Vragen en antwoorden gratis OV voor Versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0"

Transcriptie

1 Vragen en antwoorden gratis OV voor Versie 1.0

2 Overzicht veel gestelde vragen. Antwoorden staan op de volgende pagina s. 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het gratis reizen voor 65+? 2. Wie komen er in aanmerking voor het gratis reizen in 2009? 3. Ik heb (nog) geen brief ontvangen. Wat moet ik doen? 4. Ik heb al een OV-chipkaart. Kan ik toch nog mee doen? 5. Waar vind ik het dichtstbijzijnde RET loket om mijn abonnement op de OV-chipkaart te laten laden? 6. Hoe moet ik het aanvraagformulier invullen? 7. Wat is de looptijd van het gratis reizen? 8. Wanneer mag ik gratis reizen? 9. Hoe weet ik wanneer het gratis reizen is afgelopen? 10. Waar kan ik de OV-chipkaart gebruiken? 11. Ik heb de OV-chipkaart aangevraagd maar nog niets ontvangen. 12. Ik maak zelf geen gebruik van het gratis reizen, kan ik mijn gratis reizen aan iemand anders geven? 13. Ik wil geen persoonlijke OV-chipkaart, kan ik toch meedoen met het gratis reizen? 14. Ik ben nieuw in Rotterdam komen wonen en heb volgens mij recht op gratis OV. Hoe kom ik aan het gratis reizen? 15. Ik ben senior en mag gratis reizen, maar de dichtstbijzijnde halte van het RETnetwerk, ligt op een afstand die ik niet kan lopen. Wat nu? 16. Ik ben senior en mag gratis reizen maar ik woon in Hoek van Holland en de RET rijdt niet in Hoek van Holland. Wat nu? 17. Hoe werkt de OV-chipkaart 18. Ik ben mijn OV-chipkaart kwijt, wat moet ik nu doen? 19. Ik heb nog een (roze) strippenkaart over die ik nu niet meer nodig heb. Kan ik die ruilen? 20. Moet ik betalen voor de persoonlijke OV-chipkaart? 21. Wat gebeurt er met het bestaande (oude)saldo op de persoonlijke OV-kaart?(wordt dit bevroren?) 22. Tot hoe laat mag ik gebruik maken van de gratis OV kaart? 23. Zijn er mogelijkheden voor tussentijds opzeggen van het gratis OV? 24. Hoe gaat het als je met de metro buiten Rotterdam reist; bijvoorbeeld naar Schiedam? Geldt dan het gratis vervoer ook? 25. Is de NS- OV chipkaart hetzelfde als de gratis 65+ OV kaart? 26. Mijn blinde vriendin heeft een speciale pas waarmee zij gratis een begeleider mee kan nemen. Blijft deze pas geldig of moet zij een nieuwe pas aanvragen voor haar begeleider? 27. Ik heb al een persoonlijke OV-chipkaart en nu heb ik een brief gekregen dat ik mijn vrij reizen kan afhalen. Mag iemand anders het voor mij ophalen? 28. Ik heb al een jaarabonnement bij de RET gekocht voor Kan ik deze stop zetten? 29. Doet de RET iets met de persoonsgegevens die op de afhaalbrief staan. 30. Het product gratis reizen werkt bij mij al vanaf 29 december. Klopt dit wel. 31. Ik zie diverse telefoonnummers staan. Welk telefoonnummer moet ik bellen.

