ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9"

Transcriptie

1 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

2 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen!

3 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! In 2013 is de woning geheel gerenoveerd. U kunt dus wonen in de stijl en charme van een woning uit het begin van de twintigste eeuw, maar genieten van het comfort van vandaag. Een unieke woning op een gezellige levendige locatie. Niet de drukte van het centrum, maar wel alle gemakken van het centrum, zoals diverse winkels, restaurantjes en kroegjes op loopafstand. In de directe omgeving ook de uitvalswegen naar de grote steden en mogelijkheden voor openbaar vervoer. "Kortom een woning met een ideale ligging!" Indeling. Begane grond: Entree met meterkast, moderne toiletruimte en toegang tot de woonkamer. Ruime gezellige woonkamer met zit- en eetgedeelte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken. Een modern keukenblok met een dubbele spoelbak en een gasfornuis met afzuigkap. Praktisch in de keuken is de vaste kast, ideaal voor uw voorraad, stofzuiger enz. Vanuit de keuken is door middel van een loopdeur de achtertuin te bereiken.

4 De gehele begane grond is fraai afgewerkt met een massief eikenhouten vloer, gladgestuukte wanden en een gladgestuukt plafond. Tevens is de gehele woning (m.u.v. de authentieke dakkapel en het authentieke uit het oude toilet overgebleven raampje) voorzien van dubbel glas. Verdieping: Vanuit de woonkamer is via een vaste houten trap de verdieping te bereiken. Bij bovenkomst een ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van dakkapel.

5 De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en beschikt over een kleine dakkapel. De badkamer is toegankelijk via de slaapkamer alsmede via de overloop. De complete ruime badkamer is speels ingedeeld en voorzien van een douche, 2e toilet en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaat vloer.

6 Ideaal is de grote bergzolder; deze is te bereiken met een vlizotrap. Op deze verdieping de opstelplaats voor de CV-combiketel (Vaillant HR) en de mechanische ventilatie. De ruimte is voorzien van een 4-pans dakraam en beschikt over verlichting en een stroomaansluiting. De mogelijkheid bestaat om een extra verdieping te creëren. Tuin: Geheel betegelde achtertuin van circa 7 meter diep met achterom. De tuin is gelegen op het noorden. Achterin de tuin een groot houten tuinhuis, voorzien van elektra en voorzien van een wasmachine en droger aansluiting alsmede een buitenkraan. Bijzonderheden: * De woning is gelegen op loopafstand van het oude centrum; * In 2013 gerenoveerd, echter het houtengedeelte van de begane grond moet worden vernieuwd; * De keuken, toilet en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming; * De muren zijn geluidsgeïsoleerd met voorzetwanden; * Ruime achtertuin en houten berging; * Maar liefst drie slaapkamers; * Parkeergelegenheid voor de deur; * Een woning waar u zo in kunt. "Een woning kopen? Neem uw eigen NVM Makelaar mee!" Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. Hoe nu verder? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Oudshoorn, sectie C, nummer Perceeloppervlakte : 85 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 235 m 3 - Woonoppervlakte : 75 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Nieuwstraat 9 te Alphen aan den Rijn Begane grond

8 Nieuwstraat 9 te Alphen aan den Rijn

9

10

11

12 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Europalaan BJ Alphen aan den Rijn alphen@dekoningwonen.nl Woondromen waarmaken

13 Welkom in de gemeente Alphen aan den Rijn! Alphen aan den Rijn ligt in het centrum van het Groene Hart centraal tussen de grote steden. Tegenover de rust van de groene polderlandschappen staat de dynamiek van het Alphen aan den Rijn van nu. Een groeiende stad waar inmiddels bijna inwoners wonen. Per 01 januari 2014 gaat de gemeente fuseren met de gemeente Boskoop en Rijnwoude. Het moet een gemeente worden in het Groene Hart waarin inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties centraal komen te staan. Alphen aan den Rijn In de afgelopen tientallen jaren heeft het dorp een boeiende ontwikkeling meegemaakt; een verdubbeling van het inwonertal en een toename in het aantal voorzieningen kwam tot stand. Uit een dorp aan de rivier ontstond een levendige nieuwe stad aan de Oude Rijn. De realisatie van het zogenaamde Rijnplein in het najaar van 2006 is een enorme aanwinst voor Alphen aan den Rijn en de regio. Hierdoor is het aanbod van winkels, horecavoorzieningen en appartementen in het centrum verder uitgebreid. Voorzieningen welke allen zijn geconcentreerd rondom het nieuwe Theater aan het gezellige plein gelegen aan de Rijn. Theater Castellum omvat twee theaterzalen, een bioscoop en een culinair café. Kortom: Alphen aan den Rijn is een stad waar je kunt wonen, werken en recreëren. Daarnaast zijn er in Alphen aan den Rijn diverse attracties te vinden. Avifauna is een groot vogelpark met veel groen en vrijvers, een restaurant, grote speeltuin en een hotel. Themapark Archeon brengt u terug in het verleden van Nederland met onder andere gebouwen uit de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Ook het recreatiepark Zegersloot met fiets- en wandelgebieden, kinderboerderij en watersportmogelijkheden is het bezichtigen waard. Met een jonge groeiende bevolking is het belangrijk een goed voorzieningenpakket te hebben. Vrijwel iedere onderwijsvorm is vertegenwoordigd en op het gebied van gezondheidszorg is er een ruim aanbod van voorzieningen. Ruim 100 sportverenigingen zorgen er gezamenlijk voor dat praktisch alle takken van sport kunnen worden beoefend. Zo zijn er bijvoorbeeld maneges, twee zwembaden en een golfbaan. Alphen aan den Rijn is een stad waar iedereen zich thuis voelt. Of men nu kiest voor wonen in een karakteristieke, voor- of naoorlogse woonwijk of voor een woning in een groene nieuwbouwwijk zoals Kerk & Zanen.

14 Zwammerdam Tot 1964 was Zwammerdam een zelfstandige gemeente. Diverse delen van de gemeente zijn bij het verlies van deze zelfstandigheid naar naburige gemeenten zoals Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop en Reeuwijk overgegaan. Zwammerdam heeft een kleine en compacte oude kern met kronkelende straatjes en met historische bebouwing. Zwammerdam is, in tegenstelling tot lintbebouwing, een van de weinige dorpen in de Rijnstreek dat gebouwd is rondom een plein. In Zwammerdam staan twee basisscholen en een aantal winkels voor de dagelijkse boodschappen. Aarlanderveen Aarlanderveen bestaat niet meer als een zelfstandige gemeente, maar is sinds 1918 opgenomen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het dorp Aarlanderveen bestond uit twee delen. Het ene deel, het eigenlijke dorp, was midden in de polder gelegen. Het tweede deel lag aan de rechteroever van de Oude Rijn, aan de zogenaamde Lage Zijde, tegenover het dorp Alphen wat aan de linkeroever van de Oude Rijn lag, de zogenaamde Hoge Zijde. In de nabijheid van Aarlanderveen ligt de enige nog steeds in bedrijf zijnde molenviergang ter wereld. De molens bemalen de Drooggemaakte polder aan de westzijde van Aarlanderveen. Aarlanderveen heeft een eigen basisschool. De bus naar Nieuwkoop stopt in Aarlanderveen. Meer informatie over de gemeente Alphen aan den Rijn kunt u vinden op

15

16 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

17 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2012 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collegamakelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Kijkt u voor meer informatie op de website Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 Fraai gelegen uitgebouwde hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin, gelegen aan een groenstrook op een extra groot perceel. Het gevoel van vrijheid ervaren midden in een

Nadere informatie

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 Deze keurige vooroorlogse eengezinswoning gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Altijd al willen wonen in de leukste straat van Alphen aan den Rijn? Dat kan

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 Op korte afstand van het centrum gelegen sfeervolle poortwoning met maar liefst vier slaapkamers! Een woning die u positief zal verassen... Deze sfeervolle poortwoning

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kaninefatendreef 82

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kaninefatendreef 82 ALPHEN AAN DEN RIJN, Kaninefatendreef 82 Ruim en licht 3-kamerappartement op de 3 e verdieping met uitzicht over de omgeving en eigen parkeerplaats in de kelder Verrassend licht en prachtig gelegen 3 kamerappartement

Nadere informatie

TER AAR, Argonnestraat 25

TER AAR, Argonnestraat 25 TER AAR, Argonnestraat 25 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18 ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18 Gemoderniseerde vrijstaande woning met grote garage en schuur. Als u in deze vrijstaande woning staat dan proeft u nog steeds de nostalgische sfeer terwijl de woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 Sfeervolle en net afgewerkte eengezinswoning waar u zo in kunt. Houdt u van ruimte, sfeer, gezelligheid en zon? En houdt u niet van klussen? Dan is ons advies;

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4

ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4 ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45 ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45 Royale hoekwoning met garage, welke vanaf 2007 helemaal opgeknapt en gemoderniseerd is. U kunt de woning werkelijk zo betrekken!! Geen zin om te klussen? Deze royale

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Triviumlaan 7

ALPHEN AAN DEN RIJN, Triviumlaan 7 ALPHEN AAN DEN RIJN, Triviumlaan 7 Riante en moderne villa met een ruime zonnige tuin en garage. Deze woning zult u zonder meer aangenaam verassen! Bent u opzoek naar een riante en moderne villa met een

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79 ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn,

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

DE MEERN, Claudiuslaan 81

DE MEERN, Claudiuslaan 81 DE MEERN, Claudiuslaan 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

Alphen aan den Rijn, Sumatrastraat 7

Alphen aan den Rijn, Sumatrastraat 7 Alphen aan den Rijn, Sumatrastraat 7 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

VLEUTEN, Schoolstraat 51

VLEUTEN, Schoolstraat 51 VLEUTEN, Schoolstraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

HOUTEN, Vlechthout 2

HOUTEN, Vlechthout 2 HOUTEN, Vlechthout 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

VLEUTEN, Siertuinlaan 3

VLEUTEN, Siertuinlaan 3 VLEUTEN, Siertuinlaan 3 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs 150.000,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs 150.000,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen. Weide 55 - Dongen Vanafprijs 150.000,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen. * Let op! Wij bieden u deze woning aan met een bieden vanaf prijs,

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol 2-kamerappartement met zonnig balkon op het westen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol 2-kamerappartement met zonnig balkon op het westen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervol 2-kamerappartement met zonnig balkon op het westen. Vliestroom 12 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer.

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. HOUTEN, Duinmeer 13 Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim

Nadere informatie

DE MEERN, Zonstraat 55

DE MEERN, Zonstraat 55 DE MEERN, Zonstraat 55 Goed onderhouden 3-kamer bovenwoning met zonnig balkon STARTERS OPGELET! HET IS MOGELIJK EEN STARTERSLENING AAN TE VRAGEN VOOR EXTRA VOORDELIGE MAANDLASTEN! UITGAANDE VAN EEN RENTEVASTEPERIODE

Nadere informatie

HARMELEN, Kapittelhof 8

HARMELEN, Kapittelhof 8 HARMELEN, Kapittelhof 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Nirrewortel 50

DE MEERN, Nirrewortel 50 DE MEERN, Nirrewortel 50 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) den Dries 4, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale hoekwoning met garage nabij het levendige centrum van Alphen aan den Rijn.

De Koning makelaars presenteren: Royale hoekwoning met garage nabij het levendige centrum van Alphen aan den Rijn. De Koning makelaars presenteren: Royale hoekwoning met garage nabij het levendige centrum van Alphen aan den Rijn. Willemstraat 44 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Uilenburg 26, Veldhoven

De Uilenburg 26, Veldhoven De Uilenburg 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde eengezinswoning met zonnige tuin!

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde eengezinswoning met zonnige tuin! De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde eengezinswoning met zonnige tuin! Grevelingen 81 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over

Nadere informatie

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Vraagprijs 230.000,- kosten koper Bouwjaar : 1933 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 370 m³ Perceel : circa 147 m² Kamers : 4

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

Dordrecht. Vondelstraat 42. Vraagprijs 129.000,- k.k.

Dordrecht. Vondelstraat 42. Vraagprijs 129.000,- k.k. Dordrecht Vondelstraat 42 Vraagprijs 129.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Zeer leuk karakteristiek woonhuis

Nadere informatie

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Raadhuisstraat 73, Leerbroek Raadhuisstraat 73, Leerbroek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 27-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard Vraagprijs 239.000,- kosten koper Fraai afgewerkte en over de volledige breedte uitgebouwde tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers en een ruime garage met berging

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning in een leuke woonomgeving!

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning in een leuke woonomgeving! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning in een leuke woonomgeving! Japanstraat 14 te Alphen aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven Boekweitstraat 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht Te Koop Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Vraagprijs : 350.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 4127 Grond : 86 m², eigendom Inhoud

Nadere informatie

Koopsom 169.500,- k.k.

Koopsom 169.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

HOUTEN, Dukaatslag 15

HOUTEN, Dukaatslag 15 HOUTEN, Dukaatslag 15 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ANTWERPENLAAN 71 EINDHOVEN Gemoderniseerde instapklare tussenwoning, aan mooie brede laan gelegen, met kunststof kozijnen, vernieuwd stucwerk en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Nadere informatie

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Keurig onderhouden en mooi verbouwde woning gelegen in het centrum van Zwijndrecht Vraagprijs: 159.500,- k.k. Omschrijving Ideaal voor starters! Deze keurig onderhouden woning

Nadere informatie

s-gravendeel, Bootstraat 6

s-gravendeel, Bootstraat 6 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Bootstraat 6 Modern afgewerkte en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met stenen berging en zonnige tuin, die

Nadere informatie

Woondromen waarmaken

Woondromen waarmaken HOUTEN, Rotstuin 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

PUTTERSTRAAT 22 5512 BM VESSEM VRAAGPRIJS 224.500,- K.K. Verrassend ruim. Bouwjaar: 1983 Perceelgrootte: 127 m² Inhoud woning: 375 m³

PUTTERSTRAAT 22 5512 BM VESSEM VRAAGPRIJS 224.500,- K.K. Verrassend ruim. Bouwjaar: 1983 Perceelgrootte: 127 m² Inhoud woning: 375 m³ Verrassend ruim PUTTERSTRAAT 22 5512 BM VESSEM VRAAGPRIJS 224.500,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1983 Perceelgrootte:

Nadere informatie

Koninginneweg 28 te Zwijndrecht

Koninginneweg 28 te Zwijndrecht Koninginneweg 28 te Zwijndrecht Geheel gerenoveerde instapklare hoekwoning Vraagprijs: 179.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een instapklare woning? Kom dan de Koninginneweg 28 bewonderen! Deze woning

Nadere informatie

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Omschrijving Leuke tussenwoning in de Maastrichtse wijk Heer met o.a. een omheinde tuin met 'achterom' en een afzonderlijke stenen berging. Deze

Nadere informatie

GOUDA, Tollensstraat 103

GOUDA, Tollensstraat 103 GOUDA, Tollensstraat 103 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Dordrecht Zijldiep 54

Dordrecht Zijldiep 54 Dordrecht Zijldiep 54 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Op zoek naar een royale woning met inpandige garage, welke u

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Alsemlaan 15, te Waalre

Alsemlaan 15, te Waalre Alsemlaan 15, te Waalre Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1965 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 106 m² Inhoud : circa 358 m³ Perceel : circa 144 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Kettingstraat 7 4611 PX Bergen op Zoom Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen karakteristieke stadswoning

Nadere informatie

WOERDEN, Jurastraat 1

WOERDEN, Jurastraat 1 WOERDEN, Jurastraat 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Botsehei 6, Veldhoven

Botsehei 6, Veldhoven Botsehei 6, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Hoogstraat 345, Eindhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven Hoogstraat 345, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Grebbeberglaan 38. Eindhoven

Grebbeberglaan 38. Eindhoven In 2017 grotendeels gerenoveerde en ruime 2-kapper met een z-vormige woonkamer, nieuwe keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, oprit, garage en tuin met eigen achterom. Gelegen aan een groenstrook in

Nadere informatie

VLEUTEN, Vletland 14

VLEUTEN, Vletland 14 VLEUTEN, Vletland 14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers!

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers! Korenbloemweg 34, Alphen aan den Rijn huurprijs 893,- p/m Woondromen waarmaken Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers! Deze ruime

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord)

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord) Brochure Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs 169.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Helmond-Noord gelegen, een tussenwoning met overkapping, berging en achterom

Nadere informatie

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein!

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein! Woerden de Dinkel 14 Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein! Vraagprijs: 199.000,-- k.k. Woerden Makelaardij Westdam 3 D 3441 GA Woerden Tel.: 0348-416845 www.woerdenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 257.000,- kosten koper Bouwjaar : 1982 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 122 m² Inhoud : circa 425 m³ Perceel : circa 180 m² Kamers : 6 Ligging : Woonwijk in Dommelen Aanvaarding

Nadere informatie