BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE"

Transcriptie

1 BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle standbouwers en leveranciers van de Huishoudbeurs Let op! Wij vragen uw speciale aandacht voor de volgende onderwerpen: Afvoer materialen Bevoorrading Informatiebulletin Gangpaden vrij Koffie Logistiek tijdens demontage Logistiek tijdens opbouw Logistieke dienstverlening Opbouw- en demontagebadge registratie Opbouwtijden Ophangdraden Plattegronden Rookverbod Standbouwgereedschap Standbouwvoorschriften Standdemontage Standmarkering Standontwerp Telefoonnummers Veilig werken Vervroegde opbouw Vracht- en bestelwagens tijdens opbouwperiode Zware en grote goederen Opbouwtijden Opbouwtijden van Huishoudbeurs 2016: Dinsdag 16 februari uur Woensdag 17 februari uur Donderdag 18 februari uur Vrijdag 19 februari 08:00-17:00 uur Inrichten Donderdag 18 februari 08:00-22:00 uur Vrijdag 19 februari 08:00-17:00 uur *Standoplevering is vrijdag 19 februari 2016 om uur. I.v.m. het leggen van het gangpadtapijt moeten alle gangpaden verplicht leeg en schoongemaakt zijn. Na uur mogen er ook géén zware voorwerpen meer over de gangpaden in verband met de kans op beschadiging van het tapijt. Exposanten die gebruik maken van uniforme standbouw kunnen hun stands inrichten vanaf donderdag 18 februari uur. Vervroegde opbouw Er is helaas deze editie geen mogelijkheid tot vervroegd opbouwen of lossen. Opbouw- en demontagebadge registratie

2 Standbouwers en toeleveranciers hebben tijdens de opbouw- en demontageperiode alleen op vertoon van een opbouw- en demontagebadge toegang tot RAI Amsterdam. De registratiemodule voor opbouw- en demontagebadges is te bereiken via onderstaande link: Na registratie ontvangt elke geregistreerde persoon een digitale voucher. Deze dient men uit te printen (let op, download daarbij ook de afbeelding van de QR-code op de voucher) en mee te nemen naar de opbouwentree van de Huishoudbeurs bij RAI Amsterdam (Hal 1 - Inbrengdeur 1.19 en 1.2). Op vertoon van de voucher krijgt men hier bij de Scan & Go een persoonlijke op- en afbouwbadge welke toegang biedt tot de beurslocatie tijdens op- en afbouw. De Scan & Go locatie bij de opbouw inbrengdeuren 1.19 en 1.2 zijn geopend vanaf de 1 e opbouwdag (dinsdag 16 februari 2016), deze is te bereiken via parkeerdek P9 en naast de ingang van Entree K. Wij verzoeken u zoveel mogelijk voor te registreren. Het is eventueel ook mogelijk ter plekke in het Badgecenter te registreren mocht dit nodig zijn. Het Badgecenter bevindt zich op de begane grond bij loge P9. Met vragen over opbouw- en demontageregistratie kunt u contact opnemen met RAI Security: T of E security@rai.nl Belangrijke telefoonnummers Alarmnummer (EHBO/Brandweer/Beveiliging) Catering - Exposantencatering - Recepties, partijen Event Management /1110 Event desk Exhibitor Services (ONSITE) Exhibitor Services (VOORAF) Financiële zaken Hotel & Travel Services Expediteur Schenker Media Solutions Tom Mous/Marjolijn van Loon /1731 Operations team Huishoudbeurs 2016: Operations coördinator Astrid den Dunnen Operations coördinator Jolien de Jong Operations coördinator Sofie Spoorenberg Parkeerbeheer Vracht - en bestelwagens tijdens opbouwperiode Er worden géén vracht- en bestelwagens in de hallen toegelaten. Let op: het gemotoriseerd laden en lossen van uw goederen op het RAI terrein en in de hallen mag in verband met de veiligheid en lossnelheid alleen gedaan worden door DB Schenker. U mag wel gebruik maken van niet gemotoriseerde steekwagens/ palletwagens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: DB Schenker T E fairs.amsterdam@dbschenker.com.