3 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het reizen voor 65+? Iedereen die voor 1 juli jaar of ouder wordt en in de gemeente Rotterdam woont, krijgt eind december 2008 een brief thuisgestuurd. De mensen die tussen 1 juli en 31 december 65 jaar worden krijgen medio 2009 een brief. Er worden 2 verschillende brieven verstuurd naar 2 verschillende doelgroepen: Indien u: In begin 2008 heeft meegedaan met de proef Gratis OV65+ dan hoeft u niets te doen. U kunt vanaf 1 januari weer gratis reizen. U moet dit wel doen met dezelfde kaart waarmee u begin 2008 heeft gereisd. U hoeft dus niets te doen om in 2009 weer gratis te kunnen reizen. Indien u uw OV-chipkaart kwijt bent kunt u een vervangende kaart aanvragen bij de klantenservice OV-chipkaart op nummer U krijgt dan een nieuwe OVchipkaart met het gratis-reizen-abonnement erop geladen. Een vervangende kaart aanvragen duurt ongeveer 3 weken. In 2008 niet heeft meegedaan met de proef, maar dat nu wel wil doen en u heeft al een persoonlijke OV-chipkaart (herkenbaar aan pasfoto en OV-chipkaartlogo), dan kunt u met de brief van de Gemeente Rotterdam en uw OV-chipkaart naar de RET Servicewinkel op de Coolsingel 141 of een van de andere Verkoop- & Informatiepunten ( Centraal Station, Beurs, Zuidplein, Spijkenisse Centrum of Capelsebrug) gaan. Het gratis reizen abonnement wordt tegen inlevering van de brief op uw OV-chipkaart geladen. In 2008 niet heeft meegedaan met de proef, maar dat nu wel wil doen, u bent al 65 en u heeft nog geen persoonlijke OV-chipkaart; kunt u naar een verkoop- en informatiepunt van de RET gaan om een speciaal RET aanvraagformulier op te halen. U kunt ook bellen met om het formulier aan te vragen. U vult het formulier volledig in en voorziet deze van een pasfoto en stuurt hem op in de bijgevoegde antwoordenveloppe. Binnen 4 weken krijgt u uw OV-chipkaart met het gratis reizen abonnement thuis gestuurd. Het gratis reizen start voor u vanaf het moment dat u uw OV-chipkaart heeft ontvangen. In 2008 niet heeft meegedaan met de proef, maar dat nu wel wil doen, u bent 64, u heeft een brief gekregen en u heeft nog geen persoonlijke OV-chipkaart; kunt u naar een verkoop- en informatiepunt van de RET gaan om een speciaal RET aanvraagformulier op te halen. U kunt ook bellen met om het formulier aan te vragen. U vult het formulier volledig in en voorziet deze van een pasfoto en stuurt hem op in de bijgevoegde antwoordenveloppe. Binnen 4 weken krijgt u uw OV-chipkaart thuis gestuurd. Zodra u 65 geworden bent, kan op vertoon van deze brief bij de RET-servicewinkel het gratis reizen abonnement op de kaart gezet worden. 2. Wie komen er in aanmerking voor het gratis reizen in 2009? Alle inwoners van de gemeente Rotterdam die op 1 januari jaar of ouder zijn. Let op 64-jarigen: Het gratis reizen abonnement kan pas op uw kaart gezet worden vanaf uw 65 e verjaardag..

4 3. Ik heb (nog) geen brief ontvangen. Wat moet ik doen? Eind december zijn alle brieven verzonden. Indien u nog geen brief heeft ontvangen kunt u terecht in de RET Servicewinkel op de Coolsingel 141. Hier kunnen ze zien of u wel een brief had moeten krijgen en direct het gratis reizen product op uw OV-chipkaart laden of u voorzien van een aanvraagformulier voor gratis reizen. Bent u net in Rotterdam komen wonen, neem dan voor de zekerheid een bewijs van inschrijving van de gemeente Rotterdam mee. 4. Ik heb al een OV-chipkaart. Kan ik toch nog mee doen? Ja, als u 65 jaar bent en inwoner van Rotterdam kunt met uw persoonlijke ov-chipkaart en de brief naar de RET Servicewinkel Coolsingel 141 of een van de andere Verkoop & Informatiepunten gaan, daar wordt tegen inlevering van de brief van de Gemeente Rotterdam, het abonnement op uw persoonlijke ov-chipkaart geladen. U dient wel te beschikken over een persoonlijke ov-chipkaart. Heeft u een anonieme ov-chipkaart dan dient u alsnog een persoonlijke ov-chipkaart aan te vragen om mee te doen. 5. Waar vind ik het dichtstbijzijnde RET loket om mijn abonnement op de OV-chipkaart te laten laden? Bij de RET Servicewinkel is extra personeel en wachtruimte aanwezig. We raden u daarom aan om hier naartoe te gaan. Eventueel kunt u ook gebruik maken van de andere verkoop&informatiepunten. RET Servicewinkel maandag t/m vrijdag zaterdag zondag Coolsingel :00-18:30 (op koopavonden tot 21:00) 09:00-17:00 12:00-17:00 Verkoop & informatiepunten Stationsplein Centraal Station Metrostation Beurs Metrostation Zuidplein Metrostation Spijkenisse Centrum Metrostation Capelsebrug maandag t/m vrijdag zaterdag zondag 06:00-23:00 07:00-23:00 08:00-23:00 07:00-21:00 (op koopavonden tot 21:30) 09:00-19:00 10:30-18:30 06:00-23:00 07:00-23:00 08:00-23:00 06:30-18:30 08:00-18:30 07:00-18:30 08:00-17:30 09:00-11:00 en 11:30-16:15 09:00-11:00 en 11:30-16:15 Let op: Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste openingstijden. Kijk op voor de actuele openingstijden.

5 6. Hoe moet ik het aanvraagformulier invullen? Indien u niet zelf het formulier in kunt vullen kunt u het beste hulp vragen bij familie, buren of buurtcentrum. Zij kunnen u helpen met het invullen van het formulier. Ook de RET Servicewinkel staat voor u klaar om u hierbij te helpen 7. Wat is de looptijd van het gratis reizen? Het gratis reizen duurt van 1 januari tot en met 31 december U kan deze gehele periode met de trams, metro s en bussen van de RET ( uitgezonderd RandstadRail, BOBbus, NachtNet en Fast Ferry) gratis reizen. 8. Wanneer mag ik gratis reizen? In een periode van 1 januari tot en met 31 december 2009 na 9.00 uur s ochtends doordeweeks en de gehele dag in het weekend en op feestdagen bij de RET. Het gratis reizen geldt niet op RandstadRail, NACHTNET/BOB-bus en de Fast Ferry. 9. Hoe weet ik wanneer het gratis reizen is afgelopen? U kunt de tekst bij kaartlezers en toegangspoortjes lezen en zien of het abonnement nog werkt. Tot 31 december 2009 wordt er geen saldo van uw OV-chipkaart afgeschreven als u gebruik maakt van het RET-netwerk binnen de tijden voor gratis ov (uitzondering RandstadRail, nachtbussen en BOBbus en Fast Ferry). Dit gebeurt wel als u met uw OV-chipkaart reist in een bus van bv Connexxion en Arriva. 10. Waar kan ik de OV-chipkaart gebruiken? U kunt met het gratis abonnement op het gehele RET-netwerk (bus, tram, metro) reizen met uitzondering van RandstadRail, de nachtbussen,de BOB-bus en de Fast Ferry. De OV-chipkaart kunt u ook gebruiken op alle andere lijnen en gebieden waar de OVchipkaart al werkt. Het gebruik van de OV-chipkaart buiten het RET-netwerk (en ma-vr voor 09:00 uur) is niet gratis. U dient hiervoor dus saldo op de kaart te laden. 11. Ik heb de OV-chipkaart aangevraagd maar nog niets ontvangen. De doorlooptijd van de aanvraagprocedure is circa 4 weken. Mocht u na 6 weken nog niks gehoord hebben, dan kunt u bellen met het nummer van de RET. Zij zullen nagaan wat er aan de hand is. De RET kan enkele dagen nodig hebben om te traceren waar de kaart op dat moment is. 12. Ik maak zelf geen gebruik van het gratis reizen, kan ik mijn gratis reizen aan iemand anders geven? Nee, het abonnement van gratis reizen en de OV-chipkaart is persoonsgebonden. Het is niet toegestaan om dit aan iemand anders door te geven.

6 13. Ik wil geen persoonlijke OV-chipkaart, kan ik toch meedoen met het gratis reizen? Nee, om mee te kunnen doen aan het gratis reizen dient u een persoonlijke OV-chipkaart te hebben of aan te vragen. Dit komt omdat één van de eisen om in aanmerking voor het gratis reizen te komen is dat men de leeftijd van 65 jaar of ouder moet hebben. Deze eis is alleen te controleren bij een persoonlijke OV-chipkaart. Uw gegevens worden wel vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt. 14. Ik ben nieuw in Rotterdam komen wonen en heb volgens mij recht op gratis OV. Hoe kom ik aan het gratis reizen? U kunt zich melden in de RET Servicewinkel op de Coolsingel 141. Neemt u een bewijs van inschrijving van de gemeente Rotterdam mee. De medewerkers helpen u graag verder. 15. Ik ben senior en mag gratis reizen, maar de dichtstbijzijnde halte van het RETnetwerk, ligt op een afstand die ik niet kan lopen. Wat nu? Het gratis OV is beperkt tot één doelgroep (65+) en tot het RET-netwerk (uitzondering RandstadRail en nachtbussen en BOBbus en Fast Ferry). Dat betekent dat het gratis reizen niet voor iedereen meteen een pasklaar antwoord biedt, bijvoorbeeld omdat het RETnetwerk niet bij alle seniorencomplexen stoppen. 16. Ik ben senior en mag gratis reizen maar ik woon in Hoek van Holland en de RET rijdt niet in Hoek van Holland. Wat nu? Het gratis OV is beperkt tot één doelgroep (65+) en tot het RET-netwerk (uitzondering RandstadRail en nachtbussen en BOBbus en Fast Ferry en ma-vr voor 09:00 uur). Dat betekent dat het gratis reizen niet voor iedereen meteen een pasklaar antwoord biedt, bijvoorbeeld omdat het RET-netwerk niet in Hoek van Holland rijdt. U kunt met trein of auto naar de dichtstbijzijnde RET-halte reizen en vanaf daar gebruik maken van het gratis OV. Inwoners van Hoek van Holland krijgen van de gemeente ook 12 NS retourtjes (hoek van Holland Rotterdam Centraal). Meer informatie over het afhalen van de kaartjes staat in de brief van de gemeente. 17. Hoe werkt de OV-chipkaart Voor meer informatie over reizen met de OV-chipkaart kunt u ook kijken op de website van de RET of u kunt bellen met de RET helpdesk (0,10 euro p/m). 18. Ik ben mijn OV-chipkaart kwijt, wat moet ik nu doen? Om de OV-chipkaart te blokkeren en een vervangende kaart aan te vragen belt u met Ik heb nog een (roze) strippenkaart over die ik nu niet meer nodig heb. Kan ik die ruilen? Helaas, het systeem van Vervoerbewijzen Nederland (VBN) voorziet niet in de mogelijkheid om eenmaal gekochte kaarten terug te nemen. U kunt de strippenkaart bewaren om te reizen in andere gebieden.

