Postbus 9500 Postbus RA LEIDEN 3000 AG Rotterdam. GEGEVENS DEELNEMER Achternaam : Vrouw [ ] Man [ ]..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Postbus 9500 Postbus 256 2300 RA LEIDEN 3000 AG Rotterdam. GEGEVENS DEELNEMER Achternaam : Vrouw [ ] Man [ ].."

Transcriptie

1 AANMELDINGSFORMULIER voor de Spaarloonregeling 1/2... _ Vul dit aanvraagformulier volledig in en onderteken het. Lever het formulier in bij uw werkgever. Zodra ABN AMRO uw aanvraag heeft verwerkt, ontvangt u een bevestiging met uw rekeningnummer. GEGEVENS BEDRIJF DOOR WERKGEVER IN TE STUREN AAN: Universiteit Leiden ABN AMRO Bank N.V. IBH/FA 519 Fulfilment & Services Postbus 9500 Postbus RA LEIDEN 3000 AG Rotterdam Arrangementnr.: A Team Bedrijfssparen SK0000 GEGEVENS DEELNEMER Achternaam : Vrouw [ ] Man [ ].. Voorletters : Titels :.. Straat : Huisnummer: Postcode : Woonplaats:. Geboortedatum :.. Plaats/land : Telefoon privé : (0 )- Zakelijk : (0 )-.. BSN-nummer : Hebt u al een rekening bij ABN AMRO? Toegewezen spaarloonrekening: Nee, ik heb geen rekening bij ABN AMRO. Bezoek één van onze vestigingen en neem het volledig ingevuld en ondertekend formulier mee. Op grond van de Wet identificatie bij dienstverlening zijn banken verplicht nieuwe rekeninghouders te identificeren. Neem hiervoor mee een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) en een document waaruit blijkt dat u op het opgegeven adres woont (b.v. recent afschrift van een andere bank dan ABN AMRO of telefoonrekening). De Spaarloonrekening kan pas worden geopend als ABN AMRO u als klant heeft geaccepteerd conform haar klantacceptatieregels. Ja, mijn rekeningnummer is... _ 2. Voor welk bedrag wilt u deelnemen aan de Spaarloonregeling? (Ondergetekende geeft de werkgever toestemming het onderstaande bedrag op zijn/haar brutosalaris in te houden en over te maken op een te openen Spaarloonrekening bij ABN AMRO Bank) maandelijks een bedrag van EUR, jaarlijks een bedrag van EUR _, (max eur 613,-- ) 3. Op welk rekeningnummer wilt u de jaarlijkse rente en de vrijkomende spaarbedragen geboekt hebben?... _ ( NB Het rekeningnummer mag bij elke Nederlandse bank zijn. Indien Postbank dan eerst een P invullen gevolgd door uw rekeningnummer). Een (uittreksel van het) reglement en de Voorwaarden Bedrijfssparen heb ik van mijn werkgever ontvangen. Ik ga akkoord met de bepalingen en de voorwaarden. U kunt tot 14 dagen nadat u de overeenkomst getekend heeft ingeleverd bij de werkgever deze zonder kosten ongedaan maken door ons dat schriftelijk mede te delen. Handtekening deelnemer: (maak van dit formulier een kopie voor uw eigen administratie) In geval van een nieuwe relatie draagt de medewerker van de ABN AMRO vestiging zorg voor het opvoeren van de gegevens en het uitvoeren van de identificatieplicht conform de onderstaande instructie.

2 AANMELDINGSFORMULIER voor de Spaarloonregeling 2/2 Informatie voor en in te vullen door de medewerker van de vestiging van ABN AMRO in geval van identificatie en opvoeren nieuwe cliënt Voer de klant op in BCDB. Voer de identificatie uit volgens het proces Klant accepteren particulier. ( zie Informatiebank onder Klant en Markt/Klantgegevens/Klant accepteren particulier.) Let op! Voer procuratiehouder op via CLHTK (verschijnt niet automatisch) Open voor de klant géén spaarloonrekening Geef na invulling van de hieronder gevraagde gegevens het formulier terug aan de klant. De klant vult het formulier zo nodig nog verder in en geeft het aan de werkgever. De werkgever stuurt dit formulier in naar F&S Rotterdam waar wordt gezorgd voor opening van de spaarloonrekening en verdere afhandeling Vul onderstaande gegevens volledig in, alleen volledige formulieren kunnen in behandeling worden genomen. Cliëntnummer Bo.nr. vestiging.. Procuratiehouder opgevoerd via CLHTK (811) dd. Naam medewerker Paraaf en kantoorstempel.

3 Aan de medewerkers van Universiteit Leiden IBH/FA 519 Postbus RA LEIDEN Betreft: spaarloonregeling Geachte mevrouw, heer, Binnen uw bedrijf is besloten een spaarloonregeling in te voeren en deze onder te brengen bij ABN AMRO. In deze brief leggen wij u graag de werking van de spaarloonregeling uit. Tevens geven wij aan wat de voordelen van deelname aan de regeling zijn. Wij vertrouwen erop dat u na het lezen van de uiteenzetting tot deelname besluit. Werking van de spaarloonregeling Bij de spaarloonregeling kunt u in 2011 EUR 613 sparen. Uw werkgever houdt maandelijks of jaarlijks het door u gekozen spaarbedrag in. Het bedrag wordt ingehouden op uw brutosalaris en wordt zonder aftrek van loonbelasting en sociale premies gestort op een op uw naam te openen Spaarloon Rekening bij de ABN AMRO Bank. Het spaarloon, dat maandelijks of jaarlijks op uw geblokkeerde spaarrekening wordt gestort, is aanmerkelijk meer dan het bedrag dat u (ten gevolge van de inhoudingen) netto zou ontvangen. U moet zich hierbij wel realiseren dat u door deel te nemen (maandelijks) minder nettoloon overhoudt. Hoe meer aan loonbelasting en sociale premies er relatief op uw salaris wordt ingehouden, des te groter het voordeel van deelname aan de spaarloonregeling. Invloed op mogelijke uitkeringen Het meedoen aan de spaarloonregeling kan consequenties hebben voor een eventuele uitkering in het kader van WW of WAO. Het spaarloon verlaagt namelijk het zogenaamde Sociaal Coördinatieloon, de grondslag voor de berekening van een uitkering. Rentevergoeding Over de gespaarde bedragen wordt jaarlijks eind december rente vergoed. Dit percentage kan tijdens de looptijd wijzigen. De rente wordt jaarlijks automatisch geboekt op een door u opgegeven (post)bankrekening. Op deze rekening worden tevens de vrijgekomen bedragen van de Spaarloon Rekening geboekt. Deze bedragen zijn direct opneembaar. Extra vrijstelling Spaarloongelden die gespaard worden in 2011 vallen onder de extra vermogensvrijstelling voor bedrijfsspaargelden in Box 3 van EUR

4 Tussentijds opnemen (soms) mogelijk Voor de spaarloonregeling geldt dat de fiscale voordelen alleen van kracht zijn als de gespaarde bedragen vier volle kalenderjaren op de rekening staan geblokkeerd. In sommige gevallen is het echter mogelijk tussentijds mèt behoud van het fiscale voordeel geld van uw rekening op te nemen. Het bedrag moet dan worden aangewend voor een 'erkend bestedingsdoel'. Erkende bestedingsdoelen zijn: aankoop eigen woning; betaling premie levensverzekering; studie; verlof; start eigen bedrijf; kinderopvang. Tevens is het mogelijk, als het reglement hierin voorziet, gespaarde bedragen aan te wenden voor de aankoop van beursgenoteerde effecten. Deze effecten moeten echter voor de resterende looptijd zijn geblokkeerd en de aankoop van de effecten dient minimaal EUR per opname te bedragen. Ook bij beëindiging van het dienstverband kan meestal het spaartegoed worden opgenomen. Naar evenredigheid van de periode dat het spaartegoed geblokkeerd heeft gestaan, heeft u recht op een onbelast deel. Het belaste deel wordt via uw werkgever met u verrekend. Deelname In het bijgesloten reglement is een aanmeldingsformulier opgenomen. Besluit u te gaan deelnemen, dan verzoeken wij u het ingevulde aanmeldingsformulier in te leveren bij uw werkgever. Deze zorgt ervoor dat de rekening wordt geopend en het bedrag dat u periodiek wilt sparen wordt gestort. Dit bedrag kan eenmaal per jaar, met ingang van 1 januari, worden gewijzigd. Wij vertrouwen erop dat de voordelen u door deze brief duidelijk zijn geworden en dat u aan de regeling zult gaan deelnemen. Met vriendelijke groet, ABN AMRO Bank N.V.

5 Voorwaarden Bedrijfssparen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bank ABN AMRO Bank N.V.; Deelnemer De natuurlijke persoon die deelnemer is van de Spaarloonregeling en houder van een ABN AMRO Spaarloonrekening Spaarloonrekening Een spaarloonrekening die de Deelnemer bij de Bank aanhoudt; Werkgever De werkgever waarmee Deelnemer een dienstverband heeft dan wel had ten tijde van het openen van de Spaarloonrekening en die de Spaarregeling heeft ondergebracht bij de Bank ten tijde van het openen van de Rekening; Spaarloonregeling De regeling van de Werkgever met betrekking tot het sparen van spaarloon door Deelnemers in geblokkeerde vorm; Tegenrekening Iedere andere spaar- of betaalrekening luidende in euro die door Deelnemer alleen of samen met andere(n) wordt aangehouden bij een bank in Nederland, voor zover op grond van de voorwaarden behorende bij die andere rekening overboekingen naar die rekening mogelijk zijn; Voorwaarden Deze voorwaarden ABN AMRO Spaarloonrekening. Openen 1 De SpaarloonRekening wordt door de Bank ten name van de Deelnemer geopend aan de hand van een door de Deelnemer ondertekend aanmeldingsformulier. De Bank zal de opening van een Spaarloonrekeningen meedelen aan de werkgever. 2 Op Spaarloonrekeningen zijn behalve de onderstaande bepalingen ook de door de bedrijven vastgestelde voorwaarden met betrekking tot de Spaarregeling (hierna genoemd 'Reglement') van toepassing. 3 Naast de Spaarloonrekening dient de Deelnemer een Tegenrekening aan te houden. Op de Tegenrekening worden de rente en vrijkomende spaarbedragen geboekt. Inleggen 4 Enkel de Werkgever kan inleggen op de Spaarloonrekening door het doen van overboekingen. Opnemen 5 Opnamen van de Spaarloonrekening kunnen slechts geschieden in de in het Reglement genoemde gevallen en op de in het Reglement genoemde tijdstippen. tegen overlegging van een door de Deelnemer getekend en in het Reglement omschreven en door de Bank beschikbaar te stellen aanvraagformulier, met overlegging van de eventueel in het Reglement aangegeven benodigde bewijsstukken. Indien op grond van het Reglement de fiattering van opnamen ten behoeve van de in het Reglement omschreven erkende bestedingsdoelen voorbehouden is aan de Werkgever, zal het hierboven genoemde aanvraagformulier mede ondertekend moeten zijn door de Werkgever en zullen eventuele bewijsstukken terzake aan de Werkgever ter beschikking moeten worden gesteld in plaats van aan de Bank. 6 Telkens na afloop van een voor de Spaarloonrekening van toepassing zijnde blokkeringstermijn zal de Bank de vrijgevallen bedragen overboeken naar de Tegenrekening. Rente 7 De op de Spaarloonrekening van toepassing zijnde rentepercentages worden door de Bank vastgesteld. De rente wordt berekend over het dagelijks saldo en eenmaal per jaar met rentedatum 31 december overgeboekt naar de Tegenrekening. 8 Rentebedragen onder EUR 0,40 worden niet vergoed. 9 De Bank kan de rentepercentages dagelijks wijzigen. De geldende rentepercentages zijn opvraagbaar bij de kantoren van de Bank. Opheffen 10 De Bank kan ondermeer de Spaarloonrekening opzeggen indien de Deelnemer in strijd handelt met de Voorwaarden. 11 Als het dienstverband van Deelnemer is beëindigd of de Werkgever heeft aangegeven dat de Spaarloonregeling niet meer bij de Bank wordt aangehouden en de Rekening vertoont in beide gevallen tevens een nihilsaldo, kan de Spaarloonrekening op initiatief van de Bank worden opgeheven, zonder dat hiervoor enige mededeling aan Deelnemer is vereist. 12 Desgevraagd zal de Bank aan de Deelnemer de reden van opzegging dan wel opheffing van de Spaarloonrekening mededelen. Algemeen 13 Van alle mutaties op de Spaarloonrekening ontvangt de Deelnemer een rekeningafschrift. 14 De Bank zal de opening van een Spaarloonrekening meedelen aan de Werkgever en de Bank is gerechtigd de Werkgever informatie over het verloop van de Rekening te verstrekken. 15 De Bank is te allen tijde bevoegd de Voorwaarden te wijzigen. Een wijziging ten nadele van de Deelnemer gaat pas in na publicatie op de internetsite van de Bank of na mededeling aan de Deelnemer. 16 Voorzover daarvan in het bovenstaande en in het Reglement niet is afgeweken zijn op de relatie tussen Deelnemer en de Bank de Algemene Voorwaarden ABN AMRO Bank N.V. van toepassing. Een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden is aan Deelnemer verstrekt en op elk kantoor van de Bank verkrijgbaar. Wet bescherming persoonsgegevens ABN AMRO Bank N.V. zal uw persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zorgvuldig behandelen. De verwerking van uw persoonsgegevens door ABN AMRO Bank N.V. zal in het kader van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering plaatsvinden, in het bijzonder gericht op de volgende activiteiten: - het beoordelen en accepteren van (potentiële) cliënten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met een betrokkene en het afwikkelen van het betalingsverkeer; - het verrichten van analyses van persoonsgegevens ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden; - het uitvoeren van (gerichte) marketingactiviteiten teneinde een relatie met een betrokkene tot stand te brengen en/of met een cliënt in stand te houden dan wel uit te breiden; - het waarborgen van de veiligheid en integriteit van de sector, daaronder mede begrepen het bestrijden, voorkomen en opsporen van (pogingen tot) (strafbare) gedragingen gericht tegen ABN AMRO Bank N.V., haar cliënten en medewerkers, alsmede het gebruik van en de deelname aan waarschuwingssystemen; - het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Definities Aanvraag Het document op grond waarvan de Bank voor de Rekeninghouder een Rekening opent. De Bank ABN AMRO Bank N.V. Einddatum Uiterlijk 31

Nadere informatie

REGLEMENT SPAARLOONREGELING VAN ENIA TEXTURE TEX BV. (incl. aankoop effecten)

REGLEMENT SPAARLOONREGELING VAN ENIA TEXTURE TEX BV. (incl. aankoop effecten) REGLEMENT SPAARLOONREGELING VAN ENIA TEXTURE TEX BV. (incl. aankoop effecten) Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: 1. Werkgever/ : Enia Texture Tex b.v. onderneming Sourethweg 5

Nadere informatie

Deze spaarregeling heeft ten doel het verwerven van duurzaam bezit door de medewerkers door het sparen van loon in geblokkeerde vorm te bevorderen.

Deze spaarregeling heeft ten doel het verwerven van duurzaam bezit door de medewerkers door het sparen van loon in geblokkeerde vorm te bevorderen. HOOFDSTUK 11 Spaarloonregeling Doel Artikel 1 Deze spaarregeling heeft ten doel het verwerven van duurzaam bezit door de medewerkers door het sparen van loon in geblokkeerde vorm te bevorderen. Deelneming

Nadere informatie

ABN AMRO. Aanvraag geldopname Spaarloonrekening Bestedingscontrole door ABN AMRO

ABN AMRO. Aanvraag geldopname Spaarloonrekening Bestedingscontrole door ABN AMRO 10-1704-347 Z Inleiding Dit formulier vult u in als u tussentijds geld wilt opnemen van de Spaarloonrekening en als de opname moet worden goedgekeurd door ABN AMRO. Weet u niet of de goedkeuring bij uw

Nadere informatie

Reglementnummer: Pagina 1 van 6. Werkgever: gevestigd te.

Reglementnummer: Pagina 1 van 6. Werkgever: gevestigd te. Reglementnummer: Pagina 1 van 6 Artikel 1 Begripsomschrijving In dit reglement wordt verstaan onder: Werkgever: gevestigd te. Deelnemer: Partner/Echtgenoot: Spaarloon: Bank: de werknemer, die deelneemt

Nadere informatie

Reglement spaarloonregeling

Reglement spaarloonregeling Reglement spaarloonregeling Subtitel. Artikel 1 Begripsomschrijving Dit reglement verstaat onder: Werkgever: de (rechts)persoon die de deel - ne mer de mogelijkheid biedt deel te nemen aan de spaarloon

Nadere informatie

ABN AMRO. Kiezen tussen levensloopregeling en spaarloonregeling. Alle informatie in één oogopslag. Mét fiscale spelregels.

ABN AMRO. Kiezen tussen levensloopregeling en spaarloonregeling. Alle informatie in één oogopslag. Mét fiscale spelregels. ABN AMRO. Kiezen tussen levensloopregeling en spaarloonregeling. Alle informatie in één oogopslag. Mét fiscale spelregels. Gemakkelijker kiezen tussen twee goede regelingen De overheid stelt werknemers

Nadere informatie

ABN AMRO. Kiezen tussen levensloopregeling en de spaarloonregeling. Alle informatie in één oogopslag. Mét fiscale spelregels.

ABN AMRO. Kiezen tussen levensloopregeling en de spaarloonregeling. Alle informatie in één oogopslag. Mét fiscale spelregels. ABN AMRO. Kiezen tussen levensloopregeling en de spaarloonregeling. Alle informatie in één oogopslag. Mét fiscale spelregels. Gemakkelijker kiezen tussen twee goede regelingen De overheid stelt werknemers

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Levensloop Totaalpakket

Wijzigingsformulier Levensloop Totaalpakket Wijzigingsformulier Levensloop Totaalpakket Als u iets wilt veranderen in uw Levensloop Totaalpakket, dan vult u dit formulier in. Dat doet u bijvoorbeeld als u een andere werkgever krijgt. Of als u stopt

Nadere informatie

Administratieve uitvoering overeenkomst spaarloonregeling

Administratieve uitvoering overeenkomst spaarloonregeling ASR Bank N.V. K.v.K. Rotterdam 24046654 Postbus 744 3000 AS Rotterdam Bankrek.nr. 26.66.50.007 Telefoon (010) 401 75 83 Fax (010) 433 11 91 www.asrbank.nl Administratieve uitvoering overeenkomst spaarloonregeling

Nadere informatie

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Definities Aanvraag Het document op grond waarvan de Bank voor de Rekeninghouder een Rekening opent. De Bank ABN AMRO Bank N.V. Einddatum Contractsvervaldatum

Nadere informatie

a. in te trekken de Spaarloonregeling, vastgesteld bij raadsbesluit van 18 oktober 2001; b. vast te stellen de navolgende Artikel 1

a. in te trekken de Spaarloonregeling, vastgesteld bij raadsbesluit van 18 oktober 2001; b. vast te stellen de navolgende Artikel 1 Sector : II Nr. : 22 De raad van de gemeente Ferwerderadiel; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders dd. 24 januari 2002, nr. 13/22.02; gehoord de commissie voor Georganiseerd Overleg; besluit:

Nadere informatie

Werkgever : Oasen N.V., gevestigd te Gouda, aan de Nieuwe Gouwe O.Z., postcode 2801 SB.

Werkgever : Oasen N.V., gevestigd te Gouda, aan de Nieuwe Gouwe O.Z., postcode 2801 SB. Spaarloonregeling Artikel 1 Begripsomschrijving Dit reglement verstaat onder: Werkgever : Oasen N.V., gevestigd te Gouda, aan de Nieuwe Gouwe O.Z., postcode 2801 SB. Deelnemer : Iedere werknemer die overeenkomstig

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen van BLG Wonen. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

* * Spaarloonrekening aanvragen. 1. Gegevens werkgever In te vullen door de werkgever.

* * Spaarloonrekening aanvragen. 1. Gegevens werkgever In te vullen door de werkgever. Spaarloonrekening aanvragen Instructies voor de werkgever Dit formulier is voor werkgevers die een contract hebben bij de nieuwe ING of de voormalige Postbank. U vult het samen met de werknemer in. Vul

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening BND.VW.ULR.19042018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als u beschikte over een Allianz Plus Uitkerende Lijfrenterekening die

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN OVERSTAPSERVICE

VEELGESTELDE VRAGEN OVERSTAPSERVICE VEELGESTELDE VRAGEN OVERSTAPSERVICE Voorwaarden gebruikmaking Overstapservice 1. Moet ik mijn oude rekening opheffen om gebruik te kunnen maken van de Overstapservice? Nee. Bij de Overstapservice gaat

Nadere informatie

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Printdatum Volgnummer Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Mijn gegevens Naam en voorletter(s) Adres en huisnummer Postcode en woonplaats Geboortedatum l Man l Vrouw Geboorteplaats

Nadere informatie

Spaarloonrekening aanvragen

Spaarloonrekening aanvragen Spaarloonrekening aanvragen 1. Gegevens aanvrager 1a Voorletters 1b Achternaam 1c Man Vrouw 1d Huisnummer (met toevoeging) 1e Straat 1f Postcode 1g Plaats 1h Telefoon 1i Geboortedatum 1j Geboorteplaats

Nadere informatie

Aanvraag hypotheekofferte Direktbank. 1 Gegevens tussenpersoon In te vullen door uw hypotheekadviseur. 2 Persoonlijke gegevens. 3 Burgerlijke staat

Aanvraag hypotheekofferte Direktbank. 1 Gegevens tussenpersoon In te vullen door uw hypotheekadviseur. 2 Persoonlijke gegevens. 3 Burgerlijke staat Aanvraag hypotheekofferte Direktbank 1 Gegevens tussenpersoon In te vullen door uw hypotheekadviseur Naam Adres Postcode en vestigingsplaats Telefoonnummer Faxnummer E-mail 2 Persoonlijke gegevens Naam/meisjesnaam

Nadere informatie

Verordening spaarloonregeling

Verordening spaarloonregeling Verordening spaarloonregeling Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door Deze versie is geldig tot (als de vervaldatum is

Nadere informatie

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Inhoudsopgave Toelichting gebruikte begrippen 1. Elektronische diensten 2. Gebruiksvoorschriften en/of aanwijzingen 3. Zorgplicht NIBC

Nadere informatie

SGB SPAARREGELINGEN BEDRIJFSSPAARREGELINGEN IN DE GRAFIMEDIA

SGB SPAARREGELINGEN BEDRIJFSSPAARREGELINGEN IN DE GRAFIMEDIA SGB SPAARREGELINGEN BEDRIJFSSPAARREGELINGEN IN DE GRAFIMEDIA Bedrijfssparen in de grafimedia branche Het Spaarloonfonds voor de Grafische Bedrijven (SGB) verzorgt voor de grafimedia branche de collectieve

Nadere informatie

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening Particulier Pensioen Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Dit zijn de Voorwaarden Aanvullend Pensioen van RegioBank. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Ook leest

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Geldig vanaf 1 januari 2016 4.1016.00 (02-05-2016) 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a Afbouwperiode De looptijd waarin het geblokkeerde

Nadere informatie

Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening

Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening Particulier Banksparen Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder a Bank RegioBank N.V., statutair gevestigd te Utrecht. b Lijfrente Deposito De geblokkeerde

Nadere informatie

Spaarloonwijzer spaarloon en uw levensverzekering

Spaarloonwijzer spaarloon en uw levensverzekering Spaarloonwijzer spaarloon en uw levensverzekering www.zichtadviseurs.nl Spaarloonregeling in 2011 U heeft een spaarloonrekening. Doel is om fiscaal aantrekkelijk te kunnen sparen. U kunt zelf bepalen waar

Nadere informatie

SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank

SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank GarantiBank heeft

Nadere informatie

SPAARLOONREGELING. door burgemeester en wethouders d.d.

SPAARLOONREGELING. door burgemeester en wethouders d.d. SPAARLOONREGELING VASTGESTELD door burgemeester en wethouders d.d. mr. R.M. Kammer secretaris mr. W. van den Berg burgemeester Het college van burgemeester en wethouders; besluit: a. in te trekken de Spaarloonregeling,

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Lijfrentenieren

Voorwaarden SNS Lijfrentenieren Voorwaarden SNS Lijfrentenieren 8.4250.00 (19-01-2017) Voorwaarden SNS Lijfrentenieren Dit zijn de Voorwaarden SNS Lijfrentenieren. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Centraal Beheer Levensloop Totaalpakket. Reglement voor werkgevers

Centraal Beheer Levensloop Totaalpakket. Reglement voor werkgevers Centraal Beheer Levensloop Totaalpakket Reglement voor werkgevers Uitleg van woorden Bank Achmea Bank N.V., K.v.K. 27154399, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudend aan de Spoorlaan 298, 5017

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat u kunt ontvangen als u tenminste drie jaar van een

Nadere informatie

Privacy Verklaring. MoneYou

Privacy Verklaring. MoneYou Privacy Verklaring MoneYou Inhoudsopgave Privacy Verklaring Moneyou 1 Verwerking van persoonsgegevens 3 2 Voorwerp van deze privacyverklaring 3 3 Verwerkte persoonsgegevens en doelen van de verwerking

Nadere informatie

AEGON Eigen stijl Sparen. Handleiding

AEGON Eigen stijl Sparen. Handleiding AEGON Eigen stijl Sparen Handleiding Inleiding In deze handleiding leest u informatie over AEGON Eigen stijl Sparen. De internetspaarrekening waarmee u voor verschillende doelen kunt sparen. En met het

Nadere informatie

Voorwaarden Termijndeposito. September 2016

Voorwaarden Termijndeposito. September 2016 Voorwaarden Termijndeposito September 2016 Artikel 1. Voor wie zijn deze voorwaarden? Deze voorwaarden gelden voor u en ons. Met u bedoelen wij de volgende personen: U, de persoon van wie de Termijndeposito

Nadere informatie

AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening. Voorwaarden

AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening. Voorwaarden AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening Voorwaarden Voorwaarden AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening De AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening is een geblokkeerde spaarrekening. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

gelet op artikel 125 Ambtenarenwet juncto artikel 160 Gemeentewet; met instemming van de Commissie voor Georganiseerd Overleg.

gelet op artikel 125 Ambtenarenwet juncto artikel 160 Gemeentewet; met instemming van de Commissie voor Georganiseerd Overleg. Gemeente Den Haag Ons kenmerk BSD/2011.76 RIS 180639 SPAARLOONREGELING HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, overwegende, dat het gewenst is om ten behoeve van het personeel op het gebied van spaarloon

Nadere informatie

Rente vergoeding Escrow Rente Producten

Rente vergoeding Escrow Rente Producten Rente vergoeding Escrow Rente Producten ABN AMRO Escrow & Settlement December 2015 Inhoud 1 De rente vergoeding voor bedragen in Escrow Rente Producten 1 Rente Product: Escrow Flexibel Deposito (EFD) 1

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening van BLG Wonen. In dit document leest u

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Geldig vanaf 1 januari 2016 4.1016.00 (18-10-2016) 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a Afbouwperiode De looptijd waarin het geblokkeerde

Nadere informatie

Aanvraag offerte Koopsomplan

Aanvraag offerte Koopsomplan Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Aanvraag offerte Koopsomplan Terugsturen naar: 0 Lees eerst het dienstverleningsdocument en vul de Kennis- en ervaringstoets in voordat u dit formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat u kunt ontvangen als u tenminste drie jaar van een

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR109174_1. Spaarloonregeling. Spaarloonregeling

CVDR. Nr. CVDR109174_1. Spaarloonregeling. Spaarloonregeling CVDR Officiële uitgave van Nieuwegein. Nr. CVDR109174_1 22 mei 2018 Spaarloonregeling Spaarloonregeling Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: a Bank: SNS Bank b Deelnemer: De werknemer

Nadere informatie

de naamloze vennootschap LeasePlan Corporation N.V. gevestigd te Almere, hierna te noemen Aangeslotene.

de naamloze vennootschap LeasePlan Corporation N.V. gevestigd te Almere, hierna te noemen Aangeslotene. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2014-383 d.d. 21 oktober 2014 (mr. E.M. Dil-Stork, voorzitter, mr. S.M.J. Korthuis-Becks en mr. J.W.H. Offerhaus, leden en mr. F. Faes, secretaris)

Nadere informatie

Gegevens van u (en uw partner)

Gegevens van u (en uw partner) Gegevens van u (en uw partner) 1. Uw gegevens op 1 september 2014 Voorletters en achternaam Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum Burgerservicenummer (BSN) 2. Gegevens

Nadere informatie

Aanvraagformulier Avéro Achmea

Aanvraagformulier Avéro Achmea Aanvraagformulier Avéro Achmea 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer Kantoornaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres Huisnummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice

Algemene Voorwaarden Overstapservice Algemene Voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de 1 Basisgegevens 1a Naam van de De heer/mevrouw 1b Naam van de begunstigde Stichting TJOMMIE Foundation 1c Vast bedrag per jaar in euro Vast bedrag per

Nadere informatie

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Pagina 1 van 5 Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon,

Nadere informatie

Reglement spaarloonregeling

Reglement spaarloonregeling Reglement spaarloonregeling Ten behoeve van de werknemers van Contractnummer Postbus 744 3000 AS Rotterdam Telefoon (010) 401 75 83 Artikel 1 Begripsomschrijving In dit reglement wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Welkom OPENEN. Openen E-levensloop via de werkgever. voor de werknemer

Welkom OPENEN. Openen E-levensloop via de werkgever. voor de werknemer E-LEVENSLOOP voor de werknemer Delta Lloyd Bank NV Welkom Onlangs heeft u zich via uw werkgever aangemeld voor de E-levensloop bij Delta Lloyd Bank. In deze handleiding geven wij u informatie over enkele

Nadere informatie

Artikel 2 Doelstelling De spaarloonregeling heeft tot doel het geregeld sparen en het vormen van duurzaam bezit bij de deelnemers te bevorderen.

Artikel 2 Doelstelling De spaarloonregeling heeft tot doel het geregeld sparen en het vormen van duurzaam bezit bij de deelnemers te bevorderen. CVDR Officiële uitgave van Noordenveld. Nr. CVDR87320_1 1 mei 2018 Spaarloonregeling Spaarloonregeling Artikel 1 Begripsomschrijving In deze regeling wordt verstaan onder: a werkgever:de gemeente Noordenveld

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid TAF Maandlastbeschermer

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid TAF Maandlastbeschermer Met dit schadeaangifteformulier meldt u uw bij ons. Wij vragen u onder meer de aard en oorzaak van uw klachten in te vullen, en aan te geven wie uw werkgever is. Dit formulier moet door uzelf worden ingevuld

Nadere informatie

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2013-2014. Laat je kind iets leuks doen!

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2013-2014. Laat je kind iets leuks doen! Jeugd { Cultuur Sport } School met aanvraagformulier Fonds Schooljaar 2013-2014 Laat je kind iets leuks doen! Het Jeugdfonds Ook kinderen uit gezinnen met weinig geld moeten mee kunnen doen aan (sociale)

Nadere informatie

AANMELDINGS- EN INTAKEFORMULIER INKOMENSBEHEER

AANMELDINGS- EN INTAKEFORMULIER INKOMENSBEHEER AANMELDINGS- EN INTAKEFORMULIER INKOMENSBEHEER Dit aanmeldformulier bestaat uit acht stappen. Als u vragen heeft over het invullen van dit formulier, kunt u contact opnemen met Heine Beschermingsbewind

Nadere informatie

Aanmelding arbeidsongeschiktheidsverzekering via de werkgever

Aanmelding arbeidsongeschiktheidsverzekering via de werkgever Aanmelding arbeidsongeschiktheidsverzekering via de werkgever 0 Lees eerst het dienstverleningsdocument en vul de Kennis- en ervaringstoets in voordat u dit formulier invult. Terugsturen naar: Loyalis

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Agrarisch Vastgoed Kamer Agrarisch Vastgoed

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Agrarisch Vastgoed Kamer Agrarisch Vastgoed Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Agrarisch Vastgoed Kamer Agrarisch Vastgoed Persoonsgegevens (Privé) Naam :.... m/v Voorletters :.. Geboortedatum:.

Nadere informatie

Aanvraagformulier zorgverzekering

Aanvraagformulier zorgverzekering Aanvraagformulier zorgverzekering Zorgverzekeraar VGZ voor de basisverzekering en/of aanvullende zorgpakketten en zorgverzekeringen Op de IAK Zorgverzekering en de aanvullende zorgpakketten en zorgverzekeringen

Nadere informatie

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Raadhuisplein 1 Postbus 50 5680 AB Best A Tel. : 14 0499

Nadere informatie

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer formulier overdracht verzekering Polisnummer Datum ontvangst Wanneer gebruikt u dit formulier? U heeft een levensverzekering bij de Onderlinge s-gravenhage en bent deelnemer. Met dit formulier informeert

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tweede hypotheek, meeneemhypotheek, opname uit hogere inschrijving Direktbank Praktijkvoorziening

Aanvraagformulier Tweede hypotheek, meeneemhypotheek, opname uit hogere inschrijving Direktbank Praktijkvoorziening Aanvraagformulier Tweede hypotheek, meeneemhypotheek, opname uit hogere inschrijving Direktbank Praktijkvoorziening adviseur contactpersoon telefoon fax offerte sturen aan adviseur klant(en) Personalia

Nadere informatie

Voorwaarden Delta Lloyd E-levensloop C 03.2.25

Voorwaarden Delta Lloyd E-levensloop C 03.2.25 Voorwaarden Delta Lloyd E-levensloop C 03.2.25 Inleiding Dit zijn de voorwaarden van Delta Lloyd E-Levensloop. Hierin staan de regels die gelden tussen u en de bank. De voorwaarden vormen een onderdeel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lijfrente spaarrekening van a.s.r.

Algemene Voorwaarden Lijfrente spaarrekening van a.s.r. Algemene Voorwaarden Lijfrente spaarrekening van a.s.r. Inhoud paginanummer 1. Aanvragen en openen van de rekening 2 2. Geld storten op de rekening 2 3. Doel van de rekening 2 4. Het spaartegoed gebruiken

Nadere informatie

Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN. Voorletter(s) en achternaam. Adres of verblijfplaats:

Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN. Voorletter(s) en achternaam. Adres of verblijfplaats: Naam: BSN-nummer: AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING VAN GEMEENTELIJKE BELASTINGEN Uw persoonlijke gegevens 1. Vul uw persoonlijke gegevens in. Voorletter(s) en achternaam: _ Adres of verblijfplaats: Postcode

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice

Algemene Voorwaarden Overstapservice Algemene Voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN

Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Aankoop fiets De werknemer heeft ten tijde van de aanschaf van een fiets een dienstbetrekking. De werknemer maakt op meer dan de helft van het aantal dagen dat hij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice

Algemene Voorwaarden Overstapservice Algemene Voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

Aanvraag. Aanvraagset Zakelijke spaarrekening. Sparen. Deze set bevat documenten voor het aanvragen van een zakelijke spaarrekening.

Aanvraag. Aanvraagset Zakelijke spaarrekening. Sparen. Deze set bevat documenten voor het aanvragen van een zakelijke spaarrekening. Aanvraag Sparen Aanvraagset Zakelijke spaarrekening Deze set bevat documenten voor het aanvragen van een zakelijke spaarrekening. 1 Aanvraagprocedure zakelijke spaarrekening, inclusief checklist. 2 Formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier Minima

Aanvraagformulier Minima AFDELING Sociale Zaken POSTADRES Postbus 250 T 0297 29 16 16 3640 AG Mijdrecht F 0297 28 42 81 BEZOEKADRES Croonstadtlaan 111 E gemeente@derondevenen.nl 3641 AL Mijdrecht I www.derondevenen.nl Aanvraagformulier

Nadere informatie

Voorwaarden. Voorwaarden. Betalen. Overstapservice. 1 Definities Aanvraagformulier. 2 Keuze en inleveren Aanvraagformulier

Voorwaarden. Voorwaarden. Betalen. Overstapservice. 1 Definities Aanvraagformulier. 2 Keuze en inleveren Aanvraagformulier Voorwaarden Betalen Voorwaarden 1 Definities Aanvraagformulier Het door de Nieuwe Bank verstrekte Aanvraagformulier, waarin de Rekeninghouder opdracht geeft tot het uitvoeren van de. Er is een Aanvraagformulier

Nadere informatie

Extra geld voor mensen met een laag inkomen

Extra geld voor mensen met een laag inkomen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u misschien recht op extra geld van uw gemeente. We

Nadere informatie

Artikel Wijzigingen (V) Communicatie N.V.T.

Artikel Wijzigingen (V) Communicatie N.V.T. Hoofdstuk 32 Spaarloon Voorblad A. Opmerkingen Artikel Wijzigingen (V) Communicatie N.V.T. Algemeen Akkoord hoofdstuk 32 SOOA: IO december 2006 na koppeling levensloopregeling. Koppeling met levensloop:

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening. In dit document leest u welke afspraken er gelden

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s),

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s), AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie nodig en u wilt een tegemoetkoming

Nadere informatie

Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente

Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente Inhoudsopgave Begrippenlijst Algemene informatie 1. Wat is de Pensioenaanvulling met vaste rente (in het kort)? 2. Voor wie is de Pensioenaanvulling 3. Welke

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting na ontslag

Vrijwillige voortzetting na ontslag Aanvraagformulier Vrijwillige voortzetting na ontslag Waarom dit formulier? U bent (gedeeltelijk) ontslagen. Dat heeft als gevolg dat u minder of geen pensioen opbouwt bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Nadere informatie

Rente vergoeding Escrow Rente Producten

Rente vergoeding Escrow Rente Producten Rente vergoeding Escrow Rente Producten ABN AMRO Escrow & Settlement November 2016 Inhoud 1 De rente vergoeding voor bedragen in Escrow Rente Producten 1 Rente Product: Escrow Flexibel Deposito (EFD) 1

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening. In dit document leest u welke afspraken er gelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Overstapservice

Algemene voorwaarden Overstapservice Algemene voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Je betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER 1a Naam van de schenker keuze m/v 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro (minimaal schenkbedrag 100 euro per jaar) Vast bedrag per

Nadere informatie

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren.

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Digitale verzending Gaat u ermee akkoord dat we niet middels post, maar digitaal

Nadere informatie

Reglement OHRA Rente Rekening

Reglement OHRA Rente Rekening Reglement OHRA Rente Rekening Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 2 Artikel 2 Tenaamstelling 2 Artikel 3 Openen van een Rekening 2 Artikel 4 Totstandkoming van de Overeenkomst 2 Artikel 5 En/Of-Rekening

Nadere informatie

AANMELDINGS- EN INTAKEFORMULIER BESCHERMINGSBEWIND

AANMELDINGS- EN INTAKEFORMULIER BESCHERMINGSBEWIND AANMELDINGS- EN INTAKEFORMULIER BESCHERMINGSBEWIND Dit aanmeldformulier bestaat uit zeven stappen. Als u vragen heeft over het invullen van dit formulier, kunt u contact opnemen met Heine Beschermingsbewind

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice. Regelgeving

Algemene Voorwaarden Overstapservice. Regelgeving Algemene Voorwaarden Overstapservice Regelgeving Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed oor (her)certificatie. Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed Persoonsgegevens (Privé) Naam :.... m/v

Nadere informatie

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2011-2012. Laat je kind iets leuks doen!

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2011-2012. Laat je kind iets leuks doen! Jeugd { Cultuur Sport } School met aanvraagformulier Fonds Schooljaar 2011-2012 Laat je kind iets leuks doen! Het Jeugdfonds Ook kinderen uit gezinnen met weinig geld moeten mee kunnen doen aan (sociale)

Nadere informatie

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering

Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Aanvraagformulier Collectieve aanvullende zorgverzekering Registratienummer: (in te vullen door de ISD) Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BESCHERMINGSBEWIND / INKOMENSBEHEER

AANMELDINGSFORMULIER BESCHERMINGSBEWIND / INKOMENSBEHEER AANMELDINGSFORMULIER BESCHERMINGSBEWIND / INKOMENSBEHEER Dit aanmeldformulier bestaat uit zeven stappen. Als u vragen heeft over het invullen van dit formulier, kunt u contact opnemen met Heine Beschermingsbewind

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier VGZ Zorgverzekering en Aanvullende verzekering Collectief via werkgever

Aanmeldingsformulier VGZ Zorgverzekering en Aanvullende verzekering Collectief via werkgever Aanmeldingsformulier VGZ Zorgverzekering en Aanvullende verzekering Collectief via werkgever Toelichting U heeft als verzekerde van VGZ recht op verzekerde prestaties, als u zich daadwerkelijk bij VGZ

Nadere informatie

met een partner of inwonend familielid

met een partner of inwonend familielid Zorgovereenkomst SVB Servicecentrum PGB met een partner of inwonend familielid Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: - de budgethouder is de opdrachtgever. - de zorgverlener is de

Nadere informatie

WIJZINGSFORMULIER BBZ

WIJZINGSFORMULIER BBZ WIJZINGSFORMULIER BBZ Naam: BSN: Naam partner: BSN: U ontvangt een uitkering van de afdeling Werk Inkomen en Zorgverlening (WIZ). Gebruik dit formulier voor het doorgeven van wijzigingen. Dit formulier

Nadere informatie

Polisaanvraag Loyalis Top nabestaanden lijfrente

Polisaanvraag Loyalis Top nabestaanden lijfrente Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Polisaanvraag Loyalis Top nabestaanden lijfrente 90.0368.14 december 2014 Loyalis Leven N.V. is gevestigd te Heerlen en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar:

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar: Aanvraagformulier Tegemoetkoming bijdrage kinderopg Met dit formulier kunt u bij de gemeente Den Haag:* Een tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopg aanvragen als u: - een uitkering op grond de Participatiewet

Nadere informatie

Aanvraagformulier Multi Valuta Rekening (EUR USD RMB)

Aanvraagformulier Multi Valuta Rekening (EUR USD RMB) Aanvraagformulier Multi Valuta Rekening (EUR USD RMB) Met dit formulier kunt u de Multi Valuta Rekening aanvragen Let op: Op de Multi Valuta Rekening zijn geen Automatische Incasso s mogelijk en kunnen

Nadere informatie

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank!

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank! Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen Eenmalige schenking Periodieke schenking U kunt uw gift overmaken op: IBAN: NL11 RABO 0117 5713 26 t.n.v. Stichting Peuple du Monde. Zie onderstaand

Nadere informatie

Aanvraagformulier individuele studietoeslag

Aanvraagformulier individuele studietoeslag Aanvraagformulier individuele studietoeslag Registratienummer: Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over de individuele

Nadere informatie