Instroomgroep Koningsspelen op vrijdag 20 april 2018 Geboortenieuws Jaargang 18, nr februari 2018 Aan deze editie werkten mee:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Instroomgroep Koningsspelen op vrijdag 20 april 2018 Geboortenieuws Jaargang 18, nr februari 2018 Aan deze editie werkten mee:"

Transcriptie

1 Jaargang 18, nr februari 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl : PCBS De Korenaar Aan deze editie werkten mee: Emmy Verheul Jel Lawalata Groep 1/2B Groep 4/5B Annelijn, Bodine en Nienke Groep 8B Snoopy Instroomgroep Per 1 maart 2018 starten we op De Korenaar een vierde kleutergroep, een zogenaamde instroomgroep. In deze groep beginnen op maandag 5 maart de kinderen die in februari en maart vier jaar worden. Deze groep begint klein en zal uitgroeien tot ongeveer 17 kinderen. De juf van deze groep wordt onze oud collega Ineke Brederveld. We wensen de juf en de kinderen heel veel plezier toe! Koningsspelen op vrijdag 20 april 2018 In dit nummer: Instroomgroep Koningsspelen Geboortenieuws Kangoeroewedstrijd Klassenfeest 1 2 Het duurt nog even, maar op deze plek vast een aankondiging voor de Koningsspelen. De commissie, bestaande uit teamleden en leden van de Ouderraad, is druk bezig een mooi programma te organiseren op het middenterrein van Sportpark Orderbos. Ook dit jaar is hulp van ouders zeer gewenst! Via de leerkracht(en) van uw kind krijgt u binnenkort de vraag of u mee wilt helpen. Deze dag hanteren we een continurooster. Meer informatie volgt via digiduif. Nieuws uit groep 1/2B 3 Nieuws uit groep 4/5B 4 Schaaktoernooi Voorleeswedstrijd Peuterspeelzaal 6 Agenda Geboortenieuws Op dinsdagmorgen 6 februari 2018 is juf Jacquelien (leerkracht groep 6/7b) bevallen van een dochter. Jacquelien en Wouter zijn ontzettend dankbaar en dolblij met de geboorte van hun dochter Maud Lena. Via deze Korenm@il feliciteren we hen van harte en wensen hen veel geluk en gezondheid met elkaar!

2 Pagina 2 Jarig! De Kangoeroewedstrijd wordt op donderdag 15 maart voor de 25 ste keer in Nederland georganiseerd. Elk voorjaar doen over de hele wereld leerlingen op basisscholen en in het voortgezet onderwijs mee aan deze leuke reken- en wiskunde wedstrijd. Waar komt de naam Kangoeroewedstrijd eigenlijk vandaan? De kangoeroe komt uit Australië en daar is in 1980 ook voor het eerst een soort wiskundewedstrijd georganiseerd. Het werd daar een enorm succes. Franse wiskundigen namen het idee van de Australiërs over in 1990 en als eerbetoon aan hen gaven ze de wedstrijd de naam Kangourou. Een paar jaar later werd de wedstrijd ook gehouden in een paar andere Europese landen, waaronder Nederland. In Nederland is in 1995 de Stichting Wiskunde Kangoeroe opgericht. De wedstrijd was er eerst alleen voor scholieren uit het middelbaar onderwijs, maar vanaf 2003 kunnen ook leerlingen uit het basisonderwijs meedoen. Er zijn drie versies: wizfun (groep 3&4), wizkid (groep 5&6), wizsmart (groep 7&8). Over heel de wereld doen er jaarlijks 6 ½ miljoen leerlingen uit meer dan 70 landen mee. Hoe lang De Korenaar al meedoet aan deze wedstrijd is niet vastgelegd, maar we doen zeker al tien jaar mee! Wie meedoet aan W4Kangoeroe kan ervaren dat wiskunde (en rekenen) heel leuk en uitdagend kan zijn. Voor wie meedoet, is het op 15 maart ook op De Korenaar een feestje! Organiseer een klassenfeest Dit is één van de pittige opdrachten uit de Pittige Plustoren. Lieke en Olivia uit groep 6b gingen de uitdaging aan. Ze organiseerden een feest op school voor de kinderen uit hun groep met als thema: Las Vegas. Daar is een paar weken goed over na gedacht en er is veel overlegd; er moet voor elk wat wils zijn, voor jongens èn meisjes, voor groep 6 èn 7, er moet wat te eten en drinken zijn, er moet ook wel wat te doen zijn. Wat en wie hebben we er bij nodig? Waar en wanneer zullen we het doen, hoe lang duurt het feest, welke muziek en kleding past er bij? Hoe gaan we de leertuin versieren? Wat komt er veel kijken bij het organiseren van een feest. En op 14 februari was het dan zover. De kinderen hebben zelfgemaakte taart gegeten, gezongen en gedanst, Bingo gespeeld en nog veel meer. Wat was het een geslaagd feest. Knap gedaan, Olivia en Lieke!

3 Jaargang 18, nr. 3 Pagina 3 Nieuws uit groep 1/2B Aan ons nu de beurt om een stukje aan te leveren voor de Korenmail. Sinds begin januari werken we, zoals u weet, met de kleuterbouw over het thema.ik pas een schoen.. Een erg leuk thema in een nogal roerige tijd met veel zieke kinderen en ook zieke juffen. Toch hebben we tussen de Nationale Voorleesdagen en Cito s door (die ook in deze periode vielen) geprobeerd dit oh zo leuke thema verder uit te diepen. We hebben de kinderschoenenwinkel Shoebox Kids bezocht waarover de vorige keer al het nodige geschreven is. In alle kleuterklassen is er n.a.v. dat bezoek een prachtige schoenenwinkel neergezet. We wisten immers na ons bezoek maar al te goed hoe een schoenenwinkel er precies uit ziet en hoe het er daar aan toegaat. Een schoenenwinkel in de klas, waarin de kinderen naar hartenlust de daarbij behorende rollen van klant/verkoper kunnen uitspelen. De taken die de verkoopster in een schoenenwinkel heeft: - inrichting van de winkel; wat heb je allemaal (behalve natuurlijk allerlei schoenen in diverse maten) in de winkel nodig om de winkel aan te kleden? (paskrukken/ banken, veters, spuitbussen, kassa, toonbank etc. etc.) - inkopen van schoenen - rangschikken / ordenen van schoenen qua maat - opmeten van de maat van de klant - advies kunnen geven aan de klant - het prijzen van de schoenen (zou een pantoffel nu meer geld kosten dan een schoen?). We hebben heel veel schoenen (en schoenendozen) van ouders gekregen; schoenen die we mogen lenen voor onze schoenenwinkel, maar ook schoenen die we mogen houden en die we de komende twee weken gaan pimpen. We hebben ook nog onze eigen schoen ontworpen! Afgelopen week stond in het teken van schoenenpoetsen: hoe doe je dat, gebeurt dat nog veel, kun je alle schoenen poetsen, welk middel voor welke schoen? We keken naar de diverse schoenpoetsmiddelen etc. etc. Uiteraard zijn de kinderen zelf ook druk aan het schoenen poetsen! Kinderen die zelf willen leren veters strikken, kunnen een veterstrikdiploma bemachtigen! Tot slot nog wat foto s van zomaar een donderdagochtend in groep 1/2b ( ):

4 Pagina 4 Nieuws uit groep 4/5B Vogelexcursie in Berg en Bos Ons thema is Vogel t uit. En daarom gingen we met de klas een uitstapje doen in Berg en Bos. We moesten een half uur lopen en warm aangekleed zijn, want het was heel koud. Toen we er waren zagen we twee vrouwen, dat waren de vogelgidsen. We gingen in een kring staan en luisterden of we vogels hoorden. Heel in de verte hoorden we een koekoek! Toen liepen we naar het bospad, daar lag natuurijs op de plassen, want het had gevro- ren. In groepjes gingen we een vogel maken van takken, blaadjes en andere dingen die we vonden. We maakten een merel, een adelaar, een boomkruiper en een fantasievogel. De gidsen hadden opgezette vogels bij zich en die mochten we bekijken. Daarna kregen we allemaal een verrekijker en gingen we vogels spotten, nou ja vogels spotten op foto s die de gidsen in het bos hadden opgehangen. We vonden alle vogels! Daarna liepen we weer naar school en iedereen had het koud, maar het was fijn dat de zon een beetje scheen en we hebben best wat geleerd. Spel en onderzoek We bekijken vogels vanuit onze vogelkijkhut, tellen ze en onderzoeken welke vogels hier veel voorkomen. En wat hun kenmerken zijn.