7 20. Moet ik betalen voor de persoonlijke OV-chipkaart? U krijgt de OV-chipkaart gratis van de gemeente. Gebruik daarom alleen de toegezonden formulieren. Als u uw chipkaart bent kwijtgeraakt dan moet u bij de RET, tegen betaling, een nieuwe aanvragen. Voor meer informatie over reizen met de OV-chipkaart kunt u ook kijken op de website van de RET ( Of u kunt bellen met de RET (0,10 euro p/m). 21. Wat gebeurt er met het bestaande (oude)saldo op de persoonlijke OV-kaart?(wordt dit bevroren?) Zodra u op 1 januari 2009 na uur s ochtends reist, wordt er geen saldo afgeschreven, maar wordt er gestart met het gratis reizen abonnement tot 31 december Als er voor 9.00 uur s ochtends doordeweeks wordt gereisd of na 31 december 2009 dan wordt er saldo van uw kaart afgeschreven. Zorg dus voor voldoende saldo op de OV-chipkaart in dat geval. Uw oude saldo blijft dus op uw OV-chipkaart staan. 22. Tot hoe laat mag ik gebruik maken van de gratis OV kaart? U mag met de OV-chipkaart reizen tot het einde van de dienstregeling van de dagdienst. Dus niet op de nachtbussen en Fast Ferry. 23. Zijn er mogelijkheden voor tussentijds opzeggen van het gratis OV? Het gratis OV loopt van 1 januari tot en met 31 december 2009 automatisch. Tussentijds opzeggen / stilzetten kan niet. 24. Hoe gaat het als je met de metro buiten Rotterdam reist; bijvoorbeeld naar Schiedam? Geldt dan het gratis vervoer ook? Ja, indien het maar een RET-lijn betreft! Alle RET lijnen (uitgezonderd RandstadRail, Nachtnet, BOBbus, Fast ferry en ma-vr voor 09:00 uur) zijn in de betreffende periode gratis voor 65+ ers. Dus ook in de regio Rotterdam en niet alleen in de stad Rotterdam. 25. Is de NS- OV chipkaart hetzelfde als de gratis 65+ OV kaart? De OV-chipkaart is hetzelfde, zolang het maar een persoonlijke OV-chipkaart is. Het 65+ gratis reizen is echter een product op de OV-chipkaart dat alleen geldig is bij de RET (uitgezonderd RandstadRail, Nachtnet en BOBbus, Fast Ferry en ma vr voor 09:00 uur). U kunt dus niet gratis reizen met de NS, maar het product wel op een persoonlijke NS OVchipkaart laden! 26. Mijn blinde vriendin heeft een speciale pas waarmee zij gratis een begeleider mee kan nemen. Blijft deze pas geldig of moet zij een nieuwe pas aanvragen voor haar begeleider? Nee, de huidige begeleiderkaart blijft geldig.

8 27. Ik heb al een persoonlijke OV-chipkaart en nu heb ik een brief gekregen dat ik mijn vrij reizen kan afhalen. Mag iemand anders het voor mij ophalen? Ja dat mag. Dan moet diegene wel uw persoonlijke OV-chipkaart en uw brief meenemen naar de RET Servicewinkel of het Verkoop & Informatiepunt. 28. Ik heb al een jaarabonnement bij de RET gekocht voor Kan ik deze stop zetten? Indien u inmiddels een jaarabonnement bij de RET heeft gekocht dat in (een deel van) 2009 geldig is kunt u deze zonder stopzettingskosten voortijdig beëindigen in de RET servicewinkel op de Coolsingel Doet de RET iets met de persoonsgegevens die op de afhaalbrief staan. Nee, De brieven gaan terug naar de gemeente en gelden puur als afhaalbewijs. In alle gevallen geldt dat RET met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met uw gegevens omgaat en zich houdt aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. 30. Het product gratis reizen werkt bij mij al vanaf 29 december. Klopt dit wel. Ja dit kan kloppen. De RET voert in de laatste dagen van december nog een laatste systeemtest uit. Het kan dus zijn dat in deze dagen het gratis reizen al werkt. Hier kunt u echter geen rechten aan ontlenen. 31. Ik zie diverse telefoonnummers staan. Welk telefoonnummer moet ik bellen. We hebben er voor gekozen om u zo snel mogelijk een juist antwoord op uw vraag te kunnen geven. Hierdoor zijn er meerdere telefoonnummers beschikbaar. 1. Voor algemene vragen over het gratis reizen kunt u het gratis nummer van de gemeente Rotterdam bellen op telefoonnummer Voor algemene informatie over het gratis reizen en vragen over RET aangelegenheden kunt u bellen met het gratis nummer van de RET op telefoonnummer Voor vragen over reizen met de OV-chipkaart kunt u bellen met de RET helpdesk OVchipkaart op telefoonnummer ( 0,10 p/m) 4. Voor algemene vragen over de OV-chipkaart, verlies/diefstal of vervanging van een OV-chipkaart kunt u bellen met de landelijke klantenservice OV-chipkaart op telefoonnummer Uiteraard kunt u ook langs komen in de RET Servicewinkel aan de Coolsingel 141 of één van de andere verkoop- & informatiepunten van de RET.

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie 1.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het gratis reizen voor 65+? 2. Wie komen er in aanmerking voor het gratis reizen in 2009? 3. Ik

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel Versie 3.2

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel Versie 3.2 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2018 Versie 3.2 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Vrij reizen voor AOW-gerechtigden

Vrij reizen voor AOW-gerechtigden Vrij reizen voor AOW-gerechtigden Vindt u het fijn om er op uit te gaan met het openbaar vervoer? Gemeente Vlaardingen vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen, ook ouderen met een kleine portemonnee.

Nadere informatie

Nieuw in 2013. Het Regio Abonnement. Reist u vaak in de regio Den Haag - Rotterdam? Dan is het nieuwe Regio Abonnement iets voor u!

Nieuw in 2013. Het Regio Abonnement. Reist u vaak in de regio Den Haag - Rotterdam? Dan is het nieuwe Regio Abonnement iets voor u! Nieuw in 2013 Het Regio Abonnement Reist u vaak in de regio Den Haag - Rotterdam? Dan is het nieuwe Regio Abonnement iets voor u! Wat is het Regio Abonnement? Het Regio Abonnement is een abonnement voor

Nadere informatie

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland Dag strippenkaart Waar kan ik terecht met vragen? Voor alle vragen over het afschaffen van de strippenkaart en/of het reizen met de OV-chipkaart en over abonnementen bij Connexxion kunt u bij ons terecht.

Nadere informatie

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl Informatie over reizen met de OV-chipkaart Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl 1 Inhoud van deze presentatie Hoofdstuk 1: Wat is een OV-chipkaart? Hoofdstuk 2: Op reis met de OV-chipkaart Hoofdstuk

Nadere informatie

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Inhoudsopgave 1. Dienstregeling... 4 Wanneer gaat de nieuwe dienstregeling in?... 4 Wanneer wordt de nieuwe dienstregeling bekend

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van november 2011. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

Alle kennis die u nodig heeft om een. reis te kunnen maken met de OV-chipkaart

Alle kennis die u nodig heeft om een. reis te kunnen maken met de OV-chipkaart Alle kennis die u nodig heeft om een reis te kunnen maken met de OV-chipkaart INHOUD Werking OV-chipkaart 3 Kaartsoorten 4 Verkrijgbaarheid kaart 5 Opladen en ophalen 5 Reizen met de OV-chipkaart 6 Abonnementen,

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 712 Maassluis West - Schiedam Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 712 Maassluis West - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie 1 OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van januari 2013. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen Een maand lang reizen met voordeel en gemak Informatie over maandabonnementen Inhoudsopgave 3 3 Maandtrajectabonnement 4 Maandnetabonnement 4 NS-stamkaart 4 Belastingvoordeel 5 Makkelijk verkrijgbaar 5

Nadere informatie

Productvoorwaarden Landelijke Kortingsproduct ALTIJD KORTING

Productvoorwaarden Landelijke Kortingsproduct ALTIJD KORTING Productvoorwaarden Landelijke Kortingsproduct ALTIJD KORTING Naam reisproduct: Altijd Korting Korte beschrijving van het product Het landelijke kortingproduct is een reisproduct dat landelijk korting verstrekt

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 716 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 15 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 716 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 15 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 716 - Schiedam Geldig vanaf 15 mei 2017 www.ret.nl Bus 716 - Schiedam 33 Bus 25 Tram B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague irport Beide

Nadere informatie

< Reizen met de ] [ OV-chipkaart >

< Reizen met de ] [ OV-chipkaart > < Reizen met de ] [ OV-chipkaart > Waar kan ik terecht voor meer informatie? Alles over de OV-chipkaart Klantenservice OV-chipkaart: via internet: www.ov-chipkaart.nl Hier vindt u ook filmpjes die u precies

Nadere informatie

Voor wie? Als u in een bepaalde periode heel vaak (dagelijks) reist voor bijvoorbeeld werk of school.

Voor wie? Als u in een bepaalde periode heel vaak (dagelijks) reist voor bijvoorbeeld werk of school. Regio Maand- en Jaarabonnement Een maand of ar voor een vast bedrag onbeperkt reizen op de lijnen van Arriva, Connexxion, HTM, HTMbuzz en RET in de provincie Zuid-Holland. Voor wie? Als u in een bepaalde

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 711 - Schiedam Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 711 - Schiedam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 711 - Schiedam Geldig vanaf 9 mei 2017 www.ret.nl Bus 711 - Schiedam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Klantcontact kanalen reizigers openbaar vervoer. Datum: 23 januari 2009 Onderwerp: Q&A Van Strip naar Chip in RET metro

Inhoudsopgave. Klantcontact kanalen reizigers openbaar vervoer. Datum: 23 januari 2009 Onderwerp: Q&A Van Strip naar Chip in RET metro Aan: Klantcontact kanalen reizigers openbaar vervoer Van: RET Datum: 23 januari 2009 Onderwerp: Q&A Van Strip naar Chip in RET metro Inhoudsopgave 1. Van strip naar chip in RET metro 1.1 Wat houdt de volledige

Nadere informatie

Productvoorwaarden Randstad Noord Zone Maand- en Jaarabonnement

Productvoorwaarden Randstad Noord Zone Maand- en Jaarabonnement Productvoorwaarden Randstad Noord Zone Maand- en Jaarabonnement Een maand of jaar voor een vast bedrag onbeperkt reizen op de lijnen van Connexxion, EBS, GVB en Keolis (allgo) in Noord-Holland en Almere

Nadere informatie

BELEIDSREGELS GRATIS OPENBAAR VERVOER AOW-MINIMA

BELEIDSREGELS GRATIS OPENBAAR VERVOER AOW-MINIMA BELEIDSREGELS GRATIS OPENBAAR VERVOER AOW-MINIMA INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 REGELING... 3 Artikel 1 Rechthebbenden... 3 Artikel 2 Aanvraag... 3 Artikel 3 Verplichtingen... 4 Artikel 4 Gebruik... 4 Artikel

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen Voordelen van persoonlijke kaart Veelgestelde

Nadere informatie

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 1.0 Juli 2014

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 1.0 Juli 2014 Informatie over reizen met de OV-chipkaart Versie 1.0 Juli 2014 communicatie@translink.nl 1 Inhoud van deze presentatie Hoofdstuk 1: Wat is een OV-chipkaart? Hoofdstuk 2: Op reis met de OV-chipkaart Hoofdstuk

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 718 Hoek van Holland Strand - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 718 Hoek van Holland Strand - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 718 - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei 2017 www.ret.nl Bus 718 - Maassluis Centrum 33 Bus 25 Tram B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The

Nadere informatie

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Oogvereniging Nederland Datum: 28 maart 2015 Locatie: buurtcentrum Morschwijck, topaaslaan 19, 2332 JC Leiden Door: Peter Waalboer Algemeen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 717 Hoek van Holland Strand - Vlaardingen Centrum Geldig vanaf 15 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 717 Hoek van Holland Strand - Vlaardingen Centrum Geldig vanaf 15 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 717 - laardingen Centrum Geldig vanaf 15 mei 2017 www.ret.nl Bus 717 - laardingen Centrum 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 79 Poortugaal via Delta Psychiatrisch Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 79 Poortugaal via Delta Psychiatrisch Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 79 Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 79 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 713 Schiedam Centrum - Hoek van Holland Strand Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 713 Schiedam Centrum - Hoek van Holland Strand Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 713 Schiedam - Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 713 - Schiedam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 29 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 29 december Goed om te weten Dienstregeling Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 29 december 2017 www.ret.nl Metro E Den Haag Centraal - Slinge 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 98 Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 98 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 98 Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 98 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Lijnfolder 2010 Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee

Lijnfolder 2010 Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee Lijnfolder 2010 Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee Qliner 396 Geldig vanaf 28 maart 2010 hwgo2010-lf8 Gratis Welkom in de Qliner Tussen Dirksland Sommelsdijk Middelharnis en Rotterdam Zuidplein rijdt Qliner

Nadere informatie

www.ov-chipkaart.nl 0900-0980 ( 0,10 per min.)

www.ov-chipkaart.nl 0900-0980 ( 0,10 per min.) www.ov-chipkaart.nl 0900-0980 ( 0,10 per min.) 410.00.038 OV Chipkaart def.indd 1 24-06-2008 14:19:30 Pagina Wat is de OV-chipkaart?... 3 - Even wennen - Waarom een OV-chipkaart? Wat moet ik doen om te

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 53 Woudhoek - Station Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 53 Woudhoek - Station Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 53 Woudhoek - Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 53 Woudhoek - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde

Nadere informatie

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Qliner 396 Geldig vanaf 4 januari 2009 HWGO2009-LF8 Gratis HWGO2009-LF8.indb 1 24-12-2008 16:31:32 Welkom in de Qliner Tussen Dirksland Sommelsdijk

Nadere informatie

Studiefinanciering Studentenreisproduct

Studiefinanciering Studentenreisproduct Studiefinanciering Studentenreisproduct Aangenaam, wij zijn duo DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs. We voeren verschillende onderwijswetten en -regelingen uit, namens het ministerie van Onderwijs,

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Haarlem-IJmond

Dienstregeling 2012 Haarlem-IJmond Dienstregeling 2012 Haarlem-IJmond 2 Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 67 Zuidplein - Pendrecht Geldig vanaf 14 maart

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 67 Zuidplein - Pendrecht Geldig vanaf 14 maart Goed om te weten Dienstregeling Bus 67 Zuidplein - Pendrecht Geldig vanaf 14 maart 2018 www.ret.nl Bus 67 Pendrecht - Zuidplein 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

09 / Geldig. vanaf. Lijnfolder. Dienstregeling 2013 van bus Geldig vanaf 09/12/2012

09 / Geldig. vanaf. Lijnfolder. Dienstregeling 2013 van bus Geldig vanaf 09/12/2012 Lijnfolder 170 Geldig vanaf 09 / 12 2012 170 Dienstregeling 2013 van bus Geldig vanaf 09/12/2012 Haltes buslijn HEEN TERUG Plaats Halte Zone Dagen met een afwijkende dienstregeling RODENRIJS Dienstregeling

Nadere informatie

Commissie Verkeer en Vervoer vergadering 17 januari 2007. agendapunt 7

Commissie Verkeer en Vervoer vergadering 17 januari 2007. agendapunt 7 Commissie Verkeer en Vervoer vergadering 17 januari 2007 agendapunt 7 Onderwerp: OV-chipkaart: Stand van zaken, actuele planning en communicatie; Afspraken decentrale overheden inzake gezamenlijke elementen

Nadere informatie

Voor wie? Als u in een bepaalde periode heel vaak (dagelijks) reist voor bijvoorbeeld werk of school.

Voor wie? Als u in een bepaalde periode heel vaak (dagelijks) reist voor bijvoorbeeld werk of school. Regio Maand- en Jaarabonnement - 2018 Een maand of ar voor een vast bedrag onbeperkt reizen op de lijnen van Arriva, Connexxion, EBS, HTM, HTMbuzz, Qbuzz en RET in de provincie Zuid-Holland en op het traject

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen Voordelen van persoonlijke kaart Veelgestelde

Nadere informatie

OV-chipkaart: Distributievisie stadsregio Rotterdam

OV-chipkaart: Distributievisie stadsregio Rotterdam OV-chipkaart: Distributievisie stadsregio Rotterdam Versie 02: oktober 2007 1. Inleiding De huidige vervoerbewijzen (strippenkaarten en sterabonnementen) kunnen in de stadsregio op meer dan 360 locaties

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Handleiding jaarabonnementen. Informatie voor de contactpersonen

Handleiding jaarabonnementen. Informatie voor de contactpersonen Handleiding jaarabonnementen Informatie voor de contactpersonen 2 Inhoudsopgave Inleiding 3 Abonnementsoorten 4 Bestellen, leveren en factureren 5 Jaarabonnementen beëindigen of van abonnement veranderen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 47 Station Blaak via Noordereiland Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 47 Station Blaak via Noordereiland Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 47 Station Blaak via Noordereiland Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 47 Station Blaak via Noordereiland 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk

Nadere informatie

Rotterdam The Hague Airport Meijersplein Metro

Rotterdam The Hague Airport Meijersplein Metro www.ret.nl Rotterdam AIRPORTSHUTTLE The Hague Airport Rotterdam The Hague Airport Meijersplein Metro Metro vakantieperioden Z.o.z. voor vakantieperioden Zie grijze en tabellen voor feestdagen halte heenrichting

Nadere informatie

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde vragen.

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro D Rotterdam Centraal - De Akkers Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro D Rotterdam Centraal - De Akkers Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Metro D Rotterdam Centraal - De Akkers Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Metro D Rotterdam Centraal - De Akkers 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 20 Lombardijen - Rotterdam Centraal Geldig vanaf 19 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 20 Lombardijen - Rotterdam Centraal Geldig vanaf 19 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 20 Lombardijen - Geldig vanaf 19 december 2017 www.ret.nl Tram 20 Lombardijen - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Bus en trein op één lijn Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 14 december 2014 Beste reiziger, Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Metro E Den Haag Centraal - Slinge 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Dienstregeling Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving. Geldig vanaf 16 april 2016

Dienstregeling Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving. Geldig vanaf 16 april 2016 Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 16 april 2016 73 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem Station - Station Santpoort-Noord 573 Beverwijk Station - Uitgeest Station 74

Nadere informatie

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Artikel 1 Geldigheid en prijs a. U-OV Sterabonnementen zijn geldig in alle bussen van U-OV

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. De snelste weg naar uw ideale reisproduct: www.ovchipwijzer.nl Meer informatie? Voor meer informatie over de OV-chipkaart in Brabant kunt u terecht op www.brabant.nl/ovchipkaart. Voor het kiezen welke

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 30 Alexander - Schollevaar Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 30 Alexander - Schollevaar Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 30 Alexander - Schollevaar Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 30 Alexander - Schollevaar 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Connexxion. Dienstregeling Regio Zaanstreek

Connexxion. Dienstregeling Regio Zaanstreek Connexxion Dienstregeling 2017 Regio Zaanstreek Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 11 december 2016

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 11 december 2016 Hilversum en omgeving Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 1 2 3 104 Hilversum Station - Kerkelanden Hilversum Station - Erfgooierskwartier Hilversum Station - Ziekenhuis Tergooi Hilversum

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 66 Zuidplein via Feijenoord Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 66 Zuidplein via Feijenoord Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 66 Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 66 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 44 Zuidplein - Centraal Station Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 44 Zuidplein - Centraal Station Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 44 Zuidplein - Centraal Station Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 44 Zuidplein - Rotterdam Centraal 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 Regio Abonnement Het Regio Abonnement is een abonnement dat is gebaseerd op zones zoals die ook voor 2013 van toepassing waren.

Nadere informatie

De OV-chipkaart in Limburg

De OV-chipkaart in Limburg De OV-chipkaart in Limburg De nieuwe manier van reizen en betalen in het Openbaar Vervoer 1 Versie 9 Reizigersoverleg Limburg(ROL) Het ROL adviseert de Provincie over het Openbaar Vervoer Deze verenigingen/stichtingen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Datum: 13-12-2015 Artikel 1. Omschrijving en geldigheid a. U-OV Gemak Utrecht Stad geeft recht op vrij reizen met bus of tram van U-OV of treinen 2e klas van

Nadere informatie

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Alles over Traject Vrij Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Omdat NS overstapt op de OV-chipkaart, bieden wij vanaf 9 juli het Maand- of Jaartrajectabonnement niet meer aan. Er is een alternatief

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 80 Hoogvliet Centrum - Hoogvliet Metro Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 80 Hoogvliet Centrum - Hoogvliet Metro Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 80 Hoogvliet Centrum - Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 80 - Hoogvliet Centrum 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport - Meijersplein. Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport - Meijersplein. Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport - Meijersplein Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport -

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Dienstregeling 2017/2018

Dienstregeling 2017/2018 Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving [MasterPageLef Dienstregeling 2017/2018 Geldig vanaf 10 december 2017 3 74 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem Station - IJmuiden IJmuiden - Beverwijk - Heemskerk

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Dienstregeling Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort. Geldig vanaf 11 december 2016

Dienstregeling Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort. Geldig vanaf 11 december 2016 Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 8 80 81 84 280 680 Haarlem Station - Hogeschool Inholland Zandvoort - Heemstede Station - Haarlem - Amsterdam

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 78 Hoogvliet Metro - Westpunt - Oudeland - Hoogvliet metro. Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 78 Hoogvliet Metro - Westpunt - Oudeland - Hoogvliet metro. Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 78 - Westpunt - Oudeland - Hoogvliet metro Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 78 - Westpunt - Oudeland -Hoogvliet metro 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk

Nadere informatie

Voor informatie over verkoop- en ophaalpunten in Brabant kunt u terecht op www.ov-chipkaart.nl/adresvinder.

Voor informatie over verkoop- en ophaalpunten in Brabant kunt u terecht op www.ov-chipkaart.nl/adresvinder. De snelste weg naar uw ideale reisproduct: www.ovchipwijzer.nl Meer informatie? Voor het kiezen welke OV-chipkaart en welke kortingsproducten voor de bus in Brabant het beste bij u passen, kunt u terecht

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 156 - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 december 2017 www.ret.nl Bus 156 - Vijfsluizen 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Intro. Er komen dus twee veranderingen:

Intro. Er komen dus twee veranderingen: Intro Er komen dus twee veranderingen: - - De ene verandering die heeft dus te maken met het wijzigen van de abonnementen En de andere verandering heeft betrekking op dat je iets meer kunt doen met de

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 september

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 september Goed om te weten Dienstregeling Bus 156 - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 september 2017 www.ret.nl Bus 156 - Vijfsluizen 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 156 - Vijfsluizen Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 156 - Vijfsluizen 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 156 - Vijfsluizen Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 156 - Vijfsluizen 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie