In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!"

Transcriptie

1 In dit eboek laat ik je zien hoe je een nieuwe wetenschappelijke ontdekking genaamd "de afterburn effect" je gaat helpen om dat afgeslankte lichaam te krijgen. Maar ik ga je ook de 3 fouten laten zien die veel mensen maken en daarmee de kans verkleinen dat lichaam te krijgen! Fouten die ook jij misschien ook maakt.. In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent! Maar niet alleen dat. Ik leg je uit waarom ik geen eindeloze cardio trainingen en buikspieroefeningen doe.. Dit zijn NIET de juiste methodes om snel en voor altijd je overtollige vetten kwijt te raken. Wat wel werkt vertel ik natuurlijk ook

2 Ik laat je zien hoe je afvalt zonder je zelf uit te hongeren. En leer je stap voor stap hoe je het beste kan eten! Het zijn maar 3 simpele regels. Waar je vandaag al mee kan beginnen! Ook zal ik een aantal fitnessgeheimen onthullen waarvan ik zeker weet dat het bijdraagt aan je training je kan deze principes gelijk in je training verwerken en merkt gelijk al het verschil! Neem dus een paar minuten de tijd om dit eboek rustig te lezen, Laat me je eerst vertellen wie ik ben en waarom je naar mij zou moeten luisteren. Ik Michel en ben hele mijn leven toch wel een beetje aan de forse kant geweest.. Dat terwijl ik vaak, naar mijn idee, bewust bezig was met voeding. Ook heb ik wat diëten gedaan.. en had dan wel Tijdelijk wat resultaat... maar wat ik zeg.. het was tijdelijk... vervolgens kwamen de afgevallen kilo's er weer net zo hard aan Het wel bekende HET JOJO EFFECT Ik sporte ook zo af en toe.. IK deed dan al die standaard dingen... buikspieroefeningen.. hardlopen.. een beetje met gewichten... Maar zelfs wanneer ik op mijn eten ging letten en lekker aan het sporten was kreeg ik niet de resultaten die ik wilde.. ik wilde van mijn overtollige kilo's af! En een beetje die buikspieren zien?! Toen leerde ik Mark en Nick kennen van fitnessgeheimen.nl Zij zijn beide personal trainer en hebben verschillende opleidingen gedaan op gebied van voeding en training Dankzij hun persoonlijke begeleiding heb ik eindelijk dat lichaam wat ik al jaren wilde hebben! En ik kan je vertellen dat ik niet 6x per week naar de sportschool moest of de hele dag door calorieën hoefde te tellen NEE!! Dat was allemaal NIET het geval Ik ga je vertellen wat ik wel heb gedaan en hoe jij dat lichaam krijgt wat jij altijd al hebt willen hebben! Het is in ieder geval geen hocus-pocus afslankpil.. of zn shakedieet.. of zn tropische sapje waar je al snel 50 euro voor een fles voor betaald Nee.. Het is de juist combinatie tussen Training en Voeding. Ik ga je nu het eerste Fitness Geheim onthullen.

3 Daarvoor gaan we even een paar duizend jaar terug in de tijd.. de tijd dat we ons eten nog verzamelden en moesten jagen voor een stukje vlees. Want een supermarkt was in die tijd moeilijk te vinden en de koelkast werd ook pas een paar 1000 jaar later uitgevonden. Wanneer er iets van voedsel werd gevonden werd het gelijk opgegeten.. want je wist nooit hoe lang het durende voordat je weer zou gaan eten Met als resultaat dat het lichaam het overtollige voedsel opslaat als reserve.. VET!! Iets wat we vandaag de dag niet willen.. maar in die tijd was het prima want mannen hadden de vetten nodige voor energie om te jagen en de vrouwen hadden het nodig voor de bevalling en melk productie Vandaag de dag is er nog niet zoveel veranderd in ons DNA ons lichaam slaat nog steeds de vetten makkelijk op ons lichaam staat dus al snel in de VETOPSLAG MODUS. Wat dus ons overbodig voedsel omzet in vet! Gelukkig hoeven we nu niet meer op jacht als we willen eten en hoeven we niet meer te rennen voor ons leven als er een of ander roofdier achter je aan zit:) We willen dan ook dat ons lichaam niet in de vetopslagmodus zit maar in de vetverbandmodus! Dit is het eerste fitness geheim! En ik vertel je zo hoe we die switch kunnen maken. Wat ik je nu ga uitleggen is misschien een beetje technisch verhaal en heb je er waarschijnlijk nog nooit over gehoord.. maar wanneer je dit weet kun je heel veel vet verliezen in een korte tijd! Je alvleesklier speelt hierin een belangrijke rol, deze zorgt er namelijk voor dat elke keer wanneer je eet er enzymen aangemaakt worden die er voor zorgen dat je eten goed kan worden verteerd en goed word opgenomen Ook maakt je alvleesklier hormonen aan zoals bv insuline en glucagon deze zijn van invloed op je vetverbrandings- en opslagmodus. Het komt er op neer dat de alvleesklier het commandocentrum van je stofwisseling is. Wanneer je alvleesklier dus niet goed werkt zul je eerder in de vetopslagmodus gaan en worden er weinig vetverbrandingshormonen aangemaakt. Bij mannen te herkennen aan de love handles en de de dikke buik. Bij de vrouwen neemt het gewicht toe op plekken zoals: de billen, dijen, love handles, buik en armen. HET kan dus zo zijn Wanneer je gezond eet en beweegt je dus nog steeds GEEN resultaat hebt omdat je alvleesklier niet optimaal werkt. We kennen allemaal wel iemand die eet wat ie lekker vind, bijna niet sport, niet dik is en er goed uit ziet Dat komt dus o.a. omdat zijn of haar alvleesklier die in de vetverbrandingsmodus staat en dus 24 uur per dag 7 dagen per week aan het vet verbranden is! Jou lichaam kan ook in die modus komen!

4 Dit doen we door tijdelijk de koolhydraten uit onze voeding te halen en daarbij de juiste trainingsprikkel te geven voor onze energie stofwisseling. Hier het tweede fitness geheim! Het eerste geheim ging over voeding.. het tweede geheim om snel een slanker en gespierd lijf te krijgen is op de juiste manier trainen.. En dan heb ik het niet over oneindig veel chrunches en lopen op de loopband dat is zonde van je tijd. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat dan wel? Mark en Nick vertelde mij dat ik me NIET moest focussen op het aantal calorieën dat je verbrand tijdens de training.. maar de calorieën die je lichaam verbrand NA je training. Je lichaam gaat dus na de training door met verbranden. Zijn noemen het THE AFTER BURN Effect Om die THE AFTER BURN te krijgen moet je ANDERS gaan trainen, ik vertel je zo hoe! De wetenschap heeft aangetoond dat deze THE AFTER BURN bestaat, het aantal calorieën dat je verbrand 48 uur na de training is vele malen hoger is dan wanneer je volgens de standaard fitness methoden traint. Je lichaam moet extra hard werken na zn THE AFTER BURN training.. dat kost veel energie, je spieren moeten herstellen en sommige monoculen moeten even opladen. Dit proces zorgt dus voor THE AFTER BURN Mark en Nick hebben een training gemaakt die de maximale THE AFTER BURN tot resultaat hebben! Stap voor stap laten zij deze oefeningen in duidelijke video's zien en merkte bij mijn eerste trainen al een wereld van verschil. Ik deed mijn onderzoek en vond op internet wat wetenschappelijke artikelen over dit fenomeen. Ze noemde het: EPOC en staat voor Excess Post-Exercise Oxygen Consumption Diverse wetenschappelijke studies ondersteunen de theorie die Mark en Nick gebruiken. Focus je dus op de calorieën die je verbrand NA je training en niet tijdens! Als je ooit al hebt geprobeerd dat afgeslankte gespierde lijf te krijgen en het is je niet gelukt, dan kan het zijn dat jij bezig was met de verbranding tijdens de training in plaats van erna. Dit is een van de sleutels tot het krijgen van dat figuur wat jij altijd al heb willen hebben

5 Zie het zo: Je hebt twee auto's met hetzelfde vermogen Auto 1 rijdt 1 zo snel als hij kan een km Auto 2 rijdt die ene kilometer rustig aan Welke auto denk je dat het meeste heeft verbruikt? Auto 1 natuurlijk Dit is in de basis waar het AFTER BURN effect op neerkomt. Wanneer je deze THE AFTER BURN trainingsprincipes toepast in je training heeft krijg je een langere naverbranding terwijl je trainingstijd korter is. Je hoeft dus niet uren in de sportschool te zitten om resultaat te boeken. De trainingen van Mark en Nick zijn zeker niet langer dan een uur!! je kunt deze training in iedere sportschool doen, maar ook thuis! het enige wat je nodig hebt is een fitness bankje, een paar halter schijven en een stang. Dus al je echt dat afgeslankte gespierde lijf als resultaat wilt hebben is het belangrijk dat je leert HOE je moet trainen! zodat je die AFTER BURN krijgt! Heb je je afgevraagd waarom het jou in het verleden niet lukte? Dan is dit is misschien wel waarom! Ik leg je zo uit hoe je de AFTER BURN effect tot stand kan brengen Deze oefeningen dragen NIKS bij aan THE AFTER BURN effect als je als doe het je overbodige vet te verbranden vermijd je dus deze oefeningen: De loopband, de Fiets de cross trainer, step body building of powerliften en het doen van situps crunches en andere directe buikspier oefeningen Bij deze oefeningen verbrandt wel calorieën tijdens de training maar na het training is de AFTER BRUN MINIMAAL Nu je weet wat niet werkt om je AFTER BURN te stimuleren.. Wat dan wel? Onderzoek heeft aangetoond dat de beste manier om je AFTER BURN te activeren is is een specifieke combinatie gewicht training en een korte intensieve cardio.

6 Het systeem wat Mark en Nick gebruiken om dat droomlichaam te krijgen is een geoptimaliseerde training waarin 4 elementen een belangrijke rol spelen, namelijk: weerstand/gewicht rust herhalingen intensiteit Zijn hebben deze 4 elementen zorgvuldig samengesteld om het grootste rendement uit de AFTER BURN te halen in een korte periode Laat mij je wat meer vertellen over het programma van Mark en Nick, Het bevat de meest effectieve oefeningen om zo snel mogelijk dat afgeslankte lichaam te krijgen. Deze oefeningen zijn unieke combinaties met gewichten en hoge intensiteit cardio. Deze trainingen zorgden voor maximale AFTER BURN De trainingen werken voor iedereen die wil afvallen maar ook voor iedereen die spiermassa wil aankomen! Het programma is voor mensen die al ervaring met fitness hebben maar ook als je nog nooit iets gedaan en wanneer je niet weet waar je moet beginnen kun je dit programma volgen. Heb je weinig tijd?! Geen excuus want met deze trainingen ben je in gemiddeld 45 min klaar!! Je hoeft ook niet geobsedeerd met je dieet bezig te zijn. Mark en Nick verzorgen uitgebreide voedingen schema's waar mee je je stofwisseling al s een speer laat gaan! Natuurlijk zijn zij er om je persoonlijk te begeleiden wanneer er vragen zijn of problemen heb ik meestal binnen een dag een oplossing! Je Zal versteld staan van hoe snel en makkelijker je resultaat hebt wanneer je de trainingsprincipes van mark en Nick toepast Ik vertel je graag wat meer over fitness geheimen. Fitnessgeheimen heeft een stappenplan ontworpen van begin tot eind Bespaart jezelf jaren van hoofdpijn en frustratie met het wiel zelf opnieuw uit te vinden! Fitness geheimen garandeert dat je binnen 2 weken zichtbaar resultaat hebt! Misschien denk jij nog steeds dat je elke dag moet trainen voor dat droomlichaam? Echt niet de workouts die Mark en Nick doen zijn korte en intensieve trainingen die hebben bewezen meer effectief te zijn voor het opbouwden van spiermassa en het verbranden van vet. Sommige denken dat alle oefeningen zijn het zelfde zijn het maakt niet uit wat je doet als je maar iets doet? Mijn mening.. ik heb zelf zo jaren gedacht en getraind met als resultaat dat de meest veelvoorkomende manier van trainen 0,0 effect heet op je lichaam. En meeste diëten buikspier apparaten zogenaamde supplementen zorgen ervoor dat je aankomt Dit is waarom ik zo enthousiast ben over Fitness Geheimen

7 Je hebt SNEL resultaat! Wat echt jezelf zo motiveert er mee door te gaan! Nogmaals hoeft dus niet als je echt veel vet wil verbranden oneindig veel te trainen als je echt veel vet wilt verbranden moet je in de 48 uur NA je training veel verbranden! het is namelijk BIJNA niet te doen om in de 30/60 min dat je traint genoeg te verbranden om dat strakke lichaam te krijgen wat je altijd al hebt willen hebben.. het kan wel hoor.. alleen ben je dan jaren verder! Er is niks meer frustrerend dan weken/maanden trainen en weinig resultaat te zien! Misschien ben je nu wel nieuwsgierig hoe vaak je dan moet trainen? Welke spullen je nodig hebt? Of de oefeningen moeilijk zijn?! en of er hulp is? Fitnessgeheimen is een programma van 3 maanden om stap voor stap jou doel te bereiken. de trainingen zijn in iedere fase, voor iedereen te doen ze zijn super krachtig en geven snel resultaat Zoals ik al vertelde zou je het programma thuis kunnen doen met minimale benodigdheden. Zo ben je ben je 3 tot 4 keer per week gemiddeld 45 minuten aan het trainen Zodat je snel atletischer, krachtiger en soepeler word. MAAR FITNESSGEHEIMEN IS MEER DAN DIT!!!! Met de meeste fitness programma's krijg je tonnen aan informatie maar sta je er uiteindelijk alleen voor! Dit werkt slechts maar voor een kleine groep mensen!!! Voor mij werkte dat niet! Misschien heb jij ook meer nodig dan alleen informatie! Mark en Nick kunnen jou stap voor stap helpen met een op maat gemaakt plan om jou wensen en doelen op gebied van training en voeding te realiseren! Mark en Nick nemen die taak graag op zich!!! Normaal rekenen zij 76 euro per uur voor personal training! Een hoop waarde van een personal trainer zit hem in de support en de motivatie van de klant vraag maar eens aan iemand die een personal trainer heeft gehuurd. Wanneer je de juiste begeleiding hebt gaat het een stuk makkelijker dan wanneer je alles alleen moet doen helemaal als je nog niet zoveel ervaring hebt. Door de jaren heen hebben Mark en Nick ervaren hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is en zijn van mening dat je dan de grootste kans van slagen hebt! Mark en Nick gaan iets unieks doen Zijn gaan 100 mensen 3 maanden lang 1 op 1 persoonlijk begeleiden. Je krijgt persoonlijk antwoord op al je vragen over voeding en training! Zij werken met een persoonlijk programma afgestemd op jou individuele lichaam en goals, in andere woorden.. je krijgt de zelfde manier van begeleiding als de klanten die ze persoonlijk begeleiden zonder die 76 euro per uur te betalen Deze begeleiding is beperkt tot de eerste 100 personen. misschien vraag je je af waarom 100? Omdat het bijna niet te doen is om meer dan 100 mensen de persoonlijke begeleiding te geven die ze nodig hebben. Ook krijg bij het programma van Fitness Geheimen toegang alle informatie op gebied van voeding zo dat je snel gemakkelijk en gezond kan eten!

8 En NEE het is niet zn voeding schema waar je uren voor in de keuken hoeft te staan Nu wil je natuurlijk weten wat dit programma kost? Wat kost het niet een personal trainer 3 x per week a 76 euro is al 228 euro per week en in 3 maanden zou dat 2736 euro zijn. Dit is natuurlijk bij lange na niet wat toegang tot fitness geheimen jou zou kosten. Mark en Nick gaan jou jou niet de volle pond vragen. Het doel van hun is om 100 super gemotiveerde mensen te vinden die succes willen Zij willen wil super resultaten bereiken bij deze 100 mensen! Want zij weten dat wanneer jij succes hebt.. je iedereen verteld over Fitness Geheimen Wat vind jij een eerlijke prijs? in gedachten hebbende dat je normaal als je 1 op 1 traint zn 2736 euro kwijt zijn voor 3 maanden 1 op 1 begeleiding 1495 zou meer dan redelijk zijn maar dat is niet wat je gaat betalen je gaat ook geen 995 betalen en ook geen 695 wanneer jij je plaats reserveert krijg jij de totale training inclusief begeleiding voor 67,00 Maar wacht!! De eerste maand mag je het programma proberen risicoloos uitproberen voor slechts 2 euro!!!! Ben jij binnen een maand niet overtuigd van de begeleiding en trainings resultaten stuur je een mail en krijg je GELIJK je 2,00 euro terug!! Ze zullen geen moeilijke vragen stellen!! Je kan dus de eerste maand fitnessgeheimen risicoloos uitproberen voor slechts 2,00 euro! De tweede maand betaald je eenmalig 65,00. Mark en Nick garanderen je snel resultaat! En doen je een belofte die bijna gestoord is! Zij garanderen jou dat Fitness Geheimen de meest effectieve training is die je ooit in je leven gedaan hebt! Je merkt een een gigantisch verschil na je eerste training, je weet dan dat je op de juiste weg bent! Zij zijn zo zelfverzekerd van hun training dat je binnen 14 dagen zichtbaar resultaat ziet aan je lichaam en zo niet?! krijg jij je 2,00 terug Je loopt de letterlijk geen risico laat me je vertellen wat de volgende stap is wanneer je je inschrijft om mee te doen met de training: je krijgt gelijk toegang tot het stappenplan, voedingsschema,video s met oefeningen, persoonlijke contactpagina. Je zal worden weggeblazen met de krachtige kennis die fitnessgeheimen je te bieden heeft. Al snel merk je dat dit het beste fitnessprogramma is je ooit hebt gekocht! Na je eerste training merk je gelijk dat dit de beste training is die je ooit gedaan hebt je zal geen kostbare energie meer verspillen aan standaard cruces en cardio gedoe binnen een paar weken zie je zichtbaar resultaat aan je lichaam En sneller dan je je kan verbeelden heb je dat lichaam dat je altijd wilde hebben De training is zorgvuldig in elkaar is gezet om jou stap voor stap bij je doel te brengen

9 Het bespaart je letterlijk jaren van tijd en energie met het zelf uit vinden hoe en wat je moet doen! LAAT MARK EN NICK JE HELPEN! Dit is wat je moet doen: Klik op de download knop hieronder en je word doorgestuurd naar de betaalpagina Je betaald slechts 2,00 je krijgt dan gelijk toegang tot de training en schema s Je leert de fitnessgeheimen waar de meeste mensen niet van weten! De tweede termijn betaal je alleen als je tevreden bent over onze trainingen en begeleiding!

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis.

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. Zonder twijfel is een gebrek aan de juiste kennis de voornaamste reden waarom mensen moeite

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 INHOUD INLEIDING 8 Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 Waarom heb ik dit boek geschreven? 13 1 BASISPRINCIPES VAN DIËTEN 16 2

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

TRAININGS- HANDLEIDING

TRAININGS- HANDLEIDING 1 TRAININGS- HANDLEIDING 2 Frank den Blanken PT methode Fitness Intentie Techniek Deze methode is door Frank den Blanken ontwikkeld om betere / snellere resultaten te krijgen. Het is zo effectief doordat

Nadere informatie

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter Het Ultieme Vetverbranding Programma Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter In de afgelopen weken heb ik je verteld over De Superverbrander Methode en de 4 fasen van het

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance Lekker in je vel in 7 stappen Welkom bij deze E-cursus Dank je wel voor het aanschaffen van deze E-cursus. Ik ga jou helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Wat ik zelf heb ervaren en waar

Nadere informatie

Vetarm Eten WERKT NIET.

Vetarm Eten WERKT NIET. WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 1 Feiten over Snel Afvallen en Afslanken : Vetarm Eten WERKT NIET. Je kan niet afslanken door enkel Vetarm te eten. Vetarm eten bestaat

Nadere informatie

Copyright@Maikel Korbmacher

Copyright@Maikel Korbmacher Versie 1.0 Dit is versie 1.0. Ga naar www.gezondheidentraining.com om de nieuwste versie te downloaden. Let op: sta je reeds op onze mailing list dan ben je automatisch in het bezit van de meest recente

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren..

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. Laser Focus De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van StudieVitaminen.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen Op 1 januari worden volop goede voornemens gemaakt. We willen stoppen met roken, afvallen, meer bewegen, gezonder leven en ga zo maar door. Afvallen is

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 Hartelijk bedankt Hartelijk bedankt voor de aankoop van mijn e-book SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen om je conditie

Nadere informatie

Tips voor een goede spreekbeurt

Tips voor een goede spreekbeurt Diabetes?! Een spreekbeurt die je alles vertelt over diabetes: Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral ook: Wat betekent het voor jou, je broer, zus, vader of moeder. Tips voor een goede spreekbeurt Vertel

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk Is dit fitness schema geschikt voor jou? Om er zeker van te zijn dat dit een juist fitness schema voor jou is, vragen we je de BMI meter in te vullen.deze vind je op de homepage van www.lijflijn.nl. De

Nadere informatie

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven!

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! Introductie Beste lezer, Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! In dit ebook ga ik onthullen waarom

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol?

Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol? Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol? De norm is om elke dag minimaal een half uur te bewegen. Veel mensen weten dat sporten gezond is en nemen zichzelf steeds weer voor om het op te pakken. Maar

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE Dag 2: De meest effectieve manier van sporten DOOR THOMAS DE VRIES DITKEERWEL Krachttraining 101: Er zijn echt 100 verschillende sporten die je kunt doen. En veel sporten zorgen

Nadere informatie

SLIM een revolutionaire visie

SLIM een revolutionaire visie SLIM een revolutionaire visie Heeft u er wel eens aan gedacht dat uw gewichtstoename niets met te veel eten of te weinig beweging te maken hoeft te hebben? Dat klinkt misschien vreemd, maar recent wetenschappelijk

Nadere informatie

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding MAKE THE SWITCH Van suiker naar vetverbranding Wat is Sportvasten Switch van suiker naar vetverbranding! Een kickstart naar een andere stofwisseling en een nieuwe levensstijl! Hoe is Sportvasten ontstaan

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Gainchaser Athletics

Gainchaser Athletics Gainchaser Athletics Trainingsschema s voor snellere spiergroei E-Book Waarom Gainchaser Athletics? Gainchaser Athletics is gemaakt voor mensen met een doel in het leven. Mensen die er alles voor over

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

Ebook Nooit Meer Afgeleid. Auteur: Mark Tigchelaar. Nooit Meer Afgeleid. 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1

Ebook Nooit Meer Afgeleid. Auteur: Mark Tigchelaar. Nooit Meer Afgeleid. 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1 Nooit Meer Afgeleid 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van www.mtcompany.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany 2012 Auteur: Mark Tigchelaar

Nadere informatie

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen Inhoud 04 Inleiding Een gezonde levensstijl... Wat is het 5 stappen Afslankplan... 04 04 05 Wat Is Het 5 Stappen Plan? Gezond leven is duur?... Gezond leven kost veel moeite en tijd?... Hoeveel mag je

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen!

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen! 1 Wil je wel leren? Opdracht 1a Wat heb jij vanzelf geleerd? 7 Opdracht 1b Van externe naar interne motivatie 7 Opdracht 1c Wat willen jullie graag leren? 8 2 Kun je wel leren? Opdracht 2a Op wie lijk

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Lesdoelen: Werkvormen: Benodigdheden: Prentenboeken: Les 10: Hoe zeg ik nee. Lesoverzicht. Basis

Lesdoelen: Werkvormen: Benodigdheden: Prentenboeken: Les 10: Hoe zeg ik nee. Lesoverzicht. Basis Les 10: Hoe zeg ik nee Lesoverzicht Lesdoelen: Kinderen weten het verschil tussen prettige en onprettige situaties en kunnen deze herkennen. Kinderen weten dat ze onprettige aanrakingen mogen weigeren.

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 3)

Luisteren: muziek (A2 nr. 3) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng TRAININGTIPS Van onze personal trainer Jill de Vreng Hoeveel trainingen per week? Verschillende spiergroepen Het is belangrijk om minimaal 2 workouts per week in te plannen, zodat je ook echt resultaat

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

Inhome Trainingsprogramma

Inhome Trainingsprogramma EGDS Inhome Trainingsprogramma S peciaal voor diegene die niet in staat zijn om naar een sportcentrum te gaan of voor als je op vakantie gaat maar wel lekker actief wilt blijven, heb ik het EGDS Inhome

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Mijn cliënten doen de trainingen met plezier. Bovendien belasten zij alle spieren elke training op een andere manier.

Mijn cliënten doen de trainingen met plezier. Bovendien belasten zij alle spieren elke training op een andere manier. Brochure Wie zijn wij? Helmes & Kersbergen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op persoonlijke begeleiding op het gebied van beweging, voeding en leefstijl. Twee enthousiaste, gemotiveerde

Nadere informatie

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen 9 tips voor een sneller succes bij het afvallen Komt dit bekend voor? Je valt maar niet af, ondanks dat je erg je best doet om gewicht te verliezen. Je eet niet veel, maar ondanks dat, gaat de weegschaal

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen.

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn VACU-STEP Apeldoorn 1 De directie heeft het recht afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd volledig in rekening te brengen. 2

Nadere informatie

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Haring! Verse haring! Wie maakt me los! Ik heb verse haring! Ha... ja, nou heb ik jullie aandacht, hè? Sorry, ik ben uitverkocht. Vandaag geen haring

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile 1 Rapid Fatloss Workouts gratis introductie workout Introductie: Hoe voer ik deze trainingsschema s uit? Dankjewel voor het downloaden

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE SEPT 2015 ISSUE 01 HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND Eet gezonder Sport vaker Blijf gezond OPLEIDINGEN WIE GAAT U BEGELEIDEN PAGE 05 EXCLUSIEF WAT VONDEN

Nadere informatie

Handleiding Lesmethode Groep 7 &8 Huiswerk Bikkels. Inkijkexemplaar

Handleiding Lesmethode Groep 7 &8 Huiswerk Bikkels. Inkijkexemplaar Handleiding Lesmethode Groep 7 &8 Huiswerk Bikkels versie 2016 Inhoudsopgave Introductie 5 Verantwoording methodiek 6 Doorgaande lijn Po en Vo 7 Preventief en curatief 8 Organiseer je les 9 Praktische

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf.

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Les 1 Werk en inkomen (1) Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Evert en Monica -2 Rijbewijs Monica is jarig.

Nadere informatie

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis.

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis. Weer naar school Kim en Pieter lopen het schoolplein op. Het is de eerste schooldag na de zomervakantie. Ik ben benieuwd wie onze mentor * is, zegt Pieter. Kim knikt. Ik hoop een man, zegt ze. Pieter kijkt

Nadere informatie

Verlies In 3 Weken Je Buikvet Door Dagelijks 20 Minuten Te Trainen

Verlies In 3 Weken Je Buikvet Door Dagelijks 20 Minuten Te Trainen 1 Inleiding Mijn naam Jesse van der Velde en ik wil je feliciteren met het downloaden van dit e- book. Het toont je toewijding om iets te veranderen aan je lichaam. Of je nu alleen buikvet wilt verliezen

Nadere informatie

Onderzoek Summerproof

Onderzoek Summerproof Onderzoek Summerproof Publicatiedatum: 12-07- 2013 Over dit onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 4 t/m 24 juni 2013, deden 2737 jongeren mee (onder wie 1704 meiden en 1031 jongens). De uitslag

Nadere informatie

De bij die niet kon vliegen

De bij die niet kon vliegen De bij die niet kon vliegen De kleine bij zat in het gras en keek treurig om zich heen. Daar vlogen alle andere bijen af en aan. Hun kleine pootjes vol met stuifmeel, de mond vol met de nectar van de mooie

Nadere informatie

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58 3.3 Eén handje is één handje 52 3.4 Koffie: let op je nachtrust 53 4 Om met een grote boog omheen te gaan 56 4.1 De grootste dikmaker 58 4.2 Intolerantie 60 4.3 Nog even voor de duidelijkheid 63 5 Geen

Nadere informatie

Inspirerend Presenteren

Inspirerend Presenteren Inspirerend Presenteren Door Kai Vermaas & Charis Heising Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Inleiding Wil je leren hoe jij een presentatie kunt geven waar je zeker bent van je verhaal? En

Nadere informatie

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten? 1 Inhoud Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?... 3 Resultaat... 4 Hoe verander ik mijn emotionele dieet... 5 HeartMath Stress en Gewicht Management Programma... 6 2 Wilt u serieus afslanken

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Dear Good Morning presenteert

Dear Good Morning presenteert Dear Good Morning presenteert Kerst*Fit Het vijfdaagse workout-plan om 2014 tot een fit eind te brengen Hi sportieveling, Wat leuk dat je mee wilt doen aan het KERST*FIT workout-plan van Dear Good Morning.

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen.

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Om iets te bereiken moet je actie ondernemen. Je moet vanuit jezelf iets doen. Om iets te doen moet je gemotiveerd zijn. Je zou dus kunnen stellen dat

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

Persoonlijk opleiding plan

Persoonlijk opleiding plan Persoonlijk opleiding plan Een opdrachtgever adviseren Hem vertellen wat jou de beste optie lijkt. Het klopt dat ik deze competenties zo had ingevuld. Ik heb hiermee ervaring doordat ik vaak op forums

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

1Wat is examenvrees eigenlijk?

1Wat is examenvrees eigenlijk? 8 1Wat is examenvrees eigenlijk? Lars is bang voor spinnen. Toen hij de foto op dit werkboek zag, kreeg hij kippenvel en ging hij anders ademhalen. Toen we Lars vroegen of de spin hem kon bijten, riep

Nadere informatie

Je bent jong en je wilt wat!

Je bent jong en je wilt wat! Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel. Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in

Nadere informatie

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen Matoeta, Centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording Specialist bij eet- en gewichtsproblemen Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen In mijn praktijk

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

Waarom zijn er ongelukkige mensen?

Waarom zijn er ongelukkige mensen? Eerste Communieproject 8 Waarom zijn er ongelukkige mensen? De mensen doen niet wat God wil Je hebt gezien wat geluk is. Als mensen van jou houden, word je gelukkig. Niet iedereen is gelukkig. Als andere

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Familie aan tafel. Een werkvorm voor individuele coaching of intervisie.

Familie aan tafel. Een werkvorm voor individuele coaching of intervisie. Familie aan tafel. Een werkvorm voor individuele coaching of intervisie. De cliënt krijgt een groot vel papier en kleurkrijt. De opdracht is: Teken je gezin van herkomst rond de etenstafel. Een werkvorm

Nadere informatie

Houd de volgende 3 regels tijdens aan: Je staat open voor verandering.

Houd de volgende 3 regels tijdens aan: Je staat open voor verandering. Wat leuk dat je gaat deelnemen aan het BodieBoost Mindset programma! Wij gaan jou alle handvatten geven om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Tijdens jouw afslankavontuur is het belangrijk

Nadere informatie