Te Huur ,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te Huur. 18.500,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting."

Transcriptie

1 Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Representatieve kantoorruimte Bartelsweg DG Apeldoorn Object/ligging Zeer representatieve kantoorruimte met eigen parkeergelegenheid gelegen aan een rustige straat op de kruising met de Asselsestraat en op loopafstand van het centrum van Apeldoorn. Oppervlakte De ruimte is gelegen in een vrijstaand pand en heeft een totale oppervlakte van circa 120 m² gelegen op de begane grond. De ruimte is geschikt voor circa 10 werkplekken (zie bijgaande tekening). Deze hoogwaardige kantoorruimte is onder andere voorzien van vloerverwarming, airconditioning en zonwering. Huurprijs ,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting. Huurbetaling Per maand, vooruit te betalen. Huurtermijn Nader overeen te komen. De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Apeldoorn. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

2 Parkeergelegenheid Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Opleveringsniveau In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen: - (inbouw)armaturen; - airconditioning; - vloerverwarming en radiatoren; - zonwering door middel van luiken; - vloerbedekking; - cat. 5 bekabeling; - pantry; - toiletten (2x). Servicekosten Eigen bemetering voor gas, water en elektra. Omzetbelasting Er is sprake van een BTW-belaste verhuur. Aanvaarding In overleg. Huurprijsaanpassing De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers alle huishoudens, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum. Zekerheidsinstelling Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW. Huurovereenkomst De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in juli 2003, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003. Voorbehoud Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend. Nadere informatie Voor nadere informatie en/of bezichtigingen kunt u een afspraak maken met: Rodenburg Bedrijfsmakelaars Paslaan AJ APELDOORN Telefoon: Telefax: info@rodenburg.nl Internet: De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Apeldoorn. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

3 Locatie De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Apeldoorn. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

4 Foto s De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Apeldoorn. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

5 Foto s De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Apeldoorn. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

6 Foto s De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Apeldoorn. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

7

8

9

10

11 Stadsdeel Noord-West Page 1 of Artikel 3.9 Bedrijfsdoeleinden Inhoudsopgave 1 Bestemmingsomschrijving 2 Niet toegestane bedrijven 3 Bebouwing 4 Vrijstellingsbevoegdheden bebouwingsschema 5 Vrijstelling bedrijven 6 Gebruik van niet bebouwde grond 7 Specifieke gebruiksbepaling voor verkooppunt motorbrandstoffen 8 Wijzigingsbevoegdheid naar Woondoeleinden 9 Wijzigingsbevoegdheid naar Wonen 1 Bestemmingsomschrijving De op de plankaart voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor a. Bedrijven, Daarbij geldt dat 1. Milieuzone 1 Ter plaatse van de aanduiding "milieuzone 1" bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan in milieucategorie 1, zoals vermeld in de bij deze voorschriften behorende bijlage 2 "Lijst van toegelaten bedrijfstypen"; 2. Milieuzone 2 Ter plaatse van de aanduiding "milieuzone 2" bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2, zoals vermeld in de bij deze voorschriften behorende bijlage 2 "Lijst van toegelaten bedrijfstypen"; 3. Specifieke bedrijven Ter plaatse van de navolgende aanduiding tevens zijn toegestaan: Straatnaam Nr Bedrijf Sbi-code Aanduiding op plankaart Asselsestraat 166/ 168 Autoreparatiebedrijf 6281 a Asselsestraat 170 Drukkerij d Burg. Roosmale Nepveulaan 29 Verkooppunt motorbrandstoffen zonder LPG, én autoreparatiebedrijf vm a Bartelsweg 51 Autoreparatiebedrijf 6821 a Straatnaam Nr Bedrijf Sbi-code Aanduiding op plankaart Groenedwarsweg 4 Bandenreparatiebedrijf 504 b Groeneweg 74 Ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf 45 1 h

12 Stadsdeel Noord-West Page 2 of Hamelweg 19 Autoreparatiebedrijf 6821 a Hamelweg 23/25 Schildersbedrijf 5100 s Jagersweg 27 Autoreparatiebedrijf 6821 a Schuttersweg 51 Schildersbedrijf 5100 s 1 Met dien verstande dat uitsluitend bedrijven met SBI code 45 zijn toegestaan die gezien de gevolgen daarvan voor de omgeving, redelijkerwijs kunnen worden gelijkgesteld met bedrijven die zijn aangemerkt als categorie 1 of 2 bedrijven, zoals vermeld in de bij deze voorschriften behorende bijlage 2 "Lijst van toegelaten bedrijfstypen". b. Overig 1. een bedrijfswoning, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding; 2. tuin en/of erf; 3. ontsluitingswegen; 4. fiets- en voetpaden; 5. parkeervoorzieningen; 6. groenvoorzieningen; met de daarbij behorende bouwwerken. 2 Niet toegestane bedrijven Niet toegestaan zijn: a. inrichtingen als bedoeld in artikel 2.4. van het Inrichtingen- en vergunningenbesluit milieubeheer; b. detailhandelsbedrijven, met uitzondering van: 1. detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van nijverheid en industrie, in ter plaatse vervaardigde goederen, niet zijnde detailhandel in textiel, schoeisel en lederwaren, voedings- en genotmiddelen en huishoudelijke artikelen; 2. niet voor particulieren toegankelijke detailhandels bedrijven die zich uitsluitend toeleggen op postorderactiviteiten; 3. bestaande detailhandelsbedrijven. 3 Bebouwing Voor de regels omtrent het bouwen zie het bebouwingsschema. 3.9 lid 3 Bebouwingsschema (de in het schema voorkomende verwijsnummers verwijzen naar de in lid 3 genoemde specifieke vrijstellingen) Bebouwing Gebouwen en overkappingen Bijgebouwen en overkappingen bij bedrijfswoningen Bebouwingspercentage/ Maximale Maximale goothoogte grondoppervlakte/ 100% van het bebouwingsvlak, tenzij anders op de plankaart is aangegeven zie plankaart 45 m² bijgebouw 3 m; overkapping n.v.t. Maximale hoogte zie plankaart bijgebouw 5 m; overkapping 3 m Bijzondere bepalingen - bijgebouwen en overkappingen mogen niet voor de voorgevel van de bedrijfswoning of

13 Stadsdeel Noord-West Page 3 of 4 het verlengde daarvan worden opgericht (4b) - afstand bijgebouwen en overkappingen tot de zijdelingse perceelsgrens: tenminste 5 m (4a) Luifels voor 100 m² voor luifels 5 m verkooppunten motorbrandstoffen binnen het bestemmingsvlak met de aanduiding (vm) Andere bouwwerken, niet zijnde overkappingen tuinmeubilair: erf- en 3 m terreinafscheidingen antenneinstallaties: van) de naar de vóór (het verlengde 15 m, met straat of openbaar dien verblijfsgebied verstande dat georiënteerde gevel voor gronden (s): maximale met de bouwhoogte 1 m aanduiding gebied "Berg en Bos" geldt: 5 m (3c) overig: 2 m 4 Vrijstellingsbevoegdheden bebouwingsschema Burgemeester en wethouders zijn bevoegd, met inachtneming van de in artikel 2.1opgenom hoofdlijnen, vrijstelling te verlenen van het in lid 2 bepaalde: a. om de afstand tot de zijdelingse perceelsgrens bij bedrijfsgebouwen, overkappingen en b verkleinen tot een afstand van tenminste 3 m; b. van het bepaalde dat bijgebouwen bij de bedrijfswoning niet voor de voorgevel van de be verlengde daarvan mogen worden gebouwd, indien dit uit stedenbouwkundig oogpunt nie is; c. ten behoeve van antennemasten tot een hoogte van 15 m, indien dit past in het stedenbo dat in het plan is beoogd; 5 Vrijstelling bedrijven Burgemeester en wethouders kunnen, met inachtneming van de in artikel 2.1 opgenomen alge in hoofdlijnen, vrijstelling verlenen van het bepaalde in lid 1 onder a sub 1 teneinde bedrijfstypen toe te staan, die niet zijn genoemd in de "lijst van toegelaten bedrijfstypen", dan een hogere categorie dan in de betreffende zone is toegestaan, en die naar hun aard en invloe gelijk te stellen zijn met bedrijfstypen die ter plaatse bij recht zijn toegestaan. De vrijstellin verleend indien geen onevenredige belemmeringen voor omliggende functies ontstaan

14 Stadsdeel Noord-West Page 4 of Gebruik van niet bebouwde grond De niet bebouwde grond mag uitsluitend als bedrijfsterrein, tuin, erf en/of parkeervoorziening worden gebruikt, met dien verstande dat gebruik als opslagterrein vóór de bebouwing aan de wegzijde niet is toegestaan. 7 Specifieke gebruiksbepaling voor verkooppunt motorbrandstoffen Ten aanzien van het verkooppunt motorbrandstoffen gelden de volgende bepalingen: a. de op grond van lid 3 toegestane bebouwing mag worden gebruikt als technische ruimte, zoals werkplaatsen, en als servicegebouw, waaronder in ieder geval begrepen winkel, magazijn en sanitaire ruimten, zulks ten dienste van het verkooppunt motorbrandstoffen; b. binnen het onder a genoemde servicegebouw zijn geen afzonderlijke ruimten voor detailhandel toegestaan; c. al dan niet zelfstandige horecaruimten in de zin van café/bar, restaurant, snackbar, et cetera zijn niet toegestaan. Buffetverkoop en verkoop uit automatiek zijn, als onderdeel van de detailhandelsactiviteiten, wel toegestaan; d. bij beëindiging van het verkooppunt motorbrandstoffen dienen ondergeschikte nevenactiviteiten in de zin van detailhandel eveneens te worden beëindigd. 8 Wijzigingsbevoegdheid naar Woondoeleinden Burgemeester en wethouders zijn bevoegd de bestemming Bedrijfsdoeleinden te wijzigen in de bestemming Woondoeleinden voor ten hoogste 1 vrijstaande woning, mits: a. het betreft een bedrijf dat direct aan de weg is gelegen; b. hierdoor geen onevenredige afbreuk wordt gedaan aan het karakter van het gebied zoals beschreven in de in artikel 2.1 opgenomen beschrijving in hoofdlijnen; c. op geen van de gevels van de woningen, bij voltooiing, de geluidsbelasting vanwege een weg de ter plaatse toegestane voorkeurswaarde krachtens de Wet geluidhinder overschrijdt; d. voorzien wordt in tenminste 1,5 parkeerplaats per woning op eigen grond; e. het niet betreft gronden met op de plankaart de nadere aanduiding wijzigingsbevoegdheid naar Wonen. 9 Wijzigingsbevoegdheid naar Wonen Burgemeester en wethouders zijn bevoegd de bestemming Bedrijfsdoeleinden met op de plankaart de nadere aanduiding wijzigingsbevoegdheid naar Wonen te wijzigen in de bestemming Woondoeleinden, mits: a. hierdoor geen onevenredige afbreuk wordt gedaan aan het karakter van het gebied zoals beschreven in de in artikel 2.1 opgenomen beschrijving in hoofdlijnen; b. vast staat dat het betreffende bedrijf beëindigd is en de bestaande bebouwing ten behoeve van het bedrijf wordt gesloopt; c. op geen van de gevels van de woningen, bij voltooiing, de geluidsbelasting vanwege een weg de ter plaatse toegestane voorkeurswaarde krachtens de Wet geluidhinder overschrijdt; d. voorzien wordt in tenminste 1,5 parkeerplaats per woning op eigen grond; e. de nokrichting van de woning loodrecht op de weg komt te staan; f. de woning in de voorgevelrooilijn van de Schaapweg wordt gebouwd; g. goothoogte en hoogte niet meer bedragen dan respectievelijk 5 m en 8 m.

Te Huur. Circa 200 m² bedrijfsruimte Circa 90 m² entresol Circa 127 m² kantoorruimte Circa 450 m² buiten terrein

Te Huur. Circa 200 m² bedrijfsruimte Circa 90 m² entresol Circa 127 m² kantoorruimte Circa 450 m² buiten terrein Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsruimte Ohmstraat 1a te Zwolle Object/ligging Oppervlakte Opleveringsniveau Deze representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte en buitenterrein met een

Nadere informatie

TE HUUR. Deventerstraat 101 B, 7322 JM Apeldoorn. Vraagprijs ,- per jaar

TE HUUR. Deventerstraat 101 B, 7322 JM Apeldoorn. Vraagprijs ,- per jaar TE HUUR Deventerstraat 101 B, 7322 JM Vraagprijs 18.000,- per jaar Omschrijving In het stadscentrum van gelegen bedrijfsruimte met optionele kantoorruimte welke zich uitstekend ontsluit richting de A50

Nadere informatie

Te Huur. Winkelruimte Mariastraat HL Apeldoorn

Te Huur. Winkelruimte Mariastraat HL Apeldoorn Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Mariastraat 26 7311 HL Apeldoorn Object/ligging Uitstekend op A2 stand gelegen winkelruimte in winkelstraat behorende tot het kernwinkelgebied van Apeldoorn.

Nadere informatie

TE KOOP. Jean Monnetpark 11, 7336 BA Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper. Huurprijs ,- per jaar

TE KOOP. Jean Monnetpark 11, 7336 BA Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper. Huurprijs ,- per jaar TE KOOP Jean Monnetpark 11, 7336 BA Vraagprijs 420.000,- kosten koper Huurprijs 45.000,- per jaar Omschrijving Op zichtlocatie nabij de uitvalswegen van en naar de autosnelweg A-1/A-50 en het centrum van

Nadere informatie

Te Huur. Kantoorruimte Burgemeester van Roijensingel CT Zwolle

Te Huur. Kantoorruimte Burgemeester van Roijensingel CT Zwolle Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Burgemeester van Roijensingel 18 8011 CT Zwolle Object/ligging Deze kantoorvilla is zeer fraai gelegen aan de stadsgracht van Zwolle, aan de Burgemeester

Nadere informatie

Te Huur. Winkelruimte Kosterstraat CB VAASSEN. Vrij parkeren in de directe omgeving van het pand ,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Te Huur. Winkelruimte Kosterstraat CB VAASSEN. Vrij parkeren in de directe omgeving van het pand ,- per jaar, te vermeerderen met BTW. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Kosterstraat 2 8171 CB VAASSEN Object/ligging Winkelruimte op hoeklocatie gelegen naast Schoonenberg Hoorcomfort en tegenover de Jumbo en Albert Heijn.

Nadere informatie

Te Huur. Het vigerende bestemmingsplan voorziet in de bestemming kantoordoeleinden. 85,00 per m² per jaar, exclusief BTW.

Te Huur. Het vigerende bestemmingsplan voorziet in de bestemming kantoordoeleinden. 85,00 per m² per jaar, exclusief BTW. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Sleutelbloemstraat 29 7322 AJ Apeldoorn Object/ligging Moderne kantoorruimte gelegen op de verdieping aan de Sleutelbloemstraat 29. De Sleutelbloemstraat

Nadere informatie

Te Huur. Tevens is deelverhuur mogelijk vanaf 400 m² tot 2.400 m².

Te Huur. Tevens is deelverhuur mogelijk vanaf 400 m² tot 2.400 m². Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Marsweg 47 te Zwolle Object Een markant bedrijfsgebouw, gelegen aan de doorgaande weg op het industrieterrein de Marslanden op een uitstekende zichtlocatie.

Nadere informatie

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Zuiderzeelaan 53 te Zwolle. Object/ligging

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Zuiderzeelaan 53 te Zwolle. Object/ligging Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Zuiderzeelaan 53 te Zwolle Object/ligging Zeer representatieve en luxe afgewerkte kantooretages, gelegen op een prominente locatie op kantorenpark Hanzeland. Dit

Nadere informatie

Te Huur. De locatie is voorzien van vijf parkeerplaatsen. 65.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Te Huur. De locatie is voorzien van vijf parkeerplaatsen. 65.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Hoofdstraat 47 Apeldoorn Object/ligging Winkelruimte, direct gelegen tegenover de nieuwe ontwikkeling in de Apeldoornse binnenstad. Een ideale aanlooplocatie

Nadere informatie

Te Huur. Bedrijfshal met kantoorruimte Newtonweg 1, 8013 RD te Zwolle

Te Huur. Bedrijfshal met kantoorruimte Newtonweg 1, 8013 RD te Zwolle Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfshal met kantoorruimte Newtonweg 1, 8013 RD te Zwolle Object/ligging Op een goede zichtlocatie gelegen bedrijfshal met vijf overheaddeuren, ruim 300 m² kantoorruimte

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. Per 3 maanden, vooruit te betalen.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. Per 3 maanden, vooruit te betalen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Kesselskade 39-41 Maastricht Object/ligging In het Bourgondische Maastricht met haar ontelbare monumentale panden bieden wij u aan een nieuw te ontwikkelen

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 110.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 110.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Weeshuisstraat 15-17 Zwolle Object/ligging In de binnenstad van Zwolle, gelegen op een gewilde locatie nabij alle landelijke en regionale winkelbedrijven.

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 100.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 100.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Varkensmarkt 4 Roermond Object/ligging Op absolute A1 locatie in hartje centrum Roermond wordt deze winkel aangeboden. De winkel is voorts gelegen

Nadere informatie

Per 3 maanden, vooruit te betalen. Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Per 3 maanden, vooruit te betalen. Er is sprake van een BTW-belaste verhuur. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Enschedesestraat Drienerstraat Hengelo Object/ligging Te huur winkelruimte, unit C, aan de Enschedesestraat Drienerstraat te Hengelo. De commerciële

Nadere informatie

Te Huur. Kelder ca. 20 m² begane grond ca. 185 m² 1 e verdieping ca. 185 m² 2 e verdieping ca. 150 m² Totaal ca. 540 m²

Te Huur. Kelder ca. 20 m² begane grond ca. 185 m² 1 e verdieping ca. 185 m² 2 e verdieping ca. 150 m² Totaal ca. 540 m² Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Loolaan 22 7315 AB te APELDOORN Object/ligging Oppervlakte Aan de statige Loolaan gesitueerde kantoorruimte met ruime parkeergelegenheid bij het pand.

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object Te Koop / Te Huur Vrijblijvende Objectinformatie Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen Object Te koop c.q. te huur circa 235 m² representatieve kantoorruimte, gelegen op een uitstekende lokatie

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 60.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 60.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Oudestraat 38 Kampen Object/ligging Te huur winkelpand gelegen in het centrum van Kampen. Het pand ligt op absolute A1 locatie naast de Blokker en

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de omgeving. 45.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen.

Te Huur. Betaald parkeren in de omgeving. 45.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsruimte: Brinkstraat 7B-I Hengelo Object/ligging Bedrijfspand gelegen op absolute top locatie in het winkelcentrum van Hengelo. In de nabije omgeving van

Nadere informatie

Oldeneelallee 26 te Zwolle

Oldeneelallee 26 te Zwolle Te Koop/Te Huur Vrijblijvende Objectinformatie Oldeneelallee 26 te Zwolle Object In het herontwikkelingsplan van winkelcentrum Zwolle Zuid bieden wij u een unieke kantoorruimte aan, gelegen op de 2 e verdieping

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving ,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving ,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Korenstraat 3 Apeldoorn Object/ligging Winkelpand gelegen op A1 locatie in het centrum van Apeldoorn. Het pand ligt in de nabije omgeving van onder

Nadere informatie

Te Huur. Begane grond: Bedrijfsruimte circa 144 m²

Te Huur. Begane grond: Bedrijfsruimte circa 144 m² Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsunit Tweelingenlaan 110 7324 BP APELDOORN Deze bedrijfsunit is gelegen in bedrijfsverzamelgebouw LEON. Het gebouw onderscheidt zich door de flexibele indeling

Nadere informatie

Te Huur. Mogelijkheid tot huren van parkeerplaatsen.

Te Huur. Mogelijkheid tot huren van parkeerplaatsen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Schumanpark 27 7336 AM APELDOORN Deze unit heeft een oppervlakte van 237 m² en heeft de volgende voorzieningen: Begane grond: elektrische overheaddeur,

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 25.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 25.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Burchtstraat 108-1 Nijmegen Object/ligging Te Huur winkelpand gelegen in het centrum van Nijmegen. Het pand ligt in de nabije omgeving van Flying Tiger,

Nadere informatie

Winkelunits in het dorpshart van Vaassen Dorpsstraat 60 Unit C Vaassen

Winkelunits in het dorpshart van Vaassen Dorpsstraat 60 Unit C Vaassen Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelunits in het dorpshart van Vaassen Dorpsstraat 60 Unit C Vaassen Bijzonderheden U kunt zelf aangeven hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw eigen winkel. De

Nadere informatie

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Beekstraat 26, 7311 LG Vraagprijs 120.000,- kosten koper Omschrijving In het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte met verhuurde bovenwoning, nader te splitsen erf en ondergrond. Gunstig gelegen

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte: Keizerstraat 20 Deventer Object/ligging Oppervlakte Opleveringsniveau Op werkelijk schitterende en zeer prominente locatie in de belangrijkste aanloopstraat

Nadere informatie

Te Huur. Kantoorruimte op de 1 e verdieping Zweedsestraat 8-A7 (Unit 7) 7418 BG Deventer

Te Huur. Kantoorruimte op de 1 e verdieping Zweedsestraat 8-A7 (Unit 7) 7418 BG Deventer Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte op de 1 e verdieping Zweedsestraat 8-A7 (Unit 7) 7418 BG Deventer Object/ligging Recentelijk opgeleverde nieuwbouwontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw,

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 45.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 45.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Haverstraatpassage 8 Enschede Object/ligging Schitterend winkelpand op de begane grond gelegen in het kernwinkelgebied van Enschede op een A1-locatie.

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop. Apeldoorn, sectie V, nummer 4810, grootte 321 m².

Te Huur / Te Koop. Apeldoorn, sectie V, nummer 4810, grootte 321 m². Te Huur / Te Koop Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsunit Schumanpark 111 7336 AS APELDOORN Nieuw gerealiseerde casco bedrijfsunit gelegen op bedrijvenpark Het Schumanpark. Het bedrijvenpark is centraal

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 155.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 155.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. Per 3 maanden, vooruit te betalen. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Steenweg 10 Roermond Object/ligging Winkelpand op absolute A1 stand in het centrum van Roermond. Dit winkelpand is gelegen in de nabije omgeving van

Nadere informatie

Te Huur. Haatlanderdijk 57 te Kampen

Te Huur. Haatlanderdijk 57 te Kampen Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Haatlanderdijk 57 te Kampen Object/ligging Het object is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Haatland. Het bedrijventerrein Haatland te Kampen

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Buikslotermeerplein 259 Amsterdam Object/ligging Winkelruimte gelegen in Winkelcentrum Buikslotermeerplein welke al jaren een zeer druk bezocht winkelgebied

Nadere informatie

IJSSELKADE 15 ZUTPHEN

IJSSELKADE 15 ZUTPHEN TE HUUR IJSSELKADE 15 ZUTPHEN Stationsplein 61 Postbus 4202 7200 BE Zutphen Tel. (0575) 58 59 89 Fax (0575) 51 35 71 www.egginkmaalderink.nl bog @egginkmaalderink.nl Vrijblijvende Projectinformatie Object/ligging

Nadere informatie

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Adres Sterrenbergweg 46-48 te Soesterberg Omgevingsfactoren Het object is gelegen op het kleinschalige

Nadere informatie

Te Huur. Winkelruimte van circa 90m², alsmede 8m² opslag in de kelder.

Te Huur. Winkelruimte van circa 90m², alsmede 8m² opslag in de kelder. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Hoofdstraat 133 Apeldoorn Object/ligging Oppervlakte Opleveringsniveau Parkeergelegenheid Huurprijs Huurbetaling Winkelruimte op uitstekende stand

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 300.000,- per jaar te vermeerderen met BTW

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. 300.000,- per jaar te vermeerderen met BTW Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte: Kalverstraat 199 Amsterdam Object/ligging Oppervlakte Winkelpand gelegen in de drukst bezochte winkelstraat van Amsterdam. Het pand heeft een frontbreedte

Nadere informatie

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Dr. Stolteweg te Zwolle. Object/ligging

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Dr. Stolteweg te Zwolle. Object/ligging Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Dr. Stolteweg 60-66 te Zwolle Object/ligging Te huur: ca. 2.199 m² moderne, representatieve kantoorruimte gelegen aan de Dokter Stolteweg 60 66 te Zwolle. De voor

Nadere informatie

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Kantoorruimte Prins Willem-Alexanderlaan 701-725 7311 ST APELDOORN. Object

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Kantoorruimte Prins Willem-Alexanderlaan 701-725 7311 ST APELDOORN. Object Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Prins Willem-Alexanderlaan 701-725 7311 ST APELDOORN Object Te huur kantoorruimte gelegen op één van de mooiste locaties in Apeldoorn, aan de rand

Nadere informatie

Te Huur. Kantoorunits Afslag 20 Lange Amerikaweg BR APELDOORN. Vrijblijvende Projectinformatie. Object/ligging

Te Huur. Kantoorunits Afslag 20 Lange Amerikaweg BR APELDOORN. Vrijblijvende Projectinformatie. Object/ligging Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorunits Afslag 20 Lange Amerikaweg 66 7332 BR APELDOORN Object/ligging Diverse ruimtes te huur vanaf 29 m2, in sfeervol pand aan de Lange Amerikaweg 66 in Apeldoorn,

Nadere informatie

Te Huur Nieuw te creëren winkelruimte met aanzienlijke frontbreedte

Te Huur Nieuw te creëren winkelruimte met aanzienlijke frontbreedte Te Huur Nieuw te creëren winkelruimte met aanzienlijke frontbreedte Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Mariastraat 26-28 7311 HL Apeldoorn Object/ligging Nieuw te creëren winkelruimte gelegen

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Hammerstraat 48 te Epe

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Hammerstraat 48 te Epe Te Koop / Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Hammerstraat 48 te Epe Object/ligging Aan de rand van het dorp Epe op het industrieterrein ''Kweekweg'' zijn 17 multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd

Nadere informatie

TE HUUR. Rembrandtlaan 41-A te Schiedam

TE HUUR. Rembrandtlaan 41-A te Schiedam TE HUUR Rembrandtlaan 41-A te Schiedam Betreft Een op een hoek gelegen bedrijfs- kantoorruimte met een b.v.o van 100m² welke is onder verdeeld in drie werkruimtes en ontvangstruimte. Parkeren op eigen

Nadere informatie

95m 2 vvo TE HUUR. Loolaan 12 B Apeldoorn

95m 2 vvo TE HUUR. Loolaan 12 B Apeldoorn 95m 2 vvo TE HUUR Loolaan 12 B Apeldoorn Object/ligging Het betreft hier kantoor-/praktijkruimte gelegen op goede locatie gelegen nabij de binnenstad. Bij deze ruimte behoren twee parkeerplaatsen op het

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.200 m² Adres: Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Algemeen: Vrijstaand bedrijfsobject gelegen aan de Utrechtseweg / Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Ligging: In het centrum van Oosterbeek, nabij alle

Nadere informatie

TE HUUR. John F. Kennedylaan 32, 7314 PS Apeldoorn. Huurprijs 70,- per m² per jaar

TE HUUR. John F. Kennedylaan 32, 7314 PS Apeldoorn. Huurprijs 70,- per m² per jaar TE HUUR John F. Kennedylaan 32, 7314 PS Huurprijs 70,- per m² per jaar Omschrijving Luxe kantoorruimte in gedeeltelijk gerenoveerd kantoorcomplex; het voormalige kantoorgebouw van de Nederlandsche Bank.

Nadere informatie

TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2

TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 WWW.VLIJTSEWEG89.NL Kantoorruimte gesitueerd in de directe omgeving van onder meer het populaire Zwitsal terrein en het centrum van Apeldoorn. Voor

Nadere informatie

Haarstraat 58 te Gorinchem

Haarstraat 58 te Gorinchem Vrijblijvende projectinformatie Haarstraat 58 te Gorinchem Foto impressie voorzijde Te huur Locatie Bereikbaarheid Unieke mogelijkheid om een zeer representatieve kantoorruimte te huren in het centrum

Nadere informatie

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Ontwikkelingslocatie aan de doorgaande weg in het hart van bedrijventerrein Marslanden. Simon Stevinweg 17 8013 NA te Zwolle Object Op een fraaie zichtlocatie aan

Nadere informatie

Te Huur. Op dit moment is er nog één ruimte voor verhuur beschikbaar. 1 e verdieping: circa 75 m² kantoorruimte (ruimte E op de tekening)

Te Huur. Op dit moment is er nog één ruimte voor verhuur beschikbaar. 1 e verdieping: circa 75 m² kantoorruimte (ruimte E op de tekening) Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Landstede Sportcentrum Object/ligging In het prominente voorgebouw van het Landstede Sportcentrum is kantoorruimte gecreëerd waarin op dit moment voornamelijk

Nadere informatie

te Huur: representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2

te Huur: representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 te Huur: representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 Kantoorruimte gesitueerd in de directe omgeving van onder meer het populaire Zwitsal terrein en het centrum van Apeldoorn. Voor verhuur is ca. 200 m²

Nadere informatie

660 m 2 Bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte TE HUUR. Lage Brink 7 Apeldoorn

660 m 2 Bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte TE HUUR. Lage Brink 7 Apeldoorn 660 m 2 Bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte TE HUUR Lage Brink 7 Apeldoorn Object/ligging Het betreft hier een half vrijstaand bedrijfspand met kantoorruimte op de begane grond en verdieping gelegen

Nadere informatie

277m 2 Kantoorruimte TE HUUR. Koninginnelaan 12 Apeldoorn

277m 2 Kantoorruimte TE HUUR. Koninginnelaan 12 Apeldoorn 277m 2 Kantoorruimte TE HUUR Koninginnelaan 12 Apeldoorn Object/ligging Het betreft hier kantoorruimte in een fraai gemoderniseerde kantoorvilla. In 2007 is de villa geheel gerenoveerd waarbij de detail

Nadere informatie

TE HUUR. Ordenplein 120 en 124, 7312 NL Apeldoorn. Huurprijs 150,- per m² per jaar

TE HUUR. Ordenplein 120 en 124, 7312 NL Apeldoorn. Huurprijs 150,- per m² per jaar TE HUUR Ordenplein 120 en 124, 7312 NL Huurprijs 150,- per m² per jaar Omschrijving Het nieuwe winkelcentrum is gesitueerd aan de westzijde van naast het nieuw te creëren zorgcentrum. In het nieuwe winkelcentrum

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie DE WETERING 65 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie DE WETERING 65 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie DE WETERING 65 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE DE WETERING 65 OOSTERHOUT Object : Het betreft een bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelcomplex bestaande uit bedrijfs- en kantoorruimte.

Nadere informatie

Kantoorunit van circa 45 m 2 TE HUUR. De Vesting 41 Dalfsen

Kantoorunit van circa 45 m 2 TE HUUR. De Vesting 41 Dalfsen Kantoorunit van circa 45 m 2 TE HUUR De Vesting 41 Dalfsen Object Bent u op zoek naar een kantoor voor u zelf? Dan is deze complete en volledige ingerichte kantoorunit in dit nette bedrijfscomplex wellicht

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.200 m² Adres: Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Algemeen: Vrijstaand bedrijfsobject gelegen aan de Utrechtseweg / Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Ligging: In het centrum van Oosterbeek, nabij alle

Nadere informatie

TE HUUR. Plein 1953 no. 29 te Rotterdam

TE HUUR. Plein 1953 no. 29 te Rotterdam TE HUUR Plein 1953 no. 29 te Rotterdam Betreft Op een mooie locatie aan een hoek gelegen winkelruimte aan het W.C. Plein 1953 te Rotterdam, nabij de winkelstraat Slinge. Bevoorrading van de winkel kan

Nadere informatie

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd;

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd; 05-01-03 blz 49 Artikel 12: Bedrijfsdoeleinden 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

Betreft Nette bedrijfsruimte/showroomruimte gelegen aan de Wolpheartsbocht 456 te Rotterdam.

Betreft Nette bedrijfsruimte/showroomruimte gelegen aan de Wolpheartsbocht 456 te Rotterdam. TE HUUR Wolphaertsbocht 456 te Rotterdam Betreft Nette bedrijfsruimte/showroomruimte gelegen aan de Wolpheartsbocht 456 te Rotterdam. Indicatieve oppervlakte en indeling De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte

Nadere informatie

Kantoorruimte van circa 65 m². Badhuisweg ED Apeldoorn. TE HUUR 1.000,- per maand

Kantoorruimte van circa 65 m². Badhuisweg ED Apeldoorn. TE HUUR 1.000,- per maand Kantoorruimte van circa 65 m² Badhuisweg 12 7314 ED Apeldoorn TE HUUR 1.000,- per maand Kenmerken Huurprijs 1.000,- per maand BTW belast Ja Hoofdbestemming Wonen - 2 Bouwjaar 1935 Bouwvorm Bestaande bouw

Nadere informatie

140 m 2 vvo 95,- per m² per jaar excl. BTW TE KOOP TE HUUR. Klapperdijk 18 Wapenveld

140 m 2 vvo 95,- per m² per jaar excl. BTW TE KOOP TE HUUR. Klapperdijk 18 Wapenveld 140 m 2 vvo 95,- per m² per jaar excl. BTW TE KOOP TE HUUR Klapperdijk 18 Wapenveld Object/ligging Ruime winkelruimte gelegen aan de rand van het winkelgebied van Wapenveld. Doordat het een hoekpand betreft

Nadere informatie

Kantoorruimte gelegen op 1e verdieping TE HUUR. Oude Apeldoornseweg 77 B Vaassen

Kantoorruimte gelegen op 1e verdieping TE HUUR. Oude Apeldoornseweg 77 B Vaassen Kantoorruimte gelegen op 1e verdieping TE HUUR Oude Apeldoornseweg 77 B Vaassen Object/ligging Te huur kantoorruimte op de 1e verdieping van het object aan de Oude Apeldoornseweg 77 in Vaassen. Het object

Nadere informatie

Te Huur. In de huidige staat, verhuur als ware het casco.

Te Huur. In de huidige staat, verhuur als ware het casco. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsruimte: Kartbaan Go Planet Parc Enschede Object/ligging Oppervlakte Op werkelijk schitterende en zeer prominente locatie in de directe omgeving van het FC

Nadere informatie

Zandstraat 53-01, Beneden-Leeuwen

Zandstraat 53-01, Beneden-Leeuwen TE HUUR Zandstraat 53-01, Beneden-Leeuwen Projectinformatie Algemene gegevens: In het centrum van Beneden-Leeuwen gelegen representatieve kantoor- / winkelruimte te huur die te gebruiken is ten behoeve

Nadere informatie

Representatieve kantoor- en bedrijfsruimte. Tweelingenlaan AT Apeldoorn TE HUUR

Representatieve kantoor- en bedrijfsruimte. Tweelingenlaan AT Apeldoorn TE HUUR Representatieve kantoor- en bedrijfsruimte Tweelingenlaan 184 7324 AT Apeldoorn TE HUUR Kenmerken Vraagprijs / Huurprijs 68 per vierkante meter per jaar BTW van toepassing Ja Hoofdbestemming Bedrijventerrein

Nadere informatie

220 m² Winkelruimte. Jan Schamhartstraat 1 a 8121 CM Olst TE HUUR 129 PER VIERKANTE METER PER JAAR

220 m² Winkelruimte. Jan Schamhartstraat 1 a 8121 CM Olst TE HUUR 129 PER VIERKANTE METER PER JAAR 220 m² Winkelruimte Jan Schamhartstraat 1 a 8121 CM Olst TE HUUR 129 PER VIERKANTE METER PER JAAR Omschrijving Object/ligging Moderne winkelruimte gelegen in het centrum van Olst aan de Jan Schamhartstraat

Nadere informatie

TE HUUR. Gardenierslaan 3, 7314 CS Apeldoorn. Huurprijs 300,- per maand

TE HUUR. Gardenierslaan 3, 7314 CS Apeldoorn. Huurprijs 300,- per maand TE HUUR Gardenierslaan 3, 7314 CS Huurprijs 300,- per maand Omschrijving KANTOORSUITES TE HUUR IN VILLA CAMELOT WWW.GARDENIERSLAAN3.NL WERKEN AAN DE GARDENIERSLAAN De Gardenierslaan is één van mooiste

Nadere informatie

Zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoor TE HUUR. Riezebosweg 9-13 Vaassen

Zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoor TE HUUR. Riezebosweg 9-13 Vaassen Zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoor TE HUUR Riezebosweg 9-13 Vaassen Object/ligging Te huur, circa 1.860 m² bedrijfsruimte en circa 480 m² kantoorruimte gelegen aan de Riezebosweg te Vaassen,

Nadere informatie

TE HUUR. Achterhaven 152 te Rotterdam

TE HUUR. Achterhaven 152 te Rotterdam TE HUUR Achterhaven 152 te Rotterdam Betreft De ondernemer creative die zich wil vestigen in Delfshaven heeft nu de gelegenheid om een ruimte te huren die geheel aan zijn wensen word aangepast. Indicatieve

Nadere informatie

Ca. 100 m² Winkel-/ kantoorruimte TE HUUR. Rijnkade 15 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca. 100 m² Winkel-/ kantoorruimte TE HUUR. Rijnkade 15 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 100 m² Winkel-/ kantoorruimte TE HUUR Rijnkade 15 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Rijnkade 15 te Arnhem. Algemeen: Representatieve winkel/kantoorruimte gelegen aan de Rijnkade. Ligging:

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE LEEMANSWEG 45 TE ARNHEM

PROJECTINFORMATIE LEEMANSWEG 45 TE ARNHEM PROJECTINFORMATIE LEEMANSWEG 45 TE ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

TE HUUR. Mauritsweg 51-B te Rotterdam

TE HUUR. Mauritsweg 51-B te Rotterdam TE HUUR Mauritsweg 51-B te Rotterdam Betreft Aan de zeer centraal gelegen Mauritsweg in Rotterdam-Centrum op 5 minuten loopafstand van het neiuwe centraal station bieden wij te huur aan 273m² kantoorruimte

Nadere informatie

Bedrijfsruimte nabij het centrum van Apeldoorn. Rosariumstraat JR Apeldoorn TE HUUR 750 P.M.

Bedrijfsruimte nabij het centrum van Apeldoorn. Rosariumstraat JR Apeldoorn TE HUUR 750 P.M. Bedrijfsruimte nabij het centrum van Apeldoorn Rosariumstraat 60 7311 JR Apeldoorn TE HUUR 750 P.M. Kenmerken Huurprijs 750 per maand BTW van toepassing Ja Hoofdbestemming bedrijfsruimte Bouwperiode 1971-1980

Nadere informatie

Kantoorruimte 306 m² in units van 102 m². Stationsstraat MJ Apeldoorn TE HUUR VANAF P.M.

Kantoorruimte 306 m² in units van 102 m². Stationsstraat MJ Apeldoorn TE HUUR VANAF P.M. Kantoorruimte 306 m² in units van 102 m² Stationsstraat 124 7311 MJ Apeldoorn TE HUUR VANAF 1.200 P.M. Kenmerken Huurprijs Vanaf 1.200,- per maand BTW belast Ja Hoofdbestemming Gemengd Bouwjaar 1862, renovatiejaar

Nadere informatie

Lelystraat 57J te Sliedrecht

Lelystraat 57J te Sliedrecht Vrijblijvende projectinformatie Lelystraat 57J te Sliedrecht Foto Te huur Locatie Bereikbaarheid Representatieve bedrijfsunit met entresol, toilet en pantry. Gelegen aan de Lelystraat op bedrijventerrein

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout

Nadere informatie

Kantoorruimte circa 50 m 2 TE HUUR. Marsweg 29 Zwolle

Kantoorruimte circa 50 m 2 TE HUUR. Marsweg 29 Zwolle Kantoorruimte circa 50 m 2 TE HUUR Marsweg 29 Zwolle Kantoorruimte te huur vanaf circa 25 m² Object In het bedrijfscomplex aan de Marsweg 29 biedt Autoverhuur Bultman Zwolle B.V. 2 kantoorruimtes te huur

Nadere informatie

Bedrijfsruimte 100 m² met kantoorruimte 60 m². Minden AW Apeldoorn TE HUUR

Bedrijfsruimte 100 m² met kantoorruimte 60 m². Minden AW Apeldoorn TE HUUR Bedrijfsruimte 100 m² met kantoorruimte 60 m² Minden 36 7327 AW Apeldoorn TE HUUR Kenmerken Vraagprijs / Huurprijs 1.250,- p.m. BTW van toepassing Ja Hoofdbestemming Bedrijventerrein -2 (categorie 3.2)

