«Nieuwigheden Sage BOB »

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0»"

Transcriptie

1 «Nieuwigheden Sage BOB » Voor het gebruik van de end-users Sage BOB 50

2 DE NIEUWIGHEDEN VAN DE VERSIE 3.0 VAN SAGE BOB 50 Het nieuwe beheer van het boekhoudplan Met de versie Sage BOB , innoveert en introduceert Sage het totaal nieuwe beheer van het boekhoudplan met als doelstelling het werk van groepen van ondernemingen en hun boekhoudkundige bediendes te vereenvoudigen. Als een grootschalige ontwikkeling, is het nieuwe beheer van het boekhoudplan gebaseerd rond 4 hoofdpunten: het opkuisen van het boekhoudplan, de verbinding met het model boekhoudplan, het aanmaken van nieuwe rekeningen en de volledige conversie. Bij het opeenvolgende gebruik, vormen deze functies een extreem efficiënte tool die u tijd laat winnen in helderheid, in kwaliteit van de informatie en de ingaventijd. Gebruikmakend van de opkuisfunctie, begint u met het verwijderen van de niet-gebruikte rekeningen in uw huidige boekhoudplan in enkele kliks. Ze zijn talrijk en creëren twijfel en nodeloze verspreiding van de informatie. Verbind vervolgens uw dossier met een model boekhoudplan, specifiek voor uw activiteit of algemeen, dat uzelf opgesteld heeft of dat u via de bibliotheek van Sage BOB 50 bent bekomen. Als u nu een nieuwe rekening nodig heeft, stelt Sage BOB 50 u automatisch de juiste rekening voor uit het gekozen model en zal in uw plaats de noodzakelijke informatie in de signalitiek aanvullen. In drie klikken, is uw rekening operationeel en kan u deze gebruiken. Gemakkelijk, snel en u wint in samenhang over het geheel van uw dossiers. Overtuigd? Zin om nog een stap verder te gaan? De volgende stap bestaat eruit, om met behulp van de specifieke tool BOB-accountconverter, dossier per dossier de overblijvende rekeningen van het oude boekhoudplan om te zetten naar het model. Gedaan met verschillende boekhoudplannen voor elk dossier : met uitzondering van de specifieke rekeningen die eigen zijn aan de onderneming en aan zijn activiteit, hebben alle andere rekeningen voortaan hetzelfde nummer en omschrijving, en dit op niveau van alle dossiers.

3 De vereenvoudigde ingaven van de rekeninguittreksels Standaard in Sage BOB 50. Sage BOB 50 stelt 5 nieuwe mogelijkheden ter beschikking om de rekeninguittreksels in de financiële dagboeken in te boeken. Dankzij de geavanceerde opzoekmogelijkheid, vindt Sage BOB 50 voor u makkelijk het betrokken document dat overeenkomt met de verrichting van het rekeninguittreksel, en dit op basis van één enkel gegeven met keuze uit: het bedrag, de naam van de derde, het rekeningnummer, de mededeling of het documentnummer. Het is niet meer nodig om u zorgen te maken indien de informatie op hry rekeninguittreksel niet volledig of niet duidelijk is : Sage BOB 50 kan deze opzoekingen doen op basis van een gedeelte van de gegevens. En dit is niet alles: éénmaal het document is teruggevonden, zal Sage BOB 50 dit automatisch met de betaling koppelen en de boekingslijn volledig invullen. U moet dus enkel overgaan naar de volgende verrichting. En indien de verrichting geen betaling van een klant of leverancier is, zal Sage BOB 50 u de lijst met de laatste gebruikte rekeningen voorstellen. Dit resulteert in veel tijdwinst en vermindert het risico op fouten. De werkomgeving «Bankverrichtingen» De werkomgeving «Bankverrichtingen» verzamelt in één enkel scherm alle functionaliteiten die verbonden zijn aan de bankmodule van Sage BOB 50. U kan voortaan vanuit dit scherm uw betalingsbestanden aanmaken, uw domiciliëringsbestanden beheren en uw rekeninguittreksels ontvangen. U heeft meerdere rekeningen? Geen probleem, de werkomgeving past zich aan, herkent de formaten en registreert de verrichtingen automatisch in de juiste dagboeken en dit op een duidelijke en vlotte wijze. De ingebruikname is dan ook intuïtief en snel onder de knie : de werkomgeving «Bankverrichtingen» is gebaseerd op hetzelfde model als de andere werkomgevingen in Sage BOB 50, die reeds gebruikt en erg gewaardeerd worden. Dankzij de verbonden functies, de acties en het contextmenu is er een specifieke interactie mogelijk met de software : enkel de nuttige functies met betrekking tot de bank worden duidelijk en precies aan de gebruiker voorgesteld. Het navigatievenster en de tabbladen geven u de mogelijkheid om op een transparante manier te navigeren doorheen de verschillende beschikbare informatie en het gewenste niveau te bepalen.

