HOUTEN, Het Spoor 70

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOUTEN, Het Spoor 70"

Transcriptie

1 HOUTEN, Het Spoor 70

2 Ruim 3-kamer penthouse 177m² met eigen garage 30m²en terras rondom de woning van 75 m².

3 Dit zeer ruime 3 kamer penthouse met eigen garage is gelegen aan een fraaie en zeer brede straat met groenvoorziening en beschikt over terras rondom van totaal 75 m². Prachtig en rondom volledig vrij gelegen uniek penthouse, met woonoppervlakte van 177 m² met vrij uitzicht. En tevens vrijstaande eigen garage van ca. 30 m2 met eigen parkeerplek ervoor. Dit penthouse is onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex en ligt in de ruim opgezette woonwijk "Het Spoor". De wijk "Het Spoor" kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bebouwing en veel groen. Het winkelcentrum Het Rond, het Theater en de bioscoop, het gezellige Oude Dorp met een grote diversiteit aan restaurantjes, het NS-station, de bushalte en nieuwe winkelcentrum "Castellum" met een 2e NS station liggen op loop- en fietsafstand. Ook het Transmuraal Centrum Houten (medisch) ligt op loopafstand. De ligging van dit penthouse, nagenoeg aan de rand van Houten met zijn invalswegen, fiets- en wandelpaden, scholen, kinderopvang en diverse sportfaciliteiten op loopafstand, maakt deze woonstek tot een heerlijke woonomgeving. In de directe nabijheid zijn eveneens ruime parkeervoorzieningen. Woning in detail: Begane gond:entree De centrale hal is voorzien van beltableau met video, brievenbussen en geeft toegang tot de lift. De lift stopt, middels eigen sleutel, bij eigen entree in het penthouse. Het penthouse is ook via het centrale trappenhuis te bereiken. Doormiddel van een eigen toegangsdeur op de 1e verdieping kunt u via uw eigen inpandige trappenhuis de 2e verdieping bereiken. U komt binnen in de ruime hal met meterkast, kast voor centrale verwarmingdsinstallatie (AGPO, bouwjaar 1999) en een toilet met fontein. De hal geeft toegang aan de woonkamer, twee slaapkamers en de tweede badkamer. De zeer royale woonkamer van ruim 80 m2 heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en de 2 grote schuifpuien. Via de schuifpuien bereikt u de twee terrassen van ca 15 m2 en ca 30 m2. U kunt helemaal rondom de woning zodat er altijd wel een plekje in de zon te vinden is. Het hoge plafond is sfeervol afgewerkt met balken.

4 De modern open keuken is in u-opstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken is de toegang tot de bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting. Via de hal heeft u toegang tot de twee riante slaapkamers van beide ca. 23 m2. Ze bieden elk toegang, via een eigen deur, naar het 3e terras van ca. 30 m2. De 1e slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand. Via de slaapkamer bereikt u de eigen luxe badkamer met jacuzzi, douche, toilet en zeer complete wastafelmeubel met 2 wastafels.

5 De 2e slaapkamer beschikt ook over een badkamer met aparte douche en wastafel. Het gehele penthouse is voorzien van hardhouten deuren en heeft een alarminstallatie. Wonen in Houten: Houten ligt op een steenworp afstand van de stad Utrecht, maar ook dicht bij het Houtense bos Nieuw Wulven, de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en Amelisweerd. Door haar centrale ligging zijn alle windstreken snel bereikbaar. De trein stopt met grote regelmaat op de 2 stations in Houten. Daarnaast heeft Houten veel groen, is zeer fietsvriendelijk en heerst er een prettige sfeer!

6 Bijzonderheden: - Volledige privacy op het terras en in de woning. - Zonnig terras rondom het penthouse. - Losse vrijstaande garage. - De servicekosten bedragen 215,91 per maand Een woning kopen? Neem uw eigen NVM- makelaar mee! Servicekosten ,91 per maand. Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. H oe nu verd e r? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Houten, sectie A, nummer Perceeloppervlakte : N.v.t.; het betreft een appartementsrecht - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 645 m 3 - Woonoppervlakte : 177 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Het Spoor 70 te Houten Begane grond

8 Het Spoor 70 te Houten

9

10

11

12 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Onderdoor DW Houten Woondromen waarmaken

13 Welkom in de gemeente Houten! Houten bestaat in de huidige vorm, ruim 50 jaar. Houten ligt ten zuiden van de stad Utrecht. Zij beslaat een totale oppervlakte van 5905 hectare. Het is van oudsher een agrarische gemeente. Binnen de gemeentegrenzen liggen vier kerkdorpen: Houten en t Goy en ten noorden van het Amsterdams-Rijnkanaal, Schalkwijk en Tull en t Waal ten zuiden ervan. De gemeente Houten ligt ten westen van het Kromme Rijngebied. De geschiedenis leert, dat er al lang geleden mensen hebben gewoond in deze regio. Houten Het karakteristieke Oude Dorp en verschillende woonwijken zijn per auto bereikbaar via de rondweg. Ook per fiets kunt u alles bereiken in Houten. Houten groeit en de voorzieningen groeien mee. Een evenwichtig aanbod van winkels, scholen, kinderdagverblijven, jongerencentrum, sportclubs, groenvoorzieningen en een zwembad zijn belangrijk voor een groeigemeente. Houten is een prettige plaats om te wonen. Veel groen, veel waterpartijen, veel (speel)ruimte, zeer fietsvriendelijk en een prettige sfeer voor zowel kinderen als ouderen.

14 Het zuiden van Houten is een van de zogeheten Vinex-locaties in Nederland; erg geldt geen beperking in het aantal te bouwen huizen per jaar. De laatste vijftien jaar is Houten uitgebreid met zeven nieuwe wijk: Loerik, Overdam, Hofstad, Schonauwen, De Hoon, Leebrug en Castellum. In Castellum is een winkelcentrum en het nieuwe station Houten Castellum. Met de komst van dit nieuwe station beschikt Houten over twee stations waar stoptreinen tussen Utrecht - Bedra en Utrecht Tiel stoppen. Sinds de jaren 70 is het beleid in Houten dat de fiets het primaire vervoermiddel is en anders, zoals de auto, secundair. De ruimtelijke ordening van Houten is dan ook volledig ingericht op fietsen. Houten beschikt over een stervormig net van vrije voorrangsfietspaden. Fietser kunnen hierdoor elke vanuit elke wijk het centrum en andere stukken van Houten snel bereiken. De gemeente Houten geeft prioriteit aan het onderhoud van fietspaden. De Rijksweg A27 is bereikbaar via afslag De Staart. De gemeente Houten werkt momenteel, samen met de buurtgemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg, waarschijnlijk Rijksweg A12. t Goy 't Goy is een buurtgemeenschap in de gemeente Houten, in de Nederlandse provincie Utrecht; het is gelegen nabij Schalkwijk. De aanvankelijke dichte beplanting met boomgaarden is voor een flink deel verdwenen. In 't Goy staat het landhuis Wickenburgh (wit huis met vijver en bijzondere duiventoren, plus oprijlaan). De buurschap is in tweeën gedeeld, op enige afstand ligt het Nieuwe Goy waar een kerkje en oorspronkelijk twee cafés en een bakkerswinkel gevestigd waren, alsmede een R.K. school en een landbouwschool (thans dorpshuis). Schalkwijk Schalkwijk is een dorp, gelegen nabij de stad Utrecht. Het dorp was een eigen gemeente tot het in 1962 bij het veel 'jongere' Houten werd ingelijfd. Schalkwijk heeft circa 2100 inwoners. Schalkwijk is een lintdorp langs de Schalkwijkse wetering, aan de westzijde wordt het doorsneden door de spoorlijn Utrecht-'s-Hertogenbosch, het oostelijke uiteinde ligt aan de Lek. Op enige kilometers afstand ligt het veer Tull en 't Waal - Culemborg.

15 Tull en t Waal Tull en 't Waal is een voormalige gemeente en klein dorp in de gemeente Houten. Het is gelegen iets ten noorden van de rivier de Lek, hemelsbreed tussen Vreeswijk (Nieuwegein) in het westen en Schalkwijk in het oosten. Het dorp heeft ruim 600 inwoners. Meer informatie over de gemeente Houten kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder de kopjes, Over Houten en Wonen in Houten.

16

17 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

18 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2012 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Kijkt u voor meer informatie op de website Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

HOUTEN, Vlechthout 2

HOUTEN, Vlechthout 2 HOUTEN, Vlechthout 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer.

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. HOUTEN, Duinmeer 13 Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen HOUTEN, Kantmos 30 Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen en een balkon boven het water

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. Prins Hendrikweg 17-19 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

Woondromen waarmaken

Woondromen waarmaken HOUTEN, Rotstuin 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

HOUTEN, Dukaatslag 15

HOUTEN, Dukaatslag 15 HOUTEN, Dukaatslag 15 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder Paardenhoeve 36 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

HOUTEN, Winterpolder 98

HOUTEN, Winterpolder 98 HOUTEN, Winterpolder 98 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

HOUTEN, Steppemeer 24

HOUTEN, Steppemeer 24 HOUTEN, Steppemeer 24 Riant wonen in een tussenwoning? Steppemeer 24 is een ideale uitgebouwde tussenwoning die dankzij zijn grote kamers en praktische indeling riant woonplezier biedt. Riant wonen in

Nadere informatie

Woondromen waarmaken

Woondromen waarmaken HOUTEN, Buntgras 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

HOUTEN, Natuursteen 3

HOUTEN, Natuursteen 3 HOUTEN, Natuursteen 3 Woondromen waarmaken www.dekoningwonen.nl Veel ruimte en een vrij uitzicht dat biedt deze robuuste twee onder een kap woning met garage. Veel ruimte en een vrij uitzicht dat biedt

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een royale vrijstaande woning met garage op een perceel van 491m².

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een royale vrijstaande woning met garage op een perceel van 491m². ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een royale vrijstaande woning met garage op een perceel van 491m². Goudmos 6 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar alle

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Royale en luxe afgewerkte vrijstaande woning met fraai aangelegde tuin!

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Royale en luxe afgewerkte vrijstaande woning met fraai aangelegde tuin! ERA De Koning Makelaardij presenteert: Royale en luxe afgewerkte vrijstaande woning met fraai aangelegde tuin! Parkhout 11 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

Woondromen waarmaken www.dekoningwonen.nl

Woondromen waarmaken www.dekoningwonen.nl HOUTEN, Muntslag 31 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Houten, Daalderslag 45

Houten, Daalderslag 45 Houten, Daalderslag 45 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: een sfeervolle comfort bungalow met carport, binnentuin en zonnig dakterras.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: een sfeervolle comfort bungalow met carport, binnentuin en zonnig dakterras. ERA De Koning Makelaardij presenteert: een sfeervolle comfort bungalow met carport, binnentuin en zonnig dakterras. Regentenland 25 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

Ruim 3-kamer appartement met vrij uitzicht

Ruim 3-kamer appartement met vrij uitzicht De Koning makelaars presenteren: Ruim 3-kamer appartement met vrij uitzicht Gletsjermeer 32, Houten Vraagprijs 315.000 K.K. Wonen op 104m² woonoppervlak! Nadere uitleg over het uitzicht is niet nodig;

Nadere informatie

VLEUTEN, Schoolstraat 51

VLEUTEN, Schoolstraat 51 VLEUTEN, Schoolstraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Claudiuslaan 81

DE MEERN, Claudiuslaan 81 DE MEERN, Claudiuslaan 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

DE MEERN, Nirrewortel 50

DE MEERN, Nirrewortel 50 DE MEERN, Nirrewortel 50 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

VLEUTEN, Siertuinlaan 3

VLEUTEN, Siertuinlaan 3 VLEUTEN, Siertuinlaan 3 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Goudmos 42 3994 KM Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Goudmos 42 te 3994 KM Houten Vraagprijs : 796.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE. Schellingslag 10, 3991 RH te Houten

INFORMATIE BROCHURE. Schellingslag 10, 3991 RH te Houten INFORMATIE BROCHURE Schellingslag 10, 3991 RH te Houten Aangeboden door: Athos de Jong Makelaardij o/g www.athosdejong.nl (T) 030-6350152 (M) 06-53249631 Alle informatie vrijblijvend zonder rechten. Schellingslag

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers

De Koning makelaars presenteren: Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers De Koning makelaars presenteren: Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers Bosbouw 14, Houten Vraagprijs 250.000 K.K. Woondromen waarmaken Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers Wonen aan een hofje met een

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Dit fijne huis ligt in de gewilde wijk De Poorten

De Koning makelaars presenteren: Dit fijne huis ligt in de gewilde wijk De Poorten De Koning makelaars presenteren: Dit fijne huis ligt in de gewilde wijk De Poorten Vikingenpoort 19, Houten Vraagprijs 289.000 K.K. Woondromen waarmaken Perfecte ligging, nabij het Oude Dorp. Dit fijne

Nadere informatie

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning Oranje-Nassaulaan 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

GOUDA, Tollensstraat 103

GOUDA, Tollensstraat 103 GOUDA, Tollensstraat 103 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k. Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs 550.000,- k.k. Snel ERA makelaars Omschrijving Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg In 2007 is het appartementencomplex Aida in Bunschoten-Spakenburg

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Instapklare tussenwoning op een ideale locatie!

De Koning makelaars presenteren: Instapklare tussenwoning op een ideale locatie! De Koning makelaars presenteren: Instapklare tussenwoning op een ideale locatie! Witmos 12, Houten Vraagprijs 339.500 K.K. Woondromen waarmaken U kunt er zo uw meubels inzetten! Opzoek naar een woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met prachtige tuin op het zuidwesten gelegen op een unieke locatie!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met prachtige tuin op het zuidwesten gelegen op een unieke locatie! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met prachtige tuin op het zuidwesten gelegen op een unieke locatie! Groenedijkje 11 te 't Goy dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

GOUDA, Plataanstraat 18

GOUDA, Plataanstraat 18 GOUDA, Plataanstraat 18 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

DE MEERN, Zonstraat 55

DE MEERN, Zonstraat 55 DE MEERN, Zonstraat 55 Goed onderhouden 3-kamer bovenwoning met zonnig balkon STARTERS OPGELET! HET IS MOGELIJK EEN STARTERSLENING AAN TE VRAGEN VOOR EXTRA VOORDELIGE MAANDLASTEN! UITGAANDE VAN EEN RENTEVASTEPERIODE

Nadere informatie

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Dennenhout 11 3991 PP Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Dennenhout 11 te 3991 PP Houten Vraagprijs : 815.000,-- k.k.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

VLEUTEN, Vletland 14

VLEUTEN, Vletland 14 VLEUTEN, Vletland 14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26

ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 ALPHEN AAN DEN RIJN, Hedastraat 26 Deze keurige vooroorlogse eengezinswoning gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Altijd al willen wonen in de leukste straat van Alphen aan den Rijn? Dat kan

Nadere informatie

Te Koop Einsteindreef 85 te Utrecht

Te Koop Einsteindreef 85 te Utrecht Te Koop Einsteindreef 85 te Utrecht Einsteindreef 85, 3562 XT Utrecht Vraagprijs Kadastrale gegevens : 309.000,-- k.k. : Gemeente Utrecht, sectie H, nummer 1770 A120 Inhoud : 286 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Te Koop Lijsterbesstraat 102, 3434 AG Nieuwegein

Te Koop Lijsterbesstraat 102, 3434 AG Nieuwegein Te Koop Lijsterbesstraat 102, 3434 AG Nieuwegein Lijsterbesstraat 102, 3434 AG Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale gegevens : 195.000,-- k.k. : Gemeente Vreeswijk, sectie B, nummer 6742, A30 en A77 Inhoud

Nadere informatie

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht Te Koop Wibautstraat 70 3555 WB Utrecht Wibautstraat 70 3555 WD Utrecht Vraagprijs : 375.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Zuilen, sectie B, nummer 4249 Grond : Erfpacht eeuwigdurend

Nadere informatie

WOERDEN, Jurastraat 1

WOERDEN, Jurastraat 1 WOERDEN, Jurastraat 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Nelson Mandelastraat 92 1703 WJ Heerhugowaard

Nelson Mandelastraat 92 1703 WJ Heerhugowaard Nelson Mandelastraat 92 1703 WJ Heerhugowaard Vraagprijs: 172.500,- kosten koper Zonnig, ruim en een fraai uitzicht! Uitstekend gelegen 3-kamer hoekappartement op de 5e verdieping. Arthur de Bock ERA Makelaardij

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

Te Koop Wenckebachplantsoen TB Nieuwegein

Te Koop Wenckebachplantsoen TB Nieuwegein Te Koop Wenckebachplantsoen 77 3431 TB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Wenckebachplantsoen 77 te 3431 TB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein Te Koop Gravin Sophialaan 7 3434 DB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Gravin Sophialaan 7 te 3434 DB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Buitenweide 17. Veghel. BOSS WONEN Pettelaarpark 10, 5216 PD s-hertogenbosch T E I

Buitenweide 17. Veghel. BOSS WONEN Pettelaarpark 10, 5216 PD s-hertogenbosch T E I Buitenweide 17 Veghel Kenmerken Vraagprijs: 599.000,- k.k. Perceeloppervlakte: ca. 723 m 2 Woonoppervlakte: ca. 220 m 2 Bouwjaar: 1989 Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden Speelse vrijstaande bungalow

Nadere informatie

Te Koop. Gerbrandypark JX Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Gerbrandypark JX Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Gerbrandypark 33 3437 JX Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Gerbrandypark 33 te 3437 JX Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie

FAZANTENLAAN 3 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade

FAZANTENLAAN 3 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade FAZANTENLAAN 3 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden

Nadere informatie

KERKSTRAAT 11 5527 EE HAPERT VRAAGPRIJS 320.000,- K.K. Kopen of huren? Informeer naar de mogelijkheden

KERKSTRAAT 11 5527 EE HAPERT VRAAGPRIJS 320.000,- K.K. Kopen of huren? Informeer naar de mogelijkheden Kopen of huren? Informeer naar de mogelijkheden KERKSTRAAT 11 5527 EE HAPERT VRAAGPRIJS 320.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Willemskade 179 Schiedam Vraagprijs 159.000,- k.k.

Willemskade 179 Schiedam Vraagprijs 159.000,- k.k. Willemskade 179 Schiedam Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Willemskade 179 - Schiedam Op een leuke en unieke locatie in de gewilde wijk De Gorzen bieden wij een speels appartement verdeeld over 2

Nadere informatie

R.F. Wijffelsstraat 1

R.F. Wijffelsstraat 1 R.F. Wijffelsstraat 1 WASPIK Vrijstaande woning Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 1995 146 m² 439 m² 540 m³ 5 3 Vraagprijs 397.000 k.k. KENMERKEN:

Nadere informatie

Te Koop. Veermonde GH Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Veermonde GH Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Veermonde 16 3434 GH Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Veermonde 16 te 3434 GH Nieuwegein Vraagprijs : 540.000,--

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie

Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k.

Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k. Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k. Algemene Informatie Dit betreft een bieden vanaf prijs! Op een schitterende locatie in een van de nieuwere wijken in Almere Buiten treft u dit mooie 4- kamer

Nadere informatie

Thamerhorn 65 U I T H O O R N

Thamerhorn 65 U I T H O O R N Thamerhorn 65 U I T H O O R N Dit geheel verbouwde en gemoderniseerde appartement is gelegen op de zesde etage en heeft een GLOEDNIEUWE badkamer ( maart 2012). De keuken, wanden en vloeren zijn in 2008

Nadere informatie