient u zelf zorg te dragen voor reparaties. Het betreft een privé eigendom in uw appartement. Mijn bel / zoemer van de intercom/videofoon werkt niet, wat doe ik nu? Het wordt inderdaad anders wanneer het een bel of zoemer betreft van uw intercom of videofoon. Dit betreft namelijk een gemeenschappelijke installatie en hier zult u melding van moeten maken. Indien u twijfelt of het privé of gemeenschappelijk betreft dan biedt onze Afdeling Technische Dienst wellicht een uitkomst. Dus bij twijfel belt u ons. Afhandeling van onderhoudsverzoeken Bij de afhandeling van de onderhoudsverzoeken maken wij onderscheid tussen dringende en niet dringende onderhoudsverzoeken. Onze technische dienst beoordeelt ieder verzoek op een zorgvuldige manier. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden niet zelf uit, hiervoor verstrekken wij namens de VvE aan erkende installateurs / aannemers opdrachten. Het kan zijn dat een onderhoudsverzoek wordt meegenomen in het planmatig (groot) onderhoud. Wanneer dat het geval is, melden wij u dat. Contact Zijn er problemen of vragen, neemt u dan contact met ons op. Het is immers onze taak om rekening te houden met het belang van alle leden van de VvE. Nadat de klacht aan ons is doorgegeven, wordt deze digitaal geregistreerd. Naar gelang de urgentie van de klacht wordt deze ingepland. Hebt u een klacht gemeld die betrekking heeft op uw appartement en het betreft gemeenschappelijk eigendom, dan zult u van ons een brief ontvangen waarin uw klacht staat vermeld. In deze brief staat ook het onderhoudsbedrijf vermeld die opdracht heeft gekregen voor het verhelpen van de klacht. Heeft het betreffende bedrijf binnen een termijn van drie dagen geen afspraak met u gemaakt, dan kunt u zelf bellen voor een afspraak. Meldingen die betrekking hebben op gemeenschappelijk eigendom buiten uw appartement zult u van ons geen bevestigingsbrief ontvangen. Tegelijk met versturen van de bevestigingsbrief heeft het bedrijf dat wij hebben ingehuurd een schriftelijke opdracht van ons ontvangen. De contactgegevens voor onderhoudsverzoeken vindt u hier. Afhandeling schade Ook zorgen wij van begin tot het einde voor uw afhandeling van inbraak-, glas-, storm- en opstalschade en het indienen van deze schade bij de verzekeraar. Niet alle schade is verzekerd (sommige VvE s hebben geen glasverzekering en in vele gevallen zal er ook een eigen risico gelden). Mocht u twijfelen of er sprake is van verzekerde schade, neem dan contact met ons op.

3 Klacht over de afhandeling van uw onderhoud / schade verzoek Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is mogelijk dat u vindt dat uw klacht niet afdoende of te laat verholpen is of dat u zich onjuist behandeld voelt door het door ons ingehuurd bedrijf. Hebt u een dergelijke klacht, dan staan wij open voor uw mening. Wij verzoeken u hieromtrent onze technische dienst te informeren. De contactgegevens voor klachten onderhoud afhandeling vindt u hier. Onderhoud buitenruimte(n) Als mede- eigenaar heeft u ook de verplichting dat u de bij het appartement behorende buitenruimte(n) als goede bewoner onderhoud (privé tuinen, balkons). Smaken verschillen natuurlijk en de keuze van inrichting van deze buitenruimte(n) is geheel aan u. Belangrijk is echter dat u door de manier waarop u de buitenruimte(n) hebt ingericht, geen overlast en/of hinder veroorzaakt aan (de eigendommen van) omwonenden. Zorgt u er bij de aanleg en het onderhoud van de buitenruimte(n) wel voor dat u de ventilatieopeningen vrijhoud. Daarnaast moet u rekening houden met een goede afwatering, zodat bijvoorbeeld hemelwaterafvoer geen vochtoverlast in uw, of onderliggende appartement, veroorzaakt. Wanneer u uw buitenruimte(n) niet goed onderhoud dan kan de VvE een derde opdracht geven zonodig de buitenruimte(n) in orde te maken. De gemaakte kosten zullen bij de betreffende eigenaar in rekening gebracht worden. Bereikbaar zijn wanneer u ons nodig heeft U kunt ons op werkdagen bellen voor al uw vragen op Ook kunt u ons altijd mailen via het formulier of een e- mail sturen naar vve@thjansenbeheer.nl. Snel en adequaat reageren bij calamiteiten Bij calamiteiten zijn wij telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat wij in geval van nood direct actie kunnen ondernemen.

