Intro. Er komen dus twee veranderingen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Intro. Er komen dus twee veranderingen:"

Transcriptie

1 Intro Er komen dus twee veranderingen: - - De ene verandering die heeft dus te maken met het wijzigen van de abonnementen En de andere verandering heeft betrekking op dat je iets meer kunt doen met de automaat

2 Nou, als je bijvoorbeeld een anonieme chipkaart koopt, dan was het voorheen zo; dan moest je alle handelingen los verrichten. Dat hoeft dus nu niet meer. Je gaat dus naar de automaat. Je kiest voor OV- chipkaart.

3 Je koopt de anonieme kaart. En wat er dan eigenlijk meteen verschijnt, dat is een kolom met de bedragen van het geld dat je op dat moment meteen op de kaart kan zetten. Als je het bedrag selecteert dan wordt ook meteen het product reizen op saldo op de kaart geladen. Daar hoef je geen extra handeling voor te verrichten. Dit wordt er, zeg maar, automatisch opgezet. Dus dan heb je alles in één: je kaart, je geld en je reizen op saldo.

4 Als je een persoonlijk of een anonieme kaart al in je bezit hebt, en je wil gewoon saldo laden. Dat is eigenlijk hetzelfde. Daar is niets aan veranderd. Alleen als blijkt dat het product reizen op saldo nog niet op de kaart staat, dan wordt het meteen meegenomen. En als jij dus, zeg maar, die handeling doet, van het betalen, dan komt er rechts in het scherm een melding te staan dat je dus ook met die kaart met de trein kan reizen. Dus dat het reizen op saldo op de kaart geladen is. Nou, dan heb je dus de persoonlijke kaart. Voorheen moest je dat, zeg maar, vooraf bestellen. Via Internet of je kon het aan de balie regelen. Nu hoeft dat niet meer. Je kan nu gewoon volstaan door naar de kaartautomaat te gaan. En dan kan je het in één keer op je kaart zetten.

5 Dus je kiest dan voor reizen op saldo zonder NS abonnement. Als je daarop drukt, dan hoef je alleen nog maar de klasse in te toetsen en dan handel je hem verder af en dan staat het er gewoon keurig netjes op. Dan kan je op precies dezelfde manier door middel van hem aan te klikken

6 de keuze voor de klasse.en verder afhandelen en dan staat ie ook op de kaart.

7 Nou, dan hebben we nog twee nieuwe producten. En dat is dus de samenreiskorting en de OV voordeel. Die OV Voordeel kan je dus aanschaffen bij een maand of een jaarabonnement van Altijd Voordeel. Dan kan je zeg maar met korting reizen in de bus, de tram en de metro. Want je hebt dus een los abonnement voor de trein en dit is zuiver een abonnement dus voor het overige openbaar vervoer, dus de bus, tram en de metro. Als jij dus meereist met degene die dus de kortingskaart heeft, dan mag jij dus zelf ook met korting meereizen. Dat kun je op je eigen OV- chipkaart laden. Dan ga je naar de kaartautomaat.

8 Dan druk je op de knop kopen NS producten. Dan kies je vervolgens samenreiskorting dan voer je de klasse in en dan rond je hem af. En dan staat ie op je kaart. En het is dan een enkele reis.

9 Nou, dan check je dus in. Je betaalt dan ook zeg maar het instaptarief. Dat is 10 euro. Tegelijkertijd kun je op het schermpje aflezen dat je dus bent ingecheckt met korting. Nou je gaat de trein in je vervolgt je reis Dan komt de HC. Als jij de kaart aan hem geeft, kan ie ook zien dat jij op dat moment daadwerkelijk bent ingecheckt met korting. Dan kijkt ie dus vervolgens of je niet in de richting reist van het check- in station of je in de juiste klasse zit..en of je samen met de NS abonnementhouder op stap bent.

10 Dan ben je dus verplicht om met diegene uit te stappen. Want op dat moment eindigt voor jou ook de korting. Nou vervolgens ga je dus de trein uit. En op het moment dat je uitcheckt, dan zie je dus ook dat je met korting gereisd hebt. En daarna eindigt dus zeg maar het kortingsrecht. Dat is dan ook van de kaart af. Dus al zou je zeg maar met diegene waar je mee op reis bent, ook terugreizen met die kortingskaart, dan zal je dat ook weer opnieuw op de kaart moeten laden.

11 Je kan eigenlijk op elk gewenst moment een duurder abonnement aanschaffen. Stel je abonnement is op 12 juni ingegaan Op dat moment kun je elke maand je abonnement of je klasse wijzigen, maar wel elke keer op de datum dat ie is ingegaan. Dus in het voorbeeld wat ik nu geef de 12e maar als je abonnement op de 14e is ingegaan, dan geldt dat natuurlijk ook.

12 Maar heb jij een abonnement en je wilt een goedkoper abonnement aanschaffen, dan is het pas mogelijk na het eerste contractjaar. Als jij op dat moment een jaarabonnement hebt betaald, dan wordt dat verrekend en krijg je het teveel betaalde geld teruggestort. Maar pas nadat het nieuwe abonnement is opgehaald! En als je per maand betaalt? Dan wordt het maandbedrag gewoon aangepast. Als je dus zeg maar een maandbetaling hebt, dan wordt de maandbetaling duurder en heb je een jaarbetaling, dan wordt dat in één keer afgerekend.

13 Nou, dan ga je dus naar daar heb je vervolgens een linkje mijn NS, daar klik je dan op. Dat is voor de mensen die al een eigen account hebben aangemaakt. Dan druk je op de knop Mijn producten. Dan krijg je een overzicht wat op dat moment jouw abonnementen zijn.

14 En als je dan wat wilt veranderen, dan ga je naar beneden. Dan verschijnen daar dus de producten die jij op dat moment kan aanschaffen. Nou, dan maak je dus je keuze. Dan word je een aantal keer door het scherm heengeloodst door op de knop verder te drukken.

15 Als je klaar bent, dan moet je nog even akkoord gaan met de voorwaarden, dan bevestig je hem en dan wordt ie dus doorgestuurd. Vlak daarna krijg jij een . In de staat dus inderdaad dat het dus goed is doorgekomen. Dus de bevestiging van jouw bestelling. Daarna krijg je weer een . En in die staat dus vermeld dat je je product nog moet ophalen. En dat ophalen dat gebeurt bij de kaartautomaat. En dat is het eigelijk. Dan kan je ermee reizen. Met een klassewissel is dat precies hetzelfde. Het is zo dat je wel van 2 naar 1 kunt. Dat kan altijd. Alleen als je van 1 naar 2 wilt, dan moet je even wachten tot het eerste contractjaar voorbij is, want dan kun je hem gewoon omzetten. Er is wel een uitzondering: als je het hebt over het Dal Voordeel abonnement of het Altijd Voordeel abonnement, dan kan je hem dus wel wijzigen van 1 naar 2 en van 2 naar 1.

16 Ja, vanaf nu is het zo dat iedereen krijgt zeven weken voor het aflopen van het abonnement bericht. Nou, dan heb je dus diverse keuzemogelijkheden.

17 Of je doet gewoon helemaal niks en dan loopt je abonnement gewoon stilzwijgend door. Je kan je abonnement wijzigen en je kan je abonnement ook beëindigen. Je kan hem opzeggen tot uiterlijk twee weken voor de einddatum. Dat gaat dan via de klantenservice. Alleen als je van de klantenservice de bevestiging hebt gekregen, dan moet je die beëindiging, voordat de einddatum gepasseerd is, nog wel eventjes, zeg maar, op je kaart laden. Want anders gaat het oude abonnement gewoon weer verder. Nou, het was in eerste instantie eigenlijk zo dat je een bij- abonnement alleen maar kon afsluiten als je het hoofdabonnement ging afsluiten. Dus alleen vanaf het begin. En nu kan je dat dus gedurende de looptijd doen. Als jij denkt na een paar maanden: nou, ik neem eigenlijk mijn vrouw wel regelmatig mee, dus het zou best voordelig zijn om voor haar ook zo n abonnement af te sluiten, dan is dat mogelijk. Je gaat dus gewoon weer naar Dan klik je op de link mijn NS. Dan kom je uit bij de knop Mijn producten. Die klik je aan

18 en dan wijzig abonnement en dan krijg je vanzelf dus de bij- abonnementen in beeld. En nu is het dus zo, doordat je zeg maar, gedurende de looptijd het bij- abonnement kan aanschaffen, loopt ie ook gewoon door. Stel dat je een abonnement hebt afgesloten op 12 april. Jij besluit om op 12 juni een bij- abonnement af te sluiten. Dan stopt jouw hoofdabonnement 12 april het jaar daarop. Maar jouw bij- abonnement loopt door tot 12 daarna. Dus die loopt niet synchroon aan het hoofdabonnement. Als je dus het dal voordeel abonnement hebt, of het altijd voordeel abonnement, dan heb je de mogelijkheid om drie kids abonnementen als bij- abonnement af te sluiten. Ben je in het bezit van een weekend vrij abonnement, dan heb je de mogelijkheid om één weekend vrij abonnement erbij af te sluiten en drie kids vrij abonnementen. Ben je in het bezit van een dal vrij abonnement, dan heb je de mogelijkheid uit één weekend abonnement of een dal abonnement plus drie kids abonnementen. En heb je een altijd vrij abonnement, dan kun je dus ook een combinatie maken. Dan mag je dus vier bij- abonnementen afsluiten. Dan kan je ook de combinatie maken: twee dal- abonnementen, twee weekend abonnementen. Maar je kan ook weer combineren met de kids abonnementen.

19 In totaal kun je dus vier bij- abonnementen bestellen. Maar dat geldt dus niet bij die dal voordeel en die altijd voordeel. Want daar kun je dus maximal drie kids abonnementen bestellen. En je kan wel vier abonnementen bestellen. Maar dan betekent het dat je voor het vierde abonnement gewoon moet betalen. Ook dat was in eerste instantie zo dat het, zeg maar, bij het begin van het abonnement aangevraagd moest worden en dit kan je dus, zeg maar, ook gedurende de looptijd aanvragen.

20 Het zijn er één of twee die er klaar staan. Dat heeft te maken met het feit dat je altijd één vrije reisdag per twee maanden kan gebruiken. En je hebt altijd de vrije reisdag die het hele jaar geldig is. Dus als je die extra vrije reisdag nog niet hebt opgemaakt, dan zal er dus eigenlijk altijd een keuzedag klaarstaan voor de betreffende twee maanden waarin je die mag gebruiken. Plus die extra dag. Het is ook zo als je de keuzedagen, zeg maar, ophaalt, dan moet je wel goed opletten welke keuzedag je aanvinkt. Want soms staat namelijk de extra dag bovenaan. Maar het kan ook zo zijn dat de keuzedag voor de twee maanden (dat ie dus geldig is) dat die bovenaan staat. Dus je moet goed opletten welke dag je aanvinkt.

21 Dan kan je gewoon contact opnemen met de klantenservice van NS. En die staan je altijd graag te woord en geven je een goed advies.

22 Rond November krijgen we de OV- chipkaart op 1. Dat wil zeggen dat we dan de OV- chipkaart nog meer gaan promoten. En het is de bedoeling dat daardoor dus het papieren kaartje langzaam naar de achtergrond verdwijnt. Nou, dan krijgen we nog de mogelijkheid om de de railrunner, het hondenkaartje en het fietskaartje. om die dus op de kaart te laden. En hetzelfde geldt voor de keuzedagen van het voordeelurenabonnement (dat is natuurlijk het oude abonnement, dat hebben we ook nog) Dat kan dus allemaal zeg maar op de chipkaart gezet worden.

23 Nou, als je naar gaat daar kun je echt alles terugvinden. We hebben zeg maar de zogenaamde toolbox. Daarin zitten allemaal documenten, waar je alles in kan teruglezen. En we hebben natuurlijk de icoonmodules, waarin je natuurlijk ook heel veel dingen kan terughalen.

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren DX18-947/09.11 De nieuwe NS-abonnementen voor senioren Ontdek je eigen voordeel op ns.nl 17944 NSR brochure NS-abon senioren_v2.indd 1 01-09-11 11:32 Inhoudsopgave 3 Altijd een abonnement dat bij u past

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

< Reizen met de ] [ OV-chipkaart >

< Reizen met de ] [ OV-chipkaart > < Reizen met de ] [ OV-chipkaart > Waar kan ik terecht voor meer informatie? Alles over de OV-chipkaart Klantenservice OV-chipkaart: via internet: www.ov-chipkaart.nl Hier vindt u ook filmpjes die u precies

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie 1 OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van januari 2013. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van november 2011. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen Voordelen van persoonlijke kaart Veelgestelde

Nadere informatie

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde vragen.

Nadere informatie

Puzzel OVCP - Wal. Beste medewerker,

Puzzel OVCP - Wal. Beste medewerker, Puzzel OVCP - Wal Beste medewerker, Beantwoord onderstaande vragen en vul de letter achter het juiste antwoord steeds in bij de oplossing (onderaan dit document). Hierdoor ontstaat er één woord. Op deze

Nadere informatie

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Oogvereniging Nederland Datum: 28 maart 2015 Locatie: buurtcentrum Morschwijck, topaaslaan 19, 2332 JC Leiden Door: Peter Waalboer Algemeen

Nadere informatie

Reisde u met een papieren kaartje?

Reisde u met een papieren kaartje? Reisde u met een papieren kaartje?? Dit verandert er voor u. Reizen met 40% korting met Voordeelurenabonnement Kaartje met korting kopen bij loket of automaat, of thuis printen als e-ticket Op maandag-vrijdag

Nadere informatie

Handleiding Abonnement op NS-Business Card wijzigen naar Traject Vrij met Gesplitst Betalen

Handleiding Abonnement op NS-Business Card wijzigen naar Traject Vrij met Gesplitst Betalen Handleiding Abonnement op NS-Business Card wijzigen naar Traject Vrij met Gesplitst Betalen Uw werkgever biedt u de mogelijkheid om het abonnement op uw NS-Business Card om te zetten naar een Traject Vrij

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl Informatie over reizen met de OV-chipkaart Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl 1 Inhoud van deze presentatie Hoofdstuk 1: Wat is een OV-chipkaart? Hoofdstuk 2: Op reis met de OV-chipkaart Hoofdstuk

Nadere informatie

OV Vrij. Reis onbeperkt met trein, tram, bus en metro.

OV Vrij. Reis onbeperkt met trein, tram, bus en metro. OV Vrij Reis onbeperkt met trein, tram, bus en metro. Wat is OV Vrij? Met OV Vrij reist u onbeperkt met de trein, tram, bus en metro door héél Nederland. Geniet van de ultieme reizigersvrijheid met het

Nadere informatie

Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde

Nadere informatie

De OV-chipkaart in Limburg

De OV-chipkaart in Limburg De OV-chipkaart in Limburg De nieuwe manier van reizen en betalen in het Openbaar Vervoer 1 Versie 9 Reizigersoverleg Limburg(ROL) Het ROL adviseert de Provincie over het Openbaar Vervoer Deze verenigingen/stichtingen

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. De snelste weg naar uw ideale reisproduct: www.ovchipwijzer.nl Meer informatie? Voor meer informatie over de OV-chipkaart in Brabant kunt u terecht op www.brabant.nl/ovchipkaart. Voor het kiezen welke

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 Regio Abonnement Het Regio Abonnement is een abonnement dat is gebaseerd op zones zoals die ook voor 2013 van toepassing waren.

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen Voordelen van persoonlijke kaart Veelgestelde

Nadere informatie

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland Dag strippenkaart Waar kan ik terecht met vragen? Voor alle vragen over het afschaffen van de strippenkaart en/of het reizen met de OV-chipkaart en over abonnementen bij Connexxion kunt u bij ons terecht.

Nadere informatie

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Datum: 13-12-2015 Artikel 1. Omschrijving en geldigheid a. U-OV Gemak Utrecht Stad geeft recht op vrij reizen met bus of tram van U-OV of treinen 2e klas van

Nadere informatie

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Alles over Traject Vrij Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Omdat NS overstapt op de OV-chipkaart, bieden wij vanaf 9 juli het Maand- of Jaartrajectabonnement niet meer aan. Er is een alternatief

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Waarom kan er een beperkte groep klanten meedoen aan de proefperiode?

Waarom kan er een beperkte groep klanten meedoen aan de proefperiode? Veel gestelde vragen NS Extra NS EXTRA ALGEMEEN Wat is NS Extra? NS Extra is een nieuwe dienst van NS voor reizigers met een persoonlijke OV-chipkaart. Deelnemers aan NS Extra ontvangen vanuit de check-uit

Nadere informatie

Handleiding OV en OV-fiets

Handleiding OV en OV-fiets Stap in. Stap op. Stap over. Handleiding OV en OV-fiets Hoe werkt Shuttel? Activeren Uw kaart dient u voor gebruik nog te activeren. Dit doet u door de vier stappen in de begeleidende brief te volgen.

Nadere informatie

< Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart

< Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart < Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart 1 Uw persoonlijke OV-chipkaart is (bijna) verlopen Uw persoonlijke OV-chipkaart is vijf jaar geldig. Ongeveer zes

Nadere informatie

Q&A list OV-chipkaart, Stadsregio Arnhem Nijmegen

Q&A list OV-chipkaart, Stadsregio Arnhem Nijmegen Q&A list OV-chipkaart, Stadsregio Arnhem Nijmegen Inhoudsopgave Algemene uitleg 2 Vragen en Antwoorden algemeen 7 Vragen en Antwoorden Stadsregio Arnhem Nijmegen 14 11 juni 2009 Q&A list OV-chipkaart Arnhem

Nadere informatie

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost ALGEMEEN

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost ALGEMEEN Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost Inhoud Algemeen- P 1 Productvoorwaarden Altijd Voordeel Oost P 2 Productvoorwaarden Dal Voordeel Oost P 4 Productvoorwaarden Dal Vrij Oost P 6 Productvoorwaarden

Nadere informatie

Voor informatie over verkoop- en ophaalpunten in Brabant kunt u terecht op www.ov-chipkaart.nl/adresvinder.

Voor informatie over verkoop- en ophaalpunten in Brabant kunt u terecht op www.ov-chipkaart.nl/adresvinder. De snelste weg naar uw ideale reisproduct: www.ovchipwijzer.nl Meer informatie? Voor het kiezen welke OV-chipkaart en welke kortingsproducten voor de bus in Brabant het beste bij u passen, kunt u terecht

Nadere informatie

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg.

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Bestuurslid op de TV bij L1. 7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Begin januari werd het ROL via de provincie gevraagd een bijdrage te leveren

Nadere informatie

Maakt u een internationale treinreis vanuit Nederland naar het buitenland?

Maakt u een internationale treinreis vanuit Nederland naar het buitenland? Maakt u een internationale treinreis vanuit Nederland naar het buitenland? Op onze treinstations maken we steeds meer gebruik van poortjes. Om uw internationale reis zo makkelijk mogelijk te maken, leggen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Artikel 1 Geldigheid en prijs a. U-OV Sterabonnementen zijn geldig in alle bussen van U-OV

Nadere informatie

Het heeft mijn leven uiteindelijk een

Het heeft mijn leven uiteindelijk een Het heeft mijn leven uiteindelijk een stuk makkelijker gemaakt De OV-chipkaart is volop in het nieuws. In steeds meer delen van Nederland kunt u met de OV-chipkaart reizen. Het is even wennen, maar met

Nadere informatie

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s)

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Via Mijn NS Zakelijk kunt u direct één of meerdere NS-Business Card(s) bestellen. Deze optie gebruikt u als contactpersoon wanneer u binnen uw organisatie

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 NS Tarieven Per 1 januari 2018 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 Abonnementen Prijzen per 1 januari

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 NS Tarieven Per 1 januari 2017 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 Abonnementen Prijzen per 1 januari 2017

Nadere informatie

Zwolle - Emmen VANAF 9 DECEMBER 2012. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013. Vechtdallijnen.nl

Zwolle - Emmen VANAF 9 DECEMBER 2012. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013. Vechtdallijnen.nl GELDIG Zwolle - Emmen VANAF 9 DECEMBER 2012 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013 3 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Voor het reizen met

Nadere informatie

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost. Algemeen

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost. Algemeen Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost Inhoud Algemeen- P 1 Productvoorwaarden Altijd Voordeel Oost P 2 Productvoorwaarden Dal Voordeel Oost P 4 Productvoorwaarden Dal Vrij Oost P 6 Productvoorwaarden

Nadere informatie

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen Een maand lang reizen met voordeel en gemak Informatie over maandabonnementen Inhoudsopgave 3 3 Maandtrajectabonnement 4 Maandnetabonnement 4 NS-stamkaart 4 Belastingvoordeel 5 Makkelijk verkrijgbaar 5

Nadere informatie

NS Tarieven Per 1 januari 2016. Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10

NS Tarieven Per 1 januari 2016. Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 NS Tarieven Per 1 januari 2016 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 Abonnementen Prijzen per 1 januari 2016

Nadere informatie

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen 2015 GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Goede reis! Kaartsoorten en tarieven Inhoudsopgave Voor het reizen met het

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Handleiding jaarabonnementen. Informatie voor de contactpersonen

Handleiding jaarabonnementen. Informatie voor de contactpersonen Handleiding jaarabonnementen Informatie voor de contactpersonen 2 Inhoudsopgave Inleiding 3 Abonnementsoorten 4 Bestellen, leveren en factureren 5 Jaarabonnementen beëindigen of van abonnement veranderen

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Vechtdallijnen. vanaf 8 december 2013. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. Vechtdallijnen.nl

Vechtdallijnen. vanaf 8 december 2013. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. Vechtdallijnen.nl Geldig Vechtdallijnen vanaf 8 december 2013 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 3 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Voor het reizen met het openbaar

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 9

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 9 NS Tarieven Per 1 januari 2018 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 9 Abonnementen Prijzen per 1 januari

Nadere informatie

www.ov-chipkaart.nl 0900-0980 ( 0,10 per min.)

www.ov-chipkaart.nl 0900-0980 ( 0,10 per min.) www.ov-chipkaart.nl 0900-0980 ( 0,10 per min.) 410.00.038 OV Chipkaart def.indd 1 24-06-2008 14:19:30 Pagina Wat is de OV-chipkaart?... 3 - Even wennen - Waarom een OV-chipkaart? Wat moet ik doen om te

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 61 Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam Twents, in opdracht van provincie Overijssel jouw openbaar vervoer. Wij vinden

Nadere informatie

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 1.0 Juli 2014

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 1.0 Juli 2014 Informatie over reizen met de OV-chipkaart Versie 1.0 Juli 2014 communicatie@translink.nl 1 Inhoud van deze presentatie Hoofdstuk 1: Wat is een OV-chipkaart? Hoofdstuk 2: Op reis met de OV-chipkaart Hoofdstuk

Nadere informatie

Zeggen ze Persoon A Persoon B Persoon C Persoon D Persoon E Iets over de maat? Iets over de kleur? Iets over de stof? Iets over de prijs?

Zeggen ze Persoon A Persoon B Persoon C Persoon D Persoon E Iets over de maat? Iets over de kleur? Iets over de stof? Iets over de prijs? Kleding kopen op de markt en Je gaat luisteren naar mensen op de markt (kleding). Je gaat informatie vragen en misschien een kledingstuk kopen op de markt. Leer de woordenschat KLEDING. Hoofdstuk 7 Breekijzer.

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie 1.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het gratis reizen voor 65+? 2. Wie komen er in aanmerking voor het gratis reizen in 2009? 3. Ik

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Productvoorwaarden Abonnementen Qbuzz en U-OV

Productvoorwaarden Abonnementen Qbuzz en U-OV Productvoorwaarden Abonnementen Qbuzz en U-OV 2014 Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen Qbuzz - Noord-Nederland pag. 1 Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV - regio Utrecht

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0 Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0 Overzicht veel gestelde vragen. Antwoorden staan op de volgende pagina s. 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het gratis reizen voor 65+? 2. Wie komen

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 51 Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Alternatieven voor het reisproduct voor blinden en slechtzienden

Alternatieven voor het reisproduct voor blinden en slechtzienden Alternatieven voor het reisproduct voor blinden en slechtzienden De drie alternatieve reisproducten die na overleg met OV-bedrijven, DO's en Viziris zijn afgevallen, staan vermeld in de bijlage. Algemeen

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Roodstand

Overeenkomst en voorwaarden Roodstand Overeenkomst en voorwaarden Roodstand Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 3 VOORWAARDEN ROODSTAND... 4 1. Wat hoort er bij roodstand?... 4 2. Hoe werkt roodstand?... 4 3. Je betaalt rente... 5 4. Wij geven

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel Versie 3.2

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel Versie 3.2 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2018 Versie 3.2 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Operator Handleiding DateLive.nl

Operator Handleiding DateLive.nl Operator Handleiding DateLive.nl Op DateLive.nl zal je erotische berichten beantwoorden op een bericht- per- bericht basis. Je krijgt een nieuw bericht van een klant te zien met de bijbehorende profiel

Nadere informatie

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE)

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Almelo, Stadsdienst Lijn 21 t/m 24 26 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG. Datum 15 maart 2013 Betreft Kamervragen tariefsysteem spoor

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG. Datum 15 maart 2013 Betreft Kamervragen tariefsysteem spoor > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Plesmanweg 1-6 2597 JG Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag T 070-456

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

INFANL02 1 ANALYSE 1 Design and Usability USABILITY ONDERZOEK VAN EEN OV-CHIPKAART DAAN VAN MIL 0892773 SIL DE GRAAF 0906848

INFANL02 1 ANALYSE 1 Design and Usability USABILITY ONDERZOEK VAN EEN OV-CHIPKAART DAAN VAN MIL 0892773 SIL DE GRAAF 0906848 INFANL02 1 ANALYSE 1 Design and Usability USABILITY ONDERZOEK VAN EEN OV-CHIPKAART DAAN VAN MIL 0892773 SIL DE GRAAF 0906848 17 september 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat de studenten het eerst opviel

Nadere informatie

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website VRAAG EN ANTWOORD LIJST PROEF 1 TRANZER Wat is Tranzer? Tranzer is een app waarmee u een digitaal treinkaartje kunt kopen. Wanneer u reist met de Valleilijn, hoeft u met dit kaartje niet meer in- en uit

Nadere informatie

Studiefinanciering Studentenreisproduct

Studiefinanciering Studentenreisproduct Studiefinanciering Studentenreisproduct Aangenaam, wij zijn duo DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs. We voeren verschillende onderwijswetten en -regelingen uit, namens het ministerie van Onderwijs,

Nadere informatie

Traject Vrij NS-Business Card met Trein Vrij abonnement Reizen buiten uw afgekochte traject

Traject Vrij NS-Business Card met Trein Vrij abonnement Reizen buiten uw afgekochte traject Traject Vrij NS-Business Card met Trein Vrij abonnement Reizen buiten uw afgekochte traject Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend NS is te allen tijde gerechtigd de inhoud van dit document

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vallei Streeklijnen 80 X80 82 83 280 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Traject Vrij NS-Business Card met Traject Vrij abonnement Buiten uw traject reizen

Traject Vrij NS-Business Card met Traject Vrij abonnement Buiten uw traject reizen Traject Vrij NS-Business Card met Traject Vrij abonnement Buiten uw traject reizen Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend NS is te allen tijde en zonder nadere kennisgeving gerechtigd de

Nadere informatie

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC.

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. Ik zal je nu stap voor stap vertellen hoe je dat moet doen.

Nadere informatie

www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl

www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl Ga naar jouw eigen website, Dit is jouwvoornaam+achternaam.graafschapcollege-handel.nl Dit ziet er dan als volgt uit (uiteraard dan met jouw naam): www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl Bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Mei 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Mei 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Mei 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In mei 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 1 t/m 31 mei 2015 kunnen 4 miljoen mensen in Nederland profiteren van gratis

Nadere informatie

Interactief lesgeven / presenteren met Shakespeak

Interactief lesgeven / presenteren met Shakespeak Interactief lesgeven / presenteren met Shakespeak Disclaimer: Ik ben niet verbonden aan Shakespeak of het bedrijf dat Shakespeak produceert. Deze handleiding is geschreven op basis van mijn eigen ervaringen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Abonnementen Consumenten

Productvoorwaarden Abonnementen Consumenten Artikel 1: Inleiding Wat is een Abonnement en wat kunt u er mee? Een Abonnement is een contract tussen u en NS Reizigers B.V. (NS). Op basis van dat contract zal NS er voor zorg dragen dat u met korting

Nadere informatie

Leusden. Streeklijnen. Lijn X Vervoer vanuit het hart 509 N17

Leusden. Streeklijnen. Lijn X Vervoer vanuit het hart 509 N17 Leusden Streeklijnen Lijn 17 80 X80 82 217 280 299 509 N17 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari 2018

NS Tarieven. Per 1 januari 2018 NS Tarieven Per 1 januari 2018 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen - Reizen op Saldo 2 Abonnementen - NS Flex en Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Enkele Reizen NS Flex

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 juli 2019

NS Tarieven. Per 1 juli 2019 NS Tarieven Per 1 juli 2019 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen - Reizen op Saldo 2 Abonnementen - NS Flex en Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Enkele Reizen NS Flex 9

Nadere informatie

Handelingen Blauwnet kaartautomaat veelvoorkomende transacties

Handelingen Blauwnet kaartautomaat veelvoorkomende transacties Handelingen Blauwnet kaartautomaat veelvoorkomende transacties 1 INHOUDSOPGAVE Enkele reis kopen 3-16 Dagkaart fiets kopen 17 26 Samenreiskorting laden 27-35 Saldo laden 36 44 Klassewissel 45 52 2 Aankopen

Nadere informatie

Klik op het betreffende nummer achter de veelgestelde vraag om direct naar het antwoord te gaan

Klik op het betreffende nummer achter de veelgestelde vraag om direct naar het antwoord te gaan Veelgestelde vragen Klik op het betreffende nummer achter de veelgestelde vraag om direct naar het antwoord te gaan Wat is het Winterabonnement? 1 Voor wie is het Winterabonnement geldig? 1 Waar is het

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X Vallei Streeklijnen Lijn 80 X80 82 83 280 5 85 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen We hebben nu samen onze eigen persoonlijke website (blog) aangemaakt en we hebben ons eigen adres gekregen. Maar er staat eigenlijk nog totaal niets op

Nadere informatie

Hoe maak ik een fotocollage met Pixlr?

Hoe maak ik een fotocollage met Pixlr? Hoe maak ik een fotocollage met Pixlr? Stap 1: Open je webbrowser: of of of.. Stap 2: Ga naar www.pixlr.com Stap 3: Klik hier: Stap 4: Maak je collage Open pixlr express (Efficient) door erop te klikken,

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJKE ROODSTAND... 3 1. Wat hoort er bij zakelijke roodstand?... 3 2. Hoe werkt zakelijke roodstand?...

Nadere informatie

Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging-

Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging- Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging- Let op: Je kunt alleen met digitale machtiging betalen als je een bankrekening hebt in het SEPA gebied. Welke landen (naast Nederland)

Nadere informatie

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Schiermonnikoog. www.wpd.nl

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Schiermonnikoog. www.wpd.nl Handleiding Mijn Wagenborg Bewoners Schiermonnikoog www.wpd.nl Uw persoonlijke Wagenborg omgeving Wagenborgpas beheren Online meervaarten tegoed bekijken en opwaarderen Inhoudsopgave Inloggen Mijn Wagenborg...

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari 2019

NS Tarieven. Per 1 januari 2019 NS Tarieven Per 1 januari 2019 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen - Reizen op Saldo 2 Abonnementen - NS Flex en Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Enkele Reizen NS Flex

Nadere informatie

Stap 6 Klik op nieuw dossier. Stap 7 Het volgende scherm verschijnt. Er zijn drie soorten dossiers waar je voor kunt kiezen.

Stap 6 Klik op nieuw dossier. Stap 7 Het volgende scherm verschijnt. Er zijn drie soorten dossiers waar je voor kunt kiezen. Handleiding stap-voor-stap van het digitale doorstroomdossier. Deze handleiding gaat er vanuit dat je al een account hebt aangemaakt, zie hiervoor deel 1 van de handleiding Hoe maak ik een account aan.

Nadere informatie