Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen"

Transcriptie

1 Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV. John Scholte: Heren afdeling De TC heeft 6x overleg gehad, waarin verschillende onderwerpen zijn behandeld, zoals: teamindeling, trainers, etc. Voor het komend seizoen bestaat de TC uit de volgende leden: Omdat VC Tyfoon afscheid neemt van Koos van Delden zullen Ronald Nijenbanning, Dennis Wobben en John Scholte de TC vormen. Niesko heeft aangegeven dat hij voor het komend seizoen geen TC werkzaamheden zal gaan uitvoeren. Niesko bedankt voor je inzet voor het afgelopen seizoen. Hierbij ook een woord van dank aan Koos van Delden. Jouw inzet werd gewaardeerd en we wensen je veel succes bij Flash en bij het fluiten en vlaggen. De verdeling van de taken wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. De competitie: VC Tyfoon heeft in het seizoen met 4 herenteams, 3 damesteams, 6 jeugdteams en 2 CMV-team meegedaan in de Nevobo competitie. Daarnaast speelden 3 teams mee in een recreantencompetitie. Heren 1: De heren zijn het seizoen gestart zonder een trainer, maar de wedstrijden werden gecoacht door Hans Schuiten. Na enkele maanden werd de training verzorgd door Emal Armini. Het seizoen in de hoofdklasse verliep moeizaam. Helaas eindigde heren 1 op een degradatieplaats en zouden ze het komend seizoen moeten gaan spelen in de eerste klasse. De Nevobo heeft later aangegeven dat de heren in de hoofdklasse mochten gaan spelen voor het seizoen Emal verzorgd ook het komend seizoen de training van heren 1. Tevens doet hij de coaching van de wedstrijden.

2 Heren 2: De heren werden getraind door Jan Meijer en hadden een succesvol seizoen. Lang speelden de heren mee voor de kampioenschap in de 2 de klasse. De competitie werd afgesloten op de tweede plaats, dus moesten ze P/D wedstrijden spelen om promotie af te dwingen. Dit is gelukt en de heren spelen het komend seizoen in de 1 ste klasse. Voor het komend seizoen wordt de training verzorgd door Roald van de Riet. Tevens doet hij waar mogelijk de coaching van de wedstrijden. Heren 3: De heren werden getraind door Jan Meijer en eindigden het seizoen op de 7 de plaats in de 2 de klasse. Er werd met veel plezier en enthousiasme gespeeld. Het komend seizoen worden ze getraind en gecoacht door John Scholte en gaan ze weer spelen in de 2 de klasse. Heren 4: De heren werden getraind door Hans Schuiten en eindigden het seizoen op de 9 de plaats in de 3 de klasse. Het grootste probleem van de heren was dat zij de laatste punten van een set niet pakten, waardoor zij veel wedstrijdpunten verloren. Aan het einde van seizoen werden er nog de nodige punten gepakt, waardoor ze net boven de degradatiestreep eindigden. Het komend seizoen worden de heren getraind en gecoacht door Hans Schuiten. Dames 1: De dames werden getraind door Koos van Delden en gecoacht door Gea de Jonge en Koos van Delden. De dames hebben lang meegespeeld voor het kampioenschap, maar zijn geëindigd op de 3 de plaats in de 2 de klasse. Het komend seizoen worden de dames getraind en gecoacht door Melvin de Graaf en spelen ze hun wedstrijden in 2 de klasse. Dames 2: De dames werden getraind en gecoacht door John Scholte. De dames presteerden boven verwachting en zijn op de 2 de plaats geëindigd in de 3 de klasse. Dit betekende in principe promotie naar de 2 de klasse, maar doordat er meerdere dames stopten, is er besloten om geen gebruik te maken om te promoveren naar de 2 de klasse. Het komend seizoen worden ze getraind door Gerard Gerrits. Helaas hebben de dames nog geen coach. Dames 3: De dames werden getraind door Cor Kuperus en de coaching werd verzorgd door meerdere leden. De dames zijn op de 5 de plaats geëindigd in de derde klasse. Een prima prestatie. Het komend seizoen worden ze getraind door John Scholte en de coaching wordt verzorgd door Ina.

3 Jongens B: De jongens werden getraind en gecoacht door Bart Blokzijl. De jongens zijn met overmacht kampioen geworden in de 1 ste klasse. Het komend seizoen worden de jongens getraind en gecoacht door Bart en gaan spelen in de 1 ste klasse. Meisjes A1: De meiden werden getraind en gecoacht door Ilja Smit. De meiden hebben prima gepresteerd en zijn dus ook kampioen geworden in de 1 ste klasse. Het komend seizoen wordt MA1 getraind door Jack Visser en Ronald Nijenbanning. Ze gaan hun wedstrijden spelen in de 2 de klasse. Meisjes A2: De meiden werden getraind en gecoacht door Jack Visser. Ondanks de grote enthousiasme van de meiden werden er niet voldoende punten bijeen gesprokkeld en eindigden de meiden op de 8 ste plaats. De meeste meiden van dit team spelen het komend seizoen in meisjes A1. Meisjes B1: De meiden werden getraind en gecoacht door Jasper de Munck. De meiden speelden in de hoofdklasse. De meiden hebben een prima prestatie neergezet en eindigden op de 7 de plaats. Ook het komend seizoen worden ze weer getraind en gecoacht door Jasper en spelen ze hun wedstrijden weer in de hoofdklasse. Meisjes B2: De meiden werden getraind en gecoacht door de trainerspool vanuit dames 2. De meiden hebben veel plezier hun wedstrijden gespeeld en eindigde dan op een verdiende 7 de plaats in de tweede klasse.het komend seizoen worden ze getraind door Marion Bröring en gaan ze hun wedstrijden spelen in de 2 de klasse. Meisjes C1: De meiden werden getraind door Patrick Horlings en werden gecoacht door Karin en Menno. De meiden speelden hun wedstrijden in de 1 ste klasse en ondanks grote tegenstand van veelal grotere meiden werd er een verdiende 7 de plaats gepakt in deze klasse. Ook het komend seizoen worden de meiden getraind door Patrick en hij neemt ook de coaching voor zijn rekening. De meiden spelen ook het komende seizoen in de 1 ste klasse. CMV(mini s): De training voor de allerkleinsten van onze vereniging werd verzorgd door Kars Schuiten, Mandy Scholte en Patrick Horlings. De meiden en jongens speelden en trainden met veel plezier. Tevens werd er een kampioenschap gevierd door één van onze mini-teams. Het komend seizoen maakt een groot deel van de mini s de overstap naar het nieuw gevormde MC2. Dit team zal worden getraind en gecoacht door Mandy en ze gaan hun wedstrijden spelen in de 2 de klasse.

4 De training van de mini s is het komend seizoen weer in handen van Kars en zal geholpen worden enkele jeugdleden. Dames recreanten: De (grote) groep dames worden met veel enthousiasme getraind door Petra Westerhof. Verder wordt er deelgenomen aan de recreanten competitie in Nieuw Buinen. Het komend seizoen wordt de training weer verzorgd door Petra. Tevens nemen er 2 teams weer deel aan de competitie in Nieuw Buinen. Heren recreanten: Ook deze grote groep heren hebben met veel plezier getraind onder leiding van een groep leden vanuit Tyfoon. Ook zij speelden hun wedstrijden in Nieuw Buinen. Het komend seizoen is er weer een trainerspool samengesteld die de training gaat verzorgen voor deze heren. Deze staat op onze site. Materialen: In alle hallen waren voldoende ballen aanwezig voor de trainingen en wedstrijden. Binnen het bestuur en de TC wordt nog bekeken of er nieuwe ballen aangeschaft moeten / kunnen worden voor het nieuwe seizoen. Er is een ballenbak besteld met 10 nieuwe ballen voor de MFA. Heren 4 heeft nieuwe shirts gekregen, verzorgd door hun sponsor : Visser Assen. Omdat de shirts aan slijtage onderhevig zijn, wordt er constant beoordeeld of er nieuwe shirts moeten komen. Nieuwe shirts zijn duur en als er iemand nog een sponsor weet, moet hij/zij contact opnemen met de sponsorcommissie van VC Tyfoon. Zaalruimte: We hebben in het afgelopen seizoen gebruik gemaakt van De Spont, het Ubbo, het MFA en de Neuteboom. Dit is goed bevallen, zodoende gebruiken we de genoemde hallen ook in het nieuwe seizoen Vooruitblik seizoen We starten met 4 recreantenteams, 4 herenteams, 3 damesteam, 6 jeugdteams en 2 CMV-teams. Het aantal mini s neemt weer iets toe, waardoor we eventueel het 2 e helft van het seizoen een extra CMV-teams kunnen opgeven. De trainersstaf hebben we voor het komend seizoen compleet. Er wordt zo nu en dan met enkele teams samen getraind, dit zal worden geëvalueerd of er nog veranderingen moeten optreden. Omdat het trainen met vier heren teams, met 4 velden in de Spont niet door iedereen als prettig werd ondervonden is er besloten om met een roulatie systeem te gaan werken, waardoor er één herenteam in de Ubbo traint.

5 Ondanks enkele leden zijn gestopt, vanwege studie of andere redenen, hebben we voor het komend seizoen weer teams kunnen samenstellen die met plezier hun wedstrijden kunnen gaan spelen. Mede omdat er zich meerdere nieuwe leden zich hebben aangemeld bestaan de meeste teams uit 8-10 speler/speelsters. De Technische Commissie wenst iedereen een sportief en blessurevrij seizoen.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal.

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Afwezig met kennisgeving: Gea de Jonge; Carolien Visser; Jaap Wubs; Karel Moorman.

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

Jaarverslag VVC-Vught 2012/2013

Jaarverslag VVC-Vught 2012/2013 Jaarverslag VVC-Vught 2012/2013 Voorwoord Het seizoen 2012/2013 ligt al weer wat maanden achter ons. Het was een enerverend jaar met uitschieters naar alle kanten op. We hadden teams die kampioen werden

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2017 2018 Voorzitter (Jacqueline de Gelder) Het volleybalseizoen 2017-2018 hebben we zonder grote problemen beleefd. Alleen de onverwachte afmelding van het complete Meisjes A team op het laatste

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Jaaroverzicht AFC Volleybal

Jaaroverzicht AFC Volleybal Jaaroverzicht AFC Volleybal 2016-2017 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Bestuur... 3 Vrijwilligers in onze club... 3 Ledenontwikkeling... 4 Financieel Jaarverslag 2016/2017... 4 Uit de technische commissie...

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Jaarverslag Technische commissie. Volleybal. seizoen

Jaarverslag Technische commissie. Volleybal. seizoen Jaarverslag Technische commissie Volleybal seizoen 2018-2019 1 Jaarverslag 2018-2019 van de Technische Commissie SV Annen Coördinatie TC Senioren: Hans Stiekema & Henk-Geert van der Meulen Jeugd: Nettie

Nadere informatie

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2017

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2017 Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2017 Het bestuur Het bestuur van volleybalvereniging Jupiter bestaat op 31 december 2017 uit de volgende mensen: Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

een bloeiende vereniging

een bloeiende vereniging een bloeiende vereniging Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2013-2014? Wat zijn de plannen 2014-2015? Bijlage: resultaten 2013-2014 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: juni 2014 editie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: juni 2014 editie NIEUWSBRIEF In dit nummer: juni 2014 editie 8 Woord van de voorzitter 1 Woord van de voorzitter Even voorstellen: Marije Beldman-Olijdam Even voorstellen: Karin Nieland-Leurink Oproep: oude nieuwsbrieven

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten!

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten! : Tijd om te oogsten! Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2014-2015? Wat zijn de plannen 2015-2016? Bijlage: resultaten 2014-2015 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

Financieel zijn we dit jaar in de min geëindigd, ook aankomend seizoen zullen we waarschijnlijk in de min eindigen.

Financieel zijn we dit jaar in de min geëindigd, ook aankomend seizoen zullen we waarschijnlijk in de min eindigen. ALGEMENE LEDENVERGADERING Datum: 25 juni 2019 Locatie: Aanvang: Atlantic, Krommenie 20.00 uur Aantal leden aanwezig: 21 1. Opening door voorzitter Niet iedereen heeft de agenda en jaarverslagen over de

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Volleybalvereniging Smash Beilen JAARVERSLAG 2014/2015

Volleybalvereniging Smash Beilen JAARVERSLAG 2014/2015 Volleybalvereniging Smash Beilen JAARVERSLAG 2014/2015 Algemeen. In het seizoen 2014/2015 is er veel tijd en energie gaan zitten en het weer op orde brengen van de vereniging op zowel organisatorisch als

Nadere informatie

JAARVERSLAG VOLLEYBAL VERENIGING HARDERWIJK SEIZOEN 2010 2011

JAARVERSLAG VOLLEYBAL VERENIGING HARDERWIJK SEIZOEN 2010 2011 JAARVERSLAG VOLLEYBAL VERENIGING HARDERWIJK SEIZOEN 2010 2011 1. Hoofdbestuur Het hoofdbestuur van VVH bestond in het seizoen 2010-2011 uit: Bert Veldhorst: voorzitter Vacant: vice-voorzitter Aad Pors:

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag. Goedenavond, Via deze weg willen wij u voorstellen aan de hoofdtrainers jeugd voor het seizoen 2017-2018. Na veel gepuzzel en gesprekken zijn wij verheugd dat we veel bekende gezichten terug zien als trainer

Nadere informatie

DAMES BELEIDSPLAN VOLLEYBALVERENIGING SSS 2009/2010

DAMES BELEIDSPLAN VOLLEYBALVERENIGING SSS 2009/2010 DAMES BELEIDSPLAN VOLLEYBALVERENIGING SSS 2009/2010 Het Dames beleidsplan maakt onderdeel uit van het totale beleidsplan van volleybalvereniging SSS. Waarom een (Dames-) beleidsplan? Binnen de volleybalvereniging

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Technisch beleidsplan Volleybalvereniging KVA

Technisch beleidsplan Volleybalvereniging KVA Technisch beleidsplan Volleybalvereniging KVA 2017-2020 versie 2 augustus 2017 tc@kvavolleybal.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Technische Commissie... 3 3. Technisch beleid senioren... 4 3.1 Training/wedstrijden...

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

Sponsorplan. Seizoen

Sponsorplan. Seizoen Sponsorplan Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen van 2015-2016. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna en de sponsormogelijkheden

Nadere informatie

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2018

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2018 Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2018 Het bestuur Het bestuur van volleybalvereniging Jupiter bestaat op 31 december 2018 uit de volgende mensen: Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Volleybalclub Fortutas Nieuws 2017 Week 18 voor vragen / reacties op deze nieuwsbrief: info (at) fortutas.nl

Volleybalclub Fortutas Nieuws 2017 Week 18 voor vragen / reacties op deze nieuwsbrief: info (at) fortutas.nl Promotie voor Nevobo Dames 2 Zaterdag was eindelijk de dag aangebroken waar we sinds de laatste wedstrijd met Dames 2 al tegenaan keken. Na een periode van voorbereidingen, oefenwedstrijden en vakanties,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Van de voorzitter: Sta je maanden in de kou en regen te blauwbekken op en langs het hockeyveld, is het eindelijk lekker weer, zit het seizoen er al weer op. Dat is jammer! Afijn dat zij zo. We kunnen terugzien

Nadere informatie

JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018

JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018 JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018 Het jaarverslag 2017/2018 is opgebouwd uit drie onderdelen. Deel 1 betreft Algemene Zaken van Sporting ST. Deel 2 betreft het overzicht van de afdeling Voetbal en deel

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017

JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017 JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017 Het jaarverslag 2016/2017 is opgebouwd uit drie onderdelen. Deel 1 betreft Algemene Zaken van Sporting ST. Deel 2 betreft het overzicht van de afdeling Voetbal en deel

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Volleybal Club City Bril Krimpen w w w. v c k r i m p e n. n l

Volleybal Club City Bril Krimpen w w w. v c k r i m p e n. n l INSCHRIJFFORMULIER Naam :...... M / V * Adres :.... Postcode :.... Woonplaats:..... Telefoon :. Mobiel:..... E-mail adres (1) :... E-mail adres (2) :... Geboortedatum :... Trainingsgroep :.. Comp.: J /

Nadere informatie

Technische commissie 2010/2011: Veronica Bakker / Sonja Hus / Jorien Mosman / Yvonne Bromet / Patricia Vermeulen

Technische commissie 2010/2011: Veronica Bakker / Sonja Hus / Jorien Mosman / Yvonne Bromet / Patricia Vermeulen Technische commissie 2010/2011: Veronica Bakker / Sonja Hus / Jorien Mosman / Yvonne Bromet / Patricia Vermeulen Resultaten 2010-2011 Opgepakte taken tot nog toe zijn : Team samenstelling Aanstellen van

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 april 2018

Jaarverslag 2018 april 2018 Jaarverslag 2018 april 2018 Jaarverslag 2018 Inleiding Met het jaarverslag geeft het bestuur een overzicht van ondernomen activiteiten en van ontwikkelingen die in 2018 op ons pad zijn gekomen. Op maandag

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Blik van de bestuurstafel mei Maar toch wil ik een blik werpen op onze vereniging. Je hebt blik in verschillende soorten.

Blik van de bestuurstafel mei Maar toch wil ik een blik werpen op onze vereniging. Je hebt blik in verschillende soorten. NIEUWSBRIEF Seizoen 2018 / 2019 num mer 7 Blik van de bestuurstafel mei 2019 Het seizoen 2018 2019 zit erop. De titel klink wellicht een beetje vreemd blik. Bij een sportvereniging denk je meer aan goud,

Nadere informatie

Publicatie 3.13 Regionale Jeugdcompetitie datum vaststelling 01 november 2018 Man. Wedstrijdzaken

Publicatie 3.13 Regionale Jeugdcompetitie datum vaststelling 01 november 2018 Man. Wedstrijdzaken Publicatie 3.13 Regionale Jeugdcompetitie Publicatie 3.13 datum vaststelling 01 november 2018 door Man. Wedstrijdzaken 1 Algemeen... 2 1.1 Competitievorm... 2 1.1.1 Plaatsingstoernooien... 2 2 Start competitie...

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN RoVoC

JEUGDBELEIDSPLAN RoVoC JEUGDBELEIDSPLAN RoVoC 2016-2019 Waarom een jeugd beleidsplan Binnen de volleybalvereniging RoVoC en dus ook binnen de jeugdafdeling worden elk jaar talloze keuzes gemaakt en besluiten genomen. Deze besluiten

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2013

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2013 BELEIDSPLAN Versie oktober 2013 Op- of aanmerkingen op dit beleidsplan graag schriftelijk indienen bij het bestuur. Dit zal dan besproken worden in de bestuursvergadering. Na de volgende ledenvergadering

Nadere informatie

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen!

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen! 1 Agenda Waarom Kalinko? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko? Kalinko! Wat we niet gaan doen! 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 10-09-2016

Nadere informatie

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse...

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse... Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Competitievorm... 2 2 Start competitie... 2 2.1 Inschrijving... 2 2.2 Poule-indeling... 3 2.3 1 e indeling in september... 3 2.4 2 e indeling in januari... 4 2.5 Topklasse...

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015.

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Twee jeugdkampioenen. Recreanten Dames wervelend van start. Heren teams zakken door het ijs. LVV-Beach een feit. Sponsoring van Univé-LVV. Bekendmaking logo. Jubileum verschoven

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Brevolk d.d. 30 maart 2013 in gebouw Ons Huis te Bredevoort

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Brevolk d.d. 30 maart 2013 in gebouw Ons Huis te Bredevoort Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Brevolk d.d. 30 maart 2013 in gebouw Ons Huis te Bredevoort Volleybalvereniging Brevolk nodigt haar leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering, op zaterdag

Nadere informatie

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Inhoudsopgave Blz. Voorwoord 3 Bestuursleden Sponsorcommissie 4 Sponsorpakketten 5 Overige Sponsor mogelijkheden 9 Teams seizoen 2012 2013 10 2 Voorwoord

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2015

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2015 BELEIDSPLAN Versie oktober 2015 Op- of aanmerkingen op dit beleidsplan graag schriftelijk indienen bij het bestuur. Dit zal dan besproken worden in de bestuursvergadering. Na de volgende ledenvergadering

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN VOLLEYBALVERENIGING SSS 2009/2010

JEUGDBELEIDSPLAN VOLLEYBALVERENIGING SSS 2009/2010 JEUGDBELEIDSPLAN VOLLEYBALVERENIGING SSS 2009/2010 Het jeugdbeleidsplan maakt onderdeel uit van het beleidsplan van volleybalvereniging SSS. Waarom een (jeugd-) beleidsplan? Binnen de volleybalvereniging

Nadere informatie

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2015

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2015 Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2015 Het bestuur Het bestuur van volleybalvereniging Jupiter bestaat op 31 december 2015 uit de volgende mensen: Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Jaarverslag Doles afdeling volleybal seizoen Trainers Teamindelingen Vrijwilligers Sponsoren

Jaarverslag Doles afdeling volleybal seizoen Trainers Teamindelingen Vrijwilligers Sponsoren Jaarverslag Doles afdeling volleybal seizoen 2016-2017 Wij mogen als afdeling Volleybal terugkijken op een succesvol seizoen, met wederom sportieve successen en geslaagde activiteiten. In dit jaarverslag

Nadere informatie

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Vrijdag 29 mei 2015 Volleybalvereniging Blauw Wit Oldebroek Bakkerij Jonker Blauw Wit is opgericht in 1962 en is een van de twee volleybalverenigingen

Nadere informatie

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 De trainingstijden zijn: Maandag Kerkpolder MC1 & JC1: MC2 & MA1: JA1 : Mini s: 17:00-18:30 uur 18:00-19:30 uur 18:30 20:00 uur 17:00 18:00 uur Woensdag Grotius College

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen Oog op de toekomst, actie voor morgen Agenda 1. Opening/inleiding 2. Terugblik opbrengst beleidsavond februari 2010 3. Doelstellingen voetbal beleidsplan 2011 2015 4. Vragenronde 5. Afsluiting Overige

Nadere informatie

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse...

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse... Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Competitievorm... 2 2 Start competitie... 2 2.1 Inschrijving... 2 2.2 Poule-indeling... 3 2.3 1 e indeling in september... 3 2.4 2 e indeling in januari... 4 2.5 Topklasse...

Nadere informatie

Ambitieplan Spaarnestad Inleiding

Ambitieplan Spaarnestad Inleiding Ambitieplan Spaarnestad 2015-2020 1. Inleiding Dit ambitieplan is geschreven om een koers aan te brengen in de ontwikkeling van het Haarlems volleybal en toe te treden tot het talent ontwikkeling programma

Nadere informatie

Beleidsplan Cito Zeist. Augustus 2013 juli 2017.

Beleidsplan Cito Zeist. Augustus 2013 juli 2017. Beleidsplan Cito Zeist Augustus 2013 juli 2017. Inhoud 1. Interne uitgangspunten 2. Externe uitgangspunten 3. Visie 4. Doelstellingen 5. Activiteitenplan 2013/2014 Interne uitgangspunten 1. H1 & H2 zijn

Nadere informatie

Selectiebeleid/teamindeling Jeugd

Selectiebeleid/teamindeling Jeugd Selectiebeleid/teamindeling Jeugd 2017-2018 02 jun 2017 Inleiding HGC streeft ernaar om de teamindelingen in de jeugd transparant, eerlijk en objectief te laten verlopen. De doelstelling hierbij is dat

Nadere informatie

Opzet jeugdcompetitie

Opzet jeugdcompetitie Opzet jeugdcompetitie Regio Zuid Zonder ouders geen sport De liefde voor sport krijgen kinderen meestal van hun ouders mee. Ze gaan mee naar het sportveld of zwembad en spelenderwijs pakken ze de sport

Nadere informatie

Jaarplan technische commissie 2015-2016

Jaarplan technische commissie 2015-2016 Jaarplan technische commissie 2015-2016 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Technische commissie... 4 2.1 taken en verantwoordelijkheden... 4 2.2 samenstelling en aanspreekpunt... 4 2.3 planning en overleg...

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Stoppen met volleybal: vergeet niet VOOR 1 juni af te melden bij de ledenadministratie. Volleybal Vereniging Conditio Best

Stoppen met volleybal: vergeet niet VOOR 1 juni af te melden bij de ledenadministratie. Volleybal Vereniging Conditio Best What s hot? Weinig tijd om de hele nieuwsbrief te lezen? Hieronder de belangrijkste punten alvast. Meer info staat uiteraard verderop in de nieuwsbrief 4 Juni algemene ledenvergadering VVC Best, niet vergeten!

Nadere informatie

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping.

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping. Hallo allemaal! De laatste wedstrijden van het jaar zijn gespeeld. En het goede nieuws is: er zijn teams kampioen geworden. Zij worden in dit clubblad uiteraard in het zonnetje gezet. Maar er is ook een

Nadere informatie

S.V.W. Volleybal. Jeugdbeleidsplan seizoen

S.V.W. Volleybal. Jeugdbeleidsplan seizoen S.V.W. Volleybal Jeugdbeleidsplan seizoen 2016-2019 1 S.V.W. Volleybal Jeugdbeleidsplan prestatie- en breedte lijn Inleiding In 2011 heeft de ledenvergadering de Notitie opzetten jeugdplan 2012-2015 geaccordeerd.

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALGEMENE LEDENVERGADERING 2013 UITNODIGING AGENDA. Let op! De vergadering is op een andere locatie!! 1. Opening

Nieuwsbrief ALGEMENE LEDENVERGADERING 2013 UITNODIGING AGENDA. Let op! De vergadering is op een andere locatie!! 1. Opening Nieuwsbrief The SmashersSeptember 2013 UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING 2013 Het bestuur van volleybalvereniging The Smashers nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2013/2014

Nadere informatie

10 juni 2017 Rabo Fietstocht Starten tussen uur

10 juni 2017 Rabo Fietstocht Starten tussen uur NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Rabo fietstocht op 10 juni 10 juni 2017 Rabo Fietstocht Starten tussen 9.00-14.00 uur Nieuwsbrief 2 2017 Mijdrecht Mei 2017 In dit nummer: Rabo fietstocht 10 juni 1 Clubkampioenschap

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Allereerst allemaal de beste wensen voor 2016. Dat het maar een mooi en sportief jaar

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Beleidsplan Kalinko Naar een gezonde toekomst. Versie: 1.0 Met aanpassing nav ALV en reacties leden in juli/augustus

Beleidsplan Kalinko Naar een gezonde toekomst. Versie: 1.0 Met aanpassing nav ALV en reacties leden in juli/augustus Naar een gezonde toekomst. Versie: 1.0 Met aanpassing nav ALV 12-6-2012 en reacties leden in juli/augustus Opbouw Waarom dit beleidsplan? Hoe zijn we hiertoe gekomen? Waar willen we naartoe? Wat vraagt

Nadere informatie

Opleiden van spelers en trainers bij Wijhe 92 succesvol

Opleiden van spelers en trainers bij Wijhe 92 succesvol Opleiden van spelers en trainers bij Wijhe 92 succesvol Inleiding Het opleiden van eigen spelers en trainers staat bij Wijhe 92 hoog in het vaandel en is erg belangrijk voor een succesvolle toekomst. De

Nadere informatie

Sponsor Hand-out vcblox.sportlinkclubsites.nl

Sponsor Hand-out vcblox.sportlinkclubsites.nl Sponsor Hand-out 2017-2021 Sponsor@vcblox.nl vcblox.sportlinkclubsites.nl +31640850963 Inleiding In deze sponsor hand-out zie je wat de mogelijkheden zijn om onze club te sponsoren. We hebben enkele standaardpakketten

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Ledenadministratie Versie: 1 mei 2015. Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Hallo nieuw (jeugd)lid en beste ouders en belangstellenden. Je hebt je misschien

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12 Standen Dames 1 Dames 2 Dames 3 1. Udenhout 1 13 49 2. Diomedon 1 14 44 4. Jola/Olym. 2 13 37 2. Podarwic 1 14 47 3. Condor 1 14 38 5. Burgst 7 14 30 3. VCN/King 3 14 41 4. Podarwic 2 13 37 6. Podarwic

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

Het is bijna november, de herfstvakantie voorbij en de eerste vorst heeft

Het is bijna november, de herfstvakantie voorbij en de eerste vorst heeft Van: Recreatie TC quirin.van.os@gmail.com Onderwerp: nieuwsbrief recreatie oktober Datum: 24 oktober 2016 12:13 Aan: Recreatie TC quirin.van.os@gmail.com Blinde kopie: adenanvankip@gmail.com Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wijhko Nieuwsbrief. Beste volleyballers,

Wijhko Nieuwsbrief. Beste volleyballers, Wijhko Nieuwsbrief Augustus 2017 Woord van het bestuur In dit nummer Woord van het bestuur Seizoen 2017-2018 Teamindeling Sponsoren Beste volleyballers, Het eerste Wijhko nieuws zonder woord van de voorzitter.

Nadere informatie

Jaarverslag Pegasus Volleybal

Jaarverslag Pegasus Volleybal Jaarverslag Pegasus Volleybal 2013 2014. Op 26 augustus wordt na een lange vakantie de training hervat. Iedereen heeft er weer zin in en de opkomst is dus prima. Heren 1 en Jongens A worden getraind door

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema 2018-2019 WR artikel 3.1.7.1 De Organisator publiceert vóór 1 april - Het systeem waarmee het komende toernooi wordt gespeeld: - Het aantal teams

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Nieuwsbrief VV Pollux juli 2017

Nieuwsbrief VV Pollux juli 2017 Nieuwsbrief VV Pollux juli 2017 Agenda 16 mei t/m 13 juli Beach Competitie Oldenzaal bij Paal 12 8 en 9 juli Junior Beach Competitie bij Paal 12 2 september Sportschoenenactie v.a. 4 september start van

Nadere informatie