4 Groot onderhoud / planmatig onderhoud Meerjaren Onderhouds Plan Het is voor elke VvE van essentieel belang om een goede Meerjaren Onderhouds Plan te hebben. Op basis van dit plan weet de VvE wanneer groot onderhoud moet worden uitgevoerd en kan er op tijd geld worden gereserveerd (niet teveel, maar ook zeker niet te weinig). Vanaf 1 mei 2008 is iedere VvE wettelijk verplicht om een reservefonds te hebben waaruit de kosten voor groot onderhoud gefinancierd kunnen worden. Wat is een Meerjaren Onderhouds Plan? Groot onderhoud is niet jaarlijks noodzakelijk. Zo komt de schilder eens in de paar jaren en moet het dak ongeveer eens in de 30 jaar vervangen worden. Maar ook het straatwerk op het terrein verzakt en moet af en toe opnieuw worden gelegd. In een Meerjaren Onderhouds Plan worden alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden voor de komende jaren vastgelegd. Elk gebouwonderdeel / technische installatie staat apart beschreven. Er staat wat het onderhoud per onderdeel gaat kosten en in welk jaar het naar verwachting zal moeten worden uitgevoerd. Op basis van dit plan weet de VvE hoeveel het totale onderhoud gaat kosten. De VvE kan dan op tijd geld reserveren voor het groot onderhoud. De uitgangspositie van dit plan is 'het in stand houden van het complex'. Uiteraard kunnen ook niet noodzakelijke grote uitgaven worden begroot (bijvoorbeeld de aanleg van automatische deuropeners). Dit is mogelijk maar zal uiteindelijk door de ledenvergadering van de VvE goedgekeurd dienen te worden. Een Meerjaren Onderhouds Plan maken Heeft uw VvE nog geen (actueel) Meerjaren Onderhouds Plan? Dan moet deze binnenkort gemaakt worden. In overleg met uw bestuur of technische commissie kunnen wij dit plan voor uw opstellen. Indien gewenst kan er zelfs een externe bouwkundige worden ingeschakeld. De benodigde gegevens welk nodig zijn voor een goede planning verzamelen wij door middel van inspectie en onderhoudsgegevens van het complex. De ledenvergadering van de VvE zal de begroting (en de bijbehorende financiële gevolgen) uiteraard dienen goed te keuren. Up- to- date houden van het Meerjaren Onderhouds Plan Het Meerjaren Onderhouds Plan dient elk jaar opnieuw bekeken te worden en daar waar nodig in overleg met bestuur of technische commissie aangepast worden.

5 Uitvoeren van het groot onderhoud Als VvE manager zijn wij verantwoordelijk voor tijdige uitvoering van de goedgekeurde werkzaamheden op het Meerjaren Onderhouds Plan. Voordat de werkzaamheden starten worden er bij verschillende aanbieders offertes opgevraagd en worden prijs en kwaliteit uitvoerig vergeleken. Ook hierin hebben het bestuur en/of technische commissie medezeggenschap over welke aanbieders er benaderd kunnen worden. De ledenvergadering van de VvE besluit uiteindelijk welke offerte wordt geaccepteerd. Tijdens de uitvoering controleren wij de werkzaamheden uiteraard.

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

Hieronder maken wij een opsomming van veel gestelde algemene vragen. Wij geven de antwoorden.

Hieronder maken wij een opsomming van veel gestelde algemene vragen. Wij geven de antwoorden. Vraag en antwoord Hieronder maken wij een opsomming van veel gestelde algemene vragen. Wij geven de antwoorden. Wat is een VvE? De VvE (Vereniging van Eigenaren) is een rechtspersoon, opgericht bij verdeelde

Nadere informatie

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen:

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen: Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen Juridische vragen: Kan ik mijn lidmaatschap van de VvE opzeggen? Nee. Als eigenaar van een appartement bent u verplicht

Nadere informatie

Vóórdat u een appartement koopt...

Vóórdat u een appartement koopt... Vóórdat u een appartement koopt... 05 Inhoud Vóórdat u koopt, let op een aantal zaken Vóórdat u koopt, let op een aantal zaken 05 1. Bekijk splitsingsakte en splitsingsreglement 06 2. Vraag naar de Vereniging

Nadere informatie

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Inleiding Bij aankoop van een appartement komen bijzonderheden aan de orde die bij de aankoop van een eengezinswoning

Nadere informatie

VvE-beheer. Functioneel beheer. 31 mei 2013. Versie: 1.0. E : info@elckerlycweg.nl

VvE-beheer. Functioneel beheer. 31 mei 2013. Versie: 1.0. E : info@elckerlycweg.nl VvE-beheer Functioneel beheer 31 mei 2013 Versie: 1.0 E : info@elckerlycweg.nl 1 Administratief en financieel beheer 1.1 Register Bijhouden van de benodigde gegevens van/voor alle leden van de VvE. 1.2

Nadere informatie

Huurder. in een. VvE Complex

Huurder. in een. VvE Complex Huurder in een VvE Complex Wonen met huurders en eigenaren in een appartementencomplex Het komt vaak voor dat huurders en huiseigenaren samen in een appartementencomplex wonen. Dit noemen wij een gemengd

Nadere informatie

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E.

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. A. Financieel beheer Exploitatiebegroting Jaarlijks actualiseren van de exploitatiebegroting aan de hand van facturen van het voorafgaande jaar verhoogd

Nadere informatie

VvE-beheer, wat houdt het in?

VvE-beheer, wat houdt het in? VvE-beheer, wat houdt het in? Informatie over wat een VvE is en met zich mee brengt, en de diensten waarmee Bremavo VvE-beheer u kan helpen. Definitie. VvE staat voor Vereniging van Eigenaars, en is eigenlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Résidence Ruimzicht Domburg

Nieuwsbrief Résidence Ruimzicht Domburg Nieuwsbrief Résidence Ruimzicht Domburg nummer 27 5 september 2011. Geachte leden, Minderhout 5 september 2011, Hierbij ontvangt u Nieuwsbrief 27. Oplevering 1. Ongeveer 2 weken vóór de oplevering wordt

Nadere informatie

FULL-SERVICE VVE BEHEER

FULL-SERVICE VVE BEHEER FULL-SERVICE VVE BEHEER Ondersteuning projectontwikkelaar Bestuursondersteuning Administratief beheer Financieeladministratief beheer Technisch beheer en onderhoud Calamiteiten, meldingen en klachten AANVANG

Nadere informatie

Protocol cameratoezicht VvE Orion Dampkring te Heerhugowaard

Protocol cameratoezicht VvE Orion Dampkring te Heerhugowaard Protocol cameratoezicht VvE Orion Dampkring te Heerhugowaard Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering d.d. 19-02- 15 van de VvE Orion 1. Inleiding: Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging

Nadere informatie

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE)

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE) Beste bewoner, Voor u ligt een enquête over de VVE en zijn bestuur. Ik vraag u om ongeveer 15 minuten de tijd te nemen om deze enquête zorgvuldig door te nemen en in te vullen om zo het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt.

Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt. VvE Beheer Module Meerjarenonderhoudsplan met begroting. Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt.. Een uitgebreid

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 24 September 2014

Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Agenda Toelichting veranderende wet & regelgeving Impact op genomen besluiten Stemming Rondvraag 1 Totale (extra) kosten zijn te dragen, maar bestuur wil gedragen

Nadere informatie

1 oktober 2010 [STICHTING APARTWONEN.]

1 oktober 2010 [STICHTING APARTWONEN.] Organisatiestructuur van de Vereniging van Eigenaars. 1. Inleiding. De organisatiestructuur van een Vereniging van Eigenaars [VvE] is veelal bepalend voor het goed functioneren van een VVE. Of er nu 10,

Nadere informatie

VAN BOSHUIZENSTRAAT 279 AMSTERDAM 229.000 k.k. www.vanboshuizenstraat279.nl Van Boshuizenstraat 279, Amsterdam Op zoek naar een appartement wat u geheel naar uw eigen smaak kunt verbouwen? Dan is dit,

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 2; aantal stemmen vertegenwoordigd: 2 (100 procent) Aanwezig Woningen Hoek Prinsesseweg/Wilhelminakad (1) Volmacht afgegeven Project Trias B.V. (1) Overig aanwezig Mevrouw

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor

gemengde complexen informatie voor VvE beheer gemengde complexen informatie voor k o p e r K o p e r s inleiding Met deze brochure willen wij u als eigenaar van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke

Nadere informatie

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Wij bouwen graag met u aan Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Uw Vereniging van Eigenaren goed verzorgd de toekomst in Goed VvE beheer is van groot

Nadere informatie

Praktische informatie over de VNG Vrijwilligersverzekering.

Praktische informatie over de VNG Vrijwilligersverzekering. ? Praktische informatie over de VNG. vrijwilligers Vrijwilligers doen belangrijk werk voor onze samenleving. Het belang van vrijwilligerswerk zal de komende jaren verder toenemen. Waar gewerkt wordt, kan

Nadere informatie

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties Onderhoud en reparaties Onderhoud en reparaties aan uw huurwoning Als huurder heeft u het voordeel dat Openbaar Belang het onderhoud van uw woning verzorgt. Dat proberen wij op de beste manier te doen.

Nadere informatie

Wij staan klaar voor iedereen

Wij staan klaar voor iedereen Wij staan klaar voor iedereen Openbaar Belang is er voor alle mensen die een geschikte huurwoning nodig hebben. Onze medewerkers helpen mensen graag. In elke individuele situatie is er serieuze aandacht

Nadere informatie

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k.

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u

Nadere informatie

Praktische informatie over de VNG Vrijwilligersverzekering.

Praktische informatie over de VNG Vrijwilligersverzekering. ? Praktische informatie over de VNG. vrijwilligers Vrijwilligers doen belangrijk werk voor onze samenleving. Het belang van vrijwilligerswerk zal de komende jaren verder toenemen. Waar gewerkt wordt, kan

Nadere informatie

EnErgiE zuiniger van jouw woning

EnErgiE zuiniger van jouw woning EnErgiE zuiniger maken van jouw woning 2016 EnErgiE zuiniger maken van jouw woning, 2016 Inhoud 02 Waarom dit boekje? 04 Waarom jouw woning energiezuiniger? 04 Wat komen we bij jou doen: 1. Reeds geïsoleerde

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Plaatst u tuindeuren, een schuifpui, een dakraam of een dakkapel? Dan moet

Nadere informatie

In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren

In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren onderhoudswijzer In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren Dergelijke ongemakken kunnen er voor

Nadere informatie

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven)

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) 1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) Etro Vastgoedzorg Handelsweg 15 1521NH Wormerveer 075-6280244 www.etro.nl Opdrachtgever: Hoogte

Nadere informatie

PRINSES MARIJKESTR. 11 ALPHEN AAN DEN RIJN

PRINSES MARIJKESTR. 11 ALPHEN AAN DEN RIJN PRINSES MARIJKESTR. 11 ALPHEN AAN DEN RIJN Koopsom 114.000,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u zorgvuldig overweegt.

Nadere informatie

4EASYMOVING Makelaardij Brandligtswijk 104 7916 VK ELIM 06-53 30 37 53 info@4easymoving.nl www.4easymoving.nl. Vredenluststraat 41 te Hoogeveen.

4EASYMOVING Makelaardij Brandligtswijk 104 7916 VK ELIM 06-53 30 37 53 info@4easymoving.nl www.4easymoving.nl. Vredenluststraat 41 te Hoogeveen. Vredenluststraat 41 te Hoogeveen. 1 KLAAR VOOR DE START. Een ruim en gemoderniseerd 2-kamer appartement met halfopen keuken en balkon, bij uitstek geschikt voor starters die in het centrum van Hoogeveen

Nadere informatie

Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis

Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis Inleiding Wat gaan we doen? Vereiste werkzaamheden een koker wordt geplaatst in een hoek van de De afgelopen maanden is er onderhoud. We berekenen

Nadere informatie

In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren

In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren onderhoudswijzer In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren Dergelijke ongemakken kunnen er voor

Nadere informatie

Roserije 234-D DP Maastricht. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 68 m2 2 slaapkamers te koop

Roserije 234-D DP Maastricht. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 68 m2 2 slaapkamers te koop Roserije 234-D 6228 DP Maastricht woonoppervlakte 68 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 92.500 k.k. Stichting Woonpunt verkoop@woonpunt.nl 088-050 60 98 www.woonpunt.nl Kenmerken Locatie Energie Roserije

Nadere informatie

Asbest. Informatie over onze woningen

Asbest. Informatie over onze woningen Asbest Informatie over onze woningen beleid: september 2011, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

Groninger Energiepremie

Groninger Energiepremie Groninger Energiepremie Subsidie voor energiebesparende maatregelen Vraag aan vóór 1 april 2015! Wilt u uw woning verduurzamen? Lees hier of de Groninger Energiepremie iets voor u is Wat houdt de Groninger

Nadere informatie

Is een verandering gevaarlijk of hinderlijk? Of zorgt de verandering voor overlast? Dan is de verandering niet toegestaan.

Is een verandering gevaarlijk of hinderlijk? Of zorgt de verandering voor overlast? Dan is de verandering niet toegestaan. UW WONING AANPASSEN? Alle regelingen op een rij Openslaande deuren naar de tuin of een vijver aanleggen? Er mag veel, ook als u een woning huurt. Hieronder leest u over de mogelijkheden en de spelregels.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 VvE-Meter 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 2 VvE-Meter 4 VvE Belang Postbus 210, 4900 AE Oosterhout Tel. 0900-20 20 510 ( 0,10/min) Fax. 0162-46 15 26 E-mail: info@vvebelang.nl

Nadere informatie

Protocol cameratoezicht

Protocol cameratoezicht Protocol cameratoezicht Inleiding Tijdens de gecombineerde algemene ledenvergaderingen (Hoofd, Woningen en Parkeergarage) van 16 juni 2010 en 28 juli 2010 is besloten tot aanschaf en in gebruik stelling

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren. Vastgoeddiensten in vertrouwde handen. mijn-thuis.nl

Vereniging van Eigenaren. Vastgoeddiensten in vertrouwde handen. mijn-thuis.nl Vereniging van Eigenaren in vertrouwde handen thuis ondersteunt op alle niveaus en neemt initiatief Vereniging van Eigenaren in vertrouwde handen thuis is specialist op het gebied van beheer van vastgoed.

Nadere informatie

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement Folder alarmeringabonnement Alarmerings- abonnement Datum: februari 2013 1. Inleiding U overweegt van het alarmeringsabonnement gebruik te maken. Als u dit abonnement afsluit, kunt u bij calamiteiten contact

Nadere informatie

eigenaar van een appartement

eigenaar van een appartement eigenaar van een appartement 2 eigenaar van een appartement Eigenaar van een appartement U bent eigenaar van een appartement en daarom bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) van het

Nadere informatie

Geen regie bij melding gat in de stoep Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost Waternet

Geen regie bij melding gat in de stoep Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost Waternet Rapport Gemeentelijke Ombudsman Geen regie bij melding gat in de stoep Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost Waternet 29 maart 2012 RA120494 Samenvatting Voor de garagedeur van een woonblok, dat eigendom is

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Via Regia 120C. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Te Koop. Maastricht, Via Regia 120C. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Te Koop Maastricht, Via Regia 120C Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 96m² Inhoud : 275m³ Vraagprijs: : 149.500,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Bekijk meer informatie

Nadere informatie

Inhoud Schotelantennes: wat mag en wat mag niet

Inhoud Schotelantennes: wat mag en wat mag niet Schotelantennes 2 Inhoud Schotelantennes: wat mag en wat mag niet 3 Plaatsen zonder toestemming 3 Plaatsen met toestemming 4 Dit mag in elk geval niet 4 Eisen aan de bevestiging 4 Aansprakelijkheid 5 Verhuizen

Nadere informatie

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden.

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden. Voorbeeld Huishoudelijk Reglement Iedereen wil woongenot! Probeer normale leefgeluiden van elkaar te accepteren. Informeer uw buren over (incidentele) herrie. Hierdoor zal de ergernis veel minder groot

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement Folder alarmeringabonnement Alarmerings- abonnement Datum: december 2014 1. Inleiding U overweegt van het alarmeringsabonnement gebruik te maken. Als u dit abonnement afsluit, kunt u bij calamiteiten contact

Nadere informatie

Tot de privé zaken worden gerekend:

Tot de privé zaken worden gerekend: siteadmin Mijn HuisHouding zoeken print contact schademelding gemeenschappelijk of? opstal of inboedel? lage waterdruk leveranciers VvE Beheer onze klanten bedrijf diensten tarieven offerteaanvraag overstapservice

Nadere informatie

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN Partner voor Verenigingen van Eigenaren Zoekt u ondersteuning bij de organisatie van uw VvE en het onderhoud van uw pand? Wij zijn een onafhankelijke en professionele partner

Nadere informatie

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus 2010 033 253 94 39 Kenmerk Onderwerp E-mail Financiering t.n.v. uw VVE Geachte heer/mevrouw Van Beugen, Vandaag hebben wij met u gesproken over de noodzakelijke

Nadere informatie

Klussen en verbeteren. waar je thuis bent...

Klussen en verbeteren. waar je thuis bent... Klussen en verbeteren waar je thuis bent... Maak van uw huis uw thuis Wij vinden het belangrijk dat u zich heem voelt in uw woning. Daarom kunt u de woning naar eigen smaak inrichten en veranderen. In

Nadere informatie

Vraag en Antwoord over de Warmtewet

Vraag en Antwoord over de Warmtewet Vraag en Antwoord over de Warmtewet Vraag Antwoord 1 Wat is de Warmtewet? De Warmtewet is er om huurders te beschermen tegen het betalen van te hoge kosten voor energieverbruik en meer inzicht te geven

Nadere informatie

Ledenvergadering VvE Medina. 20 april Bericht van het bestuur. Buitenschilderwerk

Ledenvergadering VvE Medina. 20 april Bericht van het bestuur. Buitenschilderwerk 7 april 2016 Bericht van het bestuur Ledenvergadering VvE Medina 20 april 2015 Buitenschilderwerk In 2015 is het buitenschilderwerk aan de noordzijde van de gebouwen uitgevoerd. Na beoordeling van de offertes

Nadere informatie

Kuipershof JC Geleen. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 75 m2 3 slaapkamers te koop

Kuipershof JC Geleen. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 75 m2 3 slaapkamers te koop Kuipershof 63 6162 JC Geleen woonoppervlakte 75 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 99.000 k.k. Stichting Woonpunt verkoop@woonpunt.nl 088-050 60 98 www.woonpunt.nl Kenmerken Locatie Energie Kuipershof

Nadere informatie

SERVICENORMEN GEMEENTE FERWERDERADIEL

SERVICENORMEN GEMEENTE FERWERDERADIEL SERVICENORMEN GEMEENTE FERWERDERADIEL Wanneer kan ik een reactie op mijn brief verwachten? Hoe lang duurt het verlengen van mijn paspoort? Wanneer beslist de gemeente over mijn bouwplan? Met welke regels

Nadere informatie

Infosessie 25 september

Infosessie 25 september Infosessie 25 september Verzoek om fusie voor te bereiden aan het bestuur van VvE t Raveleyn Bestuur Bestuur Bestuur 5 extra 170 170 170 5 ------ 515 stemmen VvE De Kanteel VvE De Citadel VvE De Kazemat

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Bouwt u een aanbouw, serre of erker, plaatst u tuindeuren, een schuifpui,

Nadere informatie

Haaksbergerstraat 484A Enschede

Haaksbergerstraat 484A Enschede Haaksbergerstraat 484A Enschede Objectomschrijving Op de bovenste etage gelegen, zeer goed onderhouden 2-kamer appartement voorzien van splinternieuwe keuken en badkamer en eigen afgesloten parkeerplaats.

Nadere informatie

Klachten en geschillen. waar je thuis bent...

Klachten en geschillen. waar je thuis bent... Klachten en geschillen waar je thuis bent... Gericht op tevreden klanten Onze dienstverlening is er op gericht om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Meestal slagen we daar ook in. Toch kan het voorkomen

Nadere informatie

Educa Voor een professioneel VvE-bestuur

Educa Voor een professioneel VvE-bestuur Educa Voor een professioneel VvE-bestuur Het bestuur van een Vereniging van Eigenaars (VvE) is eindverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van een gebouw. Daarvoor moet u als bestuurslid weten hoe

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM, januari 2009 1. Persoonlijke gegevens Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Beroep: Straat: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

Informatie Aanleg & Beheer Riolering

Informatie Aanleg & Beheer Riolering Informatie Aanleg & Beheer Riolering Afdeling Buitenruimte Januari 2013 Inhoudsopgave Bladzijde 1 1. Inleiding Bladzijde 2 2. Begripsbepalingen Bladzijde 2-4 3. Onderhoud en beheer Bladzijde 5-6 4. Ontluchting

Nadere informatie

Uitvoering noodzakelijk onderhoud ter plaatse van het appartementengebouw Trekvogelweg 61/315 te Amersfoort.

Uitvoering noodzakelijk onderhoud ter plaatse van het appartementengebouw Trekvogelweg 61/315 te Amersfoort. Amersfoort April, 2005 Uitvoering noodzakelijk onderhoud ter plaatse van het appartementengebouw Trekvogelweg 61/315 te Amersfoort. Het is de intentie van het bestuur om u via deze weg op de hoogte te

Nadere informatie

Als er een probleem is met uw levering.

Als er een probleem is met uw levering. Als er een probleem is met uw levering. Het kan helaas voorkomen dat er een probleem is uw levering. Dat is uiteraard vervelend en moet worden opgelost. Door u keuze voor SAFE kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Juridische conflicten, welke stappen moet de VvE nemen?

Juridische conflicten, welke stappen moet de VvE nemen? Juridische conflicten, welke stappen moet de VvE nemen? Lees nu welke juridische stappen u kunt nemen om VvE- conflicten te voorkomen en op te lossen! 1 In welke situaties heeft u toestemming nodig van

Nadere informatie

Binck Kade en de Vereniging van Eigenaars

Binck Kade en de Vereniging van Eigenaars Binck Kade en de Vereniging van Eigenaars Met de koop van een woning in Binck Kade koopt u niet alleen een bijzondere woning op een bijzondere locatie, maar word u tevens lid van de Vereniging van Eigenaars.

Nadere informatie

onderhoudswijzer wonen met karakter

onderhoudswijzer wonen met karakter onderhoudswijzer wonen met karakter wonen met karakter In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppelende kraan, slecht sluitende deuren

Nadere informatie

Collectieve verwarming versus Individuele (centrale) verwarming

Collectieve verwarming versus Individuele (centrale) verwarming Collectieve verwarming versus Individuele (centrale) verwarming Dit document is geschreven door een Technische VvE commissie. In dit document wordt een vergelijking gemaakt tussen een collectief verwarmingssysteem

Nadere informatie

VINCENT VAN GOGHLAAN 89 HAARLEM 225.000 k.k. www.vincentvangoghlaan89.nl Vincent van Goghlaan 89, Haarlem Uitstekend onderhouden en ruim opgezette driekamerappartement met balkon op de eerste verdieping

Nadere informatie

TE KOOP. Haagdijk 142 b15 Breda. Koopsom ,- K.K.

TE KOOP. Haagdijk 142 b15 Breda.  Koopsom ,- K.K. TE KOOP Ideaal 2-kamer appartement met lift (rustig gelegen aan de achterzijde) voor iedereen die een goed afgewerkt appartement zoekt met een ruim balkon, lage servicekosten, eigen parkeerplaats en eigen

Nadere informatie

Verdronkenoord 109 E - Alkmaar

Verdronkenoord 109 E - Alkmaar Verdronkenoord 109 E - Alkmaar Vraagprijs 140.000,- k.k. Omschrijving Midden in de gezellige binnenstad van Alkmaar wonen en toch de luxe van een rustige woonomgeving. Dit tweekamerappartement gelegen

Nadere informatie

Asbest. Informatie over onze woningen

Asbest. Informatie over onze woningen Asbest Informatie over onze woningen beleid: september 2011, versie: 2013 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

Geraniumstraat 75 AALSMEER. Vraagprijs: 137.500 k.k.

Geraniumstraat 75 AALSMEER. Vraagprijs: 137.500 k.k. Geraniumstraat 75 AALSMEER Vraagprijs: 137.500 k.k. Dit ruime 3-kamer appartement is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex aan de Geraniumstraat, met op loopafstand de winkels van winkelcentrum

Nadere informatie

Pastoor Maessenstraat 7-H BV Wijlre. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 110 m2 2 slaapkamers te koop

Pastoor Maessenstraat 7-H BV Wijlre. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 110 m2 2 slaapkamers te koop Pastoor Maessenstraat 7-H 6321 BV Wijlre woonoppervlakte 110 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 249.000 k.k. Stichting Woonpunt verkoop@woonpunt.nl 088-050 60 98 www.woonpunt.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren

In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren onderhoudswijzer In een huis waar geleefd wordt, ontstaan snel allerlei (kleine) ongemakken: een los zittende toiletbril, een druppende kraan, slecht sluitende deuren Dergelijke ongemakken kunnen er voor

Nadere informatie

Minder energie meer comfort. Maak gebruik van de duurzaamheidslening. Ook een vereniging van eigenaren kan een lening aanvragen.

Minder energie meer comfort. Maak gebruik van de duurzaamheidslening. Ook een vereniging van eigenaren kan een lening aanvragen. Ook een vereniging van eigenaren kan een lening aanvragen De maatregelen verdienen zichzelf terug. Daar valt met de huidige lage rentestand niet tegenop te sparen. aldus Henk Brouwer (VVE Beheerder) van

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 25 april 2012 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij een

Nadere informatie

onstraat29.nl

onstraat29.nl MOEFLONSTRAAT 29 APELDOORN 150.000 k.k. www.moe onstraat29.nl Moe onstraat 29, Apeldoorn Ben jij op zoek naar een appartement in Apeldoorn-West met vrij uitzicht voor en achter? Wat de eigenaar gekscherend

Nadere informatie

ECLI:NL:RBGEL:2014:8164

ECLI:NL:RBGEL:2014:8164 ECLI:NL:RBGEL:2014:8164 Instantie Rechtbank Gelderland Datum uitspraak 10-12-2014 Datum publicatie 02-02-2015 Zaaknummer 262126 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Civiel recht Eerste

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE

DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Voor meer informatie kunt u contact opnemen via : Onze website : www.kevelham.nu Per e-mail : info@kevelham.nu Of telefonisch 074 266

Nadere informatie

De VvE heeft in haar vergadering van 1 maart 2010 besloten om de vochtproblemen in de kruipruimtes te gaan aanpakken.

De VvE heeft in haar vergadering van 1 maart 2010 besloten om de vochtproblemen in de kruipruimtes te gaan aanpakken. Nadere informatie over de werkzaamheden n.a.v. de vochtproblematiek in de kruipruimtes van het woonblok aan de Joos Banckersweg, de Jan van Galenstraat en de Adm. de Ruyterweg De VvE heeft in haar vergadering

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Trianon 11

TE KOOP. Valkenburg, Trianon 11 TE KOOP Valkenburg, Trianon 11 Op de 1e verdieping gelegen 2-slaapkamer appartement met eigen garage. Gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg. Vraagprijs: 155.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem

Nadere informatie

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 120.000,- k.k. Omschrijving Havezatelaan 223 - DIT APPARTEMENT WORDT U ZONDER ERFPACHT AANGEBODEN Wij starten deze verkoop met een OPEN HUIS op dinsdag 7 november van 16.00-17.00 uur. In een

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Jan Philipsweg 7 - Gouda

Jan Philipsweg 7 - Gouda Jan Philipsweg 7 - Gouda Vraagprijs 89.000 Kosten Koper Jan Philipsweg 7 Gouda Omschrijving Jan Philipsweg 7 - Gouda Goed gerenoveerde ruime 30-er jaren ruime 3 kamer benedenwoning / maisonnette. Gunstig

Nadere informatie

Te Koop. Vraagprijs K.K. Boschstraatkwartier Hoograamstraat 110 Maastricht

Te Koop. Vraagprijs K.K. Boschstraatkwartier Hoograamstraat 110 Maastricht Te Koop Boschstraatkwartier Hoograamstraat 110 Maastricht Vraagprijs 217.500 K.K. Animo Makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

M-43. VvE deurvideo voor uw gebouw

M-43. VvE deurvideo voor uw gebouw M-43 VvE deurvideo voor uw gebouw Een oogje in het zeil houden Je zit naar het acht uur journaal te kijken als er onverwachtwordt aangebeld. Je loopt naar de videofoon en je ziet twee bekende gezichten

Nadere informatie

Riemdonk 21-B. 6218 EW Maastricht. Vraagprijs: 119.000 k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te koop

Riemdonk 21-B. 6218 EW Maastricht. Vraagprijs: 119.000 k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te koop Riemdonk 21-B 6218 EW Maastricht woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 119.000 k.k. Stichting Woonpunt verkoop@woonpunt.nl 088-050 60 70 www.woonpunt.nl Kenmerken Locatie Energie Riemdonk

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Stappenplan bij het plaatsen zonnepanelen bij een Vereniging van Eigenaren (VvE)

Stappenplan bij het plaatsen zonnepanelen bij een Vereniging van Eigenaren (VvE) Stappenplan bij het plaatsen zonnepanelen bij een Vereniging van Eigenaren (VvE) Stap 1. Oriëntatie/Vooronderzoek U vindt uw energiekosten te hoog? U hebt in uw koopflat een eigen cv-ketel en u vindt uw

Nadere informatie

COMPLAINTS RESOLUTION POLICY. Prepaid Cash Passport-kaarten

COMPLAINTS RESOLUTION POLICY. Prepaid Cash Passport-kaarten COMPLAINTS RESOLUTION POLICY Prepaid Cash Passport-kaarten Inhoud Hoe kan ik een klacht indienen? p.3 Welke informatie moet ik verstrekken? p.3 Het afhandelingsproces p.4 Wat als ik niet tevreden ben met

Nadere informatie

Heeft u een klacht De stappen

Heeft u een klacht De stappen Heeft u een klacht De stappen Klachtenafhandeling bij De medewerkers van doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks onze inspanningen kan het toch voorkomen dat u niet helemaal

Nadere informatie

n2beheer-vve Handboek VvE beheer Hogewoerd 150 2311 HV Leiden T (071) 513 65 11 info@n2bouwadvies.nl www.n2bouwadvies.nl

n2beheer-vve Handboek VvE beheer Hogewoerd 150 2311 HV Leiden T (071) 513 65 11 info@n2bouwadvies.nl www.n2bouwadvies.nl n2beheer-vve Handboek VvE beheer Hogewoerd 150 2311 HV Leiden T (071) 513 65 11 info@n2bouwadvies.nl www.n2bouwadvies.nl ❶ Inhoud 1. Inhoud blz. 1 2. Introductie blz. 2 3. Pakketten en diensten blz. 3

Nadere informatie

Willem de Zwijgersingel 96, 2805 BR, Gouda

Willem de Zwijgersingel 96, 2805 BR, Gouda Willem de Zwijgersingel 96, 2805 BR, Gouda Vraagprijs: 119.000,- kosten koper Omschrijving Op loopafstand van het NS station en het centrum van Gouda gelegen 3 kamer appartement op de vierde (bovenste

Nadere informatie

Aan De Weverij KJ Vaals. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 81 m2 2 slaapkamers te koop

Aan De Weverij KJ Vaals. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 81 m2 2 slaapkamers te koop Aan De Weverij 99 6291 KJ Vaals woonoppervlakte 81 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 72.500 k.k. Stichting Woonpunt verkoop@woonpunt.nl 088-050 60 98 www.woonpunt.nl Kenmerken Locatie Energie Aan De

Nadere informatie

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k.

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 249.000 k.k. Omschrijving OPEN HUIS ZATERDAG 3 OKTOBER VAN 11:00 TOT 15:00 UUR...HOPVELD 4 GEMERT Dit geheel gemoderniseerd appartement met eigen parkeerplaats is gelegen op een absolute

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars - Scan.

Vereniging van Eigenaars - Scan. 1 Stichting www.apartwonen.nl Dé digitale woonconsumenten organisatie voor Verenigingen van Eigenaars Vereniging van Eigenaars Scan. Waarom een VvEScan? Bij uw beoordeling en afweging voor het kopen van

Nadere informatie