4 Opvolging van betalingen Optioneel in Sage BOB 50 «Commercieel beheer». Sage BOB vergemakkelijkt de opvolging van de klantenrelaties voor een onderneming die gebruik maakt van het commercieel beheer onafhankelijk van de boekhouding, dankzij de functie «opvolging van betalingen». In een specifiek scherm kan de gebruiker de gedeeltelijke of volledige betaling van de commerciële documenten aanduiden, zonder dat hij op de informatie van de fiduciaire moet wachten. Op deze manier kan hij reeds zijn aanmaningen aan zijn klanten versturen. Indien er reeds bankverrichtingen werden ingegeven kan de gebruiker deze zien en heeft dus alle informatie die hij nodig heeft ter beschikking. Als het dossier van de fiduciaire terugkomt, met de gecentraliseerde documenten, dan kan de gebruiker een vergelijking van de afpuntingen maken en manueel de juistheid hiervan bepalen. De verbeterde zichtbaarheid van de werkomgevingen Standaard in Sage BOB 50. Het echte slagschip van de filosofie van de «Proactive Interface» van Sage, de werkomgevingen, werden benadrukt in Sage BOB Elke gebruiker heeft voortaan toegang tot deze werkomgevingen vanuit het bureaublad van Sage BOB 50 : dankzij de iconen die naar eigen keuze op zijn bureaublad verschijnen, kan hij in één enkele oogopslag zijn meest gebruikte functionaliteiten oproepen. De informatie en de links onder deze iconen helpen de klant om de prioriteiten in zijn taken te bepalen en de opvolging van zijn werk te beheren. Het fiduciaire platform Het fiduciaire platform, dat beschikbaar is onder de vorm van een «werkomgeving», heeft als doelstelling de communicatie en het versturen van documenten tussen de onderneming en zijn boekhouder, en omgekeerd, te verbeteren. De uitwisselingen van deze gegevens zijn volledig beveiligd en gebruiken een systeem dat onafhankelijk is van alle elektronische mails. Op deze manier zijn er geen beperkingen meer in de limieten van de grootte van de bestanden en geen risico meer op verlies of klassering in de ongewenste mails. De onderneming kan op deze manier zijn commerciële documenten die zijzelf heeft ingegeven, of andere documenten, op een transparante manier doorsturen. De boekhouder kan, op zijn beurt, de nodige wijzigingen uitvoeren en daarna de documenten centraliseren om ze terug door te sturen naar de onderneming. De configuraties van de respectievelijke software kunnen eveneens via het fiduciaire platform uitgewisseld worden. In het geval dat er gelijktijdig aan hetzelfde document

5 gewerkt wordt, beheert Sage BOB 50 perfect de conflicten en stelt de gebruikers de aangepaste oplossingen voor. De link tussen Sage BOB 50 en Sage CRM Het zal voortaan voor ondernemingen die Sage BOB 50 en Sage CRM gebruiken mogelijk zijn om de basisbestanden «Ondernemingen» en «Contactpersonen» tussen beide softwares te synchroniseren. De gebruiker behoudt de hand in deze synchronisatie : de gegevens in Sage BOB 50 hebben altijd prioriteit, en elke wijziging die uit Sage CRM komt, moet bevestigd worden. Anderzijds kan men in Sage CRM een serie van gegevens uit Sage BOB 50 raadplegen dankzij query functies, zoals bijvoorbeeld de lopende bestellingen of de openstaande posten voor een bepaalde klant. Rapporten in PDF formaat kunnen ook zeer eenvoudig aangemaakt worden. Het centraal derden beheer Dankzij het centraal beheer van de signaletiek van derden, zal Sage BOB 50 u het werk vereenvoudigen indien u meerdere dossiers beheert. In feite, kan u via deze functie een derden fiche instellen als gemeenschappelijk voor al uw dossiers. Op deze manier zal u tijdens het toevoegen van een derde, die gemeenschappelijk is aan alle dossiers, de referentie opzoeken in de gecentraliseerde derdenfiches. Bovendien zullen alle aangebrachte wijzigingen overgebracht worden op het geheel van de dossiers waarvoor het gecentraliseerd beheer actief is.

6 Andere functionele verbeteringen Sage BOB bevat eveneens een reeks van functionele verbeteringen die het dagdagelijks gebruik van de software vergemakkelijken en die beantwoorden aan de behoefte van de eindgebruikers. In «Boekhouding en Financiën» : o De nummering van de boekhoudkundige documenten in de dagboeken kan op basis van een periode of een burgerlijk boekjaar ingesteld worden. o Het is voortaan mogelijk om rekeninguittreksels in CODA formaat rechtstreeks in de financiële ingaven in te lezen. Enkel beschikbaar met de optie Pack bank. o Het is mogelijk om de diverse verrichtingen met bijhorende auditnota s, op één enkel document af te drukken. In «Commercieel beheer» : o De grid van de commerciële documenten is voortaan personaliseerbaar. o Het is mogelijk om voor elke klantenbestelling een productieorder op te stellen. In «Verkooppunt» : o Het veld « adres» werd toegevoegd in de klantenfiche en kan tijdens het toevoegen van een nieuwe klant ingevuld worden. o Een aanvraag voor bevoorrading kan rechtstreeks uit het verkooppunt verstuurd worden. o Sage BOB 50 Verkooppunt is gecertificeerd voor «Banksys». De betalingsgegevens kunnen voortaan rechtstreeks van de software naar de terminal verstuurd worden. Optioneel in Sage BOB 50 «Verkooppunt». In de module BOB-ole : o De notie verschuiving en lengte van het fiscaal boekjaar werden toegevoegd aan de formules. Het menu Help : o U heeft nu direct toegang tot de klantenzone via het menu Help in Sage BOB 50, en dit zonder dat u uw login en paswoord moet ingeven.

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert Handleiding Expert modus INHOUD De Expert modus... 3 1. Boekhoudkundige audit... 4 2. Audit nota s... 9 3. Verwijdering van boekingen... 13 4. Decentralisatie van

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

Opleidingen op afstand van Sage

Opleidingen op afstand van Sage Opleidingen op afstand van Sage CATALOGUS JUNI 2011 V.2.0. BOB 50 BOB 50 Inhoud FINANCIELE MODULES Algemene boekhouding Ingavemogelijkheden van boekhoudkundige documenten 3 Verrichtingen begin/einde boekjaar

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Algemene modaliteiten van aanmaningen... 5 IV. Aanmaningscategorieën... 6 a.

Nadere informatie

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017 Derdenbestand Boekhouding & Financiën Bestand Klanten Boekhouding & Financiën Bestand Leveranciers Boekhouding & Financiën Bestand Relaties ondernemingen De verbinding met Google Maps in de derdenfiches

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen EIR-JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 Versie 3.1 December 2004 DE WIZARD VOOR HET BEHEER VAN DE VASTE ACTIVA INLEIDING De grootte en het type onderneming bepalen grotendeels het type beheer dat toegepast

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

WIZARD BEHEER VASTE ACTIVA

WIZARD BEHEER VASTE ACTIVA BOB SOFTWARE 3.1 WIZARD BEHEER VASTE ACTIVA BOB Software December 2004 1 TER HERINNERING : HET FUNCTIONEREN VAN DE MODULE VASTE ACTIVA 1. Basisconfiguratie Extra Configuratie Opties Vaste activa. Extra

Nadere informatie

«Praktische gids» Installatie didactische versie

«Praktische gids» Installatie didactische versie 12/09/01 B50/v3.10/F/PG016.01 «Praktische gids» Installatie didactische versie Systeem Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 School Edition 2012-2013 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze

Nadere informatie

Archivering Versie 2.5 Maart0 2003

Archivering Versie 2.5 Maart0 2003 Archivering Versie 2.5 Maart0 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Praktisch Dossier... 4 Archivering van een fiscaal boekjaar... 4 Archivering van de gegevens... 4 Transfer naar een verplaatsbare eenheid...

Nadere informatie

elightvzw.be Inloggen Startup Keuze Rekeningplan (stap 1) Aanmaken boekjaar (stap 2) Aanmaken dagboek (stap 3) PRODUCTFOLDER

elightvzw.be Inloggen Startup Keuze Rekeningplan (stap 1) Aanmaken boekjaar (stap 2) Aanmaken dagboek (stap 3) PRODUCTFOLDER elightvzw.be PRODUCTFOLDER Inloggen Inloggen op elightvzw.be doe je door te surfen naar www.elightvzw.be. Je kiest voor inloggen. Vervolgens geef je de gebruikersnaam en het paswoord in. Na klikken op

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Januari 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage BOB 50 Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid

Nadere informatie

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 ALVORENS TE STARTEN... 4 UITGAAND BETALINGSVERKEER... 6 Samenstellen werklijst betalingen vanuit de openstaande verrichtingen...

Nadere informatie

Algemeen tarief. Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving. Sage BOB 50 kmo EIR-/JGR-modus

Algemeen tarief. Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving. Sage BOB 50 kmo EIR-/JGR-modus Algemeen tarief Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving Sage BOB 50 kmo EIR-/-modus Juni 2015 Sage BOB 50 SQL - Boekhouding en Financiën Tarief kmo - EIR-/-modus Basis Pack Pack +

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Bankoverschrijvingen

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Bankoverschrijvingen Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Bankoverschrijvingen INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Installatie van de standaard te gebruiken waarden... 5 a. Referenties van de

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Omschrijving... 3 Licentie... 3 Transfer methode... 4 Beveiliging... 5 Dagboeken bestemd voor de ingaven op afstand... 5 Tabellen Derden

Nadere informatie

BEST/Rentm in de Cloud

BEST/Rentm in de Cloud BEST/Rentm in de Cloud Productvoorstelling www.cloudsyndic.com A. Dorp 37, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver T. +32 15 75 30 58 F. +32 15 75 21 42 E. info@cloudsyndic.com 1 BEST/Rentm in de Cloud - Flow 2 Algemeen

Nadere informatie

Sage BOB 50 Financiële Functionaliteiten

Sage BOB 50 Financiële Functionaliteiten Sage BOB 50 Sage BOB 50 Expert Klanten, leveranciers, banken, overheden: een onderneming wordt omgeven door een «boekhoudkundig en financieel ecosysteem» dat niet alleen omvangrijk maar ook complex is.

Nadere informatie

Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS

Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Betalingen leveranciers

Nadere informatie

Nieuw Financieel. Inhoud

Nieuw Financieel. Inhoud Nieuw Financieel Inhoud 1. Financieel beheer... 2 1.1. Algemeen... 2 1.2 Overzicht afdrukken... 3 2. Financieel uittreksel... 4 2.1 Hoofd financieel uittreksel... 4 2.2 Detail financieel uittreksel...

Nadere informatie

Inleiding. betreft. In bepaalde gevallen is het opstellen van geconsolideerde rekeningen verplicht.

Inleiding. betreft. In bepaalde gevallen is het opstellen van geconsolideerde rekeningen verplicht. Consolidatie 2 3 Inleiding Een boekhoudkundige consolidatie betreft het opstellen van de financiële staat van een groep bedrijven, ter publicatie maar ook voor intern gebruik. Ze verenigt de boekhoudingen

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash INHOUD I Inleiding... 3 II Algemene voorstelling... 4 III Beheer van openstaande posten klant... 5 a. Vervaldagbalans klant raadplegen... 5 b. Analyse

Nadere informatie

Technische nota AbiFire CODA

Technische nota AbiFire CODA Laatste revisie : 15 maart 2012 Inleiding De link met maakt het mogelijk om rekeninguittreksels elektronisch in te lezen in de modules Interventie, Ambulance en Preventie van AbiFire. Deze link is gekoppeld

Nadere informatie

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA)

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos 6.6 introduceert de automatische verwerking van uw elektronische bankafschriften (CODA). Om de match tussen verkoopfactuur en betaling uniek

Nadere informatie

EDIVAT Versie 2.5 Januari 2003

EDIVAT Versie 2.5 Januari 2003 EDIVAT Versie 2.5 Januari 2003 Inhoudsopgave Algemeen...3 Werking...3 TOEGANG TOT EDIVAT...4 Praktisch Dossier...5 Configuratie...5 Aanmaken van de BTW-aangifte...6 Transfer EDIVAT van de BTW AANGIFTE...7

Nadere informatie

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus De versie Expert en de Expert modus Expert BO B 5 Sch Living, breathing business Het programma vormt nu reeds 10 jaar de onbetwistbare standaard voor boekhoudsoftware. De constante innovatie in het beleid

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding Inhoudstafel 1. Inleiding... 3 2. Configuratie van de nieuwigheden... 4 3. Basisbestanden... 5 Fiches van derden... 5 Beperkte

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

Het scherm Dossiersoort wordt geopend. (NB: als uw kantoor met slechts één dossiersoort werkt, wordt deze stap overgeslagen.)