3 Voor het aanvragen van een vrachtwagenstandplaats tijdens de beurs (i.v.m. bevoorrading) zie de webwinkel onder 'Toegang & Parkeren' - Parkeren vrachtauto's. (Neem contact op met uw klant voor toegang tot de webwinkel) Zware en grote goederen Om de opbouw voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen, dient u contact op te nemen met DB Schenker, T E fairs.amsterdam@dbschenker.com als u van plan bent grote en/of zware goederen op uw stand te plaatsen. Gangpaden vrij Gedurende de gehele opbouw dienen de geel gemarkeerde paden zoveel mogelijk vrij gehouden te worden van obstakels. Stand demontage en afvoer materialen Het verwijderen van goederen, alsmede het demonteren van de stands, dient te geschieden op: Zondag 28 februari :30 uur Maandag 29 februari Dinsdag 1 maart :00 uur :00 uur Deelnemers die van uniforme standbouw gebruik maken, dienen hun stand op zondag 28 februari vóór uur te ontruimen. Het gangpadtapijt zal eerst verwijderd worden voordat de afbouw kan beginnen. Logistieke dienstverlening Exclusiviteit DB Schenker Omdat de veiligheid van onze gasten een speerpunt is, en om de afhandelingssnelheid te kunnen garanderen, is het alleen aan de medewerkers van DB Schenker toegestaan om met gemotoriseerd of elektrisch transport in de hallen en de buitenterreinen te bedienen (dit geldt dus ook voor het elektrisch laden/lossen van materialen uit de vrachtwagens). NB: U mag wel zelf gebruik maken van manueel aangedreven materieel. Proces Het aanvragen van alle logistieke diensten geschiedt via de webwinkel. Aan de hand van de door u aangegeven informatie zal DB Schenker contact met u opnemen voor het afstemmen van de diensten en het bespreken van de slottijd. Door de bouw van een nieuw multifunctioneel parkeergebouw is het raadzaam uw timeslot te reserveren bij Schenker om wachttijden te voorkomen. Verzenden goederen U kunt uw tentoon te stellen goederen ook van tevoren naar RAI Amsterdam sturen. DB Schenker neemt de goederen in ontvangst, bewaart ze in opslag en zorgt ervoor dat de goederen op het gewenste tijdstip op de stand afgeleverd worden. Ook voor tijdelijke opslag kunt u terecht bij DB Schenker. Let op: Stuur ons per van tevoren de data van transport (d.w.z. : AWB, B / L, Zending, volgnummers voor koeriersdienst zendingen). Voor niet aangemelde zendingen die aankomen in ons magazijn wordt een toeslag berekend van 51,00.

4 Voor een offerte, specifieke vragen of meer informatie kunt u terecht bij: DB Schenker B.V. T E fairs.amsterdam@dbschenker.com Logistiek tijdens opbouw Volg de aanwijzingen naar P9 op de aanrijroute naar RAI Amsterdam. Vervolgens wordt u doorverwezen naar een losplek het dichtst bij uw stand: Procedure voertuigen hoger dan 1.90m en voertuigen met aanhanger: Voor de hallen 1 t/m 7 direct doorrijden naar de P9 (volg de ANWB borden P RAI-9) Voor de hallen 9 t/m 11 direct doorrijden naar P4 (volg de ANWB borden P RAI 1-6) Auto s met aanhanger kunnen aanhanger lossen op P4/P9 en kunnen dagparkeren op P6/P8 tegen de Europaboulevard aan. Er zal een maximale lostijd gegeven worden voor het lossen van een voertuig, daarna zal de wegsleepregeling in werking gaan. De lostijd kan alleen verlengd worden door één van de verkeersbegeleiders. Alle losterreinen zijn uitsluitend voor het lossen van de goederen, niet om te parkeren. Procedure voertuigen lager dan 1.90m: Parkeren en lossen via de goederenlift in de parkeergarage P1 en P2 Auto s met aanhanger: aanhanger lossen en dagparkeren op P8 Parkeren tijdens de opbouw van de Huishoudbeurs 2016 is gratis. Bevoorrading tijdens beurs De bevoorrading van stands, alsmede het afvoeren van emballage, is slechts toegestaan buiten uren dat de beurs geopend is voor het publiek. Iedere beursdag van uur en na sluitingstijd. Andere tijden zijn in overleg mogelijk met de event manager van de Huishoudbeurs. Let op: dit is niet mogelijk voor zware pallets, omdat deze de vloerbedekking in de hallen beschadigen. Logistiek tijdens demontage Volg de aanwijzingen naar P9 op de aanrijroute naar RAI Amsterdam. Vervolgens wordt u doorverwezen naar een losplek het dichtst bij uw stand: Procedure voertuigen hoger dan 1.90m en voertuigen met aanhanger: Voor de hallen 1 t/m 7 direct doorrijden naar P9 (volg ANWB borden P RAI-9) Voor de hallen 9 t/m 11 direct doorrijden naar P4 (volg ANWB borden P RAI 1-6) Auto s met aanhanger kunnen aanhanger loskoppelen en personenauto in de garage parkeren P4/P9 zijn alleen laadplaatsen, na zo snel mogelijk geladen te hebben binnen de aangegeven laadtijd kan het voertuig voor de rest van de dag geparkeerd worden op P6/P8 tegen de Europaboulevard aan. Er zal een maximale laadtijd gegeven worden voor het laden van een voertuig, daarna zal de wegsleepregeling in werking gaan. De laadtijd kan alleen verlengd worden door één van de verkeersbegeleiders.

5 Demontage parkeren op de laatste beursdag gaat pas in vanaf uur. Wanneer u voor in de garage geparkeerd heeft ( uit lezen via kentekenherkenning) dient u het parkeertarief te voldoen Parkeren tijdens de demontage dagen zondag en maandag is gratis. Procedure voertuigen lager dan 1.90m: Parkeren en laden via de goederenlift in de parkeergarage P1 en P2 Indien het toch nodig is om de personenauto/busje op de laadplaats te moeten laden, is dit mogelijk 1 uur na sluiting beurs. Tip: pak eerst uw goederen in zodat deze klaar staan dan heeft u de minste tijd nodig om te laden. Demontage parkeren op de laatste beursdag gaat pas in vanaf uur. Wanneer u voor in de garage geparkeerd heeft ( uit lezen via kentekenherkenning) dient u het parkeertarief te voldoen Parkeren tijdens de demontage dagen zondag en maandag is gratis. Te allen tijde zal Traffic Management RAI kunnen afwijken van bovenstaande regels indien de situatie dit nodig maakt. Ophangdraden In het gebouw is het op de meeste plaatsen mogelijk aan het dak standbouwonderdelen op te hangen. De firma Mansveld Expotech is als enige aangewezen om deze werkzaamheden uit te voeren. Als u hier gebruik van wilt maken dient u contact op te nemen met Judith Verresen van de afdeling Exhibitor Services: E exhibitorservices@rai.nl T Oplevering beurs Standoplevering is vrijdag 19 februari 2016 om uur. I.v.m. het leggen van het gangpadtapijt moeten alle gangpaden verplicht leeg en schoongemaakt zijn. Na uur mogen er ook géén zware voorwerpen meer over de gangpaden in verband met de kans op beschadiging van het tapijt. Opbouw- & demontagekoffie Tijdens opbouw en demontage is er koffie verkrijgbaar op de eerste verdieping bij Entree C en in hal 1 en in het Elicium. Veilig werken Veilig werken is een belangrijk thema bij RAI Amsterdam, niet alleen voor ons maar ook om uw veiligheid te kunnen garanderen. Voor alle verplichte veiligheidsregels klik Voor wat betreft persoonlijke beschermingsmiddelen geldt in ieder geval het volgende: Opbouw o Dinsdag 16 februari & woensdag 17 februari: Veiligheidsschoenen verplicht Veiligheidshelm verplicht als het veiligheidssignaal in de hallen brandt (rode zwaailicht) o Donderdag 18 februari & vrijdag 19 februari: Geen veiligheidsschoenen verplicht, maar wel aan te raden.

6 Veiligheidshelm niet verplicht, tenzij specifieke werkzaamheden aan uw stand dit noodzakelijk maken. Demontage: o Zondag 28 februari t/m dinsdag 1 maart (dit geldt niet voor demontage op laatste beursdag): Veiligheidsschoenen wel verplicht Veiligheidshelm verplicht als het veiligheidssignaal in de hallen brandt (rode zwaailicht) Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar safety@rai.nl Standontwerp Alle exposanten van Huishoudbeurs 2016 (uitgezonderd uniforme bouw) zijn verplicht een standontwerp ter goedkeuring bij de beursorganisatie in te dienen. Houdt u er rekening mee dat de stand pas na schriftelijke goedkeuring kan worden opgebouwd. Indien u geen gebruik maakt van uniforme standbouw wordt u verzocht uw standontwerp in te zenden vóór 1 december Heeft u uw standontwerp nog niet toegestuurd ter goedkeuring? Dan dient u dit zo snel mogelijk te doen. Een goedkeuring van uw standontwerp voorkomt eventuele moeilijkheden tijdens de opbouw. Het standontwerp kan gestuurd worden naar: RAI Amsterdam T.a.v. Jeroen Nederstigt E standdesign@rai.nl T Ook kunt u hier terecht voor vragen aangaande de standbouwvoorschriften. Rookverbod Binnen RAI Amsterdam geldt het wettelijk afgekondigde rookverbod. Roken is alleen buiten toegestaan. Hiervoor zullen op diverse plekken in de buurt van de ingang extra asbakken worden geplaatst. Standbouwgereedschap Gedurende de opbouw van de beurs kan het gebeuren dat u dingen nodig heeft als een hamer, spijkers, plakband etc. Bij de firma Bolderdijk kunt u dergelijke zaken aanschaffen. U vindt de firma Bolderdijk in de kelder van de Amstelhal T Standmarkering De standruimtes zijn op de vloer gemarkeerd. Neem bij onduidelijkheden contact op met Event Management, T /1110. Standbouwvoorschriften Hier kunt u de standbouwvoorschriften voor Huishoudbeurs 2016 vinden. Plattegronden Klik hieronder voor de plattegronden: Plattegrond RAI Amsterdam

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle stand bouwers en leveranciers van de Huishoudbeurs 2018. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle standbouwers en leveranciers van de Negenmaandenbeurs 2016. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

Let op! In het Elicium, hal 13, start de opbouw op woensdag 13 februari om uur.

Let op! In het Elicium, hal 13, start de opbouw op woensdag 13 februari om uur. Veel gestelde vragen operationele zaken Huishoudbeurs 2019 Opbouw Wanneer kan ik opbouwen? Dinsdag 12 februari Woensdag 13 februari Donderdag 14 februari Vrijdag 15 februari 08:00 17:00 uur* Let op! In

Nadere informatie

Informatie voor standbouwers

Informatie voor standbouwers Beurslocatie Rotterdam Ahoy Ahoy-weg 10 3084 BA Rotterdam Hallen: 1, 2, 4, 5 en 6 Contactpersoon Anouk van Giels Tel: Mail: info@infratech.nl Voor vragen tijdens de opbouw kunt u terecht bij de informatiebalie

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE 1 Waar? Flanders Expo Maaltekouter 1 BE-9051 Gent www.flandersexpo.be 2 Wanneer? Openingsuren Green Zondag 2 September 2018 Maandag 3 September 2018 Dinsdag 4 September 2018 van 9u30 tot 18u van 13u tot

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften Horecava 2017:

Standbouwvoorschriften Horecava 2017: Standbouwvoorschriften Horecava 2017: Deze Standbouwvoorschriften zijn een aanvulling op de Specifieke Voorwaarden Deelname Horecava 2017. De afdeling Stand Design van RAI Amsterdam ondersteunt de beursorganisatie

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Jaarbeurs Utrecht, bezoekadres Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Jaarbeurs Utrecht, laden en lossen Melden P2, vanaf daar wordt u doorverwezen Truus van Lierlaan Utrecht

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE 30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... GRAAG STELLEN WIJ ONS VOOR... Mijn naam is Marije van Selm en ik ben werkzaam als Office Manager bij PROVADA. Wanneer u met PROVADA in contact wilt komen,

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Niet Auto Importeurs

Inschrijvingsformulier Niet Auto Importeurs Inschrijvingsformulier Niet Auto Importeurs [1] Exposantengegevens: Firmanaam (geregistreerd bij KvK) Firmanaam (voor publicaties) Straat en nummer Postcode en plaats Postbus, postcode en plaats Land Telefoon

Nadere informatie

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL 2 6 Dit bouwreglement is van toepassing op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die op 25, 26 en 27 januari

Nadere informatie

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Elektriciteitsaansluiting Standaard 220 volt Standaard 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant,

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant, MANUAL Beste exposant, Wij helpen u graag om uw beursdeelname zo aangenaam én succesvol mogelijk te maken. Lees daarom deze handleiding aandachtig door. Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval

Nadere informatie

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI Afhandelingstarieven 2013 preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI 1 Preferente logistiek dienstverlener Amsterdam RAI: DB Schenker Logistics Nederland Europaplein 2-22 / P9 1078 GZ Amsterdam

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

CLC praktijkdag Veilig werken. Een veilige en gastvrije RAI tijdens de opbouw en afbraak van evenementen

CLC praktijkdag Veilig werken. Een veilige en gastvrije RAI tijdens de opbouw en afbraak van evenementen CLC praktijkdag Veilig werken Een veilige en gastvrije RAI tijdens de opbouw en afbraak van evenementen Michael Tjon & Rik Hoogendoorn 16 april 2012 2 Amsterdam RAI Convention centre Jaarlijks gastheer

Nadere informatie

OPBOUW/AFBOUW.

OPBOUW/AFBOUW. OPBOUW/AFBOUW www.salonhabitat.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Opbouw/Afbouw.

Opbouw/Afbouw. Opbouw/Afbouw www.jardinexpo.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde van

Nadere informatie

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd:

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd: Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen of

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen INHOUD 1.0 Opsturen / aanleveren van folders / materialen / standmaterialen / etc. 2.0 Laden en lossen op de dag van het evenement /

Nadere informatie

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw...

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 1 Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 4 Opbouw... 4 Afbouw... 4 Plan Paleis 5, Brussels Expo...

Nadere informatie

Beoordelingscommissie De Beoordelingscommissie bestaat uit Organisatoren vanuit Amsterdam RAI en beursmanager Roelant Groen.

Beoordelingscommissie De Beoordelingscommissie bestaat uit Organisatoren vanuit Amsterdam RAI en beursmanager Roelant Groen. Specifieke Voorwaarden Deelname De bepalingen waaronder aan Fleet Expo 2013 (hierna te noemen: het Evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in de Specifieke Voorwaarden (met inbegrip van later

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Toeleveranciers voor Exposanten

Toeleveranciers voor Exposanten Uw e-mail adres: Sitemap Copyright Disclaimer Algemene voorwaarden Standbouw Concepten Tips voor Beurs Exposanten op Uw e-mail adres: Sitemap Copyright Disclaimer Algemene voorwaarden Standbouw Concepten

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Final communication Exposanten. Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart

Final communication Exposanten. Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart Final communication Exposanten Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart Inhoudsopgave Algemene beursinformatie... 4 Belangrijke telefoonnummers... 5 Telefoonnummers projectteam voor de beurs vanaf maandag 29 oktober

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INHOUD Algemene informatie en contactgegevens pag. 2 Opbouw en afbouw pag. 3 Route en parkeren pag. 4 De stand pag. 5

Nadere informatie

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen. Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

*Uittreksel uit het Handelsregister meezenden bij (niet ouder dan 3 maanden)

*Uittreksel uit het Handelsregister meezenden bij (niet ouder dan 3 maanden) vullen door Amsterdam RAI: Debiteurennummer CP-nummer Afw. firmanaam voor publicatie Order Akkoord PM In te JA / NEE Voor de specifieke inhoud en voorwaarden van de standaard uniforme standbouw, Media

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Praktische informatie CUE2016

Praktische informatie CUE2016 Praktische informatie CUE2016 Locatie CUE2016 vindt plaats in Hal 1 van Ahoy Rotterdam. Organisatie CUE2016 wordt georganiseerd in opdracht van het bestuur van de Stichting Vakbeurs Theatertechniek door:

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé vakbeurs voor agrarisch Noord Oost Nederland dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 24 t/m 27 november 2015 2 3 Almelo, oktober 2015 Beste exposant, U gaat exposeren op de Landbouw

Nadere informatie

Draaiboek Exposanten

Draaiboek Exposanten Draaiboek Exposanten Nationale Staalbouwdag 2011 Het jaarlijkse evenement voor staalminnend Nederland 6 oktober 2011 Evenementenhal Gorinchem WWW.NATIONALESTAALBOUWDAG.NL INHOUD 1. Welkomstwoord 2. Informatie

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK dinsdag, woensdag, donderdag 16 t/m 18 december 2014 2 Almelo, november 2014 Beste exposant, U gaat exposeren op de AgroExpo Assen. Voor een optimaal resultaat van uw deelname is het

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften

Standbouwvoorschriften +31(0)634045122 Standbouwvoorschriften Perfect Serve Barshow Amsterdam 2016 Standbouwvoorschriften Perfect Serve Barshow Amsterdam 2015 Perfect Serve Barshow Amsterdam wil door middel van het vaststellen

Nadere informatie

Informatie standhouders Safari Restaurant

Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant 1/5 Algemene informatie Locatie: Aan-/afvoer materiaal: Opbouwtijd: Safari Restaurant. U dient zich na aankomst bij de

Nadere informatie

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Deelnemershandboek 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Inhoudsopgave Welkomstwoord... 3 1. Locatie en routebeschrijving... 4 2. Betalingsvoorwaarden... 4 3. Registratie... 5 4. Laden, lossen

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften BBB 2015: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk

Standbouwvoorschriften BBB 2015: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk Standbouwvoorschriften BBB 2015: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk De BBB beursorganisatie beoogt door middel van het vaststellen en handhaven van deze standbouwvoorschriften heldere en handhaafbare regels

Nadere informatie

Exposeren op de MEDTEC Europe

Exposeren op de MEDTEC Europe Exposeren op de MEDTEC Europe Deelname aan een gemeenschappelijke Holland stand op de vakbeurs voor toeleveranciers aan producenten van medisch apparatuur / technologie 3 5 juni 2014 in Stuttgart, Duitsland

Nadere informatie

Firmastempel en handtekening rechtsgeldig vertegenwoordiger:

Firmastempel en handtekening rechtsgeldig vertegenwoordiger: In te vullen door Amsterdam RAI: Debiteurennummer CP-nummer Afw. firmanaam voor publicatie JA / NEE Order Akkoord PM Elke pagina dient voorzien te worden van een paraaf van de rechtsgeldige vertegenwoordiger.

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé motorbeurs voor Noordoost-Nederland vrijdag, zaterdag en zondag 13 t/m 15 januari 2017 2 3 Almelo, december 2016 Beste exposant, U gaat exposeren op de MotorExpo Assen. Voor een

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER In te vullen door Amsterdam RAI: Debiteurennummer CP-nummer Afw. firmanaam voor publicatie Order Akkoord PM JA / NEE Exposantengegevens: Firmanaam (geregistreerd bij KvK) Firmanaam

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2011 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Programmaboek, Gids en Plattegrond 9 Meubilair 10 Bloemen en planten

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo 5 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 5 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie ADRES VAN DE BEURS Gemeentehallen Kloosterstraat 32 9820 Merelbeke OPBOUW Dinsdag 30 oktober Woensdag 31 oktober van 17u00 tot 22u00 van 08u00 tot 22u00 De opbouw

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK STANDHOUDERS HANDBOEK Geachte beursdeelnemer, U gaat exposeren op de Kampeer Fiets en Wandelbeurs, en voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 OPBOUW / INRICHTEN Donderdag 10 november van 12.00 tot 18.00 uur (Let op: ivm. de opbouw van de markt kunt u op donderdag tot ± 15.00u met uw auto bij de kerk uitladen).

Nadere informatie

DRAAIBOEK. Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

DRAAIBOEK. Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie DRAAIBOEK Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1 Rooster... 4 2.2 Vrijdag

Nadere informatie

Handeling Tarieven 2011. van de officiële logistieke dienstverlener van Amsterdam RAI

Handeling Tarieven 2011. van de officiële logistieke dienstverlener van Amsterdam RAI Handeling Tarieven 2011 van de officiële logistieke dienstverlener van Amsterdam RAI 1 Officiële logistieke dienstverlener Amsterdam RAI: DB SCHENKER International B.V. Europaplein 2-22 / P9 NL - 1078

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur evenementenzaal Museum MORE Melmuseum Explotatie B.V. (h.o.d. Museum MORE) Hoofdstraat 28 7213 CW Gorssel 7 oktober 2015 1 Algemeen Het museum MORE, gevestigd aan de Hoofdstraat

Nadere informatie

Exposanten handboek De Nationale Carrièrebeurs

Exposanten handboek De Nationale Carrièrebeurs Exposanten handboek De Nationale Carrièrebeurs 1 Bladwijzer Algemene informatie 3 Locatie 3 Data 3 Openingstijden 3 Contactgegevens 3 Deadlines voorbereidingen 3 Programma beursdagen 4 Opbouw en Afbouw

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

MARCOM11 15 & 16 juni RAI - Amsterdam

MARCOM11 15 & 16 juni RAI - Amsterdam 1 Inhoud handboek Inleiding 3 Actie Checklist 4 Algemene Informatie 5 Belangrijke Adressen/ contactgegevens 5 Opbouw-, openings- en afbouwtijden 6 Perscampagne 7 Beursstands 8 Inhoud van de beursstands

Nadere informatie

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot:

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot: NAW GEGEVENS (verplicht in te zenden voorblad bij al uw bestellingen!) Geachte exposant, De organisatie verzoekt u de onderstaande gegevens volledig in te vullen en deze pagina als voorblad mee te sturen

Nadere informatie

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL SECTORAAL BEROEPSPROFIEL MAGAZIJNIER VRACHTWAGENS Datum uitgave: november 2011 ASBL EDUCAM VZW Avenue J. Bordetlaan 164, Bruxelles 1140 Brussel T 02 778 63 30 F 02 779 11 32 Magazijnier vrachtwagens Situering

Nadere informatie

InterClassics Maastricht 2016

InterClassics Maastricht 2016 InterClassics Maastricht 2016 Deelnemershandboek Inhoudsopgave 1. BEURSINFORMATIE... 3 Beursdata... 3 Opbouw- en inrichtingstijden per hal... 3 Afbouwtijden... 3 2. INBRENGEN... 4 Inbrengpoorten tijdens

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2012 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Meubilair 9 Bloemen en Planten 10 Internet 11 Bedrijfsomschrijving

Nadere informatie

Ontruimingsplan Voorbeeld

Ontruimingsplan Voorbeeld 1 Ontruimingsplan Voorbeeld Opgesteld door: Floor Consult B.V. Apeldoorn 2 Dit ontruimingsplan dient aanwezig te zijn: in de beheerdersruimte; in de horeca: achter de bar in de EHBO ruimte: achter de balie

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname Huishoudbeurs

Specifieke Voorwaarden Deelname Huishoudbeurs Specifieke Voorwaarden Deelname Huishoudbeurs De bepalingen waaronder aan Huishoudbeurs 2017 (hierna te noemen: de Expositie) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Specifieke Voorwaarden Deelname

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname FietsVAK 2013

Specifieke Voorwaarden Deelname FietsVAK 2013 Specifieke Voorwaarden Deelname FietsVAK 2013 De bepalingen waaronder aan FietsVAK 2013 (hierna te noemen: de Expositie) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Specifieke Voorwaarden Deelname

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG Plafond en Wand 6 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 6 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019 De bepalingen waaronder aan het vak evenement Building Holland (hierna te noemen: het evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019 alsmede

Nadere informatie

Informatiemap WFC Beursplaza

Informatiemap WFC Beursplaza Informatiemap WFC Beursplaza FACT SHEET WFC Beursplaza WFC Beursplaza T 020-5110173 Koningin Wilhelminaplein 13 F 020-5110180 Postbus 69000 info@worldfashioncentre.nl 1060 CC Amsterdam www.wfcbeursplaza.nl

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten Nieuwpoort International Boatshow 23-24-25 oktober 2015 Toolbox Exposanten Praktische Informatie Data en praktische schikkingen van de opbouw, stand inrichting, beurs en ontruiming Opbouw Opbouw Donderdag

Nadere informatie

Checklist Beursdeelname

Checklist Beursdeelname Checklist Beursdeelname Waarom deelnemen aan een beurs? Er zijn verschillende redenen om deel te nemen aan een beurs. Het is belangrijk om voor jezelf op een rijtje te hebben wat je precies wilt bereiken

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname Negenmaandenbeurs

Specifieke Voorwaarden Deelname Negenmaandenbeurs Specifieke Voorwaarden Deelname Negenmaandenbeurs Naast de Algemene Beursvoorwaarden Deelname Evenement (de Algemene Voorwaarden) gelden voor deelname aan de Negenmaandenbeurs 2018 (het Evenement) deze

Nadere informatie

Afvalmanagement RAI Amsterdam

Afvalmanagement RAI Amsterdam Afvalmanagement RAI Amsterdam Presentatie en rondleiding GBC- Zuidas Josieke Moens Manager Productie 8 september 2015 Programma Welkom en voorstellen Presentatie RAI Amsterdam door Josieke Moens en Jacob

Nadere informatie

Bijlage 5: Algemene Verhuis- & Transportvoorwaarden World Trade Center Amsterdam

Bijlage 5: Algemene Verhuis- & Transportvoorwaarden World Trade Center Amsterdam Bijlage 5: Algemene Verhuis- & Transportvoorwaarden World Trade Center Amsterdam BESCHERMING EN VOORKOMEN VAN OVERLAST Huurder dient ervoor te zorgen dat tijdens de verhuizing en/of het transport de overige

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

Voor deelnemers is het Convention Centre dagelijks geopend van 2 uur vóór openingstijd tot 2 uur na sluitingstijd van het Evenement.

Voor deelnemers is het Convention Centre dagelijks geopend van 2 uur vóór openingstijd tot 2 uur na sluitingstijd van het Evenement. Specifieke Voorwaarden Deelname Niet - Auto Importeurs De bepalingen waaronder aan AutoRAI 2013 (hierna te noemen: het Evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in de Specifieke Voorwaarden (met

Nadere informatie

INLOGGEN KLANTEN REGISTRATIES HANDLEIDING BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL

INLOGGEN KLANTEN REGISTRATIES HANDLEIDING BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL www.matexpo.com info@matexpo.com +32 56 98 07 60 INLOGGEN MODULE BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL VIA UW EXPOSANTENPORTAAL Ga naar www.matexpo.com en log in met uw gegevens in het exposantenportaal.

Nadere informatie

Het in standhouden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan

Het in standhouden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan STAATSCOURANT 2 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 62213 november 2018 Vrachtwagenverbod Zandbergweg. Z2018-006703 d.d. 2 november 2018 Burgemeester en wethouders van Breda

Nadere informatie

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017 BEURSCATALOGUS (print & online) Vul dit formulier in t.b.v. gratis vermelding van uw bedrijfsgegevens in de beurscatalogus. De gegevens moeten uiterlijk woensdag 1 maart 2017 zijn aangeleverd. Indien dit

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden Tankstation EXPO! biedt nieuwe, aankomende en professionele kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken en - projecten te presenteren in haar expositieruimte met twee grote etalages aan een drukke doorgaande

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND 1. Aanmelding Deelname in een collectieve IRO stand is voorbehouden aan leden van IRO, tenzij het een beurs betreft die wordt

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Beste exposant, U gaat exposeren op de Vakbeurs voor de Maakindustrie Noord-Nederland, Main Industry. Voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs

Nadere informatie

PROMOPACK HORECATEL 2016

PROMOPACK HORECATEL 2016 PROMOPACK HORECATEL 2016 Promotiemogelijkheden bij HORECATEL HORECATEL biedt u verschillende mogelijkheden voor een maximale zichtbaarheid en om promotie te voeren in het kader van de beurs. Maak gebruik

Nadere informatie

Theorielokalen FMB. Locatie

Theorielokalen FMB. Locatie Theorielokalen FMB Datum 27 augustus 2015 Auteur FS Huisvesting Locatie Fraijlemaborg (FMB) is gesitueerd in de Bijlmer en is een pand van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Afbeelding 1 geeft de routing

Nadere informatie

Agenda. Parkeren & Bereikbaarheid. Logistiek plan. Bezoekersregistratiesysteem. Indeling plattegrond. Handboek

Agenda. Parkeren & Bereikbaarheid. Logistiek plan. Bezoekersregistratiesysteem. Indeling plattegrond. Handboek WoTS praktisch Agenda Parkeren & Bereikbaarheid Logistiek plan Bezoekersregistratiesysteem Indeling plattegrond Handboek Bereikbaarheid & parkeergelegenheid Uitgangspunt Het gaat om uw klanten! Terugblik

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie