6 redenen om te kiezen voor een geautomatiseerd Expense Management systeem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6 redenen om te kiezen voor een geautomatiseerd Expense Management systeem"

Transcriptie

1 6 redenen om te kiezen voor een geautomatiseerd Expense Management systeem Whitepaper Declaree Het managen van onkosten middels spreadsheets biedt een organisatie niet de juiste controle-, rapportage- en managementfuncties die het accuraat beheren van onkosten mogelijk maakt. Ondanks de beperkingen is het bij een grote meerderheid van organisaties gebruikelijk om spreadsheets te gebruiken als Expense Management systeem en rapportagemiddel. Dit document beschrijft de voordelen en mogelijke besparingen die een online Expense Management systeem uw organisatie kan bieden.

2 6 redenen om te kiezen voor een geautomatiseerd Expense Management systeem Het belang van kostenbeheersing binnen organisaties is de afgelopen tien jaar enorm toegenomen. Mede dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen worden financiële afdelingen steeds meer in staat gesteld om beheersings- en controlemaatregelen toe te passen waarmee gestuurd kan worden op kostenbesparingen. Met een gemiddelde kostenallocatie van 7% op reis- en onkostenvergoedingen is het bovendien niet vreemd dat financieel professionals de importantie van een Expense Management systeem prioriteit geven binnen hun organisatie. Hoewel reis- en onkosten management wordt gezien als een zeer belangrijk onderdeel binnen organisaties, is het nog altijd verbazingwekkend te zien hoe goed georganiseerde organisaties een handmatig proces hanteren om onkosten van personeel te managen. Op spreadsheet gebaseerde templates zijn, ongeacht het belang van een goede spreadsheet tool in een zakelijke omgeving, niet ontworpen of uitgerust om onkosten van meerdere afdelingen en personeelsleden te managen. Het managen van onkosten middels spreadsheets biedt een organisatie niet de juiste controle-, rapportage- en managementfuncties die het accuraat beheren van onkosten mogelijk maakt. Ondanks de beperkingen is het bij een grote meerderheid van organisaties gebruikelijk om spreadsheets te gebruiken als Expense Management systeem en rapportagemiddel. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om af te stappen van het handmatige en op spreadsheets gebaseerde declaratieproces en over te gaan op een geautomatiseerd Expense Management systeem. De vele voordelen van het gedigitaliseerd onkosten rapporteren, alsmede de daarmee gepaard gaande tijd- en kostenbesparing doet veel organisaties besluiten ook dit onderdeel van de bedrijfsvoering zoveel mogelijk te digitaliseren. Indien u binnen uw organisatie nog gebruik maakt van spreadsheets voor het beheren van reis- en onkosten, neemt u dan kennis van de volgende 6 redenen om over te stappen van het handmatige en tijdverslindende proces naar een eenvoudig te implementeren geautomatiseerde oplossing.

3 1. Geautomatiseerde onkostenrapportages In het conventionele handmatige declaratieproces wordt door financieel professionals veel tijd besteed aan het verzamelen en invoeren van data, het schrijven van formules en het maken van analyses. De processen geassocieerd met het indienen van declaraties door medewerkers en het af- danwel goedkeuren hiervan door managers zorgt eveneens voor veel overhead en een papieren documentenstroom door de organisatie. Wie weleens voor de zaak gereisd heeft zal beamen dat het bijhouden van de onderweg gemaakte kosten een onhandige en lastige taak is. Het proces ziet er in de praktijk ongeveer zo uit: tientallen papieren bonnetjes worden op verschillende plekken ontvangen en moeten worden bewaard. Taxikosten, maaltijden, vliegtickets, hotelkosten, parkeerkosten en vele andere onderweg gemaakte onkosten moeten worden geadministreerd. De papieren bonnetjes verdwijnen in de portemonnee, de koffer, handbagage, het dashboardkastje of in een bureaulade op kantoor. Nadat al deze bonnen verzameld zijn kunnen ze worden overgeschreven in het spreadsheet formulier waarmee onkosten gedeclareerd kunnen worden. Dit formulier wordt in het voornaamste geval per verstuurd naar de manager ter goedkeuring en vervolgens doorgestuurd naar de boekhouder. Het is echter gebruikelijker dat het formulier geprint wordt en belandt op het bureau van de manager, verloren in de stapel van andere rapporten die wachten op goedkeuring. De papieren bonnen worden in een envelop of schoenendoos eveneens door de organisatie gestuurd. Om te voldoen aan de fiscale bewaarplicht opgelegd door de Belastingdienst moeten deze bovendien 7 jaar bewaard worden, en steekproefsgewijs opvraagbaar zijn in het geval van een controle. Het proces van het beheren van onkosten kan worden gestroomlijnd in een geautomatiseerd systeem, te beginnen met het vastleggen via de mobiele telefoon. Door simpelweg een foto van de bon te maken en de kerngegevens in te voeren wordt de bon direct gedigitaliseerd en wordt de eerste stap in de workflow in gang gezet. De onkostennota s worden door het systeem automatisch opgesteld en online voor zowel de manager als de boekhouder real-time inzichtelijk. In een geautomatiseerd Expense Management systeem zoals Declaree kunnen medewerkers onkosten mobiel rapporteren en automatisch laten doorsturen ter goedkeuring. Het gemak en de eenvoud van onkosten direct digitaal declareren is met stip de voornaamste reden dat organisaties kiezen voor een geautomatiseerd systeem als Declaree.

4 2. Tijdsbesparing De overgang van een handmatig declaratieproces naar een geautomatiseerd systeem zal veel tijd besparen bij zowel medewerkers, managers als accountants. Het handmatige proces vanaf het invullen van een onkostendeclaratieformulier tot het uitvoeren van de terugbetaling kan vaak weken zo niet maanden duren. Met het gebruik van een geautomatiseerd systeem kan de totale tijdsbesting gewijd aan de complete workflow terug worden gebracht tot slechts enkele minuten. De tijdwinst die behaald wordt met een geautomatiseerd systeem wordt op tal van manieren verwezenlijkt. Het invoeren van een nieuwe declaratie is in de mobiele applicatie in slechts enkele seconden gebeurd. Hierbij wordt direct al een categorie en eventueel een project voor de declaratie gekozen, zodat de accountant op een later tijdstip niet meer hoeft na te denken over de kostenplaats waar de onkosten geboekt dienen te worden. Waar een gemiddelde medewerker ruim een uur per maand besteed aan het bij elkaar zoeken van bonnetjes en het invullen van het onkostenformulier, is dat met het gebruik van een geautomatiseerd systeem slechts een kwestie van het bonnetje op het moment van ontvangst direct te digitaliseren. De onkostenrapportages hoeft de medewerker zelf niet meer naar om te kijken; die worden compleet geautomatiseerd en digitaal aangeleverd aan zijn of haar leidinggevende. Ook de manager behaalt een flinke tijdswinst bij het controleren van de declaratiestromen van medewerkers. Omdat het geautomatiseerde systeem altijd online is kan de manager op elk gewenst tijdstip de ingediende declaraties bekijken en beoordelen. Steekproefsgewijs kan er op detailniveau naar de bonnetjes worden gekeken, maar het is eveneens mogelijk om per medewerker en per batch goed te keuren. Per organisatie zijn de communicatiestromen precies zo in te stellen dat deze voldoen aan de gewenste workflow. Zo is het mogelijk om voor elke bon apart een automatisch bericht ter goedkeuring te versturen, maar is het ook mogelijk om de onkostenrapportages maandelijks per te ontvangen.