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Telgen 13b Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Te Koop. Winkelpand en woonruimte Rijksstraatweg 37-37A 7386 AB WILP

Te Koop. Winkelpand en woonruimte Rijksstraatweg 37-37A 7386 AB WILP Te Koop Vrijblijvende Objectinformatie Winkelpand en woonruimte Rijksstraatweg 37-37A 7386 AB WILP Object / locatie Aan een drukke doorgaande weg in het centrum van Wilp gelegen winkelruimte met een zelfstandig

Nadere informatie

717m 2 vvo In units vanaf 345 m² TE HUUR. Marconistraat 4 Zwolle

717m 2 vvo In units vanaf 345 m² TE HUUR. Marconistraat 4 Zwolle 717m 2 vvo In units vanaf 345 m² TE HUUR Marconistraat 4 Zwolle Te Huur: Multifunctioneel bedrijfspand gelegen aan de Marconistraat, Marslanden C. Ligging Het bedrijfspand is voorin het bedrijventerrein

Nadere informatie

90m 2 vvo In units vanaf 90 m² TE HUUR. Roggenstraat 31 Zwolle

90m 2 vvo In units vanaf 90 m² TE HUUR. Roggenstraat 31 Zwolle 90m 2 vvo In units vanaf 90 m² TE HUUR Roggenstraat 31 Zwolle Object/ligging Circa 90 m² winkelruimte gelegen aan de Roggenstraat. De Roggenstraat is een drukke winkelstraat en betreft een aanloopstraat

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BOUWLINGPLEIN 30 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Hertzogweg 2 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Nog 97m 2 kantoorruimte beschikbaar In units vanaf 21 m² TE HUUR. Vlijtseweg Apeldoorn

Nog 97m 2 kantoorruimte beschikbaar In units vanaf 21 m² TE HUUR. Vlijtseweg Apeldoorn Nog 97m 2 kantoorruimte beschikbaar In units vanaf 21 m² TE HUUR Vlijtseweg 89-91 Apeldoorn Object/ligging Zeer representatieve kantoorruimte met hoogwaardig opleveringsniveau en eigen parkeergelegenheid

Nadere informatie

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 6: Wonen - B2 (twee onder één kap) 6.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - B2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen

Nadere informatie

TE HUUR. Achterhaven 158 te Rotterdam

TE HUUR. Achterhaven 158 te Rotterdam TE HUUR Achterhaven 158 te Rotterdam Betreft Te midden van verschillende woonbuurten leent deze locatie zich voor alle mogelijke winkels. En met de fraaie haven voor de deur en met zicht op de molen van

Nadere informatie

Bedrijfsruimte. Vrijblijvende Projectinformatie. Bellstraat 1a Heerhugowaard

Bedrijfsruimte. Vrijblijvende Projectinformatie. Bellstraat 1a Heerhugowaard Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsruimte Bellstraat 1a Heerhugowaard Te Huur Locatie Bereikbaarheid Oppervlakte en Huurprijs In dit nieuwgebouwde bedrijfspand is ca. 845 m² BVO voor verhuur beschikbaar.

Nadere informatie

Ca. 210 m² Kantoorruimte TE HUUR. Hoofdstraat 26 a Velp Vrijblijvende projectinformatie

Ca. 210 m² Kantoorruimte TE HUUR. Hoofdstraat 26 a Velp Vrijblijvende projectinformatie Ca. 210 m² Kantoorruimte TE HUUR Hoofdstraat 26 a Velp Vrijblijvende projectinformatie Adres: Hoofdstraat 26 a te Velp. Algemeen: Dit geheel gerenoveerde koetshuis van ca. 210 m² is voorzien van een imposante

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Bruningweg 23 te Arnhem

Vrijblijvende projectinformatie. Bruningweg 23 te Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Bruningweg 23 te Arnhem TE HUUR Bruningweg 23 te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Werkerlaan 154 8043 LK ZWOLLE HUURPRIJS : 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. SERVICEKOSTEN : 35,-- per m² per jaar, te

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE NIJVERHEIDSTRAAT 13 MAASSLUIS

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE NIJVERHEIDSTRAAT 13 MAASSLUIS VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE NIJVERHEIDSTRAAT 13 MAASSLUIS HUUR BETREFT Op bedrijventerrein De Nijverheid in Maassluis is een representatieve bedrijfsunit inclusief volledige verdiepingsvloer beschikbaar

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Zijpendaalseweg 47 te Arnhem

Vrijblijvende projectinformatie. Zijpendaalseweg 47 te Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Zijpendaalseweg 47 te Arnhem Zijpendaalseweg 47 te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

Winkelruimte. Lange Bisschopstraat KG Deventer TE HUUR P.M.

Winkelruimte. Lange Bisschopstraat KG Deventer TE HUUR P.M. Winkelruimte Lange Bisschopstraat 5 7411 KG Deventer TE HUUR 1.500 P.M. Omschrijving Object/ligging In karakteristiek pand in het centrum van Deventer aan één van de hoofdwinkelstraten gelegen winkelruimte

Nadere informatie

Nieuw te bouwen bedrijfsunits. Hoornaar 30 en BR Apeldoorn TE HUUR P.M.

Nieuw te bouwen bedrijfsunits. Hoornaar 30 en BR Apeldoorn TE HUUR P.M. Nieuw te bouwen bedrijfsunits Hoornaar 30 en 32 7317 BR Apeldoorn TE HUUR 3.000 P.M. Kenmerken Huurprijs per unit 3.000,- per maand BTW belast Ja Hoofdbestemming Bedrijfsdoeleinden Bouwvorm Nieuwbouw Hoogte

Nadere informatie

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 5: Wonen - A2 (vrijstaande woningen) 5.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - A2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TORENSTRAAT 7A OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is

Nadere informatie

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN 04-11-08 blz 7 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Bedrijventerrein Bestemmingsomschrijving A. De op de plankaart voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie