Workshops, proeverijen & trainingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workshops, proeverijen & trainingen 2014-2015"

Transcriptie

1 Workshops, proeverijen & trainingen

2 Na het succesvolle seizoen ligt voor u het nieuwe Workshopboekje Wij introduceren komend seizoen weer een arsenaal aan Workshops en Trainingen. Wij hopen u en uw team te mogen begroeten in Oosterwolde tijdens de Workshops! Kom proeven en beleven! Bauwien de Jong VHC ActiFood BV

3 Inhoudsopgave: Training Allergenen Training HACCP Workshop Herfst-en Winterinspiratie Workshop Sushi Training Personeel en Horeca (smile) Training Sociale Hygiëne Workshop Tapas & Fingerfood Workshop Zoetekauwen Sinterklaas Workshop Snack Inspiratie Workshop Brood Workshop Voorjaar-en Zomerinspiratie Training Terras- gastvrijheid Workshop Catering Workshop BBQ Experience

4 Training Allergenen Maandag 8 september Aanvang uur Duur uur In 2011 is de wet 'verstrekking van voedselinformatie aan consumenten' met betrekking tot het voorzien van allergenen informatie veranderd in de gehele voedingsmiddelenindustrie. Aan de gewenningsperiode komt 13 december van dit jaar een einde. Vanaf deze datum is iedere Horecaondernemer wettelijk verplicht om volgens de zogenaamde Allergenendeclaratie te werken. Inhoud van de training Wat zijn voedselallergenen en wat doen ze? Wettelijk kader van allergenen Het verschil tussen voorverpakt en niet-voorverpakt in relatie tot allergenen Wat zijn de eisen gesteld aan ondernemers na 13/12/2014 Hoe voer je dit in praktijk bij je bedrijf in Hoe communiceer je dit naar de gast Wat moet je weten over kruisbesmetting en allergenen Praktijkcase Aansluitend een Workshop door de kok van ActiFood waarbij praktisch wordt gekeken naar kruisbesmetting en allergenen en receptuurbeheer. Inschrijven voor 4 september Kosten 15 euro p.p.

5

6

7 Training HACCP Maandag 22 september Aanvang 12.30, start uur Duur uur Ondernemers zijn verplicht hun medewerkers te trainen op voedselveilig werken. Tijdens de HACCP training, gebaseerd op de hygiëne code voor de Horeca, worden deelnemers getraind op de noodzakelijke HACCP vaardigheden en de wijze waarop deze toegepast moeten worden in de praktijk. De training wordt afgesloten met een toetsing en (bij het behalen van een voldoende) een certificaat voor deelname, het zgn. Diversey Consulting Safekey Certificaat. Inschrijven voor 15 september Kosten 99 euro p.p.; dit is inclusief het cursusboek

8 Winter- en eindejaar Inspiratie Opgave Maandag 6 oktober en dinsdag 7 oktober Aanvang uur Duur uur Bij uw accountmanager In samenwerking met een aantal van onze vaste leveranciers en een aantal zeer ervaren koks nemen wij u graag mee in de laatste ontwikkelingen en trends voor de komende feestdagen. Laat u inspireren door diverse seizoen producten zoals: wild, vlees, gevogelte, vis, en de vergeten groente. In kleine groepjes, en onder leiding van de koks gaan we aan de slag met de diverse gangen voor bijvoorbeeld een prachtig kerstdiner. Laat u tussendoor verrassen door de aankleding, de wijnproeverij, de tafel aankleding en vele andere elementen die van toepassing zijn om uw feestdagen compleet te maken.

9

10 Sushi Maandag 3 november Aanvang uur Duur Ook zo'n fan van de Japanse keuken? Duik in de wereld van maki, nori, wasabi en sake en verras uzelf en uw gasten met de nieuwste sushikooktechnieken. Onze gespecialiseerde sushi kok leert u de meest originele combinaties te bereiden en besteedt daarbij ook aandacht aan de kostprijsberekening van de recepten. U kunt natuurlijk meteen uw nieuw geleerde sushi creaties proeven. Kortom, alles komt aan bod in deze actieve en gezellige sushiworkshop!

