50 JAAR. Tot snel in de sporthal! Gerlofke en Geke

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "50 JAAR. Tot snel in de sporthal! Gerlofke en Geke"

Transcriptie

1 50 JAAR Het gouden jaar voor DOK is begonnen. Op 20 oktober 1962 werd de club opgericht door enkele enthousiaste leden uit Dwingeloo en Diever. En nu 50 jaar later spelen er volleyballers uit de wijde omgeving bij de vereniging. De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen zonder een leuk clubblad. Maar vanaf nu krijgen alle leden drie keer per jaar digitaal leuke verhalen, belangrijke informatie en diverse foto s in dit nieuwe clubblad. Zo komen we op trainingen om foto s te maken, stappen we de kleedkamer binnen voor een leuk gesprek en praten we met jullie in de kantine van Rika en Jannes. Met deze informatie maken we een clubblad voor alle Dokkers. Maar mocht je zelf leuke, spannende of bijzondere verhalen met ons willen delen. Mail ons dan op: Tot snel in de sporthal! Gerlofke en Geke

2 VAN DE BESTUURSTAFEL Wat een leuk initiatief van Geke en Gerlofke, de allereerste nieuwsbrief van DOK! Na een turbulent einde van het seizoen , zijn we inmiddels weer vol energie en enthousiasme begonnen aan het huidige seizoen. De teams zijn vol goede moed aan de competitie begonnen en de resultaten worden geboekt. Een minder goed bericht komt van trainer Kees Nijhuis. Kees is al een tijdje uit de running vanwege een hernia. Afgelopen week is er MRI onderzoek geweest en n.a.v. dat onderzoek zal het beleid moeten worden bepaald. Vanaf deze kant wensen we Kees een voorspoedig herstel toe. Dat het wegvallen van Kees de nodige praktische problemen met zich mee brengt moge duidelijk zijn, ware het niet dat de TC zich van haar zeer goede kant laat zien, en onder aanvoering van hun voorzitter Willy Boers, er goede oplossingen gevonden zijn. En we hopen dan ook dat indien iemand nog benaderd wordt om bij te springen, er positief wordt gereageerd wordt op dat verzoek. Zo ook het financiële verhaal; onze hoofdsponsor van de afgelopen jaren TFM uit Zwolle is gestopt, en dat betekent dat er ook op financieel vlak hard moet worden gewerkt om de vereniging financieel gezond te houden. Dan tot slot, inmiddels heeft het bestuur afscheid genomen van Jannie Schipper, en hebben Janine Luinge-Redeker en Johan Tabak zitting genomen in het bestuur. Wij danken Jannie hartelijk voor haar inzet de afgelopen periode, en we weten dat we ook in de toekomst een beroep op haar mogen blijven doen, en vanzelfsprekend heten we Janine en Johan van harte welkom! Met sportieve groet, namens het bestuur, Aafke Schipper, voorzitter

3 mm De mini s van DOK zijn al een tijdje volop aan het trainen. Zij spelen circulatie volleybal. Dit betekent dat de jongens en meiden op niveau 1 beginnen met gooien en vangen. Bij een niveau hoger komen er steeds meer vaardigheden bij, zodat ze na een tijd het volleybalspel spelen met serveren en 3x overspelen. De jeugd in Dwingeloo is enthousiast aan het trainen op de woensdagmiddag. Van tot uur wordt er getraind door de mini s die bij niveau beginnen. Daarna komt van tot uur de jeugd die niveau spelen. Ook wordt er op donderdagmiddag in Diever getraind door een enthousiaste groep, zij trainen van tot uur. Trainster Anja de Ridder weet de mini-jeugd op een leuke speelwijze alle stappen van het volleyballen bij te brengen. Zodat we ze daarna bij de jeugd en..later ook bij de senioren kunnen zien.

4 In Mini team 1 zitten van voor naar achter: Monique Reina Manon Jenell Lisa Tess 12 jr. doet naast volleybal aan gym en zwemmen. Ze speelt 2 jaar volleybal. 11 jr. speelt blokfluit en zit nu 1 jaar op volleybal. 11 jr. doet ook aan gym en zit ook 1 jaar op volleybal. 11 jr. speelt cornet en zit ook 1 jaar op volleybal. 11 jr. zit nu 1 jaar op volleybal. 11 jr. zit 1,5 jaar op volleybal en speelt daarnaast ook nog saxofoon. De meiden vinden het leuk om tijdens de training wedstrijdjes tegen elkaar te spelen. Dat ze moe worden van alle oefeningen bij het trainen, vinden ze minder leuk. Daarom zeggen deze mini s dat 1,5 uur trainen per week wel genoeg is.

5 In Mini team 2 zitten van voor naar achter: Kris Rilana Sanne S Sanne D Annemijn Sophie 10 jaar, zit al 2 jaar op volleybal, zit ook nog op rugby. 9 jaar, zit 1,5 jaar op volleybal en doet nog aan gym. 9 jaar, zit ook 1,5 jaar op volleybal en doet ook aan rugby. 9 jaar, zit op gym en doet ook al 1,5 jaar aan volleybal. 9 jaar, zit al weer 1 jaar op volleybal en ze zit ook op gym. 8 jaar, zit 2 jaar op volleybal en daarnaast danst ze ook nog. Het team vindt, net als mini-team 1, het leuk om bij de trainingen wedstrijdjes tegen elkaar spelen. Minder leuk vinden zij het dribbelen om het veld. Al begrijpen ze wel dat het belangrijk is en dat je er wat van leert, maar toch.het is niet echt leuk. Deze meiden zouden wel meer willen trainen, misschien 2 x per week een uur. Want dan doe je het vaker dan maar 1 x per week, zeggen de meiden.

6 In Mini team 3 zitten van voor naar achter: Mila 9 jaar, zit nu 1 jaar op volleybal en doet nog aan gym. Lotte 9 jaar, zit 2 jaar op volleybal en daarnaast danst ze ook nog. Aniek 9 jaar, zit al 3 jaar op volleybal, andere hobby s zijn dansen en tekenen. Maureen 8 jaar, zit nu 2 jaar op volleybal en ook op gym. Chris 8 jaar, zit 2 jaar op volleybal, daarnaast zit ze op gym en speelt ze gitaar. Helaas was Pien niet aanwezig bij de training, maar zij speelt ook nog in dit team. Het leukste van de trainingen vinden ook deze dames de wedstijdjes tegen elkaar. Minder leuk bij de trainingen vinden de meiden dribbelen en spelletjes. Dit komt omdat ze liever steeds willen volleyballen. Vandaag gingen ze touwtje springen als warming up, dat vonden de meiden wel weer heel leuk. Ook willen deze mini s wel 2x per week 1 uur trainen.

7 50 JAAR DOK bestaat 50 jaar. En daarom hebben we een gesprek met de twee leden die het langste en het kortste lid zijn van de vereniging. Marleen Strijk heeft zich als laatste dit seizoen aangemeld. Marleen is 20 jaar en speelde als jeugdlid ook al enkele jaren in Dwingeloo. Na een jaar minder fanatiek volleybal in Westerbork, werd ze door haar zus overgehaald om weer bij DOK te komen spelen. Sinds september speelt Marleen in Dames 2. Een nieuw team dat in het begin nog een beetje aan elkaar moest wennen. Maar inmiddels worden er leuke wedstrijden gespeeld. Als 12/13 jarige jongen kwam Roelof Jonkers bij de volleybalvereniging en daarmee is hij als langste lid van DOK. Tijdens de gymlessen van meneer Bron op de MAVO in Diever, (we hebben het nu over de jaren 70) werd er altijd gevolleybald. Ook werden er wedstrijdjes gespeeld tegen het lerarenteam onder leiding van leraar Duits Dick Meijer. Samen met een groep vrienden meldde Roelof zich aan bij DOK en vormden ze een team. Mannenvereniging Volgens Roelof is er veel veranderd in de afgelopen 30 à 40 jaar. Om te beginnen was DOK eerder meer een mannenvereniging. Roelof herinnert zich nog de wedstrijden die hij in de promotieklasse speelde in een afgeladen Hulsebosch. In de jaren 90 stopten steeds meer jongens met volleyballen bij DOK, vooral als ze gingen studeren. Roelof bleef bij de vereniging en samen met 9 andere mannen vormt hij nu het enige herenteam. Marleen en Roelof zijn het erover eens dat het moeilijk is om nieuwe (mannelijke) leden bij de vereniging te krijgen. Dat komt allereerst omdat je aan 1 of 2 jongens niet genoeg hebt. Eigenlijk moet je de jonge jongens een leuk team kunnen bieden en dat is er op dit moment niet. Marleen kreeg eerder op school volleybalclinics en op die manier kun je ook nieuwe leden werven. Maar dan nog blijft het lastig. Buitenlandse toernooien Roelof speelt al veertig jaar bij dezelfde vereniging. Marleen heeft ook nog in Westerbork gespeeld. Een duidelijk verschil vindt Marleen dat bij DOK alles beter geregeld is. Van het vervoer bij de jeugd tot de goede trainers. In Dwingeloo wordt voor de leden veel geregeld, aldus Marleen. De mooiste volleybal-herinneringen heeft Marleen aan het A1 seizoen bij DOK. Dat was zo n 4 jaar geleden. We speelden toen in de topklasse en dat ging heel goed.

8 Maar het was ook gewoon zo n gezellig team! Roelof noemt de toernooien in het buitenland waar men eerder veel naar toe ging. We regelden gewoon zelf een bus richting Duitsland of Denemarken. Daar werden dan vaak mooie wedstrijden gespeeld, maar in de avond ook gefeest. Ook het paasvolleybaltoernooi in Dwingeloo stond bekend om de leuke wedstrijden en de gezellige feestjes in Onder de Eiken en de Vogelsangh. Ledenvergadering Tot slot nog 1 groot verschil tussen het DOK van 50 jaar geleden en het DOK van nu. De ledenvergaderingen. Roelof herinnert zich de volle kantine met 50, misschien wel 100 leden. Nu zijn er bij een ledenvergadering nog maar 5 leden en het bestuur. De verklaring: De ledenvergadering was vroeger gewoon een uitje Mijlpaal Dan weer terug naar de reden dat Roelof en Marleen samen aan tafel zitten: namelijk 50 jaar DOK. Een halve eeuw volleybal in Dwingeloo dat is niet zomaar iets, vindt Roelof. En ook al is er misschien weinig geld in kas, deze mijlpaal moet gevierd worden. Daar zijn het oudste en het nieuwste lid van de vereniging het over eens! Tot slot nog een foto uit de oude doos: Het jongensteam uit 1974 Met van links naar rechts Bert Bult, Roelof Bijker, Harm Luning, Thijs Nijland, Harm Bloemerts, Koos Wiltinge, Martin Boers, Roelof Jonkers en Martinus Evers.

9 Zoals iedereen wel weet heeft DOK niet alleen mini s, jeugd en senioren volleyballers, maar ook een enthousiaste recreanten groep. Zij trainen altijd op maandagavond om uur tot uur in Diever, onder leiding van Loek Romeyn. Het aantal leden die recreatief volleybal spelen is momenteel 22, deze groep is een gemengde groep met mannen en vrouwen. Van deze groep zijn er 9 dames die ook af en toe een wedstrijd tegen andere recreanten uit de omgeving spelen. Dit zijn Jackolien Holties, Jeanet Houwer, Jolanda Slager, Ria Blaaauw, Ineke Haverkort, Jolanda Molenbuur, Elien Doorten, Anja Bouwman en Marja Wobben. Loek Romeyn is hun coach bij thuiswedstrijden in Diever. Er zijn in de afgelopen tijd 3 wedstrijden gespeeld. Helaas begon het nog wat moeizaam en verloren de dames met 3-0 de eerste wedstrijd. Maar de dames trainen volop en de daarop volgende wedstrijden zijn dan ook gewonnen met 2-1 en 3-0. Mocht je ook zin hebben om op deze manier lekker 1x per week 1,5 uur te trainen, geen competitie verplichtingen te hebben, maar wel gezellig met een groep te volleyballen. Kom dan gerust eens langs, neem je sportschoenen mee en speel sportief/recreatief mee met de groep op maandagavond van uur tot uur in Diever.

10 Kampioen worden, dat is wat meisjes C1 dit jaar wil. En dat is geen gekke doelstelling, want de meiden staan op een stevige 2 e plek in de competitie. Vanavond staat Flash Nieuwleusen op het programma, een wedstrijd die met 4-0 van de nummer 11 uit de competitie gewonnen moet kunnen worden. Een uur voor de wedstrijd is het nog rustig in de kleedkamer. Alleen Julia is er al en speelt met haar telefoon. Langzaamaan komen ook Karlijn, Anouk, Emma, Irene en Claire binnen druppelen. Het team is daarmee voor vanavond compleet, want Sanne kan helaas niet. Zes meiden is niet genoeg en daarom zal er net als bij andere wedstrijden hulp komen uit meisjes C2 of C3. Gesprek van de avond in de kleedkamer is zeker niet de aankomende tegenstander. De nieuwe Ipod van Julia krijgt veel belangstelling. Met name Karlijn is dolenthousiast en maakt samen met Emma foto s in de meest rare posities. Het is een drukte van belang in de kleedkamer en er wordt vooral veel gekletst en gelachen. De vorige yell: Tok, tok, tok, dit is het kippenhok van DOK, is dan ook nog steeds van toepassing. Tijdens het omkleden gaan de meiden van de hak op de tak. Van de irritaties over de tenten (grote inspeelshirts) tot de vraag of de vaste mannelijke supportersgroep ook komt kijken, van alles wordt er besproken. De meiden hebben vooral veel lol met elkaar. De maat schoenen, geen tijd hebben voor het huiswerk en de opstart-problemen van Claire: overal wordt een geintje van gemaakt. Ondanks het kletsen en vele lachen krijgen de meiden het voor elkaar om ruim een half uur voor de wedstrijd aangekleed in de zaal te staan. (Dat doen maar weinig andere Dok-teams ze na). Inlopen is zo 2011 en dus wordt er warm gelopen door oefeningen te doen op de trap. Coach Harm vult ondertussen de wedstrijdformulieren in. Na een goede wedstrijd die overtuigend gewonnen wordt, liggen de dames nog steeds op kampioenkoers. En zolang het geinen en lol maken blijft, komt die nummer 1 positie zeer dichtbij

11 Tip: De laatste wedstrijd van december is belangrijk voor de meiden, want dan komt de nummer 1 uit het klassement naar Dwingeloo. Op 14 december speelt meisjes C1 om uur tegen Impala. Dus kom kijken in de sporthal! Deze tas vond Jannes na afloop in de kleedkamer, alleen was de inhoud nog verspreid over de vloer Mini s : 15 december2012: minitoernooi in Westerbork 8 januari 2013: nieuwjaarstoernooi 16 maart 2013: minitoernooi in Dwingeloo Jeugd B en C: 5 januari 2013: voorrondes openclub in Dwingeloo 8 januari2013: nieuwjaarstoernooi Senioren: 8 januari 2013: nieuwjaarstoernooi Recreanten: 8 januari 2013: nieuwjaarstoernooi

www.flashdemare.nl JEUGD van 8 tot 18 jaar : 18:00-20:15 uur SENIOREN vanaf 16 jaar : 20:15-22:30 uur

www.flashdemare.nl JEUGD van 8 tot 18 jaar : 18:00-20:15 uur SENIOREN vanaf 16 jaar : 20:15-22:30 uur www.flashdemare.nl WOENSDAGAVOND: december 2013 JEUGD van 8 tot 18 jaar : 18:00-20:15 uur SENIOREN vanaf 16 jaar : 20:15-22:30 uur Adres sporthal: Arubastraat 6, Alkmaar- Noord Naast Dalton College Van

Nadere informatie

Stukje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter 7 www. spivo.nl 1 Stukje van de voorzitter Beste Spivo volleyballers, leden en vrijwilligers. Ik moet er nog even aan wennen om een stukje voor het Spivo nieuws op tijd bij de redactie in te leveren, dus

Nadere informatie

het aanmoedigen was. Verderop in dit mooie boekje dus veel meer daarover.

het aanmoedigen was. Verderop in dit mooie boekje dus veel meer daarover. We zijn los! //ALIES Al volleyballend en al Swammerend. Want je hebt hem in je handen, de eerste Swammer van het seizoen 2012/2013. Terwijl ons land zich in deez crisistijd weer geregeerd weet, redactielid

Nadere informatie

Time out 2013-2014 nummer 3

Time out 2013-2014 nummer 3 2 Van de redactie Nog een stuk of wat wedstrijden te gaan deze competitie en dan weet ieder team precies waar het aan toe is. Spannend want er wordt nog volop gestreden voor de eerste, tweede of derde

Nadere informatie

1959 2009 Auto van Ewijk / LHC 1

1959 2009 Auto van Ewijk / LHC 1 1959 2009 Auto van Ewijk / LHC 1 Hallo allemaal, Voor jullie ligt een jubileumuitgave van 50 jaar handbal bij Auto van Ewijk / LHC. Ondertussen een rijke historie waar veel over te vertellen is, dat doen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2014-2015. Beste vrijwilligers! In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te vinden: - Lintje voor Marij van Bokhoven

Nadere informatie

SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG VRIENDSCHAP DOOR SPORT

SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG VRIENDSCHAP DOOR SPORT SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG JUDO SPORT-IN VOLLEYBAL BADMINTON GYMNASTIEK BEWEGEN OP MUZIEK VRIENDSCHAP DOOR SPORT Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Van de redactie 2 Oproep 2 Ledenadministratie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Samenstelling bestuur

Inhoudsopgave. Samenstelling bestuur december 2014 2 Samenstelling bestuur Inhoudsopgave. Voorzitter : Kees de Jonge 0113-232855 odejonge@kpnmail.nl Secretaris : Janna Scheffer 0113-21 27 43 sfr@zeelandnet.nl Ledenadm. : Kees Tramper 0113-55

Nadere informatie

PluimPleiter. BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL. Seizoen 2014-2015, nummer 3

PluimPleiter. BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL. Seizoen 2014-2015, nummer 3 PluimPleiter BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL Seizoen 2014-2015, nummer 3 `DOESBURG Berkel en Rodenrijs, Westerwater 20 (010-5116670) en Kerksingel 13 (010-5116037) 15 % korting voor leden van BBV

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3 Van de redactie: De redactionele beschouwing op de afgelopen maanden en een vaak ietwat kritische

Nadere informatie

VERSLAG Algemene Ledenvergadering GAVOC 10

VERSLAG Algemene Ledenvergadering GAVOC 10 VERSLAG Algemene Ledenvergadering GAVOC 10 Vergadering : nr. ALV 2010-01 Datum vergadering : 5 november 2010 Bestuursleden : Thierry Frik Voorzitter Alwin van Aken Ambtelijk Secretaris Jeroen Beckers Secretaris

Nadere informatie

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen!

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen! Jaargang 38, nummer 4, oktober 2004 Weer tijd gevonden om de Voltreffer in elkaar te zetten. Heel veel tijd was ditmaal hiervoor niet nodig omdat deze Voltreffer maar 18 bladzijdes dik is. Heb ik wat gemist?

Nadere informatie

PRAATPAAL Jaargang 20, Nr. 8 7-11-2010

PRAATPAAL Jaargang 20, Nr. 8 7-11-2010 1 2 Voorzitter: Erik Passchier COLOFON tel. 010-59 20 667 e-mail voorzitter@odomaasland.nl Secretariaat: Jan Bol tel. 010-59 23 565 e-mail secretaris@odomaasland.nl Penningmeester: Janneke van der Vaart

Nadere informatie

AGILITAS POST. SvZ Seizoen 2011-2012. Van de redactie ARNHEMSE VOLLEYBALVERENIGING

AGILITAS POST. SvZ Seizoen 2011-2012. Van de redactie ARNHEMSE VOLLEYBALVERENIGING AV agilitas AGILITAS POST ARNHEMSE VOLLEYBALVERENIGING de CMV jeugd speelt nu in nieuwe shirtjes gesponsord door Welling Bij deze bodembalk object hadden we achteraf liever een effen blauw vlak gehad,

Nadere informatie

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Uitnodiging en agenda 3 Notulen jaarvergadering 2013-2014 4 Jaarverslag bestuur 9 Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Jaarverslag accommodatiecommissie 17 Jaarverslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief arbitrage regio Noord 2013 / 2014 nummer 3 maart 2014

Nieuwsbrief arbitrage regio Noord 2013 / 2014 nummer 3 maart 2014 Info redactie De 'Nieuwsbrief' is een uitgave met informatie voor scheidsrechters en wordt uitgegeven door het regiokantoor Noord in opdracht van de stuurgroep Arbitrage. De stuurgroep hoopt dat dit communicatiemiddel

Nadere informatie

Inhoud. Wist u dat... Volgende Spike: April 2015 Inleveren kopij vóór 8 april 2015. Colofon. www.fortutas.nl

Inhoud. Wist u dat... Volgende Spike: April 2015 Inleveren kopij vóór 8 april 2015. Colofon. www.fortutas.nl Kijk voor het laatste Fortutas-nieuws op: www.fortutas.nl Wist u dat... - Carly Stroomer (recr. dames 2) haar wedstrijdkleding wast op de dag dat ze een wedstrijd moet spelen. - Ze de was dan wel in haar

Nadere informatie

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 RUGBYCLUB ETTEN-LEUR SCRUMPIE november 2013 Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 Colofon WWW.RUGBYCLUBETTENLEUR.NL Het Scrumpie is het clubblad van Rugbyclub Etten-Leur, opgericht 14 juni 1971 Bestuur Rugbyclub

Nadere informatie

De Waterdroppels. In dit nummer:

De Waterdroppels. In dit nummer: De Waterdroppels Januari 2013 De Waterdroppels Nummer 1 - jan. 2013 Jaargang 73 Redactie & medewerkers Michael Woolthuis Familie Tijman Robbert Henrichs Kopij De Waterdroppels wordt samengesteld door en

Nadere informatie

REDACTIONEEL - 1 - Ronald

REDACTIONEEL - 1 - Ronald Badminton..., meer dan een slag in de lucht!!! Jaargang 24 (november 2001), nr. 2 Redactieadres: E-mail: Secretariaat: Gironummer: Reigerskamp 320, 3607 HS Maarssen. R.Koenis@imn.nl Reigerskamp 320, 3607

Nadere informatie

Een heel gelukkig 2013!

Een heel gelukkig 2013! Verenigingsblad van Korfbalclub Antilopen januari 2013. jaargang 7. nr. 30 Een heel gelukkig 2013! Antilopenjeugd verrast Sinterklaas Maagdenburgstraat 20 a 7421 ZC DEVENTER Postbus 2038 7420 AA DEVENTER

Nadere informatie

Een heel gelukkig 2013!

Een heel gelukkig 2013! Verenigingsblad van Korfbalclub Antilopen januari 2013. jaargang 7. nr. 30 Een heel gelukkig 2013! Antilopenjeugd verrast Sinterklaas ST!P jaargang 7 nummer 30 ST!P is een officieel orgaan van de korfbalclub

Nadere informatie

RKVV Roosendaal afspraken elftal

RKVV Roosendaal afspraken elftal pag 1 Hallo spelers, ouders en supporters van RKVV Roosendaal, Elftal Inhoudsopgave 1) namen leiders/trainers, adreslijst spelers... 2 2) informatie en communicatie, website beheer... 2 3) sportiviteit,

Nadere informatie

SPORTCLUBJOURNAAL 2 0 13-2 0 14. Nieuwsbulletin Sportclub Neede

SPORTCLUBJOURNAAL 2 0 13-2 0 14. Nieuwsbulletin Sportclub Neede SPORTCLUBJOURNAAL 2 0 13-2 0 14 Nieuwsbulletin Sportclub Neede Van de Redactie Cluborgaan van: Sportclub Neede COLOFON Uitgave: Sp. Neede Jaargang: 45 Samenstelling en redactie: redactie team Oplage:

Nadere informatie

Hierbij nodig ik u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vindt plaats op WOENSDAG 26 JUNI A.S.

Hierbij nodig ik u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vindt plaats op WOENSDAG 26 JUNI A.S. EVBV-Octopus Uitnodiging ALV Geachte leden, Hierbij nodig ik u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vindt plaats op WOENSDAG 26 JUNI A.S. OM 19:30 UUR IN MARTINIHAL

Nadere informatie

SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG VRIENDSCHAP DOOR SPORT

SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG VRIENDSCHAP DOOR SPORT SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG JUDO SPORT-IN VOLLEYBAL BADMINTON GYMNASTIEK BEWEGEN OP MUZIEK VRIENDSCHAP DOOR SPORT Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Van de redactie 2 Oproep 2 Ledenadministratie

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur

Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur Speciale editie van de W E I D E P R A A T Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur tevens Nieuwjaarsreceptie Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: December 2013,

Nadere informatie

Even bijpraten 4. Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5. Notulen extra ledenvergadering 13 december 2007 7. Beste leden, Verslag laatste wedstrijd 8

Even bijpraten 4. Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5. Notulen extra ledenvergadering 13 december 2007 7. Beste leden, Verslag laatste wedstrijd 8 Even bijpraten 4 Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5 Beste leden, Hierbij nodigen we jullie uit voor de ledenvergadering van volleybalvereniging WIJHKO op donderdag 29 mei 2008 in de kantine van sporthal

Nadere informatie

Vo or pubers met power

Vo or pubers met power 1 Vo or pubers met power Puber Power. Niet voor niets is dat de titel van dit boek. Of je het nu wilt of niet, de pubertijd is een heel bijzondere tijd. Het is een tijd waarin je begint te ontdekken wie

Nadere informatie