Foto 1: Rubriek 1.2. Foto 2:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Foto 1: Rubriek 1.2. Foto 2:"

Transcriptie

1 blad 1 Foto 1: Het gepleisterde gevelwerk aan de linkerzijde van de zaal met daarboven hotelkamers. Omcirkeld is een plek waar duidelijke scheurvorming voorkomt. De oorzaak zit in het oproesten van enkele ijzeren delen in het muurwerk, net achter het vergaarbakje in de afvoer. Ook elders in dit geveldeel komt scheurvorming voor, mogelijk in lichte mate door zettingen in de fundering, maar met zekerheid ook door het oproesten van blind (dus niet zichtbaar) ijzerwerk in de gevel, zoals gevelanker en mogelijk ook kozijnankers. Foto 2: Een deel van het gepleisterde gevelwerk rechterzijde. Boven het linker keukenkozijn is het pleisterwerk kapot door het oproesten van gaaswapening hierin. Naast de deur komt duidelijke scheurvorming en vervorming in het muurwerk voor. De oorzaak zit mogelijk voor een deel in lichte verzakking maar met zekerheid ook voor een deel in het oproesten van een ijzeren anker (of ander ijzerwerk) in de muur. Foto 3: De achterzijde van het pand gezien vanaf het platte garagedak. De gevels zijn geheel met klimop begroeid. Plaatselijk zit lichte scheurvorming achter de klimop. De duidelijkste scheurvorming zit zijdelings van de deur en is in het verleden dichtgekit. Links van de ladder het verweerde en deels ingerotte zolderkozijn. Langs de bovenrand van het dak verweerde, plaatselijk ingerotte en verveloze daklijsten.

2 blad 2 Foto 4: Het gevelgedeelte aan de linkerzijde boven de cafépui. Ter plaatse komt duidelijke scheurvorming voor. Het beeld duidt op verzakking boven de pui, ook vanwege het uitgezakte kozijn van hotelkamer 6 erboven en te zien op foto 5. Echter het gevelwerk direct boven de pui is behoorlijk strak en scheurvrij. Foto 5: Een deel van foto 4 in schuin aanzicht. Duidelijk is het verzakte en onhaakse kozijn van kamer 6 te zien (gèrende naad tussen kozijn en raam). Rechts is een mes in de horizontale breuk gestoken. Foto 6: Het gedeelte metselwerk boven de keuken en hal rechterzijde. Ter plaatse is het metselwerk horizontaal gebroken door het oproesten van ingelegd wapeningsijzer in enkele lintvoegen.

3 blad 3 Foto 7: Een beeld van het gepleisterde lijstwerk en dorpels t.p.v. de voorgevel. Er komt tamelijk veel dunne scheurvorming in dit pleisterwerk voor. Het pleisterwerk is vaak geschilderd. De inmiddels dikke en harde verflaag is ook gevoelig voor scheurvorming. Foto 8: Een beeld van de voorkomende klimop tegen de muren en op de daken aan de achterzijde. De deur rechts van de ladder is aan de onderzijde duidelijk ingerot. Foto 9: Rubriek 1.4. De pui aan het woongedeelte achterzijde. De draairamen hangen af en sluiten slecht. Ook te zien een deel van de daklijst, schrotenwerk met plaatmateriaal.

4 blad 4 Foto 10: Rubriek 1.4. Een van de 3 kozijnen aan de zaal linkerzijde. In de ramen en bovenlichten komen stalen roedes voor. Het oproesten van de ingestoken einden van de roedes geeft scheurvorming en inrotting in het raamhout. Midden in het onderraam is een ruit gebarsten door oproesten van de roede ter plaatse. Foto 11: Rubriek 1.4. Eén van de bovenlichten in de 3 kozijnen aan de hotelkamers 10 en 12 linkerzijde. Het bovenlicht hangt los in de scharnieren en draait verder in een ondiepe kozijnsponning. De onderkant van het bovenlicht steekt buiten het kozijn. Een en ander sluit slecht en naden zijn binnen met compriband dicht gestopt. Foto 12: Rubriek 1.4. De onderdorpel van het eerste kozijn aan het restaurant rechterzijde. De dorpel is duidelijk ingerot. De rotte plek is eerder sober dicht gestopt. Van het andere (tweede) kozijn aan restaurant is de onderdorpel rechts ingerot.

5 blad 5 Foto 13: Rubriek 1.4. De onderkant van het zolderkozijn achterzijde (ook te zien op foto 8). Het kozijn- en raamhout is zwaar verweerd en voos. De onderdorpel van het kozijn is duidelijk ingerot. De binnenkant van het kozijn is overeenkomstig. Foto 14: Rubriek 1.5. Het onderste deel van het kozijn met deur aan de achterste hal rechterzijde. De onderdorpel is zwaar rot. Foto 15: Rubriek 1.5. Een deel van de hang-/schuifdeuren aan de garage rechtsachter. De onderkanten van de deuren zijn plaatselijk wat ingerot.

6 blad 6 Foto 16: Rubriek 1.5. De onderkanten van één van beide houten kolommen zijdelings van de hoofdingang voorzijde. Het opliggende lijstwerk rond de kolommen is wat losgetrokken en gescheurd. Foto 17: Rubriek 1.6. De later aangebrachte betonnen balkonconstructie met houten balustrade aan de linkerzijde boven de zijingang. Foto 18: Rubriek 1.7. Een deel van het eerste glas-in-lood paneel aan de linkerzijde van het café. Aan de bovenzijde zijn de loodprofielen gebroken en gaapt het paneel wat op de aanhechting met het raamhout.

7 blad 7 Foto 19: Rubriek 2.1. Een beeld van het kapwerk op het hoofdpand. De linkerzijde op de foto is de voorzijde. Het betreft een nagenoeg geheel gave en redelijk strakke constructie. De eternietbeplating op de schuine dakdelen is nagenoeg zeker asbesthoudend. Links de afvoer van de cv waarin ook vrijwel zeker asbesthoudende pijpdelen voorkomen. Foto 20: Rubriek 2.2. Een beeld van het muldenpannen dak, gemiddeld in redelijke staat. Omcirkeld enkele slechte, in dit geval sterk afgeschaalde, pannen. Foto 21: Rubriek 2.2. Een beeld van het muldenpannen dak linksachter met nokafdekking. Groot omcirkeld enkele kapotte vorsten welke nadien met lood zijn afgedekt. Klein omcirkeld is een gebarsten vorst, maar niet wezenlijk lek. Links aan de dakvoet een beeld van de zinken bakgoot met op de bovenkant van de goot (ongebruikelijke) zinken koppelstukjes. De achteropstand van deze goot is duidelijk lager dan de vooropstand.

8 blad 8 Foto 22: Rubriek 2.2. Een beeld van de bitumenbedekking op het hoge afgeknotte deel van het hoofddak. Het betreft een oude en verschraalde bedekking, maar nog wel goed functioneel. Op de rand van het dak (aan de voorzijde) 2 schoorstenen welke aan de bovenzijde zijn afgedicht. Links de functionele rookgasafvoer van de cv in de kelder. In het midden een dakluik welke overigens vanaf de binnenzijde van de kap niet veilig bereikbaar is. Foto 23: Rubriek 2.2. Een beeld van de platte en schuine dakdelen rechtsachter. De schuine delen in het midden zijn eerder vervangen. Het omcirkelde lage deel links is mogelijk van isolatie voorzien, maar heeft om een of andere reden een tamelijk hobbelig oppervlak. Rechts de met bitumen doorgeplakte bakgoot. Foto 24: Rubriek 2.3. Een beeld van de dakrand en het randlood rond het hoge dak van foto 22. Plaatselijk verfrommeld en gescheurd lood, maar wel voldoende functioneel.

9 blad 9 Foto 25: Rubriek 2.3. Een beeld van het aansluitlood boven de platte en schuine dakdelen achterzijde, tegen het achterbuurpand. Omcirkeld plekken waar lood ontbreekt (ruw afgescheurd). Foto 26: Rubriek 2.4. De lijstgoot aan de voorzijde. De houten geprofileerde neuslijst is met het opliggende zink totaal verzakt. Het zink is al op tal van plaatsen met lapjes bitumen beplakt vanwege lekkage. Foto 27: Rubriek 2.5. Een beeld van de gietijzeren dakramen in het pannendak (6 stuks). De ramen zijn roestig. Van de stopverfzomen om het glas zitten delen los of zijn weggevallen.

10 blad 10 Foto 28: Rubriek 2.6. Een beeld van de schoorsteen linksvoor. Het voegwerk is verweerd en bemost. Een loden loket is afgescheurd en omgeslagen. Foto 29: Rubriek 2.6. De schoorsteen aan de achterzijde, tegen het achterbuurpand. De schoorsteen is aan de bovenzijde afgedicht. Aan de bovenzijde zijn diverse stenen kapot (vocht- en vorstschade). Niet zichtbaar op de foto, maar op goothoogte van het buurpand is het muurlood verdwenen / afgescheurd. Deze goot is overigens recent vervangen. Foto 30: Rubriek 2.7. Een beeld van de gootlijst voorzijde. Hier de hoek rechts. De lijst is over de volle lengte verzakt en delen hangen los.

11 blad 11 Foto 31: Rubriek 3.1. Het voormalige schoorsteendeel op de 1 e verdieping. Op de beg. grond zit geen ondersteunend muurwerk. Dit is in feite het meest belaste punt op de verdiepingsvloer en draagt zo te zien bij aan scheurvorming in het omliggende muurwerk. Foto 32: Rubriek 3.4. Een beeld van de voorkelder aan de rechterzijde van het pand. In het staande muurwerk komt zware scheurvorming voor door het oproesten van oude ijzerrestanten in de muur. Foto 33: Rubriek 3.4. Een beeld van een zwaar roestende kop van een ijzeren ligger in de kelder. De roestdruk drukt de hele staande hoek van het onderliggende metselwerk uit elkaar.

12 blad 12 Foto 34: Rubriek 3.4. Een beeld van een zwaar roestende kop van een ijzeren ligger met plaat eronder in de kelder. De roestdruk drukt het metselwerk van het gewelf en het staande muurwerk uit elkaar. Foto 35: Rubriek 3.4. Een staande hoek in de kelder. De hoek, ook een paar meter om de hoek, is totaal gescheurd en verzakt. Achter de bovenste cv-buis zit een gapende opening. Vanaf de scheur naar rechts is de wand ook wat verzakt en vrij gekomen van het gewelf erboven.

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij)

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij) OPNAMEAPPOT objectnummer 68016 INSPECTIEAPPOT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig aadhuis (kosterij) Bureau Delfgou Dorpsstraat 208 B 3925 KH Scherpenzeel tel. 033-465 49 01 / fax 033-461 26 76 e-mail: info@delfgou.nl

Nadere informatie

Opdrachtomschrijving: dakrenovatie oude woning, bestaande uit meerdere klussen.

Opdrachtomschrijving: dakrenovatie oude woning, bestaande uit meerdere klussen. Opdrachtomschrijving: dakrenovatie oude woning, bestaande uit meerdere klussen. Deze renovatie aan een woning in Dordrecht bestaat uit meerdere klussen die naar verwachting binnen enkele werkdagen kunnen

Nadere informatie

INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal

INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal Inhoudsopgave 1) Daken A) Kapconstructies B) Dakbedekkingen C) Dakoverstekken D) Dakramen E) Dakkapellen F) Schoorstenen 2) Goten 3) Hemelwaterafvoeren

Nadere informatie

Oude Rijn HM Leiden

Oude Rijn HM Leiden Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 111039/151714 Oude Rijn 168 2312 HM Leiden Opdrachtgever S. Cool Oude Rijn 168 2312 HM Leiden Betreft Inventarisatie van de houten

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT Objectnummer 2167 Singel 137 Amsterdam

INSPECTIERAPPORT Objectnummer 2167 Singel 137 Amsterdam BOUWEXPLOOT2008 INSPECTIERAPPORT Objectnummer 2167 Singel 137 Amsterdam INSPECTIERAPPORT objectnummer 2167 Objectgegevens Objectnummer Object Gelegen te : Eigenaar/beheerder : Adres eigenaar : : S485l

Nadere informatie

5' 6' PW19tekB01e - A3-1/20 Prof. Winklerlaan 19, Bakkum BESTAANDE & NIEUWE SITUATIE 21 april 2015. Dwarsdsn 4-B. Dwarsdsn 4-B

5' 6' PW19tekB01e - A3-1/20 Prof. Winklerlaan 19, Bakkum BESTAANDE & NIEUWE SITUATIE 21 april 2015. Dwarsdsn 4-B. Dwarsdsn 4-B Dwarsdsn 4-2 2' Staat van Nr. 9 ESTND: Energielabel: G estaand dak is foutief geisoleerd d.m.v. 'noppenfolie' op het dakhout onder de panlatten estaande rode kruispannen zijn gebroken, broos en aangeslagen

Nadere informatie

Trappen. De trap naar de 1 e en 2 e verdieping is in goede staat.

Trappen. De trap naar de 1 e en 2 e verdieping is in goede staat. 2 Daken 2.1 Dakbedekking Op de schuine dakvlakken liggen keramische Verbeterde Hollandsche pannen. Tijdens de inspectie waren aan de voorzijde diverse hoekkeper vorsten los. Steek proefsgewijs enkele pannen

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT 2014 objectnummer 0068 v.m. Stadhuis Heerenwal 48 8556 XW Sloten

INSPECTIERAPPORT 2014 objectnummer 0068 v.m. Stadhuis Heerenwal 48 8556 XW Sloten INSPECTIERAPPORT 2014 objectnummer 0068 v.m. Stadhuis Heerenwal 48 8556 XW Sloten Monumentenwacht Fryslân Postbus 137 8900 AC Leeuwarden tel. 058-2157365 / fax. 058-2157336 info@monumentenwacht-fryslan.nl

Nadere informatie

Monumentbeschrijving. Kerkstraat 77 Westerbeek. Drs. Elke de Rooij

Monumentbeschrijving. Kerkstraat 77 Westerbeek. Drs. Elke de Rooij Monumentbeschrijving Kerkstraat 77 Westerbeek Drs. Elke de Rooij Westerbeek, Kerkstraat 77 (gemeente Sint Anthonis) Algemene gegevens Oorspronkelijke functie : boerderij Huidige functie : woonhuis Bouwjaar

Nadere informatie

Waardestellend cultuurhistorisch onderzoek

Waardestellend cultuurhistorisch onderzoek Waardestellend cultuurhistorisch onderzoek Nispensestraat 79 te Roosendaal Elke de Rooij Roosendaal, Nispensestraat 79 Objectgegevens Oorspronkelijke functie : woonhuis Huidige functie : woonhuis Bouwjaar

Nadere informatie

Nispensestraat 79, Roosendaal

Nispensestraat 79, Roosendaal Nispensestraat 79, Roosendaal Bouwjaar: 1928 Gegevens monument Locatie: CBS Typering: Nispensestraat 79, 4701 CT Roosendaal woonhuis Bouwjaar: 1928 Architect: Soort monument: Jac. Hurks Gemeentelijk Monumentnummer:

Nadere informatie

Instructie onderhoud balkons

Instructie onderhoud balkons Instructie onderhoud balkons 1. Geschiedenis van de balkons. 2. Wat zijn de meest voorkomende balkonconstructie. 3. Wat voor type schades zijn herkenbaar. 4. Hoe dient het onderhoud te worden uitgevoerd.

Nadere informatie

RAPPORTAGE BOUWTECHNISCH ONDERZOEK TBV DE PANNENDAKEN, PLATTE DAKEN AMSTERDAMSESTRAATWEG 500 T/M EM TE UTRECHT

RAPPORTAGE BOUWTECHNISCH ONDERZOEK TBV DE PANNENDAKEN, PLATTE DAKEN AMSTERDAMSESTRAATWEG 500 T/M EM TE UTRECHT 1 RAPPORTAGE BOUWTECHNISCH ONDERZOEK TBV DE PANNENDAKEN, PLATTE DAKEN AMSTERDAMSESTRAATWEG 500 T/M 510 3553 EM TE UTRECHT 2 Keuringsgegevens Opdrachtgever Naam: Vve A`damsestraatweg 500 t/m 510 Straat:

Nadere informatie

Rapportage Inventarisatie

Rapportage Inventarisatie Rapportage Inventarisatie Kenmerk Klant de heer Projectnummer P080345 Volgnr. 00 Datum 07-09- Project Opname belendingen Woonboerderij Bevindingen Sloopterrein (gebouw met betonnen vloer verwijderd) L:

Nadere informatie

Complexnummer: Smallepad MG Amersfoort Postbus BP Amersfoort

Complexnummer: Smallepad MG Amersfoort Postbus BP Amersfoort Complexnummer: 521988 Smallepad 5 - Aantal complexonderdelen: Monumentnummers van complexonderdelen: 2 521989, 521990 Hoofdadres van hoofdobject: Kerkhofweg 18 Complexomschrijving: Inleiding Aan de westkant

Nadere informatie

Kuyperschool Ridderkerk Bouwkundige opname 15 augustus 2011. Bouwkundige opname. Voormalige Kuyperschool te Ridderkerk

Kuyperschool Ridderkerk Bouwkundige opname 15 augustus 2011. Bouwkundige opname. Voormalige Kuyperschool te Ridderkerk Bouwkundige opname Voormalige Kuyperschool te Ridderkerk 5 september 2011 1. Inleiding In opdracht van Leyten Bouwplanontwikkeling B.V. heeft er op 15 augustus 2011 een inspectie plaats gevonden naar een

Nadere informatie

Boswachterswoning, Huis te Loïnen

Boswachterswoning, Huis te Loïnen Inspectierapport Boswachterswoning, Huis te Loïnen Waaldijk 11, Slijk-Ewijk (Overbetuwe) Enderman de Kat architecten Objectgegevens Monumentnummer : 520776 Complexnummer : 520765 (Huis te Loïnen) Object

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijk monument; raadsbesluit 24 juni 2003

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijk monument; raadsbesluit 24 juni 2003 straat + huisnummer : Zuiderzeestraatweg 230 postcode + plaats : 8096 CH OLDEBROEK naam object : kadastrale aanduiding : gemeente Oldebroek, sectie AF, nr. 275 bescherming : gemeentelijk monument registratienummer

Nadere informatie

Adviesrapport van het dak

Adviesrapport van het dak Adviesrapport van het dak Betreft: Advies rapportage van het dak Project: Prins Mauritsstraat 20 te Schiedam Datum: 19 december 2012 In opdracht van eigenaar is er op 19 december 2012 een visuele inspectie

Nadere informatie

Uitspraak. van de Huurcommissie

Uitspraak. van de Huurcommissie Uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Tijdelijke huurverlaging bij onderhoudsgebreken (art. 7:257 lid 2 en 3 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub e en 7 Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte) Woonruimte

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Geul 68 3961 HZ Wijk bij Duurstede Datum: 3 augustus 2012 Geul 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

Typering van het monument: Café Central daterende uit 1939 in een zakelijk expressionistische stijl.

Typering van het monument: Café Central daterende uit 1939 in een zakelijk expressionistische stijl. Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM003 Naam monument : Café Central Adres : Dorpstraat 48 en 50 Postcode en plaats : 6122 CB Buchten Kadastrale aanduiding : BOR00 sectie H nr(s) 751

Nadere informatie

mierlo.ons digitale dorp.nl

mierlo.ons digitale dorp.nl mierlo.ons digitale dorp.nl ` WoningScan. ` De onderhoudskosten van een eigen woning kunnen een belangrijke kostenpost vormen. Om deze kosten zoveel als mogelijk te beperken is de WoningScan ontwikkeld.

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT 2015 Objectnummer 2781 Mausoleum Achter Ljouwerterdyk GC Akkrum

INSPECTIERAPPORT 2015 Objectnummer 2781 Mausoleum Achter Ljouwerterdyk GC Akkrum INSPECTIERAPPORT 2015 Objectnummer 2781 Achter Ljouwerterdyk 6 8491 GC Akkrum Stichting Monumentenwacht Fryslân Postbus 137 8900 AC Leeuwarden tel. 058 2157365/fax. 058 2157336 info@monumentenwacht-fryslan.nl

Nadere informatie

De Friese Meren GEMEENTE. INSPECTIERAPPORT 2014 objectnummer 0634 Toren op begraafplaats Westermeer Geert Knolweg 4 8501 MK Joure. Ontv.

De Friese Meren GEMEENTE. INSPECTIERAPPORT 2014 objectnummer 0634 Toren op begraafplaats Westermeer Geert Knolweg 4 8501 MK Joure. Ontv. Ontv. GEMEENTE De Friese Meren 1 3 MAART 2014 RB INSPECTIERAPPORT 2014 objectnummer 0634 op begraafplaats Westermeer Geert Knolweg 4 8501 MK Joure Nr. Rappel. Monumentenwacht Fryslan Emmakade 59 Postbus

Nadere informatie

Beschrijving bij foto 1: Overzichtfoto toren OLV ten Hemelopening

Beschrijving bij foto 1: Overzichtfoto toren OLV ten Hemelopening Beschrijving bij foto 1: Overzichtfoto toren OLV ten Hemelopening De foto s welke gebruikt zijn in deze fotobijlage zijn foto s welke genomen zijn tijdens een inspectie m.b.v. abseiltechniek aan de buitenzijde

Nadere informatie

G van der Gaag bouwadvies en servicebureau

G van der Gaag bouwadvies en servicebureau G van der Gaag bouwadvies en servicebureau Bouwkundig inspectierapport van het woonhuis Zoekweg 56 1111 AA Marktplaats Bovenkruier 2~3297 TE Puttershoek~tel 078.6760237~fax 078.6760238~ E-mail:info@vandergaagbouwadvies.nl

Nadere informatie

Onderhoud en herstellingswerken ten laste van de verhuurder ( Eigen Haard )

Onderhoud en herstellingswerken ten laste van de verhuurder ( Eigen Haard ) Onderhoud en herstellingswerken ten laste van de verhuurder ( Eigen Haard ) Hiernavolgend vinden jullie een overzicht van de meest voorkomende herstellingswerken lastens Eigen Haard. Bij vragen hieromtrent

Nadere informatie

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Dorpstraat 35. Kadastrale aanduiding : BXM00 sectie E nr(s) 259 Coördinaten : x: y: 359.

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Dorpstraat 35. Kadastrale aanduiding : BXM00 sectie E nr(s) 259 Coördinaten : x: y: 359. Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM006 Naam monument : n.v.t. Adres : Dorpstraat 35 Postcode en plaats : 6095 AE Baexem Kadastrale aanduiding : BXM00 sectie E nr(s) 259 Coördinaten

Nadere informatie

Typering van het monument: Voormalige boerderij met woongedeelte in een traditionele, negentiende-eeuwse bouwstijl.

Typering van het monument: Voormalige boerderij met woongedeelte in een traditionele, negentiende-eeuwse bouwstijl. Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM081 Naam monument : Pand 'Peeters' Adres : Kasteelstraat 9 Postcode en plaats : 6085 BH Horn Kadastrale aanduiding : HOR02 sectie D nr(s) 2105 Coördinaten

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Regge 20 3961 HP Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Regge 20 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

M ON UMENTEN WACHT. L ~ r. INSPECTIERAPPORT 2007 objectnummer 3214 Schansbrug ter hoogte van de Hoogstraat/Marnixkade

M ON UMENTEN WACHT. L ~ r. INSPECTIERAPPORT 2007 objectnummer 3214 Schansbrug ter hoogte van de Hoogstraat/Marnixkade L ~ r Oude Delft 116, Delft Postbus 3092 2601 DB Delft '5 21 5 43 50 F 015 215 43 99 mw@erfgoedhuis zh nl www erfgoedhuis zh nl Rabobank 23 4117 834 Postbank 8317572 KvK 41149658 ON UENTEN WACHT INSPECTIERAPPORT

Nadere informatie

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Kerkstraat 2. Kadastrale aanduiding : HOR02 sectie D nr(s) 1534 Coördinaten : x: y:

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Kerkstraat 2. Kadastrale aanduiding : HOR02 sectie D nr(s) 1534 Coördinaten : x: y: Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM084 Naam monument : Pand 'Delhoofen' Adres : Kerkstraat 2 Postcode en plaats : 6085 AX Horn Kadastrale aanduiding : HOR02 sectie D nr(s) 1534 Coördinaten

Nadere informatie

Brugstraat 35, Roosendaal

Brugstraat 35, Roosendaal Brugstraat 35, Roosendaal Bouwjaar: 1921 Gegevens monument Locatie: CBS Typering: Brugstraat 35, 4701 LB Roosendaal Woonhuis / Notariskantoor Bouwjaar: 1921 Architect: Soort monument: Jac. Hurks Gemeentelijk

Nadere informatie

Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven

Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven 1 Vraagstelling; Opdrachtgever wil informatie over mogelijke gebreken, direct noodzakelijke kosten en kosten op termijn. Extra aandachtspunt; houtrot/aantasting

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Friese Steen 68 3961 XK Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Friese Steen 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM002 Naam monument : n.v.t. Adres : Sittarderweg 14 Postcode en plaats : 6121 XH Born Kadastrale aanduiding : BOR00 sectie C nr(s) 1881 Coördinaten

Nadere informatie

Inspectierapport 2014

Inspectierapport 2014 Inspectierapport 2014 Objectnummer: Object: traat: Pc en plaats: ZH 4419 Diergaarde Blijdorp Van Aersenlaan 47 3039 KE ROTTERDAM 2014 Inspectierapport Objectgegevens Objectnummer Object: traat: Postcode:

Nadere informatie

Bezoekverslag. 18 Foto's 1 Situatietekening (bijlage 1). El Video 2 Tekeningen (bijlage 2 en 3) Algemene gegevens

Bezoekverslag. 18 Foto's 1 Situatietekening (bijlage 1). El Video 2 Tekeningen (bijlage 2 en 3) Algemene gegevens Bezoekverslag Algemene gegevens Controledatum: Uitgevoerd door: Reden bezoek: Gesproken met: 10 november 2016 omstreeks 11:30 uur. R. Jansen en H. Gerrits Quick scan visuele opname N.v.t. (pand staat leeg).

Nadere informatie

Opnamerapport. Straatnaam, Plaatsnaam. Project kenmerk: 0000-R-V1. Opdrachtgever : Datum opname: - Datum rapport: - Behandeld door :

Opnamerapport. Straatnaam, Plaatsnaam. Project kenmerk: 0000-R-V1. Opdrachtgever : Datum opname: - Datum rapport: - Behandeld door : Opnamerapport Project kenmerk: 0000-R-V1 Opdrachtgever : Datum opname: - Datum rapport: - Behandeld door : Bouwstudio PelserHartman BV Veemarktkade 8 5222 AE s-hertogenbosch Project nummer : 0000 Straatnaam,

Nadere informatie

Rapportage opname ten behoeve MJOP

Rapportage opname ten behoeve MJOP Rapportage opname ten behoeve MJOP Schilperoortstraat 45 te Rotterdam Juli 2018 Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. Inleiding Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT 2015 objectnummer 0645 Klokkenstoel nr DT Teroele

INSPECTIERAPPORT 2015 objectnummer 0645 Klokkenstoel nr DT Teroele INSPECTIERAPPORT 2015 objectnummer 0645 nr. 14 8528 DT Teroele Monumentenwacht Fryslân Emmakade 59 Postbus 137 8900 AC Leeuwarden tel. 058-2157365 / fax 058-2157336 info@monumentenwacht-fryslan.nl www.monumentenwacht-fryslan.nl

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Dommel 8 3961 HT Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Dommel 8 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

Aantal woningen opgenomen : 41 (Guldeland 9 heeft afwijkend bouwjaar)

Aantal woningen opgenomen : 41 (Guldeland 9 heeft afwijkend bouwjaar) ningen oorspronkelijk : 42 ningen opgenomen : 41 (Guldeland 9 heeft afwijkend bouwjaa ningen verkocht : 0 ntal woningen : 42 rages Rapportage conditiemeting, Complex : 0 414 Voorblad conditiemeting : 1966

Nadere informatie

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Beemderhoekweg 1

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Beemderhoekweg 1 Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM001 Naam monument : n.v.t. Adres : Beemderhoekweg 1 Postcode en plaats : 6095 NS Baexem Kadastrale aanduiding : BXM00 sectie D, nr(s) 292 Coördinaten

Nadere informatie

Thermografisch onderzoek aan de gebouwschil van de woning aan de Thorbeckelaan nr. 24 te Eindhoven

Thermografisch onderzoek aan de gebouwschil van de woning aan de Thorbeckelaan nr. 24 te Eindhoven Thermografisch onderzoek aan de gebouwschil van de woning aan de Thorbeckelaan nr. 24 te Eindhoven ing. M.A.P. (Marcel) van Aarle Datum : 12 maart 2013 Aantal pagina s : 27 Opdrachtgever : Haagdijk B.V.

Nadere informatie

CONTROLELIJST WONINGINSPECTIE. Passievoorbouwen! WWW.VANLAAR.NL

CONTROLELIJST WONINGINSPECTIE. Passievoorbouwen! WWW.VANLAAR.NL CONTROLELIJST WONINGINSPECTIE Passievoorbouwen! WWW.VANLAAR.NL DE JAARLIJKSE WONINGINSPECTIE Is uw huis in goede conditie? Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? Is het dak nog goed? En functioneren

Nadere informatie

IAA Architecten M.H. Tromplaan 55, Postbus 729, 7500 AS Enschede T 053 480 44 44, F 053 480 44 88, E-mail info@iaa-architecten.nl

IAA Architecten M.H. Tromplaan 55, Postbus 729, 7500 AS Enschede T 053 480 44 44, F 053 480 44 88, E-mail info@iaa-architecten.nl betreft MATERIALEN EN KLEUREN projectnummer 2009155AA - INHOUD ONDERDEEL BLADNR. materialen en kleuren BUITEN 1 t/m 5 materialen en kleuren BINNEN 15 terreinverhardingen tegels terrassen begane grond bestrating,

Nadere informatie

: Turlings, Roermond; het ontwerp van de tuin is van J. Cuypers

: Turlings, Roermond; het ontwerp van de tuin is van J. Cuypers Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM086 Naam monument : Pand 'Schlangen' Adres : Rijksweg 1 Postcode en plaats : 6085 AA Horn Kadastrale aanduiding : HOR02 sectie D nr(s) 1993 Coördinaten

Nadere informatie

Is uw huis in goede conditie?

Is uw huis in goede conditie? Is uw huis in goede conditie? Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? Is het dak nog goed? En functioneren de binnendeuren nog optimaal? Het is tijd voor de jaarlijkse inspectie! En met deze praktische

Nadere informatie

Typering van het monument: Karakteristiek woonhuis voorzien van een pleisterlaag op L-vormige plattegrond daterende uit circa 1910.

Typering van het monument: Karakteristiek woonhuis voorzien van een pleisterlaag op L-vormige plattegrond daterende uit circa 1910. Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM052 Naam monument : n.v.t. Adres : Napoleonsweg 33 Postcode en plaats : 6081 AA Haelen Kadastrale aanduiding : HLN02 sectie B nr(s) 1000 Coördinaten

Nadere informatie

DAKKAPELLEN. Beschrijving en uitgangspunten welstandsbeleid

DAKKAPELLEN. Beschrijving en uitgangspunten welstandsbeleid DAKKAPELLEN Beschrijving en uitgangspunten welstandsbeleid Een dakkapel is een bescheiden uitbouw in de kap, bedoeld om de lichttoetreding te verbeteren en het bruikbaar woonoppervlak te vergroten. Dakkapellen

Nadere informatie

STATIONSPLEIN 1, kantoor woning en garage

STATIONSPLEIN 1, kantoor woning en garage STATIONSPLEIN 1, kantoor woning en garage gemeente postcode + plaats straat + huisnr. naam object : Zevenaar : 6901 BE : Stationsplein 1 :- oorspronkelijke functie huidige functie bouwjaar ontwerp bouwstijl/type

Nadere informatie

the Citadel Company A R C H I T E C T E N B U R E A U

the Citadel Company A R C H I T E C T E N B U R E A U B C ok kozijn 12+ vlp 38 7 566 3 49.4 Werkruimte 349 8522 A 776.2 Leefruimte 15 137.3 Toilet.1 Entree 15.5 Berging 42 mk 15 6 RM 398 357 WM WD.6 Bijkeuken 236 kruipluik 24 417 daklijn ok kozijn 12+ vlp

Nadere informatie

Mierlo, ons digitale dorp

Mierlo, ons digitale dorp Mierlo, ons digitale dorp Gebruik van de controlelijst Woningscan. Klant controleert zelf de groene vragen. Kan dit als fraai document downloaden via jullie pagina. De rode vragen doen jullie. Je kunt

Nadere informatie

Typering van het monument: Statig vrijstaand woonhuis met een vooruitspringend linkerdeel dat in de voorgevel eindigt in een topgevel met zadeldak.

Typering van het monument: Statig vrijstaand woonhuis met een vooruitspringend linkerdeel dat in de voorgevel eindigt in een topgevel met zadeldak. Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM021 Naam monument : n.v.t. Adres : Dorpstraat 14 Postcode en plaats : 6082 AP Buggenum Kadastrale aanduiding : BGN04 sectie A nr(s) 2231 Coördinaten

Nadere informatie

Quick scan bouwkundige staat Sint Jan de Doper Uithoorn

Quick scan bouwkundige staat Sint Jan de Doper Uithoorn Quick scan bouwkundige staat Sint Jan de Doper Uithoorn Datum opname: 9 april 2008 Den Haag, 23 april 2008 Opdrachtgever Gemeente Uithoorn Contactpersoon dhr. J. Bosschers Postbus 8 1420 AA Uithoorn Uitvoering

Nadere informatie

Foto 1 Muur deel 1. Foto 2 Muur deel 2, veel begroeiing aanwezig

Foto 1 Muur deel 1. Foto 2 Muur deel 2, veel begroeiing aanwezig Pagina 1 van 21 Foto 1 Muur deel 1 Foto 2 Muur deel 2, veel begroeiing aanwezig Pagina 2 van 21 Foto 3 Deel 3, deels begroeid, enkele slechte mergelblokken Foto 4 Rechterzijde van deel 4, in bovenste deel

Nadere informatie

Specificatie van Schilderwerk. Marktplein EG 12 Lienden. Versie 1

Specificatie van Schilderwerk. Marktplein EG 12 Lienden. Versie 1 Specificatie van Schilderwerk Marktplein 12 4033EG 12 Lienden Versie 1 Inhoud I. Beschrijving woning... 2 Indeling Kadaster data Algehele staat van onderhoud II. Tekeningen... 4 Plattegrond begane vloer

Nadere informatie

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Eindstraat 11

Kerngegevens gemeentelijk monument: Adres : Eindstraat 11 Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM078 Naam monument : n.v.t. Adres : Eindstraat 11 Postcode en plaats : 6085 AE Horn Kadastrale aanduiding : HOR02 sectie D nr(s) 1403 Coördinaten :

Nadere informatie

RESTAURATIE en VERBOUWING VESTESTRAAT 146, LEIDEN

RESTAURATIE en VERBOUWING VESTESTRAAT 146, LEIDEN RESTAURATIE en VERBOUWING VESTESTRAAT 146, LEIDEN Datum : Kenmerk : 3 november 2017 1725-002 0. Vestestraat 146, Leiden monumentnummer 435 A. Globale omschrijving werkzaamheden Het plan bestaat uit een

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijke monumentenlijst, vastgesteld door de gemeenteraad op 14 november 2000

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijke monumentenlijst, vastgesteld door de gemeenteraad op 14 november 2000 straat + huisnummer : Zuiderzeestraatweg 264 postcode + plaats : 8096 CJ OLDEBROEK naam object : Welgelegen kadastrale aanduiding : gemeente Oldebroek sectie AF, nr. 110 bescherming : gemeentelijk monument

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Kerkeland 44 3947 MX Langbroek Datum: 30 augustus 2012 Kerkeland 44 Langbroek Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de Grotestraat

Nadere informatie

aanwijzing tot gemeentelijk monument van het object Warmoezierskade 1

aanwijzing tot gemeentelijk monument van het object Warmoezierskade 1 II besluit van burgemeester en wethouders iz-nummer onderwerp 2005.24231 aanwijzing tot lijk monument van het object Warmoezierskade 1 burgemeester en wethouders van gouda Gelezen het advies d.d. 26 september

Nadere informatie

Woningtype Stema Nieuwbouw Uitweg

Woningtype Stema Nieuwbouw Uitweg Woningtype Stema Nieuwbouw Uitweg Uitbreidingsmogelijkheden Goldewijk Doetinchem B.V. Bedrijventerrein Verheulsweide Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem Tel.: (0314) 75 11 11 www.goldewijk.nl Uitbreidingsmogelijkheden,

Nadere informatie

Redengevende omschrijving gemeentelijke monumentenlijst. Kerkstraat 12 Monumentnummer : GM194

Redengevende omschrijving gemeentelijke monumentenlijst. Kerkstraat 12 Monumentnummer : GM194 Redengevende omschrijving gemeentelijke monumentenlijst Kerkstraat 12 Monumentnummer : GM194 Straat : Kerkstraat Huisnummer : 12 Toevoeging : --- Postcode : 6981 CM Kadastrale aanduiding : Doesburg Sectie

Nadere informatie

doorsnede A-A' begane grond doorsnede B-B' Verbouwing gebouw 003 plattegrond en doorsneden bestaand dakrand

doorsnede A-A' begane grond doorsnede B-B' Verbouwing gebouw 003 plattegrond en doorsneden bestaand dakrand dakrand 11.650 + 3e verdieping 8.970 + speedgate stalen platen op drukvaste achterconstructie 2e verdieping 6.170 + stalen kozijn (bovenlicht) stalen kozijn met deur 1e verdieping 2.570 + 100 - doorsnede

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Haraldstraat 7 3962 DA Wijk bij Duurstede Datum: 15 oktober 2012 Haraldstraat 7 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Kerngegevens gemeentelijk monument: : Berikstraat 11a

Kerngegevens gemeentelijk monument: : Berikstraat 11a Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM020 Naam monument : n.v.t. Adres : Berikstraat 11a Postcode en plaats : 6082 AM Buggenum Kadastrale aanduiding : BGN04 sectie C nr(s) 1124 Coördinaten

Nadere informatie

Bouwkundige vooropname. : Nergenshuizen Datum inspectie : 00-00-0000 Rapportnummer : 0000-000

Bouwkundige vooropname. : Nergenshuizen Datum inspectie : 00-00-0000 Rapportnummer : 0000-000 Bouwkundige vooropname Straat : Ergensweg Postcode : 0000 ZZ Plaats : Nergenshuizen Datum inspectie : 00-00-0000 Rapportnummer : 0000-000 Inspecteur : FD advies Voorgevel, overzicht. Voorgevel, uitbouw

Nadere informatie

Detailboek Gevelisolatie

Detailboek Gevelisolatie Detailboek Gevelisolatie 06 05 04 12 13 08 07 02 01 14 11 03 09 10 15 Voorgevel nummer - leider - 06 05 04 02 07 01 03 09 Achtergevel nummer - leider - 16 17 06 16 02 01 03 16 10 15 Kopgevel nummer - leider

Nadere informatie

Sjef Kickken. Kickken Bouwtechnisch Advies

Sjef Kickken. Kickken Bouwtechnisch Advies Sjef Kickken Kickken Bouwtechnisch Advies 1 Behoud van waarde Voorkomen van schade Lange levensduur 2 Kapconstructie Bitumen dakbedekking PVC dakgoten Zinken dakgoten Houten dakkapel Kunststof dakkapel

Nadere informatie

Inspectierapport 2013

Inspectierapport 2013 Inspectierapport 2013 Objectnummer: Object: Straat: Pc en plaats: ZH 3615 Bethelkerk Kerkweg 2 2992 SG BARENDRECHT 2013 Inspectierapport Objectgegevens Objectnummer Object: Straat: Postcode: Plaats: 3615

Nadere informatie

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging TacoBouwadvies Bovenbergweg 4 te Markelo Bevindingen en opmerkingen bij inmeting werknr.201205 Behorende bij tekeningen : 1205BT-01,02 en 03

Nadere informatie

Kerkplein 2. : Neorenaissancetrant Oorspronkelijke functie : Pastorie. Datum foto : 20-07-2010

Kerkplein 2. : Neorenaissancetrant Oorspronkelijke functie : Pastorie. Datum foto : 20-07-2010 Kerkplein 2 Straat en huisnummer : Kerkplein 2 Postcode en plaats : 2061 JC Bloemendaal Kadastrale aanduiding : F73 Complexonderdeel : Nederlands Hervormde Kerk Bloemendaal Naam object : Bouwjaar : 1875

Nadere informatie

Typering van het monument: Gave twintigste-eeuwse hallenhuisboerderij met aanbouwen onder een zadeldak met wolfseinden.

Typering van het monument: Gave twintigste-eeuwse hallenhuisboerderij met aanbouwen onder een zadeldak met wolfseinden. Kerngegevens gemeentelijk monument: Monumentnummer : GM070 Naam monument : Relinquendum Adres : Geusert 2 Postcode en plaats : 6093 NR Heythuysen Kadastrale aanduiding : HHS00 sectie N nr(s) 1012 Coördinaten

Nadere informatie

Adviesformulier gemeentelijke monumentenlijst. Kosterstraat 11a Monumentnummer : GM233

Adviesformulier gemeentelijke monumentenlijst. Kosterstraat 11a Monumentnummer : GM233 Adviesformulier gemeentelijke monumentenlijst Kosterstraat 11a Monumentnummer : GM233 Straat : Kosterstraat Huisnummer : 11 Toevoeging : a Postcode : 6981 CG Kadastrale aanduiding : Doesburg Sectie : C

Nadere informatie

Checklist eigenwoning. de jaarlijkse woninginspectie. Is uw huis in goede conditie?

Checklist eigenwoning. de jaarlijkse woninginspectie. Is uw huis in goede conditie? Checklist eigenwoning de jaarlijkse woninginspectie Is uw huis in goede conditie? Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? is het dak nog goed? en functioneren de binnendeuren nog optimaal? Het is

Nadere informatie

1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport

1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport 1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport Opdrachtgever: V. Oorbeeld Adres: Keuringslaan 8 3366 BK Gorinchem Bouwjaar: 1932 Datum keuring: 5 februari 2011 Uitgevoerd door: Vincent Jans Berkelselaan

Nadere informatie

z Bouwhistorisch onderzoek Boerderij aan de Graafdijkwest 10/11 te Molenaarsgraaf

z Bouwhistorisch onderzoek Boerderij aan de Graafdijkwest 10/11 te Molenaarsgraaf z Bouwhistorisch onderzoek Boerderij aan de Graafdijkwest 10/11 te Molenaarsgraaf IJsselstein 16-06- 2014 Wout van Vliet Bouwkundige Prins Bernhardlaan 2 3402CD IJsselstein tel 0306883426 mobiel 0623886155

Nadere informatie

losse schroeven aandraaien en omhoog gekomen scharnierpennen terug tikken

losse schroeven aandraaien en omhoog gekomen scharnierpennen terug tikken In de woning Binnendeuren en kozijnen controle hang en sluitwerk losse schroeven aandraaien en omhoog gekomen scharnierpennen terug tikken aanlopen van deur tegen kozijn conditie schilderwerk/afwerking

Nadere informatie

Complexnummer: Smallepad MG Amersfoort Postbus BP Amersfoort

Complexnummer: Smallepad MG Amersfoort Postbus BP Amersfoort Complexnummer: 510424 Smallepad 5 Aantal complexonderdelen: Monumentnummers van complexonderdelen: 3 510427, 510426, 510425 Woonplaats : Gemeente: Provincie: Hoofdadres van hoofdobject: Herenweg 46 Complexomschrijving:

Nadere informatie

Rubriek Kwalificatie* Toelichting objectnummer 0419

Rubriek Kwalificatie* Toelichting objectnummer 0419 vervolg diversen - los houten luik noordzijde G Deze ligt in de oven opgeslagen. - eiken ondervloer R Het eerste deel onder de opening geeft enige aantasting te zien. Tijdens de ze inspectie is aan de

Nadere informatie

BOUWKUNDIGE INSPECTIE MONUMENTENWACHT. object Begijnhof (Engelen Conventstraat 20) adres Engelen Conventstraat DIEST

BOUWKUNDIGE INSPECTIE MONUMENTENWACHT. object Begijnhof (Engelen Conventstraat 20) adres Engelen Conventstraat DIEST BOUWKUNDIGE INSPECTIE MONUMENTENWACHT object Begijnhof (Engelen Conventstraat 20) adres Engelen Conventstraat 20 3290 DIEST MONUMENTENWACHT Provincie Vlaams-Brabant dienst erfgoed Gemeenteplein 5-3010

Nadere informatie

Zwiepseweg 27. Adviesnummer 210 Adres Zwiepseweg 27. Naam monument - Oorspronkelijke functie Woonhuis Datum plaatsing. 4-2-1997 monumentenlijst

Zwiepseweg 27. Adviesnummer 210 Adres Zwiepseweg 27. Naam monument - Oorspronkelijke functie Woonhuis Datum plaatsing. 4-2-1997 monumentenlijst Terug Zwiepseweg 27 Adviesnummer 210 Adres Zwiepseweg 27 Woonplaats 7241 GM LOCHEM Monument type Woonhuis Naam monument - Huidige functie Woonhuis Oorspronkelijke functie Woonhuis Datum plaatsing 4-2-1997

Nadere informatie

1. Kozijnwijziging. Waarom? Beschermd Stadsgezicht in Rotterdam. Werkzaamheden: 1. Kozijnwijziging

1. Kozijnwijziging. Waarom? Beschermd Stadsgezicht in Rotterdam. Werkzaamheden: 1. Kozijnwijziging Waarom?. Kozijnwijziging Kozijnen zijn belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Oorspronkelijke kozijnen, ramen, deuren en puien dienen bij voorkeur behouden te blijven, door ze aan te passen of te

Nadere informatie

Bouwhistorisch onderzoek

Bouwhistorisch onderzoek Bouwhistorisch onderzoek BOUWHISTORISCHE VERKENNING Adres : Gedempte Zuiderdiep Status : Gemeentelijk monument Periode : mei 004 Onderzocht door : Imre van der Gaag; Marcel Verkerk Auteur : Marcel Verkerk

Nadere informatie

Datum bezoek: september 2015 Datum rapport: 7 oktober 2015 Naam rapporteur: Marielle Vrijkotte. Overzicht cultuurhistorische waarden Spanjaardsdijk 52

Datum bezoek: september 2015 Datum rapport: 7 oktober 2015 Naam rapporteur: Marielle Vrijkotte. Overzicht cultuurhistorische waarden Spanjaardsdijk 52 Overzicht cultuurhistorische waarden Spanjaardsdijk 52 Datum bezoek: september 2015 Datum rapport: 7 oktober 2015 Naam rapporteur: Marielle Vrijkotte Karakteristiek erf: Situering karakteristiek erf: Soort

Nadere informatie

8197 A.DT.V01 a r c h i t e c t e n

8197 A.DT.V01 a r c h i t e c t e n 1 steenwol isolatie Rc = 5 muur van restmateriaal 140 70 cement dekvloer met vloerverwarming 30 geisoleerde prefab betonnen begane grondvloer oplegvilt 500 x 550 betonnen funderingsbalk funderingspaal

Nadere informatie

Definitief Ontwerp Gebouw 25

Definitief Ontwerp Gebouw 25 Definitief Ontwerp Gebouw 25 Transformatie van voormalige militaire stal tot woon-werkwoningen Locatie: Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede datum: Architect: Situatietekening en foto's situatie luchtfoto

Nadere informatie

Redengevende oms chrijving boerderij

Redengevende oms chrijving boerderij Redengevende oms chrijving boerderij De Heihoef 1 te Zijtaart gemeente Veghel drs. Elke de Rooij Redengevende omschrijving De Heihoef 1 te Zijtaart 1 Objectgegevens Adres : De Heihoef 1 Postcode : 5465

Nadere informatie

Bijlage 6 B e g r i p p e n l i j s t

Bijlage 6 B e g r i p p e n l i j s t Bijlage 6 B e g r i p p en lijst B e g r i p p en lijst Aanbouwen Achterkant Afdak Een gebouw dat als afzonderlijke ruimte is gebouwd aan een hoofdgebouw waarmee het in directe verbinding staat, welk gebouw

Nadere informatie

: Bedum, Ter Laan, fase 2a2, 6 2-onder-kap-woningen : Type A, bouwnummer 1 en 2 : 15 november 2011

: Bedum, Ter Laan, fase 2a2, 6 2-onder-kap-woningen : Type A, bouwnummer 1 en 2 : 15 november 2011 pagina 1 van 6 Projectomschrijving Bloknummer Datum : Bedum, Ter Laan, fase 2a2, 6 2-onder-kap-woningen : Type A, bouwnummer 1 en 2 : 15 november 2011 Onderdeel Materiaal / omschrijving Kleur Woning (buitenzijde)

Nadere informatie

Barchemseweg 41. Adviesnummer 110 Adres Barchemseweg 41. Naam monument - Oorspronkelijke functie Woonhuis Datum plaatsing monumentenlijst

Barchemseweg 41. Adviesnummer 110 Adres Barchemseweg 41. Naam monument - Oorspronkelijke functie Woonhuis Datum plaatsing monumentenlijst Terug Barchemseweg 41 Adviesnummer 110 Adres Barchemseweg 41 Woonplaats 7241 JB LOCHEM Monument type Woonhuis Naam monument - Huidige functie Woonhuis Oorspronkelijke functie Woonhuis Datum plaatsing 24-6-1991

Nadere informatie

Score dakbedekkingen en dakramen volgens NEN 2767 = 4

Score dakbedekkingen en dakramen volgens NEN 2767 = 4 BASISSCHOOL DE DUINSPRONG Dakbedekking en dakramen: De dakbedekking van de piramide-daken zijn bedekt met bitumineuze shingles. Tijdens de schouw bleek dat de bedekking van twee dakvlakken waren vervangen

Nadere informatie

1 Voorlopig ontwerp. Nieuwbouw familie de Klerk Landsweg 2a Vierpolders. plattegrond begane grond. Familie de Klerk. veranda vergunningvrij

1 Voorlopig ontwerp. Nieuwbouw familie de Klerk Landsweg 2a Vierpolders. plattegrond begane grond. Familie de Klerk. veranda vergunningvrij 4000 2.4 4.2 3.2 9400 6000 3400 5770 300 2400 300 2560 0.02 MK 0 m² VKR 0.0 hal 6 m² VBR 0.05 woonkamer 4 m² VBR 0.06 eetkamer 2 m² 5470 830 300 300 450 2000 00 3700 00 300 5230 OR 0.08 bijkeuken 0 m²

Nadere informatie

Redengevende omschrijving gemeentelijke monumentenlijst. Markt 1

Redengevende omschrijving gemeentelijke monumentenlijst. Markt 1 Redengevende omschrijving gemeentelijke monumentenlijst Markt 1 Monumentnummer : GM064 Straat : Markt Huisnummer : 1 Toevoeging : --- Postcode : 6981 CJ Kadastrale aanduiding : Doesburg Sectie : C Nummer

Nadere informatie

MEERJARENONDERHOUDSPLAN 2015 Graaf Florisstraat 102a+b, Rotterdam

MEERJARENONDERHOUDSPLAN 2015 Graaf Florisstraat 102a+b, Rotterdam vivaldistraat 23 2901 HD Capelle aan den IJssel tel. 010-2237132 mob. 06-42669526 mteenstra@teenstra-bouwkunde.nl www.teenstra-bouwkunde.nl MEERJARENONDERHOUDSPLAN 2015 Graaf Florisstraat 102a+b, Rotterdam

Nadere informatie