11 Personeels- Horeca Training Maandag 10 november 1e sessie: aanvang 9.00 uur Duur: uur 2e sessie: aanvang uur Duur uur U kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten bij uw gasten. Tijdens deze training leert uw personeel hoe zij uw gasten horen te ontvangen en hoe zij uw gasten horen te waarderen zodat deze met een tevreden gevoel uw horecagelegenheid verlaten. Precies zoals u dat zelf zou wensen.

12 Sociale Hygiëne-Training Maandag 17 november 2014; inschrijven voor 13 oktober Maandag 16 februari 2015; inschrijven voor 12 januari Aanvang 8.30 uur Duur: uur Algemeen Bedrijven of organisaties die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank- en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Deze eis geldt níet alleen voor de bedrijfsleider of de eigenaar. Tijdens openingsuren moet er namelijk altijd minimaal één persoon in het bedrijf aanwezig zijn, die de Verklaring Sociale Hygiëne heeft. Bovendien is iedereen die op de vergunning vermeld staat, verplicht deze Verklaring in het bezit te hebben. Het is daarom verstandig om ervoor te zorgen dat voldoende medewerkers deze Verklaring hebben. Hierdoor kom je als ondernemer niet plotsklaps voor problemen te staan als je zelf niet aanwezig bent. Als je bedrijf niet aan deze eisen voldoet, loop je het risico dat je bedrijf direct moet sluiten. Dat is het zogenaamde lik-op-stukbeleid. Voor wie? Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van Horecabedrijven en slijterijen. Ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers in sportkantines, verenigingen, buurthuizen of instellingen. Cursusduur en lestijden De dagcursus duurt van tot uur. Aan het eind van de lesdag wordt om uur het SVH examen afgenomen.

13 inclusief examen en lunch Cursusinhoud Gastvrijheid in de Horeca Alcohol-, gok- en drugsverslaving Sociale vaardigheden Inrichtingseisen en voorzieningen Veiligheid in het Horecabedrijf Kosten: 315,- pp incl examen (goedkoper dan de reguliere opleidingsinstituten) Lunch is inbegrepen.

14 Tapas & Fingerfood Maandag 24 november Aanvang uur Duur uur Tijdens deze Workshop/ Proeverij maken we een culinaire wereldreis en zullen we fingerfood van alle continenten bereiden en proeven. Uit Europa zullen de Spaanse tapas en de Italiaanse antipasti zeker niet ontbreken. Maar ook smaken van bijvoorbeeld Zuid-Amerika, en het Midden-Oosten zullen voorbijkomen in deze heerlijke verrassende workshop. Jeuken uw vingers om al dat heerlijke fingerfood te gaan maken, schrijf u dan in!

15 workshop Zoetekauwen Sinterklaas Woensdag 3 december Aanvang uur Duur uur Uiteraard organiseren wij, wegens het grote succes van afgelopen seizoen, ook voor de kleine bazen weer een leuke, leerzame Workshop. Deze Workshop staat in het teken van Sinterklaaslekkernije n ; zelf pepernoten cup cakes maken, cake pops versieren etc. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Geef je dan snel op voor deze supercoole workshop!

16 Snack Inspiratie dag Maandag 9 maart Aanvang uur Duur uur Tijdens deze dag komen onderwerpen als (vitrine) presentatie, uitstraling, gebruik van social media, rendement (kostprijsberekeningen), communicatie, personeel en logistiek, nieuwe producten etc. allemaal aan bod. Kortom een leerzame dag voor iedere cafetariahouders. Met medewerking van Alida s Smulpaleis en de winnares van Innovatieve snackwedstrijd 2014 Carin Meijerink van De Viersprong Nieuw Amsterdam.

17 Broodworkshop Maandag 16 maart 1e sessie: aanvang 9.30 uur Duur: uur 2e sessie: aanvang uur Duur uur In deze workshop leert u de kunst van brood. Van ontdooien tot bewaren en van bakken tot beleggen en presenteren. U gaat tijdens deze workshop zelf (af) bakken en beleggen. Tevens leert u om kostprijsberekeningen te maken voor belegde broodjes, waarmee u uw winst per broodje kunt verhogen. Ook zal onze kok u inspireren met nieuwe ideeën om uw broodjes creatief te beleggen.

18 Voorjaar- en Zomerinspiratie Maandag 23 maart Aanvang uur Duur uur Wij nemen u mee in de aller laatste ontwikkelingen, trends en tips voor het komende lente- en zomerseizoen. Wij inspireren u graag met diverse seizoen producten zoals: asperges, kip, vis/mosselen, salades, fruit, ijs etc. Onze kok zal verschillende culinaire bites voor u bereiden welke uiteraard nadien geproefd en beleeft gaan worden. Een belangrijk onderdeel wat aan bod zal komen is menucalculatie. Omdat een diner pas compleet is als er een passende wijn bij wordt geschonken sluiten wij deze workshop af met een proeverij van de mooiste wijnen voor de lente en zomer.

19 Terrasgastvrijheidstraining Maandag 30 maart Aanvang uur Duur uur de zomer is in aantocht, tijd voor een terrasje Onderwerpen van deze training: Communicatie: hoe communiceer je je terras vol en hoe kun je het meest efficiënt gebruik maken van welke social media? Uitstraling: waaraan moet een terras anno 2015 aan voldoen? Waarmee onderscheid je je en hoe doen collega's dat? Keuken: culinaire inspiraties waarmee iedere ondernemer eenvoudig en snel kan scoren op een terras. Onze Culinair Adviseur verteld over eenvoud, ontwikkeling en presentatie. Personeel: terrasrunners, bediening, uitserveren: personeel op het terras is een aparte tak van sport die apart en uitgebreide aandacht verdient. Logistiek: opstelling, loop - routes en handhelds; haal het optimale uit de mogelijkheden.

20 Catering Maandag 13 april Aanvang 9.30 uur Duur uur Tijdens deze dag komen onderwerpen als presentatie, uitstraling, gebruik van sociale media, rendement (kostprijsberekeningen), communicatie, personeel en logistiek, bestelsysteem, Haccp, nieuwe producten etc. allemaal aan bod. Onderwerpen zullen zijn: Broodjes, luxe broodjes Overwerkmaaltijden Warm en koud buffet Borrelmomenten Kortom een leerzame en inspirerende workshop voor iedere ondernemer.

21 Snack Innovatie dag 2015 Maandag 18 mei Aanvang uur Duur uur Opgave Bij uw accountmanager In navolging van de wedstrijd van vorig jaar, organiseren we wederom de Snack Innovatie dag. Wie durft het op te nemen tegen de winnares van 2014? Bedenk, creëer en presenteer tijdens deze wedstrijd, o.l.v. een officiële jury uw eigen bedachte snack en win de VHC ActiFood Wisselbokaal. edstrijd Innovatieve Snack 2015

22 BBQ Experience Maandag 1 juni Aanvang uur Duur uur BBQ Experience biedt inzicht in het juiste gebruik van de traditionele barbecue en de populaire Black Bastard. Omdat een goed georganiseerde, gezellige BBQ niet alleen draait om het bereiden van een goed stuk vlees, vis en/ of groente zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan alle elementen voor een zeer geslaagde BBQ. Beleef daarom de BBQ Experience!!

23 De deelnemende bedrijven: Slagerij de Vries

24 VHC ActiFood BV Buurstede NA Oosterwolde Telefoon Fax Website

Cursus. informatie. Horecaopleidingen. Nog sneller aan de slag in de Horeca met SHO! NU MEER DAN CURSUSPLAATSEN. Leontien Zijlaard - van Moorsel

Cursus. informatie. Horecaopleidingen. Nog sneller aan de slag in de Horeca met SHO! NU MEER DAN CURSUSPLAATSEN. Leontien Zijlaard - van Moorsel Cursus informatie NU MEER DAN 75 CURSUSPLAATSEN Nog sneller aan de slag in de Horeca met SHO! Leontien Zijlaard - van Moorsel Horecaopleidingen Dé GROOTSTE OPLEIDER Sinds 1983 CURSUS Locaties NU MEER DAN

Nadere informatie

DESLAGER 6. KNS Inspiratiecongres. Terugblik van maandag 2 juni 2014 DRUKBEZOCHTE ALGEMENE LEDEN- VERGADERING

DESLAGER 6. KNS Inspiratiecongres. Terugblik van maandag 2 juni 2014 DRUKBEZOCHTE ALGEMENE LEDEN- VERGADERING DESLAGER 6 Vakblad voor leden van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie juni 2014 DRUKBEZOCHTE ALGEMENE LEDEN- VERGADERING TRAITEURIJ- SLAGER VERHEIJEN UIT SINT- OEDENRODE Terugblik van maandag

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf

Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf cursus 2011 Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf 99,- per persoon excl. btw Dagarrangement compleet met: Busreis (diverse opstapplaatsen) Winkelen in Düsseldorf Diner inclusief drankjes

Nadere informatie

"We leggen de lat steeds hoger"

We leggen de lat steeds hoger DESLAGER 2 Februari Maandblad voor de Nederlandse slager 2012 nr. Keurslager Arie Arisse "We leggen de lat steeds hoger" Locatiescan, een quick scan op bedrijfseconomisch niveau Toon Naber: "Samen vechten

Nadere informatie

DESLAGER 3. "De beleving van Heuvelrugvlees" De Maarnse Slagerij. is live. Sturen op. rentekosten. De Dag van

DESLAGER 3. De beleving van Heuvelrugvlees De Maarnse Slagerij. is live. Sturen op. rentekosten. De Dag van DESLAGER 3 Vakblad voor leden van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie maart 2014 Slagerspassie is live De Maarnse Slagerij Sturen op Afschrijvingsen rentekosten wij doen mee! "De beleving van

Nadere informatie

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht Wat is een beursvloer De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Een goede basis en rijk aan nieuwe ideeën. Slagerij Van Beijsterveldt. Maandblad voor de Nederlandse slager 2012 NR.

Een goede basis en rijk aan nieuwe ideeën. Slagerij Van Beijsterveldt. Maandblad voor de Nederlandse slager 2012 NR. DESLAGER 8 september Maandblad voor de Nederlandse slager 2012 NR. Retaildeskundige Pim van den Berg De inspiratie ligt op straat Compleet marketingplan in vijf dagdelen Slagerij Van Beijsterveldt Een

Nadere informatie

16 Drank- en horecawet

16 Drank- en horecawet 16 Drank- en horecawet 16.1 Wat u moet weten 16.2 Vragen en praktijkvoorbeelden 16.3 Extra informatie 16.1 Wat u moet weten. De huidige Drank- en Horecawet (16.3.1) is vanaf 1 november 2000 van kracht.

Nadere informatie

HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. DEEL DIT ebook

HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. DEEL DIT ebook ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 4 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4 2 5 EEN WEBINAR Wat kost het eigenlijk? Pagina 8 3 6 JE WEBINAR IN DE SOEP In 12

Nadere informatie

Naschools Aanbod Pieterskerkhof

Naschools Aanbod Pieterskerkhof Naschools Aanbod Pieterskerkhof Herfst 2012 Kerst 2012 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de tweede brochure van het Naschools Aanbod Pieterskerkhof. Diverse instanties bieden hun diensten aan. Het aanbod

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

CONNECT WORKSHOPS. Wat levert het je op?

CONNECT WORKSHOPS. Wat levert het je op? WORKSHOPPROGRAMMA 1 Werken aan klantenbinding en nieuwe klanten werven? Omzet en naamsbekendheid vergroten? De online wereld biedt legio kansen en met Connect ontdek je hoe je die kunt benutten. Met de

Nadere informatie

Leven. Slagers VOORBEREIDEN OP DE TOEKOMST

Leven. Slagers VOORBEREIDEN OP DE TOEKOMST Slagers V O S Stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds Leven in het Slagersbedrijf Reportage: Keurslager Jellema Van dagverse maaltijd tot zelfgemaakte worst en van Italiaans ijs tot catering. Reportage:

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015

Informatieboekje 2014-2015 RTT Utrecht Informatieboekje 2014-2015 Scouting Regio Drie Rivieren informeert alle groepen graag over de trainingen komend seizoen RTT Utrecht Op een rijtje Trainingen Wie, wat, waar en wanneer Voorwoord

Nadere informatie

VVD trainingsaanbod in 2013 KC's Groningen en Drenthe

VVD trainingsaanbod in 2013 KC's Groningen en Drenthe VVD trainingsaanbod in 2013 KC's Groningen en Drenthe Let op: soms wijzigt er iets in dit programma. Kijk daarom voor de zekerheid altijd op de website van de kamercentrale of u de laatste versie van dit

Nadere informatie

VORMINGSAANBOD VOOR VOLWASSENEN 2014-2015 HERK-DE-STAD OUWEN AN JEZELF

VORMINGSAANBOD VOOR VOLWASSENEN 2014-2015 HERK-DE-STAD OUWEN AN JEZELF VORMINGSAANBOD VOOR VOLWASSENEN 2014-2015 HERK-DE-STAD OUWEN AN JEZELF 2 INHOUDSTAFEL Inhoud 2 Voorwoord 3 CVO VSPW Hasselt / Campus Sint-Martinus 4-9 CVO STEP Hasselt / Campus Herckerhof 10-13 Dienstencentrum

Nadere informatie

DESLAGER10. "We vullen elkaar goed aan" Slagerij Boshuizen in Zeewolde WINNENDE SLAGERS SLAGERSPASSIE START IN HET NIEUWE JAAR!

DESLAGER10. We vullen elkaar goed aan Slagerij Boshuizen in Zeewolde WINNENDE SLAGERS SLAGERSPASSIE START IN HET NIEUWE JAAR! DESLAGER10 Vakblad voor leden van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie november 2013 WINNENDE SLAGERS SLAGERSPASSIE START IN HET NIEUWE JAAR! JAN HENSELMANS: "CIJFERS GEVEN MEER GRIP OP DE ONDER-

Nadere informatie

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen nieuwsbericht voor ouders en leerlingen Ds. Kuypersstraat 3 3863 CA Nijkerk T 033 245 64 34 F 033 245 20 23 corlaer@corlaercollege.nl www.corlaercollege.nl Jaargang 13 nummer 13 27 maart 2015 PASEN Het

Nadere informatie

CNV Opleiding & Training. Een leven lang leren is kansen creëren

CNV Opleiding & Training. Een leven lang leren is kansen creëren Najaarsprogramma 2007 CNV Opleiding & Training Een leven lang leren is kansen creëren Een leven lang leren is kansen creëren Voor u ligt het vernieuwde najaarsprogramma 2007 van CNV Opleiding & Training.

Nadere informatie

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Blz. 3 Inhoud en planning Blz. 4 Draaiboek Blz. 5 t/m 8 Doelgroepen specificatie Blz. 9 t/m 12 Benaderen doelgroepen

Nadere informatie

Sit and Trade. Seize Opportunities Learn Do Practice Become Experience. Trade Week

Sit and Trade. Seize Opportunities Learn Do Practice Become Experience. Trade Week Sit and Trade Seize Opportunities Learn Do Practice Become Experience Trade Week TRADE WEEK: BEURSPLEIN 5 (AMSTERDAM) Het Beleggingsinstituut nodigt u uit om tijdens een intensieve Trade Week een gedisciplineerde

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

Wft-portfolio De heer V. Voorbeeld

Wft-portfolio De heer V. Voorbeeld Wft-portfolio De heer V. Voorbeeld Uitgiftedatum: 11 september 2014 Portfolio van: De heer V. Voorbeeld Contactgegevens: voorbeeld@portfolio.nl Functie: Financieel adviseur - Adviseur Basis - Adviseur

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager De Extreem Productieve Ondernemer/Manager Jaarprogramma 2012-2013 Overwin dit jaar hardnekkige blokkades en ga veel effectiever werken Speciaal voor ondernemers en managers die onder tijdsdruk staan Transformeer

Nadere informatie

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 februari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 februari Vrijdag 20 februari

Nadere informatie

Leer om te gaan met het pgb Kom op cursus bij Per Saldo

Leer om te gaan met het pgb Kom op cursus bij Per Saldo Leer om te gaan met het pgb Kom op cursus bij Per Saldo De cursussen van Per Saldo zijn afgestemd op vragen van zowel budgethouders als professionele zorgverleners. U wilt: als beginnend pgb er snel de

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland 2014 2015 (Blok 1)

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland 2014 2015 (Blok 1) PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland 2014 2015 (Blok 1) Voorwoord Dit is het activiteitenprogramma van de Brede School het Eiland 2014 2015, BLOK 1 (september t/m december 2014). De activiteiten worden

Nadere informatie