ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen."

Transcriptie

1 ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen

2 Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar alle waarschijnlijkheid in uw handen omdat u op zoek bent naar een nieuwe appartement. Wanneer u een appartement zoekt is het belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Iedere woondroom is persoonlijk. Wat zijn uw wensen en waar liggen uw behoeftes? Wanneer wij dit weten én de achterliggende redenen kennen, gaan wij graag samen met u op zoek naar de ideale woning. Wilt u (eerst) een appartement verkopen? Uw appartement is altijd de woondroom van iemand anders. Met onze kennis, enthousiasme en geoliede marketingmachine zetten wij alles op alles om de persoon of het gezin te vinden die uw appartement zoekt. Zo kunt u uw volgende woondroom waarmaken. Nodigt u ons uit voor een informatiegesprek. Wij vertellen u graag wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Graag, tot ziens! Met vriendelijke groet, namens team ERA De Koning Makelaardij Marcel Meijer, Hanneke Mimpen, Kristel Didden en Judith de Koning Bezoekadres op afspraak: Kerkweg-Oost HC Waddinxveen waddinxveen@dekoningwonen.nl

3 Het is feest in Waddinxveen voor de bewoners van het nieuwbouwproject Essengaarde! De eerste sleutels zijn inmiddels aan de nieuwe bewoners van het appartementengebouw uitgereikt. Het appartement is gelegen in de wijk Groenswaard, op de plaats waar vroeger de Dick Bruna School stond. worden 23 woningen gebouwd. De woningen komen tussen bestaande woonerven van de wijk Groenswaard. Groenswaard is een prettige woonwijk. Ruim opgezet met veel groen. Essengaarde komt tussen de Gorensvoorde en het Waddepad, in een parkachtige omgeving met prachtig volwassen essen en nieuwe jonge aanplant. De woningen hebben een modern en open karakter en staan midden in het groen.

4 Alles binnen handbereik Bij u om de hoek ligt de Beethovenlaan, waar u de bakker, slager, groentewinkel en supermarkt vindt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook NS-station Waddinxveen-Nood bevindt zich op loopafstand. De wijk heeft wandel- en fietspaden en is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Indeling: Een ideaal appartement voor als u net iets meer zoekt. Het ruime 3-kamer appartement is gelegen op de begane grond met zicht op een groen speelveldje.

5 Entree, een licht betegeld toilet met vrijhangend closet en een fonteintje. Dit ruime 3-kamer appartement heeft een zeer opvallende mooie grote woonkamer/keuken. De oppervlakte van de woonkamer/keuken is ca. 50 m² en dit is nog exclusief de handige provisiekast naast de keuken. Vanuit de woonkamer heeft u via de schuifpui, toegang tot een mooi terras en een vrij uitzicht.

6 Naast de ruime woonkamer is dit appartement voorzien van 2 goede slaapkamers. Hiermee bedoelen wij 2 kamers die voldoende ruimte bieden aan bijvoorbeeld bedden en kastruimte. De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan en een draingoot met warmteterugwinsysteem, wastafel, 2e vrijhangend toilet en een radiator. Vanuit de entree is verder nog een inpandige berging bereikbaar, voorzien van o.a. aansluitpunt voor de wasmachine en de droger. Naast dit ruime appartement beschikt u ook nog over een eigen (fietsen)berging op de begane grond en een eigen privé parkeerplaats.

7 Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: v.o.n. Samen met de eigenaar van het appartement hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die het appartement biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over het appartement, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact op te nemen met ons op te nemen. Bezoekadres op afspraak: Kerkweg-Oost HC Waddinxveen Kadastraal bekend : Gemeente, sectie, nummer -Perceeloppervlakte : N.v.t.; het betreft een appartementsrecht -Bouwjaar : Inhoud : circa 297 m³ -Woonoppervlakte : circa 99 m² -Energielabel : Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Essengaarde 21 te Waddinxveen

9 Essengaarde 21 te Waddinxveen

10 Essengaarde 21 te Waddinxveen

11 Essengaarde 21 te Waddinxveen

12 Essengaarde 21 te Waddinxveen

13 Welkom in de gemeente Waddinxveen! Het veendorp Waddinxeen is ontstaan in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Deze belangrijke waterverbinding zorgt voor drukke scheepvaart. Ongeveer vaartuigen passeren jaarlijks de Waddinxveense hefbrug op weg naar de Hollandse IJssel (Rotterdam) of naar het merengebied van Midden-Nederland en Amsterdam. Meer dan de helft hiervan behoort tot de recreatievaart. Wonen in Waddinxveen is wonen in het Groene Hart. Heerlijk wandelen in het Gouwebos of t Weegje. t Weegje is een veenweidegebied met daarin een veenplas van 80ha. Roeibootjes kunnen gehuurd worden en sportvissers kunnen hun hart ophalen in deze plas. Ook de liefhebber van de natuur en haar rust kan hier zijn hart op halen. De natuur-, wandel- en fietspaden door het Gouwebos brengen u langs een rijke, afwisselende flora en fauna. Daarnaast vindt u prachtige fietsroutes over landelijke polder weggetjes naar de Reeuwijkse plassen of Rottemeren. Kortom, genoeg plekken in Waddinxveen om te recreëren en te geniete Waddinxveen telt ruim inwoners en is een aantrekkelijke woonplaats voor zowel forensen die in de regio werken als voor bedrijven om zich te vestigen. Dit komt onder meer door de centrale ligging in het Groene Hart van de Randstad. De vier grote steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn vanuit Waddinxveen goed bereikbaar door de directe aansluitingen met de A12 (Den Haag- Utrecht), de A20 (Rotterdam-Gouda), de twee stations aan de (toekomstige) RijnGouwelijn en een uitgebreide busdienst van Arrivia. Waddinxveen heeft een goed voorzieningenniveau qua (basis)scholen, sportverenigingen, (subtropisch)zwembad, kerken, bibliotheek en kinderdagverblijven. In de toekomst kan Waddinxveen groeien naar zo n tot inwoners als de wijk Triangel en overige nieuwbouwproject (o.a. het nieuwe centrum) worden gebouwd. Ook de herstructurering van bedrijfsterreinen binnen de bebouwde kom zal een bijdrage leveren aan deze groei.

14 In Waddinxveen-zuid, tussen de wijk Zuidplas, de Zuidelijke Rondweg en de spoorlijn in, is een nieuwe woonwijk gepland. Deze draagt de naam Triangel. Deze woonwijk zal in fases worden gebouwd, met de laatste fase in Aan deze wijk komt ook het derde station van Waddinxveen te liggen, Waddinxveen-Zuid geheten. Dit station ligt aan de toekomstige RijnGouweLijn, tussen Gouda en Noordwijk Bloemendaal Bloemendaal ligt in de Polder Bloemendaal die zich aan de oostzijde van de Gouwe bevindt. Nadat Bloemendaal in de negentiende eeuw tot verschillende gemeenten heeft behoort, is het nu onderdeel van de gemeente Waddinxveen, maar ook van de gemeente Gouda. De A12 doorsnijdt het gebied van de voormalige gemeente Bloemendaal. Het zuidelijk deel behoort nu bij Gouda en het noordelijk deel bij Waddinxveen. Voor dat Waddinxveen werd zoals wij het nu kennen, waren het drie kernen: Noord-Waddinxveen aan de dorpstraat, Zuid-Waddinxveen bij de brugkerk en de beroemde hefbrug en Zuid Gouwekade gelegen bij de Sint Victorparochie. Door uitbreiding van deze kernen kwamen deze aan elkaar te liggen. Door de verschillende concentraties met oude bebouwing zijn de aparte kernen nog altijd zichtbaar. Meer informatie over de gemeente Waddinxveen kunt u vinden op

15 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze appartement wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande appartement. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van het appartement en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor het appartement, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een appartement, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van het appartement biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van het appartement zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

16 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2011 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. Van Eijk & Partners Voor advies over uw hypotheek en verzekering werken wij samen met Van Eijk & Partners. Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Van Eijk & Partners u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Kijkt u voor meer informatie op Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Stijlvol en modern huis met een mooie lichtinval en ruime kamers.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Stijlvol en modern huis met een mooie lichtinval en ruime kamers. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Stijlvol en modern huis met een mooie lichtinval en ruime kamers. Zonnehof 8 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Direct aan de Gouwe gesitueerde vrijstaand woonhuis.

De Koning makelaars presenteren: Direct aan de Gouwe gesitueerde vrijstaand woonhuis. De Koning makelaars presenteren: Direct aan de Gouwe gesitueerde vrijstaand woonhuis. Noordkade 161 te Waddinxveen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

WADDINXVEEN, Brugweg 55

WADDINXVEEN, Brugweg 55 WADDINXVEEN, Brugweg 55 Landelijk gesitueerde - even buiten het dorp gelegen - keurig onderhouden helft van dubbel woonhuis. Landelijk gesitueerde - even buiten het dorp gelegen - keurig onderhouden helft

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

WADDINXVEEN, Berkengaarde 4

WADDINXVEEN, Berkengaarde 4 WADDINXVEEN, Berkengaarde 4 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Waddinxveen ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

WADDINXVEEN, Zuidplaslaan 109

WADDINXVEEN, Zuidplaslaan 109 WADDINXVEEN, Zuidplaslaan 109 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Waddinxveen ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

WADDINXVEEN, Noordkade 161

WADDINXVEEN, Noordkade 161 WADDINXVEEN, Noordkade 161 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Waddinxveen ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning Oranje-Nassaulaan 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. Prins Hendrikweg 17-19 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DOOR REGIONAAL NETWERK!

DOOR REGIONAAL NETWERK! BEUSBERGEN 11 MARKELO 170.000 k.k. STERK DOOR REGIONAAL NETWERK! WWW.PLAGGEMARSMAKELAARS.NL WELKOM Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien

Nadere informatie

TE KOOP. Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n.

TE KOOP. Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n. TE KOOP Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n. Op unieke locatie, in historische omgeving, binnen de singels, nabij het Rapenburg, Hortus Botanicus en Universiteit Leiden. 3-kamer appartement

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Espoortstraat 123 Enschede

Espoortstraat 123 Enschede Espoortstraat 123 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Fraai uitzicht over Enschede!!! Op loopafstand

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BAEXEM TIENDENHOF 8 Rustige ligging met vrij uitzicht Royale en instapklare woning Ideale starterswoning Goedkoper dan huren Lage maandelijkse energielasten Eventueel met garage Vraagprijs 105.000,-- k.k.

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

WADDINXVEEN, Zonnehof 28

WADDINXVEEN, Zonnehof 28 WADDINXVEEN, Zonnehof 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Waddinxveen ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Heiligeweg 19 F te Krommenie

Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Vraagprijs 169.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement.

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. Bunchestraat 31 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda Woudstraat 32, Gouda Vraagprijs 99.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een leuke woning gelegen in een karakteristieke straat! Maakt

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Zaaiwaard 3-8. vrijstaande woning. Vraagprijs k.k. AALST m² 250 m² 130 m³ 3 2

Zaaiwaard 3-8. vrijstaande woning. Vraagprijs k.k. AALST m² 250 m² 130 m³ 3 2 Zaaiwaard 3-8 AALST vrijstaande woning Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 2010 42 m² 250 m² 130 m³ 3 2 Vraagprijs 137.000 k.k. KENMERKEN: Totaal

Nadere informatie

Objectinformatie Jan van Ransdorpstraat 16 B 3552 VZ, Utrecht

Objectinformatie Jan van Ransdorpstraat 16 B 3552 VZ, Utrecht Objectinformatie Jan van Ransdorpstraat 16 B 3552 VZ, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

GRAAF VAN BURENSTRAAT 2F 10 DEVENTER

GRAAF VAN BURENSTRAAT 2F 10 DEVENTER GRAAF VAN BURENSTRAAT 2F 10 DEVENTER Keizerstraat 37 Postbus 150 7400 AD DEVENTER Tel. (0570) 688688 Fax (0570) 688699 www.egginkmaalderink.nl deventer@egginkmaalderink.nl DIVERSE FOTO S VAN HET OBJECT

Nadere informatie

Koopsom 150.000,-- v.o.n.

Koopsom 150.000,-- v.o.n. Koopsom 150.000,-- v.o.n. Bolthof van den Top Makelaardij bv Maanderweg 70 6711 NG Ede Telefoon 0318-628080 info@bolthofvandentop.nl www.bolthofvandentop.nl KvK nr 09138049 BTW nr. NL820909051B01 Rabobank

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder Paardenhoeve 36 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

Verkoopbrochure Appelhofshoeve 42, Steenwijk.

Verkoopbrochure Appelhofshoeve 42, Steenwijk. Verkoopbrochure Appelhofshoeve 42, Steenwijk. Pagina 1 Informatiebrief bij verkoopprocedure van Appelhofshoeve 42, Steenwijk. Geachte heer/mevrouw, Met deze brochure willen wij u zo zorgvuldig mogelijk

Nadere informatie

Van Brakelplein 37 A, Groningen

Van Brakelplein 37 A, Groningen Van Brakelplein 37 A, Groningen Uiterst sfeervolle en gemoderniseerde bovenwoning met prachtig vrij uitzicht over de vijver. De woning is op 5 fietsminuten gelegen van de Groninger binnenstad, het stadspark

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP 105 Schitterend gelegen 3-kamer appartement met twee balkons!! Dit ruim opgezette appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed

Nadere informatie

Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen

Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen Vraagprijs 189.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Zuidplas gelegen goed onderhouden hoekwoning. Deze in 1984 gebouwde woning is gesitueerd in een kinderrijke

Nadere informatie

Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer

Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer Vraagprijs 102.500,00 kosten koper Omschrijving Op perfecte locatie nabij het dorpscentrum en het Stadshart ligt dit goed onderhouden 2 kamer appartement met inpandige

Nadere informatie

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl Rozenlaan 17 - Hoek Rozenlaan 17 Hoek Ruime 2/1 kapwoning met uitbouw en garage op 315 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig vrij uitzicht op de polder en de kreek. Vraagprijs:

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Dunantstraat 1353, 2713 TS, Zoetermeer

Dunantstraat 1353, 2713 TS, Zoetermeer Dunantstraat 1353, 2713 TS, Zoetermeer Vraagprijs 115.000,00 kosten koper Omschrijving Op perfecte locatie nabij het dorpscentrum en het Stadshart ligt dit goed onderhouden 2-kamer appartement met inpandige

Nadere informatie

Staat uw nieuwe woning aan de IJsbaanweg 45 in Twello?

Staat uw nieuwe woning aan de IJsbaanweg 45 in Twello? Staat uw nieuwe woning aan de IJsbaanweg 45 in Twello? IJsbaanweg 45, Twello 259.000,- k.k. Op zeer fraaie locatie op loopafstand van het centrum van Twello in het appartementencomplex Badijkstate gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

TE KOOP. IJburglaan 943, 1087 EN Amsterdam. Vraagprijs 260.000,- k.k.

TE KOOP. IJburglaan 943, 1087 EN Amsterdam. Vraagprijs 260.000,- k.k. TE KOOP IJburglaan 943, 1087 EN Vraagprijs 260.000,- k.k. Omschrijving Modern 3-kamerappartement van 95 m2 met ruime en lichte woonkamer, op de bovenste woonlaag en een PARKEERPLAATS in de onderbouw. De

Nadere informatie

WONING BOD. Provincialeweg GOEDEREEDE Vraagprijs ,- k.k.

WONING BOD. Provincialeweg GOEDEREEDE Vraagprijs ,- k.k. AAN WONING BOD Provincialeweg 18--312 GOEDEREEDE Vraagprijs 50.000,- k.k. Kijk voor ons complete aanbod op www.dr-makelaardij.nl Volg ons ook op Facebook en Twitter Oostdijk 2 3241 CN Middelharnis Tel.

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

De Oude Silo 13. Appartement/flat. Vraagprijs k.k. ANDEL m² 300 m³ 3 2

De Oude Silo 13. Appartement/flat. Vraagprijs k.k. ANDEL m² 300 m³ 3 2 De Oude Silo 13 ANDEL Appartement/flat Bouwjaar Woonoppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 1991 110 m² 300 m³ 3 2 Vraagprijs 329.000 k.k. KENMERKEN: Totaal aantal kamers 3 Aantal slaapkamers

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. SWALMEN VELDPOORT 54 Hartje Swalmen Prima onderhouden Slaapkamer en badkamer op begane grond Met garage 2 e badkamer op verdieping Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In de dorpskern van Swalmen

Nadere informatie

Willem de Zwijgersingel 96, 2805 BR, Gouda

Willem de Zwijgersingel 96, 2805 BR, Gouda Willem de Zwijgersingel 96, 2805 BR, Gouda Vraagprijs: 119.000,- kosten koper Omschrijving Op loopafstand van het NS station en het centrum van Gouda gelegen 3 kamer appartement op de vierde (bovenste

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Vanekerstraat 273 Enschede

Vanekerstraat 273 Enschede Vanekerstraat 273 Enschede Objectomschrijving Bijzonder fraai centraal gelegen in woonwijk Deppenbroek goed onderhouden 3- kamer appartement op de 12e verdieping. Door de ligging van het appartement heeft

Nadere informatie

JAN WOLKERSLAAN KT BERKEL EN RODENRIJS

JAN WOLKERSLAAN KT BERKEL EN RODENRIJS JAN WOLKERSLAAN 57 2652 KT BERKEL EN RODENRIJS INLEIDING JAN WOLKERSLAAN 57, 2652 KT BERKEL EN RODENRIJS Modern afgewerkt en, door de vele raampartijen, zeer licht 3-kamer appartement met balkon gelegen

Nadere informatie

Rozenstraat 10 Losser

Rozenstraat 10 Losser Rozenstraat 10 Losser Objectomschrijving Goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde berging en keuken. Indeling: Entree/hal met zwevend toilet (2013) fonteintje. Meterkast met hoog/laag tarief. Keuken

Nadere informatie

Johan de Wittlaan XM Arnhem

Johan de Wittlaan XM Arnhem Johan de Wittlaan 281-1 6828 XM Arnhem WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Breda Waterweegbree 10

Breda Waterweegbree 10 Makelaardij (076) 542 44 46 Hypotheken en Verzekeringen Breda Waterweegbree 10 Vraagprijs 219.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg In de wijk Kroeteneiland gelegen ruime patiowoning met ruime oprit

Nadere informatie

Sloep 219 te Groningen

Sloep 219 te Groningen Sloep 219 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Op leuke locatie met vrij uitzicht in de wijk Lewenborg gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met TUIN op het zuiden

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht.

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. Koningsmantelstraat 3 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 189.500,- k.k. Keurig appartement gelegen op aantrekkelijke locatie nabij alle voorzieningen en de binnenstad! Dit 3-kamerappartement (woonoppervlakte ca. 82m2) ligt op de hoek van de

Nadere informatie

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM Zeer ruim 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Erfpacht afgekocht tot en met 9 mei 2044. Ruim balkon. Woonoppervlakte

Nadere informatie

De Oude Silo 13. Appartement/flat. Vraagprijs k.k. ANDEL m² 300 m³ 3 2

De Oude Silo 13. Appartement/flat. Vraagprijs k.k. ANDEL m² 300 m³ 3 2 De Oude Silo 13 ANDEL Appartement/flat Bouwjaar Woonoppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 1991 110 m² 300 m³ 3 2 Vraagprijs 329.000 k.k. KENMERKEN: Totaal aantal kamers 3 Aantal slaapkamers

Nadere informatie

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k.

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Luxe appartement op de 2e verdieping

Luxe appartement op de 2e verdieping Luxe appartement op de 2e verdieping CHARLEY TOOROPSTRAAT 30 TE WESTKAPELLE Vraagprijs 349.000,= v.o.n. Zwaan Makelaars Dorpsplein 25 4371 AB Koudekerke Tel: 0118-553288 E-mail: info@zwaanmakelaars.nl

Nadere informatie

Veense Put 152. vrijstaande woning. Vraagprijs k.k. VEEN m² 310 m² 170 m³ 4 3

Veense Put 152. vrijstaande woning. Vraagprijs k.k. VEEN m² 310 m² 170 m³ 4 3 Veense Put 152 VEEN vrijstaande woning Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 2004 50 m² 310 m² 170 m³ 4 3 Vraagprijs 139.000 k.k. KENMERKEN: Totaal

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie!

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Vinkeveldpoldersingel 9, Gouda Vraagprijs 239.000 K.K. Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle Otto Smikstraat 11 - Zwolle Vraagprijs 259.500,= k.k. Omschrijving Otto Smikstraat 11 - Zwolle Een unieke combinatie: gelijkvloers wonen (slaapkamer en badkamer op de begane grond), een mooie tuin en een

Nadere informatie

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k.

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k. Gaternisseweg 2 Schoondijke Vraagprijs 255.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 255.000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaap- 3 kamers Bouwjaar Perceel- jaren `60 Ca. 1800 m 2

Nadere informatie

Objectinformatie Hondsrug 129 3524 BW, Utrecht

Objectinformatie Hondsrug 129 3524 BW, Utrecht Objectinformatie Hondsrug 129 3524 BW, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer & De Bree Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

Brochure. Hortensialaan 16 1 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Hortensialaan 16 1 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Hortensialaan 16 1 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP HORTENSIALAAN 16 1 TE WINTERSWIJK Mooi licht en

Nadere informatie

Eemplein 12 te ALMERE

Eemplein 12 te ALMERE Eemplein 12 te ALMERE Marktmeesterstraat 53, 1315GB Almere Telefoon: 036-5480870 Fax: 036-5480879 E-Mail: info.almere@de4linden.nl Internet: www.de4linden.nl Omschrijving: Let op deze woning wordt aangeboden

Nadere informatie

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Leeuwarden Wiardaplantage 8 TE KOOP Leeuwarden Wiardaplantage 8 Vraagprijs 209.000,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving Moderne en ruime

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

Westinghousestraat 27-8 te Groningen

Westinghousestraat 27-8 te Groningen Westinghousestraat 27-8 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Prachtig APPARTEMENT in project Grunobuurt: - Mooi wonen met de stad naast de deur - Op loopafstand

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

Vleerdamsedijk 11 h - Rockanje Vraagprijs 595.000,= v.o.n. Omschrijving Riant penthouse op de 2e en 3e woonlaag in het prachtige appartementencomplex Residentie Walesteyn. Het appartement dient nog afgewerkt

Nadere informatie