HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A"

Transcriptie

1 HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Haven AS Woerden woerden@dekoningwonen.nl Woondromen waarmaken

3 Gezellige twee onder één kapwoning met parkeerplaats op eigen terrein gelegen aan de rivier de Hollandse IJssel.

4 Gezellige twee onder één kapwoning met parkeerplaats op eigen terrein, ruime berging, 4 slaapkamers en een aan de rivier de Hollandse IJssel gelegen diepe achtertuin op het zuiden! Ruimte, ruimte, ruimte, dat is wat u ervaart als u door deze sfeervolle dijkwoning loopt. De woning is gelegen in de dorpskern van Hekendorp met een circa 35 meter diepe achtertuin grenzend aan de Hollandse IJssel. De woning is onder architectuur uitgebouwd waardoor er een mooie serre/atelier is gecreëerd. De woning is landelijk gelegen tussen de dorpen Oudewater en Haastrecht en heeft een perceelgrootte van 380m². Een verrassende woning die u echt van binnen moet zien om de sfeer en leefruimte te ervaren. De woning in detail: Begane grond: Heerlijk ruim en licht Via de entree aan de zijkant komt u binnen in de hal, deze heeft een meterkast en een ruim toilet met fonteintje. De hal geeft toegang tot de woonkamer. Zodra u de kamer binnenkomt ervaart u de ruimte en de prettige lichtinval wat ontstaat door de grote raampartijen aan voorzijde en de schuifpui aan de achterzijde. De royale zithoek is aan de achterzijde gesitueerd en geeft een fraai uitzicht naar de tuin. Op de vloer ligt een eikenhouten parketvloer. De wanden zijn licht afgewerkt.

5 Aan de voorzijde is de keuken in hoekopstelling opgesteld en daarnaast is er voldoende plaats voor een grote eettafel, waardoor u een heerlijke woonkeuken kunt creëren. De keuken is voorzien van een losse koel-/vriescombinatie, 1 ¼ spoelbak, afzuigkap, 4-pits gas kookplaat, oven en veel kastruimte in de boven- en onderkastjes. Aan de achterzijde van de woning is een serre/atelier aangebouwd. Deze ruimte is te bereiken via de woonkamer of de berging. U komt eerst in de corridor voorzien van een ruime praktische kastenwand. Tevens bevindt zich hier een deur naar de tuin. Zodra u doorloopt komt u in het atelier. Dit is een prachtige ruimte met veel lichtinval dankzij de grote schuifpui en de twee grote lichtkoepels in het dak. Deze ruimte is voorzien van een fonteintje. De aanbouw is afgewerkt met een plavuizenvloer met vloerverwarming. Kortom een heerlijke en ruime woonlaag met tuin op het zuiden!

6 1e Verdieping: 3 slaapkamers Via de trap vanuit de hal op de begane grond komt u op de overloop van deze verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de royale badkamer. Aan de voorzijde is één slaapkamer gesitueerd. Deze kamer beschikt over een raam over de gehele breedte waardoor er een mooi lichtinval ontstaat. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de achterkant gelegen, en van hieruit heeft u een mooi uitzicht over de tuin. De nette badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een inloopdouche met regendouchekop, thermostaatkraan en douchescherm, dubbele wastafel, 2e toilet en radiator.

7 2e Verdieping: 4e slaapkamer met inloopkast De 2e verdieping is middels een vaste trap te bereiken. De overloop geeft toegang aan 2 kamers. Aan de linkerzijde treft u de kamer waar de c.v installatie (Excellent bouwjaar**) en de opstelplaats voor de wasmachine en droger zich bevinden. Tevens biedt deze kamer veel bergruimte. Aan de rechterzijde is de ruime vierde slaapkamer. Door de twee dakkapellen over de gehele breedte van de kamer is dit een ruime lichte kamer. In de kamer bevindt zich een inloopkast, afgesloten door schuifpanelen. Aan de voorzijde van de kamer is de wastafel. De wanden en het plafond zijn mooi afgewerkt met beuken schrootjes. Doordat in het plafond een uitsparing is gemaakt is de nok van het dak te zien wat een speels effect geeft. Berging: De ruime inpandige berging is zowel van binnenuit al buitenom te bereiken. Door de fraaie lichtkoepel komt er veel daglicht naar binnen. De berging is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting alsmede een fonteintje.

8 Tuin: Op het zuiden met veel privacy De achtertuin is ca 35 meter diep en 10 meter breed en ligt op het zonnige zuiden. De tuin is gedeeltelijk bestraat en verder voorzien van veel groen met struiken en bomen. Waardoor er in deze zonnige tuin ook wat plekjes in de schaduw ontstaan. Maar er blijft nog genoeg ruimte over om een heerlijk plekje in de zon te zoeken. Achterin de tuin is een mooi terras aangelegd grenzend aan de Hollandse IJssel. Aan de achtergevel alsmede aan de uitbouw zijn markiezen bevestigd die op een warme dag er voor zorgen dat de woning lekker koel blijft. Kortom een gezellige tuin waar u op alle momenten van de dag goed in kunt vertoeven! Afmetingen: Begane grond Woonkamer : 9.80 x 3.00/5.60 m. Keuken : 2.85 x 2.40 m. Corridor : 3.55 x 2.60 m. Atelier/serre : 6.35 x 2.50/3.45 m. 1e Verdieping Slaapkamer 1 : 4.15 x 3.30 m. Slaapkamer 2 : 5.15 x 2.50 m. Slaapkamer 3 : 4.30 x 3.00 m. Badkamer : 2.80 x 2.30 m. 2e Verdieping Slaapkamer 4 : 7.30 x 4.20/3.55 m.

9 Wonen in Hekendorp Hekendorp is een dorp in de Nederlandse gemeente Oudewater en ligt in de provincie Utrecht. Het dorp ligt aan de Hollandse IJssel en maakte tot 1989 deel uit van de gemeente Driebruggen in de provincie Zuid-Holland. Voor 1943 was Hekendorp een zelfstandige gemeente, waar ook de buurtschap Oukoop deel van uitmaakte. Het dorp is omsloten door de steden Oudewater en Haastrecht en buurtschap Hogebrug, gemeente Reeuwijk. Oudewater is een dynamische, monumentale en leefbare stad in een natuurlijk groen en open rivieren- en polderlandschap. De kern Oudewater is een compact, dynamisch stadje met vele monumenten in haar historische centrum. Ook de omliggende kernen hebben een rijke geschiedenis. Er is een uitgestrekt groen buitengebied, gekenmerkt door open weide- en rivierenlandschap. Bijzonderheden: * Twee onder één kapwoning met parkeerplaats op eigen terrein. * 4 Slaapkamers! * Onder architectuur uitgebouwd. * Ca 35 meter diepe achtertuin grenzend aan de Hollandse IJssel. * Gelegen aan de dijk op een perceel van circa 380m². Een woning kopen? U en uw NVM-aankoopmakelaar zijn van harte welkom! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. Hoe nu verder? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Hekendorp, sectie A, nummer Perceeloppervlakte : 380 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 560 m 3 - Woonoppervlakte : 204 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

10 Goejanverwelle 66 A te Hekendorp Begane grond

11

12

13

14 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

15 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2011 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

VLEUTEN, Siertuinlaan 3

VLEUTEN, Siertuinlaan 3 VLEUTEN, Siertuinlaan 3 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

DE MEERN, Claudiuslaan 81

DE MEERN, Claudiuslaan 81 DE MEERN, Claudiuslaan 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

HOUTEN, Vlechthout 2

HOUTEN, Vlechthout 2 HOUTEN, Vlechthout 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

DE MEERN, Zonstraat 55

DE MEERN, Zonstraat 55 DE MEERN, Zonstraat 55 Goed onderhouden 3-kamer bovenwoning met zonnig balkon STARTERS OPGELET! HET IS MOGELIJK EEN STARTERSLENING AAN TE VRAGEN VOOR EXTRA VOORDELIGE MAANDLASTEN! UITGAANDE VAN EEN RENTEVASTEPERIODE

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

WOERDEN, Jurastraat 1

WOERDEN, Jurastraat 1 WOERDEN, Jurastraat 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 Fraai gelegen uitgebouwde hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin, gelegen aan een groenstrook op een extra groot perceel. Het gevoel van vrijheid ervaren midden in een

Nadere informatie

VLEUTEN, Vletland 14

VLEUTEN, Vletland 14 VLEUTEN, Vletland 14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer.

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. HOUTEN, Duinmeer 13 Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim

Nadere informatie

DE MEERN, Nirrewortel 50

DE MEERN, Nirrewortel 50 DE MEERN, Nirrewortel 50 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

HARMELEN, Kapittelhof 8

HARMELEN, Kapittelhof 8 HARMELEN, Kapittelhof 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen HOUTEN, Kantmos 30 Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen en een balkon boven het water

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

VLEUTEN, Schoolstraat 51

VLEUTEN, Schoolstraat 51 VLEUTEN, Schoolstraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

Woondromen waarmaken

Woondromen waarmaken HOUTEN, Rotstuin 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23

WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23 WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin.

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. GOUDA, Mosstraat 24 Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Starten in een droomhuis? Het kan! Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Deze sfeervolle, moderne jaren '30

Nadere informatie

Puttershoek, Biezengors 12

Puttershoek, Biezengors 12 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Biezengors 12 Mooie geschakelde twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage en royale tuin, gelegen, met uitzicht

Nadere informatie

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: 380 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Externe bergruimte: 37 m² Bouwjaar: 1994 Perceel: 225 m² VRAAGPRIJS: 259.000,00 k.k. Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

Rijnaakstraat 11. Maasbracht. Vraagprijs: ,- k.k.

Rijnaakstraat 11. Maasbracht. Vraagprijs: ,- k.k. Rijnaakstraat 11 Maasbracht Vraagprijs: 239.500,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 687 m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 248 m2 Type Object 2 onder 1 kap Woonoppervlakte Ca. 151 m2 Bouwjaar 1971

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

UTRECHT, Tweede Westerparklaan 168

UTRECHT, Tweede Westerparklaan 168 UTRECHT, Tweede Westerparklaan 168 Ruime gezinswoning met uitgebouwde woonkamer, dakterras en tuin op het zuiden, gelegen in een kindvriendelijke omgeving. Zoekt u een ruime gezinswoning in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen Vraagprijs 550.000 k.k. Luxe, comfort en het gevoel ervaren van vrij wonen, dat is de juiste omschrijving voor deze half vrijstaande villa gelegen aan de Karel de Grotelaan

Nadere informatie

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Dit geheel gemoderniseerde en zeer verzorgde woonhuis is uitgebouwd met een serre over de gehele breedte. De woning is voorzien van een nieuwe badkamer (2009), nieuw stucwerk

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Strijen, Troelstrastraat 22

Strijen, Troelstrastraat 22 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Troelstrastraat 22 Bijzonder ruime eengezinswoning met berging en tuin op het zuiden, gelegen op een perceel van 147 m²

Nadere informatie

GOUDA, Gandhiweg 129

GOUDA, Gandhiweg 129 GOUDA, Gandhiweg 129 In gewilde jonge woonwijk, nabij natuurgebied "Steinse Groen" gelegen degelijk gebouwde 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen berging, eigen oprit voor 2 auto's en zonnige achtertuin.

Nadere informatie

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k.

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k. Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: 259.000,- k.k. Algemene Informatie Royale Hoekwoning met maar liefst 4 woonlagen en een woonoppervlakte van circa 165 m2 op een centraal gelegen locatie in de wijk Tussen

Nadere informatie

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Van Gerwenstraat 9, Hapert Van Gerwenstraat 9, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Weth. Janssenpad 20. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Weth. Janssenpad 20. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Weth. Janssenpad 20 Venlo Vraagprijs: 259.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 573 m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 184 m2 Type Object Hoekwoning Woonoppervlakte Ca. 146 m2 Bouwjaar 1989 Slaapkamers

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Fazantenkamp 475. Maarssen. Vraagprijs: ,- k.k. Contact de verkoper:

Fazantenkamp 475. Maarssen. Vraagprijs: ,- k.k. Contact de verkoper: Fazantenkamp 475 Maarssen Vraagprijs: 425.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 632 m2 Soort Object Herenhuis Perceel 211 m2 Type Object Geschakeld Woonoppervlakte 175 m2 Bouwjaar 1977 Slaapkamers 4 Contact

Nadere informatie

Grasmus 55, Eindhoven

Grasmus 55, Eindhoven Grasmus 55, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

HOUTEN, Winterpolder 98

HOUTEN, Winterpolder 98 HOUTEN, Winterpolder 98 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide.

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. Souvenirperenlaan 11 te Vleuten dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

AANVAARDING IN OVERLEG

AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP In centrum van Nuenen (van Gogh Village) gelegen uitgebouwde tussenwoning met fraai aangelegde voor- en achtertuin en grote hobbyschuur. Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. Prins Hendrikweg 17-19 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Aabeekstraat 21 GOIRLE Aabeekstraat 21 GOIRLE Vraagprijs 415.000,00 kosten koper Perceel 791 m² Inhoud 692 m³ Woonoppervlakte 187 m² Bouwjaar 1966 Op een goede locatie gelegen vrijstaande, uitgebouwde woning met bedrijfsruimte

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 Op korte afstand van het centrum gelegen sfeervolle poortwoning met maar liefst vier slaapkamers! Een woning die u positief zal verassen... Deze sfeervolle poortwoning

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis LANGE SCHOOR 20 5527 GM HAPERT VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) den Dries 4, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

GOUDA, Plataanstraat 18

GOUDA, Plataanstraat 18 GOUDA, Plataanstraat 18 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder Paardenhoeve 36 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Ruim en comfortabel 3-kamer appartement (type A) met zonnig balkon op het zuiden

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Ruim en comfortabel 3-kamer appartement (type A) met zonnig balkon op het zuiden ERA De Koning Makelaardij presenteert: Ruim en comfortabel 3-kamer appartement (type A) met zonnig balkon op het zuiden Windstilte 431 te De Meern Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Klaaswaal, Beukenhof 15 Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning met garage en tuin, gelegen aan een woonerf op een perceel van 207 m²

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

TE KOOP Middelharnis Menheerseplein 9 Schitterende gelegen 2-onder-1 kapwoning aan het water met 433m² eigen grond. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP Middelharnis Menheerseplein 9 Schitterende gelegen 2-onder-1 kapwoning aan het water met 433m² eigen grond. Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Middelharnis Menheerseplein 9 Schitterende gelegen 2-onder-1 kapwoning aan het water met 433m² eigen grond. Vraagprijs: 260.000,- k.k. Schitterende gelegen 2-onder-1 kapwoning aan het water met

Nadere informatie

GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3

GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3 GELDROP, BENEDEN BEEKLOOP 3 DEZE RUIME UITGEBOUWDE HOEKWONING IS GELEGEN IN DE GROENE EN RUSTIGE SKANDIAWIJK. DE WONING BESCHIKT OVER EEN

Nadere informatie

BERNHARDSTRAAT 9 5527 AX HAPERT VRAAGPRIJS 239.000,- K.K. Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen

BERNHARDSTRAAT 9 5527 AX HAPERT VRAAGPRIJS 239.000,- K.K. Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen BERNHARDSTRAAT 9 5527 AX HAPERT VRAAGPRIJS 239.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Een unieke kans! Deze royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning in de mooie villawijk de Dordtse Hout.

Een unieke kans! Deze royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning in de mooie villawijk de Dordtse Hout. Een unieke kans! Deze royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning in de mooie villawijk de Dordtse Hout. De beschutte tuin heeft 2 terrassen, is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over vrij uitzicht

Nadere informatie

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k. Wolkaarderstraat 18 Schiedam Vraagprijs 275.000 k.k. WONING OP EIGEN GROND!!! Wonen aan de rand van het Midden Delfland gebied in Woudhoek Schiedam-Noord. In een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand

Nadere informatie

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond Tevens slaap- en badkamer op de begane grond HOLLANDSE HOEVE 19 5521 SE EERSEL VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Hoogstraat 345, Eindhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven Hoogstraat 345, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 Sfeervolle en net afgewerkte eengezinswoning waar u zo in kunt. Houdt u van ruimte, sfeer, gezelligheid en zon? En houdt u niet van klussen? Dan is ons advies;

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

HOUTEN, Dukaatslag 15

HOUTEN, Dukaatslag 15 HOUTEN, Dukaatslag 15 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Schietbergen 1. Nuenen

Schietbergen 1. Nuenen Moderne hoekwoning met een speelse en lichte woonkamer, aparte speel-/werkkamer, half-open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, inpandige berging en beschutte achtertuin gelegen op het zuiden

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Dorpsdijk 186 te Rhoon

Dorpsdijk 186 te Rhoon Dorpsdijk 186 te Rhoon Deze aanbieding is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. Op loopafstand van de gezellige dorpskern van Rhoon vindt u

Nadere informatie