DPA (Digitaal Platform voor de Advocaat)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DPA (Digitaal Platform voor de Advocaat)"

Transcriptie

1 (Digitaal Platform voor de Advocaat)

2 I Inhoudsopgave Deel I Inleiding 1 Deel II Hoe van start gaan? 1 1 STAP 1:... Aanmelden op privaat luik 1 2 STAP 2:... Kantoorsleutel opzoeken 2 3 STAP 3:... Kantoorlseutel instellen 4 Deel III Rapporten 6 1 Rijksregister CBB (Centraal... Bestand Beslagberichten) 10 3 Graydon Deel IV Adrescontrole 16 1 ID inlezen Advocaat Graydon Aanmaak... documenten 21 5 Adressen... online controleren 22 6 Logboek... adrescontrole 23

3 Inleiding 1 1 Inleiding Diplad werd in 2014 opgericht in de schoot van de orde van Vlaamse balies. Het doel van dit project is om advocaten digitale diensten op een gemakkelijke en snelle manier te kunnen aanbieden via het op digitaal platform van de advocaat. Deze onlinediensten kunnen naast de eigen website (het privaat luik) ook in andere softwarepakketten worden geïntegreerd. De integratie brengt veel voordelen mee voor de advocaten. De informatie is onmiddellijk beschikbaar, kan rechtstreeks ingegeven worden in het betreffende dossier met de juiste referentie en wordt automatisch boekhoudkundig verwerkt. Toga heeft zich hier van in het begin ten volle voor geëngageerd, en heeft als GOLD MEMBER alle aangeboden diensten in zijn pakket geïntegreerd, en dat zijn er momenteel drie: Rijksregister, Centraal bestand beslagberichten (CBB) en Graydon. De functionaliteit gaat van het opvragen van gedetailleerde rapporten van verschillende instanties tot het op een automatische manier controleren van adresgegevens. Belangrijk om te weten is dat je je telkens moet identificeren met je identiteitskaart. Hoe dit alles in zijn werk gaat, kan je lezen in deze handleiding. 2 Hoe van start gaan? 2.1 STAP 1: Aanmelden op privaat luik Via de website van het privaat luik kan je met je identiteitskaart aanmelden.

4 2 Hiervoor heb je een ID-kaartlezer nodig en dien je de bijhorende eid-software te installeren. De eid-software kan je downloaden en installeren via deze link de_eid-middleware_installeren/. Klik hier voor extra uitleg. 2.2 STAP 2: Kantoorsleutel opzoeken Vooraleer je gebruik kunt maken van de -functies dien je via het privaat luik je kantoorsleutel op te zoeken.

5 Hoe van start gaan? 3 Dit is nodig om gebruik te maken van de verschillende -functies. Hiervoor betaal je een bijdrage aan Diplad. De kantoorsleutel is pas actief nadat je de voorwaarden in het privaatluik hebt aanvaard. Elke gebruiker dient zich voor het eerste gebruik éénmaal aan te melden op het privaatluik. Als dat gebeurd is ga je in het privaatluik naar Instellingen, Mijn organisatie, Gebruikersbeheer. Je krijgt een lijst te zien met alle gebruikers van je organisatie. Klik op jouw gebruiker om de kantoorsleutel te raadplegen. De kantoorsleutel staat bij "Office key".

6 4 2.3 STAP 3: Kantoorlseutel instellen Van zodra je je kantoorsleutel hebt dien je ze in te stellen in Toga. Je kan ze op 2 plaatsen instellen. Als je enkel voor het hele kantoor een sleutel hebt gekregen, stel je ze in via Onderhoud, Algemeen. Bij Kantoorsleutel vul je uiteraard de kantoorsleutel in die je van hebt gekregen.

7 Hoe van start gaan? Maar het is ook mogelijk dat elke medewerker zijn/haar eigen kantoorsleutel heeft. In dat geval stel je het in bij die gebruiker, dat doe je via Onderhoud, Gebruikers. Selecteer de juiste gebruiker en vul rechtsonderaan de kantoorsleutel in. Start Toga zeker opnieuw op om het te activeren. 5

8 6 3 Rapporten Rapporten kan je in een dossier opvragen. Diplad rekent een kost aan voor het opvragen van rapporten. Deze kost wordt automatisch geregistreerd in Toga zodat je ze kan doorrekenen aan de cliënt. Je kan ze terugvinden bij de kantoorkosten. Van zodra het rapport is aangemaakt kan je het terugvinden bij de documenten in het. Voor zijn er 3 rapporten beschikbaar, nl. Rijksregister, CBB (Centraal Bestand Beslagberichten) en Graydon. Je kan ook nog een 4de rapport opvragen via Companyweb. Dat wordt uitgelegd in de handleiding van "Companyweb" en in onze algemene handleiding. Je kan deze rapporten opvragen via het tabblad "Dossiergegevens" bij de contactfiche. Rechts onderaan het tabblad zie je 4 knoppen staan waarmee je het rapport kunt opvragen. Hieronder worden ze verder toegelicht.

9 Rapporten Rijksregister Bij de contactfiche kan je in het tabblad "Dossiergegevens" de rijksregister gegevens opzoeken. Je kunt zoeken op nationaal nummer, adres, geboortejaar en geslacht, geboortedatum. Onderaan het venster wordt er bij "Motivatie" het dossiernummer ingevuld. Standaard wordt de optie "Inschrijven als kost" aangevinkt. Van zodra je een rapport aanvraagt zal Diplad hiervoor een kost aanrekenen. Deze optie zorgt er voor dat die kost automatisch in Toga wordt ingeboekt bij de kantoorkosten zodat ze kan worden doorgerekend aan de cliënt. Van zodra je je zoekcriteria hebt opgegeven klik je op OK.

10 8 Zoals eerder gezegd worden er voor rapporten kosten aangerekend. Toga geeft hier een melding van. Klik OK om verder te gaan. Om veiligheidsredenen moet je je kunnen identificeren met je identiteitskaart. Steek je identiteitskaart in de kaartlezer en vul je pincode in.

11 Rapporten 9 Vervolgens krijg je terug een melding dat er een rapport is aangemaakt. Klik op OK. In het dossier kan je het rapport terugvinden bij de documenten genaamd "Rijksregister - zoek op het nationaal nummer ('rijksregisternr.')". Rapporten van rijksregisteraanvragen worden als Word-documenten bewaard.

12 CBB (Centraal Bestand Beslagberichten) Een CBB-opzoeking kan je doen op naam en geboortedatum, adres, rijksregisternummer en KBO-nr. Van zodra je je zoekcriteria hebt opgegeven klik je op OK. Zoals eerder gezegd worden er voor rapporten kosten aangerekend. Toga geeft hier een melding van. Klik OK om verder te gaan. Ook hier moet je je kunnen identificeren met je identiteitskaart. Steek je identiteitskaart in de kaartlezer en vul je pincode in.

13 Rapporten 11 Vervolgens krijg je terug een melding dat er een rapport is aangemaakt. Klik op OK. In het dossier kan je het rapport terugvinden bij de documenten genaamd "CBB - zoeken op rijksregister ('rijksregisternr.')". Rapporten van DBB-aanvragen zijn altijd Word-documenten.

14 Graydon Met Graydon kan je enkel zoeken op KBO-nummer. Van zodra je het KBO-nummer hebt opgegeven klik je op "Stap 1: Beschikbare rapporten opzoeken".. Zoals eerder gezegd worden er voor rapporten kosten aangerekend. Toga geeft hier een melding van. Klik OK om verder te gaan.

15 Rapporten Ook hier moet je je kunnen identificeren met je identiteitskaart. Steek je identiteitskaart in de kaartlezer en vul je pincode in. Vervolgens krijg je terug een melding dat er een rapport is aangemaakt. Klik op OK. Het document met de firmagegevens kan je terugvinden bij de documenten in het dossier genaamd "Graydon - opvragen details onderneming ('KBO-nr.')". Deze documenten zijn altijd Word-documenten. 13

16 14 Vervolgens kan je kiezen tussen 2 rapporten, nl. handelsrapport en maatwerkrapport. Het handelsrapport is het meest complete rapport met alle gegevens van de onderneming. Van zodra je je rapport hebt geselecteerd klik je op "Stap 2: Geselecteerd rapport opvragen". Ook hier moet je je kunnen identificeren met je identiteitskaart. Vul je pincode in van je identiteitskaart.

17 Rapporten 15 Vervolgens krijg je terug een melding dat er een rapport is aangemaakt. Klik op OK. In het dossier kan je het rapport terugvinden bij de documenten genaamd "NAAM CLIËNT ('KBO-nr.') Maatwerkrapport of Handelsrapport" Rapporten van Graydon zijn altijd PDF-documenten.

18 16 4 Adrescontrole De andere functionaliteit is de adrescontrole. Dat kan je terugvinden via het tabblad "Algemene gegevens" bij de contactfiche. Links bovenaan zie je een datum staan, dat is de datum van de laatste controle. Als je met je muis er op gaat staan (niet klikken), dan komen er 4 knoppen tevoorschijn, nl. ID inlezen, Advocaat, Graydon en Companyweb. Hieronder worden enkel de functies van verder toegelicht, nl. Advocaat en Graydon. De functie "ID inlezen" is geen functie van maar wordt hieronder wel toegelicht. Companyweb wordt verder uitgelegd in de handleiding "Companyweb" en in de algemene handleiding van Toga. Voor deze dienst worden geen kosten aangerekend. Als een fiche online gecontroleerd is, of er is manueel een wijziging gebeurd aan de adresgegevens, dan wordt de controledatum aangepast, en wordt ook het nieuwe adrescontrolelogboek aangevuld met welke gegevens er aangepast zijn. Je zult ook zien dat de controledatum dan groen wordt. Hieraan kan je zien dat het adres recentelijk nog gecontroleerd is. Momenteel staat deze termijn op 6 maanden. Een tweede plaats waar je deze adrescontrole terug vindt is bij het maken van documenten. Als je nu een nieuw document maakt, dan zullen de contactfiches in het nieuw document-scherm verschillende kleuren kunnen hebben, nl. rood of groen als ze reeds gecontroleerd zijn, en lichtblauw als ze kunnen gecontroleerd worden maar nog nooit gecontroleerd zijn. Enkel fiches met een ingevuld KBO-nummer zullen dus een kleur krijgen in het nieuw document-scherm.

19 Adrescontrole 4.1 ID inlezen Net zoals bij de rapporten heb je ook voor de adrescontrole een identiteitskaartlezer nodig. De identiteitskaart van de nieuwe contact steek je in de kaartlezer en klik op "ID inlezen". Er wordt gevraagd of het programma "Nextgen.exe" toegang mag krijgen. Hier klik je op "Ja, altijd". 17

20 18 De naam, adresgegevens, foto,.. worden geupdate alsook de controledatum. 4.2 Advocaat Dit topic is momenteel nog in ontwikkelingsfase bij Diplad. 4.3 Graydon Om met Graydon de adrescontrole te doen kan je zoeken op KBO-nummer of op naam. Ook hier dien je je te identificeren met je identiteitskaart.

21 Adrescontrole 19

22 20 Veiligheidshalve dien je je pincode van je identiteitskaart in te geven. Als dat allemaal gebeurd is zijn de adresgegevens gecontroleerd en eventueel geüpdatet. Dat kan je zien aan de datum bij "Laatste controle" die gewijzigd is.

23 Adrescontrole Aanmaak documenten Zoals eerder gezegd kan je ook een adrescontrole doen bij het maken van documenten. Klik hiervoor op "Nieuw document". Er wordt een venster geopend waar je één of meerdere partijen kunt selecteren. De partijen waar een KBO-nummer is ingevuld kunnen verschillende kleuren hebben, nl. rood, groen of lichtblauw. Rood wil zeggen dat ze gecontroleerd zijn maar het is niet meer up-to-date. Groen wil zeggen dat ze gecontroleerd zijn én het is ook up-to-date. Lichtblauw wil zeggen dat ze nog nooit zijn gecontroleerd maar wel gecontroleerd kunnen worden omdat het KBO-nummer is ingevuld.

24 Adressen online controleren Bij het maken van een document kunnen de adresgegevens van één of meerdere partijen automatisch online gecontroleerd worden op basis van hun KBO-nummer. Onderaan het venster zie je de optie "Adressen online controleren indien mogelijk" aangevinkt staan. Dit wordt vanaf nu standaard altijd aangevinkt. Als je dat liever niet wilt, kan je het daar uitvinken en Toga zal dat ook onthouden bij het aanmaken van andere documenten. De online adressencontrole kan je instellen via Onderhoud, Algemeen. Onder het scherm kan je kiezen of je de adrescontrole via Graydon of via Companyweb wilt doen. Of zelfs geen controle. Als je de kantoorsleutel van hebt ingevuld zal de optie "Graydon" standaard worden voorgesteld.

25 Adrescontrole Logboek adrescontrole Telkens er een gegeven gewijzigd is wordt dit bewaard bij de contactfiche bij "Logboek adrescontrole". Daar zie je een chronologische lijst wie wanneer en via welke weg het adres heeft aangepast.

26 24

Companyweb. Inhoudsopgave. Deel I Inleiding. Deel II Hoe van start gaan? Deel III Rapport. Deel IV Adrescontrole Softconstruct nv

Companyweb. Inhoudsopgave. Deel I Inleiding. Deel II Hoe van start gaan? Deel III Rapport. Deel IV Adrescontrole Softconstruct nv I Inhoudsopgave Deel I Inleiding 1 Deel II Hoe van start gaan? 1 Deel III Rapport 2 Deel IV Adrescontrole 5 Inleiding 1 1 Inleiding Toga voorziet naast DPA ook de functionaliteit om met rapporten op te

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

e-creabis Help Voor Toekennen van een bisnummer Algemene beschrijving

e-creabis Help Voor Toekennen van een bisnummer Algemene beschrijving e-creabis Voor u begint Algemene beschrijving Toekennen van een bisnummer Rijksregisternummer of bisnummer met Algemeen e-creabis e-creabis is een onlinedienst waarmee de gemeentebesturen een bisnummer

Nadere informatie

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3.

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3. Je contract elektronisch ondertekenen met InterimSign Vanaf 1 oktober 2016 is het elektronisch handtekenen van een uitzendcontract tot leven geroepen. Hierbij kan je zowel met een eid of een zelfgekozen

Nadere informatie

Q-global Handleiding AWMA-2 NL

Q-global Handleiding AWMA-2 NL Q-global Handleiding AWMA-2 NL Inhoud AANMELDEN... 3 Q-GLOBAL ACCOUNT ACTIVEREN... 3 UITLEGSCHERM... 3 STARTPAGINA... 4 AANMAKEN NIEUWE CLIËNT... 4 INVULLEN GEGEVENS... 5 GEGEVENS NIEUWE CLIËNT AANPASSEN...

Nadere informatie

Rapportering derdengelden Toegang tot module Overzicht derden- en rubriekrekeningen Rekening publiceren op website...

Rapportering derdengelden Toegang tot module Overzicht derden- en rubriekrekeningen Rekening publiceren op website... Orde van Vlaamse Balies www.advocaat.be Module derdengelden Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be ondernemingsnummer 0267.393.267 Rapportering derdengelden

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.10

Handleiding Opmaken fiche 281.10 Opmaken fiche 281.10 1. Inleiding... 3 2. Voorbereidingen... 4 3. Personeelsleden als leverancier in de boekhouding voorzien... 7 3.1. Manueel leveranciersfiches voor de personeelsleden aanmaken... 7 3.2.

Nadere informatie

CoZo handleiding. voor de huisarts

CoZo handleiding. voor de huisarts CoZo handleiding voor de huisarts Inhoud 3 2 Start!... Hoe kan ik (i.v.m. patiënten) Een overzicht van mijn patiënten zien.... 3 Een nieuwe patiënt registreren.... 4 Een therapeutische relatie delen met

Nadere informatie

INLEIDING WELKOM. We leggen u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan.

INLEIDING WELKOM. We leggen u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan. 1 INLEIDING WELKOM Vooraleer de medewerkers van een ME toegang kunnen krijgen tot de sterk beveiligde applicatie Heracles dient een éénmalige identificatieprocedure doorlopen te worden. Deze procedure

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat

Installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat Installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat Handleiding installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat De interactie tussen de verschillende zorgverleners evolueert voortdurend. Ook de communicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0 HANDLEIDING Registratie RTH Versie 3.0 1 Voorwaarden Alvorens iemand geregistreerd kan worden in de cliëntregistratie (via eender welke procedure) dient deze persoon te beschikken over een fiche in de

Nadere informatie

News Super Medewerker maart 2015

News Super Medewerker maart 2015 News Super Medewerker maart 2015 1 Importeren van de gegevens van eregistratie... 2 1.1 Wat wordt er vanuit eregistratie geïmporteerd?... 2 1.2 Hoe worden de gegevens geïmporteerd?... 2 1.3 Waar kan u

Nadere informatie

Handleiding PratoFlex. e-id - NL. Efficiency through innovation

Handleiding PratoFlex. e-id - NL. Efficiency through innovation Handleiding PratoFlex e-id - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Inleiding 3 Welke gegevens worden via e-id ingevuld? 4 Een eerste inschrijving 5 Persoonsfiche bestaat reeds 6

Nadere informatie

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk E-mailen via WISA 29 juli 2016 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 E-mailen via WISA 2 1.1 Instellingen.................................... 3 1.1.1 Mails sturen via............................. 3 1.1.1.1 Standaard

Nadere informatie

Helpgids voor de gebruiker. van een geregistreerd kassasysteem (GKS) bij het nakomen van de registratieplicht

Helpgids voor de gebruiker. van een geregistreerd kassasysteem (GKS) bij het nakomen van de registratieplicht Helpgids voor de gebruiker van een geregistreerd kassasysteem (GKS) bij het nakomen van de registratieplicht Inhoudsopgave Waar vindt u de registratietoepassing GKS?... 2 Wat moet en kan u allemaal doen

Nadere informatie

SCHERM 1. WEGWIJZER PERIODIEKE BTW-AANGIFTE VIA INTERVAT (Test- en Productieomgeving) Klik op:

SCHERM 1. WEGWIJZER PERIODIEKE BTW-AANGIFTE VIA INTERVAT (Test- en Productieomgeving) Klik op: SCHERM 1 WEGWIJZER PERIODIEKE BTW-AANGIFTE VIA INTERVAT (Test- en Productieomgeving) Klik op: SCHERM 2 Vervolgens Klik op : SCHERM 3 Klik (naar gelang de keuze) op één van de opties Testomgeving of Productieomgeving

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID)

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) MS OFFICE 2007 (WINDOWS - WORD EN EXCEL) VERSIE 1.1.1 NL Disclaimer Fedict is niet verantwoordelijk voor om het even welke schade die een derde zou ondervinden ingevolge

Nadere informatie

MyCareNet in Pharmawin. 02/05/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven

MyCareNet in Pharmawin. 02/05/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven MyCareNet in Pharmawin 02/05/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven Handleiding : Nr revisie handleiding: 3 Datum: 2 May 2013 Adres: Corilus NV Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke België Telefoon, fax en e-mail:

Nadere informatie

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Wat is het? itsme is een app die toelaat om op een veilige, makkelijke en betrouwbare manier je identiteit aan te tonen of transacties te bevestigen. Overal

Nadere informatie

Handleiding voor CTR-gebruikers

Handleiding voor CTR-gebruikers Handleiding voor CTR-gebruikers Inhoud 1. Inleiding 3 2. Basisbegrippen 3 3. Toegang 4 3.1. Technische vereisten 4 3.2. Hoe opent u CTR? 4 3.3. Keuze van het profiel 4 4. Algemeen overzicht 5 4.1. Hoofding

Nadere informatie

E-Deposit. Handleiding Advocaten

E-Deposit. Handleiding Advocaten E-Deposit Handleiding Advocaten 2018 2017 Agenda 1 Context 2 Gebruik E-Deposit door advocaat: Opladen stukkenbundel/conclusie/brief 2 Agenda 1 Context Wat is E-Deposit en waarin kadert het? Globaal overzicht

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Platform voor de Advocaat

Handleiding Digitaal Platform voor de Advocaat Handleiding Digitaal Platform voor de Advocaat Inhoud 1. Aanmelden...2 Eerste keer aanmelden via de nieuwe aanmeldpagina...3 Aanmelden met gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord...3 Wat is als ik mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Inhoud Stap 1 Aanvraag van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen... 3 Stap 2 Activeren van een hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen

Nadere informatie

Installatie kadastrale leggers 2011 (Kadaster.Net)

Installatie kadastrale leggers 2011 (Kadaster.Net) Handleiding Installatie kadastrale leggers 2011 (Kadaster.Net) Cevi NV Bisdomplein 3 9000 GENT Tel 09 264 07 01 contactcenter@cevi.be http://www.cevi.be 1 1 INSTALLATIEVOORSCHRIFT KADASTRALE LEGGERS -

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR REVALIDATIEVOORZIENINGEN

HANDLEIDING E-LOKET VOOR REVALIDATIEVOORZIENINGEN / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR REVALIDATIEVOORZIENINGEN / versie 1.1-4.06.2019 4.06.2019 Handleiding e-loket voor revalidatievoorzieningen 1/15 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 Toegang tot het eloket

Nadere informatie

Handleiding TAPI Driver

Handleiding TAPI Driver Handleiding TAPI Driver Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 7 Nummer: 1021 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie TAPI Driver... 4 2.1 Toegang Operator... 5 2.2

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

Scenario 1: Een nieuwe leerkracht start met werken in een bepaalde school.

Scenario 1: Een nieuwe leerkracht start met werken in een bepaalde school. Gebruikers toevoegen en verwijderen in iomniwize Deze handleiding is bedoeld voor scholen die enkel iomniwize gebruiken en niet Informat. Het aanmaken van een gebruiker verloopt altijd in twee stappen:

Nadere informatie

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID)

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) MS OFFICE OUTLOOK 2007 (WINDOWS) VERSIE 1.1.1 NL Disclaimer Fedict is niet verantwoordelijk voor om het even welke schade die een derde zou ondervinden ingevolge

Nadere informatie

Toegangsrechten geven (nieuw)

Toegangsrechten geven (nieuw) Toegangsrechten geven (nieuw) In Gebruikersbeheer kan de lokale beheerder medewerkers van dezelfde onderneming en zichzelf toegang geven. Het gebruiksrecht bepaalt of u toegang heeft tot ExpertBase of

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Kluwer Office CRM. Advanced.

Kluwer Office CRM. Advanced. Kluwer Office CRM Advanced www.kluwersoftware.be Kluwer Office Autorisatie & CRM Contents 1 Kluwer Office - Desktop... 3 1.1 Medewerkers beheren... 3 1.1.1 Tabblad Eigenschappen... 3 1.1.2 Tabblad Autorisatiegroepen...

Nadere informatie

Aanmelden op het Office 365 portaal

Aanmelden op het Office 365 portaal Aanmelden op het Office 365 portaal Met bovenstaande accountgegevens kan je je aanmelden op het Office 365 portaal op http://portal.office.com In het bovenste tekstveld vul je jouw gebruikersnaam in. Vergeet

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 5.0

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 5.0 HANDLEIDING Registratie RTH Versie 5.0 1 Voorwaarden Alvorens iemand geregistreerd kan worden in de cliëntregistratie (via eender welke procedure) dient deze persoon te beschikken over een fiche in de

Nadere informatie

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016?

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? 1. Vooraf 2. Wat heb je nodig? A. Besturingssoftware B. Browsers C. Kaartlezer D. Java plugin E. Wat kan er foutlopen? 3. Hoe ondertekenen?

Nadere informatie

DB2P. Gebruikershandleiding User Management. Scenario 3

DB2P. Gebruikershandleiding User Management. Scenario 3 DB2P Gebruikershandleiding User Management Scenario 3 Inhoud Stap 1 Activeren van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen en aanduiden van een Lokale beheerder... 3 Wie dient deze stap uit te

Nadere informatie

Organi BVBA 2009 - Tagor 3 Web : Efficiënt invorderen & opvolgen

Organi BVBA 2009 - Tagor 3 Web : Efficiënt invorderen & opvolgen I. Inloggen in de toepassing -------------------------------------------------------------------------------------------- 3 II. Basispagina Tagor 3 Web ---------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden Versie

Handleiding online inschrijven leden Versie Handleiding online inschrijven leden Versie 18-01-2018 Indien u problemen hebt tijdens het inschrijfproces, is het aan te raden om een recentere browser te downloaden. Om online in te schrijven dient u

Nadere informatie

Afname en scoring van de BAYLEY-III-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de BAYLEY-III-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de BAYLEY-III-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt

Nadere informatie

Discimus Gebruiker. 12 november WISA helpdesk

Discimus Gebruiker. 12 november WISA helpdesk Discimus Gebruiker 12 november 2012 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Discimus Gebruiker 2 1.1 Algemeen..................................... 2 1.1.1 Wie neemt er deel aan het project DISCIMUS?............

Nadere informatie

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen...

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen... 1 Inhoud 1. Balie applicatie... 2 2. UiTPAS inlezen... 3 3. UiTPAS registreren... 4 4. Pashouder zoeken... 6 5. Gegevens aanpassen... 7 6. UiTPAS blokkeren en vervangen... 11 7. Punt toekennen... 12 8.

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Hoe installeert u EdiSoap op uw computer?

Hoe installeert u EdiSoap op uw computer? Hoe installeert u EdiSoap op uw computer? Met dit stappenplan kunt u succesvol EdiSoap op uw computer installeren en activeren binnen uw software programma. 1. Aanmaken abonnement op EdiSoap.nl Om gebruik

Nadere informatie

Afname en scoring van de ZAREKI-R-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de ZAREKI-R-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de ZAREKI-R-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt

Nadere informatie

HANDLEIDING UiTPAS BALIE APPLICATIE HOE WERK JE MET DE UiTPAS BALIE APP?

HANDLEIDING UiTPAS BALIE APPLICATIE HOE WERK JE MET DE UiTPAS BALIE APP? HANDLEIDING UiTPAS BALIE APPLICATIE HOE WERK JE MET DE UiTPAS BALIE APP? INHOUD 1. BALIE APPLICATIE 2. UITPAS INLEZEN 3. UITPAS REGISTREREN 4. PASHOUDER ZOEKEN 5. UITPAS BLOKKEREN EN VERVANGEN 6. PUNT

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Doc-it-Easy UBL-import topaccount. www.wolterskluwer.be/business-software

Doc-it-Easy UBL-import topaccount. www.wolterskluwer.be/business-software Doc-it-Easy UBL-import topaccount www.wolterskluwer.be/business-software Doc-it-Easy 1 Nuttige informatie Handleiding Service Center, professionals @ your service 1-2-3 Support U kan 24/24, uw vraag of

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR REVALIDATIEVOORZIENINGEN

HANDLEIDING E-LOKET VOOR REVALIDATIEVOORZIENINGEN / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR REVALIDATIEVOORZIENINGEN / versie 1.0-18.10.2018 18.10.2018 Handleiding e-loket voor revalidatievoorzieningen 1/15 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 Toegang tot het eloket

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn Onderwijs 2.0 en gebruikersbeheer

Gebruikershandleiding Mijn Onderwijs 2.0 en gebruikersbeheer Gebruikershandleiding Mijn Onderwijs 2.0 en gebruikersbeheer Dit document is een handleiding voor alle gebruikers van de portaalsite Mijn Onderwijs versie 2.0 en bevat informatie over voorwaarden en benodigdheden,

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

1. Open onze website 2. Zoek de gewenste training op. 3. Klik op Data en registratie.

1. Open onze website   2. Zoek de gewenste training op. 3. Klik op Data en registratie. Collega's aanmelden in cursussen Deelnemers inboeken van uw bedrijf Deze handleiding geeft een beschrijving om meerdere deelnemers van uw bedrijf in te boeken. Dit is alleen mogelijk als u hiervoor de

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING SALARISOVERZICHTEN

GEBRUIKERSHANDLEIDING SALARISOVERZICHTEN GEBRUIKERSHANDLEIDING SALARISOVERZICHTEN Het salarissysteem voor het onderwijspersoneel is grondig vernieuwd. Het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) biedt sinds 30 november 2017 de schoollisting

Nadere informatie

CIRRO HANDLEIDING VERSLAGEN

CIRRO HANDLEIDING VERSLAGEN / handleiding CIRRO HANDLEIDING VERSLAGEN Verslag Gezonde Gemeente 2014 v3 / 8.02.2019 Inhoudstafel 1 VERSLAGEN 3 1.1 indienen overzicht gezonde gemeente (OD LD LB OND) 3 1.1.1 Afspraken rond het overzicht

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Subsidiewebsite. 1. Toegang tot de subsidiewebsite

Subsidiewebsite. 1. Toegang tot de subsidiewebsite Subsidiewebsite 1. Toegang tot de subsidiewebsite Om toegang tot de subsidiewebsite te krijgen, zijn er drie beveiligde manieren: via de elektronische identiteitskaart, via een burgertoken of via de app

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Makelaarsuite (CMG/CML) Baliescherm. Versiedatum:

Gebruikershandleiding Makelaarsuite (CMG/CML) Baliescherm. Versiedatum: Gebruikershandleiding Makelaarsuite (CMG/CML) Baliescherm Versiedatum: 7-3-2017 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Doel Makelaarsuite... 3 2 Werken met Makelaarsuite... 4 2.0 Inloggen met ADW... 4 2.1

Nadere informatie

https://pvo-idbeheer.vlaanderen.be

https://pvo-idbeheer.vlaanderen.be HANDLEIDING Gebruikersbeheer voor intergemeentelijke entiteiten april 2015 De toegang tot het online rapporteringsinstrument van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) verloopt via het gebruikersbeheerplatform

Nadere informatie

Afname en scoring van de CAT-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de CAT-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de CAT-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt u voor

Nadere informatie

Installatie SoftN - MyCareNet

Installatie SoftN - MyCareNet Installatie SoftN - MyCareNet Inhoud Voor je start met de installatie... 2 Installatie SoftN - MyCareNet... 2 Configuratie SoftN - MyCareNet... 4 Eerste gebruik... 4 Instellingen scherm... 5 Dataprovider...

Nadere informatie

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Handleiding ESF-applicatie

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa Gebruikshandleiding Downloadsite van de Rabo OmniKassa Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. TOEGANGSBEHEER... 4 2.1 INLOGPAGINA... 4 2.2 WIJZIGEN WACHTWOORD BIJ EERSTE MAAL INLOGGEN... 5 2.3 WACHTWOORD VERGETEN

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS CENTRA VOOR KORTVERBLIJF

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS CENTRA VOOR KORTVERBLIJF / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS CENTRA VOOR KORTVERBLIJF / versie 2.0-13.04.2018 13.04.2018 Handleiding e-loket voor dossiers bezettingsgegevens centra voor kortverblijf

Nadere informatie

Handleiding. MyCareNet in Baltes

Handleiding. MyCareNet in Baltes Handleiding MyCareNet in Baltes 26/02/2015 Handleiding MyCareNet in Baltes Colofon Nr versie van de Software: Nr revisie handleiding: 1.5 Datum: 26 februari 2015 Adres: Corilus NV Hogenakkerhoek 5 9150

Nadere informatie

Kluwer Office à la carte Kluwer applicaties en Tools.

Kluwer Office à la carte Kluwer applicaties en Tools. Kluwer Office à la carte Kluwer applicaties en Tools www.wolterskluwer.be/businesssoftware Contents KLUWER APPLICATIES... 2 ALGEMEEN... 2 PERSONENBELASTING... 2 Welke velden in Kluwer Office zijn van belang

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding MyHandicap

Handleiding MyHandicap Directie-generaal Personen met een handicap Handleiding MyHandicap Raadpleging van het dossier Indienen van een aanvraag Signaleren van een wijziging Meer info op www.handicap.belgium.be Maart 2018 1.

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA NIET- CONFORM ARTIKEL 51

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA NIET- CONFORM ARTIKEL 51 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA NIET- CONFORM ARTIKEL 51 / versie 2.1-13.04.2018 13.04.2018 Handleiding e-loket voor dossiers bezettingsgegevens

Nadere informatie

DEMONSTRATIE TEGELIJKERTIJD EEN HUURCONTRACT EN PLAATSBESCHRIJVING AANBIEDEN (GOED DAT UITSLUITEND BESTEMD IS VOOR HUISVESTING)

DEMONSTRATIE TEGELIJKERTIJD EEN HUURCONTRACT EN PLAATSBESCHRIJVING AANBIEDEN (GOED DAT UITSLUITEND BESTEMD IS VOOR HUISVESTING) DEMONSTRATIE TEGELIJKERTIJD EEN HUURCONTRACT EN PLAATSBESCHRIJVING AANBIEDEN (GOED DAT UITSLUITEND BESTEMD IS VOOR HUISVESTING) SAMENVATTING VAN DE STAPPEN 1. Aanmelden 2. Aanmelden met een elektronische

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA VOOR PALLIATIEVE VERZORGING

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA VOOR PALLIATIEVE VERZORGING / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA VOOR PALLIATIEVE VERZORGING / versie 2.0-13.04.2018 13.04.2018 Handleiding e-loket voor dossiers bezettingsgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS Aanmelden Het aanmeldingsproces is gelijklopend aan dat van de gewone medewerker. Indien je daar nog vragen over hebt, kan je het document Handleiding My- Dranouter medewerkers

Nadere informatie

Handleiding Middleware voor het digitaal handtekenen met de advocatenkaart V1.0

Handleiding Middleware voor het digitaal handtekenen met de advocatenkaart V1.0 Handleiding Middleware voor het digitaal handtekenen met de advocatenkaart V1.0 01/10/2018 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Inleiding... 3 1 De middleware downloaden en installeren... 4 1.1 Downloaden...

Nadere informatie

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Deze gebruikershandleiding helpt u stap voor stap doorheen de procedure om uw vestiging te registreren in de webapplicatie en

Nadere informatie

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID)

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) ACROBAT PROFESSIONAL (WINDOWS) VERSIE 1.1.1 NL Disclaimer Fedict is niet verantwoordelijk voor om het even welke schade die een derde zou ondervinden ingevolge eventuele

Nadere informatie

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht...

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht... Promedico-VDF 10 Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2 Inhoud EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier... 2 Inlezen verhuisbericht... 5 Koppelen aan bestaande patiënt...

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden Versie

Handleiding online inschrijven leden Versie Handleiding online inschrijven leden Versie 27-06-2018 Indien u problemen hebt tijdens het inschrijfproces, is het aan te raden om een recentere browser te downloaden. Om online in te schrijven dient u

Nadere informatie

Toegangsbeheer. Inhoud. Inleiding

Toegangsbeheer. Inhoud. Inleiding Toegangsbeheer Inhoud Inleiding... 1 De lokale beheerder... 2 Hoe duidt u een lokale beheerder aan?... 2 De eerste maal aanloggen... 4 Hoe verandert u van lokale beheerder?... 4 Nuttige opties op de welkomstpagina

Nadere informatie

TOEGANGSBEHEER VAN DE VLAAMSE OVERHEID BEHEREN VAN MIJN DIGITALE SLEUTELS BIJ CSAM

TOEGANGSBEHEER VAN DE VLAAMSE OVERHEID BEHEREN VAN MIJN DIGITALE SLEUTELS BIJ CSAM TOEGANGSBEHEER VAN DE VLAAMSE OVERHEID BEHEREN VAN MIJN DIGITALE SLEUTELS BIJ CSAM Het Toegangsbeheer van de Vlaamse overheid werkt voor sommige aanmeldopties samen met de FAS van Fedict (Federal Authentication

Nadere informatie

E-Deposit. Handleiding Advocaten

E-Deposit. Handleiding Advocaten E-Deposit Handleiding Advocaten 2018 2017 Agenda 1 Context 2 Gebruik E-Deposit door advocaat: Opladen stukkenbundel/conclusie/brief 2 Agenda 1 Context Wat is E-Deposit en waarin kadert het? Globaal overzicht

Nadere informatie

Gebruikershandleiding User Management Scenario 1

Gebruikershandleiding User Management Scenario 1 Gebruikershandleiding User Management Scenario 1 1 Inhoud Stap 1 Registratie van de entiteit in het User Management en aanduiding van de VTE... 4 Wie dient deze stap uit te voeren?... 4 Wat heeft u nodig?...

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR

Nadere informatie

SNEL AAN DE SLAG MET TecLocal

SNEL AAN DE SLAG MET TecLocal SNEL AAN DE SLAG MET TecLocal Versie 3.0 van TecLocal Besteller gebruiken INHOUD I. Aanmelding II. III. Functies Artikelselectie a. Handmatige artikelselectie b. Artikelselectie uit elektronische onderdeelcatalogus

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1020 Sales & Acties

HANDLEIDING Q1020 Sales & Acties HANDLEIDING Q1020 Sales & Acties Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Salesprijs aanmaken...4 Salesprijs velden op artikelkaart plaatsen...5 Salesprijzen artikelkaart autoriseren...7 Salesprijs van/voor

Nadere informatie

MyCareNet in Greenock. 15/04/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven, Marie-Isabelle

MyCareNet in Greenock. 15/04/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven, Marie-Isabelle MyCareNet in Greenock 15/04/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven, Marie-Isabelle Handleiding : Nr revisie handleiding: 2 Datum: 15 April 2013 Adres: Corilus NV Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke België Telefoon,

Nadere informatie