Workshops, proeverijen & trainingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workshops, proeverijen & trainingen 2014-2015"

Transcriptie

1 Workshops, proeverijen & trainingen

2 Na het succesvolle seizoen ligt voor u het nieuwe Workshopboekje Wij introduceren komend seizoen weer een arsenaal aan Workshops en Trainingen. Wij hopen u en uw team te mogen begroeten in Oosterwolde tijdens de Workshops! Kom proeven en beleven! Bauwien de Jong VHC ActiFood BV

3 Inhoudsopgave: Training Allergenen Training HACCP Workshop Herfst-en Winterinspiratie Workshop Sushi Training Personeel en Horeca (smile) Training Sociale Hygiëne Workshop Tapas & Fingerfood Workshop Zoetekauwen Sinterklaas Workshop Snack Inspiratie Workshop Brood Workshop Voorjaar-en Zomerinspiratie Training Terras- gastvrijheid Workshop Catering Workshop BBQ Experience

4 Training Allergenen Maandag 8 september Aanvang uur Duur uur In 2011 is de wet 'verstrekking van voedselinformatie aan consumenten' met betrekking tot het voorzien van allergenen informatie veranderd in de gehele voedingsmiddelenindustrie. Aan de gewenningsperiode komt 13 december van dit jaar een einde. Vanaf deze datum is iedere Horecaondernemer wettelijk verplicht om volgens de zogenaamde Allergenendeclaratie te werken. Inhoud van de training Wat zijn voedselallergenen en wat doen ze? Wettelijk kader van allergenen Het verschil tussen voorverpakt en niet-voorverpakt in relatie tot allergenen Wat zijn de eisen gesteld aan ondernemers na 13/12/2014 Hoe voer je dit in praktijk bij je bedrijf in Hoe communiceer je dit naar de gast Wat moet je weten over kruisbesmetting en allergenen Praktijkcase Aansluitend een Workshop door de kok van ActiFood waarbij praktisch wordt gekeken naar kruisbesmetting en allergenen en receptuurbeheer. Inschrijven voor 4 september Kosten 15 euro p.p.

5

6

7 Training HACCP Maandag 22 september Aanvang 12.30, start uur Duur uur Ondernemers zijn verplicht hun medewerkers te trainen op voedselveilig werken. Tijdens de HACCP training, gebaseerd op de hygiëne code voor de Horeca, worden deelnemers getraind op de noodzakelijke HACCP vaardigheden en de wijze waarop deze toegepast moeten worden in de praktijk. De training wordt afgesloten met een toetsing en (bij het behalen van een voldoende) een certificaat voor deelname, het zgn. Diversey Consulting Safekey Certificaat. Inschrijven voor 15 september Kosten 99 euro p.p.; dit is inclusief het cursusboek

8 Winter- en eindejaar Inspiratie Opgave Maandag 6 oktober en dinsdag 7 oktober Aanvang uur Duur uur Bij uw accountmanager In samenwerking met een aantal van onze vaste leveranciers en een aantal zeer ervaren koks nemen wij u graag mee in de laatste ontwikkelingen en trends voor de komende feestdagen. Laat u inspireren door diverse seizoen producten zoals: wild, vlees, gevogelte, vis, en de vergeten groente. In kleine groepjes, en onder leiding van de koks gaan we aan de slag met de diverse gangen voor bijvoorbeeld een prachtig kerstdiner. Laat u tussendoor verrassen door de aankleding, de wijnproeverij, de tafel aankleding en vele andere elementen die van toepassing zijn om uw feestdagen compleet te maken.

9

10 Sushi Maandag 3 november Aanvang uur Duur Ook zo'n fan van de Japanse keuken? Duik in de wereld van maki, nori, wasabi en sake en verras uzelf en uw gasten met de nieuwste sushikooktechnieken. Onze gespecialiseerde sushi kok leert u de meest originele combinaties te bereiden en besteedt daarbij ook aandacht aan de kostprijsberekening van de recepten. U kunt natuurlijk meteen uw nieuw geleerde sushi creaties proeven. Kortom, alles komt aan bod in deze actieve en gezellige sushiworkshop!

11 Personeels- Horeca Training Maandag 10 november 1e sessie: aanvang 9.00 uur Duur: uur 2e sessie: aanvang uur Duur uur U kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten bij uw gasten. Tijdens deze training leert uw personeel hoe zij uw gasten horen te ontvangen en hoe zij uw gasten horen te waarderen zodat deze met een tevreden gevoel uw horecagelegenheid verlaten. Precies zoals u dat zelf zou wensen.

12 Sociale Hygiëne-Training Maandag 17 november 2014; inschrijven voor 13 oktober Maandag 16 februari 2015; inschrijven voor 12 januari Aanvang 8.30 uur Duur: uur Algemeen Bedrijven of organisaties die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank- en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Deze eis geldt níet alleen voor de bedrijfsleider of de eigenaar. Tijdens openingsuren moet er namelijk altijd minimaal één persoon in het bedrijf aanwezig zijn, die de Verklaring Sociale Hygiëne heeft. Bovendien is iedereen die op de vergunning vermeld staat, verplicht deze Verklaring in het bezit te hebben. Het is daarom verstandig om ervoor te zorgen dat voldoende medewerkers deze Verklaring hebben. Hierdoor kom je als ondernemer niet plotsklaps voor problemen te staan als je zelf niet aanwezig bent. Als je bedrijf niet aan deze eisen voldoet, loop je het risico dat je bedrijf direct moet sluiten. Dat is het zogenaamde lik-op-stukbeleid. Voor wie? Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van Horecabedrijven en slijterijen. Ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers in sportkantines, verenigingen, buurthuizen of instellingen. Cursusduur en lestijden De dagcursus duurt van tot uur. Aan het eind van de lesdag wordt om uur het SVH examen afgenomen.

13 inclusief examen en lunch Cursusinhoud Gastvrijheid in de Horeca Alcohol-, gok- en drugsverslaving Sociale vaardigheden Inrichtingseisen en voorzieningen Veiligheid in het Horecabedrijf Kosten: 315,- pp incl examen (goedkoper dan de reguliere opleidingsinstituten) Lunch is inbegrepen.

14 Tapas & Fingerfood Maandag 24 november Aanvang uur Duur uur Tijdens deze Workshop/ Proeverij maken we een culinaire wereldreis en zullen we fingerfood van alle continenten bereiden en proeven. Uit Europa zullen de Spaanse tapas en de Italiaanse antipasti zeker niet ontbreken. Maar ook smaken van bijvoorbeeld Zuid-Amerika, en het Midden-Oosten zullen voorbijkomen in deze heerlijke verrassende workshop. Jeuken uw vingers om al dat heerlijke fingerfood te gaan maken, schrijf u dan in!

15 workshop Zoetekauwen Sinterklaas Woensdag 3 december Aanvang uur Duur uur Uiteraard organiseren wij, wegens het grote succes van afgelopen seizoen, ook voor de kleine bazen weer een leuke, leerzame Workshop. Deze Workshop staat in het teken van Sinterklaaslekkernije n ; zelf pepernoten cup cakes maken, cake pops versieren etc. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Geef je dan snel op voor deze supercoole workshop!

16 Snack Inspiratie dag Maandag 9 maart Aanvang uur Duur uur Tijdens deze dag komen onderwerpen als (vitrine) presentatie, uitstraling, gebruik van social media, rendement (kostprijsberekeningen), communicatie, personeel en logistiek, nieuwe producten etc. allemaal aan bod. Kortom een leerzame dag voor iedere cafetariahouders. Met medewerking van Alida s Smulpaleis en de winnares van Innovatieve snackwedstrijd 2014 Carin Meijerink van De Viersprong Nieuw Amsterdam.

17 Broodworkshop Maandag 16 maart 1e sessie: aanvang 9.30 uur Duur: uur 2e sessie: aanvang uur Duur uur In deze workshop leert u de kunst van brood. Van ontdooien tot bewaren en van bakken tot beleggen en presenteren. U gaat tijdens deze workshop zelf (af) bakken en beleggen. Tevens leert u om kostprijsberekeningen te maken voor belegde broodjes, waarmee u uw winst per broodje kunt verhogen. Ook zal onze kok u inspireren met nieuwe ideeën om uw broodjes creatief te beleggen.

18 Voorjaar- en Zomerinspiratie Maandag 23 maart Aanvang uur Duur uur Wij nemen u mee in de aller laatste ontwikkelingen, trends en tips voor het komende lente- en zomerseizoen. Wij inspireren u graag met diverse seizoen producten zoals: asperges, kip, vis/mosselen, salades, fruit, ijs etc. Onze kok zal verschillende culinaire bites voor u bereiden welke uiteraard nadien geproefd en beleeft gaan worden. Een belangrijk onderdeel wat aan bod zal komen is menucalculatie. Omdat een diner pas compleet is als er een passende wijn bij wordt geschonken sluiten wij deze workshop af met een proeverij van de mooiste wijnen voor de lente en zomer.

19 Terrasgastvrijheidstraining Maandag 30 maart Aanvang uur Duur uur de zomer is in aantocht, tijd voor een terrasje Onderwerpen van deze training: Communicatie: hoe communiceer je je terras vol en hoe kun je het meest efficiënt gebruik maken van welke social media? Uitstraling: waaraan moet een terras anno 2015 aan voldoen? Waarmee onderscheid je je en hoe doen collega's dat? Keuken: culinaire inspiraties waarmee iedere ondernemer eenvoudig en snel kan scoren op een terras. Onze Culinair Adviseur verteld over eenvoud, ontwikkeling en presentatie. Personeel: terrasrunners, bediening, uitserveren: personeel op het terras is een aparte tak van sport die apart en uitgebreide aandacht verdient. Logistiek: opstelling, loop - routes en handhelds; haal het optimale uit de mogelijkheden.

20 Catering Maandag 13 april Aanvang 9.30 uur Duur uur Tijdens deze dag komen onderwerpen als presentatie, uitstraling, gebruik van sociale media, rendement (kostprijsberekeningen), communicatie, personeel en logistiek, bestelsysteem, Haccp, nieuwe producten etc. allemaal aan bod. Onderwerpen zullen zijn: Broodjes, luxe broodjes Overwerkmaaltijden Warm en koud buffet Borrelmomenten Kortom een leerzame en inspirerende workshop voor iedere ondernemer.

21 Snack Innovatie dag 2015 Maandag 18 mei Aanvang uur Duur uur Opgave Bij uw accountmanager In navolging van de wedstrijd van vorig jaar, organiseren we wederom de Snack Innovatie dag. Wie durft het op te nemen tegen de winnares van 2014? Bedenk, creëer en presenteer tijdens deze wedstrijd, o.l.v. een officiële jury uw eigen bedachte snack en win de VHC ActiFood Wisselbokaal. edstrijd Innovatieve Snack 2015

22 BBQ Experience Maandag 1 juni Aanvang uur Duur uur BBQ Experience biedt inzicht in het juiste gebruik van de traditionele barbecue en de populaire Black Bastard. Omdat een goed georganiseerde, gezellige BBQ niet alleen draait om het bereiden van een goed stuk vlees, vis en/ of groente zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan alle elementen voor een zeer geslaagde BBQ. Beleef daarom de BBQ Experience!!

23 De deelnemende bedrijven: Slagerij de Vries

24 VHC ActiFood BV Buurstede NA Oosterwolde Telefoon Fax Website bauwien@actifood.nl

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? KUN JE GOED WERKEN OP ONREGELMATIGE TIJDEN? WEET JIJ JE COLLEGA S IN DE KEUKEN TE

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 Voorwoord The Basket is dé locatie op de Vu-Campus in Amsterdam voor een lekkere kop koffie, snelle lunch, gezellige borrel,

Nadere informatie

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas.

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas. Werkboekje Brood op de plank 2 e Klassen 2012 Dit boekje is van..klas. WERKEN IN DE BINDELMEERCATERING INLEIDING De komende week zullen jullie gaan werken in de keuken van het Bindelmeer College. Jullie

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN DE BESTE CHEF WORDEN? IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? JE LEERT BIJ ONS HOE JE DE KEUKEN DRAAIEND EN DE GASTEN TEVREDEN

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

Deskundigheidsbevordering. Aanbod 2011. www.vrijwilligerswinkel.nl

Deskundigheidsbevordering. Aanbod 2011. www.vrijwilligerswinkel.nl Deskundigheidsbevordering Aanbod 2011 www.vrijwilligerswinkel.nl AED/REANIMATIE Bij een plotseling optreden van hartfalen, weet u wat u wel en wat u niet moet doen? Kent u die kastjes die overal verschijnen

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

2.15 Alcohol gevaren en regels

2.15 Alcohol gevaren en regels 2.15 Alcohol gevaren en regels Uit werkmap Veiligheid in het jeugd- en jongerenwerk Zorg voor elkaar Vragen De veiligheid van deelnemers én vrijwilligers komt ernstig in het geding bij (onverstandig) gebruik

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN

SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN 3 T/M 8 SEPTEMBER 2018 GOLFEN VOOR GOEDE DOELEN SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN HOOFDSPONSOR: MA NACHTGOLF VOOR UITBUS PLUS ZUIDPLAS 3/9 DI GOLFEN VOOR STICHTING PASSIE 4/9 De stichting Uitbus Plus Zuidplas

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

Gastronomie Campus Molenhof lesplanning schooljaar 2016-2017

Gastronomie Campus Molenhof lesplanning schooljaar 2016-2017 Laatste aanpassing: 15/9/2016 Gastronomie Campus Molenhof lesplanning schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Zaterdag Desserten Brood bakken 18u10-22u30 Kok 2* Taarten en gebak 18u10-22u30

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

WEEKBERICHT NR. 11 SEIZOEN 2015-2016 - 26-10-2015. Mail: weekbericht@kvleonidas.nl - www.kvleonidas.nl

WEEKBERICHT NR. 11 SEIZOEN 2015-2016 - 26-10-2015. Mail: weekbericht@kvleonidas.nl - www.kvleonidas.nl WEEKBERICHT NR. 11 SEIZOEN 2015-2016 - 26-10-2015 Tel: De Elseprop, 0561-476772 Mail: weekbericht@kvleonidas.nl - www.kvleonidas.nl Mededelingen Oefenwedstrijd: Leonidas1/midweek-combinatie speelt zondag

Nadere informatie

Goed koken is een kunst. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is.

Goed koken is een kunst. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Cursusaanbod Goed koken is een kunst. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Omdat het nieuwe smaken en impressies doet ontdekken. Omdat het anderen laat meegenieten. Omdat

Nadere informatie

PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL HORECA, BAKKERIJ EN RECREATIE

PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL HORECA, BAKKERIJ EN RECREATIE PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL HORECA, BAKKERIJ EN GASTHEERSCHAP Werken in een restaurant 978 90 3722 313 2 (Papier) 978 90 3722 322 4 (Edu Bieb) In dit werkboek leert de leerling het restaurant klaar

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) Datum: Dinsdag 30 augustus

Nadere informatie

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS Appeltje van Oranje is een initiatief van het WELKOM BIJ BUURTMARKT BREEDEWEG Op een markt is altijd van alles te doen. Daarom is het dé plek waar mensen uit

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

WTOL ACADEMY. voor wijnliefhebbers met ambitie WIJNCURSUS. Neem deze folder mee!

WTOL ACADEMY. voor wijnliefhebbers met ambitie WIJNCURSUS. Neem deze folder mee! WTOL ACADEMY voor wijnliefhebbers met ambitie WIJNCURSUS Neem deze folder mee! WIJNOPLEIDINGEN NAJAAR 2015 Game Game learning, learning, dat dat is is leren leren en en vermaak. vermaak. Door Door informatie

Nadere informatie

SANDWINO TRENDY BROODCONCEPT VOL GEMAK & MOGELIJKHEDEN

SANDWINO TRENDY BROODCONCEPT VOL GEMAK & MOGELIJKHEDEN TRENDY BROODCONCEPT VOL GEMAK & MOGELIJKHEDEN 4 Sandwino: de oplossing Toepassingen 6 7 8 Sandwich Croque Panini Fastfood 10 11 12 13 Banqueting Broodmandje Take away Spatel 18 14 16 19 Producten Unibake

Nadere informatie

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen. DINERMOGELIJKHEDEN Lasergame Kerkrade biedt vele mogelijkheden. Zo is het ideaal voor het organiseren van een feest, receptie of vergadering. Maar ook voor het verzorgen van een lopend buffet of een smakelijke

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Cursussen & Trainingen

Cursussen & Trainingen Cursussen & Trainingen Studiegids 2019 Picabia Opleidingen Het erkende opleidingsinstituut voor de Horeca en Zorg & Welzijn. Als opleider hebben wij een compleet aanbod van cursussen/trainingen voor in

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

consumptief-breed CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en een digitaal bestand.

consumptief-breed CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en een digitaal bestand. Examen VMBO-BB 2012 gedurende 620 minuten consumptief-breed CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en een digitaal bestand. Dit examen bestaat uit 16 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen Ondernemingsplan Catootje aan de Markt Auteur: Datum: W. Weber / W. van Asperen 25-08- 2014 INHOUDSOPGAVE 1. DE ONDERNEMERS 1.1 Persoonlijke gegevens 1.2 Achtergrond van de ondernemers 1.3 Persoonlijke

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

Top-Gastheer-Vrouw-Klas Peter Bruins** Bij De lekkerste school van Nederland Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers

Top-Gastheer-Vrouw-Klas Peter Bruins** Bij De lekkerste school van Nederland Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Top-Gastheer-Vrouw-Klas Peter Bruins** Bij De lekkerste school van Nederland 2016-2017 Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Wil jij die echte Topper worden in de Horeca? Dat kan nu op de Hubertus

Nadere informatie

DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING

DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING informatie workshop maatschappelijk ondernemen sociale hygiëne aed / reanimatie ehbo cursus met aed ehbo bij kinderen cursus verantwoord alcohol schenken Aanbod 2012 WORKSHOP

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23 designdisposables Inhoud Voorwoord 3 Cocktail Transparant 4 Cocktail Zwart Wit 6 Cocktail Bamboe 8 Buffet 14 Maaltijdconcepten 18 Verwerking 22 Productspecificaties 23 Presentatie 10 9901704 99071701 2

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Horeca. Arrangementen CONTACT:

Horeca. Arrangementen CONTACT: Je kunt kiezen uit een aantal standaard Horeca arrangementen. Uiteraard kunnen alle arrangementen op verzoek worden aangepast. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact op

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken.

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Telstar Horeca Menukaart 15-16 Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Drank Gedurende de dag Kan Koffie (10 kopjes) 15,00 Kan Thee (10 kopjes)

Nadere informatie

Arrangementenoverzicht ichi-e

Arrangementenoverzicht ichi-e Arrangementenoverzicht ichi-e Borrels Diner Vergaderingen Office Meal Deal s 1 Japans restaurant ichi-e Ichi-E is een eigentijds en veelzijdig Japans horecaconcept, waar alles draait om de pure beleving

Nadere informatie

Kerst 2016 THEMA PRESENTATIE

Kerst 2016 THEMA PRESENTATIE Kerst 2016 THEMA PRESENTATIE Kerst en Oud & Nieuw vormen een mooie gelegenheid om uw medewerkers en relaties te bedanken voor het afgelopen jaar en uw waardering uit te spreken. Bij HiepHiepKado gaan we

Nadere informatie

Dossiernummer handelsregister of verenigingen-/stichtingenregister Kamer van Koophandel:

Dossiernummer handelsregister of verenigingen-/stichtingenregister Kamer van Koophandel: Dit formulier opsturen naar: Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek T.a.v. afdeling Ruimte Postbus 100 9350 AC LEEK Drank- en Horecawet Model A Aanvraagformulier voor een vergunning voor het uitoefenen

Nadere informatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie 20 tips boordevol inspiratie voor social media content creatie Je social media bijhouden met de juiste content Social media bijhouden voor je food of horeca onderneming kan een hele uitdaging zijn, zeker

Nadere informatie

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen Activiteitenboekje -april 2016 Workshop koekjes bakken Wegens groot succes gaan we ook dit keer weer gezellig koekjes bakken op de BSO. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op voor deze workshop.

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt?

Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt? MARTijn s CULINAIRE services!! CREATIEF VERNIEUWEND UNIEK Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt? Martijn s Culinaire Services is opgestart door Martijn, Chef-kok en eigenaar van

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor.

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Beste, Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Flame staat voor trendy en stijlvolle catering op gastronomisch niveau. Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve producten.

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bedrijfsuitjes in uw regio Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren kookavonden voor kleine

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

Secundair volwassenenonderwijs STUDIEGEBIED HUISHOUDELIJK ONDERWIJS

Secundair volwassenenonderwijs STUDIEGEBIED HUISHOUDELIJK ONDERWIJS Secundair volwassenenonderwijs STUDIEGEBIED HUISHOUDELIJK ONDERWIJS Opleiding Koken AO HU 006 Versie 2.0 BVR Pagina 1 van 14 Inhoud 1 Opleiding... 3 1.1 Relatie opleiding referentiekader... 3 1.2 Inhoud...

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

LENTEBLOK -2014 2013

LENTEBLOK -2014 2013 LENTEBLOK 03-04 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Een echte winter hebben we nog niet gehad maar zelfs in april kan er nog sneeuw vallen. Omdat de temperaturen nog veel te hoog zijn voor deze tijd van het jaar

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

Schrijfpalet. Denk goed na! 9. Het geheim van kapitein Klein

Schrijfpalet. Denk goed na! 9. Het geheim van kapitein Klein 9. Het geheim van kapitein Klein Creatief schrijven: ontcijferen Schrijfpalet Kapitein Klein is misschien niet erg groot, maar wel heel dapper. Hij heeft vele prachtige schatten, vol met goud en juwelen,

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven...

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven... Voor (h)eerlijke lunches en diners! Bekroning de kroon op ons werk betekent tevreden gasten uitmuntende gezelligheid en een gerieflijke morgen, middag of avond een bijzondere ontvangst zoals een bekroning

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

Warm/ koud Buffet. 18.50 per persoon. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep. Keuze uit 2 warme gerechten:

Warm/ koud Buffet. 18.50 per persoon. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep. Keuze uit 2 warme gerechten: Warm/ koud Buffet. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep Keuze uit 2 warme gerechten: Gehaktballetjes met satésaus. Varkenshaas met champignonroomsaus. Zalm met zoete vissaus *Huzarensalade

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan 2019/2020 sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete

Nadere informatie

Vergaderen. Runstraat 40. Veldhoven

Vergaderen. Runstraat 40. Veldhoven Vergaderen Een inspirerende locatie is een goede basis voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. Partycentrum Witven beschikt over unieke vergaderruimtes in een prachtige omgeving op slechts 5 min

Nadere informatie