WORKSHOPS TRAININGEN & PROEVERIJEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WORKSHOPS TRAININGEN & PROEVERIJEN"

Transcriptie

1 WORKSHOPS TRAININGEN & PROEVERIJEN SEIZOEN 2018 Tourtje Texel met Herman den Blijker Asperges, van steken tot bereiden Op bezoek bij Ameco, Hollands rundvlees Masterclasses van Jeroen Goossens, Arjan Siemerink en Jozua Jaring Haal meer uit uw terras Counter verkooptraining

2 In dit boekje 2018 Maandag 22 januari Masterclass Jozua Jaring toveren met truffel uur Maandag 29 januari Training Marketing voor elk budget uur Maandag 5 februari Masterclass Japans koken uur Maandag 12 februari Excursie Brouwerij de Hoop uur Maandag 19 februari Workshop Steaks van de grill uur Geachte relatie, Elk jaar investeren wij enthousiast veel tijd en energie in de organisatie van het workshopprogramma, waarmee wij hopen een welkome bijdrage te leveren aan uw kennisverbreding en inspiratie. Het workshopseizoen 2018 staat boordevol leerzame workshops, interessante masterclasses en buitengewoon boeiende excursies. In verband met beschikbaarheid adviseren wij u om snel uw keuze(s) te maken en niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven Op bijgesloten inschrijfformulier geeft u aan in welke workshops u geïnteresseerd bent en met hoeveel personen u wenst te komen. Het ingevulde formulier kunt u scannen (of fotograferen met uw smartphone) en mailen naar workshops@vhcjongensbv.nl. Daarna ontvangt u van ons het verzoek de namen en mailadressen door te geven van de individuele deelnemers per workshop*, zodat wij iedereen persoonlijk kunnen informeren en uitnodigen. U vindt dit inschrijfformulier tevens op onze website onder het hoofdstuk workshops. Maandag 5 maart Excursie Ameco, Hollands rundvlees uur Dinsdag 6 maart Training Aantrekkelijke menukaart uur Maandag 12 maart Training Sociale hygiëne uur uur Maandag 19 maart Training Counter verkooptraining uur Maandag 26 maart Workshop Sushi met Yama en Sako uur Maandag 9 april Excursie Tourtje Texel met Herman den Blijker uur Maandag 16 april Masterclass Asperges, van steken tot bereiden uur Maandag 23 april Masterclass Speciale terrasmenu s voor een uur hoger rendement Maandag 30 april Training Terrastraining, meer omzet in de zon uur uur Annuleren Hoewel wij, met uitzondering van Sociale Hygiëne, alle workshops geheel kosteloos aanbieden, is de organisatie ervan dat niet. Wanneer u bent verhinderd tot deelname aan een workshop waarvoor u zich heeft opgegegeven zouden wij het zeer op prijs stellen als u dit uiterlijk een week van te voren bij ons meldt. Wij kunnen dan nog proberen om de vrijgekomen plaatsen aan te bieden aan andere relaties. * Namen en mailadressen worden alleen gebruikt voor het verstrekken van informatie over de workshop in kwestie en worden niet bewaard en/of gebruikt voor andere doeleinden.

3 overen met truffel met Jozua Jaring Masterclass: Michelin chef Jozua Jaring gaat toveren met Truffel. Jozua is eigenaar van het succesvolle sterrenrestaurant Ratatouille in Haarlem, een laagdrempelig restaurant met een uitmuntende keuken dat in 2014 is bekroond met een Michelin Ster. Jozua: Michelin noemde ons restaurant bij de uitreiking van onze ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants. Minder stijf, minder duur en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt. Tijdens deze masterclass gaat Jozua werken met de Italiaanse zwarte wintertruffel uit Piemonte, Italië. De chef demonstreert diverse bereidingen met de zwarte schimmel die al eeuwen vereerd wordt in de culinaire wereld. De delicatesse met zijn uitgesproken geur en smaak, waar al van oudsher magische krachten aan 4 toegeschreven worden, maakt van een simpele risotto met gemak een culinaire 5 winnaar. Laat u op deze leerzame middag inspireren door Chef Jozua Jaring en zijn kunde. De goddelijke gerechten die u zult proeven leert u tevens zelf te bereiden om daarna uw eigen gasten te imponeren. Masterclass 22 januari :00-16:00 uur Oostzaan Tijdens deze masterclass gaat Jozua werken met de Italiaanse zwarte wintertruffel uit Piemonte, Italië.

4 Effectieve marketing voor ieder budget Marketingactiviteiten in de horecabranche zijn goed te organiseren door middel van planning. Rekening houdend met piekdagen en -uren, feestdagen en vakanties kan een ondernemer perfect inspelen met acties en aanbiedingen. In deze workshop wordt uitgebreid ingegaan op mogelijke marketingkanalen en de globale kosten per kanaal. U gaat zelf aan de slag met een planning voor uw marketingkanalen en uw marketingbudget. U leert belangrijke criteria waaraan een advertentie moet voldoen. Ook wordt aandacht besteed aan de psychologie van de marketing en de perceptie van de gast. Wat valt de gast op, wat zet aan tot actie en hoe kunt u de verwachtingen en ervaringen van uw gast beïnvloeden? Een zeer interessante workshop voor diegene die een effectief marketingbeleid wil uitvoeren. 7 Training 29 januari :00-16:00 uur Oostzaan Een zeer interessante workshop voor diegene die een effectief marketingbeleid wil uitvoeren.

5 Japans koken masterclass De culinaire smaken uit het verre Oosten zijn waanzinnig populair. Om uw kennis van de Japanse keuken te verbreden, nodigen wij culinair chef Arjan Siemerink uit, breed bekend met de Japanse culinaire keuken. Hij leert u diverse bereidingstechnieken die veel gebruikt worden in de Japanse keuken. Uiteraard gaat u zelf ook aan de slag om uzelf te overtreffen. Een Oosterse masterclass in Oostzaan! 8 Masterclass 5 februari :00-16:30 uur Oostzaan Een Oosterse masterclass in Oostzaan.

6 Passende bier(stijlen) bij uw menu Zie, ruik en proef hoe de bieren van brouwerij De Hoop in Zaandijk worden gebrouwen. Tijdens de rondleiding door het brouwhuis met ketels, de vergisteringsruimte, de lagerruimte en de bottelarij wordt verteld hoe de verschillende bieren tot stand komen. Zie, ruik en proef hoe de bieren van brouwerij De Hoop in Zaandijk worden gebrouwen. Na afloop worden er verschillende speciaalbieren geproefd en wordt er aandacht gegeven aan de smaak in combinatie met gerechten. Excursie 12 februari :00-16:30 uur Zaandijk 11 Arjan Siemerinkt leert u diverse bereidingstechnieken die veel gebruikt worden in de Japanse keuken.

7 Steaks van de grill uit eigen slagerij De perfecte steak is in feite het mooiste stukje vlees op de beste manier gebakken. In deze workshop wordt gewerkt met verschillende delen van het rund. Het ras en de leefomstandigheden van het rund én de manier van bereiden bepalen de kwaliteit van het vlees. Onze vleesspecialisten Erik Mens en Menko Klant vertellen u alles over de oorsprong en karakteristieke eigenschappen van de verschillende runderen. Onze chefkok Herman Klukkert laat zien op welke wijze u een steak perfect kunt grillen. Na een uitgebreide demonstratie van de chef gaat u zelf aan de slag om de steaks te bereiden, te proeven en te beoordelen. 12 Workshop 19 februari :00-16:00 uur Oostzaan Grill de perfecte steak met onze vleesspecialisten en chefkok.

8 Tijdens de rondleiding ziet u de ambacht van bijna honderd uitbeners, uitsnijders en kanters. Vlees met een verhaal excursie naar Ameco Slachterij Ameco levert onder meer vlees van het Hollandse Melkrund: mals en smaakvol vlees van eigen bodem. Duurzaam bovendien, omdat deze koeien ons zowel melk als vlees geven. VHC Jongens organiseert een excursie naar het nieuwe complex van Ameco in Apeldoorn. Het complex staat op het bedrijvige terrein van de Ecofactorij, waar het de hele dag door draait om inkoop, de slacht, de verwerking, de verpakking en het transport van het beste Hollands rundvlees. Tijdens de rondleiding ziet u de ambacht van bijna honderd uitbeners, uitsnijders en kanters. We verzamelen deze dag in Oostzaan van waaruit wij per luxe bus naar Apeldoorn reizen Excursie 5 maart :00-14:30 uur Apeldoorn

9 Aantrekkelijke menukaart Vandaag nodigt VHC Jongens het menukaartmeisje uit, expert op het gebied van winstgevende menukaarten. U leert over de indeling van uw menukaart, waardevolle woorden en omschrijvingen om verkoopstijgingen te realiseren en welke menukaart fouten direct omzet kosten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan verschillende technieken om bijvoorbeeld vijf keer zoveel uitsmijters met zalm te verkopen. Schrijf u in en ontwerp uw menukaart vol met margemakers! 16 Training 6 maart :00-16:30 uur Oostzaan Ontwerp uw menukaart vol met margemakers.

10 Sociale hygiëne exlusief aanbod inclusief diploma Bij het behalen van een goed examenresultaat wordt de Sociale Hygiëne Verklaring verstrekt. Horecabedrijven die alcoholische dranken schenken aan gasten moeten voldoen aan de Drank- en Horecawet. In deze wet wordt onder meer bepaald dat tijdens exploitatie altijd een personeelslid (ondernemer, leidinggevende of medewerker) fysiek aanwezig dient te zijn die beschikt over een Sociale Hygiëne Verklaring. De cursus Sociale Hygiëne richt zich met name op de verantwoordelijkheden en problematiek rond de veiligheid van gasten en personeel in de horeca. VHC Jongens verzorgt een complete dagcursus die wordt afgesloten met een SVH examen Sociale Hygiëne. Bij het behalen van een goed examenresultaat wordt de Sociale Hygiëne Verklaring verstrekt. Trainingsonderwerpen: Wettelijke grondslag Sociale Hygiëne Verklaring; Modulaire behandeling van horecaconcepten, marketing & gastvrijheid; Alcohol-, drugs- en gokverslaving; Inrichting, technische voorzieningen en veiligheid; Sociaal hygiëne beleid, inhoud, methode en handhaven; Proeftoets met behandeling antwoorden; Projectexamen door SVH. 285,- inclusief examen 19 Exclusief voor klanten van VHC Jongens wordt deze cursus aangeboden voor 285,- per persoon, inclusief examen. Training 12 maart :00-12:30 uur Oostzaan 13:00-16:30 uur

11 Counter verkooptraining Deel de counter in als verkoopetalage en verhoog de gemiddelde besteding met behulp van de counter. Deze training is speciaal voor mensen die vaak achter de counter staan en willen leren om deze zo effectief mogelijk in te delen. Leer het gedrag van uw gast begrijpen als ze in de counter kijken. Daarnaast krijgt u inzicht in wat het bij verkoop oplevert en berekenen we wat het effect op de omzet is van een simpele bijverkoopvraag. Training 19 maart :00-16:00 uur Oostzaan Verhoog de gemiddelde besteding aan de counter.

12 Sushi met Yama en Sako De sushi workshop is terug van weggeweest! Vandaag gaat u onder leiding van culinaire chefs Arjan Siemerink, Sako Hopstaken en Herman Klukkert zelf sushi rollen. VHC Jongens zorgt voor de beste ingrediënten en Schmidt zeevis levert verse vis aan. Aan u de taak vandaag om alles zorgvuldig te snijden en te bereiden tot de beste sushirol! Workshop 26 maart : uur Oostzaan 23 Vandaag gaat u onder leiding van culinaire chefs Arjan Siemerink, Sako Hopstraken en Herman Klukkert zelf sushi rollen.

13 Herman den Blijker Tourtje Texel Vandaag bezoeken we ons prachtige eiland Texel! VHC Jongens is er erg trots op dat wij leveren op dit eiland en nemen u vandaag graag mee naar dit kleine stukje natuurschoon. We bezoeken o.a. de boerderij waar ons Texels lamsvlees vandaan komt. In samenwerking en met de verse producten van Schmidt Zeevis komt Herman den Blijker vis grillen. Een zeer leuke, leerzame en vooral smakelijke dag. We verzamelen deze dag in Oostzaan van waaruit wij per luxe bus naar Texel reizen. 24 Excursie & Masterclass 9 april :30-18:00 uur Texel In samenwerking en met de verse producten van Schmidt Zeevis komt Herman den Blijker vis grillen.

14 Asperges van steken tot bereiden De scheuten van de aspergeplant hebben een heerlijke smaak, zijn vrij eenvoudig te bereiden en zijn bovendien ontzettend voedzaam. Asperges worden al sinds de oudheid omschreven als een geneeskrachtig kruid. Het oogstseizoen begint officieel vanaf de tweede donderdag van april en vooral in de streek rondom Limburg wordt dit veel geteeld. Doordat in het oogstseizoen geen gewasbeschermingsmiddelen worden gebruikt, staat de asperge in de top drie van de schoonste groente van Nederland. In deze masterclass leert aspergeteler Bakkums Boetje uit Heerhugowaard u van het steken tot het bereiden. Vervolgens gaat u aan de slag en ervaart u diverse bereidingswijzen om de asperge het beste tot zijn recht te laten komen in uw gerecht. We werken vandaag met zowel de witte als de groene asperge. 27 Masterclass 16 april :00-16:00 uur Oostzaan In deze masterclass leert aspergeteler Bakkum Boetje uit Heerhugowaard u van steken tot bereiden.

15 Speciale terrasmenu s voor een hoger rendement Bent u ook van mening dat de omzet tussen en uur op uw terras omhoog kan? Serveer dan een sharing plate. Een middel om gasten ook in de (na)middag in uw zaak te houden, en natuurlijk hoort daar een vers gemaakte Gin Tonic bij! De van origine chefkok van Salomon gaat samen met u aan de slag om een hoger rendement te halen door de borrelhap naar een hoger level te tillen. Wat wil uw gast? Op welke wijze kan de presentatie de beleving van uw gast beïnvloeden? Wat staat er op mijn barkaart? Belangrijke vragen waar aandacht aan besteed wordt tijdens de workshop, waarbij u zelf ook mooie creaties gaat bereiden. 28 Anderzijds zijn Gin Tonics niet meer weg te denken uit de horeca en zijn ze inmiddels zelfs populairder dan cocktails. Meer productkennis en meer beleving resulteert in een beter verkoopresultaat. In deze masterclass leert u over de oorsprong en toepassingen van diverse gins. U zult zelf ervaren hoe de smaken van gins uiteenlopen en hoe een tonic hierin het verschil kan maken. U leert de perfecte mix samen te stellen voor iedere gast. Masterclass 23 april :00-17:00 uur Oostzaan In deze masterclass leert u over de oorsprong en toepassingen van diverse gins.

16 In deze training gaan we uit van het principe wat doet jouw gedrag met de beleving en het gedrag van de gast? Gastvrijheid op het terras Een horeca ondernemer: Binnen snappen we het allemaal, maar zodra het terras vol loopt gaat er ineens heel veel fout. De training is speciaal bedoeld voor de talenten in de bediening, die nog sterker willen worden op het terras. Iedereen kent ondertussen wel de scene uit de voorstelling Welcome to paradise van de cabaretier Lebbis. De scene waar hij op onnavolgbare wijze het perfecte terrasje beschrijft. Maar wat maakt perfect? Beleving op het terras (maar natuurlijk eigenlijk sowieso in de horeca) is heel moeilijk grijpbaar. Is het die vriendelijke medewerkster? Maar ja, als je dan vervolgens lang op je drankje moet wachten Is het heerlijk om in het zonnetje zitten? Maar wat dan als je drankje niet koel is? Kortom, beleving is een mix van gevoel en meetbare en tastbare kwaliteit. 31 In deze training gaan we uit van het principe wat doet jouw gedrag met de beleving en het gedrag van de gast?. We kijken hoe je de gast positief kunt beïnvloeden, zowel qua beleving als besteding. Maurits van den Bosch, specialist in gastvrijheid en klantgerichtheid, zorgt er voor dat de deelnemers aan deze workshop niet alleen een spiegel wordt voorgehouden, maar ook worden gemotiveerd en geïnspireerd. Een workshop met humor, oefening én verdieping van kennis en kunde. Training 30 april :00-12:00 uur Oostzaan 13:00-16:00 uur

17 VHC Jongens BV Telefoon: Ambacht 3 info@vhcjongensbv.nl 1511 JZ Oostzaan Website:

WORKSHOPS TRAININGEN & PROEVERIJEN

WORKSHOPS TRAININGEN & PROEVERIJEN WORKSHOPS TRAININGEN & PROEVERIJEN SEIZOEN 2017-2018 Op pad met Edwin Florès Meesterlijke burgers Op bezoek bij het meest duurzame bedrijf van Nederland Masterclasses van Jeroen Goossens, Jozua Jaring

Nadere informatie

Workshops, proeverijen & trainingen 2014-2015

Workshops, proeverijen & trainingen 2014-2015 Workshops, proeverijen & trainingen 2014-2015 Na het succesvolle seizoen 2013-2014 ligt voor u het nieuwe Workshopboekje 2014-2015. Wij introduceren komend seizoen weer een arsenaal aan Workshops en Trainingen.

Nadere informatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie 20 tips boordevol inspiratie voor social media content creatie Je social media bijhouden met de juiste content Social media bijhouden voor je food of horeca onderneming kan een hele uitdaging zijn, zeker

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder. Herman van Teylingen

Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder. Herman van Teylingen Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder Herman van Teylingen Herman van teylingen Maestro cortador profesional Herman van Teylingen is sinds 1998 actief op de Spaanse foodmarkt. Met zijn bedrijf

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? KUN JE GOED WERKEN OP ONREGELMATIGE TIJDEN? WEET JIJ JE COLLEGA S IN DE KEUKEN TE

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert een derde seizoen van het

Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert een derde seizoen van het INSCHRIJFFORMULIER Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert een derde seizoen van het televisieprogramma Van Slager tot Chef en daarvoor zoeken wij

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN DE BESTE CHEF WORDEN? IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? JE LEERT BIJ ONS HOE JE DE KEUKEN DRAAIEND EN DE GASTEN TEVREDEN

Nadere informatie

Top-Gastheer-Vrouw-Klas Peter Bruins** Bij De lekkerste school van Nederland Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers

Top-Gastheer-Vrouw-Klas Peter Bruins** Bij De lekkerste school van Nederland Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Top-Gastheer-Vrouw-Klas Peter Bruins** Bij De lekkerste school van Nederland 2016-2017 Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Wil jij die echte Topper worden in de Horeca? Dat kan nu op de Hubertus

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN - INHOUD 4 CULINAIR GENIETEN EN TOPVOETBAL 6 BUSINESS CLUB 8 DE BLAUWE LOTUS 10 RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE 12 BUSINESS ROOM 14 PRIJZEN PER WEDSTRIJD WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond Inhoud Inhoud Huidige situatie Introductie Osteria Concept Introductie Osteria Concept Foodboard Doelgroep omschrijving Plattegrond Moodboard interieur/ sfeerimpressie

Nadere informatie

Top-KOOK-Klas Lucas Rive** Bij De lekkerste school van Nederland Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers

Top-KOOK-Klas Lucas Rive** Bij De lekkerste school van Nederland Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Top-KOOK-Klas Lucas Rive** Bij De lekkerste school van Nederland 2016-2017 Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Wil jij die echte Topper worden in de Horeca? Dat kan nu op de Hubertus & Berkhoff!

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars Eet u straks met ons mee? Inhoud Welkom bij Lars...05 Even voorstellen...07 Onze droom...09 De locatie...11 Help mee onze

Nadere informatie

Top-patissier-Klas. Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015. Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers

Top-patissier-Klas. Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015. Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Top-patissier-Klas Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015 Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Wil jij die echte Topper worden in de patisserie? Dat kan nu op de Hubertus Vakschool!

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

WARME SEIZOENSDRANKEN Upgrade je koffie en thee tot een echte publiekstrekker

WARME SEIZOENSDRANKEN Upgrade je koffie en thee tot een echte publiekstrekker WARME SEIZOENSDRANKEN Upgrade je koffie en thee tot een echte publiekstrekker UPGRADE SEIZOENSKOFFIE & -THEE Koffie en thee zijn veruit de meest verkochte warme non-alcoholische dranken binnen de horeca.

Nadere informatie

LENTEBLOK -2014 2013

LENTEBLOK -2014 2013 LENTEBLOK 03-04 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Een echte winter hebben we nog niet gehad maar zelfs in april kan er nog sneeuw vallen. Omdat de temperaturen nog veel te hoog zijn voor deze tijd van het jaar

Nadere informatie

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL onderdeel C Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand.

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL onderdeel C Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand. Examen VMBO-GL 2017 gedurende 150 minuten profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL onderdeel C Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand.

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen

Dr. Hauschka Producttrainingen Dr. Hauschka Producttrainingen 2014 Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Verdiepingstrainingen Training Product- en Verkooptips Inleiding

Nadere informatie

Hoe gastvrij is Ameland? 2-daagse gastvrijheids- en horeca verkooptraining op Ameland voor horecateams

Hoe gastvrij is Ameland? 2-daagse gastvrijheids- en horeca verkooptraining op Ameland voor horecateams Hoe gastvrij is Ameland? 2-daagse gastvrijheids- en horeca verkooptraining op Ameland voor horecateams Een zeer intensief tweedaags programma propvol trends, gastvrijheid, beleving, teambuilding, verrassende

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Samen gaan we voor een (h)eerlijke kerst!

Samen gaan we voor een (h)eerlijke kerst! Als het einde van het jaar nadert en de feestdagen in zicht komen, is het ook weer tijd om collega s en werknemers een blijk van waardering te geven. Een bedankje kun je vormgeven op veel verschillende

Nadere informatie

Kometensingel 184-186, Amsterdam- Noord

Kometensingel 184-186, Amsterdam- Noord OBJECT PRESENTATIE Restaurant - Eetcafé De Kom - Eet Kometensingel 184-186, Amsterdam- Noord Objectpresentatie HB2195 Klaassen Horecamakelaardij restaurant De Kom - Eet 1 Omschrijving: Bij binnenkomst

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

Eindtermen en exameneisen SVH Basisvaardigheden Horeca

Eindtermen en exameneisen SVH Basisvaardigheden Horeca en en en SVH Basisvaardigheden Horeca Pagina 1/5 en en en SVH Basisvaardigheden Horeca Eindterm 1 De kandidaat kan een omschrijving geven van de meest relevante aspecten van werken in de horeca, het belang

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Workshops, Trainingen & proeverijen

Workshops, Trainingen & proeverijen Workshops, Trainingen & proeverijen 2015-2016 WORKSHOPS, TRAININGEN & PROEVERIJEN 2015-2016 Ook in het najaar van 2015 en in het voorjaar van 2016 biedt VHC Jongens BV weer een aantal spannende, lekkere

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

WORKSHOPS, PROEVERIJEN & TRAININGEN 2014-2015

WORKSHOPS, PROEVERIJEN & TRAININGEN 2014-2015 S, PROEVERIJEN & TRAININGEN 2014-2015 S, TRAININGEN & PROEVERIJEN 2014-2015 Ook in het najaar van 2014 & voorjaar van 2015 mag u van VHC Jongens BV weer een aantal spannende, lekkere en leerzame workshops

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

BIOLOGISCH VERS VAN HET LAND

BIOLOGISCH VERS VAN HET LAND OOGSTEN BEREIDEN BELEVEN PRODUCTEN BIOLOGISCH VERS VAN HET LAND Kom zelf plukken koken, genieten op de boerderij www.sprankenhof.com Udenhout 013 511 64 94 Inhoud Oogsten 4 Bereiden 6 Beleven 8 Producten

Nadere informatie

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl Wokken & Zo De meest populaire wokgerechten die je zelf thuis kunt maken, plus veel inspirerende nieuwe wokgerechten. Met de authentieke Aziatische smaak. Snel en simpel, veelzijdig en verrassend. Kijk

Nadere informatie

Gezellig met z n allen koken op niveau in de ambiance van een schitterende 5 sterren keuken. Ruimte voor creatie: John Geven Studio s

Gezellig met z n allen koken op niveau in de ambiance van een schitterende 5 sterren keuken. Ruimte voor creatie: John Geven Studio s Ruimte voor creatie: John Geven Studio s Gezellig met z n allen koken op niveau in de ambiance van een schitterende 5 sterren keuken. Alle info op de volgende pagina s. John Geven Studio s, een vijf sterren

Nadere informatie

RESTAURANT DE RECHTER

RESTAURANT DE RECHTER RESTAURANT DE RECHTER De Rechter in Boxtel is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand, midden in het centrum van Boxtel. Wij hebben een prachtig terras, pal aan rivier de Dommel. Dit maakt

Nadere informatie

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven...

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven... Voor (h)eerlijke lunches en diners! Bekroning de kroon op ons werk betekent tevreden gasten uitmuntende gezelligheid en een gerieflijke morgen, middag of avond een bijzondere ontvangst zoals een bekroning

Nadere informatie

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING Wilfred van der Meer is oprichter en eigenaar van Klantexperience. Hij is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bezig met klantbeleving en gastvrijheid. Hoe maak je nu het verschil

Nadere informatie

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bedrijfsuitjes in uw regio Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren kookavonden voor kleine

Nadere informatie

Cas Spijkers Academie Twente voor culinair toptalent en uitmuntende gastvrijheid

Cas Spijkers Academie Twente voor culinair toptalent en uitmuntende gastvrijheid Cas Spijkers Academie Twente voor culinair toptalent en uitmuntende gastvrijheid Zelfstandig werkend kok, niveau 3 Gespecialiseerd kok, niveau 4 Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw, niveau 3 Cas Spijkers

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Controleformulier Restaurants voor Waddengoud versie

Controleformulier Restaurants voor Waddengoud versie Controleformulier Restaurants voor Waddengoud versie 5-9-2012 Uitgangspunt vooraf bij de restaurants is dat aan alle door de overheid of andere bevoegde instantie gegeven voorschriften wordt voldaan. Beleving

Nadere informatie

Vitamientje op zoek naar het Witte Goud

Vitamientje op zoek naar het Witte Goud Vitamientje op zoek naar het Witte Goud Het begin van de maand april is elk jaar weer een bijzonder moment We kunnen dan namelijk steeds meer van het mooie en zonnige weer genieten En met het stijgen van

Nadere informatie

Draaiboek Dag van de Mobiliteit Arnhem/Achterhoek/Liemers

Draaiboek Dag van de Mobiliteit Arnhem/Achterhoek/Liemers Draaiboek Dag van de Mobiliteit Arnhem/Achterhoek/Liemers voor contactpersonen/bedrijfsbeheerders van de leden van ACE Arnhem/Achterhoek/Liemers 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 De Dag van de Mobiliteit wat

Nadere informatie

BIOSCOPEN 2017 TRENDS, INNOVATIE, INSPIRATIE

BIOSCOPEN 2017 TRENDS, INNOVATIE, INSPIRATIE BIOSCOPEN 2017 TRENDS, INNOVATIE, INSPIRATIE Deze maand inspiratie rondom de bioscoop. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en hoe kunnen we het hier ook toepassen? Deze publicatie wordt tegelijk

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Kom zelf plukken koken genieten op de boerderij www.sprankenhof.com Udenhout 013 511 64 94

Kom zelf plukken koken genieten op de boerderij www.sprankenhof.com Udenhout 013 511 64 94 Oogsten BEREIDEN BEleven PRODUCTEN Biologisch vers van het land Kom zelf plukken koken genieten op de boerderij www.sprankenhof.com Udenhout 013 511 64 94 Inhoud Oogsten 4 Bereiden 6 Beleven 8 Producten

Nadere informatie

Aanmeldingsvoorwaarden Meesterproef SVH Meesterschenker

Aanmeldingsvoorwaarden Meesterproef SVH Meesterschenker Aanmeldingsvoorwaarden Meesterproef SVH Meesterschenker De titel van SVH Meesterschenker is de hoogste graad van vakbekwaamheid die een bartender/ kastelein in de horeca kan behalen. Een SVH Meesterschenker

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura.

Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura. Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura. Opening zaterdag mei om 6.00 uur Elise Huijberts, beheerder van de Cultura

Nadere informatie

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030)

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030) menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat 61 3581 AD Utrecht (030) 2 40 04 43 info@restaurantaantafel.com www.restaurantaantafel.com Welkom bij ons Aan Tafel. Aan Tafel staat voor heerlijk ontspannen

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

EBLOK LENT -2013 2012

EBLOK LENT -2013 2012 LENTEBLOK 2012-2013 LENTEBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Al lijkt het er met alle sneeuw en kou nog niet op, de lente is toch echt in aantocht. Soms zie je al wat groene puntjes van de bloembollen

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

MODULE GASTRONOMIE GOE 4 ADVISEREN VAN GASTEN OVER GERECHTEN

MODULE GASTRONOMIE GOE 4 ADVISEREN VAN GASTEN OVER GERECHTEN MODULE GASTRONOMIE GOE 4 ADVISEREN VAN GASTEN OVER GERECHTEN GOE 4 Adviseren van gasten over gerechten Inhoud Inleiding op de GOE.... 4.1 Warenkennis..... 4.2 Streekproducten en -gerechten... 4.3 Salades...

Nadere informatie

HOTELSCHOOL 2020/2021

HOTELSCHOOL 2020/2021 novacollege.nl/hotelschool Facility Fastservice Gastheer/gastvrouw Manager/ondernemer horeca Kok HOTELSCHOOL 2020/2021 Om een goede gastvrouw te worden moet ik veel oefenen. Tijdens mijn stages ben ik

Nadere informatie

Lesbrief: Reis rond de wereld Thema: Hoe kom ik daar?

Lesbrief: Reis rond de wereld Thema: Hoe kom ik daar? Lesbrief: Reis rond de wereld Thema: Hoe kom ik daar? Copyright Vakcollege Groep B.V. 2015. Alle rechten voorbehouden. Reis rond de wereld Inleiding In Nederland leven veel culturen naast elkaar. Op school,

Nadere informatie

Trends & Rendement. Regio Drenthe KHN BedrijfsAdvies - Christian Severijns Emmen, 17 november 2015

Trends & Rendement. Regio Drenthe KHN BedrijfsAdvies - Christian Severijns Emmen, 17 november 2015 Trends & Rendement Regio Drenthe KHN BedrijfsAdvies - Christian Severijns Emmen, 17 november 2015 Even voorstellen KHN BedrijfsAdvies 2 e lijns-service, leden en niet KHN leden Team van deskundige bedrijfsadviseurs

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Restaurant Het Ambacht

Restaurant Het Ambacht Welkom in Restaurant Het Ambacht In onze keuken geven wij de voorkeur aan Friese ingrediënten, die wij combineren met Mediterrane invloeden. Behalve door Friese specialiteiten kenmerkt Restaurant Het Ambacht

Nadere informatie

Draaiboek. Pagina 1 van 16

Draaiboek. Pagina 1 van 16 Draaiboek Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 De Week van de Mobiliteit wat houdt dit in? 4 Voor wie bedoeld? 5 Wat levert het op? 5 Werkervaring 7 Hoe werkt het, de Week van de Mobiliteit?

Nadere informatie

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne Kerst Geachte gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend heerlijk genieten op Landal Beach Resort Ooghduyne. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf, maar zeker ook voor de diverse

Nadere informatie

Menu: Om het u niet moeilijker te maken hebben wij voor u een voorselectie gedaan en een 4, 5 en 6 gangen menu samengesteld.

Menu: Om het u niet moeilijker te maken hebben wij voor u een voorselectie gedaan en een 4, 5 en 6 gangen menu samengesteld. Menu: Om het u niet moeilijker te maken hebben wij voor u een voorselectie gedaan en een 4, 5 en 6 gangen menu samengesteld. Wilt u toch een eigen keuze maken dan mag u de diverse gerechten ook los bestellen.

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

DUTCH TEA CHAMPIONSHIP 2016 REGLEMENT

DUTCH TEA CHAMPIONSHIP 2016 REGLEMENT DUTCH TEA CHAMPIONSHIP 2016 REGLEMENT Over het Dutch Tea Championship Het Dutch Tea Championship is een merkonafhankelijk kampioenschap en puur gericht op de bereiding en presentatie van thee. De nadruk

Nadere informatie

Laat u verrassen door de creativiteit van onze koks: vier verschillende barbecue suggesties, elk met een eigen karakter.

Laat u verrassen door de creativiteit van onze koks: vier verschillende barbecue suggesties, elk met een eigen karakter. Barbecues Bij Gasterij in t Ven is barbecueën een belevenis. Het grote groene ei dat wij bij de barbecues gebruiken, is een verhaal op zich. Deze barbecue vindt zijn oorsprong in Japan en stamt af van

Nadere informatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie Trainingen NWO Academy Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van

Nadere informatie

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten nieuwe lentegerechten Inleiding Een primeur! Onze eerste editie van het online Flavors magazine. We nemen je mee het voorjaar in met volop nieuwe gerechten.

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414 Beste heer/mevrouw, Wat leuk dat u de informatiemap van étumé heeft aangevraagd! In deze map vindt u alle informatie over étumé en kunt u zich direct als klant aanmelden. Zeven jaar geleden ben ik, Sander,

Nadere informatie

Lesbrief: High tea Thema: Waar ga ik heen?

Lesbrief: High tea Thema: Waar ga ik heen? Lesbrief: High tea Thema: Waar ga ik heen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Een gastheer of gastvrouw is het visitekaartje van een restaurant. Hij of zij

Nadere informatie

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen Join us: Consumer & Shopper e-news juli 2014 Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen COLUMN DOOR CINDY VAN CAUTER Eataly is een droom voor de food liefhebber. Ik bezocht de nieuwe conceptwinkel

Nadere informatie

discover our whole selection

discover our whole selection discover our whole selection THE ART OF SPICES Van trendy restaurants in San Francisco tot de rokerige BBQ shacks in Texas, de rubs en kruiden van EPIC SPICE rubs & seasonings worden geliefd door de foodies

Nadere informatie

Masterclass Presenteren

Masterclass Presenteren Masterclass Presenteren Wil jij ook zo graag een hele goede en inspirerende spreker zijn? Volg dan deze Masterclass en vergroot en verdiep je presentatievaardigheden. In een kleine, exclusieve groep van

Nadere informatie

PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL HORECA, BAKKERIJ EN RECREATIE

PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL HORECA, BAKKERIJ EN RECREATIE PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL HORECA, BAKKERIJ EN GASTHEERSCHAP Werken in een restaurant 978 90 3722 313 2 (Papier) 978 90 3722 322 4 (Edu Bieb) In dit werkboek leert de leerling het restaurant klaar

Nadere informatie