Resultaten Eindtoets IEP 2017 Aandachtspunten in de jaarplanning Jaargang 17, nr. 8 1 juni 2017 Aan deze editie werkten mee:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Resultaten Eindtoets IEP 2017 Aandachtspunten in de jaarplanning Jaargang 17, nr. 8 1 juni 2017 Aan deze editie werkten mee:"

Transcriptie

1 Jaargang 17, nr. 8 1 juni 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl : PCBS De Korenaar Resultaten Eindtoets IEP 2017 Aan deze editie werkten mee: Robertjan de Wilde Op 18 en 19 april jl. hebben de leerlingen uit groep 8 kind de eindtoets IEP 2017 gemaakt. De uitslag van deze toets is inmiddels binnen. De gemiddelde score van De Korenaar is 83,7. Voor deze toets geldt vanuit het inspectiekader een ondergrens van 80 en een bovengrens van 84. Na analyse van de resultaten hebben we geconstateerd dat we als school bovengemiddeld hebben gescoord op alle onderdelen (taal, lezen en rekenen) van de IEP toets. Met deze score zijn we als school erg content en voldoen we ruim aan de normen van het waarderingskader van de onderwijsinspectie. Jel Lawalata Groep 4A Groep 8A Aandachtspunten in de jaarplanning In dit nummer: Resultaten Eindtoets IEP 2017 Aandachtspunten 1 Inmiddels is de laatste periode van het schooljaar ingegaan. In verband hiermee wil ik graag een aantal data onder uw aandacht brengen. Uitslag kangoeroewedstrijd Huiswerk in de bovenbouw Restaurant Thermen Bussloo 3 Kok Vincent op De Korenaar 4 Uitreiking rekenspellenwedstrijd Agenda Datum: Vrijdag 02 juni 2017 Donderdag 15 juni en dinsdag 27 juni Woensdag 28 juni Activiteit: De schoolfotograaf is aanwezig op school. Deze zal portret- en groepsfoto s maken. Tevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om op de foto te gaan met broers en/of zussen. Als het goed is, bent u via digiduif over deze activiteit geïnformeerd. De 10-minutengesprekken staan gepland. Er is dit keer wat langere tijd tussen de gespreksdagen, dit i.v.m. de avond-4- daagse van 19 t/m 22 juni. Het Pleinfeest komt eraan; nadere info volgt! Maandag 3 juli Schoonmaakavond in de groepen 1 t/m 4. Nadere info hierover volgt in de volgende Korenmail of via digiduif. Dinsdag 4 juli Afscheidsavond groep 8a en groep 8b. Woensdag 5 juli Ouder(s), u wordt om uur bij uw jongste kind in de klas verwacht voor een bedankmoment. Daarna is er koffie/thee/fris op het plein (als het weer dat toelaat, of anders in de hal). Om u. is iedereen vrij. Vrijdag 7 juli De zomervakantie begint voor alle kinderen om u.

2 Pagina 2 Uitslag Kangoeroewedstrijd 18 maart 2017 Op 17 mei werd de doos met o.a. de certificaten voor de deelnemers van de Kangoeroewedstrijd 2017 op school afgeleverd. Juf Jel heeft alles per groep uitgezocht en verdeeld, zodat iedere deelnemer zijn certificaat, het bijbehorende aandenken (een Twister) en een Kangoeroe-Special zo snel mogelijk in ontvangst kon nemen. De Korenaar deed mee met drie verschillende versies: WizFun (groep 4), WizKid (groep 5 en 6), WizSmart (groep 7 en 8). De winnaar van WizFun op De Korenaar was Rixt Fokkema. Bij WizKid had Tijn Veeneman de hoogste score en Milan Vinke haalde de hoogste score bij WizSmart. Tevens waren er prijzen te verdelen onder de hoogste scores per klas: Groep 4A Pieter ten Hove, Lieke Deelstra en Jip Hachmang Groep 4B Rixt Fokkema en Bodine Jansen Groep 5A Evy Woudenberg en Jordi Dietrich Groep 5B Olivia Nidam en Rick Inpijn Groep 6A Dirk Jan Buurman, Jan Jaap Haasjes en Joep Ahuis Groep 6B Tijn Veeneman Groep 7A Milan Vinke, Guido van Asselt en Levi Dondertman Groep 7B Querijn Jansen, Koen Draayer en Kyra van der Molen Groep 8A Ilja Otten en Naomi Nidam Groep 8B Bram van den Dool en Mirte Buurman Winnen is fijn, maar het is vooral belangrijk dat je het leuk vond om mee te doen. Volgend jaar is er weer een Kangoeroewedstrijd en wel op donderdag 15 maart Doen jullie weer mee? Huiswerk afspraken in de bovenbouw In de afgelopen periode hebben we met de bovenbouw de huiswerkafspraken onder de loep genomen. Hierover willen we u ook graag informeren. Huiswerk heeft een dubbel doel: - Kinderen leren plannen - Kinderen oefenen de stof nog een keer extra Als er huiswerk wordt meegegeven, dan krijgen de kinderen ongeveer een week de tijd om het te maken of te leren. Het huiswerk wordt op het planbord in de klas gezet en als kinderen een agenda hebben wordt dit ingeschreven. De kinderen die geen agenda hebben, schrijven dit op het huiswerkblad. Het huiswerk wordt van tevoren altijd doorgenomen, zodat de kinderen weten wat er van ze verwacht wordt en dat ze het begrijpen. Het huiswerk wordt na afloop altijd besproken of getoetst. Kinderen zijn zelf verantwoordelijk voor hun huiswerk, daarom wordt het ook niet meer (wekelijks) naar ouders g d. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op deze regel. De leerkracht heeft hier dan specifieke afspraken met ouders over gemaakt. We hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u zich tot de leerkracht van uw kind richten.

3 Jaargang 17, nr. 8 Pagina 3 Restaurant Thermen Bussloo In groep 4 werken wij aan het thema eet je mee in ons restaurant? Vrijdag 19 mei zijn wij daarom naar het restaurant bij Thermen Bussloo geweest. Op school gingen we eerst groepjes maken voor de auto s. Toen reden we naar een restaurant in Bussloo. Aan het begin gingen we parkeren bij een fontein. In de fontein zaten kikkervisjes. De kok kwam ons buiten ophalen. We moesten stil zijn want de mensen van het hotel sliepen nog. We gingen door een tunnel, daar waren allemaal platen aan de muur. Er stond een vulkaan op, een oerwoud, een zonsondergang en nog veel meer. Er was ook een stuk in de hal met banken. Aan de muur hingen platen van de ruimte. Als je daar een tijdje zat, werd je rustig van het gezoem dat je hoorde. Het was een hele lange gang. We mochten in een sauna die 85 graden was. En toen gingen we naar de keuken. Daar stonden allemaal wagens met eten erop. We mochten een kijkje nemen in de grote koelkast. Die was -4 graden. Daarna gingen we naar de spoelkeuken. Daar zagen we een soort van vaatwasser. Daarna gingen we naar de plaats waar de kok gaat eten, voordat hij gaat werken. Op die plaats kregen we een croissantje en wat limonade. En als laatste kregen we appelflappen van de kok en we gingen terug naar huis.

4 Pagina 4 Kok Vincent op bezoek op De Korenaar Op dinsdag kwam kok Vincent bij ons op school. We gingen naar de keuken in het hoofdgebouw. Juf Christella ging ook mee. We gingen in drie groepen. Kok Vincent maakte voor ons een boerenomelet. Eerst ging hij groente snijden. Hij sneed dat heel snel. Dat kan hij door zijn vingers te buigen. Toen hij de eieren wilde omkeren schoof hij eerst het ei uit de pan op de deksel. Daarna keerde hij de deksel om en zo kwam het ei weer in de pan. Toen we weer naar de klas gingen mochten we een stukje van de omelet opeten. Dat was lekker. De volgende dag hebben we samen met iemand uit de klas het recept geschreven: Recept geschreven door groep 4a voor een boerenomelet (zoals kok Vincent het maakte): Wat heb je nodig? Witte ui Paprika Champignons Boter Peper Zout Ei Geraspte kaas Boter Wat moet je doen? Snijd de groenten in kleine stukjes Maak de pan warm Smelt een klontje boter Doe de gesneden groente in de pan Doe dan vier eieren in de pan Doe de deksel op de pan Als het ei gaar is, draai je het ei om Doe peper en zout erbij Doe de kaas erop Dan is het klaar. Eet smakelijk!

5 Pagina 5 Uitreiking rekenspellenwedstrijd op woensdag 17 mei 2017 Ilja en Naomi uit groep 8a hebben meegedaan aan een landelijke wedstrijd, waarbij de opdracht was: ontwikkel een rekenspel. Uiteindelijk kregen ze te horen, dat hun ontwerp tot de beste 12 van Nederland behoorde. Daarom mochten ze op 17 mei naar de prijsuitreiking. Hieronder het verslag van deze geweldige meiden. We gingen naar Utrecht naar het Marnixcollege. Samen met wat supporters uit onze klas, onze ouders en de juf gingen we op weg naar Utrecht. Toen we daar aankwamen, moesten we naar de kantine en daar lagen allemaal spelletjes die je mocht uitproberen. Het spel dat wij gemaakt hebben, lag daar ook bij. Na een tijdje wachten moesten we ons spel mee naar een collegezaal nemen en op het podium zetten. Op het podium stond een mevrouw die de uitslag ging vertellen. Wij moesten gaan zitten op de tribune. We gingen met iedereen in de zaal een spel doen. Iedereen kreeg een kaartje en dan moest je met twee andere mensen uit de zaal een set vormen en als je die had voor dat de tijd om was, mocht je een prijsje ophalen. Eerst vertelde de mevrouw welke spellen er meededen en welke spellen er al afgevallen waren. Toen vertelde ze welke prijzen er waren en welk spel vorig jaar had gewonnen. Toen werden de prijzen uitgereikt. Wij werden als eerste opgeroepen en onze supporters gingen helemaal uit hun dak. Wij hadden de prijs voor het meest technische spel gewonnen! We kregen zelf een spelletje en we kregen ook nog een pakket met spelletjes voor in de klas. Toen werden de andere prijzen uitgereikt. Nadat alle spellen waren uitgereikt, mocht iedereen zijn spel meenemen en naar huis gaan. Wij gingen onze overwinning vieren bij de Mc Donalds. Ilja Otten en Naomi Nidam, groep 8a Agenda 2016/2017 Juni Vr 02 : schoolfotograaf Ma 05 : Pinkstermaandag Di 13 : vergadering Medezeggenschapsraad Do 15 : tienminutengesprekken : avondvierdaagse Di 27 : wisselmiddag Di 27 : tienminutengesprekken Wo 28 : pleinfeest Vr 30 : rapporten mee Juli Ma 03 : schoonmaakavond groep 1-4 Di 04 : afscheidsavond groepen 8 Vr 07 : laatste schooldag groep juli 18 augustus: zomervakantie

Aandachtspunten in de jaarplanning Vacature Jaargang 17, nr juni 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Aandachtspunten in de jaarplanning Vacature Jaargang 17, nr juni 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 9 15 juni 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Jaargang 17, nr. 6 20 april 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie 10 minutengesprekken en rapport Geboortenieuws Jaargang 18, nr januari 2018 Aan deze editie werkten mee:

Van de directie 10 minutengesprekken en rapport Geboortenieuws Jaargang 18, nr januari 2018 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 18, nr. 1 18 januari 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Overige vrije dagen voor de kinderen

Overige vrije dagen voor de kinderen Jaargang 18, nr. 8 17 mei 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl :

Nadere informatie

korenmail Actie schoenmaatjes De voorleeswedstrijd in groep 7A Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Actie schoenmaatjes De voorleeswedstrijd in groep 7A Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Eric Rietkerk, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie Eerste jaar op De Korenaar Jaargang 17, nr. 2 7 februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Eerste jaar op De Korenaar Jaargang 17, nr. 2 7 februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 2 7 februari 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Pasen Afscheid van juf Gerlanda Rectificatie Jaargang 18, nr. 4 8 maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Pasen Afscheid van juf Gerlanda Rectificatie Jaargang 18, nr. 4 8 maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 4 8 maart 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Korenmail. Geldbedrag van de sponsorloop en nu. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 16. 14 november 2013. Aan deze editie werkten mee:

Korenmail. Geldbedrag van de sponsorloop en nu. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 16. 14 november 2013. Aan deze editie werkten mee: Jaargang 13, nr. 16 14 november 2013 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Pasen 2017 Aangepaste afspraken Tussenschoolse Opvang De Korenaar Jaargang 17, nr maart 2017 Aan deze editie werkten mee:

Pasen 2017 Aangepaste afspraken Tussenschoolse Opvang De Korenaar Jaargang 17, nr maart 2017 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 17, nr. 5 30 maart 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Instroomgroep Koningsspelen op vrijdag 20 april 2018 Geboortenieuws Jaargang 18, nr februari 2018 Aan deze editie werkten mee:

Instroomgroep Koningsspelen op vrijdag 20 april 2018 Geboortenieuws Jaargang 18, nr februari 2018 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 18, nr. 3 15 februari 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie Oproep voor muzikale medewerking Openingsdienst PCBO Nieuws van PCBO Jaargang 17, nr maart 2017

Van de directie Oproep voor muzikale medewerking Openingsdienst PCBO Nieuws van PCBO Jaargang 17, nr maart 2017 Jaargang 17, nr. 4 16 maart 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Instroomgroep Open dag Jaargang 18, nr maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Instroomgroep Open dag Jaargang 18, nr maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 5 22 maart 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Werkdrukakkoord Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige CJG Jaargang 18, nr. 6 5 april 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Werkdrukakkoord Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige CJG Jaargang 18, nr. 6 5 april 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 6 5 april 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie: Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie: Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 19 15 december 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Korenmail. Cito-toetsen. Eind Cito groep 8. Afmelden. Jaargang 14, nr. 3. 7 februari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. Cito-toetsen. Eind Cito groep 8. Afmelden. Jaargang 14, nr. 3. 7 februari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 3 7 februari 2014 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 16 16 november 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

korenmail Nieuwe leerlingen Een dringend verzoek: Fietsenstalling Jaargang 15, nr. 13 18 September 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Nieuwe leerlingen Een dringend verzoek: Fietsenstalling Jaargang 15, nr. 13 18 September 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 13 18 September 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van webpad en routeboekje. Wb6 RIJ 1 1.VLUG EN GOED MEEDOEN OK

Van webpad en routeboekje. Wb6 RIJ 1 1.VLUG EN GOED MEEDOEN OK Jaargang 13, nr. 5 22 maart 2013 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Gerlanda van de Vendel, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Bert Stappenbeld E: korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

korenmail Vragenlijsten Inzamelingsactie voedselbank Jaargang 15, nr. 1 16 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Vragenlijsten Inzamelingsactie voedselbank Jaargang 15, nr. 1 16 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 1 16 januari 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie: Vooraankondiging Continurooster 5 december 2016 Jaargang 16, nr november 2016 Aan deze editie werkten mee:

Van de directie: Vooraankondiging Continurooster 5 december 2016 Jaargang 16, nr november 2016 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 16, nr. 16 3 november 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

korenmail Gelukkig nieuwjaar! Een nieuwe groep Herinnering Jaargang 16, nr. 1 15 januari 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Gelukkig nieuwjaar! Een nieuwe groep Herinnering Jaargang 16, nr. 1 15 januari 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 1 15 januari 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Eric Rietkerk, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Start pleinwerkzaamheden Staking 5 oktober 2017 Open dag 11 oktober 2017 Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee:

Start pleinwerkzaamheden Staking 5 oktober 2017 Open dag 11 oktober 2017 Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 17, nr. 13 28 september 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Weggaan, een soort van blijven Reminder rapport en 10 minutengesprekken Jaargang 18, nr. 2 1 februari 2018 Aan deze editie werkten mee:

Weggaan, een soort van blijven Reminder rapport en 10 minutengesprekken Jaargang 18, nr. 2 1 februari 2018 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 18, nr. 2 1 februari 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Sint op de Korenaar Serious Request Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Sint op de Korenaar Serious Request Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 17 30 november 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie: Schoolontwikkeling op De Korenaar Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie: Schoolontwikkeling op De Korenaar Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 18 1 december 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Korenmail. Ouderavond dinsdag 5 november

Korenmail. Ouderavond dinsdag 5 november Jaargang 13, nr. 15 1 november 2013 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie Jaargang 17, nr februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Jaargang 17, nr februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 3 23 februari 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Een impressie van een schooldag op een dinsdag in april De open dag op woensdag 11 april was een groot succes Jaargang 18, nr.

Een impressie van een schooldag op een dinsdag in april De open dag op woensdag 11 april was een groot succes Jaargang 18, nr. Jaargang 18, nr. 7 19 april 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Stakingsdag 5 oktober 2017 Aanmelding nieuwe leerlingen Update nieuwe speelplek Jaargang 17, nr oktober 2017

Stakingsdag 5 oktober 2017 Aanmelding nieuwe leerlingen Update nieuwe speelplek Jaargang 17, nr oktober 2017 Jaargang 17, nr. 14 12 oktober 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

korenmail Terugblik ouderavond gedrag doe je met z n allen Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Terugblik ouderavond gedrag doe je met z n allen Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 1 10 januari 2014 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Uitgaan van de Start Van Basisschoolnet naar digiduif Jaargang 16, nr september 2016 Aan deze editie werkten mee:

Uitgaan van de Start Van Basisschoolnet naar digiduif Jaargang 16, nr september 2016 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 16, nr. 12 1 september 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Vanuit de directie Praktische Reminder Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Vanuit de directie Praktische Reminder Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 12 14 september 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

korenmail Werk in de school Opening gezamenlijk thema Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Werk in de school Opening gezamenlijk thema Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

korenmail Verhaal van het jaar van groep 4a Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Verhaal van het jaar van groep 4a Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie Jaargang 17, nr december 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Jaargang 17, nr december 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 18 14 december 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

PCBS De Korenaar Staringlaan LN Apeldoorn Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken. via

PCBS De Korenaar Staringlaan LN Apeldoorn Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken. via Jaargang 16, nr. 13 15 september 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie Jaargang 18, nr juni 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Ons schoolplein

Van de directie Jaargang 18, nr juni 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Ons schoolplein Jaargang 18, nr. 10 14 juni 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie Even voorstellen Jaargang 18, nr mei 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Even voorstellen Jaargang 18, nr mei 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 9 31 mei 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl :

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

korenmail Open dag basisscholen Apeldoorn We gaan op reis! Schaken op de Korenaar, ook in schooljaar 2016-2017? Jaargang 16, nr.

korenmail Open dag basisscholen Apeldoorn We gaan op reis! Schaken op de Korenaar, ook in schooljaar 2016-2017? Jaargang 16, nr. Jaargang 16, nr. 6 1 april 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u n i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 1 Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 CITO/Sponsorloop/Zending 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan het

Nadere informatie

Van de directie: Aangepast rooster kerstactiviteiten Nieuwe coördinatoren Luizenpluis! Jaargang 16, nr november 2016

Van de directie: Aangepast rooster kerstactiviteiten Nieuwe coördinatoren Luizenpluis! Jaargang 16, nr november 2016 Jaargang 16, nr. 17 17 november 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB WEEKINFO 32 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, Belangrijk in deze info: Vakantie en studiedagen 2019-2020 Verlof aanvragen Zaanse

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Van de directie: Overleg verkeerssituatie/parkeren Jaargang 16, nr oktober 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie: Overleg verkeerssituatie/parkeren Jaargang 16, nr oktober 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 15 13 oktober 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow In dit nummer - stadswandeling groep 7 - gevraagd: drogisterij artikelen - Noordelijke tandenpoetsweek - Pasen eitje-tik - inspectiebezoek 9 mei a.s. - sprekers in de klas - bericht van de OR: Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 19 26 juni 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, De laatste loodjes wegen het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Schoolontwikkeling op De Korenaar

Schoolontwikkeling op De Korenaar Jaargang 17, nr. 1 19 januari 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 30-05-2018 Belangrijke data: Donderdag 31 mei 14.00u Open podium groep 3D, 4VD, 5KK, 6PW, 7C Vrijdag 1 juni 14.00u Open podium groep 1-2M, 3SM, 4S, 6D, 7JB Donderdag 7 juni Praktijkexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 Belangrijke data in januari/februari: Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

korenmail Acties goede doelen Jaargang 15, nr. 18 11 december 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Acties goede doelen Jaargang 15, nr. 18 11 december 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 18 11 december 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Eric Rietkerk, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Schoolreizen Deze maand gaan de volgende groepen op schoolreis: 19 en 20 juni - groepen 6 19 t/m 21 juni - groepen 7 27 juni - groepen 1-2

Schoolreizen Deze maand gaan de volgende groepen op schoolreis: 19 en 20 juni - groepen 6 19 t/m 21 juni - groepen 7 27 juni - groepen 1-2 Nieuwe leerlingen In juni komen er weer een aantal kinderen op school: bij de Kangoeroes is dat Thom. Nikki, Loek en Thomas komen bij de Papegaaien. We wensen jullie een fijne en leerzame tijd op de Jan

Nadere informatie

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school!

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school! Augustus 05 ma di wo do vr za zo 5 6 7 8 9 0 e werkweek team Teambijeenkomst 5 6 7 Kinderen weer naar school! 8 Start Gouden weken 9 0 Info avond gr. Start 9.0 u 5 Info avond gr. Start 9.0 u 6 Info avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Kaart in actie Sponsorloop

Kaart in actie Sponsorloop Nieuwsbrief mei 2016 Onderwijs In een eerder schrijven heeft u kunnen lezen dat de directie van de Ichthusschool heeft besloten om het 5-gelijke schooldagenmodel per 1 augustus 2016 in te voeren. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 In dit nummer: Lestijdenmodel Geboren Contactavond Instroomgroep Ochtend en avond vierdaagse Groepsverdeling Schoonmaakavond Wisselmoment IEP toets Schoolreis Sing-in

Nadere informatie

Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018

Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018 Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Zaanse Zomerschool > DigiDuif / Weekbrief > Ouderbijdrage > vanuit de Ouderkamer Extra > Boekentips > Open

Nadere informatie