jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar"

Transcriptie

1 Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier jarig bestaan ZOMERVAKANTIE Rapporten inleveren jarig bestaan jarig bestaan jarig bestaan 1 september 100-jarig bestaan Benodigdheden nieuwe schooljaar Voor de start van het nieuwe schooljaar is het nodig dat kinderen spullen van thuis meenemen. U kunt hier per groep zien wat er meegenomen moet worden. Groep 3 Groep 4/5/6 Groep 7/8 Etui met viltstiften Etui met viltstiften, kleurpotloden en gum Etui met viltstiften, kleurpotloden en gum Puntenslijper met opvangbakje Puntenslijper met opvangbakje Puntenslijper met opvangbakje Eventueel een Stabilo schrijfpotlood (Easy ergo) Liniaal (30 cm) en lijmstift Liniaal (30 cm) en lijmstift Multomap 23 rings met tabbladen Agenda en rekenmachine Zwart of blauw schrijvende pen Van Hoogstratenschool Spaarwaterstraat RM Den Haag (070) hoogstraten@scoh.nl 100-jarig bestaan De Van Hoogstratenschool bestaat dit jaar 100 jaar! Meer informatie over het jubileum kunt u vinden in de hal van de school. Maandag 28 augustus Wij knutselen in de groepen en maken versiering voor deze week. Dinsdag 29 augustus Wij houden s middags filmmiddag in de klassen. Woensdag 30 augustus Na schooltijd zijn er oudhollandse spelletjes te doen op het plein. Donderdag 31 augustus Circusdag. Voorstelling om uur voor alle ouders. Vrijdag 1 september We maken een schoolfoto.

2 4 Start kunstweek Open ochtend 11 Schoolfotograaf Nieuwjaarsreceptie 1 september 100-jarig bestaan Deze hele week startgesprekken (op dinsdag zijn er ook s avonds gespreksmomenten) Prinsjesdag Studiedag team Alle lln. vrij Schoolfotograaf De kinderen worden individueel en als groep op de foto gezet. U heeft de mogelijkheid om foto s los of als set te bestellen via een online omgeving. U krijgt de foto s na bestelling thuisgestuurd. Ook dit schooljaar worden de foto s gemaakt door Knappe Koppies fotografie. Kijk voor meer informatie op Nieuwjaarsreceptie De nieuwjaarsreceptie start om uur en is om ongeveer uur afgelopen. In de klas maakt u kennis met de leerkracht en andere ouders van de groep. Vervolgens is er een gezamenlijke afsluiting in de gymzaal met alle ouders en leerkrachten van de school. Startgesprekken U kunt zich intekenen voor de startgesprekken die deze week plaatsvinden. In de gesprekken maakt u kennis met de leerkracht van uw kind, worden wederzijdse verwachtingen uitgesproken en doelen gesteld voor de komende periode.

3 2 3 4 Start Kinderboekenweek Gruwelijk eng Informatieavond groep Einde Kinderboekenweek Luizencontrole HERFSTVAKANTIE Informatieavond groep 8 Van Hoogstratenschool Spaarwaterstraat RM Den Haag (070) hoogstraten@scoh.nl Gymrooster Dinsdag groep groep groep groep groep groep 6 Donderdag groep groep groep 5/ groep groep 3 Tijdens deze informatieavond ontvangen ouders informatie over de overstap van de basisschool naar de middelbare school. Deze avond, die om uur start, geven de leerkracht(en) van groep 8 en de intern begeleider een presentatie hierover. Ook ontvangt u informatie over de regels omtrent het aanmelden op de middelbare school en de overdracht van gegevens van uw zoon/dochter.

4 6 Herinnering ouderbijdrage 7 Open ochtend Landelijke intocht 19 Deze hele week voortgangsgesprekken sinterklaas Voortgangsgesprekken Als er vanuit u of de leerkracht behoefte is aan een voortgangsgesprek, kunt u hiervoor deze week een afspraak maken. U kunt met de leerkracht en uw zoon/dochter samen afstemmen over het werken in de klas en eventuele ondersteuning die geboden kan worden Er zijn geen intekenlijsten voor deze gesprekken. U kunt zelf een afspraak maken. Herinnering betaling ouderbijdrage Heeft u de ouderbijdrage voor dit jaar al betaald? Met de ouderbijdrage ondernemen wij leuke activiteiten en schaft de ouderraad spullen aan voor bijvoorbeeld de sinterklaas- en kerstviering. Als u een Ooievaarspas heeft voor uw zoon/dochter, dan kunt u deze bij de administratie laten scannen. U heeft daarmee de ouderbijdrage betaald. Bovendien krijgt u dan 5,- korting op de kosten voor het schoolreisje of het schoolkamp van groep 8. Voor meer informatie over de ouderbijdrage kunt u terecht bij de ouderraad, administratie of de schoolgids en website raadplegen.

5 Sinterklaasviering Alle lln. om uur vrij Kerstviering 22 Alle lln. om uur vrij Kerstviering Mogelijk organiseren we de kerstviering dit jaar anders dan voorgaande jaren. Daarom kunnen wij nog geen uitgebreide informatie geven over de viering. Waarschijnlijk vindt de viering wel s avonds plaats KERSTVAKANTIE

6 Cito-toetsen Luizencontrole 15 Start Cito-M toetsen 16 Adviesgesprekken groep 8 17 Adviesgesprekken groep Adviesgesprekken groep Open ochtend KERSTVAKANTIE Op onze school maken de kinderen twee keer per jaar Cito-toetsen. Deze vinden plaats in januari (midden) en juni (eind). De kinderen worden getoetst op reken-, lees- en taalvaardigheid. De resultaten worden gebruikt om het aanbod van ons onderwijs af te stemmen op de leerlingen. De resultaten worden met u besproken tijdens doelstellingsgesprekken in februari. Samen met de leerkracht en uw zoon/dochter wordt gekeken naar de komende periode, bijvoorbeeld om afspraken te maken over extra oefenen.

7 Groep 1 t/m 4 vrij Rapporten mee naar huis Deze hele week doelstellingsgesprekken (op donderdagavond zijn er ook gespreksmomenten) Juffen- en meestersdag Doelstellingsgesprekken Deze week kunt u zich intekenen voor de doelstellingsgesprekken. De resultaten van de Cito-toetsen in januari worden besproken. Nieuwe doelen voor de komende periode worden samen met u en uw zoon/dochter gesteld VOORJAARSVAKANTIE Juffen- en meestersdag Op deze ochtend vieren alle juffen en meesters hun verjaardag in de klas. Klassenouders worden mogelijk gevraagd voor ondersteuning in de groep tijdens de activiteiten.

8 5 Start project duurzaamheid 12 Rapporten inleveren VOORJAARSVAKANTIE 6 7 Luizencontrole NLdoet NLdoet Ons groene schoolplein heeft jaarlijks onderhoud nodig. Dit wordt gedaan op NLdoet-dag met ondersteuning van het Oranje Fonds. We hopen deze dag te kunnen rekenen op veel vrijwilligers en ouders die ons helpen bij het opknappen van het plein Grote rekendag 29 Paasontbijt en viering in de klas 30 Paasweekend 31

9 1 Voortgangsgesprekken 2 Paasweekend 9 Herinnering ouderbijdrage 16 Entreetoets gr Entreetoets gr Entreetoets gr Entreetoets gr Koningsspelen Als er vanuit u of de leerkracht behoefte is aan een voortgangsgesprek, kunt u hiervoor deze week een afspraak maken. U kunt met de leerkracht en uw zoon/dochter samen afstemmen over het werken in de klas en eventuele ondersteuning die geboden kan worden. Centrale Eindtoets gr Open ochtend Centrale Eindtoets gr. 8 Centrale Eindtoets gr Koningsdag Deze dagen voortgangsgesprekken MEIVAKANTIE Herinnering betaling ouderbijdrage Heeft u de ouderbijdrage voor dit jaar al betaald? Met de ouderbijdrage ondernemen wij leuke activiteiten en schaft de ouderraad spullen aan voor bijvoorbeeld de sinterklaas- en kerstviering. Als u een Ooievaarspas heeft voor uw zoon/dochter, dan kunt u deze bij de administratie laten scannen. U heeft daarmee de ouderbijdrage betaald. Bovendien krijgt u dan 5,- korting op de kosten voor het schoolreisje of het schoolkamp van groep 8. Voor meer informatie over de ouderbijdrage kunt u terecht bij de ouderraad, administratie of de schoolgids en website raadplegen.

10 30 april Kamp groep 8 21 Tweede Pinksterdag Alle lln. vrij 28 Start avondvierdaagse MEIVAKANTIE Kamp groep 8 16 Kamp groep 8 Luizencontrole 17 Kamp groep Schoolreis groep 1 t/m juni 18 Kamp groep Studiedag Alle lln. vrij Van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 mei gaan de kinderen van groep 8 op kamp naar Burgh Haamstede in Zeeland. Bij een groepsaccommodatie van In de Boogerd zullen wij sport- en spelactiviteiten organiseren voor de kinderen. Avondvierdaagse De avondvierdaagse wordt in zijn geheel georganiseerd door de ouderraad. Zij zullen u informeren over de inschrijving en andere praktische informatie aanleveren.

11 4 Start Cito-E toetsen ma di wo do vr za zo 1 Studiedag Alle lln. vrij Open ochtend Cito-toetsen De laatste Cito-toetsen van dit schooljaar worden afgenomen. De resultaten worden geanalyseerd en gebruikt om de groei van de leerlingen te evalueren. Samen met de intern begeleider bespreken de leerkrachten de resultaten om te kijken of er voor volgend schooljaar extra aandacht nodig is voor specifieke vakgebieden Open podium Open podium Op het open podium kunnen kinderen optreden voor de rest van de school. De kinderen mogen dansen, zingen, goochelen, voordragen of iets anders laten zien wat zij goed kunnen. Het open podium wordt door de ouderraad georganiseerd.

12 Deze hele week evaluatiegesprekken 9 Afscheidsavond groep 8 10 Wisselmiddag met nieuwe leerkracht Zomerfeest om uur (lln. vrij) Rapporten mee ZOMERVAKANTIE Zomerfeest Het zomerfeest is een gezamenlijke afsluiting op het schoolplein die start om uur. Ouders zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Om het feest een cultureel tintje te geven worden ouders gevraagd hapjes te bereiden. Ouders, kinderen en leerkrachten kunnen onder het genot van een hapje en drankje het schooljaar gezamenlijk afsluiten Het nieuwe schooljaar start op maandag 27 augustus Fijne vakantie! Evaluatiegesprekken De resultaten van de in mei afgenomen Cito-toetsen worden met u en uw zoon/dochter besproken. Eventueel worden er al zaken besproken die van belang zijn voor het volgende schooljaar. Deze kunnen worden meegenomen in de overdacht van de huidige leerkracht naar de leerkracht van volgend schooljaar.

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Van Hoogstratenschool Spaarwaterstraat 21 2593 RM Den Haag (070) 385 49 72 hoogstraten@scoh.nl 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ZOMERVAKANTIE 27 28 29 30 Inleveren overblijfovereenkomst

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders Jaarboekje de Regenboog schooljaar 2017-2018 voor ouders Jaarplanning 2017-2018 September 2017 Do 31 Vr 01 Za 02 Zo 03 Week 36 schoolweek 1 Ma 04 Di 05 Wo 06 Do 07 Vr 08 Weekslot regenboog week 1 Weekslot

Nadere informatie

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015 AUGUSTUS 2015 za 1 zomervakantie zo 2 zomervakantie ma 3 zomervakantie di 4 zomervakantie wo 5 zomervakantie do 6 zomervakantie vr 7 zomervakantie za 8 zomervakantie zo 9 zomervakantie ma 10 zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 2019 augustus 29 30 31 01 02 03 04 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 05 06 07 08 09 10 11 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 12 13 14 15 16 17 18 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster augustus 2015 24 Maandag 25 Dinsdag 26 Woensdag 27 Donderdag 28 Vrijdag 29/30 Weekend 31 Maandag Maandrooster september 2015 Maandag 01 Dinsdag 02 Woensdag Studiedag Leader in Me 03 Donderdag

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2019-2020 Rooms Katholieke Basisschool De Tweemaster www.tweemasterhuizen.nl - directie@tweemasterhuizen.nl Augustus do 1 vr 2 za 3 4 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 11 ma 12 di 13 wo 14

Nadere informatie

Jaarkalender De Ark Schooljaar

Jaarkalender De Ark Schooljaar Jaarkalender De Ark Schooljaar 2016-2017 Gymrooster Groep Dag/tijd Dag/tijd 1/2 Dinsdag Donderdag 3* Wo 12.30-13.15 uur Do 12.30-13.15 uur (2 e helft schooljaar) 4/5 Ma 12.30-13.15 uur Wo 10.45-11.30 uur

Nadere informatie

augustus 2018 maandag

augustus 2018 maandag augustus 2018 maandag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag Borne-info 1 Luizencontrole

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2019 31 do 1 Zomervakantie vr 2 za 3 zo 4 32 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 33 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 34 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 35 ma 26 di 27 wo 28

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Rooms Katholieke Basisschool De Tweemaster www.tweemasterhuizen.nl - directie@tweemasterhuizen.nl September za 1 ma 17 Deze week geld schoolreisje groep 1/2 inleveren bij klassenouder

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1e schooldag, start gouden weken 30 1e luizencontrole (o.v.b.) 31 september 2016 1 1e nieuwsbrief en jaarplanning

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Gabriëlschool locatie Michiel ten Hovestraat (MTH) Michiel ten Hovestraat 9 2613 VX Delft tel: 015-2134615 gabriel@laurentiusstichting.nl Gabriëlschool locatie Harnaschpolder (HP)

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

AUGUSTUS ZO MA DI WOE DO VR ZA Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Start

AUGUSTUS ZO MA DI WOE DO VR ZA Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Start AUGUSTUS 2016 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 Kalender 2018-2019 SEPTEMBER 2018 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG Start gymlessen 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 7 VRIJDAG 8 9 10 Startgesprek groep 1 t/m 8 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

schooljaar

schooljaar schooljaar 2015-2016 03 04 05 06 07 08-09 10 11 12 13 14 15-16 17 18 19 20 21 22-23 Sail Sail Sail Sail Eerste schooldag Continuerooster: kinderen vrij vanaf 14.00 uur Luizen Continuerooster: kinderen

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie.

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie. Augustus 208 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag 8.30 uur opening + kunstweek 28 29 Luizencontrole 30 3 September 208 3 4 5 6 7 8 9 Informatieavond t/m 8

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender maandag dindag woensdag donderdag vrijdag zaterdag-zondag week 35 week 34 week 33 week 32 6 7 8 9 10 11 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 Einde zomervakantie 27 28 29 30 31 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

augustus 2018 maandag vrijdag zaterdag zondag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag

Nadere informatie

schooljaar

schooljaar schooljaar 2013-2014 01 02 03-04 05 06 07 08 09 10-11 12 13 14 15 16 17-18 19 20 21 22 23 24-25 Eerste schooldag Luizencontrole 26 27 28 29 30 31-01 Startgesprekken groep 3 t/m 8 Cap/Lat gesprekken Startgesprekken

Nadere informatie

AUGUSTUS 2014 O.b.s. De Springplank; Grutterijstraat 22; 5109 TG 's Gravenmoer; 0162-318493.

AUGUSTUS 2014 O.b.s. De Springplank; Grutterijstraat 22; 5109 TG 's Gravenmoer; 0162-318493. AUGUSTUS 2014 O.b.s. De Springplank; Grutterijstraat 22; 5109 TG 's Gravenmoer; 0162-318493. vr 1 x Zomervakantie zo 17 x za 2 x Zomervakantie ma 18 x zo 3 x Zomervakantie di 19 x ma 4 x Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 35 Eerste schooldag 5 6 7 Controle hoofdluis Zomervakantie 1 2 3 4 Open dag peuterspeelzaal de klompjes 10.00-12.00uur Zomervakantie 8 9 10 11 36 12 13 Informatieavond

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 9 10 11 12 13 14 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8 Schoolkalender 2015 / 2016 afscheidsslinger groep 8 St. Dominicusschool http://www.ksu-stdominicus.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. www.vantoll.nl AUGUSTUS

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen:

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen: augustus 2019 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 Betekenissen afkortingen: KZ - Clazina Kouwenbergzoom 130 D1 - Jacques Dutilhweg 401 D2 - Jacques Dutilhweg 403 MR - Medezeggenschapsraad 12 13 14

Nadere informatie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 week 1 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole week 2 1 2 3 4 5 6 7 september 2014

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4/5 6 7 8 9 10 11/12 Zomervakantie 9 juli t/m 18 augustus 13 14 15 16 17 18/19 34 20 21 22 23 24 25/26 Eerste schooldag Luizencontrole Gouden weken 35 27 28 29

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Beste ouders van Twickel, 28 29 30 31 Het team van OBS Twickel In deze jaarkalender vindt u de planning voor dit schooljaar.

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken Augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade 31 Deze week kennismakingsgesprekken September 2015 1 2 3 4 5 6 Kamp

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

S C H O O L K A L E N D E R

S C H O O L K A L E N D E R S C H O O L K A L E N D E R 207-208 Augustus 207 2 3 4 5 6 Week 3 7 8 9 0 2 3 Week 32 4 5 6 7 8 9 20 Week 33 2 22 23 24 25 26 27 Week 34 Week 35 28 Eerste schooldag 8. u opening voor ouders en kinderen

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Kalender Veilig. Talent-ontwikkeling. Midden in de Maatschappij

Kalender Veilig. Talent-ontwikkeling. Midden in de Maatschappij Kalender 2015-2016 Talent-ontwikkeling Veilig Midden in de Maatschappij De Watermolen probeert wijzigingen tot een minimum te beperken. Mocht een wijziging noodzakelijk zijn, dan wordt dit in de nieuwsbrief

Nadere informatie

september 2017 Basisschool De Tovercirkel Zandbos DE Hoofddorp (T) (E) www. de-tovercirkel.

september 2017 Basisschool De Tovercirkel Zandbos DE Hoofddorp (T) (E) www. de-tovercirkel. september 207 2 3 Toverbrief uit e schooldag 5 6 7 8 9 0 Fotograaf 2 3 5 inloopochtend 6 7 8 9 20 Toverbrief 2 uit 2 Informatieavond (+ MR oudergedeelte) 9:00-2:00 22 23 2 25 26 28 29 30 oktober 207 2

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder Jaarkalender voor ouders 205 206 AUGUSTUS 205 AA A 3 4 5 6. 34 7 Eerste schooldag! Gouden week Leefstijl: de groep dat zijn wij! 8 9 20 2 35 24 Gouden week 2 25 26 27 5.30 :Spreekuur 28 29 30 SEPTEMBER

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Info ochtend gr 4-6 * Info ochtend gr 7-8 *

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Info ochtend gr 4-6 * Info ochtend gr 7-8 * augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Start Gouden weken 27 28 29 30 31 Info ochtend gr. 3 * Kennismaken gr. 3 * Kennismaken gr 5 * Info ochtend

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

Kalender 2015-2016 Busken Huëtstraat 22-24 - 2524 TT Den Haag - Telefoon: 070 3944 997 directie@despoorzoeker.info - www.despoorzoeker.

Kalender 2015-2016 Busken Huëtstraat 22-24 - 2524 TT Den Haag - Telefoon: 070 3944 997 directie@despoorzoeker.info - www.despoorzoeker. Kalender 2015-2016 Busken Huëtstraat 22-24 - 2524 TT Den Haag - Telefoon: 070 3944 997 directie@despoorzoeker.info - www.despoorzoeker.info De veelzijdige Spoorzoeker Augustus 2015 za 01 * zo 02 ma 03

Nadere informatie

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep SEPTEMBER 1-sep 2-sep 3-sep zomervakantie 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep eerste schooldag Studiedag - school gesloten Luizencontrole 11-sep 12-sep 13-sep 14-sep 15-sep 16-sep 17-sep 18-sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders Jaarkalender Sint Laurentius versie: ouders 20-2019 Augustus/September 20 20 aug. Week 1/34 1 e schooldag 21 aug. 22 aug. 23 aug. 24 aug. 25 aug. 26 aug. 27 aug. Week 2/35 Kermis STUDIEDAG (kinderen vrij)

Nadere informatie

Prins Mauritsschool (04OR) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week Vakantie. 02 Vakantie.

Prins Mauritsschool (04OR) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week Vakantie. 02 Vakantie. augustus 2018 Week 31 01 02 03 04 05 Week 32 06 07 08 09 10 11 12 Week 33 13 14 15 16 17 18 19 Week 34 20 21 22 24 Week 35 Leefstijl: Start nieuw thema: "De groep? Dat zijn wij! Informatie avond (19:00-20:00):

Nadere informatie

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 1 e werkweek team 27 28 29 30 31 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade AC Opstart werkgroep kinderboekenweek September

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER Versie: 1-11-2018 JAARKALENDER 2018 - Augustus 2018 Wo 1 Zomervakantie Vr 17 Zomervakantie Do 2 Zomervakantie Za 18 Zomervakantie Vr 3 Zomervakantie Zo 19 Zomervakantie Za 4 Zomervakantie Ma 20 Zomervakantie

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG September 2019 2 3 4 5 6 7 8 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Start blok 1 Vreedzame School Opstart werkgroep kinderboekenweek 9 10 11 12 13 14 15 Deze week kennismakings Gesprekken AC Uitje groep

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie 9 juli t/m 18 augustus 13 14 1 16 17 18 19 34 20 Eerste schooldag * Luizencontrole * Gouden week 21 22 8:4 uur Thema informatie

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 September 2018 1 zomervakantie 2 Einde zomervakantie 3 studiedag 1 alle kinderen vrij 4 Eerste schooldag

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2017-2018, kalender voor ouders 2017-2018 De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2017-2018 Groep 1-2 Groep 3-4 Jeroen van Erp Esther Houterman Femke Peters Nancy Konings Anneke

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

augustus Schooljaar Nijmeegse School Vereniging Lamastraat PP Nijmegen Website:

augustus Schooljaar Nijmeegse School Vereniging Lamastraat PP Nijmegen Website: augustus 1 D 17 D 2 W 18 V 3 D 19 Z 4 V 20 Z 5 Z 21 M 6 Z 22 D 7 M 23 W 8 D 24 D 9 W 25 V 10 D 26 Z 11 V 27 Z 12 Z 28 M Start nieuwe schooljaar 13 Z 29 D 14 M 30 W 15 D 31 D 16 W september 1 V 17 Z 2 Z

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 17 juli t/m 25 augustus 2017 21 22 23 24 25 26 27 28 Gouden weken t/m 14 september 29 30 31 Deze week:

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Droomspiegel. schooljaar Almere Poort

Jaarkalender. Basisschool de Droomspiegel. schooljaar Almere Poort Jaarkalender schooljaar 2016-2017 Basisschool de Droomspiegel Almere Poort Augustus 2016 Jaarkalender Algemeen 01 MA 02 DI 03 WOE Juf Romy jarig! 04 DO 05 VRIJ 06 ZA 07 ZO 08 MA 09 DI Juf Marije en juf

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

September 2018 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

September 2018 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag September 2018 35 1 2 36 Start nieuwe schooljaar versierde fietsen/steppen 13.30 uur hapje en drankje 3 4 5 6 7 8 9 37 Start gesprekken entreetoets groep 8 10 11 12 13 14 15 16 38 17 18 19 20 21 22 23

Nadere informatie