Vrijblijvende informatie HAVENWEG 41 OOSTERHOUT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijblijvende informatie HAVENWEG 41 OOSTERHOUT"

Transcriptie

1 Vrijblijvende informatie HAVENWEG 41 OOSTERHOUT

2

3

4

5 VRIJBLIJVENDE INFORMATIE HAVENWEG 41 OOSTERHOUT Object : Het object betreft een voormalig postsorteercentrum, gelegen op het bedrijventerrein Weststad in Oosterhout met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object omvat ca m² kantoorruimte, circa 780m² bedrijfsruimte en circa 40 parkeerplaatsen. Aan de achterzijde van het object ligt een bestraat perceel ter grootte van 1.250m². Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen. Koopprijs : De koopprijs bedraagt ,-- k.k. te vermeerderen met BTW. Opleveringsdatum : In overleg. Het registergoed wordt geleverd met een beperkte terughuurperiode t/m en aansluitend vier huurdersopties van telkens 6 maanden door PostNL Shared Services B.V (circa m 2 BVO) tegen een nader te bepalen huurprijs voor het huidige gebruik.

6 Contract : Standaard koopovereenkomst PostNL Real Estate BV (inclusief antispeculatiebeding en volumewinstdelingsclausule). Bestemming : Het bestemmingsplan genaamd Weststad 1 en 2/Statendamweg is van kracht (raadsbesluit goedgekeurd Gedeputeerde Staten ) waarbij de huidige bestemming Bedrijf 1 is. De bestemmingsvoorschriften geven weer: Bedrijven binnen milieucategorie 1, 2 en 3; Dienstverlening uitsluitend ter plaatse aangegeven op plankaart; Kantoren uitsluitend ter plaatse aangegeven op plankaart; Bedrijfswoning = 600m³, uitsluitend ter plaatse aangegeven op plankaart (niet aangegeven onderhavige locatie); Koper dient een en ander zelf te verifiëren. Milieuaspecten : Bodemverontreiniging en de aanwezigheid van asbest zijn bij verkoper niet bekend. Koper dient een en ander zelf te verifiëren. Zekerheidsstelling : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Kadaster : Gemeente : OOSTERHOUT Sectie : Q Nummers : 1326 & 1350 Grootte : 3.422m² & 1.250m², totaal 4.672m² Voorbehoud : Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring van de directie van PostNL Real Estate BV. BTW : Indien koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

7 Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Van de Water Bedrijfsmakelaars B.V. Keiweg 24, 4901 JA OOSTERHOUT T (0162) F (0162) E bog@vandewatergroep.nl I Voor meer informatie kunt u vragen naar: B.A.C. (Bart) van de Water RT M E bac@vandewatergroep.nl

8

9

10

11

12

13

14

15 Artikel 5 Bedrijf-1 (B-1) 5.1 Doeleindenomschrijving De gronden op de plankaart aangewezen voor Bedrijf-1 (B1) zijn bestemd voor de volgende doeleinden: a bedrijven die zijn genoemd in bijlage 1 (Staat van bedrijfsactiviteiten) onder de milieucategorieën 1, 2 en 3 alsmede daarmee naar aard en invloed op de omgeving vergelijkbare bedrijven of inrichtingen, welke niet zijn genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van: 1 risicovolle inrichtingen; 2 horecabedrijven; 3 autodemontagebedrijven; 4 zelfstandige kantoren, behoudens op bouwpercelen die op de plankaart uitdrukkelijk als zodanig zijn aangegeven; 5 garagebedrijven, behoudens op bouwpercelen die op de plankaart uitdrukkelijk als zodanig zijn aangegeven; 6 detailhandelsbedrijven, behoudens het hieronder onder lid 3, onder a (vrijstellingsbevoegdheid) gestelde; 7 tuincentra, behoudens het hieronder onder d gestelde; 8 verkooppunten voor motorbrandstoffen, behoudens op bouwpercelen die op de plankaart uitdrukkelijk als zodanig zijn aangegeven en behoudens het hieronder onder e gestelde; b bedrijfswoningen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bestaande bedrijfswoning' op de plankaart; c één tuincentrum, uitsluitend binnen het bouwvlak, waarin de aanduiding representatieve zone op de plankaart is opgenomen; d één verkooppunt voor motorbrandstoffen, met wasstraat, uitsluitend binnen het bouwvlak, waarin de aanduiding representatieve zone op de plankaart is opgenomen, onder voorwaarde dat rekening gehouden wordt met de zonering rondom een LPG-vulpunt; e opslag en uitstalling; f voorzieningen voor verkeer en verblijf; g tuinen, erven en verhardingen; h groenvoorzieningen; i parkeervoorzieningen; j water en waterhuishoudkundige voorzieningen; 5.2 Bouwvoorschriften Bedrijfsgebouwen Voor het bouwen van bedrijfsgebouwen gelden de volgende bepalingen: a Gebouwen mogen uitsluitend binnen het op de plankaart aangegeven bouwvlak gebouwd worden, waarbij tevens wordt verwezen naar het hieronder in lid 5.3, onder b, gestelde; b De hoogte mag niet meer bedragen dan op de plankaart is aangegeven, tenzij het silo s betreft, waarvoor een maximale hoogte van 30 m. geldt.