5 Pagina 5 Schaaktoernooi We waren bij het schaaktoernooi (Annelijn, Bodine en Nienke). Er waren ook kinderen van de andere groep 5 en 4. We werden opgesplitst in twee groepen, team 1 De Korenaar, team 2 De Korenaar en Terebint. Er waren vier schaakborden, en we kregen een nummer van de begeleider (Remco vader Bodine). En op dat schaakbord moest je schaken. We werden opgesplitst omdat we met z n zevenen waren. Dus werd er een groep van drie en een groep van vier gemaakt en bij de groep van drie werden twee kinderen van de Terebint gezet. Annelijn had twee potjes gewonnen van de zes. Nienke twee van de zes. En Bodine één potje van de zes. Team Woudhuis heeft gewonnen, team De Korenaar was 5 e. Voorleeswedstrijd 2017/2018 Op 10 februari was de eerste kwart finale van de Nationale Voorleeswedstrijd in Apeldoorn. Het vond plaats in de theaterzaal van Coda. Er waren in totaal acht kinderen die meededen. Eén van die deelnemers was Gwynn van De Korenaar (groep 8B). Gwynn s Belevenis: Ik ben Gwynn Hoogenraad. Ik heb meegedaan aan de kwartfinale in Apeldoorn van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ik vond het heel leuk, maar ook een beetje spannend. Ik was als 4 e aan de beurt met voorlezen. Ik had het boek De Griezelbus - deel 4 gekozen. Ik vind dat zelf een heel leuk, griezelig en spannend boek! Toen ik aan de beurt was, kreeg ik een paar vragen over het boek dat ik had uitgekozen. Er was ook een spandoek voor mij gemaakt, dat was heel mooi! Daarna deed ik de inleiding, die ging naar mijn gevoel niet zo goed. Toen ik begon met voorlezen vond ik het nog een beetje spannend, maar die spanning ging na een tijdje vanzelf weg. Ik vond zelf dat het voorlezen wel goed ging. Na en voor mij waren er ook nog kinderen die gingen voorlezen. Die vond ik ook heel goed. Nadat iedereen had voorgelezen, was er nog een extra verkiezing: de AAPverkiezing. Dat is de Apeldoornse Aanmoedings Prijs. Toen de winnaar bekend werd gemaakt, was ik heel zenuwachtig. Uiteindelijk heb ik niet gewonnen, maar het was wel heel leuk! Ik kreeg nog een cadeautje en een oorkonde. Beleving Supporters (Meike): Niels, Kyra, juf Judith, broer, zus & vader van Gwynn en ik (Meike) waren bij de voorleeswedstrijd. Ik vond dat Gwynn het heel goed deed en je kon haar heel goed verstaan door de microfoon. Toen Gwynn aan de beurt was hielden we het spandoek omhoog en er stond op: ONZE GWYNN IS DE ENIGE ECHTE VOORLEESKONINGIN! We riepen dat heel hard. Toen begon Gwynn te vertellen wie ze was en begon ze met voorlezen. Toen ze klaar was, kreeg ze natuurlijk een heel hard applaus. Toen Gwynn geweest was, hadden we pauze. Er stonden allemaal snoepjes, koekjes en limonade, koffie en thee op tafel. Na de pauze toen we weer in de zaal zaten, gingen we weer verder. Na het voorlezen ging de jury overleggen en hadden we de AAP verkiezingen. Uiteindelijk heeft de Eloy school gewonnen en kregen ze als prijs een WNF aap. De winnaar van Apeldoorn was Emma. Ze kreeg een medaille en een tas. Gwynn kreeg, toen ze mee had gedaan, ook nog een cadeautje. Ik vond het heel leuk om Gwynn aan te moedigen en om naar haar te luisteren.

6 Pagina 6 Peuterspeelzaal Naast de kinderopvang in de school, is Snoopy gestart met de peuterspeelzaal (peuteropvang). In de huiselijke en sfeervolle groep de Vlinders vangen wij iedere woensdag- en vrijdagochtend peuters op in de leeftijd van 2-4 jaar. In een uitdagende omgeving krijgen de peuters alle mogelijkheden om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. De voordelen op een rijtje: Opvang met leeftijdsgenootjes. Opvang van uur. Kennis maken met het basisonderwijs. 40 weken contract (52 weken is ook mogelijk). Uurtarief 7,- en u heeft recht op kinderopvangtoeslag. kijk voor de voorwaarden hiervoor op Deskundige begeleiding door onze pedagogisch medewerksters. Peuteropvang stimuleert de taalontwikkeling en sociale ontwikkeling. Peutergym. Muziekles. Voor vragen en informatie of voor het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Simone Groot Lipman via of via info@kinderopvang-snoopy.nl

7 Pagina 7 Agenda 2017/2018 Februari Ma 26 Maart Ma 05 Do 15 Za 17 Di 27 Wo 28 Do 29 Vr 30 : voorjaarsvakantie (t/m 02 maart) : Start schoolbrede thema : Kangoeroewedstrijd : Scholierenveldcross : Vergadering Medezeggenschapsraad : 1 e voorronde schoolvoetbal : Paasontbijt en viering, alle kinderen s middags vrij : Goede Vrijdag April Ma 02 : 2 e paasdag, alle kinderen vrij Wo 04 : 2 e voorronde schoolvoetbal Wo 11 : Open dag Wo 11 : Finales schoolvoetbal : IEP-eindtoets groep 8 Vr 20 : Koningsspelen, continurooster Di 24 : Open huis/ afsluiting schoolbrede thema Vr 27 : Meivakantie t/m 11 mei 2018) Mei Ma 14 : Eerste schooldag na meivakantie Di 15 : Start Entreetoets groep 7 Wo 16 : Voetbal groep 5 en 6 Ma 21 : Pinkstermaandag, alle kinderen vrij Juni Vr 01 : Schoolfotograaf Di 05 : Vergadering Medezeggenschapsraad : Avondvierdaagse Di 19 : Studiemiddag team, alle kinderen zijn vrij Wo 27 : Rapporten mee Do 28 : Tienminutengesprekken Juli Di 03 : Wisselmiddag Di 03 : Tienminutengesprekken Wo 04 : Pleinfeest Ma 09 : Schoonmaakavond groep 1 4 Di 10 : Afscheidsavond groep 8 16 juli 24 augustus: zomervakantie

Van de directie 10 minutengesprekken en rapport Geboortenieuws Jaargang 18, nr januari 2018 Aan deze editie werkten mee:

Van de directie 10 minutengesprekken en rapport Geboortenieuws Jaargang 18, nr januari 2018 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 18, nr. 1 18 januari 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Jaargang 17, nr. 6 20 april 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

korenmail Actie schoenmaatjes De voorleeswedstrijd in groep 7A Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Actie schoenmaatjes De voorleeswedstrijd in groep 7A Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Eric Rietkerk, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Weggaan, een soort van blijven Reminder rapport en 10 minutengesprekken Jaargang 18, nr. 2 1 februari 2018 Aan deze editie werkten mee:

Weggaan, een soort van blijven Reminder rapport en 10 minutengesprekken Jaargang 18, nr. 2 1 februari 2018 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 18, nr. 2 1 februari 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Korenmail. Geldbedrag van de sponsorloop en nu. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 16. 14 november 2013. Aan deze editie werkten mee:

Korenmail. Geldbedrag van de sponsorloop en nu. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 16. 14 november 2013. Aan deze editie werkten mee: Jaargang 13, nr. 16 14 november 2013 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Pasen Afscheid van juf Gerlanda Rectificatie Jaargang 18, nr. 4 8 maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Pasen Afscheid van juf Gerlanda Rectificatie Jaargang 18, nr. 4 8 maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 4 8 maart 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Instroomgroep Open dag Jaargang 18, nr maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Instroomgroep Open dag Jaargang 18, nr maart 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 5 22 maart 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie Oproep voor muzikale medewerking Openingsdienst PCBO Nieuws van PCBO Jaargang 17, nr maart 2017

Van de directie Oproep voor muzikale medewerking Openingsdienst PCBO Nieuws van PCBO Jaargang 17, nr maart 2017 Jaargang 17, nr. 4 16 maart 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Overige vrije dagen voor de kinderen

Overige vrije dagen voor de kinderen Jaargang 18, nr. 8 17 mei 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl :

Nadere informatie

Van de directie Eerste jaar op De Korenaar Jaargang 17, nr. 2 7 februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Eerste jaar op De Korenaar Jaargang 17, nr. 2 7 februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 2 7 februari 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Start pleinwerkzaamheden Staking 5 oktober 2017 Open dag 11 oktober 2017 Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee:

Start pleinwerkzaamheden Staking 5 oktober 2017 Open dag 11 oktober 2017 Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 17, nr. 13 28 september 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Aandachtspunten in de jaarplanning Vacature Jaargang 17, nr juni 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Aandachtspunten in de jaarplanning Vacature Jaargang 17, nr juni 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 9 15 juni 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Resultaten Eindtoets IEP 2017 Aandachtspunten in de jaarplanning Jaargang 17, nr. 8 1 juni 2017 Aan deze editie werkten mee:

Resultaten Eindtoets IEP 2017 Aandachtspunten in de jaarplanning Jaargang 17, nr. 8 1 juni 2017 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 17, nr. 8 1 juni 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

De Kangoeroe is jarig

De Kangoeroe is jarig Martin Winkel Stichting Wiskunde Kangoeroe Radboud Universiteit Nijmegen De Kangoeroe is jarig De 25 e editie van de W4Kangoeroe wedstrijd Elk voorjaar doen over de hele wereld leerlingen op basisscholen

Nadere informatie

Van de directie: Schoolontwikkeling op De Korenaar Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie: Schoolontwikkeling op De Korenaar Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 18 1 december 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Werkdrukakkoord Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige CJG Jaargang 18, nr. 6 5 april 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Werkdrukakkoord Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige CJG Jaargang 18, nr. 6 5 april 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 6 5 april 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Korenmail. Cito-toetsen. Eind Cito groep 8. Afmelden. Jaargang 14, nr. 3. 7 februari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. Cito-toetsen. Eind Cito groep 8. Afmelden. Jaargang 14, nr. 3. 7 februari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 3 7 februari 2014 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Sint op de Korenaar Serious Request Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Sint op de Korenaar Serious Request Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 17 30 november 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

korenmail Nieuwe leerlingen Een dringend verzoek: Fietsenstalling Jaargang 15, nr. 13 18 September 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Nieuwe leerlingen Een dringend verzoek: Fietsenstalling Jaargang 15, nr. 13 18 September 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 13 18 September 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie: Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie: Jaargang 16, nr december 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 19 15 december 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie: Vooraankondiging Continurooster 5 december 2016 Jaargang 16, nr november 2016 Aan deze editie werkten mee:

Van de directie: Vooraankondiging Continurooster 5 december 2016 Jaargang 16, nr november 2016 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 16, nr. 16 3 november 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van webpad en routeboekje. Wb6 RIJ 1 1.VLUG EN GOED MEEDOEN OK

Van webpad en routeboekje. Wb6 RIJ 1 1.VLUG EN GOED MEEDOEN OK Jaargang 13, nr. 5 22 maart 2013 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Gerlanda van de Vendel, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Bert Stappenbeld E: korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Pasen 2017 Aangepaste afspraken Tussenschoolse Opvang De Korenaar Jaargang 17, nr maart 2017 Aan deze editie werkten mee:

Pasen 2017 Aangepaste afspraken Tussenschoolse Opvang De Korenaar Jaargang 17, nr maart 2017 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 17, nr. 5 30 maart 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Jaargang 17, nr november 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 16 16 november 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie Jaargang 17, nr december 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Jaargang 17, nr december 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 18 14 december 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Van de directie Jaargang 17, nr februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Jaargang 17, nr februari 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 3 23 februari 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

korenmail Vragenlijsten Inzamelingsactie voedselbank Jaargang 15, nr. 1 16 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Vragenlijsten Inzamelingsactie voedselbank Jaargang 15, nr. 1 16 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 1 16 januari 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

korenmail Werk in de school Opening gezamenlijk thema Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Werk in de school Opening gezamenlijk thema Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Korenmail. Ouderavond dinsdag 5 november

Korenmail. Ouderavond dinsdag 5 november Jaargang 13, nr. 15 1 november 2013 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Vanuit de directie Praktische Reminder Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Vanuit de directie Praktische Reminder Jaargang 17, nr september 2017 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 17, nr. 12 14 september 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Stakingsdag 5 oktober 2017 Aanmelding nieuwe leerlingen Update nieuwe speelplek Jaargang 17, nr oktober 2017

Stakingsdag 5 oktober 2017 Aanmelding nieuwe leerlingen Update nieuwe speelplek Jaargang 17, nr oktober 2017 Jaargang 17, nr. 14 12 oktober 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Jaarkalender De Rank - Kerschoten Augustus

Jaarkalender De Rank - Kerschoten Augustus Augustus 1 ma 2 di 3 woe 4 do 5 vrij 6 7 8 ma 9 di 10 woe 11 do 12 vrij 13 14 15 ma 16 di 17woe 18 do 19 vrij Kerschoten : 11.00-11.30 uur en 14.00-14.30 uur bezoek ouders en leerlingen in de groepen Onderbouw

Nadere informatie

korenmail Gelukkig nieuwjaar! Een nieuwe groep Herinnering Jaargang 16, nr. 1 15 januari 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Gelukkig nieuwjaar! Een nieuwe groep Herinnering Jaargang 16, nr. 1 15 januari 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 1 15 januari 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Eric Rietkerk, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

korenmail Terugblik ouderavond gedrag doe je met z n allen Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Terugblik ouderavond gedrag doe je met z n allen Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Uitgaan van de Start Van Basisschoolnet naar digiduif Jaargang 16, nr september 2016 Aan deze editie werkten mee:

Uitgaan van de Start Van Basisschoolnet naar digiduif Jaargang 16, nr september 2016 Aan deze editie werkten mee: Jaargang 16, nr. 12 1 september 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Een impressie van een schooldag op een dinsdag in april De open dag op woensdag 11 april was een groot succes Jaargang 18, nr.

Een impressie van een schooldag op een dinsdag in april De open dag op woensdag 11 april was een groot succes Jaargang 18, nr. Jaargang 18, nr. 7 19 april 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015 AUGUSTUS 2015 za 1 zomervakantie zo 2 zomervakantie ma 3 zomervakantie di 4 zomervakantie wo 5 zomervakantie do 6 zomervakantie vr 7 zomervakantie za 8 zomervakantie zo 9 zomervakantie ma 10 zomervakantie

Nadere informatie

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind.

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind. SCHOOLFOTOGRAAF Vorige week zijn de inlogkaarten van de schoolfotograaf uitgedeeld. Vergeet niet de foto van uw kind te bekijken. U heeft 10 dagen om te profiteren van de gratis groepsfotoactie. SCHOOLREIS

Nadere informatie

korenmail Open dag basisscholen Apeldoorn We gaan op reis! Schaken op de Korenaar, ook in schooljaar 2016-2017? Jaargang 16, nr.

korenmail Open dag basisscholen Apeldoorn We gaan op reis! Schaken op de Korenaar, ook in schooljaar 2016-2017? Jaargang 16, nr. Jaargang 16, nr. 6 1 april 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Van de directie Even voorstellen Jaargang 18, nr mei 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie Even voorstellen Jaargang 18, nr mei 2018 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 18, nr. 9 31 mei 2018 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl :

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 week 1 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole week 2 1 2 3 4 5 6 7 september 2014

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 1 10 januari 2014 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 14 10-02-2017 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief Nieuws uit de Medezeggenschapsraad Informatie over de Cito-toetsen 3.0 Het ouderportaal Ouder-kind

Nadere informatie

korenmail Verkeerssituatie rond school 2 vrijwilligers Jaargang 15, nr. 2 30 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Verkeerssituatie rond school 2 vrijwilligers Jaargang 15, nr. 2 30 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 2 30 januari 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Korenmail. Ouderavond. Open lessen in groep 1/2, 3, 4 en 4/5. Jaargang 13, nr. 13. 26 september 2013. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. Ouderavond. Open lessen in groep 1/2, 3, 4 en 4/5. Jaargang 13, nr. 13. 26 september 2013. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 13, nr. 13 26 september 2013 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

PCBS De Korenaar Staringlaan LN Apeldoorn Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken. via

PCBS De Korenaar Staringlaan LN Apeldoorn Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken. via Jaargang 16, nr. 13 15 september 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 6 2018-2019 RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER 2017-2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Ik luister naar jou, maar jij luister ook naar mij vr 1 zo 17 za 2 ma 18 Gouden weken + gesprekken zo 3 di 19. ma 4 Eerste schooldag Gouden weken wo 20 di 5 do 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze week ronden we ons gezamenlijke project af. U bent

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

korenmail Kerstfeest Afscheid Trudy Smelt Jaargang 14, nr. 20 20 december 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Kerstfeest Afscheid Trudy Smelt Jaargang 14, nr. 20 20 december 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 20 20 december 2014 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

Korenmail. Kerst. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 18. 13 december 2013. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. Kerst. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 18. 13 december 2013. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 13, nr. 18 13 december 2013 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

korenmail Verhaal van het jaar van groep 4a Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Verhaal van het jaar van groep 4a Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Van de directie: Aangepast rooster kerstactiviteiten Nieuwe coördinatoren Luizenpluis! Jaargang 16, nr november 2016

Van de directie: Aangepast rooster kerstactiviteiten Nieuwe coördinatoren Luizenpluis! Jaargang 16, nr november 2016 Jaargang 16, nr. 17 17 november 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Van de directie: Overleg verkeerssituatie/parkeren Jaargang 16, nr oktober 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Van de directie: Overleg verkeerssituatie/parkeren Jaargang 16, nr oktober 2016 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 16, nr. 15 13 oktober 2016 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Jaarkalender obs de VOS Schooljaar

Jaarkalender obs de VOS Schooljaar September 2014 ma 1 Eerste schooldag Luizencontrole TL Aanbieden schoolregel 1 di 2 Luizencontrole ML wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 Week 37 ma 8 Aanbieden schoolregel 2 di 9 Reshare kledinginzameling wo 10

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

korenmail Een verzoek. Studenten Jaargang 14, nr. 4 28 februari 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Een verzoek. Studenten Jaargang 14, nr. 4 28 februari 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 4 28 februari 2014 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Schoolontwikkeling op De Korenaar

Schoolontwikkeling op De Korenaar Jaargang 17, nr. 1 19 januari 2017 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Robertjan de Wilde, Emmy Verheul, Jel Lawalata, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl https://korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL 2017-2018 Augustus 2017 Di 1 ZOMERVAKANTIE Woe 2 ZOMERVAKANTIE Do 3 ZOMERVAKANTIE Vrij 4 ZOMERVAKANTIE Za 5 Zo 6 Ma 7 ZOMERVAKANTIE Di 8 ZOMERVAKANTIE Woe 9 ZOMERVAKANTIE Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 Nummer 19 28 e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 4 februari Jeroen Oosterhof Voorpoort 6 februari Overleg BOM 8 februari Studiedag 12 februari Voorstelling groep 7 15 februari Rapporten mee 18 t/m 22 februari

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Geachte ouders, Schoolfruit

Geachte ouders, Schoolfruit Nieuwsbrief 13 29 november 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolfruit * Small miracles * Peutergym Iedere maand is er een PCBO Junior activiteit op het Kompas die voor een deel bestaat uit bewegen.

Nadere informatie