5 3. Kostenbesparing Het besparen op zakelijke euro s is een van de grootste voordelen van het gebruiken van een Expense Management systeem. De kosten die bespaard worden ten opzicht van het ouderwetse handmatige declaratieproces verschillen per organisatie, maar zijn samengesteld uit de volgende onderdelen: de tijd die het maken, goedkeuren en vergoeden van het declaraties kost, evenals de kosten om het rapport af te drukken en te sturen naar de juiste persoon. Een simpele rekensom leert dat een organisatie waarin 50 medewerkers ieder een uur, en een leidinggevende en boekhouder ieder een dag per maand spenderen aan het declareren, goedkeuren en verwerken van alle gemaakte onkosten een kostenpost met zich meebrengt van meer dan 1.750,- euro aan direct gelieerde kosten. Het meest voor de hand liggende besparende voordeel van een geautomatiseerde oplossing is de afname in tijd die besteed wordt aan het invullen van het onkostenformulier. Met een simpelere en snellere workflow voor het declareren van onkosten kunnen medewerkers hun tijd en middelen beter besteden, waarmee de productiviteit verhoogd en dus direct geld wordt bespaard. Ook is het met een web-gebaseerd systeem niet meer nodig om formulieren en bonnetjes te printen. Een andere besparing zit hem in de opslag van de papieren bonnetjes: doordat deze niet meer geraadpleegt hoeven te worden en voor de Belastingdienst de digitale kopie volstaat, hoeven de papieren bonnen niet meer gearchiveerd te worden. Met de verschillende besparende voordelen van een geautomatiseerd systeem kunnen bedrijven die de software geïmplementeerd hebben vanaf de eerste dag al meer dan 65% besparen op het totale declaratieproces, wat in het rekenvoorbeeld neerkomt op meer dan 25,- euro per declaratieformulier. Oude situatie (1u medewerker / 1 dag manager en boekhouder) Kosten medewerker per uur ( / 228 / 8) = ca. 22,- Kosten manager en boekhouder per dag ( / 228) = ca. 328,- Kosten medewerkers: 22,- * 50 = 1.100,- Kosten manager en boekhouder: 2 * 328,- = 656,- Totale kosten huidige situatie: ca ,- Nieuwe situatie (20m medewerker / 1u manager en boekhouder) Kosten medewerker 20 minuten: (ca. 22,- / 3) = 7,33 Kosten manager en boekhouder per uur: (328 / 8) = 41 Kosten medewerkers: 7,33 * 50 = 366,50 Kosten manager en boekhouder: 2 * 41 = 82,- Totale kosten nieuwe situatie: ca. 450,- Kostenbesparing: 75% REKENVOORBEELD

6 4. Geen gebruik meer van spreadsheets Hoewel het gebruik van spreadsheets niet als de voornaamste reden wordt gezien voor het overschakelen naar een geautomatiseerd systeem wordt dit wel direct gekoppeld aan de last en frustratie die organisaties ervaren bij het organiseren en verwerken van de declaraties. Financiële professionals vertrouwen al meer dan twee decennia op professionele spreadsheet software zoals Microsoft Excel om zakelijke kosten te beheren. Hoewel de mogelijkheden van Excel eindeloos lijken voor het maken van handmatige rapportages, is het voor het organiseren van processen en workflows geen geschikte software. Ook het aanleveren van geautomatiseerde standaardrapportages, of het inrichten van communicatiestromen is iets waarvoor Excel niet bedoeld is. Het gebruik van spreadsheets als basis voor declaratieformulieren is daarom achterhaald, slecht controleerbaar, en bovendien onnodig duur. Bedrijven die een geautomatiseerd systeem voor kostenbeheersing hanteren vinden een significante afname van de noodzaak voor spreadsheet software. Klanten van Declaree hoeven niet meer op zoek naar het declaratieformulier via het intranet, besparen op printkosten, en kunnen een workflow inrichten waarmee nieuwe declaraties direct bij de leidinggevende in de inbox belanden. Door de beveiligde online archivering is het terugzoeken van gegevens zeer eenvoudig, en is tevens de fiscale bewaarplicht gewaarborgd.

7 5. Worfklow en accordering Waar organisaties nog een papieren declaratieproces hanteren, eindigen onkostennota s doorgaans tussen stapels papier op de bureau s van leidinggevenden. Eenmaal goedgekeurd worden deze stapels papier doorgegeven aan de financiële afdeling, die vervolgens handmatig deze gegevens moet verwerken en de fysieke papieren nota s en formulieren moet archiveren. En dat is in het geval dat alles gelijk wordt goedgekeurd. Indien er discussie is over een bepaalde onkostendeclaratie, of als een bon niet meer goed leesbaar is, wordt dit doorgaans niet opgevangen in het proces en komt er omtrent de declaratie weer een geheel nieuwe communicatiestroom op gang. Met behulp van een web-based Expense Management systeem hoeven managers zich nooit meer zorgen te maken over stapels papieren declaratieformulieren. Met een geautomatiseerd systeem zijn alle onkosten direct online inzichtelijk, en is de workflow zo in te richten dat de complete organisatorische hiërarchie en eveneens het vier-ogen principe op een eenvoudige manier te realiseren is. Het accorderen van onkostendeclaraties is hiermee geen tijdverslindend en vervelend karwei meer, maar een gemakkelijk en inzichtelijk geautomatiseerd proces. Bovendien worden alle kwitanties veilig online opgeslagen, en wordt via het systeem een automatische terugkoppeling gegeven zodra een bepaalde declaratie niet wordt geaccepteerd. Eveneens is het mogelijk om hierbij een opmerking te plaatsen, zodat buiten het proces om geen nieuwe afzonderlijke communicatiestromen op gang hoeven te komen. Een gedocumenteerd proces voor het indienen van onkostendeclaraties, en een workflow voor het accorderen hiervan, is van vitaal belang voor de financiële afdeling om ervoor te zorgen dat rapporten tijdig worden beoordeeld en op de juiste wijze worden goedgekeurd terwijl medewerkers zekerheid hebben van een nauwkeurige en tijdige vergoeding van de gemaakte kosten.

8 6. Altijd en overal direct onkosten verwerken Een van de grootste voordelen van een online Expense Management oplossing is de mobiliteit. Een online systeem is beschikbaar voor gebruikers vanaf elke locatie op elk moment. Vele professionals declareren hun onkosten op een maandelijkse basis, waarbij de papieren kwitanties van 30 dagen of meer bijeen moeten worden gezocht. Daarbij ontstaat veel onduidelijkheid over de oorsprong van de kosten: voor welke klant stond u daar geparkeerd? Met wie ging u toen lunchen? Gegevens die voor de interne controle én voor de Belastingdienst altijd vermeld dienen te worden bij een declaratie. Los van het bijeen verzamelen van de bonnetjes moet ook het laatste sjabloon van het onkostendeclaratieformulier worden gezocht, en worden er doorgaans uren besteed aan het invullen hiervan. Typisch een karwei dat niet eenvoudig onderweg gedaan kan worden. Door het online systeem in combinatie met de mobiele applicaties te gebruiken worden medewerkers in staat gesteld om op elk moment de onkosten te verwerken en real-time te digitaliseren. Op het moment van ontvangst van de kwitantie is het slechts een kwestie van een foto van de bon te maken, en de omschrijving in te geven. De BTW wordt automatisch uitgerekend op basis van het totaalbedrag, en de toewijzing op een categorie en project zorgt voor een accurate kostenbeheersing en inzichtelijke rapportages. Ongeacht de locatie, het reizen in een vliegtuig, dineren met een klant, of reizen buiten het land, kunnen werknemers hun uitgaven beheren. Bovendien rekent de mobiele applicatie een buitenlandse kwitantie direct om naar de eigen valuta. Declaree stelt gebruikers zelfs in staat om bonnetjes te declareren zonder internetverbinding. Op het moment dat er weer verbinding is, wordt er automatisch gesynchroniseerd.

9 Declaree, de oplossing voor uw geautomatiseerde onkosten Declaree is een geautomatiseerd Expense Management systeem waarmee u uw complete declaratiestroom kunt digitaliseren. De software wordt aangeboden als SaaS applicatie (Software As A Service) waarmee u gevrijwaard bent van installatie, onderhoud, server-updates en back-ups van de software. De applicatie draait op een afzonderlijke Nederlandse server. De applicatie is toegankelijk via een browser (desktop / tablet) en via separaat te installeren mobiele applicaties. De koppeling tussen uw backend, CRM of boekhoudpakket is eveneens snel te realiseren. Door aan te sluiten op de Declaree API (Application Programming Interface) kunt u al uw medewerkers binnen enkele seconden Declaree laten gebruiken, en alle data omtrent bonnetjes eenvoudig terug koppelen naar uw eigen administratie. Heeft u niet de technische kennis in huis om dit zelf te realiseren? Dan biedt het Declaree team de technische expertise om dit compleet voor u in te richten. Mocht u behoefte hebben aan uitgebreide training in het gebruik van de software, dan is dit uiteraard mogelijk. Ook specifieke wensen aangaande (functionaliteit van) Declaree of uitbreidingen op de mobiele applicatie zijn klant-specifiek in te richten. Zelfs een whitelabel optie behoort tot de mogelijkheden! Het team achter Declaree bestaat uit Jasper Spoor, Bart Jochems, en Bas Janssen. Zij volgden alle drie een technische opleiding op de hogeschool of de universiteit. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan bij een internetbedrijf hebben zij in 2012 een eigen bedrijf opgericht en Declaree vanuit hun technische expertise in-house ontwikkeld. Wilt u weten wat Declaree voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak, of kijk op

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Zakelijk declareren veroorzaakt veel onnodige problemen. Bonnetjes die kwijtraken, vermoedens van fraude,verwarring met privé-uitgaven, nodeloze

Zakelijk declareren veroorzaakt veel onnodige problemen. Bonnetjes die kwijtraken, vermoedens van fraude,verwarring met privé-uitgaven, nodeloze Zakelijk declareren veroorzaakt veel onnodige problemen. Bonnetjes die kwijtraken, vermoedens van fraude,verwarring met privé-uitgaven, nodeloze discussies en tijdverlies. Een groot landelijk onderzoek

Nadere informatie

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 2017 HRT Business Professionals 2 Waar worden we mee geconfronteerd? 2017 HRT Business Professionals 3 Impact van cloud 2017 HRT

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Slim reiskosten declareren: Meer gemak, snelheid en controle voor werkgever en werknemer

Slim reiskosten declareren: Meer gemak, snelheid en controle voor werkgever en werknemer Slim reiskosten declareren: Meer gemak, snelheid en controle voor werkgever en werknemer Het declareren van reiskosten is een proces waar organisaties vaak veel tijd aan kwijt zijn. In de meeste gevallen

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten)

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u een meerdaagse reisdeclaratie in kunt dienen. In deze handleiding worden de handelingen

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Lunadoc Lunadoc Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Een archief moet lang ter beschikking blijven, ook al veranderen bepaalde servers en computers. De interface is altijd op maat. Iedere KMO

Nadere informatie

Het nieuwe zakelijke betalen. Geen gedoe met bonnetjes, kleine kassen, voorschotten en declaraties

Het nieuwe zakelijke betalen. Geen gedoe met bonnetjes, kleine kassen, voorschotten en declaraties Het nieuwe zakelijke betalen Geen gedoe met bonnetjes, kleine kassen, voorschotten en declaraties WAT IS SIMPLED CARD? De betaalpassen geeft u zelf uit en de bestedingsruimte van iedere pas kunt u realtime

Nadere informatie

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

Stap voor Stap handleiding declaraties

Stap voor Stap handleiding declaraties Stap voor Stap handleiding declaraties Algemeen Om de gemaakte kosten op een snelle en correcte wijze uitbetaald te krijgen, dienen de declaraties aan bepaalde voorwaarden en regels te voldoen. Wanneer

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

whitepaper Bouwplaats

whitepaper Bouwplaats metacom online whitepaper whitepaper Bouwplaats Procesbeheersing op locatie vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom procesbeheersing eenvoudiger kan 3 Welke oplossing biedt VanMeijel? 4 Hoe

Nadere informatie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon SIMOSO 2013 Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon RitMeter, de eenvoudigste

Nadere informatie

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving Modules Online Kostenbeheer Mobiel Dienstbeschrijving A ugust us 201 3 1 Overzicht 1.1 Wat is Online Kostenbeheer Mobiel? Online Kostenbeheer Mobiel is een aanvulling op mogelijkheden rondom facturen binnen

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

Productsheet. Een greep uit de vele gebruikers van de Vendor Management Software

Productsheet. Een greep uit de vele gebruikers van de Vendor Management Software Productsheet Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject van flexibele arbeid te digitaliseren en automatiseren,

Nadere informatie

1. Handleiding Online Declareren

1. Handleiding Online Declareren 1. Handleiding Online Declareren 1. Introductie Voor je ligt de handleiding van Online Declareren. Dit is een webapplicatie die samen met kaderleden is ontwikkeld voor kaderleden. Doel van Online Declareren

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0 Klanthandleiding Digitale Services Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Systeemeisen/Inloggen... 3 1.1 Systeemeisen... 3 1.2 Inloggen... 3 2 Algemeen... 4 3 Dashboard... 5 3.1 Algemeen... 5 3.2 Taken... 5 3.2.1

Nadere informatie

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik.

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. Hosted Exchange Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. HOSTED EXCHANGE Hosted Exchange is een zakelijke oplossing waarmee u altijd beschikking heeft over uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Nadere informatie

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs. Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.nl Belangrijkste voordelen Grote besparingen mogelijk op personeelskosten door geautomatiseerde

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT Voor MKB en Non-profit organisaties INVOICE MANAGEMENT Steeds meer organisaties ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en

Nadere informatie

Module 2 Administratie op orde

Module 2 Administratie op orde Geleerd in vorige presentaties Module 2 Administratie op orde Les 1. Schep orde in de papieren en digitale chaos Business Plan op 1 A4 Budget in 5 stappen Uurtarief Optimale DGA-salaris Les 1 Verzamel

Nadere informatie

On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld met Twinfield.

On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld met Twinfield. Voltastraat 23-1 1446 VA Purmerend The Netherlands Tel:+31(0)299480140 Fax:+31(0)299480279 Web: Email: www.raamproducts.com Sales@raamproducts.com On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld

Nadere informatie

MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING

MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING Optimale veiligheid Gebruikersvriendelijk Efficiënte workflow, tijdwinst Optimale interactie burger Verkorten van wachttijden 100 % geautomatiseerd Minimaliseren van

Nadere informatie

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Unit4 Personeel & Salaris WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden,

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Registreren, analyseren en verantwoorden

Registreren, analyseren en verantwoorden Registreren, analyseren en verantwoorden Inhoud DAS in het kort DAS in het kort 3 De voordelen voor u 4 Effecten meten 4 Uw opdracht verantwoorden 5 Werkwijze methodiseren 6 Samenwerking bevorderen 7 Kosten

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET INCIDENT MANAGEMENT SYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in

Nadere informatie

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Contact persoon: Thera Splinter: 020 6445160 team@webfysio.nl Contact persoon: Joost Nagelmaeker: 0642115336

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

DIGITALE WERKBONNEN. Gemaakt door www.webactive.be. Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82

DIGITALE WERKBONNEN. Gemaakt door www.webactive.be. Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82 DIGITALE WERKBONNEN Gemaakt door www.webactive.be Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82 DIGITALE WERKBONNEN geeft je zoveel meer mogelijkheden Web Active heeft zich

Nadere informatie

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij 1 INLEIDING 1.1 Inleiding De cloud is een recent begrip en duidt op het opslaan en bewerken van informatie niet op je eigen pc, maar ergens op het internet (op een server). Het grote voordeel van het opslaan

Nadere informatie

Kosten: 0-500 stuks per maand: 1,20 euro per poststuk 501 1000 stuks per maand 0,78 euro 1001+ stuks per maand 0,56 euro

Kosten: 0-500 stuks per maand: 1,20 euro per poststuk 501 1000 stuks per maand 0,78 euro 1001+ stuks per maand 0,56 euro Perrit scant uw inkomende poststukken Post doorsturen naar PerPage Scanfaciliteit Openen, scanklaar maken en scannen van de bedrijfspost in een beveiligde omgeving door gescreende medewerkers. Post wordt

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Echt automatisch boekhouden

Echt automatisch boekhouden Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen 2012 1 Overal en altijd toegankelijk Voor de toegang is alleen een pc nodig met een internetverbinding U heeft

Nadere informatie

Urenregistratie weekstaat Online

Urenregistratie weekstaat Online metacom online whitepaper whitepaper Urenregistratie weekstaat Online slimmer omgaan met tijd vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom urenregistratie eenvoudiger kan 3 Welke oplossing biedt

Nadere informatie

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Factuurverwerking via Internet Is de papieren factuur verleden tijd? 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Inhoud Introductie TBlox De vervangingvan papierenfacturendoor electronische

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en ESPEQ Opleidingsbedrijven. Espeq opleidingsbedrijven ESPEQ neemt in het bedrijfsleven

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De salarispraktijk vraagt om een nieuwe aanpak. Onze efficiënte verwerking en kostenbesparende oplossingen bieden volop mogelijkheden voor de toekomst.

Nadere informatie

Werkwijze declaraties Raad van Bestuur

Werkwijze declaraties Raad van Bestuur Werkwijze declaraties Raad van Bestuur Stichting Philadelphia Zorg Het beste uit jezelf Doel Met dit document wordt beoogd een kader vast te leggen voor de leden van de Raad van Bestuur over de werkwijze

Nadere informatie

Content Management Made Easy

Content Management Made Easy Content Management Made Easy Content management is voor bedrijven van doorslaggevend belang. Het op de juiste manier inzetten van het beschikbare kapitaal en personeel is de sleutel tot een rendabele onderneming.

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

Declaratieregeling CvB-leden Nederlandse universiteiten. Vastgesteld door de voorzitters van de Raden van Toezicht op 20 november 2017

Declaratieregeling CvB-leden Nederlandse universiteiten. Vastgesteld door de voorzitters van de Raden van Toezicht op 20 november 2017 Declaratieregeling CvB-leden Nederlandse universiteiten Vastgesteld door de voorzitters van de Raden van Toezicht op 20 november 2017 Invoeringsdatum: 1 januari 2018 Inhoudsopgave 1. Uitgangspunten declaratieregeling

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

Smart Mobile Services. Simple, Smart, Super"

Smart Mobile Services. Simple, Smart, Super Probleem Kent U dit? Documenten kwijt Overvolle mailboxen Cloudoplossing in USA / Overseas Spyware/NSA/CIA Medewerkers communiceren via openbare riolen Partimers niet direct weer up and running Personeel,

Nadere informatie

Documentcreatie en Output software. Wat zijn de toevoegingen op AFAS Profit & AFAS Profit Online?

Documentcreatie en Output software. Wat zijn de toevoegingen op AFAS Profit & AFAS Profit Online? Documentcreatie en Output software Wat zijn de toevoegingen op AFAS Profit & AFAS Profit Online? Documentcreatie & Output software CRMconnectors biedt een themaoplossing. Elke organisatie ontvangt en verstuurt

Nadere informatie

ZZP-pakket boekhouden online.

ZZP-pakket boekhouden online. ZZP-pakket boekhouden online. Wij bieden de volgende pakketten voor de ZZP-er en/of freelancer - ZZP-er online (Basis) - ZZP-er compleet pakket (Meekijkabonnement +) - ZZP-er totaal pakket (Online +) De

Nadere informatie

whitepaper Externe bon

whitepaper Externe bon metacom online whitepaper whitepaper Externe bon Automatiseer het registreren van verplichtingen vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom externe project inkoop eenvoudiger kan 3 Welke oplossing

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011)

Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011) Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011) Algemeen Er zijn voorlopig acht declaratieformulieren klaar gezet die niet

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN?

DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN? DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN? Whitepaper De overstap naar geautomatiseerde factuurverwerking Wat zijn de aandachtspunten? Organisatie: Easy Systems BV

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus kandidaten

Handleiding Mijn 65plus kandidaten Handleiding Mijn 65plus kandidaten Geachte kandidaat, Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan de optimalisering van de administratieve processen, met als doel het verminderen

Nadere informatie

GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING

GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING GEMEENTE ALMERE Een pioniersstad. Zo kun je Almere wel noemen. Zo n veertig jaar geleden werden de eerste huizen er gebouwd. Inmiddels wonen er meer dan 200.000

Nadere informatie

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management Optimale controle Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Verzuimmanagement Efficiënter werken met Talent & Salaris In de module ziekteverzuim registreert u wie wanneer ziek is geweest.

Nadere informatie

Geef uw ERP-documenten een eigen gezicht!

Geef uw ERP-documenten een eigen gezicht! Geef uw ERP-documenten een eigen gezicht! FormDesigner Representatieve ERP-documenten in een handomdraai Aan de creatie van het juiste imago van uw bedrijf wordt veel tijd en aandacht besteed. Het consequent

Nadere informatie

Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen!

Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen! Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen! Naam auteur : S. Liethoff Type document : Whitepaper Datum versie : 14-02-2013 1. Seclore FileSecure: Beveiliging zonder grenzen! Seclore FileSecure is een

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance.

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. Visma.net Payroll Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. GRAAG STELLEN WIJ U VOOR AAN Altijd en overal online beschikbaar en maximale ondersteuning

Nadere informatie

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken!

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Met de online diensten van Salariszaken heeft u altijd toegang en overzicht. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht het nodig zijn, dan

Nadere informatie