ENTERPRISE BI MET DE EENVOUD VAN EEN CONSUMENTENTOEPASSING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENTERPRISE BI MET DE EENVOUD VAN EEN CONSUMENTENTOEPASSING"

Transcriptie

1

2

3

4 EENVOUD = SUCCES

5 Het verschil ENTERPRISE BI MET DE EENVOUD VAN EEN CONSUMENTENTOEPASSING Denk eens aan Google, Facebook en itunes. En denk vervolgens aan Business Intelligence (BI). Twee volstrekt verschillende werelden, toch? De eerder genoemde consumententoepassingen zijn uiterst gebruiksvriendelijk. U kunt er direct mee aan de slag en al met een paar klikken productief bezig zijn. Traditionele BI is daarentegen traag en uiterst frustrerend. Het gaat gepaard met lange leercurves en implementatietrajecten. QlikView is anders. Het verandert de regels van het spel door dezelfde ervaring als een consumententoepassing te bieden. De BI-software is uiterst simpel, zeer gebruiksvriendelijk en geeft zakelijke gebruikers de volledige regie in handen. Gebruikers hoeven niet meer te wachten op rapporten die vervolgens niet langer actueel zijn. Ze zijn bovendien nooit meer aangewezen op giswerk. QlikView biedt hen op eenvoudige wijze een antwoord op al hun belangrijke bedrijfsvraagstukken. Hoe zou het zijn om elk zakelijk vraagstuk te kunnen beantwoorden? Wat zou dat voor uw bedrijfsvoering betekenen?

6 RESULTATEN BEHALEN

7 s Werelds snelst groeiende BI-bedrijf * DE HOOGSTE SUCCESPERCENTAGES ** 96% van al onze klanten zijn tevreden 186% return on investment 16% omzetgroei LEIDER IN KLANTENLOYALITEIT *** #1 qua koopintentie voor nieuwe licenties #1 qua standaardisatievoorkeur #1 qua verlengingsratio s * Worldwide BITools 2008 Vendor Shares, IDC, 2009 ** Gezamenlijke enquête van IDC en QlikTech, 2009 *** BARC: BI Survey 9, ,000 klanten in 100 landen DE SNELSTE TIME-TO-VALUE ** 44% van alle klanten kon de oplossing binnen 1 maand in gebruik nemen 77% kon de oplossing binnen 3 maanden in gebruik nemen 50% kortere analysetijd QlikView is een nieuw type Business Intelligence-tool dat bedrijven overal ter wereld spectaculaire resultaten biedt. Zakelijke gebruikers kunnen een einde maken aan giswerk en snellere en slimmere beslissingen nemen. Dankzij de gebruikseenvoud van QlikView kan iedereen op simpele wijze al hun gegevens consolideren, doorzoeken, visualiseren en analyseren en een ongekend niveau van zakelijk inzicht verkrijgen.

8 HOE HET WERKT

9 Consolideren De gepatenteerde in-memory technologie van QlikView is in staat om gegevens uit om het even welke bron te combineren en in het geheugen te laden. Maakt u reeds gebruik van Oracle, SAP, Salesforce.com, Business Objects, Cognos, Hyperion, SQL Server, MySQL of Excel? Geen probleem. QlikView heeft overal een oplossing voor. Zoeken Bedrijven kunnen nu eindelijk gebruikmaken van een Google-achtige BI-zoekfunctie. Als u in willekeurige volgorde woorden of een zinsnede invoert in het zoekvenster van QlikView, krijgt u direct associatieve zoekresultaten te zien die nieuwe verbindingen en relaties tussen de gegevens uit uw verschillende toepassingen in kaart brengen. Visualiseren En nu wordt het leuk. U kunt in luttele seconden uw gegevens ophalen en deze op elke gewenste manier weergeven. U kunt ze bijvoorbeeld in flitsende grafieken, tabellen of diagrammen onderbrengen of in tweedimensionale of driedimensionale vorm weergeven. U kunt op gegevens inzoomen en uitzoomen en op elke gewenste locatie klikken om meer gedetailleerde informatie op te vragen. Met QlikView krijgt u uw gegevens in een heel ander licht te zien.

10 ASSOCIATIEF ZOEKEN

11 Features Discount Price Product Customer 2010 sales Version Marketing Inventory Customer Region Discount Services Credit Maintenance Sales Year History Accounts Receivable Ondersteund door In-memory technologie De drijvende kracht achter associatief zoeken is de geavanceerde in-memory architectuur van QlikView. Deze architectuur maakt vrijwel geheel een einde aan de problemen en complexiteit die gepaard gaan met traditionele, trage en schijfgebaseerde BI-tools die nauwelijks meer dan statische en voorgekauwde informatie bieden. Met QlikView kunt u al uw gegevens, vanuit vrijwel elke bron, met een paar simpele muisklikken in het geheugen laden, waar ze direct beschikbaar zijn voor real-time analyse. De associatieve zoekervaring De associatieve zoekfunctie van QlikView brengt Business Intelligence op een hoger niveau. Deze functie biedt de vertrouwde ervaring van uw favoriete zoekmachine en voorziet u van snelle antwoorden. Probeer maar eens een aantal zoektermen in te voeren. QlikView zal direct zoekresultaten weergeven terwijl u typt. De intuïtieve gebruikersinterface wijst belangrijke relaties tussen uw gegevens aan, waardoor u beter gefundeerde zakelijke beslissingen kunt nemen.

12 WAAR U OOK GAAT OF STAAT

13 Overal inzetbaar QlikView biedt u op elk gewenst tijdstip toegang tot uw gegevens vanaf de meest gebruikte mobiele toestellen, zoals de iphone, ipad, Android en BlackBerry. De BI-software biedt ongekende vrijheid dankzij dynamische en interactieve gegevensanalyse, wanneer en waar gebruikers daar maar behoefte aan hebben. QlikView for Mobile biedt mobiele gebruikers geavanceerde, real-time antwoorden op zakelijke vraagstukken, gecombineerd met de eenvoud en kracht van de interactieve visuele QlikView dashboards. Met QlikView for Mobile kunnen gebruikers profi teren van een integrale gegevensselectie, associatief zoeken, GPS-gevoelige filtering (voor mobiele telefoons met GPS-functionaliteit) en geavanceerde visualisatie.

14 BEDENK HET BOUW HET DEEL HET

15 Collaboratieve BI QlikView verbetert de informatievoorziening binnen uw gehele organisatie door elke zakelijke gebruiker in staat te stellen om op eenvoudige wijze hun eigen QlikView toepassingen te creëren. Ze kunnen zelfs mash-ups maken en deze integreren in aanvullende toepassingen om hun zakelijke inzichten met iedereen te delen. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om uw regionale omzetgegevens in QlikView te koppelen aan locaties in Google Maps. Of een voorraadanalyse in QlikView via SharePoint beschikbaar te stellen aan alle zakelijke gebruikers? En wat dacht u van de mogelijkheid om QlikView automatisch Excel spreadsheets voor u in te laten vullen? Dit alles is mogelijk met de gebruiksvriendelijke QlikView uitbreidingen. Gebruikers van Twitter en Facebook kunnen daarnaast op eenvoudige wijze links naar hun QlikView mash-ups en analyses toevoegen. Het delen van unieke inzichten binnen de hele organisatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

16 MAXIMALE SCHAALBAARHEID

17 8-core Op groei gebouwde BI We hebben QlikView speciaal ontwikkeld om met uw bedrijf mee te groeien. Onze oplossing is zelfs zo schaalbaar dat deze in staat is om te voorzien in de informatiebehoeften van s werelds grootste multinationals, zoals Campbell s Soup, Canon, Fila, Gatorade, Panasonic en Toyota. 4-core 6-core QlikView biedt ondersteuning voor tienduizenden gebruikersverbindingen en miljarden gegevensrecords. Dit is mogelijk dankzij de geoptimaliseerde architectuur van QlikView, die optimale lineaire schaalbaarheid biedt en gebruik kan maken van zelfs de meest geavanceerde 64-bit Intel multicore-architecturen. De oplossing biedt daarnaast ondersteuning voor alle actuele virtualisatie en cloud computingmodellen en ingebouwde veerkracht in de vorm van standaard fail overopties. Het resultaat? Een optimale prestatie en maximale gemoedsrust.

18 WERKT MET WAT U REEDS GEBRUIKT

19 QlikView ontsluit uw bedrijfsgegevens Maar al teveel bedrijven voelen zich gevangen door hun bedrijfstoepassingen. Deze toepassingen bieden hen niet de mogelijkheid om hun gegevens op eenvoudige en betekenisvolle wijze op te vragen. QlikView biedt speciale connectors voor veel gebruikte bedrijfstoepassingen zoals SAP en Salesforce.com om de toegang tot en analyse van uw bedrijfsgegevens te vereenvoudigen. QlikView stelt bedrijven overal ter wereld in staat om beter gebruik te maken van hun bestaande investeringen in zakelijke en warehousingactiva dankzij gebruiksvriendelijke intuïtieve toegang tot gegevens, uitgebreide analysemogelijkheden en geavanceerde visualisatie. Het resultaat? Tevredene en zeer productieve zakelijke gebruikers, plus een hogere ROI op uw bedrijfstoepassingen.

20 ALLE TOUWTJES IN HANDEN

21 Beheersbaarheid in optima forma QlikView biedt krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke consoles voor het meten, bewaken en gebruiken van QlikView toepassingen en gegevens. De consoles van QlikView bieden uw ICT organisatie een overkoepelend overzicht op de gebruiksstatus, of het nu om gaat om één server of meerdere servers die binnen verschillende regio s staan opgesteld, of om tienduizenden gelijktijdige gebruikers. QlikView biedt daarnaast centrale beheermogelijkheden, waaronder load balancing en planning van de gegevensverversing. IJzersterke beveiliging QlikView is speciaal ontwikkeld om uw bedrijfskritische gegevens en analytische activa te beschermen. QlikView biedt ondersteuning voor beveiligingsstandaarden die specifiek zijn ontwikkeld om de miljarden records en tienduizenden gebruikers te beschermen die de software in staat is om te ondersteunen. Met behulp van de geavanceerde, makkelijk beheerbare beveiligingsconsole, kunt u precies bepalen welke gebruikers welke analyses, gegevens, metrieken en resultaten te zien krijgen. Daarnaast kunt u op rollen gebaseerde beleidsregels, groepsregels en individuele regels afdwingen, van regels voor afzonderlijke documenten tot gedetailleerde beperkingen voor rijen en waarden.

22 ONZE KLANTEN ZIJN DOL OP ONS

23 We hadden niet verwacht dat QlikView zulke sterke efficiëntieverbeteringen zou bieden. Dankzij deze oplossing hebben we het beheer van gegevens binnen onze gehele toevoerketen drastisch kunnen verbeteren. We ontdekken steeds meer nieuwe manieren om gegevens te integreren, raadplegen en gebruiken, en deze technieken leveren aanzienlijk betere resultaten op dan de methoden die we voorheen gebruikten. Michael Mastroianni, Vice-President North American Planning Reliability and Operations van de Campbell Soup Company QlikView stelt ons in staat om op snelle wijze rapporten te genereren en dashboards te creëren, zodat we onze productomzet en veranderingen in de markt in real time kunnen volgen. Hierdoor kunnen onze verkopers direct inspringen op nieuwe omzetkansen en het bedrijfsresultaat verbeteren. Victor Aguilar, Support Sales Manager bij Gatorade

24 GATORADE Een divisie van PepsiCo, Inc. en fabrikant van de brancheleidende sportdrank Gatorade. Uitdagingen Gatorade wilde over real-time verkoopgegevens beschikken om op proactieve wijze in te kunnen springen op marktveranderingen De rapportagetijd moest worden verkort Er moesten tientallen miljoenen gegevensrecords worden verwerkt Oplossing QlikView werd geïmplementeerd voor het analyseren van: De omzet en winstgevendheid per klant Verkoopkosten Facturatie Resultaten De rapportagetijd werd van 1-4 uur teruggebracht tot 3 minuten. Dit resulteerde in kostenbesparingen van $237 per werknemer per rapport. Real-time inzicht in de bedrijfsbrede prestatie. De BI-investering was in vier maanden volledig terugverdiend. TIENTALLEN MILJOENEN GEGEVENSRECORDS RAPPORTAGETIJD TERUGGEBRACHT VAN 1-4 UUR TOT 3 MINUTEN BESPARING VAN $237 PER WERKNEMER PER RAPPORT

25 CAMPBELL S SOUP Een wereldwijde fabrikant van soep, snacks, frisdranken en hoogwaardige chocolade. Uitdagingen Het op elkaar afstemmen van de vraagprognose en toevoerketen om grip te kunnen houden op de toevloed aan nieuwe producten. Het voorraadbeheer moest een aanzienlijke toename van de voorraadeenheden kunnen opvangen. Oplossing QlikView werd geïmplementeerd voor: Omzetanalyse Toevoerketenanalyse voor voorraadeenheden Operationele analyse Resultaten Een 50% nauwkeuriger voorraadprognose. Mogelijkheid om op eenvoudige wijze in te springen op dagelijkse schommelingen van de vraag en orderstromen. De juiste productmix is op het juiste tijdstip beschikbaar voor klanten. Een reductie van de transport- en personeelskosten. 50% NAUWKEURIGER VOORRAADPROGNOSE TOEVOERKETENANALYSE VOOR 4,500 VOORRAADEENHEDEN

26 NATIONAL HEALTH SERVICE Dit openbare gezondheidszorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk heeft het overgrote deel van de Britse gezondheidszorg onder zijn hoede. Uitdagingen De NHS wilde de financiële gegevens voor alle regionale NHS-knooppunten consolideren, visualiseren en analyseren. NHS wilde de contractuele kosten binnen de gehele toevoerketen reduceren. Oplossing QlikView werd binnen de regionale Britse knooppunten geïmplementeerd voor: Uitkeringsrapportage Een analyse van uitgaven versus kosten. Een analyse van leveranciers en inkopers. Organisatorische benchmark-analyse. Resultaten Een besparing van 66 miljoen dollar aan inkoopkosten binnen 2 jaar tijd. Een verbeterde prestatie van regionale knooppunten dankzij verbeterd inzicht in gegevens. Een aanzienlijke reductie in tijd die het management kwijt is aan rapportage en analyse. BESPARING VAN $66 MILJOEN AAN INKOOPKOSTEN

27 HEIDELBERG Een vooraanstaande fabrikant van vellen-offsetpersen voor zakelijke en industriële klanten. Uitdagingen Heidelberg was niet in staat om te voldoen aan de nieuwe rapportagevereisten of om ad hoc-analyses uit te voeren. Het bedrijf had behoefte aan aanvullende mogelijkheden voor het analyseren van SAP BW-gegevens. Oplossing Implementatie van 200 QlikView-toepassingen, waaronder: Omzetanalyse Financiële analyse ICT-analyse Resultaten De zakelijke gebruikers binnen Heidelberg zijn in staat om beter gefundeerde beslissingen te nemen dankzij een flexibele ad hoc-analyse van SAP BW-gegevens. Volledige integratie van gegevens uit SAP BW, Access, Excel, Navision en Sage. INVESTERINGSRENDEMENT VAN 263% VOOR DE IT AFDELING

28 STERK IN CIJFERS

29 QlikCommunity: Sharing the love Klanten houden van QlikView. Deze liefde gaat heel diep. De QlikCommunity, ons ongekend dynamische en bloeiende wereldwijde online forum op community.qlikview.com, onderscheidt zich dan ook van alle andere communities. Met tienduizenden gebruikers is het de best bezochte en meest actieve gebruikersgemeenschap binnen de Business Intelligence wereld. De QlikCommunity biedt een aantrekkelijke en zelfs verslavende gebruikservaring. Enthousiaste QlikView gebruikers uit alle delen van de wereld komen hier samen om hun ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. In de QlikCommunity zult u QlikView experts aantreffen die krachtige gratis toepassingen en nuttige tips aanleveren die u direct binnen uw organisatie kunt toepassen. De productexperts van QlikView zijn al net zo verslaafd aan de QlikCommunity. Ze worden in de wandelgangen Qlikkies genoemd en communiceren voortdurend met de gemeenschap om gebruikers van snelle antwoorden en beste praktijken te voorzien. Wacht dus niet langer en ga online. We zien ernaar uit om u in de QlikCommunity te begroeten.

30 SEEING IS BELIEVING

31 Probeer uit We zijn er zo sterk van overtuigd dat QlikView voor uw onderneming het verschil kan maken, dat we u graag willen laten zien hoe QlikView met uw gegevens omgaat alvorens u de software aanschaft. We nodigen u uit om de unieke snelheid en kracht van QlikView te ervaren door gebruik te maken van onze Seeing is Believing aanbieding. In slechts twee of drie dagen tijd zullen we een volledig operationele QlikView-toepassing voor u bouwen en deze met uw gegevens inrichten, zodat u snel een antwoord kunt vinden op uw zakelijke vraagstukken. We zijn bovendien de enige leverancier van Business Intelligence oplossingen die zijn software aanbiedt in combinatie met een risicoloze retourgarantie van 30 dagen. Bent u klaar om QlikView te ontdekken? Download nu een gratis demoversie via qlikview.com/download

32 READY TO CHANGE YOUR WORLD?

33 Wereldwijde vestigingen Verenigde Staten Wereldwijd hoofdkantoor 1 (888) Australië België 32 (0) Canada Denemarken Duitsland 49 (0) Finland Frankrijk 33 (0) Hong Kong India Italië 39 (0) Japan Nederland 31 (0) Noorwegen 46 (0) Oostenrijk 43 (0) Portugal Singapore Spanje Verenigd Koninkrijk 44 (0) Zuid-Afrika Zweden 46 (0) Zwitzerland 41 (0)

34

35

36 2010 QlikTech International AB. All rights reserved. QlikTech, QlikView, Qlik, Q, Simplifying Analysis for Everyone, Power of Simplicity, New Rules, The Uncontrollable Smile and other QlikTech products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of QlikTech International AB. All other company names, products and services used herein are trademarks or registered trademarks of their respective owners. The information published herein is subject to change without notice. This publication is for informational purposes only, without representation or warranty of any kind, and QlikTech shall not be liable for errors or omissions with respect to this publication. The only warranties for QlikTech products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting any additional warranty.

DE QLIKVIEW PRODUCTFAMILIE

DE QLIKVIEW PRODUCTFAMILIE DE QLIKVIEW PRODUCTFAMILIE is het eerste associatieve in-memory Business Discovery platform ter wereld. Hiermee kunnen gebruikers data verzamelen uit meerdere bronnen, exploreren, ontdekkingen doen en

Nadere informatie

Over Victa. Dedicated QlikView Solution Provider. Business Intelligence

Over Victa. Dedicated QlikView Solution Provider. Business Intelligence QlikView Solutions Over Victa Dedicated QlikView Solution Provider Victa is een dedicated QlikView Solution Provider. Onze dienstverlening is 100% gericht op QlikView. Wij bieden een compleet aanbod van

Nadere informatie

WAT IS ER NIEUW IN QLIKVIEW 11?

WAT IS ER NIEUW IN QLIKVIEW 11? WAT IS ER NIEUW IN QLIKVIEW 11? QlikView 11 tilt Business Discovery naar een hoger niveau. QlikView 11 stelt gebruikers in staat om eenvoudig informatie te delen met collega s. Grotere, bedrijfsbrede implementaties

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

Een mobiele organisatie met Citrix XenMobile en Citrix NetScaler

Een mobiele organisatie met Citrix XenMobile en Citrix NetScaler Een mobiele organisatie met Citrix XenMobile en Citrix NetScaler 2 Inleiding Mobiliteit en de consumerization van de IT stellen de IT-afdeling voor grote uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid, beveiliging

Nadere informatie

Google Search Appliance 6.0

Google Search Appliance 6.0 Google Search Appliance 6.0 Biedt universeel zoeken voor bedrijven NIEUWE FUNCTIES IN 6.0 Nieuwe architectuur Dynamische schaalbaarheid Nieuw hardwareplatform (GB-9009) Krachtigere hardware met 3X-verwerkingskracht

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

De voordelen van cloudnetwerken

De voordelen van cloudnetwerken whitepaper De voordelen van cloudnetwerken Cloudnetwerken inschakelen om de IT-kosten te verlagen en de IT-productiviteit te verhogen Inleiding Er ligt een voortdurende druk op organisaties in zowel de

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen Lever geweldige klantervaringen MANAGEMENT SAMENVATTING Technologie heeft de verkoopfunctie volledig overhoop gegooid. Enerzijds is het verkopersvak lastiger

Nadere informatie

IT Trends en Innovatie Survey Wat wordt de next big thing?

IT Trends en Innovatie Survey Wat wordt de next big thing? IT Trends en Innovatie Survey Wat wordt de next big thing? Inhoud Voorwoord 4 Trends, innovatie en de CIO agenda 5 Samenhang tussen trends, denken vanuit megatrends 8 Resultaten voor cluster Cloud en

Nadere informatie

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud Op weg naar IT as a Service Sneller zakendoen in een mobiele wereld Nieuwe producten en services sneller leveren. Klanten beter leren kennen. Steeds

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Waarom Informatica? Waarom nu?

Waarom Informatica? Waarom nu? Waarom Informatica? Waarom nu? de gevaren in de markt omzeilen Onder de huidige economische omstandigheden moeten slimme bedrijven technologie optimaal benutten om de concurrentie voor te blijven en de

Nadere informatie

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Handout Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur HP ConvergedSystem HP ConvergedSystem Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Voor veel organisaties is het zelf ontwerpen, samenstellen

Nadere informatie

Focus op wat uw klant belangrijk vindt

Focus op wat uw klant belangrijk vindt Focus op wat uw klant belangrijk vindt Uw klantervaring transformeren voor het huidige, digitale tijdperk. Wat als u een positieve klantervaring zelf kon bewerkstelligen? De vraag hoe je een persoonlijke,

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software Nu met mobility en collaboration functionaliteiten vernieuwd design Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic

Nadere informatie

White Paper. Manage de chaos! Hoe CIO s en Natural Analytics ons kunnen helpen kansen sneller te spotten dan de concurrentie. Maart, 2014. qlik.

White Paper. Manage de chaos! Hoe CIO s en Natural Analytics ons kunnen helpen kansen sneller te spotten dan de concurrentie. Maart, 2014. qlik. White Paper Manage de chaos! Hoe CIO s en Natural Analytics ons kunnen helpen kansen sneller te spotten dan de concurrentie Maart, 2014 qlik.com Inleiding Marktontwikkelingen volgen elkaar in moordend

Nadere informatie

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be Exact Online Het Nieuwe Verkopen CRM in de cloud www.exactonline.be 02 crm in de cloud Inhoud Introductie 1 Managementsamenvatting 4 2 Het belang van CRM 6 3 CRM in de praktijk 8 4 CRM en het verkooptraject

Nadere informatie

Uw telecomgoeroe geeft antwoord

Uw telecomgoeroe geeft antwoord In dit nummer Woord vooraf Uw telecomgoeroe geeft antwoord 3 Uw telecomgoeroe geeft antwoord 4 Nieuws 6 Slimmer communiceren Slimmer communiceren Geachte lezer, In welke branche u ook werkzaam bent met

Nadere informatie

Top 10 redenen voor extra beveiliging van informatie door middel van desktopvirtualisatie

Top 10 redenen voor extra beveiliging van informatie door middel van desktopvirtualisatie Top 10 redenen voor extra beveiliging van informatie door middel van desktopvirtualisatie Controle terug en risico s gereduceerd zonder compromissen op het gebied van productiviteit en groei 2 Nieuwe manieren

Nadere informatie

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Inhoud Introductie 3 De toekomst begint vandaag! Wereldwijd voordelig bellen geeft u vrijheid! Een dynamische relatie Voorwoord 5 12Connect

Nadere informatie

SAS Banking intelligence. Meer dan 2.500 financiële dienstverleners gebruiken SAS

SAS Banking intelligence. Meer dan 2.500 financiële dienstverleners gebruiken SAS SAS Banking intelligence Meer dan 2.500 financiële dienstverleners gebruiken SAS DE FINANCIËLE WERELD IN VERANDERING Banken en andere financiële instellingen ontkomen niet aan de heftige veranderingen

Nadere informatie

SAS INSURANCE INTELLIGENCE. Geïntegreerde technologie en specifieke oplossingen voor verzekeraars

SAS INSURANCE INTELLIGENCE. Geïntegreerde technologie en specifieke oplossingen voor verzekeraars SAS INSURANCE INTELLIGENCE Geïntegreerde technologie en specifieke oplossingen voor verzekeraars KLANTENKENNIS EN RISICOMANAGEMENT BEPALEN UW TOEKOMST De verzekeringswereld krijgt steeds meer te maken

Nadere informatie

TriageExpert kan scha delast voor werkgever enorm beperken

TriageExpert kan scha delast voor werkgever enorm beperken magazine VCD zomer 2010 23e jaargang nummer 2 Laboratorium voor Infectieziekten Rekencentrum verhuist naar VCD KDE Energy KDE Energy voert centrale rapportagehub in Biblionet Groningen VCD Business Intelligence

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Social business patterns met succes toegepast door toonaangevende en vooruitstrevende organisaties

Social business patterns met succes toegepast door toonaangevende en vooruitstrevende organisaties Social business patterns met succes toegepast door toonaangevende en vooruitstrevende organisaties Verandering is de nieuwe constante. Organisaties hebben te maken met verschillende macro-economische

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie