- We hebben intrek genomen in het kantoorpand aan de Willemsvaart; dit is per maand opzegbaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- We hebben intrek genomen in het kantoorpand aan de Willemsvaart; dit is per maand opzegbaar"

Transcriptie

1 (concept) NOTULEN ALV 29 APRIL 2016 Aanwezig: Bestuur Leden Ilja de Jong (vz), Johan Oving (penningmr), Ton Roelofs, Harry Siebring, Caroline Bakhuys (secr) Joeri Both, Mark Bos, Jan de Bruin, Dietrich Driessen, Bert Klaseboer, Rein van Kregten, Henk Lobers, Hans Nooter, Marcel Oostenbrink, Leo Quist, Martijn Sikkens, Ronald Uunk, Hilco van Vilsteren, Jolande Westendorp Toehoorder 1 Afwezig met kennisgeving: Eric Arends, Carlo Duinkerken, J. Ernens, Jeanet Godeke, Ilja opent de vergadering en heet allen welkom. MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR - afhandeling Kamperstraat: pand is verkocht en leeg opgeleverd. Grote dank aan Jolande, Tom en Francien voor het opruimen en verkopen - subsidieafspraken gemeente Zwolle Inmiddels zijn er ca zes afspraken geweest. JP2016 van COC Zwolle is de grondlegger van LHBT-beleid van de gemeente. - We hebben intrek genomen in het kantoorpand aan de Willemsvaart; dit is per maand opzegbaar - J&O, Café OK gaan goed, locatie naar tevredenheid Café OK heeft veel vrijwilligers, die ook ingezet worden bij J&O - Er is contact gelegd met De Terp t.b.v de roze ouderen - Connected (LHBT-vluchtelingen) Na een oproep op facebook zijn er 20 aanmeldingen geweest. Na de intakegesprekken zijn er nu 15 nieuwe vrijwilligers. - Club Liquid is geopend. In samenwerking met COC Zwolle worden diverse activiteiten georganiseerd: * Om de twee maanden een -deels besloten- bijeenkomst van Connected * Het Stratenfestival wordt gezamenlijk georganiseerd * 28 april was er een feest voor LHBT-vluchtelingen met meer dan 40 aanwezigen, het merendeel uit Dronten. Zeer geslaagd feest. Geen ruchtbaarheid aan gegeven om narigheid te voorkomen. Grotendeels gefinancierd vanuit het Bob Angelo Fonds van COC NL. - COC Flevoland i.o. Er zijn enkele zeer enthousiaste mensen die COC Flevoland willen oprichten. COC NL is erbij ingeschakeld. Voorgesteld om vanuit Zwolle te ondersteunen. Website kan, indien gewenst, direct in de lucht.

2 - Transgender groep i.o. Heleen Rompelman wil samen met Harry Siebring Club-T opzetten. Een nieuwe bestuurscommissie met als doelgroep transgenders. Heleen wil ook de coördinatorrol op zich nemen. Er blijkt behoefte te zijn. In de voorlichtingsgroep zijn twee transgenders betrokken en ook bij J&O zijn enkele bezoekers transgender. - Deelname voorzittersoverleg COC Nederland is op zoek naar een koers. Enkele belangrijke issues moeten eens goed besproken worden, zoals lidmaatschapsgeld. Hiervoor is een werkgroep opgezet, met medewerking van 5 voorzitters, w.o. Ilja (Amsterdam, Maastricht, Twente-Achterhoek e.a.) o.l.v. COC NL - Regenboogzebrapad in Zwolle Dit politiek initiatief is aangenomen door de Raad. Goed om als stad uit te dragen dat er voor iedereen plaats is. Veel negatieve reacties. Op FB door COC positief gereageerd; in Trouw staat ook een stuk. Ilja heeft als voorzitter aangegeven dat het een goed initiatief is, óók omdat er vele andere initiatieven zijn. Aangezien een regenboogzebrapad geen officiële oversteekplaats is, zal dit i.v.m. de veiligheid, op een voetgangers locatie komen. Verzoek van Ilja te openen op Coming Out dag mei is in het kader van IDAHOT-dag (Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie) in Ankara een forum. Ilja is door COC NL gevraagd daar naar toe te gaan. A.g.v. dreiging is het hoofdkantoor van de organisatie op dit moment gesloten. De ambassades, movisie e.a. zijn er ook bij betrokken. Er wordt alleen afgereisd wanneer het veilig genoeg geacht wordt. NOTULEN 10 DECEMBER deze worden ongewijzigd vastgesteld. JAARVERSLAG vanuit bestuur geeft Ilja een korte toelichting - De Zwolse horeca is ingesprongen in het gat na sluiting van De Garage. Zo heeft de Living Room m.m.v. Henk Lobers een zeer geslaagd nieuwjaarsfeest georganiseerd en is er elke 2 e zaterdag van de maand een feest met een roze rand. - Voorlichting Martijn geeft aan dat 2 jaar terug een topjaar was, nu weer op oude schema Boys don t Cry was erg druk en geslaagd: er waren 15 voorlichters op 1 dag aan het werk. Gerdien Rots (CU) is op bezoek geweest en is mee geweest naar een voorlichting. Bevrijdingsfeest (BFO) is een jaarlijks terugkomend evenement.

3 - ITC De groep is wat zoekende; met Eric aan het kijken naar een nieuwe vorm Eric heeft wel enkele introductiegesprekken gevoerd. - Café Oké Dietrich geeft aan dat de bezoekersaantallen wat zijn toegenomen. Volgende week komen groepen uit o.a. Groningen en Enschede naar Zwolle om te kijken hoe hier e.e.a. wordt vormgegeven. - Jong & Out LHBT minderjarige vluchtelingen kunnen via Nidos/Connected ook naar J&O. Dit is een pilot. - Connected Gestart na gesprekken met bestuur, COA, VWN etc. In 2015 heeft Harry ten minste 80 intake gesprekken gevoerd. Het eerste feest kon nog plaatsvinden in De Garage. - Magazine De doelstelling om 4 magazines uit te geven, is gehaald. Advertentie inkomsten blijven achter, daarom besloten om in 2016 drie magazines uit te geven. Nieuwe magazine komt eraan. Er wordt een oproep gedaan om onderwerpen door te geven. - Viva La Diva Bezoekersaantallen namen af; dit blijkt een landelijke trend. - Activiteitengroep Bestond in 2015 uit diverse mensen die verschillende zaken hebben opgepakt. - Bargroep Begon leeg te lopen; bestaat nu niet meer. - DJ-groep Bestaat niet meer. Jolande vraagt of de ex-vrijwilligers nog benaderd worden? Ilja antwoordt dat dit wel is gevraagd aan de vrijwilligers van de bar en dj-groep; enkelen zijn al in andere groepen ingestapt. Jolande: laat geen vrijwilligers lopen die wellicht nog wat kunnen betekenen. Jan vraagt waarom op de website niet te lezen is wat er te doen is? Antwoord: de website is in handen van iemand die veel in het buitenland is. Er is een tweede vrijwilliger die ingewerkt wordt. Facebook geeft wel constant up-to-date informatie. Er was de hoop dat de website mee zou gaan met deze Facebook informatie. Vanuit de zaal wordt opgemerkt dat niet iedereen een facebook account heeft. Er is grote behoefte aan tijdige, volledige informatie op de website.

4 Het bestuur onderkent dat de website beter zou moeten. Er wordt aan gewerkt; dit is een van de grootste verbeterpunten. Oproep: Als je iemand kent die de know how heeft, graag vragen of diegene bereid is te helpen. Het jaarverslag 2015 wordt vastgesteld. Verzoek dit op de website te zetten en ook het JV van Ilja geeft aan dat er nog een vraag m.b.t. het ledenaantal vanuit de ALV van december openstond: In januari 2014 waren er 318 leden Er is een verlies van 46 leden en er zijn 12 nieuwe leden. Redenen van opzeggen zijn divers: 15 wanbetalers (navraag levert op dat de meesten vergeten te betalen), persoonlijke omstandigheden en financiën. Overigens is het dalende ledenaantal een landelijke trend. FINANCIËN Johan geeft toelichting Winst-/verliesrekening COC Zwolle Jan de Bruin vindt het resultaat positief. Vraagt zich nog steeds af waarom het café dicht moest. Het pand was te duur, maar bar draaide goed. Bestuur antwoordt dat de bar niet goed draaide, op een zaterdag maximaal Het openingsfeest, stratenfestival én het sluitingsfeest hebben voor deze omzet gezorgd. Balans Rein: hier ga je ervan uit dat bepaalde kosten doorberekend kunnen worden aan COC NL en gemeente. Giften Doe Het is max deze mensen worden binnenkort benaderd: het bedrag kan er evt. nog af. Verzoek ook de periodieke schenkingen in beeld te brengen. Jan stelt dat er vanaf juli geen huur betaald is en vraagt naar de verdeelsleutel. Deze is ¼ - ¾. Officieel is er wel 9 maanden een huurbedrag betaald, gestopt in juni met betalen. Na de verkoop van het pand in overleg getreden met COC Nederland over evt. vergoeding over de investeringen. COC NL compenseert COC Zwolle voor bijna de gehele schade die we geleden hebben. M.a.w.: we staan waar we eind 2014 stonden. Wellicht laten we geld staan bij COC NL. Het gaat in ieder geval om de continuïteit van de vereniging. Complimenten aan Rein om aan COC NL te kunnen uitleggen hoe het met de financiën ging. Gevraagd wordt hoe het positieve saldo besteed gaat worden. Voorbeeld van besteding b.v. verhogen van de kilometervergoeding van 0,11 naar 0,19 Misschien inhuur van een professionele webmaster, het voeren van een postercampagne

5 Er komt een feest bij Hedon: wij regelen het programma, de kosten èn de baten zijn voor Hedon. Wanneer het goed loopt, zal e.e.a. eventueel opnieuw worden bekeken. Aangepaste begroting 2016 i.v.m. extra subsidie gemeente Zwolle van ,00. Vraag: is dit bedrag eenmalig of jaarlijks? Antwoord: het zijn Regenbooggelden, dus de verwachting is dat we deze subsidie ook in 2017 zullen ontvangen. Na 2017 stoppen de Regenbooggelden waarschijnlijk. Vraag: Wat zijn de 500,00 kosten voor het Stratenfestival? Antwoord: in het kader van de samenwerking, is het geplande podium bij Club Liquid t.l.v. COC De kascommissie heeft de financiën gecontroleerd en akkoord bevonden. Marcel merkt nog op dat het wekelijks bijhouden van de financiën van de bar een enorme klus geweest moet zijn, complimenten aan Ronald. Joeri vult aan dat de zaken goed zijn verantwoord. De jaarrekening en aangepaste begroting 2016 worden met algemene stemmen vastgesteld. Joeri wordt hartelijk bedankt voor zijn inbreng in de kascommissie. Marcel zal ook het komend jaar deelnemen; Hilco wil toetreden tot kascommissie. INSTELLEN WERKGROEP CONNECTED Er is enorm veel werk verricht. Connected is een voorbeeld voor andere verenigingen. Als eerste om de tafel met de voogdij-instelling Nidos, daar waar COC NL dat nog niet deed. Harry geeft uitgebreide toelichting op aanleiding en ontstaan Connected Verkenning in 2014, november 2014 gestart met gesprekken met LHBT vluchtelingen Het COC biedt sociaal welbevinden Verzoek door te mogen gaan met de groep van 15 vrijwilligers. Er worden enkele vragen gesteld: - Wat doen andere coc s? COC NL heeft onder andere n.a.v. het onderzoek Pink Solutions van COC Nederland, met als voorbeeld het initiatief van COC Midden-Nederland (Utrecht) - maatjes project Cocktail - alle deelverenigingen benaderd. Harry vond deze naam niet geschikt; in Zwolle is daarom gekozen voor de naam Connected. Inmiddels zijn er regionale COC s bezig met Cocktail/ Connected. - zijn er afspraken met andere COC s m.b.t. werkgebied? Wanneer er voor een LHBT-vluchteling ergens niets wordt aangeboden, dan vindt overleg plaats met andere regio s. In Groningen-Drenthe zijn enorm veel AZC s, COC Leeuwarden doet nog niets. Harry gaat binnenkort met deze regio s om te tafel. - Er zijn ook regels m.b.t. gedrag. VOG wordt wel verplicht, net als het tekenen van een gedragsprotocol, aangepast aan deze doelgroep - M.b.t. het maatjesproject wordt gevraagd hoe die verbinding met individuen werkt. In Zwolle is vooralsnog geen maatjesproject.

6 - Het feest voor de LHBT-vluchtelingen heeft geen publiciteit vooraf gehad. Waarom niet? Vanwege veiligheidsredenen is ervoor gekozen vooraf geen publiciteit te geven aan dit feest. Er volgt een discussie over de voor- en nadelen van publiciteit vooraf. Ook volgen enkele suggesties hoe e.e.a. gedeeld kan worden met de leden van COC Zwolle. - Met café Why Not in kampen zijn ook plannen voor avonden voor LHBT-vluchtelingen De nieuwe werkgroep Connected wordt per algemene stemming ingesteld. RONDVRAAG /MEDEDELING - Iedereen heeft een fiche voor een consumptie ontvangen. Verzoek dit ook in te leveren, bij de bar of bij bestuur - BFF feest op 18 juni is gratis voor alle vrijwilligers van 2015/2016 Een herkenbaar feest waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten. Op de vraag of er landelijke bekendheid aan is/wordt gegeven, wordt geantwoord dat dat niet het geval is, aangezien het feest in de kleine zaal is, voor ca 200 p. - Hilco vraagt of de viering van het 40-jarig bestaan ook bij Hedon plaatsvindt? Dat is een mogelijkheid, maar we zullen niet alles op één locatie concentreren. - De volgende ALV zal Harry worden voorgesteld om te worden benoemd als bestuurslid. Allen worden bedankt voor de aanwezigheid en de vergadering wordt gesloten.

JAARVERSLAG 2016 COC ZWOLLE

JAARVERSLAG 2016 COC ZWOLLE JAARVERSLAG 2016 COC ZWOLLE 2016 is een bewogen jaar geweest. Op verschillende onderdelen is er veel gebeurd en het was tijd om te laten zien dat COC Zwolle er is én niet is weg geweest. Door de verkoop

Nadere informatie

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving.

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving. Homoseksualiteit de normaalste zaak van de wereld maken. Dat is waar we ook in 2015 voor gaan. In dit jaarplan vind je meer informatie over onze doelstellingen voor het komende jaar. Onmisbaar daarbij

Nadere informatie

voorlichting Hulp en De interactie die tijdens de bijeenkomsten met de vrouwengroepen tot stand kwam was respectvol, nieuwsgierig, open en eerlijk

voorlichting Hulp en De interactie die tijdens de bijeenkomsten met de vrouwengroepen tot stand kwam was respectvol, nieuwsgierig, open en eerlijk Jaarverslag 2012 Met ruim honderd vrijwilligers heeft COC Zwolle zich in 2012 ingezet voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving. In dit jaarverslag vind je

Nadere informatie

JAARPLAN 2017 BESTUUR BELANGRIJKE THEMA S ZIJN VRIJWILLIGERSBELEID EN IN- EN EXTERNE VERBINDING EN COMMUNICATIE. HET

JAARPLAN 2017 BESTUUR BELANGRIJKE THEMA S ZIJN VRIJWILLIGERSBELEID EN IN- EN EXTERNE VERBINDING EN COMMUNICATIE. HET JAARPLAN 2017 BESTUUR BELANGRIJKE THEMA S ZIJN VRIJWILLIGERSBELEID EN IN- EN EXTERNE VERBINDING EN COMMUNICATIE. HET FACILLITEREN VAN VRIJWILLIGERS EN WERKGROEPEN EN HET ZOEKEN NAAR MEER VERBINDING MET

Nadere informatie

Jaarplan. biseksuelen en transgenders in de samenleving.

Jaarplan. biseksuelen en transgenders in de samenleving. Jaarplan 2013 Homoseksualiteit de normaalste zaak van de wereld maken. Dat is waar we ook in 2013 voor gaan. In dit jaarplan vind je meer informatie over onze doelstellingen voor het komende jaar. Onmisbaar

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

jaarverslag Vastgesteld door ALV COC Zwolle op 15 april 2014

jaarverslag Vastgesteld door ALV COC Zwolle op 15 april 2014 jaarverslag 2013 COC Zwolle is de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit. Met een café, voorlichting, discussie en hulp wordt gewerkt aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

JAARPLAN 2018 COC ZWOLLE

JAARPLAN 2018 COC ZWOLLE JAARPLAN 2018 COC ZWOLLE COC Zwolle is een vereniging die een algemeen belang dient, met als doel het streven naar een diverse en inclusieve samenleving die werk maakt van gelijkheid en emancipatie, zodat

Nadere informatie

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero-lid Apeldoorn, 3 november 2014 Betreft: Algemene Ledenvergadering Beste leden van Provero, Op dinsdag 11 november 2014 vindt tijdens de bijeenkomst De Omgevingswet, terug naar de zandbak tussen

Nadere informatie

Financiele rapportage 2012

Financiele rapportage 2012 Financiele rapportage 2012 Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op vrijdag 26 april 2013 Om de financiële rapportage van COC Zwolle over 2012 beter te kunnen beoordelen, tref je onderstaand een

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

jaarplan Het is vandaag de eerste dag om met iets te beginnen waar niemand aan begon. Fetze Pijlman

jaarplan Het is vandaag de eerste dag om met iets te beginnen waar niemand aan begon. Fetze Pijlman Het is vandaag de eerste dag om met iets te beginnen waar niemand aan begon. Fetze Pijlman jaarplan 2016 COC Zwolle is de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit. Met een café, voorlichting,

Nadere informatie

NOTULEN. Vrijdag 23 april 2013 Algemene Ledenvergadering van COC Zwolle COC Zwolle, Kamperstraat 17, 8011 LJ in Zwolle

NOTULEN. Vrijdag 23 april 2013 Algemene Ledenvergadering van COC Zwolle COC Zwolle, Kamperstraat 17, 8011 LJ in Zwolle NOTULEN Vrijdag 23 april 2013 Algemene Ledenvergadering van COC Zwolle COC Zwolle, Kamperstraat 17, 8011 LJ in Zwolle Opening Ilja opent de vergadering en stelt het bestuur voor: Ilja de Jong, Henriko

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 VASTGESTELD DOOR DE ALV VAN COC ZWOLLE OP 18 MEI 2018

JAARVERSLAG 2017 VASTGESTELD DOOR DE ALV VAN COC ZWOLLE OP 18 MEI 2018 VASTGESTELD DOOR DE ALV VAN COC ZWOLLE OP 18 MEI 2018 JAARVERSLAG COC ZWOLLE 2017 Inleiding Met de viering van het 40-jarig jubileum van COC Zwolle nog vers in het geheugen, zijn we het jaar 2017 gestart

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Aanwezig: John van Herk (voorzitter), Menno Hooghuis (secretaris), Anne-Marie Scheffers (penningmeester), Jan Bloo (Technische Commissie), Jacco

Nadere informatie

JAARPLAN ONS WERKGEBIED Heerde Kampen Lelystad Noordoostpolder Nunspeet Meppel Oldebroek

JAARPLAN ONS WERKGEBIED Heerde Kampen Lelystad Noordoostpolder Nunspeet Meppel Oldebroek JAARPLAN 2019 Dalfsen Dronten Elburg Epe Ermelo Hardenberg Harderwijk Hattem ONS WERKGEBIED Heerde Kampen Lelystad Noordoostpolder Nunspeet Meppel Oldebroek Ommen Putten Staphorst Steenwijkerland Urk Zeewolde

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Datum: 24 mei 2014 Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen Voorzitter: Ewout Brunt Notulist: Willemien Uijl 1. Opening door de voorzitter dhr.

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent?

dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent? dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent? DIT IS COC COC Zwolle maakt zich al veertig jaar sterk voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT s) in de wijde omgeving

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 1. Opening door de voorzitter 2. Opgave rondvraag Aanvang, 17.30 uur Locatie, Clubhuis 3. Ingekomen berichten en mededelingen van het bestuur 4.

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

ALV - 12 december 2016

ALV - 12 december 2016 ALV - 12 december 2016 datum: 12 december 2016 tijd en locatie 20:00 Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60 aanwezigen afwezigen Vanuit het bestuur: van Seters, Pieter Duif, Inge Verhoef Vanuit de organisatie:

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Verslag Wmo-raad d.d

Verslag Wmo-raad d.d Verslag Wmo-raad d.d. 3-10-2017 Aanwezige leden: M. Lemeer, A.J. van de Berg, H. Vaasen, J. Verbeet, G. Maas, P. Kerkhofs, Mevr. M. Kaak-Pels, L. Lemmens, Mevr. M. Walczak, Ph. Frenken, R. Roelofs, P.

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst regioraad d.d. 18 april 2012, Clubhuis Miguel Pro te Raalte. Aanwezigen: zie bijlage I

Verslag bijeenkomst regioraad d.d. 18 april 2012, Clubhuis Miguel Pro te Raalte. Aanwezigen: zie bijlage I Verslag bijeenkomst regioraad d.d. 18 april 2012, Clubhuis Miguel Pro te Raalte. Aanwezigen: zie bijlage I 1. Opening De voorzitter, Fred Vermeulen, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Het

Nadere informatie

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 Aanwezig: Peter Zandveld, lid Amsterdam en voorzitter EGCC, tevens gemachtigde voor Allard Köster, lid NGoB, Merlijn Kuin, lid NGoB, Eric van de Marel, voorzitter

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

Financieel jaarverslag. Vereniging Officieren Cavalerie. 4 april 2015

Financieel jaarverslag. Vereniging Officieren Cavalerie. 4 april 2015 Financieel jaarverslag Vereniging Officieren Cavalerie 2014 4 april 2015 1 Geachte leden van de Vereniging Officieren Cavalerie, Hierbij het financiële jaarverslag Vereniging Officieren Cavalerie, ter

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN

PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN IN GRONINGEN EN DRENTHE JAARVERSLAG 2010 *Inleiding De leden van de raad De provinciale raad van kerken in Groningen en Drenthe (voortaan de raad ) bestaat uit leden die namens

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken 9 december 2014 Aanwezig:

Verslag Algemene Leden Vergadering Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken 9 december 2014 Aanwezig: Verslag Algemene Leden Vergadering Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken 9 december 2014 Aanwezig: Raad van Commissarissen Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken Verslaglegging T.S.J. Meester, voorzitter

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

ALV Geesterens Belang. WELKOM 27 november 2014

ALV Geesterens Belang. WELKOM 27 november 2014 ALV Geesterens Belang WELKOM 27 november 2014 Agenda Deel 1. Huishoudelijk 20:00 20:45 uur PAUZE 20:45 21:00 uur Deel 2. Thematisch deel 21:00 ca 22:15 uur Napraten 4-1-2015 2 Huishoudelijk deel 1. Ingekomen

Nadere informatie

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018 VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER Aanwezig: Woensdag 14 februari 2018 Bestuur: E. Kleef, G. van t Klooster, E. Jongejan, B. Beijering, P. Langeveld. Leden: A. Ringers, B. Kalfsbeek,

Nadere informatie

NVIH COC HAAGLANDEN. Rapportage 2016 en begroting 2017 en van 7. Realisatie Begroting Begroting Begroting

NVIH COC HAAGLANDEN. Rapportage 2016 en begroting 2017 en van 7. Realisatie Begroting Begroting Begroting COC Haaglanden (welzijn) en COC café 1 Bedrijfsvoering 1.1 Bedrijfsvoering BATEN Doorbelaste kosten COC café 12.000 12.000 12.000 12.000 Opbrengsten bijdrage COC café 12.000 12.000 12.000 12.000 1.2 Organisatieopbrengsten

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag en Begroting

Financieel Jaarverslag en Begroting Financieel Jaarverslag 2016-2017 en Begroting 2017-2018 Bijlage 4 1. Algemeen Het boekjaar 2016-2017 is financieel gunstig verlopen. De totale lasten zijn ruim onder het begrootte totaalbedrag van ca 18.000

Nadere informatie

Financiële rapportage 2013

Financiële rapportage 2013 Financiële rapportage 2013 Vastgesteld door algemene ledenvergadering op dinsdag 15 april 2014 Om de financiële rapportage van COC Zwolle over 2013 beter te kunnen beoordelen, tref je onderstaand een toelichting.

Nadere informatie

Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2014

Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2014 Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2014 Inleiding... 3 Activiteiten... 3 Algemeen... 3 Fondsen werving.... 3 Public Relations... 4 Bestuurssamenstelling... 5 Financiën... 5 Financieel verslag...

Nadere informatie

Commissie Veiligheid, Voldoende en Schoon Water

Commissie Veiligheid, Voldoende en Schoon Water Commissie Veiligheid, Voldoende en Schoon Water Concept verslag commissievergadering Veiligheid, Voldoende en Schoon Water van 10 juni 2015 Aanwezig: mevrouw Heeringa en de heren Doeven (voorzitter), Douwstra,

Nadere informatie

Notulen van de CPG-vergadering op maandag 6 augustus 2018.

Notulen van de CPG-vergadering op maandag 6 augustus 2018. Notulen van de CPG-vergadering op maandag 6 augustus 2018. Aanwezig: Ina ten Cate, Marca Vos, Jeanine van Ooijen, Wim Heite, Henk Weide, PB-er Annemargreet, Yvonne de Ruiter, Heleen Verbeek en Harry Talen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering donderdag 25 februari 2015 Financiële rapportage 2014 Om de financiële rapportage van COC Zwolle over 2014 beter te kunnen beoordelen, tref je onderstaand een toelichting. COC

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Nieuwe School Algemene Ledenvergadering 13 juni 2013

Nieuwe School Algemene Ledenvergadering 13 juni 2013 Nieuwe School Besteding van de ouderbijdragen Werkelijk Begroot Werkelijk 2011 2011 2010 Kamp / Schoolreis 12.694 12.694 11.500 14.606 Feesten, Kerst, Sinterklaas 2.186 3.353 3.000 2.093 Zwemmen 4.817

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De heer Heijmans, voorzitter van onze vereniging opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

1. Opening en mededelingen. De heer Heijmans, voorzitter van onze vereniging opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING dd. 16 november 2017 Datum: 16 november 2017 Plaats: Amersfoort; Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan. Tijd: 13.30 16.00 uur De ALV is gehouden in Amersfoort bij Eenhoorn.

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezigen dorpsraad: Rene Derksen, Susan Dikker, Jurgen Thijssen, Marian Trommelen Overige aanwezigen:

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2018 CONCEPT

JAARVERSLAG 2018 CONCEPT JAARVERSLAG 2018 CONCEPT ONS WERKGEBIED De gemeenten: Dalfsen, Dronten, Elburg, Epe, Ermelo, Hardenberg, Harderwijk, Hattem, Heerde, Kampen, Lelystad, Noordoostpolder, Nunspeet, Meppel, Oldebroek, Ommen,

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

NVIH COC HAAGLANDEN

NVIH COC HAAGLANDEN COC Haaglanden (welzijn) en COC café 1 Bedrijfsvoering 1.1 Bedrijfsvoering BATEN Doorbelaste kosten COC café 12.000 12.000 Opbrengsten bijdrage COC café 12.000 12.000 1.2 Organisatieopbrengsten Contributies

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

NVIH COC HAAGLANDEN. Rapportage 2016 en begroting 2017 en van 7. Realisatie Begroting Begroting (aangepast) Begroting

NVIH COC HAAGLANDEN. Rapportage 2016 en begroting 2017 en van 7. Realisatie Begroting Begroting (aangepast) Begroting COC Haaglanden (welzijn) en COC café 1 Bedrijfsvoering 1.1 Bedrijfsvoering BATEN Doorbelaste kosten COC café 12.000 12.000 12.000 12.000 Opbrengsten bijdrage COC café 12.000 12.000 12.000 12.000 1.2 Organisatieopbrengsten

Nadere informatie

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a.

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. 19 APRIL 2016 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

BALANS 2012. Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12. Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59

BALANS 2012. Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12. Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59 BALANS EN RESULTATENREKENING 2012 WERKGROEP 18e EEUW BALANS 2012 Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12 Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59 Postcheque België 5.105,30

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen.

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. Conceptverslag Algemene Ledenvergadering R.K.s.v.R.C.D. 24 oktober 2016 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. 2. Agenda eventuele aanvullingen ledenvergadering

Nadere informatie

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en MR Blinkertschool Soort vergadering MR 2 Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 1 oktober 2015 Tijd: 19.30u - 21.30u Notulist: Aanwezig: Bart, Haydar, Lisanne, Sophie, Breezandpad 5 6843 JM Arnhem Telefoon

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Locatie: Turnhal TurnAround, 1 e straat 52 Afwezig met afmelding: Lisanne Krul, Rob van Hellemond, Chantal Beekman, Tine Noordman, Rina Oudenaarde,

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Tamar Center Thailand

Jaarverslag Stichting Tamar Center Thailand Jaarverslag Stichting Tamar Center Thailand 2014-2015 Stichting Tamar Center Thailand KvK nummer 24346554 RSIN 812161555 http://www.tamarcenter.org/nl Voorwoord In de afgelopen jaren heeft de Stichting

Nadere informatie

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Aanwezig: Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Afwezig: René, Marieke Agenda 1 Opening Spreekuur voor gast om situatie brede

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur.

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Aanwezig: De heer E. Schotting, plv. voorzitter; Mevrouw N.M. van Dijk, secretaresse PMV; Mevrouw N.M. Vergeer, PMV

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Aanvullend op het bestuursverslag kan ik u melden dat m.b.t. het jaar 2014 het volgende van toepassing was:

Aanvullend op het bestuursverslag kan ik u melden dat m.b.t. het jaar 2014 het volgende van toepassing was: Speeltuinvereniging Het Kruiskampkwartier Pullstraat 3 3814 VA Amersfoort Burgemeester en Wethouders Stadhuisplein 1 3811 LM Amersfoort Amersfoort, 7 april 2015 Betreft: verantwoording 2014 Geachte heer

Nadere informatie