Het scherm Dossiersoort wordt geopend. (NB: als uw kantoor met slechts één dossiersoort werkt, wordt deze stap overgeslagen.) Een dossier aanmaken Om een dossier aan te maken: Klik op Nieuw Dossier in het contextmenu. Of klik op Nieuw in het scherm met de resultatenlijst. Het scherm Dossiersoort wordt geopend. (NB: als uw kantoor

Nadere informatie

Handleiding. KMO-beheer CRM

Handleiding. KMO-beheer CRM Handleiding KMO-beheer CRM G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be 1. I N H O U D 1. Inhoud... 1 2. Doel van document...

Nadere informatie

Gebruikerstoelichting Kleos 3.8.6

Gebruikerstoelichting Kleos 3.8.6 Gebruikerstoelichting Kleos 3.8.6 INHOUDSTAFEL 1 Fiche 281.50 algemeen ------------------------------------------------------------------------------------------ 3 2 Het scherm Export Fiches 281.50 -------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat CRM Accountancy WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat ACCOUNTANCY CRM INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1.1. Wings CRM Accountancy algemeen 3 PRESTATIES 2.1. Wings CRM Accountancy login 4 2.1.1. Het inloggen

Nadere informatie

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen Handleiding e-commerce 1. Inloggen Lees hier de handleiding om van onze e-commerce gebruik te maken! Ga eerst en vooral naar onze website www.dessomville.be en klik in de rechterbovenhoek op Klantenzone.

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Verwerken van documenten Hier hebt u enkele keuzes met betrekking tot de verwerking van de documenten in VERO-Count.

Verwerken van documenten Hier hebt u enkele keuzes met betrekking tot de verwerking van de documenten in VERO-Count. Vero Count (Kluwer) Vero steunt E-invoicing met e-fff UBL (Universal Business Language) Een veel gestelde vraag aan MyBreex Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten)

Nadere informatie

VOORBEELDEN VRIJE VELDEN (op verrichtingen)

VOORBEELDEN VRIJE VELDEN (op verrichtingen) VOORBEELDEN VRIJE VELDEN (op verrichtingen) WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat 1 Algemeen De bedoeling van deze aanvulling is enkele voorbeelden te geven van vrije velden op verrichtingen. Hiermee

Nadere informatie

BOB Software Bankmodule

BOB Software Bankmodule BOB Software Versie 3.21 19 April 2007 Inhoudsopgave ALGEMEEN... 3 Omschrijving... 3 VEREISTEN VOOR HET GOEDE GEBRUIK VAN DE MODULE... 4 De opties... 4 De financiële dagboeken... 5 Tabblad Bank... 5 Tabblad

Nadere informatie

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd:

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd: Gebruikershandleiding Support Website Versie: 1.0 Datum: 17/09/2008 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Overzicht van de pagina s en hun functies... 4 3.1 Login...4 3.2 Home...5 3.2.1

Nadere informatie

E-services: handleiding

E-services: handleiding : handleiding 1. Aanmelden 2. Menu 3. Aangifte dimona 4. Ingave prestaties 5. Aanvraag documenten 6. Werknemer 7. Aangifte eerste werkloosheidsdag 8. Documenten online (elektronische verzending) Sodalis

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Europese domiciliëringen

Europese domiciliëringen Europese domiciliëringen 1 Inleiding...2 2 Beheer gegevens schuldeiser...2 3 Beheer van mandaten... 3 3.1 Manueel mandaten beheren... 3 3.2 Mandaat afdrukken... 5 3.3 Klantenfiche... 5 4 Migratie...6 4.1

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H

BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H 1 Algemene werking Wings ondersteunt twee verschillende soorten analytische opvolging. De eerste analytische uitsplitsing is de traditionele op kostenplaats of

Nadere informatie

«Praktische gids» Opvolging betalingen klanten

«Praktische gids» Opvolging betalingen klanten 13/07/01 B50/v4.00/C/PG019.01 «Praktische gids» Opvolging betalingen klanten Commercieel beheer Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst

Nadere informatie

Efficiënt invorderen & opvolgen

Efficiënt invorderen & opvolgen I. Inloggen in de toepassing -------------------------------------------------------------------------------------------- 3 II. Basispagina Tagor 3 Web ---------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

PRAKTISCHE GIDS SERIENUMMERS

PRAKTISCHE GIDS SERIENUMMERS B50/V5.50/C/PG027.01-16/08/09 SERIENUMMERS PRAKTISCHE GIDS SERIENUMMERS Sage BOB 50 Commercieel beheer Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke zorg werd besteed en de auteurs beroep deden op betrouwbare

Nadere informatie

VERO. Aanvragenbeheer.

VERO. Aanvragenbeheer. VERO Aanvragenbeheer www.kluwer.be/software Inhoudsopgave INLEIDING... 2 DE AANVRAGENFICHE EN AANVRAGENBROWSER... 3 AANVRAGENFICHE... 3 De aanvraag... 4 De handeling... 4 AANVRAGENBROWSER... 4 Aanvragen...

Nadere informatie

Analytische uitsplitsing en voorraadelementen van Expert/M Plus en Briljant Administrator

Analytische uitsplitsing en voorraadelementen van Expert/M Plus en Briljant Administrator Analytische uitsplitsing en voorraadelementen van Expert/M Plus en Briljant Administrator Analytische uitsplitsing De bedoeling is dat u bij het maken van een aflevering in Briljant Administrator kunt

Nadere informatie

GEPERSONALISEERDE VELDEN

GEPERSONALISEERDE VELDEN GEPERSONALISEERDE VELDEN Versie 2.5 Maart 2003 INHOUDSTAFEL Algemeen... 3 Praktisch gedeelte... 4 Beschrijving van het scherm:... 4 Toevoegen van een aankruisvakje:... 5 Toevoegen van een veld met het

Nadere informatie

Glenn Vanthournout 2 glenn@veel-voudig.be

Glenn Vanthournout 2 glenn@veel-voudig.be VV-Facturen Inhoudsopgave 1. Introductie... 3 1.1 Twee luiken... 3 1.2 Voordelen... 3 2. Registreren... 4 3. Uw gegevens ingeven... 5 4. Klanten... 6 5. Leveranciers... 7 6. Inkomsten... 8 6.1 Offertes...

Nadere informatie

Aanvulling Ereloonfiches Aanvullende instructies voor het verwerken van ereloonfiches 281.50.

Aanvulling Ereloonfiches Aanvullende instructies voor het verwerken van ereloonfiches 281.50. Aanvulling Ereloonfiches Aanvullende instructies voor het verwerken van ereloonfiches 281.50. Rel. 90-05 Inaras N.V. WWW.OCTOPUS.BE ERELOONFICHES 281.50 1/13 WWW.OCTOPUS.BE ERELOONFICHES 281.50 2/13 Inhoudstafel

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid Living

Nadere informatie

«Praktische gids» Commissiefiches

«Praktische gids» Commissiefiches 10/06/01 B50/v2.20/F/PG002.01 «Praktische gids» Commissiefiches Financiën Voor het gebruik van de end-users van Sage BOB 50 Oplossing Sage BOB 50 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke zorg werd

Nadere informatie

VOORBEELDEN VRIJE VELDEN (op verrichtingen)

VOORBEELDEN VRIJE VELDEN (op verrichtingen) VOORBEELDEN VRIJE VELDEN (op verrichtingen) WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat 1 Algemeen De bedoeling van deze aanvulling is enkele voorbeelden te geven van vrije velden op verrichtingen. Hiermee

Nadere informatie

Betalingsmodule (Isabel 6) <2011> TML bvba

Betalingsmodule (Isabel 6) <2011> TML bvba 27/12/2012 Contents 3 Table of Contents Foreword 0 4 1 Wat... vooraf dient te gebeuren 5 2 Instellingen... in DBFACTw 7 Licentie... 8 Rechten-gebruikersgroep... 9 Instellen contract-gegevens... 10 Manueel

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Briljant Serienummers

Briljant Serienummers Briljant Serienummers Inhoud 1. Serienummers 1 Werken met serienummers 1 De instellingen voor de serienummers 2 Serienummers ingeven bij de levering 3 Serienummers ingeven bij de aflevering 5 De historiek

Nadere informatie

Deze procedure is speciaal voor gebruikers die hun boekhouding (willen) doen in het programma Twinfield. Daarbij zijn 2 scenario's mogelijk:

Deze procedure is speciaal voor gebruikers die hun boekhouding (willen) doen in het programma Twinfield. Daarbij zijn 2 scenario's mogelijk: Inleiding Twinfield koppeling Deze procedure is speciaal voor gebruikers die hun boekhouding (willen) doen in het programma Twinfield. Daarbij zijn 2 scenario's mogelijk: - U neemt deel aan Zorg in Zicht.

Nadere informatie

MAFACT bvba Araucarialaan 108 1020 Brussel België Tel: +32.2.478.29.38 Fax: +32.2.478.56.40

MAFACT bvba Araucarialaan 108 1020 Brussel België Tel: +32.2.478.29.38 Fax: +32.2.478.56.40 MAFACT bvba Araucarialaan 108 1020 Brussel België Tel: +32.2.478.29.38 Fax: +32.2.478.56.40 Http: www.mafact.com Email: sales@mafact.com Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Client/server beheer: Advantage

Nadere informatie

BEST/Syndic in de Cloud

BEST/Syndic in de Cloud BEST/Syndic in de Cloud Productvoorstelling www.cloudsyndic.com A. Dorp 37, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver T. +32 15 75 30 58 F. +32 15 75 21 42 E. info@cloudsyndic.com 1 BEST/Syndic BEST/Rentm Voor beheer

Nadere informatie

HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT?

HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT? HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT? INLEIDING De geïmporteerde goederen die langs de douane passeren geven soms aanleiding tot 2 boekingen : de ene boeking heeft betrekking op de aankoop van een

Nadere informatie

Handleiding. Gebruik van het

Handleiding. Gebruik van het Handleiding Gebruik van het UDlite Materialenbeheersysteem DEEL 1 1 Inhoudstafel: A Opstarten:.pag. 3 B. Inleiding:..pag. 4 C. Module: Productenlijst:..pag. 7 D. Module: Bestellen:...pag. 11 E. Module:

Nadere informatie

«Praktische handleiding» Bankverrichtingen

«Praktische handleiding» Bankverrichtingen 12/01/31 B50/v3.00/F/PH006.01 «Praktische handleiding» Bankverrichtingen Financieel Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke

Nadere informatie

«Praktische gids» BOB-cash

«Praktische gids» BOB-cash 12/05/01 B50/v3.10/F/PG015.01 «Praktische gids» BOB-cash Financieel Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke zorg werd besteed

Nadere informatie

HOE GEBRUIKT U HET ONDERDEEL COLUMBUS OP DE WEBSITE VAN DE GSOB?

HOE GEBRUIKT U HET ONDERDEEL COLUMBUS OP DE WEBSITE VAN DE GSOB? HOE GEBRUIKT U HET ONDERDEEL COLUMBUS OP DE WEBSITE VAN DE GSOB? De GSOB besteedt een gedeelte van zijn website aan het Columbusproject, om de instellingen van openbaar nut te laten delen in de vruchten

Nadere informatie

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Module Scoda Handleiding oktober 2012 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Inhoud 1. Doel van de module Scoda... 3 2. Schematisch Overzicht... 4 3. Het verkrijgen van CODA-bestanden... 5 4. Het downloaden

Nadere informatie

«Praktische gids» Leverancierscyclus

«Praktische gids» Leverancierscyclus 13/02/01 B50/v4.00/C/PG010.01 «Praktische gids» Leverancierscyclus Commercieel beheer Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke

Nadere informatie

«Praktische gids» Centraal beheer van de Dossiers

«Praktische gids» Centraal beheer van de Dossiers 13/01/01 50E/v4.00/F/PG002.01 «Praktische gids» Centraal beheer van de Dossiers Financieel Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Expert Oplossing Sage BOB 50 Expert 2 Hoewel aan deze uitgave

Nadere informatie

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

EINDEJAARSVERRICHTINGEN

EINDEJAARSVERRICHTINGEN EINDEJAARSVERRICHTINGEN Tijdens de overgang van het oudejaar naar het nieuwe jaar dienen er een aantal handelingen verricht te worden, teneinde er voor te zorgen dat deze overgang ook voor Uw programma

Nadere informatie

Wij hebben een interface voor imports van de salarissen in WinBooks ontwikkeld, gebaseerd op de bestanden die de sociale secretariaten aanleveren.

Wij hebben een interface voor imports van de salarissen in WinBooks ontwikkeld, gebaseerd op de bestanden die de sociale secretariaten aanleveren. SALARY 2 3 Inleiding Een correcte boekhoudkundige verwerking van de salarissen is van fundamenteel belang voor elke onderneming. Het manueel inboeken is tijdrovend. Een duidelijk beeld van de aan de salarissen

Nadere informatie

Expert/M Plus Handleiding UBL Import.

Expert/M Plus Handleiding UBL Import. Expert/M Plus Handleiding UBL Import www.kluwer.be/software Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN... 2 2. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE... 2 3. INSTELLING IN CENTRAAL DOSSIERBEHEER... 2 4. CONFIGURATIE UBL IMPORT...

Nadere informatie

POWERED BY BTN. MANUAL BTN e invoice

POWERED BY BTN. MANUAL BTN e invoice POWERED BY BTN MANUAL BTN e invoice Inhoud Inleiding...3 1. BTN e.invoice: verschillende inboxen...4 2. De standaard BTN e.invoice-inbox van het reisagentschap...5 2.1 De standaard inbox openen...5 2.2

Nadere informatie

U kunt de Taken functionaliteit starten door te klikken op het Taken icoon (klok) rechtsbovenaan uw Online Pro scherm:

U kunt de Taken functionaliteit starten door te klikken op het Taken icoon (klok) rechtsbovenaan uw Online Pro scherm: Pagina 1 van 6 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: "'Administratie Online'" Verzonden: maandag 15 maart 2010 18:12 Onderwerp: Online Pro Update

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6 Algemeen Aantal users wordt gecontroleerd bij het opstarten. Indien jullie werken met Terminal Server sessies, zal bij het opstarten van flexigar een teller bijgehouden

Nadere informatie

Organi BVBA 2009 - Tagor 3 Web : Efficiënt invorderen & opvolgen

Organi BVBA 2009 - Tagor 3 Web : Efficiënt invorderen & opvolgen I. Inloggen in de toepassing -------------------------------------------------------------------------------------------- 3 II. Basispagina Tagor 3 Web ---------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Via VERO-Count, Bestand, Klanten (of Leveranciers) kunt u hier de default IC btw-code invullen:

Via VERO-Count, Bestand, Klanten (of Leveranciers) kunt u hier de default IC btw-code invullen: Release Winter 2010 (69) VNG only Default btw-code voor IC-boekingen Instellingen voor VERO-Count Bij het boeken van intracommunautaire diensten is het mogelijk om te werken met een default btwcode voor

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.10

Handleiding Opmaken fiche 281.10 Opmaken fiche 281.10 1. Inleiding... 3 2. Voorbereidingen... 4 3. Personeelsleden als leverancier in de boekhouding voorzien... 7 3.1. Manueel leveranciersfiches voor de personeelsleden aanmaken... 7 3.2.

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

ISABEL 6. MULTIBANKING

ISABEL 6. MULTIBANKING ISABEL 6. MULTIBANKING MULTIBANKING SIMPLIFIED BEHEER UW REKENINGEN CENTRAAL EN BESPAAR TIJD EN GELD. BETER INTERNETBANKIEREN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. U werkt met

Nadere informatie

«Praktische gids» BTW Brieven

«Praktische gids» BTW Brieven 11/09/01 50E/v2.31/F/PG001.01 «Praktische gids» BTW Brieven Financieel Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Expert Oplossing Sage BOB 50 Expert 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Inhoud. Update januari 2019

Inhoud. Update januari 2019 Update 4.16.0 Inhoud Inhoud... 1 Boekhouden... 2 Afdrukken openstaande klanten en rappels versneld... 2 Afpuntingen: enkele verbeteringen... 2 Klantenfiches fusioneren... 2 Aanpassing lijst gemeenten:

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Doc-it-Easy UBL-import topaccount. www.wolterskluwer.be/business-software

Doc-it-Easy UBL-import topaccount. www.wolterskluwer.be/business-software Doc-it-Easy UBL-import topaccount www.wolterskluwer.be/business-software Doc-it-Easy 1 Nuttige informatie Handleiding Service Center, professionals @ your service 1-2-3 Support U kan 24/24, uw vraag of

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

E-mails. Een e-mail aanmaken

E-mails. Een e-mail aanmaken E-mails E-mails kunnen volledig in Kleos worden beheerd. U kunt in Kleos een e-mail opstellen en versturen, ook kunt u e-mails importeren vanuit uw externe e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook). Als u

Nadere informatie

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding DAVE A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY Migratie Cockpit Inleiding De module Migratie zorgt ervoor dat u op een vlotte manier kan overstappen van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting. Dit betekent dat

Nadere informatie

Waarom een nieuw aanbod?

Waarom een nieuw aanbod? Waarom een nieuw aanbod? CSiD/OffiCom heeft als uitgever van notariële software dertig jaar ervaring in informaticatoepassingen voor notarissen. Dag na dag helpen we om het dagelijkse werk in de kantoren

Nadere informatie

Self Install AS/Web. 3Installatie-

Self Install AS/Web. 3Installatie- Self Install AS/Web Deze handleiding begleidt u vlot doorheen de verschillende stappen van de installatie van AS/Web. Als u echter moeite heeft met bepaalde technische informatie raden wij u aan uw informaticus

Nadere informatie