Mijn Natuurlijke Werk Stijl (NWS)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mijn Natuurlijke Werk Stijl (NWS)"

Transcriptie

1 Mijn Natuurlijke Werk Stijl (NWS) Gegevens van de referentiegroep: Uw unieke logincode: Bewaar deze code goed, u kan ze gebruiken voor het aanvragen van bijkomende rapporten. Copyright Pontis BVBA All rights reserved De Natuurlijke Werk Stijl test en rapportage is een auteursrechterlijk beschermd product van PONTIS BVBA. Niets uit dit document mag gekopieerd of elektronisch vermenigvuldigd worden zonder voorafgaande toestemming. info@pontis.be

2 2 Mijn Natuurlijke Werk Stijl INHOUD 1. INLEIDING 1.1 De test meet de sterkte van je drijfveren. 1.2 Je Natuurlijke Werk Stijl (NWS) en je passies. 2. UW RESULTATEN 3. DE INTERPRETATIE VAN UW RESULTATEN 3.1 Interpretatie van uw afzonderlijke scores 3.2 Interpretatie d.m.v combinaties van scores 3.3 Uw positie in uw team 4. UW UNIEKE LOGIN CODE 5. IK HEB DE TEST GEDAAN. WAT NU? In dit rapport vergelijk je jezelf met ALLEEN PROFESSIONALS Kijk aandachtig naar de door u gekozen referentiegroep bovenaan de resultaten pagina.

3 3 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 1. INLEIDING 1.1 De test meet de sterkte van je drijfveren. Drijfveren verklaren WAAROM je iets doet. Henry Murray (1938) deelde de menselijke drijfveren op in twee grote groepen. De primaire of biologische drijfveren die ons ertoe aanzetten onze behoefte aan voedsel, water, lucht, seks, beweging e.a. te bevredigen, én de secundaire of psychogenische drijfveren die ons ertoe aanzetten onze mentale of emotionele behoeften te bevredigen. Gezien onze focus op de werkstijl van een professional, beperken we ons hier tot de groep van secundaire of psychogenische drijfveren. Verder onderzoek in 2011 door de Pontis Management School (België) spitste zich erop toe te ontdekken welke van de psychogenisch drijfveren de sterkste impact hebben op onze manier van werken. Dit leidde tot een lijst van de top 10 NWS-drijfveren (Natuurlijke Werkstijl). De benaming NWS-drijfveren werd gekozen om te verduidelijken: 1) dat het gaat over drijfveren met een impact in de professionele context (Werkstijl) 2) dat het gaat over een werkstijl die van nature bij jou past en niet is aangeleerd (Natuurlijke) De top 10 NWS-drijfveren (in alfabetische volgorde): 1. Aandacht : de wens om in de aandacht te staan, om opgemerkt te worden. 2. Autonomie : de wens om onafhankelijk van anderen te zijn. 3. Begrijpen: de wens om de dingen te doorgronden. 4. Dominantie: de wens om anderen en situaties te beheersen. 5. Goedkeuring: de wens om aanvaard te worden. 6. Nare ervaringen vermijden: de wens om het hebben van angst te voorkomen. 7. Plichtsbesef: de wens om zijn plicht te vervullen en juist te handelen. 8. Prestatie: de wens om resultaat te boeken. 9. Strijd: de wens om zich te meten met anderen. 10. Zorg: de wens om voor anderen te zorgen. De NWS-test meet de sterkte van uw drijfveren, door u te vergelijken met alle professionals in de database. Uw score is dus een positiebepaling. Zo betekent een score van 5,7 op een drijfveer dat 57% van alle professionals deze drijfveer minder sterk heeft dan u. Alle drijfveren waarop u hoger scoort dan 8 (1) of lager scoort dan 2, zijn drijfveren die kenmerkend zijn voor uw natuurlijke werkstijl. Een lage score (<2) is even kenmerkend als een hoge score ( >8). Bijv. een lage score voor autonomie betekent een zwakke behoefte aan autonomie, dit is hetzelfde als een sterke behoefte aan samenhorigheid (teamwork). Zo beschrijft de lijst van 10 NWS drijfveren eigenlijk 20 drijfveren. De verklaring dat een hoge en lage score kenmerkend gedrag veroorzaken is niet ver te zoeken. Indien u een drijfveer beduidend sterker of zwakker heeft dan de gemiddelde professional moet u beduidend anders handelen dan de gemiddelde professional om deze behoefte te bevredigen. (1) Noot: Score >8 : u behoort tot de groep van 20% professionals die deze drijfveer zo uitgesproken sterk hebben. Score <2: u behoort tot de groep van 20% professionals die deze drijfveer zo uitgesproken zwak hebben.

4 4 Mijn Natuurlijke Werk Stijl TOP 10 NWS DRIJFVEREN BETEKENIS lage score < 2 TOP 10 NWS DRIJFVEREN BETEKENIS hoge score > 8 Niet opgemerkt worden en Aandacht Samenhorigheid en Autonomie Volgen/Meedoen en Dominantie Kansen grijpen en Plichtsbesef Zelfzeker zijn en Goedkeuring Gekende dingen doen en Begrijpen Spanning beleven en Nare ervaringen vermijden (N.E.V.) Genieten van het hier en nu en Prestatie De vrede bewaren en Strijd De gevolgen dragen van je eigen daden en Zorg 1.2 Je Natuurlijke Werkstijl (NWS) en je passies. De werkstijl waar we het snelst en gemakkelijkst beroep op doen noemen we onze Natuurlijke Werkstijl. Het is de werkstijl die ons als het ware op het lijf geschreven is. Het is de stijl die we van nature hanteren omdat hij het best ons unieke profiel van NWS drijfveren bevredigt. Onze Natuurlijke werkstijl is de werkstijl waarop we terugplooien in momenten van stress, tijdsdruk en andere momenten waarop onze Natuurlijke werkstijl aangeleerd gedrag zal overheersen. Waarom hebben we een test nodig om onze Natuurlijke werkstijl te leren kennen? Drijfveren waarvan we ons bewust zijn, herkennen we als onze wensen of verlangens. Maar we zijn ons niet steeds bewust van onze diepste drijfveren (Murray, 1938, p. 68). We hebben namelijk geen duidelijke referentie ter beschikking. Onze drijfveren zijn vanaf jonge leeftijd (tiener) zeer stabiel en zijn in onze ogen dus heel gewoon. We staan er niet bij stil en gaan er dus ook niet bewust mee om. De NWS test geeft u een nauwkeurige positiebepaling van de sterkte van uw drijfveren t.o.v. alle andere professionals in de database. Zo betekent een score van 5,7 dat 57% van alle professionals deze drijfveer minder sterk heeft dan u. Nu beschikt u wel over een referentie om te weten welke van de top 10 NWS-drijfveren u sterker of zwakker heeft dan andere professionals. Zo komt u te weten wat uw unieke Natuurlijke Werkstijl is. Het score systeem van de NWS test maakt miljarden unieke drijfveren profielen mogelijk. Drijfveren met een score <2 of >8 zijn je passies. Je hebt een passie voor iets, wanneer je er opmerkelijk sterker gemotiveerd voor bent dan de gemiddelde persoon. Passie leidt tot talent, want talent = passie + aanleg (passie gecombineerd met aanleg). Bijv. een passie voor Dominantie + aanleg voor abstract denken = het talent om te sturen op conceptueel niveau. Om je talenten te ontdekken zal je je passies en aanleg moeten kennen (zie ook laatste blz.).

5 5 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 2. UW RESULTATEN Gegevens van de referentiegroep waarop uw score berekend werd: DRIJFVEER SCORE DRIJFVEER SCORE Aandacht Autonomie Dominantie Plichtsbesef Goedkeuring Begrijpen Nare ervaringen vermijden Prestatie Strijd Zorg

6 6 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 3. DE INTERPRETATIE VAN UW RESULTATEN 3.1 Interpretatie van uw afzonderlijke scores

7 7 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 3.2 Interpretatie d.m.v combinaties van scores Uw afzonderlijke scores op de NWS drijfveren geven u een duidelijk zicht op uw kenmerkende drijfveren. Deze kenmerkende drijfveren zullen uw gedrag op een typische manier sturen. Wanneer we meerdere typische gedragingen combineren kunnen we spreken van een werkstijl. Het is niet haalbaar, om alle combinaties hier te vermelden. Daarom is het wellicht wenselijk om hulp te vragen aan een gecertifieerde NWS coach om de interpretatie van uw Natuurlijke Werkstijl te bespreken. Een voorbeeld van een werkstijl aan de hand van een fictief profiel : De fictieve persoon met bovenstaand profiel heeft de tendens om bazig te zijn maar zijn beslissingen te nemen na overleg (Dominantie >8 en Autonomie <2). Hij/zij wil sterk presteren en gaat hierbij geen risico s uit de weg (Prestatie>8 en N.E.V.<2). Hij/zij is zelfzeker en kan goed tegen kritiek (Goedkeuring<2).

8 8 Mijn Natuurlijke Werk Stijl Wil je jouw talenten of de talenten van je team ontdekken? De resultaten van deze NWS-test (drijfveren) gecombineerd met de resultaten van onze MCS-test (denkstijlen) geven je een duidelijk zicht op jouw talenten of de talenten van je team.

9 9 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 3.3 Uw positie in uw team. Indien je de NWS test met je team hebt gedaan dan zie je op bovenstaande grafiek jouw individuele score (de punten verbonden met een lijn) en alle anonieme scores van je teamleden (de zwarte bolletjes).

10 10 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 3.3 Uw positie in uw team. ALLEEN TER INFORMATIE U kan deze test ook gebruiken om een team analyse te maken. Hierbij ziet ieder teamlid op één grafiek zijn/haar scores (verbonden met een lijn) en alle scores van de andere leden van het team. De scores van de andere teamleden worden door een bolletje zonder persoonsgegevens afgebeeld. Zie een voorbeeld van een team analyse grafiek hieronder. Fictief voorbeeld team analyse grafiek.

11 11 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 4. UW UNIEKE LOGIN CODE Uw unieke login : BEWAAR DEZE LOGIN GOED! U kan deze login gebruiken om via onze website bijkomende rapporten op te vragen zonder dat u de test opnieuw hoeft af te leggen. U kan bijvoorbeeld de referentiegroep waarmee u zich wil vergelijken naar wens verfijnen. Met deze login geniet u van een verlaagd tarief vanaf uw tweede betalende rapport. Hoe? Maak op de website de keuze Bijkomende Testresultaten. Login met uw unieke login code en uw adres. Uw eerste betalende rapport is aan het standaard tarief. Vanaf uw tweede betalende rapport geniet u van het verlaagde tarief. Indien dit rapport een betalend rapport is, betaalt u voor uw volgend rapport slechts het verlaagd tarief. Kijk op onze website voor de actuele tarieven. Pontis BVBA Merksemheidelaan Merksem België T: +32 (0) E: info@pontis.be W:

12 12 Mijn Natuurlijke Werk Stijl 5. IK HEB DE TEST GEDAAN, WAT NU? Wanneer je niet zo vertrouwd bent met persoonlijke ontwikkeling en team ontwikkeling raden we je aan beroep te doen op een NWS gecertifieerde coach. Contacteer ons indien u hulp wenst om een NWS coach in uw buurt te vinden. support@nws-test.com Hieronder geven we je alvast enkele ideeën mee voor individuele ontwikkeling en team ontwikkeling. INDIVIDUEEL A) De NWS-test vertelt je wat jou in je werk energie geeft en wat jou energie kost. Toepassingen: Jobkeuze: Kies voor een job waarin jouw belangrijkste drijfveren aan bod komen. Loopbaan oriëntatie: Hoe kan je je loopbaan (her)oriënteren zodat je maximaal in je energie zit? B) Ontdek je mentale talenten. Een talent is een combinatie van Passie en Aanleg. talent = passie + aanleg Met de NWS-test kan je jouw passies in kaart brengen (score <2 of >8). Met onze MCS test (Mijn Cognitieve Stijlen) kan je jouw denkstijlen in kaart brengen. Combineer beide testresultaten en je beschrijft je mentale talenten. Bijv. Een passie voor dominantie + een voorkeur voor abstract denken = het talent om te sturen op conceptueel niveau. Wil je hier meer over weten? TEAMS A) De NWS-test team analyse resultaten tonen jouw positie t.o.v. je collega s in je team. Toepassingen: Je begrijpt nu beter waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt in het team. Je begrijpt nu beter de reacties van je collega s op je persoon en op je gedrag. Je weet nu hoe je je collega s op een positieve manier kan beïnvloeden. B) De NWS-test team analyse resultaten tonen bepaalde clusters van scores in het team. Toepassingen: Welke energie (drijfveren) heeft jouw team te veel of te weinig. Heeft het team de juiste energie (drijfveren) om zijn doelstellingen te realiseren? C) Teamversterking/Change workshop. Vele teams hebben duidelijke harde doelstellingen. Wat moeten we bereiken? Maar dikwijls vergeten ze de hardnekkige doelstellingen te formuleren. Wat verwachten we van elkaar in gedrag en attitude om de harde doelstellingen te kunnen bereiken? D.m.v. de NWS test kan nu iedere teamlid bewust worden van zijn/haar talentgebieden en aandachtsgebieden in deze hardnekkige doelstellingen en hiervoor een persoonlijk actieplan opstellen.

Mijn Natuurlijke Werk Stijl (NWS) GRATIS RAPPORT. Bewaar deze code goed, u kan ze gebruiken voor het aanvragen van bijkomende rapporten.

Mijn Natuurlijke Werk Stijl (NWS) GRATIS RAPPORT. Bewaar deze code goed, u kan ze gebruiken voor het aanvragen van bijkomende rapporten. Mijn Natuurlijke Werk Stijl (NWS) GRATIS RAPPORT Gegevens van de referentiegroep: Sector : Alle Leeftijdsgroep: Alle Geslacht: M en V Regio: Alle Uw unieke logincode: Bewaar deze code goed, u kan ze gebruiken

Nadere informatie

Mijn Natuurlijke Leiderschap Stijl (NLS)

Mijn Natuurlijke Leiderschap Stijl (NLS) Mijn Natuurlijke Leiderschap Stijl (NLS) Gegevens van de referentiegroep: Uw unieke logincode: Bewaar deze code goed, u kan ze gebruiken voor het aanvragen van bijkomende rapporten. Copyright: De Natuurlijke

Nadere informatie

Mijn Natuurlijke Leiderschap Stijl (NLS)

Mijn Natuurlijke Leiderschap Stijl (NLS) Mijn Natuurlijke Leiderschap Stijl (NLS) Jan Voorbeeld 20.10.2011 Gegevens van de referentiegroep: Managementlevel: Alle Leeftijdsgroep: Alle Geslacht: M en V Regio: Alle Groepscode : PON-SLA-VLA Uw unieke

Nadere informatie

Mijn Natuurlijke Rijstijl (NDS-test)

Mijn Natuurlijke Rijstijl (NDS-test) Mijn Natuurlijke Rijstijl (NDS-test) Jan Voorbeeld 12.10.2014 Gegevens van de referentiegroep: Sector: Alle Leeftijdsgroep: Alle Geslacht: M en V Regio: Alle Groepscode : PON-SLA-VLA Uw unieke logincode:

Nadere informatie

Mijn TALENTENPASPOORT

Mijn TALENTENPASPOORT Mijn TALENTENPASPOORT Jan Voorbeeld 05.03.2013 Klik op het tabblad mijn talenten om meer te leren over de interpretatie van je talentenpaspoort. Copyright 2011-2013 Pontis BVBA All rights reserved Mijn

Nadere informatie

5. De valkuilen van je eigen drijfveren profiel als lesgever. 6. Hoe motiveer je een leerling aan de hand van zijn/haar drijfveren?

5. De valkuilen van je eigen drijfveren profiel als lesgever. 6. Hoe motiveer je een leerling aan de hand van zijn/haar drijfveren? 1. Waarom interesse in drijfveren in de context van de rijopleiding? 2. De belangrijkste drijfveren en hun betekenis 3. Mijn persoonlijke drijfveren 4. De invloed van drijfveren op de interactie tussen

Nadere informatie

Mijn Cognitieve Stijlen. Jan Voorbeeld.

Mijn Cognitieve Stijlen. Jan Voorbeeld. Mijn Cognitieve Stijlen Jan Voorbeeld Copyright 2011-2016 Pontis BVBA All rights reserved Mijn Cognitieve Stijlen is een auteursrechterlijk beschermd product van PONTIS BVBA. Niets uit dit document mag

Nadere informatie

1. Waarom doen mensen wat ze doen? 2. De belangrijkste drijfveren en hun betekenis. 3. Samenwerking. 4. Verandering

1. Waarom doen mensen wat ze doen? 2. De belangrijkste drijfveren en hun betekenis. 3. Samenwerking. 4. Verandering 1. Waarom doen mensen wat ze doen? 2. De belangrijkste drijfveren en hun betekenis 3. Samenwerking 4. Verandering 5. Integratie in het talentenverhaal (intrinsieke motivatie) Ik wil (extrinsieke motivatie)

Nadere informatie

MARK VOORBEELD X10802LV

MARK VOORBEELD X10802LV MARK 17-04-2017 6853X10802LV Copyright 2011-2017 Pontis BVBA All rights reserved Het Talentenpaspoort is een auteursrechterlijk beschermd product van PONTIS BVBA. Niets uit dit document mag gekopieerd

Nadere informatie

JOHN EXAMPLE BIOI26846

JOHN EXAMPLE BIOI26846 JOHN EXAMPLE 11-04-2018 343BIOI26846 Copyright 2011-2018 Pontis BVBA All rights reserved e NWS-test is e auteursrechterlijk beschermd product van PONTIS BVBA. Niets uit dit documt mag gekopieerd of elektronisch

Nadere informatie

Drijfveren bepalen je werkgeluk

Drijfveren bepalen je werkgeluk Drijfveren bepalen je werkgeluk Het geheim van je WERKelijke Talenten TORI drijfverencoaching Vanja Kraamwinkel INHOUDSOPGAVE Voorwoord...3 Je gebruiksaanwijzing... 4 WERKelijke Talenten... 5 Emotionele

Nadere informatie

VSV Antwerpen 27 oktober 2015

VSV Antwerpen 27 oktober 2015 VSV Antwerpen 27 oktober 2015 We zoeken de naam van een aanvullende verzekering op de wettelijke autoverzekering waardoor je meer bescherming hebt zoals dekking bij schade aan je eigen voertuig, ook

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Werksoorten (QWSM) 2 Inleiding Wat voor soort werk spreekt jou aan? Ben jij

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

De Amersfoortse Loopbaan Academie

De Amersfoortse Loopbaan Academie De Amersfoortse Loopbaan Academie Amersfoort verdient talent Daarom investeren we de komende jaren nog meer in de loopbaan- en talentontwikkeling van onze medewerkers. We willen talent ontdekken, benutten

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Communiceren is teamwork

Communiceren is teamwork Communiceren is teamwork Je werkt vaak zelfstandig, maar blijft altijd onderdeel van je team. Samen met je collega s zorg je zo goed mogelijk voor jullie cliënten. Samenwerken vereist veel communicatie.

Nadere informatie

EQ - emotionele intelligentie in kaart

EQ - emotionele intelligentie in kaart EQ - emotionele intelligentie in kaart 24-3-2014 BASISPROFIEL Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Het EQ rapport brengt iemands emotionele intelligentie in kaart. Dit is het vermogen

Nadere informatie

Rapportgegevens Marketing en sales potentieel test

Rapportgegevens Marketing en sales potentieel test Rapportgegevens Marketing en sales potentieel test Respondent: Jill Voorbeeld Email: voorbeeld@testingtalents.nl Geslacht: vrouw Leeftijd: 39 Opleidingsniveau: wo Vergelijkingsgroep: Normgroep marketing

Nadere informatie

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Rapportage Drijfveren 2 Inleiding Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor

Nadere informatie

Generieke competenties bepalen

Generieke competenties bepalen Generieke competenties bepalen Wilt u de generieke competenties voor uw organisatie bepalen? Generieke competenties zijn die eigenschappen die je van alle medewerkers verwacht zodat de organisatie haar

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Ten tweede geven we uitleg over het talenten en competentiepaspoort. Deze compacte rapportage is een goede aanvulling op de standaar TMA rapportages

Ten tweede geven we uitleg over het talenten en competentiepaspoort. Deze compacte rapportage is een goede aanvulling op de standaar TMA rapportages UITLEG RAPPORTAGE PERFORMANCE MATRIX EN TALENTEN- & COMPETENTIEPASPOORT In dit document willen we een korte uitleg geven over twee nieuwe TMA rapportages. Ten eerste geven we informatie over de rapportage

Nadere informatie

Human Performance Contextscan Persoonlijke rapportage

Human Performance Contextscan Persoonlijke rapportage Human Performance Contextscan Persoonlijke rapportage Bedrijf FlowQ Coach Max Wildschut Cliëntcode 2167 Wachtwoord u295gr Datum 26 oktober 2008 2008 FlowQ www.flowq.nl V-HPC0801 Rapportage 2167 Pagina

Nadere informatie

Rapportage Zingeving. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 19.06.2015. Email:

Rapportage Zingeving. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 19.06.2015. Email: Rapportage Zingeving Naam: Bea Voorbeeld Datum: 19.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 19.06.2015 / Zingeving (QZN) 2 Mens-zijn betekent verantwoordelijkheid nemen: het je ervan bewust zijn

Nadere informatie

Stress & Burn Out. ubeon Academy

Stress & Burn Out. ubeon Academy Stress & Burn Out ubeon Academy Programma Stress & Burn Out, twee thema s die tot voor kort taboe waren in vele werkomgevingen, vragen vandaag de dag extra aandacht. Naast opleidingen gericht op individuele

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor het nieuwe jaar hebben deze niet waarmaken? De reden daarvoor is dat de meeste

Nadere informatie

E-Assessment Voorbeeldrapportage

E-Assessment Voorbeeldrapportage E-Assessment Voorbeeldrapportage Mw. A. Noniem, alle gegevens uit deze rapportage zijn fictief Datum: 27-07-2011 Opgesteld door: Scherp Management Assessment Handtekening: Inhoudsopgave Inleiding... 2

Nadere informatie

Inleiding. It's the difference in mental capacities that will determine who the real winners are." Sven Goran Eriksson

Inleiding. It's the difference in mental capacities that will determine who the real winners are. Sven Goran Eriksson Inleiding Eigenlijk kan je als sporter niet verliezen. Het wedstrijdresultaat staat voorop, maar er is duidelijk meer. Wie of wat bepaalt het resultaat? Talent. Conditie. Motivatie. Maar ook je mentale

Nadere informatie

Maak meer gebruik van je talenten!

Maak meer gebruik van je talenten! Maak meer gebruik van je talenten! MyTalent helpt je om meer te doen met je talenten. Dit online programma biedt je de mogelijkheid om je talenten te ontdekken en een eigen actieplan te maken om ze meer

Nadere informatie

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl VRAGENLIJST JOnG JOnG is een initiatief van en voor jonge ondernemers. Tot de doelgroep behoren Ondernemers in de eerste 5 jaar van hun ondernemerschap. JOnG stelt zich tot doel de individuele ondernemers

Nadere informatie

CRE-W. Instrument over creatief denken in organisaties. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Basisrapport

CRE-W. Instrument over creatief denken in organisaties. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Basisrapport CRE-W Instrument over creatief denken in organisaties HTS Report ID 5107-7038 Datum 18.07.2017 Basisrapport INLEIDING CRE-W 2/7 Inleiding De CRE-W is een vragenlijst die de mate van creatief denken van

Nadere informatie

Interne mobiliteit. 2011 Karin Verhaest en Herwig Deconinck voor www.italento.be

Interne mobiliteit. 2011 Karin Verhaest en Herwig Deconinck voor www.italento.be Interne mobiliteit Zorg voor uitstapjes voor je medewerkers. Dit kan verschillende vormen aannemen. Bijv. af en toe een andere taak opnemen in een andere dienst of afdeling (bijv. in een RVT helpt een

Nadere informatie

TMA 360º feedback Flexibel en online. TMA 360º feedback werkboek. Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse

TMA 360º feedback Flexibel en online. TMA 360º feedback werkboek. Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse Haal het maximale uit de TMA 360º fb competentieanalyse Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse 360º feedback is een krachtig instrument, maar dient op de juiste wijze gebruikt

Nadere informatie

Vaardigheidsmeter Communicatie

Vaardigheidsmeter Communicatie Vaardigheidsmeter Communicatie Persoonlijke effectiviteit Teamvaardigheden Een goede eerste indruk Zelfempowerment Communiceren binnen een team Teambuilding Assertiviteit Vergaderingen leiden Anderen beïnvloeden

Nadere informatie

E-CURSUS 6: KOM THUIS IN JE DROOMJOB

E-CURSUS 6: KOM THUIS IN JE DROOMJOB E-CURSUS 6: KOM THUIS IN JE DROOMJOB Gefeliciteerd! Je hebt de vorige e-cursussen doorlopen en als het goed is, heb je de nodige inzichten over jezelf en over je werk opgedaan. Tijd om deze inzichten naar

Nadere informatie

Smoesjes. TipsforTrouble HOME TROUBLE MEER WETEN < > EXTRA PITTIG

Smoesjes. TipsforTrouble HOME TROUBLE MEER WETEN < > EXTRA PITTIG geef haar gelijk dat zij het zwaar heeft en dat de crechemedewerkers zodat ze alles op tijd af kan krijgen. Collega zal in de slachtofferrol terecht komen en wellicht in tranen uitbarsten. voel dat ik

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

LOOPBAAN-ANKERTEST. Wat zijn loopbaan-ankers? Welke baan past bij je?

LOOPBAAN-ANKERTEST. Wat zijn loopbaan-ankers? Welke baan past bij je? LOOPBAAN-ANKERTEST Welke baan past bij je? Waarom werk je? Welke aspecten motiveren je in jouw werk? Welke inhoudelijke zaken moet je werk bevatten zodat je het naar je zin hebt en met plezier en resultaat

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES E-blog SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES In loopbaan De voorbereiding op het sollicitatiegesprek is het halve werk. Helemaal als je weet welke vragen er op je afgevuurd worden tijdens

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Online tests voor zelfkennis inclusief heldere rapportage & persoonlijk reflectiegesprek

Online tests voor zelfkennis inclusief heldere rapportage & persoonlijk reflectiegesprek Online tests voor zelfkennis inclusief heldere rapportage & persoonlijk reflectiegesprek Persoonlijke ontwikkeling Competentie- & loopontwikkeling Interpersoonlijke communicatie Spice up your life: test

Nadere informatie

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE]

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] Waarvoor kiezen klanten voor SoHuman? SoHuman helpt mensen, teams en organisaties met hun persoonlijke en professionele

Nadere informatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Programma - Wat kan er in de opleiding - Hoe kies je? - Loopbaan oriëntatie en Studieloopbaankeuzes, binnen

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

VOORBEELDRAPPORT MARKETING EN SALES POTENTIEEL TEST

VOORBEELDRAPPORT MARKETING EN SALES POTENTIEEL TEST VOORBEELDRAPPORT MARKETING EN SALES POTENTIEEL TEST Respondent: J. de Vries ( voorbeeld) E- mailadres: jdevries@example.com Geslacht: Man Leef tijd: 32 Opleiding sniveau: HBO Verg elijking sg roep: Normg

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

Persoonlijk Actieplan voor Ontwikkeling

Persoonlijk Actieplan voor Ontwikkeling PAPI PAPI Coachingsrapport Persoonlijk Actieplan voor Ontwikkeling Alle rechten voorbehouden Cubiks Intellectual Property Limited 2008. De inhoud van dit document is relevant op de afnamedatum en bevat

Nadere informatie

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat Rapport Team Competenties i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor

Nadere informatie

HPC-O. Human Performance Contextscan Organisatierapportage <Naam onderwijsinstelling> Datum: Opdrachtgever: Auteur:

HPC-O. Human Performance Contextscan Organisatierapportage <Naam onderwijsinstelling> Datum: Opdrachtgever: Auteur: HPC-O 1 HPC-O Human Performance Contextscan Organisatierapportage Datum: Opdrachtgever: Auteur: 24 april 2008 drs M.G. Wildschut HPC-O

Nadere informatie

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Wilma Zorg 18-10-2013

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Wilma Zorg 18-10-2013 Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Wilma Zorg 18-10-2013 Beste Wilma, Dit rapport geeft een totaaloverzicht van jouw energie- en stressbronnen op organisatie- en functieniveau. De antwoorden die jij hebt

Nadere informatie

Zelfperceptietest teamrol dinsdag 12 november 2002

Zelfperceptietest teamrol dinsdag 12 november 2002 Zelfperceptietest teamrol dinsdag 12 november 2002 Deze test is ontwikkeld om op eenvoudige wijze je eigen teamrol te bepalen. Het jarenlange onderzoek naar teamrollen binnen managementteams is gedaan

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

i 360 Profiel Voorbeeldrapport 360 Talent Scanner

i 360 Profiel Voorbeeldrapport 360 Talent Scanner Profiel Talent Scanner sopgave 1. Algemene beschrijving... 3 1.1. Doel... 3 1.2. Sfeer van Invloed model... 4 1.3. Beschrijving van de interactiestijlen... 5 1.3.1 Interactiestijlen die sturen op relatie...

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

2.3 HET STARR-INTERVIEW IN THEORIE & PRAKTIJK

2.3 HET STARR-INTERVIEW IN THEORIE & PRAKTIJK 2.3 HET STARR-INTERVIEW IN THEORIE & PRAKTIJK Een sollicitant goed inschatten is geen sinecure. Op basis van een kort gesprek, eventueel in combinatie met een technische proef, beoordeelt u als werkgever

Nadere informatie

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen DISC KLEURENTRAININGEN: ken jezelf en en verbeter je relaties verbeter met anderen je relaties met anderen Waarom klikt het met de ene persoon direct en verloopt het contact met andere altijd moeizaam?

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau B, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Compact. Masterclass: De mogelijk- en onmogelijkheden van invloed uitoefenen! Succes bepalen we dat zelf?

Compact. Masterclass: De mogelijk- en onmogelijkheden van invloed uitoefenen! Succes bepalen we dat zelf? Compact Masterclass: De mogelijk- en onmogelijkheden van invloed uitoefenen! Succes bepalen we dat zelf? 15 april 2014 Succes bepalen we dat zelf? Nive Leergang Personal Development Reinko de Vries Lean

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Test: carrière-ankers

Test: carrière-ankers Test: carrière-ankers Wat is de reden dat je werkt? Wat motiveert je in je werk? Welke elementen moeten je werk bevatten om het je echt naar de zin te maken zodat je met plezier en productief kunt functioneren?

Nadere informatie

SPEELWIJZE WERKPLEZIER SPEL - Bladzijde 1 / 11

SPEELWIJZE WERKPLEZIER SPEL - Bladzijde 1 / 11 SPEELWIJZE WERKPLEZIER SPEL - Bladzijde 1 / 11 SPEELWIJZE Werkplezier Spel Heb je plezier in je werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is je antwoord ja, dan is de kunst dit zo te houden.

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Dit is een korte vragenlijst die bedoeld is om een aantal van je denkbeelden, attitudes en gedrag in werksituaties in kaart te brengen. Wees zo eerlijk mogelijk

Nadere informatie

Ik wil later iets met. Mijn eerste profielkeuze. Ik kies het profiel q CM q EM q NG q NT. De reden voor deze keuze is:

Ik wil later iets met. Mijn eerste profielkeuze. Ik kies het profiel q CM q EM q NG q NT. De reden voor deze keuze is: BLAD 1 Naam: Klas: Datum: Hoo f d s t u k 1 Opd r a c h t 2 Ik wil later iets met. iets met beroepen Noteer achter de 5 trefwoorden één of meerdere beroepen waar je belangstelling voor hebt. Weet je geen

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Anneke Onderwijs 9-10-2013

Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Anneke Onderwijs 9-10-2013 Vertrouwelijk INDIVIDUEEL RAPPORT Anneke Onderwijs 9-10-2013 Beste Anneke, Dit rapport geeft een totaaloverzicht van jouw energie- en stressbronnen op organisatie- en functieniveau. De antwoorden die jij

Nadere informatie

Workshop: Geweldloze Communicatie

Workshop: Geweldloze Communicatie Workshop: Geweldloze Communicatie ALV SIETAR NL Door Jackie van der Kroft www.jackievanderkroft.nl Programma: Geweldloze Communicatie Introductie Model 4 elementen Niet-verbindende communicatie Praktijk

Nadere informatie

Jaar Werkboek 4 weken Challenge

Jaar Werkboek 4 weken Challenge Coach jezelf naar succes Jaar Werkboek 4 weken Challenge 10 Focus Sociaal zijn, jezelf kunnen wegcijferen en altijd klaar staan voor anderen zijn mooie eigenschappen, en... Jij bent ook belangrijk Hij

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

360 graden feedback - methode

360 graden feedback - methode 360 graden feedback - methode Bij de 360 feedback-methode vraag je mensen uit je omgeving om je te beoordelen op verschillende aspecten. Dit gebeurt meestal door middel van een vragenlijst. De feedbackgevers

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

www.tma-methode.nl Talentenanalyse annemieke de Kuijper 21 april 2009

www.tma-methode.nl Talentenanalyse annemieke de Kuijper 21 april 2009 annemieke de Kuijper 21 april 2009 Talentenanalyse ceylonpoort 5-25 2037 AA Haarlem T 023-5463747 I www. E webdiscussie@ Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis van de scores 3 3. Consistentie 3 4.

Nadere informatie

Hoe maak ik een werkstuk?

Hoe maak ik een werkstuk? Hoe maak ik een werkstuk? Stap 1: Onderwerp en vraag Voordat je kunt beginnen met het maken van een werkstuk, moet je natuurlijk een onderwerp kiezen. Als je een onderwerp hebt gekozen ga je bedenken wat

Nadere informatie

Gesprekstechniek voor de manager met o.a. The one minute manager

Gesprekstechniek voor de manager met o.a. The one minute manager Gesprekstechniek voor de manager met o.a. The one minute manager 1 Executive Leadership Foundation - ELF 2005-2011 Dit materiaal mag vrij gebruikt worden, mits netjes de bron wordt vermeld Lastige dingen

Nadere informatie

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013 Client: Voorbeeld Rapportage NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren en Cultuur Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 05.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 05.04.2016 / Drijfveren en Cultuur 2 Inleiding Wat motiveert je? Waar krijg jij

Nadere informatie

Capaciteitentest MBO. 1. Inleiding

Capaciteitentest MBO. 1. Inleiding Naam: Ruben Smit NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap naar persoonlijke

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid Duurzame inzetbaarheid Iedere HR-professional weet dat het belangrijk is dat zowel jonge als oudere medewerkers gedurende hun loopbaan gezond en productief blijven werken. Daarom staat duurzame inzetbaarheid

Nadere informatie

Agenda van vanavond!

Agenda van vanavond! 1 Agenda van vanavond! Welkom + Statusoverzicht! Communicatie: RTL Nieuws Weekblad van Dongen Persoonlijke ervaringen: John de Jager Uitkomsten enquête + uitwerken thema s (werkgroepen) Dialoog + terugkoppeling

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

360 feedback assessment

360 feedback assessment 360 feedback assessment Naam : Jan Voorbeeld Datum rapportage : oktober 2013 Opdrachtgever : Organisatie Contactpersoon : Ellen Roosen Mpact Training & Advies Overwaard 13, 4205 PA Gorinchem Nederland

Nadere informatie

feedback Flexibel en online Robuust 360º Werkboek Robuus Hartelijk dank voor het gebruiken van Robuust 360º Haal het maximale uit 360º

feedback Flexibel en online Robuust 360º Werkboek Robuus Hartelijk dank voor het gebruiken van Robuust 360º Haal het maximale uit 360º Robuus Robuust 360º Werkboek e Haal het maximale uit Hartelijk dank voor het gebruiken van Robuust 360º 360º feedback is een krachtig instrument, maar dient op de juiste wijze gebruikt te worden. Lees

Nadere informatie

Medewerker Office & Project Support BeteoR

Medewerker Office & Project Support BeteoR Medewerker Office & Project Support BeteoR Om te solliciteren vragen we je dit formulier in te vullen en dit samen met jouw CV te mailen naar astrid.hazenveld@beteor.nl Naam Adres Geboortedatum E-mail

Nadere informatie

Autisten uit de kast. Binnen het bedrijf gebruik ik vaak een neutralere term, maar u begrijpt waar het over gaat: schaamte en angst.

Autisten uit de kast. Binnen het bedrijf gebruik ik vaak een neutralere term, maar u begrijpt waar het over gaat: schaamte en angst. Tekst, uitgesproken op het Jaarlijkse Congres van de Nederlandse Vereniging voor Autisme, 7 & 8 oktober 2011 (respectievelijk 1300 & 1200 bezoekers). www.autisme.nl -------------------------------------------------------

Nadere informatie

"The significant problems we have can not be solved at the level of thinking we were at when we created them."

The significant problems we have can not be solved at the level of thinking we were at when we created them. Levens Stijlen Inventarisatie De Levens Stijlen Inventarisatie (LSI) is een instrument waarmee mensen hun persoonlijke effectiviteit blijvend kunnen verbeteren. "The significant problems we have can not

Nadere informatie

Over ALS spreken. Inhoud. Wat is ALS? 1. Waardoor wordt ALS veroorzaakt? 1. Wat doet ALS met een patiënt? 1. Hoe kan je jouw vriend(in) bijstaan?

Over ALS spreken. Inhoud. Wat is ALS? 1. Waardoor wordt ALS veroorzaakt? 1. Wat doet ALS met een patiënt? 1. Hoe kan je jouw vriend(in) bijstaan? Inhoud Over ALS spreken Wat is ALS? 1 Waardoor wordt ALS veroorzaakt? 1 Wat doet ALS met een patiënt? 1 Hoe kan je jouw vriend(in) bijstaan? 2 voor vrienden Wanneer de vader of moeder van je vriend(in)

Nadere informatie

Relatie en Intimiteit. Ivonne van Deursen-Oomen AnneMarie Kuijs

Relatie en Intimiteit. Ivonne van Deursen-Oomen AnneMarie Kuijs Relatie en Intimiteit Ivonne van Deursen-Oomen AnneMarie Kuijs Wat hoop je vandaag mee te nemen, te horen en/of te leren? Wat is communicatie Communicatie is een proces tussen zender en ontvanger De boodschap

Nadere informatie

Minicursus Verbindend Communiceren. Geschreven door: Jan van Koert

Minicursus Verbindend Communiceren. Geschreven door: Jan van Koert Minicursus Verbindend Communiceren Geschreven door: Jan van Koert Geweldloze communicatie is een wijze van communiceren die leidt tot gehoord en verstaan worden. Met helderheid, zonder beschuldigen en

Nadere informatie

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie