En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping."

Transcriptie

1 Hallo allemaal! De laatste wedstrijden van het jaar zijn gespeeld. En het goede nieuws is: er zijn teams kampioen geworden. Zij worden in dit clubblad uiteraard in het zonnetje gezet. Maar er is ook een overzicht van de eindstanden van de andere teams zijn te vinden in dit clubblad. En dan begint straks de zomer en gaan we trainen in het zandbij Drenthe Beach. Tenminste, als er nog een beachvolleybal vereniging is in Dwingeloo. Met de huidige voorzitter Coby van Vliet bespreken we de moeilijkheden bij het vinden van een nieuw bestuur en haar passie voor het leuke spelletje. En nog meer, veel meer, in dit clubblad. Alvast veel leesplezier en vooral een fijn zomer! Groet! Gerlofke en Geke ps. Na totaal vijf edities van het clubblad zijn we benieuwd: leest iedereen dit clubblad en zo ja wat mis je dan nog? Laat het ons eens weten via de mail: En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping. Maar dit seizoen was niet zoals alle andere, we werden opgeschrikt door het overlijden van Jannes. Nog steeds bij binnenkomst in de sporthal is dat onwerkelijk. Voor ons als club ook een gemis, maar dat is voor Rika, Marjan, Anita, Martijn, Koert en de kleinkinderen een niet te voorstellen gemis en verdriet. Maar wat hebben ze het goed opgepakt! Wat zou Jannes trots zijn als hij wist hoe ze er de schouders onder hebben gezet om te zorgen dat alles doordraait. Inmiddels zoals gezegd de competitie bijna ten einde, ik wens iedereen voor de laatste wedstrijden nog veel succes en veel leesplezier bij het lezen van de nieuwsbrief die weer super in elkaar is gezet door Geke en Gerlofke. Aafke Schipper

2 Afgelopen weken ben ik een paar keer bij de mini trainingen aanwezig geweest. Net als de voorgaande keren waren de jongste leden van DOK weer fanatiek aan het trainen. Ik sprak ook met Kees en Anja. Zij geven deze enthousiaste groep kinderen 2x per week training. Anja vertelde dat bijna alle teams de komende weken kampioen kunnen worden, dat zou een geweldige prestatie zijn! Ze moeten de komende weken nog een toernooi spelen maar als dat zo blijft gaan zoals ze het altijd doen, dan hebben we meerdere kampioenen. Kees vertelt dat hij veel progressie ziet bij de groep die nu 2x per week trainen. En dat is mooi om te zien, want daar doe je het voor! De oudste mini s kunnen dan straks, nadat ze het hoogste nivo van de mini s hebben gespeeld, doorstromen stromen naar de C-jeugd. Bij alle gesprekjes die ik de afgelopen tijd met de mini-leden heb gehad hoor en zie ik altijd hun enthousiasme over het trainen. Als ik vraag: Wat vinden jullie nu niet zo leuk bij het trainen? dan weten ze niet snel iets. Op de vraag: wat vinden jullie het leukst bij het trainen, krijg ik altijd het antwoord: WEDSTRIJDJE SPELEN!!! met hun eigen team of door elkaar. Het spel Volleybal is voor de mini s uit Dwingeloo en omstreken een teamsport die met veel plezier gespeeld wordt.

3

4

5 DOK 7: Jelte, Wesley, Lais, Henriette en Sam (Hugo was ziek). Een team wat nog niet in het clubblad heeft gestaan is het team van DOK 7, deze jonge lui zitten allemaal nog niet zo lang op volleybal, ze hebben het afgelopen jaar hard getraind en ze hebben dit seizoen al mee gedaan in de competitie. Mini DOK 7 is een team dat bestaat uit 3 jongens en 3 meisjes, Jelte en Wesley zitten naast volleybal ook nog bij de scouting, Sam hoopt dat ze binnenkort nog op paardrijden mag, maar voorlopig zijn ze allemaal druk met volleybal. De heren zijn 9 jaar en de dames uit dit team zijn 6 jaar. Bij trainen vinden ze alles heel leuk omdat je merkt dat je door de oefeningen steeds beter wordt. Sam en Lais vertellen dat onderhands spelen en serveren echt moeilijk is. Henriette en Wesley vinden dat ook. Volgens Jelte kunnen ze wel allemaal goed de bal gooien! Je moet dat slim doen, kijken waar niemand staat en daar de bal heen spelen. De groep is serieus bezig en beleefd veel plezier aan het spel. Ze willen allemaal graag trainen om nog heel veel meer te leren zodat ze het volgend seizoen misschien wel Kampioen kunnen worden. Wij wensen jullie voor volgend jaar dan ook veel plezier en succes!

6 Coby van Vliet Pionier voor het beachvolleyballen in Nederland Na 15 jaar stopt Coby van Vliet als voorzitter van de oudste beachvolleybalvereniging van Nederland. Het is nu tijd voor andere leuke dingen, bijvoorbeeld kamperen met mijn man in Scandinavië. Maar voordat Coby dat kan gaan doen, moet er wel een nieuw bestuur komen voor Drenthe Beach. En daar mensen voor vinden, lijkt moeilijker dan gedacht. Toch kijkt Coby vooral terug op een mooie periode met veel leuke herinneringen Drenthe Beach Je moet veel van het volleyballen houden, als je jezelf er al zo lang voor inzet. En dat is dan ook precies de reden dat Coby van Vliet al jaren betrokken is bij zowel het zaal-volleybal als het beachvolleybal. Het begon allemaal met een dochter en een zoon die een leuk balletje konden spelen. Coby wilde hier graag betrokken bij zijn en kwam in de jeugdcommissie en de Technische Commissie en werd coach van de jongens. Viavia maakte Coby ook kennis met het beachvolleyballen en samen met onder andere Cor de Vries en Roelof van Wester richtte ze in 2000 de eerste onafhankelijke beachvolleybalvereniging van Nederland op: Drenthe Beach.

7 Succes De vereniging groeide snel. Er was een grote groep jeugd, vooral Dokkers. En ook uit omringende dorpen en steden kwamen volleyballers naar Dwingeloo om te trainen bij het zwembad. Toen het NK in Den Helder vanwege slechte weersomstandigheden niet door ging, klopte Drenthe Beach aan bij de NEVOBO. Laat ons het NK maar organiseren. Dat kunnen wij wel doen. En dat gebeurde. Het NK was een succes in Dwingeloo en daarom werd het nog vijf jaar in het Drentsche dorp gehouden. Het beachvolleybal werd zo op een positieve manier gepromoot. En door de organisatie van het NK kreeg Drenthe Beach een goede naam bij de NEVOBO. Ook het aantal leden bleef toenemen, op het hoogtepunt zelfs 150. Dat waren mini s, jeugdspelers en topspelers. We zijn hier in Dwingeloo echt een pionier geweest voor de breedtesport in het beachvolleyballen. Zo hebben we ook gepleit voor een manager Beachvolleybal bij de NEVOBO. Die is er nu. Trainen in Rosas Coby heeft leuke herinneringen aan deze tijd. Veel jongens en meiden trainden twee keer in de week bij Drenthe Beach, de vereniging leidde topspelers en speelsters op en er was de gezellige trainingsweek naar Spanje, Rosas. Heerlijk, met een bus vol topspelers naar Spanje, twee keer per dag trainen in de zon, een hek langs de kust zodat de ballen niet in de zee verdwenen. Het was een top. Nog steeds gaat Coby ieder jaar met 6 dames gezellig naar de zon om te beachvolleyballen. Maar nu trainen we wel iets minder hoor, maar dat maakt niet uit.

8 Talent is er, passie niet De laatste jaren daalde het ledenaantal van Drenthe Beach. Volgens Coby heeft dat meerdere redenen. Er zijn meer beachvolleybalverenigingen bijgekomen, het aantal leden van Dok is verminderd. Maar ook de mentaliteit van de mensen en de jeugd is veranderd. Beachvolleybal is een zware sport. Zowel fysiek, want bewegen in het zand gaat niet zo gemakkelijk als in de zaal. Maar ook mentaal is het een zware sport. Trainen als het waait en regent, maar ook met dertig graden ploeteren door het hete zand. Je moet er wel wat voor over hebben. En dat laatste is de afgelopen jaren veranderd. Er zijn genoeg meiden en jongens die talent hebben en echt goed kunnen worden in het beachvolleyballen. Maar dan moet je er wel wat voor over hebben. En volgens Coby gaat het vooral bij de laatste mis. Ik vraag me weleens af waar de passie is gebleven. Waar is dat gevoel van: We gaan ervoor! Je hoeft niet meteen een eredivisiespeler te worden. Behaal voor jezelf het hoogst haalbare met plezier, daar gaat het mij om. En dat mis ik bij veel mensen en jeugdspelers Bestuur Ondanks dit gevoel van de laatste jaren is Coby inmiddels al 15 jaar voorzitter van Drenthe Beach. Maar daar gaat nu toch echt verandering in komen. Aanstaande week is de ledenvergadering, waarbij hopelijk een nieuw bestuur wordt gekozen. Door samen te werken met DOK, kan Drenthe Beach hopelijk blijven bestaan. Het is nog niet helemaal rond. We gaan met DOK om de tafel. Maar we hebben ook meer hulp nodig van de leden of van ouders van leden. Hopelijk staan er mensen op die de kar willen gaan trekken. Ik heb er wel vertrouwen in dat dat gaan lukken. Het zou toch zonde zijn als de oudste beachvolleybalvereniging van Nederland de stekker eruit moet trekken De ledenvergadering van Drenthe Beach is woensdag 16 april om uur Locatie: sporthal Hulzebosch te Dwingeloo (vergaderzaaltje boven)

9 Het overkomt ons niet vaak dat we bij binnenkomst van de sporthal het team dat we gaan interviewen al zien inspelen. Maar de meiden van B2 zijn fanatiek. Om kwart over zes waren de meiden aangekleed, was het net opgezet en werd er ingespeeld. Zo kan het dus ook. Even terug in de kleedkamer kan dan toch het traditionele kleedkamergesprek plaatsvinden. Alhoewel traditioneel, de meiden wisten niet van het bestaan van het clubblad af. Das dan toch wel een beetje jammer voor ons. De meiden spelen in een competitie van zes teams. Das weinig aan, zo vinden ze. We spelen tegen ieder team twee keer thuis en twee keer uit. Maar omdat ze veel ouder zijn, verliezen we veel wedstrijden. En dan is het niet fijn dat je alle teams vier keer tegenkomt. Vandaag komt de nummer 2, VCZ, langs in Dwingeloo. Dat wordt een lastige wedstrijd verwachten de meiden. Over de opstelling hoeft coach Netty Staal waarschijnlijk niet lang na te denken. Er zijn zes meiden, genoeg om de wedstrijd mee te beginnen, maar te weinig om te wisselen. Irma en Kim zijn aan het survivallen met school en dus afwezig bij de wedstrijd

10 En ook al staan de meiden onderaan, ze zijn wel positief. Er is onderling of met de trainer wel eens wat, maar we lossen het altijd weer samen op. Ze hopen dan ook dat het team volgend jaar bij elkaar blijft, zodat er dan op hetzelfde niveau wedstrijden gewonnen gaan worden. En misschien kan er dan ook wel een systeem gespeeld worden, want dat zouden de meiden graag leren volgend seizoen. Maar de belangrijkste reden voor de meiden om bij elkaar te blijven is dat ze het gezellig vinden met elkaar en dat is misschien wel de belangrijkste reden. Op de foto vlnr boven: Carlijn, Lieke, Laura, Fabienne, Voor: Fleur en Anna (Irma en Kim waren niet aanwezig)

11 Senioren: Poule: eindstand: Heren 1 2 e klasse 11 (degradatie 3 e klasse) Dames 1 promotieklasse 5 Dames 2 1 e klasse 10 (PD wedstrijden) Dames 3 3 e klasse 5 Jeugd: Meisjes B1 Topklasse A 8 Meisjes B2 1 e klasse 6 Meisjes C1 1 e klasse 4 Mini s: Dok 1: cluster3n5 Kampioen Dok 2: Cluster3N5 Kampioen Dok 3: Cluster3N4 2 e Dok 4: Cluster3N4 Kampioen Dok 5: Cluster3N3 Kampioen Dok 6: Cluster3N3 Kampioen Dok 7: Cluster3N2 3 e

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

50 JAAR. Tot snel in de sporthal! Gerlofke en Geke

50 JAAR. Tot snel in de sporthal! Gerlofke en Geke 50 JAAR Het gouden jaar voor DOK is begonnen. Op 20 oktober 1962 werd de club opgericht door enkele enthousiaste leden uit Dwingeloo en Diever. En nu 50 jaar later spelen er volleyballers uit de wijde

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen!

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen! 1 Agenda Waarom Kalinko? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko? Kalinko! Wat we niet gaan doen! 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 10-09-2016

Nadere informatie

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen.

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Nieuwsbrief Nummer 21 Datum: 3 maart 2013 Volleybal vereniging Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Volley vereniging Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

LANGHENKEL-H.E.C. Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 LANGHENKEL-H.E.C. LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging. Volleybal vereniging

LANGHENKEL-H.E.C. Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 LANGHENKEL-H.E.C. LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging. Volleybal vereniging Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Juwelier Meiling Heerde Vitax Taxibedrijf

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3 Van het bestuur De competitie is inmiddels weer in volle gang en de eerste maand van seizoen 2018-2019 zit er

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Voor nu alvast een hele fijne kerstvakantie. Prettige kerstdagen en vooral een heel sportief 2014! Groet! Geke en Gerlofke

Voor nu alvast een hele fijne kerstvakantie. Prettige kerstdagen en vooral een heel sportief 2014! Groet! Geke en Gerlofke De donkere dagen voor kerst komen eraan. En wat is er dan fijner om voor de kachel het clubblad van DOK te lezen? De eerste editie van dit seizoen, dus we praten jullie vooral bij over de stand van zaken.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

INFORMATIE JEUGD. vcvolt.nl

INFORMATIE JEUGD. vcvolt.nl INFORMATIE JEUGD vcvolt.nl De naam VC Volt VC Volt is de naam van de nieuwe fusieclub die met 350 leden meteen een van de grootste verenigingen in de regio is geworden. Alle drie verenigingen hebben iets

Nadere informatie

Opzet jeugdcompetitie

Opzet jeugdcompetitie Opzet jeugdcompetitie Regio Zuid Zonder ouders geen sport De liefde voor sport krijgen kinderen meestal van hun ouders mee. Ze gaan mee naar het sportveld of zwembad en spelenderwijs pakken ze de sport

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: juni 2014 editie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: juni 2014 editie NIEUWSBRIEF In dit nummer: juni 2014 editie 8 Woord van de voorzitter 1 Woord van de voorzitter Even voorstellen: Marije Beldman-Olijdam Even voorstellen: Karin Nieland-Leurink Oproep: oude nieuwsbrieven

Nadere informatie

Stoppen met volleybal: vergeet niet VOOR 1 juni af te melden bij de ledenadministratie. Volleybal Vereniging Conditio Best

Stoppen met volleybal: vergeet niet VOOR 1 juni af te melden bij de ledenadministratie. Volleybal Vereniging Conditio Best What s hot? Weinig tijd om de hele nieuwsbrief te lezen? Hieronder de belangrijkste punten alvast. Meer info staat uiteraard verderop in de nieuwsbrief 4 Juni algemene ledenvergadering VVC Best, niet vergeten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING DOS LUNTEREN JUNI Volleybalvereniging DOS Lunteren.

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING DOS LUNTEREN JUNI Volleybalvereniging DOS Lunteren. NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING DOS LUNTEREN JUNI 2018 Volleybalvereniging DOS Lunteren info@dos-lunteren.nl www.dos-lunteren.nl Volg ons ook op facebook. INHOUD - Schuiteman Toernooi donderdag 21 juni

Nadere informatie

Jeugd bij Oranje Nassau.

Jeugd bij Oranje Nassau. . Datum: 08 april 2006 Sietze Ketelaar Inleiding. Ongeveer 10 jaar geleden is ON gestopt met het geven van trainingen aan jeugdspelers. Destijds is ON hiermee gestopt omdat de instroom van nieuwe jeugd

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam Groep School : : : BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 22 februari 2017 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Blauw Wit, is één van de twee volleybalverenigingen in de

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Sponsorplan. Seizoen

Sponsorplan. Seizoen Sponsorplan Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen van 2015-2016. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna en de sponsormogelijkheden

Nadere informatie

Rob van Grootel Selectieprocedure Jeugd Goedgekeurd door: Laatste revisie door: Revisie datum Revisie

Rob van Grootel Selectieprocedure Jeugd Goedgekeurd door: Laatste revisie door: Revisie datum Revisie Revisie geschiedenis Rev nr Datum Door Aanpassing in tekst B 05-09-2013 RN - Wouts Thema trainingen bij selectie JJ voor de D-elftallen. - Jaarlijks eigen bijdrage voor sponsorkleding. (pagina 4) - Team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Discussie 5 januari 2014

Discussie 5 januari 2014 Discussie 5 januari 2014 Strategie Structuur Cultuur Verloop ledenbestand Ledenbestand (spelend) Overzicht teams Categorie Subcategorie Niveau Plaats Competitie Gem. leeftijd Aantal spelers Trainings frequentie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Jurrie Baas Sport en Spektakeldag

Jurrie Baas Sport en Spektakeldag Jurrie Baas Sport en Spektakeldag met o.a. Beachvolleybal op de Costa Del Vechte Woensdag 22 Juli 12.50 uur In de zandbak aan de vecht in Ommen Georganiseerd door: Ommer Bissingh Evenementen Supportersclub

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Begeleiding krijg je vanuit school als: Je een status hebt gekregen in jouw talent (LOOT status); Je méér dan vier keer in de week op het hoogste niveau bezig

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Sponsorplan 2017-2021 Inhoud Introductie Vovem 90 a. Wie zijn wij? b. Doelstellingen c. Waar staan we voor? d. Vovemshop Waarom Vovem 90 sponsoren? Wat doen wij voor u? Bijlage: Sponsoropties Wedstrijdhal:

Nadere informatie

50 JAAR. Veel leesplezier! Groet! Gerlofke en Geke

50 JAAR. Veel leesplezier! Groet! Gerlofke en Geke 50 JAAR En daar is hij dan Na vele enthousiaste reacties zijn we begonnen aan de tweede editie van ons vernieuwde clubblad. Ook dit keer weer met leuke verhalen over de teams. Zo mochten we meeluisteren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE JEUGD

INFORMATIEBOEKJE JEUGD INFORMATIEBOEKJE JEUGD Seizoen 2015-2016 1 Welkom! Hallo, hartelijk welkom bij ISALA 77! We vinden het erg leuk dat je in volleybal geïnteresseerd bent, of misschien al voor volleybal bij ISALA 77 hebt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

een bloeiende vereniging

een bloeiende vereniging een bloeiende vereniging Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2013-2014? Wat zijn de plannen 2014-2015? Bijlage: resultaten 2013-2014 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT

INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT TENNIS Karen Verrydt Sport en bewegen Thomas More Turnhout 2015-2016 1 INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT TENNIS INTERESSE Ik heb van kleins af altijd een voorkeur gehad voor balsporten.

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

Jeugdplan 2006 2010 Croonenburg te castricum

Jeugdplan 2006 2010 Croonenburg te castricum Jeugdplan 2006 2010 Croonenburg te castricum Volleybal dat is toch in drie keer de bal terug over het net spelen.??? Ja en je mag eerst vangen en dan gooien als je nog maar net begint. Dus eigenlijk is

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: _ Groep School : _ : _ BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 21 februari 2018 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door: Hoofdsponsor: Locatie: De Talter, Stouwdamsweg 4, Oldebroek Blauw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Mei 2017 Einde seizoen De laatste wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten van het seizoen zijn als volgt: Heren 1-9e (22 wedstrijden - 51 punten)

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Tekstsoortenles Brief niveau B

Tekstsoortenles Brief niveau B Tekstsoortenles Brief niveau B Wat doe je in deze les? Bij de les Andere tekstsoort van Nieuwsbegrip XL lees je allerlei verschillende soorten teksten. Zoals een verslag, een reclametekst, een brief of

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Vrijdag 29 mei 2015 Volleybalvereniging Blauw Wit Oldebroek Bakkerij Jonker Blauw Wit is opgericht in 1962 en is een van de twee volleybalverenigingen

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website:

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website: Hoi Ars vrienden, Weer een nieuw jaar, weer een nieuw clubblad, hoeveel jaar houden wij dit nog vol? Hebben jullie enig idee hoelang het Ars clubblad bestaat en welke uitgave dit is. Het antwoord is in

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

NHV-NHN Afdelingsselecties/De Handbalschool Noord-Holland. Informatiebijeenkomst

NHV-NHN Afdelingsselecties/De Handbalschool Noord-Holland. Informatiebijeenkomst NHV-NHN Afdelingsselecties/De Handbalschool Noord-Holland Informatiebijeenkomst Programma Welkom en introductie door Gert-Jan van Nuland; Samenwerking Handbalschool NH/NHV-NHN door Gert-Jan van Nuland;

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Ambitieplan Spaarnestad Inleiding

Ambitieplan Spaarnestad Inleiding Ambitieplan Spaarnestad 2015-2020 1. Inleiding Dit ambitieplan is geschreven om een koers aan te brengen in de ontwikkeling van het Haarlems volleybal en toe te treden tot het talent ontwikkeling programma

Nadere informatie

CBV BINNENLAND STARTTOERNOOI

CBV BINNENLAND STARTTOERNOOI CBV BINNENLAND STARTTOERNOOI 27 AUGUSTUS 2016 Algemene zaken Toernooileiding De toernooileiding is in handen van Michel Appers (06-41860093). Sporthal Het toernooi vindt plaats in sporthal De Driesprong,

Nadere informatie

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten!

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten! : Tijd om te oogsten! Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2014-2015? Wat zijn de plannen 2015-2016? Bijlage: resultaten 2014-2015 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Agenda. Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018. Focus 2018/2019. Reageren op dit document? Mail naar

Agenda. Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018. Focus 2018/2019. Reageren op dit document? Mail naar 1 Agenda Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018 Focus 2018/2019 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Kalinko Kalinko is de gezelligste volleybalvereniging van Den Haag en omstreken

Nadere informatie

Jaaroverzicht AFC Volleybal

Jaaroverzicht AFC Volleybal Jaaroverzicht AFC Volleybal 2016-2017 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Bestuur... 3 Vrijwilligers in onze club... 3 Ledenontwikkeling... 4 Financieel Jaarverslag 2016/2017... 4 Uit de technische commissie...

Nadere informatie

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN De tweede nieuwsbrief Handbalschool Haaglanden, talent ontwikkeling in de breedte In deze nieuwsbrief Het zit er op. 4 blokken hard gewerkt. Toernooien gespeeld en veel geleerd.

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Stratenvolleybaltoernooi 2016

Stratenvolleybaltoernooi 2016 Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn 39ste Stratenvolleybaltoernooi 2016 Leo van der Werf was in 1954 mede-oprichter van volleybalvereniging De Meeuwen, trainer, speler, coach, scheidsrechter, bestuurslid

Nadere informatie

Onze vereniging vanaf begin van dit seizoen

Onze vereniging vanaf begin van dit seizoen Onze vereniging vanaf begin van dit seizoen Wie doet wat binnen het bestuur? Marjon: Voorzi,er Rob en Henry: Penningmeesters Ed: Secretaris Carien: Contact voor de Jeugdcommissie en andere ac?viteiten

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 De trainingstijden zijn: Maandag Kerkpolder MC1 & JC1: MC2 & MA1: JA1 : Mini s: 17:00-18:30 uur 18:00-19:30 uur 18:30 20:00 uur 17:00 18:00 uur Woensdag Grotius College

Nadere informatie

Welkom op het 34 e Dorpsvolleybaltoernooi van de Volleybalvereniging Dalen. We nemen vanavond een sportief voorproefje op de Magic Summer!

Welkom op het 34 e Dorpsvolleybaltoernooi van de Volleybalvereniging Dalen. We nemen vanavond een sportief voorproefje op de Magic Summer! Hallo sportvrienden, Welkom op het 34 e Dorpsvolleybaltoernooi van de Volleybalvereniging Dalen. We nemen vanavond een sportief voorproefje op de Magic Summer! Bijgaande tref je het wedstrijdschema en

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015.

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Twee jeugdkampioenen. Recreanten Dames wervelend van start. Heren teams zakken door het ijs. LVV-Beach een feit. Sponsoring van Univé-LVV. Bekendmaking logo. Jubileum verschoven

Nadere informatie

Beleidsplan Kalinko Naar een gezonde toekomst. Versie: 1.0 Met aanpassing nav ALV en reacties leden in juli/augustus

Beleidsplan Kalinko Naar een gezonde toekomst. Versie: 1.0 Met aanpassing nav ALV en reacties leden in juli/augustus Naar een gezonde toekomst. Versie: 1.0 Met aanpassing nav ALV 12-6-2012 en reacties leden in juli/augustus Opbouw Waarom dit beleidsplan? Hoe zijn we hiertoe gekomen? Waar willen we naartoe? Wat vraagt

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Ambitieplan Beachvolleybal Millingen a/d Rijn

Ambitieplan Beachvolleybal Millingen a/d Rijn 2015 Ambitieplan Beachvolleybal Millingen a/d Rijn VDK Volleybalvereniging Switch 87 10-1-2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Missie, ambitie en visie... 3 2.1 Missie... 3 2.2 Ambities... 4 2.3 Visie...

Nadere informatie

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD ALV jaarverslag jeugd seizoen 2016-2017 vv HOC ALV-Jaarverslag 2016-2017 JEUGD Ook dit seizoen voldoende te beleven bij onze jeugdafdeling. Het amateurvoetbal begon met de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities.

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie