ENTERPRISE BI MET DE EENVOUD VAN EEN CONSUMENTENTOEPASSING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENTERPRISE BI MET DE EENVOUD VAN EEN CONSUMENTENTOEPASSING"

Transcriptie

1

2

3

4 EENVOUD = SUCCES

5 Het verschil ENTERPRISE BI MET DE EENVOUD VAN EEN CONSUMENTENTOEPASSING Denk eens aan Google, Facebook en itunes. En denk vervolgens aan Business Intelligence (BI). Twee volstrekt verschillende werelden, toch? De eerder genoemde consumententoepassingen zijn uiterst gebruiksvriendelijk. U kunt er direct mee aan de slag en al met een paar klikken productief bezig zijn. Traditionele BI is daarentegen traag en uiterst frustrerend. Het gaat gepaard met lange leercurves en implementatietrajecten. QlikView is anders. Het verandert de regels van het spel door dezelfde ervaring als een consumententoepassing te bieden. De BI-software is uiterst simpel, zeer gebruiksvriendelijk en geeft zakelijke gebruikers de volledige regie in handen. Gebruikers hoeven niet meer te wachten op rapporten die vervolgens niet langer actueel zijn. Ze zijn bovendien nooit meer aangewezen op giswerk. QlikView biedt hen op eenvoudige wijze een antwoord op al hun belangrijke bedrijfsvraagstukken. Hoe zou het zijn om elk zakelijk vraagstuk te kunnen beantwoorden? Wat zou dat voor uw bedrijfsvoering betekenen?

6 RESULTATEN BEHALEN

7 s Werelds snelst groeiende BI-bedrijf * DE HOOGSTE SUCCESPERCENTAGES ** 96% van al onze klanten zijn tevreden 186% return on investment 16% omzetgroei LEIDER IN KLANTENLOYALITEIT *** #1 qua koopintentie voor nieuwe licenties #1 qua standaardisatievoorkeur #1 qua verlengingsratio s * Worldwide BITools 2008 Vendor Shares, IDC, 2009 ** Gezamenlijke enquête van IDC en QlikTech, 2009 *** BARC: BI Survey 9, ,000 klanten in 100 landen DE SNELSTE TIME-TO-VALUE ** 44% van alle klanten kon de oplossing binnen 1 maand in gebruik nemen 77% kon de oplossing binnen 3 maanden in gebruik nemen 50% kortere analysetijd QlikView is een nieuw type Business Intelligence-tool dat bedrijven overal ter wereld spectaculaire resultaten biedt. Zakelijke gebruikers kunnen een einde maken aan giswerk en snellere en slimmere beslissingen nemen. Dankzij de gebruikseenvoud van QlikView kan iedereen op simpele wijze al hun gegevens consolideren, doorzoeken, visualiseren en analyseren en een ongekend niveau van zakelijk inzicht verkrijgen.

8 HOE HET WERKT

9 Consolideren De gepatenteerde in-memory technologie van QlikView is in staat om gegevens uit om het even welke bron te combineren en in het geheugen te laden. Maakt u reeds gebruik van Oracle, SAP, Salesforce.com, Business Objects, Cognos, Hyperion, SQL Server, MySQL of Excel? Geen probleem. QlikView heeft overal een oplossing voor. Zoeken Bedrijven kunnen nu eindelijk gebruikmaken van een Google-achtige BI-zoekfunctie. Als u in willekeurige volgorde woorden of een zinsnede invoert in het zoekvenster van QlikView, krijgt u direct associatieve zoekresultaten te zien die nieuwe verbindingen en relaties tussen de gegevens uit uw verschillende toepassingen in kaart brengen. Visualiseren En nu wordt het leuk. U kunt in luttele seconden uw gegevens ophalen en deze op elke gewenste manier weergeven. U kunt ze bijvoorbeeld in flitsende grafieken, tabellen of diagrammen onderbrengen of in tweedimensionale of driedimensionale vorm weergeven. U kunt op gegevens inzoomen en uitzoomen en op elke gewenste locatie klikken om meer gedetailleerde informatie op te vragen. Met QlikView krijgt u uw gegevens in een heel ander licht te zien.

10 ASSOCIATIEF ZOEKEN

11 Features Discount Price Product Customer 2010 sales Version Marketing Inventory Customer Region Discount Services Credit Maintenance Sales Year History Accounts Receivable Ondersteund door In-memory technologie De drijvende kracht achter associatief zoeken is de geavanceerde in-memory architectuur van QlikView. Deze architectuur maakt vrijwel geheel een einde aan de problemen en complexiteit die gepaard gaan met traditionele, trage en schijfgebaseerde BI-tools die nauwelijks meer dan statische en voorgekauwde informatie bieden. Met QlikView kunt u al uw gegevens, vanuit vrijwel elke bron, met een paar simpele muisklikken in het geheugen laden, waar ze direct beschikbaar zijn voor real-time analyse. De associatieve zoekervaring De associatieve zoekfunctie van QlikView brengt Business Intelligence op een hoger niveau. Deze functie biedt de vertrouwde ervaring van uw favoriete zoekmachine en voorziet u van snelle antwoorden. Probeer maar eens een aantal zoektermen in te voeren. QlikView zal direct zoekresultaten weergeven terwijl u typt. De intuïtieve gebruikersinterface wijst belangrijke relaties tussen uw gegevens aan, waardoor u beter gefundeerde zakelijke beslissingen kunt nemen.

12 WAAR U OOK GAAT OF STAAT

13 Overal inzetbaar QlikView biedt u op elk gewenst tijdstip toegang tot uw gegevens vanaf de meest gebruikte mobiele toestellen, zoals de iphone, ipad, Android en BlackBerry. De BI-software biedt ongekende vrijheid dankzij dynamische en interactieve gegevensanalyse, wanneer en waar gebruikers daar maar behoefte aan hebben. QlikView for Mobile biedt mobiele gebruikers geavanceerde, real-time antwoorden op zakelijke vraagstukken, gecombineerd met de eenvoud en kracht van de interactieve visuele QlikView dashboards. Met QlikView for Mobile kunnen gebruikers profi teren van een integrale gegevensselectie, associatief zoeken, GPS-gevoelige filtering (voor mobiele telefoons met GPS-functionaliteit) en geavanceerde visualisatie.

14 BEDENK HET BOUW HET DEEL HET

15 Collaboratieve BI QlikView verbetert de informatievoorziening binnen uw gehele organisatie door elke zakelijke gebruiker in staat te stellen om op eenvoudige wijze hun eigen QlikView toepassingen te creëren. Ze kunnen zelfs mash-ups maken en deze integreren in aanvullende toepassingen om hun zakelijke inzichten met iedereen te delen. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om uw regionale omzetgegevens in QlikView te koppelen aan locaties in Google Maps. Of een voorraadanalyse in QlikView via SharePoint beschikbaar te stellen aan alle zakelijke gebruikers? En wat dacht u van de mogelijkheid om QlikView automatisch Excel spreadsheets voor u in te laten vullen? Dit alles is mogelijk met de gebruiksvriendelijke QlikView uitbreidingen. Gebruikers van Twitter en Facebook kunnen daarnaast op eenvoudige wijze links naar hun QlikView mash-ups en analyses toevoegen. Het delen van unieke inzichten binnen de hele organisatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

16 MAXIMALE SCHAALBAARHEID

17 8-core Op groei gebouwde BI We hebben QlikView speciaal ontwikkeld om met uw bedrijf mee te groeien. Onze oplossing is zelfs zo schaalbaar dat deze in staat is om te voorzien in de informatiebehoeften van s werelds grootste multinationals, zoals Campbell s Soup, Canon, Fila, Gatorade, Panasonic en Toyota. 4-core 6-core QlikView biedt ondersteuning voor tienduizenden gebruikersverbindingen en miljarden gegevensrecords. Dit is mogelijk dankzij de geoptimaliseerde architectuur van QlikView, die optimale lineaire schaalbaarheid biedt en gebruik kan maken van zelfs de meest geavanceerde 64-bit Intel multicore-architecturen. De oplossing biedt daarnaast ondersteuning voor alle actuele virtualisatie en cloud computingmodellen en ingebouwde veerkracht in de vorm van standaard fail overopties. Het resultaat? Een optimale prestatie en maximale gemoedsrust.

18 WERKT MET WAT U REEDS GEBRUIKT

19 QlikView ontsluit uw bedrijfsgegevens Maar al teveel bedrijven voelen zich gevangen door hun bedrijfstoepassingen. Deze toepassingen bieden hen niet de mogelijkheid om hun gegevens op eenvoudige en betekenisvolle wijze op te vragen. QlikView biedt speciale connectors voor veel gebruikte bedrijfstoepassingen zoals SAP en Salesforce.com om de toegang tot en analyse van uw bedrijfsgegevens te vereenvoudigen. QlikView stelt bedrijven overal ter wereld in staat om beter gebruik te maken van hun bestaande investeringen in zakelijke en warehousingactiva dankzij gebruiksvriendelijke intuïtieve toegang tot gegevens, uitgebreide analysemogelijkheden en geavanceerde visualisatie. Het resultaat? Tevredene en zeer productieve zakelijke gebruikers, plus een hogere ROI op uw bedrijfstoepassingen.

20 ALLE TOUWTJES IN HANDEN

21 Beheersbaarheid in optima forma QlikView biedt krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke consoles voor het meten, bewaken en gebruiken van QlikView toepassingen en gegevens. De consoles van QlikView bieden uw ICT organisatie een overkoepelend overzicht op de gebruiksstatus, of het nu om gaat om één server of meerdere servers die binnen verschillende regio s staan opgesteld, of om tienduizenden gelijktijdige gebruikers. QlikView biedt daarnaast centrale beheermogelijkheden, waaronder load balancing en planning van de gegevensverversing. IJzersterke beveiliging QlikView is speciaal ontwikkeld om uw bedrijfskritische gegevens en analytische activa te beschermen. QlikView biedt ondersteuning voor beveiligingsstandaarden die specifiek zijn ontwikkeld om de miljarden records en tienduizenden gebruikers te beschermen die de software in staat is om te ondersteunen. Met behulp van de geavanceerde, makkelijk beheerbare beveiligingsconsole, kunt u precies bepalen welke gebruikers welke analyses, gegevens, metrieken en resultaten te zien krijgen. Daarnaast kunt u op rollen gebaseerde beleidsregels, groepsregels en individuele regels afdwingen, van regels voor afzonderlijke documenten tot gedetailleerde beperkingen voor rijen en waarden.

22 ONZE KLANTEN ZIJN DOL OP ONS

23 We hadden niet verwacht dat QlikView zulke sterke efficiëntieverbeteringen zou bieden. Dankzij deze oplossing hebben we het beheer van gegevens binnen onze gehele toevoerketen drastisch kunnen verbeteren. We ontdekken steeds meer nieuwe manieren om gegevens te integreren, raadplegen en gebruiken, en deze technieken leveren aanzienlijk betere resultaten op dan de methoden die we voorheen gebruikten. Michael Mastroianni, Vice-President North American Planning Reliability and Operations van de Campbell Soup Company QlikView stelt ons in staat om op snelle wijze rapporten te genereren en dashboards te creëren, zodat we onze productomzet en veranderingen in de markt in real time kunnen volgen. Hierdoor kunnen onze verkopers direct inspringen op nieuwe omzetkansen en het bedrijfsresultaat verbeteren. Victor Aguilar, Support Sales Manager bij Gatorade

24 GATORADE Een divisie van PepsiCo, Inc. en fabrikant van de brancheleidende sportdrank Gatorade. Uitdagingen Gatorade wilde over real-time verkoopgegevens beschikken om op proactieve wijze in te kunnen springen op marktveranderingen De rapportagetijd moest worden verkort Er moesten tientallen miljoenen gegevensrecords worden verwerkt Oplossing QlikView werd geïmplementeerd voor het analyseren van: De omzet en winstgevendheid per klant Verkoopkosten Facturatie Resultaten De rapportagetijd werd van 1-4 uur teruggebracht tot 3 minuten. Dit resulteerde in kostenbesparingen van $237 per werknemer per rapport. Real-time inzicht in de bedrijfsbrede prestatie. De BI-investering was in vier maanden volledig terugverdiend. TIENTALLEN MILJOENEN GEGEVENSRECORDS RAPPORTAGETIJD TERUGGEBRACHT VAN 1-4 UUR TOT 3 MINUTEN BESPARING VAN $237 PER WERKNEMER PER RAPPORT

25 CAMPBELL S SOUP Een wereldwijde fabrikant van soep, snacks, frisdranken en hoogwaardige chocolade. Uitdagingen Het op elkaar afstemmen van de vraagprognose en toevoerketen om grip te kunnen houden op de toevloed aan nieuwe producten. Het voorraadbeheer moest een aanzienlijke toename van de voorraadeenheden kunnen opvangen. Oplossing QlikView werd geïmplementeerd voor: Omzetanalyse Toevoerketenanalyse voor voorraadeenheden Operationele analyse Resultaten Een 50% nauwkeuriger voorraadprognose. Mogelijkheid om op eenvoudige wijze in te springen op dagelijkse schommelingen van de vraag en orderstromen. De juiste productmix is op het juiste tijdstip beschikbaar voor klanten. Een reductie van de transport- en personeelskosten. 50% NAUWKEURIGER VOORRAADPROGNOSE TOEVOERKETENANALYSE VOOR 4,500 VOORRAADEENHEDEN

26 NATIONAL HEALTH SERVICE Dit openbare gezondheidszorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk heeft het overgrote deel van de Britse gezondheidszorg onder zijn hoede. Uitdagingen De NHS wilde de financiële gegevens voor alle regionale NHS-knooppunten consolideren, visualiseren en analyseren. NHS wilde de contractuele kosten binnen de gehele toevoerketen reduceren. Oplossing QlikView werd binnen de regionale Britse knooppunten geïmplementeerd voor: Uitkeringsrapportage Een analyse van uitgaven versus kosten. Een analyse van leveranciers en inkopers. Organisatorische benchmark-analyse. Resultaten Een besparing van 66 miljoen dollar aan inkoopkosten binnen 2 jaar tijd. Een verbeterde prestatie van regionale knooppunten dankzij verbeterd inzicht in gegevens. Een aanzienlijke reductie in tijd die het management kwijt is aan rapportage en analyse. BESPARING VAN $66 MILJOEN AAN INKOOPKOSTEN

27 HEIDELBERG Een vooraanstaande fabrikant van vellen-offsetpersen voor zakelijke en industriële klanten. Uitdagingen Heidelberg was niet in staat om te voldoen aan de nieuwe rapportagevereisten of om ad hoc-analyses uit te voeren. Het bedrijf had behoefte aan aanvullende mogelijkheden voor het analyseren van SAP BW-gegevens. Oplossing Implementatie van 200 QlikView-toepassingen, waaronder: Omzetanalyse Financiële analyse ICT-analyse Resultaten De zakelijke gebruikers binnen Heidelberg zijn in staat om beter gefundeerde beslissingen te nemen dankzij een flexibele ad hoc-analyse van SAP BW-gegevens. Volledige integratie van gegevens uit SAP BW, Access, Excel, Navision en Sage. INVESTERINGSRENDEMENT VAN 263% VOOR DE IT AFDELING

28 STERK IN CIJFERS

29 QlikCommunity: Sharing the love Klanten houden van QlikView. Deze liefde gaat heel diep. De QlikCommunity, ons ongekend dynamische en bloeiende wereldwijde online forum op community.qlikview.com, onderscheidt zich dan ook van alle andere communities. Met tienduizenden gebruikers is het de best bezochte en meest actieve gebruikersgemeenschap binnen de Business Intelligence wereld. De QlikCommunity biedt een aantrekkelijke en zelfs verslavende gebruikservaring. Enthousiaste QlikView gebruikers uit alle delen van de wereld komen hier samen om hun ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. In de QlikCommunity zult u QlikView experts aantreffen die krachtige gratis toepassingen en nuttige tips aanleveren die u direct binnen uw organisatie kunt toepassen. De productexperts van QlikView zijn al net zo verslaafd aan de QlikCommunity. Ze worden in de wandelgangen Qlikkies genoemd en communiceren voortdurend met de gemeenschap om gebruikers van snelle antwoorden en beste praktijken te voorzien. Wacht dus niet langer en ga online. We zien ernaar uit om u in de QlikCommunity te begroeten.

30 SEEING IS BELIEVING

31 Probeer uit We zijn er zo sterk van overtuigd dat QlikView voor uw onderneming het verschil kan maken, dat we u graag willen laten zien hoe QlikView met uw gegevens omgaat alvorens u de software aanschaft. We nodigen u uit om de unieke snelheid en kracht van QlikView te ervaren door gebruik te maken van onze Seeing is Believing aanbieding. In slechts twee of drie dagen tijd zullen we een volledig operationele QlikView-toepassing voor u bouwen en deze met uw gegevens inrichten, zodat u snel een antwoord kunt vinden op uw zakelijke vraagstukken. We zijn bovendien de enige leverancier van Business Intelligence oplossingen die zijn software aanbiedt in combinatie met een risicoloze retourgarantie van 30 dagen. Bent u klaar om QlikView te ontdekken? Download nu een gratis demoversie via qlikview.com/download

32 READY TO CHANGE YOUR WORLD?

33 Wereldwijde vestigingen Verenigde Staten Wereldwijd hoofdkantoor 1 (888) Australië België 32 (0) Canada Denemarken Duitsland 49 (0) Finland Frankrijk 33 (0) Hong Kong India Italië 39 (0) Japan Nederland 31 (0) Noorwegen 46 (0) Oostenrijk 43 (0) Portugal Singapore Spanje Verenigd Koninkrijk 44 (0) Zuid-Afrika Zweden 46 (0) Zwitzerland 41 (0)

34

35

36 2010 QlikTech International AB. All rights reserved. QlikTech, QlikView, Qlik, Q, Simplifying Analysis for Everyone, Power of Simplicity, New Rules, The Uncontrollable Smile and other QlikTech products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of QlikTech International AB. All other company names, products and services used herein are trademarks or registered trademarks of their respective owners. The information published herein is subject to change without notice. This publication is for informational purposes only, without representation or warranty of any kind, and QlikTech shall not be liable for errors or omissions with respect to this publication. The only warranties for QlikTech products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting any additional warranty.

QLIKVIEW SOLUTION PROVIDER

QLIKVIEW SOLUTION PROVIDER QLIKVIEW SOLUTION PROVIDER EEN MAKKELIJKE KEUZE Het QlikView verschil ENTERPRISE BI MET DE EENVOUD VAN EEN CONSUMENTENTOEPASSING Denk eens aan Google, Facebook en itunes. En denk vervolgens aan Business

Nadere informatie

Orbis. Partnerportal. Orbis Software

Orbis. Partnerportal. Orbis Software Orbis Software Orbis Partnerportal Deze handleiding geeft u meer informatie over de gebruikersinstellingen in de Orbis Partnerportal van Orbis Software Benelux BV. Orbis Partnerportal Handleiding Alle

Nadere informatie

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v x

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v x Orbis Software Exact Integration Tools Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v1.1.17.x Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 Exact Globe Integration Tool (v1.1.17.x) Veld ApplyLinkItem

Nadere informatie

Orbis Software. Prijslijst. Producten. Deze prijslijst geeft u meer informatie over de verschillende producten van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Prijslijst. Producten. Deze prijslijst geeft u meer informatie over de verschillende producten van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Prijslijst en Deze prijslijst geeft u meer informatie over de verschillende producten van Orbis Software Benelux BV. TaskCentre Orbis Usage Model Het Usage prijsmodel van Orbis TaskCentre

Nadere informatie

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Whitepaper

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Whitepaper Orbis Software Exact Integration Tools Whitepaper Exact Integration Tools Whitepaper Orbis Software is met het product TaskCentre marktleider op het gebied van Business Proces Management (BPM) software

Nadere informatie

Maak voor al uw activiteiten snel en moeiteloos gebruik van de kracht van analysesoftware

Maak voor al uw activiteiten snel en moeiteloos gebruik van de kracht van analysesoftware SAP Solution Brief SAP Crystal Solutions Doelstellingen Maak voor al uw activiteiten snel en moeiteloos gebruik van de kracht van analysesoftware Vergroot de transparantie op beslissende momenten Vergroot

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Maak eenvoudig uw eigen Portals Met beschikt u over een

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Portal4 Maak eenvoudig uw eigen Portals Portal4 Met beschikt

Nadere informatie

DE ASSOCIATIEVE ERVARING:

DE ASSOCIATIEVE ERVARING: DE ASSOCIATIEVE ERVARING: HET UNIEKE VOORDEEL VAN QLIKVIEW Een technologische white paper van QlikView Publicatiedatum: oktober 2010 qlikview.com Table of Contents De associatieve ervaring van QlikView:

Nadere informatie

Orbis Software. Ship4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Ship4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Ship4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Ship4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Automatische verzendetiketten Handmatig aanmaken van verzendetiketten

Nadere informatie

Orbis Software. Debman4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Debman4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Debman4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Debman4U van Orbis Software Benelux BV. Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Software Benelux BV Standaard Product Debman4 Debma Automatisch Credit Management Systeem Debm Met maakt u gebruik

Nadere informatie

Metatronics: flexibel internationaal groeien met SAP Business ByDesign

Metatronics: flexibel internationaal groeien met SAP Business ByDesign SAP Customer Success Story Technology Metatronics Metatronics Eindhoven, The Netherlands Used with permission. Metatronics: flexibel internationaal groeien met SAP Business ByDesign Partner Metatronics

Nadere informatie

Breng kosten en opbrengst van een ERP-project in kaart

Breng kosten en opbrengst van een ERP-project in kaart SAP white paper Tips voor een efficiëntie ERP-implementatie Breng kosten en opbrengst van een ERP-project in kaart Kosten en opbrengst van een ERP-project Een ERP-implementatie is geen kleine investering,

Nadere informatie

Voldoet uw ERP-pakket nog?

Voldoet uw ERP-pakket nog? SAP white paper Voldoet uw ERP-pakket nog? Uw ERP-systeem veranderen of upgraden heeft een grote impact op uw organisatie. Het is dan ook normaal dat u dat zo lang mogelijk wilt uitstellen. Maar als u

Nadere informatie

ERP als instrument voor groei

ERP als instrument voor groei SAP white paper SAP groeit met uw bedrijf mee ERP als instrument voor groei ERP als instrument voor groei In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is een ERP-systeem niet enkel iets voor grote bedrijven.

Nadere informatie

Transformeer uw bedrijf met mobiele apps

Transformeer uw bedrijf met mobiele apps SAP white paper Geen kwestie van óf, maar wanneer Transformeer uw bedrijf met mobiele apps Transformeer uw bedrijf met mobiele apps Sinds 2008 worden er meer laptops dan desktop-pc s verkocht. Dit was

Nadere informatie

Mobile Connect. Welcome Pack. Inclusief gratis proefversie. Mobile Broadband

Mobile Connect. Welcome Pack. Inclusief gratis proefversie. Mobile Broadband Mobile Connect Welcome Pack Mobile Broadband Inclusief gratis proefversie Welkom bij HP Mobile Connect. Uw SIM-kaart voor HP Mobile Connect is al vooraf geïnstalleerd in uw apparaat HP Mobile Connect is

Nadere informatie

Succesvolle kmo s transformeren zichzelf dankzij technologie

Succesvolle kmo s transformeren zichzelf dankzij technologie SAP white paper Succesvolle kmo s transformeren zichzelf dankzij technologie Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor kmo s? De toenemende globalisatie, stevige concurrentie, snel evoluerende technologieën

Nadere informatie

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES Overview brochure ERP Baseline ERP BASELINE DE SOLIDE BASIS VOOR ONDERNEMERS MET AMBITIE 2 SAP is toch vooral bedoeld voor

Nadere informatie

Goede ERP-consultants vormen een grote meerwaarde

Goede ERP-consultants vormen een grote meerwaarde SAP white paper Hoe kiest u de juiste ERP-partner Goede ERP-consultants vormen een grote meerwaarde Wat kunt u van een ERP-partner verwachten? De implementatie van ERP (Enterprise Resource Planning) in

Nadere informatie

Orbis Software. Store4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Store4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Store4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Store4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Dé webshop voor B2B én B2C Met beschikt u in een handomdraai

Nadere informatie

Documentatie Zorgvraag Index Revalidatie

Documentatie Zorgvraag Index Revalidatie Documentatie Zorgvraag Index Revalidatie www.sap.com INHOUDSOPGAVE VERSIE... 3 ALGEMEEN... 4 AANROEP & SCHERM ZORGVRAAGINDEX... 5 TABEL ZORGVRAAGINDEX... 10 WERKING ZORGVRAAGINDEX ICM. ANDERE FUNCTIONALITEIT...

Nadere informatie

Introduction to IBM Cognos Express = BA 4 ALL

Introduction to IBM Cognos Express = BA 4 ALL Introduction to IBM Cognos Express = BA 4 ALL Wilma Fokker, IBM account manager BA Ton Rijkers, Business Project Manager EMI Music IBM Cognos Express Think big. Smart small. Easy to install pre-configured

Nadere informatie

Over Victa. Dedicated QlikView Solution Provider. Business Intelligence

Over Victa. Dedicated QlikView Solution Provider. Business Intelligence QlikView Solutions Over Victa Dedicated QlikView Solution Provider Victa is een dedicated QlikView Solution Provider. Onze dienstverlening is 100% gericht op QlikView. Wij bieden een compleet aanbod van

Nadere informatie

Hoe bereidt u zich het best voor op een ERP-project?

Hoe bereidt u zich het best voor op een ERP-project? SAP white paper Wees nu al klaar voor uw ERP-traject Hoe bereidt u zich het best voor op een ERP-project? ERP-projecten zijn voor geen enkel bedrijf dagelijkse kost. Een ERP-systeem maakt immers het kloppende

Nadere informatie

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 HET SUCCES VAN QLIKVIEW Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 UNIT4 BI SOLUTIONS Leon de Ridder UNIT4, beursgenoteerd, 24 landen Specialist in BI & Financial Management Sinds 1996 actief, > 800

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

EEN OVERZICHT VAN DE QLIKVIEW-ARCHITECTUUR

EEN OVERZICHT VAN DE QLIKVIEW-ARCHITECTUUR EEN OVERZICHT VAN DE QLIKVIEW-ARCHITECTUUR Een technologische white paper van QlikView Gepubliceerd: oktober 2010 victa.nl Table of Contents De associatieve ervaring van QlikView: een introductie 3 Queries

Nadere informatie

geheimen waarmee u succes kunt hebben met analyse

geheimen waarmee u succes kunt hebben met analyse geheimen waarmee u succes kunt hebben met analyse Tegenwoordig maakt bijna elke organisatie gebruik van analyses. Maar niet bij elke organisatie levert de analyse op wat het zou kunnen opleveren. Hoe kunt

Nadere informatie

Zijn kmo s te klein voor Big Data?

Zijn kmo s te klein voor Big Data? SAP white paper Zijn kmo s te klein voor Big Data? Slimmer, productiever en klantvriendelijker met de juiste inzichten Big Data, grote kansen Negentig procent van de gegevens die momenteel wereldwijd digitaal

Nadere informatie

Orbis Software. Store4U

Orbis Software. Store4U Orbis Software Store4U & Google Dit document geeft u meer informatie over de laatste versie van Store4U en de vindbaarheid en configuratie binnen Google en andere zoekmachines Implementatie van Google

Nadere informatie

Jabra SPEAK 410. Gebruikershandleiding. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Gebruikershandleiding. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Gebruikershandleiding www.jabra.com Inhoud WELKOM...3 Productoverzicht...3 Installatie...4 AANSLUITEN...4 INSTALLATIE...4 GESPREKSFUNCTIES...4 Hulp inschakelen...6 2 WELKOM Gefeliciteerd

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

OCI Nitrogen: Treasury op een hoger plan dankzij SAP en Qrcus

OCI Nitrogen: Treasury op een hoger plan dankzij SAP en Qrcus SAP Customer Success Story Chemicals OCI Nitrogen OCI Nitrogen Geleen, The Netherlands Used with permission. OCI Nitrogen: Treasury op een hoger plan dankzij SAP en Qrcus Partner OCI Nitrogen produceert

Nadere informatie

Toonaangevend in open source collaboration

Toonaangevend in open source collaboration Toonaangevend in open source collaboration Open in technologie en onderlinge communicatie ENTERPRISE OPEN COMPATIBLE Zarafa is een toonaangevend Europees softwarebedrijf op het gebied van open source groupware

Nadere informatie

Qlik Sense Healthcare. Document 16052

Qlik Sense Healthcare. Document 16052 Qlik Sense Healthcare Document 16052 Inhoud 1. Introductie... 3 1.1 Qlik Sense... 3 1.2 Qlik Sense Healthcare... 3 1.3 Qlik Sense als product... 3 2 Overview healthcare module... 4 2.1 De opbouw van de

Nadere informatie

Asset 1 van 9. Vermijd BI-valkuilen. Gepubliceerd op 17 september 2010

Asset 1 van 9. Vermijd BI-valkuilen. Gepubliceerd op 17 september 2010 Asset 1 van 9 Vermijd BI-valkuilen BI belooft veel, maar deze hulp voor het nemen van moeilijke beslissingen is zelf ook een lastig besluit. Toepassing van BI heeft geen succesgarantie. Vermijd deze tien

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

QLIKVIEW CONNECTOR VOOR SAP NETWEAVER

QLIKVIEW CONNECTOR VOOR SAP NETWEAVER QLIKVIEW CONNECTOR VOOR SAP NETWEAVER Verhoog de waarde van SAP met snelle, flexibele Business Discovery Organisaties hebben miljoenen uitgegeven aan de automatisering van bedrijfsprocessen. Helaas benutten

Nadere informatie

Brochure Agile AGILE: SNELLER RESULTAAT MEER FLEXIBILITEIT BETERE VOORTGANGSBEWAKING

Brochure Agile AGILE: SNELLER RESULTAAT MEER FLEXIBILITEIT BETERE VOORTGANGSBEWAKING Brochure Agile AGILE: Stapsgewijze IMPLEMENTATIEMETHODIEK SNELLER RESULTAAT MEER FLEXIBILITEIT BETERE VOORTGANGSBEWAKING AGILE: CONTINU INSPELEN OP DE VEREISTEN VAN UW BUSINESS Het succes van uw SAP oplossing

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Inhoud. Wat is Power BI?... 3. Voorbeelden gemaakt met Power BI... 4. Beginnen met Power BI... 6. Werkruimte uitleg... 7

Inhoud. Wat is Power BI?... 3. Voorbeelden gemaakt met Power BI... 4. Beginnen met Power BI... 6. Werkruimte uitleg... 7 Inhoud Wat is Power BI?... 3 Voorbeelden gemaakt met Power BI... 4 Beginnen met Power BI... 6 Werkruimte uitleg... 7 Naar een dashboard in 3 stappen... 8 Stap 1: Gegevens ophalen... 8 Stap 2: Rapport maken...

Nadere informatie

De markt voor BI-software is overbezet en constant in beweging

De markt voor BI-software is overbezet en constant in beweging Business Discovery platform Qlik De eerste vragen die mensen over Qlik stellen Wat maakt Qlik speciaal? en Waarin verschilt Qlik van andere zakelijke software? Dit zijn de vragen die meestal het eerst

Nadere informatie

Jabra SPEAK410 / SPEAK410 - FOR PC

Jabra SPEAK410 / SPEAK410 - FOR PC Jabra SPEAK410 / SPEAK410 - FOR PC Gebruikershandleiding www.jabra.com Inhoud WELKOM...3 Productoverzicht...3 Installatie...4 AANSLUITEN...4 INSTALLATIE...4 GESPREKSFUNCTIES...4 Hulp inschakelen...6 2

Nadere informatie

Valkuilen bij datavisualisatie. (en hoe u ze kunt omzeilen)

Valkuilen bij datavisualisatie. (en hoe u ze kunt omzeilen) Valkuilen bij datavisualisatie (en hoe u ze kunt omzeilen) We gebruiken al decennia lang diagrammen om inzicht te krijgen in bedrijfsgegevens. Maar zelfs als de gegevens anders waren, bleven de diagrammen

Nadere informatie

StartReady Partnership. Detailed Portfolio overview

StartReady Partnership. Detailed Portfolio overview StartReady Partnership Detailed Portfolio overview Microsoft Based Communications Organisatie in 2007 opgericht door twee voormalige Microsoft medewerkers Specialist in Unified Communications: Microsoft

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP-SERIE. Naslaggids

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP-SERIE. Naslaggids COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP-SERIE Naslaggids HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP-serie Naslaggids Inhoudsopgave Naslaggids... 1 Kopieën verkleinen of vergroten... 2 Kopieertaken sorteren...

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

DATA DISCOVERY MET EXACT INSIGHTS. Astrid van den Oever & Erik de Meijer

DATA DISCOVERY MET EXACT INSIGHTS. Astrid van den Oever & Erik de Meijer DATA DISCOVERY MET EXACT INSIGHTS Astrid van den Oever & Erik de Meijer Agenda Introductie Uitdagingen Onze oplossing Demonstratie Wat maakt Exact Insights uniek? Wat levert u dit op? Samenvatting Vragen

Nadere informatie

ArcGISSM. Online. Hét kaartplatform voor uw organisatie

ArcGISSM. Online. Hét kaartplatform voor uw organisatie ArcGISSM Online Hét kaartplatform voor uw organisatie ArcGIS Online is een cloud gebaseerd platform voor het maken en delen van kaarten, apps en andere geografische data en content. Kenniswerkers Beleidsmakers

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

Overview. Tableau Software. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau.

Overview. Tableau Software. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV Tableau Software 2007 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in

Nadere informatie

Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box

Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box AD ULTIMA GROUP Beneluxpark 7 8500 Kortrijk Belgium Tel: +32 56 740 740 Fax: +32 56 740 700 E-mail: info@adultimagroup.com Website: www.adultimagroup.com This document

Nadere informatie

Nieuw in deze versie Versie: 2.3

Nieuw in deze versie Versie: 2.3 Perceptive Reflect Nieuw in deze versie Versie: 2.3 Product Documentation, R&D datum: November 2012 2012 Lexmark International Technology SA. All rights reserved Perceptive Reflect is a trademark of Lexmark

Nadere informatie

De kracht van een sociale organisatie

De kracht van een sociale organisatie De kracht van een sociale organisatie De toegevoegde waarde van zakelijke sociale oplossingen Maarten Verstraeten. www.netvlies.nl Prinsenkade 7 T 076 530 25 25 E mverstraeten@netvlies.nl 4811 VB Breda

Nadere informatie

BELANGRIJKSTE CRITERIA BIJ DE KEUZE VOOR EEN BUSINESS INTELLIGENCE TOOL. Qlik Sense vs. Tableau

BELANGRIJKSTE CRITERIA BIJ DE KEUZE VOOR EEN BUSINESS INTELLIGENCE TOOL. Qlik Sense vs. Tableau BELANGRIJKSTE CRITERIA BIJ DE KEUZE VOOR EEN BUSINESS INTELLIGENCE TOOL Qlik Sense vs. Tableau De hoeveelheid data groeit gestaag verder. Daarmee ook de behoefte van organisaties om data te visualiseren

Nadere informatie

ArcGIS Online. Hét kaartplatform voor uw organisatie

ArcGIS Online. Hét kaartplatform voor uw organisatie ArcGIS Online SM Hét kaartplatform voor uw organisatie ArcGIS Online SM Hét kaartplatform voor uw organisatie Esri Nederland Rotterdam Zwolle Breda Groot Handelsgebouw Kantoorgebouw Weena 695 (B2-036)

Nadere informatie

Moving into memory at Keller Keukenfabriek. Keller Keukenfabriek Roosendaal

Moving into memory at Keller Keukenfabriek. Keller Keukenfabriek Roosendaal Moving into memory at Keller Keukenfabriek Keller Keukenfabriek Roosendaal Introductie Keller Keukenfabriek Voorbeelden KKF Keller opgericht in 1935 (75 jaar) Overgenomen door Bruynzeel Markten 1 e leverancier

Nadere informatie

De Uitdagingen van Mobiele Apparaten Managen

De Uitdagingen van Mobiele Apparaten Managen Kaseya Onderzoek De Uitdagingen van Mobiele Apparaten Managen 2011 www.kaseya.nl Over dit rapport In dit rapport worden de resultaten gepresenteerd van een onderzoek dat door Kaseya is geïnitieerd en uitgevoerd

Nadere informatie

Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren

Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren M A P I N F O E X P O N A R E Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren INTRODUCTIE VAN MAPINFO EXPONARE MapInfo Exponare is ontwikkeld om gebruikers toegang

Nadere informatie

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

DE QLIKVIEW PRODUCTFAMILIE

DE QLIKVIEW PRODUCTFAMILIE DE QLIKVIEW PRODUCTFAMILIE is het eerste associatieve in-memory Business Discovery platform ter wereld. Hiermee kunnen gebruikers data verzamelen uit meerdere bronnen, exploreren, ontdekkingen doen en

Nadere informatie

Beter inzicht in winkelprestaties met Qlik

Beter inzicht in winkelprestaties met Qlik Beter inzicht in winkelprestaties met Qlik Bedrijfsnaam: Branche: Implementatie: Afdeling: Bike Totaal Retail QlikView Control, Marketing, Productmanagement Waar we voorheen alle data eerst moesten afstemmen

Nadere informatie

Veiliger op Internet Marc Vos

Veiliger op Internet Marc Vos Veiliger op Internet Marc Vos Sr. Mgr. WW Consumer Product Marketing Intel Security / McAfee AGENDA 15 Jaar internet thuis Hoe is internet gebruik in huis veranderd? The Agents of Change Het digitale leven

Nadere informatie

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015 EPLAN User group Siemens in Nederland siemens.nl Wereldwijde aanwezigheid Dicht bij de klant overal ter wereld 10,9 115.000 69 Omzet (in miljard ) 2 15% van wereldwijd totaal Werknemers 3 33 % van wereldwijd

Nadere informatie

BackupAgent Cloud Backup

BackupAgent Cloud Backup Vergroot uw toegevoegde waarde met een dienst voor veilige cloud backup en recovery Version 1.0 Disclaimer This document is compiled with the greatest possible care. However, errors might have been introduced

Nadere informatie

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses LexisNexis Social Analytics MOGELIJK GEMAAKT POWERED DOOR BY Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses Met deze tool kunnen bedrijven en PR- en marketingbureaus

Nadere informatie

BPMone 2.9 Release notes

BPMone 2.9 Release notes BPMone 2.9 Release notes 2012 Lexmark International Technology S.A. Datum: 12/18/2012 Versie: 2.9 BPMone is a trademark of Lexmark International Technology S.A., registered in the U.S. and other countries.

Nadere informatie

Maximizer CRM Simply Successful CRM

Maximizer CRM Simply Successful CRM Maximizer CRM Simply Successful CRM Sinds 1987 levert Maximizer gebruiksvriendelijke, flexibele, betrouwbare en betaalbare CRM software. Met inmiddels meer dan 1 miljoen verkochte licenties aan 120.000

Nadere informatie

Over Victa. Pagina 2 Victa - QlikView Solution Provider

Over Victa. Pagina 2 Victa - QlikView Solution Provider QlikView Solutions Over Victa Victa is een dedicated QlikView Solution Provider. Onze dienstverlening is 100% gericht op QlikView. Wij bieden een compleet aanbod van QlikView professional services: QlikView

Nadere informatie

André van de Graaf, Judith van Dam. Dashboards: Haal eruit wat er in zit.

André van de Graaf, Judith van Dam. Dashboards: Haal eruit wat er in zit. André van de Graaf, Judith van Dam Dashboards: Haal eruit wat er in zit. Agenda Wat is het nut van dashboards? Hoe transformeren we data naar informatie? Hoe presenteren we deze informatie? Op welke manieren

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

Jabra Speak 410. Gebruikershandleiding. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Gebruikershandleiding. www.jabra.com Jabra Speak 410 Gebruikershandleiding Inhoud Hartelijk dank...3 Productoverzicht...3 OVERZICHT...4 Installatie en setup...4 Dagelijks gebruik...5 Hulp inschakelen...6 2 Hartelijk dank Gefeliciteerd met

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Mijn kennismaking met SAP BusinessObjects Cloud

Mijn kennismaking met SAP BusinessObjects Cloud Door Maarten Kooijman, November 2016? Mijn kennismaking met SAP BusinessObjects Cloud Op dit moment zijn er veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cloud analytics en business intelligence. Eén van

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Business Intelligence als voorspeller... 4 Analyse voor de gebruiker, door de gebruiker... 5

Business Intelligence als voorspeller... 4 Analyse voor de gebruiker, door de gebruiker... 5 WHITE PAPER Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Wat is data-analyse?... 4 Business Intelligence als voorspeller...... 4 Analyse voor de gebruiker, door de gebruiker... 5 3. Wat is Analytics Desktop?... 6 Gebruiksvriendelijk...

Nadere informatie

Zorginstelling Reinier de Graaf Groep realiseert solide business intelligence-systeem

Zorginstelling Reinier de Graaf Groep realiseert solide business intelligence-systeem Zorginstelling Reinier de Graaf Groep realiseert solide business intelligence-systeem Overheid en verzekeraars willen dat zorginstellingen efficiënter en kosteneffectiever functioneren. Met standaard Microsoft-technologie

Nadere informatie

Customer Success Story: Frencken Europe

Customer Success Story: Frencken Europe Customer Success Story: Frencken Europe 2 Frencken Europe komt voort uit Machinefabriek Gebrs. Frencken in Eindhoven. Groot gegroeid in onderdelenfabricage bouwde het bedrijf de afgelopen twintig jaar

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk

Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk SAP Customer Success Story Automotive Kia Kia Motors Nederland Breukelen Used with permission Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk Partner Kia Motors Nederland maakt deel uit van

Nadere informatie

Overview. Urenregistratie. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau.

Overview. Urenregistratie. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV Urenregistratie Overview 2007 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted,

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

IBM Watson Recruitment. Marieke Joustra IBM Watson Talent Technical Consultant

IBM Watson Recruitment. Marieke Joustra IBM Watson Talent Technical Consultant IBM Watson Recruitment Marieke Joustra IBM Watson Talent Technical Consultant IBM Watson bron WikipediA Watson is een supercomputer die ontwikkeld is door IBM. Hij kan een in spreektaal gestelde vraag

Nadere informatie

Team Performance Management

Team Performance Management Beste relatie, Bijgaand ontvangt u de QlikView nieuwsbrief van Active Professionals. Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief meer informatie wensen of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen

Nadere informatie

The Power of N. Novell File Management Products. Dupaco Cafe. Anthony Priestman Sr. Solution Architect Novell Inc.

The Power of N. Novell File Management Products. Dupaco Cafe. Anthony Priestman Sr. Solution Architect Novell Inc. The Power of N Novell File Management Products Dupaco Cafe Anthony Priestman Sr. Solution Architect Novell Inc. Twentieth Century Fox Data Governance Beheren en monitoren van toegang File Management Zoek

Nadere informatie

Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design

Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design Vanaf Planon Accelerator 6.0 en Planon Software Suite Release 2014 Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMSdomein Een partner die

Nadere informatie

Windows Server 2003 EoS. GGZ Nederland

Windows Server 2003 EoS. GGZ Nederland Windows Server 2003 EoS GGZ Nederland Inleiding Inleiding Op 14 juli 2015 gaat Windows Server 2003 uit Extended Support. Dat betekent dat er geen nieuwe updates, patches of security releases worden uitgebracht.

Nadere informatie

Innovatieve mogelijkheden met OBSV

Innovatieve mogelijkheden met OBSV Innovatieve mogelijkheden met OBSV Rudy Seebus Donderdag 21 November 2013 2013 MACS B.V. Inleiding Mobiel werken met OBSV Planning met OBSV Koppelingen met OBSV Rapportage & Data analyse 27-11-2013 2 Inleiding

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

bla bla Open-Xchange-server OXtender voor SyncML

bla bla Open-Xchange-server OXtender voor SyncML bla bla Open-Xchange-server OXtender voor SyncML Open-Xchange-server Open-Xchange-server: OXtender voor SyncML Uitgegeven Thursday, 04. October 2012 Versie 6.20.7 Copyright 2006-2012 OPEN-XCHANGE Inc.,

Nadere informatie

Werkt uw website goed?

Werkt uw website goed? Werkt uw website goed? EEN OPLOSSING VOOR DE MEEST VOORKOMENDE PROBLEMEN reachlocal.nl 020-3178-6956 U heeft alles gedaan wat u kon om uw doelgroep naar uw website te halen, maar hoeveel tijd steekt u

Nadere informatie

Dit is een onderdeel waarin veel functionaliteit is toegevoegd aan de 2010 versie (zie paragraaf 22.6).

Dit is een onderdeel waarin veel functionaliteit is toegevoegd aan de 2010 versie (zie paragraaf 22.6). Hoofdstuk 22: Draaitabellen * 2010 22.0 Inleiding Dit hoofdstuk had ook snel gegevens samenvatten genoemd kunnen worden. Excel biedt een heel degelijk hulpmiddel om met tabellen gegevens samen te vatten

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie