Villa Kakelbont. Inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Villa Kakelbont. Inhoud"

Transcriptie

1 Inhoud Werkinstructie 2 Procedure 3 Jaarplanning 4 Uitnodiging 10 minutengesprekken 5 Inschrijfformulier 10 minutengesprekken 6 Evaluatieformulier 10 minutengesprekken pedagogisch medewerker 7 PRAVOO Pagina 1 van 8 evaluatiedatum:

2 Werkinstructie Bepaal vooraf met de collega s de einddatum waarop alle kinderen gescoord moeten zijn. Deze datum staat vast voor alle groepen binnen Villa Kakelbont die met Pravoo werken. In april en september wordt gescoord. Als je start met scoren, heb je twee weken de tijd om 1 kind af te hebben. Vul voor ieder kind het volgende peilpunt van het ontwikkelingsboekje in. Je start gelijk met invullen bij binnenkomst van de baby ook al is deze er korter dan 5 maanden. Is het kind ouder dan een half jaar, als het binnen komt, moet het kind minimaal 5 maanden op het KDV zitten om een juiste score te kunnen invullen. Dit geldt niet voor kinderen waarvoor het korter dan 5 maanden geleden is, dat het eerste peilpunt is ingevuld. Deze kinderen krijgen nog een ontwikkelingsgelegenheid tot het volgende meetmoment. Vul bij het bijzonderheden blad in welk peilpunt je heb gescoord en de datum in waarop je het peilpunt invult en de leeftijd van het kind. Deze leeftijd noteer je als volgt: 3;7 (drie jaar en zeven maanden) Zoek een rustig moment om het peilpunt in te vullen en doe dit als volgt: - Je leest de ontwikkelingstendenties. - Je komt in de linkerkolom ook verwijzingen naar signaleringshulpen tegen bijvoorbeeld: Zie handleiding bladzijde 29. Als je van het lezen van de handleiding nog meer informatie wilt, kun je de zoekwijzer (bladzijde 40 hulpboek) gebruiken. Deze zijn in een map te vinden op het kinderdagverblijf. - Overleg met je collega s van de groep hoe jullie het willen aanpakken. Leg afspraken vast in het overdrachtschrift en de agenda. - Indien er signalen zijn, worden ouders van de betreffende kinderen uitgenodigd voor een gesprek. Nadat alle kinderen zijn ingevuld, vul je de groepsoverzichten in voor elke unieke groepssamenstelling (dus één per dag van de week). Kopieer hiervoor bijlage 3 of 4 uit de Pravoo map. Een uitleg over het invullen van de groepsoverzichten vind je in de Pravoo map (handleiding) op bladzijde 20. De coördinator zal na iedere observatieronde langs komen om het groepsoverzicht te bekijken en om, waar nodig, eventueel ondersteuning te bieden. In de eerste week van mei worden de tien minuten gesprekken met de ouders ingepland. Hierin worden alle ouders in meegenomen. In de eerste week van oktober kunnen de ouders invullen of ze wel of niet een ouder gesprek willen. De ouders van kinderen die in een grijs gebied hebben gescoord, worden evengoed uitgenodigd voor een oudergesprek om de score te bespreken. In het tien minuten gesprek wordt er het volgende meegenomen: De bijzonderheden van de vorige score; Alle ontwikkelingstendenties; De bijzonderheden van deze score; Of de inentingen zijn bijgewerkt; Eventueel plan van aanpak bij signalen. NB: Hoe de scoringsformulieren moeten worden ingevuld, is te vinden in de PRAVOO map bij Handleiding, pagina 11 t/m 16. PRAVOO Pagina 2 van 8 evaluatiedatum:

3 Procedure Afkortingen: : Pedagogisch medewerker CO : Coördinator Inleiding: PRAVOO is een kindvolgsysteem dat gebruikt wordt binnen de KDV. Hierbij worden kinderen geobserveerd en gescoord. Deze observaties vinden plaats in april en september van ieder jaar. Werkwijze Toelichting Activiteit Werkdocumenten De CO/ maakt een planning om 2 x per jaar alle kinderen te observeren. De momenten waarop alle kinderen gescoord moeten zijn, liggen daarin vast. Kinderen die ouder zijn dan 0.6 jaar moet minimaal 5 maanden op de groep zijn voor een goede score in vullen. 1. Maken van planning. CO/ Jaarplanning vult bij de start van een observatie de juiste gegevens in op de juiste manier. De beoordeelt en observeert met behulp van de Pravoo map die op alle groepen ligt. Zo nodig worden kinderen gediagnosticeerd. Voor kinderen die twee keer in een grijs gebied scoren, wordt een plan van aanpak gemaakt. De CO wordt hiervan op de hoogte gebracht. Met de collega s wordt overlegd hoe het aangepakt gaat worden en dit wordt vastgelegd in het overdrachtschrift en de agenda. Zo nodig wordt gekozen om een ouderbrief met de ouders door te nemen en aan hen mee te geven. Nadat alle kinderen zijn ingevuld, worden de groepsoverzichten PRAVOO Pagina 3 van 8 evaluatiedatum: Invullen formulier. 3. Beoordelen kinderen. 4. Diagnosticeren van kinderen. 5. Overleggen met collega s en vastleggen in overdrachtschrift 6. Doornemen ouderbrief 7. Invullen groepsoverzichten Scoreformulier Pravoo Pravoo map Diagnosehandelingsblad Overdrachtschrift. Agenda. Ouderbrief Groepsoverzichten (bijlage 3 of 4 uit de map Pravoo)

4 ingevuld. 1 per dag v/d week Jaarplanning In april worden alle ouders/verzorgers uitgenodigd voor een 10 minutengesprek. In september wordt een lijst opgehangen waarop ouders/verzorgers kunnen aangeven of ze wel of niet belangstelling hebben voor een 10 minutengesprek. Bij kinderen van 0 5 maanden kan geen signaal gescoord worden en wordt dus alleen geobserveerd en vastgelegd. Bij alle andere categorieën moeten kinderen eerst ten minste 5 maanden gebruik maken van de opvang om geobserveerd te worden volgens het kindvolgsysteem PRAVOO. Observatie bij nieuwe kinderen Het kind moet voor hij/zij geobserveerd wordt minimaal vijf maanden op de groep zitten. Anders is er nog geen duidelijk beeld gevormd van het kind op de groep. Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep 0 5 maanden PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving 6 11 maanden PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving maanden PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving maanden PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving 2 2 ½ jaar PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving 2 ½ - 3 jaar PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving 3 3 ½ jaar PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving 3 ½ - 4 jaar PRAVOO Uitnodiging april Uitnodiging oktober op inschrijving Bij 3 jaar en 9 maanden start ook de estafette PRAVOO Pagina 4 van 8 evaluatiedatum:

5 Heerhugowaard, d.d.: Betreft: uitnodiging oudergesprek (jaartal) ontwikkeling van het kind Aan de ouder(s)/verzorger(s) van (naam kind), Beste ouder(s)/verzorger(s), Wij willen u uitnodigen voor een oudergesprek op.. om uur. In dit gesprek krijgt u meer informatie over de ontwikkeling van uw kind(eren). Het gesprek duurt tien minuten. Mocht blijken dat de tien minuten niet toereikend zijn, maken wij direct met u een vervolgafspraak. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bij de pedagogisch medewerkers terecht of contact opnemen met de locatieverantwoordelijke. We zien u graag op Met vriendelijke groeten, De pedagogisch medewerkers en locatieverantwoordelijke (naam LV) PRAVOO Pagina 5 van 8 evaluatiedatum:

6 Inschrijfformulier 10 minutengesprek Het doel van voortgangsgesprekken met ouder(s)/verzorger(s) is informatie uitwisselen over hoe het met de ontwikkeling van het kind gaat. Wij vragen de ouder(s)/verzorger(s) op dit formulier aan te geven dat ze belangstelling hebben voor het 10 minutengesprek door hun naam en de naam van hun kind(eren) in te vullen. We verzoeken je om bij het invullen 1 regel per kind te gebruiken. Dit inschrijfformulier blijft 4 weken hangen. Daarna worden de uitnodigingen verstuurd. Dit formulier is opgehangen op. dag, oktober Naam Naam kind PRAVOO Pagina 6 van 8 evaluatiedatum:

7 Evaluatieformulier 10 minutengesprek voor pedagogisch medewerkers Op alle vestigingen van de bso worden 10 minuten gesprekken gevoerd met de ouder(s)/verzorger(s). Om de gesprekken in de toekomst nog beter te laten verlopen, willen we graag jullie ervaringen en eventueel tips voor volgend jaar terughoren. Dit formulier graag vóór. retour bij de Locatieverantwoordelijke. Vestiging: groep: Kon je de gesprekken goed voorbereiden? (observatie invullen, kind interviewen, overleg met collega s) Zo nee waarom niet? Wat miste je? Verliep de organisatie omtrent het uitnodigen ouders/ plannen gesprekken/ verdelen kinderen goed? Eventueel tips ter verbetering? Hoe verliepen de gesprekken over het algemeen? Positief/ negatief/ moeizaam/ prettig/ vlot/ duidelijk Zijn er tips ter verbetering van het observatieformulier? Lukte het om de gesprekken binnen de 10 minuten te houden? Ja / Nee omdat.. Hoe waren over het algemeen de reacties van de ouders op de gesprekken? Hoeveel gesprekken hebben jullie per pedagogisch medewerker gevoerd? Eventueel overige opmerkingen/ tips ter verbetering: PRAVOO Pagina 7 van 8 evaluatiedatum:

8 Bedankt voor de medewerking. PRAVOO Pagina 8 van 8 evaluatiedatum:

Vragenlijst voor ouders

Vragenlijst voor ouders Vragenlijst voor ouders De Vragenlijst voor ouders is te gebruiken voor alle ouders. Er worden zes vragen gesteld over hun ideeën ten aanzien van het welbevinden van hun kind. Het invullen van de vragenlijst

Nadere informatie

3. Handleiding bij de peuter-estafette

3. Handleiding bij de peuter-estafette 3. Handleiding bij de peuter-estafette Voor leidinggevenden en pedagogisch medewerkers peuterspeelzaal en kinderdagverblijf Een goede overdracht waarborgt de doorgaande ontwikkeling van de peuter. Bij

Nadere informatie

5 oktober 2010 ZORGTRAJECT DE POELJEUGD

5 oktober 2010 ZORGTRAJECT DE POELJEUGD Schema 1 zorgroute: Er zijn 3 niveau s te onderscheiden: Zorg op groepsniveau, zorg op schoolniveau en bovenschoolse zorg. In het bovenstaande model zijn deze als volgt weergegeven: De rode cirkel (linksbovenin

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

1. Inleiding. Rotterdam, mei 2011 Stichting de Meeuw HANDLEIDING OVERDRACHTFORMULIER PEUTER KLEUTER DORDRECHT 1

1. Inleiding. Rotterdam, mei 2011 Stichting de Meeuw HANDLEIDING OVERDRACHTFORMULIER PEUTER KLEUTER DORDRECHT 1 1. Inleiding In Dordrecht wordt gewerkt aan een doorgaande leer- en zorglijn voor jonge kinderen. Daartoe moeten de peuterspeelzalen en de kinderdagverblijven goed samenwerken met het primair onderwijs.

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

WERKINSTRUCTIES MEDEWERKERS VVE VAN INTAKE TOT EXIT T.A.V. HET KIND

WERKINSTRUCTIES MEDEWERKERS VVE VAN INTAKE TOT EXIT T.A.V. HET KIND 3. Pedagogisch beleid.1 werkinstructie VVE medewerkers 1 van 6 WERKINSTRUCTIES MEDEWERKERS VVE VAN INTAKE TOT EXIT T.A.V. HET KIND Aanmelding kind voor deelname aan VVE programma. Wanneer er kinderen op

Nadere informatie

Evaluatie FysiohuisTraining

Evaluatie FysiohuisTraining Evaluatie FysiohuisTraining 2014 INLEIDING Sinds 2013 is er binnen het Fysiohuis de mogelijkheid voor oud-patiënten en andere geïnteresseerden onder begeleiding van een fysiotherapeut te trainen. Het doel

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Sisa Kinderopvang (GOB) Oedsmawei 24D 9001 ZJ GROU Registratienummer 898361643

Inspectierapport Gastouderbureau Sisa Kinderopvang (GOB) Oedsmawei 24D 9001 ZJ GROU Registratienummer 898361643 Inspectierapport Gastouderbureau Sisa Kinderopvang (GOB) Oedsmawei 24D 9001 ZJ GROU Registratienummer 898361643 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: LEEUWARDEN Datum inspectie: 23-04-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Boerderijopvang (KDV) Kalenbergerweg 2 8315PE LUTTELGEEST Registratienummer 182490932

Inspectierapport Boerderijopvang (KDV) Kalenbergerweg 2 8315PE LUTTELGEEST Registratienummer 182490932 Inspectierapport Boerderijopvang (KDV) Kalenbergerweg 2 8315PE LUTTELGEEST Registratienummer 182490932 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie: 04-12-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Eigenwijsjerijk (KDV) Handelscentrum 48 7102 AL WINTERSWIJK Registratienummer 119805984

Inspectierapport Eigenwijsjerijk (KDV) Handelscentrum 48 7102 AL WINTERSWIJK Registratienummer 119805984 Inspectierapport Eigenwijsjerijk (KDV) Handelscentrum 48 7102 AL WINTERSWIJK Registratienummer 119805984 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Winterswijk Datum inspectie:

Nadere informatie

Opvang Intake en exit Uitgiftedatum: 15-06-2015 Versiedatum: 15-06-2015. Inhoud

Opvang Intake en exit Uitgiftedatum: 15-06-2015 Versiedatum: 15-06-2015. Inhoud Titel: KDV Inhoud Procedures intake 2 Intakegesprek 4 Wenperiode 5 Exitgesprek 8 Sierraden en attributen 10 Meegeven van kinderen 11 Checklist 13 Klantgegevens 15 Intakeformulier 17 Toestemmingsformulier

Nadere informatie

Leerdoelen- en leerlingregistratie

Leerdoelen- en leerlingregistratie Leerdoelen- en leerlingregistratie Inhoudsopgave Inhoud Leerdoelen- en leerlingregistratie Het hoe en waarom van registreren... Beredeneerd aanbod... Instructie digitale registratie leerdoelen Hoe werkt

Nadere informatie

Inspectierapport Alles Kids (KDV) Buitenom 1 8313AG RUTTEN Registratienummer 110064161

Inspectierapport Alles Kids (KDV) Buitenom 1 8313AG RUTTEN Registratienummer 110064161 Inspectierapport Alles Kids (KDV) Buitenom 1 8313AG RUTTEN Registratienummer 110064161 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie: 01-03-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Kindervergadering Zo gaat het bij ons!

Kindervergadering Zo gaat het bij ons! Pedagogisch kader kindercentra 4 13 jaar Kindervergadering Zo gaat het bij ons! Introductie voor de groepsleiding Is kinderinspraak belangrijk? Denken vanuit de groep is logisch en praktisch, maar toch

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagpaleis Eigenwijs (KDV) De Wendelstraat 55 6372VV LANDGRAAF Registratienummer 208714315

Inspectierapport Kinderdagpaleis Eigenwijs (KDV) De Wendelstraat 55 6372VV LANDGRAAF Registratienummer 208714315 Inspectierapport Kinderdagpaleis Eigenwijs (KDV) De Wendelstraat 55 6372VV LANDGRAAF Registratienummer 208714315 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: LANDGRAAF Datum inspectie: 10-03-2014

Nadere informatie

Ervaringen en tips Praktijkbezoeken Dokterscoop Project Implementatie IZP en Patiëntenportaal

Ervaringen en tips Praktijkbezoeken Dokterscoop Project Implementatie IZP en Patiëntenportaal en tips Praktijkbezoeken Dokterscoop Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie nog een terugkoppeling op de ervaringen en tips van collega s tot nu toe. In de zomer krijgen we van de andere pilots van Zelfzorg

Nadere informatie

Handleiding bij de LOB-scan voor het mbo

Handleiding bij de LOB-scan voor het mbo Handleiding bij de LOB-scan voor het mbo Inleiding Voor u ligt de handleiding bij de LOB-scan voor het mbo. De LOB-scan voor het mbo is in opdracht van MBO Diensten ontwikkeld en is te vinden op www.mbodiensten.nl.

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem Kleuterplein. versie 1.0

Handleiding registratiesysteem Kleuterplein. versie 1.0 Handleiding registratiesysteem Kleuterplein versie 1.0 september 2012 1 Inhoudhoudsopgave 1. Het belang van registreren Pagina 3 2. Systeeminstellingen Pagina 4 3. De leerdoelenregistratie Pagina 5 4.

Nadere informatie

Handleiding aanmelden. Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden.   Laat jezelf zien Handleiding aanmelden www.landstedembo.nl/aanmelden Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden Handleiding digitaal aanmelden Bestemd voor decaan, mentor, of leertrajectbegeleider toeleverende school Deze

Nadere informatie

Handleiding Nivometing SVMNIVO Kandidaat SCVM

Handleiding Nivometing SVMNIVO Kandidaat SCVM Handleiding Nivometing SVMNIVO Kandidaat SCVM Contactgegevens: Laatst bijgewerkt: 29 februari 2012 1 SVMNIVO Postbus 774 3430 AT Nieuwegein Tel. 030-60 230 60 Fax. 030-60 370 32 info@svmnivo.nl www.svmnivo.nl

Nadere informatie

Popformulier feedback auditor BSO

Popformulier feedback auditor BSO 4. Personeelsbeleid:1.1.3.2.1a praktijktoets BSO 1 van 5 Popformulier feedback auditor BSO Datum Vestiging Groep Naam auditor Naam collega die het betreft 1. Wat neem je mee als je nu moet ontruimen,vertel

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

Protocol signaleren KDV en BSO

Protocol signaleren KDV en BSO Protocol signaleren KDV en BSO Doel: Adequaat omgaan met kinderen die opvallen Waarom? Kinderen ontwikkelen zich snel, vooral in de eerste paar jaren van hun leven. Kinderen zijn ook kwetsbaar en afhankelijk

Nadere informatie

Inspectierapport De Morgenster (KDV) Tengnagelshoek 9 7201 NE ZUTPHEN Registratienummer 408891944

Inspectierapport De Morgenster (KDV) Tengnagelshoek 9 7201 NE ZUTPHEN Registratienummer 408891944 Inspectierapport De Morgenster (KDV) Tengnagelshoek 9 7201 NE ZUTPHEN Registratienummer 408891944 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Zutphen Datum inspectie: 21-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport De Grote Smurf (KDV) Oosterhamriklaan 195 9715PD GRONINGEN Registratienummer 232227068

Inspectierapport De Grote Smurf (KDV) Oosterhamriklaan 195 9715PD GRONINGEN Registratienummer 232227068 Inspectierapport De Grote Smurf (KDV) Oosterhamriklaan 195 9715PD GRONINGEN Registratienummer 232227068 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 30-11-2015 Type

Nadere informatie

Enquête (uitgewerkt in procenten en aantallen)

Enquête (uitgewerkt in procenten en aantallen) Enquête (uitgewerkt in procenten en aantallen) schooljaar 2013-2014 aantal enquêtes verstuurd 15 / 100% aantal enquêtes retour 12 / 80 % Naam oude basisschool Theresia VMBO basis VMBO kader VMBO gemengd

Nadere informatie

Intake- en wenprotocol. Taal Ontwikkeling Milieubewust Activiteiten Zorg

Intake- en wenprotocol. Taal Ontwikkeling Milieubewust Activiteiten Zorg Intake- en wenprotocol Taal Ontwikkeling Milieubewust Activiteiten Zorg Inleiding Als een kindje voor het eerst naar een nieuw kinderdagverblijf of nieuwe groep gaat, is dit een grote stap. Er wordt daarom

Nadere informatie

Reglement klachtenprocedure

Reglement klachtenprocedure Reglement klachtenprocedure 1.1 Organisatie: een aangesloten rechtspersoon of natuurlijk persoon die in organisatorisch verband bemiddeld tussen ouders die opvang voor hun kind zoeken en ouders die kinderen

Nadere informatie

2. Overdracht naar collega s: gehele dag door overdracht naar collega s en noteren van afspraken.

2. Overdracht naar collega s: gehele dag door overdracht naar collega s en noteren van afspraken. 4.1 Personeelsbeleid: 1.5.6 teamwerk 1 van 7 TEAM WERKINSTRUCTIES COMMUNICATIE: Communicatie vinden wij erg belangrijk zowel tussen pm-ers en ouders, ouders onderling maar ook tussen pm-ers onderling.

Nadere informatie

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Opsturen naar: Willem Bontekoestraat 34, 1212 CB Hilversum * Let op, de items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder deze

Nadere informatie

Inspectierapport Flexikids (BSO) Walmolenstraat 17 19 1333BZ ALMERE Registratienummer 140525452

Inspectierapport Flexikids (BSO) Walmolenstraat 17 19 1333BZ ALMERE Registratienummer 140525452 Inspectierapport Flexikids (BSO) Walmolenstraat 17 19 1333BZ ALMERE Registratienummer 140525452 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Almere Datum inspectie: 16-02-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Inspectierapport De Bereboot (KDV) Zandbergsweg 111 6432CC HOENSBROEK Registratienummer 647168315

Inspectierapport De Bereboot (KDV) Zandbergsweg 111 6432CC HOENSBROEK Registratienummer 647168315 Inspectierapport De Bereboot (KDV) Zandbergsweg 111 6432CC HOENSBROEK Registratienummer 647168315 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 05-01-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Hanse Panse Kevertje (KDV) Westerringweg RG Espel Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Hanse Panse Kevertje (KDV) Westerringweg RG Espel Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Hanse Panse Kevertje (KDV) Westerringweg 8 8311RG Espel Registratienummer 306562662 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport O&Ki Kindercentrum (KDV) Brink 20 9461AT GIETEN Registratienummer 175175445

Inspectierapport O&Ki Kindercentrum (KDV) Brink 20 9461AT GIETEN Registratienummer 175175445 Inspectierapport O&Ki Kindercentrum (KDV) Brink 20 9461AT GIETEN Registratienummer 175175445 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Aa en Hunze Datum inspectie: 31-03-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Stappenplan grensoverschrijdend gedrag 4 e Montessorischool de Pinksterbloem. Wat verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag?

Stappenplan grensoverschrijdend gedrag 4 e Montessorischool de Pinksterbloem. Wat verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag? Stappenplan grensoverschrijdend gedrag 4 e Montessorischool de Pinksterbloem Wat verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag? Fysieke agressie of geweld: Het uitoefenen van elke vorm van feitelijk geweld

Nadere informatie

Het Zwemfeest vindt plaats op zondag 10 maart 2013 in het Sportfondsenbad in Amersfoort.

Het Zwemfeest vindt plaats op zondag 10 maart 2013 in het Sportfondsenbad in Amersfoort. Vlasakkerweg 48-3811 MT - Amersfoort Postbus 1767-3800 BT Amersfoort The Netherlands T +31 (0)33 253 30 50 F +31 (0)33 253 30 60 info@nfn.nl - www.nfn.nl Aan de NFN-organisaties Datum: 8 januari 2013 Betreft:

Nadere informatie

Handleiding Docenten/Begeleiders

Handleiding Docenten/Begeleiders Handleiding Docenten/Begeleiders In dit document vindt u een aantal handige tips en wetenswaardigheden die van pas kunnen komen wanneer u het invullen van de JOB-monitor klassikaal begeleidt. 1. Algemene

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

Inspectierapport De Binnentuin (KDV) Spittaalstraat 13 7201 EA ZUTPHEN Registratienummer 178012956

Inspectierapport De Binnentuin (KDV) Spittaalstraat 13 7201 EA ZUTPHEN Registratienummer 178012956 Inspectierapport De Binnentuin (KDV) Spittaalstraat 13 7201 EA ZUTPHEN Registratienummer 178012956 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Zutphen Datum inspectie: 21-05-2015

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Siemburg (KDV) Graaf Engelbrechtstraat 14 4756AR KRUISLAND

Inspectierapport KDV Siemburg (KDV) Graaf Engelbrechtstraat 14 4756AR KRUISLAND Inspectierapport KDV Siemburg (KDV) Graaf Engelbrechtstraat 14 4756AR KRUISLAND Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: STEENBERGEN Datum inspectiebezoek: 03-12-2013 Type onderzoek:

Nadere informatie

Vraag & Antwoord. Tevredenheidsmetingen Scholengroep Veluwezoom 2013

Vraag & Antwoord. Tevredenheidsmetingen Scholengroep Veluwezoom 2013 Vraag & Antwoord Tevredenheidsmetingen Scholengroep Veluwezoom 2013 Thema Vraag Antwoord Algemeen Wat meet het Scholengroep Veluwezoom richt zich op maximale talentontwikkeling en het vergroten van de

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Evaluatie proces Groot onderhoud Schrijverswijk

Evaluatie proces Groot onderhoud Schrijverswijk Evaluatieverslag proces groot onderhoud mei 2013 Evaluatie proces Groot onderhoud Schrijverswijk Om onze wijken aantrekkelijk te houden voor bewoners vindt elke 35 jaar groot onderhoud plaats in de wijk.

Nadere informatie

Inspectierapport het Speeldorp Terwijde (KDV) Musicallaan 94 3543BT UTRECHT Registratienummer 113827192

Inspectierapport het Speeldorp Terwijde (KDV) Musicallaan 94 3543BT UTRECHT Registratienummer 113827192 Inspectierapport het Speeldorp Terwijde (KDV) Musicallaan 94 3543BT UTRECHT Registratienummer 113827192 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Alleskids (KDV) Plantage Allee GK WEHL Registratienummer

Inspectierapport Alleskids (KDV) Plantage Allee GK WEHL Registratienummer Inspectierapport Alleskids (KDV) Plantage Allee 29 7031 GK WEHL Registratienummer 140584043 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: DOETINCHEM Datum inspectie: 26-03-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Babbels (hoofdlocatie) Industriestraat 9 1704 AA HEERHUGOWAARD Registratienummer 867705528

Inspectierapport Kinderdagverblijf Babbels (hoofdlocatie) Industriestraat 9 1704 AA HEERHUGOWAARD Registratienummer 867705528 Inspectierapport Kinderdagverblijf Babbels (hoofdlocatie) Industriestraat 9 1704 AA HEERHUGOWAARD Registratienummer 867705528 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: HEERHUGOWAARD

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Inspectierapport De Vlinderhoeve (KDV) Bouwmeestershoeve RN APELDOORN Registratienummer

Inspectierapport De Vlinderhoeve (KDV) Bouwmeestershoeve RN APELDOORN Registratienummer Inspectierapport De Vlinderhoeve (KDV) Bouwmeestershoeve 100 7326 RN APELDOORN Registratienummer 487122471 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Apeldoorn Datum inspectie:

Nadere informatie

Handleiding Docenten

Handleiding Docenten Handleiding Docenten In dit document vindt u een aantal handige tips en wetenswaardigheden die van pas kunnen komen wanneer u het invullen van de JOB-monitor JOB klassikaal begeleidt. Algemene informatie:

Nadere informatie

Inspectierapport Het Snuitje (KDV) Middegaal 26 5461XD VEGHEL Registratienummer 581676907

Inspectierapport Het Snuitje (KDV) Middegaal 26 5461XD VEGHEL Registratienummer 581676907 Inspectierapport Het Snuitje (KDV) Middegaal 26 5461XD VEGHEL Registratienummer 581676907 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: VEGHEL Datum inspectie: 19-05-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Spom Integrale Kindcentra (KDV) Irenestraat XK DRUTEN Registratienummer

Inspectierapport Stichting Spom Integrale Kindcentra (KDV) Irenestraat XK DRUTEN Registratienummer Inspectierapport Stichting Spom Integrale Kindcentra (KDV) Irenestraat 3 6651XK DRUTEN Registratienummer 218355178 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Druten Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport kindercentrum Villa Picasso (KDV) Wilddreef 1 2352CD LEIDERDORP Registratienummer 868574089

Inspectierapport kindercentrum Villa Picasso (KDV) Wilddreef 1 2352CD LEIDERDORP Registratienummer 868574089 Inspectierapport kindercentrum Villa Picasso (KDV) Wilddreef 1 2352CD LEIDERDORP Registratienummer 868574089 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Leiderdorp Datum inspectie: 13-10-2015

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

Handleiding LVS-bestand

Handleiding LVS-bestand Tabblad Niveaus 1. Leerlingen(groepen) invoeren. 2. Nieuwe leerling toevoegen. 3. Leerlingen verwijderen. 4. Behaalde niveaus invoeren. Tabblad Gemiddelden 1. Waarom dit tabblad? 2. Opmerking toevoegen.

Nadere informatie

Inspectierapport De Kattekop (KDV) Wassenaarseweg 8 2333AK LEIDEN Registratienummer 122073678

Inspectierapport De Kattekop (KDV) Wassenaarseweg 8 2333AK LEIDEN Registratienummer 122073678 Inspectierapport De Kattekop (KDV) Wassenaarseweg 8 2333AK LEIDEN Registratienummer 122073678 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Leiden Datum inspectie: 06-01-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren

e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren Een workshop organiseren? Veel werk, maar ook erg leuk! Hieronder vindt je wat tips en aandachtspunten die je vast en zeker van pas zullen komen. De lijst is natuurlijk

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum Poko Loko V.O.F. (KDV) De Vennen 2 9636HE ZUIDBROEK Registratienummer 544540736

Inspectierapport Kindercentrum Poko Loko V.O.F. (KDV) De Vennen 2 9636HE ZUIDBROEK Registratienummer 544540736 Inspectierapport Kindercentrum Poko Loko V.O.F. (KDV) De Vennen 2 9636HE ZUIDBROEK Registratienummer 544540736 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Menterwolde Datum inspectie: 10-02-2015

Nadere informatie

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte Over deze toolkit Welkom in het huis van persoonsgerichte zorg! Zoals je ziet is het huis nog in

Nadere informatie

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST Wil je in België studeren aan een hogeschool of aan een universiteit? Als je je diploma secundair onderwijs niet in het Nederlands gehaald hebt, moet je een taaltest afleggen.

Nadere informatie

Ja: datum gesprek: 0 bevestiging per mail gestuurd: datum, tijd, adres afspraak, verwijzing naar site om zich voor te breiden.

Ja: datum gesprek: 0 bevestiging per mail gestuurd: datum, tijd, adres afspraak, verwijzing naar site om zich voor te breiden. 4.1 Personeelsbeleid 1.2.3 a1 sollicitatieformulier 1 van 5 Sollicitant: Naam: Sollicitatie ingekomen: Sollicitatieformulier ontvangen op: Per mail/ post/ langs brengen Inclusief cv: ja/nee Reactie op

Nadere informatie

Waarom VVE? Overleg tussen leiding en ouders. Het Peutervolgsysteem

Waarom VVE? Overleg tussen leiding en ouders. Het Peutervolgsysteem Waarom VVE? Omdat het goed is de kinderen in hun ontwikkeling te volgen, daar waar nodig te stimuleren en bij de oudste kinderen gericht met voorbereiding voor de basisschool aan de slag te gaan. Kinderdagverblijf

Nadere informatie

Inspectierapport Roldebol (KDV) Drostenhof 2a 9451KG ROLDE Registratienummer 179961330

Inspectierapport Roldebol (KDV) Drostenhof 2a 9451KG ROLDE Registratienummer 179961330 Inspectierapport Roldebol (KDV) Drostenhof 2a 9451KG ROLDE Registratienummer 179961330 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Aa en Hunze Datum inspectie: 25-08-2015 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Handleiding KIJK! in ParnasSys. Februari 2014

Handleiding KIJK! in ParnasSys. Februari 2014 Handleiding KIJK! in ParnasSys Februari 2014 Inhoud Inleiding... 3 1. Instellen van KIJK! in ParnasSys door de beheerder... 4 De KIJK! observatielijsten... 4 Leerlingen koppelen aan een leerlijnenpakket

Nadere informatie

Inspectierapport Hoi Pipeloi (KDV) Apeldoornseweg 1a 8051 AA HATTEM Registratienummer 215842364

Inspectierapport Hoi Pipeloi (KDV) Apeldoornseweg 1a 8051 AA HATTEM Registratienummer 215842364 Inspectierapport Hoi Pipeloi (KDV) Apeldoornseweg 1a 8051 AA HATTEM Registratienummer 215842364 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Hattem Datum inspectie: 14-04-2015

Nadere informatie

Selectie-instrument HARRIE

Selectie-instrument HARRIE Selectie-instrument HARRIE 1 Inleiding Voor u ligt het selectie-instrument HARRIE ; een vragenlijst die u als collega van een medewerker met autisme kan invullen om voor uzelf inzichtelijk te maken of

Nadere informatie

Inspectierapport Marron Kinderdagverblijf (KDV) Noorderstraat CD Dieren Registratienummer

Inspectierapport Marron Kinderdagverblijf (KDV) Noorderstraat CD Dieren Registratienummer Inspectierapport Marron Kinderdagverblijf (KDV) Noorderstraat 9 6953CD Dieren Registratienummer 316441910 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Rheden

Nadere informatie

Inspectierapport Zo op het Podium (KDV) Waterlinie GB STEENBERGEN NB Registratienummer

Inspectierapport Zo op het Podium (KDV) Waterlinie GB STEENBERGEN NB Registratienummer Inspectierapport Zo op het Podium (KDV) Waterlinie 7 4652GB STEENBERGEN NB Registratienummer 537757120 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Steenbergen Datum inspectie: 26-07-2016

Nadere informatie

Inspectierapport De Ballon Villa Kakelbont (KDV) Willinklaan 8 2121CV BENNEBROEK Registratienummer 680428562

Inspectierapport De Ballon Villa Kakelbont (KDV) Willinklaan 8 2121CV BENNEBROEK Registratienummer 680428562 Inspectierapport De Ballon Villa Kakelbont (KDV) Willinklaan 8 2121CV BENNEBROEK Registratienummer 680428562 Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: BLOEMENDAAL Datum inspectie: 11-12-2014

Nadere informatie

Kinderdagverblijf De Droomengeltjes

Kinderdagverblijf De Droomengeltjes Pagina: 1/7 Alle medewerkers van Kinderdagverblijf De Droomengeltjes die betrokken zijn bij de opvang van jonge kinderen worden tijdens de inwerkperiode op de hoogte gebracht van dit protocol. De hieronder

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Nynke (KDV) Koningin Wilhelminastraat 91 8019AL ZWOLLE Registratienummer 102843831

Inspectierapport Kinderopvang Nynke (KDV) Koningin Wilhelminastraat 91 8019AL ZWOLLE Registratienummer 102843831 Inspectierapport Kinderopvang Nynke (KDV) Koningin Wilhelminastraat 91 8019AL ZWOLLE Registratienummer 102843831 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: ZWOLLE Datum inspectie: 31-03-2014

Nadere informatie

Inspectierapport De Kasteeltuin (KDV) Borgerstraat EA Rotterdam Registratienummer

Inspectierapport De Kasteeltuin (KDV) Borgerstraat EA Rotterdam Registratienummer Inspectierapport De Kasteeltuin (KDV) Borgerstraat 8 3027EA Rotterdam Registratienummer 496108517 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Rotterdam Datum inspectie: 01-05-2017

Nadere informatie

Rapport Klant Tevredenheid Onderzoek KDV/PSZ 2012.

Rapport Klant Tevredenheid Onderzoek KDV/PSZ 2012. Rapport Klant Tevredenheid Onderzoek KDV/PSZ 2012. In 2012 hebben wij een meting gehouden van de klanttevredenheid op onze kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Door 219 gezinnen zijn de vragenlijsten

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404

Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404 Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Bedum Datum inspectie: 28-07-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Vragenlijst. Evaluatie-vragenlijst Functioneringsgesprek. Beste medewerker,

Vragenlijst. Evaluatie-vragenlijst Functioneringsgesprek. Beste medewerker, 202 hetfunctioneringsgesprek.nl Evaluatie-vragenlijst Functioneringsgesprek Beste medewerker, Afgelopen periode heeft onze organisatie de functioneringsgesprekken afgenomen. Ook met u is een gesprek gevoerd.

Nadere informatie

Stappenplan grensoverschrijdend gedrag 4 e Montessorischool de Pinksterbloem. Wat verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag?

Stappenplan grensoverschrijdend gedrag 4 e Montessorischool de Pinksterbloem. Wat verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag? Stappenplan grensoverschrijdend gedrag 4 e Montessorischool de Pinksterbloem Wat verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag? Fysieke agressie of geweld: Het uitoefenen van elke vorm van feitelijk geweld

Nadere informatie

Inspectierapport De Bolderkids (KDV) Schoolstraat 26 9468BS ANNEN Registratienummer 343748423

Inspectierapport De Bolderkids (KDV) Schoolstraat 26 9468BS ANNEN Registratienummer 343748423 Inspectierapport De Bolderkids (KDV) Schoolstraat 26 9468BS ANNEN Registratienummer 343748423 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: AA EN HUNZE Datum inspectie: 11-09-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport KC Ruinerwold (KDV) Dijkhuizen 68a 7961AM Ruinerwold Registratienummer

Inspectierapport KC Ruinerwold (KDV) Dijkhuizen 68a 7961AM Ruinerwold Registratienummer Inspectierapport KC Ruinerwold (KDV) Dijkhuizen 68a 7961AM Ruinerwold Registratienummer 560739746 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: De Wolden Datum inspectie: 23-05-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging SCORE-onderzoek. Geachte heer/mevrouw,

Betreft: Uitnodiging SCORE-onderzoek. Geachte heer/mevrouw, Betreft: Uitnodiging SCORE-onderzoek. Geachte heer/mevrouw, Met deze brief willen we u uitnodigen om deel te nemen aan het SCORE-onderzoek. Dit onderzoek gaat over de inhoud van revalidatie na een beroerte,

Nadere informatie

Inspectierapport kinderopvang Hanse Panse Kevertje (BSO) Graaf Florislaan 51A 8312AW Creil Registratienummer

Inspectierapport kinderopvang Hanse Panse Kevertje (BSO) Graaf Florislaan 51A 8312AW Creil Registratienummer Inspectierapport kinderopvang Hanse Panse Kevertje (BSO) Graaf Florislaan 51A 8312AW Creil Registratienummer 103313229 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie:

Nadere informatie

Harlekijn. Uitkomsten Tevredenheidsonderzoek

Harlekijn. Uitkomsten Tevredenheidsonderzoek Harlekijn Uitkomsten Tevredenheidsonderzoek december 2013 (Respons op basis van 60 vragenlijsten retour) De vragenlijst heeft betrekking op: KDV 71% BSO 29% Mijn kind(eren) maakt/ maken gebruik van de

Nadere informatie

Beroepsgerichte Vorming, opleiding handel en administratie of Project Algemene Vakken

Beroepsgerichte Vorming, opleiding handel en administratie of Project Algemene Vakken ONTBIJT OP SCHOOL De jongeren organiseren zelf een ontbijt op school. Ze bepalen hoe het ontbijt er zal uitzien en staan ook in voor de praktische organisatie. Hiervoor moeten ze een heel aantal zaken

Nadere informatie

Handleiding: in gebruik nemen + instellen accountgegevens ouderportaal Mijnschool.nl

Handleiding: in gebruik nemen + instellen accountgegevens ouderportaal Mijnschool.nl Handleiding: in gebruik nemen + instellen accountgegevens ouderportaal Mijnschool.nl Indien bij ons op school van u als ouders/verzorgers van zowel vader als moeder een email-adres bekend is, heeft u ook

Nadere informatie

Gebruikershandleiding CQ-index Dyslexie

Gebruikershandleiding CQ-index Dyslexie Gebruikershandleiding CQ-index Dyslexie Inhoud 1 Eerste keer inloggen... 2 2 Inloggen... 3 3 Uitnodiging versturen... 4 3.1 Een uitnodiging versturen... 4 3.2 Meerdere uitnodigingen versturen... 4 4 Overzicht

Nadere informatie

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf de resultaten

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang 't Klokhuis (BSO) Graafschapsstraat GE BUREN GLD Registratienummer

Inspectierapport Buitenschoolse opvang 't Klokhuis (BSO) Graafschapsstraat GE BUREN GLD Registratienummer Inspectierapport Buitenschoolse opvang 't Klokhuis (BSO) Graafschapsstraat 4 4116GE BUREN GLD Registratienummer 104671609 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Tiel In opdracht van gemeente: Buren

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature November 2014 Handleiding: Stap 1: Ga naar de website... 1 Stap 2: Ik ben een vrijwilligersorganisatie...

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Pinguin B.V. (KDV) Berlijnstraat 2 7559WH HENGELO OV Registratienummer 211662306

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Pinguin B.V. (KDV) Berlijnstraat 2 7559WH HENGELO OV Registratienummer 211662306 Inspectierapport Kinderdagverblijf De Pinguin B.V. (KDV) Berlijnstraat 2 7559WH HENGELO OV Registratienummer 211662306 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: HENGELO Datum inspectie: 28-04-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Op Stoom (KDV) Cypressenstraat 11 4849AN DORST

Inspectierapport Op Stoom (KDV) Cypressenstraat 11 4849AN DORST Inspectierapport Op Stoom (KDV) Cypressenstraat 11 4849AN DORST Toezichthouder: GGD West-Brabant Datum inspectiebezoek: 15-04-2013 In opdracht van gemeente: OOSTERHOUT IvT ID 075088 Inhoudsopgave Inleiding...3

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Doorstroomdossier. 4 mavo > 4 havo

Doorstroomdossier. 4 mavo > 4 havo Doorstroomdossier 4 mavo > 4 havo Een leerling kan de keuze maken om na het behalen van het mavodiploma door te stromen naar 4 havo op Markenhage. De overstap naar het havo is echter niet gemakkelijk.

Nadere informatie

Handleiding. Datums en statussen

Handleiding. Datums en statussen Handleiding Datums en statussen 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 3 3. Datums... 4 Aanmelddatum... 4 Inschrijfdatum... 4 Uitschrijfdatum... 4 4. Statussen... 5 Toekomstig... 5 Aangemeld...

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

Inspectierapport Pinkeltje (KDV) Zwaerdecroonstraat 57B 3021WR ROTTERDAM Registratienummer

Inspectierapport Pinkeltje (KDV) Zwaerdecroonstraat 57B 3021WR ROTTERDAM Registratienummer Inspectierapport Pinkeltje (KDV) Zwaerdecroonstraat 57B 3021WR ROTTERDAM Registratienummer 342786209 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: ROTTERDAM Datum inspectie: 14-05-2014

Nadere informatie

Klachtenregeling Stichting Kinderopvang Op Kop

Klachtenregeling Stichting Kinderopvang Op Kop Klachtenregeling Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop en haar medewerkers doen hun uiterste best om goede kinderopvang te verzorgen. Toch kan het voorkomen dat een ouder niet tevreden

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Belle Fleur (BSO) Markt 98 4875CG ETTEN-LEUR Registratienummer 175056225

Inspectierapport Kinderdagverblijf Belle Fleur (BSO) Markt 98 4875CG ETTEN-LEUR Registratienummer 175056225 Inspectierapport Kinderdagverblijf Belle Fleur (BSO) Markt 98 4875CG ETTEN-LEUR Registratienummer 175056225 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Etten-Leur Datum inspectie: 30-06-2015

Nadere informatie