ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79"

Transcriptie

1 ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 79

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Europalaan BJ Alphen aan den Rijn alphen@dekoningwonen.nl Woondromen waarmaken

3 Ruime tussenwoning met parkeerplaatsen voor de deur en vrij uitzicht over de straat.

4 Opzoek naar een ruime woning die u nog geheel naar eigen idee kunt afwerken? Dan is dit zeker iets voor u! Ruime TUSSENWONING met parkeerplaatsen voor de deur en vrij uitzicht over de straat met aangrenzende singel. De woning is onder andere voorzien van een ruime Z-vormige living, eenvoudige dichte keuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime zolderkamer. De woning is gelegen in de kindvriendelijke Veldbloemwijk, welke ruim is opgezet en een aantal jaren terug opnieuw is ingericht waarbij voldoende parkeerplaatsen, veel groenvoorzieningen en een aantal kinderspeelplaatsen zijn aangelegd. De ligging is gunstig ten opzichte van winkelcentrum "De Herenhof", "De Ridderhof", diverse scholen en uitvalswegen. Tevens is het recreatie, wandel en natuurgebied Zegersloot op een steenworp afstand gelegen. De woning in detail: Begane grond: Licht en ruim Entree/hal met meterkast (6 groepen en een aardlekschakelaar) en garderobe. Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Royale Z-vormige woonkamer met deur naar de trapopgang en een trapkast. De gesloten keuken beschikt over een eenvoudig L-vormig keukenblok. Vanuit de keuken heeft u middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

5 1e Verdieping: Ruime slaapkamers Overloop met toegang tot de navolgende vertrekken: Eenvoudige, maar ruime badkamer voorzien van een douche, wastafel, 2e toilet en de wasmachine/droger aansluiting. Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde en voorzien van een wastafel. Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde en eveneens voorzien van een wastafel. Slaapkamer 3, eveneens gelegen aan de achterzijde.

6 2e Verdieping: Extra ruimte Voorzolder met opstelling voor de C.V.-ketel en een mogelijkheid om de wasmachine aansluiting te realiseren. Slaapkamer 4, ruime zolderkamer met dakkapel en bergruimte onder het schuine dakvlak. De achtertuin is op het oosten gelegen, heeft een achterom, houten schuttingen aan weerszijden en een vrijstaande stenen berging. Bijzonderheden: -Deze woning is een voormalige huurwoning, verkoper handelt namens een beleggingsmaatschappij en heeft zelf nooit in de woning gewoond; -Voor het opmaken van de leveringsakte is een vaste project notaris aangesteld: Heuvelrug notarissen te Driebergen-Rijsenburg; -Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden; -Bij een aantal woningblokken in deze wijk hebben zich in het verleden een aantal problemen voorgedaan met betrekking tot de riolering; -Ingezetenen van Alphen aan den Rijn of van een andere regiogemeente, dan wel economisch of maatschappelijke gebonden aan de regio genieten de voorkeur. U en uw NVM Makelaar zijn van harte welkom!! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. Hoe nu verder? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Oudshoorn, sectie C, nummer Perceeloppervlakte : 145 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 395 m 3 - Woonoppervlakte : 140 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Veldbloemweg 79 te Alphen aan den Rijn n Begane grond

8 Veldbloemweg 79 te Alphen aan den Rijn Eerste verdieping

9 Veldbloemweg 79 te Alphen aan den Rijn Tweede verdieping

10

11 Lijst van zaken Veldbloemweg 79 te Alphen Aan Den Rijn Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Tuin tuinaanleg/(sier-)bestrating/beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder tuinhuisje/buitenberging kasten/werkbank in tuinhuis/berging broeikas voet droogmolen overige tuin, te weten: - Woning vlaggenmast schotel/antenne brievenbus (voordeur)bel alarminstallatie veiligheidssloten en overige inbraakpreventie rookmelders rolluiken/zonwering buiten zonwering binnen vliegenhorren gordijnrails vitrages/gordijnen rolgordijnen losse horren/rolhorren vloerbedekking/linoleum parketvloer/kurkvloer c.v. met toebehoren thermostaat mechanische ventilatie/luchtbehandeling airconditioning (voorzet) openhaard met toebehoren, te weten: - allesbrander - kachels isolatievoorzieningen, te weten - voorzetramen - radiatorfolie schilderijophangsysteem keukenblok met boven kasten en (inbouw)apparatuur, te weten: - koelkast - vriezer - gasfornuis - (combi) magnetron - vaatwasser - close in boiler - geiser inbouwverlichting/dimmers opbouwverlichting (losse) kasten, legplanken vast bureau spiegelwanden wastafels met accessoires toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc.) sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat waterslot wasautomaat zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, openhaarden, c.v.- ketels, boilers, geisers): - bijzondere opmerkingen: N.v.t.

12 Welkom in de gemeente Alphen aan den Rijn! Alphen aan den Rijn ligt in het centrum van het Groene Hart centraal tussen de grote steden. Tegenover de rust van de groene polderlandschappen staat de dynamiek van het Alphen aan den Rijn van nu. Een groeiende stad waar inmiddels bijna inwoners wonen. Per 01 januari 2014 gaat de gemeente fuseren met de gemeente Boskoop en Rijnwoude. Het moet een gemeente worden in het Groene Hart waarin inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties centraal komen te staan. Alphen aan den Rijn In de afgelopen tientallen jaren heeft het dorp een boeiende ontwikkeling meegemaakt; een verdubbeling van het inwonertal en een toename in het aantal voorzieningen kwam tot stand. Uit een dorp aan de rivier ontstond een levendige nieuwe stad aan de Oude Rijn. De realisatie van het zogenaamde Rijnplein in het najaar van 2006 is een enorme aanwinst voor Alphen aan den Rijn en de regio. Hierdoor is het aanbod van winkels, horecavoorzieningen en appartementen in het centrum verder uitgebreid. Voorzieningen welke allen zijn geconcentreerd rondom het nieuwe Theater aan het gezellige plein gelegen aan de Rijn. Theater Castellum omvat twee theaterzalen, een bioscoop en een culinair café. Kortom: Alphen aan den Rijn is een stad waar je kunt wonen, werken en recreëren. Daarnaast zijn er in Alphen aan den Rijn diverse attracties te vinden. Avifauna is een groot vogelpark met veel groen en vrijvers, een restaurant, grote speeltuin en een hotel. Themapark Archeon brengt u terug in het verleden van Nederland met onder andere gebouwen uit de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Ook het recreatiepark Zegersloot met fiets- en wandelgebieden, kinderboerderij en watersportmogelijkheden is het bezichtigen waard. Met een jonge groeiende bevolking is het belangrijk een goed voorzieningenpakket te hebben. Vrijwel iedere onderwijsvorm is vertegenwoordigd en op het gebied van gezondheidszorg is er een ruim aanbod van voorzieningen. Ruim 100 sportverenigingen zorgen er gezamenlijk voor dat praktisch alle takken van sport kunnen worden beoefend. Zo zijn er bijvoorbeeld maneges, twee zwembaden en een golfbaan. Alphen aan den Rijn is een stad waar iedereen zich thuis voelt. Of men nu kiest voor wonen in een karakteristieke, voor- of naoorlogse woonwijk of voor een woning in een groene nieuwbouwwijk zoals Kerk & Zanen.

13 Zwammerdam Tot 1964 was Zwammerdam een zelfstandige gemeente. Diverse delen van de gemeente zijn bij het verlies van deze zelfstandigheid naar naburige gemeenten zoals Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop en Reeuwijk overgegaan. Zwammerdam heeft een kleine en compacte oude kern met kronkelende straatjes en met historische bebouwing. Zwammerdam is, in tegenstelling tot lintbebouwing, een van de weinige dorpen in de Rijnstreek dat gebouwd is rondom een plein. In Zwammerdam staan twee basisscholen en een aantal winkels voor de dagelijkse boodschappen. Aarlanderveen Aarlanderveen bestaat niet meer als een zelfstandige gemeente, maar is sinds 1918 opgenomen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het dorp Aarlanderveen bestond uit twee delen. Het ene deel, het eigenlijke dorp, was midden in de polder gelegen. Het tweede deel lag aan de rechteroever van de Oude Rijn, aan de zogenaamde Lage Zijde, tegenover het dorp Alphen wat aan de linkeroever van de Oude Rijn lag, de zogenaamde Hoge Zijde. In de nabijheid van Aarlanderveen ligt de enige nog steeds in bedrijf zijnde molenviergang ter wereld. De molens bemalen de Drooggemaakte polder aan de westzijde van Aarlanderveen. Aarlanderveen heeft een eigen basisschool. De bus naar Nieuwkoop stopt in Aarlanderveen. Meer informatie over de gemeente Alphen aan den Rijn kunt u vinden op

14

15 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

16 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2011 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 Fraai gelegen uitgebouwde hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin, gelegen aan een groenstrook op een extra groot perceel. Het gevoel van vrijheid ervaren midden in een

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476

ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ALPHEN AAN DEN RIJN, Polderpeil 476 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hortensiastraat 34 Op korte afstand van het centrum gelegen sfeervolle poortwoning met maar liefst vier slaapkamers! Een woning die u positief zal verassen... Deze sfeervolle poortwoning

Nadere informatie

Oppervlakte 170 m². Aantal kamers 5. Bouwjaar/-periode 1970

Oppervlakte 170 m². Aantal kamers 5. Bouwjaar/-periode 1970 Overzicht Vraagprijs 187.500,- k.k. Soort object Woonhuis Oppervlakte 170 m² Aantal kamers 5 Bouwjaar/-periode 1970 Boshoek 6, 3332 KA ZWIJNDRECHT Omschrijving In de geliefde woonwijk Walburg bieden wij

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45

ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45 ALPHEN AAN DEN RIJN, Veldbloemweg 45 Royale hoekwoning met garage, welke vanaf 2007 helemaal opgeknapt en gemoderniseerd is. U kunt de woning werkelijk zo betrekken!! Geen zin om te klussen? Deze royale

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

J.P. Heijestraat 11 Hazerswoude-Rijndijk. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

J.P. Heijestraat 11 Hazerswoude-Rijndijk. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , J.P. Heijestraat 11 Hazerswoude-Rijndijk Ruime en recentelijk compleet gemoderniseerde eengezinswoning met zonnige tuin op het zuiden en stenen berging. Naast de nette en smaakvolle afwerking is deze woning

Nadere informatie

DIAMANTSTOEP 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DIAMANTSTOEP 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DIAMANTSTOEP 31 ASSEN Vraagprijs 167.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en achtertuin op het zuiden. De woning is in 2002

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206

ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 ALPHEN AAN DEN RIJN, Zuiderkeerkring 206 Sfeervolle en net afgewerkte eengezinswoning waar u zo in kunt. Houdt u van ruimte, sfeer, gezelligheid en zon? En houdt u niet van klussen? Dan is ons advies;

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8

ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ALPHEN AAN DEN RIJN, Ingeland 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken van Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Keurige eengezinswoning gesitueerd aan rustige doodlopende straat in Waddinxveen Noord. De woning staat op 143 m² eigen grond en heeft een inhoud

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 Deze keurige vooroorlogse eengezinswoning gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Altijd al willen wonen in de leukste straat van Alphen aan den Rijn? Dat kan

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4

ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4 ALPHEN AAN DEN RIJN, Warande 4 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18

ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18 ALPHEN AAN DEN RIJN, Kortsteekterweg 18 Gemoderniseerde vrijstaande woning met grote garage en schuur. Als u in deze vrijstaande woning staat dan proeft u nog steeds de nostalgische sfeer terwijl de woning

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs 187.500,- k.k. Welkom op Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken van Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs 129.500,-- k.k. In gezellige straat gelegen goed onderhouden jaren '30 eengezinswoning met uitbouw (serre) een zonnige achtertuin op het zuidoosten voorzien van een ruime prefab

Nadere informatie

Keurig onderhouden eengezinswoning. Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Keurig onderhouden eengezinswoning. Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Keurig onderhouden eengezinswoning Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Graveurstraat 10 in Purmerend Kenmerken van Graveurstraat 10 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs 200.000,-- k.k. Een gezellige, actieve, jonge eengezinswoning in een rustige woonstraat. De praktische en kindvriendelijke achtertuin ligt op het westen. Type :

Nadere informatie

Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin.

Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin. Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 222.000,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin. De woning is centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad.

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NAOBERDREEF 53 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig aan groenvoorziening gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen GARAGE. De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Perfect onderhouden hoekwoning. Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Perfect onderhouden hoekwoning. Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Perfect onderhouden hoekwoning Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Kadoelenstraat 1 in Purmerend Kenmerken van Kadoelenstraat 1 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ideaal aan de rand van Waddinxveen en nabij het Gouwe Bos gesitueerde royale 5-kamer hoekeengezinswoning met diepe zonnige achtertuin. U woont hier

Nadere informatie

Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs 212.500,- k.k. Welkom op Boekweitstraat 59 in Purmerend Kenmerken van Boekweitstraat 59 in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs 269.000,-- k.k. Op een fraaie locatie in de woonwijk Groenswaard is gelegen deze verrassend ruime eengezinswoning met een gunstig op de zon gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 189.900,-- k.k. Omschrijving Mimi Boesnachstraat 17 - Spijkenisse Goed onderhouden eengezinswoning met moderne keuken en badkamer en keurig aangelegde tuin (15 meter) op het op oosten

Nadere informatie

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage aan de voorzijde, 2 dakkapellen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze leuke woning is mooi gesitueerd aan een sloot

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Op een fraaie locatie in wijk Zuidplas gelegen royale eengezinswoning met voor- en royale achtertuin. De achtertuin beschikt over een vrijstaande

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 21 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k.

Prinses Marijkestraat 21 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Prinses Marijkestraat 21 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Aan een mooi speelveldje gesitueerde eengezinswoning met stenen berging in een zonnige ruime achtertuin en mogelijkheid tot aankoop van garage.

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. In rustige kindvriendelijke omgeving gelegen goed onderhouden eengezinswoning. Deze 5- kamerwoning is in 2010/2011 geheel verbouwd en voorzien

Nadere informatie

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Deze fraai aan een singel gelegen eengezinswoning met royale uitbouw, grotendeels nieuwe kunststof kozijnen, biedt 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

TER AAR, Argonnestraat 25

TER AAR, Argonnestraat 25 TER AAR, Argonnestraat 25 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Deze complete woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, buiten zonweringen, een complete keuken en een luxe badkamer, bovendien

Nadere informatie

Veenkade 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Veenkade 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Veenkade 2 Waddinxveen Vraagprijs 200.000,-- k.k. Aan de rand van Waddinxveen nabij oude Dorpskern gelegen hoekeengezinswoning (type dijkwoning). Deze woning heeft een royaal souterrain waarin de ideale

Nadere informatie

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Fraaie tussen eengezinswoning met uitgebouwde keukenruimte, deels kunststof kozijnen, grote dakkapel en diepe tuin op het oosten. Deze vanaf

Nadere informatie

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zijde 45 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure mag beschouwd

Nadere informatie

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. In een groene en ruim opgezette omgeving gelegen met zeer fraai vrij uitzicht, uitgebouwde en goed onderhouden eengezinswoning met voor- en op het westen

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- k.k. Royaal wonen zonder klussen? Dat kan in deze fraai gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel.

Nadere informatie

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Venkeldonk 23 - Spijkenisse Ruime hoekwoning met aangebouwde stenen berging en royale tuin met veel vrijheid, sierbestrating en houten schutting, gelegen

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k. Meije 19 Bodegraven Vraagprijs 350.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis met aangebouwde berging en vrijstaande houten garage. De woning is zeer fraai en landelijk gelegen. Vrij uitzicht aan zij- en voorzijde.

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Aan een mooie straat gesitueerde eengezinswoning met stenen berging in een zonnige achtertuin. Deze leuke centraal nabij het centrum gesitueerde

Nadere informatie

Anna Paulownastraat 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Anna Paulownastraat 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Anna Paulownastraat 5 Waddinxveen Vraagprijs 200.000,-- k.k. Deze fraaie uitgebouwde eengezinswoning is gesitueerd in een rustige en vooral kindvriendelijke woonomgeving met een mooie tuin op het oosten.

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Centraal gesitueerde, goed onderhouden, hoek eengezinswoning met voor-, zij- en achtertuin en stenen garage/berging. Type : Hoekwoning Aantal kamers

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k.

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k. Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 245.000,-- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met 4 slaapkamers en een op het oosten gelegen achtertuin. De woning is op de begane grond voorzien

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer nette en geheel vernieuwde TUSSENWONING met 5 slaapkamers, vrijstaande berging en fraai aangelegde tuin op de zonzijde. Gelegen in een rustige woonomgeving,

Nadere informatie

Raadhuisstraat 35 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Raadhuisstraat 35 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Raadhuisstraat 35 Moerkapelle Vraagprijs 225.000,-- k.k. Aan lommerrijke straat gelegen karakteristieke '30-er jaren (hoek)woning met een woonkamer van circa 18 m², aansluitend een woonkeuken van circa

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

HOPHULLEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOPHULLEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOPHULLEN 12 ASSEN Vraagprijs 165.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING met vrijstaande houten berging en achtertuin op het oosten. De woning is gelegen in

Nadere informatie

Rembrandtstraat 26 - Delft

Rembrandtstraat 26 - Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving In een rustige straat vlakbij het Rijn-Schiekanaal

Nadere informatie

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs 175.000,-- k.k. Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning met tuin? Aan een autoluw hofje in een kindvriendelijke woonomgeving ligt deze leuke woning met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DE VALLEI 27 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een verrassend ruime en lichte TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging en carport. Deze woning staat op een perceel van 256 m2 eigen

Nadere informatie

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHELDESTRAAT 49 ASSEN Vraagprijs 200.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig gelegen, goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande stenen GARAGE en heerlijk ruime tuin. De woning staat op

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zijde 182 Boskoop Vraagprijs 125.000,-- k.k. Hoekwoning met circa 12 meter diepe achtertuin gelegen op het zuiden. De achtertuin grenst aan een sloot en is voorzien van een achterom. Deze starterswoning

Nadere informatie

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Dit is uw kans op een goed onderhouden, betaalbare, eengezinswoning met ruime voortuin en achtertuin met achterom, veranda en stenen berging! Deze leuke

Nadere informatie

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HIETLANDEN 17 ASSEN Vraagprijs 145.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Uitgebouwde tussenwoning met aangebouwde stenen berging en eigen parkeerplaats met aan de achterzijde een groenvoorziening met kinderspeelplaats.

Nadere informatie

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk Koopsom 127.000,-- kosten koper Omschrijving Deze woning wordt nu tevens aangeboden met de mogelijkheid tot kopen met het EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT voor een vaste niet onderhandelbare koopsom van

Nadere informatie

Visserskreek 32 Spijkenisse

Visserskreek 32 Spijkenisse Visserskreek 32 Spijkenisse Royale 6-kamereengezinswoning met nette keuken en badkamer en tuin gelegen aan singel Vraagprijs 164.900,-- k.k. Visserskreek 32 Spijkenisse Royale 6-kamereengezinswoning

Nadere informatie

Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs 190.000,-- k.k. Aantrekkelijke hoekwoning met vrijstaande stenen berging met voortuin en vrij gesitueerde zij- en achtertuin gelegen op het westen waar eventueel

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Parklaan 152 Boskoop BIEDEN VANAF ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Parklaan 152 Boskoop BIEDEN VANAF ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Parklaan 152 Boskoop BIEDEN VANAF 300.000,-- k.k. Een verrassend mooie ruime eengezinswoning met ruime achtertuin op het westen met aangebouwde veranda en een eigen weg achter de woning, in een prachtig

Nadere informatie

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk Vraagprijs 195.000,-- kosten koper Omschrijving Een heerlijke eengezinswoning, deze uitgebouwde TUSSENWONING met berging en diepe achtertuin met achterom. Gunstig gelegen in de woonwijk "De Wittenhagen",

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Indien u een goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met serre, diepe zonnige achtertuin, grote schuur en 3 slaapkamers zoekt op een aantrekkelijk prijsniveau,

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

Schimmelstraat 10 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving Royale en zeer degelijke HOEKWONING met vrijstaande garage en verzorgde achtertuin met veel privacy en achterom. De ligging is prima op een ruim perceel

Nadere informatie

Beethovenlaan 31 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Beethovenlaan 31 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Beethovenlaan 31 Waddinxveen Vraagprijs 330.000,-- k.k. In de rustige en groene Componistenwijk is gelegen aan de zijzijde, uitgebouwde eengezinshoekwoning, met mogelijkheid tot praktijk aan huis en verder

Nadere informatie

Willem de Zwijgerlaan 5 c Koudekerk Aan Den Rijn Koopsom ,-- k.k. BIEDEN VANAF ,-- k.k.

Willem de Zwijgerlaan 5 c Koudekerk Aan Den Rijn Koopsom ,-- k.k. BIEDEN VANAF ,-- k.k. Willem de Zwijgerlaan 5 c Koudekerk Aan Den Rijn Koopsom 185.000,-- k.k. BIEDEN VANAF 185.000,-- k.k. Wonen in heerlijk dorp met alle faciliteiten om de hoek zoals buurtwinkels, scholen, uitvalswegen naar

Nadere informatie

PRUNUSHAGE 27 ASSEN. Koopsom ,- k.k.

PRUNUSHAGE 27 ASSEN. Koopsom ,- k.k. PRUNUSHAGE 27 ASSEN Koopsom 249.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In de wijk Kloosterveen gelegen HALF VRIJSTAAND WOONHUIS met vrijstaande stenen garage en een tuin met veel privacy. De woning is gebouwd

Nadere informatie

Sterrenlaan 88 Waddinxveen Vraagprijs 425.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Sterrenlaan 88 Waddinxveen Vraagprijs 425.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Sterrenlaan 88 Waddinxveen Vraagprijs 425.000,-- k.k. Op een mooie locatie met vrij uitzicht gelegen halfvrijstaand woonhuis met inpandige kapperszaak, gelegen op 277 m² grond. Deze goed onderhouden en

Nadere informatie

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf 235.000,-- k.k. In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving bevindt zich deze ruime patio-eengezinswoning van circa 6,25 meter breed. De woning is gelegen nabij het

Nadere informatie

Mozartlaan 6 c Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Mozartlaan 6 c Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Mozartlaan 6 c Waddinxveen Vraagprijs 334.500,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen 2-onder-1-kap woning met garage en zonnige achtertuin op het zuiden. De woning ligt aan de mooie Mozartlaan en grenst aan

Nadere informatie

Kievitmeen 132 - Harderwijk

Kievitmeen 132 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving In de kindvriendelijke woonwijk Stadsweiden gelegen EINDWONING met aangebouwde stenen berging, voor- en achtertuin. De ligging op korte afstand van het Wolderwijd,

Nadere informatie

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8 BARNEVELD, WALDHOORN 8 OP HEERLIJKE RUSTIGE LOCATIE UITERMATE ROYALE MIDDENWONING MET MAAR LIEFST 134 M² WOONOPPERVLAKTE. DE WONING IS VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN, EEN MODERNE KEUKEN EN MAAR LIEFST 6 SLAAPKAMERS

Nadere informatie

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8 BARNEVELD, WALDHOORN 8 OP HEERLIJKE RUSTIGE LOCATIE UITERMATE ROYALE MIDDENWONING MET MAAR LIEFST 134 M² WOONOPPERVLAKTE. DE WONING IS VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN, EEN MODERNE KEUKEN EN MAAR LIEFST 6 SLAAPKAMERS

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken van Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs 260.000,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 2 dakkapellen en een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie