Ons seizoen van het begin tot het einde.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons seizoen van het begin tot het einde."

Transcriptie

1 Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste buiten training. Om uur stonden ze er bijna alle 6 al zoveel zin hadden ze in het nieuwe korfbalseizoen. De eerste training, met z n alle de korven opzetten en na een lange vakantie weer wennen aan het veld, de bal maar vooral aan elkaar. Na 2x trainen was het al zover op zaterdag 30 augustus was er de oefenwedstrijd tegen Viko. De wedstrijd zou in het teken staan van wennen aan elkaar, het veld maar vooral wennen aan de nieuwe spelregels! Vanaf nu mocht er verdedigd geschoten worden en mag iedereen elkaar verdedigen. Als je gewent bent aan het oude spelletje best verwarrend! Na 40 minuten knallen ging Viko er helaas met de winst vandoor maar de trainsters hebben goed kunnen zien wat de kinderen konden en waar nog aan gewerkt moest gaan worden. Er was voor zowel de trainsters als de kinderen werk aan de winkel! Na weken van hard trainen en wedstrijden die gewonnen werden maar helaas ook verloren is de F1 op een mooie 2 de plaats geëindigd. Tijd om het koude natte veld te verruilen voor de warme droge zaal. Omdat de F1 het op het veld zo goed gedaan heeft mochten ze het nu gaan proberen in de eerste klasse. Spannend!!!! Nog voor we echt beginnen aan het seizoen komt Marnix op woensdag 29 oktober de sporthal binnen wandelen. Hij had gehoord over korfbal en wilde wel is een keer meetrainen om te kijken of het iets voor hem was. Na een paar weken meetrainen besloot Marnix om de F1 te komen versterken.

2 Op zaterdag 1 november was daar de oefenwedstrijd tegen DVO. Zes gespannen gezichtjes in de kleedkamer tijdens het voorbereidende gesprekje van de coaches. De wel bekende vraag werd gesteld wat gaan we vandaag doen? In de kleedkamer klinken verschillende opsommingen Winnen!, Samen spelen, als je kan schieten doe je dat enz. We missen nog 1 antwoord die Tamara en Daphne toch wel de belangrijkste vinden Daar is hij, eindelijk, de kinderen zijn m nog niet vergeten! Het maakt niet uit wat we doen als we maar PLEZIER hebben! Na weer 40 minuten knallen lopen we met opgeheven hoofd het veld af GEWONNEN! Op zaterdag 22 november stond er wel een heel bijzonder uitje op de planning! Samen met de kinderen van de E1 mocht we gaan kijken naar een wedstrijd van Dalto tegen KVS. We mochten eerste rang zitten en oplopen met de spelers van KVS. De wedstrijd begon en de meeste van ons waren al snel voor KVS Helaas ging aan t einde van de wedstrijd Dalto er met de punten vandoor maar wat een ervaring was dit! De kinderen waren het er na de wedstrijd allemaal over eens dat ze net zo goed wilde worden in t korfballen als de spelers van de korfballeague. Op woensdag 14 januari is daar de vriendjes en vriendinnetjes training. Wij als trainsters hadden ongeveer wel een idee van hoeveel kindjes er zouden komen maar dat we die dag met 12 kinderen zouden trainen hadden we niet verwacht. Na een leuke training was het afwachten of er ook echt kinderen terug komen. Afwachten maar Duimendraaien Trainingsdag 3 kinderen komen mee trainen omdat ze tochn wel erg enthousiast waren geworden. Jenne, Noa en Hugo komen meetrainen na 3 trainingen moest er beslist worden lid worden op niet?? Wat waren we blij om te horen dat Jenne en Noa ons team komen versterken!!

3 We gaan verder met 9 kinderen. Er werd iedere week weer hard getraind om op zaterdag de wedstrijden met opgeheven hoofd helaas te verliezen! Maar hoe er ook verloren werd de kinderen stonden er iedere woensdag en zaterdag weer met goed moed! Uiteindelijk werd er voor het einde van het seizoen nog 1x gewonnen en 1x gelijk gespeeld. Wij als trainsters waren blij om te zien dat de kinderen ondanks de verlies potten er toch PLEZIER in hielden om te komen korfballen. Op naar het 2 de helft veld seizoen. SGV F1 SGV F2 Trainsters Mart Ise Matthias Mirthe Tamara Gijs Yara Marnix Jenne Daphne Daniel Noa Omdat we in de zaal zoveel succes geboekt hebben in het krijgen van leden gaan we dit veldseizoen niet van start met 1 maar met 2 F teams! 2 HAPPY trainsters! Op zaterdag 21 maart zijn er weer de oefenwedstrijden. De F1 oefent tegen DVO en de F2 mag oefenen tegen de Kangoeroes van SGV. Er werd overgegooid, gescoord, samen gespeeld en na 40 min. door beide F teams gewonnen. Door de wedstrijd van de F2 tegen de kangoeroes was Daniel enthousiast geworden en wilde graag mee komen trainen op woensdag en waar mogelijk op zaterdag de wedstrijden meespelen. De laatste 3 wedstrijden van het seizoen kwam hij dan ook de F2 versterken. De trainingen gingen verder en de kinderen gingen stapje voor stapje vooruit. Zo werden de afstanden die gegooid werden steeds groter en moesten Tamara en Daphne gaan benoemen dat kleine stukjes gooien ook goed was! De afstanden met schieten werden groter en er werd steeds beter verdedigd. Er werd gewonnen en verloren, er werd aangemoedigd en gesteund waar nodig wat uiteindelijk resulteerde in een 2 de plaats voor de F2 en een 3 de plaats voor de F1.

4 Zaterdag 13 juni het Kesteren toernooi staat op de planning. Voor sommige de eerste keer dat ze naar een toernooi gaan. Met gespannen gezichtjes werd er s ochtends om 8.30 uur vertrokken na een half uurtje rijden waren we er.. Met z n alle op zoek naar een plekje voor de spullen en dan is het, het eerst de beurt aan de F1. Onder aanmoediging van de F2 wordt de eerste wedstrijd gewonnen. Ronde 2: De eerste wedstrijd voor de F2 onder aanmoediging van de F1 wordt de wedstrijd helaas verloren. Ondertussen is het nog gaan regenen ook we krijgen het allemaal koud en vinden het eigenlijk helemaal niet zo leuk! Gelukkig gaan we ondanks de regen door en worden er wedstrijden gewonnen maar helaas ook verloren. Na de middag is gelukkig wel de zon gaan schijnen!! Om is het dan toch echt afgelopen alle wedstrijden zijn gespeeld, alleen nog even wachten op de prijsuitreiking en de ouders zodat we weer naar huis kunnen. Voordat de prijsuitreiking plaats vind zijn de meeste kinderen al naar huis. Tamara en Daphne twijfelen of we een beker zouden krijgen voor de F1 die waren namelijk op een 2 de plek geëindigd.. al snel werd duidelijk dat alleen de eerste plekken een beker kregen De verrassing was dan ook extra groot toen bekend werd gemaakt dat de F1 1 ste in de poule was geworden Mart en Matthias hadden de eer om te beker op te halen J Helaas bleek later dat de F1 toch echt 2 de was geworden en DVO 1 ste MAAAAAAAR We mochten de beker wel houden. J

5 TROTS en TOPPERS zijn 2 woorden die door Tamara en Daphne veel gebruikt zijn dit seizoen en TROTS zijn we met recht op deze TOPPERS! Wij willen jullie allemaal bedanken voor het afgelopen jaar! Wat hebben wij een leuk jaar met jullie gehad. Wij hebben ons best gedaan om jullie zoveel mogelijk te leren in de uurtjes die we met jullie door hebben gebracht en vinden zelf dat we er aardig in geslaagd zijn. Maar zonder jullie inzet was onze energie voor niks geweest. Dank jullie wel F1 & F2 En we mogen de ouders natuurlijk ook niet vergeten! Zonder jullie zouden de kinderen niet kunnen komen en wat waren we blij met jullie langs de lijn! Al de aanmoedigen tijdens de trainingen en wedstrijden deden de kinderen maar ook ons erg goed! Daarvoor onze dank!!

6

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april 46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016 PROGRAMMA Vrijdag 15 april 2016 WWW.KV-KLIMOP.NL Voorwoord Beste deelnemers, Voor het eerst sinds het onstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi 1 oktober Programmaboekje

Schoolkorfbaltoernooi 1 oktober Programmaboekje Schoolkorfbaltoernooi 1 oktober 2014 Programmaboekje 1 Van de organisatie Namens KV ONDO allemaal heel hartelijk welkom op sportpark de Brigge. Erg leuk dat jullie dit jaar weer mee doen aan het schoolkorfbaltoernooi!

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi 23 september 2015. Programmaboekje

Schoolkorfbaltoernooi 23 september 2015. Programmaboekje Schoolkorfbaltoernooi 23 september 2015 Programmaboekje 1 Van de organisatie Namens KV ONDO allemaal heel hartelijk welkom op sportpark de Brigge. Erg leuk dat jullie dit jaar weer mee doen aan het schoolkorfbaltoernooi!

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen!

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen! WELKOM Welkom op het elfde schoolkorfbaltoernooi van SGV! Na grote inspanningen van vele vrijwilligers wordt er op 5 april het schoolkorfbaltoernooi van SGV gehouden op onze kunstgrasvelden aan de Sportlaan

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 3 en 4

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 3 en 4 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 3 en 4 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi 1 oktober 2014

Schoolkorfbaltoernooi 1 oktober 2014 Van de organisatie Schoolkorfbaltoernooi 1 oktober 2014 Programmaboekje Namens KV ONDO allemaal heel hartelijk welkom op sportpark de Brigge. Erg leuk dat jullie dit jaar weer mee doen aan het schoolkorfbaltoernooi!

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Basisscholentoernooi

PROGRAMMABOEKJE Basisscholentoernooi PROGRAMMABOEKJE 25-02-2015 Basisscholentoernooi Basketbalvereniging The Valley Bucketeers Welkom Allemaal van harte welkom bij alweer de twintigste editie van het jaarlijkse basisscholentoernooi voor alle

Nadere informatie

zaterdag 23 maart 2013 K.V. De Eemvogels

zaterdag 23 maart 2013 K.V. De Eemvogels zaterdag 23 maart 2013 K.V. De Eemvogels Soest, 14 maart 2013 Beste deelnemers, Leuk dat jullie meedoen aan de Schoolkorfbaldag! Deze dag vindt plaats op zaterdag 23 maart op ons veld aan de Henriëtte

Nadere informatie

48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 7 en 8

48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 7 en 8 48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2018 PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 7 en 8 Versie 7 april 2018 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de derde keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Voorwoord pagina 3 2. Toernooireglement pagina 4 3. Plattegrond van sportpark RVVH pagina 6 4. Dankwoord pagina 7 5. Wedstrijd schema en standen pagina 8 6. Aantekeningen pagina 17 7.

Nadere informatie

PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4

PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4 48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2018 PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4 Versie 1.0.2 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de derde keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Volleybaltoernooi 2019

Volleybaltoernooi 2019 Volleybaltoernooi 2019 Vrijdag 22 maart 2019 Sporthal de Hazelaar Adres: T.M. Kortenhorstlaan 6, 5244 GD Rosmalen 11.30 14.00 uur Doelstelling: Na een lessenreeks van het spel volleybal komen de scholen

Nadere informatie

Woensdag 19 April, 2017

Woensdag 19 April, 2017 Woensdag 19 April, 2017 Aanvang wedstrijden: 14.30 uur Prijsuitreiking: 17.30 uur Hoofdsponsor Versie 2.0 Spelregels, de basis Pagina 2 van 6 www.sevzelhem.nl Voorwoord Op 19 april 2017 vindt het jaarlijkse

Nadere informatie

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje Informatieboekje Voorwoord Beste kinderen en begeleiders, Nog even en dan is het 19 juni en staat het schoolhandbal toernooi 2016 weer op de agenda. Dit jaar voor het eerst ook voor de groepen 1en 2.

Nadere informatie

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016 Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06 Programmaboekje Beste kinderen en begeleiders, Welkom bij het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06. Op woensdagochtend 8 december wordt er een spelochtend voor de groepen,

Nadere informatie

Programmaboekje Jeugdtoernooi

Programmaboekje Jeugdtoernooi Programmaboekje Jeugdtoernooi KV Fortissimo te IJsselstein Zaterdag 26 augustus 2017 Welkom bij KV Fortissimo te IJsselstein! Het is al weer een aantal jaar geleden dat Fortissimo voor het laatst een eigen

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2017

Pinkstertoernooi 2017 Beste sportvrienden en vriendinnen, Voorwoord Allereerst hartelijk welkom aan onze gasten van buiten PKC/SWKGroep. We vinden het leuk dat jullie vandaag onze gast willen zijn en ik hoop dat jullie je ook

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2019

Pinkstertoernooi 2019 Voorwoord (2018) Beste sportvrienden en vriendinnen, Van harte welkom op alweer het 22 e PKC/SWKGroep Pinkstertoernooi. Een indrukwekkende periode en het toernooi is nog altijd springlevend. Super. Vandaag

Nadere informatie

26 jaar pupillentoernooi Sportclub Feyenoord

26 jaar pupillentoernooi Sportclub Feyenoord SC Feyenoord Pupillentoernooi Zaterdag 17 mei 2014 Welkom op ons 26e SC Feyenoord Pupillentoernooi! Welkom op Varkenoord, welkom bij het 26e Pupillen-toernooi van de Sportclub Feyenoord. Vorig jaar speelden

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Programma Schoolsport

Programma Schoolsport Programma Schoolsport Sport: Groepen: Datum: Korfbaltoernooi 4, 5 en 6 9 november Kijk voor meer informatie over schoolsport op: www.synerkri.nl. 2 Spelregels Groep: 4, 5 en 6 Accommodatie: Sporthal De

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLKORFBALDAG. zaterdag 19 maart 2016 K.V. De Eemvogels

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLKORFBALDAG. zaterdag 19 maart 2016 K.V. De Eemvogels PROGRAMMABOEKJE SCHOOLKORFBALDAG zaterdag 19 maart 2016 K.V. De Eemvogels Soest, 13 maart 2015 Beste deelnemers, Leuk dat jullie meedoen aan de Schoolkorfbaldag! Deze dag vindt plaats op zaterdag 19 maart

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN:

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN: LES 2. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: Groep 3/4 - De leerling gooit de bal niet op het moment dat er een verdediger in de afspeellijn staat. De leerling maakt soms de keuze om de bal over te spelen in

Nadere informatie

Sponsoren: tel. 0252 375066. e-mail: thejump@ziggo.nl. De Schelft, Maandagsewetering 202 Noordwijkerhout tel.0252 3762451

Sponsoren: tel. 0252 375066. e-mail: thejump@ziggo.nl. De Schelft, Maandagsewetering 202 Noordwijkerhout tel.0252 3762451 1 The Jump: Bestuur / Adressen Website: www.thejumpbv.nl Secretaris/ Ledenadministratie: Penningmeester: Voorzitter Anja Brama Kerkstraat 42C, 2211 RK Noordwijkerhout tel. 0252 375066 Ralph Uittenbogaard

Nadere informatie

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2017

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2017 Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2017 Datum: woensdagmiddag 11 oktober Aanvang: 14:30 uur Locatie: het korfbalveld op Sportpark Jaspers, Jaspersweg 9 in Winterswijk Organisatie: korfbalvereniging

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Toernooireglement De wedstrijden worden volgens de algemeen geldende KNVB-regels gespeeld, maar omdat ieder team meerdere wedstrijden moet spelen, is de lengte van de wedstrijden aangepast. De speeltijd

Nadere informatie

Van harte welkom op het voorjaarstoernooi van HKV Achilles!

Van harte welkom op het voorjaarstoernooi van HKV Achilles! VOORWOORD Van harte welkom op het voorjaarstoernooi van HKV Achilles! Dit toernooi draait niet om het uiteindelijk winnen, maar zijn alle deelnemers winnaars. Het is vooral bedoeld om teams ingespeeld

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN. Locatie: Sporthal "De Banne"

PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN. Locatie: Sporthal De Banne PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN Locatie: Sporthal "De Banne" Teamopgaven De Valken Mini Pupillen MP1 MP2 MP3 F-Pupillen 1e jaars F4 F5 F6 F7 F-Pupillen

Nadere informatie

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2016

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2016 Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2016 Datum: woensdagmiddag 12 oktober Aanvang: 14:30 uur Locatie: het korfbalveld op Sportpark Jaspers, Jaspersweg 9 in Winterswijk Organisatie: korfbalvereniging

Nadere informatie

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER.

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 03-03-2019 Uitslagen afgelopen 2 weken 2 maart Fiks 5 - Nikantes 4 25-5 23 feb Eureka C1 - Nikantes C1 5-3 23 feb KCR 8 - Nikantes 3 20-25 Wedstrijden zaterdag

Nadere informatie

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2018

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2018 Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2018 Datum: woensdagmiddag 17 oktober Aanvang: 14:30 uur Locatie: het korfbalveld op Sportpark Jaspers, Jaspersweg 9 in Winterswijk Organisatie: korfbalvereniging

Nadere informatie

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Super leuk dat jullie op woensdagmiddag 26 september meedoen met het H.V. Unitas 63 schoolhandbaltoernooi! Hieronder is alle informatie te vinden zoals locatie,

Nadere informatie

25 juni Excelsior 20. Schiedam. Programmaboekje schoolcrickettoernooi Fer Schroeders Cup

25 juni Excelsior 20. Schiedam. Programmaboekje schoolcrickettoernooi Fer Schroeders Cup 25 juni 2014 Excelsior 20 Schiedam Programmaboekje schoolcrickettoernooi 2014 Fer Schroeders Cup Inleiding Met veel plezier bieden wij u hierbij het programma aan van het 11 e crickettoernooi voor het

Nadere informatie

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018 Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 4 januari 2018 Voorwoord Schoolbasketbal 2017-2018 Na alle feestdagen is het nieuwe jaar begonnen. Hoe veel beter kan het jaar beginnen met een sportief en gezellig toernooi

Nadere informatie

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket).

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket). Nr.130 14-01-2017 Toernooi te Julianadorp Sporthal: Sport aan Zee Na de Kerst, oud & nieuw feesten heeft Redeoss nog maar één keer de mogelijkheid gehad om te trainen. Op de donderdagavond, twee dagen

Nadere informatie

Mocht een speler of speelster een blessure oplopen, dan kan hij/zij terecht bij de EHBO post.

Mocht een speler of speelster een blessure oplopen, dan kan hij/zij terecht bij de EHBO post. WELKOM Hierbij ontvangen jullie het definitieve schema en de aanvullende informatie voor de finale van het Zwolse schoolkorfbaltoernooi op woensdag 21 juni 2017 op de velden van ZKV Oranje Zwart. Wij willen

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

Basketbalvereniging The Valley Bucketeers.

Basketbalvereniging The Valley Bucketeers. PROGRAMMABOEKJE 28-02-2018 Basisscholentoernooi Basketbalvereniging The Valley Bucketeers Welkom Allemaal van harte welkom bij alweer de drieëntwintigste editie van het jaarlijkse basisscholentoernooi

Nadere informatie

Gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi JO-13. Locaties: Stevo Reutum Langeveen TVC. Zaterdag 13 januari 2018 Aanvang: uur

Gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi JO-13. Locaties: Stevo Reutum Langeveen TVC. Zaterdag 13 januari 2018 Aanvang: uur Gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi JO-13 Locaties: Stevo Reutum Langeveen TVC Zaterdag 13 januari 2018 Aanvang: 09.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi JO-13. Locaties: Stevo Langeveen Fleringen TVC. Zaterdag 13 januari 2018 Aanvang: uur

Gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi JO-13. Locaties: Stevo Langeveen Fleringen TVC. Zaterdag 13 januari 2018 Aanvang: uur Gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi JO-13 Locaties: Stevo Langeveen Fleringen TVC Zaterdag 13 januari 2018 Aanvang: 09.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk kunstgrasvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: uur Aanvang wedstrijden: uur

Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: uur Aanvang wedstrijden: uur Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: 09.30 uur Aanvang wedstrijden: 10.00 uur Beste voetbalvrienden, Het is eindelijk zover, de eerste editie van de Girlscup gaat 28 mei van start. Namens de organisatie

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

plastraining voor kinderen adviezen voor ouders

plastraining voor kinderen adviezen voor ouders plastraining voor kinderen adviezen voor ouders Uw kind start met een plastraining op de polikliniek Kindergeneeskunde van het OLVG. Uw kind volgt de training omdat hij problemen heeft met zijn blaas.

Nadere informatie

Welkom bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet Programmaboekje jeugdtoernooi

Welkom bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet Programmaboekje jeugdtoernooi Welkom bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet Programmaboekje jeugdtoernooi Het is ons een genoegen om jullie te verwelkomen op het complex van korfbalvereniging TOP/SolarCompleet. Dit is het zestiende

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 in de

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4

4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4 4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 3/4 13.20-15.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

Leo Geluk Jeugd Toernooi. 1 & 2 september 2018 Delft

Leo Geluk Jeugd Toernooi. 1 & 2 september 2018 Delft 1 & 2 september 2018 Delft Voorwoord Welkom op het 1e. Wij zijn zeer verheugd dat wij de betere jeugd opleidingen van Nederland mogen verwelkomen op ons vernieuwde, maar nog steeds in aanbouw zijnde complex

Nadere informatie

Scholentoernooi. Woensdag 24 februari Sporthal de Spont

Scholentoernooi. Woensdag 24 februari Sporthal de Spont Scholentoernooi Woensdag 24 februari 2016 Sporthal de Spont 13.10-16.30 Beste volleybalvrienden, We zijn enorm blij dat we weer zoveel teams mogen begroeten op het VC Tyfoon Scholentoernooi! Het toernooi

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2016

Pinkstertoernooi 2016 Beste sportvrienden en vriendinnen, Voorwoord Allereerst hartelijk welkom aan onze gasten van buiten PKC/SWKGroep. Geweldig dat jullie er allemaal weer bij zijn en ik hoop dat jullie morgen met veel plezier

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

LMO E-toernooi. 5 mei 2016

LMO E-toernooi. 5 mei 2016 Ab Louws LMO E-toernooi 5 mei 2016 L.M.O. E-pupillen jeugdtoernooi 2016 Rotterdam, april 2016 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooien voor E-pupillen!

Nadere informatie

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Almeerse Sport Club Waterwijk Sportpark Rie Mastenbroek Postbus 1130 1300 BC Almere Telefoon 036-5343678 Beste spelers, ouders en begeleiders,

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Programmaboekje. Telstar schoolkorfbaltoernooi 2014

Programmaboekje. Telstar schoolkorfbaltoernooi 2014 Programmaboekje Telstar schoolkorfbaltoernooi 2014 Dinsdag 20 mei en woensdag 21 mei 2014 1. Voorwoord Het schoolkorfbaltoernooi ziet Abraham! Op 27 juni 1964 bijna 50 jaar geleden - werd het eerste schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist 1 mede mogelijk gemaakt door: s p o r t s p e c i a l i s t zeist www.sunnycamp.nl Schaerweijde Horeca Redactie: Opmaak/drukwerk: Commissie Valkentoernooi

Nadere informatie

Weerter Scholen Toernooi Basketball

Weerter Scholen Toernooi Basketball Weerter Scholen Toernooi 2017 Basketball mede mogelijk gemaakt door Basketball Promotie Limburg/ Basketball Academie Limburg www.basketballpromotielimburg.nl VOORWOORD Beste deelnemer, na een jaar hard

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 1 Voorwoord Dit is het tweede jaar dat wij als KCVO het KCVO talenten toernooi organiseren en de opkomst is nog groter dan vorig jaar. We hebben helaas veel teams op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Schoolhandbaltoernooi Donderdag 26 februari 2015 Scholenhandbaltoernooi! De Schelft

Schoolhandbaltoernooi Donderdag 26 februari 2015 Scholenhandbaltoernooi! De Schelft Donderdag 26 februari 2015 Scholenhandbaltoernooi! De Schelft C o n t a c t g e g e v e n s h a n d b a l v e r e n i g i n g N o r t h a O V E R Z I C H T V AN P R O G R AM M A Voorzitter Joke Brouwer

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Beste deelnemers van het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi 2018,

Beste deelnemers van het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi 2018, Beste deelnemers van het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi 2018, Op zaterdag 16 juni organiseert korfbalvereniging Rood-Wit het 36 e Rabobank Schoolkorfbaltoernooi voor de basisscholen uit Wezep en Hattemerbroek.

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

Schoolkorfbal TOERNOOI

Schoolkorfbal TOERNOOI Schoolkorfbal TOERNOOI Woensdag 24 september 2014 Programma boekje Beste schoolkorfballers, Wij zijn blij dat we jullie ook dit jaar weer mogen verwelkomen op het schoolkorfbaltoernooi op sportpark De

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

4x4 Toernooi Schoolsportagenda

4x4 Toernooi Schoolsportagenda 4x4 Toernooi 2018 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 18 april 2017 Tijd: Groep 3/4 13.20-15.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie:

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Hoofdsponsor Viking 2

Hoofdsponsor Viking 2 1 22 april 2017 Hoofdsponsor Viking 2 Schoolkorfbaltoernooi 2017 Richtlijnen begeleiders Van harte welkom op ons 37e schoolkorfbaltoernooi. Wij zijn blij met uw hulp als begeleider. Om het begeleiden van

Nadere informatie

De Babbeltjes. sepbember

De Babbeltjes. sepbember De Babbeltjes sepbember Voorbereiding selectie et seizoen staat op het punt om te beginnen. Morgen worden de eerste wedstrijden gespeeld van et Tweede en ons vlaggenschip tegen respectievelijk Dalto 6

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie