Rapportage Uitwerking huisvestingskosten UWV gebouw B

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapportage Uitwerking huisvestingskosten UWV gebouw B"

Transcriptie

1 BIJLAGE 2 Rapportage Uitwerking huisvestingskosten UWV gebouw B UWV La Guardiaweg 68 Postbus HG Amsterdam Telefoon Datum: 30 oktober 2003

2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Indeling gebouw B Kosten gebouw B Kosten inrichting Kosten meubilair en audiovisuele middelen Kosten ICT Kosten aanpassingen casco en wijzigingen inbouwpakket Dekking kosten inrichting Aftrekbaarheid BTW Bijlagen Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

3 1. Inleiding Deze rapportage gaat in op de nadere vragen die zijn gesteld met betrekking tot gebouw B van het hoofdkantoor van UWV (brief van SZW: uw kenmerk W&I/SIU/2003/79462). In het overleg van 16 oktober 2003 tussen SZW, TG, RGD en UWV en het overleg van 24 oktober 2003 tussen SZW en UWV zijn aanvullende vragen gesteld en enkele vragen verduidelijkt. Hoofdstuk twee geeft een weergave van de indeling van gebouw B en hoofdstuk drie gaat in op een aantal gevraagde kostenspecificaties van gebouw B. Hoofdstuk vier geeft antwoord op de vraag of de door UWV voor het hoofdkantoor betaalde BTW aftrekbaar is van de belasting. Als bijlagen zijn toegevoegd: A. Specificatie inrichtingskosten gebouw B B. Specificatie meubilair en audiovisuele middelen gebouw B C. Specificatie aanpassingen gebouw B 3 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

4 2. Indeling gebouw B Gebouw B is één van de vier gebouwen van het hoofdkantoor UWV. Gebouw B is ingericht als bestuurs- en vergadercentrum. Dit houdt in dat hier náást de Raad van Bestuur, de centrale directies met enige naaste ondersteuning en de vergaderzalen voor het complete hoofdkantoor zijn gehuisvest. Op de volgende pagina zijn in een tabel de gehuisveste functies, werkplekken en vergaderzalen van gebouw B weergegeven per etage. Hierbij dient te worden opgemerkt dat in de eerder gepresenteerde overzichten van het aantal werkplekken van gebouw B is uitgegaan van een voorlopige planning van 260 werkplekken. Op basis van de feitelijke inhuizing bedraagt het aantal werkplekken op dit moment 291. Dit aantal zal naar verwachting worden uitgebreid naar 381 werkplekken als gevolg van een nadere herindeling van de etages 3 tot en met Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

5 Etage Functie Werkplekken Vergaderruimtes Overig Totaal Aantal huidige Aantal na herindeling v.v.o. 1 Aantal v.v.o. v.v.o. v.v.o. situatie 12 Vergadercentrum receptieruimte 2 11 Raad van Bestuur incl bestuurs-secretariaat 3 10 Strategisch Bureau / Accountantsdienst 9 Facilitair & Inkoop / Algemeen Juridische Zaken 8 Communicatie Personeel & Organisatie / ICT 6 Financieel Economische Zaken 5 Programma Management 4 Cliëntenparticipatie/ Facilitair & Inkoop/ ICT/Telefooncentrale 3 Vergadercentrum Restauratieve Voorzieningen 4 1 Vide Entree/ Receptie / 3 3 nvt Beveiliging -1 Parkeergarage v.v.o. is verhuurbaar vloeroppervlakte. Dat wil zeggen de vierkante meters van een werkplek of vergaderruimte inclusief gangen, koffieruimte en sanitair. 2 Dit is ten behoeve van de vier gebouwen. 3 De kamer van de voorzitter van de RvB is 53, de overige drie RvB-leden hebben een kamer van 42. Dit zijn de feitelijke vierkante meters van de werkruimtes. 4 Mede ten behoeve van het voor vier gebouwen bestemde vergadercentrum. 5 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

6 3. Kosten gebouw B Alle genoemde kosten zijn inclusief BTW. 3.1 Kosten inrichting Voor de specificatie van de inrichtingskosten gebouw B wordt verwezen naar bijlage A. Volgens de specificaties van de Rijksgebouwendienst worden de volgende kosten gespecificeerd: - kosten inbouwpakket - overige inrichtingskosten Er worden op drie niveaus bedragen genoemd: - begroting - werkelijke kosten - kosten per (o.b.v. begroting) Omschrijving Begroot Werkelijk 5 (stand Begroot per bvo 6 oktober 2003) Aantal Kosten inbouwpakket Overige inrichtingskosten Totaal Naar verwachting zal geen sprake zijn van significante over- of onderschrijding van de begroting. 6 De Rijksgebouwendienst heeft vanuit haar deskundigheid met betrekking tot rijksgebouwen besloten te rapporteren op basis van de werkelijke verhoudingen tussen bruto en netto vloeroppervlak. Daarbij is als gevolg van de hoekige vorm van de gebouwen van het hoofdkantoor van UWV een verhouding gehanteerd van 70 procent. 6 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

7 3.2 Kosten meubilair en audiovisuele middelen Voor de specificatie van de kosten meubilair gebouw B is onderstaande tabel opgenomen. In bijlage B treft u een verdergaande specificatie van de kosten aan, met name gericht op het meubilair van de Raad van Bestuur. Omschrijving Aantal Bedrag Meubilair Raad van Bestuur 4 kamers Meubilair Directie 13 kamers Meubilair vergaderruimtes 156 zitplaatsen Meubilair overige medewerkers 274 werplekken Meubilair bedrijfsrestaurant 90 zitplaatsen Meubilair ontvangst / receptieruimte 74 zitplaatsen Totaal Omschrijving Bedrag Audiovisuele middelen Kosten ICT In gebouw B wordt gebruik gemaakt van standaard hardware, zoals voor geheel UWV geselecteerd in het kader van het project PUIK (uniformering kantoorautomatisering). De kosten van een PC inclusief beeldscherm bedragen De kosten van een laptop bedragen 1.874, exclusief ergonomiepakket ad. 922 en transportpackage ad De afleverings- en installatiediensten bedragen 53 per PC/laptop. 7 Er is in gebouw B voor aan meubilair besteld dat echter in een ander gebouw gebruikt zal worden. Dit bedrag is niet meegenomen in bovenstaand overzicht en in de bijlagen. 7 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

8 De RvB maakt gebruik van de standaard PC s. De kosten van de bekabeling ten behoeve van de PC s zijn verwerkt in de inrichtingskosten (data installatie). 3.4 Kosten aanpassingen casco en wijzigingen inbouwpakket Zoals aangegeven in de brief aan de minister van 3 juni 2003 was gebouw B oorspronkelijk bestemd voor een andere huurder. Op het moment van aangaan van de huurverplichting door UWV was dit gebouw verregaand gerealiseerd conform het functionele programma van eisen van de beoogde huurder niet zijnde UWV. Hierdoor ontbraken de faciliteiten die nodig zijn voor een bestuurs- en vergadercentrum, de functie die gebouw B heeft voor de totale UWVorganisatie. Door deze gewijzigde bestemming van gebouw B ten opzichte van de oorspronkelijke bestemming diende voor dit pand een aantal aanvullende voorzieningen te worden getroffen. De projectontwikkelaar heeft aan de Engelse architect die het complex heeft ontworpen de opdracht gegeven tot het opstellen van een aanpassingsplan. De voorstellen in dit plan zijn op verzoek van UWV door een Nederlandse architect in overeenstemming gebracht met de normen zoals die in het Nederlandse publieke domein gangbaar zijn. UWV heeft in dit kader opdracht gegeven voor de volgende additionele aanpassingen: 1. vergroten vide en plaatsen wandscherm (receptie) van begane grond naar 1 e verdieping 2. trap 3. extra brandwerende pui i.v.m. gewijzigde compartimering 4. wijziging afwerking toiletgroepen 5. lamellen plafonds 6. wijzigen restplafond delen in stucwerk 7. afwerking vloeren 11 e en 12 e verdieping 8. verlichting (niet de losse verlichting, alleen specifiek ingebouwde verlichting) 9. wijzigingen in elektrische (E) installaties 10. wijzigingen in werktuigbouwkundige (W) installaties Het totaalbedrag van deze punten is 1,9 miljoen, zoals ook is vermeld in de brief van UWV aan de minister van 3 juni Deze specificatie is een nadere detaillering van de opgave van de totale kosten van casco en inbouwpakket van 923 bvo. 8 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

9 UWV heeft ervoor gekozen de aannemer een specificatie te laten verstrekken van het meerwerk. Omdat meerwerk voor de aannemer tot de categorie opbrengsten behoort, is de volledigheid van de opgave in hoge mate aannemelijk. De opgave van de aannemer omvatte 10 punten waarin aanpassingen hebben plaatsgevonden ten opzichte van het oorspronkelijke bestek. Naar aanleiding van zijn verzoek om nadere informatie te verstrekken over de huisvestings- en inrichtingskosten van gebouw B heeft de minister, om maximale duidelijkheid te verschaffen, onafhankelijke deskundigen gevraagd een onderzoek te doen naar de specifieke aanpassingen in casco en wijzigingen van het inbouwpakket. Dit onderzoek is kort geleden uitgevoerd met inachtneming van de actuele stand van zaken. De deskundigen zijn, in afwijking van de opgave van aannemer, gekomen tot een aanvulling van de 10 puntenlijst met 7 punten tot een 17 puntenlijst: 11. Houten wand 12. Gebogen leemstucwerk 13. Wand tegelwerk lifthallen 14. Draaideuren vergaderzaal 15. Hardglazen puien 16. Metalen plafonds en wanden 17. Overig stucwerk Met deze 17 punten is een bedrag gemoeid van 2,4 miljoen. Op dit bedrag dienen feitelijk in mindering te worden gebracht de kosten voor basisvoorzieningen die in ieder geval zouden moeten worden aangebracht. Het verschil tussen de 10 respectievelijk 17 punten heeft uitsluitend betrekking op een verschuiving tussen de specifieke aanpassingen en de overige kosten van casco en inbouwpakket. Het totaalbedrag voor casco en inbouwpakket is ongewijzigd. Voor een specificatie van de kosten van de aanpassingen wordt verwezen naar bijlage C. De nummering van de 17 punten komt terug in bijlage C. 9 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

10 3.5 Dekking kosten inrichting Contractueel is overeengekomen dat de verhuurder een inrichtingsbijdrage beschikbaar stelt voor aanpassingen aan het inbouwpakket van het hoofdkantoor van UWV. In het contract van gebouw B is dit als volgt beschreven: Paragraaf 9.5 Inrichtingsbijdrage Verhuurder verstrekt huurder een stelpost inbouw ter grootte van 136 per v.v.o. kantoorruimte, al dan niet te vermeerderen met BTW. Voor gebouw B betekent dit een bedrag van 1,5 miljoen, voor het totale complex 8,4 miljoen. Dit bedrag is onder meer aangewend ten behoeve van faciliteiten die zijn ondergebracht in gebouw B en ten dienste staan van het totale hoofdkantoor. Hiermee is een bedrag gemoeid van 2,4 miljoen (zie 3.4). Op dit moment resteert een bedrag van 6,0 miljoen. Dit bedrag zal onder meer worden aangewend als inrichtingsbijdrage voor de overige gebouwen. 10 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

11 4. Aftrekbaarheid BTW UWV kan niet opteren voor met BTW belaste huur. Daarom moet de eigenaar / verhuurder de door hem ten tijde van de bouw terugontvangen BTW over de stichtingskosten aan de fiscus terugbetalen. De eigenaar / verhuurder wil hiervoor gecompenseerd worden. Deze compensatie wordt BTW-schade genoemd. Binnen huur en verhuur contracten is dit een gebruikelijke gang van zaken. Het betreft een eenmalige betaling door UWV aan de verhuurder ad. 4,4 miljoen. Indien de betaling in tienjaarlijkse termijnen zou hebben plaatsgevonden dan zou rente en fee in rekening zijn gebracht. Het Ministerie van Financiën komt in deze niets te kort. 11 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

12 5. Bijlagen A. Specificatie inrichtingskosten gebouw B B. Specificatie meubilair en audiovisuele middelen gebouw B C. Specificatie aanpassingen gebouw B 12 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden.

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Smalzijde 17 4243 JP Nieuwland

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Smalzijde 17 4243 JP Nieuwland blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Avelingen West 28A 4202 MS Gorinchem

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Avelingen West 28A 4202 MS Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Kenmerken kantoorruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid BIJLAGE 5 Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Rapportage niet gebouwgebonden inrichtingskosten UWV Hoofdkantoor 31 oktober 2003 Stationsplein 1 Postbus 907 3800 AX Amersfoort Telefoon 033 467

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Ruimtevaart 26 te Amersfoort 125 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Ruimtevaart 26 te Amersfoort 125 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Ruimtevaart 26 te Amersfoort 125 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

0 5m. Berekening Verhuurbare Vloer Oppervlakte(VVO) Oppervlakten conform NEN 2580 in m2 LEGENDA

0 5m. Berekening Verhuurbare Vloer Oppervlakte(VVO) Oppervlakten conform NEN 2580 in m2 LEGENDA K 2.0 Bruto Vloer Oppervlakte 182,44 3.0 Tarra Oppervlakte excl. diversen 24,29 4.0 Netto Vloeroppervlakte incl. diversen 158,15 4.1 Installatie Oppervlakte 9,78 4.2 Verticaal verkeer 11,33 4.4 VVO excl.

Nadere informatie

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek BIJLAGE 2 Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek Beschrijving van varianten De Cichoreifabriek bestaat constructief uit een vloer, verdieping en kapconstructie die een onlosmakelijke verbinding met elkaar

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Wisselweg 33 A te Almere 120 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Wisselweg 33 A te Almere 120 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Wisselweg 33 A te Almere 120 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE in historisch pakhuis. Appeldijk AE Gorinchem

KANTOORRUIMTE in historisch pakhuis. Appeldijk AE Gorinchem in historisch pakhuis blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4

Nadere informatie

Adres: Laan van de Ram 21-35, 7324 BW Apeldoorn Huurprijs 800,00 per maand

Adres: Laan van de Ram 21-35, 7324 BW Apeldoorn Huurprijs 800,00 per maand Adres: Laan van de Ram 21-35, 7324 BW Apeldoorn Huurprijs 800,00 per maand Omschrijving Bedrijfs/kantoorruimte in units vanaf 137m² in bedrijfsverzamelcomplex "Noordstate" gelegen op bedrijventerrein Apeldoorn

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Kantoor-/praktijk-/atelierruimte Lutherse Burgwal 13a te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie Kantoor-/praktijk-/atelierruimte Lutherse Burgwal 13a te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie 1 Stand en ligging : gelegen in het hartje van centrum Den Haag aan een zijweg van de Grote Markstraat en de Grote Markt, direct naast een openbare parkeergarage en op loopafstand

Nadere informatie

OPSLAGRUIMTE. Ariën Brandsteeg 21 4201 GG Gorinchem

OPSLAGRUIMTE. Ariën Brandsteeg 21 4201 GG Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie kleinschalige winkelruimte Denneweg 33 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie kleinschalige winkelruimte

Vrijblijvende objectinformatie kleinschalige winkelruimte Denneweg 33 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie kleinschalige winkelruimte Vrijblijvende objectinformatie 1 Algemeen : het betreft hier een met toilet op de begane grond. Stand en ligging : het winkelpand is gelegen in het Buurtschap 2005 aan de Denneweg. In het verlengde van

Nadere informatie

Projectinformatie. Kantoorruimte + magazijn. Avelingen-West 47. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183)

Projectinformatie. Kantoorruimte + magazijn. Avelingen-West 47. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183) Kantoorruimte + magazijn Avelingen-West 47 Gorinchem Projectinformatie Avelingen West 36 (0183) 30 40 50 Postbus 373 info@bmak.nl 4200 AJ Gorinchem Postbank 26 66 67 KvK 23079378 Bank 37.25.21.630 Omschrijving

Nadere informatie

Arena 0 Hilversum. Oppervlakte 6107 m² 175,- per m² per jaar (excl. BTW)

Arena 0 Hilversum. Oppervlakte 6107 m² 175,- per m² per jaar (excl. BTW) Oppervlakte 6107 m² 175,- per m² per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Huurprijs Kantoorruimte kantorenpark 6107 m² 1000 m² 175,- per m² per

Nadere informatie

BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153

BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153 BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153 Versie: 02 Datum: 12 Juli 2012 1 Project: kantoorgebouw te Amsterdam Datum: 18-01-2012 Locatie: Apollolaan 153 Gewijzigd: 12-07-2012 Technische ontwerp omschrijving

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. s Gravenhekje 1A te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. s Gravenhekje 1A te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E s Gravenhekje 1A te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen s Gravenhekje 1A (1011 TG) in Amsterdam Het markante Rijksmonument West Indisch Pakhuis,

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op De Trompet 2990 te Heemskerk 100 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op De Trompet 2990 te Heemskerk 100 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op De Trompet 2990 te Heemskerk 100 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

WALENBURGERWEG 72-74 ROTTERDAM

WALENBURGERWEG 72-74 ROTTERDAM WALENBURGERWEG 72-74 ROTTERDAM TE HUUR aangeboden: 150-630 m2 kantoorruimte A-locatie met 16 parkeerplaatsen op eigen terrein hoog afwerkingsniveau inclusief vloerbedekking, pantry s, toiletten, zonwering

Nadere informatie

TE HUUR. Schouwrooij 16a BOXTEL

TE HUUR. Schouwrooij 16a BOXTEL TE HUUR Schouwrooij 16a BOXTEL LOCATIE Het object is gelegen op het bedrijventerrein 'Ladonk' aan de westzijde van Boxtel. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar via de Keulsebaan, die aan de zuidzijde

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie kantoor-/praktijkruimte op 1 e verdieping Forellendaal 2 Kraayenstein te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie kantoor-/praktijkruimte op 1 e verdieping Forellendaal 2 Kraayenstein te Den Haag kantoor-/praktijkruimte Forellendaal 2 Kraayenstein 1 Algemeen : het betreft hier een kantoor-/praktijkruimte op de eerste verdieping thans nog in gebruik door Fysiotherapie Forellendaal. De gevestigde

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie winkel-/praktijk-/kantoorruimte Beresteinlaan 269. Vrijblijvende objectinformatie winkel-/praktijk-/kantoorruimte

Vrijblijvende objectinformatie winkel-/praktijk-/kantoorruimte Beresteinlaan 269. Vrijblijvende objectinformatie winkel-/praktijk-/kantoorruimte 1 Stand en ligging : onderhavig winkel-/praktijk en/of kantoorruimte is op een hoek gesitueerd in de wijk Bouwlust aan een typische wijkverzorgende winkelstrip. In de directe omgeving zijn naast diverse

Nadere informatie

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen TE HUUR Lange Dreef 11 te Vianen Algemeen Het betreft een representatief kantoorgebouw gelegen in kantorenpark La Palissade. Het gebouw heeft een moderne uitstraling. De omgeving is parkachtig opgezet

Nadere informatie

WINKEL /KANTOORRUIMTE. Herman Kuijkstraat AL Geldermalsen

WINKEL /KANTOORRUIMTE. Herman Kuijkstraat AL Geldermalsen blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling object... 3 1.4. Ligging... 4 1.5. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen... 4 1.6. Bestemmingsplan...

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie hoekwinkel/showroom + opslagruimte Scheveningen-Haven Schokkerweg 22 te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie hoekwinkel/showroom + opslagruimte Scheveningen-Haven Schokkerweg 22 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie 1 Algemeen : het betreft hier een zelfstandige hoekwinkel/showroom met opslagruimte/magazijn in de kelder onder een woonflat gesitueerd. Stand en ligging : onderhavig object

Nadere informatie

Praktijkkosten 2013. Praktijkkosten normpraktijk 11,4% 28,6% 60% Wat is uw huisvestingsbudget? Huisvesting

Praktijkkosten 2013. Praktijkkosten normpraktijk 11,4% 28,6% 60% Wat is uw huisvestingsbudget? Huisvesting Praktijkkosten normpraktijk Praktijkkosten 2013 wat is uw huisvestingsbudget? Wat is uw huisvestingsbudget? Huisvesting 20.678 per normpraktijk per jaar (incl. servicekosten) 11,4% 28,6% 60% Personeelskosten

Nadere informatie

HEIKE 14 TE VESSEM. HUURPRIJS per jaar, excl. btw

HEIKE 14 TE VESSEM. HUURPRIJS per jaar, excl. btw HEIKE 14 TE VESSEM HUURPRIJS 19.500 per jaar, excl. btw Kenmerken Hoofdbestemming: Vloeroppervlakte (vvo): Aanvaarding: kantoorruimte ca. 197 m² direct Algemene beschrijving Representatieve volledig gemoderniseerde

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Piazza Center 102 4204 BT Gorinchem

KANTOORRUIMTE. Piazza Center 102 4204 BT Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Brochure. Databankweg AL Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Databankweg AL Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Databankweg 12 3821 AL Amersfoort pagina 1 van 13 TE HUUR Omschrijving Het opvallende gebouw "Sunshine" met zijn zuidelijke uitstraling ligt gewoon op bedrijventerrein De Hoef. Wie wil er nou

Nadere informatie

Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand

Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand Forte Makelaars Omschrijving Algemeen: Representatieve monumentale kantoorvilla op prachtige zichtlocatie met een totaal metrage van circa 370 m²

Nadere informatie

WINKELRUIMTE in CENTRUM RAAMSDONKSVEER. Keizersdijk GD Raamsdonksveer

WINKELRUIMTE in CENTRUM RAAMSDONKSVEER. Keizersdijk GD Raamsdonksveer blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Ligging... 3 1.5. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen... 4 1.6.

Nadere informatie

Haalbaarheidsonderzoek Aanvulling: locatie Raadhuisplein 1 Voorhout Herhuisvesting Centrum Jeugd en Gezin in Voorhout Versie: 0.

Haalbaarheidsonderzoek Aanvulling: locatie Raadhuisplein 1 Voorhout Herhuisvesting Centrum Jeugd en Gezin in Voorhout Versie: 0. Haalbaarheidsonderzoek Aanvulling: locatie Raadhuisplein 1 Voorhout Versie:.1 Status: Concept 27-8-215 1 Toelichting Dit document is een aanvulling op het door Versluis opgestelde haalbaarheidsonderzoek

Nadere informatie

TE HUUR WISSELWEG 33 A, 1314 CB ALMERE. Huurprijs 120,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg

TE HUUR WISSELWEG 33 A, 1314 CB ALMERE. Huurprijs 120,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg TE HUUR WISSELWEG 33 A, 1314 CB ALMERE Huurprijs 120,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Werken op topniveau in het centrum van Almere... Het gebouw is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. gerenoveerde winkelruimte Keizerstraat 149 te Den Haag. gerenoveerde winkelruimte

Vrijblijvende objectinformatie. gerenoveerde winkelruimte Keizerstraat 149 te Den Haag. gerenoveerde winkelruimte Vrijblijvende objectinformatie 1 Stand en ligging : onderhavige volledig intern gerenoveerde winkelruimte is gelegen aan het drukke gedeelte van de Keizerstraat, in de directe nabijheid van landelijke

Nadere informatie

Mooie zichtlocatie / Duurzaam gebouw met A-Label / Hoge parkeernorm / Zeer goed bereikbaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar.

Mooie zichtlocatie / Duurzaam gebouw met A-Label / Hoge parkeernorm / Zeer goed bereikbaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Amstelgebouw Prins Bernhardplein 200 1097 JB Amsterdam Contactpersoon Mees Besselaar mbesselaar@dtz.nl Mooie zichtlocatie / Duurzaam gebouw met A-Label / Hoge parkeernorm / Zeer goed bereikbaar Kenmerken

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand

Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - Geheel

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE. VAN DEVENTERLAAN 31-51K te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE. VAN DEVENTERLAAN 31-51K te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE VAN DEVENTERLAAN 31-51K te UTRECHT TE HUUR KANTOORRUIMTE TE UTRECHT ADRES Van Deventerlaan 31-51K te Utrecht. ALGEMEEN Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Pijlstraat 1 4205 DA Gorinchem

KANTOORRUIMTE. Pijlstraat 1 4205 DA Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN Algemene gegevens Adresgegevens Schumanpark 9 7336 AM Apeldoorn Oppervlakte Totaal beschikbaar ca. 1.433 m² v.v.o. Begane grond ca. 354 m² v.v.o. 1

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat 47 te Dordrecht

TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat 47 te Dordrecht TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat 47 te Dordrecht Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 Postbus 1106 3300 BC Dordrecht telefoon 078 614 43 33 fax 078 614 75 52 TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat

Nadere informatie

Botterstraat 47 Huizen

Botterstraat 47 Huizen Botterstraat 47 Huizen Oppervlakte 320 m² 75,- per m² per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte bedrijventerrein

Nadere informatie

Jansbuitensingel 7 te Arnhem.

Jansbuitensingel 7 te Arnhem. TE HUUR Ca. 212 m² Adres: Jansbuitensingel 7 te Arnhem. Algemeen: Volledig gerenoveerd kantoorgebouw aan de Centrumring van Arnhem. Het gebouw is in 2007/2008 casco gemaakt en daarna voorzien van een State

Nadere informatie

Naarderweg 16 Hilversum

Naarderweg 16 Hilversum Oppervlakte 5777 m² Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Kantoorruimte overig 5777 m² 1500 m² overdekt (135) 2 Beschrijving object Een zelfstandig

Nadere informatie

TOTAALOVERZICHT NIEUWE RIDDERSTRAAT 51-53

TOTAALOVERZICHT NIEUWE RIDDERSTRAAT 51-53 hoeveel- kosten kosten code omschrijving heid eh per eh per eh TOTAALOVERZICHT NIEUWE RIDDERSTRAAT 51-53 *zelf inkopen exclusief btw inclusief btw inclusief btw 1 NIEUWE RIDDERSTRAAT 51-53 - VARIANT A

Nadere informatie

Te Huur. Zwarte Woud 2 te Utrecht. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA

Te Huur. Zwarte Woud 2 te Utrecht. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA Te Huur Zwarte Woud 2 te Utrecht Te Huur Zwarte Woud 2 te Utrecht Naam gebied: Metrage: Parkeren: Soort: Huurprijs: BTW: Oplevering: Bereikbaarheid: Lunetten 5.792 m² v.v.o. (vanaf 343 m²) Ruim parkeerterrein

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Winkel-/kantoorruimte met magazijn Javastraat 41a te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie Winkel-/kantoorruimte met magazijn Javastraat 41a te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Winkel- e/o kantoorruimte met magazijn 1 Stand en ligging : onderhavige winkel-/kantoorruimte met magazijn is gelegen aan één van de uitvalwegen van Den Haag, de Javastraat,

Nadere informatie

JAN PIETERSZ. COENSTRAAT 7* DEN HAAG

JAN PIETERSZ. COENSTRAAT 7* DEN HAAG KANTOORRUIMTE 1.651 M2 (UNITS V.A. 272 M2) HUURPRIJS: # 150 /M2/JR COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL KAART COG MAKELAARS BV

Nadere informatie

Naarderweg 16 Hilversum

Naarderweg 16 Hilversum Naarderweg 16 Hilversum Oppervlakte 6119 m² Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Kantoorruimte overig 6119 m² 1500 m² overdekt (135) 2 Beschrijving

Nadere informatie

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen TE HUUR Lange Dreef 11 te Vianen Algemeen Het betreft een representatief kantoorgebouw gelegen in kantorenpark La Palissade. Het gebouw heeft een moderne uitstraling. De omgeving is parkachtig opgezet

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER START UP KANTOREN - SCHUMANPARK 9 APELDOORN

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER START UP KANTOREN - SCHUMANPARK 9 APELDOORN VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER START UP KANTOREN - SCHUMANPARK 9 APELDOORN Algemene gegevens Adresgegevens Schumanpark 9 7336 AM Apeldoorn Oppervlakte Totaal beschikbaar ca. 1.433 m² v.v.o. Begane grond,

Nadere informatie

VOLLEDIG INGERICHTE WINKELRUIMTE TURN KEY! Hoogstraat CN Werkendam

VOLLEDIG INGERICHTE WINKELRUIMTE TURN KEY! Hoogstraat CN Werkendam VOLLEDIG INGERICHTE WINKELRUIMTE TURN KEY! blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Ligging... 3 1.5. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie kapsalon annex beauty en wellness salon Kerkstraat 1 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie kapsalon annex beauty en wellness salon Kerkstraat 1 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie 1 Algemeen : het betreft hier een volledig onder architectuur gestijlde kapsalon op de begane grond met chemie keuken alsmede een als yogastudio ingerichte ruimte op de eerste

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE PROFESSOR TULPSTRAAT 17 AMSTERDAM

PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE PROFESSOR TULPSTRAAT 17 AMSTERDAM PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE PROFESSOR TULPSTRAAT 17 AMSTERDAM Object Deze karakteristieke 19de eeuwse straat, die haaks op de entree van het Amstel Hotel staat, heeft een rijke historie die begon met

Nadere informatie

Vergadering Algemeen Bestuur d.d.: 25 juni 2015. Agendapunt : 5.d. Aan het Algemeen Bestuur,

Vergadering Algemeen Bestuur d.d.: 25 juni 2015. Agendapunt : 5.d. Aan het Algemeen Bestuur, Voorstel : Vergadering Algemeen Bestuur d.d.: 25 juni 2015 Agendapunt : 5.d Aan het Algemeen Bestuur, Bij de start van de ODZOB is gekozen om het huurcontract van de SRE Milieudienst over te nemen en tot

Nadere informatie

Te Huur: Bedrijfs- en kantoorruimte. Jupiter 73 te Poeldijk Vraagprijs : 2.950,00 p/mnd excl btw

Te Huur: Bedrijfs- en kantoorruimte. Jupiter 73 te Poeldijk Vraagprijs : 2.950,00 p/mnd excl btw Te Huur: Bedrijfs- en kantoorruimte Jupiter 73 te Poeldijk Vraagprijs : 2.950,00 p/mnd excl btw Object : Jupiter 73 te 2685 LV Poeldijk Totale vloeroppervlak : ca. 625 m² VVO, verdeeld over: Begane grond

Nadere informatie

TE HUUR VLOTLAAN 131 TE MONSTER HUURPRIJS 2.600,- PER MAAND EXCLUSIEF B.T.W.

TE HUUR VLOTLAAN 131 TE MONSTER HUURPRIJS 2.600,- PER MAAND EXCLUSIEF B.T.W. TE HUUR VLOTLAAN 131 TE MONSTER HUURPRIJS 2.600,- PER MAAND EXCLUSIEF B.T.W. Omschrijving Op het moderne bedrijventerrein Vlotlaan gelegen bedrijfshal met inpandige kantoorruimte en eigen parkeervoorzieningen.

Nadere informatie

WINKEL /KANTOOR /PRAKTIJKRUIMTE. Burgemeester Sloblaan AB Meerkerk

WINKEL /KANTOOR /PRAKTIJKRUIMTE. Burgemeester Sloblaan AB Meerkerk blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Westerwerf 9A Uitgeest

Westerwerf 9A Uitgeest Westerwerf 9A Uitgeest Omschrijving Te huur In dit multifuncioneel bedrijfsgebouw zijn drie bestemmingen aanwezig. Het betreft winkelruimte, magazijn en kantoor. De winkel- en kantoorruimte is luxe uitgevoerd

Nadere informatie

Jansbuitensingel 7 te Arnhem.

Jansbuitensingel 7 te Arnhem. TE HUUR Ca. 212 m² Adres: Jansbuitensingel 7 te Arnhem. Algemeen: Volledig gerenoveerd kantoorgebouw aan de Centrumring van Arnhem. Het gebouw is in 2007/2008 casco gemaakt en daarna voorzien van een State

Nadere informatie

WINKELRUIMTE. Hoogstraat CN Werkendam

WINKELRUIMTE. Hoogstraat CN Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Ligging... 3 1.5. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen... 4 1.6.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Vrijblijvende projectinformatie Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Type : kantoorruimten Kamers : van circa 27 m² tot 163 m² Prijs : vanaf circa 300,=, excl. servicekosten, exclusief btw per

Nadere informatie

Ambachtsweg 46 Huizen

Ambachtsweg 46 Huizen Oppervlakte 1.709 m² Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Huurprijs Kantoorruimte bedrijventerrein 1.709 m² 417 m² 165.000,- per jaar (excl. BTW) 2 Beschrijving

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

Groenhof 113 AMSTELVEEN

Groenhof 113 AMSTELVEEN TE HUUR CA. 644 M² KANTOORRUIMTE Kenmerken Beschikbaar metrage Totaal ca. 644 m² v.v.o. verdeeld als volgt: 215 m² op de eerste etage 429 m² op de 2e etage Deelverhuur is bespreekbaar Huurprijs 130 per

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie kantoorruimte op begane grond Bezuidenhoutseweg 243 te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie kantoorruimte op begane grond Bezuidenhoutseweg 243 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie kantoorruimte op de begane grond 1 Algemeen : het betreft hier een geheel recent gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de parterre met een grote achtertuin. Stand en ligging

Nadere informatie

TE HUUR: Lombardpassage s-hertogenbosch

TE HUUR: Lombardpassage s-hertogenbosch TE HUUR: Lombardpassage 10-16 s-hertogenbosch Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

mr. D.U. Stikkerstraat 11 Arnhem

mr. D.U. Stikkerstraat 11 Arnhem TE HUUR Kantoorruimte mr. D.U. Stikkerstraat 11 Arnhem mr. D.U. Stikkerstraat 11 in Arnhem Algemeen Op markante kantoorlocatie gelegen moderne kantoorruimte met vergaderfaciliteiten, bedrijfsrestaurant

Nadere informatie

WINKELRUIMTE. Burg. Winklerplein AA Sliedrecht

WINKELRUIMTE. Burg. Winklerplein AA Sliedrecht blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Ligging... 3 1.5. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen... 4 1.6.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Hoge Nieuwstraat 22 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie. Turn-key kantoorruimte nabij Lange Voorhout

Vrijblijvende objectinformatie. Hoge Nieuwstraat 22 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie. Turn-key kantoorruimte nabij Lange Voorhout Vrijblijvende objectinformatie Turn-key kantoorruimte nabij Lange Voorhout 1 Algemeen : het betreft hier een totaal interne en extern gerenoveerde kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen. Het geheel

Nadere informatie

EINSTEINLAAN 10 RIJSWIJK

EINSTEINLAAN 10 RIJSWIJK KANTOORRUIMTE 1.525 M2 (UNITS V.A. 262 M2) HUURPRIJS: # 125 /M2/JR OMSCHRIJVING Object/Locatie Dit luxe kantoorgebouw van circa 12.166 m² vvo is gelegen op een schitterende zichtlocatie op het businesspark

Nadere informatie

Nieuwbouw in De Rijp. M.C. van Voordenstraat 1 A-1C De Rijp Huurprijs: 50,- per m² per jaar excl. BTW

Nieuwbouw in De Rijp. M.C. van Voordenstraat 1 A-1C De Rijp Huurprijs: 50,- per m² per jaar excl. BTW Nieuwbouw in De Rijp M.C. van Voordenstraat 1 A-1C De Rijp Huurprijs: 50,- per m² per jaar excl. BTW Welkom op de M.C. van Voordenstraat 1 A-1C in De Rijp Kenmerken van M.C. van Voordenstraat 1 A-1C in

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Van Deventerlaan 40 te Utrecht 160 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Van Deventerlaan 40 te Utrecht 160 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Van Deventerlaan 40 te Utrecht 160 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie monumentaal zelfstandig kantoorpand Lange Voorhout 94 te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie monumentaal zelfstandig kantoorpand Lange Voorhout 94 te Den Haag 1 Algemeen : het betreft hier een monumentaal 4-laags kantoorpand met achterplaats aan het statige Lange Voorhout nabij de nieuwe parkeergarage onder het Tournooiveld. Bereikbaarheid : door de centrale

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Kleinschalige kantoorruimte in Statenkwartier Statenplein 14a te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie Kleinschalige kantoorruimte in Statenkwartier Statenplein 14a te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie kleinschalige kantoorruimte in Statenkwartier 1 Algemeen : het betreft hier een kantoorruimte met eigen entree verdeeld over drie ruimten op de begane grond, een deels verharde

Nadere informatie

Adres: Rivium 4e straat 1, 2909 LJ Capelle Aan Den IJssel Huurprijs 109,00 per vierkante meter per jaar

Adres: Rivium 4e straat 1, 2909 LJ Capelle Aan Den IJssel Huurprijs 109,00 per vierkante meter per jaar Adres: Rivium 4e straat 1, 2909 LJ Capelle Aan Den IJssel Huurprijs 109,00 per vierkante meter per jaar Omschrijving Hoogwaardig afwerking Kantoor / bedrijfsbestemming Parkeren onder het gebouw Dit markante

Nadere informatie

's-gravelandseweg 131 Hilversum

's-gravelandseweg 131 Hilversum Oppervlakte 175 m² 24.000,- per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte in woonwijk 175 m² niet overdekt (5) 24.000,-

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint G.H. Betzweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam Object Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen in het kantorengebied 'Alexandrium' en bestaat

Nadere informatie

Franciscusweg 275 Hilversum

Franciscusweg 275 Hilversum Franciscusweg 275 Hilversum Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen

Nadere informatie

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda Object: In het centrum van Oosterhout aan het karakteristieke plein De Heuvel is een zeer fraai afgewerkte kantoorvilla beschikbaar. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Het object betreft een monumentaal

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN Algemene gegevens Adresgegevens Schumanpark 9 7336 AM Apeldoorn Oppervlakte Toren A Totaal beschikbaar ca. 1.723 m² v.v.o. Begane grond ca. 354 m²

Nadere informatie

TOTAALOVERZICHT NIEUWE RIDDERSTRAAT 49

TOTAALOVERZICHT NIEUWE RIDDERSTRAAT 49 hoeveel- kosten kosten code omschrijving heid eh per eh per eh TOTAALOVERZICHT NIEUWE RIDDERSTRAAT 49 *zelf inkopen exclusief btw inclusief btw inclusief btw 1 NIEUWE RIDDERSTRAAT 49 - VARIANT A 1 po 32.852

Nadere informatie

Melkpad 37 te Hilversum

Melkpad 37 te Hilversum Melkpad 37 Hilversum Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter

Nadere informatie

Eemnesserweg 53 Laren

Eemnesserweg 53 Laren Eemnesserweg 53 Laren Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij

Nadere informatie

Te huur. Tielweg PK Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182)

Te huur. Tielweg PK Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) Te huur Tielweg 3 2803 PK Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Object: Fraai vrijstaand kantoorgebouw bestaande uit vijf verdiepingen, met op de 2de

Nadere informatie

Projectinformatie. Kantoorruimte. Appeldijk 11. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183) 30 40 50

Projectinformatie. Kantoorruimte. Appeldijk 11. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183) 30 40 50 Kantoorruimte Appeldijk 11 Gorinchem Projectinformatie Avelingen West 36 (0183) 30 40 50 Postbus 373 info@bmak.nl 4200 AJ Gorinchem Postbank 26 66 67 KvK 23079378 Bank 37.25.21.630 Omschrijving Adres Ligging

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Stephensonweg 6 8 4207 HB Gorinchem (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie casco winkelruimte Haarlemmerstraat 205 te Leiden

Vrijblijvende objectinformatie casco winkelruimte Haarlemmerstraat 205 te Leiden Vrijblijvende objectinformatie 1 Algemeen : het betreft hier een met secundaire ruimte op de eerste verdieping. Stand en ligging : de winkelruimte ligt aan de winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat

Nadere informatie

PARKSTRAAT 99 TE DEN HAAG

PARKSTRAAT 99 TE DEN HAAG PARKSTRAAT 99 TE DEN HAAG TE HUUR CIRCA 1.580 M² KANTOORRUIMTE + 10 VANAF 150 M² HUURPRIJS: 175,- PER M² PER JAAR, TE VERMEERDEREN MET BTW GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DEN HAAG INFO@HEERENVANSTEEN.NL 070

Nadere informatie

Ringersstraat 21-a Schiedam

Ringersstraat 21-a Schiedam TE HUUR Ringersstraat 21-a Schiedam Huurprijs 1.950,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl

Nadere informatie

Projectinformatie. Zutphenseweg 51 Deventer

Projectinformatie. Zutphenseweg 51 Deventer Projectinformatie Zutphenseweg 51 Deventer Zonnestaete Zutphenseweg 51 te Deventer NIEUW!! TE HUUR KANTOORRUIMTE VOOR 375,- PER MAAND EXCL. BTW ALL-IN EN INCLUSIEF PARKEERPLAATS NIEUW!! TE HUUR Zutphenseweg

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. Gebouw Einstein. Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam

Vrijblijvende Projectinformatie. Gebouw Einstein. Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam Vrijblijvende Projectinformatie Gebouw Einstein Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam Adres: Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam Objectinformatie: Omschrijving: Het object is gelegen op een zeer aansprekende kantoorlocatie,

Nadere informatie

Te Huur Bedrijfsruimte in verzamelgebouw Tricht, Nieuwsteeg 34C (gedeeltelijk)

Te Huur Bedrijfsruimte in verzamelgebouw Tricht, Nieuwsteeg 34C (gedeeltelijk) Te Huur Bedrijfsruimte in verzamelgebouw Tricht, Nieuwsteeg 34C (gedeeltelijk) Huurprijs : 685,-- per maand (excl. BTW) www.vanbrenk.nl info@vanbrenk.nl - 1 - Object Bedrijfsruimte in een verzamelgebouw.

Nadere informatie

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet Dutch Health Tec Academy, Utrecht 100% transformatie van leegstaande bedrijfshal met kantoor naar onderwijsgebouw en kenniscentrum 90% hergebruik van bestaand casco winnaar van de VGME Award 2011 Voor

Nadere informatie

LANGE KERKSTRAAT 27, HOORN TE HUUR HUURPRIJS 1950,= EXCL. BTW PER MAAND

LANGE KERKSTRAAT 27, HOORN TE HUUR HUURPRIJS 1950,= EXCL. BTW PER MAAND TE HUUR LANGE KERKSTRAAT 27, HOORN TE HUUR Op deze fantastische locatie gelegen in het centrum van Hoorn komt deze unieke horeca/winkelruimte van circa 125 m² beschikbaar voor de verhuur. HUURPRIJS 1950,=

Nadere informatie

Bussumergrintweg 4 Hilversum

Bussumergrintweg 4 Hilversum Oppervlakte 363 m² VVO 66.000,- per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte in woonwijk, kantorenpark 363 m² VVO niet

Nadere informatie

JOHANNA WESTERDIJKPLEIN 1 DEN HAAG

JOHANNA WESTERDIJKPLEIN 1 DEN HAAG KANTOORRUIMTE 10.332 M2 (UNITS V.A. 377 M2) HUURPRIJS: # 145 /M2/JR COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL KAART COG MAKELAARS BV

Nadere informatie

115,- per m² /Jaar. Prachtig afgewerkt, representatieve kantoorruimte nabij station en centrum Amersfoort. Bestemming. Hoofdbestemming.

115,- per m² /Jaar. Prachtig afgewerkt, representatieve kantoorruimte nabij station en centrum Amersfoort. Bestemming. Hoofdbestemming. Mondriaan Smallepad 30 3811 MG Amersfoort 115,- per m² / jaar Contactpersoon Maarten Stalenhoef mstalenhoef@commavastgoed.n 033 44 50 705 Prachtig afgewerkt, representatieve kantoorruimte nabij station

Nadere informatie

Beemsterweg 20, 1311 XC Almere

Beemsterweg 20, 1311 XC Almere Beemsterweg 20, 1311 XC Almere Vraagprijs 390.000,00 per jaar exclusief BTW Nienaber Bedrijfsmakelaars B.V. Omschrijving Op het bedrijventerrein Hollandse Kant gelegen vrijstaand bedrijfspand op zichtlocatie

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE UTRECHTSESTRAAT 35 TE ARNHEM

PROJECTINFORMATIE UTRECHTSESTRAAT 35 TE ARNHEM PROJECTINFORMATIE UTRECHTSESTRAAT 35 TE ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is

Nadere informatie

TE HUUR. Kerklaan 6, 7311 AG Apeldoorn

TE HUUR. Kerklaan 6, 7311 AG Apeldoorn TE HUUR Kerklaan 6, 7311 AG Omschrijving LIGGING : In hartje centrum van gelegen zeer representatieve kantoorruimte met diverse vergaderfaciliteiten en parkeergelegenheid. Door de ligging eenvoudig bereikbaar

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie winkel-/kantoor-/praktijkruimte Reinkenstraat 42 te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie winkel-/kantoor-/praktijkruimte Reinkenstraat 42 te Den Haag 1 Algemeen : het betreft hier een, welke voor verhuur beschikbaar is gekomen. Stand en ligging : de winkelruimte is gelegen aan de Reinkenstraat, een buurt- en wijkverzorgende winkelstraat. Genoemde winkellocatie

Nadere informatie