16 5.2.2 Bedrijfswoningen Voor bestaande bedrijfswoningen gelden bovendien de volgende bepalingen: a het bouwen van nieuwe bedrijfswoningen is niet toegestaan; b De inhoud mag niet meer dan 600 m³ bedragen. c Voor niet-inpandige bedrijfswoningen geldt dat de hoogte van een bedrijfswoning niet meer mag bedragen dan 10 m. d Bij een bedrijfswoning mogen bijgebouwen worden gebouwd tot een maximale oppervlakte van 100 m Bijgebouwen bij bestaande bedrijfswoningen Voor het bouwen van bijgebouwen bij bestaande bedrijfswoningen gelden de volgende bepalingen: a Bijgebouwen mogen uitsluitend worden gebouwd bij niet-inpandige bedrijfswoningen. b Bijgebouwen mogen uitsluitend 3 m achter de voorgevelrooilijn worden opgericht. c De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen mag per bedrijfswoning niet meer bedragen dan 100 m². d De goothoogte van een bijgebouw mag niet meer bedragen dan 3,50 m. e De hoogte van bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 6 m, met dien verstande dat: - indien het bijgebouw wordt gebouwd in de zijdelingse perceelsgrens, de hoogte in de perceelsgrens niet meer mag bedragen dan 3,50 m en van daaraf in gelijke mate met de afstand tot de zijdelingse perceelsgrens mag toenemen tot niet meer dan 6 m, behoudens het hierna bepaalde; - indien de gebouwen aan weerszijden van de zijdelingse perceelsgrens aaneengesloten worden gebouwd, mag de hoogte niet meer bedragen dan 6 m Bouwwerken, geen gebouwen zijnde Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde gelden de volgende bepalingen: a Bouwwerken, geen gebouwen zijnde mogen zowel binnen als buiten het bouwvlak gebouwd worden. b De hoogte van erf- en terreinafscheidingen mag niet meer bedragen dan 2,5 m. c De hoogte van overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mag niet meer bedragen dan 10 m, waarbij tevens wordt verwezen naar het hieronder in lid 5.3, onder c, gestelde; 5.3 Vrijstellingsbevoegdheid Burgemeester en wethouders zijn bevoegd vrijstelling te verlenen van: a Het bepaalde in lid 5.1, onder a ten behoeve van: 1 het uitoefenen van detailhandel in: - auto s, auto-onderdelen en banden; - volumineuze kampeer- en recreatie-artikelen, zoals caravans, tenten, campers en boten; - inbouwkeukens, sanitair, badkamers, wand- en vloertegels; - scheeps- en zeiljachtbenodigdheden; - een bouwmarkt, mits aan de hand van verricht onderzoek is gebleken, dat binnen Oosterhout nog voldoende distributieplanologische ruimte bestaat voor de vestiging van een bouwmarkt.

17 2 goederen, die een eerstegraads verwantschap hebben c.q. in rechtstreeks verband staan met de hiervoor onder a bedoelde goederen, mits deze detailhandel als een ondergeschikt en niet zelfstandig onderdeel van de onder a omschreven bedrijfsvoering plaatsvindt; 3 ter plaatse vervaardigde, bewerkte en herstelde goederen, als ondergeschikt en niet zelfstandig onderdeel van de bedrijfsvoering; De onder 1, 2, en 3 bedoelde vrijstellingsbevoegdheid mag slechts worden uitgeoefend, indien voldoende parkeergelegenheid en een adequate afwikkeling van het verkeer is verzekerd. b het bepaalde in lid onder a om toe te staan buiten het bouwvlak te bouwen ten behoeve van het oprichten van gebouwen en bouwwerken geen gebouw zijnde, zoals kranen e.d. ten behoeve van overslagfaciliteiten voorzover deze gronden rechtstreeks grenzen aan het Wilhelminakanaal. Deze vrijstelling kan slechts worden verleend nadat het advies van Rijkswaterstaat is ingewonnen. c het bepaalde in lid onder c voor het bouwen van masten, kranen en andere bouwwerken, geen gebouwen zijnde ten dienste van de bestemming tot een hoogte van maximaal 20 m. 5.4 Wijzigingsbevoegdheid a Burgemeester en wethouders zijn bevoegd de bestemming 'Bedrijf-1' te wijzigen ten behoeve van het vestigen van leisure-, sport- en recreatievoorzieningen, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: 1 de initiatiefnemer van de leisure-, recreatie- of sportvoorziening toont aan dat een vestiging in de binnenstad van Oosterhout vanwege de benodigde directe bereikbaarheid en grootschalige parkeervoorzieningen niet mogelijk is; 2 de aanwezigheid van voldoende parkeergelegenheid en een adequate afwikkeling van het verkeer is verzekerd; 3 de volgende activiteiten zijn niet toegestaan: - discotheek; - automatenhal; - geluidsporten; - zelfstandige kantoren; - detailhandel.

18

Vrijblijvende informatie ELSCHOT 34 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie ELSCHOT 34 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie ELSCHOT 34 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE ELSCHOT 34 OOSTERHOUT Object : De bedrijfshal maakt deel uit van een groter geheel waar meerdere bedrijven gevestigd zijn. De bedrijfshal

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie DE WETERING 65 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie DE WETERING 65 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie DE WETERING 65 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE DE WETERING 65 OOSTERHOUT Object : Het betreft een bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelcomplex bestaande uit bedrijfs- en kantoorruimte.

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT Object : Winkel-/kantoorpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Oosterhout, aan de

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Object : De bedrijfsunit is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelcomplex en is gelegen op het

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie

Vrijblijvende informatie Vrijblijvende informatie GEDEELTELIJK VERHUURD GEBRUIKERS/BELEGGINGSOBJECT GENERAAL MACZEKSTRAAT 20 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GEDEELTELIJK VERHUURD OBJECT GENERAAL MACZEKSTRAAT 20 BREDA Object

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GIJZENVELD 4-12 BREDA

Vrijblijvende informatie GIJZENVELD 4-12 BREDA Vrijblijvende informatie GIJZENVELD 4-12 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GIJZENVELD 4-12 BREDA Object : Te huur/te koop zeer complete bedrijfsunit welke geschikt is voor direct gebruik! De bedrijfsunit

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie KROMBRAAK 10 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie KROMBRAAK 10 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie KROMBRAAK 10 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KROMBRAAK 10 OOSTERHOUT Object : Het bedrijfsobject is onderdeel van twee naast elkaar gelegen identieke objecten en is op een

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie TILBURGSEWEG 120 BREDA

Vrijblijvende informatie TILBURGSEWEG 120 BREDA Vrijblijvende informatie TILBURGSEWEG 120 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TILBURGSEWEG 120 BREDA Object : Het betreft een vrijstaand woonhuis, voormalig tuincentrum en een loods gelegen op een ruim perceel

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie RULSTRAAT 17 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie RULSTRAAT 17 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie RULSTRAAT 17 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE RULSTRAAT 17 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR

Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR Object : Het betreft een vrijstaand, multifunctioneel object gelegen op een rustige locatie in een

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie PLAZA 24 E MOERDIJK

Vrijblijvende informatie PLAZA 24 E MOERDIJK Vrijblijvende informatie PLAZA 24 E MOERDIJK VRIJBLIJVENDE INFORMATIE PLAZA 24 E MOERDIJK Object : Te huur circa 471 m² bedrijfsruimte in combinatie met circa 263 m² kantoorruimte verdeeld over 3

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie RINGBAAN NOORD TILBURG

Vrijblijvende informatie RINGBAAN NOORD TILBURG Vrijblijvende informatie RINGBAAN NOORD 181-183 TILBURG VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE KOOP / TE HUUR Vanwege verhuizing van de eigenaar / gebruiker naar een nieuw pand RINGBAAN NOORD 181-183 TILBURG

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie De Reulver 67-69 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Kantoor. 90,- per m² /Jaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Kantoor. 90,- per m² /Jaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Esdoornlaan 45 4902 TN Oosterhout Nb 90,- per m² / jaar Contactpersoon Bart van de Water bac@vandewatergroep.nl 076-5241555 Kenmerken Algemeen Bestemming Huurprijs 90,- per m² /Jaar Hoofdbestemming Status

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie MINERVUM 7344 BREDA

Vrijblijvende informatie MINERVUM 7344 BREDA Vrijblijvende informatie MINERVUM 7344 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE MINERVUM 7344 Breda Object : Op bedrijventerrein Hoogeind is dit zeer representatieve multi-tenant beleggingsobject gelegen. Het

Nadere informatie

CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA

CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA Vrijblijvende informatie CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA Object : Te huur/ Te koop zeer nette en complete bedrijfsunit groot totaal ca. 180m² verdeeld

Nadere informatie

DONGEN Wilhelminastraat 75B

DONGEN Wilhelminastraat 75B DONGEN Wilhelminastraat 75B TE KOOP Bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte van circa 234 m² met deels verhard buitenterrein aan de Wilhelminastraat 75E, gelegen aan een van de uitvalswegen van Dongen,

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GENERAAL MACZEKSTRAAT BREDA

Vrijblijvende informatie GENERAAL MACZEKSTRAAT BREDA Vrijblijvende informatie GENERAAL MACZEKSTRAAT 33-35 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GENERAAL MACZEKSTRAAT 33-35 BREDA Object : Het te huur aangeboden object betreft circa 260 m² winkelruimte op de begane

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA

Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA Algemeen : De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Adres Sterrenbergweg 46-48 te Soesterberg Omgevingsfactoren Het object is gelegen op het kleinschalige

Nadere informatie

DONGEN Wilhelminastraat 75

DONGEN Wilhelminastraat 75 DONGEN Wilhelminastraat 75 TE KOOP Bedrijfsruimte met showroom, magazijnruimte en verhard buitenterrein aan de Wilhelminastraat 75, gelegen aan een van de uitvalswegen van Dongen, nabij het centrum. Oppervlakte

Nadere informatie

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN 04-11-08 blz 7 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Bedrijventerrein Bestemmingsomschrijving A. De op de plankaart voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

DONGEN De Slof 30 TE KOOP / TE HUUR. Modern kantoorgebouw met productieruimte aan De Slof 30, gelegen op bedrijventerrein Tichelrijt II in Dongen.

DONGEN De Slof 30 TE KOOP / TE HUUR. Modern kantoorgebouw met productieruimte aan De Slof 30, gelegen op bedrijventerrein Tichelrijt II in Dongen. DONGEN De Slof 30 TE KOOP / TE HUUR Modern kantoorgebouw met productieruimte aan De Slof 30, gelegen op bedrijventerrein Tichelrijt II in Dongen. Oppervlakte kantoorruimte begane grond circa 150 m² Oppervlakte

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Deurne, Posthoek 2 + 4 Object Het perceel grond met voormalig postkantoor en bestellersruimte gelegen aan de Posthoek 2 + 4 te Deurne. Kadastrale aanduiding Gemeente

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Oirschot, Sint Jorisstraat 90 Object Het perceel grond met postsorteercentrum plaatselijk bekend te Oirschot als Sint Jorisstraat (ongenummerd) en Sint Jorisstraat 90 Kadastrale

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Beneluxlaan 59-10, 5042 WK Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Beneluxlaan 59-10, 5042 WK Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur / Te koop Beneluxlaan 59-10, 5042 WK Tilburg Object In 2008 gebouwd bedrijfsobject, bestaande uit vijf aantrekkelijke en multifunctionele businessunits.

Nadere informatie

GROESEIND NIEUWBOUW SINT PIETERSPARK 69 TILBURG

GROESEIND NIEUWBOUW SINT PIETERSPARK 69 TILBURG Vrijblijvende informatie GROESEIND NIEUWBOUW SINT PIETERSPARK 69 TILBURG VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GROESEIND SINT PIETERSPARK 69 TILBURG Object : Te huur circa 160m² winkel/horeca-ruimte in de nieuwe

Nadere informatie

Adres: de Zool 12, 5107 RA Dongen Koopprijs 495.000,00 kosten koper Huurprijs vanaf 35,00 per vierkante meter per jaar

Adres: de Zool 12, 5107 RA Dongen Koopprijs 495.000,00 kosten koper Huurprijs vanaf 35,00 per vierkante meter per jaar Adres: de Zool 12, 5107 RA Dongen Koopprijs 495.000,00 kosten koper Huurprijs vanaf 35,00 per vierkante meter per jaar Omschrijving Object Het object beschikt over een representatieve zelfstandige showroom

Nadere informatie

KOOPSOM ,00 kosten koper

KOOPSOM ,00 kosten koper Kleidijk 35 te Rhoon Ca. 916 m² kantoor, ca. 335 m² bedrijfsruimte/ laboratorium, ca. 1.500 m² terrein en 40 p.p. KOOPSOM 1.195.000,00 kosten koper exclusief BTW Kenmerken Koopsom 1.195.000,00 k.k. Opleveringsniveau

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur / Te koop Gompenstraat ong., 5145 RM Waalwijk januari 2015 3D IMPRESSION Object Nieuw te bouwen bedrijfsobject, totaal groot 3.600m 2, gelegen op uitstekende

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA Vrijblijvende informatie KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA Algemeen : De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch

Nadere informatie

Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden

Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. KOOPINFORMATIE BEDRIJFSRUIMTE Adres Object Oppervlakte Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden.

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BLAUWHEKKEN 1 OUD-GASTEL BORCHWERF ROOSENDAAL

Vrijblijvende informatie BLAUWHEKKEN 1 OUD-GASTEL BORCHWERF ROOSENDAAL Vrijblijvende informatie BLAUWHEKKEN 1 OUD-GASTEL BORCHWERF ROOSENDAAL VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BLAUWHEKKEN 1 OUD-GASTEL BORCHWERF ROOSENDAAL Algemeen : Bedrijvenpark Borchwerf is een hoogwaardig en

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA Vrijblijvende informatie KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA Algemeen : De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te koop / Te huur Apennijnenweg 11, 5022 DT Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te koop / Te huur Apennijnenweg 11, 5022 DT Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te koop / Te huur Apennijnenweg 11, 5022 DT Tilburg Object Op uitstekend bereikbare zichtlocatie in het Stappegoor gebied nabij Fontys, ROC, Euroscoop, ijsbanen

Nadere informatie

Woondoeleinden 2 (W2)

Woondoeleinden 2 (W2) Artikel 4 Woondoeleinden 2 (W2) 4.1 Doeleindenomschrijving De op de plankaart voor Woondoeleinden 2 (W2) aangewezen gronden zijn bestemd voor de volgende doeleinden: a wonen; b aan huis verbonden beroepen;

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Beilen, Ettenstraat 11 Object Het perceel grond met postsorteercentrum, plaatselijk bekend als Ettenstraat 11 en 11a te Beilen Kadastrale aanduiding Gemeente Beilen sectie

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Beilen, Ettenstraat 11 Object Het perceel grond met postsorteercentrum, plaatselijk bekend als Ettenstraat 11 en 11a te Beilen. Kadastrale aanduiding Gemeente

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie WOONZORGCOMPLEX DE REGENT RIJEN

Vrijblijvende informatie WOONZORGCOMPLEX DE REGENT RIJEN Vrijblijvende informatie WOONZORGCOMPLEX DE REGENT RIJEN Huisartsenpraktijk Centrale ontvangst woonzorgcentrum De Regent Commerciële ruimtes TE HUUR Binnentuin Bovenaanzicht complex VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Sprendlingenstraat 18J, 5061 KN Oisterwijk

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Sprendlingenstraat 18J, 5061 KN Oisterwijk Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur / Te koop Sprendlingenstraat 18J, 5061 KN Oisterwijk Object Op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie in een bedrijfsverzamelcomplex gelegen representatieve

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Broekakkerweg 1, 5126 BD GILZE

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Broekakkerweg 1, 5126 BD GILZE Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur Broekakkerweg 1, 5126 BD GILZE Object Hoogwaardig bedrijfsobject bestaande uit bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op uitstekende locatie op bedrijventerrein

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Sprendlingenstraat 18K, 5061 KN Oisterwijk

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Sprendlingenstraat 18K, 5061 KN Oisterwijk Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur / Te koop Sprendlingenstraat 18K, 5061 KN Oisterwijk Object Op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie gelegen representatieve zelfstandige kantoorruimte

Nadere informatie

Vrijstaand bedrijfspand op markante locatie op bedrijventerrein

Vrijstaand bedrijfspand op markante locatie op bedrijventerrein Te koop Vrijstaand bedrijfspand op markante locatie op bedrijventerrein Soestdijk in Soest Adres Koningsweg 22 te Soest Omgevingsfactoren Bedrijventerrein Soestdijk bestaat uit circa 250 bedrijven en heeft

Nadere informatie

KOOPSOM ,00 kosten koper

KOOPSOM ,00 kosten koper Bedrijfsruimte met kantoor ca. 465 m² Ambachtsstraat 23 3176 PR Poortugaal KOOPSOM 499.000,00 kosten koper exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 499.000,00 kosten koper, exclusief BTW. Parkeerplaats

Nadere informatie

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d B i j l a g e 2 : Bestemming Gemengd Artikel 1 Gemengd 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen, al dan niet in combinatie met: - ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

DONGEN Vierbundersweg 15

DONGEN Vierbundersweg 15 DONGEN Vierbundersweg 15 TE HUUR De bedrijfsruimte met kantoor/showroom, magazijnruimte en verhard buitenterrein, gelegen op bedrijventerrein Tichelrijt in Dongen. - Finish oud van circa 1.300 m². - Ververij

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Tijvoortsebaan 8, 5051 HJ Goirle

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Tijvoortsebaan 8, 5051 HJ Goirle Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur / Te koop Tijvoortsebaan 8, 5051 HJ Goirle Object Op bedrijventerrein Tijvoort gelegen hoogwaardig en nieuw gebouwd bedrijvencomplex Forza, bestaande

Nadere informatie

AMERLAND CENTRAAL BRIELTJENSPOLDER 28B MADE

AMERLAND CENTRAAL BRIELTJENSPOLDER 28B MADE Vrijblijvende informatie AMERLAND CENTRAAL BRIELTJENSPOLDER 28B MADE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE AMERLAND CENTRAAL BRIELTJENSPOLDER 28B MADE Algemeen : Made is een naastgelegen gemeente van de steden Oosterhout

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Kraaivenstraat 25-09, 5048 AB Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Kraaivenstraat 25-09, 5048 AB Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur Kraaivenstraat 25-09, 5048 AB Tilburg Object Op de eerste verdieping aan de prachtige kanaalzijde met eigen entree vanaf de begane grond, veel exposure

Nadere informatie

TE HUUR. Rembrandtlaan 41-A te Schiedam

TE HUUR. Rembrandtlaan 41-A te Schiedam TE HUUR Rembrandtlaan 41-A te Schiedam Betreft Een op een hoek gelegen bedrijfs- kantoorruimte met een b.v.o van 100m² welke is onder verdeeld in drie werkruimtes en ontvangstruimte. Parkeren op eigen

Nadere informatie

Bedrijfshal op bedrijventerrein Soestdijk in Soest

Bedrijfshal op bedrijventerrein Soestdijk in Soest Te koop Bedrijfshal op bedrijventerrein Soestdijk in Soest Adres Industrieweg 37 C te Soest Omgevingsfactoren Bedrijventerrein Soestdijk bestaat uit circa 250 bedrijven en heeft een bruto oppervlakte van

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie HALSTRAAT 17 BREDA

Vrijblijvende informatie HALSTRAAT 17 BREDA Vrijblijvende informatie HALSTRAAT 17 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE HALSTRAAT 17 BREDA Object : Te huur circa 120m² winkelruimte gelegen midden in het voetgangersdomein aan de Halstraat in het centrum

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Middenbeemster, Prins Mauritsstraat 3

Vrijblijvende objectinformatie. Middenbeemster, Prins Mauritsstraat 3 Vrijblijvende objectinformatie Middenbeemster, Prins Mauritsstraat 3 Object Het bestellerskantoor gelegen tegen het winkelcentrum van Middenbeemster. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend Gemeente Beemster,

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Spoorlaan 38-44, 5017 JS Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Spoorlaan 38-44, 5017 JS Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur / Te koop Spoorlaan 38-44, 5017 JS Tilburg Object Op uitstekende zichtlocatie in de binnenstad van Tilburg gelegen kantoorruimte. Onder andere de begane

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP BREDA

KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP BREDA Vrijblijvende informatie KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP BREDA Kantoorrruimte Hotel Concepts, 4e verdieping Kantoorrruimte Clarks Shoes, 3e verdieping VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP

Nadere informatie

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Betreft : Op zichtlocatie gesitueerde bouwkavel van 11.686 m². Op dit moment bevinden zich op het perceel een tweetal bedrijfsruimten,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Hellevoetsluis, H. Heijermansstraat 1 Object Op een markante locatie gelegen (voormalig) post- en bestelkantoor met een ruim buitenterrein dat zich uitstekend

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.200 m² Adres: Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Algemeen: Vrijstaand bedrijfsobject gelegen aan de Utrechtseweg / Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Ligging: In het centrum van Oosterbeek, nabij alle

Nadere informatie

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk.

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk. Oppervlakte ca. 19.905 m 2 TE KOOP VENRAYSEWEG 151 HORST Prijs 1.125.000 kk. Impressie OBJECT Op een goede locatie gelegen in Horst aan de Maas nabij de A73 kunnen wij u vrijblijvend te koop aanbieden

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Telgen 13b Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Meidoornweg Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Meidoornweg 2-8 te Badhoevedorp Projectomschrijving Het gebouw heeft

Nadere informatie

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg 163 Artikel 6 Centrum 6.1 Bestemmingsomschrijving De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; b.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 1 Object Het betreft het PostNL pand aan de Hertog Aalbrechtweg 1 te Alkmaar, momenteel nog in gebruik als businesspoint en postsorteercentrum.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Diamantlaan 1 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op bedrijventerrein Hoendiep direct naast de meubelboulevard. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het winkelcentrum

Nadere informatie

Bedrijfsruimte. Bestemming. Hoofdbestemming. Bedrijfsruimte Status. Energie. Energielabel

Bedrijfsruimte. Bestemming. Hoofdbestemming. Bedrijfsruimte Status. Energie. Energielabel Soevereinstraat 6 4879 NN Ettenleur Contactpersoon Jeroen van Osch j.vanosch@vandewatergroep.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Huurprijs 225.000,- per Jaar Hoofdbestemming Status Gereed Beschikbaar In overleg

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE GELEGEN IN HET CENTRUM VAN EINDHVEN MET EIGEN PARKEERPLAATSEN DE ROZENTUIN 2, 6 EN 10 (5611 SW), TE EINDHOVEN Vrijblijvende informatie De

Nadere informatie

Ca m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP. Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP. Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 1.665 m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Veldoven 13 te Arnhem. Algemeen: Representatieve showroom met bedrijfsruimte aan de Veldoven te

Nadere informatie

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Beekstraat 26, 7311 LG Vraagprijs 120.000,- kosten koper Omschrijving In het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte met verhuurde bovenwoning, nader te splitsen erf en ondergrond. Gunstig gelegen

Nadere informatie

Te Huur. 18.500,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Te Huur. 18.500,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Representatieve kantoorruimte Bartelsweg 1 7311 DG Apeldoorn Object/ligging Zeer representatieve kantoorruimte met eigen parkeergelegenheid gelegen aan een rustige

Nadere informatie

Te koop/te huur Bedrijfsruimte. Amsterdamseweg 51 te Amersfoort

Te koop/te huur Bedrijfsruimte. Amsterdamseweg 51 te Amersfoort Te koop/te huur Bedrijfsruimte Amsterdamseweg 51 te Amersfoort Algemeen Op een zichtlocatie aan de Amsterdamseweg op bedrijventerrein de Isselt ligt dit representatieve bedrijfspand. Dit object leent zich

Nadere informatie

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen;

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; Artikel 15 Wonen 15.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; alsmede voor: b. garageboxen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'garage'; c. dienstverlening,

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Hertzogweg 2 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bergambacht, Meidoornstraat 2 Object De betreffende locatie (bouwjaar circa 1989) ligt aan de rand van een woonwijk aan de rand van het centrum van Bergambacht

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank rek.nr. NL 57 RABO

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Heuvelring 49, 5038 CJ Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Heuvelring 49, 5038 CJ Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur Heuvelring 49, 5038 CJ Tilburg Object Kantoor- of winkelruimte, circa 100m 2 groot, op de begane grond of op de tweede verdieping van een herkenbaar

Nadere informatie

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen:

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 4-1 -2016 Bestemmingsplan "Kern Hilvarenbeek" Artikel 17 Wonen 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor "Wonen" aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen

Nadere informatie

Distributiecentrum, koel-/vrieshuis te Alphen aan den Rijn

Distributiecentrum, koel-/vrieshuis te Alphen aan den Rijn Te huur/te koop Distributiecentrum, koel-/vrieshuis te Alphen aan den Rijn Adres Linnaeusweg 2 te Alphen aan den Rijn Omgevingsfactoren Het distributiecentrum is gevestigd op het bedrijventerrein Molenwetering

Nadere informatie

Te huur bedrijfsruimte. Beeldschermweg 4 te Amersfoort

Te huur bedrijfsruimte. Beeldschermweg 4 te Amersfoort Te huur bedrijfsruimte Beeldschermweg 4 te Amersfoort Algemeen Op een royaal perceel van circa 4.000 m² staat dit zelfstandige bedrijfsgebouw. Het goed onderhouden object bestaat uit circa 1.530 m² bedrijfsruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Ketelhavenplein, 5045 NE Tilburg, Stadsplein Forum

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Ketelhavenplein, 5045 NE Tilburg, Stadsplein Forum Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur Ketelhavenplein, 5045 NE Tilburg, Stadsplein Forum Object Commerciële ruimtes in Stadsplein Forum naast NS station Reeshof. Met circa 40.000 inwoners

Nadere informatie

Bedrijfs-/kantoorgebouw gesitueerd op kleinschalig bedrijventerrein nabij uitvalswegen.

Bedrijfs-/kantoorgebouw gesitueerd op kleinschalig bedrijventerrein nabij uitvalswegen. Te koop / te huur Bedrijfs-/kantoorgebouw gesitueerd op kleinschalig bedrijventerrein nabij uitvalswegen. Adres Groenekanseweg 10G te Groenekan Omgevingsfactoren Het bedrijfs-/kantoorgebouw is gesitueerd

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marssteden 27 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

TE KOOP KERKRADE KANTOORRUIMTE AAN DE HOOFDSTRAAT 14-16, KERKRADE. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP KERKRADE KANTOORRUIMTE AAN DE HOOFDSTRAAT 14-16, KERKRADE. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP KERKRADE KANTOORRUIMTE AAN DE Dit karakteristieke voormalige postkantoor/bestellersruimte van TNT heeft een oppervlakte van circa 846 m² V.V.O. en is gelegen in het centrum van Kerkrade. Het pand

Nadere informatie

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN TE HUUR Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN. Projectinformatie Algemene gegevens : In het karakteristieke winkelcentrum van Druten gelegen winkelunit met souterrain/berging. Objectadres : Hogestraat 6903,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het voormalige post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het

Nadere informatie

verkoop/verhuur kantoorruimte Bachweg 2 te Amersfoort

verkoop/verhuur kantoorruimte Bachweg 2 te Amersfoort verkoop/verhuur kantoorruimte Bachweg 2 te Amersfoort Algemeen Dit representatieve kantoorpand is gelegen op een prachtige zichtlocatie: hoek Hogeweg, Ringweg Randenbroek. Het pand bestaat uit 3 bouwlagen

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Etten-Leur, Stationsplein 2 Object Het postkantoor met erf, ondergrond en verdere aanhorigheden, gelegen Stationsplein 2 te Etten-Leur. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Stationsstraat 29, 5038 EC Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Stationsstraat 29, 5038 EC Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur Stationsstraat 29, 5038 EC Tilburg Object Prachtige monumentale kantoorvilla, Stationsstraat 29, met een totale vloeroppervlakte van circa 765m² en

Nadere informatie

100,- per m² /Jaar. Nieuwbouw kantoorruimten gelegen aan Professor Cobbenhagenlaan te Tilburg. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie.

100,- per m² /Jaar. Nieuwbouw kantoorruimten gelegen aan Professor Cobbenhagenlaan te Tilburg. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Intermezzo Professor Cobbenhagenlaan 0 5037 DA Tilburg 100,- per m² / jaar Contactpersoon Bart van de Water bac@vandewatergroep.nl 076-5241555 Nieuwbouw kantoorruimten gelegen aan Professor Cobbenhagenlaan

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS Regels HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS... 1 Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Nadere regels... 1 HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels... 2 Artikel 3 Groen... 2 Artikel 4 Maatschappelijk... 2 Artikel 5 Verkeer

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE VERHUUR - VERKOOP

PROJECTINFORMATIE VERHUUR - VERKOOP PROJECTINFORMATIE VERHUUR - VERKOOP BOUWKAVEL(S) VOOR PERIFERE DETAILHANDELS VESTIGING (PDV) EN/OF BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR Edisonstraat ONG. Bedrijventerrein Tijvoort-Zuid te Goirle Versie 0.02 Algemene

Nadere informatie

Nieuwe Aamsestraat 32 Elst. Informatie Memorandum

Nieuwe Aamsestraat 32 Elst. Informatie Memorandum Informatie Memorandum Nieuwe Aamsestraat 32 Elst Adres: Nieuwe Aamsestraat 32 te Elst. Algemeen: Beleggingsobject bestaande uit kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping, met horeca- en vergaderfaciliteiten,

Nadere informatie

Culemborg, Pascalweg 25h

Culemborg, Pascalweg 25h Culemborg, Pascalweg 25h OMSCHRIJVING: Representatieve kantoor-/bedrijfsunit onderdeel uitmakend van het jonge bedrijfsverzamelcomplex Pavijen, gelegen op bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg. Rijksweg

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Oldenzaal, Langestraat 5 Object Het object is gelegen aan de Langestraat 5 te Oldenzaal, nabij het winkelcentrum de Vijfhoek en het nieuwe winkelcentrum de Driehoek. Kadastrale

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Haarlem, Californiëplein 16 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met erf en ondergrond. Kadastrale aanduiding Gemeente Haarlem II Sectie Y Nummer 862 Groot 1.044

Nadere informatie