AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a"

Transcriptie

1 AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Reghthuysplein BE Nieuwkoop nieuwkoop@dekoningwonen.nl Woondromen waarmaken

3 Vrijstaande woning met vrijstaande schuur/garage, gelegen op een perceel van 5.000m2.

4 Een vakantie gevoel! Dat krijgt u al wanneer u over de dijk naar de woning rijdt en wordt gevangen door het adembenemende uitzicht over het prachtige polderlandschap met molens, grazende koeien en de rust van de natuur! Eenmaal aangekomen bij de vrijstaande woning met vrijstaande schuur/garage, gelegen op een perceel van 5.000m2, zal dit blije gevoel niet verdwijnen. De achtertuin, met aangrenzend m2 weiland, is werkelijk schitterend en zal voor veel ontspanning en gezellig momenten zorgen. De woning ligt in het Zuid-Hollandse dorp Aarlanderveen omringt door molens, boerderijen en polderlandschappen. Ondanks deze rustige en fraaie ligging bent u binnen een 10-tal autominuten bij de grotere plaatsen zoals Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Tevens is de ligging gunstig ten op zichten van uitvalswegen als N207/N11. Binnen 30 minuten bent u in grote steden als Amsterdam en Utrecht. Indeling Begane grond: Rust, natuur, vrijheid Via de entree aan de voorzijde van de woning treft u de hal, toilet, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de ouderslaapkamer en de woonkamer. De ouderslaapkamer (3.20 m x 3.76m) heeft aan de voorzijde een schitterend uitzicht over de weilanden. De doorzonwoonkamer (3.60m x 7.00m) heeft tevens dit schitterende uitzicht aan de voorzijde. Aan de achterzijde kunt u heerlijk genieten van de fraai aangelegde achtertuin met veel privacy.

5 Impressiefoto s voor de woonkamer en keuken

6 De open keuken (5.30m x 2.55m) is gelegen aan de achterzijde van de woning. De L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: afzuigkap, koelkast, hetelucht oven, keramische kookplaat en inbouwspots. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de bijkeuken (2.76m x 2.88m) welke plaats biedt aan de wasmachine en droger. Tevens is hier de cv ketel (Nefit bouwjaar 2008) opgesteld. Via de bijkeuken heeft u toegang tot uw achtertuin. Op de begane grond heeft u de beschikking over vloerverwarming in de woonkamer, keuken en de hal. 1e verdieping: Prachtig uitzicht Via de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 2 (3.60m x 3.70m) voorzien van knieschotten en kastenwanden. Slaapkamer 3 (3.20m x 3.70m) voorzien van knieschotten en kastenwanden.

7 De eenvoudige badkamer is voorzien van een wastafel en een douchecabine. Uitbouw mogelijkheden: Voor zowel de begane grond als voor de verdieping is het goed mogelijk extra ruimte in de woning te creëren. Door bijvoorbeeld drie meter aan de achterzijde aan te bouwen en de huidige keuken te verplaatsen naar de voorzijde van de woning ontstaat een hele grote living (zie tekening brochure). Wenst u een extra slaapkamer? Er is een mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer door het plaatsen van twee dakkapellen (zie tekening brochure). Schuur/Garage: De vrijstaande houten schuur/garage (11.10m x 6.90m) gelegen aan de zijkant van het perceel biedt plaats voor meerdere auto's. Het is tevens goed mogelijk om in deze ruimte bijvoorbeeld uw hobby uit te voeren! Buiten: Deze zeer fraai aangelegde achtertuin is het meest unieke van deze woning. De achtertuin is altijd met zeer veel liefde verzorgd en dat is te zien! U heeft de beschikking over meerdere terrassen, waaronder een heel gezellig tuinhuis met vlonderterras. Hier kunt u heerlijk van de zon genieten en na een drukke werkdag volledig tot rust komen. Houdt u van vissen? Geen probleem want er zijn maar liefst twee vijvers! Geeft u weleens een feestje voor de familie? Geen probleem, de tuin is groot genoeg om heerlijke momenten met uw familie en vrienden te beleven. Tot slot is er nog een moestuin en een weiland aanwezig en behoorthet houden van kleinvee ook tot de mogelijkheden.

8 Bijzonderheden: - Het object heeft een woonbestemming; - Slapen op de begane grond mogelijk; - Het buitenschilderwerk is grotendeels in 2012 gedaan; - Op de begane grond is de woning voorzien van dubbel glas; - De woning heeft vloerverwarming in de woonkamer, keuken en hal; - Er is een propaantank aan de voorzijde van het perceel aanwezig; "Een woning kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee?" Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. Hoe nu verder? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Aarlanderveen, sectie C, nummer Perceeloppervlakte : 4920 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 350 m 3 - Woonoppervlakte : 100 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

9

10 Nieuwkoopseweg 1 a te Aarlanderveen

11 Nieuwkoopseweg 1 a te Aarlanderveen Plattegrond

12 Nieuwkoopseweg 1 a te Aarlanderveen

13 Nieuwkoopseweg 1 a te Aarlanderveen

14

15

16

17 Welkom in de gemeente Alphen aan den Rijn! Alphen aan den Rijn ligt in het centrum van het Groene Hart centraal tussen de grote steden. Tegenover de rust van de groene polderlandschappen staat de dynamiek van het Alphen aan den Rijn van nu. Een groeiende stad waar inmiddels bijna inwoners wonen. Per 01 januari 2014 gaat de gemeente fuseren met de gemeente Boskoop en Rijnwoude. Het moet een gemeente worden in het Groene Hart waarin inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties centraal komen te staan. Alphen aan den Rijn In de afgelopen tientallen jaren heeft het dorp een boeiende ontwikkeling meegemaakt; een verdubbeling van het inwonertal en een toename in het aantal voorzieningen kwam tot stand. Uit een dorp aan de rivier ontstond een levendige nieuwe stad aan de Oude Rijn. De realisatie van het zogenaamde Rijnplein in het najaar van 2006 is een enorme aanwinst voor Alphen aan den Rijn en de regio. Hierdoor is het aanbod van winkels, horecavoorzieningen en appartementen in het centrum verder uitgebreid. Voorzieningen welke allen zijn geconcentreerd rondom het nieuwe Theater aan het gezellige plein gelegen aan de Rijn. Theater Castellum omvat twee theaterzalen, een bioscoop en een culinair café. Kortom: Alphen aan den Rijn is een stad waar je kunt wonen, werken en recreëren. Daarnaast zijn er in Alphen aan den Rijn diverse attracties te vinden. Avifauna is een groot vogelpark met veel groen en vrijvers, een restaurant, grote speeltuin en een hotel. Themapark Archeon brengt u terug in het verleden van Nederland met onder andere gebouwen uit de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Ook het recreatiepark Zegersloot met fiets- en wandelgebieden, kinderboerderij en watersportmogelijkheden is het bezichtigen waard. Met een jonge groeiende bevolking is het belangrijk een goed voorzieningenpakket te hebben. Vrijwel iedere onderwijsvorm is vertegenwoordigd en op het gebied van gezondheidszorg is er een ruim aanbod van voorzieningen. Ruim 100 sportverenigingen zorgen er gezamenlijk voor dat praktisch alle takken van sport kunnen worden beoefend. Zo zijn er bijvoorbeeld maneges, twee zwembaden en een golfbaan. Alphen aan den Rijn is een stad waar iedereen zich thuis voelt. Of men nu kiest voor wonen in een karakteristieke, voor- of naoorlogse woonwijk of voor een woning in een groene nieuwbouwwijk zoals Kerk & Zanen.

18 Zwammerdam Tot 1964 was Zwammerdam een zelfstandige gemeente. Diverse delen van de gemeente zijn bij het verlies van deze zelfstandigheid naar naburige gemeenten zoals Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop en Reeuwijk overgegaan. Zwammerdam heeft een kleine en compacte oude kern met kronkelende straatjes en met historische bebouwing. Zwammerdam is, in tegenstelling tot lintbebouwing, een van de weinige dorpen in de Rijnstreek dat gebouwd is rondom een plein. In Zwammerdam staan twee basisscholen en een aantal winkels voor de dagelijkse boodschappen. Aarlanderveen Aarlanderveen bestaat niet meer als een zelfstandige gemeente, maar is sinds 1918 opgenomen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het dorp Aarlanderveen bestond uit twee delen. Het ene deel, het eigenlijke dorp, was midden in de polder gelegen. Het tweede deel lag aan de rechteroever van de Oude Rijn, aan de zogenaamde Lage Zijde, tegenover het dorp Alphen wat aan de linkeroever van de Oude Rijn lag, de zogenaamde Hoge Zijde. In de nabijheid van Aarlanderveen ligt de enige nog steeds in bedrijf zijnde molenviergang ter wereld. De molens bemalen de Drooggemaakte polder aan de westzijde van Aarlanderveen. Aarlanderveen heeft een eigen basisschool. De bus naar Nieuwkoop stopt in Aarlanderveen. Meer informatie over de gemeente Alphen aan den Rijn kunt u vinden op

19

20 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

21 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscurcussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2011 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 Fraai gelegen uitgebouwde hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin, gelegen aan een groenstrook op een extra groot perceel. Het gevoel van vrijheid ervaren midden in een

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 Op korte afstand van het centrum gelegen sfeervolle poortwoning met maar liefst vier slaapkamers! Een woning die u positief zal verassen... Deze sfeervolle poortwoning

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18 ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18 Gemoderniseerde vrijstaande woning met grote garage en schuur. Als u in deze vrijstaande woning staat dan proeft u nog steeds de nostalgische sfeer terwijl de woning

Nadere informatie

TER AAR, Argonnestraat 25

TER AAR, Argonnestraat 25 TER AAR, Argonnestraat 25 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 Deze keurige vooroorlogse eengezinswoning gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Altijd al willen wonen in de leukste straat van Alphen aan den Rijn? Dat kan

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4

ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4 ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 Sfeervolle en net afgewerkte eengezinswoning waar u zo in kunt. Houdt u van ruimte, sfeer, gezelligheid en zon? En houdt u niet van klussen? Dan is ons advies;

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kaninefatendreef 82

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kaninefatendreef 82 ALPHEN AAN DEN RIJN, Kaninefatendreef 82 Ruim en licht 3-kamerappartement op de 3 e verdieping met uitzicht over de omgeving en eigen parkeerplaats in de kelder Verrassend licht en prachtig gelegen 3 kamerappartement

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45 ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45 Royale hoekwoning met garage, welke vanaf 2007 helemaal opgeknapt en gemoderniseerd is. U kunt de woning werkelijk zo betrekken!! Geen zin om te klussen? Deze royale

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Triviumlaan 7

ALPHEN AAN DEN RIJN, Triviumlaan 7 ALPHEN AAN DEN RIJN, Triviumlaan 7 Riante en moderne villa met een ruime zonnige tuin en garage. Deze woning zult u zonder meer aangenaam verassen! Bent u opzoek naar een riante en moderne villa met een

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79 ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn,

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

VLEUTEN, Siertuinlaan 3

VLEUTEN, Siertuinlaan 3 VLEUTEN, Siertuinlaan 3 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

DE MEERN, Claudiuslaan 81

DE MEERN, Claudiuslaan 81 DE MEERN, Claudiuslaan 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

HOUTEN, Vlechthout 2

HOUTEN, Vlechthout 2 HOUTEN, Vlechthout 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer.

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. HOUTEN, Duinmeer 13 Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim

Nadere informatie

VLEUTEN, Vletland 14

VLEUTEN, Vletland 14 VLEUTEN, Vletland 14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

DE MEERN, Nirrewortel 50

DE MEERN, Nirrewortel 50 DE MEERN, Nirrewortel 50 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

DE MEERN, Zonstraat 55

DE MEERN, Zonstraat 55 DE MEERN, Zonstraat 55 Goed onderhouden 3-kamer bovenwoning met zonnig balkon STARTERS OPGELET! HET IS MOGELIJK EEN STARTERSLENING AAN TE VRAGEN VOOR EXTRA VOORDELIGE MAANDLASTEN! UITGAANDE VAN EEN RENTEVASTEPERIODE

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen HOUTEN, Kantmos 30 Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen en een balkon boven het water

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Alphen aan den Rijn, Sumatrastraat 7

Alphen aan den Rijn, Sumatrastraat 7 Alphen aan den Rijn, Sumatrastraat 7 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

VLEUTEN, Schoolstraat 51

VLEUTEN, Schoolstraat 51 VLEUTEN, Schoolstraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 4-kamerappartement op de 6 e verdieping met fraai uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: 4-kamerappartement op de 6 e verdieping met fraai uitzicht! De Koning makelaars presenteren: 4-kamerappartement op de 6 e verdieping met fraai uitzicht! Venusstraat 176 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

HARMELEN, Kapittelhof 8

HARMELEN, Kapittelhof 8 HARMELEN, Kapittelhof 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Woondromen waarmaken

Woondromen waarmaken HOUTEN, Rotstuin 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

WOERDEN, Jurastraat 1

WOERDEN, Jurastraat 1 WOERDEN, Jurastraat 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen oprit en zonnige tuin op het zuidwesten. Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. Prins Hendrikweg 17-19 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

Laagboskoopseweg 4 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Laagboskoopseweg 4 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Laagboskoopseweg 4 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 400.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis op een perceel eigen grond van maar liefst 2.075 m². De woning is zeer gunstig en landelijk gesitueerd, in het centrum

Nadere informatie

Frederik Hendrikplantsoen 13 Sas van Gent. Vraagprijs ,= k.k.

Frederik Hendrikplantsoen 13 Sas van Gent. Vraagprijs ,= k.k. Frederik Hendrikplantsoen 13 Sas van Gent Vraagprijs 229.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Rand van woonwijk In overleg 229.000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Hugo de Grootstraat 12 Reeuwijk Vraagprijs ,-- k.k.

Hugo de Grootstraat 12 Reeuwijk Vraagprijs ,-- k.k. Hugo de Grootstraat 12 Reeuwijk Vraagprijs 200.000,-- k.k. Uitgebouwde hoekwoning met garage en voor -en achtertuin, gelegen in ruim opgezette woonwijk. De wijk waarin deze hoekwoning is gelegen is ruim

Nadere informatie

HOUTEN, Winterpolder 98

HOUTEN, Winterpolder 98 HOUTEN, Winterpolder 98 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Melkkruid XS Purmerend

Melkkruid XS Purmerend Melkkruid 33 1441 XS Purmerend Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Arthur de Bock ERA Makelaardij Mastbos 2 1447 TL, PURMEREND Tel: 0299-666641 E-mail: info@arthurdebock.nl Informatie brochure Algemene

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers!

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers! Korenbloemweg 34, Alphen aan den Rijn huurprijs 893,- p/m Woondromen waarmaken Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers! Deze ruime

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide.

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. Souvenirperenlaan 11 te Vleuten dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

TER AAR, Westkanaalweg 94

TER AAR, Westkanaalweg 94 TER AAR, Westkanaalweg 94 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

HOUTEN, Dukaatslag 15

HOUTEN, Dukaatslag 15 HOUTEN, Dukaatslag 15 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim, modern 3-kamer appartement op de 3 e verdieping nabij het winkelcentrum De Ridderhof.

De Koning makelaars presenteren: Ruim, modern 3-kamer appartement op de 3 e verdieping nabij het winkelcentrum De Ridderhof. De Koning makelaars presenteren: Ruim, modern 3-kamer appartement op de 3 e verdieping nabij het winkelcentrum De Ridderhof. Aquamarijn 28 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie

Buitenweide 17. Veghel. BOSS WONEN Pettelaarpark 10, 5216 PD s-hertogenbosch T E I

Buitenweide 17. Veghel. BOSS WONEN Pettelaarpark 10, 5216 PD s-hertogenbosch T E I Buitenweide 17 Veghel Kenmerken Vraagprijs: 599.000,- k.k. Perceeloppervlakte: ca. 723 m 2 Woonoppervlakte: ca. 220 m 2 Bouwjaar: 1989 Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden Speelse vrijstaande bungalow

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

Zaaiwaard 3-8. vrijstaande woning. Vraagprijs k.k. AALST m² 250 m² 130 m³ 3 2

Zaaiwaard 3-8. vrijstaande woning. Vraagprijs k.k. AALST m² 250 m² 130 m³ 3 2 Zaaiwaard 3-8 AALST vrijstaande woning Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 2010 42 m² 250 m² 130 m³ 3 2 Vraagprijs 137.000 k.k. KENMERKEN: Totaal

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol 2-kamerappartement met zonnig balkon op het westen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol 2-kamerappartement met zonnig balkon op het westen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervol 2-kamerappartement met zonnig balkon op het westen. Vliestroom 12 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE

TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE HOBREDE HOBREDE 23 Uitzicht, uitzicht, uitzicht, uitzicht.. Wie wil er nou niet wonen in een ruime woning 2 onder 1 kap met een fantastisch uitzicht over weilanden en Beemsterringvaart.

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Unieke en speels ingedeelde poortwoning met fraaie living met hoog plafond en vele raampartijen!

De Koning makelaars presenteren: Unieke en speels ingedeelde poortwoning met fraaie living met hoog plafond en vele raampartijen! De Koning makelaars presenteren: Unieke en speels ingedeelde poortwoning met fraaie living met hoog plafond en vele raampartijen! Kopenhagensingel 67 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Prunusstraat 1 Terneuzen Vraagprijs 125.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 125000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1958 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin.

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. GOUDA, Mosstraat 24 Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Starten in een droomhuis? Het kan! Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Deze sfeervolle, moderne jaren '30

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust te Zevenhoven staat deze vrijstaande bungalow op maar liefst 835m² eigen grond. In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust

Nadere informatie

Noolseweg 6 te Laren NH

Noolseweg 6 te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op een van de mooiste plekjes van Laren ligt deze helft van dubbele woning

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Jan Steenlaan 32. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Jan Steenlaan 32. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar PAPENDRECHT Jan Steenlaan 32 Vraagprijs 227.500,-- k.k. Ruime goed onderhouden eengezinswoning met stenen berging op 152 m² eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder Paardenhoeve 36 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale hoekwoning met garage nabij het levendige centrum van Alphen aan den Rijn.

De Koning makelaars presenteren: Royale hoekwoning met garage nabij het levendige centrum van Alphen aan den Rijn. De Koning makelaars presenteren: Royale hoekwoning met garage nabij het levendige centrum van Alphen aan den Rijn. Willemstraat 44 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

TE KOOP ,-- K.K. Wilhelminastraat ZP KROMMENIE

TE KOOP ,-- K.K. Wilhelminastraat ZP KROMMENIE TE KOOP 150.000,-- K.K. Wilhelminastraat 15 1561 ZP KROMMENIE Deze karakteristieke tussenwoning heeft ruime uitbouw en dubbele openslaande tuindeuren aan de achterzijde. De woning is gelegen op loopafstand

Nadere informatie

Overzicht 21 te KAMERIK

Overzicht 21 te KAMERIK Overzicht 21 te KAMERIK KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 1974 Perceel : 136 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 396 m³ Omschrijving: Uitstekend

Nadere informatie

De Vries Lamstraat 19 - Groningen

De Vries Lamstraat 19 - Groningen - Vraagprijs 145.000,= k.k. Vraagprijs 145.000,= k.k. Omschrijving - Royale eengezins-tussenwoning met 4 slaapkamers waarvan een gelegen op de uitgebouwde zolderverdieping, een voor- en achtertuin en vrijstaande

Nadere informatie

HOUTEN, Het Spoor 70

HOUTEN, Het Spoor 70 HOUTEN, Het Spoor 70 Ruim 3-kamer penthouse 177m² met eigen garage 30m²en terras rondom de woning van 75 m². Dit zeer ruime 3 kamer penthouse met eigen garage is gelegen aan een fraaie en zeer brede straat

Nadere informatie

Saffierlaan 16 te Rhoon

Saffierlaan 16 te Rhoon Saffierlaan 16 te Rhoon Deze aanbieding is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. Deze tot in de puntjes verzorgde tussenwoning is gelegen in

Nadere informatie

UTRECHT, Tweede Westerparklaan 168

UTRECHT, Tweede Westerparklaan 168 UTRECHT, Tweede Westerparklaan 168 Ruime gezinswoning met uitgebouwde woonkamer, dakterras en tuin op het zuiden, gelegen in een kindvriendelijke omgeving. Zoekt u een ruime gezinswoning in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Heistraat 56. vrijstaande woning SPRANG-CAPELLE. Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers

Heistraat 56. vrijstaande woning SPRANG-CAPELLE. Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Heistraat 56 SPRANG-CAPELLE vrijstaande woning Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 1990 190 m² 586 m² 640 m³ 8 5 KENMERKEN: Totaal aantal kamers 8

Nadere informatie